TinyCal

cilik cilik

Bab lan Paragraf

Ringkesan

Akses lan tampilan Google utawa Apple Calendar gampang, langsung saka menubar. Nambah acara, pangeling, akeh pilihan. Bisa nuduhake pirang-pirang wulan, nggunakake tanggalan adat, nuduhake preinan saka pirang-pirang negara lan tanggalan pribadi / bisnis kaping pirang-pirang.

TinyCal duwe akeh fitur sing migunani.

  • Tampilan & akses Google Kalender Apple saka menubar
  • Dhukungan kanggo Gadget Google Calendar
  • Tampilan bulan sing bisa dikonfigurasi
  • Tampilan acara sing bisa dikonfigurasi
  • Tanggalan khusus
  • Menu luh
  • Tanduran pangeling
  • Nggawe lan mbusak acara
  • Tombol panas
  • Nomer minggu 8601 ISO XNUMX
  • Overlay tanggalan sekunder

Requirements

TinyCal mbutuhake Mac OS X 10.9 utawa mengko. Integrasi Google Calendar diwenehake dening Google.

Nuduhake Wis pirang-pirang wulan

TinyCal bisa disesuaikan kanggo nuduhake 1, 2, 3 utawa 12 wulan sekaligus. Tampilan kasebut bisa diatur kanthi dhuwur utawa amba.

Deskripsi TinyCal / Manual Manual 1

Google Calendar

TinyCal bisa nampilake Tanggalan Google umum kanggo preian kanggo 40 negara sing beda, saka Australia nganti Vietnam. Sampeyan uga bisa nampilake acara saka Google Calendar dhewe. Gambar ing ngisor iki nuduhake preinan saka AS ing warna biru lan tanggalan pribadhi kanthi warna abang.

Deskripsi TinyCal / Manual Manual 2

Tanggalan Custom

TinyCal bisa disesuaikan kanggo nampilake tanggalan liyane, kayata Budha, Ibrani, Islam, lan Jepang. Gambar ing ngisor iki nuduhake tanggalan Ibrani karo preian Yahudi.

Deskripsi TinyCal / Manual Manual 3

Luh-Ek

Jendela TinyCal minangka menu luh sing bisa diowahi ing ngendi wae ing layar.

Deskripsi TinyCal / Manual Manual 4

Kedadeyan Dina Iki

Ing jendhela TinyCal, tanggal dina iki dibunderake. Kajaba iku, yen ana kedadeyan sing kedadeyan saiki, ditampilake ing ikon menubar. Ing gambar ngisor iki, segitiga biru ing sisih tengen ngisor nuduhake yen ana kedadeyan saiki.

Deskripsi TinyCal / Manual Manual 5

Controls

Kontrol dhasar digambarake ing gambar ing ngisor iki.

Deskripsi TinyCal / Manual Manual 6

Jendhela nutupNutup jendela TinyCal.
PrefekturTampilake panel pilihan
ReloadGawe maneh acara saka tanggalan pribadi Google. Mung kasedhiya nalika ana aktif tanggalan.
Sasi sabanjuréPindhah menyang wulan sabanjure.
Dina / SnapbackPindhah menyang wulan saiki, yen sampeyan wis pindah wulan liyane. Snapback sadurunge wulan yen sampeyan lagi ing wulan saiki.
Sasi sadurungéPindhah menyang wulan sadurunge.
Tanggalan GoogleMenyang Google Calendar. Mung kasedhiya nalika ana aktif tanggalan.
Detik tutup dinaNutup tampilan detail dina (panel ngisor).

Nggawe Acara

Deskripsi TinyCal / Manual Manual 7

Prefs Umum

Deskripsi TinyCal / Manual Manual 8

Deskripsi TinyCal / Manual Manual 9Kanggo tekan prefs umum (ing ngisor), klik prefs (gear) icon nomer 2 saka sisih tengen ndhuwur ing tanggalan mudhun.

ing Umum panel pilihan sampeyan bisa mencet tombol quit kanggo metu aplikasi kasebut.

ing Umum Panel pilihan, sampeyan bisa ngganti jumlah wulan sing ditampilake ing tampilan menu. Sampeyan bisa milih saka 1, 2, 3, utawa 12 wulan, kanthi konfigurasi sing dhuwur utawa amba.

nggunakake Size menu, ukuran tampilan bisa disetel menyang cilik, medium, utawa gedhe.

Kanggo milih tanggalan beda karo setelan pilihan Mac OS X International, gunakake Tanggalan Custom menu

Prefs Acara

ing Acara Panel pilihan, sampeyan bisa milih acara Kalender Google sing pengin ditampilake. Kanggo ngganti warna acara, klik gelembung ing sisih tengen. Milih preinan nasional (ngisor kiwa) ditampilake ing tanggalan (tengen ngisor).

Deskripsi TinyCal / Manual Manual 10Deskripsi TinyCal / Manual Manual 11

Ing versi nyoba, sampeyan mung bisa nggunakake siji tanggalan acara, lan sampeyan ora bisa ngganti warna acara.

Prefs Tanggalan Pribadi

ing Personal panel pilihan, sampeyan bisa ngatur setelan Tanggalan Google pribadi. Ketik jeneng pangguna lan tembung sandhi google.com ing kothak teks sing cocog. Kanggo mbukak utawa mulihake tanggalan, gunakake load tombol. Klik ing gelembung ing sisih tengen kanggo ngrampungake warna sing ditampilake ing tanggalan.

Deskripsi TinyCal / Manual Manual 12

tuku

Tuku ing kita nyimpen utawa Mac App Store. Tuku ing toko kita bakal nganyari luwih cepet.
 
Versi shareware saka TinyCal bisa dicoba 30 dina. Sawise iku, butuh wektu lan nimbangake tuku program kasebut. Yen sampeyan seneng karo TinyCal, mula sampeyan tuku mbantu ngrancang pembangunan supaya program luwih migunani. Tuku jumlah nyuda rega ing toko kita kanthi otomatis.
 
Saliyane fitur TinyCal, pangguna pangguna nampa 4 tambahan penting:
  • Kunci kanggo mbusak dialog pangeling lan layar wiwitan.
  • Ilmu sing sampeyan lakoni ing evolusi TinyCal.
  • Nganyarke gratis ing saindenging taun.
  • Dhukungan Tech Email (yen perlu).

Sawise tuku, sampeyan bakal nggunakake email lan kunci registrasi kanggo ndhaptar. Yen sampeyan nggunakake email Apple ana link ing email sing dikirim sing bakal ndhaptar sampeyan kanthi otomatis. Kanggo ndhaptar kanthi manual nyalin lan nempelake info sing dikirim menyang dialog registrasi sing ditemokake ing Preferensi TinyCal.

Commons

TinyCal shareware. Coba 30 dina banjur ndhaptar kanggo njaluk:

  • Akses Google Google pribadi kanthi cepet saka menubar.
  • Pustaka Google Tanggalan umum
  • Akses cepet Apple Calendar saka menubar.
  • Werna acara khusus

Ulasan

macupdate

MacWorld

softonic

FAQ

P: Ing endi file pilihan luwih ditemokake?
A: Loro ing Perpustakaan.

Perpustakaan: Preferensi: com.plumamazing.tinycal.plist

Perpustakaan: Dhukungan Aplikasi: com.plumamazing.tinycal: com.crashlytics

panjenengan
Komentar
iku dihargaiD

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC

Skip isi