TinyAlarm Mac app. app mac sampeyan

Bab lan Paragraf

TinyAlarm kanggo Mac

 Asli dening Ryan Leigland, Dianyari dening Mark Fleming

Versi Pangowahan Versi

Alarm cilik minangka jam weker cilik kanggo bar menu sampeyan. Bakal muter swara / musik sing dipilih sawetara wektu cedhak. Kabeh konfigurasi rampung nggunakake item menu status. Ngeklik babagan sekabehane, kudu ngerti babagan kabeh sing ana.

TinyAlarm cocog kanggo game utawa program, nanging isih kudu mlebu kelas. Sampeyan uga bakal ngewangi sampeyan ora kejawab bis, utawa ngobong pizza, utawa mengko teka ing rapat.

Requirements

TinyAlarm mbutuhake Mac OS X 10.4 utawa mengko.

Commons

TinyAlarm shareware. Sawise 30 dina nyoba, coba tuku piranti lunak kanggo ndhukung evolusi sing terus. Tuku kene kanggo nampa kunci lisensi.

Main Menu

Manual TinyAlarm Kaca 1 Manual TinyAlarmBukak TinyAlarm kanggo ndeleng lambang iki ditampilake ing menubar. Klik lambang iki kanggo mbukak menu gulung mudhun sing katon ing ndhuwur.

gambar cilik weker

Umume fungsi TinyAlarm diakses saka menu iki. Pilih 'Gawe weker' kanggo ndeleng dialog ing ngisor iki.

Manual TinyAlarm Kaca 2 Manual TinyAlarm

Jeneng Weker

Wenehi jeneng weker kanthi jeneng sing apik. Amarga TinyAlarm ngelingi weker sampeyan bisa milih maneh ing mangsa ngarep. Jeneng iki muncul nalika weker mati. Sampeyan uga bisa digunakake kanthi synthesizer wicara yen sampeyan milih pilihan kasebut.

Busak Alarm

Kanggo mbusak weker sing digawe sadurunge, pilih saka menu molor ing sisih tengen 'Jeneng Weker' banjur pencet tombol - (dikurangi).

Setel weker

Pilih tombol radio kanggo nyetel nomer menit / jam utawa kanggo nyetel wektu / tanggal. Klik lambang tanggalan cilik kanggo nyetel wektu / tanggal kanthi visual nganggo jam lan tanggalan. Banjur tutul tombol 'Setel' ing sisih tengen ngisor.

Weker bisa disetel kanggo mbukak sawetara menit utawa jam.
Or
Weker bisa diatur kanggo lunga saben dina ing wektu tartamtu utawa ing dina tartamtu.

Sawise sampeyan nggawe weker yen sampeyan mencet busak, banjur mbusak kabeh. Yen sampeyan pencet 'jelas' banjur tetep ing bagean 'ora aktif' ing menu lan tinimbang nggawe maneh, sampeyan mung bisa milih. Iki gampang digunakake kanggo weker sing asring digunakake.

Wah

Kanggo nambah tandha swara menyang weker pilih 'Puter swara' lan / utawa 'Ngomong jeneng weker'.

Manual TinyAlarm Kaca 3 Manual TinyAlarm

Banjur pilih swara jinis saka menu gulung mudhun iki:

Manual TinyAlarm Kaca 4 Manual TinyAlarm

Yen iMovie wis diinstal ing komputer, banjur Swara iMovie sing katon ing ndhuwur bakal nuduhake kabeh swara ing iMovie (sing akeh) sing bisa digunakake ing TinyAlarm.

  1. Rekam Swara ngidini ngrekam swara weker.

Manual TinyAlarm Kaca 5 Manual TinyAlarm

Ing manager rekaman, sampeyan bakal menehi judhul swara banjur mencet tombol rekaman kanggo ngrekam swara. Klik tombol muter kanggo muter swara kasebut utawa pilih menu gulung ing sisih kiwa kiwa kanggo milih lan muter utawa mbusak lagu apa wae.

Manual TinyAlarm Kaca 6 Manual TinyAlarmNgeklik lambang folder mbukak folder swara sing bisa ditambahake utawa mbusak sembarang swara.

  1. Swara Sistem ngidini milih saka kabeh sistem biasa muni.
  2. Musik / Swara sing ditambahake ngidini milih saka folder sing wis diselehake swara sampeyan. Iki mbukak dialog sing ngidini milih swara ing ngendi wae lan sijine ing folder swara kanggo digunakake TinyAlarm.

Seret banjur selehake swara ing folder swara ing app utawa klik folder (ditampilake ing ngisor iki) kanggo mbukak folder swara. Sampeyan bisa nyeret swara ing utawa mbusak swara utawa rekaman saka kene.

Manual TinyAlarm Kaca 7 Manual TinyAlarm

Tundha

Nalika weker mati, sampeyan duwe kesempatan kanggo ngeklik 'Tundha'. Iki bakal ngreset weker kanggo wektu sing ora suwe. Wektu tundha standar disetel ing dialog weker nggawe.

Manual TinyAlarm Kaca 8 Manual TinyAlarm

Sunting Alarm

Sampeyan bisa ngedit dhaptar weker sing ditampilake ing menu weker. Pilih weker banjur pilih sunting.

Njupuk 5

Take 5 slang ing basa Inggris kanggo 'istirahat'. Ngaso yaiku cara sing apik kanggo ora stres. Take Five uga jeneng potongan jazz paling misuwur ing sejarah sing dikarang dening Paul Desmond lan asline direkam dening Dave Brubeck Quartet kanggo album Time Out taun 1959. Yaiku inspirasi kanggo tambahan iki

masalah: Masyarakat nggunakake wektu lungguh kanthi akeh, ing komputer, ing ngarep tv, nyopir mobil lan main game video. Lungguh ora apa-apa, nanging piranti kita pancen apik banget nganti pirang-pirang jam kepungkur lan kita ora mindhah otot.
solusi: Coba 5 ngelingake sampeyan kanggo njupuk istirahat kabutuhan awak. Pilih wektu ing istirahat, durasi lan istirahat. Pilih swara kanggo miwiti lan mungkasi istirahat kira-kira 5 menit. Tangi lan pindhah babagan nindakake yoga, tugas, push-up, burpee, surya namaskar utawa mlaku-mlaku bojo lan bocah-bocah. Apa wae sing disenengi yaiku getih bisa obah maneh lan ngendhokke sampeyan. TinyAlarm lan iClock minangka pangeling sampeyan kanggo njupuk 5.

The Pomodoro Technique minangka sistem manajemen wektu lan salah sawijining teknik yaiku nggunakake 'Pomodro Timer'. Iki ditemokake kanggo mbantu wong nggunakake paling akeh wektu kanggo kerja. Ngaso sithik nate mbantu wong supaya fokus marang pakaryan sing saiki ditindakake. Take 5 uga bisa digunakake minangka timer Pomodro. Wektu gawan ing Take 5 yaiku apa sing disaranake ing Teknik Pomodoro 25 menit kegiatan sing fokus lan istirahat 5 menit, nanging sampeyan bisa ngganti setelan Take 5 kanggo gaya urip sampeyan.

Manual TinyAlarm Kaca 9 Manual TinyAlarm

Cara nggunakake - Setel 'Break saben' lan 'Suwene' lan kaping pirang-pirang set kasebut kudu dibaleni. Setel swara kanggo wiwitan lan titik mandeg. Banjur pencet 'Start'. Sampeyan bisa mbukak jendhela supaya bisa ndeleng wektu utawa nutup jendhela lan mbukak swara kanggo miwiti lan mandheg.

'Take Five' muni apik kanggo Take 5 ing TinyAlarm lan iClock amarga udakara 5 menit lan ngrungokake nalika istirahat. Yen sampeyan duwe mp3 Take Five banjur tambahake menyang perpustakaan swara ing TinyAlarm banjur pilih swara kanggo ngaso. Sampeyan bisa njaluk saka Apple Music, Amazon, Google Play, YouTube lan malah kene.

Sawetara kasunyatan sing nyenengake saka Wikipedia babagan 'Take Five'. Ditulis ing tombol E ♭ bocah cilik, potongan kasebut dikenal kanggo rong penghubung sing khas[a] piano vamp; katarik ukuran blues melodi saxophone; nggawe inventaris, jolting drum solo;[b] lan mboten umum kaping lima (5/4) wektu, saka jeneng asale.[4]

Brubeck narik inspirasi kanggo gaya musik iki sajrone Departemen Negara AS- Tur turunan saka Eurasia, ing pundi piyambakipun mirsani saklompok turkish musisi jalanan nindakake lagu rakyat tradisional kanthi mesthine bulgarian pengaruh sing dimainake ing 9/8 wektu (biasane diarani "meter Bulgaria"), arang digunakake ing musik Barat. Sawise ngerti saka musisi simfoni asli babagan bentuk kasebut, Brubeck inspirasi kanggo nggawe album sing nyimpang saka biasane 4/4 wektu jazz lan eksperimen karo gaya eksotik sing dialami ing luar negeri. Desmond, nalika tilar donya ing taun 1977, ninggalake royalti kinerja kanggo komposisi, kalebu "Take Five", menyang Palang Merah Amerika,[12][13] sing wiwit nampa royalti gabungan kira-kira $ 100,000 setaun.[14][15] = total $ 4,000,000 ing taun 2017. Piece jazz minangka kontribusi sing luar biasa kanggo musik lan terus menehi.

Saran sampeyan kanggo nambah fitur anyar iki olèh.

Gawe

Jendhela pilihan sing katon ing ngisor iki ana ing versi shareware.

Manual TinyAlarm Kaca 10 Manual TinyAlarm'Priksa pembaruan'ana ing versi shareware lan ngidini ndeleng apa ana versi anyar.

'Pendaftaran' uga ana ing versi shareware lan nggawa sampeyan menyang wilayah kanggo ndaftar ing ngisor iki.

Manual TinyAlarm Kaca 11 Manual TinyAlarm

Kanggo miwiti TinyAlarm kanthi otomatis nalika sampeyan mlebu, priksa 'Bukak ing Startup ' kothak.

tuku

TinyAlarm bisa dicoba 30 dina. Sawise iku, apike wektu lan nimbang tuku program kasebut. Yen sampeyan seneng karo TinyAlarm, sampeyan tuku mbantu nyurung pangembangan supaya program luwih migunani. Tuku jumlah nyuda rega ing toko kita kanthi otomatis.

Saliyane TinyAlarms pangguna liyane pangguna pangguna nampa 4 tambahan penting:

  • Kunci kanggo mbusak dialog pangeling lan layar wiwitan.
  • Ilmu sing sampeyan lakoni ing evolusi TinyAlarm.
  • Nganyarke gratis ing saindenging taun.
  • Dhukungan Tech Email (yen perlu).

Sawise tuku, sampeyan bakal nggunakake email lan kunci registrasi kanggo ndhaptar. Yen sampeyan nggunakake email Apple ana link ing email sing dikirim sing bakal ndhaptar sampeyan kanthi otomatis. Kanggo ndhaptar kanthi manual nyalin lan nempelake info sing dikirim menyang dialog registrasi (tengen) sing ditemokake ing Preferensi TinyAlarm.

Contact Us

Yen sampeyan duwe saran, komentar, bug utawa pitakonan, kepiye sampeyan ngerti kanthi nutul ing kene.

Thanks kanggo ndhukung shareware.

Folks ing Plum Amazing.