Q&A Toko Plum Amazing

jawaban: Kita ora nyimpen informasi kertu kredit ing situs iki. Kabeh transaksi kabeh ditangani langsung ing antarane browser lan server platform pambayaran (Stripe, PayPal, lsp) sing sampeyan pilih. Plum Amazing ora tau weruh info sampeyan utawa nyimpen kanthi cara apa wae. Panyedhiya pambayaran banjur menehi kabar babagan kita lan kita ngirim pesenan sampeyan.

Kabeh situs kita nggunakake https ing toko lan ing saben kaca. Situs kasebut nggunakake SSL (Secure Sockets Layer) yaiku teknologi keamanan standar kanggo nggawe link ndhelik antarane server web lan browser sampeyan. Link iki mesthekake yen kabeh data sing dikirim antarane server web lan browser tetep pribadi. SSL minangka standar industri lan digunakake dening mayuta-yuta situs web kanggo nglindhungi transaksi online karo pelanggan. 

Kanggo bisa nggawe sambungan SSL, server web mbutuhake Sertifikat SSL. Sampeyan bisa ndeleng kunci ing bilah alamat url ing ndhuwur. Ngeklik kunci nampilake sertifikat aman kanggo situs web Plum Amazing. Kabeh cara pembayaran nyambung kanthi aman & langsung menyang pemroses pembayaran. 

jawaban: Stripe, Amazon, PayPal, AliPay, Apple Pay, Google Pay lan liya-liyane. Iki ndhukung macem-macem jinis kertu kredit, lan banget aman. Yen sampeyan Plum Amazing Store kanggo nambah sawetara jinis pembayaran liyane, kabari kita.

Jawaban: Stripe minangka cara paling gampang kanggo nampa pembayaran kanthi online lan aplikasi seluler. Iki uga ndhukung nomer kertu kredit paling gedhe ing saindenging jagad. Kaya umume prosesor pembayaran, Stripe mbutuhake sawetara info pribadi kaya jeneng, alamat, lsp kanggo validasi panggunaan kertu kredit kanggo keamanan sampeyan.

Yen tuku sampeyan sesambungan langsung karo server Stripes saka browser sampeyan nggunakake enkripsi sing kuwat banget. Plum Amazing ora tau weruh transaksi utawa info kertu kredit.

Amazon kasedhiya ing sawetara negara.

Yen sampeyan nyoba nggunakake banjur nemokake kranjang ora ngidini ngalih menyang pilihan pambayaran liyane kaya Stripe, banjur metu saka situs Plum Amazing banjur mlebu maneh. Saiki sampeyan bisa nggunakake sistem pembayaran liyane.

Yen sampeyan duwe masalah supaya ngerti.

jawaban: PayPal minangka cara liya kanggo mbayar online. Kaya prosesor pembayaran, PayPal mbutuhake sawetara info wong kaya jeneng, alamat, lsp kanggo validasi panggunaan kertu kredit kanggo keamanan sampeyan.

Yen tuku sampeyan sesambungan langsung karo server PayPals saka browser sampeyan nggunakake enkripsi sing kuwat banget. Plum Amazing ora tau weruh transaksi utawa info kertu kredit.

Apa ora ndeleng PayPal minangka pilihan? Banjur ing kreta ing sisih tengen ana menu drop-down negara, ganti negara kasebut menyang Amerika Serikat lan opsi PayPal bakal kasedhiya lan bisa digunakake.

jawaban: 3 sebab.
1. Kanggo ngonfirmasi lan ngisi kertu kredit nalika nggunakake PayPal utawa Stripe.
2. Kanggo ngasilake kunci lisensi piranti lunak kanggo sampeyan adhedhasar email sampeyan.
3. Pungkasan, nggawe akun supaya sampeyan bisa nampa panrimo lan kunci lisensi sing wis sampeyan tuku saka kita sadurunge yen bakal ilang ing mangsa ngarep.

jawaban: Tuku jumlah kanthi diskon tambahan. Nambah jumlah salinan hadiah, bisnis cilik, sekolah utawa perusahaan kanggo entuk rega suda. Toko Plum Amazing kanthi otomatis njupuk jumlah lan nuduhake jumlah diskon. Diskon ditampilake ing ngisor iki:

2+ salinan kanggo mateni 10%
5+ kanggo diskon 20%
10+ kanggo diskon 30%
50+ kanggo diskon 40%
100+ kanggo diskon 50%

Jawaban: Lali akun lawas lan gunakake email anyar kanggo nggawe akun anyar. Kita ora bisa nganyari sing lawas amarga keamanan.

Jawaban: Sampeyan bisa uga duwe akun karo kita saka jaman kepungkur. Pindhah menyang item Akun ing menu ing sisih ndhuwur saben kaca. Utawa klik ing kene.  Banjur log in yen sampeyan ngerti sandhi. Yen sampeyan ora ngerti sandhi sampeyan banjur klik 'Lost password' kanggo ngirim email.

Jawaban: Kita nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngasilake lisensi lan uga ngirim email menyang sampeyan. Kabeh wong duwe kunci lisensi dhewe kanggo aplikasi tartamtu. 

Kita tetep jeneng, email lan apa sing sampeyan tuku. Mengko yen sampeyan mbutuhake info kasebut maneh (amarga komputer anyar, kegagalan hard drive, nyolong, lan sapiturute), mula sampeyan bisa duwe resit lan kunci lisensi. Kanthi info kasebut, sampeyan bisa ngupayakake app lan bisa langsung.

Jawaban: Kita ora nate adol utawa menehi info pribadi. Kita uga ora weruh transaksi finansial utawa kertu kredit. Kabeh info kasebut ana ing antarane sampeyan, browser lan server PayPal utawa Stripes. Ora ana cara kanggo nyimpen info kasebut sanajan kita pengin.

Yen sampeyan milih nampa newsletter kita, sampeyan bisa entuk sawetara saben taun. Surat kabar pungkasan dikirim maneh ing taun 2012. Kita mung milih nulis nalika kita duwe wektu lan warta penting.

T&& iTunes App Store

jawaban: Prasaja, gunakake akun sing padha karo sampeyan ing iTunes lan mung ndownload piranti lunak menyang iPhone. Apple ora ngisi sampeyan supaya bisa ndownload ulang barang sing wis ana. Kabeh app kita universal tegese tegese bisa digunakake ing iPhone lan iPad. Aplikasi sing dituku ing telpon Android ing macem-macem telpon Android lan tablet uga.

Jawaban: Ndownload maneh nggunakake ID utawa email sing padha sing mula sampeyan tuku app kasebut. Tutul tautan kanggo sinau carane ndownload maneh app sing sampeyan tuku Toko App Apple iTunes utawa saka Play Store Google. Yen sampeyan mikir manawa sampeyan tuku app, sampeyan bisa mriksa kuitansi ing Apple App Store utawa Google Play. 

 

Jawaban: Hubungi Apple App Store utawa Google Play, ing ngendi wae sampeyan tuku. Kita ora bisa nulungi adol, nanging kita bisa mbantu sampeyan dhukungan teknologi kanggo app kita.

Jawaban: Apple lan Google ngontrol kabeh adol lan ora menehi cara kanggo nglakoni.

T&& App Store Google Play

jawaban: Prasaja, gunakake akun sing padha karo Google Play lan mung nginstal piranti lunak menyang telpon. Google ora ngetrapake sampeyan kanggo mbaleni maneh sing wis ana.

Jawaban: Ndownload maneh nggunakake ID utawa email sing padha sing mula sampeyan tuku app kasebut. Tutul tautan kanggo sinau carane ndownload maneh app sing sampeyan tuku Toko App Apple iTunes utawa saka Play Store Google. Yen sampeyan mikir manawa sampeyan tuku app, sampeyan bisa mriksa kuitansi ing Apple App Store utawa Google Play. 

 

Jawaban: Hubungi Apple App Store utawa Google Play, ing ngendi wae sampeyan tuku. Kita ora bisa nulungi adol, nanging kita bisa mbantu sampeyan dhukungan teknologi kanggo app kita.

Jawaban: Apple lan Google ngontrol kabeh adol lan ora menehi cara kanggo nglakoni.

Hubungi Kita

panjenengan
Komentar
iku dihargaiD

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC

Skip isi