yKey kanggo Mac - # 1 Kanggo Operasi Otomatis sing bola-bali

Sale!

$10.00

versi: 2.9.2
Paling Anyar: 12 / 28 / 21
Mbutuhake: Mac 10.9-11.15 +

yKey Mac App - Kanggo Otomatis Tumindak Baleni ing Mac OS. Otomatis kanggo ngirit wektu.

Ngilangi kerja tanpa pikiran! Otomatisake tumindak bola-bali ing Mac. Sembarang urutan tumindak (klik, tutul, ketik, seret, bukak, tutup, applescripts, lsp) bisa dilebokake ing trabasan sing bisa diluncurake kanthi tombol hotkey, menu, timer, acara utawa USB. Ngirit wektu, ngetik lan atusan klik saben dina. Aja trowongan carpal. Aja kurang lan entuk luwih akeh. Manual dening Adam Engst.

Bebasake awake dhewe saka bal lan rantaian kekarepan sing bola-bali. Nyambut gawe kanthi cerdas, ngilangi gaweyan singelan & nggrundel, aja dadi budak maneh.

"Software otomatisasi favoritku kanggo Mac yaiku yKey (sadurunge disebut iKey)." - Deleng dening David Pogue, New York Times

yKey Otomasi
Apa Kurang Rampung

Adam C. Engst minangka panulis Manual "Take Control of yKey". Manuale mbantu sampeyan nginstal yKey lan menehi tutorial langkah demi langkah kanggo piranti lunak otomatis Mac sing penting iki.

Adam miwiti newsletter TidBits lan wis nulis akeh buku teknik, kalebu seri Internet Starter Kit paling laris, lan akeh artikel majalah.

yKey diarani iKey kanggo dasawarsa pisanan banjur jeneng kasebut diganti dadi yKey. Jeneng app padha rada beda.

Maret 2013 Tutorial "Nggunakake Ableton Urip karo yKey"
Tutorial mendalam Fran Cotton nuduhake sebabe yKey penting kanggo nggunakake Ableton Live 9. Iki penting yen sampeyan kerja lan nggunakake akeh wektu nganggo audio. Kalebu diskon kanggo yKey. Luwih akeh teknik Ableton Live lan yKey kene.

Tutorial dening Ben Waldie, Peach Pit Press
Tutorial Ben Waldie minangka intro sing apik kanggo yKey minangka piranti lunak otomatis / makro.

Deleng dening David Pogue, New York Times
David Pogue mbahas piranti lunak otomatis / makro lan ing video mingguan dheweke ujar yen yKey minangka favorit. Jeneng iKey diganti yKey sawetara taun sawise review.

 

Deleng dening Mac-Guild.org menehi yKey 4.5 saka 5 tikus
"Wiwit wiwit nggunakake yKey, permata iki wis ngirit nganti sakjam seminggu nggunakake trabasan. Secara sakabehe, aku nemokake yKey bisa dipercaya lan gampang banget digunakake. Kanggo sing golek solusi sing terjangkau kanggo nggawe trabasan ing Mac OS X, aku saranake sampeyan mriksa yKey. " - James Richvalsky

Dianggo karo KeyCue sing menehi akses cepet menyang kabeh tombol hotkey sampeyan.

Apa sampeyan dadi abdi ing komputer?

Kita seneng karo komputer, nanging kita kabeh wis kenal tugas sing repetitive. Kita ngerti manawa komputer bisa ngatasi repitisi, nanging durung ana cara sing gampang, nganti saiki kanggo nglumpukake lan nulungi komputer supaya bisa digunakake. Saiki, untunge ing Mac ana yKey. Bebasake awake dhewe saka bal lan rantaian kekarepan sing bola-bali. Atur komputer, aja dadi budak maneh, gunakake automasi yKey kanggo mac.

Tuladha prasaja carane yKey bisa ngirit wektu!

Ngomong sampeyan mbukak Safari saben dina lan menyang 8 situs web sing padha lan banjur salin sawetara teks sing dikirim email menyang wong liya. Tinimbang nindakake tugas sing padha saben dina suwene 15 menit kanthi ngetik lan klik lan mbukak lan nutup aplikasi nindakake kanthi yKey liwat siji item panas utawa menu lan supaya bisa mlaku ing latar mburi nalika nindakake sawetara karya liyane utawa duwe secangkir teh. Kanthi serius, napa ngurbanake urip kanggo tumindak berulang monoton nalika komputer bisa ditindakake kanggo sampeyan.

Lakune kurang luwih lan tuntas kanthi yKey.

yKey nambahake elemen penting nanging ilang ing Mac OS X, otomatis! yKey bakal ngirit wektu lan energi sampeyan lan perusahaan. Kabeh babagan efisiensi, kita sebut iki "nindakake kurang lan ngrampungake luwih akeh." yKey bisa ngowahi sawetara tumindak sing bola-bali sing bisa uga kalebu ewonan klik mouse (ing macem-macem aplikasi, menu lan kothak dialog beda) lan kaca ngetik dadi siji trabasan yKey sing bisa diluncurake kapan wae kanggo nindakake tumindak sing padha kanthi penet tombol sing gampang . Sinau luwih lengkap babagan cara pintas ing bagean ringkesan.

Ringkesan & Otomatisasi

yKey minangka sarana otomatisasi, program sing nggawe trabasan kanggo ngrampungake tugas sing bola-bali. Intine, trabasan yKey minangka program cilik dhewe, nanging sampeyan ora prelu ngerti babagan pemrograman kanggo nggawe trabasan yKey. Sampeyan mung kudu nggabungake telung bagean trabasan sing dibutuhake: Siji utawa luwih prentah sing menehi fungsi trabasan, sawijining konteks sing mbukak, lan peluncur sing nemtokake cara trabasan diaktifake.

Trabasan digawe saka 3 bagean:

yKey kanggo Mac - Aplikasi # 1 Kanggo Otomatis Tumindak Baleni 1 yKeyPrentah

 A printah yaiku tumindak, utawa seri tumindak, sing pengin sampeyan lakoni yKey. Conto prentah yaiku: Bukak Photoshop lan miwiti dokumen anyar. yKey bisa mbukak menu lan milih item menu. Bisa nahan lan mbukak skrip Apple saka palet. Otomatis gerakan mouse kanggo nutul wilayah ing layar ing app. Bisa mlaku ing 
 

yKey kanggo Mac - Aplikasi # 1 Kanggo Otomatis Tumindak Baleni 2 yKeyIsiyKey kanggo Mac - Aplikasi # 1 Kanggo Otomatis Tumindak Baleni 3 yKey

 Konteks kasebut saka ngendi trabasan sampeyan bisa diuripake. Umume konteks umume ditetepake kanggo universal supaya bisa digunakake ing endi aplikasi sampeyan. Nanging sampeyan pengin nyetel hotkey mung di Photoshop, ing kasus iki konteks bakal disetel menyang Photoshop. yKey bisa digunakake ing antarane kabeh aplikasi.
 

yKey kanggo Mac - Aplikasi # 1 Kanggo Otomatis Tumindak Baleni 4 yKeypeluncur

 Peluncuran yaiku apa sing ngaktifake trabasan. Sing paling umum yaiku acara hotkey utawa tanggal. Contone, Bukak Safari kanthi mencet tombol + utawa utawa mbukak nganti jam 8:00 saben esuk. 

Aplikasi lan Dokumen

Gunakake yKey kanggo ngandhani komputer kanggo ngluncurake, ngalih, nuduhake, mandheg lan ngluncurake maneh aplikasi piranti lunak, utawa kanggo mbukak dokumen tartamtu sanajan ing aplikasi liyane tinimbang aplikasi pangripta. Kalebu akses menyang aplikasi anyar lan aplikasi sing lagi mlaku. yKey malah bisa ngontrol windows & menu sing nyata kanggo mbukak aplikasi.

Tuladha pangguna

'Option' + 'g' nggawa aku menyang Google ing jendela anyar. 'Option' + 's mbukak Safari utawa nggawa jendhela paling anyar ing ngarep. 'Option' + 'p' mbukak Photoshop (utawa aplikasi sing sampeyan pilih) lan mbukak dokumen anyar. Ngalih ing antarane aplikasi durung nate gampang lan cepet banget.

Dhaptar tugasku ora nate rampung. Ing awal dina mbukak minangka bagean saka urutan, uga email, cnn.com, lan item ebay sing wis daklacak. Kanggo mriksa dhaptar awan, aku cukup pencet 'pilihan' + 'shift' + 't' lan tekan sisih ngarep desktop.

Dokumen format bisa mbebayani. Sampeyan bisa duwe sawetara fon, ukuran, warna, lan konfigurasi alignment. Aku wis nggunakake yKey kanggo nyetel hotkey, sing mung bisa digunakake ing MS Word, sing nyepetake format.

Papan Klip, Jendela, Sistem, & UNIX

Nyalin, Pasting lan nambah menyang clipboard kabeh bisa karo yKey. yKey bisa mbukak Preferensi Sistem lan ngalih menyang salah sawijining panel pilihan. yKey bisa ngomong karo komputer nalika turu, miwiti maneh utawa mati. Kanthi nggunakake kekuwatan Mac OS X, yKey malah bisa nindakake printah UNIX.

Tuladha pangguna

    1. Aku nggunakake yKey kanggo nggawe cadangan hard drive nalika aku turu. Nanging yen wis rampung, aku seneng supaya komputerku turu supaya bisa ngirit energi. yKey bisa ngrampungake kabeh iki, apa piranti lunak revolusioner!
    2. Apik banget kanggo ndeleng cara situs webku ndeleng macem-macem persiyapan lan layar komputer. Ngatur pilihan sistem saben-saben aku nindhakake kabeh gawe surem. Saiki aku bisa ngotomatisasi iki supaya bisa muter-muter kanthi klik siji.

Keyboard, Mouse, Menu, & Palette

yKey bisa nggawe simulasi acara utama lan acara tikus, tegese yKey bisa ngontrol komputer kaya ana wong sing nggunakake keyboard lan mouse. Piranti keyboard uga kalebu kemampuan kanggo ngetik tanggal, ketik isi ing clipboard utawa uga isi file.

Tuladha pangguna

    1. Ing Flash MX, ora ana hotkey kanggo masang pigura menyang lapisan. Ora kaya nggunakake mouse saben-saben kanggo nindakake iki, aku nggunakake yKey supaya milih 'insert frame' saka menu nalika aku terus pencet 'pilihan' + 'shift' + 'f'. Aku nemtokake konteks supaya bisa digunakake ing Flash, supaya kunci iki kasedhiya kanggo aplikasi liyane.
    2. Ngunggah file menyang serverku pancen angel banget, luwih-luwih nalika nggunakake PHP, sing mbutuhake aku asring nyunting, ngunggah, lan nyoba. Piranti lunak FTP aman sing digunakake nggunakake aku supaya nyeret file saka sing digoleki supaya bisa diunggah. Aku wis nyetel trabasan ing yKey supaya nalika tekan 'ctrl' + 'shift' + 'u', komputerku bakal mbukak finder lan klien ftpku, banjur simulasi gerakan mouse sing dibutuhake kanggo ngatur file miturut tanggal banjur seret file menyang klien ftpku kanggo diunggah.

yKey Bisa Karo Kabeh Hardware USB Kadhaptar ing ngisor

Desain Kontur
Wacom
Logitech
Kensington
IOGear
Sony
Razer
Biometrik APC
Microsoft
Logisys
Labtech
Zon Ideazon
Saitek
Tutul Benar
Bytecc
Kanthi terang
Aku-Rocks
IBM
BenQ
Thermaltake
Apple
Kunci X-Key
Macally
i Keyboards tombol
i Key Key
lan Opti Net
Belkin
Swann Opti Glo
Keyboard keyboard Slip
manuk gemblung
Perusahaan Bella
Tactile Matias
Kunci Keyspan
Teknologi Griffin
Edirol
Roland
Nisis Easypen
Keytronic
Zippy

Internet, Skrip, & Swara

yKey uga bisa Bukak Alamat Web, Nggawe email anyar, Ngaso, hirarki folder Tampilan lan nuduhake file ing Finder, muter Sounds, lan nglakokake Applescripts utawa bisa digunakake dening Applescripts. Gawe palet sing bisa ana ing monitor sampeyan kanthi tombol sing ngidini sampeyan nglakokake skrip Apple kanthi pers tombol.

Tuladha pangguna

Nglacak pesaing, warta industri, lan peringkat mesin telusuran kita penting kanggo perusahaan kita. Kanggo iki, aku nggunakake tandha Google, alat sing apik tenan. Nanging sing luwih nggumun yaiku aku duwe yKey khusus kanggo menehi email saben tandha Google sing gegandhengan karo kabeh mitra. Sing dak ginunakake sadurunge jam sedina, saiki wis dilakoni dhewe.

Aku wis nggunakake yKey kanggo menehi tandha karo macem-macem swara gumantung karo tugas sing ana ing tangan. Yen aku duwe konferensi iChat jam rolas ing tanggalan, banjur YKey bakal muter swara trompet, mbukak iChat, lan sambungake karo bosku.

Ulasan

Mac-Guild.org menehi yKey 4.5 saka 5 tikus

"Wiwit aku nggunakake yKey, permata iki wis disimpen nganti jam seminggu nggunakake trabasan. Sakabèhé, aku nemokake yKey bisa dipercaya lan gampang digunakake. Kanggo sing nggoleki solusi sing terjangkau kanggo nggawe trabasan ing Mac OS X, aku bakal menehi rekomendasi banget kanggo ndeleng yKey. "

James Richvalsky Waca kabeh review

Michael Hyatt - Kepemimpinan Internasional 7/5/11 Nggambarake panggunaan yKey kanggo nambah produktivitas.

Apa Sing Gunakake Panganggo

"Tanpa piranti lunak sandi dina mbales email pitakonan sing padha tanpa pungkasan bakal dadi monotoni - Thanks kanggo mbebasake aku tugas-tugas ulang"
Brent Hohlweg, Wong ing Kilts

"Kaping pisanan, aku pengin nggunakake kesempatan iki kanggo ujar manawa IMHO produk sampeyan yKey minangka pitulungan produktivitas paling apik sing kasedhiya kanggo OS X sing saiki dakkepriksa. Antarmuka lan akses menyang fitur iku gampang banget lan bisa digunakake nganti setaun aku nggunakake, meh ora perlu mbukak file pitulung kanggo ngrampungake tugas sing dikarepake. Tutorial lan ringkesan sing diluncurake bubar pancen migunani kanggo mbukak lan dadi conto potensial lan kemampuan yKey. Minangka admin sistem lan Pangembang FileMaker, aku nggunakake yKey ing saben bagean gaweyan, saka mung mindhah lan ngukur windows menyang trabasan menyang menu lan ngetik teks sing bola-bali lan mbukak applescripts saka keyboard. Saiki aku duwe luwih saka 50 trabasan keyboard ing set universal lan tambahan 40 liyane sing nyebar ing antarane setengah rolas set khusus aplikasi. Digabungake kanggo nyimpen atusan stroke tombol lan klik mouse sakjam. Bebarengan karo LaunchBar, yKey minangka salah siji saka loro utilitas sing pancen kudu dinggo kaping pirang-pirang jam saben dina. ”
Peter Trist

"Iki Kunci Youpi lawas, kanthi * akeh fitur-fitur anyar. Apik banget! Saiki gampang saingan QuicKeys. "
Sherman Wilcox, Departemen Linguistik, Universitas New Mexico

"Kita nggunakake yKey ing pameran museum ing Museum Anak-anak Boston; iku paviliun amba sing padha karo Hall of Symphony ing Boston kanthi layar video ing Boston Pops. Bocah-bocah bisa nggunakake baton elektronik kanggo "nganakake" orkestra. Kayane cukup populer karo para pengunjung museum, sing dadi kesenengan kita. Sampeyan bisa maca kanthi luwih rinci yen sampeyan prelu mikir ing youretheconductor.com ”
Teresa Marrin Nakra, Direktur Seni, Musik Penyambungan

"Iki program sing hebat! Nylametake aku jam lan jam kerja. Aku tetep mikir babagan perkara-perkara sing anyar. "
James Torck, Komposer lan Desainer Swara

"Matur nuwun kanggo dhukungan sing aktif lan rilis anyar yKey sing terus saya apik - aku biyen nggunakake Quickeys taun kepungkur lan seneng banget karo keputusan kanggo pindhah menyang yKey - nawakake kabeh sing dibutuhake kanthi sithik biaya - terusake gaweyan sing apik! ”
Sean Porter

"Aku nggunakake KeyQuencer pirang-pirang taun ing Mac. Nalika aku ganti menyang OS X, ora ana versi OS X, mula aku nyoba Youpi Key (sing saiki dadi yKey). Minangka pengganti sing apik. Ngirit wektu suwe. Rekomendasi banget! ”
Ron Belisle

"YKey Rocks !!!! Proyek apik !!!! ”
William Jamieson, Pangurus Projek Web, Smart Works, Australia

"Aku wis nyoba beta yKey udakara seminggu saiki. Aku ngerti yen wis dikirim ing VersiTracker dina iki lan uga ngerti yen sampeyan ora nyebutake "sadurunge kunci Youpi". Penting, yen kabeh wong ngerti yen Youpi Key saiki wis dadi yKey amarga sampeyan duwe akeh penggemar Youpi Key! ”
Paul Wharf, Spesialis Teknologi Web, College Mount Holyoke

"Sawise pirang-pirang taun, aku nyerah QuicKeys kanggo sing luwih gampang."
Michael Delug

"Apa program Fantastic. Aku tekan dompet nalika dakkandhakake. "
David Watson

"Matur nuwun kanggo aplikasi iki sing migunani, sing nambah produktivitas."
Eric Le Carpentier

“Hai, Ya wis rampung ing Youpi Key versi anyar (yKey). Apik banget yen saiki dadi panel preferensi. Kajaba iku apik. ”
Mark Allan

"Thanks kanggo kerja keras supaya aplikasi iki apik."
Million Million

“Matur nuwun kanggo nganyari YoupiKey / yKey. Cepet dadi salah sawijining sarana sing paling asring digunakake. Matur nuwun kanggo nambah Singidaken Aplikasi Ngarep! Saiki aku pungkasane bisa ndhelikake aplikasi apa wae kanthi tombol tombol sing padha, sanajan ing klasik. "
Dan Wilga

Ana 108 maneh ulasan saka yKey ing VersionTracker.com
4.5 lintang lan 78,500 download

yKey kanggo Mac - Aplikasi # 1 Kanggo Otomatis Tumindak Baleni 5 yKey

2.9.22021-12-28
  • - terus ndandani lan nganyari link kanggo manual. nggawe https lan pranala anyar kanggo manual google doc. misc. item liyane dianyari.
2.9.12021-12-24
  • - nganyari kabeh pranala kanggo manual. nggawe https lan pranala anyar kanggo manual google doc.
2.9.02020-12-29
  • - Dikompilasi ing M1 Mac kanggo intel. Mlaku ing Mac nganggo Intel lan M1 Mac nggunakake rosetta sing tegese luwih cepet ing M1 macs. Universal bakal teka ing mbesuk
    - Ditambahake 'bugfix / darkModeContrastFixes'
    - Ndandani toolbar pucet ing mode peteng ing layar preferensi
    - Ndandani kontras mode peteng ing entri teks AppleScript kanthi meksa sumber AppleScript ing pucet minangka gaya senar sing diarani sistem, lan mbukak aplikasi editor skrip Apple dhewe ing mode peteng nuduhake tampilan sunting kanthi latar mburi cahya.
    - Ndandani teks ireng mode peteng ing latar mburi peteng ing clipboard, editor trabasan lan URL
    - Copot garis kothak horisontal saka tampilan tabel. Tampilan iki katon semrawut ing mode peteng, lan sanajan mode cahya ora ana gayane karo warna larik sing beda.
    - Ndandani kacilakan potensial nalika wiwitan yen ijin HID durung diwenehake
    - Ikon toolbar jendhela utama eksperimen kanggo kontras mode peteng sing luwih apik Ganti sumber gambar lawas kanthi paling akeh nganggo lambang sistem AppKit. Pangecualian yaiku "duplikat" sing ora ana lambang sistem.
    - Ndandani teks ireng mode peteng ing latar mburi abu-abu peteng ing editor param
    - Ndandani teks putih mode gelap ing latar mburi putih ing editor trabasan Katrangan repetisi nggunakake warna kustom tinimbang warna sistem.
    - Ndandani teks ireng mode peteng ing latar peteng ing editor trabasan keyboard
    - Mungkasi Git supaya ora kepengin nglacak file sing digawe lokal kanthi spesifik
    - Copot pembaruan Sparkle sing tetep Priksa nganyariUpdate kanggoUpdates: mung digunakake kanggo nganyari eksplisit sing dijaluk pangguna, dudu update programmatis umum. Iki tegese 'mriksa nganyari' ora kedadeyan maneh nalika miwiti lan ngganggu kabeh wong.
2.8.02019-08-11 21:12:18
  • * yKey saiki nawakake obah dhewe menyang folder Aplikasi nalika dipasang dhisik.
    * Wiwitan wiwitan saiki luwih apik kanggo ngidini ijin macOS diwenehake.
    * Tampilan sing apik ditampilake nalika mbukak yKey.
    * Ngatur bug ing urip maneh nalika mlebu.
    * Panjaluk Fitur: Editor YKey saiki kanthi otomatis ngluncurake Engine YKey yen mesin durung mlaku.
    * Dianyari dhaptar ijin sing dijaluk kanggo versi macOS anyar.
    * Ndandani bug kanthi ndhaptar liwat URL.
    * Nggawe modern fitur nganyari.
    * Ndandani bug nalika ngembangake panel sing ambruk.
    * Gambar menu yKey standar luwih apik ing mode peteng. Sampeyan isih kudu nyetel menu sing ana kanggo nggunakake pilihan "Minangka mode mode peteng".
    * Priksa nganyari saiki bisa digunakake kanggo ndownload lan nginstal app.
    * Nyawiji karo xcode paling anyar 10.3
    * Ditampilake alat keamanan paling anyar saka apel
2.7.02017-10-23
  • [fix] Ndandani kacilakan ala sing kedadeyan ing versi macOS anyar nalika plugin yKey nyoba nampilake pesen.
    [mod] Nambah visibilitas menu ing mode peteng. Ikon menu dianggep minangka gambar template, sing mlaku ing mode peteng. Yen sampeyan duwe gambar warna lengkap, sampeyan kudu mbusak pilihan pola mode peteng kanggo lambang kasebut ing yKey Editor.
    [mod] Nggawe titik URL nganyari Sparkle menyang papan sing luwih standar ing situs Plum Amazing.
    [ndandani] Nambah sawetara terjemahan sing ilang.
    [fix] Ndandani animasi jendhela diwiwiti / rampung ing titik sing salah.
2.6.02017-04-12
  • [fix] Nyegah kacilakan nalika ana sawetara acara tanggalan (asring kacilakan nalika tangi utawa kacilakan nalika dibukak sawetara suwe).
    [ndandani] Owahi ukuran jendhela saiki bisa maneh kanggo versi macOS anyar.
    [ndandani] Ndandani sawetara nggulung horisontal lan umume nggawe jendhela gulung kasebut luwih dipercaya.
    [fix] Ndandani sawetara masalah gambar ing Editor YKey, utamane ing ngendi sawetara ikon sing dibalik.
    [mod] Jeneng anyar: iKey saiki yKey!
    [mod] Mbusak kabutuhan mbukak minangka pangguna admin, selaras karo praktik keamanan modern.
    [mod] Apik cara yKey nangani tombol jendela standar (kaya cedhak, nyilikake, nggedhekake / layar wutuh).
    [mod] Ngresiki item menu registrasi sawise ndhaptar.
    konfigurasi yKey saiki wis disimpen lan dimuat saka lokasi sistem sing luwih standar. Konfigurasi sadurunge pindhah nalika miwiti versi anyar iki.
    [mod] Preferensi sing dituduhake ing antarane editor lan mesin YKey saiki luwih apik diatur.
    [mod] Akeh perbaikan internal lan modernisasi.
    [mod] kode sing dianyari tundhuk karo syarat paling anyar saka Apple.
    [anyar] Nyuwun nginstal minangka item login saiki bisa dipatèni yen sampeyan ora pengin
    kanggo nindakake iki (sampeyan isih bisa ngganti pikiran liwat pilihan).
    [mod] Ngilangi tautan web stale (kaping diganti lan web).
    [mod] Mbusak fitur "konfigurasi kanggo kabeh pangguna". Maneh, mbukak sistem kanggo nuduhake informasi konfigurasi ing antarane pangguna akeh ora dadi praktik sing bisa ditampa ing jagad modern-sadar keamanan. Konfigurasi isih bisa dituduhake kanthi ngekspor lan ngimpor, nanging kita kabeh seneng nggawe konfigurasi kita, apa ora?
    [mod] Panyengkuyung editor kanggo tangi otomatis sawise turu. OS X durung ndhukung iki wiwit OS X 10.5.
    [mod] Dhukungan kanggo ngilangi pilihan iKey v1 wiwit v1 diganti sajrone dekade kepungkur.
    [mod] Mbusak dhukungan kanggo serep layanan .Mac "pilih cepet" wiwit Apple pensiun layanan .Mac.
2.5.32014-06-17
  • [New] Aplikasi Signed Pangembang, perpustakaan lan kerangka.
    [Dianyari] Ngresiki dhasar kode (nganyari telpon warisan & pesen log kurang) lan mbusak kode sing ora digunakake / lawas.
    [Dianyari] Saiki cepet pambuka supaya akses iKey menyang Keamanan -> Kebijakan -> Aksesibilitas supaya bisa ngontrol komputer. - Luwih luwih nganyari lan fitur-fitur anyar sing bakal teka. - Thanks kanggo kabeh pangguna kanggo saran.
2.5.02010-12-02
  • [Tambah] - dhukungan lan integrasi karo KeyCue (ergonis.com)
    [Tambah] - log mlebu yen keyCue ora mlaku.
2.4.92010-11-21
  • [Ndandani] - macem-macem kewan omo minangka persiapan kanggo rilis mangsa ngarep.
    [Dianyari] - lokasi file bin saka piranti lunak skrip menyang situs plum.
2.4.82010-06-20
  • Tombol panas editor [fix] durung nuduhake kanthi bener ing 10.5.8 nalika mlaku ing 64bit.
    [fix] disetel kanggo prilaku mac os anyar supaya 32bit bisa digunakake kanthi bener lan kanthi otomatis kanggo pre 10.6 lan 64bit kanggo 10.6 lan luwih uga dianggo kanthi bener.
2.4.72010-06-02
  • [mod] Bug: Quit Liyane - mesin KK iKey. Owah-owahan prilaku: cathetan mung cara kanggo ngeculake mesin iKey yaiku kanthi eksplisit. Quit Liyane ora dienggo: Nggawa menyang ngarep lan Quit Front, utawa Quit iKey.ap. Yen sampeyan kudu ngaktifake pilihan Quit ing plugin Kanggo ngaktifake jinis terminal: gagal nulis com.scriptsoftware.ikey debugTracePluginEng 1 Kanggo mateni jinis terminal: gagal nulis com.scriptsoftware.ikey debugTracePluginEng 0
2.4.62010-05-24
  • [mod] Ditambahake USB Tracing kanggo dhukungan XKey anyar (piranti usb tartamtu kanthi macem-macem piranti, teken kabungahan, jog lan shuttle). Rincian kanggo pangguna saka xkey anyar lan sing mbutuhake iki: kanggo ngaktifake ing baris printah mlebu: gagal nulis com.scriptsoftware.ikeyeditor debugTraceUSB 1 Banjur kirim log iKey Editor kanggo ndhukung.
2.4.52010-05-18
  • [ndandani] aplikasi lan dokumen anyar bisa digunakake
    [mod] katindakake nganggo pirang-pirang monitor. bisa mindhah windows menyang lokasi sing negatif. monitor ing sisih kiwa dianggep negatif.
    [mod] nginstal maneh mbukak manual ing mburi nginstal.
2.4.42010-04-08
  • [fix] versi 2.4.3 durung mbukak kanggo pangguna anyar. masalah prefs anyar iki tetep.
2.4.32010-03-30
  • [mod] menu bantuan editor sing diganti dadi: Situs web iKey ...
    [mod] pesen log dibusak: ujar runActions: resutls Sukses: 0 Gagal: x
    [fix] Ejaan tetep lan umpan balik apik kanggo tombol registrasi sing gagal.
    nginstal [mod] saiki ngidini sampeyan milih lokasi khusus.
    [mod] manual persiyapan kanggo ngidini tampilan sudhut tetep lan variabel
    [nambah] pindhah saka scriptsoftware.com menyang situs web anyar, jeneng anyar ing domain anyar> apik tenan
    [mod] mbusak Opsi Nulis saka menu editor editor amarga alasan keamanan. cathetan: iki mung mengaruhi pilihan Wake saka Turu yen sampeyan ngaktifake dhukungan piranti sing bisa diakses. printah turu tanpa pilihan tangi isih bisa digunakake.
2.4.12010-03-24
  • [mod] Perintah sistem - wiwitan / mungkasi klasik saiki dipatèni ing 64 bit ing 10.6
    [mod] durung nyimpen yen sampeyan mencet tombol tutup abang - ora mateni
    [mod] layar sambutan duwe link menyang PDF ing iKey.app kudu nganyari lan mbusak PDF
    [mod] umpan balik email nglaporake "Aku mbukak iKey 2.4.0 ing Mac OS X 10.6.2 (Intel 64)."
    [mod] Ditambah pangguna gawan kanggo framework editor Aksi "IKActionDebug" kanggo panyuntingan tumindak log.
    [fix] Ora bisa nemokake gambar sing jenenge 'kursor'.
    [nambah] Obyek C 2.0 enumerasi cepet sing digunakake kanggo nyepetake
    [nambah] Ditambah opsi folder mbukak menyang Komando Folder ..
    [nambah] menu gawan Ikey Anyar
    [ndandani] folder pusaka pusaka tetep ora tetep.
    [ndandani] Ndandani: Konsol Editor iKey *** P WNGET: Cara setDrawsGrid: ing kelas StripedTableView dicopot. Bakal dicopot ing release mbesuk lan ora bakal digunakake maneh.
    [ndandani] Telpon: Piranti jaringan kanggo milih lokasi ing 10.6.x
    [mod] Server Mount sing dianyari kanggo ngresiki masalah, saiki nggunakake UTF8 kanggo dhukungan internasional.
    [mod] tips alat sing dianyari unix kanggo Run in Terminal lan Owahi.
    [mod] printah unix saiki ngasilake "error printah bali uni #" yen kesalahan ocurr.
    [nambah] Tip Piranti ditambah menyang menu yen ditampilake mung lambang.
    [fix] swara tetep, mudhun lan bisu. Saiki bisa tumindak preduli saka jinis keyboard.
    [nambah] Tambah Swara-> printah Max volume. Setel volume menyang nilai Max.
    [mod] file run - unix - edit ora ngandhani editor endi
    [mod] mbusak utawa nambah gambar / judhul menyang menu.
2.4.22010-03-24
  • [fix] bug tetep yaiku tumindak idhisional kaping 2 ing menu utawa pallete ora nambah.
    [mod] menu bantuan editor sing diganti dadi: Situs web iKey ...
    [mod] pesen log dibusak: runActions: resutls Sukses: 0 Gagal: 6
2.4.02010-02-15
  • [Tambah] Kanthi 64 bit kalebu kabeh modul nalika nggunakake 10.6. Iki tegese bakal mbukak luwih cepet lan nggunakake memori sing kurang.
    [Mod] kode sing dicopot.
    [Tambah] Modul anyar supaya gampang ngontrol iClock.
    [Mod] dokumen pungkasan lan pangowahan pungkasan dipateni kanggo versi iki (bakal dituduhake nanging ora dipateni)
    [Mod] iki lan versi bakal ndhukung 10.5 lan 10.6 nanging ora suwe maneh 10.4
2.42010-01-29
  • [Tambah] Kanthi 64 bit kalebu kabeh modul nalika nggunakake 10.6. Iki tegese bakal mbukak luwih cepet lan nggunakake memori sing kurang.
    [Mod] kode sing dicopot.
    [Tambah] Modul anyar supaya gampang ngontrol iClock.
    [Mod] dokumen pungkasan lan pangowahan pungkasan dipateni kanggo versi iki (bakal dituduhake nanging ora dipateni)

Klik kene kanggo manual online.

Klik ing kene kanggo lengkap babagan PDF manual.

2.8.0 Mac OS 10.9 - 10.15
download

2.7.0 Mac OS 10.7 - 10.14
download

2.5.2 - Mbukak> Mac OS 10.6 & <Mac OS 10.10
download

2.3.4 - Mbukak <Mac OS 10.5
download

 

yKey disebutake ing 00: 03: 5 menyang podcast gedhe iki karo Dave Hamilton ing MacObserver.

Deleng dening David Pogue, New York Times
David Pogue ngrembug piranti lunak otomatis / makro lan ing video mingguan dheweke ujar yen yKey dadi favorit.

Deleng dening Mac-Guild.org menehi yKey 4.5 saka 5 tikus
"Wiwit wiwit nggunakake yKey, permata iki wis ngirit nganti sakjam seminggu nggunakake trabasan. Secara sakabehe, aku nemokake yKey bisa dipercaya lan gampang banget digunakake. Kanggo sing golek solusi sing terjangkau kanggo nggawe trabasan ing Mac OS X, aku saranake sampeyan mriksa yKey. " - James Richvalsky

tutorial

Maret 2013 Tutorial "Nggunakake Ableton Urip karo yKey"
Tutorial jero ing Fran Cotton nuduhake sebabe yKey penting kanggo nggunakake Ableton Live 9. Iki penting yen sampeyan kerja lan nggunakake akeh wektu nganggo audio. Kalebu diskon kanggo yKey. Luwih akeh teknik Ableton Live lan yKey kene.

Tutorial dening Ben Waldie, Peach Pit Press
Tutorial Ben Waldie minangka intro sing apik kanggo yKey minangka piranti lunak otomatis / makro.

Rave

Aplikasi sing apik karo ton pilihan. Stabil uga. Sawise ninggalake Quickkeys sawetara taun kepungkur, aku seneng banget karo iki. - Beige ing MacUpdate

Aku kerja bareng Finale, program sing kuat nanging rumit kanggo nulis jinis lan ngasilake musik sheet. Yen sampeyan pemain keyboard - sing dudu aku - sampeyan bisa muter cathetan kanthi skor kanthi keyboard midi. Nanging liyane, kita kudu ngetik cathetan kanthi manual saka palet utawa keyboard komputer. Saiki yen sampeyan ngetik akord kanthi cathetan nyata - beda karo simbol akord - iki proses sing mboseni banget sing mbutuhake sawetara tombol tombol. Nanging kanthi yKey iku angin sepi. Sampeyan mung nggawe makro, pencet pemicu, lan nonton cathetan katon kaya-kaya sihir! yKey wis nambah produktivitas Finale. Gampang digunakake, lan ing wektu iki, aku kepengin weruh kepiye carane bisa urip tanpa. - W-Pyper ing MacUpdate

Aku wis nyoba Keyboard Maestro, Spark lan QuicKeys nanging ora ana sing nindakake persis apa sing dakkarepake kanthi cara sing cocog karo aku. iKey iya. - Werna

Wis pirang-pirang taun nggunakake iKey, wiwit sadurunge UI anyar sing angel. Aku nemokake kanthi konsisten tanpa bug lan stabil. Sawise sampeyan mikir babagan UI, proses nyata kanggo nyiyapake trabasan ora rumit. Kosok baline, aku wis cukup intuisi. - SimiKam

Program banget. - Colette ing MacUpdate

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC