Volume Manager- # 1 Mac App Gunung Apple & Menang Volume / Nuduhake

$18.00

versi: 1.9.4
Paling Anyar: 7 / 14 / 21
Mbutuhake: Mac 10.11-12.0 +

Volume Manager - App Mac # 1 Kanggo Masang Otomatis, Volume, Apple, Windows, lan Drive

Volume Manager minangka aplikasi Mac OS sing digunakake kanggo ngatur, ngotomatisasi lan ngawasi volume / saham / disk Apple. Gampang nggunakake aplikasi Mac universal (Apple Silicon utawa Intel) kanggo ngatur pemasangan ing Windows lan Apple Mac. Laptop bisa nggunakake Manajer Volume kanthi manual utawa kanthi otomatis nyetel volume ing kantor lan ing omah. Penjadwalan opsional saka soyo tambah uga ngawasi gunung lan remount saham. Volume Manager uga bisa digunakake kanggo tangi komputer sing turu ing LAN ethernet. Aplikasi Mac dipasang kanthi gampang. Gunung Apple drive gampang. Pasang enggo bareng windows ing Mac.

Lokalisasi: ✔ Korea, ✔ Spanyol, ✔ Perancis, ✔ Jerman, ✔ Jepang, ✔ Cina, ✔ basa Urdu, ✔ arabic

Mac App Mounts Win SMB

Volume Manager minangka aplikasi universal Mac sing gampang digunakake ing Apple Silicon utawa Intel cpu sing kanthi otomatis dipasang drive, volume utawa direktori.

Volume Manager - App Mac # 1 Kanggo Volume Otomatis
Download saka Plum Amazing (ndhuwur)
utawa Mac App Store (ngisor)
 
Volume Manager- # 1 Mac App Gunung Apple & Menang Volume / Nuduhake 1 Volume Manager

Ringkesan

Volume Manager minangka aplikasi Mac OSX sing digunakake kanggo ngatur, ngotomatisasi lan ngawasi pemasangan volume Windows (SMB) lan Apple / volume / disk. Gampang nggunakake aplikasi Mac kanggo ngatur pangembangan Windows (SMB) lan saham Apple. Laptop bisa nggunakake Volume Manager kanthi manual utawa otomatis kanthi volume ing papan kerja lan omah. Penjadwalan pilihan opsional uga ngawasi pemasangan lan remount saham. Volume Manager uga bisa digunakake kanggo nggugah komputer sing turu ing LAN ethernet.

Yen sampeyan kudu masang disk saka papan liya ing jaringan sampeyan, Jilid Manager bisa nggawe urip luwih gampang. Jilid Manager nindakake apa sing dingerteni, nahan dhaptar volume (hard drive ing komputer liyane) kanthi jeneng pangguna lan sandhi sing dibutuhake lan bakal dipasang kanthi otomatis nalika sampeyan pengin. Luwih becik isih nonton lan mesthekake yen tetep dipasang yen status jaringan saya ganti.

Monitor Gunung

Jilid Manager bisa ngawasake gunung lan yen server mudhun (lan gunung ilang) Volume Manager bakal ngrampungake bagean kasebut nalika server bali online. Nanging, kanggo kedadeyan iki, sampeyan kudu mriksa "Monitor iki gunung lan supaya dipasang" saklar.

Jadwal Gunung

Penjadwalan pilihan opsional uga ngawasi pemasangan lan jumlah saham / volume / drive.

Domain Windows

Jilid Manager bisa nambah saham Windows nalika jeneng panganggo lokal menyang server sing nggawe enggo bareng kasebut nanging Manager Manager ora ndhukung bukti asli DOMAIN Server ing wektu iki. Saiki kita nggarap bukti asli Directory lan Domain Server. Maneh, iki ora mengaruhi mounting non DOMAIN Windows biasa.

Teknologi Mac OS X 

✔ Pangatur volume nggunakake Bonjour supaya gampang nambah volume lokal.

✔ Pangatur volume bisa persiyapan kanggo nggunakake siji pangguna global lan sandhi kanggo kabeh volume.

✔ Jilid Manager bisa tangi komputer ing LAN.

✔ Volume Manager bisa gawe jadwal pemasangan drive kapan wae lan wektu.

✔ Volume Manager bisa ngasilake drive / enggo bareng / volume / poin sawise mati.

Volume Manger uga bisa didownload saka MacUpdate.

Lokalisasi Kanggo

✔ Korea, Spanyol, Prancis, Jerman, Jepang, Cina, Urdu, Arab

dhukungan

Kanggo dhukungan klik ing kene.

tuku

Sawise mriksa Volume Manager, monggo tuku app ing Plum Amazing nyimpen kanggo mbukak kunci kabeh fitur lan ndhukung terus evolusi. Sawise tuku, sampeyan kanthi otomatis nampa email registrasi kanthi tombol lisensi. Utawa tuku ing Toko Apple Apple Mac.

Kita seneng krungu saka sampeyan. Kirimake ide, saran lan kewan omo kanggo ndandani. Thanks kanggo ndhukung Volume Manager.

Para punggawa ing Plum Amazing

1.9.42021-07-14
  • - ndandani bug sing dilaporake dening pangguna Michael Bittner: 'Mount Point wis digunakake'.
    - AFP ora kasedhiya kanggo sing nggunakake Mac OS 11 terus. Apple ora ndhukung maneh AFP.
    - dhukungan ditambahake kanggo edsa ing cemlorot digunakake ing versi shareware plumamazing.com
    - ditambahake loginservicekit
    - sawetara tembung jerman sing diowahi dadi akurasi
1.9.12021-05-18
  • - Bug cilik sing wis diatasi: Nalika masang pangsa SMB kanthi titik tambah "2 level" (yaiku: video / Film), mount kasebut bisa digunakake kanthi apik, nanging aplikasi kasebut nglaporake manawa mount kasebut ora bisa digunakake. Log kasebut laporan sukses, lan macOS ndeleng nuduhake sing dipasang, nanging layar status ditampilake "Ora dipasang".
1.92021-04-15
  • - saliyane kanggo basa Inggris sing dilokalkan kanggo:
    - Korea
    - Urdu
    - Cina
    - Spanyol
    - Prancis
    - Jerman
    - Jepang
    - Arab
1.82021-03-29
  • - Dikompilasi dadi biner universal kanggo Apple Silicon lan Intel Macs
    - Kerangka Sparkle sing Dianyari.
    - Tampilake kesalahan yen dalan sing ora sah.
    - Ndandani masalah: Ora mriksa ing kuitansi aplikasi ing periode evaluasi.
    - Ndandani kesalahan wektu kompilasi kanggo target VolumeManager.
    - Ndandani kacilakan sing kedadeyan nalika nuduhakeAddress_URL ora ana.
    - Manual dianyari.
    - Liyane. dandan
    Matur suwun pangguna kanggo saran sing apik
1.6.52020-02-11
  • - kerangka LoginServiceKit sing dianyari.
    - target anyar
    - kothak wedhi aktif
    - masalah fase script tetep
1.6.42019-07-24
  • - saiki nggunakake keamanan notarisisasi Apple anyar
    - dioptimalake kanggo panggunaan memori
    - disusun karo xcode 10.3, nggunakake cepet 5
1.6.22019-03-15
  • - Sawise nyoba nyoba, volume cacat pungkasan dipasang tinimbang volume pisanan. tetep wae
1.6.12019-03-07
  • - masalah interferensi tetep jeneng ganti / volume ganti dadi jeneng saham sadurunge nalika pangguna nulis ing kolom teks volume.
    - ditambahake login ing wiwitan
    - owah-owahan ui ing panel setelan sadurunge

    Apa ana sing bisa nggawe app? Ayo kita ngerti. Matur suwun.
1.62019-02-20
  • - Monitor lan jumlah sing apik
    - diganti lisènsi sing dituku pesen sukses
    - masalah tetep ing ngendi ora bisa ngilangi volume Yen jeneng lokal lan nuduhake volume padha.
    - koreksi ui lan ejaan cilik.

    Ageng gedhe kanggo pangguna Don & Cain. Mangga tetep saran sing bakal teka!
1.52019-02-14
  • - ditambahake penghasilan otomatis
    - ndandani kesalahan ora nanggapi kanthi mekanisme kunci / bukak kunci
1.4.12019-01-22
  • - ditambah 'tombol kanggo nganyari' tombol ing setelan.
    - kacilakan tetep kacilakan sing dumadi nalika shareAddress_URL ora ilang.
1.42019-01-19
  • - telpon async tetep
    - Aplikasi sing ora kadaptar saiki ngilangi volume luwih apik
1.32018-12-19
  • - owah-owahan ui liyane
    - pangowahan lisensi
1.22018-12-11
  • - ganti lisensi
    - owah-owahan ui
1.12018-12-04
  • - lisensi luwih apik
    - owah-owahan ui
    - Nyalin lan nempel ing lapangan lisensi
    - dandan salah

    kita menghargai kabeh umpan balik. yen sampeyan nemokake bug bakal ngerti. yen manual mbutuhake informasi luwih lengkap. saran sampeyan bisa mbantu app uga. matur nuwun
1.02018-11-01
  • - nganyari versi pisanan kanggo aplikasi MountWatcher sing populer kanggo Mac

Manual uga bisa ditemokake ing menu Bantuan utawa? Ikon ing saben app.

1.9.1 minangka pungkasan kanthi dhukungan AFP

1.8

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC