Pangkalan Data Sewa Peralatan Video # (VERD)

versi:
Paling Anyar: 5 / 25 / 17
Mbutuhake: Mac, Win, Android, iOS & Web

Database Video sewa Rental (VERD)

Iki minangka database FileMaker sing dirancang khusus kanggo perusahaan sewa peralatan video / film. Bisa nglacak akeh peralatan kaya kamera (video lan isih), lampu, alat peraga, kabel, peralatan swara, lan macem-macem peralatan liyane. Nduwe modul kanggo inventaris, sewa, invoice, bar coding lan nglacak peralatan ing kabeh proses.
* 'Kita kalebu kustomisasi 10 jam ing rega tuku.

Ringkesan

Database Filemaker sing gampang digunakake nanging komprehensif duwe rong panggunaan utama:

1.# 1 Pangkalan Data Sewa Peralatan Video (VERD) 2 peralatan video Database Sewa Peralatan Video (VERD) - Iki minangka basis data sing ora larang regane kanggo perusahaan kanthi inventaris kamera (video lan isih), lampu, alat peraga, kabel, peralatan swara, lan macem-macem peralatan liyane sing disewa ing jangka pendek lan dawa. Database iki ngidini perusahaan sewa peralatan video kanggo inventaris, nyewa, invoice lan nglacak peralatan ing kabeh proses. Ngidini supaya nyewa luwih cepet, luwih teratur lan efisien.

2. Database Sewa Prop Stage (SPRD) - Iki ngidini organisasi kanthi akeh alat peraga saka main, film, lsp. Kanggo nglacak inventaris, kanggo nyewa utawa nyilih, invoice, kode bar, mriksa / metu, nindakake akuntansi, trek, nyithak kode bar lan pindai nggunakake scanner waos biru lan liya-liyane. Kanthi basis data iki, sampeyan bisa nyiyapake alat peraga téater gudang kanggo kabeh negara. Napa pesawat, alat peraga lan kostum 'Peter Pan' utawa 'Fiddler on the Roof' digawe saben taun suwene. Ngirit dhuwit, nggunakake maneh alat peraga, set, lan rasukan.

Hubungi kita kanggo rincian liyane, reregan lan demo.

Umume sistem database sewa utama sing kasedhiya njupuk pendekatan "siji sistem kanggo kabeh" sing mbutuhake pelanggan adaptasi proses karo piranti lunak kasebut. Kita ngerti manawa macem-macem jinis bisnis sewa asring duwe model bisnis sing unik.

fitur

✓ Gampang digunakake

✓ Pitungan lan pajak

✓ Generasi invois

✓ Pelacakan inventaris

✓ email terintegrasi

✓ Ngimpor / ngekspor data

✓ Cetak lan pindai kode bar

✓ Kelompokan kolom

✓ Tampilan gambar

✓ Diuripake nganggo pirang-pirang

✓ Platform silang - adhedhasar Windows, Mac lan Web.

✓ Gawe kustomisasi kabeh fitur

Platform Platform: FileMaker. Database paling apik kanggo Mac, Win, iPhone, Android lan Web

Sawetara fungsi sing bisa beda-beda kanthi dramatik kalebu proses penciptaan sewaan, manajemen persediaan, tampilan persediaan basis pelanggan lan jadwal panentu.

Sistem Rentals kalebu kemampuan ngatur klien lan kontak, nggawe kuotasi sewa kanthi otomatis pesen gaweyan sing ana gandhengane lan invoice, email terintegrasi kuotasi sewa lan invoice, manajemen inventaris kalebu klompok fleksibel item inventaris uga "ilang lan rusak" ”Nelusuri lan nglaporake. 

pangaturan

Kita bakal ngatur miturut kabutuhan sampeyan:

  • nitahaken kuotasi sewa
  • proses manajemen inventaris kalebu bar-coding
  • kelompokan lan tampilan gambar persediaan ing sistem kasebut
  • proses jadwal panentu

Kustomisasi awal fitur kasebut kalebu ing rega adol sistem. Kustomisasi luwih kasedhiya nalika sembarang wektu sajrone sistem kanthi biaya sing cukup.

Reregan

• Kanggo wektu sing winates, entuk kustomisasi 10 jam klebu.
• Entuk pangaturan khusus kanthi $ 125.00 saben jam.
• Utawa tuku bank 50 jam $ 5000.00 USD, tabungan $ 1250.00!
• Ayo kita mbangun app sing dibutuhake kanggo ngatur sewa sampeyan!

Price:$ 3500
Rega pendhidhikan:$ 1750 - kita butuh pesen saka domain .edu
Latihan (yen dibutuhake):$ 250 lan $ 150 kanggo saben wong tambahan
Nyokong:1 pangguna $ 50 / wulan ($ 25 / wulan kanggo saben pangguna tambahan)

2017-05-25

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC