TinyCal - Kalender Google & Apple kanggo Mac

Rp170,256.00

versi: 2.2.2
Paling Anyar: 8 / 21 / 22
Mbutuhake: Mac 10.5-13.0 +

TinyCal - Kalender Google lan Apple ing Mac Menubar.

Akses gampang lan tampilan Google utawa Apple Calendar, langsung saka garis menu. Tambah acara, pangeling, akeh pilihan. Bisa nuduhake pirang-pirang wulan, nggunakake tanggalan khusus, nuduhake preian saka akeh agama lan negara. Nampilake sawetara tanggalan pribadi/bisnis bebarengan. Prasaja, gampang lan praktis banget!

 

Ringkesan

Akses lan tampilan Google utawa Apple Calendar gampang, langsung saka menubar. Nambah acara, pangeling, akeh pilihan. Bisa nuduhake pirang-pirang wulan, nggunakake tanggalan adat, nuduhake preinan saka pirang-pirang negara lan tanggalan pribadi / bisnis kaping pirang-pirang.

TinyCal duwe akeh fitur sing migunani.

  • Tanggalan Apple langsung ndeleng tanggalan mini & akses saka Mac menubar
  • Google Kalender langsung ndeleng tanggalan mini & akses saka Mac menubar
  • Dhukungan kanggo Gadget Google Calendar
  • Tampilan bulan sing bisa dikonfigurasi
  • Tampilan acara sing bisa dikonfigurasi
  • Tanggalan khusus
  • Menu luh
  • Tanduran pangeling
  • Nggawe lan mbusak acara
  • Tombol panas
  • Nomer minggu 8601 ISO XNUMX
  • Overlay tanggalan sekunder
  • Pilihan akeh

Requirements

TinyCal mbutuhake Mac OS X 10.9 utawa mengko. Integrasi Google Calendar diwenehake dening Google.

Nuduhake Wis pirang-pirang wulan

TinyCal bisa disesuaikan kanggo nuduhake 1, 2, 3 utawa 12 wulan sekaligus. Tampilan kasebut bisa diatur kanthi dhuwur utawa amba.

TinyCal - Kalender Google & Apple kanggo Mac 2

Google Calendar

TinyCal bisa nampilake Tanggalan Google umum kanggo preian kanggo 40 negara sing beda, saka Australia nganti Vietnam. Sampeyan uga bisa nampilake acara saka Google Calendar dhewe. Gambar ing ngisor iki nuduhake preinan saka AS ing warna biru lan tanggalan pribadhi kanthi warna abang.

TinyCal - Kalender Google & Apple kanggo Mac 3

Tanggalan Custom

TinyCal bisa disesuaikan kanggo nampilake tanggalan liyane, kayata Budha, Ibrani, Islam, lan Jepang. Gambar ing ngisor iki nuduhake tanggalan Ibrani karo preian Yahudi.

TinyCal - Kalender Google & Apple kanggo Mac 4

Luh-Ek

Jendela TinyCal minangka menu luh sing bisa diowahi ing ngendi wae ing layar.

TinyCal - Kalender Google & Apple kanggo Mac 5

Kedadeyan Dina Iki

Ing jendhela TinyCal, tanggal dina iki dibunderake. Kajaba iku, yen ana kedadeyan sing kedadeyan saiki, ditampilake ing ikon menubar. Ing gambar ngisor iki, segitiga biru ing sisih tengen ngisor nuduhake yen ana kedadeyan saiki.

TinyCal - Kalender Google & Apple kanggo Mac 6

Controls

Kontrol dhasar digambarake ing gambar ing ngisor iki.

TinyCal - Kalender Google & Apple kanggo Mac 7

2.2.22022-08-21
  • - tes 2.2.2
2.2.12022-08-04
  • - iki tes
2.22022-08-02
  • - masalah tetep, acara Google ora katon ing tanggalan
    - ukuran jendhela prefs tetep
    - nganyari pod
    - teks acara tetep nuduhake ireng ing mode peteng.
2.12020-03-11
  • - ditambahake 2 ukuran anyar menyang cilik cilik, luwih gedhe lan jumbo.
    - digawe acara 2 baris
    - acara saiki wis diwiwiti lan rampung wektu
    - Tampilake wektu 24 utawa 12 jam (AM / PM) adhedhasar setelan sistem.
2.0.22020-02-17
  • - Tanggalan apel ora dituduhake kanggo pangguna. tetep wae.
    - aktifake runtime
    - owah-owahan misc liyane
    - ndandani manual
2.0.12019-04-01
  • - ndandani tampilan wulan ing tanggalan cilik ing mode peteng.
2.02019-02-20
  • - ijin luwih apik kanggo ngakses tanggalan google lan apel
    - nuduhake data kanthi ukuran tanggalan
1.9.52018-10-27
  • - kerjane kanthi sampurna ing telpon 10.14
    - ndandani mode peteng
    - misc. pangowahan kanggo ngrampungake keamanan anyar apel
1.9.42018-10-20
  • - nyusun masalah tetep
    - kesalahan liyane. dandan
1.9.32018-04-11
  • - ngapiki cilik kanggo mriksa mriksa nganyari lan bisa nyetel interval mriksa, saben dina, minggon utawa saben wulan.
1.9.22018-04-07
  • - mriksa nganyari (cemlorot) saiki bisa digunakake. sampeyan uga bisa ngeset interval. pisanan iki, sampeyan kudu download kanthi manual.
    - owah-owahan ui.
    - kesalahan liyane. malih
1.92017-12-26
  • - bug koreksi
    - tetep kacilakan milih tanggalan apel.
1.82017-11-21
  • - saiki ndhukung Apple Tanggalan! pilih salah siji Apple utawa Google tanggalan ing prefs.
    - ditambahake tanggalan ekstra kanggo Tanggalan Google. iku kalebu kalender nasional, agama, olahraga lan misc. banget Handy
    - akeh owah-owahan lan dandan cilik.

    thanks kanggo kabeh pangguna kanggo saran lan mbecike bug! iku mbantu evolusi app.
1.7.32017-11-15
  • - owah-owahan cilik
    - peningkatan log masuk google tanggalan
1.7.22017-10-26
  • - masalah lambang karo tampilan retina tetep
    - tetep babagan link dialog kothak
    - prefs saiki dibukak ing papan liya sanajan prefs wis mbukak ing papan liya
1.7.12017-10-25
  • - owah-owahan ui liyane saliyane owah-owahan wingi
    - saiki nyusun lan nggunakake api paling anyar ing google
    - disusun karo xcode paling anyar.
1.72017-10-24
  • - saiki nyusun lan nggunakake api paling anyar ing google
    - disusun karo xcode paling anyar.
    - sawetara dandan ui
1.62012-11-06
  • - nggawe acara acara tetep.
    - kewan omo liyane
    - versi saiki kanggo shareware (ing toko luar biasa plum) lan toko apel (nalika entuk rampung.
0.92011-10-12
  • versi pisanan

Manual uga bisa ditemokake ing menu Bantuan utawa? Ikon ing saben app.

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC