TinyAlarm - Aplikasi Mac Jam Weker (ora didhukung maneh, saiki GRATIS)

Sale!

$0.00

versi: 1.9.7
Paling Anyar: 2 / 4 / 20
Mbutuhake: Mac 10.9-12.0 +

TinyAlarm - Weker sing Bisa Dikustomisasi ing Menubar

Puter swara sing dipilih (swara sistem, diucapake dening siri utawa direkam dening sampeyan) sawetara wektu ing mangsa ngarep. Prasaja, ora perlu manual. Apik kanggo game, program, ora ketinggalan janjian utawa wektu masak nedha bengi supaya ora kobong. Gawe weker kanggo digunakake banjur klik ing menu, aktifake maneh kapan wae dibutuhake. Sijine app ing cart lan nerusake kaya tuku biasa, ora biaya lan lisensi dikirim menyang sampeyan.

 

 

TInyAlarm, App Jam Mac Alarm, Jam Mac Digital,

TinyAlarm - App Alarm Clock Mac

Weker cilik nanging kuat kanggo menubar sampeyan. Puter swara sing dipilih (swara sistem, diucapake dening siri utawa direkam sampeyan) sawetara wektu mbesuk. Prima, ora perlu manual. Cocog kanggo game, program, ora ketinggalan janjian utawa mateni nedha bengi supaya ora kobong. Gawe weker kanggo digunakake banjur klik ing menu aktif maneh kapan dibutuhake.

Kabeh konfigurasi rampung nggunakake item menu status. Ngeklik babagan sekabehane, kudu ngerti babagan kabeh sing ana. Mangga download lan coba.

TinyAlarm bakal mbantu golek olahraga nalika ing meja sampeyan suwene suwe, ora ilang bis, ngobong pizza, utawa telat nganti rapat.

Requirements

TinyAlarm mbutuhake Mac Intel lan OS X 10.5 utawa mengko.

Commons

TinyAlarm minangka shareware.

reviews

TeraTalks 4 / 14
McSolo 3/13
MacUpdate

1.9.72020-02-04
  • - masalah tetep kanthi nyetel wektu & tanggal. sawise wektu disetel tanggal ganti kaping wektu kanggo wektu sadurunge, tetep. dilaporake dening pangguna. matur suwun
    - asil dandan ing notaris
1.9.62018-10-25
  • - masalah karo weker dina sabanjure tetep.
    - masalah kompilasi tetep
    - keamanan sing apik.
1.9.52018-09-04
  • - luwih akeh owah-owahan nggawe komponen 'Take 5' luwih kaya sing ana ing iClock
1.9.42018-08-30
  • - saliyane menu 'Take 5' wiwitan, mungkasi lan pilihan.
    - 'njupuk 5' tetep
1.9.32018-08-09
  • - antarmuka pangguna sing dianyari
    - bug fix cilik
    - dianyari lan disusun ing xcode paling anyar
1.9.22018-03-15
  • sampeyan bisa uga kudu download versi kanthi manual lan ngganti versi lawas. ing download lan nganyari bakal gampang.
    - perbaikan pilihan wektu lan tanggal. bisa milih dina lan pangowahan liyane.
    - kacilakan tetep.
    - mriksa nganyari (cemlorot) saiki bisa digunakake.
    - koreksi liyane kanggo ui
    - misc. dandan.

    supaya saran bakal teka. thanks kanggo kabeh pangguna.
1.9.12018-02-23
  • yen sampeyan duwe versi lawas, sampeyan kudu ngundhuh versi paling anyar kanthi manual saka https://plumamazing.com
    - owah-owahan ui
    - cemlorot saiki bakal mriksa nganyari kanggo versi mengko.
    - kesalahan liyane. malih
1.92017-10-18
  • - ui lan fitur ditambahake kanggo njupuk 5
    - ditambahake swara kanggo njupuk 5
    - ditambahake swara liyane kanggo weker
1.8.22017-08-03
  • - njupuk 5, fitur sing kaya pomodoro utawa break break, wis apik. ui luwih apik lan kewan omo tetep.
    - weker lan njupuk 5, saka app Smallalarm kita, saiki ana ing iSM. iclock minangka aplikasi kita kanggo kabeh sing ana gandhengane karo wektu. minangka sarana kanggo mbantu wong ngatur wektu.
    matur nuwun kanggo tanggapan sampeyan. supaya kita ngerti yen sampeyan duwe saran.
1.8.12017-06-29
  • - sawetara koreksi cilik
1.62013-02-26
  • - ditambahake pirang-pirang weker
    - ui apik banget
    - laporan status / review babagan weker sing wis disetel.
    - Kabar apel apel digunakake. yen sampeyan ngeset weker lan metu saka smallalarms sampeyan bakal mlebu ing sidebar sing bener ing 10.8
    - saiki duwe weker aktif lan ora aktif. ora aktif bisa dipilih lan digunakake maneh.
    - ditambahake area gulung kanggo nyeret swara lan musik saka iTune utawa aplikasi liyane.
    - Ngganti prefs kanggo laporan durasi swara.
    - Tombol sing ditambahake ing prefs kanggo mungkasi muter swara.
    - Pref sing wis diganti kanggo mandheg nganggo swara saiki, lan muter swara anyar.
    - Diganti weker saengga muter swara nalika weker wis diberes.
    - lambang anyar merek lan 1024 lambang kanggo tampilan retina
    - mlebu 10.8 kanggo ketemu pedoman keamanan apel.
    - disusun ing xcode paling anyar.
    - ditambahake jeneng tandha weker minangka tandha swara
    - Thanks kanggo kabeh pangguna kanggo saran. enggal teka maneh….
1.462012-07-24
  • - ditambahake area gulung kanggo nyeret swara lan musik saka iTune utawa aplikasi liyane.
    - Ngganti prefs kanggo laporan durasi swara.
    - Tombol sing ditambahake ing prefs kanggo mungkasi muter swara.
    - Pref sing wis diganti kanggo mandheg nganggo swara saiki, lan muter swara anyar.
    - Diganti weker saengga muter swara nalika weker wis diberes.
    - 1024 lambang kanggo tampilan retina
    - saiki mlebu 10.8
    - Thanks kanggo kabeh pangguna kanggo saran. enggal teka maneh….
1.52012-03-12
  • - lambang anyar merek
    - ditandatangani lan nganggo gateke nderek pedoman keamanan apel.
    - Thanks kanggo kabeh pangguna kanggo saran. enggal teka maneh….
1.432011-07-10
  • - swara saiki digunakake sanajan 'ulang nganti cetha' ora dicenthang.
1.442010-11-21
  • [Tetep] pilih kabeh, Cut, copy, paste saiki bisa digunakake ing Dialog Registation
    [Tetep] Tambah akses menyang efek swara iMovie (ing saben Mac) kanggo weker.

Manual uga bisa ditemokake ing menu Bantuan utawa? Ikon ing saben app.

versi 1.5
https://plumamazing.com/bin/tinyalarm/old/tinyalarm1.5.zip

versi 1.6
https://plumamazing.com/bin/tinyalarm/old/tinyalarm1.6.zip

versi 1.7
https://plumamazing.com/bin/tinyalarm/old/tinyalarm1.7.zip

versi 1.8.1
https://plumamazing.com/bin/tinyalarm/old/tinyalarm1.8.1.zip

versi 1.9.2
https://plumamazing.com/bin/tinyalarm/old/tinyalarm1.9.2.zip

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC