SpeechMaker kanggo iOS

$3.99

versi: 3.9
Paling Anyar: 10 / 24 / 18
Mbutuhake: iOS

SpeechMaker - Gawe, Laku, Rekam (Audio, Video), Rungokake, Arsip lan Wenehi Pidato sing Apik

Aplikasi sing nggawe iPhone iPad utawa dadi podium seluler, panulis pidato, teleprompter pro, perekam video, timer lan arsip kanggo pidato umum. Kirimake garis kanthi tanpa cacat lan tepat wektu. Simpen kabeh cathetan, pidato, muter ing sak papan. Lacak lan pidato pidato, puisi, ceramah, drama, kutbah, nada wiwitan lan komedi. Cocog kanggo toastmasters, siswa, pendidik, pujangga, aktor, direktur, podcast lan musisi. Apik kanggo sapa wae sing ngomong karo umum.

"Aplikasi SpeechMaker sing regane murah mbantu pangguna nggawe, mriksa, gladhen, ngrekam, lan wektu pidato. Kalebu koleksi akeh pidato sing misuwur, nanging sing paling penting, alat kanggo nggawe lan ngirim dhewe kanthi cara profesional."Graham K. Rodgers, Review ing eXtensions, 8/30/17

Ringkesan

Speechmaker, Pembicara ujar kanggo ios, Speechmaker kanggo nggawe pidato ing iDevicesGawe, Praktek, Krungu, Arsip lan Wenehi Pidato - Speechmaker minangka piranti lunak kanggo nggawe piranti iPhone / iPad utawa Android dadi podium seluler, notebook, arsip pidato lan teleprompter profesional kanggo pidato umum.Deleng ing eXtensions dening Graham K. Rodgers 8/30/17* Prajanjen ing CNN lan Top Education App saka 2013 *Download saka toko Apple iTunes App.Saliyane pidhato bisa digunakake kanggo nyepeng lan maca geguritan, lirik, naskah, komedi, ceramah, khutbah, lan/utawa sandiwara. Deleng review video ing Acara Saben DinaSaiki sampeyan bisa latihan lan ngrungokake carane sampeyan muni sadurunge menehi ucapan sing penting utawa menehi garis ing muter utawa maca sajak utawa menehi ceramah. Entuk pangraos babagan kadhang lan aliran wicara.Manual / PitulungSpeechMaker populer banget karo siswa, guru, politikus, pujangga, dosen, menteri, penulis, dramawan, panulis pidato, penulis naskah, toastmaster, pelawak, penyanyi lan aktor. SpeechMaker menehi kabeh jinis orator kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe, latihan, ngrungokake lan menehi pidato. Bisa arsip ewu pidato kanthi informasi tambahan kaya judhul, penulis, tanggal lan rekaman audio. SpeechMaker dilengkapi karo sawetara pidato sing misuwur.Speechmaker, Pembicara ujar kanggo ios, Speechmaker kanggo nggawe pidato ing iDevicesNggunakake SpeechMaker
  • Arsip wicara paling apik ing sejarah. Sinau saka empu.
  • Gawe wicara utawa ngimpor minangka teks, RTF utawa PDF nggunakake Dropbox utawa Google Docs.
  • Ngonversi teks supaya bisa diomongake kanthi nggunakake Siri ing 36 basa sing beda. Entuk rasa kanthi cepet kepiye cara pidato.
  • Rampungake wicara lan ngrekam audio. Rungokake rekaman minangka saran kanggo nambah pidato, wekdal lan kinerja sampeyan.
  • Praktek ngirim garis kanthi tanpa cacat, gunakake pangilon lan SpeechMaker.
  • Wenehi wicara kanthi nggunakake autoscroll sing gampang diatur. Cetha gulung ing wicara milih pola font, ukuran lan latar mburi. Deleng wektu, wektu lan wektu kanggo muter wicara kanthi sepele.
  • Arsip wicara minangka teks lan audio kanggo mbantu sampeyan terus ningkat. Arsip kanggo tujuan sejarah.
  • Nuduhake ujaran karo kanca, rekan lan Facebook.
SpeechMaker luwih kuat banjur teleprompter sing larang.Fitur SpeechMaker
  • Aplikasi pendhidhikan gedhe kanggo tata basa lan tata bahasa.
  • Nganggo loro iOS lan Android.
  • Grafis sing apik lan grafis sing apik kanggo iOS 7.
  • Impor teks, rtf, lan pdf liwat DropBox, Google Drive, lan Salin lan Tempel lan enggo bareng file iTunes.
  • Teks wicara Ekspor liwat Email.
  • Impor lan ekspor audio liwat Dropbox.
  • Rekam audio ngidini sampeyan entuk umpan balik nalika sampeyan praktek wicara.
  • Kaya adicara teleprompter ing kacepetan kanthi tepat.
  • Rungokake piranti cerdas nganggo swara nalika lagi nggulung lan nyorot saben baris.Speechmaker, Pembicara ujar kanggo ios, Speechmaker kanggo nggawe pidato ing iDevices
  • Pilih salah siji saka 36 basa lan swara Siri.
  • Kanthi tombol, delengen tembung kriya, tembung jeneng, sifat lan bagean pidhato liyane sing disorot kanthi warna-warna.
  • Ngontrol tampilan dokumen kanthi ngganti, warna latar mburi, fon, kacepetan gulung, ukuran font.
  • Tombol lan sadurunge nyeret, mungkasi lan ngontrol kacepetan gulung.
  • Tutul sadurunge nyeret:
    • jiwit utawa zoom kanggo ngganti ukuran font
    • ngrebut lan langsung ngalih menyang bagean apa wae saka wicara
    • tutul sisih tengen kanggo nggulung cepet. tutul sisih kiwa kanggo alon-alon nggulung.
  • Ing wektu sing ringkes kanggo acara pidato, wis suwe, isih, kira-kira wektu.
  • Tampilan ing HDTV monitor HDTV kanggo stasiun TV, studio, auditori, podcaster, dewan kuliah lan lakon.
Maca, mbenerake, menehi, muter lan ngrekam pidato kapan wae lan ing ngendi wae. Ora perlu ngandelake cathetan ing serbet utawa kertu indeks.Simpen pidato sampeyan ing sawayah-wayah, aman lan kasedhiya kanggo digunakake kapan wae. Gampang ngganti lan menehi pidato ing menit pungkasan.Rave Pangguna"Nganggo kabeh pidato kanthi nggunakake piranti sing gampang lan gampang ngirit akal sehat. SpeechMaker gampang digunakake lan aku kepiye carane bisa ngontrol kabeh aspek tampilan ing layar. Sadurunge takon marang bojoku kepiye pidato kasebut, saiki aku nyathet pidato kasebut nganti dakkandhakake banjur aku takon marang bojoku apa sing dipikirake. SpeechMaker minangka perkara paling apik sing kedadeyan ing seni kuno iki sajrone satus taun. ”SpeechMaker kanggo pembicara iOS 1 kanggo iOS

Ing ndhuwur pesawat setelan Siri sisih ndhuwur, swara, volume lan kacepetan. Ing sisih tengen carane nyorot bagean pidato.

fitur

SpeechMaker kanggo pembicara iOS 2 kanggo iOS
Basa internasional
Ndhukung kabeh basa, ing sisih kiwa lan kiwa menyang tengen lan karakter khusus.
SpeechMaker kanggo pembicara iOS 3 kanggo iOSTimer
Gampang kanggo ndeleng tampilan wektu nyata, wis suwe, kira-kira lan isih ana wektu.
SpeechMaker kanggo pembicara iOS 4 kanggo iOSmundur
Pindhah menyang bagean apa wae wicara.
SpeechMaker kanggo pembicara iOS 5 kanggo iOSUkuran Font
Ngganti ukuran font langsung ing mode Live utawa Owahi.
SpeechMaker kanggo pembicara iOS 6 kanggo iOSSunting
Owahi teks pidato lan ngganti font, ukuran, lsp.
SpeechMaker kanggo pembicara iOS 7 kanggo iOSAdicara
Nerangake karo sawetara ucapan sing misuwur. Tambah menyang arsip wicara sampeyan dhewe.
SpeechMaker kanggo pembicara iOS 8 kanggo iOSIng Tandha Sampeyan
Piranti lunak ngetung kanthi nomer lan warna nganti wiwitan.
SpeechMaker kanggo pembicara iOS 9 kanggo iOSSistem operasi
Kasedhiya kanggo iPhone / iPad lan Android
SpeechMaker kanggo pembicara iOS 10 kanggo iOSPodium ponsel
SpeechMaker kaya podium seluler. Telepon teleprompter karo kabeh pidato sampeyan.
SpeechMaker kanggo pembicara iOS 11 kanggo iOSAutocroll
Ngontrol gulung otomatis kanthi nutul kanggo nyepetake utawa alon-alon.
SpeechMaker kanggo pembicara iOS 12 kanggo iOSRekam Audio
Puter wicara sing kondhang utawa rekam dhewe.
SpeechMaker kanggo pembicara iOS 13 kanggo iOSSYRIA
Gunakake SIRI kanggo ngrungokake wicara kanthi volume laras, pitch lan kecepatan kanthi 36 basa.

Speechmaker, Pembicara ujar kanggo ios, Speechmaker kanggo nggawe pidato ing iDevices

Ngganti font wicara ing mode suntingan.

Napa Gunakake Teleprompter?

Speechmaker, Pembicara ujar kanggo ios, Speechmaker kanggo nggawe pidato ing iDevicesTeleprompters ngidini sapa wae kaya jangkar warta. Iki dirancang kanggo ngidini jangkar, bakat lan utawa presiden katon langsung menyang kamera, maca teks gulung banjur nyambung karo pamirsa. Ing ngisor iki katon kaya teleprompter. Duwe teleprompter ing rong sisih ngidini presiden ndeleng pidato kasebut lan nggawe kontak mripat karo wong sing ana ing ngarepe ing sisih loro.Speechmaker, Pembicara ujar kanggo ios, Speechmaker kanggo nggawe pidato ing iDevicesSampeyan ngerti langsung video sing ora profesional nalika sampeyan ndeleng wong sing ndeleng ing sisih kamera, katon ora wajar. Dheweke ora ngomong langsung karo sampeyan. Iku ora dijupuk manungsa waé kaya looking menyang someones eyes.Sampeyan ngerti yen wong ngandika 'wis rampung karo mirrors' padha referring kanggo sawetara jenis sihir. Teleprompters minangka sihir adhedhasar pangilon siji arah kaya ing acara kejahatan. Ing kasus iki kamera njupuk liwat pangilon siji arah ing sisih siji lan ing sisih liyane teks dibayangke kanggo maca. Njupuk pidato menyang tingkat sabanjuré. Teleprompters larang banget lan akeh banget. Sing presiden akeh ewu $ lan paling $ 500+ lan utamane cermin siji arah. Untunge, saiki, ana akeh proyek 'gawe dhewe' kaya iki kanggo nggawe hardware lan SpeechMaker sing ngidini sapa wae duwe teleprompter pribadi sing luwih entheng, luwih murah lan luwih apik tinimbang apa wae sing wis ana sadurunge. piranti lunak teleprompter kapan lan ing ngendi wae.

Tips kanggo Taming Teleprompter saka ToastMasters

Ngontrol teleprompter asring banget katon, lan gampang katon stilted utawa insincere tanpa nggunakake teknik sing tepat. Pelatih skill Presentasi Laurie Brown nawakake tips iki supaya bisa nggunakake teleprompter:
  • Cepet jangkep saka pituduh. Kacepetan maca sampeyan kudu ngontrol jangkah gulung. Yen operator pituduh, pause supaya bisa alon utawa luwih cepet.
  • Aja ngalih sirah saka sisih menyang sisih nalika maca. Yen sampeyan wis nglakoni, kemungkinan ukuran naskah sing ana ing pituduh kasebut salah lan ukara dawa banget. Speechmaker, Pembicara ujar kanggo ios, Speechmaker kanggo nggawe pidato ing iDevices
  • Ngomong kanthi alami. Aja maca isi gulung kasebut. Tambah suntikan utawa iklan cilik sing dirasakake alami, lan ngandhani operator sadurunge sampeyan bakal nindakake. Yen sampeyan pengin nggunakake crita pribadi, wacanen saka memori - aja maca tembung kerja saka skrip. jangkung1.jpg
  • Priksa kontak mripat ing monitor. Priksa manawa sampeyan maca ing sisih tengah layar. Yen sampeyan wis maca kanthi dhuwur, bisa uga katon ora kepenak karo para rawuh, kanthi irung nganti ana ing udara. Yen sampeyan maca sithik banget utawa mandhiri, mula bisa nesu.
  • Aja mandheg Nafas lan kedhip kanthi alami. Aja wedi ndelok adoh saka pituduh - mbantu sampeyan katon kaya sampeyan mikir tinimbang maca.
  • Deleng teleprompter minangka wong. Envision person you really really just behind the words.This bakal mbantu sampeyan nggawe swarane lan ungkapan rai.
  • Nyambut gawe tetep isih. "Esem ing kamera penting," ujare Brown. "Ora ateges sampeyan kaku utawa ora ekspresif, nanging awak sisih ndhuwur tetep statis." Speaker wis cenderung kanggo pindhah lan metu menyang kamera, sing "katon kaya film 3-D sing ala," ujare.
  • Sing paling penting, coba maneh kanthi manteni lan rampungake konten. Akeh pamicara sing mikir bisa ngatasi panggunaan pituduh kanthi sithik utawa ora ana praktik.Mergo wing iku biasane berarti bencana. Ya, priksa manawa diwiwiti kanthi seru, amarga tembung sing beda-beda ing sirah sampeyan tinimbang sing diucapake.Rehearse karo operator sampeyan supaya dheweke utawa dheweke ngerti jangkah sing ngomong.

Tips Luwih Apik Umum

Tulis lan supaya kita ngerti tips ngomong sing paling disenengi.

3.92018-10-24
  • - saiki bisa mbusak kabeh pidato sejarah
    - dandan kanggo antarmuka pangguna
    -Jedhik-kothak komentar kanggo sawetara pangguna tetep
    - versi lengganan
3.82017-08-17
  • - Pilihan kanggo Siri nganggo liwat speaker utawa panrima ing iPhone.

    Matur suwun. Mangga tetep saran sing bakal teka.
3.72017-08-08
  • [tetep] baris pungkasan ing tampilan ditampilake sebagian.

    Thanks kanggo umpan balik sing apik! Mangga tetep saran sing bakal teka.
3.62017-06-22
  • - ngrekam video lan / utawa audio speeech, khutbah, lagu, puisi, musik, lsp.
    - owah-owahan ui kanggo video, owah-owahan ui kanggo siri, owah-owahan ui
    - nggoleki 1000+ database pidato sing misuwur ing donya luwih cepet lan luwih gampang.
    - katindakake nganggo versi dropbox paling anyar.
2017-05-29
  • - versi pisanan.
3.52017-04-24
  • - orientasi Potret kanggo tablet didhukung
    - [Bug] Nalika ngganti setelan ucapan (es), Titik kecepatan lan pilihan kontrol volume ora katon ing sawetara piranti
    - [Bug] TTS ora bisa digunakake ing tablet Samsung Glaxy Tab 4, 7 ", yen mesin Google Text-to-Speech dipilih.
    - versi anyar utama!
    - ngrekam video lan / utawa audio musik, speeech, khutbah, lsp.
    - owah-owahan ui kanggo video, owah-owahan ui kanggo siri, owah-owahan ui
    - nggoleki pidato pidato 1000+ luwih cepet lan luwih gampang digunakake.
    - akses drobox dianyari.
    - akeh owah-owahan lan optimisasi liyane.
3.22016-10-28
  • - saiki bisa maca file PDF saka google drive. iku wis maca PDF saka DropBox
3.12016-07-14
  • - owah-owahan antarmuka
    - disusun kanggo xcode paling anyar
    - pangowahan jeneng suntingan
    - pangowahan manual
3.02016-06-16
  • - 1000+ pidato sing ditambahake kalebu telusuran.
    - saiki tumindak minangka teleprompter kanthi akeh pilihan profesional kalebu bluetooth, kontrol liwat piranti liyane, mirroring, lsp.
    - Kontrol Bluetooth nggulung saka piranti liyane.
    - dandan kanggo ui
    - saiki nggunakake ios dibangun ing swara kanggo pidato
    - dandan kanggo kacepetan
    - disusun karo xcode paling anyar 7.3
    - kothak mlebu tetep
    - akeh owah-owahan liyane
    - saran sampeyan penting kanggo kita. kirim email sampeyan.
2.52014-06-03
  • - pangowahan gedhe.
    - saiki bisa digunakake ing iPhone uga iPad
    - nggunakake teks paling anyar kanggo Apples kanggo kabeh swara lan 36 basa.
    - luwih sintesis wicara.
    - dianyari kanggo grafis ios7 flat ing loro iPhone lan iPad.
    - disusun karo x-code paling anyar.
    - akeh koreksi.
    - sambungan google lan dropbox, diimpor / ekspor dianyari.
    - Format rtf lan pdf saiki didhukung.
    - saiki ndhukung orientasi lanskap lan potret.
    - dianyari manual.
    - Thanks kanggo kabeh pangguna. mangga tetep saran.
2.02013-06-03
  • - saiki nuduhake bagean pidato. tombol ing GR tengen (kanggo tata basa) nuduhake tembung barang, kata kerja, lsp. disorot ing macem-macem warna.
    - ditambahake label wektu wicara. wektu = words_count / 2.72.
    - kacilakan tetep durasi wicara
    - ditambahake jam menyang pemilihan durasi
    - kewan omo tetep kanthi rotasi
    - Jendhela pidato digedhekake kanggo ndandani tampilan situs pidato
    - bug tetep nganggo windows help
    - kita bisa nyorong tombol 'autoscroll' mung ing sudhut. saiki kita ora.
    - Logis puter maneh rekaman sing dibenerake
    - mode urip sing mlaku lan karya windows windows saiki bebas saka saben liyane
    - masalah cilik liyane
1.22010-07-10
  • - akeh koreksi.
Edo mupakat kanggo android

Bantuan Pitulung

Dening Plum Amazing

Bab lan Paragraf

Ringkesan

Gawe, Praktek, Krungu, Arsip lan Wenehi Pidato - Speechmaker minangka piranti lunak kanggo nggawe piranti iPhone / iPad utawa Android dadi podium seluler, notebook, arsip pidato lan teleprompter profesional kanggo pidato umum.

Kajaba pidato nggunakake kanggo nyekeli, latihan lan maca puisi, lirik, skrip, komedi, ceramah, khutbah, lakon, lsp.

SpeechMaker misuwur banget karo para siswa, guru, politikus, direktur, pujangga, dosen, menteri, pengarang, panulis, pamicara, panulis, juru kunci, pelawak, pelawak, penyanyi lan aktor. SpeechMaker menehi kabeh jinis orator kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe, praktik, ngrungokake lan menehi pidato.

Deleng lan rungokake carane sampeyan muni sadurunge ngirim pidato sing penting kanthi nggunakake audio utawa rekaman video. Entuk koyo kekarepan lan aliran ucapan, puisi, ceramah, lsp.

Telusuri tembung kunci lan temokake pidato ing basis data ewonan pidato sing misuwur. SpeechMaker dilengkapi 1000+ pidato lan bisa arsip luwih akeh sing bisa ngemot info tambahan kaya judhul, panganggit, tanggal lan rekaman audio / video.

PidatoMaker fitur

  • Tuku sapisan kanggo mbukak ing loro iPhone / iPad utawa telpon / tablet Android.
  • Tuku sepisan lan kabeh kulawarga bisa nuduhake nggunakake Apple Family Share.
  • Grafis sing apik lan grafis UI sing apik kanggo iOS 7 lan Android
  • Arahkan pidato sampeyan menyang Siri kanggo langsung mlebu menyang Speechmaker.
  • Pilihan nganggo swara banter, swara Siri, jinis, basa lan bebarengan ndeleng saben baris pidhato sing disorot nalika autoscroll.
  • Impor teks, rtf, lan pdf liwat DropBox, Google Drive, lan Salin lan Tempel.
  • Teks wicara Ekspor liwat Email.
  • Ngimpor lan ngekspor audio lan video liwat Dropbox lan Google Drive
  • Rekam audio / Video ngidini sampeyan entuk umpan balik nalika sampeyan praktek wicara.
  • Gunakake kaya teleprompter kanggo ngontrol, otomatis nulis wicara lan proyek ing layar sing luwih gedhe.
  • Pilih salah siji saka 36 macem-macem basa lan swara Siri
  • Kanthi flip tombol ndeleng kriyo, kata nama, adjectives lan bagean pidato liyane disorot ing macem-macem warna
  • Ngontrol tampilan dokumen kanthi ngganti, warna latar mburi, fon, kacepetan gulung, ukuran, lsp.
  • Tombol lan sadurunge nyeret, mungkasi lan ngontrol kacepetan gulung
  • Tutul sadurunge nyeret:
    • jiwit utawa zoom kanggo ngganti ukuran font
    • ngrebut lan langsung ngalih menyang bagean apa wae saka wicara
    • + tutul sisih tengen kanggo nggulung cepet. tutul sisih kiwa kanggo alon-alon nggulung
  • Ing wektu sing ora bisa dadi wicara nuduhake wektu wis suwe, wektu isih lan kira-kira wektu.
  • Tampilan ing HDTV monitor HDTV kanggo stasiun TV, studio, auditori, podcaster, dewan kuliah lan lakon.

Waca, bener, wenehi, muter lan ngrekam pidato kapan lan ing ngendi wae. Ora perlu ngandelake cathetan ing serbet utawa kertu indeks.

Tetep wicara karo sampeyan kanthi tetep, aman lan kasedhiya supaya bisa digunakake. Ganti kanthi gampang lan wenehi pidato ing menit pungkasan.

Miwiti

Ing ngisor iki minangka gambar layar SpeechMaker. Bisa digunakake ing mode potret lan lanskap ing iPhone lan iPad. Kasedhiya 2 pilihan utama, sampeyan bisa ngetik Mode Langsung utawa Mode Owahi.

Mode Langsung kanggo menehi Pidato utawa Mode Owahi kanggo nyunting pidato. Kabeh fitur / setelan sing beda bisa ditemokake ing ngisor siji utawa liyane.

Loro mode kasebut, Owahi lan Urip, dadi kunci kanggo nggarap SpeechMaker. Sampeyan bakal nemokake dhewe kanthi mandheg kanthi nutul siji utawa liyane.

Pencet tombol Langsung kanggo menehi pidato nyata utawa praktik. Ing Live Mode, ndeleng wektu lan bisa Autoscroll, Rekam audio utawa video utawa ngrungokake ucapan sing diucapake kanthi kuat dening Siri.

Tutul tombol Owahi kanggo nyunting pidato, ngganti font, ukuran, swara, lan liya-liyane lan uga ngganti macem-macem setelan gawan.

pidato kanggo Android

Mode Live

Tutul tombol Urip yaiku nalika pengin pidato. Ing garis pandhu arah ngisor, sampeyan bakal weruh tombol kasebut ing sisih kiwa. Pasangan pertama yaiku Sunting / Urip. Nalika salah siji ing sisih liyane mati.

pidato kanggo Android

Nalika Live dipilih, sampeyan bakal bisa ndeleng tombol kasebut ing garis ngisor garis ngisor:

Sunting - tombol iki ora dipilih. Tutul bakal nggawa sampeyan menyang Mode Owahi. Sunting ngidini nyunting kabeh jinis setelan swara, font, ukuran, latar mburi, lsp.

Live - Iki kudu tombol sing saiki dipilih yen ora nunyuk, banjur nggawa sampeyan menyang Live Mode. Langsung kaya tampilan headup kanggo menehi pidato. Timer ing sisih ndhuwur.

Siri - milih iki diwiwiti siri nyorot garis teks lan ngucapake swara nalika wicara sing saiki dipilih. Siri bakal mundur maneh kanggo miwiti.

Rec - cekak kanggo rekaman menehi pilihan rekaman audio utawa video.

Autocroll - kanthi otomatis nggulung wicara kanthi kacepetan tartamtu.

TIP: Ganti kacepetan gulung kanthi manual kanthi nutul ing sisih kiwa kiwa supaya luwih alon lan ing sisih tengen kanggo luwih cepet.

pidato kanggo Android

Ing mode Live 'Live Timer' bakal katon ing garis ndhuwur nav. Diwiwiti saka sisih kiwa acara pertama 'Estimated Time'. Mbesuk 'Wanci Liwat' lan ing sisih tengen ndhuwur 'Wektu Sisa'.

Mode Sunting

Nalika milih mode Owahi, sampeyan ndeleng garis ngisor ngisor (ndhuwur).

pidato kanggo Android
Ing kana sampeyan duwe maneh pilihan Sunting utawa Urip, Sunting Sunting lan lambang sing katon kaya 3 garis horisontal mbukak menu sisih sing katon kaya iki (ing ngisor iki) lan ngidini milih Pidato, Siri, Rekaman, Prompter, lan Bantuan.

Tombol tengah yaiku tombol Sunting Wicara sing nyunting pidato sing saiki sampeyan pilih. Kanggo nggawe pidato pilih pidato anyar saka slide ing panel ing ngisor iki. Pilihan liyane kanggo ngetik pidato utawa sunting sing anyar yaiku ndhikte menyang SpeechMaker nggunakake Siri kanthi mencet tombol mikropon ing jejere spasi ing keyboard virtual.

Loro tombol anyar saka lambang kiwa sing katon kaya 3 garis garis geser mbukak menu sisih sing katon kaya iki.

pidato kanggo Android

5 iki sing dibahas ing ngisor iki.

Adicara

Panel Speeches (ing ngisor) kasedhiya ing mode Owahi. Ing kene sampeyan bisa milih wicara kanthi nutul, nggawe, ngimpor, ngekspor lan mbusak wicara. Gawe, Impor, Ekspor lan Busak dibahas ing ngisor iki.

pidato kanggo Android

nggawe - ngidini sampeyan nggawe pidato. Elinga yen sampeyan bisa mencet tombol ndhikte ing sisih kiwa keyboard.
Impor - pidato saka google utawa dropbox. 4 file bisa diimpor, teks, RTF, PDF lan HTML.
Share - liwat email utawa Facebook. Yen sampeyan pengin luwih akeh, ayo ngerti.
Busak - Pilih banjur tutul kanggo mbusak pidato.

Ing sisih tengen saben wicara (ing ndhuwur) tutul tombol biru (i) ing sisih tengen saben judhul kanggo ndeleng dialog ing ngisor iki sing ngidini nyunting penulis, orator, lokasi, tanggal lan rincian wektu (ing ngisor iki).

pidato kanggo Android

Pilih tombol biru (i) ing sisih tengen Tanggal / Wektu, Durasi utawa Siri kanggo ngganti setelan kasebut.

Pilih tombol biru (i) ing sisih tengen SIRI kanggo ndeleng dialog ing ngisor iki kanggo ngganti basa, kacepetan, nada lan volume. Setelan kasebut bisa digawe kanggo siji pidato utawa standar kanggo kabeh pidato kanthi nyetel tombol 'Default kanggo kabeh'.

Pilih tombol biru (i) ing sisih tengen SIRI kanggo ngowahi setelan kanggo Duration lan Tanggal kanthi cara sing padha.

SYRIA

Siri bisa disetel kanggo pidato individu ing dialog ing ndhuwur, nanging bisa uga dijaluk wicara saka slide ing menu uga.

Impor audio ing format mp3 utawa .caf.

kaca rekaman audio kanthi email sampeyan pilih audio lan kenek tombol ekspor.

pidato kanggo Android

Rec

Rec utawa tombol Rekam ing tampilan Langsung uga bakal ngetung mundur banjur miwiti autoscroll lan bakal ngrekam audio. Yen sampeyan mungkasi, file bakal disimpen lan dilebokake ing dialog Soundwave kanggo muter, ngekspor utawa mbusak.

Klik ing tombol audio rekaman kanggo miwiti ngrekam lan kanthi otomatis bebarengan. Pidato kanthi judhul:
01.11.10? 15-20-58.caf
Iki tegese tanggal lan wektu wiwitan rekaman. Ekstensi .caf minangka format file swara apel.

Prompter
pidato kanggo Android

Ganti setelan teleprompter saka kiwa lan ngidini:

Horisontal - nggambarake teks kanthi horisontal.

Vertikal - nggambarake teks kanthi vertikal.

Ngganti warna sorot - yaiku warna sorot teks sajrone otomatis ing Mode Langsung.

Autocroll

pidato kanggo Android

Ing tampilan Langsung yen sampeyan mencet tombol Autoscroll wicara bakal miwiti nggulung kanthi kacepetan sing sampeyan pilih. Kanggo nambah tutul kacepetan ing sisih tengen. Kanggo nyuda tutul kacepetan ing sisih kiwa kiwa layar. Lambang iki bakal ditampilake ing layar kanggo menehi umpan balik kecepatan gulung.

Mode Owahi

Ing 'Mode Owahi' sampeyan ndeleng menu sisih sisih tengen. Menu iki bisa dipindhah munggah utawa mudhun kanthi nyeret panah ndhuwur lan ngisor.

Saben tombol ing sisih tengen mbukak kaya laci. Saka ndhuwur supaya tombol:

pidato kanggo Android

Kacepetan nggulung - tutul banjur seret kanggo nyetel kacepetan gulung standar kanggo wicara ing Mode Langsung.
Ukuran font - seret kanggo nyetel ukuran font.
BG - pilih warna latar mburi.
Font - pilih font.
GM - grammar. Gawe perangan pidhato supaya katon.

Tutul saben kanggo nyoba. Tutul kanggo mbukak, Tutul kanggo nutup.

Bagian wicara minangka pendhidhikan lan apik banget, coba coba fitur kasebut. Becik kanggo para siswa.

Pungkasane panah ing sisih ndhuwur lan ngisor ngidini sampeyan nutul banjur seret alat kasebut ing ndhuwur lan mudhun ing kaca supaya bisa diatur.

Impor

Klik tombol Impor. Klik Dropbox lan / utawa Google Docs kanggo nyetel kredensial sampeyan.

Impor liwat Dropbox
Ing Dropbox iki nggawe folder ing:
Aplikasi: SpeechMaker
Sampeyan bisa ngimpor lan ngekspor file ing folder iki. Seret file teks, PDF, RTF utawa HTML ing folder iki.
Banjur pindhah maneh menyang panel ing ngisor iki klik dropbox banjur pilih file sing pengin diimpor.

Impor liwat Google Drive
Sawise mlebu ing dhaptar kabeh file .rtf, .pdf, .htm / html lan .txt ing folder drive / subfold google. Pilih file sing pengin diimpor.

kaca

Pilih wicara banjur tutul tombol Ekspor ing ndhuwur kanggo nuduhake wicara liwat HTML email.

Solah

Ing mode Langsung:

  • Tutul sisih tengen kanggo nyepetake autoscroll. Deleng lambang iki.
  • Tutul sisih kiwa kanggo mudhun alon. Deleng lambang iki.
  • Tutul kaping pindho ing tengah kanggo ngaso utawa lunga.
  • Gulung cepet wicara utawa mudhun kanggo mindhah arah kasebut kanthi cepet.
  • Jiwit kanggo nyuda ukuran font.
  • Zoom kanggo nggedhekake ukuran font.

Hot Keys

Ing keyboard bledug Bluetooth
Tombol munggah / Down tombol nggulung nalika nyunting ucapan.

suggestions

  • Gulung skrip aja nganti nggulung sampeyan - Waca kanthi alami. Setel autoscroll karo kacepetan maca sampeyan.
  • Pindhah, ambegan lan santai lan seneng ngomong karo wong liya.
  • Laku wicara.
  • Hasrat lan emosi apik. Iki minangka energi sing dipakani wicara.
  • Postur penting. Ngadeg sakcara.
  • Gunakake tangan.
  • Selehake tulisan ing skrip sampeyan kanggo ambegan, titik, ngendhokke, apa wae sing sampeyan pengin ngelingake dhewe nalika menehi ucapan.

FAQ

Q: Teleprompters biaya $ 750 lan liya-liyane. Apa ana cara sing murah kanggo nggunakake SpeechMaker minangka teleprompter?
A: Pitakon sing apik banget! Kanggo sing ora ngerti teleprompter utawa isyarat yaiku piranti sing digunakake ing studio televisi sing ngidini wong bisa langsung ndeleng kamera lan maca teks gulung saka layar. Iki sampeyan ndeleng presiden sing digunakake supaya dheweke bisa ngelingi pidato lan njaga kontak mata karo pamirsa tanpa ndeleng kertu isyarat. Nggunakake teleprompter bisa nggawe podcast, produk utawa video liyane dadi luwih profesional. Saiki, sapa wae sing bisa tuku teleprompter utawa nggawe dhewe kanggo digunakake nganggo smartphone utawa tablet. Klik kene kanggo salah sawijining video dhewe (DIY) nggawe video teleprompter sampeyan dhewe.

Q: Apa sampeyan duwe saran kanggo minimalake gerakan mripat nalika nggunakake teleprompter?
A: Ya, udakara jarak saka mripat sing maca menyang kamera. Jarak sing luwih gedhe, gerakane mripat kurang. Jarak sing luwih gedhe, layar lan font kudu luwih gedhe. Gunakake jinis jinis gedhe.

Q: Aku ndeleng manawa audio disimpen ing .caf yaiku format file swara apel. Kepiye cara ngirim lan muter iki ing komputer Mac / Win?

A: Sing dibahas babagan iki:
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=335683 
Uga google caf menyang mp3 utawa mp3 kanggo kafe utawa apa wae sing bisa nemokake alat gratis paling anyar kanggo nindakake konversi kasebut.

Owah-owahan Versi

dhukungan

Yen sampeyan duwe saran utawa masalah, kita pengin krungu saka sampeyan. Hubungi kita

Thanks kanggo nggunakake SpeechMaker

Wong-wong ing plum apik tenan

Hak cipta © 2010 - 2017 Plum Amazing, LLC. Kabeh Hak Dilindhungi. Kebijakan Privasi / Legal. EULA kanggo kabeh piranti lunak kasedhiya ing kene.

11 pidato sing misuwur dening para wanita ing bidang teknik & teknologi

Wadon Sing Luwih Apik

7 wicara sing paling apik kanggo 2015

Ucapan Jobs Paling Dhuwur Steve

25 Pidato sing Ngganti Jagad

55 Pidato dening Masarakat Pengaruh Abad 21

10 Pidato Permulaan Tech

“Aplikasi SpeechMaker regane murah mbantu pangguna nggawe, mriksa, gladhen, ngrekam, lan pidato wektu. Kalebu koleksi pidato sing misuwur, nanging sing paling penting, alat kanggo nggawe lan ngirimake kanthi profesional. ”Graham K. Rodgers, Review ing eXtensions, 8/30/17

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC