PropBase - Set, Alat Peraga, Database Kostum

Mungkasi Kekacauan. Sistem alur kerja sing kuat & profesional kanggo mbukak studio, teater utawa fasilitas produksi sing koheren

PropBase - # 1 Set Database Prop Kostum Kanggo propbase Movie Theater 2

Ringkesan

Database sing paling kuat lan profesional kanggo ngatur

1. PropBase - ngidini organisasi kanthi prop akeh saka main, film, lsp. Kanggo nglacak inventaris, kanggo nyewa utawa nyilih, invoice, kode bar, mriksa / metu, nindakake akuntansi, trek, kode bar / Nyithak lan mindhai kode QR nggunakake scanner waos biru lan liya-liyane. Kanthi basis data iki, sampeyan bisa nyiyapake alat peraga téater gudang kanggo kabeh negara. Napa set, alat peraga lan kostum 'Peter Pan' utawa 'Fiddler on the Roof' digawe saben taun? Ngirit dhuwit, nggunakake maneh alat peraga, set, lan rasukan. Nuduhake utawa nyewa alat peraga lan set. Mlebu lan mlebu maneh. Paling apik, sampeyan bisa nemokake kanthi cepet. Iki minangka props lan set database kanggo industri teater lan film. Uga tata bahasa, sekolah tinggi lan universitas.

2. Database Video sewa Rental (VERD) - Iki minangka basis data sing ora larang regane kanggo perusahaan sing duwe inventaris kamera (video lan foto), lampu, alat peraga, kabel, peralatan swara, lan macem-macem peralatan liyane sing disewakake kanthi jangka pendek lan dawa. Basis data iki ngidini perusahaan nyewa peralatan video kanggo inventaris, nyewa, invoice lan nglacak peralatan ing kabeh proses. Ngidini supaya nyewa luwih cepet, luwih teratur lan efisien.

Kaloro basis data kasebut adhedhasar database Filemaker sing populer lan gampang digunakake nanging komprehensif kanggo Mac, Win, iOS, Android & Web. Bukak saka web kanggo nggarap kabeh piranti. Nalika tuwuh lan kabutuhan lan aset saya tuwuh, basis data bisa tuwuh.

Hubungi kita kanggo rincian liyane, reregan lan demo.

paling sistem database sewa utama kasedhiya njupuk pendekatan "siji sistem sing cocog karo kabeh" sing mbutuhake pelanggan adaptasi proses karo piranti lunak. Kita ngerti manawa macem-macem jinis bisnis sewa asring duwe model bisnis sing unik.

fitur

✓ Gampang digunakake

✓ Pitungan lan pajak

✓ Generasi Quote Gampang

✓ Generasi invois

✓ Nelusuri Inventori sing Kuat

✓ email terintegrasi

✓ Ngimpor / ngekspor data

✓ Nyithak lan mindhai kode Bar & QR

✓ Jadwal

✓ Nelusuri kuat

✓ Kelompokan kolom

✓ Lapuran

✓ Tampilan gambar

✓ Diuripake nganggo pirang-pirang

✓ Platform lintas - Windows, Mac, iOS, Android lan Web adhedhasar.

✓ Gawe kustomisasi kabeh fitur

Platform Platform: FileMaker. Database paling apik kanggo Mac, Win, iPhone, Android lan Web

Sawetara fungsi sing bisa beda-beda kanthi dramatik kalebu proses penciptaan sewaan, manajemen persediaan, tampilan persediaan basis pelanggan lan jadwal panentu.

The Sistem Rentals kalebu kemampuan kanggo ngatur klien lan kontak, nggawe kuotasi sewa kanthi otomatis kirim pesen gaweyan lan invoice sing ana gandhengane, email integral kuotasi lan tagihan sewa, manajemen inventaris kalebu pengelompokan item inventaris sing fleksibel uga pelacakan integral lan "rusak lan rusak" nglaporake 

pangaturan

Kita bakal ngatur PropBase miturut kabutuhan. 10 jam pisanan gratis:

  • nitahaken kuotasi sewa
  • ing Manajemen persediaan proses kalebu bar-coding
  • kelompokan lan tampilan gambar persediaan ing sistem kasebut
  • proses jadwal panentu
 

Kustomisasi awal fitur kasebut kalebu ing rega adol sistem. Kustomisasi luwih kasedhiya nalika sembarang wektu sajrone sistem kanthi biaya sing cukup.

PropBase dibangun / diprogram ing Filemake sing paling gampang digunakake lan basis data paling kuat sing mlaku ing Mac, Win, iOS, Android lan Web

Rega kanggo PropBase

Jinis OrganisasiRega ProBaseKlebu  
Perusahaan Untung$ 3000PropBase & 10 jam kustomisasi / dhukungan gratis
Perusahaan Teater$ 2000PropBase & 10 jam kustomisasi / dhukungan gratis
Pendhidhikan utawa Non-MediaWiki$ 1500PropBase & 5 jam kustomisasi / dhukungan gratis
PilihanSawise 10 jam pertama gratis, banjur pilih opsi iki.
Kustomisasi / Pemrograman$ 150 / jamNganti 9 jam kanggo kustomisasi. (wis dituku)
Kustomisasi / Pemrograman$ 125 / jamNganti 10 jam nganti 49 jam kanggo kustomisasi (wis dituku)
Kustomisasi / Pemrograman$ 100 / jamNganti 50 jam utawa luwih kanggo kustomisasi (sing wis dituku)
Dhukungan Tech$ 250 / taunKanggo dhukungan (dhukungan email / telpon & ndandani bug) (sing wis dituku)
Migrasi Data$ 250 / conto
Mbutuhake jadwal wektu kanggo nganyari file. (pra-tuku, kaya sing dibutuhake)
Upgrade MinorfreeOra kalebu migrasi data yen dibutuhake
Database persediaan kanggo alat peraga, kostum, wig, seragam, lampu, set, lsp kanggo Teater, TV, Sekolah,

Hubungi kita karo pitakon kanggo demo gratis.

PropBase - # 1 Set Database Prop Kostum Kanggo propbase Movie Theater 3


2017-05-25

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC