PixelStick - Mac App Kanggo Ngukur Piksel, Sudut, Onscreen Warna

$10.00

versi: 2.16.2
Paling Anyar: 1 / 11 / 20
Mbutuhake: Mac 10.6-13.0 +

PixelStick - Alat Ngukur Onscreen Mac

PixelStick minangka alat kanggo ngukur jarak, sudhut lan warna ing layar ing aplikasi apa wae. PhotoShop nduweni alat jarak, sudut lan warna nanging mung bisa digunakake ing PhotoShop. PixelStick bisa digunakake ing aplikasi apa wae lan ing endi wae ing layar kapan wae lan regane satus kaping luwih murah.

"Nemtokake kode warna RGB piksel individu lan nindakake pangukuran jarak presisi sing tepat ing layar ora gampang - matur nuwun kanggo App cilik sing apik tenan iki!" - Alexander

 

   PixelStick - Aplikasi Mac Kanggo Ngukur Piksel, Angle, Layar Onwarna

PixelStick minangka alat kanggo ngukur jarak (ing piksel), sudhut (ing derajat) lan warna (RGB) ing layar. Photoshop nduweni alat jarak, sudut lan warna nanging mung bisa digunakake ing Photoshop. PixelStick bisa digunakake ing aplikasi apa wae lan ing endi wae ing layar kapan wae lan regane satus kaping luwih murah. Apik banget kanggo para desainer, navigator, pembuat peta, ahli biologi, astronom, kartografer, desainer grafis utawa sapa wae sing nggunakake mikroskop utawa teleskop utawa pengin ngukur jarak ing layar ing jendela utawa aplikasi apa wae.

Klik ing kene kanggo nyoba saiki.

Gampang, gampang lan cepet. PixelStick minangka alat pangukur sing bisa dicubit lan digawe kanggo ngukur apa wae ing layar sampeyan. Gunakake eyedropper kanggo nyalin warna ing 4 format (CSS, RGB, RGB hex, HTML) menyang clipboard kanggo digunakake ing aplikasi apa wae.

PixelStick - Aplikasi Mac Kanggo Ngukur Piksel, Sudut, Onscreen Warna 2 pikselstik

PixelStick minangka alat ngukur profesional sing digunakake:

  • Cartographer - kanggo peta utawa kabeh jinis.
  • Ahli biologi - kanggo mikroskop lan morfologi.
  • CSI Teknisi - kanggo investigasi TKP.
  • Pabrik - kanggo desain lan pabrikan.
  • Fisikawan lan Astronom - kanggo kabeh jinis pangukuran.
  • Teknik - kanggo teknik mekanik, listrik lan sipil.
  • Tukang - kanggo ngukur bangunan utawa cithak biru sing wis ana.
  • Pendhidhikan - kanggo siswa, guru lan peneliti.
  • Fotografer
  • Desainer - kanggo grafis, arsitektur, interior, ruang, segara, lan aeronautika.
  • Pangembang Piranti Lunak - kanggo grafis, web, tata letak lan antarmuka panganggo.
  • Teknisi Medis - kanggo sinar-X, ECG, EKG, lan mikroskop.

Kanggo sapa waé sing kudu ngukur obyek ing Mac.

Sapa wae sing bisa nggunakake PixelStick amarga gampang digunakake, gampang lan cepet. Ukur ing:

  • Retina, tampilan biasa lan pirang-pirang monitor.
  • Mac OS 10.6 - 10.8 +
  • Apa wae app lan ing antarane aplikasi.

Ndhukung skala ing Google Maps, Yahoo Maps, lan Photoshop. Uga duwe pilihan skala sing disesuaikan (bisa diatasi pangguna). PixelStick minangka alat pangukur sing bisa dicubit lan digawe kanggo ngukur apa wae ing layar sampeyan. Kaya panguwasa virtual ing layar sing bisa digunakake kanthi vertikal, horisontal lan ing sembarang sudhut kanggo ngukur jarak (piksel), sudhut (derajat) lan liya-liyane mung kanthi nyeret. Yen sampeyan ngerti ukuran dokumen sing sampeyan ngukur, sampeyan bisa nggawe ukuran khusus kanggo ngukur inci, mil, sentimeter, mikron, parsecs utawa lightyear.

Umume apa sing ditindakake PixelStick. Seret titik akhir kanggo ngganti pangukuran. Klik kunci kanggo ngalangi gerakan kasebut. Bukak, muter, ora ana watesan kanggo mung siji app ing ukuran jarak, sudut lan warna.

PixelStick - Aplikasi Mac Kanggo Ngukur Piksel, Sudut, Onscreen Warna 3 pikselstik

Gampang, gampang lan cepet. PixelStick minangka alat ngukur sing bisa dicenthang lan mantep kanggo ngukur apa wae ing layar nalika sampeyan ngerti skala kasebut

Priksa iki screencast yaiku saka review GigaOm sing nuduhake PixelStick digunakake.

Gunakake

PixelStick pancen intuisi lan bisa persis kaya sing diarepake. PixelStick lenggah ing posisi paling ngarep ing layar. Seret titik pungkasan kanggo ngganti pangukuran. Klik kunci kanggo nahan gerakan. Seret kanggo ngganti sudhut. Deleng pangowahan lan info ing panel info layar cilik.

Sistem Koordinasi

PixelStick nggunakake sistem koordinat Cartesian kaya sistem koordinat OS X. Iki tegese asal (piksel 0,0) ana ing pojok kiwa ngisor layar. Nanging, OS X utamane ing titik, dene PixelStick kabeh piksel. A titik ora jembar lan manggon ing antarane piksel.

PixelStick - Aplikasi Mac Kanggo Ngukur Piksel, Sudut, Onscreen Warna 4 pikselstik
Distances
 
PixelStick nglaporake loro jarak piksel lan prabédan piksel.

Ing ilustrasi ing ngisor iki, dhuwure gambar 13 piksel, mula jarake kacarita 13.00. Elinga yen endpoint berlian ing posisi y = 1, mula endpoint lingkaran ing posisi y = 13. Dadi bedane piksel yaiku 13 - 1 = 12. Jarak piksel kalebu jembaré titik-titik pungkasan PixelStick. Iki supaya ukuran nyata barang sing lagi diukur dilaporake. Bentenipun piksel namung nyuda koordinat.

PixelStick - Aplikasi Mac Kanggo Ngukur Piksel, Sudut, Onscreen Warna 5 pikselstik

Tips PixelStick:

Nalika ngukur, posisi titik pungkasan ing wilayah sing bisa diukur. Cara paling gampang kanggo entuk dimensi loro ing wilayah yaiku menehi posisi titik kanthi tepat ing ndhuwur sudhut. Sawise ngukur dhuwur (waca conto), ujung bunder bisa nyeret. liwat menyang sudhut liyane supaya entuk jembar.

Requirements

PixelStick mbutuhake Mac OS X 10.6 utawa mengko.

PixelStick - Aplikasi Mac Kanggo Ngukur Piksel, Sudut, Onscreen Warna 6 pikselstik

"Aku wis nggunakake sawetara pamrentah layar sing beda-beda sajrone pirang-pirang taun, kalebu Penguasa Gratis lan panguwasa ing Art Directors Toolkit. Nanging ora ana sing cedhak karo PixelStick.

PixelStick beda. Ora ana pamrentah kanggo ngalangi tampilan layar sampeyan. Nanging, PixelStick nampilake garis ukur. Seret titik akhir kanggo ngukur jarak. Kanggo ngukur dhuwur lan jembaré, pasang titik mburi ing pojok, banjur seret siji ujung menyang sudhut sing beda-beda kanggo ngukur dimensi liyane. Sampeyan bisa ngunci titik akhir kanggo ngalangi dawa utawa sudut, utawa sworo seru garis menyang pojokan 45 ° sing paling cedhak. PixelStick uga nampilake pedoman kanggo mbantu ngukur utawa nyelehake obyek kanthi cepet.

Garis ing ngisor: Yen sampeyan pengin mrentah layar, aja nggunakake penggaris, goyangake PixelStick. ”

Robert Ellis, Blogger Upstart

PixelStick minangka alat kanggo ngukur jarak, sudhut lan warna ing layar. PhotoShop duwe piranti jarak, sudut lan warna nanging mung bisa digunakake ing PhotoShop. PixelStick bisa digunakake ing aplikasi apa wae lan ing endi wae ing layar kapan wae lan biaya satus kaping kurang.

PixelStick minangka alat ngukur profesional sing digunakake:
* Desainer - kanggo grafis, arsitektur, interior, ruang, segara, lan aeronautika.
* Pangembang Piranti Lunak - kanggo grafis, tata letak lan antarmuka panganggo.PixelStick - Aplikasi Mac Kanggo Ngukur Piksel, Sudut, Onscreen Warna 7 pikselstik

* Cartographer - kanggo peta utawa kabeh jinis.
* Teknisi Medis - kanggo sinar-X, ECG, EKG, lan mikroskop.
* Ahli biologi - kanggo mikroskop lan morfologi.
* Teknisi CSI - kanggo investigasi TKP.
* Manufaktur - kanggo desain lan pabrikan.
* Fisikawan lan Astronom - kanggo kabeh jinis pangukuran.
* Teknik - kanggo teknik mekanik, listrik lan sipil.
* Tukang - kanggo ngukur bangunan utawa cithak biru sing wis ana.
* Pendidikan - kanggo siswa, guru lan peneliti.
* Fotografer
… Sapa wae sing kudu ngukur obyek ing Mac.

Sapa wae sing bisa nggunakake PixelStick amarga gampang digunakake, gampang lan cepet.

Ukuran modern kanggo:
* Retina, tampilan biasa lan pirang-pirang monitor.
* Mac OS 10.6 - 10.8 +
* Apa app lan ing antarane app.

PixelStick minangka alat ngukur sing bisa dicenthang lan ngencengi kanggo ngukur apa wae ing layar sampeyan.

Gunakake lopa kanggo nggedhekake apa wae ing layar.

Gunakake eyedropper kanggo nyalin warna sing ana ing monitor sampeyan ing format 4 (CSS, RGB, RGB hex, HTML) menyang clipboard supaya bisa digunakake ing app apa wae.

Kaya panguwasa virtual ing layar sing bisa digunakake kanthi vertikal, horisontal lan ing sembarang sudhut kanggo ngukur jarak, sudhut lan liya-liyane mung kanthi nyeret. Nggunakake palet bisa ngunci jarak lan sudhut (uga nggunakake tombol shift).

Ndhukung skala kanggo Google Maps, Yahoo Maps, Photoshop lan Custom scale pilihan.

 

2.16.22020-01-11
  • - ganti kode tutul acara
    - macos catalina 10.15 saiki mbutuhake ijin pangguna kanggo "rekaman layar" kanggo ngidini app kaya piksel ndeleng isi layar. saiki tetep
    - nalika mbangun pikselstik kanthi versi xcode 10 lan ndhuwur: jendhela ora transparan, saéngga sampeyan mung bisa ndeleng piksel ing latar abu-abu sing nutupi layar. iki saiki wis dibenerake.

    yen ana masalah priksa manawa sampeyan ora mriksa lan mriksa ijin kanggo piksel ing privasi: aksesibilitas, privasi: monitor input lan privasi: screenrecording.
2.16.02019-11-29
  • - macos catalina 10.15 saiki mbutuhake ijin pangguna kanggo "rekaman layar" kanggo ngidini app kaya piksel ndeleng isi layar. saiki tetep
    - nalika mbangun pikselstik kanthi versi xcode 10 lan ndhuwur: jendhela ora transparan, saéngga sampeyan mung bisa ndeleng piksel ing latar abu-abu sing nutupi layar. iki saiki uga tetep.
    - yen sampeyan duwe masalah priksa manawa sampeyan ora mriksa lan mriksa ijin kanggo piksel ing privasi: aksesibilitas, privasi: monitor input lan privasi: screenrecording.
2.15.02018-07-30
  • - ndandani tampilan 0 kanggo lokasi bunder lan alun ing panel pikselstick kanggo sawetara wong. iki kedadeyan yen ing pilihan sistem: misi ngontrol item "Tampilake Spaces sing kapisah" ora dicenthang. iki, kaya sing sampeyan bayangake, angel ditemokake. aku njaluk ngapura marang wektu tundha kasebut. versi iki solves sing. prefs sys saiki bisa disetel kanthi cara. sampeyan ora perlu ngganti setelan.

    upgrade utama isih ing dalan.
2.12.02017-11-06
  • PENTING: Kanthi PixelStick 2.12 saiki menehi saran manawa skala standar nggunakake koordinat sing dilaporake langsung dening macOS. Biyen, iki nglacak koordinat kasebut kanthi "skala panyokong" layar (biasane 2x kanggo layar Retina).
    Nanging, "skala backing" ora cocog karo piksel fisik amarga macOS ndhukung macem-macem pilihan skala kanthi Displays Preferensi, ora ana sing ngganti skala backing sing dilaporake dening macOS menyang aplikasi. Kanggo kompatibilitas karo koordinat versi sadurunge, PixelStick bakal terus ditrapake
    kasebut nganti sampeyan mbukak pilihan PixelStick lan pilih "Gunakake koordinat macOS".

    [New] Kode loupe sing digawa supaya gambar layar sing digedhekake luwih akeh lan ora kalebu salinan sing ditambahi ujung-ujung lan pandhuan PixelStick.
    [Ndandani] Nyegah kahanan ing sawetara sistem ing ngendi kursor muncul ing garis endhet lan warna pemilih (lan kanthi mangkono digedhekake lan nyegah pilihan warna).
    [Ndandani] Copot pigura abang saka ambane layar elemen aksesibilitas.
    [Ndandani] Nyegah PixelStick saka nglaporake jembar layar minangka tikel laporan macOS piksel. (Iki masalah masalah PixelStick versi sadurunge nggunakake skala panyengkuyung layar Retina.)
    [Ndandani] Ngukur laporan PixelStick nalika mindhah PixelStick saka layar Retina menyang layar non-Retina.
    [Ndandani] Redraw lan, yen prelu, atur titik akhir PixelStick nalika skala tampilan diganti liwat Preferensi Pilihan.
    [Ndandani] Nyuda duplikat sawetara petungan internal, nambah konsistensi ing pangukuran sing ora dikunci lan diskal.
2.1.12017-06-03
  • [Ndandani] Tunjuk bunder bunder kanthi bener ing layar Retina.
    [Ndandani] Ndandani prilaku nalika ngowahi nilai langsung ing palet.
    [Ndandani] Klik kaping pindho ing baris judhul palet mung ambruk palet. Iki tegese klik kaping pindho ing konten palet saiki kanthi bener milih teks sing bakal diowahi tinimbang ambruk jendela.
2.1.02017-04-19
  • [Peta anyar] mode kanggo ngukur ngarepke mundhak ing arah jam. Yen digabungake karo garis dasar menyang garis vertikal, iki apik kanggo njupuk bantalan ing peta. [mod] Dianyari menyang versi luwih aman saka kerangka Sparkle Updateater. [mod] Buku manual wis nganyari kanggo nerangake mode peta. Manual kasebut ing kene: https://docs.google.com/document/d/1KqDl9z-s0jOYSFL-YB5XR-NDN0YKRVLVG0N9eHYhjAU/edit
2.92015-11-30
  • PENTING: Yen sampeyan duwe versi 2.5, sampeyan kudu download kanthi manual lan ngganti versi lawas kanthi versi anyar ing situs iki.
    [énggal] Ngelingake setelan skala panggunaan lan dropper mata sing pungkasan. [anyar] Saiki bisa ngukur sudut sing gegandhengan karo garis dasar sing ora horisontal. [mod] Sudut lan dawa saiki ditampilake kanthi tliti luwih (yaiku ora dibunderake karo nilai integer).
    [mod] Kompatibel karo Mac OS 10.6 - 10.11
    [anyar] Setelan pilihan pangguna kanggo nampilake utawa ndhelikake pondokan sing dituduhake nalika nyeret poin. [anyar] Pangaturan pilihan pangguna kanggo nampilake utawa ndhelikake kothak ing njero gupuh (nalika ditampilake).
    [fix] Tampilan Loupe saiki uga bisa digunakake ing OS X 10.6 (sadurunge iku mung bisa katon ing OS X 10.7 utawa luwih dhuwur).
    [ndandani] Priksa nutup jendhela pilihan bakal nganggo gaya sing luwih standar. [fix] Mulihake lambang app sing ilang lan kalebu versi hi-res.
2.82014-12-18
  • Dhukungan [anyar] kanggo "layar duwe pilihan pangguna Spaces sing kapisah" sing ditambahake ing OS X Mavericks.
    [mod] nyawiji karo xcode 6.1.1 [mod] kompatibel karo Mac OS 10.10 - 10.6
    [tetep] Pamilih warna nuduhake warna sing salah ing sawetara setelan layar, utamane nalika layar sekunder disusun luwih dhuwur utawa luwih murah tinimbang layar utama.
    [tetep] Loupe ora nggedhekake area layar sing bener ing layar sekunder ing sawetara layar sing diatur.
    [tetep] Posisi ngreset bisa nyebabake titik mburi mindhah layar sawetara setelan layar.
    [tetep] PixelStick ora ngluwihi ruang layar sing anyar yen wis ditampilake layar nalika PixelStick mlaku.
    [tetep] Kacilakan ing OS X Mavericks lan luwih dhuwur nalika milih panguasa "elemen layar" luwih saka sapisan.
    [anyar] versi iki saka programer tamu Bernie Maier saka australia. matur nuwun kudu diarahake menyang dheweke kanggo hadiah liburan iki. Bernie ngidentifikasi masalah karo dhukungan multiscreen lan mundhak lan dipaku lan nggawe dandan liyane. Agung matur nuwun kanggo kemampuane supaya cepet, ngerti lan nggawe kontribusi sing gedhe kanggo PixelStick.
2.72014-04-14
  • [ndandani) macem-macem dandan cilik. [dianyari] lambang lan sawetara grafis
2.52012-10-11
  • [fix] masalah kanggo pangguna Mac OS 10.6 bisa uga kerja ing 10.5 (kita ora bisa nguji, ngerti). PENTING: pangguna Mac OS 10.7. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi Mac OS paling anyar. PixelStick ora bakal diluncurake kajaba 10.7.5 nganyari paling anyar. Alasan manawa app iki ditandatangani lan nggunakake gatekeeper (Apples keamanan paling anyar) lan 10.7.5 dianyari kanggo ngatasi kasebut. Informasi babagan update kasebut ing kene: http://support.apple.com/kb/DL1599?viewlocale=en_US&locale=en_US
2.42012-10-1
  • [mod] grafis, lambang lan fungsi kanggo tampilan retina (thanks kanggo pangguna Damien).
    [ndandani] kursor ilang ing "karpet karpet". iki kedadeyan yen sampeyan nggunakake sawetara tampilan utawa mung ngganti resolusi layar (amarga pangguna Colin Murray).
    Posisi panel utama ora disimpen ing versi OS X lawas (thanks kanggo pangguna Chris Pritchard).
    [lambang] anyar.
    [optim] kode sing dioptimalake lan disusun karo xcode 4.4.
    dokumentasi [mod] apik.
    [anyar] sing ditandatangani kanthi plum apik karo sertifikat pangembang apel kanggo ngetutake pedoman keamanan paling anyar saka apel.
    [anyar] 100% kompatibel karo mac os 8. dandan liyane bakal teka ...
2.22011-09-11
  • [mod] nambahake item 5-th menyang menu format warna RGB
    [mod] nulis ulang kode sing urusan karo panel ukuran ukuran 100% (Mac OS 10.7) kompatibel.
2.12011-08-14
  • [mod] 100% singa (Mac OS 10.7) kompatibel.
2.02011-07-18
  • eyedropper [anyar] nuduhake warna miturut kursor ing 4 format (css, html, intg rgb, rgb hex)
    eyedropper [anyar] nyalin warna ing kursor nggunakake salinan (printah c) ing format sing dipilih.
    tampilan anyar zoomed ditampilake ing kursor.
    Pangowahan antarmuka lan tambahan tambahan.
    [mod] kode dianyari, optimized lan apik.
    Pangaturan skala khusus [anyar] saliyane template kanggo peta google lan yahoo lan ing photoshop.
1.2.12010-11-21
  • [Ndandani] salinan sing ditambah lan tempel menyang dialog registrasi.

Pangguna ngelingi PixelStick ing MacUpdate

Klik ing nomer versi kanggo njupuk PixelStick versi sing lawas.

Iki minangka link menyang changelog sing bisa mbantu ngerti versi kanggo Mac OS lawas. Bakal mbukak ing tab anyar, supaya mbukak jendhela iki

2.16.0

2.15.0

2.1.2

2.3

Manual uga bisa ditemokake ing menu Bantuan utawa? Ikon ing saben app.

Maca Suhu Permukaan Segara (SST) saka gambar Satelit Nggunakake PixelStick ing Mac

Gunakake PixelStick ing Navigasi lan kartografi.

PixelStick Digunakake ing Desain Grafis

Ing ngisor iki ana screencast saka GigaOM

Gunakake PixelStick Ing Meteorologi, Climatology lan Fisika Atmosferik.

PixelStick Ing Desain Speaker

Iki minangka link menyang artikel desain speaker kasebut. (ndhuwur)

Demo prasaja PixelStick

Ayo kita ngerti kepiye sampeyan nggunakake PixelStick kanggo kalebu ing kene.

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC