PhotoShrinkr - Mac App Kanggo Ngoptimalake Foto Berkualitas Tinggi

$9.00

versi: 1.1.1
Paling Anyar: 5 / 20 / 19
Mbutuhake: Mac 10.8-13.0

PhotoShrinkr - Aplikasi Mac Ngoptimalake Foto Paling Dhuwur kanthi Ukuran Paling Cilik

PhotoShrinkr ngoptimalake kompresi format .jpg kanthi cara Photoshop lan aplikasi liyane. Apik kanggo tukang photo kanthi ewu gambar. PhotoShrinkr luar biasa cepet, ngirit ruang lan ngirit wektu. Download app kanggo nyoba metu gratis. PhotoShrinkr menehi 5 panggunaan gratis saben dina.

Apik banget kanggo fotografer kanggo duwe alat quiver. - Andy H.

PhotoShrinkr minangka aplikasi kanggo nyuda ukuran foto kanthi dramatis nalika njaga kualitas visual sing paling apik. PhotoShrinkr ngoptimalake kompresi format .jpg kanthi cara Photoshop lan aplikasi liyane. Kanthi dramatis nyuda ukuran foto lan njaga kualitas visual. Download app kanggo nyoba metu gratis. PhotoShrinkr menehi 5 panggunaan gratis saben dina.

"Ykompresi kita cedhak banget karo sihir kanggo file JPG sing metu saka Nikonku. " - Mark S.

Kita makarya pirang-pirang wulan nggambarake rincian komprèsi jpg lan nggawe algoritma kanggo nyuda ukuran kanthi dramatis nalika njaga kualitas visual sing paling dhuwur.

Yen sampeyan duwe situs web lan pengin nyepetake kacepetan download kaca app iki ora duwe brainer. - Joel K.

  • Apik kanggo tukang photo kanthi puluhan utawa atusan atusan gambar. 
  • Apik kanggo para webmaster sing pengin situs bisa mbukak cepet. Nyuda ukuran gambar nyuda wektu mbukak situs. Wektu beban sing luwih cepet tegese pangguna luwih cepet. Uga nyuda beban ing server lan jumlah bita sing ditransfer.
  • Apik kanggo pangembang sing asring kudu ngirim atusan gambar antarmuka pangguna ing deskripsi lan manual.
  • Apik kanggo perusahaan sing pengin ningkatake ahli terapi lan nyuda biaya.

FotoShrinkr luar biasa cepet, ngirit ruang lan ngirit wektu. File .png file lan bisa ngowahi foto dadi .bentuk format banget.

Antarmuka kanthi cetha nampilake kualitas lan kompresi, Sadurunge (asli) lan Sawise (dikompres karo PhotoShrinkr). Bandingake algoritma PhotoShrinkr lan antarmuka pangguna karo metode liyane lan aplikasi liyane.

Ing ngisor iki mbandhingake 6 file PNG 288 meg sing suda nganti 96 K karo nyuda XNUMX% ukuran layar kasebut.

File nyata ditampilake. Coba seret geser kanggo ndeleng manawa sampeyan ndeleng prabédan kualitas visual ing sadurunge & sawise.

Download gratis, coba ing foto, jpg lan PNG lan deleng apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan. Bandhingake karo sing wis digunakake kanggo nyuda potret lan tangkapan layar.

 

1.1.12019-05-20
  • - ditambahake notaris. fitur keamanan apel anyar.
1.12019-05-18
  • - Pref ditambahake kanggo nyimpen tanggal sing digawe, diowahi lan dibukak.
1.0.52018-11-11
  • - pangaturan internal.
1.0.42018-10-25
  • - nganyari lan dandan kanggo mojave
1.0.32018-09-03
  • - owah-owahan luwih ing UI
    - sawetara dialog sing diowahi
    - dandan salah
1.0.22018-08-14
  • - nambah transparansi lan ukuran 'gawe nganggo watermark photoshrinkr'
1.0.12018-08-07
  • - konversi heif
1.02018-07-31
  • - mriksa mriksa nganyari
    - ditambahake file zip
    - kacepetan apik
    - sadurunge / sawise mbandhingake telpon luwih apik
    - foto sing ditambahake sing dipilih kanthi otomatis ing ui
    - akeh dandan ing ui
1.0b32015-07-11
  • - Saiki nganyari tangan tengen nalika item pungkasan diproses.
    - Nyetel font ing Babagan kothak.
    - Ndandani bug nalika nambah item anyar nalika ngolah kecelakaan.
    - Saiki nuduhake indikasi kemajuan nalika milih item anyar nalika ngasilake pratayang
    - Pateni pilihan otomatis nalika nambah item kanggo nambah kinerja
    - Apa sawetara optimis liyane.
    - mbusak sawetara pesen log kajaba Debug diaktifake.
    - Peringatan tetep babagan CoreAnimation: warning, thread sing dibuwang nganggo CATransaction sing ora diakoni
    - diowahi dadi kode wektu kanggo nggunakake resolusi detik kaping 100.
    - saiki gambar src disalin yen ukuran gambar sing dioptimalake apik
    - Ngganti loading gambar supaya bisa mbukak latar mburi supaya UI luwih efektif. Masalah
    - nyalin gambar src nalika cilik
    - ora mbusak data meta utawa profil warna.
1.0b12015-05-25
  • - Nutup kanggo rilis pisanan.
0.92015-04-17
  • - Nutup kanggo rilis pisanan.

Manual uga bisa ditemokake ing menu Bantuan utawa? Ikon ing saben app.

MarkS8104

28 April 2020 ing MacUpdate.com
Versi: 1.1.1
Aku fotografer amatir sing serius. Nikon DSLR D7500 saya rutin nggawe 15+ file format JPG megG. Yen aku butuh ngompres foto, aku bakal nggunakake salah sawijining editor foto lan mung nyimpen file kanthi ora ana perubahan gambar. Aku bisa kanthi gampang nyimpen setengah saka ukuran kasebut. Aku nemokake piranti lunak Plum Amazing nalika nggoleki liyane kajaba piranti lunak foto. Aku nyoba lan pungkasane tuku sawetara aplikasi. Aku lagi nggarap album foto on-line sing akeh potret. Sejatine gambar watu nisan ing kuburan Kentucky minangka bagean saka apa sing wis dakwastani "The Cemetery Trail" kaya sing diilhami dening "The Bourbon Trail" ing KY. Aku frustasi karo kacepetan download kanggo ndeleng file ukuran lengkap lan mikir yen bakal nyoba PhotoShrinkr saka Plum Amazing. Aku ndownload demo lan mlayu ing conto foto. Ukuran asline luwih saka 13 megs. Nalika aku dikompres, ukurane saiki 2.2 megs. Jebule luwih cilik mula rada kaget. Aku nyoba sawetara liyane kanthi asil sing padha. Salah sawijining fitur program sing apik yaiku geser sing nuduhake gambar sadurunge / sawise lan sampeyan bisa geser bolak-balik kanggo ndeleng pangowahan kualitas. Ing pengujian, aku ndeleng prabédan cilik banget. Kanggo mbukak album foto online, iki bisa digunakake. Yen aku duwe foto sing dicithak ing format gedhe, aku bakal nggunakake file asli. Tingkat kompresi iki cedhak banget karo sihir kanggo file JPG sing metu saka Nikonku. Sawise sawetara foto test aku tuku app. Aku malah ngganti sawetara email dhukungan karo pangembang babagan sawetara pitakon lan entuk wangsulan sing cepet banget. Kadhangkala sampeyan nemokake pangembang piranti lunak sing ngerti tenan carane nggawe piranti lunak sing apik. Plum Amazing minangka salah sawijining perusahaan. Disaranake banget yen sampeyan butuh kompresi JPG.

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC