iWatermark Pro kanggo Mac - App Watermark # kanggo nglindhungi Foto

Sale!

¥100.50

versi: 2.6.3
Paling Anyar: 12 / 14 / 20
Mbutuhake: Mac 10.9-12.0 +

iWatermark Pro - Aplikasi Watermarking Mac Batch

Aplikasi Watermark kanggo nglindhungi foto lan kriya. Tandha banyu bisa mbantu nyegah foto sing dituduhake liwat Facebook, Instagram, lsp. Supaya dicolong. Aja nyuwek, malah tandha banyu digital sing sithik banget bakal nglindhungi properti intelektual sampeyan. Aplikasi watermark & ​​batch watermark paling apik. Gawe logo, bitmap, vektor, kode QR, garis, steganografi, lan 5 jinis watermark liyane kanthi gampang. ngowahi ukuran, ngganti jeneng, nggawe gambar cilik, lan ngatur metadata. Fitur akeh. Aplikasi watermark digunakake dening pamula, pro, lan perusahaan. Versi kanggo Mac, Windows, iOS lan Android.

"Aplikasi watermark paling apik sing ditinjau yaiku iWatermark Pro dening Plum Amazing."  Thomas Bolt, Piranti Lunak

"Yen nambah watermarks menyang foto sing sampeyan duwe, ora ana alat sing luwih apik tinimbang iWatermark Pro kanggo Mac." 4.5 saka 5 Tikus, Macworld

iWatermark minangka aplikasi nomer 1 digital watermarking kanggo Mac, Windows, iPhone, iPad lan Android. Tandha banyu kanthi apik ing Gambar ing sawetara detik. iWatermark digawe lan kanggo tukang foto.

iWatermark Pro kanggo Mac lan Windows bisa ijolan tandha banyu sing diekspor. Minangka aplikasi mandiri bisa digunakake karo Lightroom, Photoshop, Picasa, ACDSee, Cumulus, Portopolio, PhotoStation, Xee, iView, PhotoMekanic lan penganjur foto liyane. iWatermark minangka piranti lunak watermarking paling apik kanggo kabeh platform lan nggabungake piranti lunak liyane.

iWatermark ing iPhone / iPad lan Android minangka aplikasi asli sing bisa langsung nganggo kamera telpon / tablet. Watermark minangka alat sing penting kanggo sapa wae sing duwe kamera digital, profesional lan pamula.

Gulung mudhun banjur klik link ing sisih kiwa kanggo informasi luwih lengkap babagan iWatermark. Temokake kenapa watermarking apike. Sinau babagan fitur ing saben versi.

iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 1 watermark“Kaendahan iWatermark minangka gabungan saka kemudahan panggunaan lan fungsionalitas. Yen sampeyan pengin nyoba nyoba menehi watermark, utawa yen sampeyan wis nindakake lan nampani cara kanggo nindakake kanthi cepet lan gampang, iWatermark minangka sarana sing murah lan nyengsemake. Aku durung ndeleng solusi sing luwih apik tinimbang iWatermark saka Plum Amazing. ”Dan Frakes, Macworld, 4.5 tikus

KoleksilambangTampilanAplikasi ingDescription
TèksiWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 2 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Teks ArciWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 3 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Teks ing dalan mlengkung.
Grafis BitmapiWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 4 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Grafis biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta lan sapiturute Kanggo ngimpor.
Grafis VektoriWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 5 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Gunakake luwih saka 5000 vektor internal (SVG) kanggo nampilake grafis sing sampurna kanthi ukuran apa wae.
Grafis BorderiWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 6 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Sawijining tapel wates vektor sing bisa diencengi ngubengi gambar lan disesuaikan nggunakake macem-macem setelan.
QR CodeiWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 7 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Jinis barkod kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
SignatureiWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 8 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Mlebu, ngimpor utawa pindai tandha sampeyan menyang tandha banyu kanggo menehi tandha gaweyan.
garisiWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 9 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Nambah garis sing konsisten lan simetris kanthi jembar lan dawa sing beda.
MetadataiWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 10 watermarkkahuripanFoto & Foto
Video
Nambah informasi (kaya email utawa url) menyang IPTC utawa XMP bagean file foto.
StegoiWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 11 watermarkkahuripanFoto & Foto
Video
StegoMark minangka metode babagan steganografis properti saka informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut dhewe.
Ngowahi ukuraniWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 12 watermarkkatonPhotoNgganti ukuran foto. Khusus migunani kanggo Instagram
Filter FilteriWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 13 watermarkkatonPhotoAkeh saringan sing bisa digunakake kanggo stylise tampilan foto.
Pilihan EksporiWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 14 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Pilih opsi ekspor kanggo format, GPS lan metadata

"Intine: Yen sampeyan golek cara kanggo watermark materi grafis ing web, disaranake iWatermark +."Nate Adcock, Majalah iPhoneLife 1/22/15

fitur

iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 15 watermark Kabeh Platform
Aplikasi pribumi kanggo iPhone / iPad, Mac, Windows lan Android
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 16 watermark 6 jinis tandha banyu
Teks, grafis, QR, tandha tangan, metadata lan steganografis.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 17 watermark kompatibilitas
Bisa nganggo kabeh kamera, Nikon, Canon, Sony, Smartphone, lsp.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 18 watermark Batch
Proses Tandha banyu siji utawa kumpulan macem-macem foto bebarengan.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 19 watermark Tandha Water Metadata
Gawe tandha banyu nggunakake metadata kaya penulis, hak cipta lan tembung kunci.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 11 watermark Watermarks Steganographic
Tambah watermarks StegoMark sing ora bisa ditemokake kanggo nampilake info ing foto
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 7 watermark Watermarks QR Code
Gawe kode QR aplikasi nganggo url, email utawa info liyane sing digunakake minangka tandha banyu.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 22 watermark Watermarks Tèks
Gawe tandha banyu teks kanthi font, ukuran, warna, sudhut liyane, lan liya-liyane
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 23 watermark Grafik Watermarks
Gawe tandha banyu utawa logo kanthi nggunakake file grafis transparan.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 24 watermarkManager Watermark
Tansah kabeh tandha banyu ing sak panggonan kanggo sampeyan lan bisnis
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 25 watermark Tandha Watermarks
Gunakake tandatangan sampeyan minangka tandha banyu kaya pelukis sing misuwur
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 26 watermark Kaping Watermarks Serangkum
Pilih lan pilih macem-macem tandha banyu ing foto.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 19 watermark Tambah Metadata
Watermark nggunakake hak cipta, jeneng, url, email, lan sapiturute menyang foto.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 28 watermark Lawang Watermark
Pilih siji utawa sawetara watermark saka laci.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 29 watermark Data Lokasi GPS
Njaga utawa mbusak metadata GPS kanggo privasi
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 30 watermark Ngowahi ukuran Foto
Ing loro versi versi Mac lan Win bisa diowahi ukuran.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 31 watermarkmeh
Nggunakake GPU, CPU lan proses paralel kanggo nyepetake banyu.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 32 watermarkImpor & Ekspor

JPEG, PNG, TIFF & RAW
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 33 watermark Nglindhungi Foto
Gunakake macem-macem teknik watermarking kanggo nglindhungi foto
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 34 watermark Ngelingake Maling
A Watermark ngelingake manawa foto kasebut kalebu properti intelektual
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 35 watermark kompatibel
karo aplikasi kaya Adobe Lightroom, Foto, Aperture lan kabeh browser foto liyane
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 36 watermark Tandha Watermarks
Ekspor, serep lan nuduhake tandha banyu sampeyan.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 37 watermark Efek Khusus
Efek khusus kanggo pangolahan foto sadurunge lan kirim
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 38 watermark Multilingual
Watermark ing basa apa wae. Seluler kanggo pirang-pirang basa
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 39 watermark posisi
Ngontrol Posisi Absolute
Watermarks bisa diatur kanthi piksel.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 40 watermark posisi
Posisi Relatif Kontrol
Kanggo posisi sing padha ing kumpulan foto kanthi orientasi lan dimensi sing beda.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 32 watermark Share
Nuduhake liwat email, Facebook, Twitter lan situs media sosial liyane.
iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 42 watermark Ganti jeneng
Kumpulan Foto
Nggawe alur kerja kanggo ganti jeneng kanthi otomatis kanthi otomatis.

Fitur Utama

Tandha tandha banyu folder kabeh sekaligus.

Gunakake akeh tandha banyu bebarengan (Pro mung) .Import / Ekspor / Tandha banyu sing digawe (Pro mung).

Ukir kabeh gambar dadi ukuran sing padha.

Nggawe gambar cilik gambar watermarked.Gunakake teks, logo TIFF utawa PNG kanggo watermark sampeyan.

Setel transparansi tandha banyu sampeyan.

Puter, ukuran, lan pasang tandha banyu sampeyan, ing endi wae gambar sampeyan.

Gunakake efek khusus kayata aqua, bayangan lan / utawa emboss ing watermark sampeyan.

Ngawasi metadata sing digambar nganggo gambar, kayata EXIF, IPTC lan XMP.Input lan Output gambar watermark sampeyan menyang macem-macem format gambar sing beda.

Kurang larang, luwih efisien, luwih cepet lan luwih gampang digunakake banjur PhotoShop. iWatermark dirancang khusus kanggo watermarking.

Gawe lan gunakake kode QR (kayadene barcode) minangka watermarks (Pro lan iPhone / iPad mung) .Iki digawe ing watermarks Creative Commons (Pro mung).

Setel watermark lokasi kanthi x, y sing menehi tandha manawa tandha banyu sampeyan katon ing papan sing padha, ora ana ukuran apa wae utawa resolusi gambar kasebut.

Kakehan fitur kanggo didaftar. Download kanggo nyoba gratis.

Napa Watermark?

  • Yen sampeyan nuduhake foto apik tenan sing sampeyan lakoni liwat Email, Facebook, Instagram, Twitter, lan liya-liyane, kemungkinane bakal dadi virus mula ora bisa ngontrol global lan ora ana hubungane karo sampeyan minangka pencipta. Nanging mlebu digital karya / foto / gambar / kriya kanthi digital nggunakake iWatermark kanthi jeneng, email utawa url lan foto sampeyan duwe hubungan sing katon lan sah karo sampeyan ing endi wae.
  • Gawe merek perusahaan sampeyan, kanthi duwe logo perusahaan ing kabeh gambar sampeyan.
  • Aja kejutan ndeleng karya seni ing papan liya ing web utawa ing iklan.
  • Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe.
  • Ngindhari litigasi sing larang sing bisa ditindakake sawise iki.
  • Aja ngindhari masalah intelektual.

Tuladha Pencurian Foto

Foto Viral Digunakake Ora Duwe

Napa iWatermark apike. Priksa crita-crita kasebut sing digunakake tanpa idin. Mbukak ing tab browser anyar.

Jinis Watermarks

Umume aplikasi watermark bisa nggawe watermark teks lan sawetara duwe watermark grafis. iWatermark butuh luwih adoh lan duwe 12 jinis watermark. Saben jinis nduweni tujuan liyane.

Katon vs Kahuripan

Sawetara tandha banyu ana lan liyane sing ora katon. Loro-lorone nglayani tujuan sing beda.

Tandha banyu sing katon yaiku nampilake logo utawa teken menyang gambar sampeyan.

Tandha banyu sing ora katon didhelikake ing saindhenging gambar, ing kode sing ngasilake, minangka pola sing bisa dingerteni minangka karya seni sampeyan.

Teknik iki biasane luwih larang lan duwe rong kekurangan. Iki meh mesthi nyuda kualitas gambar, lan bisa uga ngajak wong-wong nyalin karya sampeyan amarga ora katon hak cipta. Ing kasus loro, desainer desainer sing trampil nggunakake gambar sampeyan, bisa nemokake cara mbusak tandha banyu kanthi rega gambar.

Kita rumangsa nalika sampeyan menehi tandha banyu foto dadi 2 tujuan.

1. Supaya wong ngerti iki ora mung foto sing longgar sing dienggo.

2. Sampeyan bisa ngemot informasi sampeyan. Kaya jeneng, email, situs, apa wae sing pengin ditampilake supaya wong bisa ngubungi sampeyan.

iWatermark minangka Sponsor resmi saka:

iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 43 watermark

comparison

Perbandingan iWatermark Pro utawa Mac / Win lan iWatermark + kanggo iPhone / iPad / Android

Kabeh versi iWatermark ditulis ing basa pribumi kanggo OS kasebut. Mac lan Win duwe fitur sing padha amarga loro sistem desktop kasebut. 2 versi versi mobile OS lan Android duwe fitur sing padha karo saben liyane.

Fitur iWatermarkOn iOS lan AndroidIng Mac lan Windows
downloadiOS                      AndroidMac                  Windows
Jumlah Foto MaksimumOra winates (adhedhasar memori)Ora winates (adhedhasar memori)
Priksa WatermarksUnlimitedUnlimited
kacepetan64 bit (Cepet)64 dicokot (Luwih cepet)
Pangolahan Paralel AwareUtas multi nganggo macem-macem CPU / GPUMulti-utas nggunakake macem-macem CPU / GPU
Appleditable (Mac Mung) -Ya, kalebu menu skrip lan skrip
Ekstensi Shell kanggo Win Explorer -Klik nengen kanggo aplikasi watermark langsung.
Profil warna -Nggunakake profil sing ana lan bisa dipilih
Folder OutputNggunakake Ekstensi Ekspor sing kasedhiya setelan output folder
Jinis File Input RAW, JPG, PNG, TIFF, GIF, DNG, PSD
Jinis File Outputjpgjpg, png, tiff, psd, bmp, jpeg 2000, clipb
Foto Ukuran 6 pilihan utama
Impor WatermarksIng iOS, Rawuh kanggo AndroidYa, saka versi Mac utawa Win
Tandha WatermarksIng iOS, Rawuh kanggo AndroidArsipake utawa bagi menyang versi Mac utawa Win
Owahi WatermarksLanjut (akeh fitur liyane)Lanjut (akeh fitur liyane)
Lawang WatermarkNgatur, sunting, pratinjauNgatur, nyunting, ngunci, pratinjau, masang
Gawe Droplet Watermark-Nggawe aplikasi watermarking darmabakti
Metadata (XMP, IPTC)IPTCXMP lan IPTC lengkap
Nambah / Copot MetadataIPTC / XMP / GPSIPTC / XMP / GPS
Embed Metadata ing Watermark IPTC / XMP / GPSIPTC / XMP / GPS
Metadata Tags minangka WatermarksIPTC, Tiff, Atribut File, Exif, GPSIPTC, Tiff, Atribut File, Exif, GPS
efekAkehAkeh
Lokasi WatermarkSetel kanthi nyeret lan pining.Setel kanthi nyeret lan pining.
Watermark scaleAsline, horisontal lan vertikalAsline, horisontal lan vertikal
Format Tandha Watermark teksfont, ukuran, warna, rotasi, transparansi, bayangan, watesfont, ukuran, warna, rotasi, transparansi, bayangan, wates
latar mburiwarna, opacity, skala, wates, bayangan, rotasiwarna, opacity, skala, wates, bayangan, rotasi
bantuanOnline, kontekstual lan rinciOnline, kontekstual lan rinci
Kode QR minangka WatermarksGawe kode QR digunakake minangka watermarksGawe kode QR digunakake minangka watermarks
Tandha Watermarks-Gampang nambah tandha banyu CC
Plugin Cepet Cepet-Nampilake info watermark sing diekspor
Bisa nganggo Browser Fotoyaya
Plugin iPhoto-Watermark langsung ing iPhoto
   
   
priceGratis, $ 1.99 lan $ 3.99 versi iTunes / Google PlayShareware

iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 44 watermark

reviews

"IWatermark Pro minangka piranti lunak watermarking paling lengkap sing ditinjau, lan duwe pirang-pirang fitur sing ora ditemokake ing program liyane." - Piranti Lunak Watermarking Paling apik 2018 - Thomas Boldt

iWatermark iPhone / iPad / iOS

iPhone / iPad / iOS kanggo iWatermark. Luwih maneh 1500 5 lintang review ing toko iTunes Apps.

Mac versi iWatermark Pro

7/15/16 Review dening GIGA ing basa Jerman

Compendium ulasan ing Tumblr

“Entuk Foto? Sijine Tandha Watermark Kanggo Klaim Hak Cipta Sampeyan ”- Jeffrey Mincer, Bohemer Bohemer

Majalah Italia SlideToMac

SMMUG Review saka iWatermark Pro dening L. Davenport

Review banget ing basa Swedia kanggo iWatermark Pro. Henning Wurst. Maca kabeh artikel

iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 45 watermark"Iki aplikasi sing cocog kanggo tujuan utami, nggabungake watermark visual menyang gambar digital sampeyan, lan ngrampungake proyek iki kanthi gampang lan sawetara fitur tambahan kanggo nggawe urip luwih gampang."
Chris Dudar, ATPM
Maca kabeh artikel

iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 46 watermark"Yen sampeyan kudu nambah tandha banyu ing gambar akeh, iWatermark nyedhiyakake tonggo gedhe. Sampeyan ora mung sukses nggumunake tugas inti, nanging nambah sawetara fitur-fitur kali penting liyane ing paket kasebut. "
Jay Nelson, Macworld, 4.5 tikus.
Maca kabeh artikel 

iWatermark Pro kanggo Mac - # 1 Watermark App kanggo Nglindhungi Foto 46 watermark“Kaendahan iWatermark minangka gabungan saka kemudahan panggunaan lan fungsionalitas. Yen sampeyan pengin nyoba nyoba menehi watermark, utawa yen sampeyan wis nindakake lan nampani cara kanggo nindakake kanthi cepet lan gampang, iWatermark minangka sarana sing murah lan nyengsemake. Aku durung ndeleng solusi sing luwih apik tinimbang iWatermark Script Software $ 20. ”
Dan Frakes, Macworld
Maca kabeh artikel

Piranti lunak hak cipta gambar sing nglindhungi siji utawa ton

"Olahraga produk sing katon gampang iki akeh fitur lan ndhukung meh kabeh jinis file sing bisa dibayangake. Antarmuka sing gampang banget, resik, seret lan seret bisa apik lan mung mbutuhake sawetara pangaturan pilihan kanggo nyelehake tandha ing gawe sampeyan. Kajaba iku, perangkat lunak kasebut ndhukung kode pengawetan Gambar Exchangeable (EXIF) lan kode pelestarian International Press.

Ana sawetara item shareware watermarking liyane, nanging ora ana sing komprehensif lan menehi dhukungan karo format IPTC. "
Daniel M. Wétan, Majalah Desain Mac, Rating:

"Kepiye sampeyan bisa nglindhungi gambar sampeyan? Plum Amazing duwe solusi murah ($ 20) lan solusi sederhana: iWatermark. Hawane gampang dienggo. Cukup seret siji gambar utawa folder sing kebak gambar menyang layar IWatermark kanggo nuduhake gambar sing kudu ditandhani, banjur tentokake teks tandha banyu, kaya “© 2004 Dave Johnson. Ing kene program bakal dadi apik: Sampeyan bisa nemtokake gambar watermark tinimbang teks. Iki tegese sampeyan bisa nyelehake gambar cilik ing pojok gambar yen sampeyan seneng. Banjur atur lokasi tandha banyu – kayata sudhut utawa tengah pigura – lan wenehi suwek. ”
Dave Johnson, PC World

Review Macsimum News menehi 9 saka 10 lintang.

PDF Artikel Majalah Kamera Digital

Comparison of Visible (iWatermark) lan watermarking Invisible (DigiMark)

Cnet Download 5 Tikus

Rave Pangguna

"Salah siji sing aku seneng babagan produk sampeyan yaiku nempatake tandha banyu adhedhasar persen sisih gambar, dudu jumlah piksel khusus. Whey iku penting? Aku motret nganggo kamera 24.5MP lan sawetara kamera 12MP. Yen aku pengin watermark cedhak ing sisih ngisor gambar karo produk liyane, aku kudu ngandhani pinten piksel. Yen aku nggarap gambar 24.5MP nomer piksel, aku pengin gambar adoh saka ngisor bakal beda dibandhingake karo gambar 12MP. Sampeyan app nggunakake% ukuran. Aku bisa mbukak aplikasi sampeyan nganggo rong gambar ukuran sing beda-beda lan penempatan logo mesthi padha. Kayane iki titik jual sing apik. ”
Scott Baldwin - scottbaldwinphotography.com

"Minangka fotografer selancar pro sing nyoba nggawe foto bisa diterbitake, iWatermark wis dadi $ 20 paling apik sing wis dakbuwang! Kabeh pengin sampeyan ngirim email menyang foto, nanging butuh wektu kanggo nambah watermarks kanthi manual kanggo nyetel format vertikal lan horisontal. Aku nyoba nggunakake pangolahan batch Photoshop Elemen. Rumit banget kanggo nindakake ing PS5. Program iki wis ngirit wektu luwih cepet kanggo menehi watermark folder foto kanthi cepet lan dikirim menyang macem-macem penerbit. ”
Diane Edmonds - YourWavePics.com

"Aku wis ngentekake pirang-pirang taun nyoba macem-macem piranti lunak supaya aku bisa nyirami gambar, mula sampeyan wis nate nyoba kanggo macem-macem jinis macem-macem nanging sampeyan ora duwe sangsi sing paling gampang lan paling larang biaya sing saya lakoni, terima kasih kanggo produk sing apik, kelas ndhuwur. "
Peter Kearns - www.pfphotography.co.uk

"Aku wis nggunakake iWatermark kanggo sawetara wektu saiki lan seneng. Paling taun kepungkur aku ora akeh adol, amarga kulawarga ndownload gambar ukuran dompet saka situsku. Taun iki aku nggunakake iWatermark lan adol saya larang. Wong ora pengin ndeleng info hak cipta ing tengah gambar. Iki produk sing apik, regane larang lan paling gampang GAMPANG digunakake. Matur nuwun kanggo mbantu nglindhungi produkku! Tentrem, ”
Chris, Fotografi Digital Tindakan

"Program wis mung bantuan apik tenan kanggo kula. Aku ajeg masang wedding, event lan fotografi fotografi ing eventpix.com. Wis mbantu mungkasi panggunaan sing ora resmi lan aku matur nuwun kanggo iku. Kita seneng mbayar program sing apik. "
Jon Wright, J&K Creative! - http://www.artbyjon.com

"Aku ndhaptar omah ing Craigslist kanggo disewa lan entuk sawetara foto dibajak sadurunge aku tuku iWatermark. Saiki para penipu milih target liyane amarga situs webku dipasang ing gambar! ”
Southpaw Steve

Gambar Format

input

RAW
JPEG
TIFF
PNG
Photoshop (Perlu Cepet)
GAMBAR (Macintosh Mung)
BMP
GIF
DNG
PSD

output

RAW
JPEG
PNG
GAMBAR (Macintosh Mung)
BMP (Windows Mung)
TIFF
PSD
JPEG2000
clipboard

Format liyane sing didhukung kanthi cepet. Cepet wis diinstal ing kabeh Mac sing nganggo OS X, lan gratis didownload kanggo PC lan Mac.

2.6.32020-12-14
  • 2.6.3
    ⁃ Min OS 10.8 utawa luwih mengko… kalebu Big Sur 11.0
    ⁃ Nambah cara kanggo nambah gambar menyang editor watermark grafis.
    --- Seret gulung gambar utawa logo menyang sumur
    --- Utawa gunakake tombol 'pilih' kanggo milih gambar kaya sadurunge.
    --- Utawa gunakake cmd-G kanggo milih file gambar
    ⁃ Lokasi Inggris sing dianyari
    ⁃ Telpon kacilakan ing Big Sur 11.0
    v2.6.2
    ⁃ Copot laci - menu iCloud
    ⁃ File tetep-> anyar - lambang kanggo baris X.
    ⁃ Telpon kacilakan ing sawetara warna banyu sing ilang.
    ⁃Mriksa tambahan kanggo perpustakaan grafis Vector sing ilang ~ / gambar / iWatermark Vector Clipart. Bakal regenerasi yen ora ana ing folder gambar.
    ⁃ Ngatasi kacilakan nalika nyunting utawa nggunakake Teks Grafis kanthi garis warna sing ganti.
    ⁃ ngresiki perpustakaan minangka persiyapan dhukungan Apple Silcon

    Isih masalah
    Format Format WebP ora didhukung
    ⁃ Scan lan input input ora nglaporake file gambar sing ora bisa diwaca (.WebP lsp) ing log sing ora bisa diwaca.
2.5.102019-08-14
  • - dianyari kanggo ndhukung bali menyang mac 10.9
2.5.92019-08-12
  • - ditambahake tips alat kanggo lambang editor (loro lambang ngisor) kanggo gambar sabanjure lan Ganti werna latar mburi
    - teks status tetep ora bisa diwaca ing darkmode
    - Masalah tetep karo data IPTC sing ora disimpen yaiku metadata input ora disalin (dilaporake dening pangguna Walter Frieser).
2.5.82019-06-27
  • - masalah tetep karo gambar 1st sing ora ngeset setelan offset.
2.5.72019-06-11
  • - ndandani masalah ngimbangi
    - nganyari kode cilik kanggo lokalisasi
    - disusun karo xcode paling anyar
    - Mbecikake peringatan sing ngompliti anyar ing xcode anyar
2.5.62019-05-14
  • - Apple Notaris
    - Telpon sawetara masalah Mode Dark karo UI.
    - Dibusak iW * Dhukungan maya.
2.5.52019-03-20
  • - wates tetep lan grafis vektor sing nuduhake .DS_Store ing jendhela clipart
    - bug tetep ing UI ing ngendi teks wis clipping.
    - maca Stegomark tetep rusak ing v2.5.0 nganti 2.5.2. Sembarang stegomark sing digawe nganggo versi kasebut ora bakal bisa diwaca dening OS utawa versi liyane.
    - Nganyarke nganyari file lisensi situs anyar.
    - bug tetep nganggo kacilakan yen ora ana landmark standar sing dipilih sawise ngreset.
    - lokalisasi jepang
2.0.192018-09-11
  • - nganyari URL ing menu bantuan lan? tombol saben layar kanggo tata letak situs web anyar
    - manager watermark saiki kasedhiya saka tab exif / iptc
    - iW • Cloud - Kelalen sandhi. Ora ana pesen sing ditampilake yen ora ana email sing dilebokake.
    - Cithakan ukuran wis diatasi kanggo item submenu ios. Kode diganti dadi case-insensitive.
    - mriksa nganyari - cathetan pembersihan ngresiki supaya garis-garis baris kaping pisanan.
    - Pencipta IPTC / Panganggit disetel kanggo ngilangi tandha standar minangka standar
    - prilaku sing diowahi kanggo upload tandha banyu sing dipilih menyang PhotoNotary
    --- Prilaku lawas: upload kabeh sing dipilih dadi watermark One Merged
    --- Prilaku anyar: unggah kabeh tandha banyu sing dipilih siji-sijine kajaba tombol Opsi menet banjur ditambah lan diunggah.
    - bug tetep ing pilihan pirang-pirang tandha banyu. kadang grafis ora bakal ditambahake yen pirang-pirang watermark dipilih.
    - bug / fitur bug: Apik nangani pirang-pirang grafis / Kode QR / Tandatangan sing ditrapake sekaligus.
2.0.182018-07-10
  • - bagean ui sing dianyari
    - dianyari lan ningkatake manual.
2.0.172018-04-10
  • - dhukungan lisensi situs
    - Contoan anyar conto kanggo nggawe gambar ukuran rong ukuran siji lan ora ana. applecripts kabeh nggabungake ing file 'iWatermarkApplescrpts.zip' sing ditemokake ing bagean apel script manual
    - ditambahake "Stegomark Viewer" ing menu File. Ndhukung seret banjur selehake utawa pilih file kanggo ndeleng teks ing gambar Stegomarked. Kalebu nyeret gambar saka browser. Waca konten sing didhelikake nalika ana sawetara.
2.0.162018-03-28
  • - ditambahake dhukungan sing luwih apik kanggo panel font uga menu font
    - konversi warna tetep karo panel Font nalika nggunakake font favorit sing wis disimpen
    - kacilakan tetep nalika nyunting obyek kanthi ora ilang warna bayangan
    - nambah sawetara kode ruang lingkup keamanan muga-muga bisa referensi grafis watermark saka folder hardrive njaba ing folder gambar pangguna ing njaba.
    - Grafik edit UI sing dianyari kanggo Grafis Knockout White saiki nuduhake pesen lan dibalik menyang Off, yen grafis wis duwe Alpha utawa Mask sing ana gandhengane.
    - ngilangi sawetara kode sing mriksa "path" grafis ana. Ora butuh maneh kanthi owah-owahan kode skop keamanan
2.0.152018-02-28
  •   - Telpon: masalah karo aplikasi StegoMark nalika pirang-pirang tandha banyu dipilih.
      - Ngresiki pratelan log ekstra, lan informasi sing dioptimalake dipasang
      - Telpon: ora watermarking karo stegomark select gagal. Apa ora kudu ditambahake.
      - Tandha Watermark saiki outline efek.
      - Peningkatan: Outline efek teks saiki bisa nyetel jembaré warna lan garis gedhe. Default disetel dadi jembaré 2 piksel, lan Putih. Ing menu efek sampeyan bisa nyetel paramèter kasebut. Jembaré 1 nganti 50 piksel. Setel warna menyang: Abang, Biru, Ijo, Kuning, Ireng lan Putih
2.0.142018-01-29
  • - V2.0.10 nalika nggunakake% ngidini ing endi wae, Piksel mung -75 nganti 95 piksel saka pojok sing dipilih.
    - Kesalahan Appelscript tetep milih watermark sing salah (matur nuwun XYX amarga dilaporake).
    - Nyetel offset maksimal Piksel kanggo ukuran ukuran max ukuran utawa 600 piksel.
        Cathetan: Owahi ukuran maksimal nalika editor mbukak, cedhak, nyetel ukuran banjur mbukak maneh kanggo nganyari. Ngimbangi maksimal isih kalebu sawetara -75% nganti 95%
     - Bocor memori cilik.
     - Nyetel gambar pratinjau ing Graphic UI kanggo ukuran kanthi vertikal.
     - sawetara mbenerake tata letak sing kompatibel karo iWatermark Pro kanggo Windows V3.0.9 Beta.
2.0.112017-12-01
  • - Prasetel sing asring digunakake ing menu ukuran ukuran menu kalebu sub-menu miturut jinis
    - Ndandani Demo 7 saengga ukurane nganti 75% sanajan diowahi. Sadurunge versi iki, mateni skala iki bakal diowahi.
    - Ngresiki kabeh tandha banyu demo (mbusak pratinjau lan conto HTML amarga ditambahi maneh yen diekspor) lan nganyarke format lan kesalahan saiki.
2.0.102017-11-25
  • - bug fix debug code left left, saéngga kabeh tandha teks bakal dileboni.
    - ditambahake tag anyar sing ilang ing menu tag GPS.
    - masalah tata letak teks tetep.
2.0.92017-11-21
  • - [ditambahake] rong versi GPS Tag anyar kanggo presisi 6 digit: Latitude6, Latitude Deg MM ss6, Longitude6 lan Longitude Deg MM ss6.
    - [tetep] Nalika mIPTCembeded dipilih lan ora nyimpen metadata, ora bakal disimpen Profil Jeneng, Orientasi, lan Model Warna.
    - [tetep] Data Meta EXIF ​​lan IPTC sing ana saiki ora disalin nalika metadata salinan dipilih lan sampeyan ora masang IPTC.
    - Link [dianyari] ing menu Pitulung kanggo aplikasi IOS Lan Android saiki.
    bug sing dingertèni
    - konversi saka TIFF dadi TIFF kanthi ora ana Alpha nggawe saluran Alpha sing ora diakoni.
    - Data IPTC ora ndhukung Tags kayata .
    - ganti posisi teks nalika nggunakake efek.
2.0.82017-11-06
  • - Ditambahake dhukungan dhasar kanggo maca file .heic ing X X 10.13 utawa mengko (apa wae sing bisa diwaca bisa digunakake).
    - Bug tetep: Garis Vektor gulung ora nggulung wiwitan.
    - Ngganti Code QR kanggo nggambar warna latar mburi QR Code. Owah-owahan iki cocog karo versi iWatermark Windows v3.0.7.
    - bug tetep: Tèks Teks ing watermark teks ora bisa digunakake.
    - Ditambahake UI Kanggo nyetel ambane stroke Vektor.
    - Bug tetep: Editor teks: saiki digunakake tombol kanggo garis anyar kanthi gawan lan tetep dilebokake nalika masang tag.
    - Bener sawetara tata letak Teks Editor teks lan masalah ejaan.
    - Ditambahake UI Kanggo rincian wates kanggo Graphics. setelan Radius lan Wates lebar sekitar grafis.
    - Bug tetep: ing tandha spanduk teks standar anyar yen latar mburi ora dicenthang kepiye spanduk sing rada transparan? Ganti 45% putih transparan.
    - Tag ilang:
    - Dhukungan ditambahake kanggo nampilake tag liyane (Atribut, Info File, EXIF, TIFF, GEO, lsp) menyang data meta IPTC kayata ing kabar Copyright.
    - Ditambah kode kanggo ngresiki tandha banyu warisan nalika ngekspor luwih kompatibel karo versi Windows.
    (V1.02 versi windows kepungkur kalebu tombol level ndhuwur ing obyek
    - Tombol warisan "mode" diilangi
    - Lokasi sing ditambahakeUnit yen ora ditetepake minangka%.
    - Watermarks warisan tetep nalika ngekspor maneh duwe OffsetX lan OffsetY minangka integer. Sawetara nggunakake ekspor minangka Strings.
    - Ndandani padding teks / masalah kerning nganggo spanduk Dpi.
    - Ngganti warna latar mburi standar kanggo spanduk dadi Putih kanthi .25 Kesempatan.
    - Tata letak Graphics kanthi padding
    - Pilihan Teks Arc sing Emosional, Ukiran.
    - Tata letak teks tetep nganggo padding lan pigura.
    - Nambah item windows anyar "Watermark Manager" kanggo nuduhake / ndhelikake Draw (Shift-CMD-M).
    - Slider padding ditambahake menyang Watesan windows ngambang supaya saben ganti pigura lan padding.
    - Ditambahake tag anyar , kanggo cocog karo versi Windows 3.0.7
    - Ganti output TIFF kanggo nggunakake komprèsi LZW tinimbang ora ana. Iki kanggo nggarap watesan 2GB kanggo format TIFF kanggo ngidini gambar TIFF gedhe.
    Cathetan: Ganti UI kanggo nambah pilihan kanggo meksa putih ing mburi QR Code kanggo tingkah laku lawas.
    - Ndandani bug: Editor karo QRCode, Bebungah grafis pratandha, ora dirilis supaya editor sabanjure nduwe grafis phantom.
    - Ndandani bug: Embossed lan Engraved saiki bisa digunakake maneh karo Watermarks teks.
    - Ndandani bug: Gambar ora dimuat saka jalur disk. Ora ngasilake gambar.
    - Ndandani bug: StegoMark karo tag ora bisa digunakake tetep. Ora ngganteni taun digawe. padha karo tag Tandha Watermark.

    Cathetan:
    * Prilaku diganti mangga deleng watermarks QR Code sampeyan: "nggawe Transparent putih" yen gagal, gambar asli digunakake, dudu gambar.
    * QR Code mbutuhake macOS 10.9 utawa mengko.
    * ganti saran nalika format output dudu JPG kanggo Stegomark dadi:
    "Kesalahan jinis output sing ala, ganti jinis file output menyang JPEG kanggo Proses karo StegoMark." lan muter "Beep";
    * Karakter khusus yaiku. non-ASCII ora didhukung ing Stegomarks.
    (Kode ditambah kanggo dikonversi: © ™ lan • dadi: (c), TM, lan *).
    * Masalah: spanduk vertikal ora mbungkus teks yen ora ndandani. Horisontal bakal mbungkus. Workaround: Kanthi manual mlebu garis anyar.
2.0.42017-09-11
  • Iki minangka rilis utama pisanan iWatermark Pro 2.0. Iki dhaptar kabeh fitur paling penting sing arep saka 1.0 nganti 2.0
    - Tags sing dianyari ing Editor teks iWatermark kanggo GPS (Alt. Speet lan Lat.) Lan saiki (tanggal, wektu, taun, total) lan Ati File.
    - Gerak rotasi lan nyerat aktif ing tandha teks Text, Graphic lan Vector. Lan Smart Zoom kanggo ngaktifake / mateni skala.
    - Dipunaktifake Deleng Cepet ing klik cepet Zoom ing pratinjau input. yaiku. Force Click lan tanggepan haptic.
    - Pesenan ngurutake kothak Manager ICON.
    - Counter Aktif ing Tab Ganti jeneng kabeh, amarga iku uga digunakake ing Tag Data Tag.
    - Menu Text Text Tetik Maneh sing nambahi ilang
    - Tags Ditambah kanggo Wulan Dalan, Hari Penciptaan lan Wulan # # lan Dina ##.
    Kanggo tanggal foto nggawe:
    ngijinke ..kanggo ngasilake 2017.03.10 ing tag teks.
    - ditambahake Teks Emboss / Ukiran
    - Owah-ewahan ui
    - Tandha banyu anyar ditambahake wiwit versi 1.0, Garis, Wates, Teks On Arc lan Banner Teks
    - Werna latar mburi rai teks tetep uga mateni Dropshadow.
    - Nambah latar mburi kunci waterOOO - boolean kanggo trek yen alpha Zero (mati).
    - Pesenan ngurutake kothak Manager ICON.
    - Counter Aktif ing Tab Ganti jeneng kabeh, amarga digunakake ing Tag Data Meta.
    - Ditambah tag kanggo 7 digit GPS ' ',' 'menehi akurasi 3 angka.
    - Tags sing dianyari ing Editor teks iWatermark kanggo GPS (Alt. Speet lan Lat.) Lan saiki (tanggal, wektu, taun, total) lan Atribusi File
    - Gerak rotasi lan nyerat aktif ing tandha teks Text, Graphic lan Vector. Lan Zoom Smart kanggo ngganggu / mati.
    - Editor: Kinerja: Cache cache gambar sumber ing editor kanggo redrawing luwih cepet. Paling apik yen sumber ana gambar RAW gedhe.
    - Optimized lan kewan omo tetep
    - manual dianyari.
2.0.22017-08-15
  • - Tags sing dianyari ing Editor teks iWatermark kanggo GPS (Alt. Speet lan Lat.) Lan saiki (tanggal, wektu, taun, total) lan Ati File.
    - Gerak rotasi lan nyerat aktif ing tandha teks Text, Graphic lan Vector. Lan Smart Zoom kanggo ngaktifake / mateni skala.
    - Dipunaktifake Deleng Cepet ing klik cepet Zoom ing pratinjau input. yaiku. Force Click lan tanggepan haptic.
    - Pesenan ngurutake kothak Manager ICON.
    - Counter Aktif ing Tab Ganti jeneng kabeh, amarga iku uga digunakake ing Tag Data Tag.
    - Menu Text Text Tetik Maneh sing nambahi ilang
    - Tags Ditambah kanggo Wulan Dalan, Hari Penciptaan lan Wulan # # lan Dina ##.
    Kanggo tanggal foto nggawe:
    ngijinke ..kanggo ngasilake 2017.03.10 ing tag teks.
2.0.0 fc42017-07-25
  • - Jendhela edit watermark saiki tetep ing ngarep.
    - gagal warna teks tetep ireng ing editor watermark.
    - Teks Emboss / Engraved tetep (kanthi ora aktif ing V2.00fc3).
    - Teks Arc sing Diaktifake lan Tandha Water Spanduk Emboss / bug Teks Ukir / masalah UI nganggo Emboss lan Ukir:
    --- Latar latar mburi lan latar mburi Embossed
    ----- Werna teks ora ana efek sing kudu didhelikake utawa dipatèni.
    ----- kudu disetel menyang Langit (ie.Alpha = 0.0)
    ----- Werna latar mburi kudu dipateni kanggo kabeh Ukiran lan Emboss
    ----- latar mburi ora bisa padhet utawa ora bisa ndeleng teks.
    ----- Tandha Emboss / Ukir Teks lan Teks Arc ora didhukung ing Watermark Baleni.
2.0.0 fc32017-06-30
  • - owah-owahan liyane ui
2.0.02017-06-13
  • - watermarks anyar
    - ui dianyari
    - akeh owah-owahan lan akeh bathi.
    - manual anyar.
    - kita ngempalaken kabeh cathetan lan bakal ngirim rincian liyane ing kene.
    - mangga wenehi tanggapan sampeyan babagan update utama iki.
1.722015-08-03
  • PENTING: Versi lan versi sabanjure kudu didownload kanthi manual amarga owah-owahan Apple digawe kanggo keamanan. https://plumamazing.com/bin/iwatermarkpro/iwatermarkpro.zip 'Priksa Pembaruan' saiki bisa beda. Ngundhuh nganyari kanthi manual, busak versi lawas banjur lebokake versi anyar ing folder Aplikasi.
    - Telpon masang data "Len" (Info Len, Model Len, Len ID) ing editor kasebut. Iki nglebokake Model Len tinimbang
    - UI dianyari kanggo nyelarasake pratinjau nalika pangguna ngilangi kabeh barang input
    - uga nyelarasake pratinjau nalika ngganti gambar ing laci Watermark Mangement.
    - Tembung sing dianyari nalika nggunakake "gambar Preview Preview".
    - Kacilakan tetep ing 10.7 nalika ngaktifake output Sepia utawa Greyscale. Iki amarga pilihan AutoCorrection ora kasedhiya nganti jam 10.8.x. Padha persiyapan nalika Sepia lan Greyscale dipilih. Saiki didhelikake ing 10.7.x.
1.712015-07-06
  • PENTING: Versi lan versi sabanjure kudu didownload kanthi manual amarga owah-owahan Apple digawe kanggo keamanan. https://plumamazing.com/bin/iwatermarkpro/iwatermarkpro.zip 'Priksa Pembaruan' saiki bisa beda. Ngundhuh nganyari kanthi manual, busak versi lawas banjur lebokake versi anyar ing folder Aplikasi.
    - mbusak kerangka cemlorot (saiki ora nggunakake amarga pangowahan kothak wedhi dening Apple)
    - Priksa versi dianyari kanggo ngerti babagan sadurunge
    -Rilis versi.
    - Telpon 1 piksel mateni masalah kanthi tangan tengen utawa ndhuwur.
    - ngresiki sawetara pesen log lan loggin apik kanggo masalah tata letak.
    - ganti opsi nganyari kanggo ngundhuh zip supaya bisa digunakake ing masalah kothak wedhi.
    - Perlu OS X 10.7 utawa mengko kanggo PhotoNotary. Dadi, ing 10.6 PhotoNotary bakal ujar ora aktif.
    - Masalah tandha tandha tetep karo dhukungan 10.7, 10.8, 10.9 lan 10.10.
    - Pindhah ps2png metu saka folder sumber, kaya sing disaranake Apple.
    - ngresiki kode cilik
1.702015-06-14
  • PENTING: Versi lan versi sabanjure kudu didownload kanthi manual amarga owah-owahan Apple digawe kanggo keamanan. https://plumamazing.com/bin/iwatermarkpro/iwatermarkpro.zip Sing biasa 'Priksa kanggo Pembaruan' ora bisa digunakake kanthi cara sing padha. Pembaruan kudu didownload kanthi manual kanggo saben versi anyar.
    - Owahi opsi nganyari download zip kanggo nggarap masalah kothak wedhi.
    - Perlu OS X 10.7 utawa mengko kanggo PhotoNotary. Dadi, ing 10.6 PhotoNotary bakal ujar ora aktif.
    - Masalah tandha tandha tetep karo dhukungan 10.7, 10.8, 10.9 lan 10.10.
    - Pindhah ps2png metu saka folder sumber, kaya sing disaranake Apple.
    - ngresiki kode cilik
1.632015-04-07
  • - Ngganti mindhai folder input kanggo ndandani masalah kebangkrutan ing wit folder gedhe ing sawetara kode warisan Apple. Rasa ana hubungane karo 10.10.2 nganyari.
    - Dibusak dibangun kanthi pilihan kanggo ndownload lan nginstal plugins iPhoto lan Aperture, Dheweke ora bisa digunakake ing aplikasi Foto Apple ing OS X 10.10.3 kasedhiya ing April. Aplikasi Foto Apple ngganti iPhoto lan Aperture. Pemasang sing bisa didownload terus kasedhiya saka manual link kanggo sing pengin nggunakake. Luwih lengkap babagan iki ing manual.
    - Ndhaptar masalah PhotoNotary nuduhake non
    -Lambang folder ing "Albumku".
    - Kode tetep nggawe link ing folder Gambar menyang folder Script iWatermark supaya gampang diakses.
    - Menu Script sing dianyari kanggo log kesalahan nalika nggawe link saka folder gambar wong menyang folder skrip
    - menu Script sing wis dianyari, kanggo nganyari sawise nyimpen setelan anyar menyang folder skrip "com.plumamazing.iwatermarkpro".
    - Setelan tabungan tetep minangka AppleScript, supaya folder input ora disetel, dikomentari supaya skrip mlaku.
    - Diganti standar kanggo ngreset Input menyang "ing wiwitan", ora jelas nalika wiwitan (penyelamat folder dipilih),
    - Copot sawetara kode warisan sing nyebabake entri file log ing 10.10.2.
    - Nyipta Droplet digawe amarga syarat keamanan anyar kanggo 10.9.5 lan 10.10.x
    - Opsi ganti jeneng anyar. Setel Nilai counter. Default yaiku 1.
    - Skrip Sampel Anyar kanggo arus karya pangguna pungkasan (deleng tautan saka Manual).
    - Ditambah opsi Sharpening kanggo aplikasi file output.
    - Opsi Koreksi Otomatis sing ditambahake kanggo aplikasi file output. (saiki ana ing = kabeh urip utawa mati
    - bakal ndandani rilis sabanjure)
    - Ditambah sepia lan skala BW / Grey kanggo versi output menyang Sub
    -Pasang disebut sepia lan BW
    - Ditambahake Format Tab kanggo format Output lan output Enhancements
    - Pangowahan UI: Ditambah pilihan jeneng anyar. Setel Nilai counter. Default yaiku 1.
    - Pangowahan UI: Kaca Dipindhah Metadata "Tanggal nggawe salinan" saka kaca Ganti jeneng.
    - Pangowahan UI: Format File Dipindhah menyang Tab Format saka Tab Ganti jeneng
    - Pangowahan UI: Tab Utama Dipindhah, Struktur Folder menyang Tab Output
1.552014-04-04
  • [Tetep] Mbusak pesen Log ekstra ing V1.54r2. DrawTXT: lawas [Tetep] Yen sampeyan miwiti ngolah, mbusak pesen rampung. yaiku. "Pangolahan Rampung". [Mod] Refinement: Demo
    - Njelaske nganggo banyu Watermark abu.wmk4
    -
    - Ngimbangi teks ing ngisor kanthi 1% lan tambahake papan ing pungkasan [Tetep] masalah nganggo OS X 10.6.8 ora nggambar tandha banyu teks. Pratinjau [Tetep] kanggo Modul Campuran [Mod] Nalika Skrip Aplikasi kita ora ana. "~ / Library / Skrip Aplikasi / com.plumamazing.iwatermarkpro" ora ana lan ora bisa nggawe saiki Saiki nuduhake folder induk: "Skrip Aplikasi" lan pangguna tandha supaya nggawe folder kanthi manual: "com.plumamazing.iwatermarkpro" [ Mod] Versi QuickLook # saka v1.51 nganti V1.54 (kita lali nganyari).
1.522014-02-10
  • [Ngapikake] Pangowahan UI dadi manajer watermark 1. saiki, telusuran ing sisih ndhuwur, 2. ganti jeneng lapangan, 3. modifikasi standar minangka tanggal cendhak wiwit tanggal sadurunge. 3. klik kaping pindho ing watermark kanggo diowahi. klik kaping pindho digunakake kanggo ngidini ganti jeneng.
    Penyunting [Tetep] saiki bener nindakake suntingan saiki sadurunge disimpen.
    Rincian obyek [Tetep] apik. saiki laporan # obyek ora ana sing mbusak lan nampilake teks item sing dipilih
    [Ditambahake] 23 tandha banyu sing ditambahake kanggo konfigurasi app standar. dheweke nduduhake macem-macem fitur. kabeh bakal mbukak kanggo pangguna pisanan. Kanggo pangguna sadurunge kanggo mbukak mau: 1. pilih ngreset ing tab Lanjutan utawa 2. download saka situs web: https://plumamazing.com/bin/iwatermarkpro/Defaultwatermarks.zip tandha banyu iki nampilake carane nggunakake metadata minangka watermark, nggunakake grafis opsi, nggunakake alat skala lan lokasi, panggunaan data buku alamat, efek khusus, lsp.
    [Tetep] mulihake situs web commons Creative nalika aplikasi pindhah.
    [Apik] macem-macem owah-owahan ui cilik kanggo nambah panggunaan sing gampang.
    [Apik] manager watermark ui. digawe IPTC / XMP lapangan kaping 2 supaya bisa ditampilake nalika tandha banyu wis ngemot info IPTC / XMP. pembenuan wis rampung saka menu gear ing sisih ngisor mananger banyu. gunakake item menu 'Embed IPTC / XMP dadi watermark sing dipilih'. dadi, saiki tandha banyu bisa nambah watermark sing katon lan sekaligus nambah metadata IPTC / XMP ing saben foto.
1.512014-01-19
  • Pangowahan Versi 1.51
    [Ditambahake] iWatermark saiki bisa Applescriptable. Menu skrip wis ditambahake. Iki ngidini alur kerja lengkap digawe. Akses lengkap liwat Applekrip menyang kabeh setelan lan sawetara liyane migunani migunani: * Dhaptar tandha banyu, tandha banyu sing dipilih (rw) * # gambar sing ditemokake * indeks gambar saiki (rW) * dhaptar jalur menyang gambar sing ditemokake. * printah saiki proses (r) * printah kanggo miwiti ngolah, folder input ngluwari.
    [Diowahi] Dhukungan rotasi lan siklus tetep.
    [Ditambahake] Sandboxing diaktifake.
    [Ditambahake] App mlebu lan disusun karo XCode paling anyar. Kode optimized
    [Ditambah] Tandha banyu sing diekspor saka Mac saiki bisa digunakake ing Windows lan kosok balene.
    [Ditambahake] OS X 10.8 Opsi enggo bareng kanggo pratinjau - AirDrop, Flickr, Twitter, FaceBook, lsp.
    [Ditambahake] Akses menyang iWatermark kanggo font iOS kanggo kompatibilitas. Nguripake ing Advanced: tab Enggo bareng.
    [Ditambahake] Grafik Sample Anyar (Koleksi putih) & (Koleksi Ireng).
    Generator gambar cilik [Diowahi] saiki nggawe struktur direktori asli (yaiku ngajeni setelan struktur folder).
    [Diowahi] Watesan nutup kerugian nganti -25% gambar supaya banyu bisa diposisihake sepotong saka gambar kasebut.
    [Dianyari] Dropbox menyang v1 API, lan nggawe kabeh sambungan nggunakake sambungan sing ndhelik (https: //).
    [Dianyari] QuickLook plugin kanggo watermark dianyari lan apik.
    [Cleanup] folder Perpustakaan Grafis jeneng lan diatur. Sampel sing diowahi dadi "Library Artwork" lan nambah grafis anyar.
    [UI Update] Editor, menu Teks Ganti kanggo kalebu pilihan Buku.
    [UI Update] Pratinjau editor ing editor ora mbutuhake simpen uga watermark saiki.
    [Ditambahake] pilih kabeh obyek tandha banyu sing ditambahake menyang Menu Deleng
    [Tetep] "Tampilake Obyek Tangan" saiki refresh sawise owah-owahan.
    [Tetep] Editor Apotur - Ndandani.
    [Ditambah] dhukungan ngirit menyang ".iwmkMetaSet" ekstensi file khusus lan klik kaping pindho bakal mbukak data meta iptc / xmp.
    Dhukungan [Ditambah] dhukungan salib platform ing file watermarks (.wmk) diekspor kanggo kalebu versi "rtf" lan "html" Tèks tandha teks.
    [Diowahi] Ganti gambar supaya gambar png utawa PSD transparan.
    [Ditambahake) pilihan ukuran (Kothak sing cocog (yaiku. Amba lan dhuwur), pas Dhuwur, pas Width)
    [Ditambahake] Ditambah dhukungan% ukuran saiki kanggo diowahi ukur.
    [Diowahi] ngowahi ukuran Preset menyang menu "liyane" yen pangguna diganti dadi% utawa ambane kanthi amba nganti dhuwur.
    [Ditambahake] Gawe pratinjau ing Watermark Manager kanthi info teknologi.
    [Ditambahake] garis tata letak kanggo obyek dialog lokasi ditambah.
    [Ditambahake] Nuduhake - nggawe gampang nuduhake tautan menyang folder Watermark sampeyan ing Dropbox.
    [Ditambahake] Dhukungan nyelehake udhara kanggo nuduhake tandha banyu ing antarane komputer Macintosh sing mlaku 10.7 utawa 10.8. 10.8 dibutuhake kanggo ngirim, 10.7 utawa mengko kanggo nampa, banjur ngimpor menyang iWatermark.
    [Ditambahake] Jupuk pratinjau jendhela liwat print p lan shift-command-spacebar.
    [Ditambahake] kothak kothak JPG sing progresif kanggo tab sing duwe pilihan JPEG. Mbusak saka Tab Lanjut.
    [Ditambahake] Ditambah pilihan menyang Watermark Manager kanggo nampilake IPTC / XMP menyang watermark
    [Ditambahake] Aktifake Kirim tandha banyu liwat Manager Watermark -> menu Nuduhake (Setel udara, email, Messenges (iChat), dropbox).
    [Diowahi] Saiki dipatèni / aktifake menu adhedhasar status log mlebu Dropbox.
    [Diganti] Ukuran menu Cithakan (persiyapan miturut topik, iOS, Monitor, Kamera lsp).
    [Ditambahake] Akeh optimisasi, ndandani lan ui sing akeh banget kanggo didhaptar ing kene.

 

Manual uga bisa ditemokake ing menu Bantuan utawa? Ikon ing saben app.

Versi iWatermark kanggo Mac & Windows sadurunge

Kanthi download link lan syarat sistem

Link OS & InfodownloadRequirements
Versi Lawas Mac
iWatermark Pro 2.56
iWatermark Pro 1.72
iWatermark Pro 1.20
iWatermark 3.2
Intel Mac OS X 10.8-10.14
Intel Mac OS X 10.6-10.11
PPC / Intel Mac OX 10.5
Mac 10.4, 10.5 utawa 10.
Versi Lawas WindowsiWatermark 3.1.6
iWatermark 2.0.6
WIN XP utawa luwih

Versi iWatermark paling anyar kanggo Mac, iOS, Win & Android

Link kanggo saben versi, info, OS, download lan manual

 OSJeneng & Info Liyanedibutuhakedownloadversimanual
iOSiWatermark
iWatermark
iOS
iOS
download
download
7.0
6.9.3
link
link
MaciWatermarkMac 10.9-12.0 +download2.6.3link
Android

Android
iWatermark

iWatermark
Android

Android
download

download
4.9.7

1.4.1
link

link
Windows

Windows
iWatermark Pro

iWatermark Pro 2
7, 8.1 utawa 10

64 bit, 10, 11
download

download
2.5.30

4.0.22
link

link

Pira versi OS sing biasane didhukung kanggo saben app?
Nganyari utama mesthi ndhukung paling anyar versi OS saiki lan sadurunge ing Mac, Windows, iOS lan Android.
Kita pengin bisa menehi dhukungan kanggo versi sing luwih lawas kanggo saben OS, nanging iki ora mesthi bisa ditindakake lan bisa uga ngalangi kita supaya ora bisa njupuk kauntungan saka perbaikan paling anyar ing sistem operasi.
Kita terus nyoba lan nyedhiyakake versi piranti lunak lawas kanggo versi kuna sistem operasi sing beda-beda. Tutul ing kene kanggo versi lawas ing Mac lan Windows

Rave

Scott Baldwin
Scott Baldwin - scottbaldwinphotography.com
Read More
"Siji prekara sing dakkarepake babagan produk sampeyan yaiku yen plancongan tandha banyu didhasarake persen persen gambar, dudu nomer piksel tartamtu. Whey iku signifikan? Aku njupuk kamera 24.5MP lan sawetara kamera 12MP. Yen ana. Aku pengin tandha banyu cedhak karo gambar ngisor karo produk liyane sing kudu dakkandhakake pira piksel .. Yen nggarap 24.5MP gambar nomer piksel aku pengin gambar adoh saka ngisor bakal beda dibandhingake menyang gambar 12MP. Aplikasi sampeyan nggunakake% saka ukuran. Aku bisa mbukak aplikasi sampeyan ing rong gambar ukuran beda banget lan penempatan logo mesthi uga padha. Aku mikir manawa titik sing laris. "
Diane Edmonds -
Diane Edmonds - - YourWavePics.com
Read More
"Minangka fotografer surfing pro nyoba nggawe foto sing diterbitake, iWatermark wis paling larang $ 20 sing dakkarepake! Kabeh wong pengin sampeyan ngirim email menyang dheweke, nanging butuh wektu kanggo nambah watermark kanthi manual supaya nyetel vertikal lan horisontal. format. Aku nyoba nggunakake pangolahan kumpulan Photoshop Element. Sing rumit banget kanggo nindakake ing PS5. Program iki wis nylametake aku supaya akeh wektu kanthi cepet nyithak folder foto lan dikirim menyang macem-macem penerbit. "
Peter Kearns
Peter Kearns- www.pfphotography.co.uk
Read More
"Aku wis ngentekake pirang-pirang taun nyoba macem-macem piranti lunak supaya aku bisa nyirami gambar, mula sampeyan wis nate nyoba kanggo macem-macem jinis macem-macem nanging sampeyan ora duwe sangsi sing paling gampang lan paling larang biaya sing saya lakoni, terima kasih kanggo produk sing apik, kelas ndhuwur. "
Chris
Chris- Fotografi Digital Tindakan
Read More
"Aku wis nggunakake iWatermark kanggo saiki lan tresna. Pungkasan taun aku ora akeh dodol, amarga kulawargane ndownload gambar ukuran dompet saka situsku. Taun iki aku nggunakake iWatermark lan adol wis saya mundhak. Wong ora pengin ndeleng info hak cipta ing tengah gambar. Iki minangka produk sing apik, rega sing apik lan paling gampang digunakake. Thanks kanggo ngewangi aku nglindhungi produk! Tentrem. "
Jon Wright
Jon WrightJ&K Kreatif! - http://www.artbyjon.com
Read More
"Program wis mung dadi pitulung apik kanggo aku. Aku ajeg masang wedding, event lan fotografi fotografi ing eventpix.com. Wis mbantu mungkasi panggunaan sing ora resmi lan aku matur nuwun kanggo iku. Kita seneng mbayar program sing apik. "
Steve
Steve@Steve Kab
Read More
"Aku ndhaptar omah ing craigslist kanggo disewa lan entuk sawetara gambar sing dirampok sadurunge aku tuku iWatermark. Saiki para penipu milih target liyane wiwit situs web web saya plester ing gambar!"
Sadurunge
Sabanjure

Sijine kursor mouse menyang slide show supaya mandheg.

reviews

Ulasan Mac Informer 6/3/2021

---

Piranti lunak Watermarking foto paling apik 2020

---

Top 10 Perangkat lunak Watermarking Best ing taun 2020.
- Review dening Liza Brown, Filmora 1/15/2020

---

Deleng iWatermark Pro kanggo Windows
- Tarekma 12/9/2019

---

Piranti Lunak Watermark paling apik kanggo 2018

"IWatermark Pro minangka piranti lunak anti banyu sing paling lengkap-fitur aku dideleng, lan nduwe pirang-pirang fitur sing ora ditemokake ing program liyane. Kajaba kemampuan kanggo nangani tandha teks teks lan gambar dhasar, ana sawetara tambahan liyane kayata watermark kode QR lan uga watermark steganografik, sing ndhelikake data ing pandeleng kosong kanggo nyegah para maling gambar mung nyuwek utawa nutupi tandha banyu sampeyan. Sampeyan uga bisa nggabungake karo akun Dropbox kanggo ngirit gambar sing dicenthangake output, sing migunani kanggo enggo bareng cepet lan otomatis karo klien. "

- Thomas Boldt, Piranti Lunak

-

iWatermark iPhone / iPad / iOS

-

iPhone / iPad / iOS kanggo iWatermark. Luwih maneh 1500 5 lintang review ing toko iTunes Apps.

-

Mac versi iWatermark Pro

-

7/15/16 Review dening GIGA ing basa Jerman

-

Compendium ulasan ing Tumblr

-

Duwe Foto? Sijine Watermark Saben Kanggo Nyedhiyani Hak cipta
- Jeffrey Mincer, Bohemer Bohemer

Majalah Italia SlideToMac

SMMUG Review saka iWatermark Pro
- L. Davenport

Tinjau banget ing Swedia kanggo iWatermark Pro. - Henning Wurst Maca kabeh artikel

"Iki aplikasi sing cocog kanggo tujuan utami, nggabungake watermark visual menyang gambar digital sampeyan, lan ngrampungake proyek iki kanthi gampang lan sawetara fitur tambahan kanggo nggawe urip luwih gampang."
Chris Dudar, ATPM
Maca kabeh artikel

"Yen sampeyan kudu nambah tandha banyu ing gambar akeh, iWatermark nyedhiyakake tonggo gedhe. Sampeyan ora mung sukses nggumunake tugas inti, nanging nambah sawetara fitur-fitur kali penting liyane ing paket kasebut. "
Jay Nelson, Macworld
Maca kabeh artikel 4.5 saka 5 tikus.

“Kaendahan iWatermark minangka gabungan saka kemudahan panggunaan lan fungsionalitas. Yen sampeyan pengin nyoba nyoba menehi watermark, utawa yen sampeyan wis nindakake lan nampani cara kanggo nindakake kanthi cepet lan gampang, iWatermark minangka sarana sing murah lan nyengsemake. Aku durung nemoni solusi sing luwih apik tinimbang iWatermark Script Software. ”
- Dan Frakes, Macworld
Maca kabeh artikel

Piranti lunak hak cipta gambar sing nglindhungi siji utawa ton

"Olahraga produk sing katon gampang iki akeh fitur lan ndhukung meh kabeh jinis file sing bisa dibayangake. Antarmuka sing gampang banget, resik, seret lan seret bisa apik lan mung mbutuhake sawetara pangaturan pilihan kanggo nyelehake tandha ing gawe sampeyan. Kajaba iku, perangkat lunak kasebut ndhukung kode pengawetan Gambar Exchangeable (EXIF) lan kode pelestarian International Press.

Ana sawetara item shareware watermarking liyane, nanging ora ana sing komprehensif lan menehi dhukungan karo format IPTC. "
- Daniel M. East, Majalah Desain Mac, Rating:

"Kepiye sampeyan bisa nglindhungi gambar sampeyan? Plum Amazing duwe solusi murah ($ 20) lan solusi sederhana: iWatermark. Hawane gampang dienggo. Cukup seret siji gambar utawa folder sing kebak gambar menyang layar IWatermark kanggo nuduhake gambar sing kudu ditandhani, banjur tentokake teks tandha banyu, kaya “© 2004 Dave Johnson. Ing kene program bakal dadi apik: Sampeyan bisa nemtokake gambar watermark tinimbang teks. Iki tegese sampeyan bisa nyelehake gambar cilik ing pojok gambar yen sampeyan seneng. Banjur atur lokasi tandha banyu – kayata sudhut utawa tengah pigura – lan wenehi suwek. ”
- Dave Johnson, PC World

Maca kabeh artikelWarta Paling Anyar review menehi 9 saka 10.

PDF Artikel Majalah Kamera Digital

Comparison of Visible (iWatermark) lan watermarking Invisible (DigiMark)

Review World PC

Raves Panganggo

"Salah siji sing aku seneng babagan produk sampeyan yaiku nempatake tandha banyu adhedhasar persen sisih gambar, dudu jumlah piksel khusus. Whey iku penting? Aku motret nganggo kamera 24.5MP lan sawetara kamera 12MP. Yen aku pengin watermark cedhak ing sisih ngisor gambar karo produk liyane, aku kudu ngandhani pinten piksel. Yen aku nggarap gambar 24.5MP nomer piksel, aku pengin gambar adoh saka ngisor bakal beda dibandhingake karo gambar 12MP. Sampeyan app nggunakake% ukuran. Aku bisa mbukak aplikasi sampeyan nganggo rong gambar ukuran sing beda-beda lan penempatan logo mesthi padha. Kayane iki titik jual sing apik. ”
Scott Baldwin - scottbaldwinphotography.com

"Minangka fotografer selancar pro sing nyoba nggawe foto bisa diterbitake, iWatermark wis dadi $ 20 paling apik sing wis dakbuwang! Kabeh pengin sampeyan ngirim email menyang foto, nanging butuh wektu kanggo nambah watermarks kanthi manual kanggo nyetel format vertikal lan horisontal. Aku nyoba nggunakake pangolahan batch Photoshop Elemen. Rumit banget kanggo nindakake ing PS5. Program iki wis ngirit wektu luwih cepet kanggo menehi watermark folder foto kanthi cepet lan dikirim menyang macem-macem penerbit. ”
Diane Edmonds - YourWavePics.com

"Aku wis ngentekake pirang-pirang taun nyoba macem-macem piranti lunak supaya aku bisa nyirami gambar, mula sampeyan wis nate nyoba kanggo macem-macem jinis macem-macem nanging sampeyan ora duwe sangsi sing paling gampang lan paling larang biaya sing saya lakoni, terima kasih kanggo produk sing apik, kelas ndhuwur. "
Peter Kearns - www.fotografi.co.uk

"Aku wis nggunakake iWatermark kanggo sawetara wektu saiki lan seneng. Paling taun kepungkur aku ora akeh adol, amarga kulawarga ndownload gambar ukuran dompet saka situsku. Taun iki aku nggunakake iWatermark lan adol saya larang. Wong ora pengin ndeleng info hak cipta ing tengah gambar. Iki produk sing apik, regane larang lan paling gampang GAMPANG digunakake. Matur nuwun kanggo mbantu nglindhungi produkku! Tentrem, ”
Chris, Fotografi Digital Tindakan

"Program wis mung bantuan apik tenan kanggo kula. Aku ajeg masang wedding, acara lan fotografi fotografi eventpix.com. Wis mbantu mungkasi panggunaan sing ora resmi lan aku matur nuwun kanggo iku. Kita seneng mbayar program sing apik. "
Jon Wright, J&K Creative! - http://www.artbyjon.com

"Aku ndhaptar omah ing craigslist kanggo disewa lan entuk gambar gambar sing dirampok sadurunge aku tuku iWatermark. Saiki, para penipu milih target liyane amarga situs webku dicithak ing pic!"
Southpaw Steve

Saka MacUpdate - Situs download piranti lunak Mac.

.

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC