iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App

$30.00

versi: 4.0.21
Paling Anyar: 3 / 13 / 22
Mbutuhake: 64 bit, 10, 11

Anyar kanggo taun 2022. iWatermark Pro 2 kanggo Windows. Watermark kanggo nglindhungi Foto / Seni sampeyan

iWatermark Pro 2 Kanggo Windows 10 & 11 minangka nulis ulang utama versi asli sing populer. Antarmuka pangguna fleksibel, bisa ditemoni lan bisa digunakake ing monitor resolusi dhuwur. Versi iki uga luwih cepet, luwih dioptimalake lan bakal terus ditingkatake.

iWatermark dianggo minangka aplikasi watermarking digital mandiri karo browser foto liyane kaya Adobe Lightroom, Foto Google, ACDSee lan liya-liyane. Yen sampeyan nyelehake foto ing web, sapa wae bisa njupuk lan nggunakake kanggo apa wae sing disenengi. Aja nyuwek, malah tandha banyu digital sing cilik banget bakal mbantu nglindhungi properti intelektual sampeyan. Watermark 1 utawa ewu foto sekaligus. Dirancang kanggo desktop lan laptop Windows paling anyar. Digunakake dening pamula, pro, lan organisasi gedhe. Versi kasedhiya kanggo Win, Mac, Android lan iOS. Dirancang kanggo ngirit wektu fotografer.

10 Piranti Lunak Watermarking foto paling apik 2020 - dening Liza Brown, Filmora

Mbutuhake 64 bit .Net Core 3.1.19 Runtime diinstal pisanan.
Tutul ing kene kanggo ngundhuh.

iWatermark minangka aplikasi nomer 1 digital watermarking kanggo Mac, Windows, iPhone, iPad lan Android. Tandha banyu kanthi apik ing Gambar ing sawetara detik. iWatermark digawe lan kanggo tukang foto.

iWatermark Pro kanggo Mac lan Windows bisa ijolan tandha banyu sing diekspor. Minangka aplikasi mandiri bisa digunakake karo Lightroom, Photoshop, Picasa, ACDSee, Cumulus, Portopolio, PhotoStation, Xee, iView, PhotoMekanic lan penganjur foto liyane. iWatermark minangka piranti lunak watermarking paling apik kanggo kabeh platform lan nggabungake piranti lunak liyane.

iWatermark ing iPhone / iPad lan Android minangka aplikasi asli sing bisa langsung nganggo kamera telpon / tablet. Watermark minangka alat sing penting kanggo sapa wae sing duwe kamera digital, profesional lan pamula.

Gulung mudhun banjur klik link ing sisih kiwa kanggo informasi luwih lengkap babagan iWatermark. Temokake kenapa watermarking apike. Sinau babagan fitur ing saben versi.

Review: Piranti Lunak Watermarking Paling Apik

"IWatermark Pro minangka piranti lunak anti banyu sing paling lengkap-fitur aku dideleng, lan nduwe pirang-pirang fitur sing ora ditemokake ing program liyane. Kajaba kemampuan kanggo nangani tandha teks teks lan gambar dhasar, ana sawetara tambahan liyane kayata watermark kode QR lan uga watermark steganografik, sing ndhelikake data ing pandeleng kosong kanggo nyegah para maling gambar mung nyuwek utawa nutupi tandha banyu sampeyan. Sampeyan uga bisa nggabungake karo akun Dropbox kanggo ngirit gambar sing dicenthangake output, sing migunani kanggo enggo bareng cepet lan otomatis karo klien. "

– Thomas Boldt,softwarehow review iwatermark 

 

KoleksilambangTampilanAplikasi ingDescription
TèksiWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 1 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Teks ArciWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 2 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Teks ing dalan mlengkung.
Grafis BitmapiWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 3 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Grafis biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta lan sapiturute Kanggo ngimpor.
Grafis VektoriWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 4 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Gunakake luwih saka 5000 vektor internal (SVG) kanggo nampilake grafis sing sampurna kanthi ukuran apa wae.
Grafis BorderiWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 5 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Sawijining tapel wates vektor sing bisa diencengi ngubengi gambar lan disesuaikan nggunakake macem-macem setelan.
QR CodeiWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 6 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Jinis barkod kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
SignatureiWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 7 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Mlebu, ngimpor utawa pindai tandha sampeyan menyang tandha banyu kanggo menehi tandha gaweyan.
MetadataiWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 8 watermarkkahuripanFoto & Foto
Video
Nambah informasi (kaya email utawa url) menyang IPTC utawa XMP bagean file foto.
StegoiWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 9 watermarkkahuripanFoto & Foto
Video
StegoMark minangka metode babagan steganografis properti saka informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut dhewe.
Ngowahi ukuraniWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 10 watermarkkatonPhotoNgganti ukuran foto. Khusus migunani kanggo Instagram
Filter FilteriWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 11 watermarkkatonPhotoAkeh saringan sing bisa digunakake kanggo stylise tampilan foto.
Pilihan EksporiWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 12 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Pilih opsi ekspor kanggo format, GPS lan metadata

"Intine: Yen sampeyan golek cara kanggo watermark materi grafis ing web, disaranake iWatermark +."Nate Adcock, Majalah iPhoneLife 1/22/15

fitur

iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 13 watermark Kabeh Platform
Aplikasi pribumi kanggo iPhone / iPad, Mac, Windows lan Android
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 14 watermark 6 jinis tandha banyu
Teks, grafis, QR, tandha tangan, metadata lan steganografis.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 15 watermark kompatibilitas
Bisa nganggo kabeh kamera, Nikon, Canon, Sony, Smartphone, lsp.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 16 watermark Batch
Proses Tandha banyu siji utawa kumpulan macem-macem foto bebarengan.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 17 watermark Tandha Water Metadata
Gawe tandha banyu nggunakake metadata kaya penulis, hak cipta lan tembung kunci.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 9 watermark Watermarks Steganographic
Tambah watermarks StegoMark sing ora bisa ditemokake kanggo nampilake info ing foto
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 6 watermark Watermarks QR Code
Gawe kode QR aplikasi nganggo url, email utawa info liyane sing digunakake minangka tandha banyu.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 20 watermark Watermarks Tèks
Gawe tandha banyu teks kanthi font, ukuran, warna, sudhut liyane, lan liya-liyane
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 21 watermark Grafik Watermarks
Gawe tandha banyu utawa logo kanthi nggunakake file grafis transparan.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 22 watermarkManager Watermark
Tansah kabeh tandha banyu ing sak panggonan kanggo sampeyan lan bisnis
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 23 watermark Tandha Watermarks
Gunakake tandatangan sampeyan minangka tandha banyu kaya pelukis sing misuwur
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 24 watermark Kaping Watermarks Serangkum
Pilih lan pilih macem-macem tandha banyu ing foto.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 17 watermark Tambah Metadata
Watermark nggunakake hak cipta, jeneng, url, email, lan sapiturute menyang foto.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 26 watermark Lawang Watermark
Pilih siji utawa sawetara watermark saka laci.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 27 watermark Data Lokasi GPS
Njaga utawa mbusak metadata GPS kanggo privasi
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 28 watermark Ngowahi ukuran Foto
Ing loro versi versi Mac lan Win bisa diowahi ukuran.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 29 watermarkmeh
Nggunakake GPU, CPU lan proses paralel kanggo nyepetake banyu.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 30 watermarkImpor & Ekspor

JPEG, PNG, TIFF & RAW
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 31 watermark Nglindhungi Foto
Gunakake macem-macem teknik watermarking kanggo nglindhungi foto
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 32 watermark Ngelingake Maling
A Watermark ngelingake manawa foto kasebut kalebu properti intelektual
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 33 watermark kompatibel
karo aplikasi kaya Adobe Lightroom, Foto, Aperture lan kabeh browser foto liyane
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 34 watermark Tandha Watermarks
Ekspor, serep lan nuduhake tandha banyu sampeyan.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 35 watermark Efek Khusus
Efek khusus kanggo pangolahan foto sadurunge lan kirim
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 36 watermark Multilingual
Watermark ing basa apa wae. Seluler kanggo pirang-pirang basa
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 37 watermark posisi
Ngontrol Posisi Absolute
Watermarks bisa diatur kanthi piksel.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 38 watermark posisi
Posisi Relatif Kontrol
Kanggo posisi sing padha ing kumpulan foto kanthi orientasi lan dimensi sing beda.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 30 watermark Share
Nuduhake liwat email, Facebook, Twitter lan situs media sosial liyane.
iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 40 watermark Ganti jeneng
Kumpulan Foto
Nggawe alur kerja kanggo ganti jeneng kanthi otomatis kanthi otomatis.

Fitur Utama

Tandha tandha banyu folder kabeh sekaligus.

Gunakake akeh tandha banyu bebarengan (Pro mung) .Import / Ekspor / Tandha banyu sing digawe (Pro mung).

Ukir kabeh gambar dadi ukuran sing padha.

Nggawe gambar cilik gambar watermarked.Gunakake teks, logo TIFF utawa PNG kanggo watermark sampeyan.

Setel transparansi tandha banyu sampeyan.

Puter, ukuran, lan pasang tandha banyu sampeyan, ing endi wae gambar sampeyan.

Gunakake efek khusus kayata aqua, bayangan lan / utawa emboss ing watermark sampeyan.

Ngawasi metadata sing digambar nganggo gambar, kayata EXIF, IPTC lan XMP.Input lan Output gambar watermark sampeyan menyang macem-macem format gambar sing beda.

Kurang larang, luwih efisien, luwih cepet lan luwih gampang digunakake banjur PhotoShop. iWatermark dirancang khusus kanggo watermarking.

Gawe lan gunakake kode QR (kayadene barcode) minangka watermarks (Pro lan iPhone / iPad mung) .Iki digawe ing watermarks Creative Commons (Pro mung).

Setel watermark lokasi kanthi x, y sing menehi tandha manawa tandha banyu sampeyan katon ing papan sing padha, ora ana ukuran apa wae utawa resolusi gambar kasebut.

Kakehan fitur kanggo didaftar. Download kanggo nyoba gratis.

Napa Watermark?

  • Yen sampeyan nuduhake foto apik tenan sing sampeyan lakoni liwat Email, Facebook, Instagram, Twitter, lan liya-liyane, kemungkinane bakal dadi virus mula ora bisa ngontrol global lan ora ana hubungane karo sampeyan minangka pencipta. Nanging mlebu digital karya / foto / gambar / kriya kanthi digital nggunakake iWatermark kanthi jeneng, email utawa url lan foto sampeyan duwe hubungan sing katon lan sah karo sampeyan ing endi wae.
  • Gawe merek perusahaan sampeyan, kanthi duwe logo perusahaan ing kabeh gambar sampeyan.
  • Aja kejutan ndeleng karya seni ing papan liya ing web utawa ing iklan.
  • Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe.
  • Ngindhari litigasi sing larang sing bisa ditindakake sawise iki.
  • Aja ngindhari masalah intelektual.

Tuladha Pencurian Foto

Foto Viral Digunakake Ora Duwe

Napa iWatermark apike. Priksa crita-crita kasebut sing digunakake tanpa idin. Mbukak ing tab browser anyar.

Jinis Watermarks

Umume aplikasi watermark bisa nggawe watermark teks lan sawetara duwe watermark grafis. iWatermark butuh luwih adoh lan duwe 12 jinis watermark. Saben jinis nduweni tujuan liyane.

Katon vs Kahuripan

Sawetara tandha banyu ana lan liyane sing ora katon. Loro-lorone nglayani tujuan sing beda.

Tandha banyu sing katon yaiku nampilake logo utawa teken menyang gambar sampeyan.

Tandha banyu sing ora katon didhelikake ing saindhenging gambar, ing kode sing ngasilake, minangka pola sing bisa dingerteni minangka karya seni sampeyan.

Teknik iki biasane luwih larang lan duwe rong kekurangan. Iki meh mesthi nyuda kualitas gambar, lan bisa uga ngajak wong-wong nyalin karya sampeyan amarga ora katon hak cipta. Ing kasus loro, desainer desainer sing trampil nggunakake gambar sampeyan, bisa nemokake cara mbusak tandha banyu kanthi rega gambar.

Kita rumangsa nalika sampeyan menehi tandha banyu foto dadi 2 tujuan.

1. Supaya wong ngerti iki ora mung foto sing longgar sing dienggo.

2. Sampeyan bisa ngemot informasi sampeyan. Kaya jeneng, email, situs, apa wae sing pengin ditampilake supaya wong bisa ngubungi sampeyan.

iWatermark minangka Sponsor resmi saka:

iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 41 watermark

comparison

Perbandingan iWatermark Pro utawa Mac / Win lan iWatermark + kanggo iPhone / iPad / Android

Kabeh versi iWatermark ditulis ing basa pribumi kanggo OS kasebut. Mac lan Win duwe fitur sing padha amarga loro sistem desktop kasebut. 2 versi versi mobile OS lan Android duwe fitur sing padha karo saben liyane.

Fitur iWatermarkOn iOS lan AndroidIng Mac lan Windows
downloadiOS                      AndroidMac                  Windows
Jumlah Foto MaksimumOra winates (adhedhasar memori)Ora winates (adhedhasar memori)
Priksa WatermarksUnlimitedUnlimited
kacepetan64 bit (Cepet)64 dicokot (Luwih cepet)
Pangolahan Paralel AwareUtas multi nganggo macem-macem CPU / GPUMulti-utas nggunakake macem-macem CPU / GPU
Appleditable (Mac Mung) -Ya, kalebu menu skrip lan skrip
Ekstensi Shell kanggo Win Explorer -Klik nengen kanggo aplikasi watermark langsung.
Profil warna -Nggunakake profil sing ana lan bisa dipilih
Folder OutputNggunakake Ekstensi Ekspor sing kasedhiya setelan output folder
Jinis File Input RAW, JPG, PNG, TIFF, GIF, DNG, PSD
Jinis File Outputjpgjpg, png, tiff, psd, bmp, jpeg 2000, clipb
Foto Ukuran 6 pilihan utama
Impor WatermarksIng iOS, Rawuh kanggo AndroidYa, saka versi Mac utawa Win
Tandha WatermarksIng iOS, Rawuh kanggo AndroidArsipake utawa bagi menyang versi Mac utawa Win
Owahi WatermarksLanjut (akeh fitur liyane)Lanjut (akeh fitur liyane)
Lawang WatermarkNgatur, sunting, pratinjauNgatur, nyunting, ngunci, pratinjau, masang
Gawe Droplet Watermark-Nggawe aplikasi watermarking darmabakti
Metadata (XMP, IPTC)IPTCXMP lan IPTC lengkap
Nambah / Copot MetadataIPTC / XMP / GPSIPTC / XMP / GPS
Embed Metadata ing Watermark IPTC / XMP / GPSIPTC / XMP / GPS
Metadata Tags minangka WatermarksIPTC, Tiff, Atribut File, Exif, GPSIPTC, Tiff, Atribut File, Exif, GPS
efekAkehAkeh
Lokasi WatermarkSetel kanthi nyeret lan pining.Setel kanthi nyeret lan pining.
Watermark scaleAsline, horisontal lan vertikalAsline, horisontal lan vertikal
Format Tandha Watermark teksfont, ukuran, warna, rotasi, transparansi, bayangan, watesfont, ukuran, warna, rotasi, transparansi, bayangan, wates
latar mburiwarna, opacity, skala, wates, bayangan, rotasiwarna, opacity, skala, wates, bayangan, rotasi
bantuanOnline, kontekstual lan rinciOnline, kontekstual lan rinci
Kode QR minangka WatermarksGawe kode QR digunakake minangka watermarksGawe kode QR digunakake minangka watermarks
Tandha Watermarks-Gampang nambah tandha banyu CC
Plugin Cepet Cepet-Nampilake info watermark sing diekspor
Bisa nganggo Browser Fotoyaya
Plugin iPhoto-Watermark langsung ing iPhoto
   
   
priceGratis, $ 1.99 lan $ 3.99 versi iTunes / Google PlayShareware

iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 42 watermark

reviews

"IWatermark Pro minangka piranti lunak watermarking paling lengkap sing ditinjau, lan duwe pirang-pirang fitur sing ora ditemokake ing program liyane." - Piranti Lunak Watermarking Paling apik 2018 - Thomas Boldt

iWatermark iPhone / iPad / iOS

iPhone / iPad / iOS kanggo iWatermark. Luwih maneh 1500 5 lintang review ing toko iTunes Apps.

Mac versi iWatermark Pro

7/15/16 Review dening GIGA ing basa Jerman

Compendium ulasan ing Tumblr

“Entuk Foto? Sijine Tandha Watermark Kanggo Klaim Hak Cipta Sampeyan ”- Jeffrey Mincer, Bohemer Bohemer

Majalah Italia SlideToMac

SMMUG Review saka iWatermark Pro dening L. Davenport

Review banget ing basa Swedia kanggo iWatermark Pro. Henning Wurst. Maca kabeh artikel

iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 43 watermark"Iki aplikasi sing cocog kanggo tujuan utami, nggabungake watermark visual menyang gambar digital sampeyan, lan ngrampungake proyek iki kanthi gampang lan sawetara fitur tambahan kanggo nggawe urip luwih gampang."
Chris Dudar, ATPM
Maca kabeh artikel

iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 44 watermark"Yen sampeyan kudu nambah tandha banyu ing gambar akeh, iWatermark nyedhiyakake tonggo gedhe. Sampeyan ora mung sukses nggumunake tugas inti, nanging nambah sawetara fitur-fitur kali penting liyane ing paket kasebut. "
Jay Nelson, Macworld, 4.5 tikus.
Maca kabeh artikel 

iWatermark Pro 2 kanggo Windows - # 1 Win Watermark Photos App 44 watermark“Kaendahan iWatermark minangka gabungan saka kemudahan panggunaan lan fungsionalitas. Yen sampeyan pengin nyoba nyoba menehi watermark, utawa yen sampeyan wis nindakake lan nampani cara kanggo nindakake kanthi cepet lan gampang, iWatermark minangka sarana sing murah lan nyengsemake. Aku durung ndeleng solusi sing luwih apik tinimbang iWatermark Script Software $ 20. ”
Dan Frakes, Macworld
Maca kabeh artikel

Piranti lunak hak cipta gambar sing nglindhungi siji utawa ton

"Olahraga produk sing katon gampang iki akeh fitur lan ndhukung meh kabeh jinis file sing bisa dibayangake. Antarmuka sing gampang banget, resik, seret lan seret bisa apik lan mung mbutuhake sawetara pangaturan pilihan kanggo nyelehake tandha ing gawe sampeyan. Kajaba iku, perangkat lunak kasebut ndhukung kode pengawetan Gambar Exchangeable (EXIF) lan kode pelestarian International Press.

Ana sawetara item shareware watermarking liyane, nanging ora ana sing komprehensif lan menehi dhukungan karo format IPTC. "
Daniel M. Wétan, Majalah Desain Mac, Rating:

"Kepiye sampeyan bisa nglindhungi gambar sampeyan? Plum Amazing duwe solusi murah ($ 20) lan solusi sederhana: iWatermark. Hawane gampang dienggo. Cukup seret siji gambar utawa folder sing kebak gambar menyang layar IWatermark kanggo nuduhake gambar sing kudu ditandhani, banjur tentokake teks tandha banyu, kaya “© 2004 Dave Johnson. Ing kene program bakal dadi apik: Sampeyan bisa nemtokake gambar watermark tinimbang teks. Iki tegese sampeyan bisa nyelehake gambar cilik ing pojok gambar yen sampeyan seneng. Banjur atur lokasi tandha banyu – kayata sudhut utawa tengah pigura – lan wenehi suwek. ”
Dave Johnson, PC World

Review Macsimum News menehi 9 saka 10 lintang.

PDF Artikel Majalah Kamera Digital

Comparison of Visible (iWatermark) lan watermarking Invisible (DigiMark)

Cnet Download 5 Tikus

Rave Pangguna

"Salah siji sing aku seneng babagan produk sampeyan yaiku nempatake tandha banyu adhedhasar persen sisih gambar, dudu jumlah piksel khusus. Whey iku penting? Aku motret nganggo kamera 24.5MP lan sawetara kamera 12MP. Yen aku pengin watermark cedhak ing sisih ngisor gambar karo produk liyane, aku kudu ngandhani pinten piksel. Yen aku nggarap gambar 24.5MP nomer piksel, aku pengin gambar adoh saka ngisor bakal beda dibandhingake karo gambar 12MP. Sampeyan app nggunakake% ukuran. Aku bisa mbukak aplikasi sampeyan nganggo rong gambar ukuran sing beda-beda lan penempatan logo mesthi padha. Kayane iki titik jual sing apik. ”
Scott Baldwin - scottbaldwinphotography.com

"Minangka fotografer selancar pro sing nyoba nggawe foto bisa diterbitake, iWatermark wis dadi $ 20 paling apik sing wis dakbuwang! Kabeh pengin sampeyan ngirim email menyang foto, nanging butuh wektu kanggo nambah watermarks kanthi manual kanggo nyetel format vertikal lan horisontal. Aku nyoba nggunakake pangolahan batch Photoshop Elemen. Rumit banget kanggo nindakake ing PS5. Program iki wis ngirit wektu luwih cepet kanggo menehi watermark folder foto kanthi cepet lan dikirim menyang macem-macem penerbit. ”
Diane Edmonds - YourWavePics.com

"Aku wis ngentekake pirang-pirang taun nyoba macem-macem piranti lunak supaya aku bisa nyirami gambar, mula sampeyan wis nate nyoba kanggo macem-macem jinis macem-macem nanging sampeyan ora duwe sangsi sing paling gampang lan paling larang biaya sing saya lakoni, terima kasih kanggo produk sing apik, kelas ndhuwur. "
Peter Kearns - www.pfphotography.co.uk

"Aku wis nggunakake iWatermark kanggo sawetara wektu saiki lan seneng. Paling taun kepungkur aku ora akeh adol, amarga kulawarga ndownload gambar ukuran dompet saka situsku. Taun iki aku nggunakake iWatermark lan adol saya larang. Wong ora pengin ndeleng info hak cipta ing tengah gambar. Iki produk sing apik, regane larang lan paling gampang GAMPANG digunakake. Matur nuwun kanggo mbantu nglindhungi produkku! Tentrem, ”
Chris, Fotografi Digital Tindakan

"Program wis mung bantuan apik tenan kanggo kula. Aku ajeg masang wedding, event lan fotografi fotografi ing eventpix.com. Wis mbantu mungkasi panggunaan sing ora resmi lan aku matur nuwun kanggo iku. Kita seneng mbayar program sing apik. "
Jon Wright, J&K Creative! - http://www.artbyjon.com

"Aku ndhaptar omah ing Craigslist kanggo disewa lan entuk sawetara foto dibajak sadurunge aku tuku iWatermark. Saiki para penipu milih target liyane amarga situs webku dipasang ing gambar! ”
Southpaw Steve

Gambar Format

input

RAW
JPEG
TIFF
PNG
Photoshop (Perlu Cepet)
GAMBAR (Macintosh Mung)
BMP
GIF
DNG
PSD

output

RAW
JPEG
PNG
GAMBAR (Macintosh Mung)
BMP (Windows Mung)
TIFF
PSD
JPEG2000
clipboard

Format liyane sing didhukung kanthi cepet. Cepet wis diinstal ing kabeh Mac sing nganggo OS X, lan gratis didownload kanggo PC lan Mac.

iWatermark Pro 2 Pad File

4.0.212022-03-13
  • - dioptimalake kanggo menang 10 lan 11
    - masalah stegomark tetep ing win 11
    - dandan salah
4.0.202022-02-19
  • - [Fixed] Ing saben pangolahan kabeh nilai saiki disetel dadi standar
    - [Tetep] Ing panel Output, nalika kothak centhang 'huruf cilik' dicenthang, kabeh gambar output disimpen nganggo ekstensi huruf cilik. Yen kothak centhang 'huruf cilik' ora dicenthang, kabeh gambar output disimpen nganggo ekstensi huruf gedhe.
    - [Fixed] Ukuran gambar output diganti nalika ora ana pangowahan ukuran. Saiki, gambar output njaga ukuran asline. Gambar output saiki njaga rasio aspek. Gambar output saiki ngreksa Kapadhetan sawijining.
4.0.192022-02-04
  • - installer ngrampungake masalah ngolah gambar siji bola-bali nalika milih watermark anyar utawa watermark obah.
    - Optimization memori ing Processing kanggo nyepetake sawetara tumindak.
    - ngreksa ukuran jendhela utama lan mode mbukak
    - teks placeholder ing kothak teks nyimpen watermark lan watermarks
    ui: panyulingan ing kaca tema, kaca metadata lan kaca dhaptar tandha banyu
    - watermarks: refinements ing watermarking teks
    - setelan saringan apik kanggo ditampilake kanggo pangguna nalika saringan urip. plus insures setelan tansah duwe paling siji jinis gambar ing. desain ui kanggo mesthekake pangguna ora sengaja nguripake filter lan ora ngerti.
4.0.162022-01-22
  • - pangolahan paralel. saiki nggunakake 3 intine. 50%+ luwih cepet tinimbang sadurunge.
    - saiki nyimpen otomatis output watermarked menyang folder gawan karo jeneng tanggal / wektu. nyimpen manual menyang folder isih kasedhiya.
    - dipindhah + lan - lambang (kanggo nggawe utawa mbusak waterark) menyang ngisor kaca dhaptar watermark. saiki luwih akeh papan kanggo watermarks liyane.
    - akeh owah-owahan ui macem-macem.
    - nambah garis genggeman ing splitter kanggo ngowahi ukuran area gambar utama. saiki njupuk iki karo klik kanggo nggedhekake panel ing jendhela utami.
    - ? lambang lan nomer versi dipindhah menyang pojok tengen ngisor jendela utama.
    - ganti mbusak gambar dadi 'Clear Image'
    - Pratinjau Output diatur dadi luwih bebas resolusi.
    - nambah watermark demo anyar sing diarani, 'Tag Metadata', kanggo nuduhake kemampuan iWatermarks kanggo nuduhake metadata gps / exif / iptc sing ora katon minangka tandha banyu saka ing watermark teks

    Thanks kanggo kabeh pangguna kanggo saran lan saran, tetep teka. Sampeyan wis mbantu nambah app 1000% lan wis misuwur. Coba tag teks ing watermark demo anyar sing kasebut ing ndhuwur. Deleng apa sing bisa digunakake kanggo tag, utamane yen sampeyan dadi fotografer profesional.
4.0.132021-12-07
  • - luwih akeh ukuran ing tema kanggo tampilan resolusi dhuwur.
    - bagean input anyar ngidini nyeret & nyelehake foto menyang panel ngisor lan nampilake gambar cilik
    - bagean input anyar ngidini watermarking siji ing wektu utawa batch watermarking gampang.
    - dianyari demo watermarks
    - solves alignment panel ngisor
    - mbenakake tandha Stegomarking kanggo ngelingake pangguna nggunakake nomer limite karakter adhedhasar pesen lan ukuran foto.
    - saiki ngelingi ukuran jendhela liwat nganyari.
    - akeh misc liyane. dandan lan mbenakake
    thanks kanggo pangguna kanggo kabeh saran lan saran.
4.0.122021-11-14
  • - kirim umpan balik saiki kalebu info sys. iki cara paling apik kanggo hubungi kita yen sampeyan duwe komentar, kewan omo lan/utawa saran. cara langsung menyang meja bantuan.
    - nambah informasi iptc saka gambar asli menyang watermarked (s)
4.0.112021-10-29
  • - pref. 'Aktifake tampilan profil warna menyang editor' profil warna sing dipilih pangguna ditrapake ing editor. mati kanthi gawan. bisa diuripake kanggo ndeleng foto lan watermark kanthi profil warna. mati ngirit energi lan cpu.
    - mbusak slider opacity latar mburi sing kapisah saka watermark grafis (Grafik, QRCode)
    - ngganti logo watermark Demo Graphics
    - nambahake fungsi 'Make White Transparent'
    - kaca maju macem-macem owah-owahan
    - ing panel metadata pref 'nyalin metadata saka input menyang file output' saiki nindakake kaya sing dikandhakake. 'Aja nyalin data GPS kanggo privasi' yen ora dicenthang bakal nyalin data gps menyang foto watermark.
4.0.102021-10-22
  • - simpen tandha banyu sadurunge pangguna lunga.
    - pamirso stegomark wis tetep
    - item kacarita ing info sing
    - owah-owahan watermark grafis maneka warna
    - owah-owahan misc liyane.
    - installer saiki mung nginstal iwatermark pro kanggo menang. iku ora nginstal .net.
4.0.92021-10-15
  • - installer anyar sing kalebu .net inti 64 dicokot kanggo ngirit wektu wong ing instalasi. framework microsoft iki duwe alat sing digunakake.
    - ditambahake wates tengen menyang Tombol Input, Output lan Impor ing Panel Dhaptar Watermark
    - nambah tombol Busak ing watermark grafis ing tombol Pilih - masalah tetep maca saka z drive
    - kalebu metadata liyane ing tampilan info gambar
    - masalah tetep nalika stegomark ora duwe sandhi
    - jenenge iWatermark Pro 2 kanggo mbedakake saka versi sadurunge. iki uga bakal katon ing dokumentasi lan manual.
4.0.82021-10-09
  • - versi iWatermark Pro 2 kanggo Win bisa mlaku bebarengan karo versi asli sing diarani iWatermark Pro kanggo Win tanpa masalah.
    - masalah aplikasi stegomark tetep
    - ngganti zona gulung setelan watermark grafis anyar lan papan kanggo milih logo lan grafis liyane
4.0.72021-10-02
  • - busur teks luwih apik
    - watermark demo dikunci supaya ora bisa dibusak kanthi ora sengaja.
    - tandha banyu saiki muter ngubengi pusate
    - opacity kanggo kabeh item ing watermarks wis nyetel opacity bebarengan.
    - warna latar mburi disetel lan disimpen saiki.
    - jeneng font sing ditampilake ing dhaptar saiki ditampilake ing gaya font
    - dandan suntingan kanggo input lan output ui
4.0.62021-09-29
  • - beta pisanan
    - installer anyar
3.0.32021-08-27
  • pangowahan sadurunge sing digawe ing iWatermark Pro 1 ditemokake ing kene.
    https://plumamazing.com/product/iwatermark-pro-for-windows/#changelog

    - alpha pisanan
    - performs uga ing monitor res dhuwur
    - draggable ui iku expandable
    - akeh dandan liyane

Manual uga bisa ditemokake ing menu Bantuan utawa? Ikon ing saben app.

Versi iWatermark kanggo Mac & Windows sadurunge

Kanthi download link lan syarat sistem

Link OS & InfodownloadRequirements
Versi Lawas Mac
iWatermark Pro 2.56
iWatermark Pro 1.72
iWatermark Pro 1.20
iWatermark 3.2
Intel Mac OS X 10.8-10.14
Intel Mac OS X 10.6-10.11
PPC / Intel Mac OX 10.5
Mac 10.4, 10.5 utawa 10.
Versi Lawas WindowsiWatermark 3.1.6
iWatermark 2.0.6
WIN XP utawa luwih

Versi iWatermark paling anyar kanggo Mac, iOS, Win & Android

Link kanggo saben versi, info, OS, download lan manual

 OSJeneng & Info Liyanedibutuhakedownloadversimanual
iOSiWatermark
iWatermark
iOS
iOS
download
download
6.7.9
6.9.3
link
link
MaciWatermarkMac 10.9-12.0 +download2.6.3link
Android

Android
iWatermark

iWatermark
Android

Android
download

download
4.9.7

1.4.1
link

link
Windows

Windows
iWatermark Pro

iWatermark Pro 2
7, 8.1 utawa 10

64 bit, 10, 11
download

download
2.5.30

4.0.21
link

link

Rave

Scott Baldwin
Scott Baldwin - scottbaldwinphotography.com
Read More
"Siji prekara sing dakkarepake babagan produk sampeyan yaiku yen plancongan tandha banyu didhasarake persen persen gambar, dudu nomer piksel tartamtu. Whey iku signifikan? Aku njupuk kamera 24.5MP lan sawetara kamera 12MP. Yen ana. Aku pengin tandha banyu cedhak karo gambar ngisor karo produk liyane sing kudu dakkandhakake pira piksel .. Yen nggarap 24.5MP gambar nomer piksel aku pengin gambar adoh saka ngisor bakal beda dibandhingake menyang gambar 12MP. Aplikasi sampeyan nggunakake% saka ukuran. Aku bisa mbukak aplikasi sampeyan ing rong gambar ukuran beda banget lan penempatan logo mesthi uga padha. Aku mikir manawa titik sing laris. "
Diane Edmonds -
Diane Edmonds - - YourWavePics.com
Read More
"Minangka fotografer surfing pro nyoba nggawe foto sing diterbitake, iWatermark wis paling larang $ 20 sing dakkarepake! Kabeh wong pengin sampeyan ngirim email menyang dheweke, nanging butuh wektu kanggo nambah watermark kanthi manual supaya nyetel vertikal lan horisontal. format. Aku nyoba nggunakake pangolahan kumpulan Photoshop Element. Sing rumit banget kanggo nindakake ing PS5. Program iki wis nylametake aku supaya akeh wektu kanthi cepet nyithak folder foto lan dikirim menyang macem-macem penerbit. "
Peter Kearns
Peter Kearns- www.pfphotography.co.uk
Read More
"Aku wis ngentekake pirang-pirang taun nyoba macem-macem piranti lunak supaya aku bisa nyirami gambar, mula sampeyan wis nate nyoba kanggo macem-macem jinis macem-macem nanging sampeyan ora duwe sangsi sing paling gampang lan paling larang biaya sing saya lakoni, terima kasih kanggo produk sing apik, kelas ndhuwur. "
Chris
Chris- Fotografi Digital Tindakan
Read More
"Aku wis nggunakake iWatermark kanggo saiki lan tresna. Pungkasan taun aku ora akeh dodol, amarga kulawargane ndownload gambar ukuran dompet saka situsku. Taun iki aku nggunakake iWatermark lan adol wis saya mundhak. Wong ora pengin ndeleng info hak cipta ing tengah gambar. Iki minangka produk sing apik, rega sing apik lan paling gampang digunakake. Thanks kanggo ngewangi aku nglindhungi produk! Tentrem. "
Jon Wright
Jon WrightJ&K Kreatif! - http://www.artbyjon.com
Read More
"Program wis mung dadi pitulung apik kanggo aku. Aku ajeg masang wedding, event lan fotografi fotografi ing eventpix.com. Wis mbantu mungkasi panggunaan sing ora resmi lan aku matur nuwun kanggo iku. Kita seneng mbayar program sing apik. "
Steve
Steve@Steve Kab
Read More
"Aku ndhaptar omah ing craigslist kanggo disewa lan entuk sawetara gambar sing dirampok sadurunge aku tuku iWatermark. Saiki para penipu milih target liyane wiwit situs web web saya plester ing gambar!"
Sadurunge
Sabanjure

Sijine kursor mouse menyang slide show supaya mandheg.

reviews

Ulasan Mac Informer 6/3/2021

---

Piranti lunak Watermarking foto paling apik 2020

---

Top 10 Perangkat lunak Watermarking Best ing taun 2020.
- Review dening Liza Brown, Filmora 1/15/2020

---

Deleng iWatermark Pro kanggo Windows
- Tarekma 12/9/2019

---

Piranti Lunak Watermark paling apik kanggo 2018

"IWatermark Pro minangka piranti lunak anti banyu sing paling lengkap-fitur aku dideleng, lan nduwe pirang-pirang fitur sing ora ditemokake ing program liyane. Kajaba kemampuan kanggo nangani tandha teks teks lan gambar dhasar, ana sawetara tambahan liyane kayata watermark kode QR lan uga watermark steganografik, sing ndhelikake data ing pandeleng kosong kanggo nyegah para maling gambar mung nyuwek utawa nutupi tandha banyu sampeyan. Sampeyan uga bisa nggabungake karo akun Dropbox kanggo ngirit gambar sing dicenthangake output, sing migunani kanggo enggo bareng cepet lan otomatis karo klien. "

- Thomas Boldt, Piranti Lunak

-

iWatermark iPhone / iPad / iOS

-

iPhone / iPad / iOS kanggo iWatermark. Luwih maneh 1500 5 lintang review ing toko iTunes Apps.

-

Mac versi iWatermark Pro

-

7/15/16 Review dening GIGA ing basa Jerman

-

Compendium ulasan ing Tumblr

-

Duwe Foto? Sijine Watermark Saben Kanggo Nyedhiyani Hak cipta
- Jeffrey Mincer, Bohemer Bohemer

Majalah Italia SlideToMac

SMMUG Review saka iWatermark Pro
- L. Davenport

Tinjau banget ing Swedia kanggo iWatermark Pro. - Henning Wurst Maca kabeh artikel

"Iki aplikasi sing cocog kanggo tujuan utami, nggabungake watermark visual menyang gambar digital sampeyan, lan ngrampungake proyek iki kanthi gampang lan sawetara fitur tambahan kanggo nggawe urip luwih gampang."
Chris Dudar, ATPM
Maca kabeh artikel

"Yen sampeyan kudu nambah tandha banyu ing gambar akeh, iWatermark nyedhiyakake tonggo gedhe. Sampeyan ora mung sukses nggumunake tugas inti, nanging nambah sawetara fitur-fitur kali penting liyane ing paket kasebut. "
Jay Nelson, Macworld
Maca kabeh artikel 4.5 saka 5 tikus.

“Kaendahan iWatermark minangka gabungan saka kemudahan panggunaan lan fungsionalitas. Yen sampeyan pengin nyoba nyoba menehi watermark, utawa yen sampeyan wis nindakake lan nampani cara kanggo nindakake kanthi cepet lan gampang, iWatermark minangka sarana sing murah lan nyengsemake. Aku durung nemoni solusi sing luwih apik tinimbang iWatermark Script Software. ”
- Dan Frakes, Macworld
Maca kabeh artikel

Piranti lunak hak cipta gambar sing nglindhungi siji utawa ton

"Olahraga produk sing katon gampang iki akeh fitur lan ndhukung meh kabeh jinis file sing bisa dibayangake. Antarmuka sing gampang banget, resik, seret lan seret bisa apik lan mung mbutuhake sawetara pangaturan pilihan kanggo nyelehake tandha ing gawe sampeyan. Kajaba iku, perangkat lunak kasebut ndhukung kode pengawetan Gambar Exchangeable (EXIF) lan kode pelestarian International Press.

Ana sawetara item shareware watermarking liyane, nanging ora ana sing komprehensif lan menehi dhukungan karo format IPTC. "
- Daniel M. East, Majalah Desain Mac, Rating:

"Kepiye sampeyan bisa nglindhungi gambar sampeyan? Plum Amazing duwe solusi murah ($ 20) lan solusi sederhana: iWatermark. Hawane gampang dienggo. Cukup seret siji gambar utawa folder sing kebak gambar menyang layar IWatermark kanggo nuduhake gambar sing kudu ditandhani, banjur tentokake teks tandha banyu, kaya “© 2004 Dave Johnson. Ing kene program bakal dadi apik: Sampeyan bisa nemtokake gambar watermark tinimbang teks. Iki tegese sampeyan bisa nyelehake gambar cilik ing pojok gambar yen sampeyan seneng. Banjur atur lokasi tandha banyu – kayata sudhut utawa tengah pigura – lan wenehi suwek. ”
- Dave Johnson, PC World

Maca kabeh artikelWarta Paling Anyar review menehi 9 saka 10.

PDF Artikel Majalah Kamera Digital

Comparison of Visible (iWatermark) lan watermarking Invisible (DigiMark)

Review World PC

Raves Panganggo

"Salah siji sing aku seneng babagan produk sampeyan yaiku nempatake tandha banyu adhedhasar persen sisih gambar, dudu jumlah piksel khusus. Whey iku penting? Aku motret nganggo kamera 24.5MP lan sawetara kamera 12MP. Yen aku pengin watermark cedhak ing sisih ngisor gambar karo produk liyane, aku kudu ngandhani pinten piksel. Yen aku nggarap gambar 24.5MP nomer piksel, aku pengin gambar adoh saka ngisor bakal beda dibandhingake karo gambar 12MP. Sampeyan app nggunakake% ukuran. Aku bisa mbukak aplikasi sampeyan nganggo rong gambar ukuran sing beda-beda lan penempatan logo mesthi padha. Kayane iki titik jual sing apik. ”
Scott Baldwin - scottbaldwinphotography.com

"Minangka fotografer selancar pro sing nyoba nggawe foto bisa diterbitake, iWatermark wis dadi $ 20 paling apik sing wis dakbuwang! Kabeh pengin sampeyan ngirim email menyang foto, nanging butuh wektu kanggo nambah watermarks kanthi manual kanggo nyetel format vertikal lan horisontal. Aku nyoba nggunakake pangolahan batch Photoshop Elemen. Rumit banget kanggo nindakake ing PS5. Program iki wis ngirit wektu luwih cepet kanggo menehi watermark folder foto kanthi cepet lan dikirim menyang macem-macem penerbit. ”
Diane Edmonds - YourWavePics.com

"Aku wis ngentekake pirang-pirang taun nyoba macem-macem piranti lunak supaya aku bisa nyirami gambar, mula sampeyan wis nate nyoba kanggo macem-macem jinis macem-macem nanging sampeyan ora duwe sangsi sing paling gampang lan paling larang biaya sing saya lakoni, terima kasih kanggo produk sing apik, kelas ndhuwur. "
Peter Kearns - www.fotografi.co.uk

"Aku wis nggunakake iWatermark kanggo sawetara wektu saiki lan seneng. Paling taun kepungkur aku ora akeh adol, amarga kulawarga ndownload gambar ukuran dompet saka situsku. Taun iki aku nggunakake iWatermark lan adol saya larang. Wong ora pengin ndeleng info hak cipta ing tengah gambar. Iki produk sing apik, regane larang lan paling gampang GAMPANG digunakake. Matur nuwun kanggo mbantu nglindhungi produkku! Tentrem, ”
Chris, Fotografi Digital Tindakan

"Program wis mung bantuan apik tenan kanggo kula. Aku ajeg masang wedding, acara lan fotografi fotografi eventpix.com. Wis mbantu mungkasi panggunaan sing ora resmi lan aku matur nuwun kanggo iku. Kita seneng mbayar program sing apik. "
Jon Wright, J&K Creative! - http://www.artbyjon.com

"Aku ndhaptar omah ing craigslist kanggo disewa lan entuk gambar gambar sing dirampok sadurunge aku tuku iWatermark. Saiki, para penipu milih target liyane amarga situs webku dicithak ing pic!"
Southpaw Steve

Saka MacUpdate - Situs download piranti lunak Mac.

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC