iWatermark # 1 kanggo iOS - Foto Watermark

1.85

versi: 6.9.3
Paling Anyar: 2 / 23 / 21
Mbutuhake: iOS

Foto Watermark Kanggo Nglindhungi Foto Digital lan Kriya Sampeyan

iWatermark minangka aplikasi watermark digital nomer 1 kanggo iPhone lan iPad. Tandha hak cipta kanthi gaya kanthi foto kanthi sawetara detik. iWatermark digawe lan fotografer. Foto watermark nalika dijupuk. Tandha banyu akeh. Nomer font sing akeh banget. Kriya watermark kalebu. iWatermark minangka cara paling gampang kanggo foto watermark. Priksa review ing iTunes App Store lan uga ing Plum Nggumunake.

"iWatermark minangka aplikasi sing apik kanggo mbantu sampeyan ngamanake hak cipta ing gambar sampeyan. Kolumnis lan mantan Editor Foto Senior kanggo majalah Playboy, Kevin Kuster, nggunakake aplikasi iki kanthi rutin kanggo menehi tandha banyu.  dening Joanne Carter, Direktur, TheAppWhisperer

Lokalisasi: ✔ Inggris ✔ Thai, ✔ Spanyol, ✔ Perancis, ✔ Jerman, ✔ Jepang, ✔ Cina, ✔ Norwegia, ✔ Arab, ✔ Portugis, ✔ Swedia, ✔ russian

Foto Watermark Kanggo Nglindhungi Foto lan Kriya Sampeyan. 

Aplikasi Watermarking Penting kanggo Profesional, Bisnis lan Gunakake Pribadi.

iWatermark kanggo iOS - Foto Watermark
iWatermark kanggo iOS - Foto Watermark

Gampang, aman lan nglindhungi foto lan video nganggo teks, grafis, teken, watermark QR. Nambahake watermark sing katon menyang tampilan foto sing digawe lan sampeyan duweni. Tandha banyu dadi luwih penting lan kaya mlebu jeneng sampeyan menyang gambar. Tandha banyu kanthi alus ditampilake, ora preduli ing endi foto sampeyan, yaiku duweke sampeyan. Tandha banyu uga bisa digunakake kanggo nambah email, url, pesen pribadi utawa grafis sing nyenengake ing foto utawa screenshot utawa video Pokemon Go.

Thanks kanggo pangguna kanggo ulasan 1983 ***** 5 bintang ing toko app! Aplikasi Watermarking Penting kanggo Profesional, Bisnis lan Gunakake Pribadi. Gampang, ngamanake lan nglindhungi foto nganggo teks, grafis, teken utawa watermark QR. Nambah tandha banyu sing katon ing tampilan foto digawe lan diduweni. Tandha banyu dadi penting lan kaya jeneng sampeyan menyang gambar. Tandha banyu kanthi subtly ditampilake, ora ana sing foto, sampeyan bakal duwe. Watermarking uga bisa digunakake kanggo nambah email, url, pesen pribadi utawa grafis sing nyenengake ing potret utawa Pokemon Go.

Entuk ing Apple App Store

"Sampeyan paling apik App Watermarking App sing wis daktingali saiki ing iOS."
- Terry White

Phyllis Khare menehi komentar babagan cara menehi watermark foto karo iWatermark iOS ing situs web Daily Motion

Video Video dening Show App saben dina:
http://dailyappshow.com/iwatermark

Matur nuwun kanggo kabeh pangguna iWatermark kanggo komentar, umpan balik lan saran sing apik.

iWatermark, minangka siji-sijine alat watermarking sing kasedhiya kanggo kabeh 4 platform iPhone / iPad, Mac lan Windows. iWatermark minangka alat watermark profesional sing paling populer kanggo nambah perlindungan banyu ing foto.

Nuduhake media sosial kanthi resolusi lengkap kanggo Facebook, Flickr, Instagram, Twitter, Album Kamera, Klipboard utawa Email (3 pilihan resolusi).

P: Apa banyu?
A: Abasa kepungkur tandha banyu diwiwiti minangka tandha identifikasi sing ditrapake sajrone proses nggawe kertas. Sajrone kertas udan kertas kertas dicap karo segel / simbol. Tlatah sing ditandhani tetep luwih tipis tinimbang kertas ing saubengé, mula dadi tandha banyu. Kertas kasebut, nalika garing lan nganti tekan cahya, nuduhake tandha banyu. Mengko proses iki digunakake kanggo verifikasi keaslian dokumen resmi, dhuwit lan umume kanggo nyegah lali.

P: Kepiye watermarking digunakake saiki?
A: Watermarking digital minangka wangun banyu paling anyar. Padha karo watermarks fisik ing kertas, watermarks digital digunakake kanggo ngenali pemilik / pencipta lan keasliane digital media kaya gambar, audio lan video.

Q: Napa Watermark?

- Yen Foto / Video dadi virus saya mabur ora mesthi ing kabeh arah. Asring, info sing nduweni / pangripta ilang utawa lali.

- Aja kejutan ndeleng foto, karya seni utawa video sing digunakake dening wong liya, ing produk fisik, ing iklan lan / utawa ing web.

- Ngindhari konflik properti intelektual (IP), litigasi larang lan sakit kepala sing larang banget saka plagiarists sing ngaku ora ngerti manawa sampeyan gawe kanthi nambah tandha banyu sing katon lan / utawa ora katon.

- Amarga panggunaan media sosial sing saya gedhe bisa nyepetake kanthi foto / video.

P: Apa bisa ditindakake?

✔ Nambahake tandha banyu kanthi subtly, ora ana ing endi potret utawa video sing diduweni.
✔ Tansah, watermark kanthi jeneng, email utawa url saengga gaweyan sampeyan duwe sesambungan sah sing katon lan ora katon.
✔ Promosi lan nglindhungi perusahaan, jeneng lan situs web kanthi menehi watermark kabeh foto / video sing sampeyan leupaskeun.

Kabeh ing ndhuwur wis nggawe panjaluk perangkat lunak kanggo nglindhungi lan verifikasi kepemilikan foto / video.

iWatermark, minangka alat mung watermarking sing kasedhiya kanggo 4 platform iPhone / iPad, Mac lan Windows. iWatermark minangka alat watermarking profesional sing paling populer kanggo foto.

Nuduhake media sosial kanthi resolusi lengkap kanggo Facebook, Flickr, Instagram, Twitter, Album Kamera, Klipboard utawa Email (3 pilihan resolusi).

fitur

* Tutul sadurunge nyeret.
** Klik kanggo mindhah lokasi watermark.
** Jiwit / zoom kanggo nggedhekake / kontrak ukuran watermark.
** Rong driji sekaligus muter tandha banyu menyang sudhut.
* Pangolahan Batch (sekaligus) utawa urutan.
* Gampang nyetel skala banyu, opacity, font, warna, ukuran, posisi lan sudut.
* Gawe teks subtle utawa watermark grafis utawa pilih salah sawijining conto banyu (loro teks lan grafis).
* Kalebet conto kalebu loro teks (jeneng, tanggal, data tag, lan sapiturute) lan grafis (tandatangan, logo, lan sapiturute) sing bisa digunakake langsung.
* 162 font kanggo watermark teks 112 + 50 fonts Android.
* Nampilake saben font.
* 34 watermark res dhuwur.
* Ngimpor tandha banyu grafis dhewe kanthi ngirim email karo sampeyan
grafis sing dipasang.
* Tombol ngimpor tandha tangan sampeyan kanggo digunakake minangka tandha banyu. * Lengkap lan gampang dingerteni manual.
* Gawe tandha banyu QR sing kaya barkod. Kode QR bisa ngemot nganti 4000 informasi. Kode QR banjur bisa diwaca nganggo scanner utawa smartphone kanthi aplikasi sing tepat kanggo ngumumake info sing dikodhekan.

Watermark Kanggo Lindhungi Foto Sampeyan

Ndhaptar foto / karya seni kanthi iWatermark kanthi pratelan, aman lan njaga properti intelektual lan reputasi.

- Foto dadi virus banjur mabur global. Foto watermark nganggo jeneng, email utawa url, supaya sampeyan duwe hubungan sing katon lan sah karo sampeyan.
- Mbangun merek perusahaan, kanthi menehi logo perusahaan ing kabeh gambar.
- Promosi perusahaan, jeneng lan situs web kanthi nggunakake kode QR minangka tandha banyu.
- Aja kaget ndeleng foto lan / utawa kriya ing papan liya ing web utawa ing iklan.
- Supaya ora ana konflik, pengadilan sing larang regane lan ngelu saka plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe.
- Ngindhari gelisah properti intelektual (IP).

P: Aku pengin menehi tandha tandha minangka tandha banyu. Kepiye carane nambah tandha teken grafis kaya conto, Picasso, Ben Franklin, lsp?
A: Gunakake alat teken kita utawa nggawe grafis .png ing komputer, email menyang dhewe, mbukak email ing piranti Android sampeyan lan simpen menyang album foto. Ing iWatermark nggawe tandha grafis lan pilih grafis saka album foto sampeyan kanggo ditambahake minangka watermark anyar.

Q: Apa bakal bisa karo Canon, Sony, Nikon, Fuji, Olympus?
A: Ya

Kata: Tandatangane John Hancock, Ben Franklin, Galileo mung conto tandha banyu ing grafis. Dheweke dadi tondo asto nyata wong sajarah iki. Dheweke ana conto kanggo nuduhake apa sing bisa. Disaranake sampeyan nggawe tandha tangan, logo utawa watermark kode QR dhewe.

Hubungi kita yen sampeyan butuh pitulung utawa duwe saran.

Babagan Plum Amazing

Plum Amazing spesialis kanggo nggawe produktivitas lan piranti lunak fotografik kanggo Mac OS, iOS, Android lan Windows. Plum Amazing minangka perusahaan sing ditahan ing Amérika Serikat nanging kantor kanthi global. Antarane produk sing paling populer yaiku CopyPaste ®, iKey, iClock ®, iWatermark®, PixelStick, SpeechMaker lan PhotoMatte. Plum Amazing minangka panyedhiya aplikasi seluler lan desktop ing saindenging jagad wiwit 1995.

iWatermark kanggo iOS

Ringkesan

iWatermark minangka alat multi-platform sing paling populer kanggo foto watermark. Kasedhiya ing Mac minangka iWatermark ProMenang minangka iWatermarkiPhone / iPad lan Android uga iWatermark ngidini sampeyan nambah watermark pribadi utawa bisnis ing foto utawa gambar apa wae. Sawise ditambahake watermark sing katon iki, nampilake kreasi lan kepemilikan foto utawa karya seni iki. iWatermark ngidini sampeyan nggawe a grafis, QR utawa watermark teks banjur sunting kanggo ngganti opacity, rotasi, warna, ukuran, lsp liwat tutul, banjur gampang bareng liwat email, Facebook, lan Twitter. Share menyang Flickr liwat email. 
Kata: Kanggo nuduhake foto watermark menyang Facebook, Twitter lan Instagram, aplikasi kasebut kudu diinstal / diatur ing piranti sadurunge mbukak iWatermark.

Saiki ana rong versi kanggo iPhone / iPad / Android: iWatermark Free lan iWatermark. Bedane mung kalorone yaiku iWatermark Free menehi tandha banyu cilik sing ujar 'iWatermark Free - Upgrade kanggo mbusak watermark iki' ing sisih ngisor gambar. Ing versi Free tombol kanggo nganyari versi biasa ana ing kaca utama. Akeh sing bakal nemokake, yen ora ana upgrade murah kanggo mbusak watermark kasebut. Nganyarke ndhukung evolusi iWatermark, regane murah kanggo program sing canggih.

iWatermark dilengkapi conto teks (jeneng, tanggal, lsp) lan grafis (tandatangan, logo, lsp) watermark sing bisa digunakake kanthi cepet kanggo nyoba iWatermark. Nanging ora suwe sampeyan pengin nggawe watermark, teks utawa grafis dhewe. Tandha banyu teks sing bisa digawe langsung ing iWatermark lan disimpen kanggo digunakake maneh. Tandha banyu grafis, kayata tapak asma utawa logo, bisa diimpor:

  1. Kanthi nggunakake alat Signature / Graphic Scanner sing kasedhiya ing iWatermark. Alat iki ngidini sampeyan njupuk foto tandha tangan utawa grafis, ngimpor lan nambah transparansi ing latar mburi kanggo digunakake minangka watermark.
  2. Kanthi nggunakake komputer (deleng FAQ ing ngisor iki kanggo rincian liyane) banjur dikirim email menyang dhewe, ing piranti iOS simpen file sing dipasang ing perpustakaan foto. Sawise ing perpustakaan foto, sampeyan bisa nggunakake gambar kasebut (kaya sampeyan duwe tandha utawa logo) nalika nggawe watermark grafis.
Kata: iWatermark mung watermark salinan foto. Boten nate ngganti foto asli. Tansah serep foto asli sampeyan.

Napa Watermark?

Tandatangani foto / kriya kanthi digital kanthi iWatermark kanggo njaluk, ngamanake lan njaga properti intelektual lan reputasi sampeyan. Mbangun merek perusahaan sampeyan, kanthi menehi logo perusahaan ing kabeh gambar. Aja kaget ndeleng foto lan / utawa kriya ing papan liya ing web utawa ing iklan. Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe. Ngindhari pengadilan sing larang regane sing bisa melu kasus penyalahgunaan ip. Aja gelisah properti intelektual.

Ringkesan Watermarking

1. Gawe tandha banyu. Njupuk utawa gunakake gambar kanggo digunakake minangka latar mburi kanggo nggawe tandha banyu saka teks utawa grafis. Gawe watermark Teks utawa Grafis. Simpen watermark kasebut.
2. Kanggo nyirir tandha foto. Njupuk utawa milih foto banjur pilih busur watermark watermark sing digawe.
3. Ngirit lan / utawa Nuduhake.
- Ing foto watermark iPhone / iPad, pindhah menyang Roll Kamera lan menyang folder 'iWatermark'.
- Ing foto watermark Android, mbukak 'Gambar iWatermarked' ing panyimpenan eksternal.
Pilih pilihan kalebu watermark kalebu (teks lan grafis) utawa tambahake teks utawa watermark grafis dhewe. Tandha banyu sing disesuaikan bisa dadi teks, logo bisnis utawa tandha tangan sampeyan lan sampeyan bisa kanthi gampang nyetel skala, opacity, font, warna lan sudut. Banjur saka roller watermark pilih salah sawijining conto utawa gambar utawa gambar langsung lan langsung.
Simpen menyang perpustakaan foto utawa enggo bareng liwat Facebook / Twitter / Flickr utawa email ing macem-macem resolusi.

Neha Sinha 1/21/21
Neha Sinha 1/21/21
Reviewer kanggo AppPicker.com
Read More
Apa sampeyan golek cara kanggo nuduhake foto supaya bisa entuk kredit, utawa mung nyoba promosi bisnis, iWatermark minangka alat sing fantastis sing bisa mbantu nggawe kanthi gampang uga ngleksanakake watermark.

6.9.32021-02-23
  • versi changelog kanggo 6.9.3
    - tetep fitur kabeh fitur

    versi changelog kanggo 6.9.2
    - Ekspor foto sing ditandhani facebook, twitter lan instagram wis ana! kanggo dituduhake menyang facebook, twitter lan instagram aplikasi kasebut kudu diinstal lan mlebu.
    - facelift utama (mode ui cahya / peteng saiki didhukung)
    - upgrade pamilih warna watermark teks. akeh pilihan. uga duwe eyedropper sing ngidini milih salah sawijining warna utami ing foto sing bisa diwenehi watermark. luwih cetha nggunakake warna sing wis ana ing foto kanggo warna watermark.
    - upgrade pamilih multi-foto
    - disusun ing versi 12.4 xcode
    - kompatibel karo iOS 12-14.4 lan luwih dhuwur
    - uga perbaikan cilik nanging penting liyane
6.92021-02-13
  • - Ekspor foto sing ditandhani facebook, twitter lan instagram wis ana! kanggo dituduhake menyang facebook, twitter lan instagram aplikasi kasebut kudu diinstal lan mlebu.
    - facelift utama (mode ui cahya / peteng saiki didhukung)
    - upgrade pamilih warna watermark teks. akeh pilihan. uga duwe eyedropper sing ngidini milih salah sawijining warna utami ing foto sing bisa diwenehi watermark. luwih cetha nggunakake warna sing wis ana ing foto kanggo warna watermark.
    - upgrade pamilih multi-foto
    - disusun ing versi 12.4 xcode
    - kompatibel karo iOS 12-14.4 lan luwih dhuwur
    - uga perbaikan cilik nanging penting liyane
6.8.62019-08-21
  • - mbayar ulang kanggo piranti apel lan os paling anyar
    - owah-owahan misc
6.82019-01-29
  • - pangowahan ing iOS 11 nyebabake chars tag, kaya merek dagang (™), hak cipta (©), trademeark kadaptar (®), tanggal lan wektu, dadi luwih angel diakses, saiki wis tetep.
    - disusun karo xcode paling anyar
6.8.32019-01-07
  • - misc. dandan kanggo antarmuka pangguna
6.72018-10-13
  • - bisa ditindakake ing iOS 11
    - katon apik ing iPhone X
    - owah-owahan cilik
6.62017-10-25
  • - Kalebu «tutul bar bar kanggo nggulung mudhun (foto paling anyar) lan munggah (paling tuwa).
    - iOS 11, 10, 9 lan 8; kompatibel iPad / iPhone.
    - lambang dianyari.
    - dianyari kanggo ios 11
    - disusun karo xcode 9
    - ndandani masalah karo mbukak foto ing sawetara piranti nggunakake picker foto.
6.52016-05-13
  • - sawetara pangguna nalika menehi tandha banyu ing rombongan foto nglaporake app beku nalika app kasebut dudu beku, mung lagi wae ngunduh pirang-pirang foto saka iCloud lan ora dikatutake. mbutuhake wektu supaya kita nambahake dialog progres "Loading ..." supaya pangguna ngerti kabeh pancen apik lan ngenteni ngenteni kegiatan kasebut.
    - nyawiji lan dibangun karo xcode paling anyar.
    - sawetara dandan cilik.
6.42016-02-02
  • + Ndandani: "Kirim foto sing diparkir menyang Instagram" saiki bisa digunakake ing iOS9.
6.32016-01-28
  • + Ndandani: Foto foto "Impor" mbenerake.
6.22015-10-28
  • + Telpon: Startup nabrak nalika file watermark parsing.
6.12015-07-30
  • + Telpon: pamilih foto sing kompatibel karo iOS8.3 (anyar "PH" vs lawas "AL". "AL" isih didhukung kanggo iOS7)
    + Ndandani: Mbusak tandha banyu bakal kanthi otomatis dadi sing sabanjure.
    + Ngapiki: "Urip" njupuk werna.
    + Tweak: "Urip" Slaid kontrol sing dikendhaleni diganti kanthi nyata,
    minangka salah sawijining jinis nilai ing kolom teks sing cocog.
6.0.22015-07-01
  • + Telpon "teks multi-line ora nuduhake baris pungkasan" bug.
iWatermark kanggo Icon iOS - Foto Watermark

Bab lan Paragraf

iWatermark Pitulung kanggo
iPhone / iPad lan Android

Sugeng rawuh ing iWatermark

Thanks kanggo ndownload iWatermark! iWatermark minangka alat platform platform paling populer kanggo foto tandha banyu. Kasedhiya ing Mac minangka iWatermark ProMenang minangka iWatermarkiPhone / iPad lan Android uga. iWatermark ngidini sampeyan nambah watermark pribadi utawa bisnis ing foto utawa grafis.

Sawise ditambahake watermark sing katon iki, nampilake kreasi lan kepemilikan foto utawa karya seni iki. iWatermark ngidini sampeyan nggawe grafis, QR utawa watermark teks banjur sunting kanggo ngganti opacity, rotasi, warna, ukuran, lsp liwat tutul banjur gampang bareng liwat email, Facebook, Lan Twitter. Nuduhake kanggo Flickr liwat email.

Kompatibilitas iOS 14

Kata: Yen sampeyan nggunakake iOS 14 lan Apple nggawe dialog anyar iki kanggo njaluk ijin nggunakake kabeh foto. Nopo nopo Sederhana, amarga app kudu ngakses potret kanggo ditampilake, ngidini sampeyan milih sawetara banjur menehi tandha banyu. Nalika sapisanan nggunakake aplikasi kasebut Apple menehi dialog ijin iki. Penting kanggo nyetel idin iki kanthi bener supaya ora ana masalah yen ora bisa ngakses potret. Yen sampeyan nemokake masalah milih foto utawa watermark amarga sampeyan ora milih pilihan ing ngisor iki.

Kapan wae sampeyan bisa ngganti setelan kanthi nutul app 'Setelan' lan ing jinis paling dhuwur ing iWatermark banjur pilih nalika ditampilake. Ganti setelan 'Foto' dadi 'Kabeh Foto'

Versi gratis lan mbayar

Ana rong aplikasi gratis:

iwatermark gratis 114 px iWatermark Gratis (Android)

iwatermark lite iWatermark Lite (iOS)

Akeh wong sing nyoba gratis kanggo nyoba app lan fitur kasebut. Wis lambang karo Free ing spanduk ijo. Ora duwe iklan lan ngidini sampeyan nggunakake kabeh fitur nanging uga nambah watermark kita ing saben foto sing ujar, 'Digawe karo iWatermark Free'. Sampeyan bisa nggunakake terus utawa nganyarke menyang app mbayar murah sing ora ana pathokan tambahan. Yen sampeyan entuk versi mbayar banjur busak sing gratis.

iWatermark kanggo Ikon iOS iWatermark (iOS lan Android) Ikon versi mbayar

Versi mbayar ndhukung evolusi iWatermark sing terus. Saben wong tuku salinan, ndhukung program sing luwih akeh kanggo ngapikake aplikasi sing entuk manfaat kanggo kabeh wong. Yo wis! Aplikasi sing mbayar ora nambah watermark ing foto sampeyan mung kanggo sampeyan. Tuku versi biasa ndhukung karya terus kita ing app iki. Thanks!

Kata:Remember, busak versi gratis sawise tuku. Sampeyan bisa nggawe sampeyan bingung lan sampeyan ora butuh maneh.

Andum

Yen sampeyan seneng sing dandan terus lan pengin terus, kirim ulasan Toko app lan / utawa wenehi kanca (utamane fotografer) ngerti babagan aplikasi kasebut. Sebutan sing gampang sampeyan ing Facebook, Twitter, Instagram Pinterest, lsp. Bisa uga mbantu wong mutusake kanggo ndownload sing mbantu kita terus nambah kanggo sampeyan. We seneng krungu saka sampeyan. Matur suwun sanget!

PENTING: Apa sampeyan pengin foto sampeyan dicenthangake dening wong liya? Tindakake iWatermark (@twitter, @Facebook, @Instagram, @Pinterest, lan sapiturute) lan menehi tag karya seni paling apik #iWatermark sing bakal ditampilake!

Kaya kita ing Facebook kupon, warta, takon, kirim foto sing dicenthangake banyu.

Piranti lunak Plum Amazing liyane

Mac / Win: Yen sampeyan pengin nyoba piranti lunak Mac utawa Win, bukak situs iki lan unduh gratis kanggo nyoba. Coba iClock iku penting / migunani / nyenengake lan 100 kali luwih apik tinimbang jam menubar Apple lawas.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan versi Mac utawa Win klik kene.

iOS / Android: Sawise nggunakake iWatermark langkah sabanjure yaiku iWatermark. Yen sampeyan minangka fotografer pro utawa pangguna abot saka Instagram, Pinterest, utawa Twitter, sampeyan bakal nemokake iWatermark + sing ora larang regane. Coba iWatermark + versi gratis kene. Kanggo entuk ringkesan kabeh kabisan, priksa manual iWatermark + kene. Minangka pemilik iWatermark, sampeyan bisa nganyarke $ 1.99 (ing wektu iki) kanthi pindhah langsung menyang toko app kanggo entuk bungkusan $ 3.99, yen sampeyan mbayar iWatermark asli (biasane 1.99) sing otomatis ditolak dening Apple nalika sampeyan tuku mbungkus sing nggawa biaya upgrade menyang iWatermark + mung $ 1.99.

iWatermark + pancen apik tenan. Aku bisa ngomong iki amarga aku nulis manual lan ora nindakake program. Aku nggunakake iWatermark lan iWatermark + kabeh ing gaweyan lan rekreasi. Aja mikir sakedap manawa kabeh alat tandha banyu padha. iWatermark paling apik. Nanging langkah sabanjure yaiku iWatermark + sing beda banget lan kuat banget. Ana akeh program ing aplikasi kasebut. Antarmuka pangguna wis disetel kanthi apik kanggo kerja fotografer. Aja njupuk tembungku, delengen ing manual or coba versi gratis kanggo iWatermark kaya sing sampeyan lakoni kanggo iWatermark asli.

dhukungan

Mangga email yen sampeyan duwe masalah. Nindakake tinjauan 1 bintang lan nulis keluhan pancen dudu review lan ora bisa ngatasi masalah kasebut. Ora nggawe review sing dudu review nanging telpon kanggo njaluk pitulung, kirim email kanthi langsung lan bisa ngatasi masalah kanthi luwih cepet manawa ana bug utawa salah paham. Detil lan pitulung tangkapan layar. Kita seneng ngobrol karo sampeyan kabeh lan kita kerja keras kanggo mesthekake yen kabeh wong seneng. Matur nuwun

Owah-owahan Versi kanggo iOS

Owah-owahan Versi kanggo Android

Ringkesan

Thanks kanggo ndownload iWatermark! iWatermark minangka alat platform platform paling populer kanggo foto tandha banyu. Kasedhiya ing Mac minangka iWatermark ProMenang minangka iWatermarkiPhone / iPad lan Android uga iWatermark ngidini sampeyan nambah watermark pribadi utawa bisnis ing foto utawa gambar apa wae. Sawise ditambahake watermark sing katon iki, nampilake kreasi lan kepemilikan foto utawa karya seni iki. iWatermark ngidini sampeyan nggawe a grafis, QR utawa watermark teks banjur sunting kanggo ngganti opacity, rotasi, warna, ukuran, lsp liwat tutul, banjur gampang bareng liwat email, Facebook, Lan Twitter. Nuduhake kanggo Flickr liwat email. 
Kata: Kanggo nuduhake foto watermark menyang Facebook, Twitter lan Instagram, aplikasi kasebut kudu diinstal / diatur ing piranti sadurunge mbukak iWatermark.

Saiki ana rong versi kanggo iPhone / iPad / Android: iWatermark Free lan iWatermark. Bedane mung kalorone yaiku iWatermark Free menehi tandha banyu cilik sing ujar 'iWatermark Free - Upgrade kanggo mbusak watermark iki' ing sisih ngisor gambar. Ing versi Free tombol kanggo nganyari versi biasa ana ing kaca utama. Akeh sing bakal nemokake, yen ora ana upgrade murah kanggo mbusak watermark kasebut. Nganyarke ndhukung evolusi iWatermark, regane murah kanggo program sing canggih.

iWatermark dilengkapi conto teks (jeneng, tanggal, lsp) lan grafis (tandatangan, logo, lsp) watermark sing bisa digunakake kanthi cepet kanggo nyoba iWatermark. Nanging ora suwe sampeyan pengin nggawe watermark, teks utawa grafis dhewe. Tandha banyu teks sing bisa digawe langsung ing iWatermark lan disimpen kanggo digunakake maneh. Tandha banyu grafis, kayata tapak asma utawa logo, bisa diimpor:

  1. Kanthi nggunakake alat Signature / Graphic Scanner sing kasedhiya ing iWatermark. Alat iki ngidini sampeyan njupuk foto tandha tangan utawa grafis, ngimpor lan nambah transparansi ing latar mburi kanggo digunakake minangka watermark.
  2. Kanthi nggunakake komputer (deleng FAQ ing ngisor iki kanggo rincian liyane) banjur dikirim email menyang dhewe, ing piranti iOS simpen file sing dipasang ing perpustakaan foto. Sawise ing perpustakaan foto, sampeyan bisa nggunakake gambar kasebut (kaya sampeyan duwe tandha utawa logo) nalika nggawe watermark grafis.
Kata: iWatermark mung watermark salinan foto. Boten nate ngganti foto asli. Tansah serep foto asli sampeyan.

Napa Watermark?

Tandatangani foto / kriya kanthi digital kanthi iWatermark kanggo njaluk, ngamanake lan njaga properti intelektual lan reputasi sampeyan. Mbangun merek perusahaan sampeyan, kanthi menehi logo perusahaan ing kabeh gambar. Aja kaget ndeleng foto lan / utawa kriya ing papan liya ing web utawa ing iklan. Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe. Ngindhari pengadilan sing larang regane sing bisa melu kasus penyalahgunaan ip. Aja gelisah properti intelektual.

Ringkesan Watermarking

1. Gawe tandha banyu. Njupuk utawa gunakake gambar kanggo digunakake minangka latar mburi kanggo nggawe tandha banyu saka teks utawa grafis. Gawe watermark Teks utawa Grafis. Simpen watermark kasebut.
2. Kanggo nyirir tandha foto. Njupuk utawa milih foto banjur pilih busur watermark watermark sing digawe.
3. Ngirit lan / utawa Nuduhake.
- Ing foto watermark iPhone / iPad, pindhah menyang Roll Kamera lan menyang folder 'iWatermark'.
- Ing foto watermark Android, mbukak 'Gambar iWatermarked' ing panyimpenan eksternal.
Pilih pilihan kalebu watermark kalebu (teks lan grafis) utawa tambahake teks utawa watermark grafis dhewe. Tandha banyu sing disesuaikan bisa dadi teks, logo bisnis utawa tandha tangan sampeyan lan sampeyan bisa kanthi gampang nyetel skala, opacity, font, warna lan sudut. Banjur saka roller watermark pilih salah sawijining conto utawa gambar utawa gambar langsung lan langsung.
Simpen menyang perpustakaan foto utawa enggo bareng liwat Facebook / Twitter / Flickr utawa email ing macem-macem resolusi.

Cara Watermark

Sampeyan bisa uga salah siji:

1. Gawe tandha banyu (grafis utawa teks utawa QR). 
or
2. Watermark foto.

Kata: Aja salah nggawe watermark kanggo sebenere watermarking.

Kanggo ndhuwur, sampeyan kudu miwiti kanthi milih utawa njupuk foto.

Banjur yen sampeyan milih foto lan dadi latar mburi layar utama, saiki sampeyan bisa ngeklik 3 tombol paling ngisor:

Foto Watermark

Ngeklik tombol iki, bakal nggawa sampeyan menyang kaca Watermarking. Ing kene sampeyan bisa ngeklik menu ing sisih ngisor kaca Watermarks, rol bakal geser banjur pilih salah siji conto banyu utawa tandha banyu sampeyan. Sawise milih siji, sampeyan bakal bisa ndeleng foto sampeyan. Klik ing foto utawa menu tandha banyu supaya rol kasebut ilang. Saiki nggunakake tutul kanggo nyetel tandha banyu.

  1. Kanthi driji klik ing watermark kanggo mindhahake ing kaca.
  2. Gunakake jiwit / zoom kanggo nggedhekake / kontrak ukuran watermark.
  3. Tutul nganggo rong driji banjur muter supaya bisa dadi watermark.

Pencet banjur disimpen salinan foto kasebut kanthi watermark ing perpustakaan foto utawa bisa dituduhake liwat email, facebook, etc.
PENTING: sampeyan bisa ngganti lokasi, agle lan ukuran nanging sampeyan ora bisa ngganti opacity, font, utawa warna. Kanggo ngganti sing nggawe watermark anyar karo apa wae sing dikarepake.

Gawe Watermark Tèks

Pilih dhisik foto minangka latar mburi kanggo mbantu nggawe lan ndeleng tandha banyu sampeyan. Sampeyan bakal nggawe lan nyimpen tandha banyu supaya ora digunakake watermarking foto kasebut. 

Sawise sampeyan ing kaca Nggawe Watermark kaca, sampeyan bakal bisa ndeleng menu anyar ing sisih kiwa kiwa disebut Sunting. Klik lan ing sisih ndhuwur sampeyan bakal bisa ndeleng teks menu menu, klik kasebut. Ing dialog teks jinis iki, apa wae sing dikepengini, kaya jeneng sampeyan. Yen wis rampung, milih tombol menu Owahi liya kanggo ngganti skala, opacity, font, color lan / utawa sudut sing cocog karo sing dikarepake.

Gunakake tombol ing menu suntingan ing sisih kiwa kiwa kanggo ngganti font, sudut, ukuran, opacity, lan sapiturute kanthi nutul cara iOS sing biasane:

  • Kanggo mindhah tandha banyu, demek terus nganggo driji banjur seret ing endi wae sing dikepengini.
  • Klik tombol sudut kanggo ngganti pojok utawa pasang rong driji ing banyu lan corak kanggo ngganti amba.
  • Kanggo ngganti ukuran nggunakake jiwit utawa zoom biasa kanggo nggedhekake / kontrak ukuran font.

Ing area Teks sampeyan bisa ngetik saka keyboard lan milih karakter khusus kayata ©, ™ lan ®. Uga tanggal lan wektu bisa ditambahake menyang watermark.

Pilih salah siji saka 150 fonts sing kasedhiya ing iWatermark. Teks lan font ditampilake ing pasuryan font nyata, wysiwig (apa sing sampeyan deleng yaiku apa sing sampeyan entuk, deleng ing ngisor iki).

Owahi sudhut liwat menu sunting utawa nganggo rong driji banjur corak (dudu tari 60an nanging gerakan tutul).

Nggawe Watermark Graphic

Pilih dhisik foto minangka latar mburi kanggo mbantu nggawe lan ndeleng tandha banyu sampeyan. Sampeyan bakal nggawe lan nyimpen tandha banyu supaya ora digunakake watermarking foto kasebut.

Kanggo Watermark Grafis sampeyan bisa nggunakake grafis, nanging grafis kanthi latar mburi sing transparan. Sampel teken, simbol lan grafis liyane sing kalebu kalebu latar mburi transparan lan file .png. Iki tegese teken dhewe katon nanging latar mburi transparan lan nuduhake foto ing ngisor iki. Format file kanggo nindakake iki diarani .png lan ngidini latar mburi dadi transparan (a .jpg ora ngidini transparansi iki, .png kudu digunakake).

Priksa metu FAQ (ngisor) utawa Google 'png' lan 'transparansi' kanggo sinau luwih lengkap babagan nggawe file png kanthi latar mburi sing transparan.
Ana 3 cara kanggo nggawe grafis latar mburi transparan kasebut menyang iWatermark supaya bisa digunakake minangka tandha banyu. Sampeyan bisa uga salah siji
1. golek grafis png kanthi transparansi ing web kanthi nggoleki. Tutul terus grafis
2. gunakake alat sing dibangun ing Signature Scan iWatermark / Grafik utawa
3. nggawe file .png teken / grafis ing komputer, email menyang dhewe banjur ngimpor supaya bisa digunakake ing foto.

1. Temokake grafik .png ing web.

Temokake grafis png kanthi transparansi ing web kanthi nggoleki. Tutul terus grafis supaya bisa disimpen menyang album kamera. Iki bisa digunakake ing iOS lan Android.

2. iWatermark Signature / Scanner Grafis

Iki minangka alat khusus sing digawe khusus kanggo ngimpor tapak asma lan seni sampeyan dadi ora kudu sinau cara nggawe ing komputer. Tandatangan dhisik teken nganggo pena ireng (nggunakake sing luwih kenthel banjur pena lan luwih cilik banjur marker sulap paling apik) ing kertas putih banget. Sabanjure pilih Gawe Watermark Grafis saka kaca utama banjur pilih Scan Signature.

Yen wis rampung, banjur bakal mbukak kamera kanggo motret. Banjur ing cahya sing padhang tanpa bayang-bayang, njupuk foto teken sampeyan. Sampeyan bisa ngisi layar kanthi teken. Yen katon apik, pencet tombol Gunakake lan bakal langsung nambah transparan ing latar mburi teken banjur ngimpor banjur pasang ing ndhuwur foto sing sampeyan pilih ing wiwitan. Saiki kanthi ngeklik item menu 'Sunting' sampeyan bisa ngganti opacity, amba, skala kanthi cara biasa. Yen sampeyan nyimpen, nyimpen tanda tangan minangka tandha banyu sing bisa digunakake kapan wae. Sampeyan bisa uga kudu nindakake sawetara kaping supaya bener. PENTING: Iki ora menehi tandha babagan foto kasebut. Foto iki mung dadi latar mburi nalika nggawe tengara. Sawise nggawe lan nyimpen tandha banyu banjur sampeyan bisa nggunakake ing foto ing mbesuk.
Kajaba kanggo mindhai tetandan, tetandan pindai bisa digunakake kanggo ngimpor grafis kontras dhuwur sing prasaja.
Gambar ing ngisor iki minangka bagean saka a tutorial dening fotografer Tandhani Alberhasky.

3. Gawe Graphics On Mac utawa Win Computer, Email, Banjur Bukak Ing iWatermark.
Gawe grafis ing komputer nganggo Photoshop, Gimp utawa salah sawijining eiditor grafis. Mangkene ringkesan langkah-langkah kanggo nggawe grafis kanthi topeng alpha sing uga diarani transparansi.
a. Gawe grafis kanthi transparansi.
1) Gawe lapisan banjur cethokan tandha banyu (utawa mung tempel)
2) Tongkat sulap kabeh latar mburi sing pengin dadi transparan. Banjur pencet delete. Sampeyan isih kari latar mburi latar mburi. Yen sampeyan ora bisa ndeleng checkerboard (ora ana latar mburi), bisa uga ana lapisan liyane sing kudu didhelikake utawa mbusak.
3) Simpen minangka PNG. Transparansi ora bisa digawe nganggo .jpg kudu file .png. Iki link rincian liyane babagan nindakake iki. kene yaiku 5 cara kanggo nindakake iki. Sampeyan uga bisa google nggawe tandha kanthi latar mburi transparan kanggo njaluk info luwih lengkap.
suwala b. Mindhah grafis saka komputer menyang piranti iOS utawa Android sampeyan
Saka email email menyang .png sampeyan dhewe. Bukak ing iPhone / iPad utawa Android sampeyan, sampeyan bakal bisa ndeleng kaya ngono.

Tutul terus grafis sing sampeyan kirim. Ing kasus iki lambang iKey. Sing bakal nggawe dialog ing ngisor iki. Klik ing tombol "Simpen menyang Gulung Kamera".

Ing grafis Android uga bisa dilebokake langsung menyang folder sdcard / iWatermark / Watermarks banjur digunakake ing iWatermark.c. Impor menyang iWatermark

Ing iWatermark tutul menu Owahi ing sisih ngisor layar. Ing menu sing nutul tombol 'Gambar' tutul (deleng ngisor) temokake gambar sing disimpen ing gulung kamera banjur bakal diimpor lan katon minangka tandha banyu ing foto. Sampeyan banjur pengin ngganti opacity supaya luwih katon.

Grafik ikon iKey bisa dadi tandha sampeyan, logo utawa grafis liyane sing saiki dadi pathokan pribadi sampeyan. Sawise ngimpor watermark grafis sampeyan bisa tumindak nganggo item ing menu suntingan ing sisih kiwa / sisih ngisor layar.

Gunakake tombol ing menu suntingan ing sisih kiwa kiwa kanggo ngganti font, sudut, ukuran, opacity, lan sapiturute kanthi nutul cara iOS sing biasane:

  • Kanggo mindhah tandha banyu, demek terus nganggo driji banjur seret ing endi wae sing dikepengini.
  • Klik tombol sudut kanggo ngganti pojok utawa pasang rong driji ing banyu lan corak kanggo ngganti amba.
  • Kanggo ngganti skala nggunakake ciwit utawa zoom biasa kanggo nggedhekake / kontrak ukuran font.

Gawe Watermark QR

Apa kode QR? QR tegese tanggapan cepet lan jinis barcode sing bisa akeh info. Sinau luwih lengkap ing Wikipedia. iWatermark kanggo iPhone / iPad ngidini sampeyan ngode pirang-pirang baris tanggal dadi kode QR sing bisa digunakake minangka tandha banyu. Akeh aplikasi ing iPhone bisa decode (scan lan maca) kode QR, salah sijine yaiku iPhone mung arahake kamera menyang kode QR lan bakal nuduhake url lan takon apa sampeyan pengin mbukak link kasebut. Kanggo nemokake luwih lengkap ing iTunes App Store ing kothak telusuran ketik 'QR code' kanggo nemokake aplikasi sing mbatalake kode QR. Android duwe app sing dadi app default sing maca kode QR sing diarani 'Barcode Scanner'. Iki apik banget amarga nalika nemokake URL ing kode QR banjur mbukak browser lan langsung nggawa sampeyan menyang situs kasebut.

Apa kode QR minangka watermark apik? Saiki, dadi ora ana informasi babagan foto sampeyan bisa duwe informasi sing tepat babagan sampeyan utawa bisnis sing bisa gampang digambar nganggo aplikasi sing tepat ing smartphone. Ora perlu ngetik situs web mung pindai lan bakal mlebu ing browser kasebut. Kode QR minangka tandha banyu ing foto bisa nindakake akeh perkara:

  1. Link menyang situs web sampeyan. Encode URL situs web sampeyan (contone https://plumamazing.com) cathet foto. Aplikasi bisa mindhai banjur langsung menyang situs sampeyan.
  2. Sijine jeneng, alamat, email, situs web, sapiturute. Dadi wong ngerti iki minangka titah, foto, properti intelektual sampeyan.
  3. Dheweke bisa email sampeyan, nanggapi utawa mbok menawa tuku gaweyan sampeyan.
  4. Akeh perkara sing durung dipikirake :)

Cara Nggawe kode QR ing iWatermark.

Tututi 'gawe tandha banyu grafis' (ndhuwur) pilih Kode QR ing menu EDIT sisih kiwa (deleng gambar ing ndhuwur). Ketik data sing pengin dienkode. Banjur pencet tombol GENERATE. Bakal nggawe lan masang kode QR. Simpen nganggo jeneng sing cocog. Saiki, kapan wae sampeyan pengin kode QR iki bisa digunakake kanggo menehi watermark foto. Sawise sampeyan nggawe kode QR sing apik kanggo nyoba.

Delete the Watermark

Kanggo mbusak tandha banyu uga prasaja. Pilih foto utawa gambar siji.

Kanggo iPhone / iPad - pilih tombol kanggo nggawe Watermark Teks utawa Watermark Grafis. Ing sisih ngisor layar pilih tab pandhu arah Watermark banjur ing roller sing muncul pilih tandha banyu sing pengin sampeyan busak banjur pencet tombol abang kanthi - ing njero.

Kanggo Android - pilih tombol kanggo nggawe Watermark Grafis. Ing sisih ngisor layar pilih tab pandhu arah Watermark banjur ing roller sing muncul pilih tandha banyu sing pengin mbusak banjur pencet tombol abang kanthi - ing njero.

Ngirit lan Nuduhake

Nalika sampeyan mencet tombol nyimpen ing ngisor tengen sawise watermark gambar gambar katon ing ndhuwur. Sampeyan bisa:

  1. Simpen menyang Photo Library.
  2. Email kanthi kualitas lan ukuran lengkap. (Email mung kasedhiya yen sampeyan wis nggawe email metu ing piranti iOS)
  3. Email kanthi ukuran sing luwih murah lan ukuran sing luwih cilik.
  4. Email kanthi ukuran qualtiy lan isih ukuran cilik, nanging isih katon apik ing web.
  5. Unggah menyang Facebook akun.
  6. Upload menyang Twitter

Kata: Kanggo nuduhake foto watermark menyang Facebook, Twitter lan Instagram, aplikasi kasebut kudu diinstal / diatur ing piranti sadurunge mbukak iWatermark.

Pilih Foto utawa Multiple Foto

Akses menyang foto kudu diuripake. Kanggo mesthekake yen iki mlebu:
iOS 6 pindhah menyang setelan: privasi: foto lan supaya ngalih nggunakake Foto.
iOS 5 pindhah menyang setelan: privasi: layanan lokasi: lan priksa manawa iWatermark wis diuripake. Kita ora nggunakake data lokasi nanging iki kudu diaktifake supaya bisa digunakake kanthi macem-macem pilihan.

Foto Batch Watermarking

Pilih luwih saka siji foto kanggo diwiwiti kaya ing layar ndhuwur. Pencet tombol 'Rampung' banjur ing layar utama pilih tombol Watermark banjur pilih salah siji saka sampeyan utawa tandha banyu. Sawise sampeyan enggo bareng (simpen menyang album utawa facebook, lsp), saben foto banjur ganti lan sampeyan bisa nyimpen ing endi wae sing dikarepake (album, flickr, facebook, lsp)

Menyang Watermarks

Gunakake tombol Posisi kanggo menehi tandha tandha tandha banyu menyang lokasi sing padha kanggo saben foto. Klik tombol posisi ing Tandha utawa Teks Watermarks lan sampeyan bakal entuk dialog ing ndhuwur. Pilih lokasi horisontal lan lokasi vertikal (kaya kiwa, ndhuwur) kanggo pasang tandha banyu ing papan sing padha saben foto kanggo foto individu utawa foto kumpulan.

Alat posisi penting banget nalika sampeyan duwe macem-macem foto kanggo proses batch, yaiku orientasi sing beda (potret utawa malang) utawa resolusi sing beda lan sampeyan pengin tandha banyu katon ing papan sing padha.

FAQ

Q: Apa bedane iWatermark Gratis lan iWatermark loro kanggo iPhone / iPad?
A: Bedane mung kalorone yaiku iWatermark Free menehi tandha banyu cilik sing ujar 'iWatermark Free - Upgrade kanggo mbusak watermark iki' ing sisih ngisor gambar. Ing versi Free tombol kanggo nganyari versi biasa ana ing kaca utama. Akeh sing bakal nemokake sing cukup. Yen ora upgrade kanggo mbusak watermark kasebut. Nganyarke ndhukung evolusi iWatermark, regane murah kanggo program sing canggih.

Q: Apa bedane iWatermark ing iOS lan Android?
A: Ora akeh, mula nggunakake manual sing padha. Versi Android nyimpen file ing papan liyane. Wangsulane ing Q&A sabanjure.

Q: Aku nyimpen kenapa ora bisa nemokake fotoku sing ditandhani?
A: Iki minangka 2 item sing beda kanggo nyimpen (1) watermark utawa (2) foto watermark. Aja mbingungake siji liyane.

1. Bukak foto, gawe tandha teks utawa teks grafis banjur simpen mung tandha banyu.
or
2. Bukak foto, tambahake banyu sing wis disimpen, tandhingake foto banjur simpen foto sing dicenthang banyu.

Nalika sampeyan nggawe 1 (ndhuwur) sampeyan bisa dadi bingung amarga nalika nggawe tandha banyu sampeyan ngemot foto dhisik kanggo ndeleng potret kasebut ing potret. Yen sampeyan nyimpen nyimpen tandha banyu, sampeyan ora nggawe foto kasebut. Watermark disimpen ing rol kamera ing ngendi bisa digunakake maneh kapan wae.

1 ngidini sampeyan nggawe macem-macem tandha banyu sing banjur bisa milih kapan mengko kanggo potret banyu kanthi gampang.
2 minangka watermarking lan nyimpen foto sing dicenthang banyu. 

Q: Versi Android nyimpen file ing endi.
A: Nalika sapisanan miwiti versi Android, nggawe dialog sing ujar, “Tip sing migunani: Foto sing ditandhani nganggo aplikasi iki disimpen ing folder sing ditandhani 'Gambar iWatermarked' ing panyimpenan eksternal. Sampeyan bisa ngakses nggunakake aplikasi browser file utawa liwat Galeri ”.

Q: Apa bedane iWatermark kanggo versi iPhone / iPad lan versi desktop kanggo Mac / Win?
A: Versi desktop njupuk kauntungan saka pemroses sing luwih cepet lan tampilan sing luwih gedhe. Versi desktop kasedhiya luwih akeh, bisa ngatasi foto sing luwih gedhe lan luwih gampang digunakake ing atusan utawa ewu foto ing alur kerja fotografer. Versi iPhone / iPad dirancang kanggo ngidini sampeyan nggunakake sentuhan kanggo ngganti macem-macem paramèter. Kaloro dirancang kanggo cocog karo hardware. Kanggo ngerteni luwih akeh menyang kene iWatermark Pro kanggo Mac lan iWatermark kanggo Win.  Kaya kita ing Facebook kanggo entuk warta lan coupon diskon khusus kanggo versi Mac utawa Win.

Q: Napa aku kudu menehi watermark foto sing dak pasang ing Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, lsp.
A: Pitakonan banget! Amarga kabeh layanan kasebut mbusak metadata sampeyan lan ora ana sing nggandhol foto kasebut. Wong mung bisa nyeret gambar menyang desktop lan nuduhake wong liya nganti ora ana hubungane lan ora ana info ing file sing ujar nggawe utawa nduwe. Tandha banyu wis mesthekake yen kabeh wong ngerti yen foto kasebut minangka IP sampeyan (properti intelektual). Sampeyan ora tau ngerti nalika foto sing dijupuk bakal dadi virus. Disiapake.

Q: Apa iWatermark Pro nyimpen foto kanthi resolusi paling dhuwur kanggo album foto?
A: Ya, iWatermark kanggo iPhone nyimpen resolusi paling dhuwur kanggo album foto. Bisa uga nuduhake resolusi suda kanggo tampilan sampeyan supaya bisa nambah kacepetan, nanging output pungkasan padha karo input. Sampeyan uga bisa email foto sing diwenehi tandha banyu terus saka app sing dipilih kanggo resolusi kalebu resolusi paling dhuwur. Sampeyan bisa uga yen sampeyan nyoba email saka album foto kasebut lan sampeyan lagi ing 3g (ora wifi) Apple milih ngedhunake resolusi foto. Sing ora ana gandhengane karo iWatermark. Ora ana hubungane karo pilihan Apple, ATT lan nggedhekake bandwidth 3G.

Q: Kepiye cara nggunakake fonts saka versi iPhone / iPad utawa Android iWatermark ing Versi Mac?
A: Kanggo njaluk fonts saka aplikasi iWatermark iPhone sampeyan kudu nemokake lokasi iPhone disimpen ing Mac.
Ing iTunes, panel aplikasi, kontrol + klik app, banjur pilih "Show in Finder".
Bakal mbukak file sing ana ing kene:
Macintosh HD> Pangguna> * Jeneng Pangguna *> Musik> iTunes> Aplikasi Seluler
lan bakal nyorot file sing diarani iWatermark.ipa Yen ditransfer menyang Mac utawa Win yaiku aplikasi iWatermark.
Salin file iki tombol pilihan banjur seret file iki menyang desktop kanggo nyalin ing kono. saiki kudu ana ing folder asli lan salinan ing desktop sampeyan.
Ganti jeneng ekstensi desktop dadi .zip. mula saiki kudu dijenengi iWatermark.zip
Klik kaping pindho kanggo ngilangi. sampeyan saiki bakal duwe folder, ing sajrone barang-barang kasebut:
Klik ing folder Payload banjur klik klik file iWatermark lan sampeyan bakal entuk menu gulung ing ndhuwur.
Klik ing 'Tampilake isi Paket' lan ing njero sampeyan bakal nemokake kabeh fonts.
Klik kaping pindho font kanggo nginstal ing Mac.

Q: Aku milih 'Aja ngidini akses iWatermark menyang foto' kanthi ora sengaja. Kepiye cara nguripake kanggo iWatermark?
A: Menyang setelan: privasi: foto lan ing kono ngalih kanggo iWatermark.

Q: Kepiye cara mindhah tandha banyu?
A: Kanggo mindhah tandha banyu, demek nganggo driji banjur seret ing ngendi wae pengin. Sampeyan uga bisa ngganti ukuran font, skala (nggunakake jiwit / zoom) lan ganti sudut (rong corak driji) langsung kanthi sentuhan.

Q: Apa iWatermark pass info EXIF ​​saka foto asli?
A: Ya, foto foto sing disimpen ing Photo Photo utawa dikirim liwat email duwe kabeh info EXIF ​​asli kalebu info GPS.

Q: Aku duwe kacilakan apa sing aku lakoni.
A: Kacilakan nanging kacilakan bisa kedadeyan 4 sebab lan ana solusi sing gampang.

1. Download ala ing endi sampeyan kudu mbusak versi ing iPhone / iPad lan uga ing iTunes utawa piranti Android banjur download maneh.
2. Nggunakake foto saka SLR sing 10 megs utawa luwih ukuran. iWatermark kanggo iPhone dirancang kanggo foto iPhone lan iPad. Bakal bisa digunakake ing foto liyane sing luwih gedhe nanging kudu eling watesan memori ing piranti Android lan iOS saiki.
3. Ana sing arep nganggo OS telpon. Wiwiti maneh supaya telpon bali ing kahanan standar.
4. Ora cukup memori sing ditinggalake ing piranti. Solusi kasebut mung mbusak podcast, video utawa konten sementara liyane.

Sawise sampeyan mriksa lan nindakake ing ndhuwur lan duwe bug sing konsisten keparenga mangertos rincian kanggo nggawe maneh lan yen bisa ngasilake maneh, kita bisa ndandani.

Q: Aku pengin nggunakake tapak asma minangka tandha banyu sing bisa ditemokake ing potretku. Kepiye cara nambah grafis kaya conto tandha tangan dening Picasso, Ben Franklin, lsp?
A: Ana 2 cara:

  1. gunakake dibangun ing Scan Signature sing ana ing menu Owahi nalika sampeyan klik Damel Grafis.
  2. nggawe grafis ing komputer banjur email file dhewe, simpen file sing dipasang ing perpustakaan foto. Ana ing perpustakaan foto iPhone sing bisa ditemokake saka iWatermark kanggo menehi watermark foto.

Iki minangka garis besar langkah-langkah kasebut:

Transparansi kudu digawe ing Photoshop kaya iki:

1) gawe lapisan lan cambake tandha banyu (utawa tempel sing gampang)
2) sihir sulap kabeh pemirsa, banjur tekan mbusak. Sampeyan lagi kiwa karo latar mburi checkerboard yaiku
3) ndhelikake lapisan latar
4) nyimpen minangka PNG. Transparansi ora bisa digawe nganggo .jpg iku kudu file .png.
Rincian liyane babagan proses ing ngisor iki.

Gunakake grafis apa wae minangka tandha banyu. Kanggo nggunakake tandha tangan sampeyan, mula sampeyan kudu mindhai tandha banjur mbusak latar mburi. Yen sampeyan duwe tandha tandha latar mburi putih, iki bakal dadi bagean potret sampeyan, tandha banyu tandha katon kaya blok putih. Kanggo mesthekake yen ora kelakon, sampeyan teken pindai menyang editor grafis kaya Photoshop (utawa editor grafis liyane gIMP sing gratis) mbukak tandha tangan sampeyan, copot latar putih kanthi alat sihir banjur simpen file kasebut minangka file .png. Mesthine file kasebut minangka file .png wiwit file jpg ora ngidini duwe latar transparan.

iki link menehi langkah-langkah kanggo nindakake iki. kene yaiku 5 cara kanggo nindakake iki. Sampeyan uga bisa google nggawe tandha kanthi latar mburi transparan kanggo njaluk info luwih lengkap.

Cara paling gampang transfer menyang iPhone / iPad yaiku ngirim file menyang awake dhewe, bukak email banjur simpen file sing dipasang ing perpustakaan foto. Uga ana cara lan alat liyane kanggo mindhah grafis menyang perpustakaan foto ing iPhone. Ing Android sampeyan bisa nyimpen grafis PNG langsung menyang panyimpenan telpon.

Banjur ing iWatermark, sampeyan nggawe tandha grafis lan nggunakake gambar tandatangan sampeyan (saka gambar foto liberal iPhone) lan wenehi jeneng sampeyan. Sampeyan bisa entuk akeh resolusi, rotasi, opacities, lsp lan menehi jeneng kanggo ngenali.

Q: Kepiye cara Foto Stream? apa aku nambah foto menyang Photo Stream tinimbang Kamera Gulung?
A: Iki dikendhalekake dening Apple ora dening kita. Info liyane ing kene.

Q: Kepiye carane mbusak tetandan lan logo conto sing diwenehake?
A: Pilih foto (kanggo tumindak minangka latar mburi) banjur klik ing nggawe watermark grafis. Klik sabanjure ing watermark lan roller bakal muncul. Klik tandha abang - kanggo mbusak conto kasebut. 

Q: Aku ilang telpon lan kudu mbebasake versi iPhone / iPad (utawa Android). Apa aku kudu mbayar maneh?
A: Ora Apple iTunes nyimpen lan Google Play supaya sampeyan ndownload ulang aplikasi sing wis dituku lan kabijakane ana ing tautan kasebut.

Q: Apa ana versi iWatermark kanggo Mac utawa Windows?
A: Ya, kabeh mau kasedhiya ing situs iki kene. Dheweke kuat banget, utamane iWatermark Pro anyar kanggo Mac. Ngidini sawetara tandha banyu kanthi bebarengan, nggunakake proses paralel (FAST) lan duwe efek lan keluwesan luwih akeh. Apik kanggo tukang foto.

Q: Yen pengin nggunakake iWatermark kanggo iPad lan iPhone, apa kudu mbayar rong aplikasi utawa mung siji?
A: Sawetara produsen aplikasi pengin sampeyan mbayar kaping pindho. Kita ora. IWatermark sing padha bisa digunakake ing iPhone lan iPad. Sacara sah sampeyan duwe kalorone lan sampeyan bisa duwe piranti lunak ing kalorone. Nanging coba kanca sampeyan tuku utawa nyinau ulasan bintang 5 sing apik ing toko aplikasi iTunes amarga mung .99 lan apel sing entuk kaping telune. Kaloro-lorone mbantu kita supaya terus berkembang, program lan ngapikake aplikasi.

PENTING: Tandha tangan John Hancock, Ben Franklin, Galileo minangka conto tengara banyu grafis. Iki minangka tapak asline asli wong kasebut. Saben dipindai, didigitalisasi, latar mburi dicopot lan disimpen dadi file .png. Iki kalebu kanggo seneng-seneng lan nuduhake apa sing bisa ditindakake. Disaranake sampeyan nggawe teken dhewe utawa nggunakake logo kanggo potret. Deleng info ing Q&A ing ndhuwur babagan cara nggawe lan nyelehake teken utawa logo sampeyan dhewe menyang iWatermark. Yen sampeyan ora pengin nggawe watermark grafis dhewe, sampeyan bisa nggawe watermark teks kaya sing sampeyan butuhake.

iWatermark

Wong kaya iWatermark. Supaya luwih becik kita nemokake manawa ora bisa nganyarke fitur lan antarmuka panganggo amarga padha seneng kaya lan ora pengin diganti. Mula, nalika duwe ide kanggo versi kanthi antarmuka anyar (cara ngoperasikake program) lan fitur-fitur anyar sing ora pas karo iWatermark, kita ora bisa ngganti mula nggawe app anyar lan diarani iWatermark +.

iWatermark nglegakake watermarking sing dibutuhake wong akeh. Nanging kanggo jurnalis foto, fotografer profesional lan wong sing butuh luwih akeh iWatermark + digawe. Wis luwih akeh jinis iWatermark, sampeyan bisa nggunakake akeh watermark kanthi bebarengan, lan nindakake akeh perkara sing ora bisa ditindakake ing iWatermark. Akeh sing ujar manawa luwih kuat tinimbang akeh aplikasi desktop. Iki uga nyolong ngelingi rega aplikasi desktop lan akeh program ing iWatermark +. Banjur sampeyan duwe aplikasi loro. Sampeyan bisa nganyarke saka iWatermark dadi iWatermark + kanthi gampang. Tutul ing kene kanggo info babagan iWatermark + lan carane nganyari.

iWatermark + kanggo ios lan android, watermark batch, nglindhungi foto lan video

Komentar

Mangga ngirim saran, kewan omo, lan mung kanggo menehi saran babagan sing disenengi kene. Kirimake email penawaran apik lan link menyang situs sampeyan. Yen sampeyan duwe foto apik kanthi watermark, aja bebas ngirim. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan.

Facebook Kaya Kita

Gabung ing Facebook lan entuk warta lan coupon diskon kanggo versi iWatermark Mac utawa Windows. Gunakake desktop sampeyan ing iPhone lan versi Android iWatermark.

Screencast ringkesan iWatermark lan iWatermark + dening Tabitha Carro

Video screencast iki asale saka Phylis Kare

Screencast kanthi spiderworking

Katherine Roussopoulos nganakake skrén informatif iki.

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC