iWatermark + iOS # 1 Aplikasi Video Foto Watermark

$4.99

versi: 6.7.9
Paling Anyar: 1 / 22 / 22
Mbutuhake: iOS

iWatermark + Watermark kanggo Lindhungi Foto & Video Kanthi Aplikasi iPhone / iPad

Tandha Water kanggo Nglindhungi Foto & Video Sampeyan. Yen sampeyan dadi fotografer awal utawa profesional, jurnalis utawa artis iWatermark + (nganyari menyang iWatermark) bisa digunakake kanggo nambah teks pribadi utawa tandha banyu grafis sing bisa dideleng. Sawise ditambahake menyang foto utawa video, watermark sing katon iki nampilake gaweyan lan kepemilikan sampeyan. Kaya tandatangani properti intelektual sampeyan. iWatermark + uga duwe watermarks sing ora katon kanggo nglindhungi foto utawa video sampeyan. Aplikasi watermark # 1 kanggo TikTok, Instagram, Twitter, Facebook & Snapchat lan aplikasi watermarking paling apik. Kanggo ndeleng apa sing dipikirake pro liyane babagan (luwih saka 1000) 5 lintang bintang ing iTunes App Store.

"IWatermark + yaiku App Watermarking paling apik sing wis daktingali ing iOS. Integrasi apik minangka extension suntingan foto iOS. " lan "Nomer 5 Aplikasi Top 100 taun iki." - Terry White, Evangelis Desain & Fotografi Donya Utama kanggo Adobe Systems, Inc.

iWatermark + Penting kanggo Photojournalists ing kothak Piranti Jurnalisme Foto  & # 1 app penting kanggo TikTok, Instagram & Snapchat

Yen sampeyan pengin cepet nglindhungi gambar lan video saka plagiarisme, iWatermark bakal dadi alat sing kudu sampeyan lakoni! Review dening freeappsforme 3/12/22

“Aja nganti karya fotomu ora dikenal. Entuk iWatermark +." Review dening Marcel Dufresne

Watermarks Subtle sing Nglindhungi foto

iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 1 watermark

Jinis Watermark Liyane Saka App Liyane

Wis suwene 2 taun kepungkur iWatermark wis dadi alat platform platform paling populer sing kasedhiya Mac & Windows minangka iWatermark Pro & ing iOS / Telpon / iPad & Android minangka aplikasi iWatermark lan iWatermark +. iWatermark ngidini sampeyan nambah watermark pribadi utawa bisnis ing foto utawa video. Sawise ditambahake tandha banyu iki nampilake nggawe lan kepemilikan foto utawa karya seni iki.

Apa sing iWatermark? iWatermark minangka piranti lunak sing ngidini macem-macem watermarking anyar. Nggunakake macem-macem tandha banyu digital sing katon & ora katon kanggo nyambung foto karo sing nggawe.

Sapa sing iWatermark? Saben wong sing njupuk foto & video. Kita wis dingerteni penting kanggo wartawan foto, fotografer pro, lan wong sing nggunakake Instagram, Facebook lan situs media sosial liyane.

Napa penting? Amarga ngidini tukang photo kanggo promosi foto nalika nyegah kontrol lan sesambungan minangka penulis foto. Saiki nalika foto dituduhake penulis / fotografer bisa terus dingerteni lan aken.

Ing video ing ngisor iki, Terry White, Evangelis Desain & Photography Evangelist utama kanggo Adobe Systems, ujar babagan carane nggunakake iWatermark + karo Lightroom.

iWatermark unik ing Akeh Cara:

✓ Kasedhiya ing kabeh platform 4 iOS, Mac, Windows lan Android.
✓ Iki minangka aplikasi biasa lan ekstensi editing foto sing bisa menehi watermark langsung ing Foto Apple lan aplikasi liyane.
✓ Gunakake siji utawa kaping tandha banyu bebarengan ing foto utawa foto.
✓ Tandha banyu video kanthi 7 sing katon lan 1 sing ora katon = 8 jinis watermark.
✓ Tandha banyu foto kanthi 9 sing katon lan 2 sing ora katon = 11 jinis watermark.
✓ Tandha banyu 1 utawa pirang-pirang potret sekumpulan.
✓ Nyetel efek interaktif langsung kaya warna, bayangan, font, ukuran, opacity, rotasi, lsp.
✓ Pratinjau langsung watermark ing foto sadurunge diproses.
✓ 242 fon khusus lan 50 Apple = 292 font gedhe sing dibangun lan siap digunakake kanggo watermark teks.
✓ Swara 5000 grafis vektor profesional utamane kanggo fotografer.
✓ Simpen kabeh watermark sing digawe kanggo nguripake / mateni, nggunakake maneh, ekspor lan nuduhake.
✓ 11 jinis watermark. 6 watermarks unik & eksklusif kanggo iWatermark (ndeleng ngisor).
• IW • Cloud mung serep awan kabeh tandha banyu sampeyan. Gunakake ing Mac, Win, Android lan iOS.

Kita nimbang kabeh sing sampeyan lakoni kanggo ngatur foto, supaya bisa dadi dhewe, minangka landmark. Ing watermarks kepungkur ditemokake lan digunakake kanggo item ID kaya prangko, mata uang, kertas, paspor lan dokumen resmi liyane. Saiki, kanthi cara sing padha, tandha banyu digital ngganggu identitas lan gaya menyang foto lan video sampeyan. The fotografer Ansel Adams nduwe gaya khusu sing menehi foto, kaya gaya lukisan unik Monetnandhani lukisane. Ansel Adams nggunakake laladan ireng lan putih, kajelasan, kontras, papan sing gedhe banget, ora disenengi, lan apik banget minangka tandhane sanajan dheweke uga mlebu karyane. Kaya fotografer lan seniman sing apik sampeyan bisa nyipta karya supaya ora mung ayu lan bisa dingerteni nanging uga mbantu nglindhungi gaweyane. Iki kok kita ndeleng saben barang ing ngisor iki sanajan metadata, stegomark, ukuran ukuran lan saringan minangka watermarks amarga bisa ngetrapake foto kanthi gaya tartamtu sampeyan.

Jinis Watermarks sing IWatermark + 11

KoleksilambangTampilanAplikasi ingDescription
TèksiWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 2 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Teks ArciWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 3 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Teks ing dalan mlengkung.
Grafis BitmapiWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 4 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Grafis biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta lan sapiturute Kanggo ngimpor.
Grafis VektoriWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 5 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Gunakake luwih saka 5000 vektor internal (SVG) kanggo nampilake grafis sing sampurna kanthi ukuran apa wae.
Grafis BorderiWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 6 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Sawijining tapel wates vektor sing bisa diencengi ngubengi gambar lan disesuaikan nggunakake macem-macem setelan.
QR CodeiWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 7 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Jinis barkod kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
SignatureiWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 8 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Mlebu, ngimpor utawa pindai tandha sampeyan menyang tandha banyu kanggo menehi tandha gaweyan.
MetadataiWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 9 watermarkkahuripanFoto & Foto
Video
Nambah informasi (kaya email utawa url) menyang IPTC utawa XMP bagean file foto.
StegoiWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 10 watermarkkahuripanFoto & Foto
Video
StegoMark minangka metode babagan steganografis properti saka informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut dhewe.
Ngowahi ukuraniWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 11 watermarkkatonPhotoNgganti ukuran foto. Khusus migunani kanggo Instagram
Filter FilteriWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 12 watermarkkatonPhotoAkeh saringan sing bisa digunakake kanggo stylise tampilan foto.
Pilihan EksporiWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 13 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Pilih opsi ekspor kanggo format, GPS lan metadata

Napa iWatermark?

Foto saka kamera anonim. Nalika njupuk foto lan nuduhake, kanca nuduhake, banjur kanca, banjur ora pati ngerti. Saben wis kurang sithik lan pungkasane ora ana gandhengane karo sampeyan. Ing saindenging jagad, foto sampeyan 'ora dingerteni nitahake'. Akeh foto sing apik banget dadi virus (dadi populer banget) sing ora ana gandhengane karo identitas pamilike. Tegese, tanpa cara liya supaya wong liya menehi pengakuan, matur nuwun utawa mbayar kanggo pihak sing duwe. Solusi masalah iki yaiku iWatermark, sing tujuane kanggo nyuntikake foto karo identitas kanthi macem-macem cara, katon lan ora bisa dideleng. Teknologi ing iWatermark lan 11 alat watermark mbantu sampeyan mlebu, nggawe pribadi, nggawe gaya, aman lan nglindhungi foto.

iWatermark ing permukaan bisa uga meh padha karo aplikasi grafis kaya PhotoShop nanging iWatermark njupuk sudut sing beda banget. iWatermark dirancang kanggo ngolah foto siji utawa akeh kanthi macem-macem alat watermarking, kabeh dibangun kanggo tujuan sing unik, supaya bisa nyalahake saben foto kanthi identitas minangka fotografer.

- Tandatangani foto / kriya kanthi digital kanthi iWatermark kanggo njaluk, ngamanake lan njaga properti intelektual lan reputasi sampeyan.
- Mbangun merek perusahaan, kanthi menehi logo perusahaan ing kabeh gambar.
- Aja kaget ndeleng foto lan / utawa kriya ing papan liya ing web utawa ing iklan.
- Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe.
- Ngindhari pengadilan sing larang regane sing bisa nyebabake kasus penyalahgunaan ip.
- Aja gelisah properti intelektual.

Nggunakake iWatermark lan siji utawa luwih saka 11 jinis watermark sing beda bisa mbantu nglindhungi foto lan njupuk foto sing cocog karo para fotografer.

fitur

iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 14 watermark Kabeh Platform
Aplikasi pribumi kanggo iPhone / iPad, Mac, Windows lan Android
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 15 watermark 6 jinis tandha banyu
Teks, grafis, QR, tandha tangan, metadata lan steganografis.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 16 watermark kompatibilitas
Bisa nganggo kabeh kamera, Nikon, Canon, Sony, Smartphone, lsp.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 17 watermark Batch
Proses Tandha banyu siji utawa kumpulan macem-macem foto bebarengan.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 18 watermark Tandha Water Metadata
Gawe tandha banyu nggunakake metadata kaya penulis, hak cipta lan tembung kunci.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 10 watermark Watermarks Steganographic
Tambah watermarks StegoMark sing ora bisa ditemokake kanggo nampilake info ing foto
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 7 watermark Watermarks QR Code
Gawe kode QR aplikasi nganggo url, email utawa info liyane sing digunakake minangka tandha banyu.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 21 watermark Watermarks Tèks
Gawe tandha banyu teks kanthi font, ukuran, warna, sudhut liyane, lan liya-liyane
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 22 watermark Grafik Watermarks
Gawe tandha banyu utawa logo kanthi nggunakake file grafis transparan.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 23 watermarkManager Watermark
Tansah kabeh tandha banyu ing sak panggonan kanggo sampeyan lan bisnis
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 24 watermark Tandha Watermarks
Gunakake tandatangan sampeyan minangka tandha banyu kaya pelukis sing misuwur
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 25 watermark Kaping Watermarks Serangkum
Pilih lan pilih macem-macem tandha banyu ing foto.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 18 watermark Tambah Metadata
Watermark nggunakake hak cipta, jeneng, url, email, lan sapiturute menyang foto.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 27 watermark Lawang Watermark
Pilih siji utawa sawetara watermark saka laci.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 28 watermark Data Lokasi GPS
Njaga utawa mbusak metadata GPS kanggo privasi
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 29 watermark Ngowahi ukuran Foto
Ing loro versi versi Mac lan Win bisa diowahi ukuran.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 30 watermarkmeh
Nggunakake GPU, CPU lan proses paralel kanggo nyepetake banyu.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 31 watermarkImpor & Ekspor

JPEG, PNG, TIFF & RAW
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 32 watermark Nglindhungi Foto
Gunakake macem-macem teknik watermarking kanggo nglindhungi foto
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 33 watermark Ngelingake Maling
A Watermark ngelingake manawa foto kasebut kalebu properti intelektual
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 34 watermark kompatibel
karo aplikasi kaya Adobe Lightroom, Foto, Aperture lan kabeh browser foto liyane
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 35 watermark Tandha Watermarks
Ekspor, serep lan nuduhake tandha banyu sampeyan.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 36 watermark Efek Khusus
Efek khusus kanggo pangolahan foto sadurunge lan kirim
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 37 watermark Multilingual
Watermark ing basa apa wae. Seluler kanggo pirang-pirang basa
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 38 watermark posisi
Ngontrol Posisi Absolute
Watermarks bisa diatur kanthi piksel.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 39 watermark posisi
Posisi Relatif Kontrol
Kanggo posisi sing padha ing kumpulan foto kanthi orientasi lan dimensi sing beda.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 31 watermark Share
Nuduhake liwat email, Facebook, Twitter lan situs media sosial liyane.
iWatermark + iOS # 1 Watermark Photos Video App 41 watermark Ganti jeneng
Kumpulan Foto
Nggawe alur kerja kanggo ganti jeneng kanthi otomatis kanthi otomatis.

Info Layering

iWatermark + ngidini sampeyan info EXIF ​​lan IPTC kanggo lapisan jinis kamera, lensa, geolokasi, dhuwure, kacepetan, lan liya-liyane ing ndhuwur foto utawa video sampeyan. Layering ditindakake kanthi 'tag' sing ngidini nyelehake tag watermark nganggo EXIF ​​lan / utawa IPTC ing ndhuwur foto / video kanggo mbukak info liyane. Apik kanggo verifikasi lokasi, lan cocog karo GoPro, saengga migunani kanggo rekaman olah raga. Penting kanggo SLR saka Sony, Nikon, Canon, Olympus, Samsung, Fuji, Panasonic, Pentax, Leica, lsp.

Alat sing apik kanggo jurnalis, wartawan warta, podcast, influencer, pangguna profesional media sosial (kayata Instagram, Facebook, TikTok, SnapChat, Twitter, lsp) lan para pamula sing pengin nglindhungi foto lan nambah jeneng, perusahaan, email lan / utawa situs web kanggo foto / video kasebut.

6.7.92022-01-22
  • - [fixed] impor / ekspor watermarks rusak amarga owah-owahan sistem, saiki tetep.
    - ing aplikasi Apple Files, klik kaping pindho file watermark sing diekspor bakal mbukak lan ngimpor tandha banyu ing file kasebut menyang iWatermark + utawa iWatermark + Lite.
6.7.72022-01-11
  • - [Anyar] Saiki, ing iWatermark + Lite sapisanan, tandha banyu langsung ing aplikasi Foto Apple kanthi kabeh fitur. Bukak aplikasi Foto Apple pilih foto, pilih suntingan, pilih nggunakake iWatermark + kanggo ngowahi foto ing Foto Apple, tandha banyu sing pungkasan sampeyan pilih ing iWatermark + digunakake kanggo tandha banyu ing aplikasi Foto Apple, kenek rampung lan rampung. Rincian liyane ing bagean 'Ekstensi' saka manual.
    - [Anyar] iWatermark + Lite, sapisanan, duwe tumbas ing-app sing ngidini tuku tandha banyu, bundel utawa kabeh bebarengan. Iki kalebu 3 hadiah gratis kanggo pangguna sing durung kasedhiya sadurunge.
    - [Mod] Fitur nuduhake Instagram sing wis apik sing wis dadi enggo bareng paling apik kanggo Instagram ing aplikasi apa wae, kajaba ing aplikasi Instagram dhewe. Mung aplikasi pihak katelu paling apik kanggo Instagram.
    - [Mod] Batal tetep ing tandha banyu Tandha
    - [Mod] App saiki nggunakake teks dinamis luwih apik kanggo aksesibilitas luwih. Lan sawetara masalah liyane sing diatasi amarga penguji beta sing cetha
    - [Anyar] Nambahake font Google tulisan tangan sing apik jenenge Caveat sing disaranake pangguna. https://fonts.google.com/specimen/Caveat

    Mangga wenehi link kanggo iWatermark Lite menyang kanca sing berorientasi fotografi, pengaruh sosial, instagramer, sing pengin nglindhungi foto kasebut. Gratis lan minangka, 'coba sadurunge tuku', versi shareware kanggo pangguna pisanan. Tuku anyar bakal mbantu mbiayai tahap pangembangan utama (rahasia) sabanjure. iWatermark+ Lite: https://apps.apple.com/us/app/iwatermark-lite-add-watermark/id938018176
6.7.82022-01-11
  • - [Ndandani] gambar cilik tetep ora ditampilake kanthi bener ing kaca dhaptar watermark.
    - [Mod] apik app-store rater.
    - [Anyar] ditambahake (...) lambang ing kaca tuku ing-app whick mbukak kaca nyimpen ing versi lite
    - [Misc.] internal, grafis lan owah-owahan ijin
6.7.62022-01-02
  • - [Anyar] Saiki, ing iWatermark + Lite sapisanan, tandha banyu langsung ing aplikasi Foto Apple kanthi kabeh fitur. Bukak aplikasi Foto Apple pilih foto, pilih suntingan, pilih nggunakake iWatermark + kanggo nyunting foto ing Foto Apple, tandha banyu sing pungkasan sampeyan pilih ing iWatermark + digunakake kanggo menehi tandha banyu ing aplikasi Foto Apple, tekan rampung lan rampung. Rincian liyane ing bagean 'Ekstensi' saka manual.
    - [Anyar] iWatermark + Lite, sapisanan, duwe tumbas ing-app sing ngidini tuku tandha banyu, bundel utawa kabeh bebarengan. Iki kalebu 3 hadiah gratis kanggo pangguna sing durung kasedhiya sadurunge.
    - [Mod] Fitur nuduhake Instagram sing wis apik sing wis dadi enggo bareng paling apik kanggo Instagram ing aplikasi apa wae, kajaba ing aplikasi Instagram dhewe. Mung aplikasi pihak katelu paling apik kanggo Instagram.
    - [Mod] Batal tetep ing tandha banyu Tandha
    - [Mod] App saiki nggunakake teks dinamis luwih apik kanggo aksesibilitas luwih. Lan sawetara masalah liyane sing diatasi amarga penguji beta sing cetha
    - [Anyar] Nambahake font Google tulisan tangan sing apik jenenge Caveat sing disaranake pangguna. https://fonts.google.com/specimen/Caveat

    Mangga wenehi link kanggo iWatermark Lite menyang kanca sing berorientasi fotografi, pengaruh sosial, instagramer, sing pengin nglindhungi foto kasebut. Gratis lan minangka, 'coba sadurunge tuku', versi shareware kanggo pangguna pisanan. Tuku anyar bakal mbantu mbiayai tahap pangembangan utama (rahasia) sabanjure. iWatermark+ Lite: https://apps.apple.com/us/app/iwatermark-lite-add-watermark/id938018176
6.7.52021-10-16
  • -- tetep "Posisi Watermark> Nudge" toolbar.
    -- kacilakan "QR Watermark" langka.
6.7.42021-10-15
  • -- toolbar tetep lan quirks bar navigasi (lan «pratinjau kanvas») ing ios15.
    -- varian langka saka jpeg sing nyebabake kacilakan
6.7.22021-10-02
  • - batch ios15 tetep
    - «nyepetake kumpulan» ndandani
    - warna ui ndandani
6.72021-08-25
  • - Mung siji fitur anyar sing apik. Sampeyan saiki bisa ngekspor lan ngimpor watermarks. Iki minangka fitur sing penting banget amarga sampeyan saiki bisa nggawe serep kabeh gaweyan watermark sing wis sampeyan lakoni nalika nggawe. Luwih becik saiki sampeyan bisa nuduhake file watermark kasebut karo kanca utawa ing perusahaan sampeyan minangka landmark resmi. Kanggo nggunakake, disaranake gawe serep langsung, menyang 'Dhaptar Watermark' ing ngendi sampeyan bakal weruh 2 lambang anyar.
    - Kothak kanthi panah munggah ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngekspor / nuduhake / nggawe cadangan tandha banyu.
    - Kothak kanthi panah mudhun ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngimpor tandha banyu saka file .iw + sing sadurunge diekspor saka iWatermark +. Sampeyan bisa zip lan nuduhake file .iw + liwat email utawa sampeyan pengin wong utawa perusahaan.
    Katrangan lengkap ing manual.
    ---
    - sawetara pangowahan cilik lan koreksi
    - katrangan sing dianyari ing app store
    - nganyari manual
6.6.22021-08-03
  • - menu info pemilih (i) media anyar. nalika nggunakake media pilihan (kanthi info) sampeyan bisa nggunakake tampilan gambar cilik kanggo ndeleng ukuran, dimensi, jinis file lan banjur diurutake. kanggo nggunakake mung tutul lambang 'i' ing 'pilih media (kanthi info)' kanggo ndeleng ukuran, dimensi lan jinis file sing nduwur gambar cilik. saiki saben jinis info bisa diurutake.
    - ndandani kacilakan "pilih grafik bitmap"
    - ndandani kesalahan "awan / wengi ganti warna"

    kemampuan sing keren lan migunani banget ing versi sabanjure. kira-kira apa iki?
    yen sampeyan mikir bisa ngrewangi kita ing negara sampeyan supaya bisa nerjemahake tugas sing luwih apik, lsp. hubungi kita.
    mangga terus critakake menyang kanca, situs lan publikasi babagan iWatermark +. jinis dhukungan sing gampang sing bisa nggawe pembangunan terus.
    thanks!
6.6.12021-07-21
  • - ndandani tombol metadata kanggo info video
    - Teks email diganti lan animasi ditambahake ing kanca.

    monggo wenehi review utawa critani kanca yen sampeyan seneng iwatermark +. dhukungan mbantu sampeyan supaya terus berkembang app watermark paling apik.
    liyane sing bakal teka ...
6.62021-07-04
  • - Anyar: Ing 'Pilihan Ekspor' kemampuan kanggo jeneng / pilih folder output anyar.
    - Telpon: Tanggal file media sing diekspor (yaiku opsi "Tetep Digawe / Tanggal Diowahi" ing "Pilihan Ekspor" utawa "Preferensi")
    - Apik: UI kaca watermark "Pilihan Ekspor".
    - Ndandani: masalah "idin".
    - Telpon: UI Preferensi "ndandani UI.
    - Telpon: kacilakan nalika sketsa tandha banyu Tandha tandha banjur pencet Rampung kanthi cepet
    - BARU: "Babagan" / "Marang Kanca babagan iW +”

    Thanks kanggo kabeh pangguna, kita ngurmati saran lan saran sing ndhukung.
    iWatermark + dadi perhatian minangka aplikasi utama kanggo Photojournalism lan Instagram.
6.52021-05-31
  • - watermark anyar ditambahake! woo hoo! nomer banyu 12. diarani 'Pilihan Ekspor'. cara iw + kerjane saiki lan biyen format input = format ekspor. opsi ekspor luwih apik lan ngidini sampeyan ngowahi format saka jpg dadi png utawa heic dadi gif, lan liya-liyane ngidini mbusak gps lan metadata kanthi gampang. sampeyan uga bisa mutusake level kompresi kanggo saben item utawa kumpulan.
    - dandan lapisan. Saiki sampeyan bisa duwe akeh watermark lan ngatur kanthi lapisan. ndemek tandha banyu kanthi terus-terusan nggawa ing ngarep. nuduhake tetep urutan watermarks sing padha sing sampeyan atur lan deleng ing kanvas (kaca utama) lan sing sampeyan tingali minangka foto watermark sing dituduhake. tip: kanggo pratinjau ekspor menyang nuduhake tinimbang 'nyimpen gambar' utawa nyimpen menyang facebook, lsp. sampeyan milih 'print' kanggo njaluk pratinjau. sampeyan malah bisa nggunakake gerakan kaya nggedhekake / nyilikake kanggo ndeleng manawa nindakake apa sing sampeyan karepake sadurunge nuduhake lan nyimpen.
    - bug ing beta pungkasan nyebabake kacilakan nalika nggunakake filter. ngganti telpon sing ketinggalan jaman ing ios 14.5. saiki dianyari dadi api anyar sing ngatasi masalah.
    - ngatasi masalah karo ipad ui. yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog ing ipad, mangga wenehake.
    - kacilakan video tetep
    - Perbaikan jinis film (jinis film asli disimpen, kajaba overriden karo watermark 'ops ekspor')
    - ora ana maneh "jinis film ekspor"
    - Ngatur luwih apik lan lambang anyar babagan boxa
    - dhaptar konten manual online sing tetep. ? tautan pitulung sepisan maneh langsung ngarah menyang konten sing cocog ing manual.
    - Preferensi entuk macem-macem pangowahan salah.
    - Dhukungan pungkasan kanggo iOS luwih murah tinimbang 14.1 ing versi iki lan versi sabanjure.
6.4.92021-03-16 17:17:49
  • - Ngatasi masalah kanthi nggunakake ekstensi sing ngidini nggunakake iwatermark + ing foto apel lan aplikasi liyane. sawetara pangguna entuk layar ireng. pangeling-eling yen nggunakake 'filter watermark' iku intensif memori, mula nggunakake 2 utawa luwih 'watermark filter' luwih bakal nyebabake layar ireng. jinis tandha banyu liyane (teks, sig, metadata, lsp.) ora bisa dielingi.
    - mbusak folder "stream fotoku" sing ora didhukung saka dhaptar pilihan saka media pilihan. apel ora ndhukung ing aplikasi foto apel, mula kita mutusake uga.
    - kesalahan liyane. dandan
6.4.72021-02-26 17:17:32
  • - Iki mbenerake masalah langka ing watermark batch nalika nggunakake 1 utawa luwih tandha banyu yen tandha banyu (asring teks nganggo ubin) ora kejawab ing foto.

    Matur suwun kabeh pangguna! iWatermark + terus dadi aplikasi paling dhuwur kanggo watermarking. Yen sampeyan entuk wayahe, mangga nganyari maneh lan critakake marang kanca babagan aplikasi kasebut. Loro-lorone mbantu kita terus ngupayakake nambah aplikasi.
6.4.12021-01-31 11:52:05
  • - Instagram & iWatermark + integrasi sing ditingkatake. Moderator Instagram lan pangguna Instagram abot bakal seneng fitur sing ditambahake. Nuduhake menyang Instagram nggunakake luwih akeh fitur Instagram. Dhukungan Instagramming video sing luwih apik: video dawa dipotong kanthi otomatis dadi 60 detik sing dadi watesan sing ditrapake instagram saiki.
    - Tandha tandha banyu tetep! (Mode "Scan" & "Pilih" ditambah)
    - Sawetara perbaikan basa Inggris cilik
    - Resolusi video sing luwih apik
    - Watermarking video tetep mengaruhi bug watermarks
    - Preferensi anyar nambah tombol "..." ... kanggo langsung menyang idin Pref Sistem kanggo iWatemark +
    - Crash sawetara wong sing milih filter wis diatasi.
6.42020-12-023
  • nyepetake pamilih aset.
    - kewan omo cilik liyane
    - perbaikan kanggo webp, aae, dmg lan sawetara jinis file sing ora biasa.

    - nyepetake pamilih aset.
    - kewan omo cilik liyane
    - perbaikan kanggo webp, aae, dmg lan sawetara jinis file sing ora biasa.

    yen sampeyan duwe masalah 'konsisten'. tegese ana masalah sing bisa ngasilake. yen sampeyan ngerti langkah-langkah kanggo ngasilake bug tap? lambang banjur tutul tombol Dhukungan Tech ing sisih ndhuwur lan kirim langkah-langkah kanggo ngasilake masalah lan rincian liyane sing sampeyan pikir penting.
    kita seneng ngrungokake saran sing bisa nguntungake kabeh wong nggunakake iwatermark + uga.
    matur nuwun kanggo saran
6.3.72020-11-12
  • - nggawe ekstensi sing dibangun ing iWatermark lan ngidini watermarking foto ing Aplikasi Foto Apple lan ing aplikasi liyane luwih tahan banter lan nggunakake memori sing luwih apik. coba wae.

    matur nuwun kanggo kabeh pangguna sing ngirim saran, kewan omo lan ulasan. kabeh mbantu kita terus maju.
6.3.62020-11-07
  • - bug, foto sing diowahi ing aplikasi foto apel nalika dibukak ing iwatermark + bakal mbukak versi foto asli sing ora diowahi. saiki wis tetep. iwatermark + saiki ngimpor sing diowahi (ing app foto apel) kanggo watermarking.
6.3.42020-11-06
  • - PNG ndandani impor. ndandani nggunakake logo format .png tartamtu kanggo tandha banyu. matur nuwun kanggo pangguna ila kanggo nuduhake masalah kasebut.
6.3.52020-11-05
  • - PNG ndandani impor. ndandani nggunakake logo format .png tartamtu kanggo tandha banyu. matur nuwun kanggo pangguna ila kanggo nuduhake masalah kasebut.
6.3.32020-10-29
  • - ngatasi masalah ijin
    - kanggo iWatermark + nambahake gambar anyar ing app store kanggo basa inggris. ing iwatermark + versi gratis, kita nambahake screenshot kanggo 16 basa liyane, basa Cina (disederhanakake), Cina (tradisional), Denmark, finish, Prancis, Jerman, Yunani, Indonesia, Jepang, Korea, Melayu, Portugis, Rusia, Spanyol, Swedia lan Thailand . tulung critakake yen nemokake kesalahan ing teks ing gambar basa sampeyan.
6.3.12020-08-20
  • Versi 6.3.1 (8 Okt 2020)
    changelog kanggo 6.3.1

    - video slo-mo saiki bisa ditandhani

    changelog kanggo 6.3

    - motret ing area media sing ditemtokake ing ios 14
    - tempel gambar ing area media pilih sing ditemtokake ing ios 14
    - penting banget: ing iOS 14 apel wis nambah ijin anyar kanggo foto. nalika pisanan mbukak app lan diwenehi dialog ijin mesthi pilih item nomer loro (Ngidini akses menyang kabeh foto). yen ora akeh, mula akeh perkara sing ora bisa digunakake (dadi sampeyan kepengin weruh). yen sampeyan salah nyetel kaping pisanan, mengko sampeyan mbukak pref sistem: ijin kanggo iwatermark + lan nyetel menyang 'kabeh foto'. pandhuan ing sisih ndhuwur manual.
    - tulung gunakake email dhukungan teknologi pangiriman anyar lan luwih apik saka iWatermark +. bukak kaca babagan lan tutul tombol 'Dhukungan Teknis' ing sisih ndhuwur / tengah 'About Page' lan kirim email dhukungan kanthi katrangan babagan masalah. saiki masang info (nomer versi, jinis piranti, tandha banyu sing digunakake) kanthi otomatis sing dibutuhake kanggo ngilangi masalah kanthi luwih cepet.
    - ndandani masalah "peringatan heic vs jpeg".
    - sawetara perbaikan kacilakan kalebu ("CALayer")
    - nganyari lan nambah kabeh pesen kesalahan supaya luwih akeh informasi.
    - ngatasi macem-macem masalah sing luwih cilik
    - kaca Dhukungan Pelanggan sing anyar lan luwih apik.
    - mode bledosan saiki dileksanakake
    - tag orientasi kanggo karya potret lan lanskap.
    - ngekspor video wis tetep. simpen menyang cloud works, album, lsp
    - kanggo penak, yen papan kurang ing piranti sampeyan, tampilan akses gampang anyar "ruang disk gratis" bakal katon ing lembar saham ekspor. kanggo mbalekake klik disk space kanggo mbusak foto sing ora dikarepake. iki item sing padha sing ngidini mbusak foto lan mesthi ana ing area media sing dipilih.
    - orientasi tetep nalika njupuk gambar watermark bitmap tartamtu.
    - tetep "kontrol ui pamilih sing dipisahake"
    - ing teks, busur-teks, pref. ui cilik cacat tetep.
    - nyepetake pamilih aset kanthi nyimpen gambar cilik kanthi lokal
    - Lencana "peringatan jinis file sing diimpor" anyar ditampilake nalika ngimpor "image.jpg" kanthi "heic".
    - ndandani dhaptar watermark
    - ekstensi bisa digunakake kanthi apik. penting dielingi nggunakake memori luwih akeh tinimbang watermarking langsung ing aplikasi iwatermark.
    - "kacilakan acak" tetep (sadurunge disebabake bug watermark teks)
    - saiki nambah emoji menyang Watermark Teks
    - Saiki teks bisa didadekake siji ing Watermark Teks
    - properti "meksa JPEG ekspor" anyar ing StegoMark.
    - manual disusun ulang lan dianyari
    - ndandani video kanggo kacilakan
    - kakehan pilihan ing proses mars-semut tetep
    - dandan stabilitas sakabèhé
    - pilihan akeh nalika milih sawetara foto kanggo kumpulan luwih apik
    - ndandani ekstraksi filename aset
    - ndandani jeneng filename aset ("-3.jpg")

    isih kanggo ndandani
    - wong sing duwe akeh foto ing icloud (udakara 100k foto) bisa uga katon alon nalika nggunakake 'pilih media (kanthi info)' sing digunakake kanggo milih akeh foto. kita nggarap iki.
    - video slo-mo ora bisa ditandhani. kita kudu ngatasi iki sawetara dina sabanjure.

    matur nuwun kanggo kabeh pangguna
6.22020-06-22
  • - ndandani kacilakan nalika wiwitan kanggo iOS 12.4.7. Bisa uga nganggo versi sadurunge.
    - nambah wisiwig ing setelan kanggo alignment ing watermark teks
    - ganti ukuran banyu saiki bisa ditambah dadi 6000x6000. ngati-ati manawa ukuran sing luwih gedhe nggunakake memori.
    - ing tandha banyu / logo, yen sampeyan nggunakake tombol 'pick' kanggo ngrebut logo lan jpg lan dudu png, ana fitur sing nampilake lambang tandha asil segitiga kuning sing yen diketik bakal mbukak dialog kanthi pilihan kanthi otomatis ngganti jpg dadi png. bakal bisa digunakake kanthi grafis prasaja. kanggo logo sing luwih rumit takon marang sing digawe kanggo menehi .png lan gunakake tandha banyu kanggo logo.

    kaya biasane, matur nuwun gedhe kanggo kabeh pangguna sing menehi umpan balik, kewan omo lan saran
6.1.12020-06-10
  • changelog v6.1.1 / b6.1.1
    - enggo bareng dropbox lan airdrop tetep.
6.12020-06-09
  • changelog v6.1 / b6.5.5

    - coba coba iki. ing garis nav, pindhah menyang lambang media (sisih kiwa kiwa bar nav) banjur tutul 'Pilih Foto'. nalika mbukak, sampeyan bakal bisa ndeleng saiki duwe kemampuan kanggo ngatasi info ing saben gambar cilik. bisa nuduhake jinis file (PNG, JPG, HEIC, lsp), ukuran utawa résolusi, ing sisih ndhuwur gambar cilik. kanggo ndeleng info sing kasedhiya mung nutul lambang i (kanthi bunder bunder) lan info ing gambar cilik bakal siklus kanthi nampilake jinis file, ukuran, résolusi utawa ora ana ing ndhuwur gambar cilik.
    foto potret sing padha karo info kasebut digunakake nalika sampeyan nggawe banyu bitmap / logo lan tombol 'Pick' digunakake kanggo milih logo. iki menehi kabeh wong lan cara sing gampang ngerti yen milih grafis format PNG kanggo logo dheweke.
    - ekstensi sing ngidini nggunakake iWatermark + ing App Foto Apple lan app liyane saiki bakal padhet. kudu dingerteni manawa nggunakake Filter Watermark akeh memori supaya bisa entuk layar ireng. yen kedadeyan ora nggunakake extension nanging kerjane langsung ing iWatermark + app.
    - nggunakake foto format .heic mbutuhake memori liyane banjur watermarking jpg utawa png. kita nggarap nambah iki.
    - watermarking kudu digarap video sing luwih suwe
    - saiki katon mode lanskap lan potret ing pemilih media 'Pilih Foto (gambar)' lan info babagan gambar cilik.
    - nganyari setelan wektu / tanggal kanggo nuduhake gambar. urutan tampilan foto saiki cocog karo apel.
    - ing versi lite, tombol kanggo nganyari saka versi mbayar kanggo versi mbayar saiki wis bisa digunakake.
    - kacilakan ngolah batch tetep.
    - tetep "ilang logo / png ing sembarang bug" watermap "versi lawas.
    - akeh fix misc liyane.
    - kacilakan watermarking video tetep
    - teks arab, jepang lan hebrew dicampur karo emoji ngalami kacilakan. saiki tetep.

    Isih kanggo ndandani
    - nyetel foto utawa foto nalika pangguna milih mode foto bledosan durung rampung. pangguna bisa milih foto bledosan kayata foto siji. iku kesalahan manawa ora ana memori sing cukup sanajan sampeyan duwe 100 gig gratis. uga, saiki, nalika nggunakake macem-macem pesawat bledosan katon minangka foto siji
    lan diidentifikasi minangka jpg, sing bener nanging kudu nuduhake iku uga foto foto. kita nggarap.

    matur nuwun gedhe kanggo pangguna sing dikirim gambar, rincian lan umpan balik sing migunani sing mbantu ngembangake app.
    mangga jaga umpan balik
6.02020-05-04
  • v 6.0 - mbangun 6.0.93 - 5/4/20
    - saiki mbutuhake ios 13 lan luwih. sing nganggo ios 12 utawa ngisor bakal diawasi versi iwatermark luwih awal
    - mode peteng ditambahake
    - masalah warna tetep. pilihan warna ing kacilakan vektor,
    - ndandani macem-macem masalah ui
    - tandha "Ora bisa StegoMark non-JPEG".
    - ndandani glitches visual ing aset Pemetik Media "lencana".
    - ndandani kacilakan nalika nutul ing lambang dhaptar tandha banyu (lambang cap) sing dialami sawetara wong.
    - ndandani akses menyang kacilakan ing dhaptar tandha banyu kanggo sawetara wong. yen sampeyan nutul lambang lan entuk retest versi kasebut. supaya kita ngerti yen kerjane utawa sampeyan duwe masalah.
    - kaca "Delete Photos".
    - tetep "kelangan lambang toolbar", sawise ngunjungi kaca Pitulung.
    - Ngimpor Menu Page UI njiwet: bar judhul sing luwih apik, ora ana tombol [...] ".
    - Kaca-kaca "Ekstra file info ekstra" ndandani "Multi-Asset Picker".
    - Nggoleki kaca Dhaptar Watermark kanthi luwih apik ing mode kulit peteng.
    - tetep "video sing diowahi" bug. yen video wis diowahi ing aplikasi foto apel, mesthi bakal nabrak. saiki tetep.
    - ing kabeh tandha teks teks emoji bisa diketik lan bisa digunakake.
    - Ngimpor video dawa (ndhuwur 10 menit) saiki bisa dicenthang banyu
    - tag bisa digunakake ing tembung kunci ing watermark metadata (kanthi panjaluk pangguna)
    - tandha katon luwih apik
    - Ndandani / ngimpor jinis file file (HEIC bakal diekspor minangka HEIC, JPEG minangka JPEG, lsp). tegese sampeyan bisa menehi watermark .heic, png, gif, lsp.
    - Jeneng file ngimpor / ekspor (dibenengi filename = import_ (W) .typ)
    - "Tembung kunci watermark Metadata sing ora ngrampungake".
    - "Geser slider Quality lan kompresi" mbenakake. iki tegese kualitas Photoshop cocog. setelan gawan dianjurake amarga kita wis nemokake kualitas visual sing padha karo gambar asli.
    - akeh koreksi ing Font Picker.
    - akeh koreksi ing Pengangkat Warna.
    - misc. ndandani cilik ing saindenging.

    ndandani versi sabanjure.
    - milih pesawat mode bledosan menehi pesen kesalahan ujar ora cukup memori. kanggo saiki, ora bisa potret foto mode bledosan. kita nggarap.
    - pindhah menyang manual. giliran miring (malang), mula ora nggedhekake kanggo ngisi kabeh papan ing sisih tengen banjur nabrak. workaround: aja ngono. iki bakal didandani ing versi sabanjure.

    Kanthi matur nuwun gedhe kanggo pangguna sing ngenali lan mbantu kita nglacak kewan omo lan fitur sing disaranake.
    Liyane sing apik sing bakal teka ...
5.9.12019-10-28
  • - versi akhir iwatermark + kanggo ios 12 lan ngisor
    - Pratinjau foto resolusi sing luwih dhuwur. sadurunge pratinjau papan panggonan ana résolusi sing luwih murah kanggo ngirit memori.
    - nindakake luwih saka format input lan output. uga luwih akeh nampilake format input lan output lan ekstensi file.
    - Salah sawijining masalah sing dilaporake yaiku saham sing 'Copy to Instagram' ora katon. kita ngekspor file sing diwenehi tandha banyu ing jinis sing padha mlebu. Yen sampeyan ngimpor file .heic banjur iWatermark + ngekspor file. 'Salin menyang Instagram' ora katon kajaba file sing diekspor yaiku .jpg.
    solusi kasebut yaiku nggunakake .jpg kanggo ndeleng 'Salin menyang Instagram' ing saham. coba lan sampeyan bakal weruh 'Salin menyang Instagram' wis ana. kita mikir, Instagram bakal nganyari app kanggo ngidini panggunaan file .heic saka sheet bareng. masalah iki bisa uga amarga ana pilihan standar ing sistem: foto sing nemtokake manawa jpg output utawa .heic.

    Yen sampeyan duwe masalah, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan lakoni dhisik:
    - mangga mateni Wektu layar Apple utawa aturake setelan kasebut.
    - pindhah menyang ijin lan priksa iWatermark + duwe ijin nggunakake Perpustakaan Foto. Kanggo nindakake iki pindhah menyang Setelan: Kebijakan: Foto: iWatermark + lan priksa manawa wis ngakses Maca lan Tulis.
    - nalika ing kaca About menyang sisih tengen ndhuwur banjur tutul lambang putih. Ing dialog memori kasebut, tap kanggo ngresiki.
    - priksa manawa video sampeyan ing piranti sampeyan lan ora ana ing iCloud.
    - miwiti maneh piranti.

    Kita nggarap 2 masalah:
    - watermarking video gedhe banget
    - kumpulan ing ipads.
5.92019-10-07
  • - 'Foto mbukak' ijin bug tetep. iku diabolis nanging saiki tetep.
    - proses batch tetep
    - ekstensi tetep
    - stegomark tetep
    - bug résolusi tetep
    - disusun karo xcode paling anyar 11.1
    - Ngimpor / ngekspor menyang file file lan macem-macem aplikasi awan
    - Saiki app dadi papan kanggo spanduk ing ndhuwur sing katon nalika telpon tumindak minangka hotspot utawa ana sing nelpon nalika sampeyan lagi nggarap iwatermark +

    njaluk ngapura babagan iki. kita kejiret ing antarane 12.4 lan 13 karo sawetara kewan omo. kita ngginakaken wektu sing akeh banget kanggo ngatasi lan nyoba. saestu kita ngajeni kesabaran lan dhukungan saben wong sajrone transisi iki angel. matur nuwun sanget kanggo kabeh pangguna iwatermark +. sampeyan dudu ka oi! (hawaian kanggo sing paling apik).
5.82019-09-25
  • - versi iOS 13. akeh karya ing versi iki lan dhasar sing padhet kanggo masa depan. MANUKU dandan kanggo OS anyar kaya mode gelap, panggunaan memori sing luwih apik, tandha layar lengkap, nyimpen foto, batch, ext luwih apik.

    kita duwe ide luwih akeh. iku bakal mbantu kita terus yen ngerti kanca-kanca ngerti babagan app liwat email, twitter, facebook, lsp.
    matur nuwun kanggo kabeh umpan balik!
5.7.42019-09-05
  • - tetep beda ing lokasi ing antarane kanvas lan output akeh watermark teks baris
    - Grafik nav sing didandani kanggo ipad pro 11, lan iphone xs max
    - dandan ui grafis misc liyane
    - discileansi jubin tetep
5.7.12019-08-28
  • • Anyar: «Pasang Tag» kaca: 25+ anyar didhukung «Tèks Photo-Info Tags», kalebu…

    % CAM_FNUM - [EXIF] «FNumber».
    % CAM_ISS - [EXIF] Kacepetan ISO.
    % CAM_ISR - [EXIF] Rating Kacepetan ISO.
    % CAM_DZUM - [EXIF] Rasio Zoom Digital.
    % CAM_SENS - [EXIF] Cara Sensing.
    % CAM_FLSH - [EXIF] Lampu kilat Kamera.
    % FOCAL_PLANE - [EXIF] Resolusi Pluk Fokus.
    % SUBJ_DIST - [EXIF] Jarak Subjek.
    % COLOR_SPC - [EXIF] Spasi Warna.
    % FILE_SRC - [EXIF] Sumber File.
    % EXP_MODE - [EXIF] Mode Exposure.
    % WHITE_BAL - [EXIF] Imbangan Putih.
    % KONTRAK - [EXIF] Kontras.
    % SATURATION - [EXIF] Kethek.
    % SHARPNESS - [EXIF] Ketajaman.
    % AUX_LENSI - [Info EXIF-AUX] Ketemu.
    % AUX_LENSN - [ID EXIF-AUX] Lens.
    % AUX_LENSM - Model Lensa [EXIF-AUX].
    % AUX_IMGN - Nomer gambar [EXIF-AUX].
    % AUX_SERN - Nomer Serial [EXIF-AUX].
    % IPTC_OBJ - [IPTC] Jeneng Objek.
    % GPS_LA - [GPS] Latitude.
    % GPS_LO - [GPS] Longitude.
    % GPS_DI - [GPS] Arah.
    Kacepetan GPS_SP - [GPS]. • Disunting: Terkenal "Wateric Watermarks" (Tint).

    • TWEAK: «Lokasi> Nudge» kaca: Tombol panah toolbar luwih akeh (kanggo driji lemak).

    • TWEAK: «Pasang Tag» kaca: Siapake katrangan tag, kayadene «Jembar Photo: 320».

    • Diowahi: «Pasang Tag» halaman: Tag lokasi video sing dirangkuk (kaya% PLOC, lan liya-liyane),
    kayadene sadurunge mung digunakake kanggo foto.
5.72019-08-22
  • - Non-roman, basa Asia (Cina, Jepang, Korea, Thailand, lan liya-liyane) tetep.

    - Tag anyar, matur suwun gedhe kanggo saran saka sakchai:
    -% CAM_FNUM: FNumber,
    -% CAM_ISS: Kacepetan ISO,
    -% CAM_ISR: Tingkat Kacepetan ISO. "

    - «Kaca Kemajuan Ngimpor / Watermarking» saiki iOS13 / Dark kompatibel (ora luwih teks putih ing latar putih).

    - Babagan perbaikan kothak: 1) warna versi tetep. 2) dicenthang garis ngisor ing tautan sing apik banget. 3) wungu maneh aplikasi. logo ing pojok sisih ndhuwur.

    - Toolbar utama: tombol tengah dipisahake diwenehi ruang liyane.

    - Info File: Polish kaca StegoMark.

    - Compiles ing ngisor xCode 10.3 lan luwih

    - «Werna» kaca saiki duwe tombol "Randomize", kaya sing ditindakake dening Font. Ing kaca 'Warna Warna' nutul lambang dadu (kanthi acak) mbukak area pangowahan warna lan milih warna acak (yen warna pungkasan wis jenuh).

    - «Werna» kaca duwe lambang «Eyedropper», sing bisa milih warna saka foto sing digunakake ing watermark sampeyan. menehi saran banget kanggo nggunakake iki kanggo milih watermark sing luwih subtle. contone foto sampeyan bisa duwe srengenge ing segara biru sing duwe gunung ing sisih tengen. sampeyan bisa milih salah sawijining warna emas ing srengenge sing bakal digunakake kanggo watermark sampeyan ing sisih tengen sing luwih peteng ing gunung. iki ngilangi ngenalake warna anyar menyang foto sing bisa ngganggu iku konsistensi lan integritas. subtle apik.

    - Font Picker - ukuran font pratinjau kaca 'Font' kanthi nutul-n-seret. tegese tutul terus pratinjau banjur seret mudhun kanggo tuwuh ukuran font utawa seret munggah kanggo nyilikake pratinjau font kasebut.

    - 3 Cara kanggo mindhah Watermarks
    - Salah sawijining watermark kaca 'Canvas' bisa dipindhah kanthi driji ing endi wae ing foto.
    - Tulis sadurunge kaca 'Canvas' sing luwih tliti yaiku nutul tandha banyu banjur ngalih driji 1/2 'utawa 1 "banjur pindhah tandha banyu kasebut saka jarak. Iki migunani banget yen driji sampeyan nutupi tandha banyu supaya angel mindhah persis ing lokasi sing sampeyan kepingin. Ing kaca 'Canvas' pilih tandha banyu kanthi nutul, saiki obahake driji saka kothak lingkungan banyu, saiki yen sampeyan nutul lan tahan tandha banyu kasebut ora ana maneh karo driji lan sampeyan bisa mindhahake ing endi wae. Iki mindhah watermark ing jarak wae saka watermark. Sikep iki pancen migunani kanggo nyetel tandha banyu nalika mabur kasebut. Kajaba iku, gampang digunakake nalika wilayah kasebut dikarsani banyu liyane.
    - Watermarks uga bisa dipindhah kanthi cara sing luwih tepat kanthi 'Nudge' sing bisa ditemokake ing kaca 'Setelan' banjur nutul ing sisih tengen 'Posisi ngisor ". Banjur tutul 'Nudge' sing ana ing sisih ngisor kaca 'Posisi'. Iki bakal nggawa sampeyan menyang 'Canvas' page ', nanging tinimbang tombol navigasi biasa, sampeyan bakal bisa ndeleng ing ngisor 4 lambang panah. Klik ing ngisor iki kanggo entuk gerakan banyu sing dipilih luwih tepat. Tutul sapisan kanggo mindhah tandha banyu 1 piksel munggah, mudhun, kiwa utawa nengen.

    - Dianyari kanthi lengkap kanggo OS sing bakal teka.

    - Tandha editor kanthi mode «layar» sing rapi. Gunakake ing orientasi lan layar wutuh. Bener apik.

    - «Perks Aksesibilitas» dandan UI. Ukuran font kanggo winates yaiku

    - «Ukuran Font Dinamik» dandan UI.

    - Akeh dandan UI umum liyane.

    - Ngresiki proyek sing bakal ngirit memori akeh.

    - Dhaptar Watermark: Nyegah mbusak tandha banyu kiwa kanthi ora sengaja kanthi nuduhake tandha.

    - Ekstensi luwih apik ing kahanan memori sing sithik.

    - Tintingan teks ing tandha teks teks biasa dibalekake kanthi cara.

    - Akeh dandan liyane sing salah.
5.62019-07-15
  • + FIXED: Kabeh tandha banyu saiki ditampilake ing saben potret ing kumpulan
    + FIXED: Kanggo foto mode potret katon ing macem-macem lokasi ing Canvas banjur ing foto sing dicenthang banyu.
    + FIXED: Pengarang / Komentar Metadata
    + TETEP: Tingkat komprèsi (saka Preferensi) saiki dihormati.
    + FIXED: Bisa ngimpor / ngekspor HEIC saka / menyang méga.
    + NEW: Tipe jinis file asli (dadi JPG, PNG, HEIC, lsp).
    + Anyar: «Posisi Kunci» setelan tandha banyu. Iki dumunung ing panel Position ing sisih ngisor.
    + GAMPANG: Emboss & Engrave saiki mbutuhake memori sing Kurang luwih akeh
    + MOD: Ganti ora ana swara nalika menehi banyu ing foto. Pilihan kanggo ngaktifake swara ing prefs.
    + TETEP: Video tanpa swara nabrak.
    + MOD: Ekstensi saiki luwih efisien karo memori sing ngidini nggunakake tandha banyu luwih akeh. Saiki sampeyan bisa nggawe emboss lan engra ing extension lan uga nggunakake 1 filter sing ora bisa sadurunge. Yen sampeyan ndeleng layar dadi ireng nggunakake extension tegese sampeyan nggunakake saringan akeh. Aplikasi ing sisih liya bisa ngatasi 4 saringan lan umume bisa luwih saka extension kasebut. Filter nggunakake akeh memori lan prosesor intensif.
    - kecanthol «Ngelingake babagan jeneng Watermark Generik».
    + GAMPANG: ing iPads, nambahake pop Preferensi ing dhuwur layar.
    + MOD: tutul sisih ndhuwur kaca kanggo nggulung munggah / mudhun.
    + misc. Njiwet / ndandani UI.

    Napa kesalahan dumadakan pop-up? Kita nulis ulang kabeh bagean aplikasi kanggo digunakake kanthi asynronisasi. Tegese app saiki bakal luwih efisien karo memori lan luwih cepet. Matur nuwun kanggo sabar lan dhukungan kabeh pangguna sajrone transisi iki.

    Thanks kanggo pangguna sing nemokake kesalahan, bisa ngasilake lan dikirim langkah-langkah / gambar / rincian kanggo kita nggawe duplikat ing kene.

    Liyane sing apik sing bakal teka ...
5.5.12019-07-02
  • + Tetep utama: Tandha banyu ora mesthi diwenehake kanthi bener ing foto / video output (ukuran / posisi salah, utawa ilang kabeh).
    + ndandani: Video banyu menyang Awan ora nuduhake «Watermarking Lengkap» terus - saiki.
    + tweak: Ditambahake «Watermarking Lengkap» setelan swara / geter menyang area pilihan.
    + ngapiki: Mbuwang 'Trik metrik Absolute'.
    + ngapiki: Mbusak / mateni otomatis ngoper (amarga bisa nggawe bingung).
    + tweak: Tandha banyu sing dipilih saiki duwe animasi «maring semut» (tapel wates banyu) katon sawetara detik.
5.52019-06-25
  • - TETEP: Video watermarking koreksi
    - TUTUP: Bocor Memori kanthi Proses Batch, nyebabake kacilakan.
    - BAGONG: «Nyalin / Tempel / Uih Balik Warna» menu nyembul ing kaca Pengangkat warna. (Kanggo ngakses: pencet «Owahi», banjur tutul kothak warna ing jejere label «Owahi Werna»)
    - TUTUP: Panelusuran Font Picker, Batal, Redo, Random.
    - Diowahi: «Rampung» tombol keyboard saiki mlaku kanthi bener (mungkasi input, ora nglebokake baris anyar).
    - TUTUP: «Watermarks» kaca, keyboard bar telusuran saiki ilang kanthi bener. (bug dilaporake dening hendra@karirplus.com>)
    - FIXED: «Cahya» versi stabler akeh
    - Diowahi: mbutuhake mencet Rampung utawa Ketik kanggo ngganti jeneng / duplikat tandha banyu (batal ganti jeneng liya).
    ganti jeneng dandanan duplikat
    - Diowahi: input keyboard lan bug-bar telusuran ing iPads.
    - TWEAK: Ditambahake «Ikon Kiri / Kanan / Pusat» lambang.
    - TWEAK: Ing pungkasane nindakake batch «Tetep Foto / Video» saiki tetep ana sing asli (ora ngoper menyang sing dicenthang banyu, kaya sadurunge: kanggo mirsani siji sing dicenthang banyu, bisa ngimpor sawise watermarking lengkap) .
    - Diowahi: Nemtokake filenames foto / video sing diimpor sing tepat.
    - TWEAK: File / video filename sing diekspor digawe kanthi nambah «(W)» menyang sing asli. Dadi «MyPhoto.jpg» dadi «MyPhoto (W) .jpg» (dudu «Watermarked (01-02-2019) .jpg» kaya sadurunge).
    - TWEAK: Tampilan info file sing diimpor ing ndhuwur kanvas. Jeneng lan ukuran ditampilake ing dialog cilik kanthi ringkes. Sawise judhul lan ukuran tetep ing sisih ndhuwur checkerboard ing halaman kanvas.

    Thanks gedhe minangka tansah kanggo kabeh pangguna sing ngirim kewan omo lan mbantu kita nyoba ing program beta test test test Apple. Iki ndadekake app luwih mantep lan kuwat. IWatermark + tetep adoh tinimbang aplikasi watermarking liyane lan kanthi paling profesional. Sabanjure, bakal luwih akeh fitur.
    Yen sampeyan seneng iWatermark + lan kemajuan, wara-wara kanggo wong liya, sing mbantu kanca lan nalika tuku app kasebut mbantu kita supaya bisa ningkatake sampeyan.
5.42019-05-22
  • • BAGONG: «Nyalin / Témpél / Balik Kertas» menu nyembul ing kaca Pengangkat warna.
    (Kanggo ngakses: pencet «Owahi», banjur tutul kothak warna ing jejere label «Owahi Werna»)
    • FIX: Panelusuran Font Picker, Batal, Redo, Random.
    • FIX: ARC-Text: «New Line» dipatèni. «Engrave / Emboss» setelan diaktifake maneh.
    • FIX: «Rampung» tombol keyboard saiki mlaku kanthi bener (mungkasi input, ora nglebokake baris anyar).
    • Kaca FIX: «Watermarks», keyboard bar telusuran saiki ilang kanthi bener. (bug dilaporake dening hendra@karirplus.com>)
5.32019-05-21
  • - «PNG vs JPEG» peringatan tandha peta banyu, kanthi kemampuan kanggo "ndandani otomatis" masalah kasebut.
    - Impor saka macem-macem layanan awan liwat Files app.
    - Video Ngapikake dandan, ndandani lan optimisasi memori
    - «Potong / Ngowahi ukuran» dandan tandha banyu.
    - «Signature» dandan tandha banyu.
    - «Bebaya Watermark Jeneng» peringatan. Iki ngelingake sampeyan nggawe jeneng sing luwih deskriptif.
    - [tetep] loading masalah ing iphone 6 lan ipad online (versi pertama)
    - [tetep] masalah memori saringan tetep
    - iW • Cloud dicopot. Nggunakake arah anyar sing bakal diumumake ...
    - Nuduhake tetep liwat email, instagram, facebook, lsp.
    - Ekstensi saiki bisa digunakake. Ekstensi duwe memori sing kurang kasedhiya tinimbang nggunakake aplikasi iWatermark +. Dadi, yen sampeyan pengin nggunakake akeh tandha banyu utawa saringan memori sing luwih akeh utawa ukuran ukuran landmark banjur luwih becik nggunakake aplikasi kasebut kanthi langsung.
    - Nggunakake iWatermark minangka extension (kaya ing jero foto Foto) saiki saya apik. Coba dingerteni manawa nggunakake penyambungan luwih akeh memori. Gunakake app langsung tinimbang extension nalika nggunakake akeh banyu kanthi filter utawa filter khusus, loro-lorone dadi pangguna sing abot.
    - «Metadata», «Lebokake Tag» lan «Pasang Filter» kaca: telusuran tetep.
    - «Pasang Tag» lan «Pasang Filter» kaca: elinga barang meja sing pungkasan digunakake.
    - «Pilih Font»: tombol «Pilih Random Font» tombol.
    - Ekspor tanggal / tanggal saiki ing metadata saiki dadi Luwing Preferensi.
    - HSB color picker bug tetep
    - Versi sing mbayar lan gratis loro-lorone nuduhake kaca kontak kanthi bener saiki.
    - Missing «komentar» Missad metadata tetep.
5.1.72019-05-04
  • - [tetep] loading masalah ing iphone 6 lan ipad online (versi pertama)
    - [tetep] masalah memori saringan tetep
5.0.62019-02-22
  • - nabrak loading tetep. iki bug tenan tantangan. matur nuwun kanggo sabar.
    - 'Bukak karo' saka aplikasi liyane kaya google snapsed utawa lampu ruangan adobe saiki bisa digunakake
    - nggunakake iWatermark + minangka extension saiki bisa digunakake kanthi kukuh
    - nyelehake nomer menyang kolom ing setelan saiki bisa digunakake
    - «PNG vs JPEG» peringatan tandha peta banyu, kanthi kemampuan kanggo "ndandani otomatis" masalah kasebut.
    - Impor saka macem-macem layanan awan liwat Files app.
    - Video Ngapikake dandan, ndandani lan optimisasi memori
    - «Potong / Ngowahi ukuran» dandan tandha banyu.
    - «Signature» dandan tandha banyu.
    - «Bebaya Watermark Jeneng» peringatan. Iki ngelingake sampeyan nggawe jeneng sing luwih deskriptif.
    - iW • Cloud dicopot. Nuju arah anyar sing bakal dakwedharake ...
    … Lan akeh liyane dandan lan dandan.

    tenan ngajeni kabeh saran lan umpan balik sing apik.
5.0.12019-02-21
  • - nabrak loading tetep. kathah luwih cepet saiki uga

    - «PNG vs JPEG» peringatan tandha peta banyu, kanthi kemampuan kanggo "ndandani otomatis" masalah kasebut.
    - Impor saka macem-macem layanan awan liwat Files app.
    - Video Ngapikake dandan, ndandani lan optimisasi memori
    - «Potong / Ngowahi ukuran» dandan tandha banyu.
    - «Signature» dandan tandha banyu.
    - «Bebaya Watermark Jeneng» peringatan. Iki ngelingake sampeyan nggawe jeneng sing luwih deskriptif.
    - iW • Cloud dicopot. Nuju arah anyar sing bakal dakwedharake ...
    … Lan akeh liyane dandan lan dandan.

    masalah sing dingerteni -
    - aja nggunakake tambahan kanggo watermark. gunakake iWatermark + langsung menyang watermark. ekstensi bakal dipasang ing versi sing teka dina utawa 2 dina
    - Ngekspor saka aplikasi liyane lan nggunakake 'open with' uga bakal teka ing versi sabanjure.
    - sapunika gunakake seret kanggo nyetel lapangan tinimbang ngetik nomer menyang setelan kasebut. yen sampeyan ngetik nomer banjur wenehake 2 detik kanggo didaftar.
    iki 3 bakal tetep ing sawetara dina sabanjure. matur nuwun kanggo sabar.
5.02019-02-16
  • - «PNG vs JPEG» peringatan tandha peta banyu, kanthi kemampuan kanggo "ndandani otomatis" masalah kasebut.
    - Impor saka macem-macem layanan awan liwat Files app.
    - Video Ngapikake dandan, ndandani lan optimisasi memori
    - «Potong / Ngowahi ukuran» dandan tandha banyu.
    - «Signature» dandan tandha banyu.
    - «Bebaya Watermark Jeneng» peringatan. Iki ngelingake sampeyan nggawe jeneng sing luwih deskriptif.
    - iW • Cloud dicopot. Nuju arah anyar sing bakal dakwedharake ...
    … Lan akeh liyane dandan lan dandan.
4.52018-06-29
  • - saiki watermark 4k, 1080, 720 etc video. apa sing sampeyan input yaiku output. résolusi lengkap. matur nuwun sanget kanggo pangguna sing clued kita babagan pentinge.
    - kesalahan liyane. malih.
    - ora ana iklan
    - ora tuku app dibutuhake.
    - ora langganan
    - ora omong kosong
4.4.82018-05-12
  • - Ndhukung 64-bit iOS 7.0 SDK.
    - mbusak lokalisasi metadata ing iTunes
    - dianyari sawetara sdk
4.4.72018-03-29
  • - font anyar kanggo panjaluk pangguna ditambahake: «Amatic» (Reguler / Bold).
    - Deteksi «StegoMark» tetep ing kaca Info foto
    (Thanks Brian Townsend lan liyane kanggo nglaporake).
4.4.62018-02-07
  • - sawetara owah-owahan / ndandani kanggo link ing bagean lan pitulung. uga menyang gulung / mudhun / menyang tombol ndhuwur ing kaca bantuan.
    - ndandani viewport kaca fon.
    - link bantuan pangalihan sing dianyari saka situs lawas sing langsung menyang sing anyar
4.4.42018-01-30
  • - owah-owahan ui cilik
    - gambar x x gambar
4.4.32018-01-09
  • - ndandani masalah ukuran video.
    PENTING: yen sampeyan nggunakake logo ing video utawa foto, elinga manawa logo sampeyan paling ora kudu 2000 piksel utawa luwih dhuwur kanggo dhuwur utawa jembaré. Kanthi tembung liyane, logo bisa uga katon apik kanggo sampeyan ing layar 300x500 nanging logo resolusi kasebut bakal katon mbuwang digunakake minangka tandha banyu ing foto iPhone anyar sing resolusi luwih dhuwur. Ojo entek :-)
4.4.22017-12-28
  • + File lan watermark file saka mega. Saiki, thanks kanggo aplikasi Files Apple, ngimpor saka iCloud, Google Drive, Box, OneDrive, Dropbox, lan sapiturute, priksa manawa sampeyan duwe aplikasi kanggo saben layanan awan sing digunakake ing telpon lan priksa manawa sampeyan wis mlebu menyang layanan kasebut karo app.
    + Jumlah ndandani impor film.
    + Ndandani «upgrade versi Lite»:
    1) ora bisa dicenthang;
    2) katon munggah-mudhun ing film.
    + Ikon AppStore Telpon.
4.4.12017-12-06
  • - NEW: lambang kanggo versi Lite
    - NEW: tata letak lanskap kanggo iPhone X
    - FIX: kanggo rusak "Eunteung" rusak ing «Properties Watermark Signature».
    - FIX: kanggo masalah kaca "Properties Watermark" bakal mungkasi nggulung / mudhun (Utamane ing "Signature Properties Watermark", nalika ngetik mode "Draw", ing iPhone 6 lan munggah, lan ing iPads).
    - FIX: kanggo «Langsung» tombol ing ndhuwur kaca "Signature Watermark Properties", yaiku telung tombol "Signature Mode" biru: «Scan», «Pick» lan «Draw». Ing sawetara kasus, wong-wong mau bakal mlumpat kanthi temenan, ing liyane sing padha tumpang tindih, liyane
4.42017-11-04
  • - bisa ditindakake ing iOS 11
    - katon apik ing iPhone X
    - ndandani bug nalika mbusak landmark
4.3.42017-10-07
  • - koreksi kanggo iOS 11
4.3.32016-09-28
  • - iOS 10 siap!
    - Telpon tetep «Simpen Gambar» lan «Salin Gambar» lambang (disebabake bug iOS10).
    - Masalah sing gegandhengan karo iOS10 ing ekstensi «Ekspor» lan «Kamera».
    - Urutan «initialization» ditambahake nalika ngakses Kamera utawa «Kamera Gulung»
    kanggo wiwitan (Dibutuhake dening iOS10).
    - Mbenakake modul «macem-macem foto pemetik foto». Pamilih foto luwih apik karo file media sing asli manggon ing iCloud (lan kudu didownload saka ing dinamis).
    - Dibusak tombol «Simpen Photo / Video menyang Instagram». Dheweke ora perlu maneh, amarga para pencipta «Instagram» pungkasane ngetrapake ekstensi impor / ekspor ing saindenging sistem, sing iWatermark + lan akeh aplikasi liyane saiki.
    - Ditambah banget tombol «Pilih Foto kanggo Busak» tombol kanggo kaca Impor lan Ekspor. Iki ngidini pangguna ngresiki / mbebasake sawetara papan sadurunge ngimpor utawa ngekspor foto sing dicenthang banyu.
    - Versi iki ora ndandani masalah 'log into account' iWCloud sing bakal dibenerake mengko.
    - Rilis utama bakal rauh. Yen sampeyan pengin mbantu kita nyoba iku email.
4.12016-03-16
  • + [Tweak] Ketik Nilai ukuran font saiki bisa> 100%.
    + [Ditambah] Entuk "tanggal nggawe foto" saka metadata [EXIF], tinimbang siji sing diwenehake dening "pemilih foto".
    + [Ditambahake] Thanks kanggo pangguna Andrew Crossley kanggo nuding masalah iki. Nalika ngekspor file watermarked, atur "tanggal nggawe" kanggo sing dijupuk saka metadata file [EXIF]. Kanthi cara kasebut, nalika diekspor menyang Finder, tatanan urutan tetep bener. Kanthi tembung liyane, tanggal file banyu sing padha karo file file asli. Prilaku kasebut diaktifake kanthi standar nanging bisa dipateni ing Preferensi, amarga file tanggal "nggawe" lan "modifikasi" kanthi kapisah.
    + [Tambah] Ekstensi tumindak saiki ngidini nggunakake iWatermark + minangka extension tumindak ing aplikasi panyuntingan foto.
    + [FIX] Kunci Metadata saiki diekspor kanthi kapisah ora mung siji senar.
    + [Tweak] Ditambah ringkes teks "petunjuk" ing kaca "Gawe New Waternark",
    nglawan sebilangan sel Watermark Type, menehi mudhun sethithik. saben jinis tandha banyu.
    + [Ndandani] Gawe maneh "wektu pigura pratinjau video" ing panel Info Video. Dipindhah label "wektu pigura" ing ndhuwur panggeser, supaya bisa katon nalika nyeret panggeser [ora ditutupi driji pangguna].
    + [Ditambah] Nalika browsing tandha banyu Cloud, saiki bisa nutul jeneng Albume kanggo mbukak album kasebut kanggo browsing.
    + [Ndandani] Ekstensi foto. Akeh sing luwih apik karo memori.
    + [Ndandani] Kaca Akun Awan: matesi regane wektu minimal.
    + [Ditambah] Kaca Akun Awan: Tombol toolbar kiwa gumantung ing kaca sing kapilih: Iki minangka "Logout", "Ngatur Langganan" utawa "Reset Setting".
    + [Ndandani] Awan: ndandani wektu / mbatalake kewan omo sing gegandhengan.
    + [Ditambah] Kaca "Watermark-on-Cloid": sawetara album sepah watermark bisa ditelusuri. Yen ngono, coba jeneng album katon biru. Nyentuh siji mbukak kaca "Cloud Album Browser".
    + [Ndandani] "Watermark-on-Cloud" Desain editor teks.
    + [Ndandani] Tandha teks teks baris tetep ilang saka dimuat.
    + [Ndandani] Masalah tetep ing Signmark Watermark.
    + [Tweak] "Gawe nganggo iWatermark + Free" spanduk digawe luwih gedhe, luwih cerah; skala tetep saka "garis mlayu" ing foto sing dicenthang banyu.
    + Login Login: otomatis jeneng lapangan ing Register akun kaca kanthi bagean "jeneng" ing Login Id "name@email.com". Sing nyepetake proses registrasi.

    Thanks kanggo kabeh pangguna kanggo kabeh saran lan umpan balik.
3.0.32015-08-13
  • + Ngawut-awut: Kaca bantuan Bantuan Slight: ditambahake toolbar kaping 2 (karo Omah,
    Mbalik lan Terusake tombol); Filter input nalika nyunting pilihan.
    + Tweak: "Ngimpor ..." lan "Watermarking ..." kothak pesen saiki
    pop metu kurang ajar.
    + Ndandani: Graphic watermark image fixer fixer.
    + Ndandani: Signmark watermark image crash crash fixer.
3.02015-07-30
  • + Bisa saiki ing iOS 7, 8 lan mengko bakal dirilis iOS 9.
    + Tweak: "Ukur Watermark" rada: saiki duwe pilihan "Ukuran Square" lan "Arbiter",
    + Tweak: Tanggal file saiki kalebu informasi "wektu kepungkur". Kaya "Senin, 13 Januari 2015 ing 10:12 PM (Wingi)" saka "Rebo, 2 Januari 2015 ing 08:12 AM (10 dina kepungkur)". Iki bisa dideleng ing panel Info Media.
    + Ditambahake: Ing "Impor Foto" lan "Delete Photos", tutul foto apa wae, banjur tutul kaping pindho foto liyane kanggo milih kabeh foto ing antarane nomer siji lan nomer loro. Banget banget. Coba coba iku.
    + Ditambahake: Ing "Impor Foto" lan "Delete Foto", tutul judhul kaca kanggo nggulung tabel foto menyang sisih ndhuwur (nampilake foto "paling tuwa"). Utawa tutul kaping pindho judhul kanggo nggulung menyang sisih ngisor (nampilake foto "paling anyar").
    + Ditambahake: "Delete Photos" panel (diakses liwat tombol toolbar Impor). Cepet kanthi cepet cara Apple mbusak foto.
    + Ndandani: nalika nyunting jeneng banyu, saiki bisa menehi tandha mburi karakter jeneng pungkasan.
    + Nguripake: "Posisi / Tile" desain maneh desain.
    + Nguripake: nampilake "media impor" UI bisa nggunakake rong utawa rong detik, supaya pangguna ngerti yen kita lagi ana kanthi nampilake "setir kemajuan" ing tengah layar.
    + Ndandani: "Ukuran / Potong" output tandha banyu.
    + Ndandani: "Impor / Tampilan Gambar".
    + Ndandani: Tampilake "pigura pisanan video" ing ngimpor video.
    + Ndandani: Entuk "pratinjau pigura video" kanggo video ing Awan.
    + Tambah properti "Zoom" kanggo Ngowahi ukuran banyu.
    + Ngapiki: watesan karakter input sing diidini nalika ngetik sifat watermark liwat keyboard (mung ngidini karakter angka).
    + Nguripake: nyilikake "watermarks sumunar" nalika bat-watermarking.
    + Ndandani: njaga suwene "tandha banyu saiki" sawise pilihan pilihan / deselection / pambusakan banyu. Iki nyebabake tombol "Setelan" toolbar kanthi aktif / dipatèni, lan njupuk pangguna menyang panel Setelan banyu sing cocog.
    + Nguripake: Ditambah "Tampilake Next Watermark Water" tombol ing toolbar panel Watermarks.
    + import kelompok
    + Ndandani: bocor memori nalika watermarking video.
    + Ngapiki: nyepetake watermarking video 2x. + Akeh fix video.
    + Luwih "meta-tag": Lokasi, kutha, provinsi (negara) lan negara. Loro foto sing saiki, utawa lokasi watermarking. Kajaba iku, ditambahake tag "tag" musim "(musim panas", "mangsa" lan liya-liyane).
    + Ndandani: koreksi utama kanggo ngimpor lan ngekspor foto. Ngimpor saiki iOS8.3-Cloud ngerti lan saiki nampilake lan ngimpor kabeh foto,
    + Ndandani: kacilakan ngimpor video ing iOS7.
    + Ngapiki: Mbusak panyuntingan landmark banyu bakal mbatalake owah-owahan ngetik.
    + Nambah: "date-time-tag" kanggo nggawe file gambar foto watermarked. Kaya "Foto Watermarked 2 (1-12-2015,9: 30AM) .jpg". Iki dadi penting ing iOS9, sing nyedhiyakake jeneng file foto sing diwenehake app (sadurunge bakal ngganti jenenge "IMG_1234.JPG" -like).
    + Nguripake: Nggolek "Kesalahan wonten" kothak pesen.
    + Ndandani: foto pilihan saiki wis lengkap iOS8.3-kompatibel.
    + Nguripake: Nalika milih media, simpen posisi album lan aset sing kapilih ing meja pemilih, supaya pangguna ora kudu nggulung.
    + Ndandani: Ngekspor video ngasilake 2 file. Ora luwih maneh.
    + Ndandani: Filter ukuran saiki ngasilake akeh crispier, gambar sing surem.
    + Ndandani: Aja nyuda resolusi gambar nalika ngekspor menyang Instagram. Minangka saiki ndhukung (utawa bakal ndhukung) résolusi sing luwih dhuwur tinimbang 640x640. Dadi, Instagram dhewe nggawe skala. Utawa, supaya pangguna nggawe scaling sing jelas kanthi filter ukuran ukuran.
    + Nguripake: string alamat dawa digawe dening {error syntax}% PLOC lan {error syntax}% metlosis WLOC manggoni rong baris, supaya luwih gampang pas ing layar.
    + Tweak: "Foto Bukak" saiki dadi album, supaya "Kamera Nggulung" lan "Foto" pindhah menyang ndhuwur dhaptar. Kajaba iku, pemilih foto bakal nggulung menyang sisih ngisor, nuduhake foto sing paling anyar. (Akeh pangguna sing njaluk).
    + Bisa saiki ing iOS 7, 8 lan mengko bakal dirilis iOS 9.
    + Tweak: "Ukur Watermark" rada: saiki duwe pilihan "Ukuran Square" lan "Arbiter",
    + Tweak: Tanggal file saiki kalebu informasi "wektu kepungkur". Kaya "Senin, 13 Januari 2015 ing 10:12 PM (Wingi)" saka "Rebo, 2 Januari 2015 ing 08:12 AM (10 dina kepungkur)". Iki bisa dideleng ing panel Info Media.
    + Ditambahake: Ing "Impor Foto" lan "Delete Photos", tutul foto apa wae, banjur tutul kaping pindho foto liyane kanggo milih kabeh foto ing antarane nomer siji lan nomer loro. Banget banget. Coba coba iku.
    + Ditambahake: Ing "Impor Foto" lan "Delete Foto", tutul judhul kaca kanggo nggulung tabel foto menyang sisih ndhuwur (nampilake foto "paling tuwa"). Utawa tutul kaping pindho judhul kanggo nggulung menyang sisih ngisor (nampilake foto "paling anyar").
    + Ditambahake: "Delete Photos" panel (diakses liwat tombol toolbar Impor). Cepet kanthi cepet cara Apple mbusak foto.
    + Ndandani: nalika nyunting jeneng banyu, saiki bisa menehi tandha mburi karakter jeneng pungkasan.
    + Nguripake: "Posisi / Tile" desain maneh desain.
    + Nguripake: nampilake "media impor" UI bisa nggunakake rong utawa rong detik, supaya pangguna ngerti yen kita lagi ana kanthi nampilake "setir kemajuan" ing tengah layar.
    + Ndandani: "Ukuran / Potong" output tandha banyu.
    + Ndandani: "Impor / Tampilan Gambar".
    + Ndandani: Tampilake "pigura pisanan video" ing ngimpor video.
    + Ndandani: Entuk "pratinjau pigura video" kanggo video ing Awan.
    + Tambah properti "Zoom" kanggo Ngowahi ukuran banyu.
    + Ngapiki: watesan karakter input sing diidini nalika ngetik sifat watermark liwat keyboard (mung ngidini karakter angka).
    + Nguripake: nyilikake "watermarks sumunar" nalika bat-watermarking.
    + Ndandani: njaga suwene "tandha banyu saiki" sawise pilihan pilihan / deselection / pambusakan banyu. Iki nyebabake tombol "Setelan" toolbar kanthi aktif / dipatèni, lan njupuk pangguna menyang panel Setelan banyu sing cocog.
    + Nguripake: Ditambah "Tampilake Next Watermark Water" tombol ing toolbar panel Watermarks.
    + import kelompok
    + Ndandani: bocor memori nalika watermarking video.
    + Ngapiki: nyepetake watermarking video 2x. + Akeh fix video.
    + Luwih "meta-tag": Lokasi, kutha, provinsi (negara) lan negara. Loro foto sing saiki, utawa lokasi watermarking. Kajaba iku, ditambahake tag "tag" musim "(musim panas", "mangsa" lan liya-liyane).
    + Ndandani: koreksi utama kanggo ngimpor lan ngekspor foto. Ngimpor saiki iOS8.3-Cloud ngerti lan saiki nampilake lan ngimpor kabeh foto,
    + Ndandani: kacilakan ngimpor video ing iOS7.
    + Ngapiki: Mbusak panyuntingan landmark banyu bakal mbatalake owah-owahan ngetik.
    + Nambah: "date-time-tag" kanggo nggawe file gambar foto watermarked. Kaya "Foto Watermarked 2 (1-12-2015,9: 30AM) .jpg". Iki dadi penting ing iOS9, sing nyedhiyakake jeneng file foto sing diwenehake app (sadurunge bakal ngganti jenenge "IMG_1234.JPG" -like).
    + Nguripake: Nggolek "Kesalahan wonten" kothak pesen.
    + Ndandani: foto pilihan saiki wis lengkap iOS8.3-kompatibel.
    + Nguripake: Nalika milih media, simpen posisi album lan aset sing kapilih ing meja pemilih, supaya pangguna ora kudu nggulung.
    + Ndandani: Ngekspor video ngasilake 2 file. Ora luwih maneh.
    + Ndandani: Filter ukuran saiki ngasilake akeh crispier, gambar sing surem.
    + Ndandani: Aja nyuda resolusi gambar nalika ngekspor menyang Instagram. Minangka saiki ndhukung (utawa bakal ndhukung) résolusi sing luwih dhuwur tinimbang 640x640. Dadi, Instagram dhewe nggawe skala. Utawa, supaya pangguna nggawe scaling sing jelas kanthi filter ukuran ukuran.
    + Nguripake: string alamat dawa digawe dening {error syntax}% PLOC lan {error syntax}% metlosis WLOC manggoni rong baris, supaya luwih gampang pas ing layar.
    + Tweak: "Foto Bukak" saiki dadi album, supaya "Kamera Nggulung" lan "Foto" pindhah menyang ndhuwur dhaptar. Kajaba iku, pemilih foto bakal nggulung menyang sisih ngisor, nuduhake foto sing paling anyar. (Akeh pangguna sing njaluk).
4.02015-02-16
  • + Anyar: fitur utama sing diarani iW • Cloud. Gawe serep lan enggo bareng tandha banyu liwat layanan awan tanpa wates. Tandha banyu kasedhiya ing kabeh piranti iOS. Kita tuku ruang server nanging ngobahake saben ruang server pangguna kanggo nyimpen 3 watermark ing awan. Ruang tambahan kanggo tandha banyu luwih kasedhiya liwat iW • Langganan awan.
    + Ndandani: Panggunan memori sing luwih apik ing app Foto Apple minangka ekstensi App Kamera.
    + Ditambah: mode "Gambar / Tandha" kanggo Tandha Watermark.
    + UI Tweak: ing kaca dhaptar tandha banyu,
    - tutul siji milih tandha banyu
    - tutul kaping pindho mung milih tandha banyu lan nutup kaca Dhaptar Watermark lan mbukak Kaca Preview kanthi mung tandha banyu sing ditampilake.
    + Ditambahake: 30 liyane font Google (292 fonts total)
    + Ndandani: ngimpor gambar "retina-scaled" saka clipboard ing loro "Tampilan Foto" & "Tempel Watermark Image". Sadurunge, pasting bakal
    nyuda kualitas gambar retina skala kepungkur.
    + Ditambahake: "Salin Gambar Peta" saka Info Media.
    + API kaca web sing dianyari kanggo nampilake Bantuan. 1/2 panggunaan memori, kaping loading luwih cepet.
    + Tanggal mbangun tanggal ing Babagan. Informasi nyalin aplikasi / sys menyang Clipboard.
    + Ndandani: Urutan gambar ing Photo Roll saiki cocog karo aplikasi Kamera.
    + Nyekel "metu saka kacilakan memori sing disebabake dening watermark Custom Filter-keluwen memori". Sawise nyekel, mateni ALL tandha banyu ing wiwitan lan ngabari pangguna.
    + UI Tweak: Tampilake tembung sandhi kanthi nutul sethitik "lambang sandhi" ing kaca "Info Info / Stegomark"; Kaca login lan kaca "Cloud Account".
    + Ndandani: mencenthang-mencenthang sadurunge nyeret "maneh".
    + Ndandani: posisi salah / posisi sing terus diluncurake ing watermark sing diputar (utamane ing tandha banyu digawe 90 derajat).
    + Tweak: Dhukungan sing apik kanggo "Teks sing luwih gedhe" yen "Ukuran Aksesibilitas sing Luwih gedhe" kasedhiya ing Setelan Sistem (Umum: Aksesibilitas: Teks sing Luwih Luwih).
    + Ditambahake: telusuran panel menyang "Info Info", "Info Video" lan "Pasang Tag" panel, supaya pangguna nyaring dhaptar.
    + Ditambahake: "Mod Font Favorite" ing kaca Font Picker: dhaptar "font favorit" dikramakake amarga pangguna terus milih macem-macem font. Nalika "Mode Favorit" urip, mung "favorit" fonts sing didaftar, sing gampang browsing font.
    + Ditambahake: font kiwa kanthi geser ing Font Picker menyang font "Favor" / "Un-Favor".
    + Ditambahake: Tombol kaping pindho font ing Font Picker kanggo milih lan nutup kaca.
    + Ditambahake: "HSL" (Hue-Saturation-Lightness) mode pilihan warna (ing kabeh kaca "Pilih Warna").
    + Nambah fitur 3D Tutul sing rapi iPhone6 ​​+ / iOS9 sing disebut "Magnifying Glass" sing ndadekake siji zoom menyang pasangan Foto lan Watermarks. tutul kanvas ing endi wae lan tahan lan tambah meksa kanggo nampilake Kaca Magnifying. Uga bisa diakses liwat kaca "Pilih Warna" / "Mripat Dropper". Tingkat Zoom (1.5-8X) bisa dikonfigurasi liwat "Pitulung (?)" / "Preferensi" (barang sing pungkasan).
    + Tweak: "Foto / Video Info" - Dipindhah "Pitulung" tombol "Preview (Mripat) menyang toolbar.
    + Tandha-tag teks tandha teks sing bisa dilebokake:
    % PMON1 /% WMON1 - Wulan Foto / Watermarking, Short: Jan
    % PMON2 /% WMON2 - Wulan Foto / Watermarking, Long: Januari
    % PWDAY1 /% WWDAY1 - Minggu / Watermarking Weekday, Short: Mon
    PWDAY2 /% WWDAY2 - Minggu / Watermarking Weekday, Long: Senin
    + Ndandani: Foto sing dijupuk ing app saiki wis ana ing lokasi "lokasi".
    + Ditambahake: Kaca Info / Video Info: tutul peta kanggo nuduhake "Ndeleng ...", "Salin", "Batal" menu nyembul, sing ngidini pangguna mbukak browser web nganggo kamera cedhak Deleng lokasi ing endi foto ; utawa, Salinake senar lokasi menyang clipboard (Kaya "Plateau Mont-Royal, Montréal, Kanada.")
    + Ditambahake: Sipat foto / Video bisa disalin menyang Clipboard tutul, liwat menu nyembul. (Kaya "Ukuran File: 2.4 Mb")
    + Ditambahake: Ing kaca Font Picker, saiki bisa nyaring fon ora mung nganggo jeneng, nanging uga nganggo basa. Kanggo nguji jinis "Rus", utawa "Rusian", utawa "Русский" ing kothak teks "Telusuri Font", bakal nuduhake kabeh fon sing nyengkuyung karakter Rusia. Basa sing didhukung kalebu: Rusia (Cyrillic), Thai, Jepang, Cina, Arab, akeh basa India (Gujarati, Sanscrit, Hindi) lan liya-liyane.
    + Akeh liyane ndandani lan dandan kanggo akeh dhaptar ing kene.

Raves, Ulasan & Rilis Pers kanggo iWatermark +

tutorial

reviews

"IWatermark + yaiku App Watermarking paling apik sing wis daktingali ing iOS. Integrasi apik minangka extension suntingan foto iOS. " lan "Nomer 5 Aplikasi Top 100 taun iki." Terry White, Evangelis Desain & Fotografi Donya Utama kanggo Adobe Systems, Inc. 

Aplikasi iki dadi panguripan kanggo ngirim gambar kanthi merek ing seluler. Luwih-luwih, aku asring menehi postingan ing telpon tinimbang template photoshop.

iWatermark + minangka piranti lunak fotografi profesional sing ngidini jinis watermarking anyar kanthi nggunakake macem-macem tandha banyu digital sing katon lan ora katon kanggo nyambungake foto karo sing nggawe. Saben wong sing njupuk foto utawa video bisa nggunakake piranti lunak iki.

“Aja nganti karya fotomu ora dikenal. Entuk iWatermark +." Review dening Marcel Dufresne

Gendhing Toko Toko

Tresna app iki! 

dening Jazztique - 2 Jul 2018

Aku nggunakake kanggo menehi tandha foto Instagram. Dadi akeh fitur lan varietas sing apik. Aku seneng karo fonts.

Tresna app iki!

dening Jazztique - 2 Jul 2018

Aku nggunakake kanggo menehi tandha foto Instagram. Dadi akeh fitur lan varietas sing apik. Aku seneng karo fonts.


apik 

dening ozarkshome - 2 Jul 2018

Aku duwe app iki ing iPad lan iPhone lan pancen seneng nggunakake. Minangka salah sawijining file bantuan sing paling dakdeleng. Lan nindakake proyek sing apik banget!


Nganyari paling anyar muni epik! 

dening Avielc - 30 Juni 2018

Nganyari paling anyar janji ora ana iklan lan kayata. Pancen puji lan ngormati para dewa sing mutusake pendekatan iki. Matur suwun! Uga dhukungan kanggo kabeh nganti 4K, sing paling apik! Matur nuwun uga!


App Watermark Best 

dening Equisse - 18 Juni 2018

Aku wis duwe lan nggunakake app iki luwih saka telung taun. Iku kanthi adoh (miturut pendapatku) aplikasi watermark paling apik sing kasedhiya. 

Fitur ngluwihi kabeh wong liya, nomer pilihan ngidini sampeyan luwih kreatif lan output kualitas luwih unggul.  


Apik banget 

dening Smilingtoo2 - 16 Juni 2018

Gampang digunakake. Tresna penak saka duwe ing iPad.


Cukup 

dening Covertfreq - 16 Juni 2018

Apa foto watermarking proyek sing gedhe sing dak kirim online. Aku bakal nganyarke upgrade yen sampeyan pengin app gratis sing bisa uga paling apik. Gampang digunakake uga.


Tresna 

dening EdvbrownSr - 15 Juni 2018

Barang sing disenengi yaiku:

-Proses Processing

tandha-tandha banyu

-Kontrol kontrol

-Pencet kontrol

- variasi variasi yaiku sepisanan

- sunting lan kontrol font minangka angin

-Njaluk akeh fitur kanggo sebutno

- Apa wae sing wis tak lakoni

Terus, piranti lunak apik!

eVb


A+ 

dening Tiffani I. - 13 Juni 2018

Aku agen travel sing ngunjungi pirang-pirang resort lan njupuk foto. Iki minangka aplikasi sing apik kanggo menehi tandha foto ing foto sadurunge ngirim ing media sosial. Aku Highly menehi saran!


Tresna app iki !! 

dening Dottedi2 - 9 Juni 2018

Aku sakabehe nyaranake aplikasi iki !!

Dadi gampang digunakake 

dening RidesWithBeer 45 - Jun 6, 2018

Aku tresna app iki. Dadi cepet lan gampang digunakake lan kreatif nganggo.


Gampang digunakake! 

dening LynneQi - 5 Juni 2018

Aplikasi iki kaya sing dakkirim kanggo menehi tandha foto. Gampang banget digunakake lan prakteke nindakake kabeh karya kanggo aku!


Aplikasi Watermark 

dening Rusian Spy Charly - 3 Jun 2018

Aplikasi watermark iki apik banget! Akeh pilihan kanggo ngatur teken utawa watermark.


Sempurno! 

dening DodgyFinger - 2 Jun 2018

Apa kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe prasaja kanggo nggunakake yen sampeyan ngerteni lan aku seneng ngolah batch kanthi pirang-pirang foto sekaligus!


Rampung App 

dening BLAKSMIF - 29 Mei 2018

Aku Tresno‼ ️


Sampurna kapan wae 

dening Raphael999 - 27 Mei 2018

Aku duwe aplikasi iki lan mesthi kasedhiya saben-saben. Ex. Dina iki aku mbukak aplikasi kanggo ngolah pirang-pirang gambar sawise setaun ora ana kegiyatan. Ya, aku rampung sajrone 2 menit - nggabungake 20 foto - diunggah menyang Instagram kanthi tandha banyu pribadi sing disimpen. Apik tenan!


banget 

dening H4TR3D79 - 20 Mei 2018

Ora ana program sing luwih apik ing njaba IMHO.


Apik banget 

dening daveinseak - 20 Mei 2018

Intuisi, gampang digunakake lan nindakake apa sing dikandhakake.


Aplikasi sing apik banget 

dening DaddieslittleWoman - 20 Mei 2018

Tresna !!


Apa proyek kasebut 

dening paraclete2 - 18 Mei 2018

A aplikasi watermark lengkap ing ngendi sampeyan ngontrol font, ukuran, warna, opacity, penempatan lan sudut. Mbokmenawa sawetara perkara sing uga ora kejawab. Nggunakake aplikasi iki sajrone pirang-pirang taun lan ora ana keluhan! Iku nyimpen kula kerja lan kakehan.


Banget gampang lan cepet bisa digarap lan nglindhungi foto sampeyan !! 

dening foto Jay - 15 Mei 2018

Iki minangka alat sing apik kanggo nyalin kabeh gaweyan sing angel !! Gampang lan gampang lan nyedhiyakake akeh pilihan !!


APLIKASI APP UNTUK NAMBAH TAT UTAWA UTAWA SUKAN KHUSUS TO PHOTOS 

dening Alfa1952 - 13 Mei 2018

APP apik! 


dening octysky - 12 Mei 2018

Iki app apik!

Bisa dianggo kaya pesona saben-saben! 

dening LorellaGJ - 11 Mei 2018

Tresna keluwesan app iki! Ora tau nggunakake glitch. Entuk siji tandha banyu lan ganti warna, ukuran, orientasi, sudut, opacity cocog karo gambar apa wae sing dibutuhake. Muga-muga bisa ditindakake ing Lightroom nalika ngekspor gambar! Matur nuwun kanggo aplikasi sing apik! Pantes saben sen!


Seneng 

dening Jrnyfaniam - 27 April 2018

Nganti saiki aku durung duwe masalah. Aku yakin bisa ngetrapake luwih akeh mula aku ngerti.


Apik banget! 

dening Aaytx - 24 Apr 2018

Nggunakake aplikasi iki kira-kira setaun, saiki. Aku pancen tresna!


Saka kene, kita ora repot format kaya ing ndhuwur amarga ana luwih saka 600 liyane kanggo AS. Kabeh wis disalin saka app store.

Tresna App iki 

dening MizcurlyB - 24 Apr 2018

Aplikasi paling apik kanggo tandha banyu IPhone !!!

Bisa mlaku kanthi becik, nanging bisa uga rada intuisi 4

Reply

dening Pangguna Watermark + (kula) - 22 April 2018

A pilihan akeh lan cepet digunakake; yen digunakake luwih asring bakal luwih intuisi.

sampurna 

dening ccis2good - 17 Apr 2018

Sampurna kanggo tandha banyu fotografi!

Sing paling gedhe 

dening Kidd Fiasco - 17 Apr 2018

Apik Paling Apik Ditindakake Tangan !!! PERIODDDD‼ ️

Awesome 

dening IrishQT2 - 15 Apr 2018

Tresna !! Ora nguciwani!

Tresna app iki 

dening BenjieRuth - 11 Apr 2018

iWatermark nggampangake kanggo nambah info. Aku milih potret, nyimpen banjur rampung. Gampang digunakake.

Fantastic 

dening blacklilyforever - Apr 11, 2018

Apik tenan app! Nggawe pemasaran bisnis supaya gampang bisa dicenthang banyu kanthi cepet saka telpon. Saperangan opsi kanggo nggawe tandha banyu lan nulis ing gambar.

Gampang banget bisa digarap. 

dening jjiuli4789 - 11 Apr 2018

Tresna app iki. Gampang digunakake lan tandha banyu katon apik.

OMG! APP BEST !!! 

dening Sprout303 - 9 Apr 2018

Aku duwe loro bisnis omah plus kaca kesehatan pribadi lan aku nggunakake aplikasi iki TANPA WAKTU !!! Bisa digunakake kanthi sampurna lan aku duwe sawetara tandha banyu Logo lan iki kabeh kanggo aku lan aku bisa ganti bolak-balik kanthi tanpa cacat. Aku seneng banget supaya bisa menehi watermark gambar kaya sing dakkarepake kanthi mung ngeklik panjaluk kasebut. Tandha banyu lan nyimpen kabeh kanggo aku !! LOVE app iki dadi luwih sing sejatine aku bakal… liyane

Mung entuk. Pantes saben sen 

dening Uncanny Comic Quest - 8 April 2018

Wis suwe golek app kanggo ngidini aku nggunakake file .png ing telpon supaya bisa digunakake minangka watermark kanggo proyek video. Pancen tresno nganti saiki

 

Seneng banget 

dening P • V = n • R • T - 4 April 2018

Matur nuwun kanggo app iki… gunakake kaping pirang-pirang dina! OpusXAddict 🙏✖️❌✖️

Aplikasi paling apik 

dening D & D2013 - 1 Apr 2018

… Aku seneng banget karo aplikasi iki

NC ProModer 4

Reply

dening NC ProModer - 30 Maret 2018

Cukup seneng karo aplikasi iki. Bisa digunakake kaya sing diterangake, Menehi keluwesan kanggo nindakake macem-macem landmark sing beda. Masalahku mung saiki yaiku nalika aku mbukak aplikasi, kadang-kadang negara kasebut wis nabrak lan sampeyan kudu nggawe template sampeyan. Mula aku ora bisa menehi 5 lintang. App ujar manawa ana masalah memori nanging aku duwe 256 manggung anyar sing biasane kosong ??

Sangat user friendly 

dening Pantherstjames - 21 Maret 2018

Mbantu nggawe watermarking luwih gampang nalika ana ing dalan!

app gedhe 

dening Gregrk24 - 11 Maret 2018

Tresna nggunakake app iki

 

Great 

dening Arc615 - 1 Maret 2018

Nindakake apa sing dibutuhake

 

Kudu duwe kanggo Instagrammers 

dening OldJinx - 27 Feb 2018

Nomail wis nyolong sawetara foto lan masang merek dagang / hak cipta. Nambah tandha banyu ing fotoku wis mandheg edan. Sampeyan uga bisa nambah tandha banyu ing video saiki. Bonus amba!

Gedhe app! 

dening OnYah - 26 Feb 2018

Aplikasi iki nggawe tugasku watermarking angin!

Apik banget 

dening PCMJr - 26 Feb 2018

Becik duwe keamanan tandha banyu nalika ngirim video pribadi kanthi umum! Rancang dhewe kanthi cara sing dikepengini lan ganti nalika sampeyan butuh.

Tandha tandha banyu PNG❤️ 

dening ScottPrentice.com - 26 Feb 2018

Aku bisa entuk PNG resolusi dhuwur minangka tandha banyu kanthi potongan lan tempel. Aku miwiti ing kaca banjur Cut menyang iWatermark.

Apa app 

dening Vmeneses - 25 Feb 2018

Aku wis nggunakake aplikasi iki sajrone sawetara wulan kanggo menehi tandha lukisan akrilik sandi lan app iki nindakake apa sing dikandhakake. Gampang kanggo nggarap sing nggawe tugas saya gampang lan nyenengake.

Apik 5 Star app !!! 

dening MelodeeForbes - 24 Feb 2018

Rekomendasi gedhe dening Tabitha saka Sekolah Pemasaran Telpon Smart !!! Apike banget kanggo cara profesional lan gampang kanggo nambah logo menyang video lan foto !!!

Banget! 

dening agallia - 22 Feb 2018

Aplikasi iPad iki wis mangsuli kekarepanku supaya alat kanggo nambah banyu lan teks menyang foto kanthi cepet lan gampang. Komprehensif sing ringkes kanthi pilihan font, format, lan pilihan warna. Sing menang!

Banget lan gampang digunakake 

dening SW Photography - 19 Feb 2018

Pancen tresna karo aplikasi iki lan mesthi menehi saran! Apik banget kanggo pangguna lan asile apik banget!

Tresna gampang panggunaan 

dening pattycakes0704 - 19 Feb 2018

Ora seneng karo aplikasi liyane, mula aku nganyari & muga-muga luwih cepet. Dadi trep & gampang digunakake.

Apik banget 

dening Bronnyjoy - 15 Feb 2018

Aku seneng aplikasi iki nalika aku menehi tandha gambar sing paling dakkirim kanggo media sosial. Gampang digunakake lan nindakake proyek!

 

Apik banget !! Pantes tenan penny !! 

dening Mammacat1 - 13 Feb 2018

Aku wis nggunakake sawetara aplikasi gratis kanggo foto watermark lan bisa digunakake yen sampeyan pengin njupuk wektu kanggo nyetel kabeh bola-bali kanggo saben gambar. Aku seneng ngerti babagan aplikasi iki ing grup FB. Nindakake macem-macem jinis watermark sing bisa digunakake ing foto lan video. Sawise sampeyan nyiyapake tandha banyu sing pengin disimpen, mula sampeyan mung ngimpor gambar utawa video lan wis duwe… liyane

 

Gampang digunakake, app sing apik! 

dening Tall man z - 12 Feb 2018

Aku ora ngerti apa sing bakal diarepake nanging app iki apik. Gampang digunakake karo akeh pilihan.

Paket! Saestu 5 Stars !! 

dening Tic-of-the-Day… - 10 Feb 2018

aplikasi sing paling apik lan praktis kanggo KABEH kabutuhan watermarkingku - lan macem-macem macem-macem! aku seneng nggunakake macem-macem gaya, lan aplikasi iki nggawe gampang & nyenengake !! matur nuwun kanggo tim pencipta- saiki aku ngirim piksel ing Instagram tanpa wedi yen bakal diunduh lan digunakake sajrone entuk kredit lan / utawa pembayaran!  

njupuk seni sampeyan menyang TINGKAT NEXT - yaiku Profesional.

Tresna app iki! 

dening pencari jiwa 7 - 9 Feb 2018

Aplikasi iki apik. Gampang digunakake, saengga akeh font, warna, lan kontrol kanggo ukuran, posisi lan apa sing kudu ditambahake menyang watermark. Salah sawijining sing paling ditemokake.

Awesome 

dening Crazycoffeemom - 5 Feb 2018

Aplikasi apik banget !!!!! Dadi gampang digunakake.

Kanca pengurus rambut 

dening Bhooper - 2 Feb 2018

Aku tresna app iki! Minangka pendandan rambut penting kanggo ngirim foto karya ing media sosial. Aplikasi iki gampang digunakake, lan serba guna kanggo merek kabeh foto!

Alat banyu gedhe kanggo smartphone / tablet 

dening skorg264 - 30 Jan 2018

Aku wis kesengsem karo ambane alat sing kasedhiya kanggo watermarking ing kene. Kadhangkala rada kurva sinau nanging yen sinau sinau banget mbiyantu lan intuisi.

Aplikasi apik - siji keluhan 4

Reply

dening petesavage - 28 Jan 2018

Bar ngarep ing iPhone X ngganggu fitur "Nudge" lan ora bisa digunakake.

Sampurna kanggo Photographers kanthi foto akeh 

dening TechForLife - 26 Jan 2018

Aku seneng kanthi gampang bisa nambah logo lan banjur watermark BATCH kabeh gambar saka lungguh siji. Aku Highly Rekomendasi app iki kanggo siswa seni lan kanca-kanca. Wong lanang sing kerja tenan!

Apik banget 

dening Eazy duz it babie - 24 Jan 2018

Cukup sing dibutuhake kanggo menehi tandha foto kanggo bisnis. Tresna macem-macem font lan warna sing bisa digunakake, lan bisa nyimpen watermark beda kanggo gambar sing beda.

Aplikasi watermarking paling apik !!! 

dening Al Harris333 - 24 Jan 2018

Aku wis nyoba sawetara wong liya. Nanging wis sawetara taun kepungkur. Minangka fotografer pro, aku kudu menehi gambar sadurunge menehi media sosial. iWatermark gampang, cepet, stabil & kuat. Kabeh sing dak saranake.

Apik banget, mula maneh dideleng. 

dening Erieee5 - 21 Jan 2018

Aku seniman, panulis & aplikasi iki ora gampang digunakake. Kajaba iku, aku rumangsa luwih aman ngirimake karya ing internet amarga ngerti yen wis ditandhani kaya sing dakkarepake. Fitur liyane sing apik yaiku sampeyan bisa ngirim gambar langsung saka app. Matur nuwun kanggo pangembang.

Gampang! 

dening Vhfdybchjv - 20 Jan 2018

Aku miwiti bisnis tukang kayu, lan pengin nambah logo anyar kanggo gambar gaweyan. Aplikasi iki gampang digunakake, lan aku ngunggah gambar PNG khusus kanggo tandha banyu. Aku seneng nyatane yen sampeyan bisa duwe gambar kasebut lan bisa nyimpen ukuran, lokasi, tint, lan opacity sampeyan ing gambar sabanjure.

Aku nggunakake saben dina iki! 

dening EPN564 - 15 Jan 2018

Aplikasi iki wis dadi lifesaver kanggo aku. Aku nggunakake aplikasi iki saben dina kanggo nyirami foto sadurunge kirim. Aku durung tau ngalami kacilakan utawa masalah. Temtunipun worth $.

BEST! 💕 

dening Kute Kreations - 13 Jan 2018

Iki aplikasi paling mutlak metu ana! Aku manggon kanggo iki!

Iki app apik banget. 

dening Disenggalai Listener11111 - 4 Jan 2018

iWatermark + iku aplikasi apik banget. Aku ndownload logo lan saiki kabeh foto sing dak kirim duwe hak cipta lan perusahaan identifikasi. Ana keluwesan lengkap babagan ukuran watermark, opacity lan penempatan ing kaca. Apik banget yen sampeyan duwe sawetara perlindungan kanggo nyolong foto sampeyan, lan iWatermark + nindakake iki.

Alat sing penting 

dening nfranklin - 3 Jan 2018

Aku nggunakake alat iki saben dina sadurunge ngirim gambar kanthi online. Iki gampang lan gampang digunakake lan duwe akeh pilihan. Yen sampeyan mikir entuk alat iki, aku ragu yen sampeyan bakal nesu

Alat sing apik banget lan migunani 

dening Indiradancer - 2 Jan 2018

Aku nggunakake kanggo ngirim gambar ing media sosial lan apik banget. Apike banget!

Wis aplikasi sing apik nganti… 1

Tanggepan Owahi

dening Flute Pixzy - 31 Desember 2017

Aku pancen gumantung karo aplikasi iki kanggo menehi watermark video seni sadurunge upload menyang internet nanging wiwit nganyari pungkasan pancen ora ana regane. Saben video lagi "rata". Aku ora ngerti apa sing kedadeyan, nanging kajaba iki bisa dirampungake, aku terus lan ora nyaranake aplikasi kasebut menyang kanca-kanca seniman - luwih saka 5000 ing sak grup Facebook - sing kabeh butuh aplikasi watermark.

Tanggepan Pangembang - 2 Jul 2018

Gampang digunakake! 

dening Villager54 - 31 Desember 2017

Wis nggolek cara sing gampang lan cepet kanggo nyirami gambar lan video kita kanggo kiriman Facebook lan Instagram lan iWatermark + cocog karo taman kasebut! Matur suwun!

Watermark 

dening Bkbarnard - 31 Dis 2017

Aku ora duwe apa-apa kajaba sukses karo Watermark + app. Aku nindakake pangolahan kumpulan gedhe, lan aplikasi iki minangka sing paling apik sing wis ditemokake!

Aku seneng iki! 

dening Burnsie922 - 27 Dis 2017

Aplikasi sing sampurna. Nindakake persis kaya sing dakkarepake. Pancen regane regane. Matur nuwun!

Tresna app iki! 

dening Artisttype - 24 Desember 2017

Cara sing paling apik kanggo nyirami foto. Gampang digunakake, antarmuka fleksibel

Sampeyan kudu Go iWaterMark Pro 

dening TW Smith - 22 Desember 2017

Yen sampeyan nggawe konten, foto lan / utawa video iWatermark apik banget. Ngirit wektu kanggo masang gambar lan logo transparan ing video, kanthi mung sawetara klik. PLUS Aku saiki ngerti, yen watermark transparan sing dakgawe ing iphone bisa kasedhiya ing ipad pro .. Gratis

Watermarking ESSENTIAL Nalika Kirim 

dening TheWriteBoat - 14 Desember 2017

APP sing apik kanggo fotografi banyu sing aku kirim ing media sosial! Prasaja, gampang digunakake, lan efektif. Aja ngirim tanpa!

banget 

dening Mind bend - 10 Desember 2017

Program sing apik, gampang digunakake lan luar biasa fleksibel lan akeh pilihan kanggo kreatif. Supaya gampang diowahi kumpulan foto sing akeh. Matur nuwun!

Tumindak becik 

dening Hankster123 - 9 Desember 2017

Program becik, gampang banget. Gunakake kabeh nganggo Photologo.

Tresna !!!! 

dening Hijasonmurphyhere - 9 Desember 2017

Priksa kabodhoanku kanggo ngerti sebabe aku seneng banget…. Sampeyan bakal bisa ndeleng.

#Jangkitan

#Wheresjay

Minangka blogger / Photographer alat sing paling apik kanggo alur kerja 4

Reply

dening Jif fotografi - 7 Desember 2017

Aku njupuk acara otomotif / penerbangan / laut utama 200 plus gambar saben dina. Nirkabel Sony A7 saya ngunggah foto menyang IPad Air ing ngendi aku ngatur gambar lan video menyang album lan sunting yen prelu,. Sawise ing album, aku mbukak iwatermark nggawe logo kanggo acara nggunakake nambah bitmap miturut adat. Aku banjur nambahku, nyiyapake data meta ing persiyapan. Langkah sabanjure pilih lan logo tata letak, pilih albumku banjur tindakake gambar siji ing… liyane

Alat sing apik kanggo foto tandha banyu 

dening solusi Flash - 5 Desember 2017

Aku nggolek cara kanggo nambah hak cipta menyang foto sadurunge ngirim kanthi online lan nemokake app iki. Wis grapyak banget pangguna lan ngidini akeh kustomisasi. Aku seneng karo akeh font sing kasedhiya lan kemampuan kanthi gampang ngganti warna, ukuran, sudut, lan transparan banyu. Iki wis tuku gedhe lan menehi saran banget.

app gedhe 

dening helllloooooooo - 3 Desember 2017

super gampang digunakake lan akeh opsi panyuntingan

Iki ANAK! 

dening podlister.com - 1 Desember 2017

Aku wis ndownload lan tuku pirang-pirang aplikasi kanthi pangarep-arep kanggo nemokake siji sing bakal ngidini aku nambah gambar PNG transparan menyang video lan pungkasane aku bisa nemokake!

Antarmuka iki gampang banget digunakake. Kurang saka 5 menit sawise tuku aku bisa mbukak video, nggawe tandha banyu nganggo logo png sing ana ing gulungan kamera, nyetel ukuran / opacity lan lokasi, nambah tandha banyu lan gampang nyimpen video maneh… liyane

Apik banget 

dening Shootershack - 30 Nov 2017

Aku nggunakake iki ing Iphone lan pancen seneng. Aku nggunakake kanggo kabeh dhaptar lelangan kita.

app gedhe 

dening Hfdf55 - 28 Nov 2017

Gunakake aplikasi iki saben dina kanggo bisnisku supaya aku bisa nyirami gambar lan video !!!!

Miturut paling apik ing pasar 

dening sowho4u - 26 Nov 2017

Ya! 

dening TayAgui - 21 Nov 2017

App iki tenan apik tenan! Aku nggawe tandha banyu tenan lan saiki nggunakake kabeh!

Kawelasan 

dening Smiste8 - 19 Nov 2017

Gampang nggunakake grafis minangka watermark, tumindak kaya sing diiklanake.

Perlu dhukungan kanggo app File 3

Reply

dening mikey186 - 17 Nov 2017

Aku pancene pengin sampeyan duwe integrasi milih grafis saka app file.

Aku nggunakake saben dina iki: Saben sen! 

dening DogAndCatBlogger - 17 Nov 2017

Yen aku ora nyelehake logo ing saben foto lan video, mesthi bakal dicolong wong. Biyen aku kudu ngimpor gambar menyang laptop, nambah logo ing Photoshop, banjur dikirim maneh menyang telpon kanggo digunakake kanggo postingan sosial. Kanthi iWatermark +, iku proses sederhana sing butuh wektu kurang saka siji menit lan bisa digunakake kanthi sampurna. Iku gampang banget kanggo video watermark. Disaranake banget!

Gedhe app! 

dening Copy456 - 16 Nov 2017

Aku tresna app iki bisa digunakake!

Yayyyphotography 

dening Sz918273645 - 15 Nov 2017

Banget mbiyantu ~ Aku seneng bisa ngilangi pirang-pirang foto sekaligus

Alat sing paling apik kanggo fotografer 

dening Japame Photography - 14 Nov 2017

Aku seneng karo aplikasi iki, minangka fotografer, aku njupuk mujur nengen utawa potret sing apik saben dinane lan aku ora pengin wong isih foto. Aplikasi iki mbantu aku ngirim foto nganggo jeneng bisnis sing dakkarepake. 😊❤️

Aplikasi watermarking paling apik 

dening Inked7 - 13 Nov 2017

Aku • mbuwang-mbuwang • dhuwit kanggo 2 aplikasi watermarking liyane sing diarani (& isih ADA!) Omong kosong! Nanging app iki GR8! Panganggoan 2 sing gampang, akeh opsi, wis ora gagal sanajan sapisan dituku udakara 2 wulan kepungkur-coba wae, sampeyan bakal seneng!

Apik kanggo foto 

dening trixie2017 - 13 Nov 2017

Aplikasi iki apik lan gampang digunakake. Aku dudu fotografer profesional, nanging aku wis njupuk sawetara foto sing apik sing pengin dakpuji. Aplikasi iki mbantu. Lan saiki gampang nggawe kertu Natal dhewe lan liya-liyane. Aku wis nggunakake iki suwene 5 taun lan aku seneng banget. Foto Trixies

Apik banget gampang digunakake! 

dening AllTerrainPics - 11 Nov 2017

App bisa digunakake, iku gampang banget lan cepet kanggo digunakake. Bisa dianggo nganggo video lan foto!

Yen wis siyap tuku app sing nyukupi KABEH kabutuhan watermarking- foto & video… iki sing siji. 

dening LovinItForSure - 9 Nov 2017

Aku wis nggunakake aplikasi Adobe sing cocog karo piranti lunak keanggotaan Adobe CC. Aku wis tuku aplikasi watermarking liyane kanggo iPhone & iPad. Aplikasi gratis sing nyoba nyediakake fungsi sing gampang… ngidini aku nambah logo PNG kustom minangka tandha banyu, luwih becik ing pojok video sisih ngisor. Aplikasi Klip Adobe duwe cara sing gampang banget kanggo nindakake, nanging yen video sampeyan dudu 1920 x 1080 standar, iku “Merek”… liyane

Penting kanggo pemilik bisnis 

dening kristenboe - 7 Nov 2017

Dadi gampang digunakake, seneng bisa ngimpor logo lan tandha merek dhewe, bisa nindakake video lan gambar uga kaping pirang-pirang. Aku nggunakake aplikasi iki saben dina lan kudu duwe bisnis sing pengin nggawe konten ora digunakake tanpa kredit diwenehake.

Nice 

dening kirnagar - 5 Nov 2017

Aplikasi iki gampang digunakake. Cara sing apik kanggo njupuk jeneng ing gambar foto sampeyan.

Super gampang digunakake lan dilengkapi kanthi lengkap 

dening AgentExe - 5 Nov 2017

Apik sethitik app! Apa kabeh aku butuh lan liya-liyane.

Pungkasan, tandha banyu sing gampang digunakake! 

dening Pat ing sisih wétan TN - 4 Nov 2017

Aku wis nyoba sawetara aplikasi watermark, nanging sing paling iki paling apik! Gampang digunakake, nyimpen informasi. Aku seneng lan wis menehi rekomendasi menyang kanca liyane.

Best 

dening Arashmx - 1 Nov 2017

paling apik

Resolusi kurang sithik nalika disetel 100% 2

Tanggepan Owahi

dening Larry Callahan - 31 Oktober 2017

Ana wong tulus aku yen aku salah nanging videoku pancen medeni sanajan wis diresiki kanthi resolusi 100%. Apa setelan kasebut 100% utawa 0% kanggo kualitas sing paling apik?

Tanggepan Pangembang - 2 Jul 2018

Cara paling cepet kanggo entuk dhukungan teknologi yaiku ngirim email menyang info@plumamazing.com utawa liwat link ing aplikasi utawa liwat situs web. Wilayah iki kanggo review. Kita ora maca ulasan sing umure taun (biasane) nanging aku ndeleng sampeyan takon babagan resolusi vs setelan pref kualitas. Disaranake ora diganti. Iku nambah ukuran file lan ora ngganti kualitas sing bisa dideleng. Bali menyang wilayah pref ing app banjur atur… liyane

banget 

dening BRATMix - 31 Oktober 2017

Mung watermarker sing dak butuhake. Rock padhet!

Tresna app iki 

dening Photomomcincy - 30 Nov 2017

Aplikasi iki nggawe uripku luwih gampang! Tresna manawa aku bisa duwe logo sing beda lan pancen gampang banget!

Apik! 

dening hazleyez - 30 Oktober 2017

Tresna app iki. Aku bisa nyiyapake sawetara beda gumantung karo kebutuhan.

Time saver 

dening Howlin Alan - 29 Oktober 2017

Aku biasane ora nulis ulasan, nanging app iki pancen nggawe urip luwih gampang.

Tresna 

dening Bottom Feeder - 24 Oct 2017

Iki aplikasi apik kanggo watermarking lan nggunakake logo adat sampeyan yen file PNG bisa digunakake sampurna lan aku seneng karo fitur watermarking batch export

Tumindak apik banget 

dening rockrimmon - 24 Nov 2017

Apik banget. Ndhukung macem-macem watermarks, gampang diganti dadi apa wae sing dikarepake watermark. Milih macem-macem gambar menyang watermark gampang, utamane amarga app nderek urutan album sing wis disetel ing Foto (akeh aplikasi ora). Gampang mindhah lokasi lan ukuran watermark uga. Apikan banget kanggo kabeh.

Aplikasi watermark paling apik ana !! 4.

Tanggepan Owahi

dening PAPABEAR907 - 23 Oct 2017

Kabeh kacilakan mbayar lan gratis app utawa ora bakal batch nanging app iki misale jek bisa digunakake nanging mung bisa batch 5 sekaligus nindakake file sing akeh nanging luwih apik tinimbang apa-apa !!

Tanggepan Pangembang - 5 Nov 2017

Pisanan, matur nuwun kanggo review sing apik. Kapindho, iki ora dadi papan sing cocog kanggo dhukungan teknologi. Kita pengin ngilangi masalah kasebut nanging kita butuh sampeyan ngirim email babagan, apa piranti sing digunakake, ukuran file, format file, conto file lan apa sampeyan nggunakake 1 sekaligus utawa kumpulan. Mangga email kita ing info@plumamazing.com Ageng Thanks!

Apik banget 

kanthi lancar - 23 Oct 2017

Wis pirang-pirang program nggunakake program lan gampang lan profesional. Apik banget !!

Prasaja, apik banget. 

dening JackPhoto - 21 Oktober 2017

Aku ora ngarep-arep akeh saka aplikasi iPhone sithik, nanging sing apik banget. Wis luwih apik sajrone rong taun kepungkur, mula saiki pamrosesan batch luwih apik, nggawe penyesuaian, kayata tingkat transparansi tandha banyu, kabeh luwih gampang lan luwih cepet, lan singkatan kasebut bisa ngasilake akeh. Kanggoku, fotografer pro, nindakake apa sing dibutuhake kanthi kritis: lebokake jenengku menyang potret sing dakjupuk ing iPhone sadurunge ngirim email utawa ngirim pesen teks… liyane

Aplikasi Watermark Paling Apik 

dening coingroup - 21 Oktober 2017

Wis pirang-pirang taun wis nggunakake iWatermark nalika lagi aplikasi desktop. Dheweke paling apik lan saiki isih ana. Prasaja digunakake lan dheweke menehi pilihan watermark MANY. Aku gumun amarga app iki bisa ngatasi tandha banyu atusan foto tanpa nabrak. 

Iki minangka salah sawijining tumbas aplikasi paling apik sing wis dak lakoni!

Tuku sing paling apik;) 

dening MRomoR - 20 Oktober 2017

Sugeng!

Tresna App iki 

dening foto RR - 19 Okt 2017

Muga-muga bisa nggunakake font sampeyan ing Photoshop utawa ing Windows 10 - kaya sing aku tresnani. Matur nuwun !! Tresna IT !!!

PUTIH !! OY YES 

dening pugmama3 - 15 Oct 2017

Aku ora mikir yen aku wis nate ndeleng review ing aplikasi, nanging app iki minangka salah sawijining aplikasi kaya WAZE, sing secara harfiah ngrasa urip. Aku dadi fotografer profesional lan nggambarake pirang-pirang aplikasi watermark saya wis nesu banget. 

Mangkene sawetara poin utama…

1) Aplikasi iki ora niru ing potret asli, nggawe salinan lan nyimpen ing fotoku ing album dhewe.

2) Wis akeh pilihan lan kanca pangguna… liyane

banget 

dening jolt esuk - 15 Oct 2017

Pangguna sing ramah ❣️❣️❣️

Cool. 

dening Fyui_2371 - 13 Oktober 2017

Nganggo kira-kira setaun saiki ora ana masalah sing nemoni aku entuk.

Apik! 

dening Pengusaha Barbie - 9 Okt 2017

Watermarks sing gampang digunakake kanthi apik nggawe fotoku katon nggumunke lan profesional !!

Aplikasi tandha banyu paling apik. Aja 

dening Bentech✌🏻 - 8 Okt 2017

Aku wis ndownload akeh aplikasi. Nanging sing ana ing kene yaiku babagan sing kudu ditindakake.

Apa sing aku goleki! 

dening RelRR - 8 Okt 2017

Antarmuka serbaguna kanthi akeh pilihan lan kontrol kanggo menehi watermark foto lan seni digital. Apik banget… lan disaranake banget!

Nubruk 1

Tanggepan Owahi

dening DrSqueak98 - 2 Okt 2017

Aku wis nyoba seminggu kanggo ngunggah tandha banyu anyar nanging app terus nabrak. Aku luwih frustasi !!! Mangga ndandani.

Tanggepan Pangembang - 2 Jul 2018

App Best Watermarking Ever! 

dening anilagrawal - 1 Okt 2017

Aku rada nyawang lan app iki Paling Apik. Periode! Sampeyan bisa nglampahi wektu lan tenaga kanggo nyoba golek aplikasi gratis utawa sing mbayar, nanging sampeyan bisa ditindakake kanthi pengalaman tandha banyu ing bagean wektu lan gaweyan.

👉🏻 Kanggo nggawe gambar utawa watermark teks sampeyan, gampang banget lan intuisi, mula aku ora percaya nalika pisanan.

👉🏻 Sawise sampeyan sijine watermark ing ima… liyane

Bisa nyambut gawe 

dening Nooch2112 - 1 Okt 2017

Aku wis tak app iki luwih saka seminggu lan saiki aku wis nate nangkep, aku seneng. Aku bisa nambah logo menyang kabeh foto utawa sekaligus. Aplikasi iki kaya ngirit wektu lan app sing apik kanggo tujuan bisnis.

Gampang kanggo nggunakake 

dening crazeemommie - 27 Sep 2017

App gampang digunakake lan nggawe watermarking kiriman saya kanthi cepet lan gampang !!

Tombol baris anyar? 1.

Tanggepan Owahi

dening bodmodkub - 26 Sep 2017

Tombol baris anyar ora bisa digunakake maneh ing update paling anyar. Nggawe iki ora bisa digunakake kanggo aku. Ndandani ASAP iki

Tanggepan Pangembang - 2 Jul 2018

Nganyari: Iki wis dawa ing wektu kepungkur. Yen sampeyan isih duwe masalah elinga kanggo nganyari app lan review iki. matur nuwun.

Tresna! 5.

Tanggepan Owahi

dening Naples Florida - 20 Sep 2017

Cepet, gampang, tresna!

Tanggepan Pangembang - 6 Okt 2017

Apik banget Matur nuwun!

Tresna app iki !!!! 

dening pangguna app Avid. - 19 Sep 2017

Menehi macem-macem opsi sing bisa digunakake, aku wis nyoba sawetara liyane sadurunge iki, lan saiki wis mbusak kabeh.

Watermark cocok kanggo gambarku !!

Fantastic !! 

dening Keke Lund - 17 Sep 2017

Gampang banget digunakake, plus sampeyan bisa nindakake sawetara foto sekaligus. Aku seneng nuli tuku app iki!

Gampang lan cepet 

dening Photographer Kamanusiaan - 8 Sep 2017

Gumantung gedhe!

Gampang kanggo nggunakake 

dening Sieve28 - 7 Sep 2017

Aplikasi iki gampang digunakake lan nambah tampilan profesional kanggo kirimanku

Sampurna kanggo kabutuhanku! 

dening Lixxie99 - 4 Sep 2017

Aku nggawe kriya akeh aku seneng nuduhake online. Aplikasi iki sampurna kanggo sing dak butuhake. Aku bisa menehi tandha banyu khusus kanggo kabeh seni lan ngatur tag metadata uga, banjur kirimake gaweyan menyang Instagram kanthi cepet lan gampang!

Cepet lan gampang digunakake 

dening Bee7475 - 3 Sep 2017

Aku nggunakake aplikasi iki kanggo menehi watermark foto kriya saka telpon kanggo dikirim menyang Instagram. Gampang banget digunakake lan nyiyapake tandha banyu wiwit wiwitan, lan proses kanggo menehi tandha saben foto saben wong pancen cepet. Nganti saiki, aku durung nemoni bug utawa masalah.

Berbalo investasi 

dening Hildy, Brooklyn NY - 31 Agustus 2017

Aplikasi gedhe, aliran kerja lancar, gampang digunakake, menehi hasil gedhe. Go kanggo iku !!!

love 

dening Shellano - 31 Agustus 2017

Nyathet

Banget! 

dening Jeu537 - 26 Agustus 2017

Gampang digunakake. Intuisi.

Gamelan! 

dening Brooklyn2_LA - 25 Agustus 2017

Aplikasi iki bakal sampeyan cranking desain kanthi cepet. Penjelasan gampang dingerteni. Kuat banget. Tresna kasunyatan manawa aku bisa ngontrol logo ing desain. Ora ngelu!

Gampang 

dening BriManrique - 23 Agustus 2017

Gampang lan praktis, sampeyan ora perlu duwe pengalaman app iki nggawe urip luwih gampang lan apik! Cukup tresno!

Ayu lan gampang! 

dening SmartBizChoices - 10 Agustus 2017

Aplikasi iki ngidini aku, minangka fotografer, kanggo menehi watermark kreasi kanthi cepet lan dadi ora ngenteni bareng nuduhake fotoku karo wong liya. Matur nuwun kanggo alat liyane sing gampang ditambahake ing toolbelt fotografi!

Amazing 

dening Blondiebri333becker - 8 Agustus 2017

Dadi gampang digunakake !!

Sempurno! 

dening Crewchief408 - 6 Agustus 2017

Apik banget! 

dening Alyeska Bone - 6 Agustus 2017

Mung wiwit nggunakake wingi iki lan seneng tenan. Aku nggawe watermark kanggo foto-fotoku lan ternyata apik banget lan cocog banget karo kepribadianku. Keluhanku mung, (bisa uga durung ngerti kepiye) yaiku nggawe tandha kanthi teks arced lan gambar bitmap. Aku ora bisa ngerti cara nyimpen minangka siji ciptaan, nanging kudu mriksa tandha loro lan nggunakake cara kasebut. Bantahan cilik, nanging hebat banget… liyane

Tambang Iwater 

dening Photoface photography - 6 Agustus 2017

Cara sing apik kanggo nglindhungi properti intelektualku! Kreatif, gampang, cepet lan nindakake apa sing dakkarepake…. Ora musp, ora rame! Yen wong kaya iki….

Super Gampang, tresna 

dening CraftedCharm - 5 Agustus 2017

app gedhe

Gampang kanggo nggunakake 

dening Ammacek - 22 Jul 2017

Aplikasi iki gampang digunakake lan nindakake proyek sing apik nambah watermark sing sederhana kanggo foto-fotoku. Seneng aku entuk siji iki.

Tresna app iki 4

Reply

dening Manis Sue Rocks - 21 Jul 2017

Luwih mbiyantu, isih ora ngerti kepiye carane nindakake sawetara prekara lan ora bisa nggunakake aplikasi kanthi kebak, yen ora, yen daklakoni kaya sing dikarepake, pancen apik!

Tresna App 

dening Lynn 3510 - 17 Jul 2017

Iki minangka aplikasi sing gampang digunakake. Aku nggunakake saben dina kanggo Butik onlineku. Sing paling apik ana.

Watermark Ap Paling! 

dening Ojudtf - 15 Jul 2017

Aku terus njupuk gambar kanggo bisnis cilikku lan Ap iki minangka alat sing apik banget. Aku menehi saran banget.

Aplikasi Watermark Paling Apik 

dening BettyMae20 - 8 Jul 2017

Aku pemilik toko cilik lan kudu ngirim gambar gaweyanku kabeh wektu. Iki minangka watermark TERBAIK sing wis dakkarepake saiki! Aku kudune ngirit dhuwit kanggo nyoba liyane lan langsung lunga menyang sing iki! ❤️ iku !!!!

Aplikasi sampurna. 

dening Dollygal - 8 Jul 2017

Best metu ana 

dening Wolfsky - 7 Jul 2017

Aku nggunakake ING kabeh wektu sadurunge ngunggah APA wae menyang media sosial (hak cipta) amarga aku fotogra semi pro sing nyunting foto saka DSLR ing iPad supaya klien bisa ditinjau. SUPER gampang digunakake lan paling apik kanggo kabeh aplikasi sing wis dak coba.

Fantastic & Gampang digunakake 

dening p-dubya96 - 1 Jul 2017

Aku rasane foto lan videoku ora dilindhungi. Aplikasi iki gampang banget digunakake lan asile bisa diukur nganti regane.

Aliran banyu 1

Tanggepan Owahi

dening freshpop - 28 Jun 2017

Aku sijine tandha banyu lan dikirim menyang kancaku. Aku njaluk supaya dheweke motong gambar banjur logo watermark wis ilang. Nggae investasi

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Sampeyan bisa bali app ing Apple yen sampeyan ora seneng. Coba jelasake apa sing sampeyan pengin entuk lan kita bakal nyoba lan mbantu sampeyan. Matur nuwun

Ora nyimpen video ing album 3

Reply

dening Alex dhar - 28 Juni 2017

Iki app lan panas lan adhem. Masalah paling gedhe yaiku nyimpen video sawise nambah watermark. Bar tekan 100% nanging "rampung watermarking" munggah ora katon.

Foto Batching kanggo Digoleki ing eBay 

dening Kim01234 - 8 Jun 2017

Persis sing dak karep. Bisa nggawe foto minangka kumpulan, nanging bisa mindhah, ngowahi ukuran, nyirami tandha banyu ing saben foto ing kumpulan kasebut. Apik. Dhuwit apik sing dihabiskan!

Paling Apik! 

dening Gilford Clicker - 1 Juni 2017

Iki app paling gampang & paling gedhe kanggo menehi tandha foto! Seneng gampang !!

iWatermark 

dening JJRos - 27 Mei 2017

A-MAZING !!! Periode. 

Matur nuwun!!!

Gampang digunakake nanging ora bakal nyimpen watermark 3

Tanggepan Owahi

dening Mzlilylara - 27 Mei 2017

Iku gampang digunakake lan nyimpen menyang gambar utawa langsung menyang instagram utawa fb. Nanging yen sampeyan pengin nyimpen watermark sing digawe, menehi pilihan lan disimpen Nanging yen sampeyan nutup app lan bali maneh kanggo nggunakake watermark sing wis disimpen, GON… ing tanah Lala, ora bisa ditemokake.

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Iki ora bisa dirungokake lan minangka pitakonan dhukungan teknologi sing dudu kanggo area kajian. Hubungi kita info@plumamazing.com Kita seneng mbantu sampeyan ngerti manawa sampeyan durung ngerti. Matur nuwun!

Kudu duwe 

dening:) RAD :) - 26 Mei 2017

Aplikasi iki migunani banget kanggo branding! Aku nggunakake saben dinten. Gampang sinau

Tresna 

dening Konchrouk - 24 Mei 2017

Tresna!

love 

dening LeneLene06 - 22 Mei 2017

Tresna

Bintang 5 gedhe 

dening Pizrobabai - 20 Mei 2017

Agung. Gampang.

Jon Androsky 

dening Firephotoguy - 20 Mei 2017

Aku dadi Fotografer FD sukarelawan, lan seneng fleksibilitas aplikasi iki. Aku nyaranake aplikasi iki menyang kanca.

Gampang kanggo nggunakake 

dening Skye.Axon - 20 Mei 2017

Cara sing efisien kanggo menehi watermark foto ing perjalanan sadurunge dikirim… 👍

Tresna aplikasi Watermark + anyar 

dening MVTravelGirl - 17 Mei 2017

Aku ragu-ragu nganyari saka aplikasi Watermark asli, nanging aku seneng! Aku seneng kaya aplikasi asli :)

app gedhe 

dening LilBea - 16 Mei 2017

Aku seneng gampang aplikasi iki lan sepira cepet aku bisa menehi tandha banyu ing sawijine wektu lan nyimpen kanthi gampang.

Paling apik 

dening bradenmikael - 13 Mei 2017

Iki minangka salah sawijining, yen dudu sarana utilitas watermarking paling apik ing OS seluler apa wae sing wis digunakake. Bisa diatur kanthi lengkap, lan nawakake antarmuka sing apik. Wis apik!

Aplikasi apik. 

dening MrsBigz - 2 Mei 2017

Gampang kanggo nggunakake.

Peasy gampang 

dening lessbigbob - 30 Apr 2017

Pancen kaget gampang banget karo aplikasi iki, lan pilihan sing apik tenan! Video gedhe kanggo miwiti cepet, lan lancar UI.

Apik tenan App 

dening Agentrda - 30 Apr 2017

Aku nggunakake wektu

Watermark 

dening Myshewa - 20 Apr 2017

Aku iki. Aku mung dakkirim saiki lan nabrak aku. Aku isih tresna supaya unlit tetep nabrak.

Ngirit wektu 

dening DikeyDike - 20 Apr 2017

Fungsi sing apik tenan - kabeh padha mikir kabeh. Tresna iku

Katresnan !!!! 

dening GoldenLadee911 - 20 Apr 2017

Seneng app iki! Prasaja lan bisa dadi tugas!

Watermark Sampurna. Disesuaikan kanggo sampeyan! 

dening Marilita Chee'tah! - 17 Apr 2017

Ora glitches nganti saiki. Persis sing dibutuhake kanggo logo Watermark !!!

Tresna app 

dening Moffetteria - 16 Apr 2017

Aku seneng app iki. Gampang digunakake. Aku nyaranake kanggo sapa wae

Tresna nggunakake app iki 

dening LDJacobs - 16 April 2017

Aku seneng intuisi app iki. Aku nggunakake kanggo nambah logo, uga "mlebu" kriya digital asli. Kemampuan kanggo kumpulan klompok foto iku fenomenal.

Apik banget, gampang digunakake! 

dening Foto dening Deb - 13 April 2017

Aplikasi iki nglindhungi karya profesional, nalika njaluk supaya bisa dideleng kabeh. Aku seneng level opacity, amarga kabeh foto beda-beda kontras, warna lan ambane. Gampang pindhah-pindhah ing foto lan nggawe pribadhi saben digunakake. Matur nuwun kanthi gampang nglindhungi produk supaya ora digunakake tanpa idin.

Gampang digunakake !! 

dening AitchBLove - 12 Apr 2017

Banget efektif lan gampang digunakake !! Acung jempol!

Cepet sinau lan gampang digunakake 

dening RNord - 10 Apr 2017

Iki gampang banget digunakake! Lan ana akeh pilihan kanggo ngrancang watermark sampeyan. Muga-muga aku wiwit nggunakake luwih cepet. Salah sawijining aplikasi paling apik sing wis digunakake. Serius.

Watermarking Digawe Gampang 

dening btietze - 8 Apr 2017

Dadi matur nuwun banget amarga aplikasi Adobe ing iPad ora nyedhiyakake cara kanggo watermark.

Nggumunake. 

dening Big Plumber67 - 7 Apr 2017

Apik. Mung mlaku.

Tresna 

dening Lovemyhulk - 6 Apr 2017

Aku butuh barang sing cepet lan gampang kanggo nuduhake foto liwat media sosial lan app iki sampurna lan akeh pilihan kanggo nggawe watermarks sing apik! Matur suwun!

Tresna app iki 

dening Bebop's - 5 Apr 2017

Tresna app iki. Aku njupuk gambar saka kerajinan lan nggunakake nalika ngirim ing media sosial.

Dadi gampang digunakake 

dening Ibu ing VA - 1 Apr 2017

Hat topi sampeyan bisa ngolah kaping gambar sekaligus!

Best Watermark App Metu 

dening Capkav - 30 Maret 2017

Aku wis ndownload sawetara aplikasi watermark sing beda lan iki sing paling apik sing paling ditemokake! Gampang lan serbaguna. Sampeyan bakal seneng yen nyoba.

A+ 

dening Dorsia77 - 28 Maret 2017

Aku wis nggunakake aplikasi iki luwih saka telung taun. Aku seneng! Mesthi ngungkuli aplikasi watermark liyane !!

Ton saka nyenengake! 

dening Linz68 - 26 Maret 2017

Aku wong anyar, nanging aku seneng banget karo aplikasi iki - lan menehi watermark kabeh!

Tresna! 4.

Reply

dening Pelicano05 - 26 Maret 2017

Aku bakal menehi limang yen bisa supaya aku nambah fon luwih akeh saka web utawa soko, iku bakal kudu. Isih aplikasi sing cukup padhet kanggo watermark gambar sampeyan.

app gedhe 

dening Player 01 - 26 Maret 2017

Seneng banget, regane saben sen. Kemungkinan kasebut ora ana enteke.

Gedhe app! 

dening Mom2lankc - 22 Maret 2017

Seneng app iki! Gampang digunakake lan mbantu foto sampeyan katon profesional.

Ndarbeni foto sampeyan 

dening Klayy 21 - 18 Mar 2017

Aplikasi gedhe lan akeh pilihan supaya foto sampeyan aman.

Dadi adoh banget 

dening autopolitica - 18 Mar 2017

Aku milih aplikasi iki adhedhasar review bintang 5 lan nganti saiki aku kudu setuju. Aku seneng fitur "tur cepet", nanging cukup intuisi kanggo sinau sawetara menit lan nindakake apa sing dakkarepake. Wis rampung

Watermark 4

Reply

dening $ 27: 0? w - 14 Mar 2017

Seneng nggunakake aplikasi, gampang digunakake lan cepet

Prasaja. Digunakake kanggo pirang-pirang taun 

dening costaricanick - 11 Mar 2017

Aku wis nggunakake aplikasi iki sajrone pirang-pirang taun. Gampang ngganti / ngowahi watermark, mindhah foto, lsp. Impor foto, pilih tandha banyu khusus (gampang digawe) utawa gunakake sing kasedhiya karo aplikasi, ekspor. Gampang banget.

Aplikasi Paling Apik sing Wis Nganggo Saiki! 

dening AllTheWayUp Fotografi - 10 Maret 2017

Gampang banget digunakake!

app gedhe 

dening Josh Lanskirt - 6 Maret 2017

App nggumunake!

Alat sing apik 

dening Stretch waz ing kene - 2 Mar 2017

Antarmuka pangguna sing apik lan kemampuan watermarking

Apik kanggo konferensi 

dening ridleyrob - 28 Feb 2017

Pakaryan apik kaya sing diiklanake

Gunakake aplikasi iki saben dina 

dening Gigisphotos - 26 Feb 2017

Tresna app iki! Sampeyan bisa menehi tandha banyu menyang foto tanpa ngganti foto!

Migunani banget! 

dening ConnieORetro - 22 Feb 2017

Aku nggunakake aplikasi iki kanggo nambah jeneng selai blues lan situs web: Wolf's Blues Jams - www.wolfsmusicweeklycom kanggo gambar kabeh musisi sing rame karo kita lan uga gambar panganan sing apik ing papan-papan! Aku nuduhake ing Facebook lan iki bakal mbantu pangucap lan muga-muga bisa nggawa luwih akeh wong! Aku uga wis nggawe macem-macem watermark kanggo saben band Wolf. Matur nuwun kanthi sanget kanggo iki apik… liyane

Apik banget 

dening ff1964 - 20 Feb 2017

Tresna 

dening Olesya007 - 19 Feb 2017

Apike banget. Kabeh sing dak butuhake

Trucker Terren Gwynn OTR 

dening AtariAssassin - 19 Feb 2017

Apik tenan ing kabeh cara !!! Apa persis apa sing dikandhakake, lan menehi pilihan apik kanggo kustomisasi banyu sampeyan. Mesthine regane, lan cara sing apik kanggo nglindhungi gambar sampeyan

Ingkang Apik 

dening Nami 2afm - 17 Feb 2017

Pungkasane aku nemokake app sing bisa nambah watermark ing video tanpa masalah! Kerjane apik

Nice 4

Reply

dening Babydoll1960 - 12 Feb 2017

Gampang kanggo nggunakake.

sampurna 

dening Mas3ood5007 - 11 Feb 2017

👍🏾 banget

Apik banget! 

dening Bridgehaven - 9 Feb 2017

Tresna sepira kanthi cepet lan gampang aku bisa nyamarke gaweanku. Matur suwun!

Lengen Saptip 

dening SegManDGamerDude - 8 Feb 2017

Iku apik banget. Sampeyan bakal nggunakake aplikasi iki kanggo saben gambar sing dijupuk. Janji sampeyan

Gampang Gunakake Kanthi Akeh Pilihan 

dening BK0706 - 7 Feb 2017

IWatermark minangka aplikasi sing apik tenan nanging IWatermark + nggawa fon, logo, lan antarmuka sing gampang digunakake.

prasaja 

dening Lionsun - 7 Feb 2017

Aplikasi banget lan andal

Mcorozco 

dening MCOT - 6 Feb 2017

Aplikasi apik tenan… gampang digunakake. Cara sing apik kanggo nggawe pribadi gambar sampeyan!

GAMPANG 4

Reply

dening Valthestylist - 6 Feb 2017

Aku nggunakake aplikasi iki kanggo menehi watermark karya & ora nate nguciwani aku nganti saiki!

App iki tenan. 

dening RileyTX - 4 Feb 2017

Aplikasi iki nindakake persis kaya sing diarani. Aku wis nggunakake paling suwe sajrone pirang-pirang taun. Muga-muga memori aku wis apik, nanging aku pancen pengin menehi rating 10 bintang, nanging ora ana siji!

Great 

dening PoolShade - 1 Feb 2017

Apik banget Apik, nggawe kabeh gampang lan nyenengake digunakake.

Iki aku lunga menyang aplikasi watermark, tangan mudhun

sing paling apik !!!!

Persis apa aku perlu 

dening Penzoyal - 29 Jan 2017

Iki persis apa sing dak butuhake. Mbantu aku nggunakake katrampilan marketing menyang tingkat sabanjure liwat media sosial lan toko liyane. Ngormati merek kasebut

Tresna! 

dening JingerIno - 28 Jan 2017

Apik tenan. Akeh font, ukuran… sampeyan bisa nggawe pribadi kanthi ewonan cara. Entuk wae.

Dianggo apik banget 

dening Yazzie40 - 25 Jan 2017

Pancen LOVE app iki ' 

dening Ladybug75840 - 22 Jan 2017

Aku ndownload aplikasi iki amarga kudu ngirim foto barang-barang sing dakkirim ing internet. Aku butuh aplikasi watermarking sing gampang lan murah, lan siji iki nindakake trick kasebut! Aku Highly menehi saran!

App iki apik tenan !!! 

dening Brandidibs - 18 Jan 2017

Aku seneng app iki! Minangka seniman, iki aplikasi sing apik kanggo menehi foto sadurunge aku ngirim online! Cuaca yaiku logo utawa data meta sing bisa digunakake lan gampang banget digunakake!

Sampurna kanggo merek! 

dening MgrShine - 17 Jan 2017

Aku pancen seneng carane gampang lan kepiye pilihan nalika nglindhungi / ngatonake foto dhewe.

Aplikasi apik banget 

dening Foto Ngimpi True - 17 Jan 2017

Aplikasi cilik sing migunani banget lan trep. Ngaktifake aku nambah tandha banyu kanthi cepet menyang gambar khusus sing pengin dak kirim, kanthi cepet nyetel lokasi, posisi, transparan, ukuran watermark. Sangat migunani, nggunakake terus-terusan.

Tresna 

dening Newf house - 15 Jan 2017

Aku tresna app iki !!!!

Watermark ditambah 

dening Tina Maxey - 15 Jan 2017

Aku seneng banget karo aplikasi iki. Aku isih kudu sinau babagan aplikasi kasebut. Aku miwiti karo sing gratis banjur nganyari dadi watermark +. Aku isih duwe sawetara foto sing nganyari dadi + lan tulisan ing foto bakal ilang; Aku durung ngerti bagean iki nanging bakal.

Nyenengake aplikasiku

Gumantung gedhe! 

dening katresnan Sasquatch - 12 Jan 2017

????

Apik banget 

dening Bunnyswife - 12 Jan 2017

Aku nggunakake paling ora kaping pindho saben minggu minangka moderator ing hub IG lan mesthine gampang banget. Aku ngormati kasunyatan manawa aku ora kudu ngenteni wektu ekstra kanggo entuk asil sing apik. Nggawe tandha banyu anyar gampang banget. Matur nuwun kanthi sanget kanggo aplikasi sing ramah pangguna banget.

Buena… nanging apik 3

Tanggepan Owahi

dening José Limongi - 9 Jan 2017

Yen ora apricación, pilih panggunaan saka intuitiva. Podría mejorar en la precisión para la ubicación de las gambar y los elementos, por agulando de la retícula

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Uga, sampeyan bakal menehi komentar babagan revisi. Priksa manawa ora ana manual. Lea también acerca del posicionamiento absoluto lan relativo. Panganggo kanggo kontacraces lan pasinaon ing ngisor iki yaiku pandhuan. Sampeyan bisa mriksa revisi lan ora bisa ngatasi konfigurasi sing paling apik. Ora entuk idin kanggo njupuk pilihan kanggo pangguna, lan liya-liyane Simplemente enví… liyane

Alat Pakaryan 

dening ldm1343 - 3 Jan 2017

Alat bisnis sing apik banget. Aku seneng banget!

Mung diwiwiti nanging supaya adoh banget 

dening BDillon - 30 Desember 2016

Aku isih sinau aplikasi kasebut. Nanging nganti saiki gampang digunakake.

Tresna app iki! 

dening SarahTx2Al - 22 Desember 2016

Bisa digunakake kanggo watermarking kabeh fotoku.

Paling apik sing digunakake 

dening Finescents - 22 Desember 2016

Aku wis nggunakake aplikasi iki sadurunge, sajrone beta lan sawise. Iku apik banget. Aku nyiyapake sawetara macem-macem watermark, saka skrip nganti logo perusahaanku supaya cocog karo macem-macem kebutuhan. Aku bisa mbukak rong puluh gambar kanggo situs web lan eBay, menehi tandha banyu ing papan sing dakkarepake, utawa mung kari ing papan pungkasan, lan bisa uga sak menit aku wis menehi watermark kabeh foto lan disimpen kanthi otomatis. Diarani proses batch, lan iku emas! 

Th… liyane

app gedhe 

dening Offcgrrl - 21 Desember 2016

Gampang digunakake & serbaguna banget!

Aplikasi Watermarking Favorit! 

dening SandyGCuzzart - 20 Desember 2016

Muga-muga bisa menehi 10 lintang. Gampang digunakake, seneng aku nganyari kanggo luwih akeh versatility, menyang app!

Gampang kaya Photoshop 

dening SS4Luck - 19 Desember 2016

Aku wis nggoleki app watermark sing apik kanggo

Telpon lan sing digandhengake karo pambusur latar mburi meh ngrusak kabutuhan Photoshop ing laptopku

Bisa digunakake ing pariwara, nggunakake asring 

dening Ifkepdofmekdockekdovi - 17 Desember 2016

Aku nggunakake aplikasi iki kanggo meme nalika aku adoh saka laptop. Produk sing apik. Gampang digunakake. Bakal menehi saran.

Kaget! 1.

Tanggepan Owahi

dening Uggghhhhhh !!!! - 8 Desember 2016

Ora bisa kanggo kula. Nyoba kanggo nggayuh pangembang. Ora krasa ana. Kaget!

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Nyuwun pangapunten yen sampeyan lagi ngalami masalah bali ing taun 2016. Yen sampeyan isih duwe masalah sampeyan bisa nyambung. Kita nanggapi kabeh wong. Iki email email@plumamazing.com Thanks!

Bisa digunakake! 

dening Kaca Haunt - 8 Desember 2016

Pungkasane app sing nindakake apa sing diklaim. Cepet, gampang, intuisi. Yen aku bisa menehi 10 lintang iki, aku bakal menehi.

Apik-apike apike saben sen 

dening Leafwd - 8 Desember 2016

Aku wis nggunakake aplikasi iki ing potret luwih saka setaun, dhuwit paling larang. Hasil sing apik, gampang banget, mesthi senilai saben sen.

Tresna iWatermark + !!!!! 

dening DenhamC - 4 Desember 2016

Gampang digunakake, cocog kanggo pamilik bisnis sing lagi aktif. Regane saben sen. Aku wis nyaranake kanggo kabeh wong ing kalangan profesional lan pribadi !!!! Ngethok wektu suntinganku kanthi sanget.

Apik tenan 

dening Harleyboy250 - 27 Nov 2016

Aku seneng amarga aku njupuk akeh gambar ing Instagram lan mesthi dakwaca ing kaca wong liya, aku seneng banget, nanging dheweke entuk kredit.

Wigati SAIKI Penny! 

dening alwfineART - 27 Nov 2016

Aplikasi iki migunani banget kanggo masarakat kreatif sing pengin nuduhake karya ing jagad digital iki! Ora ana sing sampurna ... nanging iki pancen meh ora sampurna! Aku seniman / panganggo sing SENENG banget!

Addie Addict 😍 4

Reply

dening Kesederhanaan 808 - 26 Nov 2016

Mung ndownload tambahan iki kanggo sing asli lan aku seneng banget, luwih akeh fitur ing app iki sing bisa digunakake lan coba yen sampeyan seneng njupuk gambar apa wae sing daktindakake aplikasi liya nanging saiki aku seneng siji iki luwih apik ❤️👍🏼❤️

Aplikasi tandha banyu paling apik 

dening -H-world - 22 Nov 2016

Antarmuka pangguna sing apik lan bisa disesuaikan banget.

Apik tenan! 

dening Ruthie 915 - 17 Nov 2016

Gampang banget digunakake! Apik tenan! Aku seneng app iki !!!!!!

Tresna! 

dening Chris Richburg - 17 Nov 2016

Aku seneng banget nggunakake banyu kanggo foto.

Apik! 

dening 1summergirl! - Nov 15, 2016

App Apik 

dening Dirsy - 15 Nov 2016

Gunakake kabeh wektu. Cepet, gampang, efisien.

App Fantastic 

dening Starsjuly - 11 Nov 2016

Iki salah siji app apik banget! Gampang digunakake.

Top 

dening Buea - 8 Nov 2016

Aplikasi gedhe. Gampang digunakake

Pamilik Bisnis 

dening rm621 - 8 Nov 2016

Bisa digunakake kanggo kula! Cepet merek aku foto.

Banget migunani lan Cepet 

dening Userperson847 - 7 Nov 2016

Seneng app iki - ngirit wektu luwih akeh kanggo menehi tandha saben "kanthi tangan".

love 

dening nicknamesssssssssss - 7 Nov 2016

Aku seneng karo aplikasi iki! Bisa mlaku kanthi becik.

Tandha banyu sing apik kanggo video lan foto! 

dening alpartist - 6 Nov 2016

Gampang digunakake, nindakake proyek kasebut kanthi cepet lan asil kasebut katon profesional banget. Tresna!

Saran !! 

dening HRomero57 - 6 Nov 2016

Aku seneng karo aplikasi iki, nanging kudu ana pilihan "nyebar" kanggo bayangan supaya nalika ana bayangan ing watermark, ora bakal katon kaya garis gedhe.

Apik banget, aku seneng !! 

dening Onemoreuser1 - 5 Nov 2016

Gampang nggawe tandha banyu lan gunakake.

Kudu duwe. 4.

Reply

dening Charlestown Townies - 3 Nov 2016

App iki kudu duwe fotografer IPhone serius. Aku wis nggunakake wiwit dina 1 dina. 

Aku entuk komentar apik ing produk rampung.

apik 

dening J143charms - 2 Nov 2016

Matur suwun aku nemokake iki.

Akeh tambah apik 

dening Pak Trail Safety - 2 Nov 2016

Watermark + minangka Plus 

dening puguh - 1 Nov 2016

Aplikasi sing apik banget! Gampang digunakake, asil profesional. Aja golek liyane.

sampurna 

dening addicted2ip2 - 29 Oktober 2016

Gampang digunakake, akeh pilihan, mung nggawe proyek sing apik!

Gedhe app! 

dening Eviaca - 26 Oktober 2016

Lan alat sing migunani lan apik kanggo panggunaan pribadi lan bisnis!

Kaya! :)) 

dening Suejohnsonphotos.com - 22 Oktober 2016

love 

dening AbztractBeauty - 21 Oktober 2016

Aku seneng app iki! Sampeyan nggawe tandha banyu siji-siji banjur nyimpen mula aku ora kudu nulis maneh. Font lan kabeh. 🏾🏾🏾🏾🏾🏾

Mung sing paling apik 

dening CraftySig - 21 Oktober 2016

Komprehensif, durung intuisi lan prasaja kanggo digunakake. Mung apik!

Tresna App iki! 

dening Fils-Ai - 21 Oktober 2016

Aku nemokake landmark iki gampang digunakake. Iki minangka App pertama sing bisa dakwulang ing logo kanthi cara sing wis dakcipta ing komputer saka iPad lan iPhone lan banjur bisa

kanggo nyimpen, minangka aset gedhe.

Awesome 

dening Mom3gm2 - 20 Okt 2016

Iki app apik tenan.

Apik Watermarking App 

dening Kd543 - 18 Okt 2016

Aku wis nggoleki app watermarking sing ora ngetrapake kualitas gambar. Nganti saiki, iki bisa digunakake kanthi apik. Gampang banget lan gampang digunakake.

Apik tenan! 

dening Serenitycircle - 17 Okt 2016

Dadi gampang digunakake!

Apa kaya janji 

dening andrewgoodmanwa - 14 Okt 2016

Gampang digunakake, serbaguna, efektif banget.

App Apik - gampang digunakake 

dening Mbrew2 - 14 Oktober 2016

Asil profesional (kayata. Yen sampeyan wis nggawe logo foto dhewe). Gampang digunakake lan disimpen utawa dikirim menyang media sosial. Seneng ngerti potongan-potonganku ditandhani karo data nulis salinan sing ditempelake. Aplikasi sing apik! Aku wis nyoba sawetara app liyane, sing liyane ngluwihi kabeh liyane!

Foto Majelis 

dening Pertemuan Majestic - 14 Oktober 2016

Wiwitane aku pancen ora seneng, nanging bola-bali… .l ora ngerti apa sing daklakoni. Gampang, seneng-seneng …… ..BOLEH !!

Tandha Watermark 

dening PSuenami - 11 Okt 2016

Aku seneng nggunakake Watermark ing IPhone. Cepet lan gampang. Aku bisa ngirim kanthi cepet menyang kaca FB yen wis rampung. Tresna iku!

app gedhe 

dening Sponegebob - 9 Okt 2016

Sangat gampang digunakake

Mangga dandani lan aku bakal menehi rating maneh ing 5 bintang…. 

dening EPALady - 7 Okt 2016

Thanks kanggo fix. Mbalik menyang 5 lintang!

Apik kanggo IOS 10.0.1 ing Pro Pro lan Watermark mung bakal menehi pilihan kanggo nyimpen menyang gulung kamera. Sampeyan bisa menehi tandha banyu lan nyimpen menyang gulung kamera, banjur foto sabanjure ora bakal menehi pilihan kasebut.

Iki kerjo nganti upgrade paling anyar.

Makarya Sing Luwih kaya 

dening Wiki-LX3 - 6 Okt 2016

Kerjo kanthi apik.

Nganyarke amba saka iwatermark asli

Toko paling apik ing Toko App 

dening Voice))) - 5 Okt 2016

Gampang digunakake, desain sing ramah, matur nuwun kanggo App sing apik iki.

App Watermarking Favorit 

dening LSUFan4Life2003 - 4 Okt 2016

Iki mung siji-sijine aplikasi sing digunakake kanggo menehi watermark foto bisnis. Kabeh fitur sing ditawakake bisa digunakake kanthi apik! Ora bakal nggunakake liyane kanggo tandha banyu!

Apik banget !!! 

dening Englandskies - 4 Okt 2016

Aplikasi iki nindakake persis apa sing dakwajibake.

Ana Paling Apik 

dening Bob Ruede - 4 Okt 2016

SEMPURNO

Aja katon luwih.

Tresna !! 

dening Lanelson - 2 Okt 2016

Iki pancen gampang digunakake! Aku seneng banget yen dikandhani babagan aplikasi iki !!

Produk apik 4

Reply

dening Bluewasabe - 2 Okt 2016

Iki minangka cara paling cepet lan paling gampang kanggo watermark foto lan video. Mung sing ditambahake yaiku pirang-pirang video.

Tresna app iki 

dening CCJ Designs - 2 Okt 2016

Cocog kanggo menehi tandha perhiasan, bisa nggunakake logo dhewe lan warnane supaya cocog karo apa sing daklakoni. Bakal menehi saran banget

Watermark gampang 

dening photoman12001 - 1 Okt 2016

Wiwit entuk iPhone 6S Plus, aku wis nggunakake ekstensif kanggo foto lan video. Aku bisa nyekel, nyunting, lan ngunggah kanthi lancar, nanging durung nambah tandha banyu kaya sing daklakoni ing Photoshop nganggo foto saka DSLR. Aplikasi iki gampang ditindakake lan aku wis nggunakake akeh sajrone seminggu. Kontrol lan pilihan intuisi lan bisa digunakake kanthi apik. Amarga padha ndandani tampilan acak ing ngisor nyimpen nganggo iOS 10 Aku… liyane

Great! 

dening Philly Cheesesteak Thick - Sep 30, 2016

Apa sing dikepengini. Pratelan sing gampang digunakake. Tresna !!

Gunakake saben dina 

dening doinchelle - Sep 29, 2016

Aku dadi fotografer amatir lan nggunakake aplikasi iki saben dina. Gampang banget lan ngidini aku ngrancang tandha banyu sing adhem dhewe. Siji-sijine sing bakal dakowahi yaiku, muga-muga bisa ngakses langsung saka gulung foto, nanging isih ana aplikasi sing paling apik.

Kabutuhan kerja 3

Reply

dening angelgirlsmom - 27 Sep 2016

Aku seneng karo aplikasi iki, nanging amarga nganyari anyar saben-saben aku nyimpen foto, aku kudu mlebu setelan banjur isih ora ditampilake nganti aku metu saka foto lan bali maneh. Mangga ndandani iki! Aku kudu bisa nyimpen foto kanthi cepet.

Gampang digunakake! 

dening Sunni5771 - 24 Sep 2016

Gampang digunakake. Tresna app

Bisa mlaku, nanging tabrakan nalika ngganti posisi 4

Reply

dening Askyles - 22 Sep 2016

Tuku sing pantes - Paling apik ing Kategori 

dening Fauxmantic - 17 Sep 2016

2016-09-18 isih Sublime

2015-10-01 - isih maju lan isih app sing digunakake saben dina.

Cathetan kanggo nambah- Nambah kemampuan kanggo nyelarasake banyu sing digawe menyang piranti iOS liyane bakal kalebu bintang liyane.

2015-08-20 - Paling apik ing Kategori lan dev tetep nganyari aplikasi kanthi nganyari wektu sing tepat lan tambahan. 

2015-06-28 - Aplikasi iki minangka WIP (bisa digunakake), sing jarene, dev wis cenderung iWatermark pisanan… liyane

Ora bisa digunakake karo iOS 10 3

Tanggepan Owahi

dening TheOneandOnlyPhat_Pat - 17 Sep 2016

Sampeyan ora bisa nyimpen foto sing dadi watermark.

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Iki nyimpen apik. Poto sing dicenthang mlebu ing 2 panggonan folder sing diarani folder iWatermark lan album kamera biasa. Yen sampeyan duwe masalah hubungi kita info@plumamazing.com langsung amarga papan iki minangka review dudu dhukungan teknologi. Thanks lan ngarepake ngomong karo sampeyan.

Diwenehi Regane Lengkap 1

Reply

dening Kristin Rosenbach - 15 Sep 2016

Pantes saben sen 

dening Ibu Dbl R - 13 Sep 2016

Iki minangka aplikasi watermark paling gampang lan paling apik sing dak coba. Ora ana siji-sijine keluhan!

Tresna! 

dening Smichelle355 - Sep 10, 2016

Apik tenan! Mbantu aku nglindhungi gaweanku!

App Fab 

dening Painterly Gypsy - 9 Sep 2016

Ultra gampang, mbayar mbayar! Aku tresna!

A+ 

dening NAIS-USA - 9 Sep 2016

A +++ cara gampang kanggo nglindhungi gaweyan sampeyan

app gedhe 4

Reply

dening F White - 9 Sep 2016

ngematake kanthi gampang panggunaan lan fungsi. wiwit seneng banget karo dokumen lan foto watermark

Tresna! 

dening Lakes Area Aviation - 5 Sep 2016

Kelangan banget, kerjane apik !!

Dadi pangguna suwene iWatermark 

dening quantumwowgirl - 5 Sep 2016

Casa 

dening Khem NY - 4 Sep 2016

Aplikasi gedhe. Nindakake apa sing dikandhakake.

app gedhe 

dening pennywyse - 4 Sep 2016

Wis nggawe watermarking lan masang foto supaya gampang.

Pantes saben sen; utamane kanggo ngirim foto iPhone langsung menyang media sosial 

dening Anatprof - 4 Sep 2016

Kita kabeh ngerti manawa ana salah sawijining gambar sing paling apik sing diduweni saka pemandangan sing apik yaiku saka iPhone. Heck, kadang nembé ONLY yen kamera digital ora kasedhiya. Aplikasi iki ngidini sampeyan nyelehake hak cipta, teken, lsp. Ing foto sampeyan ing sawetara detik! Banjur - lanjutake lan kirim foto sampeyan menyang media sosial, kirim menyang kaca web sampeyan, email menyang kanca, lsp. Ora kuwatir nglanggar hak cipta lan / utawa duwe… liyane

Migunani banget 

dening Teez187 - 3 Sep 2016

Aku nggawe hak cipta kabeh foto karo app iki.

Apik banget, dhukungan gedhe 

dening G Rabbitt .. - 25 Agustus 2016

Dhukungan pelanggan wis bali karo aku sajrone mung siji utawa rong jam karo pitakon sing dakkarepake lan asile app iki nindakake apa sing dakkarepake!

Apik! 

dening Drrunnergirl - 24 Agustus 2016

Matur nuwun kanggo mbantu aku menehi foto karo logo !!!!!!

Aku tresna iki!

Watermarking digawe gampang! 

dening MarcoSoloTravel - 21 Agustus 2016

Tanpa maca pandhuan aku menehi tandha ing foto pisanan kurang saka rong menit. Pira aplikasi sing diundhuh sing gampang digunakake? Mungkin Apple bakal nggunakake iWatermark minangka template kanggo desain ulang iTunes!

Awesome 

dening SusanF2013 - 21 Agustus 2016

Watermark + minangka app apik tenan. Aku seneng bisa nggabungake macem-macem tandha banyu ing saben foto. Aku sadurunge tuku app Watermark sing mbayar lan tuku app plus sajrone rong jam. Produk sing apik banget karo manual pangguna lan FAQ kanggo mbantu sampeyan. Matur nuwun kanggo produk sing apik!

Nyenengake! 

dening LML4664 - 19 Agustus 2016

Aku seneng kasunyatan sing saiki bisa menehi sawetara gambar alam sing dakkarepake dituduhake karo kanca-kanca ing Facebook. Sanajan ora aman 100% saka "maling", paling ora, kenyamanan sing paling ora bakal repot yen ndeleng tandha banyu.

Watermark banyu 

dening Lilbittygarza - 17 Agustus 2016

Aku seneng fitur watermark kumpulan. :)

Tresna! 

dening GracjaHawaii - 12 Agustus 2016

Aku seneng karo aplikasi iki. Aku nggunakake kanggo bisnis. Kamis saiki digunakake lan wis lunase tambah akeh pelanggan. Gampang digunakake lan entuk asil profesional.

Apik kanggo watermarking karya seni! 

dening Artzy52 - 5 Agustus 2016

Dadi gampang digunakake lan ngatur watermark dhewe!

Iki apik! 

dening rknb - 5 Agustus 2016

Aku dadi fotografer amatir sing pengin pariwara lan nglindhungi apa sing dakkarepake. Aku kuwatir banget nyolong gaweyane sawise nyawang gaweyan dicolong saka wong liya. 

Nalika iki mung duwe kurva pembelajaran, aku ora bakal perdagangan apa-apa! Luangake wektu kanggo mbukak tutorial lan sampeyan bakal bisnis kanthi cepet. Aku wedi yen bakal Getun karo tuku - - ora ana kasempatan !! Tindakake wae!

Nindakake apa sing diwartakake, 

dening Agil605 - 31 Jul 2016

Aplikasi sing apik! mbantu watermark kabeh fotoku. Tindakake wae!

Iki gedhe 

dening Superstylia - 28 Jul 2016

Apik banget kanggo nggawe karya sampeyan dhewe! Kasedhiya kanthi sampurna. Tresna!

Apik banget! 

dening Kimberly_Lynn - 21 Jul 2016

Aku seneng app iki. Gampang banget digunakake. Aku wis menehi teken ing kabeh potret!

Tresna! 

kanthi ora sopan - 20 Jul 2016

Ndadekake watermarking foto sampeyan dadi angin lan aku asring digunakake.

app gedhe 

dening RBFDNY - 19 Jul 2016

Dhuwit paling sampeyan bisa tuku !!! Tresna !!

Nindakake persis sing dak butuhake 

dening Creative Professional - 17 Jul 2016

Cara cepet lan gampang kanggo nyirami foto kanthi logo pribadi.

tandha banyu 4

Reply

dening niau 2555 - 15 Jul 2016

gampang digunakake, apik

Aplikasi apik banget 

dening OliverHoffmann - 15 Jul 2016

Aku tresna app iki. Pancen pancen nggumunake

Hubba Hubba. . 👍🏼 

dening qmiller09 - 14 Jul 2016

Aplikasi super keren nggunakake akeh karya sing apik

Akeh pilihan lan EZ 2 digunakake 

dening Nu Image AG - 10 Jul 2016

Deleng sethithik kanggo sinau kabeh pilihan app sing kudu ditawakake. Sawise aku ngerti SEMUA kabisan sing gedhe, tresna!

Pakaryan Watermark Fotografer. 

dening Salserin - 9 Jul 2016

Nalika mlaku, ora sithik banget wektu kanggo ngowahi Watermarks ing perangkat lunak pangolahan pasca. Ora ana sing cocog karo kabeh pilihan, lan aku butuh aplikasi ponsel tugas sing dipercaya, gampang, lan abot kanggo ngisi kesenjangan ing alur kerja, lan maju kanthi efisien. iWatermark + minangka tujuan kanggo ngenali karya lan nambah lapisan perlindungan hak cipta.

Apik kanggo tukang gawean 

dening Mrs Bibs - 8 Jul 2016

Aku nggawe kertu, kothak hadiah lan liya-liyane lan aku nemokake app iki migunani nalika njupuk foto karya kanggo situs web, Facebook dll.

Paling Apik 

dening CharChars Daddy - 6 Jul 2016

Aku wis nyoba kabeh lan mesthi mulih ing sing siji iki. Pangguna loropaken. Nduwe kabeh pilihan sing sampeyan butuhake. Regane sepuluh kaping aku mbayar. Salute kanggo Plum Amazing Software

Tresna iki! 

dening monamax12 - 4 Jul 2016

Sawise sinau nggunakake, apik banget! Aku seneng bisa mbukak akeh foto lan menehi watermark kabeh batch, utawa nindakake kanthi individu. Tresna iku!

Ohhhhh Ya! 

dening Geekn_4_ipod - 4 Jul 2016

Pungkasane. Aplikasi kabeh kalebu. Aku seneng banget. Pancen akeh, aku kudu ngenteni sawetara wektu kanggo nemokake nugget. Aku mung menehi watermark video. Wah mama! Matur nuwun!

IWatermark + 4

Reply

dening orangutan2011 - 3 Jul 2016

Salah sawijining alat sing paling apik kanggo watermark gambar lan foto sampeyan

Apik banget! 

dening Mishkin-Fishkin - 25 Juni 2016

Aku nggunakake iki saben dina. Mung hebat. 'Nuff ngandika!

Ganti lampu kilat 1

Reply

dening Appuser2099 - 24 Juni 2016

Iki pantes 

dening Anthony104064326 - 24 Juni 2016

Yen aku nglampahi 5 dolar ing aplikasi sing ujar akeh lol. Aku duwe bisnis cilik lan bisa menehi watermark foto lan video produk ing telpon minangka pengatur wektu sing gedhe. Aplikasi iki nawakake pilihan tanpa wates saka ngunggah .png dhewe nganti ngrancang salah siji saka awal. Rasane rada repot babagan antarmuka nanging yen sampeyan ngerti sampeyan bakal apik. Dheweke ngidini sampeyan ngatur bagean supaya sampeyan bisa prioritas maneh… liyane

Gampang kanggo nggunakake 

dening Marygoldjustice - 22 Juni 2016

Iki app apik banget kanthi keluwesan banget!

Apik banget 

dening Chloe5474 - 15 Juni 2016

Aku seneng app iki. Aku wis ndownload akeh app liyane & sing adoh iki luwih gedhe tinimbang liyane!

Apik banget! 

dening GjSluv2run - 13 Juni 2016

App iki grapyak pangguna banget.

Dadi gampang digunakake !! 

dening Georgie02 - 10 Jun 2016

Pancen kaya ngono mau kandha kaya ngono. Sampeyan uga bisa nyimpen lan ngajukake watermark beda. Dadi gampang, tresna !!

Photographer 

dening pDOYLEolson - 8 Jun 2016

Seneng watermark iki. Sawise sampeyan nggawe siji lan batch dadi cepet lan andal. Aplikasi watermark favoritku! Nggunakake sajrone telung taun. Aja ngeculke aku!

Gampang peasy! 

dening Kapten Mego - 7 Juni 2016

Aplikasi iki apik! Apa persis kaya ngono, gampang digunakake lan luwih akeh serbaguna sing dakkira. 5 lintang!

Gampang lan cepet 

dening skittle0407 - 6 Juni 2016

Produk Banget 

dening Vibrate-Her.com - 5 Juni 2016

Prelu banget menehi watermark foto ing telpon lan ngirim SMS menyang klien sing pengin SMS, tanpa file sing gedhe banget. Fitur-fitur kasebut apik banget uga kustomisasi kanggo saben foto manawa sampeyan seneng karo kustomisasi sing rinci. Yen sampeyan pengin tetep sederhana, isih produk sing apik!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

dening ulasan Wong iki 01/03/12 - 2 Jun 2016

Aplikasi apik tenan… gunakake kanggo menehi hashtag kanggo gambarku!

Tresna App iki 4

Reply

dening igloo.gfgb - 1 Juni 2016

Gunakake app iki saben dina. Reliabilitas, fleksibilitas, lan utilitas ora ana ing grafik ing iWatermark +. Muga-muga para kreator aplikasi ngidini ngunggah file .svg sing disesuaikan. Banjur aku njaluk 5 lintangku. Ing acara apa wae, aku nyaranake iWatermark +! Tuku dina iki!

Gampang! 

dening Janetta86 - 31 Mei 2016

Malah wong anyar bisa nindakake !!

Apik Apik 

dening Lgukhfjygv - 30 Mei 2016

App iki menehi tampilan profesional kanggo foto & video. Aku seneng banget.

Aplikasi apik banget 

dening holliprince - 29 Mei 2016

Rawuh ing Handy

Apik banget paling ora bisa njawab saran 4

Reply

dening Abu Majed1424 - 28 Mei 2016

Paling ora njawab saran.

Saben bab apik banget, nanging ora bisa dibenerake karo stegomark. Aku nindakake pandhuan, nanging aku ora bisa ndeteksi. Mangga nambah video 10 detik babagan carane rampung, matur nuwun

Gampang 

dening Apple Man Tyler - 27 Mei 2016

Tresna nggunakake app iki yaiku nambah logo ing fotoku kanggo bisnisku!

Apik tenan & gampang digunakake! 

dening ContraryMrsMary - 27 Mei 2016

Aku adol LuLaRoe lan aplikasi iki luwih gampang kanggo watermark seluler dadi ora ana sing nyolong gambarku! (Utawa paling ora, mula aku entuk kredit!) Akeh opsi & aku seneng bisa ngimpor logo. Rega regane lan bisa uga akeh!

Gedhe lan Sederhana 

dening hippybabe nyata - 25 Mei 2016

Bisa nambah macem-macem watermark ing potret wis mbantu konten blog saya eksklusif. Aku ora bisa nyaranake program iki cukup kanggo kanca lan kulawarga blogger.

Apik tenan App! 

dening Eee-yip8 - 25 Mei 2016

Sampeyan bisa menehi tandha banyu kanthi akeh sekaligus. Aplikasi iki nawakake macem-macem cara kanggo nambah tandha banyu, nyelehake simbol hak salinan, lan teken ing seni sampeyan. Sampeyan bisa nambah akeh simbol hak cipta sing beda-beda ing seni bebarengan. Sampeyan bisa mindhah simbul sampeyan supaya cocog karo pilihan sampeyan.

Nggawe tandha sampeyan 

dening GSP'er - 24 Mei 2016

Iki minangka cara cepet kanggo ngamanake hak cipta menyang gambar sadurunge ngunggah menyang internet. Sampeyan ndeleng, sampeyan wis nggawe, sampeyan duwe. iWatermark minangka langkah sederhana kanggo nglindhungi gaweyan sampeyan.

Apik tenan App 

dening Jamesandyori - 22 Mei 2016

Aplikasi iki nindakake apa sing diandharake! Aku seneng banget!

Aplikasi apik tenan… 

dening kzb24 - 22 Mei 2016

Aplikasi sing apik kanggo watermark foto! Gampang digunakake lan bisa digunakake kanggo kabeh jinis foto & video.

Apa maneh tinjauan liyane sing diomongake babagan 1

Reply

dening AFan2334 - 14 Mei 2016

Aplikasi nabrak, aku malah ora bisa menehi watermark rong foto!

Vegas_Vinylz 

dening DaddY T. - 11 Mei 2016

Makarya sing adoh banget!

iWatermark + IS swEet Kaya HoneY 

dening URBANOS News - 11 Mei 2016

WoW, iki Apa Kudu Dicoba iki kanggo nambah EXtra Peofessional kanggo Nggawe Desain Seni PhotogrAphy lanNd! iWatermark + iS trep, intuisi, efisien – WoW. Kabeh iOs arTisians musT acQuire lan uSe iWatermark +.

Alat sing apik, gampang digunakake, profesional. A +++ 

dening NAIS-USA - 9 Mei 2016

Alat sing apik, gampang digunakake, profesional. A +++

Apik banget 

dening KJewell21108 - 9 Mei 2016

Tresna app iki. Adil gampang digunakake. Aku uga asring nggunakake foto.

Prasaja lan efektif 

dening Run80439 - 8 Mei 2016

Aplikasi iki nyukupi kabutuhanku kanthi cara sing gampang lan efektif kanggo menehi watermark foto. Aku rumangsa intuisi lan gampang digunakake. Disaranake banget

Mung miwiti nggunakake… 

dening SnapsArmstrong - 6 Mei 2016

Gampang ditampilake lan asil saestu banget!

Ketemu apa sing dak goleki 

dening atc-airman - 6 Mei 2016

Minangka fotografer amatir, aku pengin menehi tandha-tandha kanggo foto-foto sing paling apik kanggo disebar. Aku uga pengin cara nggawe foto supaya unik lan app iki ngidini aku nglakoni. Ing wektu sing cendhak, aku nggarap sihir ing foto-fotoku. Aku menehi saran banget kanggo tuku bundel kasebut.

Aku watermark 

dening ZippyT76 - 5 Mei 2016

Tresna app iki. 💕💕 

muga-muga bisa nggunakake aplikasi sing padha ing iMac lan Mac Air😔

Tresna iki! 

dening ES512 - 5 Mei 2016

Iki app apik kanggo watermarking foto ing karya! Paling apik !!!

Super gampang 

dening daneneelise - 1 Mei 2016

Aku nggoleki sawetara aplikasi sadurunge mutusake babagan iki. Aku rumangsa gampang banget lan aku seneng bisa ngunggah logo adat dhewe lan nggunakake kasebut minangka tandha banyu ing foto gambar sing aku upload menyang Facebook lan Instagram.

Apik !! 

dening Smthrn - 1 Mei 2016

Apik kanggo Pros lan wiwitan uga! Antarmuka sing apik lan dirancang kanthi apik. Ya pantes dhuwit! App Paling apik kanggo Watermarking bar ora ana.

Apik kanggo panggunaanku 

dening dj IMPROVIZE - Apr 30, 2016

Aku ora trampil banget ing aplikasi iki nanging bisa digunakake kanthi gampang (teken ing fotografi)…

Gedhe app! 

dening Pic ndeleng - 29 Apr 2016

Watermark pancen hebat. Cepet lan gampang digunakake.

Tuku pinter 

dening FIREHORSE 3 - 28 April 2016

Tresna app iki! Ndadekake watermarking / nglindhungi gambar kanthi gampang!

Mung Apik! Nanging. . . 

dening Jamesandyori - 28 Apr 2016

Aplikasi iki apik tenan lan gampang banget digunakake! Aku menehi watermark kabeh gambar kanthi gampang!

Siji-sijine sing kudu sambat yaiku ngelingake meh saben dina kanggo menehi rating lan nulis tinjauan! Eh, aku dudu wong sing menehi rating utawa maneh, mula aku nindakake iki supaya bisa mandheg.

Nanging iku app apik!

Njaluk iki 

dening cantuCCFD - 27 April 2016

Kabeh sing sampeyan pengin ing app watermarking ana ing kene: gunakake tapak asma, ganti warna, ganti panggonan, tambah macem-macem watermark ... Cukup entuk aplikasi iki lan aja kuwatir ndownload aplikasi watermark liyane maneh.

Kuat 4

Reply

dening Tntarens - 26 Apr 2016

Aku ora menehi 5 bintang amarga butuh wektu kanggo aku bisa digunakake. Aku isih ora ngerti yen wis ngerti kabeh. Aku pengin nggunakake teken dhewe ing foto nanging durung ngerti. Matur nuwun wis nyedhiyakake aplikasi supaya aku bisa menehi tandha potret sadurunge dikirim ing media sosial.

Dadi seneng aku nyoba iku. 

dening Dgerber79 - 25 Apr 2016

Apa kabeh sing dakkarepake. Intuisi lan pangguna banget. Seneng aku bisa nggunakake iki saka iPad.

Owner 

dening PPABP - 23 Apr 2016

Lovin iku!

Rekomendasi 4

Reply

dening TPM420 - 22 April 2016

Rekomendasi

Sampurna 4

Reply

dening D1d1tOnEm - 17 Apr 2016

Muga-muga watermarking batch luwih cepet. Aku ora prelu nonton ngalih menyang saben foto minangka tandha banyu. Lan muga-muga kasedhiya video batch.

Tresna app iki 

dening Mamma dub - 17 Apr 2016

Aku nggunakake alat watermark iki saben dina. Dadi gampang digunakake lan ngatur tandha banyu kanggo gambar apa wae sing dakgawe.

sampurna 

dening PharmerSan - 15 Apr 2016

Apa aku butuh supaya 

dening kirim - 13 April 2016

Tandha watermark ing gambar sing dakpilih lan disimpen kabeh info watermark dadi ora prelu nyetel tandha banyu saben-saben. Ngirit lokasi watermark uga.

seneng 

dening Jp-noy - 12 Apr 2016

seneng

Cocog kanggo poto sing sepisanan utawa Pro Pro 

dening Mikeathoni - 11 Apr 2016

Apa sing dikarepake ing watermark kasedhiya saka metadata nganti layar tandha tandha / tandha. Aku seneng karo aplikasi iki lan ora bisa mikirake prekara sing durung dakkarepake. Sampeyan bisa nyimpen lan nyimpen macem-macem watermark, sampeyan bisa menehi tandha sawetara foto sekaligus.

Sempurno! 

dening Rogue Mama - 10 Apr 2016

Gampang digunakake. Apa sing kudu dicenthangake potret. Jumlah setelan sing luar biasa!

Aplikasi watermarking paling apik 

dening Cassyathena - 7 April 2016

Aku dadi fotografer profesional lan asring banget aku kudu nggunakake watermark khusus kanthi cepet - aku wis nyoba saben app watermarking sing kasedhiya (gratis lan mbayar) lan iki antarmuka sing paling apik lan paling pangguna. Aku saranake kanggo sapa wae

iWatermark gampang digunakake! Nglindhungi gambar foto sampeyan. 

dening pentaxshooter89 - 5 Apr 2016

iWatermark gampang digunakake! Lindhungi gambar foto sampeyan. Intuisi banget & kasedhiya karo akeh dokumentasi pangguna!

Awesome 

dening S2gold - 5 Apr 2016

Apike banget!

banget 

dening Alberto s - 3 April 2016

banget

Satified banget 

dening Velocity Pb ​​- 2 Apr 2016

Aku wis nyoba sawetara app watermark lan sing iki mesthi regane regane. Bisa digunakake karo gambar lan video lan uga Instavid. Kang app kolase nganggo gambar lan video.

Bravo 

dening Lp5472 - 2 Apr 2016

App Apik! Gampang digunakake lan alat penting kanggo fotografer!

Taun anyar 

dening Zolanytes - 1 Apr 2016

Aku wis nggunakake iki kurang saka seminggu nanging tresna banget. Tinimbang ndownload kabeh menyang Lightroom kanggo nggunakake watermark, aku bisa ngetrapake watermark saka iPhone kanthi gampang lan cepet. Aku ora nemoni masalah.

Pancen gedhe 

dening bfreed - 31 Maret 2016

A kudu kanggo tukang foto!

Cocog kanggo tukang photo profesional! 

dening spacegirl_23 - 30 Maret 2016

Apik banget !! 🙌🏼😉👏🏼 

dening Naturelover_27 - ​​30 Maret 2016

Aku wis nggunakake app iki luwih saka setahun lan aku pancen tresna !! Aku njupuk fotografi alam lan penting kanggo duwe tandha banyu nalika dheweke ngirim. Aplikasi iki nggawe prasaja lan efisien, aku pancen seneng. Aku menehi saran marang sapa wae.

App Apk tenan Apik banget App 

dening BJ The Truth - Mar 28, 2016

Prasaja! 

dening Drw911 - 27 Maret 2016

Iki minangka cara sing apik kanggo banyu kanthi cepet!

Prodhuk sing pinunjul 

dening 000000000008hjjjgri - 26 Maret 2016

Gumantung gedhe!

Pilihan # 1 Kula 

dening Stephjanet - 24 Maret 2016

Aku wis nggunakake / nyoba sawetara opsi lan aku terus mbaleni maneh!

Tresna 

dening LaPinner77 - 23 Maret 2016

Dadi gampang digunakake. Apik banget kanggo kabeh babagan kabeh 👍🏼👍🏼

Tresna app iki !!! 

dening Naturallyhappy2 - 21 Maret 2016

Gampang digunakake & gampang disesuaikan !! 😊

Gampang & migunani 

dening XtalMac - 19 Maret 2016

Patut upgrade $ 5 kanggo +. Aku duwe rong watermark sing disimpen & gampang dipasang ing fotoku.

Nindakake apa sing dikandhakake .. $ 5 kabeh bebarengan 

dening Islandbearphotography.com - 19 Maret 2016

Aku kerep nggunakake iki kanggo foto lan video kanggo watermark. Iki pancen angel digunakake ing wiwitan, nanging yen sampeyan wiwit main lan nggunakake kanthi gampang, gampang banget. Ana macem-macem setelan sing bisa diatur. Aku sijine ing kabeh foto Instagram! jeneng panggunaku isbearphotography yen pengin dideleng!

Apik sethitik App 4

Reply

dening GameBoyNX - 18 Maret 2016

Apa proyek kasebut kanthi cepet kanthi fleksibilitas lan kemampuan kanggo ngatur sadurunge ngirim gambar menyang situs media sosial.

Gampang kanggo nggunakake 

dening Happy IGrammer - 16 Maret 2016

persis apa sing dakkarepake 

dening Highcsop - 16 Maret 2016

Cocog banget kanggo menehi watermark kabeh gambar lan video. 

Nggawe tandha banyu bisa cukup.

nggumunake!! 

dening harryxashton - 16 Maret 2016

Aku wis nggolek aplikasi sing apik kanggo nggunakake watermark video konserku dadi akun liyane ora nyoba nyolong lan ngirim dhewe lan nganti saiki aku marem banget karo aplikasi iki lan kepiye cara aku bisa milih ing antarane macem-macem macem-macem fonts lan plabuhan watermark. Uga seneng kepiye app iki ora menehi watermark dhewe ing video kasebut👌🏻 Aplikasi sing apik, PASTI artine dhuwit!

Pangguna grapyak. 

dening idObs - 15 Maret 2016

Apik kanggo menehi tandha banyu!

Akeh fitur.

Bisa uga nggawe imprintasi tulisan tangan sampeyan dhewe.

Googolplex A +

Gampang kanggo nggunakake 

dening SaJackie - 13 Maret 2016

Gampang digunakake. Saiki aku mung kudu eling nggunakake!

Gedhe app! 

dening RosemaryG. - 12 Maret 2016

Gampang digunakake- intuisi banget! Rekomendasi!

Aplikasi tandha banyu gedhe 

dening Kymbola - 10 Maret 2016

Yen ora duwe app watermark, sampeyan kudu njaluk sing iki minangka salah sawijining sing paling apik supaya bisa kerja bareng, aku seneng banget. Sampeyan mung bisa menehi tandha kabeh klompok gambar sekaligus utawa siji-siji ora dadi masalah sanajan sampeyan nambah pigura, sampeyan mung bisa nyelehake jeneng kanthi seneng

Temtunipun pantes! 

kanthi kesetaraan - 10 Maret 2016

Gampang lan seni cara kanggo mlebu foto

Iku mung sing paling apik! 

dening lorenafrith - 10 Maret 2016

Kabeh bisa. Pancen apik tenan. 

-

Saiki aku seneng kemah! Kumpulan Batch wis diatasi lan bisa milih saka folder Favorite !!! (Folder iki isih diwiwiti wiwit wiwitan lan panen Instagram dadi fleksibel ... Mula lintang -1) Saiki kanthi bingkai lengkap ing Instagram, iki ora dibutuhake maneh. Minangka wiwitan sing gedhe! Matur nuwun kanthi sanget kanggo asil dandan lan stabilitas !!! Iki minangka salah sawijining APLIKASI sing kudu dakwenehake! 

====… liyane

Sumber daya banget 

dening ModelKefe - 10 Maret 2016

Ngurus kabeh kabutuhan tandha banyu kanggo gambar, flyer lan konten marketing!

Sampurna kanggo apa sing dibutuhake 4

Reply

dening Craftyplaydate - 10 Maret 2016

Aku yakin manawa ana akeh lonceng lan peluit kanggo aplikasi iki, lan bisa uga akeh sing bakal nguntungake, nanging aku durung ngenteni wektu muter ekstra ... Kanggo watermarking dhasar sing dibutuhake, iku sampurna. Aku nyaranake kanggo kabeh tim kerajinan!

Awesome 

dening Mandymonsterr - 10 Maret 2016

Tresna, tresna app iki.

Nduwe bug 1

Reply

dening Spurtie - 9 Maret 2016

Aplikasi iki nduweni bug lan ora bisa digunakake

Aplikasi Watermarking Paling Apik 

dening Ingoday - 8 Mar 2016

Kaya umume wong, aku nuduhake akeh foto. Aku pengin aplikasi watermarking sing cepet, gampang lan ditawakake kustomisasi. Iki pancen bener. Aku nggunakake saben dina lan ora bisa mikir bab sing bakal dakowahi.

app apik 4

Reply

dening Mtnmbrlj - 8 Maret 2016

Coba sawetara wektu kanggo nggambarake app iki, nanging aku seneng. gampang digunakake saiki.

App Fantastic 

dening Mooflower - 8 Mar 2016

Aplikasi watermark paling apik sing wis ditemokake. Aja nggrundel telpon karo wong liya. Iki kabeh sing sampeyan butuhake.

Aplikasi Watermarking Paling Apik 

dening SavannahLime - 7 Maret 2016

Nice 

dening Bahramnooravar - 6 Maret 2016

Nice

Sempurno!!! 

dening Wangton 23 - 5 Maret 2016

Iki aplikasi sing cocog kanggo bisnis. Watermarking fotoku wis menehi tim kanggo menehi distribusi karo logo kabeh foto kita ing web. 

Cukup sampurna !!!

gedhe 

dening Eva 2003 - 3 Maret 2016

Tresna app iki!

Fantastic! 

dening Ohhnoomrbill - 3 Maret 2016

Dadi gampang digunakake! Mbayar upgrade sing regane saben sen.

Ora bisa ngunggah logo / watermark dhewe 1

Reply

dening Saini123 - 3 Maret 2016

Aplikasi iki mung apik kanggo nambah teks, sampeyan ora bisa nambah file dhewe kanggo menehi logo. 

Dhukungan email uga dudu pitulung, matur nuwun julian

Aplikasi paling penting 

dening Potter School Fotografi - 3 Maret 2016

iWatermark minangka aplikasi sing paling penting kanggo tukang photo nggunakake Internet dina iki dakkandhakake marang kabeh siswa. Matur nuwun Plum Amazing kanggo ngembangake lan nganyari sing terus.

Watermarking digawe Gampang! 

dening KillTimeMum - 3 Maret 2016

Iki minangka salah sawijining aplikasi favoritku! Iki resik, rinci, trep lan gampang!

Soooo gampang! 

dening SkeezixNH - 2 Maret 2016

Aku ora seneng njupuk wektu kanggo ngrampungake, luwih seneng mung spontan nuduhake foto, lsp. Nanging kadang-kadang aku sengit ngluncurake tembakan sing apik tanpa kudu menehi kredit. Aplikasi iki nggawe gampang banget! Tresna iku!

Nganyarke pancen regane 

dening jSon707 - 29 Feb 2016

Tuku mutlak! 

dening IanSeine - 27 Feb 2016

Aplikasi paling apik kanggo biaya - tandha video, pirang-pirang karya foto, warna, font lan kustomisasi sing gampang kanggo logo menyang teken. Aplikasi apik tenan kanggo nglindhungi foto !! Tuku sing mutlak!

Aplikasi apik banget 

dening rchap508 - 27 Feb 2016

Aku nggunakake iki kanggo nambah tandha banyu ing gambar, gampang banget yen wis disetel miturut spesifikasi.

Kabeh Aku butuh! 

dening Ireng Sabuk 6844 - 14 Feb 2016

Fleksibel, kuat, durung prasaja. Aku bisa watermark foto lan video nggunakake logo adatku. Tresna !!

Reliable 

dening Big Stu Films - 14 Feb 2016

Aku nggunakake aplikasi iki kanggo nglindhungi gaweyan nalika aku kerja kanthi seluler saka iPad Pro. Rekomendasi kanggo fotografer seluler sing kerja ing dalan

Amazing !!! 👏🏽👏🏽🙌🏽 

dening iCORE FITNESS - 13 Feb 2016

Persis apa sing dibutuhake kanggo nggawe potongan @icore_fitness apik tenan Instagram

Persis sing dak butuhake 

dening Pstar12244568 - 4 Feb 2016

Iki persis apa sing kudu dak lakoni.

Gedhe !! 

dening ReddKm - 1 Feb 2016

Apik banget kanggo menehi tandha foto

app gedhe 

dening Myers30034 - 31 Jan 2016

Thx nunggu iki !!

Suwe-suwe ... 

dening hughfwolfe - 31 Jan 2016

Apa sampeyan seneng lan aja nundha kaya aku.

Apik banget 

dening Sue8988 - 30 Jan 2016

Apik banget 

dening PicTakingMama - 30 Jan 2016

Aku nuduhake akeh foto karo kulawarga lan kanca-kanca lan seneng banget yen bisa ngenali karya nalika ndeleng wong liya sing ngirim. Aplikasi iki ngidini aku nindakake iki.

Casa 

dening Vivthe1anonly - 25 Jan 2016

Nyenengake !!

Produk apik 

dening Delutri - 23 Jan 2016

Gampang kanggo nggunakake

Agung !!!! 

dening Peter Sakaniwa - 23 Jan 2016

Iki app watermarking paling apik kanggo iPhone sing tau digunakake !! Aja sampah wektu karo app liyane. GAMPANG INI !!

Tresna app iki! 

dening Levianarome - 22 Jan 2016

Gampang digunakake & bisa digunakake kanthi apik

Gedhe app! 

dening Mashnost - 20 Jan 2016

Tresna fitur pratinjau

Aku tresna! 

dening BudgetGirliegirl - 18 Jan 2016

Aku pancen prasaja kanggo nggunakake nanging uga katon profesional

App Watermark Agung 

dening Kteacher1221 - 10 Jan 2016

Iki app Watermark paling apik! Aku Highly menehi saran!

Gedhe app! 

dening Pak Lucas Brice - 10 Jan 2016

Iki minangka salah sawijining aplikasi sawetara sing dakkarepake kanthi apik. Kabeh fitur sing kudu dicenthang foto.

GAMPANG! 

dening NpiredAntiquity - 6 Jan 2016

Aku mung entuk aplikasi iki dina iki & gampang digunakake. Nganggo kurang saka 30 menit kanggo ngerteni. Intuisi banget! Mung getunku yaiku amarga ora nemokake luwih cepet!

Aplikasi Super 

dening PEGRET O - 5 Jan 2016

Super App, Tetep, Gampang navigasi, Intuisi. Yen didownload lan mlaku kanthi gampang 10 menit.

LOVE IT !!!!!! 

dening BahaQueen - 4 Jan 2016

APP SUPERIOR!

Amazing! 

dening Nickzilla97 - 22 Desember 2015

Aku seneng kasunyatan manawa nalika menehi watermark potretku ora bakal menehi efek kualitas!

Ya apike dhuwit 

dening rimjournal - 14 Desember 2015

Aku wis nggunakake aplikasi gratis, nanging aplikasi sing mbayar luwih apik. Bisa gampang ngowahi watermark, nambah kode QR, masang metadata menyang foto, mbukak langsung menyang Instagram, Facebook lan liya-liyane. Tuku! (Waca manual cekak supaya entuk regane kebak.)

Nduwe kabeh sing butuh 4

Reply

dening walkiria1947 - 9 Desember 2015

Utamane nggawe lan nyimpen tandha banyu ing macem-macem format. App Apik banget, larang banget. Aplikasi sing luwih apik, luwih akeh wong sing tuku, mula luwih murah regane. Aku isih duwe sawetara fitur sing bisa digali ....

Apik lan Gampang 

dening Mrs Triner - 8 Desember 2015

Tresna app iki! Super gampang dicenthang kabeh foto!

Aku nggunakake kabeh wektu. Tresna iki. 

dening Sofee99 - 5 Desember 2015

Worth iku

Gampang nglindhungi foto! 4.

Reply

dening Sujiop - 18 Nov 2015

Aplikasi iki nggawe tandha banyu kanthi cepet, apik gayane lan gampang banget. Apa sing biasane njupuk sawetara langkah ing Photoshop saiki mbutuhake detik. Nggawe prangko anyar udakara 20 detik lan ditrapake menyang foto lan nyimpen yen mbutuhake wektu luwih sithik tinimbang navigasi menyang foto luwih dhisik. Sampeyan bisa diatur kanthi ukuran, opacity lan lokasi ing foto sampeyan. Banget pangguna.

Nggunakake kanggo bisnis 

dening PSuenami - 17 Nov 2015

Seneng banget lan produktif nggunakake IWatermark ing foto kuilku sing kudu dilindhungi.

Casa 

dening Candimart - 15 Nov 2015

Nganti saiki aplikasi sing langsung langsung sing ramah! A aplikasi sing beda-beda sing diinstal ing laptopku dadi saya frustasi! Iki siji apik!

Alat watermarking paling apik 

dening Busteruterus - 11 Nov 2015

Aku wis nggunakake alat watermarking liyane. Iki minangka sing paling gampang lan paling apik.

Tresna 

dening JohnsonViki - 3 Nov 2015

Gampang kanggo nggunakake

Sahweet 

dening Faith abut - 2 Nov 2015

Apik banget .. Sawise dakgantung! Aku nggunakake ing kabeh gambar saiki!

Apik banget app! 

dening Dr. THT - 1 Nov 2015

Aku nggoleki ing saindhenging AppStore babagan kaya iki nanging ora bisa ditemokake. Dadi aku mutusake download akeh macem-macem aplikasi lan isih ora entuk sing dakkarepake! Aku seneng karo aplikasi iki amarga ora mbuwang wektu lan nindakake apa sing dikarepake sajrone wektu sing kurang lan cendhak. 

Matur suwun maneh!

Tresna! 

dening Valdonjud - 31 Oktober 2015

Sumber gedhe kanggo bisnis jaringan sosial cilik. Gampang digunakake.

Mung kerjane. 

dening RoyboyProds - 28 Oktober 2015

Sing dak tresnani babagan app iku bisa ditrapake. Iku ngelingi tandha banyu pungkasanku lan pramuat mula dadi cepet lan gampang digunakake. Sawise pirang-pirang gambar dicolong lan disebar ing internet, aku mutusake yen aku bisa nambah paling ora tandha banyu cilik, conto iki bisa dadi pariwara kanggo situs webku. Aplikasi iki nggawe gampang mati.

Tresna APP ING 

dening Kiko lan Scruffi - 27 Oktober 2015

Gampang kanggo nggunakake lan ngatur tandha banyu ing saben foto.

Aplikasi Watermark paling apik 

dening AliciaToral - 20 Oktober 2015

Yen sampeyan kudu nggawe hak cipta foto lan video- iki app sing pengin dipilih. 

Gampang digunakake lan nawakake akeh pilihan font lan desain sing bisa dipilih. 

Tuku app iki sampeyan ora bakal kuciwa.

App Apik 4

Reply

dening ibu Artis - 20 Okt 2015

Gampang digoleki lan digunakake. Siji-sijine asil dandan sing dakkarepake yaiku kemampuan ngimpor foto saka Dropbox utawa iCloud. Siji-sijine cacat sing ditemokake ing simbol hak cipta; padha cenderung macet ing sawijining titik, lan aku ora mesthi ngerti kepiye carane nggawe maneh; sing kerja sepisan ora mesthi sukses mbesuk. Nanging mung aku wae, lan aku bakal ngerti nalika aku dadi luwih kenal karo aplikasi kasebut.

Mung dadi luwih apik 

dening Kalea1215 - 17 Oktober 2015

Aku wis nggunakake watermark udakara setaun. Watermark + gampang digunakake lan aku seneng karo aplikasi iki. Regane regane pirang-pirang dolar. Aku ora bisa nyoba nyoba menehi tandha banyu ing Photoshop utawa sing padha. Kanggo nembak iPhone utawa malah foto Nikon, app iki sampurna!

Tresna! 

dening eyelikeart - 17 Oktober 2015

Seneng app iki, utamane gampang digunakake karo fitur non-alun Instagram sing anyar.

Oct. 11, 2015 

dening Luckyginger17 - 11 Okt 2015

Tresna tresna app iki !!!

Apik banget 

dening Silliegirrl - 4 Okt 2015

Luv app iki !!

Tresna! 

dening Kits1018 - 3 Okt 2015

Aku wis nggunakake saiki kanggo kitskorner situs webku rada suwe lan gampang banget mbukak gambar lan proses batchku tanpa kudu liwat dhewe-dhewe. Ana akeh pilihan kanggo ngatur tandha banyu utawa label sing dipengini ing gambar lan gampang digunakake, ganti, lan ngapiki!

Tindakake lan asring digunakake! 

dening Trixiebelle1997 - 3 Okt 2015

Aku nggunakake aplikasi iki kanggo kabeh potret sing dikirim ing media sosial. Buggy ora bisa digunakake lan mesthi bisa digunakake. Fleksibel banget lan nyunting watermarks gampang.

Apik banget, cocog karo dhuwit 

dening RosieO813 - 2 Okt 2015

Iki aplikasi sing apik lan uga cocog karo dhuwit! Ana kurva belajar sing cendhak, lan gampang sinau lan luwih gampang digunakake. Iki saver wektu apik banget! Apike banget.

Apik banget! Banget intuisi lan gampang digarap! 

dening Neophyte-banget - 29 Sep 2015

Aplikasi iki gampang banget kanggo digarap! Temtunipun nyaranake.

Aplikasi tandha banyu goto 

dening BenRobi.Photog - 28 Sep 2015

Iki app watermark goto ku. Bisa disesuaikan banget lan bisa digunakake kaya daya tarik saben wektu.

Tresna 

dening Docbar803 - 27 Sep 2015

Aku seneng app iki. Siji-sijine masalah sing saya angel yaiku nggawe tandha banyu lan teken sing luwih salah tinimbang aplikasi.

Desiger Interior 

dening Pasar Vintage - 27 Sep 2015

Dadi gampang digunakake lan bisa nggawe watermarks apik tenan kanggo ngirim foto ing media sosial lan situs web.

app gedhe 

dening Alisprite - 24 Sep 2015

Aku seneng banget nggunakake aplikasi iki. Gampang yen gambar sampeyan wis ditemokake.

shaheen 

dening mshaaheen - 22 Sep 2015

apik app

Tresna app iki 

dening Sueellenqb - 20 Sep 2015

Aku pengin desain watermark nganggo grafis lan iki trik! Matur nuwun

Sederhana & Serbaguna 

dening Emma KC - 20 Sep 2015

Aplikasi iki super prasaja lan cukup serbaguna. Banget kanggo watermarking file ing piranti seluler. Klik, watermark, bareng.

IWatermark 

dening topphotog - 20 Sep 2015

Cara sing gampang, cepet lan serba guna kanggo nampilake foto!

Kacilakan saben-saben nyimpen 1

Reply

dening Myshell2626 - 19 Sep 2015

Aku tuku app iki taun kepungkur. Sawise nganyari anyar saben-saben nyimpen foto, aplikasi nabrak hang. Aku mbusak lan instal maneh nanging isih ora bisa mlaku kanthi bener. Kuciwo banget amarga mbuwang dhuwit ing aplikasi sing ora bisa digunakake.

Tresna app iki 

dening Jessie aka Pooh - 18 Sep 2015

Aku tresna app iki!

Apik banget 

dening XV08 - 18 Sep 2015

Bungah banget! 

dening Neej - 17 Sep 2015

Aplikasi iki pancen cepet lan gampang digunakake. Apa kabeh aku butuh.

Cara sing apik kanggo nglindhungi gambar sampeyan! 

dening ReenyAP - 15 Sep 2015

Cara sing paling gampang kanggo nglindhungi gambar saka ora dicolong utawa digunakake kanthi ora bener.

Apik banget 

dening irishgirl56 - 14 Sep 2015

Gunakake iki saben aku njupuk anyar 

Foto! Tresna!

Apik tenan App 

dening Littlou - 31 Agustus 2015

Iki kabeh sing dikandhakake lan luwih akeh! Gampang digunakake lan bisa digunakake kanthi apik!

Gedhe app! 

dening Rogue_Two - 31 Agustus 2015

Gampang digunakake. Ora ganggu. Aku nggunakake cukup kanggo karya pribadi.

Apik tenan! 

dening AggieNYC2013 - 30 Agustus 2015

Yen aku mung bisa, aku bakal menehi app ndhuwur yuta yuta iki! Kualitas luar biasa; ridiculously gampang digunakake.

Pungkasane! 

dening QueenBavalos - 30 Agustus 2015

Apl sing ngidini watermarking bener ing kabeh macem-macem. Ora maneh kudu budhal menyang komputer kanggo menehi tandha gaweanku sadurunge ngirim .. Genius!

Tandha 4

Tanggepan Owahi

dening Pitwin - 29 Agustus 2015

Aku seneng app iki. Nanging, mung 4 bintang amarga $ 3.99 sampeyan kudu bisa "mlebu" lan ora mindai teken sampeyan.

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Bener, sampeyan bisa mlebu tandha sampeyan. Coba deleng antarmuka pangguna kanggo tandha tangan utawa email kanggo pitulung. Matur suwun.

Aku nggunakake kabeh wektu 

dening Leslie Anneliese - 26 Agustus 2015

Apik banget yen duwe ing iPad. Biyen aku kudu nyedhaki komputer kanggo nyelehake URL ing foto. 

Aku seneng nyimpen watermark sing sadurunge digunakake, gampang lan cepet digunakake maneh. 

Temtunipun nyaranake.

Apik tenan App 

dening Tennisbum113 - 26 Agustus 2015

Aku miwiti toko perhiasanku dhewe ing Etsy ing wulan Januari lan ana kanca crita babagan aplikasi iki! Aku seneng! Sampeyan duwe akeh pilihan sing nuduhake KAMU lan bisnis !! Nggawe tampilan profesional kaya ngono!

Big Love 

dening 77slade - 23 Agustus 2015

app apik 

dening PROD.ANiMAL - 22 Agustus 2015

Nindakake apa sing diomongake. Yen sampeyan nggunakake wektu kanggo nggawe penciptaan sing apik ing banyu sampeyan bisa nggawe foto sampeyan unik banget lan nyenengake. Siji bab sing bakal ditambahake yaiku trabasan nyimpen cepet tinimbang kudu diburu.

???? 

dening William Hatton - 19 Agustus 2015

👍👌

Sederhana & Apik tenan 

dening HECZAR - 18 Agustus 2015

Dadi gampang digunakake kanggo watermark perusahaan & perusahaan gambar & video!

LIMA STARS PLUS 

dening bmacmagic - 17 Agustus 2015

Malah ana wong tuwa bisa nindakake iki. Dadi akeh pilihan sing gampang banget, sanajan Demokrat bisa ngetrapake, mung ujar.😎

Artis 

dening Drev73 - 17 Agustus 2015

Aku wis nggolek app sing bakal ngidini menehi tandha gambar. Aku ngluwihi teknis sing dicabar,,,, lan aku bisa ngaktifake app iki kanthi gampang. Pakaryan gedhe !!

Gedhe app! 

dening hthrhayes - 15 Agustus 2015

Nganti app watermarking sing paling fungsional lan kanggo titik! Sawise watermark sampeyan wis disiyapake, gampang banget kanggo ditambahake ing perjalanan. Sangat bisa disesuaikan lan gampang dipersonalisasi supaya cocog karo kabutuhan sampeyan.

Apike watermarking app! 

dening Anonymous 2108 - 14 Agustus 2015

Aku wis kerep nggunakake aplikasi iki lan seneng banget karo saben panggunaan. Intuisi banget, gampang digunakake lan bisa digunakake kanthi konsisten.

Pungkasane aplikasi watermark sing kerjane! 

dening Angie51266 - 14 Agustus 2015

Aku wis nggolek app kaya iki! Aku bisa ngunggah logo dhewe lan nggunakake minangka watermark! Kesempurnaan! Aku menehi saran banget! Gampang-gedhe regane $ 4 !! Saben bisnis butuh iki.

Gedhe app! 

dening pjcor - 14 Agustus 2015

Dandan ing Watermark (sing paling disenengi) Saiki sampeyan bisa kanthi gampang nyunting watermark sing disimpen nalika nglamar lan akeh opsi kanggo ngganti. Iki minangka aplikasi sing migunani banget lan gampang digunakake.

Great! 

dening Lindylooks - 14 Agustus 2015

Aku isih sinau, nanging isih adoh

iwatermark + 1

Reply

dening AaSHebaa22 - 14 Agustus 2015

Mung mbayar $ 3.99 lan nalika nyoba nyimpen menyang file, ora bakal ngirit. Kuncine dikunci. Ora bakal ngidini ngirim apa-apa kajaba iMessage lan Twitter. Ana apa ?! Aku mbayar $ 3.99 lan menehi rating app 1 bintang ing app iki nganti kesalahan utawa bug iki wis diatasi. Aja tuku, kajaba ujar manawa wis ngatasi masalah tabungan !!!!!

Ora Nganyarake Apik 2

Tanggepan Owahi

dening Stryker Lima Pitu - 13 Agustus 2015

Nganyari (dina iki) ora apik. Gulung iku edan lan kasar. Umume gambar watermark thubnail nganggo warna ireng lan putih, mung sawetara warna. Umume app iki bisa digunakake, nanging angel banget, ora angel dideleng. Mangga ngatasi masalah kasebut lan aku bakal nganyari reviewku.

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

App nggumunake 

dening JDizzle0103 - 28 Jul 2015

Aplikasi watermarking paling apik. Wis digunakake sajrone rong wulan saiki lan mung seneng.

Tresna! 

dening Stampinbythesea - 27 Jul 2015

Tresna carane aku bisa menehi foto tandha banyu (utamane grafisku) kanthi cepet lan gampang saka telpon! ❤️

Awesome 

dening Brisingr1026 - 26 Jul 2015

Aku wis nyoba aplikasi watermarking liyane nanging iki paling apik ing saben aplikasi liya sing wis digunakake kanggo font lan stiker lan macem-macem fitur liyane… Aplikasi iki kanthi biaya siji wektu, kabeh butuh +250 font, stiker, lan kemampuan kanggo ngunggah gambar khususku kanggo watermark .. Iki mung siji-sijine aplikasi sing bakal digunakake

Gumantung gedhe! 

dening Pdt. Heng Sure - 24 Jul 2015

Disaranake.

Tresna iki. 4.

Reply

dening jo.sh - 24 Jul 2015

Bisa dianggo apik banget! Akeh opsi. Fleksibel banget

Paling apik kabeh 

dening Ora Greg Komporlis - 18 Jul 2015

Aplikasi tandha banyu sing sampurna kanggo kabeh media. Download kanthi percaya diri

Sempurno! 

dening fmccamant - 18 Jul 2015

Aku wis nyoba sawetara aplikasi watermarking foto liyane, iOS & Mac, lan iWatermark mung siji sing nindakake kabeh sing dibutuhake. Aku seneng antarmuka sing sederhana lan kasunyatan manawa aku bisa nggawe lan nyimpen macem-macem watermark sing bisa dakpilih lan pilih endi sing bakal digunakake.

Watermark 

dening Mrs Vicki - 16 Jul 2015

Aku seneng app iki! Dadi gampang digunakake kanggo menehi watermark potret! Nyenengake uga!

Sapa jenengku 

dening MR OUI - 13 Jul 2015

Aplikasi iki ayo ngerti kabeh wong. Iku terus saya apik.

Gampang 

dening kegirangan 49er - 9 Jul 2015

App iki gampang lan cepet digunakake. Sampurna sadurunge masang kanggo njamin kepemilikan

Migunani lan gampang 

dening FLparker - 8 Jul 2015

Aku pamula, nanging gampang digunakake kanggo aku. Aku isih bisa ndeleng akeh sing bakal sinau amarga aku pengin nggedhekake panggunaan kanggo aplikasi iki.

Aku ora nulis ulasan 

dening iRideBetty - 8 Jul 2015

Aku ora ngira nate nulis review kanggo aplikasi nanging sing iki pantes dielingi kabeh 5 bintang. Kanca nyaranake aplikasi iki lan mesthi dikirim. Seneng banget! Ora ana keluhan.

Migunani banget app! 

dening Dogzrawk - 7 Jul 2015

Poto tandha banyu nganggo logo kita bisa ngundhakake foto gedhe. Minangka non-profit karo wektu winates, kacepetan lan gampang app iki minangka sebab gedhe aku seneng.

nyambut gawe 

dening 2mak - 7 Jul 2015

Apik tenan. Iku bisa. Tandha banyu gambar sampeyan kanthi macem-macem cara.

Apik kanggo desainer 

dening adv2k169 - 7 Jul 2015

Gampang digunakake, kebak fitur, lan ora akeh papan. Apik banget yen nambah logo menyang gambar utawa nggawe meme lan cepet banget.

Tresna, tresna, tresna! 

dening DesignerDeb - 7 Jul 2015

Produk sing apik tenan, apik tenan. Gampang digunakake. Bisa kanthi becik. Kemampuan kanggo batch gedhe.

Aku app iki 

dening Helokittylovr - 6 Jul 2015

Aku seneng banget app iki nindakake kabeh sing dakkarepake lan supaya luwih gampang digunakake kanthi disaranake.

Fungsional lan Gampang Gunakake 

dening jimdev - 5 Jul 2015

Apa sing dijanjekake lan gampang digambar lan navigasi.

Alat sing apik kanggo tukang photo! 

dening Magnolia32680 - 4 Jul 2015

Gampang lan nyenengake digunakake.

Kabeh dhukungan! 

dening Drawtheline - 2 Jul 2015

Persis apa aku nggoleki 

dening Slynch_l - 2 Jul 2015

Gampang digunakake. Pantes saben sen

Pantes saben sen lan sawetara wong! 

dening Jdmglass - 2 Jul 2015

App pinunjul!

Katresnan !!! 

dening Utas lan Barang Sewn - 1 Jul 2015

Ora ana masalah lan aku asring menehi foto watermark. Seneng aku bisa nggunakake gambarku dhewe kanggo watermark.

Tresna! 

dening Exentric Babe - 30 Juni 2015

Salah sawijining aplikasi favoritku. Aku nggunakake meh saben dinten kanggo biz!

Saiki luwih apik! 4.

Reply

dening Laughin'hard - 29 Jun 2015

Apik! 

dening Gin Pedhes - 29 Juni 2015

Gampang digunakake kanthi akeh pilihan tandha banyu. Aku seneng sampeyan bisa ngimpor gambar lan grafis kanggo nggawe tandha banyu. Wis regane.

Cara favoritku kanggo menehi tandha banyu 

dening alislaytor - 29 Juni 2015

Tresna tresna app iki! Aplikasi watermarking paling apik sing aku temokake!

Dipersonalisasi 

dening Mynenni - 28 Juni 2015

Aku seneng bisa nggawe watermark dhewe, bisa disimpen, lan ngganti kaya sing dak butuhake. Gampang banget kanggo nggawe lan nggunakake! Lan, sampeyan bisa nyimpen luwih saka siji tandha banyu supaya sampeyan bisa milih apa sing paling cocog kanggo kesempatan kasebut. Sisih paling apik? Pangolahan taruhan. Sing banget nulungi!

Ya, nganyari pungkasan ana gangguan sing mbatesi proses batch, nanging email sederhana kanggo pangembang lan aku entuk umpan balik langsung lan perbaikan nganti sabanjure… liyane

Sawetara perkara bubar diluncurake paling anyar 2

Tanggepan Owahi

dening gwickes - 26 Juni 2015

1. Gulung kamera mbukak wiwitan wektu vs. foto pungkasan sing dijupuk - yuk. Kakehan nggulung kanggo njupuk foto paling anyar 

2. Milih gambar ora bisa digunakake kanthi konsisten. Umume ora bakal milih gambar sing dakkarepake. 

Nganggo nggunakake nganti nganyari sabanjure ndandani apa sing wis digunakake lan wis nganyari karo update paling anyar.

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Ayo wong liya ngerti sapa sampeyan 

dening Phaseyf - 26 Juni 2015

Aplikasi paling apik kanggo watermarking foto sampeyan!

Tresna APP iki 

dening Lady Selene - 24 Juni 2015

Wis pirang-pirang taun nggunakake APP iki, kabeh sing dak butuhake. Aku seneng, gampang banget digunakake. Matur nuwun

Tresna! Nanging… 4

Reply

dening themotleyturtle - 23 Juni 2015

Aku seneng karo aplikasi iki & asring digunakake. Nanging, amarga nganyari paling anyar, aku ora bisa milih kumpulan foto / seri. Tunyuk 14 lan mung ngimpor 3. Sisa sing kudu daklakoni kanthi individu; siji-siji. Yen ora, aku seneng foto hak cipta nganggo logo.

Dadi adoh banget. 

dening LAcargirl - 22 Jun 2015

Mung nganyari supaya aku bisa menehi watermark video lan luwih akeh fonts lan pilihan teks kanggo dipilih. Gampang digunakake.

Apik kanggo tukang foto sing 4

Reply

dening RandomAg - 22 Juni 2015

Klien mesthi pengin kepuasan instan, mula aplikasi iki ngidini aku menehi. Sajrone utawa sanalika sawise motret, aku cepet narik lan ngolah foto saka Canon 70D menyang iPad, banjur bisa mbuwang watermark ing kana lan ngirim foto menyang klien utawa ngirim ing media sosial. Siji-sijine sing bakal dadi luwih apik yaiku yen sampeyan bisa nyetel setelan hak cipta standar kanggo metadata sing bakal… luwih akeh

Cantik kelangan 

dening KPA - 22 Juni 2015

Nganti saiki aku cukup wareg karo aplikasi iki. Disaranake kula supaya foto watermark sing pengin dileksanakake. Sampeyan kudu muter-muter jinis sing disenengi nanging nawakake macem-macem landmark (kaya sing aku ngerti). Aku kepengin weruh apa bisa nggawe dokumen?

Aplikasi Watermarking Paling Apik 

dening Siwehbebjsij - 22 Juni 2015

Pancen apik 4

Reply

dening Alyssia S - 20 Juni 2015

Aku seneng nggunakake aplikasi kasebut nanging aku ora seneng kepiye supaya aku ora bisa menehi watermark saka gulung kamera. Sawetara dina bakal, umume dina ora bakal. Nanging kajaba iku, apik tenan digunakake dadi ora ana sing nyolong karya dye dye sing apik tenan ✌🏾️😊.

Alat sing ora apik! 

dening LWTrumpet - 17 Juni 2015

Seneng app iki. Apik banget kanggo watermark seni saya!

Apik banget 

dening Brendanjame626 - 16 Juni 2015

Tresna cara anyar sing dianggo!

Basa 2

Reply

dening الأهم منهم - 15 Juni 2015

Napa aplikasi kasebut ora ndhukung basa Arab, lan sampeyan mikir babagan iki, lan yen sampeyan mikir babagan suwene perkara iki bakal didhukung ing aplikasi kasebut? Lan nalika bakal nyengkuyung garis Arab lan garis liyane kayata font apik tenan. Nuwun 😃

Bisa apik… 4

Reply

dening iJillB - 14 Juni 2015

Alat sing apik kanggo karya pribadi 4

Reply

dening fragbe - 13 Juni 2015

Aku pancen tresna iku. Iki mbantu nggawe pribadi lan proyek. utamane fitur logo video minangka penyelamat urip.

Saestu Plum Sange! 

dening プ ラ イ ム 07 - 13 Juni 2015

iW + nindakake "persis" sing diandharake lan liya-liyane! Aku wis mlumpat liwat loop (lan aplikasi) kanggo nyoba ngrampungake iW +. Salam kanggo pangembang! 

Tansah nganyari sing bakal teka.

Tresna 

dening J-Hy Jet $ ing - 11 Juni 2015

Aku mung ucapake yen aku seneng karo sheesh

FOTO FOTO / VIDEO WATERMARKING APP ING 

dening xelaRn71 - Jun 10, 2015

Iki minangka siji-sijine aplikasi watermark sing sampeyan butuhake. Antarmuka sing gampang banget. Kasedhiya macem-macem fonts & desain sing beda. Sampeyan bisa nggawe macem-macem landmark kaya sing dikarepake. Sampeyan bisa uga nggawe watermark batch! Iki apik tenan!

Sampeyan kudu eling, iki app watermarking - dudu editor foto utawa video. Owahi foto utawa video kaya sing disenengi dhisik, banjur gunakake app iki kanggo menehi tandha.

Mung sing dakkarepake! 

dening Jâck Skelingtôn - 10 Juni 2015

Aplikasi iki nindakake kabeh sing dakkarepake. Aku seneng banget!

Aplikasi iki minangka kabeh sing dibutuhake minangka profesional pemasaran seluler 

dening iamnotarapper - 9 Juni 2015

Dopeness!

NICE 

dening franklin.pro - 9 Juni 2015

Nice!

iWatermark 

dening Lola's Beer Garden - 9 Jun 2015

Daur ulang 100%, nggunakake piranti lunak.

Tresna app iki 

dening DigitalPR - 8 Juni 2015

Aku nggawe seni grafis lan fotografi supaya masarakat ora nyolong seni !!! Cukup ngomong!

Gampang digunakake! 4.

Reply

dening The French Pearl - 7 Juni 2015

Rega - aku tuku paket app. Aku nggunakake ing iPhone 6. Aku seneng banget gampang nggawe watermark teks tartamtu lan watermarks sing ora katon. Nanging, aplikasi ora ngidini aku ngekspor menyang aplikasi liyane - nalika nutul opsi kasebut, aplikasi kasebut ora mbukak aplikasi sabanjure. Uga, ngimpor jinis font lan input nomer RGB kanggo warna tartamtu luwih becik.

Pancen dhasar sing dibutuhake kanggo kabeh perkara 

dening Phoenix Burning - 5 Juni 2015

Aplikasi iki apik kanggo menehi tandha banyu utawa mung masang prangko pribadi lan nuntut gambar lan video sampeyan. Dadi gampang digunakake. Gawe desain sampeyan dhewe saka fonts sing kasedhiya ing app utawa pindai teken sampeyan dhewe. Iki nambah keahlian profesional kanggo proyek sampeyan. Apik kanggo blogger video lan foto forum! Dhukungan pelanggan sing apik uga.

Aplikasi paling apik 

dening LadyPJB - 3 Juni 2015

Tresna, gampang digunakake!

Setengah dianggo… 2

Tanggepan Owahi

dening Gattman # 1 - 3 Juni 2015

Ya, iki isin nanging aku mung bisa menehi 2 lintang amarga mung setengah app katon bisa digunakake. Pilihan sing apik (lan ana akeh), gampang banget lan intuisi digunakake, nanging…

Bisa digunakake kanthi sampurna (sing dakkarepake) kanggo foto. Nalika ngekspor video sing ditandhani banyu, ekspor kasebut ing format sing dicermin kanthi horisontal. Ora ngerti sebabe. Iki dudu pilihan. Aku wis instal lan instal maneh, ora ana pangowahan. Aku trie… liyane

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Saiki pangembang saiki bisa nanggapi review. Kita ora bisa taun 2015. Apa sampeyan ngatasi masalah iki? Yen ora, hubungi info info@plumamazing.com. Matur nuwun!

Elliott Jackson 

dening Elliott Jackson - 2 Jun 2015

Uga yen investasi, luwih aku nggunakake app lan sinau babagan sing luwih disenengi

Temtunipun uga dituku 

Aku nyaranake kanthi Highly

Tresna app iki! 

dening Pangguna IPhone NMI - 1 Juni 2015

Aplikasi iki ngirit wektu luwih akeh. Aku seneng font lan desain! Aku isih sinau nggunakake fitur liyane nanging aku seneng !! Aku matur nuwun kanggo pangembang amarga wis nambah fitur anyar !! Aplikasi sing apik!

Seneng 

dening danielsen57 - 1 Juni 2015

Seneng tenan ..

Nice 

dening Dipman72 - 1 Jun 2015

Panggunaan app iki gampang pangguna lan aku nyaranake aplikasi iki kanggo watermarking kabeh. TIAGA

Titik dhuwit kanggo bisnis cilik 

dening thomasonperformance - 31 Mei 2015

Dianggo mung cara ngiklanake. Minangka bisnis cilik sing nyoba nglindhungi properti intelektual kanthi online, iki bakal dadi sumber daya sing apik kanggo kita.

apik 

dening Garen.SH - 26 Mei 2015

Apik nggumunake, yaiku salah sawijine sing dakkarepake

app gedhe 

dening alexandria616 - 21 Mei 2015

Paling apik sing wis nyoba!

App gedhe nanging kasedhiyan ekstensi ngganggu. 4.

Reply

dening appwielder - 20 Mei 2015

Pisanan, app iki apik tenan! Sayange, aku tuku mikir ekstensi berfungsi bebarengan karo macem-macem aplikasi liyane. Amarga sawetara pangembang mung ngidini ekstensi bisa digunakake saka Foto lan banjur, sampeyan kudu nyilikake potret supaya bisa digunakake (sanajan ing 128GB 6+). Pangembang, yen sampeyan bisa nggawe ekstensi bisa diakses ing lembar bareng saka aplikasi liyane (fotogene, jepret, lsp) liyane

Kacilakan App nalika nyoba mbukak Foto saka Album 1

Reply

dening AtariV - 6 Mei 2015

Persis apa sing diarani subjek. Saben nyoba mbukak gambar saka album foto, app kasebut bakal kecelakaan. Aku kuciwa amarga iki durung kedadeyan sadurunge nganyari, aku mbayar aplikasi iki lan iki mengaruhi tugasku.

Padatan sakabèhé, nanging larang 

dening @_FRANKENSTEIN_ - 5 Mei 2015

Aku nggunakake aplikasi iki kaping pirang-pirang saben dina, mula aku regane regane. Kanggo wong sing ora ngrencanakake nggunakake aplikasi kasebut, bisa uga larang banget kanggo sing sampeyan entuk

Ono kedadean opo???? 1.

Reply

dening TruVitality - 4 Mei 2015

Aplikasi iki nate sadurunge. Saiki logoku ngimpor minangka kothak putih kosong !!!! Iki tenan. Mangga nganyari supaya sampeyan bisa nampa logo sing dipotong maneh. Bummer nyata, saiki aku kudu nggunakake komputer kanggo nambah logo kabeh foto.

Gampang lan Cepet !!! 

dening SweetPea_3383 - 2 Mei 2015

Cara favorit kanggo menehi watermark foto! Gampang banget lan cepet!

Kaya dheweke kabeh! 

dening SweetSueRocks - 30 Apr 2015

Aku seneng sing nomer siji, mung miwiti ngapusi karo sing iki. Bisa nggunakake sawetara ide kreatif babagan nggunakake app kanggo menehi keuntungan paling apik.

Aku nggunakake saben dina 

dening SibylWhite - 29 Apr 2015

Makarya ing iPhoto tegese gampang digunakake kanthi iWatermark +. Gampang lan ramah pangguna. Kaping pirang-pirang kali, panggunaan memori sing serius banjur ditutup, kaya gambar panorama. Umume, iki aplikasi sing paling digunakake.

Ora mlaku maneh 1

Reply

dening The Credit Lady - 28 April 2015

Ya 

dening Iamafirefighter - 27 April 2015

Persis apa aku perlu

Good 

dening JNL1368 - 23 Apr 2015

Gampang digunakake.

Prasaja lan efisien 

dening jenbooh - 22 April 2015

Gampang digunakake, kaget banget. Utamane migunani yen bisa nyetel opacity.

Wayahe dhuwit 

dening Pak Ounce - 20 Apr 2015

sampurna 

dening PierresMom - 10 Apr 2015

Apa maneh aku bisa ngomong? Aku pancen tresna app iki.

Bisa Apik 

dening Subbiepops - 8 April 2015

Kustomisasi watermark, gampang digunakake antarmuka. Aplikasi gedhe.

Aplikasi watermarking paling apik ing njaba 

dening lovinit79 - 6 Apr 2015

Aplikasi watermarking paling apik ing njaba, cocok kanggo nambah logo, teken utawa hak cipta menyang foto. Gampang digunakake, ngowahi ukuran logo lan nyimpen setelan kanggo macem-macem logo utawa watermark.

Tresna app iki! 

dening Emilyjeanom - 5 Apr 2015

Aku miwiti karo aplikasi gratis iWatermark gratis lan seneng banget. Nanging aku butuh luwih akeh pilihan, saengga aku nganyari kanggo aplikasi iwatermark +. Regane regane ekstra. Aku nggunakake saben dina! Dadi gampang dienggo lan foto saiki katon apik banget!

Apa app apik tenan. 

dening donperreault - 4 April 2015

Aku tresna app iki! 

dening SeaSarah - 3 April 2015

Watermark + ngidini kula nggunakake tapak asma minangka tandha banyu ing foto lan uga ngemot metadata sing dienkripsi - iku cocog kanggo panggunaan.

upgrade v2.0 penting! 

dening tiki2006 - 2 Apr 2015

Upgrade Super! Iki mbenerake kabeh masalah sing dakkarepake, lan iki aku matur nuwun.

Apik tenan App! 

dening LookSeeMe - 2 Apr 2015

Gunakake kabeh wektu.

Salah otak 

dening Shaarkie_too - 23 Mar 2015

Salah sawijining aplikasi paling apik sing kasedhiya kanggo fotografer! Siji-sijine sing ilang mung ana fitur "Open In…".

Pancen pancen pancen pantes 

dening PhotoBabe1 - 27 Feb 2015

Mesthi wis nyoba 10 aplikasi, ora ana sing cedhak karo fitur ing siji iki. Bakal entuk cap persetujuanku.

Opo Ora bisa digunakake 1

Reply

dening GahMoro - 25 Feb 2015

Aku mung tuku kanggo fungsi video lan ora bisa digunakake. Video metu dipotong lan tanpa separo swarane. Aku pengen mbalekno !! Tulung

Apik banget 

dening Alrust - 15 Feb 2015

Akeh pilihan, gampang digunakake. Aku nggunakake ajeg

Gampang digunakake. 3.

Tanggepan Owahi

dening Jamaica Blue - 4 Feb 2015

Sawetara pilihan kanggo tandha banyu, sing sampeyan edit.

Ora ana sing bener-bener nggunakake cara iki ing Photoshop sing biasane nambahake watermark, nanging yen sampeyan duwe sawetara sing disenengi - mula cukup gampang. Iki bakal ngatasi masalah nalika mbukak desktop menyang Photoshop. 

Watermarks ora asri nalika nggedhekake kanggo nutupi gambar liyane.

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Yen sampeyan nggedhekake tandha banyu grafis mula ora bakal asri amarga kalebu peta bit. Iku tegese sampeyan kudu nggunakake grafis bitmap kanthi resolusi sing luwih dhuwur. 2000 × 2000 minangka jinis minimal saiki.

app apik tenan, devs banget 

dening kleerkoat - 31 Jan 2015

Aku nulis aplikasi babagan loro kritéria, fungsionalitas lan kepiye responsif kanggo dhukungan.

Fungsionalitas… liyane

App luar biasa! 

dening GregHorn27 - 26 Jan 2015

Aku diunekake kanthi gampang babagan nggunakake iWatermark. Iku. Cukup. Nyambut gawe. Desain kasebut apik banget lan intuisi, sing ndadekake pas karo Apple lan produk lan layanan sing intuisi banget. Apike banget!

Apik! 

dening Drago Petrovich - 14 Jan 2015

Program sing dirancang lan migunani.

Kasampurnan !!! 

dening ChucksWearer - 13 Jan 2015

Matur nuwun kanthi sanget kanggo nambah kemampuan kanggo watermark video! Iki sejatine mung aplikasi watermarking sing sampeyan butuhake. 100 lintang kanggo sampeyan, yen aku bisa!

Dadi migunani 

dening Meneley - 12 Jan 2015

JABU !!!! 1.

Reply

dening Riddick305 - 26 Desember 2014

Kapan aku nyoba kanggo mindhai tandha tetep cram, bisa uga KENARI !!!

Kuciwane lan mbuwang dhuwit 1

Reply

dening DivergOwner - 21 Desember 2014

Aku tresna marang aplikasi iWatermark gratis supaya tuku sing anyar supaya bisa digawe

Sing luwih rinci kanggo foto bisnisku. Aku mung bisa nggawe ONE watermark logo lan ora liya! KANGGO MUDAH! Ndandani utawa menehi dhuwit bali!

iWatermark + bisa kanggo Artis! 

dening Clara Berta - 16 Desember 2014

Aku seniman. Aku pengin nggunakake wektu kanggo nggawe seni dudu teknologi! iWatermark + minangka alat sing nulungi menehi merek ing media sosial kanthi efisien, gampang lan apik.

Aku menehi saran banget kanggo aplikasi iki kanggo seniman lan profesional liyane kanggo nglindhungi karya!

Kapur 1

Reply

dening PhotojournalistMW - ​​16 Desember 2014

Terus nabrak saben aku nyoba nggawe teks anyar!

Mbuang dhuwit!

Ala banget! 3.

Tanggepan Owahi

dening Vively - 10 Desember 2014

Aku nyoba mung nganakake 2 gambar, ora bisa. 

Huruf ukuran diganti maneh. 

Saiki aku nyoba kaping 4 kanggo menehi tandha banyu mung salah siji saka 2 lan durung rampung, kayane wis siyap lan rampung, nalika dak priksa ing baris kamera ora.

Nyuwun pangapunten, nanging wis rumangsa bisa nggarap aplikasi anyar. 

Yen bisa, aku bakal makarya karo sing lawas, nanging ora bisa uga, amarga ora bisa dibukak kabeh… liyane

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Diarepake Luwih 3

Tanggepan Owahi

dening Trmalee - 23 Nov 2014

Uga kuciwaku sing paling gedhe yaiku kualitas teks sakabehe ora nyebabake… luwih

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Aku sengit! 1.

Reply

dening Kathy_53 - 20 Nov 2014

Aku tresna sing mbiyen, iku ora bisa digunakake kanggo aku. Tuku sing siji iki… sengit. Ora gampang digunakake babar pisan.

Asil ora bisa diramalake 2

Tanggepan Owahi

dening Funkymcfunk - 17 Nov 2014

Biasane penggemar app, sawise nyetel sawetara prasetel watermark teks, dheweke ora kerja maneh. Nyoba sawetara pakaryan kanthi ora duwe kabegjan.

Tanggepan Pangembang - 19 Sep 2017

Cara ngluwihi pangarepan! 

dening Photophile-me - 14 Nov 2014

Saestu nggumunake 

dening thanks2014 - 14 Nov 2014

Kabeh sing bisa dakkandhakake yaiku matur nuwun! Gampang banget. Lan bisa dingerteni saiki ...

Sempurno! 

dening shoalsgirl - 13 Nov 2014

Nindakake persis apa sing dijanjekake. Bebas Glitch. Matur suwun!

Tim iWatermark Dear,

Halo, sepisanan aku mung arep menehi pitutur marang kowe babagan aku pancen muja aplikasi iOS iWatermark +. Aku yakin aku duwe wiwit pisanan metu lan aku mung kudu ujar manawa iku app paling apik kanggo watermarking sing kasedhiya ing endi wae miturut pendapatku. Dadi, matur nuwun kanthi sanget kanggo kabeh kerja keras lan wektu sing aku yakin sampeyan wis nggunakake aplikasi sing apik iki suwene wis pirang-pirang taun. Aku matur nuwun banget kanggo pengabdian lan sikap profesional sing dikatutake, matur nuwun.

Dadi, maneh, matur nuwun kanthi sanget kanggo aplikasi sing apik tenan iki, kabeh kerja keras sampeyan wis pirang-pirang taun, wektu lan pitulung sampeyan, aku matur nuwun banget kanggo kabeh, matur nuwun. Kajaba iku, aku ora cukup matur nuwun amarga wis etis lan unggul lan mung nawakake aplikasi sing apik kanthi rega sing regane lan ora gelem nggunakake salah sawijining, miturut pendapatku sing kuat, tuku ing aplikasi lan barang langganan. Kasunyatan manawa sampeyan ora nggunakake barang kasebut ing aplikasi apik tenan, dadi sebab liyane aku tresna banget karo sampeyan lan aku bakal terus dadi pendhukung sing setya kanggo kabeh sing sampeyan lakoni lan bakal mesthi tuku aplikasi sing didol. Matur nuwun amarga sampeyan uga apik tenan ing akun kasebut.

Muga-muga sampeyan entuk dina lan minggu sing apik banget nalika entuk email iki. Aku seneng sampeyan duwe wektu kanggo maca email sing dawa lan dawa, haha. Matur nuwun kanggo kabeh sing kasebut ing ndhuwur lan Gusti Allah mberkahi sampeyan kabeh ing Plum Amazing.

Sincerely,
Penggemar Plum lan Kasedhiya Plum sing Satia Kanggo Urip,

Yosua 9/28/19

Pencet Releases

Bab lan Paragraf

iWatermark + Pitulung

News Latest 

– ekspor / impor lan tetep. versi anyar 6.7.9 bakal dirilis sakcepete.

1/10/22 ngrilis versi 6.7.8 versi anyar saka iWatermark lan iWatermark Lite. Versi Lite gratis diundhuh saka Apple lan tetep gratis. Sing nggawe aplikasi Lite dadi siji kanggo enggo bareng karo wong amarga bisa nyoba kabeh fitur sadurunge tuku. Nduwe tumbas ing-app supaya kabeh fitur lan tandha banyu bisa dituku kanthi individu utawa sekaligus kanggo ngirit dhuwit. Kabeh fitur kasedhiya lan bisa digunakake nanging cilik, 'Digawe karo iWatermark' katon ing saben foto nganti tandha banyu individu dituku lan dicopot. Utawa kabeh paket dituku sing mbusak 'Digawe karo iWatermark' kanggo kabeh tandha banyu. 

Lite duwe hadiah kanggo pangguna. Hadiah kasebut yaiku watermark Teks, kemampuan kanggo menehi watermark foto nganggo watermark Teks lan kemampuan kanggo menehi tandha banyu ing aplikasi Apple Photo. Siji bisa nggawe tandha banyu Teks lan aplikasi menyang foto utawa nggunakake tandha banyu Teks ing aplikasi Apple Photos lan amarga loro-lorone minangka hadiah gratis ing-app, 'Digawe karo iWatermark' ora katon ing foto sing diwenehi tandha banyu kasebut. Dadi, versi Lite sing paling apik kanggo dituduhake karo wong amarga bisa nyoba kabeh gratis lan tuku apa sing dikarepake.

Ing versi Lite kanthi foto lan paling ora siji watermark sampeyan bakal weruh ing sisih ngisor foto "Digawe karo iWatermark" tunyuk spanduk kasebut kanggo ngunjungi kaca App Store, ing ngendi 18 barang didol: 12 jinis watermark, 3 "watermarking. kemampuan" (foto, video lan suntingan ing panggonan), lan 3 "bundel" (2-kanggo-1-kaya tawaran, lan "Nganyarke Kabeh"). Sawetara regane nol, lan mula dadi "GIFT" (kayata watermark TEXT).
 
Nalika mlebu toko, "item dodolan" diluncurake kanthi cepet kanggo nuduhake manawa tuku bakal mbusak spanduk "Digawe karo iWatermark" kanggo fitur sing sampeyan coba.
 
  • font anyar Caveat nambah
  • Tandha banyu tandha saiki wis batal / baleni
  • Dhukungan Instagram sing luwih apik


Dadi iWatermark + minangka checkpoint pungkasan sadurunge ngirim menyang Instagram lan media liyane.

Dadi foto utawa video - mesthine kudu menehi tandha banyu dhisik.

Ing versi 6.7 kita nambahake siji fitur anyar sing apik. Sampeyan saiki bisa ngekspor lan ngimpor tandha banyu. Iki minangka fitur sing penting banget amarga saiki ngidini sampeyan nggawe serep kabeh gaweyan watermark sing penting sampeyan wis nggawe wektu. Luwih apik sampeyan saiki bisa nuduhake file watermark kasebut karo kanca sing uga nggunakake iWatermark + utawa ing perusahaan sampeyan minangka watermark resmi. Kanggo nggunakake, disaranake gawe serep langsung, pindhah menyang 'Dhaptar Watermark'ing ngendi sampeyan bakal weruh 2 lambang anyar.

  • Kothak kanthi panah munggah ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngekspor / nuduhake / nggawe cadangan tandha banyu.
  • Kothak kanthi panah mudhun ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngimpor tandha banyu saka file .iw + sing sadurunge diekspor saka iWatermark +. Sampeyan bisa zip lan nuduhake file .iw + liwat email utawa sampeyan pengin wong utawa perusahaan.

Info liyane ing kene

-Tutorial Video—
Pangguna kaping pisanan? Cepet banget kanthi tutorial video sing nyenengake & singkat iWatermark +.

 
-Nggunakake manual—
Mangga dipriksa dhisik manual kanggo mangsuli pitakon. Ing saben kaca ing aplikasi kasebut ana? ing sisih tengen ngisor. Masing-masing? nduweni tautan sing beda lan mbukak bagean manual sing relevan karo bagean aplikasi kasebut. Sampeyan bisa maca manual ing kene lan / utawa ing komputer. Tandai tautan ing komputer banjur yen sampeyan duwe pitakon sampeyan bisa seneng manual ing layar BESAR. Kanggo nyalin link manual lan ngirim link menyang sampeyan dhewe utawa ketik ing: 
 

Klik ing kene kanggo log pangowahan ing versi iOS.

Delengen kita!
Priksa iClock lan CopyPaste kanggo Mac utawa iWatermark Pro kanggo Mac utawa Menang langsung saka situs iki. Taps iki link bakal entuk diskon otomatis 30% ing cart kanggo aplikasi apa wae ing situs plumamazing.com.()

Yen sampeyan nggunakake Instagram utawa media sosial liyane, elinga, watermark subtle paling apik. Kita pengin mbantu kabeh wong kreatif supaya bisa ditampilake. Tindakake iWatermark (@twitter, @Facebook, @Instagram, @Pinterest, lan sapiturute) lan menehi tag karya seni paling apik #iWatermark sing bakal ditampilake!

Kita pengin sampeyan ngerti manawa kita kudu ngormati review 5 bintang, saiki ana sewu saiki. Matur suwun! Ora kaya pirang-pirang aplikasi sing terus kita nganyari iWatermark. Elinga, sampeyan seneng ngrungokake saran.

Yen sampeyan seneng sing dandan terus lan pengin terus, kirimake review toko App lan / utawa supaya kanca (utamane tukang foto) ngerti babagan app kasebut. Cathetan prasaja dening sampeyan ing Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest  situs web, sapiturute bisa uga mbantu wong mutusake download, nalika tuku mbantu kita supaya luwih apik kanggo sampeyan. Thanks!

NEWS Ing dhaptar 100 aplikasi iWatermark paling apik ing taun yaiku nomer 4. Mangkene ringkesan / tutorial sing apik iWatermark + Tutorial dening Linda Sherman. Liyane ulasan ing Pinterest.

Masalahe? Email kita Tinjauan bintang 1 ing iTunes yen sampeyan ora bisa nemokake setelan, apa-apa kanggo sampeyan utawa kanggo kita. Kanggo ngubungi kita saka kaca utama ing app tutul? lambang ing sisih tengen ngisor. Sing nggawa sampeyan menyang manual lan ing sisih ndhuwur ing garis nav yaiku link, 'Dhukungan Teknis', kanggo klik. Kita seneng krungu saka sampeyan yen sampeyan duwe pitakon utawa masalah ora dijamin dening manual iki. Matur nuwun

Ijin

Sampeyan ngontrol manawa aplikasi duwe akses menyang info informasi ing idin saka piranti. Nalika sapisanan nggunakake dialog iWatermark + bakal katon njaluk bisa nggarap 3 jinis info Lokasi, Foto lan Kamera. Contone, yen sampeyan ora menehi idin kanggo ngakses foto nalika dialog kasebut mula ora bakal bisa mbukak foto. 

kamera

Kanggo njupuk foto iWatermark + kudu ngakses kamera. Cukup tutul 'OK' kanggo sing iki. Iki ngidini sampeyan mbukak lan nggunakake kamera ing aplikasi.

Photos

Nalika pisanan nyoba mbukak foto utawa video, sampeyan bakal entuk dialog Idin Apple. Amarga iWatermark + watermarks siji lan akeh foto, dibutuhake 'Akses menyang Kabeh Foto' Sampeyan kudu nyetel idin iki kanthi bener. Panah nuduhake pilihan.Kata: Yen sampeyan nolak idin kaping pisanan, banjur milih foto, foto watermark lan akeh item liyane ora bakal bisa digunakake. Kanggo ndandani sampeyan kudu ngganti idin kanthi mlebu menyang Aplikasi Setelan Apple lan ngetik 'iWatermark +' ing sisih ndhuwur:

Banjur ketik 'iWatermark +' kanggo nemokake setelan iWatermark +. Ya, fitur iOS 14 anyar!

Kanggo ngganti setelan iWatermark +, bukak app Setelan ing telpon gulung mudhun menyang iWatermark +. Priksa manawa Foto (ngisor) wis duwe idin disetel 'Kabeh Foto'

Lokasi

Kanggo njupuk foto iWatermark + kudu ngakses info lokasi ing foto. Sing siji disetel menyang 'Nalika Nggunakake'. Iki penting amarga ngidini ndeleng data GPS lan mbusak info kasebut ing foto sing ditandhani banyu. Uga ngidini panggunaan tandha banyu tag.

video Tutorial

Mangkene dhaptar lagu video tutorial kanggo menehi komentar ing iWatermark +. Luwih gampang nonton ing tablet lager utawa monitor Mac utawa Windows. Sampeyan bakal oleh bathi kanthi nonton kabeh video sing cendhak banget. Pamuter iki bakal muter seri video sing bisa mandheg kapan wae. Video individu uga ditemokake ing bagean ing ngisor iki. Tutul sisih kiwa ndhuwur pamuter kanggo ndeleng dhaptar tutorial. Iki kalebu narasi, yen sampeyan ora bisa ngrungokake tutorial, priksa manawa volume wis rampung lan mode bisu diuripake.

Pambuka

Thanks kanggo ndownload iWatermark + sing paling anyar lan paling anyar saka kulawarga iWatermark. iWatermark minangka alat platform paling populer sing kasedhiya ing iPhone / iPad & Android (minangka loro iWatermark lan iWatermark +) lan liya-liyane Mac & Windows minangka iWatermark Pro. iWatermark ngidini sampeyan nambah watermarks pribadi utawa bisnis ing foto utawa video apa wae. Sawise ditambahake watermark iki nampilake gaweyan lan kepemilikan foto utawa karya seni iki.

Apa sing iWatermark? iWatermark minangka piranti lunak fotografi profesional sing ngidini jinis watermarking anyar. Nggunakake macem-macem tandha banyu digital sing katon & ora katon (ora ditemokake ing aplikasi liyane) kanggo nyambung foto karo sing nggawe.

Sapa sing iWatermark? Saben wong sing njupuk foto & video. Kita wis dingerteni penting kanggo wartawan foto, fotografer pro, lan wong sing nggunakake Instagram, Facebook lan situs media sosial liyane.

Napa penting? Amarga ngidini tukang photo kanggo promosi foto nalika nyegah kontrol lan sesambungan minangka penulis foto. Saiki nalika foto dituduhake penulis / fotografer bisa terus dingerteni lan aken.

iWatermark unik, Fitur Iki Ora Ditemokake ing Aplikasi Watermark Liyane:

✓ Kasedhiya ing kabeh 4 platform.
✓ Iki minangka aplikasi biasa lan ekstensi editing foto sing bisa menehi watermark langsung ing Foto Apple lan aplikasi liyane.
✓ Tambah siji utawa kaping tandha banyu bebarengan ing foto, foto utawa video.
✓ Tandha banyu video kanthi 7 sing katon lan 1 sing ora katon = 8 jinis watermark.
✓ Tandha banyu foto kanthi 10 sing katon lan 2 sing ora katon = 12 jinis watermark.
✓ Tandha banyu 1 utawa kaping foto sekaligus.
✓ Live interaktif pangaturan efek kaya kelir, bayangan, font, ukuran, opacity, rotasi, lsp.
✓ Pratinjau live watermark (s) ing foto sadurunge diproses.
✓ 242 fon khusus lan 50 Apple = 292 font gedhe sing dibangun lan siap digunakake kanggo watermark teks.
✓ Swara 5000 grafis vektor profesional utamane kanggo fotografer.
✓ Potret, malang, résolusi sing beda-beda lan tandha banyu katon ing papan ing saben.
✓ Setel ukiran sing apik lan efek teks khusus.
✓ Tandha tandha banyu ing pirang-pirang lokasi, diputer lan diwenehi jarak ing foto iku kepenak.
✓ Simpen kabeh tandha banyu sing digawe kanggo diaktifake / mateni, digunakake maneh, ngekspor lan nuduhake.
✓ 12 jinis watermark. 7 watermarks unik & eksklusif kanggo iWatermark (ndeleng ngisor).

Kita nimbang kabeh sing sampeyan lakoni kanggo ngatur foto, supaya bisa dadi dhewe, minangka landmark. Ing watermarks kepungkur ditemokake lan digunakake kanggo item ID kaya prangko, mata uang, kertas, paspor lan dokumen resmi liyane. Saiki, kanthi cara sing padha, tandha banyu digital ngganggu identitas lan gaya menyang foto lan video sampeyan. The fotografer Ansel Adams nduwe gaya khusu sing menehi foto, kaya gaya lukisan unik Monet nandhani lukisane. Ansel Adams nggunakake laladan ireng lan putih, kajelasan, kontras, papan sing gedhe banget, ora disenengi, lan apik banget minangka tandhane sanajan dheweke uga mlebu karyane. Kaya fotografer lan seniman sing apik sampeyan bisa nyipta karya supaya ora mung ayu lan bisa dingerteni nanging uga mbantu nglindhungi gaweyane. Iki kok kita ndeleng saben barang ing ngisor iki sanajan metadata, stegomark, ukuran ukuran lan saringan minangka watermarks amarga bisa ngetrapake foto kanthi gaya tartamtu sampeyan.

Jinis Watermarks sing IWatermark + 12

KoleksilambangTampilanAplikasi ingDescription
TèkskatonFoto & Foto
Video
Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Teks ArckatonFoto & Foto
Video
Teks ing dalan mlengkung.
Grafis BitmapkatonFoto & Foto
Video
Grafis biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta lan sapiturute Kanggo ngimpor.
Grafis VektorkatonFoto & Foto
Video
Gunakake luwih saka 5000 vektor internal (SVG) kanggo nampilake grafis sing sampurna kanthi ukuran apa wae.
Grafis BorderkatonFoto & Foto
Video
Sawijining tapel wates vektor sing bisa diencengi ngubengi gambar lan disesuaikan nggunakake macem-macem setelan.
QR CodekatonFoto & Foto
Video
Jinis barkod kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
SignaturekatonFoto & Foto
Video
Mlebu, ngimpor utawa pindai tandha sampeyan menyang tandha banyu kanggo menehi tandha gaweyan.
MetadatakahuripanFoto & Foto
Video
Nambah informasi (kaya email utawa url) menyang IPTC utawa XMP bagean file foto.
StegokahuripanFoto & Foto
Video
StegoMark minangka metode babagan steganografis properti saka informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut dhewe.
Ngowahi ukurankatonPhotoNgganti ukuran foto. Khusus migunani kanggo Instagram
Filter FilterkatonPhotoAkeh saringan sing bisa digunakake kanggo stylise tampilan foto.
Pilihan EksporkatonFoto & Foto
Video
Pilih opsi ekspor kanggo format, GPS lan metadata

Ing ngisor iki minangka video sing nerangake babagan iki.

Napa iWatermark?

Sampeyan bisa uga duwe iPhone lan ora nganggep fotografer profesional nanging iPhone minangka kamera profesional. Bisa nggumunake kanthi cahya, warna lan tekstur sing sawetara taun kepungkur ora bisa ditindakake. Pancen trep, cepet, entheng lan mesthi ana karo sampeyan. Cocog kanggo cedhak lan adoh, potret lan mujur nengen. Sapa wae dina iki duweni potensi njupuk foto utawa video sing unik lan yen dituduhake bisa dadi virus. Foto sing pas bisa ngasilake dhuwit lan ketenaran. Nanging sanajan ora penting kanggo sampeyan, ora bakal disiapake, sampeyan bisa dadi papan ing mangsa ngarep yen ana kedadeyan Gusti Allah, Alam, Manungsa utawa Kewan sing kedadeyan lan sejarah digawe. Bersiapake kanggo nyekel kanggo kabeh umat manungsa.

Foto saka kamera anonim. Nalika njupuk foto lan nuduhake, kanca nuduhake, banjur kanca, banjur ora pati ngerti. Saben wis kurang sithik lan pungkasane ora ana gandhengane karo sampeyan. Ing saindenging jagad, foto sampeyan 'ora dingerteni nitahake'. Iku mung sedhih. Akeh foto sing apik banget dadi virus (dadi populer banget) sing ora ana gandhengane karo identitas pamilike. Tegese, tanpa cara liya supaya wong liya menehi pengakuan, matur nuwun utawa mbayar kanggo pihak sing duwe. Solusi masalah iki yaiku iWatermark, sing tujuane kanggo nyuntikake foto karo identitas kanthi macem-macem cara, katon lan ora bisa dideleng. Teknologi ing iWatermark lan 12 alat watermark mbantu sampeyan mlebu, nggawe pribadi, nggawe gaya, aman lan nglindhungi foto. Menehi macem-macem cara kanggo mesthekake jeneng, jeneng perusahaan, url utawa email digandhengake karo foto sampeyan.

iWatermark ing permukaan bisa uga meh padha karo aplikasi grafis kaya PhotoShop nanging iWatermark njupuk sudut sing beda banget. iWatermark dirancang kanggo ngolah foto siji utawa akeh kanthi macem-macem alat watermarking, kabeh dibangun kanggo tujuan sing unik, supaya bisa nyalahake saben foto kanthi identitas minangka fotografer.

- Tandatangani foto / kriya kanthi digital kanthi iWatermark kanggo njaluk, ngamanake lan njaga properti intelektual lan reputasi sampeyan.
- Mbangun merek perusahaan, kanthi menehi logo perusahaan ing kabeh gambar.
- Aja kaget ndeleng foto lan / utawa kriya ing papan liya ing web utawa ing iklan.
- Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe.
- Ngindhari pengadilan sing larang regane sing bisa nyebabake kasus penyalahgunaan ip.
- Ngindhari gelisah properti intelektual (ip).

Nggunakake iWatermark lan siji utawa luwih saka 12 jinis watermark sing beda bisa mbantu nglindhungi foto lan njupuk foto sing cocog karo para fotografer.

2 Aplikasi, Gratis & Mbayar

Ana versi Gratis lan Bayaran

iWatermark + Gratis

Akeh wong sing nyoba gratis sadurunge nyoba app lan fitur. Nduwe ikon kanthi Gratis ing spanduk ijo. Ora duwe iklan lan ngidini sampeyan nggunakake kabeh fitur nanging uga nambah tandha banyu ing saben foto sing ujar, 'Digawe nganggo iWatermark + Gratis'. Sampeyan seneng terus nggunakake utawa nganyarke kanggo aplikasi mbayar sing ora duwe tandha banyu tambahan.

iWatermark

Versi mbayar iki ndhukung evolusi iWatermark +. Saben wong tuku salinan ndhukung program luwih akeh kanggo nambah app sing mupangate kabeh. Ya! App sing mbayar ora nambah watermark ing foto sampeyan mung kanggo sampeyan. Sawise entuk versi sing mbayar mbayar kanggo mbusak versi gratis amarga sampeyan ora butuh maneh.

Aplikasi nuduhake pilihan supaya sembarang watermark sing digawe ing iWatermark + Free bakal kasedhiya ing iWatermark + nalika sampeyan tuku.

Ana akeh versi liyane sing bisa golek ing situs iki.

Kata: iWatermark + mung tandha banyu kanggo potret sampeyan. Boten nate ngganti foto asli. Kanggo safety aja mbusak foto asli lan mesthi elinga serep.

iWatermark + dilengkapi 2 perpustakaan tambahan grafis.
5000 SVG (render kanthi sampurna ing kabeh ukuran) grafis kabeh jinis obyek lan simbol lan
Grafis 50 bitmap (bisa piksel ing foto res dhuwur) tandha saka wong-wong sing misuwur, logo, lsp.

iWatermark + nggampangake nggawe watermarks lan mengko sampeyan pengin nggawe dhewe. Simpen watermarks kanggo digunakake maneh kanggo nutupi macem-macem kabutuhan lan jinis potret.

iWatermark ora mung app nanging uga 'Ekstensi'sing bisa digunakake ing aplikasi iOS Photos uga app liyane. Iki tegese sampeyan saiki bisa ngakses kanthi cepet menyang kemampuan watermarking ora mung ing iWartermark + nanging uga ing aplikasi liya, iki bisa migunani banget.

Minangka ekstensi sing digunakake ing aplikasi Foto Apple, iWatermark watermarks nanging tabungan ditangani dening aplikasi Apple Photos. Aplikasi Foto nyimpen kabeh pangowahan menyang foto ing foto kasebut, mula tandha banyu lan pangowahan liyane disimpen dadi lapisan. Yen sampeyan pengin nyopot, pencet Owahi maneh banjur pencet Baleni maneh menyang foto asli.

Cepet Mulai

Ringkesan

1. Pilih media (foto, foto utawa video).
2. Banjur pilih (sorot utawa centhang) tandha banyu utawa tandha banyu. Utawa, kanthi opsional, gawe sing anyar saka 12 jinis watermark, tekan 'Rampung'
3. Simpen utawa nuduhake foto sing dicenthang menyang Album Kamera (iki nempatake ing Album Kamera lan uga iWatermark + Album), Email, Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Buffer, utawa Evernote, lsp.

Langkah dening Langkah

Bukak iWatermark +. Iki sing diarani Kaca Kanvas. Ing kene sampeyan miwiti nggawe lan pratinjau karya seni sampeyan. Ing sisih ngisor ana bar Nav.

1. Pisanan, tutul 'Pilih Media'lambang ing ngisor kiwa layar ndhuwur kanggo milih file foto, foto, video utawa ngimpor (saka layanan awan).

2. Tutul lambang 'Watermarks' ing sisih ngisor Kaca Kanvas ing ndhuwur (ndhuwur) kanggo ndeleng dhaptar tandha banyu sing diarani Kaca Dhaptar Watermarks (ngisor). Sampeyan uga bisa milih 'Gawe Watermark' ing sisih ndhuwur kaca kanggo nggawe tandha banyu khusus sing anyar, nanging ora suwe ngenteni kesenengan kasebut lan luwih becik pilih tandha banyu sing kalebu. Bukak titik ing ngisor iki kanggo nindakake.

3. Sabanjure tunyuk ing sisih kiwa watermark 'Hak Cipta' (gambar ndhuwur). Nalika nutul, tandha banyu wiwit saka abu-abu / ora aktif dadi biru / aktif / disorot / kanthi tandha biru ing ngarep kanggo nuduhake tandha saiki wis digunakake. Tutul tombol 'Rampung' kanggo bali menyang layar utama (ing ngisor iki) lan saiki sampeyan bakal weruh tandha banyu Hak Cipta ing Kaca Kanvas.

4. Setel kanthi sentuhan lan sadurunge nyeret (ndhuwur). Utawa menyang setelan liwat klik kaping pindho menyang watermark utawa nutul lambang setelan (ndhuwur).

Kata: Contone ing ndhuwur nggunakake 1 watermark nanging iWatermark + ora mung ngidini 1 nanging milih 2, 3, 4… utawa luwih akeh watermark kanthi bebarengan.

5. Ing layar utama klik tombol nuduhake ing bilah nav kanggo nuduhake potret watermark pisanan sampeyan. Ing iOS 13. Kayane kaya iki. Tutul 'Simpen Gambar' kanggo nyimpen menyang 'Recents' nanging uga menyang 'iWatermark + Folder' bebarengan.

Ya! Sampeyan mung menehi tandha foto pertama sing gampang. Nanging ngenteni! Terusake terus kanthi manual utawa tutul menyang langsung nggawe watermark pertama.

Kaca Utama

Canvas

Canvas minangka kaca pisanan sing sampeyan ndeleng ing iWatermark. Iki pratinjau foto lan sampeyan bisa ngatur lan ndeleng macem-macem tandha banyu sing pengin digunakake. Nuduhake kaca iki ngekspor foto sing diwenehi tandha banyu. Ing ngisor kaca yaiku Navigasi Bar.

Solah

  • Tutul banjur seret tandha banyu ing Kaca Canvas. TIP: Yen tandha banyu sithik banget sawise sampeyan nutul yen sampeyan bisa nutul banjur seret kanthi jarak.
  • Gunakake jiwit lan / utawa zoom kanggo ukuran ukuran banyu.
  • Kanggo muter tandha banyu banjur nyelehake jempol lan utomo ing watermark lan corak.
  • Tutul kaping pindho tandha banyu kanggo langsung menyang setelan watermark kasebut.
  • Gawe bagean cilik alun kanvas kanthi tutul lan penet (uga diarani 3d tutul).
 
Ing sisih ngisor kaca ana 'Bar Navigasi'.

Navigasi Bar

Ing sisih ngisor Kaca Canvas, garis navigasi iki. Saben lambang ing navbar nggawa sampeyan menyang kaca sing ngawasi siji komponen watermarking.

Barang ing ndhuwur supaya jenenge ing ngisor iki:

Pilih Media | Info | Dhaptar Watermark | Setelan | Nuduhake | Pitulung

Lencana 2 ing lambang cap nuduhake nomer banyu sing dipilih saiki.

Ikon bareng uga bakal nuduhake lencana nomer foto sing siap dituduhake.

 Pilih Media

Nalika nutul lambang 'Pilih Media'  dialog iki kanggo ngimpor foto, foto, video, foto pasting utawa ngimpor file (awan) ditampilake ing ngisor iki.

Mangkene sampeyan bisa milih mbukak foto, kumpulan foto, video, foto, nempel foto utawa ngimpor file. Rincian ing ndhuwur, ing ngisor iki.

Pilih Foto - yaiku pemilih Apple kanggo milih 1 foto
Pilih Foto -  yaiku foto foto sing ngidini milih foto kelompok. Tutul banjur seret kanggo pilihan terus. Utawa nutul sapisan ing foto kapisan lan kaping pindho kanggo milih kabeh ing antarane (gampang banget).
Tempel Foto - asale saka sing wis disalin sadurunge.
File Impor - (ing iOS) mbukak App 'Files' Apple supaya ora bisa milih layanan cloud kaya iCloud, DropBox, OneDrive, Google Drive, lsp. Sampeyan kudu nduwe file kasebut ing piranti supaya bisa didownload saka layanan kasebut.
Pilih Video - ngidini milih video kanggo watermarking.
Pilih Foto Kanggo Mbusak - cara paling apik / paling gampang kanggo mbusak foto ing iOS. Tutul gambar banjur bukak foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh potret saka siji sing pertama sing nutul menyang gambar kaping pindho. Tutul ing tong sampah kanggo mbusak kabeh. Ati-ati

TIP: - Ing 'Pilih Foto' kanggo milih macem-macem gambar: tutul banjur gambar banjur bukak foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh potret saka siji sing pertama nutul menyang sing nutul kaping pindho. Iki luwih cepet / cepet banjur nyoba mbusak foto kanthi cara liya.

TIP - Gawe folder anyar: Kanthi gawan iWatermark + nggawe folder «iWatermark +» dhewe. Jeneng kasebut bisa diganti ing Preferensi (disaranake sampeyan tinggalake kaya saiki).

Ing Mac jinis file penting banget dingerteni. Ing iOS, Apple nggawe keputusan supaya gampang lan ora nuduhake ekstensi file utawa jinis file. Nanging kanggo watermarking, masarakat kudu ngerti jinis file sing ditandhani. Penting banget nalika ngimpor logo (sing bakal katon paling apik yaiku .png). Dadi, kita wis nambah kemampuan supaya gampang ndeleng ekstensi kanggo foto ing iWatermark +
Cara ndeleng Ekstensi File: Tutul lambang media, priksa manawa 'Pilih Foto (kanthi info) ' kanggo ndeleng gambar cilik sing nampilake jinis file, dudu 'Pilih Foto'.


Tutul ⓘ ing sisih tengen ndhuwur. Elingi macem-macem jinis file, heic, jpg, png, dng, gif, lan liya-liyane sing katon ing gambar ing ngisor iki ing sisih kiwa ndhuwur saben gambar cilik. Tutul maneh ⓘ kanggo muter nganti ukuran foto, wektu / tanggal nggawe foto. Info praktis yaiku mung kasedhiya ing sawetara pamilih foto ora ing siji pamilih foto. Ya, sampeyan uga bisa nggunakake macem-macem pametik kanggo siji foto. Sawetara sampeyan bakal takon, "Napa mung ing pamilih multi-foto?" Sebab, kita dhewe nggawe pamilih multi-foto, dene pamilih foto siji digawe dening Apple.

Sadurunge nyeret ing Kaca Pilihan Foto

Ing 'Pilih Foto' kanggo milih macem-macem gambar: tutul banjur gambar banjur bukak foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh potret saka siji sing pertama nutul menyang sing nutul kaping pindho.

 Info Foto

Kanthi foto sing dipilih tutul , Ikon kaping 2 saka kiwa ing bar nav, kanggo ndeleng info foto. Ing kene sampeyan bakal bisa ndeleng tab File, Gambar, Credits, StegoMark lan tombol kanggo Metadata.

File - jeneng, digawe, ukuran, deskripsi lan tembung kunci saka data IPTC yen kasedhiya. Data GPS yen saiki bisa dadi peta.

Gambar - nuduhake info EXIF ​​saka kamera.

Kredit - sing ngemot pangguna sing nambah data yen ditanduri ing kana dening PhotoShop, Lightroom utawa iWatermark.

StegoMark - kanggo maca StegoMark sing ditempelake. Bukak dhisik foto nganggo StegoMark. Yen sampeyan utawa wong liya wis nggunakake StegoMark ing foto banjur maca pesen sing ana, bukak panel iki banjur ketik sandhi utawa ora ana sandhi (yen digawe tanpa sandhi) kanggo mbukak teks pesen. Ora ana tembung sandhi sing tegese iWatermark + pangguna bisa nemtokake pesen kasebut. Sawise sampeyan ngetik sandhi yen ana siji klik tombol 'Ndeteksi' kanggo mbukak pesen teks.

Metadata - tombol ing sisih kiwa ndhuwur kanggo EXIF, IPTC, lsp.

Informasi teknis babagan gambar (EXIF) digawe nganggo kamera. Informasi konten (IPTC / XMP) digawe lan ditambah karo sampeyan, fotografer. EXIF, IPTC, TIFF, XMP kabeh macem-macem format kanggo nyimpen info menyang foto. Dheweke wis ngalami suwe-suwe. Kanggo sinau luwih lengkap, sampeyan bisa nggunakake browser sampeyan kanggo nemokake info liyane.

 Video Info

Video uga duwe info. Sawise video ing layar utama, klik  lambang kanggo njaluk info babagan video.

Tab 'Video' nuduhake info teknis babagan video kasebut.

Yen tandha banyu metadata digawe (ing ngisor) lan digunakake kanggo nyirami video kanthi info kasebut.

Banjur yen video kasebut diimpor, bakal katon ing tab 'Credits' Info Video kaya iki:

 Dhaptar Watermark

Kaca Dhaptar Watermarks yaiku ing ngendi sampeyan bisa milih nggawe watermark anyar (ing sisih ndhuwur) lan njaga kabeh conto lan watermarks khusus sampeyan (ing ngisor iki). Tandha banyu utawa tandha banyu sing dipilih ing Dhaptar Watermark iki katon ing Kaca Kanvas. Saka kaca Dhaptar Watermarks sampeyan bisa milih, duplikat, mbusak, pin, ngimpor lan ngekspor watermark. 

  • Tutul 'Atur' ing sisih ndhuwur kiwa banjur tutul 'seret lambang seret ing sisih tengen munggah utawa mudhun kanggo nyusun urutan saben watermark. Utawa mbusak tandha banyu kanthi nutul werni abang ing sisih kiwa.
  • Tutul kaca nggedhekake (ing sisih ndhuwur) kanggo nggoleki tandha banyu miturut jeneng.
  • Ing sisih ndhuwur tutul '+ Gawe watermark anyar' utawa ikon + ing sisih ngisor. Iki nggawa sampeyan menyang kaca 'Watermark Anyar' (gambar kaping 2 ing ndhuwur). Kanggo info luwih lengkap babagan nggawe watermark anyar, tutul gambar ing ngisor iki.
  • Tutul lambang mripat ing garis ngisor nav kanggo pratinjau tandha banyu ing foto sampeyan.
  • Tutul ing -> | kanggo pindhah kanthi cepet menyang watermark sing disorot sabanjure.
  • Ikon / ora milih kabeh tandha banyu sing dipilih. Owahi dadi…
  • ✓ lambang ing garis ngisor nav sampeyan bisa nutul kanthi otomatis milih kabeh watermarks sing dipilih sadurunge.
  • Kothak kanthi panah munggah ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngekspor / nuduhake / nggawe cadangan tandha banyu.
  • Kothak kanthi panah mudhun ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngimpor tandha banyu saka file .iw + sing sadurunge diekspor saka iWatermark +. Sampeyan bisa zip lan nuduhake file .iw + liwat email utawa sampeyan pengin wong utawa perusahaan.
  • "Pilih kabeh Watermarks" / "Pilih Pilih Watermarks Bali" - cara cepet kanggo milih kabeh tandha banyu. Lan kanggo milih bali ing siji tutul. Tumindak kasebut kacathet ing sisih ndhuwur Kaca Watermarks, lan uga ing toolbar.
  • Tutul tunggal ing sisih kiwa tandha banyu kanggo dipilih, sing mriksa tandha lan sorot warna biru. Kanggo ngilangi tutul maneh ing sisih kiwa.
  • Pilih macem-macem watermark tunyuk ing liyane kanggo milih.
  • Tutul tunggal ing lambang setelan  utawa ing endi wae ing sisih tengen sapratelu tandha banyu, kanggo mbukak kaca setelan kanggo tandha banyu kasebut.
  • Tutul ing sisih kiwa rong pertelon tandha banyu kanggo milih.
  • Tutul kaping pindho tandha banyu milih banjur pilih kabeh liyane banjur nggawa sampeyan menyang kaca pratinjau.
  • Tutul banjur geser tandha banyu kanggo nuduhake "Pin / Un-pin / Delete / duplikat" tombol. Semat nggawe manawa banyu ora bisa dicopot.

nggawe New

Ing sisih ndhuwur 'Watermark List' yaiku 'Gawe Watermark Anyar'. Tutul iki kanggo banjur pilih kanggo nggawe jinis watermark sing katon ing ngisor iki.

Sinau babagan saben jinis watermark ing ndhuwur 'Jinis Watermark'bagean.

Solah

Q: Kepiye carane nggawe cadangan tandha banyu utawa tandha banyu?
A:
Tutul ing kene banjur waca 

Q: Kepiye cara nggawe duplikat tandha banyu?
A: Ana rong cara:
1) Ngganti jeneng banyu dadi duplikat. Kanggo nyoba nyelehake 2 sawise jeneng, hit rampung, sampeyan saiki duwe watermark anyar persis kaya sing lawas.
2) Ing kaca Watermarks geser tandha banyu kiwa kanggo mbukak tombol pin, duplikat lan mbusak.
Pin - PIN tandha banyu supaya bisa urip (mesthi dipilih) sawayah-wayah. Tandha banyu saiki bakal nuduhake ikon pin cilik ing sisih tengen. Milih maneh ora bakal dipateni. Iki kanggo tandha banyu sing dikarepake terus-terusan lan ora sengaja dipateni. Kanggo ngganti slide banjur pilih 'Un-pin'.
duplikat - njupuk tandha banyu sing disenengi lan diklonen. Sampeyan banjur bisa digunakake minangka titik wiwitan kanggo watermark anyar.
Busak - mbusak watermark kabeh. Ora njupuk maneh.

TIP: orientasi lanskap (ing ngisor iki) mbusak status (operator, wektu, batere) ing ndhuwur, menehi papan luwih akeh.

Video cepet ing ngisor iki nuduhake kepiye carane rampung. Ing video kasebut nuduhake 'Kunci', kita ganti tembung dadi 'Pin'.

 

 Setelan

Ngganti setelan tandha banyu kanggo tandha banyu sing dipilih pungkasan. Ikon setelan tutul ing kaca utama kanggo pindhah menyang kaca setelan kanggo watermark dipilih saiki. Sampeyan uga bisa nutul kaping pindho tandha banyu ing kaca utama kanggo pindhah menyang setelan watermark kasebut.

Enggo bareng / Ekspor

PENTING: Apple ngidini sawetara item bisa dituduhake menyang Album Kamera nanging mung 1 item sekaligus menyang ekstensi Nuduhake. Proses batch mung kanggo album kamera Apple.

Nuduhake ngidini ngekspor foto sing diwenehi tandha banyu lan ekstensi enggo bareng video liwat email, disimpen menyang album kamera, airdrop, cetak, salinan, Instagram, Facebook, Twitter, lan sapiturute. Yen sampeyan duwe aplikasi sing diinstal ing bagean piranti menyang GoogleDrive, Dropbox, Tumblr, Pinterest, Evernote, Buffer, LinkedIn lsp. Nggunakake iOS 8 fitur extension sharing. Ekstensi enggo bareng dilebokake ing aplikasi lan ngidini nuduhake file menyang layanan kasebut. Contone, download Pinterest menyang telpon sampeyan lan saiki sampeyan bakal bisa nuduhake saka iWatermark + utawa Foto foto langsung menyang akun Pinterest. Padha karo Tumblr, Evernote lan layanan liyane sing wis nggawe aplikasi dhewe kanthi dibangun ing extension sharing.

Ing potret gambar ing ndhuwur, ana sawetara pilihan enggo bareng partai katelu, Instagram, Facebook, Tumblr, Pinterest, Evernote, Hootsuite, Buffer lan akeh aplikasi enggo bareng sing akeh ndhukung dhukungan ijol-ijolan info iki. Gulung nengen kanggo ndeleng liyane. Dadi, ekstensi enggo bareng kasedhiya gumantung saka aplikasi sing wis diinstal.

Kata: Ekstensi ekspor sing ilang? Yen sampeyan duwe ekstensi ekspor kaya Instagram, Tumblr, Evernote, Buffer, lsp. Lan sampeyan ora bisa ndeleng ing dhaptar banjur gulung nganti tekan sisih tengen banjur pencet lambang 'Luwih…' ing kono sampeyan bisa nguripake gunakake, pateni sing ora ana lan atur dhaptar.

Instagram - unduh aplikasi Instagram lan iWatermark + bakal ditampilake ing area nuduhake / ekspor ing ndhuwur. Motret foto persegi ing aplikasi kamera Apple. Tandha banyu ing iWatermark + banjur pilih Instagram ing area enggo bareng (ing ndhuwur) lan bakal njupuk foto sing ditandhani banyu terus menyang Instagram sing bisa ngetrapake saringan lan upload menyang Instagram. iWatermark + minangka cara paling gampang kanggo menehi watermark foto sing dituju kanggo Instagram.

MASALAH: Lembar saham 'Salin menyang Instagram' ora katon. Kita ngekspor file watermark kanthi jinis sing ana. Yen sampeyan ngimpor file .heic mula iWatermark + ngekspor file .heic watermark. 'Salin menyang Instagram' ora katon kajaba file sing diekspor yaiku .jpg.
SOLUSI: Gunakake .jpg ing kanggo ndeleng 'Salin menyang Instagram' ing lembar saham. Coba lan sampeyan bakal weruh 'Salin menyang Instagram' ana ing kana. Kita ngira Instagram bakal nganyari aplikasi kanggo ngidini panggunaan file .heic saka lembar bareng.

Nuduhake Facebook dibangun ing iOS. Kanggo Flickr, Twitter, Evernote, Tumblr, Buffer download aplikasi kasebut supaya bisa ditampilake ing wilayah sing dituduhake.

'Extension Share' ngidini aplikasi liyane nawakake opsi ekspor anyar ing iWatermark +

Kamangka 'Photo Editing Extension' sadurunge ngidini aplikasi sing nyunting foto menyang foto watermark nggunakake iWatermark +.

 ? / Babagan / Prefs

Ing kaca utama tutul? lambang ing sisih ngisor kanggo tekan navbar ing sisih ngisor:

  • About - perusahaan, programer, info versi, kirim menyang kanca lan rating app iki.
  • Dhukungan Tech - kepiye kontak karo saran, kewan omo lan pitakon sing durung dijawab ing pandhuan iki.
  • Gawe - Iki paling bisa ditinggalake kajaba sampeyan ora ngerti babar pisan. Tegese maca area ing ngisor iki. Yen sampeyan pengin ngowahi bali menyang setelan asli banjur pencet tombol Gawan ing sisih kiwa ndhuwur.

0. Gawan - Tutul iki kanggo bali menyang setelan gawan asli
1. Kualitas Pratayang Retina - iWatermark + nggunakake gambar sulih résolusi ngisor kanggo tampilan supaya luwih cepet. Nguripake setelan iki bakal menehi gambar crisper ing layar sing ndhukung nanging mbutuhake luwih akeh memori. Sanadyan setelan, urip utawa mateni, ngowahi kualitas ekspor sing mesthi kualitas paling dhuwur.
2. Mbusak Lokasi GPS - mbusak data lokasi GPS sing dipasang ing foto. Metadata GPS yaiku sing ngidini masang foto ing peta ing akeh aplikasi. Iki uga tegese yen sampeyan nuduhake foto mula masarakat bisa maca info kasebut kanggo ndeleng lokasi sampeyan. Kadang iki dadi masalah keamanan. Contone foto sing sampeyan bareng online duwe metadata GPS sing nuduhake ing Eropa wingi, tegese sampeyan ora ana ing omah sampeyan ing Iowa saiki lan dadi pencuri iki bisa uga informasi sing migunani. Yen masalah iki, pilih preferensi kasebut ing bakal mbusak kabeh data GPS saka kabeh foto sing diekspor saka iWatermark +
3. Setelan kompresi vs Kualitas - Nomer sing luwih dhuwur bakal ngekspor kualitas sing luwih dhuwur lan ukuran sing luwih gedhe. Nomer ngisor ngekspor kualitas sing luwih murah lan ukuran file sing luwih cilik. Nomer gawan menehi paling apik kalorone. iWatermark + nggunakake alat / api sing padha kanggo kompresi .jpg minangka Photoshop lan aplikasi liyane. Yen sampeyan mutusake pangowahan, priksa manawa sampeyan ngerti kompresi jpg, kualitas vs ukuran lan perdagangan sing ditindakake kanthi riset online.
4. Kancing - iki kode kepemilikan kanggo nyilikake foto kanthi visual kanthi kualitas sing paling dhuwur. Bisa mlaku kanthi apik nanging cukup alon, bisa uga luwih alon kaping pindho.
5. Tanggal File sing diekspor - iki nemtokake tanggal file ing file sing diekspor kanthi gawan padha karo file asli. Iki njaga urutan urutan.
6. Jeneng Album Kamera Ekspor - atur jeneng folder / album sing diekspor iWatermark + ing Album Kamera. Uga katon ing aplikasi Foto Apple.
7. Padhang Padhang - ganti padhang latar mburi dam ing kaca 'Canvas'.
8. Tingkat Zoom Kaca Magnifying - atur level zoom kanggo kaca pembesar ing Kanvas Page. Tutul terus kanggo ndeleng kaca sing nggedhekake. 
9. Kontras Scan Kontras - Iki ngganti rata-rata default kanggo warna piksel sing dianggep ireng utawa putih kanggo tandha banyu Tandha sing mentas digawe. Kanggo ngreset standar, tutul tombol ing sisih kiwa ndhuwur kanthi judhul 'Defaults'.
10. Muni Umpan Balik - muter swara kanggo nanggepi acara.
11. Main 'Umpan Balik Haptics' - haptis minangka geter sing kedadeyan nalika nyetel item antarmuka panganggo utawa acara kaya nuduhake. Iki nguatake rasa kontrol virtual.
12. Ngelingake Babagan Jeneng Watermark Generik - babagan nggawe tandha banyu anyar ana peringatan supaya nggawe jeneng file deskriptif. Setelan iki dipateni peringatan.
13. Gunakake Pemilih Warna Apple OS - iki ngganti antarmuka kanggo milih warna saka kita (standar) menyang Apple lan bali. 
14. Umpan Balik Tester Ekstra - Nalika setelan iki urip, nambah rincian teknologi lan foto sing wis dibukak. Hubungi Dhukungan Tech saka ndhuwur manual ing baris nav & nutul 'Dhukungan Tech'. Ngirim email kanthi cara iki mbantu programmer sing tenanan nanging rada edan kanggo debug teka-teki / misteri sing dikubur ing iOS kanggo nggawe versi iWatermark + sing luwih anyar

Jinis Watermark

iWatermark duwe 12 jinis watermark, teks, teks arc, bitmap, vector, border, signature, QR, metadata, StegoMark, ukuran ulang, filter khusus lan opsi ekspor. Kita bakal miwiti nganggo Watermark Teks lan nggunakake conto kanggo nampilake kabeh setelan.

Sadurunge nerusake, kudu dingerteni manawa saben jinis watermark duwe kaca setelan, saben jinis watermark duwe setelan lan setelan sing padha karo liyane. 'Watermark Teks' nduweni setelan paling akeh lan saengga bakal entuk panjelasan paling akeh ing sak papan.

 Tèks

Watermarks teks gampang digawe. Teks landhep kanthi ukuran apa wae lan gumantung karo font sing kasedhiya. iWatermark + menehi akses menyang 292 font sing apik.

    Conto

Kanggo miwiti, ing kaca utama, tutul lambang kiwa kiwa banjur pilih foto minangka latar mburi kanggo mbantu nggawe lan ndeleng tandha banyu sampeyan. Sawise nggawe landmark banjur bisa digunakake kanggo foto tandha banyu.

1. Tutul item Teks… ing sisih ndhuwur kaca jinis watermark (kapacak ing ngisor iki).

2. Iki bakal nyebabake kaca setelan Teks Watermark. Isikan jeneng lan teks.

3. Setelan werno abu-abu nganti tekan 'Rampung' sapisan. Sampeyan bakal nggawe setelan ing ngisor iki aktif banjur sampeyan bisa nyetel ukuran, opacity, lsp. Yen sampeyan nggepuk 'Rampung' kaping pindho, sampeyan bakal bali menyang layar utama sing bisa milih ikon setelan supaya tandha banyu kasebut bali.

Setel setelan kaya ing video iki.

Setel setelan liwat pratinjau realtime.

PENTING: Kabeh ing setelan interaktif kaya sing ditampilake ing video ing ndhuwur. Iki tegese nalika geser panggeser ukuran banjur ngalih menyang foto supaya sampeyan bisa nyeret mundur kanggo ndeleng lan milih ukuran sing pas. Tutul geser terus terus mundur nganti sampeyan ndeleng efek sing dikepengini banjur diterusake. Iki ngidini sampeyan nyetel ukuran, opacity, lsp lan ndeleng asil pangaturan sampeyan ing foto kasebut.

Setelan ing gambar ndhuwur diterangake ing heading ing ngisor iki.

    jeneng

Ketik jeneng kanggo watermark. Tombol ing sisih tengen ndhuwur bakal diganti dadi 'Ganti jeneng'. Tutul jeneng maneh kanggo rampung menehi jeneng watermark. Jeneng sing jelas lan deskriptif paling apik. Mbantu sampeyan nemokake mengko. Saiki, yen sampeyan pengin ngganti jeneng maneh, tombol ing sisih tengen ndhuwur diganti dadi 'Duplikat' lan nutul banjur bakal nggawe sampeyan duplikat watermark asli kasebut.

    Tèks

Ketik konten teks sampeyan. Supaya teks multi-baris tekan tombol 'New Line' sing katon ing ngisor iki ing sisih tengen ndhuwur keyboard. Setelan anyar sing diarani 'Alignment' bakal katon. Pilih saka Alami, Kiri, Pusat lan Kanan banjur bakal didadekake siji nalika dideleng ing foto ing layar utama. Kanggo mbusak kabeh teks klik ing lambang x ing sisih tengen kolom teks. Sisipake Tag penting ing kene kanggo sinau luwih lengkap.

    font 

Pilih salah siji saka akeh fonts sing kasedhiya ing iWatermark. Tèks lan font ditampilake ing pasuryan font nyata, wysiwig (apa sing dideleng iku sampeyan entuk).

  • Goleki font.
  • Pratinjau font langsung ing watermark sampeyan ing potret kanthi demek terus  ing sisih kiwa kiwa.
  • Font & warna sing sampeyan gunakake kabeh bisa disenengi kanthi cepet. Klik font sing disenengi sampeyan kanggo nguripake lambang biru padat banjur ngalih menyang sheet anyar lan nambah font ing kana. Tutul jantung kapan wae kanggo ndeleng favorit sampeyan.
  • Tutul lambang dadu kanggo ngganti font kanthi acak lan banjur bisa ndeleng prekara kasebut.
  • Ikon panah bali & maju nggawa sampeyan bali lan nerusake liwat fonts acak.
    TIP: Gunakake kolom telusuran ing sisih ndhuwur kanggo nggoleki jeneng (luwih gampang gulung nganti 300 font) utawa jinis font kaya skrip "mono" utawa '"" lan jinis basa font kaya "India", "Rusia", "Jepang", " Korea "," Thai "lan" Arab ".

Yen favorit font (ing ndhuwur), dilebokake ing panel fon favorit. Iki ngidini sampeyan duwe font favorit ing tips driji. Ora luwih nggulung liwat atusan fonts.

    Size 

Tutul terus seret geser supaya entuk ukuran sing pas. Jiwit lan zoom tandha banyu ing foto uga bisa digunakake nalika sampeyan bener ing kaca utama.
TIP: Ngetik ukuran menyang lapangan ing jejere panggeser bisa menehi ukuran saka 0 nganti 150%. Dene panggeser mung ngidini nyeret antarane 0 nganti 100%. Sampeyan uga bisa ngetik angka desimal kaya 75.5 kanggo ukuran sing pas.

    Angle 

Seret panggeser kanggo muter tandha banyu. Utawa ketik kolom ing sakabehe (contone 14) utawa nomer perpuluhan (eg 14.5) ing lapangan. Sampeyan uga bisa muter tandha banyu saka kaca utama. Sijine 2 driji ing tandha banyu lan corak kanggo muter.

    Opacity

Setel opacity / transparan to watermark. Ing sisih kiwa lan opaque sisih tengen.

    Werna

Setel warna tandha banyu kanthi gampang nutul warna.

  • Owahi Setelan Warna - Kanggo ndeleng kabeh opsi ing ndhuwur, tutul sunting ing sisih tengen ndhuwur utawa lambang setelan ing sisih ngisor kanggo ngowahi warna. Nilai RGB utawa HSL minangka 0..255 wilangan bulat, utawa dadi 00..FF heksadesimal. (ngisor).
  • Favorit - Ing sisih ngisor tutul lambang jantung kanggo mbukak kaca favorit. Tutul sel kanggo menehi warna ing sel kasebut.
  • Dropper Mripat - Tutul lambange kanggo mbukak Kaca Kanvas lan gunakake tengah kaca pembesar kanggo milih warna ing foto sampeyan. TIP: Disaranake nggunakake iki kanggo milih warna watermark sing luwih alus. Contone foto sampeyan bisa uga katon suryo srengenge liwat segara biru kanthi gunung ing sisih tengen. sampeyan bisa milih salah sawijining warna emas ing wayah surup kanggo digunakake kanggo tandha banyu ing sisih tengen sing peteng ing gunung. Iki ngilangi ngenalake warna anyar menyang foto sing bisa ngganggu konsistensi lan integritas. Subtle apik kanggo tandha banyu. Ora prelu mripate wong.
  • Radomize - ing sisih kiwa dropper mripat ana lambang dadu. Tutul banjur entuk warna acak. Iki kaya ing kaca font sing lambang radomize nindakake perkara sing padha kajaba font.

Iki minangka video sawetara rincian kasebut.

Kata: Ana 2 pamilih warna sing diterangake ing ndhuwur lan sing katon minangka pamilih warna standar. Sing liyane bisa dideleng kanthi ngganti salah sawijining pilihan sing diarani, 'Gunakake Apple OS Color Picker'. Uripake lan baleni maneh menyang pamilih warna ing tandha banyu apa wae lan sampeyan bakal bisa ndeleng Apple sing katon ing akeh aplikasi. Pilihan sampeyan dhewe.

    efek

Ora ana - ngidini milih warna teks
Ukir lan Emboss - efek kanthi transparansi opsional. Loro-lorone nggawe tandha banyu sing apik banget.

Yen transparansi asil paling apik bisa digayuh nalika warna teks putih utawa diwarnai cahya. Yen teks peteng utawa ireng, sithik banget yen ana bedane ing antarane ukiran, emboss lan ora ana.

    Shadow

Setel warna lan opacity saka bayangan watermark.

    Efek Teks

Efek, Ngiringan utawa Emboss. Mung kasedhiya kanggo watermark Text lan Arc Text. Asil paling apik digayuh nalika warna teks putih utawa diwenehi warna cahya. Yen teks peteng utawa ireng, sithik banget yen ana bedane yen fx urip utawa ora aktif.

    Latar mburi

Pilih warna lan opacity kanggo latar mburi alun ing sekitar tandha banyu.

    posisi

Yen sampeyan pangguna wiwitan, demek banjur seret tandha banyu kanggo ngganti lokasine luwih cocog tinimbang umume, nanging posisi Posisi utawa Tile ngidini luwih tliti.

FYI: Posisi relatif ing iWatermark. Posisi kanggo obyek ditemtokake% saka sudhut. Iki tegese manawa ora ana ukuran utawa orientasi foto, sampeyan bakal entuk asil sing padha kanthi visual. Ukuran / posisi area banyu dipengaruhi dening dimensi foto. Tandha banyu bakal dipanggonke ing papan sing padha ing saben foto tanpa preduli babagan ukuran lan orientasi saben foto ing kumpulan. Conto: ing rong kumpulan, siji kurang lan resolusi dhuwur liyane, tandha banyu wates wates kira-kira 2 piksel ing ukuran foto resolusi sing kurang nalika diukur 10 piksel amba ing foto resolusi dhuwur. Iki isih fitur esensial liyane sing ndadekake iWatermark + unik lan dihargai fotografer profesional.

Posisi tandha banyu bisa diset ing 3 cara:

  1. Tutul banjur seret tandha banyu ing Kaca Canvas.
  2. Kanthi nutul teks sing disorot ngelawan tembung 'Posisi'. (Teks sisih kiwa, ndhuwur-tengen, lsp. Deleng gambar ngisor ing ngisor iki) utawa tutul kaping pindho lambang pin.
  3. Kanggo kontrol sing luwih tepat (miturut piksel) liwat tutul lokasi watermark ing Nudge ing sisih ngisor.

Banjur ing Kaca Canvas, sampeyan bakal bisa ndeleng iki:

sing banjur bisa digunakake kanggo nuding tandha banyu ing tambahan cilik.

Pinning

Nalika mindhah watermark menyang posisi sampeyan wis pin ing kana. Tandha banyu sing disematkan dirujuk ing sisih kiwa, tengah utawa tengen lan ndhuwur, tengah lan ngisor. Ing gambar ing ngisor iki watermark ana ing 'Kiri' lan 'Ndhuwur'.

setelan posisi & kothak ing iwatermark +

  • Pilih sudhut pinned. Klik ing Kiri, Tengah, utawa Tengen lan Ndhuwur, Tengah utawa Ngisor.

TIP: Posisi tandha banyu dituduhake dening lambang pin putih biru ing kaca foto pratinjau (deleng ing ngisor iki). Coba mindhah tandha banyu nganggo driji lan deleng lambang pin menyang sudhut liyane nalika nyedhaki. Tutul kaping pindho pin kanggo pindhah menyang setelan posisi.

    Tiling

Apa kanggo kasus khusus sing pengin dilebokake tandha banyu ing foto kanthi kaping pirang-pirang nggawe angel nyalin utawa nggunakake foto kanthi nugel. Nguripake kanthi nggeser saklar pisanan ing Position sing ditampilake ing gambar ndhuwur. Aktifake dadi ijo kanggo jubin.

Setelan kanggo jubin cukup jelas. Pindhah slider banjur pratinjau pangowahan kasebut.

  • Ukuran - nyuda / nggedhekake ukuran nampilake luwih / sithik salinan watermark kasebut ing foto.
  • Kesenjangan - kesenjangan ing antarane saben salinan.
  • Offset Horisontal - mindhah kabeh salinan nengen utawa ngiwa
  • Offset Vertical - mindhah salinan munggah utawa mudhun.
  • Angle - ngganti sudhut kabeh salinan.
  • Opacity - ngganti transparansi tandha banyu kabeh salinan.

Eksperimen karo jubin nggunakake pratayang. Biasane jubin rampung nganggo banyu 1 banyu digunakake kanggo nambah perlindungan tambahan menyang foto. Nanging, kanggo seneng-seneng, sampeyan bisa ngaktifake tandha banyu utawa 2 sing luwih akeh kanggo efek khusus.

Kotak ing ndhuwur nggunakake 1 Teks Watermark nanging uga bisa nggunakake Text Arcs, Graphics lan jinis watermark liyane. Dheweke bisa uga luwih subtle nalika ing ndhuwur, nanging kita pengin nggawe jubin katon kanthi ukuran sanajan cilik kanggo manual.

    Pasang ©, ™, ®

Lebokake Karakter khusus. Ing sisih ndhuwur keyboard ing setelan 'Watermark Teks' yaiku:

3 pertama yaiku ketik sing cukup kanggo nglebokake karakter kasebut (simbol hak cipta, merek dagang lan merek dagang).

    Lebokake Tag 

Tag migunani banget! Gunakake 'Pasang Tag' ing sisih ndhuwur keyboard (katon ing ndhuwur) kanggo nyelehake Metadata (kaya model kamera, tanggal nggawe, nomer urut-urutan, jeneng file, lokasi, lsp) saka foto utawa video kasebut menyang tandha banyu sing katon ing foto kasebut utawa video Ana sawetara conto watermark sing kasedhiya karo app nanging sampeyan bisa nggunakake iki kanggo nggawe watermark khusus kanggo nampilake macem-macem info ing foto sing bakal beda-beda gumantung karo metadata ing foto kasebut.

Kanggo nggunakake Tag tutul tombol 'Pasang Tag' sing dijupuk menyang kaca iki:Lebokake tag ing watermark ing copypaste

Ing gambar ing ndhuwur ing sisih ngisor 'Tampilake Kabeh Tag' nuduhake minangka standar. Nalika 'Mung Tag kasedhiya' dipilih mung tag sing ana ing foto sing dipilih bakal ditampilake.

Saben tag duwe format, mesthi diwiwiti% supaya program bisa ngenali manawa iki minangka tag. Ing ngisor iki label kasebut info saka metadata ing foto sing dipilih. Yen ora ana foto sing dipilih (foto sing ditampilake ing kaca kanvas) umpamane info umume generik.

Saben variabel sing nyimpen potongan metadata tartamtu saka foto. Ing kene sampeyan bisa ndemek salah sawijining variabel metadata (tag) kanggo nglebokake info foto kasebut minangka tandha teks teks. Tandha banyu teks kasebut bisa diformat lan teks liyane kanggo mbantu nggambarake lan nerangake tag kasebut.

Kanggo ndeleng iki, tutul salah siji tag ing ndhuwur banjur sampeyan duwe tandha teks kaya iki.

Ing conto ing ndhuwur% CAM1 minangka variabel sing nyekel info model kamera sing ditarik metu saka saben foto. 'Kamera:' mung minangka deskripsi / label kanggo info sing bakal ngetutake. Ing pirang-pirang foto saka kamera liyane sing bisa ditandhani watermark Kamera: Nikon sing pertama, Kamera: Canon ing nomer loro lan Kamera: iPhone 6 Plus ing tanggal 3.

Deleng tandha tandha banyu ing ngisor foto iki sing nuduhake Kamera sing digunakake lan info liyane.

Apik banget apa sing bisa nambah 3 tandha banyu lan tag kanggo foto.

TIP: Siji tag sing migunani banget yaiku% WCNT. Gunakake iki karo sekumpulan foto kanggo nempel nomer kanthi stabil ing foto. Dadi, yen sampeyan duwe 300 foto ing kumpulan lan sampeyan duwe tandha teks nganggo tag kaya iki:
Angka% WCNT saka 300
Banjur saben potret bakal ana tandha banyu sing ujar kaya Nomer 17 saka 300.

Kita terus nambah label. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan label menyang klik Teks Watermark Tekan Tag banjur deleng info ing saben tag.

TIP: Ora bisa nduwe macem-macem fonts lan ukuran font ing siji watermark teks, dadi yen sampeyan pengin nggawe loro watermark teks sing kapisah.

 Tèks Arc

Watermark Teks Arc ngasilake tandha teks banyu ing jalur sing mlengkung. Ing ngisor iki kabeh setelan, luwih akeh setelan banjur watermark liyane. Cara paling apik kanggo ngerti yaiku nyoba lan nyoba. Wis luwih akeh setelan banjur mung tandha banyu 'Teks'. Setelan tambahan kasebut diterangake ing ngisor iki.

Deleng panjelasan setelan teks pertama Jeneng, Teks lan Ukuran ing tandha teks teks ing ndhuwur.

    let

Nyetel papan ing antarane aksara. Mirip karo kerning nanging kerning nyetel spasi ing antarane 2 huruf tartamtu, dene 'Spacing' nambah utawa nyuda spasi ing antarane kabeh huruf kanthi merata.

    radius

Nyetel ukuran radius ing% nganti dawa horisontal utawa vertikal maksimal sing luwih cilik.

    Ukuran kanggo Cocokake

Ngowahi ukuran bunder kanthi otomatis kanthi ukuran tembung lan ukuran font.

    A menyang ∀

Geser teks.

    Angle

Seret panggeser kanggo muter teks ngubengi cincin. Utawa ketik kolom ing sakabehe (contone 14) utawa nomer perpuluhan (eg 14.5) ing lapangan.

    Bunder jero

Ngontrol werna lan opacity ing njero bunder.d

 Bitmap / Logo

Ringkesan

Grafik Watermarks apik kanggo logo, seni lan tetandan. Gunakake logo sampeyan utawa grafis nanging kudu format grafis khusus sing diarani .png kanthi latar mburi transparan. Tandha tandha, simbol lan grafis liyane sing kalebu latar mburi transparan lan file .png. Iki tegese sanajan grafis persegi mung teken sing ditampilake lan sing dudu tandha transparan ngidini foto latar mburi ditampilake. Format file kanggo nindakake iki diarani .png kanthi transparansi lan ngidini latar mburi watermark transparan (a .jpg ora ngidini transparansi iki, .png kudu digunakake).

Ing ngisor iki sampeyan bakal sinau babagan ngimpor png & cara nggawe file PNG.

Q: Napa nggunakake .png kanthi transparan kanggo watermark logo ing foto?

1. Bener  .png karo Transparan
2. WRONG     Latar mburi putih disebabake nggunakake:
a) .png tanpa transparansi utawa
b) .jpg

A: Loro grafis cap ing ndhuwur yaiku persegi.

  1. Logo cap, yaiku PNG kanthi transparansi. PNG iki nduweni wilayah sing transparan, saéngga cap katon diubengi mung latar mburi.
  2. Iki grafis sing padha nanging jpg utawa .png tanpa transparansi kaya kothak putih nuduhake latar mburi perangko kapindho.

Priksa metu FAQ (ngisor) utawa Google 'png' lan 'transparansi' kanggo sinau luwih lengkap babagan nggawe file .png kanthi transparansi.
Nggawe Watermark / Logo Watermark kaya nggawe Tandha Watermark. Bentenane mung kita ngimpor grafis khusus.

Nransfer logo sampeyan menyang iOS

Q: Kepiye cara ngimpor logo / grafis saka piranti utawa web menyang aplikasi Foto Apple ing iPhone / iPad?
A: Ana sawetara cara kanggo ngimpor file nanging mung nggunakake salah sawijine.

  • Email (paling gampang) - logo email utawa grafis dhewe. Banjur bukak email kasebut ing piranti seluler sampeyan banjur klik terus file sing dipasang kanggo nyimpen menyang Album Kamera piranti. 
  • Airdrop Apple - yen sampeyan wis ngerti, Airdrop bisa digunakake kanggo ngimpor logo / grafis menyang iPhone / iPad. Info ing Airdrop ing Mac. Info nggunakake Airdrop ing iPhone / iPad. Kanggo nuduhake logo png saka Mac kanggo iOS, terus tombol kontrol banjur tutul file logo lan ing panemune ing Mac lan menu gulung mudhun. Ing menu iki pilih Nuduhake lan ing menu molor sabanjure pilih Airdrop. Nalika Airdrop katon sawise sawetara utawa loro kudu nuduhake piranti iOS sampeyan, klik sapisan lan bakal nuduhake kemajuan ngirim file lan bip ing pungkasan. Yen ora ana piranti iOS, mula Priksa Airplay diaktifake piranti iOS sampeyan.
  • Saka iPhone / iPad utawa Mac sampeyan bisa Nyalin & Tempel grafis langsung menyang Watermark Grafis.
  • Tandha Tandha Scan (kaya angel) - bisa digunakake kanggo ngimpor teken utawa pindai ing gambar. Yen sampeyan duwe subjek sing peteng (kayata teken) lan latar mburi putih sing resik lan resik. Nggunakake kamera kanggo mindhai logo ing kertas lan ngasilake file PNG. Nggunakake kriya asli bakal dadi résolusi sing luwih dhuwur. Lunga ing kene kanggo sinau maneh.

Kata: Aja nggunakake Album sing Dituduhake iCloud kanggo ngimpor .png / logo. iCloud ngganti file png dadi jpg. Kurang transparansi saiki bakal ana kothak putih lan ora bisa digunakake minangka logo. Iki minangka bug sing dilaporake ing Album Shared iCloud Apple.

Kata: Susah kanggo nemtokake ing piranti iOS yen file kasebut .png utawa ora. Dadi, kita nggawe cara sing gampang. Nalika nggawe tandha banyu Bitmap / Logo nalika ngeklik tombol 'Pilih' sampeyan bakal weruh gambar cilik foto, ing sisih ndhuwur tengen ana lambang i karo bunder  Tutul banjur bakal overlay gambar cilik kanthi jinis file, résolusi, ukuran lan tanggal / wektu nggawe. Banget Handy

Gawe Watermark / Logo Watermark

  1. Bukak Kaca Watermarks, pilih 'Gawe Watermark Anyar' banjur pilih 'Bitmap Graphic'. Saiki ing setelan 'Bitmap Graphic' ana 2 tombol:
  2. 'Pilih' sing ngidini sampeyan milih logo saka album kamera utawa
  3. 'Tempel' sing ngidini sampeyan nempelake barang sing wis disalin ing papan liya.
  4. Pindhah menyang Halaman Setelan kanggo tandha banyu iki lan ganti rasa sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake grafis utawa foto apa wae, nanging 99% wektu kanthi grafis .png kanthi transparansi bakal dadi sing dikarepake kanggo watermark. Kabeh conto grafis ing iWatermark yaiku .png kanthi transparan.

Q: Napa aku entuk lambang tandha peringatan ing sisih kiwa tombol 'Pilih' (gambar ing ngisor iki)?

A: Tutul ing lambang peringatan ing sisih kiwa Jeneng utawa Grafis (ing layar ndhuwur) bakal nyritakake masalah lan solusi kasebut.

Q: Kepiye carane nggawe format grafis (transparan .png) dadi watermark?
A: Umume wong njaluk saka desainer utawa nggawe dhewe. Google kanggo 'kepiye nggawe logo?' utawa 'kepiye cara nggawe logo png kanthi transparansi?'

Q: Napa aku njaluk kothak putih, alun-alun, persegi sekelompok logo?
A: Tegese sampeyan duwe jpg dudu png. Mangga maca kabeh ing ndhuwur.

    Pick 

Ngidini milih grafis saka Album Kamera ing piranti sampeyan. Gambar sing diformat .png paling apik amarga dawane wilayah sing transparan. Pilih nuduhake kabeh item ing album kamera sampeyan. Deleng ing ndhuwur Q&A Kepiye cara ngimpor logo.

    tempel

Gambar .png yen sampeyan ana ing clipboard. Sampeyan bisa nyalin aplikasi liyane (kaya Email utawa Foto) banjur tempel ing kene.

    Size

100% tegese jembar utawa paling dhuwur sing paling minimal.
TIP - Seret saka 1 nganti 100% kaya sing wis dijelasake ing ndhuwur, nanging sampeyan bisa ngetik 1 nganti 300. Sampeyan uga bisa ngetik angka desimal kaya 105.5 kanggo ukuran sing pas.

    mirror

Pangilon kanthi horisontal lan / utawa pangilon kanthi vertikal. Tutul terus kanggo ndeleng pratinjau.

    Tint

Ngganti warna isi grafis, kaya logo sampeyan, saka warna apa wae sing pengin. Iki bisa uga gampang dienggo nggawe grafis cocog karo warna ing foto.

Opacity lan Shadow kerjo kaya sing diterangake ing ndhuwur Watermark Text.

Sawise sampeyan tekan 'Rampung' kabeh kontrol liyane kasedhiya lan diterangno ing ndhuwur ing Nggawe Watermark Teks.

 Vector

Watermark Vector adhedhasar perwakilan matematika gambar. Vektor nggunakake poin, garis, kurva lan primitif grafis liyane ing grafis. Iki tegese ora kaya grafik bitmap sing bisa katon blocky kanthi ukuran sing beda vektor katon sampurna ing kabeh ukuran.

iWatermark + nduwe perpustakaan vektor SVG sing dibangun banget. SVG minangka format tartamtu kanggo vektor.

Ing ndhuwur minangka conto nggunakake grafis vektor SVG (rubah), metadata (ora katon) lan 2 watermark teks (Ora ana udan… Fox Photography).
PENTING: Watermarks subtle biasane paling apik. Nanging ing gambar cilik iki, kudu nggunakake watermarks kontras sing dhuwur supaya bisa katon kanggo gambar ukuran cilik ing manual iki. Ing versi gedhe saka foto iki yen Fox lan Logo tinimbang putih minangka salah sawijining warna ing foto, kaya ijo utawa coklat, mula bakal digabung menyang foto kasebut lan isih bisa dingerteni. Keputusan kanggo watermark kanthi kontras sing kuwat utawa alus kabeh gumantung karo kekarepan sampeyan.

 Border

Tipe liya sing migunani yaiku Watermark Border. Uga nggunakake seni seni seni SVG (sampurna ing kabeh ukuran) kanggo nggambar wates ing foto wutuh lan uga scroll scroll ing pojok. Gunakake Pick sing kapacak ing ngisor iki kanggo milih grafis ing perpustakaan tapel wates. Wates duwe setelan khusus sing diarani:

    Inset

banjur masang wates ing jarak sing sampeyan aturake.

watermark vektor kanggo Android lan ios

Sampeyan bisa nggunakake wates kanggo nyorot wong sing spesial kasebut. :)

Watermark Vector kanggo Android lan ios

 QR-Kode

Kode QR (sing diarani "Response Cepet") yaiku kode bar sing bisa diwaca sel telpon sing bisa nyimpen URL situs web, teks kosong, nomer telpon, alamat email lan akeh data alfanumerik liyane nganti 4296 karakter. QR bisa nggawe tandha banyu gedhe.

Gambar conto QR ing ngisor iki ngemot url situs web kita, https://plumamazing.com. Aplikasi kamera ing iOS (ing iOS) lan aplikasi kamera murni ing Android bisa mindhai lan tumindak info ing kode QR. Uga ana akeh aplikasi pemindai QR liyane sing kasedhiya ing toko app. Pindai kode QR ing ngisor iki lan sampeyan bisa milih mbukak situs kanthi otomatis. Sampeyan bisa nggawe siji kanggo situs utawa kaca apa wae kanthi info sing pengin ditampilake.

Watermark kode qr kanggo ios lan Android

Tuladha panggunaan. QR bisa migunani minangka tandha banyu ing foto lan grafis liyane sing bisa ngemot jeneng, email, url kanggo nggawa wong-wong menyang situs sampeyan utawa info liyane gumantung saka kreativitas sampeyan.

1. Sapa sing bisa duwe tandha banyu QR kanggo foto lan saben QR bisa nyebabake kaca web dhewe kanthi informasi babagan lokasi, kondhisi, rega, lsp.

2. Tandhesake foto nganggo QR sing ngemot url, email, hak cipta lan info liyane. Apik kanggo njaga sambungan sampeyan karo foto kanggo Facebook, Twitter lan media sosial liyane. Yen sampeyan ngunggah foto menyang situs media sosial, asring mbusak metadata. Situs sosial ora ngilangi tandha banyu sing katon kaya teks, tandha, grafis utawa QR.

3. Gawe video instruksional menyang Vimeo, YouTube, lan sapiturute utawa situs sampeyan. Sijine link langsung menyang video sampeyan menyang QR. Goleki sawetara kertas kanggo nyithak stiker lan cetak kode QR iki. Saiki tampik kode QR iki menyang manual. Yen pangguna mbutuhake pitulung luwih visual bisa mindhai QR supaya langsung menyang video kasebut.

Gawe Watermark QR-Code!

Saka kaca 'Watermark Anyar' pilih 'QR-Code…'. Wenehi jeneng banjur selaras karo selera. Elinga yen sampeyan nyuda ukuran lan opacity bisa uga angel kanggo scanner maca kabeh info. Eksprimen lan waca luwih lengkap babagan QR ing web kanggo info lengkap.

Watermark kode qr kanggo Android lan ios

TIP: Klik ing kene kanggo menehi katrangan lengkap babagan QR Code lan gampang diwaca

  Signature

Tandatangan (saka basa Latin: signare, "kanggo mlebu") minangka gambaran tulisan tangan (lan asring digawanake) jeneng wong yen wong nulis ing dokumen minangka bukti identitas lan maksud. Tandatangan minangka simbolis saka pangripta karya. Akeh seniman terkenal (Claude Monet, Albrecht Durer, Henri de Toulouse-Lautrec, Salvador Dalí, Johannes Vermeer, Wassily Kandinsky, Joan Miró, Henri Matisse, Henri Rousseau, Maxfield Parrish lan liya-liyane) mlebu karya kasebut. Aja nganti ana sing ngandhani, tandatangan bisa nggawe tandha banyu klasik.

Tandha tandha banyu kanggo Android lan ios

'Tandha Tandha Tandha' bisa digawe kanthi 'Scan Signature' utawa grafis (file .png transparan) sing sampeyan lebokake. Grafis kanthi kontras dhuwur kayata teken ing endi tinta saka pena ireng utawa paling ora peteng lan latar mburi putih bisa digunakake kanthi apik.

Gawe Watermark Signature!

3 cara input tandha lan gunakake tandha banyu.

tandha tandha banyu kanggo Android lan ios

    1. Scan

Entuk lembaran kertas putih sing ora terang, pena tinta utawa tajam sing gelap lan tulisen tandha tangan sampeyan ing tengah. Cetakan lembaran iki merata rada tanpa bayangan.

Saka kaca 'Watermark Anyar' klik 'Scan Signature' kanggo ndeleng kaca iki.

Klik tombol 'Scan Signature', sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang kamera sing bisa njupuk pindai / foto teken sampeyan. Iki bisa uga butuh sawetara upaya kanggo nyoba.

Kontras Scan - Dadi master Jedi nyetel kekuwatan cahya lan peteng ing jagad iki. Iki minangka setelan sing paling penting kanggo nyetel supaya sampeyan mung teken lan mbusak bayangan utawa kisut ing kertas. Putih bakal dicopot lan mung bit tinta peteng sing isih ana ing file .png sing digawe saka teken sampeyan.

    2. Pilih

Entuk tandha saka Album Foto. Sampeyan bisa uga wis digawe scanner ing scanner liyane utawa cara liya sing bisa ngimpor menyang Foto Foto banjur info iWatermark.

    3. Gambar

Klik tombol 'Gambar' ing ndhuwur kanggo nulis tangan ing teken nggunakake driji. Pencet terus "kanvas teken kothak" kanthi sawetara detik, nganti kanvas nuduhake garis biru ing saubengé, banjur miwiti tondo asto teken nganggo driji utawa nganggo potlot Apple.

Kabeh setelan liyane diterangake ing 'Watermark Teks' ing ndhuwur.

Saiki sampeyan bisa mlebu foto smartphone lan gambar seni kanthi gampang sadurunge nempatake ing facebook, twitter lan instagram, lsp.

Nempelake tandha tekat ing foto yaiku salah sawijining cara sing apik kanggo menehi tandha marang para pamirsa sing wis digawe lan kanthi mangkono njaga sambungan menyang foto sampeyan utamane yen wis sumebar.

 Metadata

PENTING: Watesan saka 1 tandha Metadata saben foto.

Ana luwih saka mripat ing file gambar foto digital. File foto ora mung bisa nyimpen data gambar nanging uga informasi babagan gambar lan sing diarani 'Metadata'. File foto bisa kalebu kelas teknis, deskriptif lan administratif metadata saka sawetara jinis kanthi jeneng kaya EXIF, TIFF, IPTC, lsp. Sampeyan bisa google kanggo info lengkap. Sing penting yaiku iWatermark + ndhukung metadata minangka jinis watermark. Iki tegese sampeyan bisa nggawe tandha banyu sing nambah jeneng, judhul, hak cipta, lsp ing njero file foto minangka metadata. Iki minangka lapisan keamanan liyane lan cara kanggo ngesyahke yen foto sampeyan duwe.

Ing iWatermark, sampeyan bisa nindakake 3 perkara penting kanthi metadata:

1. Tambah metadata sing ora katon menyang foto kanthi tandha banyu.
2. Nambah tandha banyu sing katon sing nampilake metadata sing dicithak ing foto.
3. Deleng metadata foto.

Gawe Watermark Metadata!
1. Kanggo nambah tandha banyu metadata sing ora katon diwiwiti saka kaca 'Watermark Anyar' pilih 'Metadata…' lan sampeyan bakal bisa ndeleng kaca iki:

watermark data meta kanggo Android lan ios

Ing kene sampeyan bisa nambah nitahake foto lan sing duwe hak cipta. Ketik tembung kunci kanggo mbantu nemokake foto kasebut ing ngarep yen sampeyan nggunakake Lampu utawa Picasa. Kolom komentar yaiku kanggo apa wae sing pengin ditambahake.

 Stego

PENTING: Mung 1 StegoMark sing diijini saben foto sing bisa.

StegoMark minangka implementasi tandha steganografis pisanan kanggo fotografi lan mung kasedhiya ing iWatermark. Steganografi ngrujuk marang proses apa wae data ing data gambar foto nyata.

StegoMark amarga nggabungake Steganografi, sing asring diarani Stego kanggo cendhak lan Mark saka tembung Watermark. StegoMarks nggunakake algoritma khusus sing dirancang ing Plum Amazing. Enkoding khusus iki nggawe data sing meh mokal kanggo nemtokake tanpa iWatermark. Yen ora ana sandhi banjur salinan salinan iWatermark bisa mbukak teks sing didhelikake. Yen ana sandhi banjur mung wong sing nganggo sandhi lan iWatermark bisa mbukak teks sing didhelikake.

Salah siji cara kanggo nggunakake StegoMark yaiku nampilake email utawa bisnis url menyang foto. Iki bebarengan karo Metadata lan tandha banyu sing katon menehi proteksi lapisan beda kanggo kapercayan sampeyan lan nempel menyang foto. Saben lapisan watermark sing kapisah bakal nolak kanthi macem-macem cara sing bisa ditindakake menyang foto kaya potongan, resimpen, ganti jeneng, lan sapiturute kanggo njaga informasi kepemilikan.

Nggawe StegoMark

Kanggo miwiti mbukak kaca 'Watermark Anyar' banjur pilih 'StegoMark…' lan sampeyan bakal bisa ndeleng kaca iki:

Kanggo 'Jeneng' sijine jeneng deskriptif sing apik kanggo StegoMark iki

Ing 'Pesen Hidden' lebokake teks sing pengin sampeyan lebokake ing data gambar.

Nganggo sandhi ora ana sing nganggo iWatermark + bisa maca pesen kasebut nanging ora ana wong liya.

Ketik sandhi kanggo privasi luwih sing ateges wong sing sandhi lan iWatermark + bisa maca pesen teks kasebut.

Sawise rampung, ekspor foto StegoMark'ed. Priksa bagean sabanjure 'Maca StegoMark' kanggo ndeleng babagan ndeleng info sing didhelikake.

Maca StegoMark

Kanggo maca StegoMark, bukak dhisik foto watermark StegoMark sing diekspor saka tombol 'Open Photo' ing iWatermark +.

Banjur menyang i kanthi lambang bunder ing sauntaré nav nav.  Tutul kanggo ndeleng info ing foto iki, klik tab 'StegoMark' kaya sing katon ing ngisor iki. Ketik sandhi yen sampeyan duwe banjur pencet tombol ndeteksi kanggo ndeleng pesen sing didhelikake katon ing kothak ing sisih tengen.

PENTING: Mung 1 StegoMark saben foto.
25 karakter utawa kurang (disaranake) ing StegoMark ngidini paling tahan nalika disimpen / recompressing foto banyu .JPG. Nganti 80 bisa digunakake, nanging bakal nuwuhake daya tahan pesen kasebut. Elinga, sampeyan bisa nggunakake URL sing luwih cendhek kanggo nggawe URL luwih cilik kanggo nampilake.

Kanggo Maca StegoMark Klik kene

 Ngowahi ukuran

PENTING: Nalika watermark Resize aktif, "garis garis putus" ing sakubenge foto ditampilake kanthi warna ijo (ora biru kaya biasane) kanggo ngelingake sampeyan Owahi ukuran lagi digunakake. Uga mung 1 ukuran watermark sing diidini sekaligus. Yen sampeyan milih sing anyar, sing lawas bakal dipateni.

Kita nimbang Ngowahi ukuran banyu amarga kabeh sing sampeyan lakoni kanggo ngatur foto nggawe awake dhewe luwih apik. Pilihan kesenian sampeyan bisa nggawe foto kanthi identitas. Foto Instagram dudu sing pertama dadi alun-alun, nanging Instagram kanthi efektif, nggawe foto alun lan video kanthi gaya. Bisa uga, mengko, ukuran lan wangun liyane bakal digawe misuwur dening seniman liyane.

Ubah ukuran minangka watermark ngidini Instagrammers mriksa centhang lan output ukuran 'Instagram' kanthi cepet menyang Instagram lan jaringan sosial liyane. Mula akeh sing rumangsa iWatermark + minangka aplikasi sing penting kanggo Instagram.

Ing ngisor iki foto sing wis diowahi ing pirang-pirang gambar, kanthi saben gambar sing nuduhake setelan ukuran sing kanggo foto kasebut.

Gambar Asli Ora Diowahi

Kita nggabungake Aspect Fit lan Aspect Isi item sing kapisah ing antarmuka menyang siji item sing diarani zoom. Kabeh kontrol saiki kalebu zoom ngidini sampeyan nggunakake pratinjau langsung kanggo entuk 'aran' apa sing pengin dideleng kanggo output.

Kabar nalika nyeret manawa kunci kontrol Zoom menyang lan nampilake Aspect Fit ing 0% Zoom lan Aspect Isi ing 100% Zoom. Iki ditindakake kanggo luwih gampang.

 Filter Filter

Cara liya kanggo watermark a yaiku menehi gaya kabeh foto. Filter sing Disesuaikan ndadekke Akeh filter kanthi pilihan akeh. Sayange, kita ora bisa nerangake kabeh ing kene. Disaranake eksperimen (muter-muter) kanthi siji filter kaya 'Pixelate' kanggo menehi perasaan babagan kerjane. Sawise sampeyan duwe filter kanthi setelan tartamtu sing sampeyan simpen minangka watermark kanthi jeneng deskriptif supaya sampeyan bisa nemokake lan nggunakake ing mbesuk. Sampeyan bisa menehi jeneng filter kanggo seniman sing menehi inspirasi. Filter 'Van Gogh' bisa nggawe warna luwih sregep lan nambah swirl. Filter 'Ansel Adams' bisa nggawe foto ireng lan putih, nambah kontras lan nambah ketajaman. Jeneng sing cocog bakal mbantu sampeyan bali menyang kombinasi setelan sing sampeyan temokake lan disimpen.

Filter-filter ing iWatermark adhedhasar gambar Teknologi inti sing digawe Apple. Link iki duwe katrangan teknis, rincian setelan lan foto sing nuduhake pangowahan sing bisa diasilake. Klik ing kene kanggo referensi definitif.

ikon pilihan ekspor Pilihan Ekspor

Tandha banyu iki ditambahake yen sampeyan pengin ngowahi format saka media input. Contone foto input ing format .heic lan sampeyan pengin output ing .jpg utawa sampeyan duwe video .mov lan sampeyan pengin ngekspor video sing diwenehi watermark minangka .mp4.

Umume wong. Tanpa tandha banyu 'Pilihan Ekspor' iWatermark + mesthi diekspor saka format file input menyang output format sing padha persis kanthi otomatis. Format input nemtokake format output. Saiki, kanthi tandha banyu iki, sampeyan bisa ngowahi format output dadi macem-macem format.

Iki kaya apa rupane:
tangkapan layar pilihan ekspor

Kanggo digunakake, wenehi jeneng luwih dhisik, yen sampeyan bakal weruh tandha peringatan kuning kaya ing gambar ing ndhuwur. Sampeyan bisa menehi jeneng deskriptif kaya 'Ekspor Foto menyang PNG utawa Video menyang MP4'. Yen sampeyan nggunakake foto kanggo milih format file sing diekspor sing pengin. Tutul panah kanggo maju bali ing jejere 'Format File Foto' ing ndhuwur. Saiki yen pengin format output foto dadi .png pilih watermark iki saliyane kanggo wong liya sing pengin digunakake.

Pilihan liyane yaiku:

  • Copot Metadata Lokasi GPS - ora bakal ana data GPS ing foto sing ditandhani banyu
  • Copot ALL Metadata - mbusak kabeh EXIF, IPTC, GPS lan metadata liyane.
  • Tetep Tanggal Diowahi - nalika tetep tetep tanggal sing diowahi kaya ing foto asli. Yen mati, ganti tanggal sing diowahi dadi tanggal saiki.
  • Tetep Tanggal Digawe - nalika tetep tetep tanggal sing digawe kaya ing foto asli. Yen mati, ganti tanggal sing digawe dadi tanggal saiki.

Setelan ing gambar ing ndhuwur minangka cara sing umume diaturake wong.

Opsi format ekspor:

  • Foto - Default (Asli) *, HEIC, JPEG, PNG, lan GIF.
  • Video - Default (Asli) *, MOV, M4V lan MP4.

* Default (Asli) tegese standar ekspor kanggo format input apa wae. Iki cara kerja iWatermark + wiwit digawe. Sampeyan ora prelu nggunakake 'Pilihan Ekspor' supaya foto sing diwenehi watermark duwe format sing padha karo foto asli.

Pangolahan taruhan

Pisanan, kanggo milih kumpulan 2 utawa luwih foto, tutul tombol 'Spilih Foto (karo info)' ing ngisor iki banjur pilih foto sampeyan.

iWatermark + Pitulung 31 iWatermark + Pitulung

Yen perlu, tutul kene kanggo maca babagan area media impor ing manual. Banjur pilih watermark sing pengin digunakake banjur miwiti ekspor kanthi nutul lambang 'Share' ing garis navigasi ing sisih tengen ngisor. Tutul 'Simpen Gambar' sing sijine kabeh foto watermarked ing album kamera Apple Photos. Proses batch ora bisa ditindakake kanthi ekspor langsung menyang media sosial kaya Facebook, Twitter, lan liya-liyane. Sawise foto pisanan rampung diwenehi watermark, sampeyan bakal entuk dialog iki (ing ngisor).

TIP: Gunakake 'Pilih Foto (kanthi info)' kanggo milih macem-macem gambar: tutul banjur gambar banjur bukak foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh foto saka siji sing pertama sing nutul menyang tutul kaping pindho.

Milih "Batch Process All" ngidini iWatermark + njupuk, tandha banyu, lan ngekspor kabeh foto tanpa intervensi pangguna.

PENTING: Amarga watesan API Apple, pamrosesan batch, tanpa intervensi, bisa digunakake kanggo Apple Camera Roll. Ngekspor pirang-pirang foto menyang Facebook, Twitter, Dropbox, lan liya-liyane mung bisa dirampungake kanthi runtut, siji-siji.

Ekstensi

iWatermark + bisa digunakake ing Foto Apple minangka ekstensi panyuntingan.

Kanggo digunakake ing Apple Photos

  1. Bukak app Apple Photo menyang foto.
  2. Ing sisih tengen ndhuwur tunyuk foto, 'Sunting' (screenshot ing ngisor).
  3. Ing kaca sabanjure ana lambang 3 titik ing sisih tengen ndhuwur. Tutul (gambar ing ngisor iki).
  4. A kaca minger munggah lan katon kaya iki. Tutul iWatermark +. Yen sampeyan ora ndeleng, tutul item liyane lan temokake iWatermark utawa aplikasi liyane sing nyunting foto ing kana.