iWatermark + kanggo Android - Foto Watermark & ​​Video # 1 App

$3.99

versi: 4.9.7
Paling Anyar: 10 / 19 / 20
Mbutuhake: Android

iWatermark + kanggo Android - Foto lan Video Watermark

Yen sampeyan minangka juru foto wiwitan utawa fotografer, photojournalist utawa artis iWatermark + (nganyari kanggo iWatermark) bisa digunakake kanthi nambah teks pribadi utawa watermark grafis sing katon. Sawise ditambahake potret utawa video sing katon watermark iki bisa nampilake gaweyan lan kepemilikan. Kayane menehi tandha properti intelektual sampeyan. iWatermark + uga duwe watermark sing ora katon kanggo nglindhungi foto utawa video sampeyan. Kanggo ndeleng prekara liyane sing dipikirake saka review (liwat 360) 5 lintang ing Google Play Store.

Nomer 5 saka Top 100 Aplikasi 2014. - BestAppSite.com

"Siji aplikasi sing disaranake lan kolumnis Kevin Kuster nyaranake yaiku iWatermark" - Joanne Cater, theappwhisper.com

"Yen sampeyan pengin cepet nglindhungi gambar lan video saka plagiarisme, iWatermark bakal dadi alat sing kudu sampeyan lakoni!" Review dening freeappsforme 3/12/22

Lokalisasi: ✔ Inggris ✔ Prancis, ✔ Jerman, ✔ Jepang, ✔ Cina, ✔ Vietnam, ✔ Hindi, ✔ Spanyol ✔ Urdu ✔ Indonesia

iWatermark + kanggo Android - # 1 App Kanggo Watermark Foto & Video

Watermarks Subtle sing Nglindhungi foto

iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 1 watermark

Jinis Watermark Liyane Saka App Liyane

Wis suwene 2 taun kepungkur iWatermark wis dadi alat platform platform paling populer sing kasedhiya Mac & Windows minangka iWatermark Pro & ing iOS / Telpon / iPad & Android minangka aplikasi iWatermark lan iWatermark +. iWatermark ngidini sampeyan nambah watermark pribadi utawa bisnis ing foto utawa video. Sawise ditambahake tandha banyu iki nampilake nggawe lan kepemilikan foto utawa karya seni iki.

Apa sing iWatermark? iWatermark minangka piranti lunak sing ngidini macem-macem watermarking anyar. Nggunakake macem-macem tandha banyu digital sing katon & ora katon kanggo nyambung foto karo sing nggawe.

Sapa sing iWatermark? Saben wong sing njupuk foto & video. Kita wis dingerteni penting kanggo wartawan foto, fotografer pro, lan wong sing nggunakake Instagram, Facebook lan situs media sosial liyane.

Napa penting? Amarga ngidini tukang photo kanggo promosi foto nalika nyegah kontrol lan sesambungan minangka penulis foto. Saiki nalika foto dituduhake penulis / fotografer bisa terus dingerteni lan aken.

Ing video ing ngisor iki, Terry White, Evangelis Desain & Photography Evangelist utama kanggo Adobe Systems, ujar babagan carane nggunakake iWatermark + karo Lightroom.

iWatermark unik ing Akeh Cara:

✓ Kasedhiya ing kabeh platform 4 iOS, Mac, Windows lan Android.
✓ Iki minangka aplikasi biasa lan ekstensi editing foto sing bisa menehi watermark langsung ing Foto Apple lan aplikasi liyane.
✓ Gunakake siji utawa kaping tandha banyu bebarengan ing foto utawa foto.
✓ Tandha banyu video kanthi 7 sing katon lan 1 sing ora katon = 8 jinis watermark.
✓ Tandha banyu foto kanthi 9 sing katon lan 2 sing ora katon = 11 jinis watermark.
✓ Tandha banyu 1 utawa pirang-pirang potret sekumpulan.
✓ Nyetel efek interaktif langsung kaya warna, bayangan, font, ukuran, opacity, rotasi, lsp.
✓ Pratinjau langsung watermark ing foto sadurunge diproses.
✓ 242 fon khusus lan 50 Apple = 292 font gedhe sing dibangun lan siap digunakake kanggo watermark teks.
✓ Swara 5000 grafis vektor profesional utamane kanggo fotografer.
✓ Simpen kabeh watermark sing digawe kanggo nguripake / mateni, nggunakake maneh, ekspor lan nuduhake.
✓ 11 jinis watermark. 6 watermarks unik & eksklusif kanggo iWatermark (ndeleng ngisor).

Kita nimbang kabeh sing sampeyan lakoni kanggo ngatur foto, supaya bisa dadi dhewe, minangka landmark. Ing watermarks kepungkur ditemokake lan digunakake kanggo item ID kaya prangko, mata uang, kertas, paspor lan dokumen resmi liyane. Saiki, kanthi cara sing padha, tandha banyu digital ngganggu identitas lan gaya menyang foto lan video sampeyan. The fotografer Ansel Adams nduwe gaya khusu sing menehi foto, kaya gaya lukisan unik Monetnandhani lukisane. Ansel Adams nggunakake laladan ireng lan putih, kajelasan, kontras, papan sing gedhe banget, ora disenengi, lan apik banget minangka tandhane sanajan dheweke uga mlebu karyane. Kaya fotografer lan seniman sing apik sampeyan bisa nyipta karya supaya ora mung ayu lan bisa dingerteni nanging uga mbantu nglindhungi gaweyane. Iki kok kita ndeleng saben barang ing ngisor iki sanajan metadata, stegomark, ukuran ukuran lan saringan minangka watermarks amarga bisa ngetrapake foto kanthi gaya tartamtu sampeyan.

Jinis Watermarks sing IWatermark + 11

KoleksilambangTampilanAplikasi ingDescription
TèksiWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 2 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Teks ArciWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 3 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Teks ing dalan mlengkung.
Grafis BitmapiWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 4 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Grafis biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta lan sapiturute Kanggo ngimpor.
Grafis VektoriWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 5 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Gunakake luwih saka 5000 vektor internal (SVG) kanggo nampilake grafis sing sampurna kanthi ukuran apa wae.
Grafis BorderiWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 6 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Sawijining tapel wates vektor sing bisa diencengi ngubengi gambar lan disesuaikan nggunakake macem-macem setelan.
QR CodeiWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 7 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Jinis barkod kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
SignatureiWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 8 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Mlebu, ngimpor utawa pindai tandha sampeyan menyang tandha banyu kanggo menehi tandha gaweyan.
garisiWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 9 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Nambah garis sing konsisten lan simetris kanthi jembar lan dawa sing beda.
MetadataiWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 10 watermarkkahuripanFoto & Foto
Video
Nambah informasi (kaya email utawa url) menyang IPTC utawa XMP bagean file foto.
StegoiWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 11 watermarkkahuripanFoto & Foto
Video
StegoMark minangka metode babagan steganografis properti saka informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut dhewe.
Ngowahi ukuraniWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 12 watermarkkatonPhotoNgganti ukuran foto. Khusus migunani kanggo Instagram
Filter FilteriWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 13 watermarkkatonPhotoAkeh saringan sing bisa digunakake kanggo stylise tampilan foto.
Pilihan EksporiWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 14 watermarkkatonFoto & Foto
Video
Pilih opsi ekspor kanggo format, GPS lan metadata

Napa iWatermark?

Foto saka kamera anonim. Nalika njupuk foto lan nuduhake, kanca nuduhake, banjur kanca, banjur ora pati ngerti. Saben wis kurang sithik lan pungkasane ora ana gandhengane karo sampeyan. Ing saindenging jagad, foto sampeyan 'ora dingerteni nitahake'. Akeh foto sing apik banget dadi virus (dadi populer banget) sing ora ana gandhengane karo identitas pamilike. Tegese, tanpa cara liya supaya wong liya menehi pengakuan, matur nuwun utawa mbayar kanggo pihak sing duwe. Solusi masalah iki yaiku iWatermark, sing tujuane kanggo nyuntikake foto karo identitas kanthi macem-macem cara, katon lan ora bisa dideleng. Teknologi ing iWatermark lan 11 alat watermark mbantu sampeyan mlebu, nggawe pribadi, nggawe gaya, aman lan nglindhungi foto.

iWatermark ing permukaan bisa uga meh padha karo aplikasi grafis kaya PhotoShop nanging iWatermark njupuk sudut sing beda banget. iWatermark dirancang kanggo ngolah foto siji utawa akeh kanthi macem-macem alat watermarking, kabeh dibangun kanggo tujuan sing unik, supaya bisa nyalahake saben foto kanthi identitas minangka fotografer.

- Tandatangani foto / kriya kanthi digital kanthi iWatermark kanggo njaluk, ngamanake lan njaga properti intelektual lan reputasi sampeyan.
- Mbangun merek perusahaan, kanthi menehi logo perusahaan ing kabeh gambar.
- Aja kaget ndeleng foto lan / utawa kriya ing papan liya ing web utawa ing iklan.
- Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe.
- Ngindhari pengadilan sing larang regane sing bisa nyebabake kasus penyalahgunaan ip.
- Aja gelisah properti intelektual.

Nggunakake iWatermark lan siji utawa luwih saka 11 jinis watermark sing beda bisa mbantu nglindhungi foto lan njupuk foto sing cocog karo para fotografer.

fitur

iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 15 watermark Kabeh Platform
Aplikasi pribumi kanggo iPhone / iPad, Mac, Windows lan Android
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 16 watermark 6 jinis tandha banyu
Teks, grafis, QR, tandha tangan, metadata lan steganografis.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 17 watermark kompatibilitas
Bisa nganggo kabeh kamera, Nikon, Canon, Sony, Smartphone, lsp.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 18 watermark Batch
Proses Tandha banyu siji utawa kumpulan macem-macem foto bebarengan.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 19 watermark Tandha Water Metadata
Gawe tandha banyu nggunakake metadata kaya penulis, hak cipta lan tembung kunci.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 11 watermark Watermarks Steganographic
Tambah watermarks StegoMark sing ora bisa ditemokake kanggo nampilake info ing foto
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 7 watermark Watermarks QR Code
Gawe kode QR aplikasi nganggo url, email utawa info liyane sing digunakake minangka tandha banyu.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 22 watermark Watermarks Tèks
Gawe tandha banyu teks kanthi font, ukuran, warna, sudhut liyane, lan liya-liyane
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 23 watermark Grafik Watermarks
Gawe tandha banyu utawa logo kanthi nggunakake file grafis transparan.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 24 watermarkManager Watermark
Tansah kabeh tandha banyu ing sak panggonan kanggo sampeyan lan bisnis
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 25 watermark Tandha Watermarks
Gunakake tandatangan sampeyan minangka tandha banyu kaya pelukis sing misuwur
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 26 watermark Kaping Watermarks Serangkum
Pilih lan pilih macem-macem tandha banyu ing foto.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 19 watermark Tambah Metadata
Watermark nggunakake hak cipta, jeneng, url, email, lan sapiturute menyang foto.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 28 watermark Lawang Watermark
Pilih siji utawa sawetara watermark saka laci.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 29 watermark Data Lokasi GPS
Njaga utawa mbusak metadata GPS kanggo privasi
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 30 watermark Ngowahi ukuran Foto
Ing loro versi versi Mac lan Win bisa diowahi ukuran.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 31 watermarkmeh
Nggunakake GPU, CPU lan proses paralel kanggo nyepetake banyu.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 32 watermarkImpor & Ekspor

JPEG, PNG, TIFF & RAW
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 33 watermark Nglindhungi Foto
Gunakake macem-macem teknik watermarking kanggo nglindhungi foto
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 34 watermark Ngelingake Maling
A Watermark ngelingake manawa foto kasebut kalebu properti intelektual
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 35 watermark kompatibel
karo aplikasi kaya Adobe Lightroom, Foto, Aperture lan kabeh browser foto liyane
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 36 watermark Tandha Watermarks
Ekspor, serep lan nuduhake tandha banyu sampeyan.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 37 watermark Efek Khusus
Efek khusus kanggo pangolahan foto sadurunge lan kirim
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 38 watermark Multilingual
Watermark ing basa apa wae. Seluler kanggo pirang-pirang basa
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 39 watermark posisi
Ngontrol Posisi Absolute
Watermarks bisa diatur kanthi piksel.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 40 watermark posisi
Posisi Relatif Kontrol
Kanggo posisi sing padha ing kumpulan foto kanthi orientasi lan dimensi sing beda.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 32 watermark Share
Nuduhake liwat email, Facebook, Twitter lan situs media sosial liyane.
iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 42 watermark Ganti jeneng
Kumpulan Foto
Nggawe alur kerja kanggo ganti jeneng kanthi otomatis kanthi otomatis.

aplikasi iWatermark + # 1 kanggo TikTok

iWatermark #1 app kanggo SnapChat

iWatermark #1 app kanggo Instagram

Ing ngisor ing sisih kiwa ngisor ana tandha banyu emboss ing foto lanskap taman tengah, NYC, ing musim gugur. Ditampilake ing kaca kanvas iWatermark +

iWatermark + kanggo Android - Watermark Photos & Video # 1 App 45 watermark

4.9.72020-10-19
  • [tetep] Nganyari Terjemahan Basa.
    [ditambah] Dhukungan Android OS 11.
    [ditambah]: Tandha tandha banyu ditambahake banjur pilih lan gambar fitur teken.
    [ditambah]: Palet warna anyar ditambah karo HSL, jinis opsi warna RGB, warna sunting, warna favorit, warna terkenal sing diekstrak saka gambar sing dipilih.
    [ditambah]: Opacity latar mburi spanduk teks.
    [ditambah]: terjemahan basa Vietnam.
    [dianyari]: UI bagean pitulung sing dianyari lan nambah Tech link anyar. Dhukungan
    [dianyari]: kinerja aplikasi sing luwih apik.
4.9.62020-10-05
  • [dianyari]: Info versi app. [dianyari]
    [tetep]: Album sing Ilang ing galeri [tetep]
    [dianyari]: Desain Galeri Media. [dianyari]
4.9.52020-06-04
  • [ditambahake] nambah efek emboss ing watermark teks [ditambahake]
    [ditambahake] ditambahake simpen menyang pilihan kertu sd ing pilihan. waspada yen ruang media pilihan sing dipilih kurang saka 1GB [ditambahake]
    watermark gratis [tetep] bakal ditampilake ing sisih kiwa ngisor video [tetep]
    [dianyari] label foto / video impor & pesen ekspor [dianyari]
    [ditambahake] tandha banyu ing Dhaptar Watermark kanggo ngatur cara sing sampeyan pengin [ditambahake]
    Posisi watermark [tetep] ing kanvas / pratinjau beda karo foto sing dicenthang banyu [tetep]
4.9.42020-02-24
  • [anyar] Saiki tambahake File Custom sampeyan dhewe!
    [HEI] HEIC & HEIF saiki didhukung ing Android 9 + ing papan kasebut bisa dideleng ing galeri lan dicenthang banyu ing iwatermark.
    [mod] Nambah codecs enkoding paling anyar kanggo video
    [mod] Dhukungan tambahan kanggo gambar sing ilang ing album.
    [mod] Dhukungan tambahan kanggo video sing ilang ing Album.
    [anyar] Kabeh file pasuryan font kalebu kulawarga saiki digabung karo kulawarga font
    [anyar] Ditambah Bold lan Italic fitur kanggo kulawarga font standar lan adat.
4.9.32019-12-17
  • [ditambahake]: Urutake gambar lan video miturut tanggal lan fitur jeneng. ditambahake
    [tetep]: masalah codec encode video. tetep wae
    [tetep]: gambar ngisi masalah wektu. tetep wae
    [tetep]: lambang nyusut klik. tetep wae
    [tetep]: titik lan kode tandha kode QR. tetep wae
    [ditambahake]: Dhukungan video 1080p utawa 4k. ditambahake
    [ditambahake]: Dhukungan arsitektur 64 dhasar. ditambahake
    [dianyari]: Judhul saben jinis tandha banyu. dianyari.
    [ditambahake]: Dhukungan 10 Android. ditambahake
    [tetep]: Akses gambar galeri gambar Android 10. tetep wae
4.9.22019-04-17
  • - [tetep]: Kandhang masalah pangolahan foto. Saiki tetep.
    - [tetep]: Jinis ganti basa. Saiki tetep.
    - [tetep]: Masalah efek Emboss. Saiki mbusak fitur iki.
    - [tetep]: Jupuk efek efek. Saiki tetep.
4.92019-03-22
  • - [anyar]: dianyari kanggo ndhukung Android 9.0
    - [tetep]: pangguna kacarita-App nabrak ing Samsung Note 9
    - [anyar]: dialog font
    - [anyar]: grafis lan résolusi lambang apik
    - [anyar]: "Tanggal Penciptaan Foto" ditambahake ing dhaptar tag. Kanggo nggawe foto kalebu, taun, wulan cendhak lan wulan sing dawa, dina cekak lan dawa. Wektu format tanggal 24 jam ditambahake. Thanks kanggo pangguna Peter
    - [tetep]: kelir- kanggo menehi tandha banyu tandha peta kaya tandha tangan
    - [anyar]: misc. dandan lan ndandani
4.82019-01-28
  • - [anyar] Pelokalan App - Ndhukung macem-macem basa negara:
    - Urdu (Pakistan), Hindi (India), Indonesia (Indonesia), Cina tradisional (Taiwan, Hong Kong, lan Macau), Jepang (Jepang), Belanda (Jerman), Spanyol (Spanyol) lan Prancis (Perancis)
    - [tetep] Masalah Watermark Tetep
    - [tetep] Masalah Banner Watermark Tetep
    - [anyar] Tandha Watermark Banner
    * Inggris minangka basa standar kanggo app. Simplified Cina (China) teka sabanjure.

    Thanks kanggo kabeh umpan balik. Mangga tetep wae.
4.8.22019-01-28
  • - [tetep] '' Digawe karo iWatermark 'sing mung dituduhake kanggo nampilake foto ing versi Gratis muncul ing versi mbayar kanthi ora sengaja. Telpon. Thanks kanggo Tanya sing nulis lan apik supaya kita ngerti babagan kesalahan kita (tembung kita dudu). Thanks kanggo wong liya sing ngirim email liwat akhir minggu. Nyuwun pangapunten kanggo saben wong dadi kaget amarga kita padha kaya ngono. Amarga iWatermark + lan iWatermark + Kalorone nggunakake codebase sing padha, owah-owahan siji menit nyebabake kebingungan kasebut. Saiki Telpon!
4.62019-01-18
  • - [anyar] Pelokalan App - Ndhukung macem-macem basa negara:
    - Urdu (Pakistan), Hindi (India), Indonesia (Indonesia), Cina (China), Jepang (Jepang), Walanda (Jerman), Spanyol (Spanyol) lan Prancis (Prancis)
    - [anyar] Tandha Watermark Banner
    - [diowahi] Modifikasi Watermark Teks
    * Inggris minangka basa standar kanggo app.
4.42018-11-16
  • - Pangguna [anyar] bisa nuduhake gambar / foto Watermarked ing WhatsApp.
    - Urutan Foto anyar, Ngalih menyang Foto sadurunge
    - [Diowahi] Masalah Urutan Foto rampung, Modifikasi UI
4.32018-11-14
  • - [diowahi] ArcText Watermark dandan.
    - [tetep] Masalah Posisi Grafis, Tèks lan ArcText Watermarks
    - [tetep] Masalah ArcText Watermark Tetep.
    - [tetep] Bantuan / Dhukungan Pelanggan Nyambung Masalah Ndandani.
    - [tetep] Pangguna bisa nuduhake gambar / foto Watermarked ing Status / Garis Facebook.
4.22018-10-15
  • - [tetep] Owahan suntingan tetep
    - [tetep] Ukuran Watermark ArcText, wates - [tetep] UI QRCode Watermark lan rotasi diowahi
    - [tetep] Rotasi Watermarks ing Masalah Video
    - [diowahi] Sawetara modifikasi UI
    - [diowahi] Seret, zoom lan muter Watermark kanthi nutul uga saka ngendi wae ing layar.

    Terima kasih kanggo pangguna sing ngirim email karo saran lan kewan omo. Kontribusi sampeyan wis mbantu!
4.12018-10-02
  • - [Serangan) Watermark Seret, Zoom lan Rotasi saya apik
    - [tetep] Urutan gambar Isu tetep
    - [tetep] Masalah Jupuk Foto tetep
    - [tetep] Watermark (s) Upload Isu tetep
    - [tetep] Rotasi Watermarks ing Masalah Ekspor tetep
    - [tetep] Tandha Watermark (s) Tampilake babagan masalah skala tetep
    - [diowahi] UI saya apik
    - [diowahi] Bagean bantuan luwih apik

    Terima kasih kanggo pangguna sing ngirim email karo saran lan kewan omo. Kontribusi sampeyan wis mbantu!
4.02018-08-22
  • - [Anyar] Watermark Seret, Zoom lan Puter Kaya iOS
    - [anyar] Tambah Rename Watermark
    - [tetep] Masalah Jupuk Foto tetep
    - [tetep] Watermark (s) Upload Isu tetep
    - [tetep] Tandha Watermark (s) Tampilake babagan masalah skala tetep
    - [diowahi] UI saya apik
    - [diowahi] Bagean bantuan luwih apik

    Terima kasih kanggo pangguna sing ngirim email karo saran lan kewan omo. Kontribusi sampeyan wis mbantu!
3.92018-05-15
  • - [anyar] nambah nomer versi kanggo kaca lan tautan
    - gambar [tetep] sing dipilih (diimpor) saka galeri / dijupuk saka kamera ilang kadhang
    - tombol [diowahi] apik
    - [diowahi] babagan dialog luwih apik
3.82018-04-14
  • - Emboss, Efek Ukiran kanggo jinis tandha teks lan jinis tandha ArcText.
    - Kunci, duplikat, lan Delete the watermark (s) right in the Watermark Manger.
    Deleng manual kanggo rincian babagan cara iki.
    - Pesen kesalahan sing wis dianyari
    - Apik nyimpen foto / video sing dicenthang menyang folder.
    - Pembetulan mriksa validasi kanggo Twitter, Facebook, Instagram
    - Akeh dandan liyane kanggo item ui lan misc.
    Terima kasih kanggo pangguna sing ngirim email karo saran lan kewan omo. Kontribusi sampeyan wis mbantu!
3.72017-12-31
  • - Integrasi Google Drive, saiki pangguna bisa ngimpor foto langsung saka Google Drive menyang iWatermark + kanggo foto langsung banyu.
    - Kanggo jinis tandha teks lan jinis tandha ArcText, font kapilih sadurunge bakal ditampilake minangka dipilih nalika pangguna bakal mbukak dialog font ing wektu sabanjure
3.62017-10-18
  • - Ngimpor foto siji utawa pirang-pirang foto saka Dropbox. Gunakake tombol bali hardware / OS kanggo bali ing hierarki folder.
    - Kestabilan sing luwih gedhe ing kahanan memori sing sithik.
    - Akeh tandha banyu saiki bisa ditrapake ing video kaya sing wis sampeyan lakoni menyang foto.
    Thanks kanggo kabeh pangguna kanggo umpan balik, laporan bug lan saran sing apik. Umpan balik (langsung menyang kita) lan ulasan (ing Google Play) yaiku apa sing mbantu app maju. Idea lan dhukungan sampeyan mbantu menehi arah. Liyane sing bakal teka ...
3.42017-09-22
  • - Gambar Magnifier ditampilake kanthi dawa ing gambar sing nuduhake wilayah sing paling gedhe ing driji
    - Watermark saiki wis dicenthang kanggo nutul ing endi wae ing item ing dhaptar tandha banyu, mung mung nutul lambang tandha
    - Telpon kacilakan
    - Foto bisa dituduhake menyang app iki saka aplikasi Photoshop Express
3.52017-09-22
  • - Ngimpor foto siji utawa pirang-pirang foto saka Dropbox. Gunakake tombol bali hardware / OS kanggo bali ing hierarki folder.
    - Kestabilan sing luwih gedhe ing kahanan memori sing sithik.
    - Akeh tandha banyu saiki bisa ditrapake ing video kaya sing wis sampeyan lakoni menyang foto.

    Thanks kanggo kabeh pangguna kanggo umpan balik, laporan bug lan saran sing apik. Umpan balik (langsung menyang kita) lan ulasan (ing Google Play) yaiku apa sing mbantu app maju. Idea lan dhukungan sampeyan mbantu menehi arah. Liyane sing bakal teka ...
3.32017-07-11
  • Fitur watermarking video ditambahake. Ya! Saiki, banyu tandha banyu iWatermark + lan file video.
3.12017-06-27
  • Update Major
    1- Mode Landscape saiki didhukung. Ngalih ing antarane orientasi Potret lan Lanskap ing ngendi wae app.
    2- Misc. dandan ing antarmuka pangguna, ndandani kanggo telpon tartamtu
    3- Tag sing didhaptar kanggo tanggal diformat miturut lokal sing digunakake dening piranti ing kabeh kegiatan nggawe watermark sing ngemot Insert Tag pilihan
    Matur nuwun pangguna kanggo umpan balik sing apik! Mangga tetep wae. Tulung marang kanca-kanca bab aplikasi kasebut. Akeh wong mbantu iWatermark + mekar
    Bakal teka sabanjure kejutan :)
3.22017-05-14
  • Update Major
    1- Mode Landscape saiki didhukung. Ngalih ing antarane orientasi Potret lan Lanskap ing ngendi wae app.
    2- Misc. dandan ing antarmuka pangguna, ndandani kanggo telpon tartamtu
    3- Tag sing didhaptar kanggo tanggal diformat miturut lokal sing digunakake dening piranti ing kabeh kegiatan nggawe watermark sing ngemot Insert Tag pilihan
    Matur nuwun pangguna kanggo umpan balik sing apik! Mangga tetep wae. Tulung marang kanca-kanca bab aplikasi kasebut. Akeh wong mbantu iWatermark + mekar
    Bakal teka sabanjure kejutan :)
3.02017-04-19
  • 1- Mode Landscape didhukung lan saiki pangguna bisa ngalih ing antarane mode Potret lan Lanskap ing layar apa wae.
    2- Tag sing diliseni kanggo diformat miturut lokal sing digunakake ing piranti kanggo kabeh kegiatan nggawe watermark sing ngemot opsi Pasang.
    3- Dandan ing stabilitas app.
2.92017-04-18
  • - Fitur utama utama. Fungsine Tandha Tag kasedhiya kanggo Watermark Text, ArcText Watermark, QRCode Watermark, Metadata Watermark lan StegoMark Watermark type. Iki tegese ing teks jinis tandha banyu ing ndhuwur, sampeyan bisa nyelehake 'tag' sing nggambarake info sing dilebokake ing foto nganggo kamera kaya, kacepetan rana, jeneng kamera, GPS, apent, wektu, lan puluhan liyane. Tag iki kaya variabel kanggo info kasebut banjur katon ing foto sing dicenthang banyu. Cobanen!
    - Apik Kerja Art.
2.82017-01-04
  • - Poto sing ditetepake foto sing dicenthang ditampilake
    - Sudut tandha banyu kanggo macem-macem jinis bisa diatur kanthi menehi nilai sudut ing kothak teks saliyane slider.
    - Ing kabeh slider ing kabeh jinis watermark sing katon, pratinjau watermark ditampilake mung nutul geser.
    - bug bakal dicopot ing endi tandha teks teks karakter siji trimming vertikal.
    - Tombol alus otomatis ndhelikake nutul Rampung ing Tèks lan Teks Tèks Arc
2.72016-12-04
  • - Sawetara kewan omo diilangi
    - stabilitas aplikasi wis apik
2.62016-11-06
  • - Dhukungan apik kanggo watermarking gambar sing luwih gedhe.
    - Nunyuk lambang dhaptar watermarks saiki mbukak layar dhaptar watermarks kanthi langsung nuduhake layar loading.
    - Ngilangi watesan kanggo mbukak layar tandha dhaptar sadurunge dhisik kanggo mbukak layar kanggo ngowahi tandha banyu kanthi nutul kaping pindho ing watermark ing layar utama.

Raves, Ulasan & Rilis Pers kanggo iWatermark + kanggo Android

reviews

"IWatermark + yaiku App Watermarking paling apik sing wis daktingali ing iOS. Integrasi apik minangka extension suntingan foto iOS. " lan "Nomer 5 Aplikasi Top 100 taun iki." Terry White, Evangelis Desain & Fotografi Donya Utama kanggo Adobe Systems, Inc. 

“IWatermark + minangka aplikasi watermark paling kuat sing kasedhiya. Iki ngidini pangguna nambah nganti 7 jinis watermark menyang potret, ngatur, banjur nuduhake menyang platform media sosial. "  Situs Vietnam Taimienphi.vn mriksa iWatermark + 10/14/20

 

tutorial

Tutorial dening Tabitha Carro

Review Arab ing iWatermark

30 sec Intro menyang iWatermark + kanggo Android

Android Play Store Raves

5 / 5

Donald Rogers
Seneng banget lan adhem

5 / 5

Alpha ModSquad 6 Jan 2019 jam 2:18 
tresna app iki

5 / 5

Alpha ModSquad 6 Jan 2019 jam 2:18 
tresna app iki

5 / 5

Andre Rüberg 1 Jan 2019 ing 8:49

Pisanan aku nyoba versi gratis… lan seneng. Dadi aku tuku versi foto (luwih murah)… lan ora kecewa… Aku entuk dhuwit lan tuku versi iki… kanggo video. Iki ing pungkasan apa sing dak uji ing wiwitan. Napa penting tuku versi iki? Sampeyan bisa nggawe tandha banyu sing ora katon… !!! sing ora ngrusak foto sampeyan. 

5 / 5

Nicole DeRosa, 14 Agustus 2020, 03:53

Aja nate masalah- app dipercaya sing mesthi cocog kaya sing dibutuhake. Mesthi nyaranake!

5 / 5

Dewi Maharini, 3 Jul 2020, 03:15

tansah tresna iku. matur nuwun kanggo cepet nanggepi. iki sing tak butuhake. wis digunakake wiwit 2017, isih tresna

Pencet Releases

"IWatermark + yaiku App Watermarking paling apik sing wis daktingali ing iOS. Integrasi apik minangka extension suntingan foto iOS. " lan "Nomer 5 Aplikasi Top 100 taun iki." Terry White, Evangelis Desain & Fotografi Donya Utama kanggo Adobe Systems, Inc. 

Bab lan Paragraf

iWatermark + Pitulung

News Latest 

9/25/22 - Versi 7.0, rilis penting. Changelog kalebu:

  • A watermark anyar disebut, 'Garis', kang menehi pangayoman kuwat kanggo gambar tartamtu.
  • Kerjane apik ing iOS 16 lan iPhone 14
  • Ndandani masalah karo Facebook.
  • Fitur anyar - Siji klik 'Tanda banyu instan'. Fitur iWatermark + unik liyane. Gunakake trabasan saka aplikasi sing ditutup. Aplikasi ora perlu mbukak, mung tutul lambang iWatermark + nganti sampeyan krasa geter, ayo, katon menu gulung mudhun, nuduhake item ing ngisor iki. Mangga dicoba.
    • Watermark & ​​Instagram - mbukak foto pungkasan sing dijupuk, tandha banyu kanthi tandha banyu sing pungkasan digunakake lan disimpen ing Instagram
    • Watermark & ​​Simpen - mbukak foto pungkasan sing dijupuk, tandha banyu nganggo tandha banyu pungkasan sing digunakake lan disimpen ing album kamera
    • Sunting Watermarks - mbukak langsung menyang dhaptar watermark kanggo nggawe utawa milih watermark.
    • Bukak Manual - mbukak manual kanggo referensi cepet.

 

Seneng app unik iki? Sampeyan bisa mbantu kanggo terus nambah app. Ana akeh cara sampeyan bisa mbantu:

  • Nggawe review apik. Sing ngidini Apple lan liya-liyane ngerti apa sing sampeyan pikirake. Dheweke durung nate nampilake iWatermark + ing salah sawijining kaca utama Apple App Store. Sing bakal nggumunake lan ngidini kita entuk komputer anyar sing dibutuhake banget.
  • Tuku aplikasi iWatermark + utawa tuku ing-app ing iWatermark + Lite.
  • Ayo kanca, kulawarga, fotografi utawa iPhone mriksa situs web, majalah, koran utawa perusahaan ngerti babagan aplikasi kasebut. Sales liyane tegese kita bisa nglampahi wektu liyane ing app.
  • Menehi saran lan laporake bug.

 

Gunakake iWatermark + sadurunge ngirim menyang Instagram, Facebook, Twitter, TikTok, SnapChat lan media sosial liyane kanggo nglindhungi foto lan video sing dituduhake.

Dadi foto utawa video - mesthine kudu menehi tandha banyu dhisik.

Info liyane ing kene.

-Tutorial Video—
Pangguna kaping pisanan? Cepet banget kanthi tutorial video sing nyenengake & singkat iWatermark +.

 
-Nggunakake manual—
Mangga priksa manual dhisik kanggo mangsuli pitakon. Ing saben kaca ing app ana ? ing sisih tengen ngisor. Saben? duwe link beda lan pindhah menyang bagean beda saka manual cocog kanggo bagean tartamtu saka app. Sampeyan bisa maca manual ing kene lan / utawa ing komputer. Bookmark link ing komputer banjur yen sampeyan duwe pitakonan sampeyan bisa seneng manual ing layar BIG. Kanggo nindakake, nyalin link manual lan ngirim link menyang dhewe utawa ketik:

Klik ing kene kanggo log pangowahan ing versi iOS.

Delengen kita!
Priksa iClock lan CopyPaste kanggo Mac utawa iWatermark Pro kanggo Mac utawa Menang langsung saka situs iki. Taps iki link bakal entuk diskon otomatis 30% ing cart kanggo aplikasi apa wae ing situs plumamazing.com.()

Yen sampeyan nggunakake Instagram utawa media sosial liyane, elinga, watermark subtle paling apik. Kita pengin mbantu kabeh wong kreatif supaya bisa ditampilake. Tindakake iWatermark (@twitter, @Facebook, @Instagram, @Pinterest, lan sapiturute) lan menehi tag karya seni paling apik #iWatermark sing bakal ditampilake!

Kita pengin sampeyan ngerti manawa kita kudu ngormati review 5 bintang, saiki ana sewu saiki. Matur suwun! Ora kaya pirang-pirang aplikasi sing terus kita nganyari iWatermark. Elinga, sampeyan seneng ngrungokake saran.

Yen sampeyan seneng sing dandan terus lan pengin terus, kirimake review toko App lan / utawa supaya kanca (utamane tukang foto) ngerti babagan app kasebut. Cathetan prasaja dening sampeyan ing Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest  situs web, sapiturute bisa uga mbantu wong mutusake download, nalika tuku mbantu kita supaya luwih apik kanggo sampeyan. Thanks!

NEWS Ing dhaptar 100 aplikasi iWatermark paling apik ing taun yaiku nomer 4. Mangkene ringkesan / tutorial sing apik iWatermark + Tutorial dening Linda Sherman. Liyane ulasan ing Pinterest.

Masalahe? Email kita Tinjauan bintang 1 ing iTunes yen sampeyan ora bisa nemokake setelan, apa-apa kanggo sampeyan utawa kanggo kita. Kanggo ngubungi kita saka kaca utama ing app tutul? lambang ing sisih tengen ngisor. Sing nggawa sampeyan menyang manual lan ing sisih ndhuwur ing garis nav yaiku link, 'Dhukungan Teknis', kanggo klik. Kita seneng krungu saka sampeyan yen sampeyan duwe pitakon utawa masalah ora dijamin dening manual iki. Matur nuwun

Ijin

Sampeyan ngontrol manawa aplikasi duwe akses menyang info informasi ing idin saka piranti. Nalika sapisanan nggunakake dialog iWatermark + bakal katon njaluk bisa nggarap 3 jinis info Lokasi, Foto lan Kamera. Contone, yen sampeyan ora menehi idin kanggo ngakses foto nalika dialog kasebut mula ora bakal bisa mbukak foto.

kamera

Kanggo njupuk foto iWatermark + kudu ngakses kamera. Cukup tutul 'OK' kanggo sing iki. Iki ngidini sampeyan mbukak lan nggunakake kamera ing aplikasi.

Photos

Nalika pisanan nyoba mbukak foto utawa video, sampeyan bakal entuk dialog Idin Apple. Amarga iWatermark + watermarks siji lan akeh foto, dibutuhake 'Akses menyang Kabeh Foto' Sampeyan kudu nyetel idin iki kanthi bener. Panah nuduhake pilihan.Kata: Yen sampeyan nolak idin kaping pisanan, banjur milih foto, foto watermark lan akeh item liyane ora bakal bisa digunakake. Kanggo ndandani sampeyan kudu ngganti idin kanthi mlebu menyang Aplikasi Setelan Apple lan ngetik 'iWatermark +' ing sisih ndhuwur:

Banjur ketik 'iWatermark +' kanggo nemokake setelan iWatermark +. Ya, fitur iOS 14 anyar!

Kanggo ngganti setelan iWatermark +, bukak app Setelan ing telpon gulung mudhun menyang iWatermark +. Priksa manawa Foto (ngisor) wis duwe idin disetel 'Kabeh Foto'

Lokasi

Kanggo njupuk foto iWatermark + kudu ngakses info lokasi ing foto. Sing siji disetel menyang 'Nalika Nggunakake'. Iki penting amarga ngidini ndeleng data GPS lan mbusak info kasebut ing foto sing ditandhani banyu. Uga ngidini panggunaan tandha banyu tag.

video Tutorial

Mangkene dhaptar lagu video tutorial kanggo menehi komentar ing iWatermark +. Luwih gampang nonton ing tablet lager utawa monitor Mac utawa Windows. Sampeyan bakal oleh bathi kanthi nonton kabeh video sing cendhak banget. Pamuter iki bakal muter seri video sing bisa mandheg kapan wae. Video individu uga ditemokake ing bagean ing ngisor iki. Tutul sisih kiwa ndhuwur pamuter kanggo ndeleng dhaptar tutorial. Iki kalebu narasi, yen sampeyan ora bisa ngrungokake tutorial, priksa manawa volume wis rampung lan mode bisu diuripake.

Pambuka

Thanks kanggo ndownload iWatermark + sing paling anyar lan paling anyar saka kulawarga iWatermark. iWatermark minangka alat platform paling populer sing kasedhiya ing iPhone / iPad & Android (minangka loro iWatermark lan iWatermark +) lan liya-liyane Mac & Windows minangka iWatermark Pro. iWatermark ngidini sampeyan nambah watermarks pribadi utawa bisnis ing foto utawa video apa wae. Sawise ditambahake watermark iki nampilake gaweyan lan kepemilikan foto utawa karya seni iki.

Apa sing iWatermark? iWatermark minangka piranti lunak fotografi profesional sing ngidini jinis watermarking anyar. Nggunakake macem-macem tandha banyu digital sing katon & ora katon (ora ditemokake ing aplikasi liyane) kanggo nyambung foto karo sing nggawe.

Sapa sing iWatermark? Saben wong sing njupuk foto & video. Kita wis dingerteni penting kanggo wartawan foto, fotografer pro, lan wong sing nggunakake Instagram, Facebook lan situs media sosial liyane.

Napa penting? Amarga ngidini tukang photo kanggo promosi foto nalika nyegah kontrol lan sesambungan minangka penulis foto. Saiki nalika foto dituduhake penulis / fotografer bisa terus dingerteni lan aken.

iWatermark unik, Fitur Iki Ora Ditemokake ing Aplikasi Watermark Liyane:

✓ Kasedhiya ing kabeh 4 platform.
✓ Iki minangka aplikasi biasa lan ekstensi editing foto sing bisa menehi watermark langsung ing Foto Apple lan aplikasi liyane.
✓ Tambah siji utawa kaping tandha banyu bebarengan ing foto, foto utawa video.
✓ Tandha banyu video kanthi 7 sing katon lan 1 sing ora katon = 8 jinis watermark.
✓ Tandha banyu foto kanthi 10 sing katon lan 2 sing ora katon = 12 jinis watermark.
✓ Tandha banyu 1 utawa kaping foto sekaligus.
✓ Live interaktif pangaturan efek kaya kelir, bayangan, font, ukuran, opacity, rotasi, lsp.
✓ Pratinjau live watermark (s) ing foto sadurunge diproses.
✓ 242 fon khusus lan 50 Apple = 292 font gedhe sing dibangun lan siap digunakake kanggo watermark teks.
✓ Swara 5000 grafis vektor profesional utamane kanggo fotografer.
✓ Potret, malang, résolusi sing beda-beda lan tandha banyu katon ing papan ing saben.
✓ Setel ukiran sing apik lan efek teks khusus.
✓ Tandha tandha banyu ing pirang-pirang lokasi, diputer lan diwenehi jarak ing foto iku kepenak.
✓ Simpen kabeh tandha banyu sing digawe kanggo diaktifake / mateni, digunakake maneh, ngekspor lan nuduhake.
✓ 12 jinis watermark. 7 watermarks unik & eksklusif kanggo iWatermark (ndeleng ngisor).

Kita nimbang kabeh sing sampeyan lakoni kanggo ngatur foto, supaya bisa dadi dhewe, minangka landmark. Ing watermarks kepungkur ditemokake lan digunakake kanggo item ID kaya prangko, mata uang, kertas, paspor lan dokumen resmi liyane. Saiki, kanthi cara sing padha, tandha banyu digital ngganggu identitas lan gaya menyang foto lan video sampeyan. The fotografer Ansel Adams nduwe gaya khusu sing menehi foto, kaya gaya lukisan unik Monet nandhani lukisane. Ansel Adams nggunakake laladan ireng lan putih, kajelasan, kontras, papan sing gedhe banget, ora disenengi, lan apik banget minangka tandhane sanajan dheweke uga mlebu karyane. Kaya fotografer lan seniman sing apik sampeyan bisa nyipta karya supaya ora mung ayu lan bisa dingerteni nanging uga mbantu nglindhungi gaweyane. Iki kok kita ndeleng saben barang ing ngisor iki sanajan metadata, stegomark, ukuran ukuran lan saringan minangka watermarks amarga bisa ngetrapake foto kanthi gaya tartamtu sampeyan.

Jinis Watermarks sing IWatermark + 13

KoleksilambangTampilanAplikasi ingDescription
TèkskatonFoto & Foto
Video
Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Teks ArckatonFoto & Foto
Video
Teks ing dalan mlengkung.
Grafis BitmapkatonFoto & Foto
Video
Grafis biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta lan sapiturute Kanggo ngimpor.
Grafis VektorkatonFoto & Foto
Video
Gunakake luwih saka 5000 vektor internal (SVG) kanggo nampilake grafis sing sampurna kanthi ukuran apa wae.
Grafis BorderkatonFoto & Foto
Video
Sawijining tapel wates vektor sing bisa diencengi ngubengi gambar lan disesuaikan nggunakake macem-macem setelan.
QR CodekatonFoto & Foto
Video
Jinis barkod kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
SignaturekatonFoto & Foto
Video
Mlebu, ngimpor utawa pindai tandha sampeyan menyang tandha banyu kanggo menehi tandha gaweyan.
gariskatonFoto & Foto
Video
Nambah garis sing konsisten lan simetris kanthi jembar lan dawa sing beda.
MetadatakahuripanFoto & Foto
Video
Nambah informasi (kaya email utawa url) menyang IPTC utawa XMP bagean file foto.
StegokahuripanFoto & Foto
Video
StegoMark minangka metode babagan steganografis properti saka informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut dhewe.
Ngowahi ukurankatonPhotoNgganti ukuran foto. Khusus migunani kanggo Instagram
Filter FilterkatonPhotoAkeh saringan sing bisa digunakake kanggo stylise tampilan foto.
Pilihan EksporkatonFoto & Foto
Video
Pilih opsi ekspor kanggo format, GPS lan metadata

Ing ngisor iki minangka video sing nerangake babagan iki.

Napa iWatermark?

Sampeyan bisa uga duwe iPhone lan ora nganggep fotografer profesional nanging iPhone minangka kamera profesional. Bisa nggumunake kanthi cahya, warna lan tekstur sing sawetara taun kepungkur ora bisa ditindakake. Pancen trep, cepet, entheng lan mesthi ana karo sampeyan. Cocog kanggo cedhak lan adoh, potret lan mujur nengen. Sapa wae dina iki duweni potensi njupuk foto utawa video sing unik lan yen dituduhake bisa dadi virus. Foto sing pas bisa ngasilake dhuwit lan ketenaran. Nanging sanajan ora penting kanggo sampeyan, ora bakal disiapake, sampeyan bisa dadi papan ing mangsa ngarep yen ana kedadeyan Gusti Allah, Alam, Manungsa utawa Kewan sing kedadeyan lan sejarah digawe. Bersiapake kanggo nyekel kanggo kabeh umat manungsa.

Foto saka kamera anonim. Nalika njupuk foto lan nuduhake, kanca nuduhake, banjur kanca, banjur ora pati ngerti. Saben wis kurang sithik lan pungkasane ora ana gandhengane karo sampeyan. Ing saindenging jagad, foto sampeyan 'ora dingerteni nitahake'. Iku mung sedhih. Akeh foto sing apik banget dadi virus (dadi populer banget) sing ora ana gandhengane karo identitas pamilike. Tegese, tanpa cara liya supaya wong liya menehi pengakuan, matur nuwun utawa mbayar kanggo pihak sing duwe. Solusi masalah iki yaiku iWatermark, sing tujuane kanggo nyuntikake foto karo identitas kanthi macem-macem cara, katon lan ora bisa dideleng. Teknologi ing iWatermark lan 12 alat watermark mbantu sampeyan mlebu, nggawe pribadi, nggawe gaya, aman lan nglindhungi foto. Menehi macem-macem cara kanggo mesthekake jeneng, jeneng perusahaan, url utawa email digandhengake karo foto sampeyan.

iWatermark ing permukaan bisa uga meh padha karo aplikasi grafis kaya PhotoShop nanging iWatermark njupuk sudut sing beda banget. iWatermark dirancang kanggo ngolah foto siji utawa akeh kanthi macem-macem alat watermarking, kabeh dibangun kanggo tujuan sing unik, supaya bisa nyalahake saben foto kanthi identitas minangka fotografer.

- Tandatangani foto / kriya kanthi digital kanthi iWatermark kanggo njaluk, ngamanake lan njaga properti intelektual lan reputasi sampeyan.
- Mbangun merek perusahaan, kanthi menehi logo perusahaan ing kabeh gambar.
- Aja kaget ndeleng foto lan / utawa kriya ing papan liya ing web utawa ing iklan.
- Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe.
- Ngindhari pengadilan sing larang regane sing bisa nyebabake kasus penyalahgunaan ip.
- Ngindhari gelisah properti intelektual (ip).

Nggunakake iWatermark lan siji utawa luwih saka 12 jinis watermark sing beda bisa mbantu nglindhungi foto lan njupuk foto sing cocog karo para fotografer.

2 Aplikasi, Gratis & Mbayar

Ana versi Gratis lan Bayaran

iWatermark+ Lite

Akeh wong nyoba lite / free pisanan kanggo nyoba metu app lan kabeh fitur. Wis lambang karo Free ing banner ijo. Ora ana iklan. Ngidini sampeyan nggunakake kabeh fitur nanging nambah tandha banyu sing ujar, 'Digawe nganggo iWatermark + Lite' kanggo saben foto.

Sampeyan bisa nganyarke menyang versi iWatermark + lengkap (ing ngisor iki) utawa ing iWatermark + Lite nggunakake tuku ing-app kanggo tuku tandha banyu individu utawa kabeh tandha banyu (diskon paling gedhe).

Lite kalebu hadiah ing-app kanggo miwiti sampeyan. Hadiah kasebut yaiku watermark Teks, kemampuan kanggo menehi watermark foto nganggo watermark Teks lan kemampuan kanggo menehi tandha banyu ing aplikasi Apple Photo minangka ekstensi. Siji bisa nggawe tandha banyu Teks lan aplikasi menyang foto utawa nggunakake tandha banyu Teks ing aplikasi Apple Photos lan amarga loro-lorone minangka hadiah gratis ing-app, 'Digawe karo iWatermark' ora katon ing foto sing diwenehi tandha banyu kasebut. Dadi, versi Lite sing paling apik kanggo dituduhake karo wong amarga bisa, nyoba sadurunge tuku, banjur tuku apa sing dikarepake.

Ing versi Lite kanthi foto lan paling ora siji watermark sampeyan bakal weruh ing sisih ngisor foto "Digawe karo iWatermark" tunyuk spanduk kasebut kanggo ngunjungi kaca App Store, ing ngendi 18 barang didol: 12 jinis watermark, 3 "watermarking. kemampuan" (foto, video lan suntingan ing panggonan), lan 3 "bundel" (2-kanggo-1-kaya tawaran, lan "Nganyarke Kabeh"). Sawetara regane nol, lan mula dadi "GIFT" (kayata watermark TEXT).
 
Nalika mlebu toko, "item dodolan" diluncurake kanthi cepet kanggo nuduhake manawa tuku bakal mbusak spanduk "Digawe karo iWatermark" kanggo fitur sing sampeyan coba.

iWatermark

Versi mbayar iki ndhukung evolusi iWatermark +. Saben wong tuku salinan ndhukung program luwih akeh kanggo nambah app sing mupangate kabeh. Ya! App sing mbayar ora nambah watermark ing foto sampeyan mung kanggo sampeyan. Sawise entuk versi sing mbayar mbayar kanggo mbusak versi gratis amarga sampeyan ora butuh maneh.

Aplikasi kasebut nuduhake preferensi supaya tandha banyu sing digawe ing iWatermark + Lite bakal kasedhiya ing iWatermark + lan kosok balene. Sampeyan bisa nggunakake salah siji lan ora kelangan karya.

Ana akeh versi liyane sing bisa golek ing situs iki.

Kata: iWatermark + mung menehi tandha banyu salinan foto sampeyan. Ora tau ngganti foto asline. Kanggo safety aja mbusak foto asli lan tansah elinga kanggo gawe serep.

iWatermark + dilengkapi 2 perpustakaan tambahan grafis.
5000 SVG (render kanthi sampurna ing kabeh ukuran) grafis kabeh jinis obyek lan simbol lan
Grafis 50 bitmap (bisa piksel ing foto res dhuwur) tandha saka wong-wong sing misuwur, logo, lsp.

iWatermark + nggampangake nggawe watermarks lan mengko sampeyan pengin nggawe dhewe. Simpen watermarks kanggo digunakake maneh kanggo nutupi macem-macem kabutuhan lan jinis potret.

iWatermark ora mung app nanging uga 'Ekstensi'sing bisa digunakake ing aplikasi iOS Photos uga app liyane. Iki tegese sampeyan saiki bisa ngakses kanthi cepet menyang kemampuan watermarking ora mung ing iWartermark + nanging uga ing aplikasi liya, iki bisa migunani banget.

Minangka ekstensi sing digunakake ing aplikasi Foto Apple, tandha banyu iWatermark nanging tabungan ditangani dening aplikasi Foto Apple. Aplikasi Foto nyimpen kabeh owah-owahan menyang foto ing foto kasebut, supaya tandha banyu lan owah-owahan liyane disimpen minangka lapisan. Yen sampeyan pengin nyopot, pencet Sunting maneh banjur pencet Bali kanggo bali menyang foto asli. Kemampuan versi iki ing aplikasi Foto iOS Apple bisa digunakake kanthi apik karo iWatermark.

Cepet Mulai

Ringkesan

1. Pilih media (foto, foto utawa video).
2. Banjur pilih (sorot utawa centhang) tandha banyu utawa tandha banyu. Utawa, kanthi opsional, gawe sing anyar saka 12 jinis watermark, tekan 'Rampung'
3. Simpen utawa nuduhake foto sing dicenthang menyang Album Kamera (iki nempatake ing Album Kamera lan uga iWatermark + Album), Email, Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Buffer, utawa Evernote, lsp.

Langkah dening Langkah

Bukak iWatermark +. Iki sing diarani Kaca Kanvas. Ing kene sampeyan miwiti nggawe lan pratinjau karya seni sampeyan. Ing sisih ngisor ana bar Nav.

1. Pisanan, tutul 'Pilih Media'lambang ing ngisor kiwa layar ndhuwur kanggo milih file foto, foto, video utawa ngimpor (saka layanan awan).

2. Tutul lambang 'Watermarks' ing sisih ngisor Kaca Kanvas ing ndhuwur (ndhuwur) kanggo ndeleng dhaptar tandha banyu sing diarani Kaca Dhaptar Watermarks (ngisor). Sampeyan uga bisa milih 'Gawe Watermark' ing sisih ndhuwur kaca kanggo nggawe tandha banyu khusus sing anyar, nanging ora suwe ngenteni kesenengan kasebut lan luwih becik pilih tandha banyu sing kalebu. Bukak titik ing ngisor iki kanggo nindakake.

3. Sabanjure tunyuk ing sisih kiwa watermark 'Hak Cipta' (gambar ndhuwur). Nalika nutul, tandha banyu wiwit saka abu-abu / ora aktif dadi biru / aktif / disorot / kanthi tandha biru ing ngarep kanggo nuduhake tandha saiki wis digunakake. Tutul tombol 'Rampung' kanggo bali menyang layar utama (ing ngisor iki) lan saiki sampeyan bakal weruh tandha banyu Hak Cipta ing Kaca Kanvas.

4. Setel kanthi sentuhan lan sadurunge nyeret (ndhuwur). Utawa menyang setelan liwat klik kaping pindho menyang watermark utawa nutul lambang setelan (ndhuwur).

Kata: Contone ing ndhuwur nggunakake 1 watermark nanging iWatermark + ora mung ngidini 1 nanging milih 2, 3, 4… utawa luwih akeh watermark kanthi bebarengan.

5. Ing layar utama klik tombol nuduhake ing bilah nav kanggo nuduhake potret watermark pisanan sampeyan. Ing iOS 13. Kayane kaya iki. Tutul 'Simpen Gambar' kanggo nyimpen menyang 'Recents' nanging uga menyang 'iWatermark + Folder' bebarengan.

Ya! Sampeyan mung menehi tandha foto pertama sing gampang. Nanging ngenteni! Terusake terus kanthi manual utawa tutul menyang langsung nggawe watermark pertama.

Kaca Utama

Canvas

Kanvas minangka kaca pisanan sing sampeyan deleng nalika mlebu iWatermark +. Iki minangka pratinjau foto lan ing ngendi sampeyan bisa ngatur lan ndeleng macem-macem tandha banyu sing pengin digunakake. Nuduhake kaca iki ngekspor foto sing diwenehi tandha banyu. Ing sisih ngisor kaca ana Bar Navigasi. Tutul ing tutorial video ing ngisor iki kanggo luwih akeh.

Solah

  • Tutul banjur seret tandha banyu ing Kaca Canvas. TIP: Yen tandha banyu sithik banget sawise sampeyan nutul yen sampeyan bisa nutul banjur seret kanthi jarak.
  • Gunakake jiwit lan / utawa zoom kanggo ukuran ukuran banyu.
  • Kanggo muter tandha banyu banjur nyelehake jempol lan utomo ing watermark lan corak.
  • Tutul kaping pindho tandha banyu kanggo langsung menyang setelan watermark kasebut.
  • Gawe bagean cilik alun kanvas kanthi tutul lan penet (uga diarani 3d tutul).
 
Ing sisih ngisor kaca ana 'Bar Navigasi'.

Navigasi Bar

Ing sisih ngisor Kaca Canvas, garis navigasi iki. Saben lambang ing navbar nggawa sampeyan menyang kaca sing ngawasi siji komponen watermarking.

Barang ing ndhuwur supaya jenenge ing ngisor iki:

Pilih Media | Info | Dhaptar Watermark | Setelan | Nuduhake | Pitulung

Lencana 2 ing lambang cap nuduhake nomer banyu sing dipilih saiki.

Ikon bareng uga bakal nuduhake lencana nomer foto sing siap dituduhake.

 Pilih Media

Nalika nutul lambang 'Pilih Media'  dialog iki kanggo ngimpor foto, foto, video, foto pasting utawa ngimpor file (awan) ditampilake ing ngisor iki.

Mangkene sampeyan bisa milih mbukak foto, kumpulan foto, video, foto, nempel foto utawa ngimpor file. Rincian ing ndhuwur, ing ngisor iki.

Pilih Foto - yaiku pemilih Apple kanggo milih 1 foto
Pilih Foto -  yaiku foto foto sing ngidini milih foto kelompok. Tutul banjur seret kanggo pilihan terus. Utawa nutul sapisan ing foto kapisan lan kaping pindho kanggo milih kabeh ing antarane (gampang banget).
Tempel Foto - asale saka sing wis disalin sadurunge.
File Impor - (ing iOS) mbukak App 'Files' Apple supaya ora bisa milih layanan cloud kaya iCloud, DropBox, OneDrive, Google Drive, lsp. Sampeyan kudu nduwe file kasebut ing piranti supaya bisa didownload saka layanan kasebut.
Pilih Video - ngidini milih video kanggo watermarking.
Pilih Foto Kanggo Mbusak - cara paling apik / paling gampang kanggo mbusak foto ing iOS. Tutul gambar banjur bukak foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh potret saka siji sing pertama sing nutul menyang gambar kaping pindho. Tutul ing tong sampah kanggo mbusak kabeh. Ati-ati

TIP: – Ing 'Pilih Foto' kanggo milih macem-macem gambar: tutul gambar banjur pindhah menyang foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh foto saka siji pisanan tunyuk menyang foto pindho tunyuk. Luwih gampang / luwih cepet banjur nyoba mbusak foto kanthi cara liya.

TIP - Gawe folder anyar: Kanthi gawan iWatermark + nggawe folder «iWatermark +» dhewe. Jeneng kasebut bisa diganti ing Preferensi (disaranake sampeyan tinggalake kaya saiki).

Ing Mac jinis file penting banget dingerteni. Ing iOS, Apple nggawe keputusan supaya gampang lan ora nuduhake ekstensi file utawa jinis file. Nanging kanggo watermarking, masarakat kudu ngerti jinis file sing ditandhani. Penting banget nalika ngimpor logo (sing bakal katon paling apik yaiku .png). Dadi, kita wis nambah kemampuan supaya gampang ndeleng ekstensi kanggo foto ing iWatermark +
Cara ndeleng Ekstensi File: Tutul lambang media, priksa manawa 'Pilih Foto (kanthi info) ' kanggo ndeleng gambar cilik sing nampilake jinis file, dudu 'Pilih Foto'.


Tutul ⓘ ing sisih tengen ndhuwur. Elingi macem-macem jinis file, heic, jpg, png, dng, gif, lan liya-liyane sing katon ing gambar ing ngisor iki ing sisih kiwa ndhuwur saben gambar cilik. Tutul maneh ⓘ kanggo muter nganti ukuran foto, wektu / tanggal nggawe foto. Info praktis yaiku mung kasedhiya ing sawetara pamilih foto ora ing siji pamilih foto. Ya, sampeyan uga bisa nggunakake macem-macem pametik kanggo siji foto. Sawetara sampeyan bakal takon, "Napa mung ing pamilih multi-foto?" Sebab, kita dhewe nggawe pamilih multi-foto, dene pamilih foto siji digawe dening Apple.

Sadurunge nyeret ing Kaca Pilihan Foto

Ing 'Pilih Foto' kanggo milih macem-macem gambar: tutul banjur gambar banjur bukak foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh potret saka siji sing pertama nutul menyang sing nutul kaping pindho.

 Info Foto

Kanthi foto sing dipilih tutul , Ikon kaping 2 saka kiwa ing bar nav, kanggo ndeleng info foto. Ing kene sampeyan bakal bisa ndeleng tab File, Gambar, Credits, StegoMark lan tombol kanggo Metadata.

File - jeneng, digawe, ukuran, deskripsi lan tembung kunci saka data IPTC yen kasedhiya. Data GPS yen saiki bisa dadi peta.

Gambar - nuduhake info EXIF ​​saka kamera.

Kredit - sing ngemot pangguna sing nambah data yen ditanduri ing kana dening PhotoShop, Lightroom utawa iWatermark.

StegoMark - kanggo maca StegoMark sing ditempelake. Bukak dhisik foto nganggo StegoMark. Yen sampeyan utawa wong liya wis nggunakake StegoMark ing foto banjur maca pesen sing ana, bukak panel iki banjur ketik sandhi utawa ora ana sandhi (yen digawe tanpa sandhi) kanggo mbukak teks pesen. Ora ana tembung sandhi sing tegese iWatermark + pangguna bisa nemtokake pesen kasebut. Sawise sampeyan ngetik sandhi yen ana siji klik tombol 'Ndeteksi' kanggo mbukak pesen teks.

Metadata - tombol ing sisih kiwa ndhuwur kanggo EXIF, IPTC, lsp.

Informasi teknis babagan gambar (EXIF) digawe nganggo kamera. Informasi konten (IPTC / XMP) digawe lan ditambah karo sampeyan, fotografer. EXIF, IPTC, TIFF, XMP kabeh macem-macem format kanggo nyimpen info menyang foto. Dheweke wis ngalami suwe-suwe. Kanggo sinau luwih lengkap, sampeyan bisa nggunakake browser sampeyan kanggo nemokake info liyane.

 Video Info

Video uga duwe info. Sawise video ing layar utama, klik  lambang kanggo njaluk info babagan video.

Tab 'Video' nuduhake info teknis babagan video kasebut.

Yen tandha banyu metadata digawe (ing ngisor) lan digunakake kanggo nyirami video kanthi info kasebut.

Banjur yen video kasebut diimpor, bakal katon ing tab 'Credits' Info Video kaya iki:

 Dhaptar Watermark

Kaca Dhaptar Watermarks yaiku ing ngendi sampeyan bisa milih nggawe watermark anyar (ing sisih ndhuwur) lan njaga kabeh conto lan watermarks khusus sampeyan (ing ngisor iki). Tandha banyu utawa tandha banyu sing dipilih ing Dhaptar Watermark iki katon ing Kaca Kanvas. Saka kaca Dhaptar Watermarks sampeyan bisa milih, duplikat, mbusak, pin, ngimpor lan ngekspor watermark. 

  • Tutul 'Atur' ing sisih ndhuwur kiwa banjur tutul 'seret lambang seret ing sisih tengen munggah utawa mudhun kanggo nyusun urutan saben watermark. Utawa mbusak tandha banyu kanthi nutul werni abang ing sisih kiwa.
  • Tutul kaca nggedhekake (ing sisih ndhuwur) kanggo nggoleki tandha banyu miturut jeneng.
  • Ing sisih ndhuwur tutul '+ Gawe watermark anyar' utawa ikon + ing sisih ngisor. Iki nggawa sampeyan menyang kaca 'Watermark Anyar' (gambar kaping 2 ing ndhuwur). Kanggo info luwih lengkap babagan nggawe watermark anyar, tutul gambar ing ngisor iki.
  • Tutul lambang mripat ing garis ngisor nav kanggo pratinjau tandha banyu ing foto sampeyan.
  • Tutul ing -> | kanggo pindhah kanthi cepet menyang watermark sing disorot sabanjure.
  • Ikon / ora milih kabeh tandha banyu sing dipilih. Owahi dadi…
  • ✓ lambang ing garis ngisor nav sampeyan bisa nutul kanthi otomatis milih kabeh watermarks sing dipilih sadurunge.
  • Kothak kanthi panah munggah ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngekspor / nuduhake / nggawe cadangan tandha banyu.
  • Kothak kanthi panah mudhun ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngimpor tandha banyu saka file .iw + sing sadurunge diekspor saka iWatermark +. Sampeyan bisa zip lan nuduhake file .iw + liwat email utawa sampeyan pengin wong utawa perusahaan.
  • "Pilih kabeh Watermarks" / "Pilih Pilih Watermarks Bali" - cara cepet kanggo milih kabeh tandha banyu. Lan kanggo milih bali ing siji tutul. Tumindak kasebut kacathet ing sisih ndhuwur Kaca Watermarks, lan uga ing toolbar.
  • Tutul tunggal ing sisih kiwa tandha banyu kanggo dipilih, sing mriksa tandha lan sorot warna biru. Kanggo ngilangi tutul maneh ing sisih kiwa.
  • Pilih macem-macem watermark tunyuk ing liyane kanggo milih.
  • Tutul tunggal ing lambang setelan  utawa ing endi wae ing sisih tengen sapratelu tandha banyu, kanggo mbukak kaca setelan kanggo tandha banyu kasebut.
  • Tutul ing sisih kiwa rong pertelon tandha banyu kanggo milih.
  • Tutul kaping pindho tandha banyu milih banjur pilih kabeh liyane banjur nggawa sampeyan menyang kaca pratinjau.
  • Tutul banjur geser tandha banyu kanggo nuduhake "Pin / Un-pin / Delete / duplikat" tombol. Semat nggawe manawa banyu ora bisa dicopot.

nggawe New

Ing sisih ndhuwur 'Watermark List' yaiku 'Gawe Watermark Anyar'. Tutul iki kanggo banjur pilih kanggo nggawe jinis watermark sing katon ing ngisor iki.

Sinau babagan saben jinis watermark ing ndhuwur 'Jinis Watermark'bagean.

Solah

Q: Kepiye carane nggawe cadangan tandha banyu utawa tandha banyu?
A:
Tutul ing kene banjur waca 

Q: Kepiye cara nggawe duplikat tandha banyu?
A: Ana rong cara:
1) Ngganti jeneng banyu dadi duplikat. Kanggo nyoba nyelehake 2 sawise jeneng, hit rampung, sampeyan saiki duwe watermark anyar persis kaya sing lawas.
2) Ing kaca Watermarks geser tandha banyu kiwa kanggo mbukak tombol pin, duplikat lan mbusak.
Pin - PIN tandha banyu supaya bisa urip (mesthi dipilih) sawayah-wayah. Tandha banyu saiki bakal nuduhake ikon pin cilik ing sisih tengen. Milih maneh ora bakal dipateni. Iki kanggo tandha banyu sing dikarepake terus-terusan lan ora sengaja dipateni. Kanggo ngganti slide banjur pilih 'Un-pin'.
duplikat - njupuk tandha banyu sing disenengi lan diklonen. Sampeyan banjur bisa digunakake minangka titik wiwitan kanggo watermark anyar.
Busak - mbusak watermark kabeh. Ora njupuk maneh.

TIP: orientasi lanskap (ing ngisor iki) mbusak status (operator, wektu, batere) ing ndhuwur, menehi papan luwih akeh.

Video cepet ing ngisor iki nuduhake kepiye carane rampung. Ing video kasebut nuduhake 'Kunci', kita ganti tembung dadi 'Pin'.

 

 Setelan

Ngganti setelan tandha banyu kanggo tandha banyu sing dipilih pungkasan. Ikon setelan tutul ing kaca utama kanggo pindhah menyang kaca setelan kanggo watermark dipilih saiki. Sampeyan uga bisa nutul kaping pindho tandha banyu ing kaca utama kanggo pindhah menyang setelan watermark kasebut.

Enggo bareng / Ekspor

PENTING: Apple ngidini sawetara item bisa dituduhake menyang Album Kamera nanging mung 1 item sekaligus menyang ekstensi Nuduhake. Proses batch mung kanggo album kamera Apple.

Nuduhake ngidini ngekspor foto sing diwenehi tandha banyu lan ekstensi enggo bareng video liwat email, disimpen menyang album kamera, airdrop, cetak, salinan, Instagram, Facebook, Twitter, lan sapiturute. Yen sampeyan duwe aplikasi sing diinstal ing bagean piranti menyang GoogleDrive, Dropbox, Tumblr, Pinterest, Evernote, Buffer, LinkedIn lsp. Nggunakake iOS 8 fitur extension sharing. Ekstensi enggo bareng dilebokake ing aplikasi lan ngidini nuduhake file menyang layanan kasebut. Contone, download Pinterest menyang telpon sampeyan lan saiki sampeyan bakal bisa nuduhake saka iWatermark + utawa Foto foto langsung menyang akun Pinterest. Padha karo Tumblr, Evernote lan layanan liyane sing wis nggawe aplikasi dhewe kanthi dibangun ing extension sharing.

Ing potret gambar ing ndhuwur, ana sawetara pilihan enggo bareng partai katelu, Instagram, Facebook, Tumblr, Pinterest, Evernote, Hootsuite, Buffer lan akeh aplikasi enggo bareng sing akeh ndhukung dhukungan ijol-ijolan info iki. Gulung nengen kanggo ndeleng liyane. Dadi, ekstensi enggo bareng kasedhiya gumantung saka aplikasi sing wis diinstal.

Kata: Ekstensi ekspor sing ilang? Yen sampeyan duwe ekstensi ekspor kaya Instagram, Tumblr, Evernote, Buffer, lsp. Lan sampeyan ora bisa ndeleng ing dhaptar banjur gulung nganti tekan sisih tengen banjur pencet lambang 'Luwih…' ing kono sampeyan bisa nguripake gunakake, pateni sing ora ana lan atur dhaptar.

Instagram - unduh aplikasi Instagram lan iWatermark + bakal ditampilake ing area nuduhake / ekspor ing ndhuwur. Motret foto persegi ing aplikasi kamera Apple. Tandha banyu ing iWatermark + banjur pilih Instagram ing area enggo bareng (ing ndhuwur) lan bakal njupuk foto sing ditandhani banyu terus menyang Instagram sing bisa ngetrapake saringan lan upload menyang Instagram. iWatermark + minangka cara paling gampang kanggo menehi watermark foto sing dituju kanggo Instagram.

MASALAH: Lembar saham 'Salin menyang Instagram' ora katon. Kita ngekspor file watermark kanthi jinis sing ana. Yen sampeyan ngimpor file .heic mula iWatermark + ngekspor file .heic watermark. 'Salin menyang Instagram' ora katon kajaba file sing diekspor yaiku .jpg.
SOLUSI: Gunakake .jpg ing kanggo ndeleng 'Salin menyang Instagram' ing lembar saham. Coba lan sampeyan bakal weruh 'Salin menyang Instagram' ana ing kana. Kita ngira Instagram bakal nganyari aplikasi kanggo ngidini panggunaan file .heic saka lembar bareng.

Nuduhake Facebook dibangun ing iOS. Kanggo Flickr, Twitter, Evernote, Tumblr, Buffer download aplikasi kasebut supaya bisa ditampilake ing wilayah sing dituduhake.

'Extension Share' ngidini aplikasi liyane nawakake opsi ekspor anyar ing iWatermark +

Kamangka 'Photo Editing Extension' sadurunge ngidini aplikasi sing nyunting foto menyang foto watermark nggunakake iWatermark +.

 ? / Babagan / Prefs

Ing kaca utama tutul? lambang ing sisih ngisor kanggo tekan navbar ing sisih ngisor:

  • About - perusahaan, programer, info versi, kirim menyang kanca lan rating app iki.
  • Dhukungan Tech - kepiye kontak karo saran, kewan omo lan pitakon sing durung dijawab ing pandhuan iki.
  • Gawe - Iki paling bisa ditinggalake kajaba sampeyan ora ngerti babar pisan. Tegese maca area ing ngisor iki. Yen sampeyan pengin ngowahi bali menyang setelan asli banjur pencet tombol Gawan ing sisih kiwa ndhuwur.

0. Gawan - Tutul iki kanggo bali menyang setelan gawan asli
1. Kualitas Pratayang Retina - iWatermark + nggunakake gambar sulih résolusi ngisor kanggo tampilan supaya luwih cepet. Nguripake setelan iki bakal menehi gambar crisper ing layar sing ndhukung nanging mbutuhake luwih akeh memori. Sanadyan setelan, urip utawa mateni, ngowahi kualitas ekspor sing mesthi kualitas paling dhuwur.
2. Mbusak Lokasi GPS - mbusak data lokasi GPS sing dipasang ing foto. Metadata GPS yaiku sing ngidini masang foto ing peta ing akeh aplikasi. Iki uga tegese yen sampeyan nuduhake foto mula masarakat bisa maca info kasebut kanggo ndeleng lokasi sampeyan. Kadang iki dadi masalah keamanan. Contone foto sing sampeyan bareng online duwe metadata GPS sing nuduhake ing Eropa wingi, tegese sampeyan ora ana ing omah sampeyan ing Iowa saiki lan dadi pencuri iki bisa uga informasi sing migunani. Yen masalah iki, pilih preferensi kasebut ing bakal mbusak kabeh data GPS saka kabeh foto sing diekspor saka iWatermark +
3. Setelan kompresi vs Kualitas - Nomer sing luwih dhuwur bakal ngekspor kualitas sing luwih dhuwur lan ukuran sing luwih gedhe. Nomer ngisor ngekspor kualitas sing luwih murah lan ukuran file sing luwih cilik. Nomer gawan menehi paling apik kalorone. iWatermark + nggunakake alat / api sing padha kanggo kompresi .jpg minangka Photoshop lan aplikasi liyane. Yen sampeyan mutusake pangowahan, priksa manawa sampeyan ngerti kompresi jpg, kualitas vs ukuran lan perdagangan sing ditindakake kanthi riset online.
4. Kancing - iki kode kepemilikan kanggo nyilikake foto kanthi visual kanthi kualitas sing paling dhuwur. Bisa mlaku kanthi apik nanging cukup alon, bisa uga luwih alon kaping pindho.
5. Tanggal File sing diekspor - iki nemtokake tanggal file ing file sing diekspor kanthi gawan padha karo file asli. Iki njaga urutan urutan.
6. Jeneng Album Kamera Ekspor - atur jeneng folder / album sing diekspor iWatermark + ing Album Kamera. Uga katon ing aplikasi Foto Apple.
7. Padhang Padhang - ganti padhang latar mburi dam ing kaca 'Canvas'.
8. Tingkat Zoom Kaca Magnifying - atur level zoom kanggo kaca pembesar ing Kanvas Page. Tutul terus kanggo ndeleng kaca sing nggedhekake. 
9. Kontras Scan Kontras - Iki ngganti rata-rata default kanggo warna piksel sing dianggep ireng utawa putih kanggo tandha banyu Tandha sing mentas digawe. Kanggo ngreset standar, tutul tombol ing sisih kiwa ndhuwur kanthi judhul 'Defaults'.
10. Muni Umpan Balik - muter swara kanggo nanggepi acara.
11. Main 'Umpan Balik Haptics' - haptis minangka geter sing kedadeyan nalika nyetel item antarmuka panganggo utawa acara kaya nuduhake. Iki nguatake rasa kontrol virtual.
12. Ngelingake Babagan Jeneng Watermark Generik - babagan nggawe tandha banyu anyar ana peringatan supaya nggawe jeneng file deskriptif. Setelan iki dipateni peringatan.
13. Gunakake Pemilih Warna Apple OS - iki ngganti antarmuka kanggo milih warna saka kita (standar) menyang Apple lan bali. 
14. Umpan Balik Tester Ekstra - Nalika setelan iki urip, nambah rincian teknologi lan foto sing wis dibukak. Hubungi Dhukungan Tech saka ndhuwur manual ing baris nav & nutul 'Dhukungan Tech'. Ngirim email kanthi cara iki mbantu programmer sing tenanan nanging rada edan kanggo debug teka-teki / misteri sing dikubur ing iOS kanggo nggawe versi iWatermark + sing luwih anyar

Jinis Watermark

iWatermark duwe 12 jinis watermark, teks, teks arc, bitmap, vector, border, signature, QR, metadata, StegoMark, ukuran ulang, filter khusus lan opsi ekspor. Kita bakal miwiti nganggo Watermark Teks lan nggunakake conto kanggo nampilake kabeh setelan.

Sadurunge nerusake, kudu dingerteni manawa saben jinis watermark duwe kaca setelan, saben jinis watermark duwe setelan lan setelan sing padha karo liyane. 'Watermark Teks' nduweni setelan paling akeh lan saengga bakal entuk panjelasan paling akeh ing sak papan.

 Tèks

Watermarks teks gampang digawe. Teks landhep kanthi ukuran apa wae lan gumantung karo font sing kasedhiya. iWatermark + menehi akses menyang 292 font sing apik.

    Conto

Kanggo miwiti, ing kaca utama, tutul lambang kiwa kiwa banjur pilih foto minangka latar mburi kanggo mbantu nggawe lan ndeleng tandha banyu sampeyan. Sawise nggawe landmark banjur bisa digunakake kanggo foto tandha banyu.

1. Tutul item Teks… ing sisih ndhuwur kaca jinis watermark (kapacak ing ngisor iki).

2. Iki bakal nyebabake kaca setelan Teks Watermark. Isikan jeneng lan teks.

3. Setelan werno abu-abu nganti tekan 'Rampung' sapisan. Sampeyan bakal nggawe setelan ing ngisor iki aktif banjur sampeyan bisa nyetel ukuran, opacity, lsp. Yen sampeyan nggepuk 'Rampung' kaping pindho, sampeyan bakal bali menyang layar utama sing bisa milih ikon setelan supaya tandha banyu kasebut bali.

Setel setelan kaya ing video iki.

Setel setelan liwat pratinjau realtime.

PENTING: Kabeh ing setelan interaktif kaya sing ditampilake ing video ing ndhuwur. Iki tegese nalika geser panggeser ukuran banjur ngalih menyang foto supaya sampeyan bisa nyeret mundur kanggo ndeleng lan milih ukuran sing pas. Tutul geser terus terus mundur nganti sampeyan ndeleng efek sing dikepengini banjur diterusake. Iki ngidini sampeyan nyetel ukuran, opacity, lsp lan ndeleng asil pangaturan sampeyan ing foto kasebut.

Setelan ing gambar ndhuwur diterangake ing heading ing ngisor iki.

    jeneng

Ketik jeneng kanggo watermark. Tombol ing sisih tengen ndhuwur bakal diganti dadi 'Ganti jeneng'. Tutul jeneng maneh kanggo rampung menehi jeneng watermark. Jeneng sing jelas lan deskriptif paling apik. Mbantu sampeyan nemokake mengko. Saiki, yen sampeyan pengin ngganti jeneng maneh, tombol ing sisih tengen ndhuwur diganti dadi 'Duplikat' lan nutul banjur bakal nggawe sampeyan duplikat watermark asli kasebut.

    Tèks

Ketik konten teks sampeyan. Supaya teks multi-baris tekan tombol 'New Line' sing katon ing ngisor iki ing sisih tengen ndhuwur keyboard. Setelan anyar sing diarani 'Alignment' bakal katon. Pilih saka Alami, Kiri, Pusat lan Kanan banjur bakal didadekake siji nalika dideleng ing foto ing layar utama. Kanggo mbusak kabeh teks klik ing lambang x ing sisih tengen kolom teks. Sisipake Tag penting ing kene kanggo sinau luwih lengkap.

    font 

Pilih salah siji saka akeh fonts sing kasedhiya ing iWatermark. Tèks lan font ditampilake ing pasuryan font nyata, wysiwig (apa sing dideleng iku sampeyan entuk).

  • Goleki font.
  • Pratinjau font langsung ing watermark sampeyan ing potret kanthi demek terus  ing sisih kiwa kiwa.
  • Font & warna sing sampeyan gunakake kabeh bisa disenengi kanthi cepet. Klik font sing disenengi sampeyan kanggo nguripake lambang biru padat banjur ngalih menyang sheet anyar lan nambah font ing kana. Tutul jantung kapan wae kanggo ndeleng favorit sampeyan.
  • Tutul lambang dadu kanggo ngganti font kanthi acak lan banjur bisa ndeleng prekara kasebut.
  • Ikon panah bali & maju nggawa sampeyan bali lan nerusake liwat fonts acak.

TIP: Gunakake kolom telusuran ing sisih ndhuwur kanggo nggoleki jeneng (luwih gampang gulung nganti 300 font) utawa jinis font kaya skrip "mono" utawa '"" lan jinis basa font kaya "India", "Rusia", "Jepang", " Korea "," Thai "lan" Arab ".

Yen favorit font (ing ndhuwur), dilebokake ing panel fon favorit. Iki ngidini sampeyan duwe font favorit ing tips driji. Ora luwih nggulung liwat atusan fonts.

    Size 

Tutul terus seret geser supaya entuk ukuran sing pas. Jiwit lan zoom tandha banyu ing foto uga bisa digunakake nalika sampeyan bener ing kaca utama.
TIP: Ngetik ukuran menyang lapangan ing jejere panggeser bisa menehi ukuran saka 0 nganti 150%. Dene panggeser mung ngidini nyeret antarane 0 nganti 100%. Sampeyan uga bisa ngetik angka desimal kaya 75.5 kanggo ukuran sing pas.

    Angle 

Seret panggeser kanggo muter tandha banyu. Utawa ketik kolom ing sakabehe (contone 14) utawa nomer perpuluhan (eg 14.5) ing lapangan. Sampeyan uga bisa muter tandha banyu saka kaca utama. Sijine 2 driji ing tandha banyu lan corak kanggo muter.

    Opacity

Setel opacity / transparan to watermark. Ing sisih kiwa lan opaque sisih tengen.

    Werna

Setel warna tandha banyu kanthi gampang nutul warna.

  • Owahi Setelan Warna - Kanggo ndeleng kabeh opsi ing ndhuwur, tutul sunting ing sisih tengen ndhuwur utawa lambang setelan ing sisih ngisor kanggo ngowahi warna. Nilai RGB utawa HSL minangka 0..255 wilangan bulat, utawa dadi 00..FF heksadesimal. (ngisor).
  • Favorit - Ing sisih ngisor tutul lambang jantung kanggo mbukak kaca favorit. Tutul sel kanggo menehi warna ing sel kasebut.
  • Dropper Mripat - Tutul lambange kanggo mbukak Kaca Kanvas lan gunakake tengah kaca pembesar kanggo milih warna ing foto sampeyan. TIP: Disaranake nggunakake iki kanggo milih warna watermark sing luwih alus. Contone foto sampeyan bisa uga katon suryo srengenge liwat segara biru kanthi gunung ing sisih tengen. sampeyan bisa milih salah sawijining warna emas ing wayah surup kanggo digunakake kanggo tandha banyu ing sisih tengen sing peteng ing gunung. Iki ngilangi ngenalake warna anyar menyang foto sing bisa ngganggu konsistensi lan integritas. Subtle apik kanggo tandha banyu. Ora prelu mripate wong.
  • Radomize - ing sisih kiwa dropper mripat ana lambang dadu. Tutul banjur entuk warna acak. Iki kaya ing kaca font sing lambang radomize nindakake perkara sing padha kajaba font.

Iki minangka video sawetara rincian kasebut.

Kata: Ana 2 pamilih warna sing diterangake ing ndhuwur lan sing katon minangka pamilih warna standar. Sing liyane bisa dideleng kanthi ngganti salah sawijining pilihan sing diarani, 'Gunakake Apple OS Color Picker'. Uripake lan baleni maneh menyang pamilih warna ing tandha banyu apa wae lan sampeyan bakal bisa ndeleng Apple sing katon ing akeh aplikasi. Pilihan sampeyan dhewe.

    efek

Ora ana - ngidini milih warna teks
Ukir lan Emboss - efek kanthi transparansi opsional. Loro-lorone nggawe tandha banyu sing apik banget.

Yen transparansi asil paling apik bisa digayuh nalika warna teks putih utawa diwarnai cahya. Yen teks peteng utawa ireng, sithik banget yen ana bedane ing antarane ukiran, emboss lan ora ana.

    Shadow

Setel warna lan opacity saka bayangan watermark.

    Efek Teks

Efek, Ngiringan utawa Emboss. Mung kasedhiya kanggo watermark Text lan Arc Text. Asil paling apik digayuh nalika warna teks putih utawa diwenehi warna cahya. Yen teks peteng utawa ireng, sithik banget yen ana bedane yen fx urip utawa ora aktif.

    Latar mburi

Pilih warna lan opacity kanggo latar mburi alun ing sekitar tandha banyu.

    posisi

Yen sampeyan pangguna wiwitan, demek banjur seret tandha banyu kanggo ngganti lokasine luwih cocog tinimbang umume, nanging posisi Posisi utawa Tile ngidini luwih tliti.

FYI: Posisi relatif ing iWatermark. Posisi kanggo obyek ditemtokake% saka sudhut. Iki tegese manawa ora ana ukuran utawa orientasi foto, sampeyan bakal entuk asil sing padha kanthi visual. Ukuran / posisi area banyu dipengaruhi dening dimensi foto. Tandha banyu bakal dipanggonke ing papan sing padha ing saben foto tanpa preduli babagan ukuran lan orientasi saben foto ing kumpulan. Conto: ing rong kumpulan, siji kurang lan resolusi dhuwur liyane, tandha banyu wates wates kira-kira 2 piksel ing ukuran foto resolusi sing kurang nalika diukur 10 piksel amba ing foto resolusi dhuwur. Iki isih fitur esensial liyane sing ndadekake iWatermark + unik lan dihargai fotografer profesional.

Posisi tandha banyu bisa diset ing 3 cara:

  1. Tutul banjur seret tandha banyu ing Kaca Canvas.
  2. Kanthi nutul teks sing disorot ngelawan tembung 'Posisi'. (Teks sisih kiwa, ndhuwur-tengen, lsp. Deleng gambar ngisor ing ngisor iki) utawa tutul kaping pindho lambang pin.
  3. Kanggo kontrol sing luwih tepat (miturut piksel) liwat tutul lokasi watermark ing Nudge ing sisih ngisor.

Banjur ing Kaca Canvas, sampeyan bakal bisa ndeleng iki:

sing banjur bisa digunakake kanggo nuding tandha banyu ing tambahan cilik.

Pinning

Nalika mindhah watermark menyang posisi sampeyan wis pin ing kana. Tandha banyu sing disematkan dirujuk ing sisih kiwa, tengah utawa tengen lan ndhuwur, tengah lan ngisor. Ing gambar ing ngisor iki watermark ana ing 'Kiri' lan 'Ndhuwur'.

setelan posisi & kothak ing iwatermark +

  • Pilih sudhut pinned. Klik ing Kiri, Tengah, utawa Tengen lan Ndhuwur, Tengah utawa Ngisor.

TIP: Posisi tandha banyu dituduhake dening lambang pin putih biru ing kaca foto pratinjau (deleng ing ngisor iki). Coba mindhah tandha banyu nganggo driji lan deleng lambang pin menyang sudhut liyane nalika nyedhaki. Tutul kaping pindho pin kanggo pindhah menyang setelan posisi.

    Tiling

Apa kanggo kasus khusus sing pengin dilebokake tandha banyu ing foto kanthi kaping pirang-pirang nggawe angel nyalin utawa nggunakake foto kanthi nugel. Nguripake kanthi nggeser saklar pisanan ing Position sing ditampilake ing gambar ndhuwur. Aktifake dadi ijo kanggo jubin.

Setelan kanggo jubin cukup jelas. Pindhah slider banjur pratinjau pangowahan kasebut.

  • Ukuran - nyuda / nggedhekake ukuran nampilake luwih / sithik salinan watermark kasebut ing foto.
  • Kesenjangan - kesenjangan ing antarane saben salinan.
  • Offset Horisontal - mindhah kabeh salinan nengen utawa ngiwa
  • Offset Vertical - mindhah salinan munggah utawa mudhun.
  • Angle - ngganti sudhut kabeh salinan.
  • Opacity - ngganti transparansi tandha banyu kabeh salinan.

Eksperimen karo jubin nggunakake pratayang. Biasane jubin rampung nganggo banyu 1 banyu digunakake kanggo nambah perlindungan tambahan menyang foto. Nanging, kanggo seneng-seneng, sampeyan bisa ngaktifake tandha banyu utawa 2 sing luwih akeh kanggo efek khusus.

Kotak ing ndhuwur nggunakake 1 Teks Watermark nanging uga bisa nggunakake Text Arcs, Graphics lan jinis watermark liyane. Dheweke bisa uga luwih subtle nalika ing ndhuwur, nanging kita pengin nggawe jubin katon kanthi ukuran sanajan cilik kanggo manual.

    Pasang ©, ™, ®

Lebokake Karakter khusus. Ing sisih ndhuwur keyboard ing setelan 'Watermark Teks' yaiku:

3 pertama yaiku ketik sing cukup kanggo nglebokake karakter kasebut (simbol hak cipta, merek dagang lan merek dagang).

    Lebokake Tag 

Tag migunani banget! Gunakake 'Pasang Tag' ing sisih ndhuwur keyboard (katon ing ndhuwur) kanggo nyelehake Metadata (kaya model kamera, tanggal nggawe, nomer urut-urutan, jeneng file, lokasi, lsp) saka foto utawa video kasebut menyang tandha banyu sing katon ing foto kasebut utawa video Ana sawetara conto watermark sing kasedhiya karo app nanging sampeyan bisa nggunakake iki kanggo nggawe watermark khusus kanggo nampilake macem-macem info ing foto sing bakal beda-beda gumantung karo metadata ing foto kasebut.

Kanggo nggunakake Tag tutul tombol 'Pasang Tag' sing dijupuk menyang kaca iki:Lebokake tag ing watermark ing copypaste

Ing gambar ing ndhuwur ing sisih ngisor 'Tampilake Kabeh Tag' nuduhake minangka standar. Nalika 'Mung Tag kasedhiya' dipilih mung tag sing ana ing foto sing dipilih bakal ditampilake.

Saben tag duwe format, mesthi diwiwiti% supaya program bisa ngenali manawa iki minangka tag. Ing ngisor iki label kasebut info saka metadata ing foto sing dipilih. Yen ora ana foto sing dipilih (foto sing ditampilake ing kaca kanvas) umpamane info umume generik.

Saben variabel sing nyimpen potongan metadata tartamtu saka foto. Ing kene sampeyan bisa ndemek salah sawijining variabel metadata (tag) kanggo nglebokake info foto kasebut minangka tandha teks teks. Tandha banyu teks kasebut bisa diformat lan teks liyane kanggo mbantu nggambarake lan nerangake tag kasebut.

Kanggo ndeleng iki, tutul salah siji tag ing ndhuwur banjur sampeyan duwe tandha teks kaya iki.

Ing conto ing ndhuwur% CAM1 minangka variabel sing nyekel info model kamera sing ditarik metu saka saben foto. 'Kamera:' mung minangka deskripsi / label kanggo info sing bakal ngetutake. Ing pirang-pirang foto saka kamera liyane sing bisa ditandhani watermark Kamera: Nikon sing pertama, Kamera: Canon ing nomer loro lan Kamera: iPhone 6 Plus ing tanggal 3.

Deleng tandha tandha banyu ing ngisor foto iki sing nuduhake Kamera sing digunakake lan info liyane.

Apik banget apa sing bisa nambah 3 tandha banyu lan tag kanggo foto.

TIP: Siji tag sing migunani banget yaiku% WCNT. Gunakake iki karo sekumpulan foto kanggo nempel nomer kanthi stabil ing foto. Dadi, yen sampeyan duwe 300 foto ing kumpulan lan sampeyan duwe tandha teks nganggo tag kaya iki:
Angka% WCNT saka 300
Banjur saben potret bakal ana tandha banyu sing ujar kaya Nomer 17 saka 300.

Kita terus nambah label. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan label menyang klik Teks Watermark Tekan Tag banjur deleng info ing saben tag.

TIP: Ora bisa nduwe macem-macem fonts lan ukuran font ing siji watermark teks, dadi yen sampeyan pengin nggawe loro watermark teks sing kapisah.

 Tèks Arc

Watermark Teks Arc ngasilake tandha teks banyu ing jalur sing mlengkung. Ing ngisor iki kabeh setelan, luwih akeh setelan banjur watermark liyane. Cara paling apik kanggo ngerti yaiku nyoba lan nyoba. Wis luwih akeh setelan banjur mung tandha banyu 'Teks'. Setelan tambahan kasebut diterangake ing ngisor iki.

Deleng panjelasan setelan teks pertama Jeneng, Teks lan Ukuran ing tandha teks teks ing ndhuwur.

    let

Nyetel papan ing antarane aksara. Mirip karo kerning nanging kerning nyetel spasi ing antarane 2 huruf tartamtu, dene 'Spacing' nambah utawa nyuda spasi ing antarane kabeh huruf kanthi merata.

    radius

Nyetel ukuran radius ing% nganti dawa horisontal utawa vertikal maksimal sing luwih cilik.

    Ukuran kanggo Cocokake

Ngowahi ukuran bunder kanthi otomatis kanthi ukuran tembung lan ukuran font.

    A menyang ∀

Geser teks.

    Angle

Seret panggeser kanggo muter teks ngubengi cincin. Utawa ketik kolom ing sakabehe (contone 14) utawa nomer perpuluhan (eg 14.5) ing lapangan.

    Bunder jero

Ngontrol werna lan opacity ing njero bunder.d

 Bitmap / Logo

Cepet Mulai

  1. Kaping pisanan, bukak foto saka pamilih media
  2. Ing 'Dhaptar Watermark' pilih 'Gawe Watermark Anyar' banjur 'Gawe tandha banyu Grafik Bitmap anyar'.
  3. Gunakake tombol 'Pick' kanggo milih logo utawa grafis (format .png) saka perpustakaan foto.
  4. Nyetel setelan liyane kanggo rasa sampeyan.
 

Ringkesan

Grafik Watermarks apik kanggo logo, seni lan tetandan. Gunakake logo sampeyan utawa grafis nanging kudu format grafis khusus sing diarani .png kanthi latar mburi transparan. Tandha tandha, simbol lan grafis liyane sing kalebu latar mburi transparan lan file .png. Iki tegese sanajan grafis persegi mung teken sing ditampilake lan sing dudu tandha transparan ngidini foto latar mburi ditampilake. Format file kanggo nindakake iki diarani .png kanthi transparansi lan ngidini latar mburi watermark transparan (a .jpg ora ngidini transparansi iki, .png kudu digunakake).

Ing ngisor iki sampeyan bakal sinau babagan ngimpor png & cara nggawe file PNG.

Q: Napa nggunakake .png kanthi transparan kanggo watermark logo ing foto?

1. Bener  .png karo Transparan
2. WRONG     Latar mburi putih disebabake nggunakake:
a) .png tanpa transparansi utawa
b) .jpg

A: Loro grafis cap ing ndhuwur yaiku persegi.

  1. Logo cap, yaiku PNG kanthi transparansi. PNG iki nduweni wilayah sing transparan, saéngga cap katon diubengi mung latar mburi.
  2. Iki grafis sing padha nanging jpg utawa .png tanpa transparansi kaya kothak putih nuduhake latar mburi perangko kapindho.

Priksa metu FAQ (ngisor) utawa Google 'png' lan 'transparansi' kanggo sinau luwih lengkap babagan nggawe file .png kanthi transparansi.
Nggawe Watermark / Logo Watermark kaya nggawe Tandha Watermark. Bentenane mung kita ngimpor grafis khusus.

Nransfer logo sampeyan menyang iOS

Q: Kepiye cara ngimpor logo / grafis saka piranti utawa web menyang aplikasi Foto Apple ing iPhone / iPad?
A: Ana sawetara cara kanggo ngimpor file nanging mung nggunakake salah sawijine.

  • Email (paling gampang) - logo email utawa grafis dhewe. Banjur bukak email kasebut ing piranti seluler sampeyan banjur klik terus file sing dipasang kanggo nyimpen menyang Album Kamera piranti. 
  • Airdrop Apple - yen sampeyan wis ngerti, Airdrop bisa digunakake kanggo ngimpor logo / grafis menyang iPhone / iPad. Info ing Airdrop ing Mac. Info nggunakake Airdrop ing iPhone / iPad. Kanggo nuduhake logo png saka Mac kanggo iOS, terus tombol kontrol banjur tutul file logo lan ing panemune ing Mac lan menu gulung mudhun. Ing menu iki pilih Nuduhake lan ing menu molor sabanjure pilih Airdrop. Nalika Airdrop katon sawise sawetara utawa loro kudu nuduhake piranti iOS sampeyan, klik sapisan lan bakal nuduhake kemajuan ngirim file lan bip ing pungkasan. Yen ora ana piranti iOS, mula Priksa Airplay diaktifake piranti iOS sampeyan.
  • Saka iPhone / iPad utawa Mac sampeyan bisa Nyalin & Tempel grafis langsung menyang Watermark Grafis.
  • Tandha Tandha Scan (kaya angel) - bisa digunakake kanggo ngimpor teken utawa pindai ing gambar. Yen sampeyan duwe subjek sing peteng (kayata teken) lan latar mburi putih sing resik lan resik. Nggunakake kamera kanggo mindhai logo ing kertas lan ngasilake file PNG. Nggunakake kriya asli bakal dadi résolusi sing luwih dhuwur. Lunga ing kene kanggo sinau maneh.

Kata: Susah kanggo nemtokake ing piranti iOS yen file kasebut .png utawa ora. Dadi, kita nggawe cara sing gampang. Nalika nggawe tandha banyu Bitmap / Logo nalika ngeklik tombol 'Pilih' sampeyan bakal weruh gambar cilik foto, ing sisih ndhuwur tengen ana lambang i karo bunder  Tutul banjur bakal overlay gambar cilik kanthi jinis file, résolusi, ukuran lan tanggal / wektu nggawe. Banget Handy

Gawe Watermark / Logo Watermark

  1. Bukak Kaca Watermarks, pilih 'Gawe Watermark Anyar' banjur pilih 'Bitmap Graphic'. Saiki ing setelan 'Bitmap Graphic' ana 2 tombol:
  2. 'Pilih' sing ngidini sampeyan milih logo saka album kamera utawa
  3. 'Tempel' sing ngidini sampeyan nempelake barang sing wis disalin ing papan liya.
  4. Pindhah menyang Halaman Setelan kanggo tandha banyu iki lan ganti rasa sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake grafis utawa foto apa wae, nanging 99% wektu kanthi grafis .png kanthi transparansi bakal dadi sing dikarepake kanggo watermark. Kabeh conto grafis ing iWatermark yaiku .png kanthi transparan.

Q: Napa aku entuk lambang tandha peringatan ing sisih kiwa tombol 'Pilih' (gambar ing ngisor iki)?

A: Tutul ing lambang peringatan ing sisih kiwa Jeneng utawa Grafis (ing layar ndhuwur) bakal nyritakake masalah lan solusi kasebut.

Q: Kepiye carane nggawe format grafis (transparan .png) dadi watermark?
A: Umume wong njaluk saka desainer utawa nggawe dhewe. Google kanggo 'kepiye nggawe logo?' utawa 'kepiye cara nggawe logo png kanthi transparansi?'

Q: Napa aku njaluk kothak putih, alun-alun, persegi sekelompok logo?
A: Tegese sampeyan duwe jpg dudu png. Mangga maca kabeh ing ndhuwur.

    Pick 

Ngidini milih grafis saka Album Kamera ing piranti sampeyan. Gambar sing diformat .png paling apik amarga dawane wilayah sing transparan. Pilih nuduhake kabeh item ing album kamera sampeyan. Deleng ing ndhuwur Q&A Kepiye cara ngimpor logo.

    tempel

Gambar .png yen sampeyan ana ing clipboard. Sampeyan bisa nyalin aplikasi liyane (kaya Email utawa Foto) banjur tempel ing kene.

    Size

100% tegese jembar utawa paling dhuwur sing paling minimal.
TIP - Seret saka 1 nganti 100% kaya sing wis dijelasake ing ndhuwur, nanging sampeyan bisa ngetik 1 nganti 300. Sampeyan uga bisa ngetik angka desimal kaya 105.5 kanggo ukuran sing pas.

    mirror

Pangilon kanthi horisontal lan / utawa pangilon kanthi vertikal. Tutul terus kanggo ndeleng pratinjau.

    Tint

Ngganti warna isi grafis, kaya logo sampeyan, saka warna apa wae sing pengin. Iki bisa uga gampang dienggo nggawe grafis cocog karo warna ing foto.

Opacity lan Shadow kerjo kaya sing diterangake ing ndhuwur Watermark Text.

Sawise sampeyan tekan 'Rampung' kabeh kontrol liyane kasedhiya lan diterangno ing ndhuwur ing Nggawe Watermark Teks.

 Vector

Watermark Vector adhedhasar perwakilan matematika gambar. Vektor nggunakake poin, garis, kurva lan primitif grafis liyane ing grafis. Iki tegese ora kaya grafik bitmap sing bisa katon blocky kanthi ukuran sing beda vektor katon sampurna ing kabeh ukuran.

iWatermark + nduwe perpustakaan vektor SVG sing dibangun banget. SVG minangka format tartamtu kanggo vektor.

Ing ndhuwur minangka conto nggunakake grafis vektor SVG (rubah), metadata (ora katon) lan 2 watermark teks (Ora ana udan… Fox Photography).
PENTING: Watermarks subtle biasane paling apik. Nanging ing gambar cilik iki, kudu nggunakake watermarks kontras sing dhuwur supaya bisa katon kanggo gambar ukuran cilik ing manual iki. Ing versi gedhe saka foto iki yen Fox lan Logo tinimbang putih minangka salah sawijining warna ing foto, kaya ijo utawa coklat, mula bakal digabung menyang foto kasebut lan isih bisa dingerteni. Keputusan kanggo watermark kanthi kontras sing kuwat utawa alus kabeh gumantung karo kekarepan sampeyan.

 Border

Tipe liya sing migunani yaiku Watermark Border. Uga nggunakake seni seni seni SVG (sampurna ing kabeh ukuran) kanggo nggambar wates ing foto wutuh lan uga scroll scroll ing pojok. Gunakake Pick sing kapacak ing ngisor iki kanggo milih grafis ing perpustakaan tapel wates. Wates duwe setelan khusus sing diarani:

    Inset

banjur masang wates ing jarak sing sampeyan aturake.

watermark vektor kanggo Android lan ios

Sampeyan bisa nggunakake wates kanggo nyorot wong sing spesial kasebut. :)

 

 QR-Kode

Kode QR (sing diarani "Response Cepet") yaiku kode bar sing bisa diwaca sel telpon sing bisa nyimpen URL situs web, teks kosong, nomer telpon, alamat email lan akeh data alfanumerik liyane nganti 4296 karakter. QR bisa nggawe tandha banyu gedhe.

Gambar conto QR ing ngisor iki ngemot url situs web kita, https://plumamazing.com. Aplikasi kamera ing iOS (ing iOS) lan aplikasi kamera murni ing Android bisa mindhai lan tumindak info ing kode QR. Uga ana akeh aplikasi pemindai QR liyane sing kasedhiya ing toko app. Pindai kode QR ing ngisor iki lan sampeyan bisa milih mbukak situs kanthi otomatis. Sampeyan bisa nggawe siji kanggo situs utawa kaca apa wae kanthi info sing pengin ditampilake.

Watermark kode qr kanggo ios lan Android

Tuladha panggunaan. QR bisa migunani minangka tandha banyu ing foto lan grafis liyane sing bisa ngemot jeneng, email, url kanggo nggawa wong-wong menyang situs sampeyan utawa info liyane gumantung saka kreativitas sampeyan.

1. Sapa sing bisa duwe tandha banyu QR kanggo foto lan saben QR bisa nyebabake kaca web dhewe kanthi informasi babagan lokasi, kondhisi, rega, lsp.

2. Tandhesake foto nganggo QR sing ngemot url, email, hak cipta lan info liyane. Apik kanggo njaga sambungan sampeyan karo foto kanggo Facebook, Twitter lan media sosial liyane. Yen sampeyan ngunggah foto menyang situs media sosial, asring mbusak metadata. Situs sosial ora ngilangi tandha banyu sing katon kaya teks, tandha, grafis utawa QR.

3. Gawe video instruksional menyang Vimeo, YouTube, lan sapiturute utawa situs sampeyan. Sijine link langsung menyang video sampeyan menyang QR. Goleki sawetara kertas kanggo nyithak stiker lan cetak kode QR iki. Saiki tampik kode QR iki menyang manual. Yen pangguna mbutuhake pitulung luwih visual bisa mindhai QR supaya langsung menyang video kasebut.

Gawe Watermark QR-Code!

Saka kaca 'Watermark Anyar' pilih 'QR-Code…'. Wenehi jeneng banjur selaras karo selera. Elinga yen sampeyan nyuda ukuran lan opacity bisa uga angel kanggo scanner maca kabeh info. Eksprimen lan waca luwih lengkap babagan QR ing web kanggo info lengkap.

Watermark kode qr kanggo Android lan ios

TIP: Klik ing kene kanggo menehi katrangan lengkap babagan QR Code lan gampang diwaca

  Signature

Tandatangan (saka basa Latin: signare, "kanggo mlebu") minangka gambaran tulisan tangan (lan asring digawanake) jeneng wong yen wong nulis ing dokumen minangka bukti identitas lan maksud. Tandatangan minangka simbolis saka pangripta karya. Akeh seniman terkenal (Claude Monet, Albrecht Durer, Henri de Toulouse-Lautrec, Salvador Dalí, Johannes Vermeer, Wassily Kandinsky, Joan Miró, Henri Matisse, Henri Rousseau, Maxfield Parrish lan liya-liyane) mlebu karya kasebut. Aja nganti ana sing ngandhani, tandatangan bisa nggawe tandha banyu klasik.

Tandha tandha banyu kanggo Android lan ios

'Tandha Tandha Tandha' bisa digawe kanthi 'Scan Signature' utawa grafis (file .png transparan) sing sampeyan lebokake. Grafis kanthi kontras dhuwur kayata teken ing endi tinta saka pena ireng utawa paling ora peteng lan latar mburi putih bisa digunakake kanthi apik.

Gawe Watermark Signature!

3 cara input tandha lan gunakake tandha banyu.

tandha tandha banyu kanggo Android lan ios

    1. Scan

Entuk lembaran kertas putih sing ora terang, pena tinta utawa tajam sing gelap lan tulisen tandha tangan sampeyan ing tengah. Cetakan lembaran iki merata rada tanpa bayangan.

Saka kaca 'Watermark Anyar' klik 'Scan Signature' kanggo ndeleng kaca iki.

Klik tombol 'Scan Signature', sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang kamera sing bisa njupuk pindai / foto teken sampeyan. Iki bisa uga butuh sawetara upaya kanggo nyoba.

Kontras Scan - Dadi master Jedi nyetel kekuwatan cahya lan peteng ing jagad iki. Iki minangka setelan sing paling penting kanggo nyetel supaya sampeyan mung teken lan mbusak bayangan utawa kisut ing kertas. Putih bakal dicopot lan mung bit tinta peteng sing isih ana ing file .png sing digawe saka teken sampeyan.

    2. Pilih

Entuk tandha saka Album Foto. Sampeyan bisa uga wis digawe scanner ing scanner liyane utawa cara liya sing bisa ngimpor menyang Foto Foto banjur info iWatermark.

    3. Gambar

Klik tombol 'Gambar' ing ndhuwur kanggo nulis tangan ing teken nggunakake driji. Pencet terus "kanvas teken kothak" kanthi sawetara detik, nganti kanvas nuduhake garis biru ing saubengé, banjur miwiti tondo asto teken nganggo driji utawa nganggo potlot Apple.

Kabeh setelan liyane diterangake ing 'Watermark Teks' ing ndhuwur.

Saiki sampeyan bisa mlebu foto smartphone lan gambar seni kanthi gampang sadurunge nempatake ing facebook, twitter lan instagram, lsp.

Nempelake tandha tekat ing foto yaiku salah sawijining cara sing apik kanggo menehi tandha marang para pamirsa sing wis digawe lan kanthi mangkono njaga sambungan menyang foto sampeyan utamane yen wis sumebar.

Ikon Watermark Garis garis

Watermark Lines asring digunakake dening situs foto saham sing ngedol foto lan grafis kanggo njamin ora disalin. Iki minangka garis pertahanan sing kuat kanggo foto sampeyan. Garis kasebut, kaya tandha banyu jubin, nggawe angel banget lan akeh pakaryan, kanggo wong sing pengin mbusak tandha banyu lan nggunakake foto sampeyan.

Bisa katon kuwat nanging sampeyan uga bisa nggawe subtle kanthi nyuda opacity nganti meh ora katon. Subtle tansah dadi pilihan apik karo watermarks.

Mangkene antarmuka pangguna kaya iki:

Tangkapan layar tandha banyu garis

Kene sampeyan bisa ndeleng kabeh unsur biasanipun.

jeneng – nuduhake tandha ngasilaken kuning ing sisih kiwa amarga kita wis diwenehi jeneng unik durung.

Koleksi – kene sampeyan bisa milih saka 'Cross', 'Angled' lan 'Star'. Tutul terus salah siji kanggo ndeleng pratinjau kaya apa. Cross katon kaya iki, +. Angled katon kaya iki minangka x. Star katon kaya sing pisanan 2 ing wektu sing padha.

Size - ngontrol dawa garis.

Jembar – kontrol jembaré saka garis.

Corner - loncat karo muter awak kanggo nambah sudhut werna padha kanggo garis.

Werna - nyetel werna

Shadow – nyetel bayangan sing ditambahake ing garis.

Opacity - cara sing tansah penting kanggo nambah transparansi.

 Metadata

PENTING: Watesan saka 1 tandha Metadata saben foto.

Ana luwih saka mripat ing file gambar foto digital. File foto ora mung bisa nyimpen data gambar nanging uga informasi babagan gambar lan sing diarani 'Metadata'. File foto bisa kalebu kelas teknis, deskriptif lan administratif metadata saka sawetara jinis kanthi jeneng kaya EXIF, TIFF, IPTC, lsp. Sampeyan bisa google kanggo info lengkap. Sing penting yaiku iWatermark + ndhukung metadata minangka jinis watermark. Iki tegese sampeyan bisa nggawe tandha banyu sing nambah jeneng, judhul, hak cipta, lsp ing njero file foto minangka metadata. Iki minangka lapisan keamanan liyane lan cara kanggo ngesyahke yen foto sampeyan duwe.

Ing iWatermark, sampeyan bisa nindakake 3 perkara penting kanthi metadata:

1. Tambah metadata sing ora katon menyang foto kanthi tandha banyu.
2. Nambah tandha banyu sing katon sing nampilake metadata sing dicithak ing foto.
3. Deleng metadata foto.

Gawe Watermark Metadata!
1. Kanggo nambah tandha banyu metadata sing ora katon diwiwiti saka kaca 'Watermark Anyar' pilih 'Metadata…' lan sampeyan bakal bisa ndeleng kaca iki:

watermark data meta kanggo Android lan ios

Ing kene sampeyan bisa nambah nitahake foto lan sing duwe hak cipta. Ketik tembung kunci kanggo mbantu nemokake foto kasebut ing ngarep yen sampeyan nggunakake Lampu utawa Picasa. Kolom komentar yaiku kanggo apa wae sing pengin ditambahake.

 Stego

PENTING: Mung 1 StegoMark sing diijini saben foto sing bisa.

StegoMark minangka implementasi tandha steganografis pisanan kanggo fotografi lan mung kasedhiya ing iWatermark. Steganografi ngrujuk marang proses apa wae data ing data gambar foto nyata.

StegoMark amarga nggabungake Steganografi, sing asring diarani Stego kanggo cendhak lan Mark saka tembung Watermark. StegoMarks nggunakake algoritma khusus sing dirancang ing Plum Amazing. Enkoding khusus iki nggawe data sing meh mokal kanggo nemtokake tanpa iWatermark. Yen ora ana sandhi banjur salinan salinan iWatermark bisa mbukak teks sing didhelikake. Yen ana sandhi banjur mung wong sing nganggo sandhi lan iWatermark bisa mbukak teks sing didhelikake.

Salah siji cara kanggo nggunakake StegoMark yaiku nampilake email utawa bisnis url menyang foto. Iki bebarengan karo Metadata lan tandha banyu sing katon menehi proteksi lapisan beda kanggo kapercayan sampeyan lan nempel menyang foto. Saben lapisan watermark sing kapisah bakal nolak kanthi macem-macem cara sing bisa ditindakake menyang foto kaya potongan, resimpen, ganti jeneng, lan sapiturute kanggo njaga informasi kepemilikan.

Nggawe StegoMark

Kanggo miwiti mbukak kaca 'Watermark Anyar' banjur pilih 'StegoMark…' lan sampeyan bakal bisa ndeleng kaca iki:

Kanggo 'Jeneng' sijine jeneng deskriptif sing apik kanggo StegoMark iki

Ing 'Pesen Hidden' lebokake teks sing pengin sampeyan lebokake ing data gambar.

Nganggo sandhi ora ana sing nganggo iWatermark + bisa maca pesen kasebut nanging ora ana wong liya.

Ketik sandhi kanggo privasi luwih sing ateges wong sing sandhi lan iWatermark + bisa maca pesen teks kasebut.

Sawise rampung, ekspor foto StegoMark'ed. Priksa bagean sabanjure 'Maca StegoMark' kanggo ndeleng babagan ndeleng info sing didhelikake.

Maca StegoMark

Kanggo maca StegoMark, bukak dhisik foto watermark StegoMark sing diekspor saka tombol 'Open Photo' ing iWatermark +.

Banjur menyang i kanthi lambang bunder ing sauntaré nav nav.  Tutul kanggo ndeleng info ing foto iki, klik tab 'StegoMark' kaya sing katon ing ngisor iki. Ketik sandhi yen sampeyan duwe banjur pencet tombol ndeteksi kanggo ndeleng pesen sing didhelikake katon ing kothak ing sisih tengen.

PENTING: Mung 1 StegoMark saben foto.
25 karakter utawa kurang (disaranake) ing StegoMark ngidini paling tahan nalika disimpen / recompressing foto banyu .JPG. Nganti 80 bisa digunakake, nanging bakal nuwuhake daya tahan pesen kasebut. Elinga, sampeyan bisa nggunakake URL sing luwih cendhek kanggo nggawe URL luwih cilik kanggo nampilake.

Kanggo Maca StegoMark Klik kene

 Ngowahi ukuran

PENTING: Nalika watermark Resize aktif, "garis garis putus" ing sakubenge foto ditampilake kanthi warna ijo (ora biru kaya biasane) kanggo ngelingake sampeyan Owahi ukuran lagi digunakake. Uga mung 1 ukuran watermark sing diidini sekaligus. Yen sampeyan milih sing anyar, sing lawas bakal dipateni.

Kita nimbang Ngowahi ukuran banyu amarga kabeh sing sampeyan lakoni kanggo ngatur foto nggawe awake dhewe luwih apik. Pilihan kesenian sampeyan bisa nggawe foto kanthi identitas. Foto Instagram dudu sing pertama dadi alun-alun, nanging Instagram kanthi efektif, nggawe foto alun lan video kanthi gaya. Bisa uga, mengko, ukuran lan wangun liyane bakal digawe misuwur dening seniman liyane.

Ubah ukuran minangka watermark ngidini Instagrammers mriksa centhang lan output ukuran 'Instagram' kanthi cepet menyang Instagram lan jaringan sosial liyane. Mula akeh sing rumangsa iWatermark + minangka aplikasi sing penting kanggo Instagram.

Ing ngisor iki foto sing wis diowahi ing pirang-pirang gambar, kanthi saben gambar sing nuduhake setelan ukuran sing kanggo foto kasebut.

Gambar Asli Ora Diowahi

Kita nggabungake Aspect Fit lan Aspect Isi item sing kapisah ing antarmuka menyang siji item sing diarani zoom. Kabeh kontrol saiki kalebu zoom ngidini sampeyan nggunakake pratinjau langsung kanggo entuk 'aran' apa sing pengin dideleng kanggo output.

Kabar nalika nyeret manawa kunci kontrol Zoom menyang lan nampilake Aspect Fit ing 0% Zoom lan Aspect Isi ing 100% Zoom. Iki ditindakake kanggo luwih gampang.

 Filter Filter

Cara liya kanggo watermark a yaiku menehi gaya kabeh foto. Filter sing Disesuaikan ndadekke Akeh filter kanthi pilihan akeh. Sayange, kita ora bisa nerangake kabeh ing kene. Disaranake eksperimen (muter-muter) kanthi siji filter kaya 'Pixelate' kanggo menehi perasaan babagan kerjane. Sawise sampeyan duwe filter kanthi setelan tartamtu sing sampeyan simpen minangka watermark kanthi jeneng deskriptif supaya sampeyan bisa nemokake lan nggunakake ing mbesuk. Sampeyan bisa menehi jeneng filter kanggo seniman sing menehi inspirasi. Filter 'Van Gogh' bisa nggawe warna luwih sregep lan nambah swirl. Filter 'Ansel Adams' bisa nggawe foto ireng lan putih, nambah kontras lan nambah ketajaman. Jeneng sing cocog bakal mbantu sampeyan bali menyang kombinasi setelan sing sampeyan temokake lan disimpen.

Filter-filter ing iWatermark adhedhasar gambar Teknologi inti sing digawe Apple. Link iki duwe katrangan teknis, rincian setelan lan foto sing nuduhake pangowahan sing bisa diasilake. Klik ing kene kanggo referensi definitif.

ikon pilihan ekspor Pilihan Ekspor

Tandha banyu iki ditambahake yen sampeyan pengin ngowahi format saka media input. Contone foto input ing format .heic lan sampeyan pengin output ing .jpg utawa sampeyan duwe video .mov lan sampeyan pengin ngekspor video sing diwenehi watermark minangka .mp4.

Umume wong. Tanpa tandha banyu 'Pilihan Ekspor' iWatermark + mesthi diekspor saka format file input menyang output format sing padha persis kanthi otomatis. Format input nemtokake format output. Saiki, kanthi tandha banyu iki, sampeyan bisa ngowahi format output dadi macem-macem format.

Iki kaya apa rupane:
tangkapan layar pilihan ekspor

Kanggo digunakake, wenehi jeneng luwih dhisik, yen sampeyan bakal weruh tandha peringatan kuning kaya ing gambar ing ndhuwur. Sampeyan bisa menehi jeneng deskriptif kaya 'Ekspor Foto menyang PNG utawa Video menyang MP4'. Yen sampeyan nggunakake foto kanggo milih format file sing diekspor sing pengin. Tutul panah kanggo maju bali ing jejere 'Format File Foto' ing ndhuwur. Saiki yen pengin format output foto dadi .png pilih watermark iki saliyane kanggo wong liya sing pengin digunakake.

Pilihan liyane yaiku:

  • Copot Metadata Lokasi GPS - ora bakal ana data GPS ing foto sing ditandhani banyu
  • Copot ALL Metadata - mbusak kabeh EXIF, IPTC, GPS lan metadata liyane.
  • Tetep Tanggal Diowahi - nalika tetep tetep tanggal sing diowahi kaya ing foto asli. Yen mati, ganti tanggal sing diowahi dadi tanggal saiki.
  • Tetep Tanggal Digawe - nalika tetep tetep tanggal sing digawe kaya ing foto asli. Yen mati, ganti tanggal sing digawe dadi tanggal saiki.

Setelan ing gambar ing ndhuwur minangka cara sing umume diaturake wong.

Opsi format ekspor:

  • Foto - Default (Asli) *, HEIC, JPEG, PNG, lan GIF.
  • Video - Default (Asli) *, MOV, M4V lan MP4.

* Default (Asli) tegese standar ekspor kanggo format input apa wae. Iki cara kerja iWatermark + wiwit digawe. Sampeyan ora prelu nggunakake 'Pilihan Ekspor' supaya foto sing diwenehi watermark duwe format sing padha karo foto asli.

Pangolahan taruhan

Pisanan, kanggo milih kumpulan 2 utawa luwih foto, tutul tombol 'Spilih Foto (karo info)' ing ngisor iki banjur pilih foto sampeyan.

iWatermark + Pitulung 31 iWatermark + Pitulung

Yen perlu, tutul kene kanggo maca babagan area media impor ing manual. Banjur pilih watermark sing pengin digunakake banjur miwiti ekspor kanthi nutul lambang 'Share' ing garis navigasi ing sisih tengen ngisor. Tutul 'Simpen Gambar' sing sijine kabeh foto watermarked ing album kamera Apple Photos. Proses batch ora bisa ditindakake kanthi ekspor langsung menyang media sosial kaya Facebook, Twitter, lan liya-liyane. Sawise foto pisanan rampung diwenehi watermark, sampeyan bakal entuk dialog iki (ing ngisor).

TIP: Gunakake 'Pilih Foto (kanthi info)' kanggo milih macem-macem gambar: tutul banjur gambar banjur bukak foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh foto saka siji sing pertama sing nutul menyang tutul kaping pindho.

Milih "Batch Process All" ngidini iWatermark + njupuk, tandha banyu, lan ngekspor kabeh foto tanpa intervensi pangguna.

PENTING: Amarga watesan API Apple, pamrosesan batch, tanpa intervensi, bisa digunakake kanggo Apple Camera Roll. Ngekspor pirang-pirang foto menyang Facebook, Twitter, Dropbox, lan liya-liyane mung bisa dirampungake kanthi runtut, siji-siji.

Ekstensi

iWatermark + bisa digunakake ing Foto Apple minangka ekstensi panyuntingan.

Kanggo digunakake ing Apple Photos

  1. Bukak app Apple Photo menyang foto.
  2. Ing sisih tengen ndhuwur tunyuk foto, 'Sunting' (screenshot ing ngisor).
  3. Ing kaca sabanjure ana lambang 3 titik ing sisih tengen ndhuwur. Tutul (gambar ing ngisor iki).
  4. A kaca minger munggah lan katon kaya iki. Tutul iWatermark +. Yen sampeyan ora ndeleng, tutul item liyane lan temokake iWatermark utawa aplikasi liyane sing nyunting foto ing kana.