iClock - # 1 Mac World Clock Tanggalan Timer Weker

Sale!

$15.00

versi: 5.8.93
Paling Anyar: 11 / 24 / 21
Mbutuhake: Mac Universal, Mac OS 10.11-13.0 +

iClock - Jam Dunia, Tanggalan, Weker, Musik, Wektu, Tanggal, Nomer, Timer, Produktivitas Enhanced…

Ganti aplikasi bar menu jam Mac sing wis umur. Langkah nganti iClock kanggo manajemen wektu modern & produktivitas sing ditingkatake. Fitur kalebu langsung ndeleng tanggalan / acara Google utawa Apple langsung saka menu. Jam donya wektu / tanggal saiki kanggo kabeh kutha / zona wektu ing saindenging jagad. Stop watch, countdown jam, fase rembulan, jam ngambang, IP, kalkulator prabédan tanggal, menu aplikasi, weker, scheduler telekonferensi global / konverter zona waktu lan 'Take 5' timer pamisah tipe Pomodoro. Alarm laptop kanggo digunakake ing Starbucks utawa bandara. Ngatur wektu & tanggal nganggo format, font utawa warna apa wae. iClock minangka aplikasi modern sing penting, hemat sumber daya, kanggo Mac OS. Download versi sing digunakake kanthi gratis. Coba gratis lan priksa manawa sampeyan bisa bali menyang jam menubar Mac lawas.

"Jam bar menu Mac sing serba guna, bisa disesuaikan" - JR Bookwalter, MacWorld April, 2020

"Iki minangka program sing hebat banget." - Leo Laporte, MacBreak

Wah, keren banget ... Aku seneng-seneng karo iClock! - David pogue

Nganggo 20 taun, Apple wis dibangun ing Mac
jam menubar tetep wae kaya ngono.

Iclock kanggo mac

Real Estate gedhe nanging… sedhih, ing ndhuwur iku kabeh ana  🤔

Wong pengin luwih akeh PENUH- FITUR NGGUNAKAN KANGGO INGKAP KONVENIEN PRODUKTIF FUN Jam Mac, dadi ...

Weker alarm jam werno jamal weker jam tangan app

iClock

Iki ngganti jam Apple lawas kanthi manajemen wektu / tanggal modern, alat produktivitas? & Alarm gerakan laptop langsung saka menubar sampeyan

Wektu ing Menubar

Deleng wektu ing format, warna, font, ukuran. Klik kanggo akeh liyane

Menu Wektu Donya

Klik ing Wektu kanggo ndeleng wektu lokal kanthi cepet ing kutha utawa wektu ing saindenging jagad

Njupuk Timer 5 / Pomodoro

Ngaso sing dibutuhake, kanthi wektu pomodoro paling apik kanthi pangeling visual & audio.

Jam Jam Ngambang

Nuduhake wektu & tanggal & tampilan jam kanggo kutha sing sampeyan pilih. utawa vertikal ing desktop sampeyan

Jadwal Global *

Alat sing migunani banget kanggo mbantu ngatur teleskonsensi multi-wektu

IP Internal & Eksternal

Deleng banjur klik kanggo nyalin nomer IP menyang clipboard

BigCal

Tanggalan sing bisa diowahi bisa digunakake kanggo nuduhake 1 nganti 12 wulan, nambah foto, ngambang, dipasang ing desktop utawa jendela normal. Uga nyithak kanthi apik.

Otomatis Mode Peteng

Otomatisake Mode Gelap / Cahya kanthi wayah surup & srengenge munggah utawa jadwal khusus sampeyan. Setel kanthi manual saka menubar uga.

Dideleng nganggo Apple

Didhaptar nganggo layanan keamanan Apple paling anyar kanggo pangembang

Tanggal ing Menubar

Deleng tanggal ing menubar kanthi format apa wae. Klik kanggo ndeleng tanggalan Tiny utawa Big

TinyCal

Klik tanggal ing menubar kanggo tanggalan adat iki dienggo karo Google utawa Apple tanggalan

Weker

Ngasilake weker cepet kanggo tanggal lan wektu. Ngirit kanggo nggunakake maneh kanthi cepet

Fase Wulan

Fase rembulan sing dituduhake kanthi otomatis ing menubar

Stopwatch

Jam randho sing akurat banget kanggo wektu kabeh acara

Menu Aplikasi

Elinga, ing Mac OS 9 ana menu sing apik iki kanggo ngakses aplikasi & preferensi sys

Chimes

Rungokake Big Ben utawa tumindak liyane ing 1/4, 1/2 lan / utawa jam (opsional)

Cekap Sumber

iClock nggunakake sumber daya sistem minimalis

Timer Cacah

Count menyang acara gedhe kaya Taun Anyar utawa mengeti

Alarm laptop

Pedhot sambungan nyetel weker. Apik kanggo Starbucks, Bandara

iClock yaiku wektu, tanggal, weker, tanggalan, fase rembulan, countdown, jam randhane, koran, jam ngambang, wektu pomodoro, menu aplikasi, BigCal, TinyCal, automasi mode peteng / lampu, jadwal global, wektu global, weker laptop lan liya-liyane.

Cara iki luwih gampang digunakake tinimbang nggambarake.

Master aliran wektu

Kanthi keperluan penting iClock ing pucuk driji

fitur

✓ Bisa digunakake ing Mode Cahya lan Gelap ing Mac OS 10 nganti 13+

✓ Apa tanggalan Apple utawa Google kasedhiya kanthi cepet saka menu

✓ 2 jinis tanggalan (tanggalan cilik utawa gedhe) bisa diakses saka ukuran menubar lan ukuran sing bisa ditarik kanggo mbantu sampeyan ndeleng lan kanthi gampang nyunting jadwal lan acara

✓ Saka menu menubar tunyuk Wektu kanggo ndeleng wektu lokal lan info penting kanggo kutha apa wae ing jagad kanthi menu sing bisa disesuaikan. Wektu paling apik ing donya utawa jam dunya ing Mac.

✓ 'Take 5' minangka istirahat utawa wektu pomadoro kanggo ngelingake para pekerja kantor supaya sawetara menit tangi lan luwih akeh kanggo olahraga utawa olahraga.

✓ Duwe dina, tanggal, lan wektu kanthi macem-macem fonts lan warna ing bilah menu

✓ Penjadwal Global: mbantu sampeyan ngatur wektu rapat internasional supaya cocog karo jadwal saben wong

✓ Nyetel weker kanthi cepet saka menubar kanggo masak endhog, nggawe rapat, tugas utawa pengetan

✓ Timer mundur, stopwatch, lan jam ngambang ing desktop sampeyan

✓ Jam ngambang bisa uga analog utawa digital. Analog duwe puluhan jam tangan

✓ Ing kabeh aplikasi mini kasebut, atur wektu / tanggal kanthi kabeh cara sing ora bisa ditindakake jam Apple

✓ Tambah menu Aplikasi menyang menubar (kaya ing OS 9) supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh aplikasi sing mbukak lan pindhah menyang aplikasi kasebut

✓ Weker alarm weker. Ngaktifake weker laptop lan diwaspada karo sawetara weker sing kuat nalika kabel listrik sampeyan ora pedhot.

✓ Ngatur warna, ukuran, lan liya-liyane BigCal, tambahake foto favorit lan nyithak tanggalan 1 nganti 12 wulan kanggo tembok utawa kanca

✓ Kabeh opsi ing ndhuwur bisa urip utawa dipateni lan disesuaikan kanthi atusan cara kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan

iClock yaiku babagan produktivitas nanging ora mung babagan bisnis! Seneng fase rembulan, lagu kanthi efek swara kaya Big Ben utawa jam cuckoo. Seneng digunakake.

Tutul ing kene yen sampeyan duwe pitakon.

iClock Nyedhiyakake Menu Wektu Dunia Weker Chimes Calendar Timer Fase Wulan Jam Desktop Ngambang Penjadwal Global Countdown / munggah Timer Wektu / Tanggal Kustom Menu App Stopwatch Pomodoro Timer Alarm Gerakan Laptop Luwih Luwih ...

Coba Gratis

Utawa Tuku

iClock

Kanggo Wayah
$ 18
00
  • Kasedhiya 24 / 7 / 365
  • Kasedhiya ing kabeh Mac
  • 2 taun nganyari & dhukungan
Mac

iClock minangka panggantos penting kanggo Apple lawas

jam menubar kanthi pesawat fitur produktivitas sing luwih kuat.

 

Malah nduwe weker sambungan laptop bathi nalika sampeyan ana ing Starbucks utawa Bandara.

Iclock kanggo mac

iClock Sherlocks Jam Menubar Apple

 

5.8.932021-11-24
  • - tambahan kanggo kridit. kontribusi ditambahaké dening Brian Foster saka 3 muni
    - ngirim versi iki uga menyang app store
5.8.92021-11-18
  • - ngganti sumber kanggo njupuk info ip kanggo tampilan ing menu.
    - disusun kanggo xcode paling anyar
    - dianggo gedhe ing monterey, intel lan apple kang m1 Kripik
5.8.82021-07-25
  • - ngleksanakake edsa kanthi cemlorot
    - ndandani masalah jam ngambang (macet dina sadurunge)
5.8.72021-03-09
  • - versi iki saiki ngidini nggunakake menu wektu lan tanggal, mung menu wektu utawa (anyar) mung menu tanggal kanggo sing pengin pilihan kasebut. saiki yen nggunakake mung menu tanggal (menu wektu dipateni) siji bisa ngalih menyang pref utawa mandheg saka lambang pref ing bigcal utawa tinycal. ora bisa mateni wektu lan tanggal amarga iki (lan apa) nyebabake kerusakan ing kontinu temporal. amarga pangguna tpol ngirimake email marang kita fraktur temporal antar-dimensi tanggung jawab kanggo akeh masalah sing kacathet ing taun 2020. masalah kasebut ditangani ing 1/20/21.
    - Saiki menu wektu lan warna menu tanggal ora bakal ganti kanggo mac OS 11.0. Ndandani masalah iki kanggo mac OS 11.0 lan liya-liyane. Nanging warna bakal ganti dadi ireng saka putih dadi macOS ing ngisor iki saka 11.0 amarga ing ngisor iki 11.0 latar mburi macOS macOS putih lan kita ora bisa ndeleng teks putih ing latar putih.
    - pangowahan misc cilik liyane supaya lisensi luwih gampang.
    matur nuwun kanggo pangguna sing ngirim saran lan saran liyane.
5.82020-12-31
  • - versi universal iclock universal kanggo intel lan silikon apel. pangowahan sing digawe kode iclock saengga bisa mlaku kanthi asli ing intel lan m1 macs. app sing diasilake yaiku binar universal. iclock saiki universal!
    - onboard anyar kanggo pangguna anyar amarga ana perubahan ing mac os 11 / big sur. sing utama yaiku saiki apel nggunakake jam apel ing menu bar notifikasi sing mbukak lan nutup. jam apel bisa diganti dadi ikon saengga ora ana 2 tanggal lan 2 kali ing menubar. instruksi ana ing onboarding lan ing sisih ndhuwur manual. onboarding mbukak kanthi otomatis kanggo pangguna anyar nanging bisa mbukak kapan wae saka pilihan iclock: gerneral: majeng banjur nutul 'layar onboarding mbukak'
    - akeh modifikasi cilik liyane kanggo aplikasi kasebut.

    matur suwun lan taun anyar kanggo kabeh pangguna iclock! jaman ganti.
5.7.32020-11-25
  • - tetep pilihan kanggo pindhah menyang folder sistem sing rusak dening mac os 11. saiki wis didandani
    - nganyari fungsi sing ora sah (nsbeep)
    - dandan cilik liyane kanggo mac os 11 big sur
    - mbenerake masalah mac os 11 ing endi sawise menu tanggal ditempelake tetep dipilih. (wis tetep ing 5.7.2)

    yen sampeyan mung nginstal Mac OS Big Sur (mac os 11), priksa manawa ndeleng sisih ndhuwur manual kanggo info instalasi sing penting.
5.7.22020-11-15
  • - ndandani kanggo mac os 11 ing endi sawise menu tanggal disiyapake tetep dipilih. saiki wis tetep.

    kanggo info lengkap babagan nggunakake iclock karo mac os 11, waca sisih ndhuwur manual iclock.
5.7.12020-04-30
  • - Masalah ijin lokasi tetep sing nggawa dialog kesalahan tinimbang dialog ijin.
5.72020-04-27
  • - ditambahake ing database database kutha / negara.
    - ditambahake plist anyar kanthi timezone jeneng kutha.
    - ngurutake dhaptar zona kanggo pilihan cepet
    - ui dandan kanggo cilik.
    - - Tombol apel & google pindhah menyang sisih tengen ndhuwur cilik cilik. nuduhake apa sing digunakake tanggalan. klik kanggo mbukak tanggalan. luwih trep karo. disaranake pangguna.
    - - Nomer tampilan menu gulung ing wulan anyar katon ing sisih tengen ndhuwur sisih tengen cilik cilik. luwih trep karo. disaranake pangguna.
    - - menu tampilan ukuran cilik cilik saka cilik katon ing sisih tengen ndhuwur sisih tengen cilik cilik. luwih trep karo. disaranake pangguna.
    - nambah pilihan tanggalan 6 wulan kanggo cilik.
    - nganyari kabeh pratinjau ing cilik. terus kursor liwat tombol kanggo ndeleng apa sing ditindakake.

    matur nuwun sanget, kanggo pangguna jon, barry lan frank kanggo menehi saran.
5.6.62020-03-30
  • - koma saiki bisa digunakake nalika nggawe format tanggal utawa format adat anyar
    - disusun karo xcode 11.4
    Thanks kanggo pangguna lan sing duwe apel amarga ngandhani wong liya babagan iSM. sampeyan na ka oi (sampeyan paling apik saka budaya)
5.6.52020-03-12
  • - muni (kanggo weker) kabeh miturut abjad saiki adhedhasar saran pangguna. matur nuwun!
5.6.42020-03-04
  • - ditambahake 2 ukuran anyar menyang cilik cilik, luwih gedhe lan jumbo.
    - digawe acara 2 baris
    - acara saiki wis diwiwiti lan rampung wektu
    - Tampilake wektu 24 utawa 12 jam (AM / PM) adhedhasar setelan sistem.
5.6.22020-02-28
  • - [anyar] nambah wektu ing acara Google lan Apple. ngeklik acara ing cilik cilik nuduhake wektu acara ing tanggalan menu cilik.
5.6.12020-01-29
  • - ditambahake sekumpulan jam anyar sing cocog karo pangguna
5.62020-01-15
  • - [anyar] kaca format tanggal / tanggal adat ing prefs. ngidini duwe format wektu utawa tanggal apa wae ing menu wektu utawa tanggal.
5.5.12019-12-25
  • - [apik] saiki bisa milih siji utawa luwih tanggalan ing "Tanggalan Aktif"

    - [tetep] sumunar ing mode peteng Tanggal ing Menu Bar ilang lan katon maneh nalika ngeklik kanggo njupuk tanggalan (TinyCal utawa BigCal).

    - [tetep] Dhaptar acara sing ditampilake nalika ngeklik tanggal ing TinyCal ditampilake ing teks ireng babagan latar mburi abu-abu peteng ing Dark Mode meh ora katon. Saiki gampang katon.
5.52019-09-21
  • - dudu versi utama. sampeyan bisa nahan. biasane kanggo para panuku toko apel
    - Toko apel lan versi iSM liyane sing wis beda nomer versi saiki diselarasake ing versi 5.5
    - disusun karo xcode 11
    - nambah langganan
    - asil dandan ui
5.2.32019-08-06
  • - terus ningkatake weker sambungan kabel laptop kanggo digunakake ing starbucks, bandara, lsp.
    - kesalahan dandan liyane
5.2.12019-08-05
  • - mbenakake weker sambungan komputer laptop kanggo digunakake ing starbuck, bandara, lsp.
    - kesalahan dandan liyane
5.22019-08-02
  • - Calalina kompatibel, Mac OS 10.15
    - dandan liyane misc
5.12019-07-01
  • - ditambahake dhaptar sing paling gedhe babagan zona lat, dawa lan wektu. iki ngidini info sinar matahari lan srengenge dadi luwih akurat kanggo kutha kasebut.
    - nambah pilihan 'Hot Key' ing ngisor panel pref ngambang lan njupuk 5 panel pref.
    - akeh dandan salah kanggo ui
    - nalika 'mbusak saka dermaga' (ing prefs umum) ora ana ickcheck sing dicenthang saiki ditampilake ing dermaga lan uga kudu ana ing aplikasi aplikasi.
5.0.92019-06-12
  • - masalah tetep sing surup srengenge / sunrise nggunakake lat lawas, lng. ditambahake kode ing delegasi app kanggo entuk lat paling anyar, lng ing peluncuran aplikasi.
    - Owah-owahan versi toko app
5.0.82019-06-03
  • - ucapan salam kanggo apel paling anyar ing wwdc lan kanggo pro imac anyar.
    - dandan kanggo ui 'njupuk 5'. nalika kita ing aplikasi kasebut elinga kanggo download 'Take Five' potongan jazz sing dimainake wiwitane dening grup Dave Brubecks lan ditulis dening Paul Desmond. Ndadekake lagu sing apik kanggo istirahat. iku dawa sampurna. Sampeyan bisa nindakake push up, mandeng jendela kanggo ngaso, Surya Namaskars (katon ing youtube yen sampeyan ora ngerti karo pikiran iki / awak / napas / latihan roh), utawa Burpees (uga kasedhiya ing youtube.com), lsp. Mangkene artikel sethithik babagan mupangat kesehatan kanggo nindakake Suryas sing gampang bisa ditindakake ing kubik utawa apa wae sing ana.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3193657/
    - mbusak tombol reset ing panel ijin
    - Tanggalan refresh kanthi otomatis saiki yen sampeyan mlebu menyang tanggalan menubar: cal cilik: tanggalan: apel iki kudu bisa digunakake saiki kanggo kabeh sing nggunakake tanggalan apel utawa google nganggo cilik cilik.
5.0.52019-05-29
  • - dandan luwih menyang tanggalan.
    Masalah sing Ditanggepi - nalika pangguna ngeklik tanggal kanthi cilik, mung nuduhake rincian acara ing ngisor iki kanggo <1 detik. saiki tetep mbukak.
    - jinis tanggalan iki kabeh ditampilake, EKCalendarTypeLocal, EKCalendarTypeCalDAV, EKCalendarTypeExchange, EKCalendarTypeSubscription.
    - owah-owahan ui tambahan kanggo Njupuk 5
5.0.42019-05-28
  • Ndhaptar ing ngisor iki.
    - [Tetep] Pisanan, acara apel ora ditampilake ing tanggalan.
    - [Tetep] Telpon masalah, Tanggalan ora bisa digunakake, yen iCloud diaktifake.
    - [Tetep] Ditambah TypeCalDAV (icloud), TypeExchange lan TypeSubscription pilihan kanggo tanggalan.
    - dandan kanggo njupuk 5. luwih akeh ...

    Yen sampeyan nggunakake Apple Tanggalan, coba menehi test kanggo ndeleng apa sampeyan bisa ndeleng akun. Tulung ngerti yen sampeyan duwe masalah utawa saran.
5.0.32019-05-14
  • - bayangan aneh tetep ing jam ngambang.
    - kacilakan tetep ing weker laptop sing dilaporake dening crashlytics
    - Mod cahya / peteng tetep ing versi toko app.
    - koreksi cilik liyane.
5.0.22019-04-24
  • - saiki disusun ing xcode 10.2
    - masalah tetep karo storekit
    - panel ijin apik lan barang-barang
5.02019-04-22
  • - Aku saiki wis notarized! pa fitur keamanan apel anyar sing ditambahake sadurunge sadurunge penting ing mac 10.15
    - nambahake alarm laptop kanthi swara anyar - weker bisa ndeteksi yen daya bisa dicopot banjur nyuworo swara alarm sing dipilih. mung kasedhiya kanggo digunakake ing laptop mac. kita ora njamin manawa alarm iki bakal ngirit laptop sampeyan. sampeyan bisa nyoba dhewe. lengen weker, pilih salah siji swara anyar banjur tarik kabel kanggo ndeleng apa sing kedadeyan. bisa migunani kanggo starbucks nalika nggunakake kamar cilik :-) utawa bisa uga luwih aman yen nggawa. sampeyan arep.
    - panel ijin anyar. ijin kanthi otomatis nggawa dialog sing biasa kanggo acara tanggalan, lokasi lan apel, nanging panel iki bakal mbantu manawa ijin sing bener kasedhiya kanggo ngakses fitur.
4.7.52019-04-03
  • - versi toko apel tetep kanggo nuduhake 'log on log Mac' wiwitan
    - wulan tetep ora ditampilake ing mode peteng.
    - ditambahake opsi anyar kanggo BIGCal. dina kapisan minggu bisa disetel.
    - Prefs BIGCal saiki dipérang dadi Umum lan Styling
4.7.32019-03-19
  • - ditambahake pilihan kanggo nggunakake Google utawa Apple tanggalan nomer 3 sing uga ora
    - ndandani jam ngambang kanggo kolom
    - ndandani item login anyar. yen sampeyan duwe luwih saka 1 iSM ing item login. metu saka iSM. menyang pilihan sistem: pangguna & klompok: item login lan mbusak kabeh iclocks ing kana. banjur bukak pilihan iclock lan ing iclocks: umum ngaktifake (tandha mriksa) ing 'Tansah miwiti iClock ing wiwitan Mac'.
    - ndandani karakter salah sing katon ing format khusus.
    - wektu lokal tetep ing menu Wektu rusak ing versi pungkasan
4.7.12019-03-15
  • - tambah ora ana pilihan kanggo tanggalan. ora ana, apel, google minangka pilihan kanggo tanggalan sing gegandhengan karo tanggal ing menubar. yen ora ana sing dipilih banjur nalika tanggal menubar diklik ora tanggalan katon ing ngisor iki.
    - masalah tetep karo label ing format adat sing diowahi dadi nomer.
4.72019-03-13
  • - saiki jam-jam ngambang analog lan digital bisa mbukak kabeh ndhuwur ndhuwur layar menubar.
    - ngreset kabeh tombol saiki bakal sakabehe ngreset app menyang setelan gawan. aja push tombol kasebut kajaba sampeyan pengin ilang kabeh kustomisasi, wektu anyar & format tanggal, lan sapiturute, sampeyan wis digawe menyang app. iku kanggo kahanan sing bener-bener pengin ngreset iclock yen gagal.
    - setelan kanggo tanggal & wektu khusus saiki kalebu cara sing luwih akeh nggunakake cara 0 kanggo nggawe format anyar.

    matur nuwun gedhe minangka mesthi kanggo kabeh umpan balik sing apik! iSM mung entuk & luwih apik.
4.6.82019-03-08
  • - ip & info internet refresh kanthi terus-terusan lan cepet.
    - ngreset kabeh item sing dianyari kanggo kalebu kabeh fitur-fitur anyar.
    - dupe intermiten item menu jam sing ngambang ing menu wektu
    - Jam ngambang kanggo format sing bener
    - ditambahake gendera maneh kanggo jam ngambang
    - menu app saiki bisa diurutake kanthi abjad
    - jarak sawise tanggal lan sadurunge wektu luwih konsisten karo barang-barang menubar liyane
    - saiki kabeh format wektu lan tanggal bisa dibusak tanpa nyebabake kacilakan.
    - Opsi dina dibusak saka format wektu mudhun menu mudhun.
    - akeh kesalahane liyane. dandan digawe.
    matur nuwun kanggo ludo. matur nuwun kanggo ngerteni wong liya babagan iiter mbantu kita supaya bisa nambah.
4.6.72019-02-20
  • - format wektu lan tanggal sing ditambahake dening mandel eric
    - ijin luwih apik kanggo ngakses tanggalan apel lan google
    - nuduhake data kanthi ukuran tanggalan kanthi ukuran cilik
4.6.62019-02-08
  • - ngrampungake masalah tandha pangguna sing ora dikenal. app bakal mbukak tanpa dialog tambahan.
4.6.52019-01-22
  • - Tombol nav wulan lan tombol wulan saiki ditambahake kanthi gedhe
    - tutul 'c' ing ukuran gedhe kanggo wulan saiki, loro-lorone panjaluk iki terima kanggo pangguna peker scott
    - pra anyar kanggo nuduhake / ndhelikake am / pm ing jam ngambang. sing njaluk matur nuwun kanggo tom quakenbush. ya, kuwi asmane nyata. dheweke kepengin duwe jam ngambang ing ndhuwur tanpa liya. saiki sampeyan bisa duwe 1 jam analog ing desktop sampeyan ngambang ndhuwur kabeh aplikasi. iku tambahan apik kanggo iSM.
    - nambah nomer versi swift kanggo gawe marem toko apel.
    * Sampeyan bisa uga pengin menehi kanca ngerti yen lagi nggunakake jam apel sing lagi ilang.
4.6.42019-01-18
  • - Lampu / gelap ui ganti kenceng. priksa
    - pangowahan supaya nambah koma kanggo tanggal lan wektu khusus.
    - papan simetris sing luwih konsisten ing antarane wektu lan tanggal ing format khusus. matur nuwun kanggo ludo amarga nglaporake 2 pungkasan iki.
    - onboarding anyar kanggo pamula. ayo padha ngerti carane mateni jam apel. kepiye mindhah iclock liwat drag drag.
    - nginstal info uga dianyari ing manual.
    - owah-owahan misc liyane.
4.6.22019-01-12
  • - ditambahake layar onboard sing mung katon kanggo menehi informasi kanggo pamula sing bisa ndeleng rong jam ing menubar nalika miwiti iapon. jam 2 iku jam apel lan kepiye carane mateni.
    - pangowahan akhir kanggo panel lampu / mode peteng. saiki sampeyan bisa mateni, manual (sing bisa sampeyan ngalih utawa ing Menu Wektu). Utawa ing rong mode otomatis, srengenge / srengenge srengenge utawa jadwal.
    - jam ngambang saiki bisa digunakake ing monitor 2nd, etc.

    matur nuwun gedhe kanggo kabeh pangguna kanggo saran lan laporan bug. sampeyan apik tenan!
4.62018-12-21
  • - ditambahake cathetan swara ing weker countdown
4.5.92018-12-19
  • - imbuhan akhir kanggo mode cahya / peteng
4.5.82018-12-06
  • - saiki nyetel mode lampu / peteng kanthi manual utawa kanthi otomatis. kanthi manual bisa disetel liwat pilihan pref utawa ing menu. kanthi otomatis ngidini ganti liwat srengenge / srengenge lokal utawa jadwal khusus pangguna.
    - antarmuka pangguna luwih ditambah kanggo mode lampu / peteng kanthi manual lan kanthi otomatis. Ngoper manual saiki minangka standar.
    - pangowahan kanggo kompilasi
4.5.72018-12-03
  • - [anyar] nggunakake mode peteng / cahya gedhe mac os 10.14 luwih lengkap karo fitur iSM iki. ganti dadi mode peteng / cahya kanthi manual, kanggo wektu tartamtu utawa nyelarasake srengenge / srengenge srengenge. cobanen lan menehi saran sampeyan.

    supaya ide kasebut bakal teka. thanks kanggo kabeh pangguna.
4.5.62018-11-13
  • - ditambahake srengenge / srengenge srengenge lan kaping liyane astronomis ing menu wektu nalika milih kutha banjur srengenge / srengenge srengenge. iki ndadekke dialog. iki bisa uga ngganti panel kanggo info astro ing wilayah pref ing mangsa ngarep.
    - tetep teks dialog lisensi kanggo mode peteng mojave
    - iSM bisa njaluk akses menyang tanggalan saiki ing mojave lan pangguna bisa menehi akses.
    - koreksi liyane.
    thanks kanggo pangguna kanggo saran gedhe, saran lan dhukungan.
4.5.52018-10-29
  • - chimes tetep
    - ui apik kanggo nuduhake swara
    - Yen sampeyan seneng iclock lan sampeyan seneng dandan terus-terusan, coba pasang ringkes babagan macupdate (mbutuhake log in) ing kene:
    https://www.macupdate.com/app/mac/10849/iclock
    - matur nuwun ageng kanggo pangguna kanggo saran lan komentar
4.5.42018-10-25
  • - Nganyari cilik kanthi ndandani misc
4.5.32018-08-29
  • - weker weker ing saiki nganyari.
    - saiki format tanggal adat bisa mbusak kanthi cara sing padha karo format wektu khusus kanthi nggunakake x abang.
    - ing dina format tanggal adat minggu bakal ngganggu tanggal adat, saiki tetep.
    - Ndandani masalah nalika milih pilihan menu ing kolom format tanggal adat banjur nuduhake item menu sing dipilih kaya token sing dudu teks.
4.5.12018-07-27
  • - aktif tangan kaping pindho ing jam ngambang
    - ing jam ngambang, mode digital saiki ditampilake sanajan ana sawetara kolom
    - Kadhangkala, jam ngambang ngilang nalika ngganti papan ing antarane jam ngambang.
    - ngreset minangka standar uga ngreset jam ngambang.
    - tetep: wektu ing menubar ora ditampilake sawise ngreset ing mode peteng.
    - dandan luwih ing mode peteng ing mac 10.13 lan 10.14 anyar
4.52018-07-18
  • - mode peteng ing mac 10.13 lan 10.14
    - Jam ngambang mbenakake wektu ing lokasi tartamtu.
    - owah-owahan ui liyane.
    - format format pangguna pangguna anyar saiki ditambahake menyang menu wektu kanggo menubar lan digunakake ing item ing menu.
    - ditambahake aplikasi iClock S anyar menyang toko app. iku padha karo iClock shareware nanging minangka versi langganan. kanggo wong sing pengin njaluk saka toko app, coba 14 dina suwene banjur langganan 0.99 / wulan. apel entuk 30% saka iki.
    - ditambahake iClock menyang toko app iku fitur sing padha lan regane, nanging apel entuk 30% saka total biaya. dadi, yen sampeyan bisa tuku langsung tulung.

    yen sampeyan seneng iClock, supaya para kanca ngerti. ora nggawe kita sugih, nanging nggawe kabeh kita tetep ngupayakake proyek kasebut. matur nuwun kanggo dhukungan, laporan bug lan saran.
4.42018-07-11
  • - Jam ngambang mbenakake wektu ing lokasi tartamtu.
    - owah-owahan ui liyane.
4.3.82018-07-06
  • - kerja gedhe ing mac OS 10.14 (mojave) utamane ing mode peteng.
    - jam pangambang sing dianyari supaya bisa ngakses format tanggal lan wektu sing padha karo menu wektu lan tanggal.
    - nggawe iSM kapisah sing gratis kanggo nyoba lan banjur kasedhiya kanggo langganan murah tinimbang rega siji wektu.
    - Thanks kanggo pangguna kanggo kabeh saran lan saran. yen sampeyan entuk kasempatan mangga pasang review ing macupdate.com ana link kanggo nindakake ing prefs app. matur nuwun.
4.3.62018-06-07
  • - Pangowahan UI ing Jadwal Global
    - Versi langganan sing ditambahake iClock kanggo Apple Store (bakal dirilis ing sanalika disetujoni.
4.3.52018-05-18
  • - saiki setelan lokasi kanggo jam ngambang eling ing pirang-pirang monitor.
    - Kontrol transparansi / opacitas kanggo warna font ing setelan tanggalan gedhe
4.3.32018-05-09
  • - ngidini jam ngambang ing antarane monitor liyane.
    - Ndandani pangiriman toko app
4.3.12018-05-02
  • - elinga ukuran tanggalan
    - ganti Ui kanggo dialog takon babagan masalah lan saran supaya kothak 'Aja takon maneh'.
    - ditambahake iclock kanggo analytics kain
    - owah-owahan cilik liyane.
4.32018-04-12
  • - saiki sampeyan bisa ngilangi foto kanthi luwih gedhe kanggo milih foto anyar.
    - setelan ukuran amba eling. iki tegese nalika ngganti ukuran tanggalan gedhe lan nutup banjur mbukak maneh bakal bali menyang ukuran pungkasan.
    - jam digital sing ngambang saiki nuduhake wektu sing bener ing mode 24 jam.
    - Saiki bisa nyetel warna kanggo jeneng wulan ing prefs bigcal.

    kaya biyasane matur nuwun kanggo kabeh pangguna kanggo umpan balik lan saran sing apik.
4.2.92018-04-02
  • - ing iSM: pilihan umum sampeyan bisa nyetel 'mriksa nganyari' dadi saben dina, minggon utawa saben wulan.
    - path file anyar kanggo file lokasi ing com.scriptsoftware saiki ing perpustakaan: Dhukungan aplikasi ing com.plumamazing.iClock
    - Ngapiki antarmuka pangguna lan pilihan dina kanggo weker.
    - miwiti ing login dibusak saka menu lan mung ana ing iSM: pilihan umum saiki
    - saiki nomer dina luwih tepat ing tanggalan gedhe bisa disetel ing 4 pojok utawa pusat alun-alun dina.
    - saiki bisa milih lengkap utawa abbrev. jeneng wulan ing kal
4.2.82018-03-26
  • - kaca prefektif diganti kaca umum sing duwe 'wiwitan ing login' lan 'mriksa nganyari'
    - yen 24 jam dipilih ing pilihan sistem: language®ion saiki ditampilake kanthi bener ing jam ngambang digital.
    - skema url tetep
    - lokasi nomer dina bisa disetel. (isih kudu ndandani kanggo ndhuwur)
    - owah-owahan ui ing area registrasi,
    - mbusak tombol pilihan google lan apel tambahan.
    - jeneng sing ditambahake ing ngarep lapangan registrasi
    - kacilakan ngalih ing antarane apel lan google tanggalan ing sawetara sistem sing tetep.
    - 24 jam wektu dipilih liwat sistem sadurunge: language®ion
    - miwiti ing login "saiki ing prefs iSM uga ing menu wektu
    - nomer versi ing saben kaca prefs lan bisa diklik kanggo ngumumake
    kaca log pangowahan.
    - kesalahan liyane. malih

    mangga jaga umpan balik.
4.2.52018-03-17
  • - saiki bisa digunakake ing akun tamu
4.2.42018-03-15
  • - ganti warna konversi kanggo pemilih warna
    - miwiti masalah login kanggo sawetara pangguna
    - papan pamilih ui apik
    - nambah warna lan gambar latar mburi kanthi gedhe
4.2.32018-03-13
  • - warna latar mburi setelan kanthi amba
4.2.22018-03-08
  • - seret banjur selehake foto menyang tanggalan gedhe kanggo nambah foto ing sisih ndhuwur. foto uga bisa dipilih lan tanggalan dibentuk ing pilihan.
    - output audio liwat pilihan swara menyang pamicara internal.
    - kesalahan liyane. ganti kanggo ui.
    - warna gawan sing disetel ing ukuran gedhe
    - pigura saiki nyetel warna sing bener
4.2.12018-03-02
  • - nambah divider draggable ing bigcal kanggo nyetel ukuran foto, ya!
    - akeh jam lan jam anyar sing luwih apik sing ditambahake ing jam ngambang, yay!
    - saiki format wektu khusus katon ora mung ing menu wektu, nanging uga ing format wektu kanggo lokasi / kutha
    - pilihan busak ditambahake kanggo format wektu khusus
    - warna pigura tetep kanthi amba
    - nambah kothak centhang taun kanggo jam digital ing jam ngambang
    - Jam ngambang nuduhake tanggal sing salah nalika kiwa mbukak, tetep
    - kacilakan tetep ing Os 10.12 nalika milih menu menu asring
    - isu eksternal tetep IP ora dianyari nalika jaringan diganti.
    - tanggal dipindhah dadi garis vertikal sing padha karo tanggal
    - macem-macem barang login tetep
    - setel warna standar
    - Ngapikake tampilan lan akurasi alamat ip ing menu wektu
    - akeh pangowahan, perbaikan, ui lan kewan omo tetep.
    matur nuwun sanget kanggo kabeh umpan balik! tetep dadi.
4.22018-02-20
  • yen sampeyan ora bisa nginstal iki kanthi otomatis, bukak plumamazing.com lan nginstal nganyari iki kanthi manual.
    - owah-owahan ui akeh.
    - sawetara wong duwe kacepetan mbukak kacilakan, saiki tetep.
    - ndandani kesalahan sing kedadeyan nalika nyalin plot ing kutha lan negara.
    prefs lan ditampilake menyang bigcal
    - appcast diganti dadi https.
    - cemlorot (mriksa nganyari) apik.
    - item log mlebu sing ditampilake kaping pirang-pirang tetep.
    - akeh macem-macem ndandani lan dandan liyane.
    matur nuwun kanggo kabeh umpan balik. mangga gek tumandang.
4.1.12018-02-09
  • - tindakake download manual lan nginstal kanggo njaluk versi iki.
    - akeh owah-owahan ui ing lokasi lan weker
    - weker ditampilake ing menubar
    - njupuk 5 ui luwih apik
    - pangowahan manual
    - refresh lokasi sawise diowahi
    - menu wektu ora bisa dipateni maneh. nyebabake masalah kanggo pangguna sing nyoba milih pilihan ing menu wektu :-)
    - lambang saiki ing cilik cilik kanggo ngluncurake tanggalan apel kaya sing bakal digunakake kalender google.

    matur nuwun kanggo kabeh umpan balik. keparenga, yen sampeyan duwe saran apik kanggo iSM.
4.12018-02-08
  • - ndandani cemlorot
    - akeh owah-owahan ui ing lokasi lan weker
    - weker ditampilake ing menubar
    - njupuk 5 ui luwih apik
    - pangowahan manual
    - refresh lokasi sawise diowahi
    - menu wektu ora bisa dipateni maneh. nyebabake masalah kanggo pangguna sing nyoba milih pilihan ing menu wektu :-)
    - lambang saiki ing cilik cilik kanggo ngluncurake tanggalan apel kaya sing bakal digunakake kalender google.

    matur nuwun kanggo kabeh umpan balik. keparenga, yen sampeyan duwe saran apik kanggo iSM.
4.0.82018-01-27
  • - dandan kanggo tutorial onboarding
    - njupuk 5 apik.
4.0.72018-01-24
  • - tetep nganyari kaping kanggo kabeh kutha ing menu wektu
    - owah-owahan misc liyane
4.0.62018-01-20
  • - mlumpat saka cilik cilik
    - akeh masalah sing digawe logins, dilaporake dening joel parker, tetep.
    - weker aktif saiki ditampilake ing menubar kabeh aktif.
    - macem-macem kemungkinan kacilakan tetep.
    - katon tanggalan saiki adhedhasar sisih kiwa utawa tanggalan yen pilihan dipilih.
    - menu tanggal gawan saiki ireng tinimbang abu-abu peteng.
    - kesalahan liyane. malih.

    iclock maneh padhet. rumangsa bebas yen wong liya ngerti.
4.0.42018-01-12
  • - menu tetep weker ora dianyari sawise ngaktifake weker.
    - masalah Take5 tetep.
    - kode menu wektu ditulis maneh kanggo ndandani ora nyorot barang menu ngisor lan kacilakan ing sawetara mac.
    - ngoper ing antarane cilik lan bigcal, tanggalan ora bakal saya ceblok.
    - weker ui luwih apik.
4.0.22017-12-28
  • Pangguna iClock, ora perlu nganyari saben dina lan saben ngasilake versi anyar. Sawetara wong duwe kacilakan nalika mbukak pilihan. Yen sampeyan duwe masalah kasebut lan versi iki ndandani mula, mula dakkandhakake.

    Yen sampeyan ndeleng masalah utawa duwe saran saiki wis dadi wektu kanggo ngerti.

    - masalah zum tanggalan tetep nalika dermaga ing sisih tengen utawa kiwa
    - digabung ing TimeMenuFix. Anyari timemenu ing saben sisipan item menu.
4.0.12017-12-27
  • - masalah tetep ing menu app. menu app sing digunakake kanggo mbukak versi mlaku nanging saiki ora ana. dilaporake dening pangguna
    - ing jam ngambang nambahake setelan kanggo jam analog kanggo nuduhake / ndhelikake dina lan tanggal. dilaporake dening pangguna
    - Jeksa Agung bisa ngetokake tetep, ora ngganti ukuran font lan warna item menu ing mode peteng sing dilaporake pangguna.
4.02017-12-26
  • - lambang lambang masalah ora ditampilake ing dermaga.
    - nambah solusi kanggo nyegah kacilakan sawise turu ing sawetara mac.
    - tetep wulan 13 metu saka garis batesan sing katon ing log konsol kanthi ngganti metode sing dicabut.
3.9.92017-12-21
  • - ditambahake 'Owahi lokasi' ing ngisor menu hirarkis kanggo lokasi / kutha.
    - nambah info liyane babagan zona wektu ing halaman prefone 'set timezone'
    - ditambah tautan pitulung ing saben halaman pref kanthi nutul? lambang
3.9.82017-12-20
  • - jam ngambang yen mriksa eling setelan lan katon ing miwiti maneh.
    - owah-owahan ing menu wektu
    - ngganti jeneng "Menu Kalender" karo "Menubar Calendar".
    - kunci panas tetep.
3.9.62017-12-13
  • - tetep kacilakan milih tanggalan apel, nalika akses tanggalan apel ora diwenehake. iClock kudu ditambahake menyang area Tanggalan babagan Preferensi Sistem: Panel Keamanan & Privasi. liyane ing manual.
    - Tampilake pesen kesalahan, yen pangguna durung menehi akses tanggalan apel.
3.9.52017-12-11
  • - Latar mburi menu tanggal tanggal sing katon putih kanggo sawetara wong
    - ditambahake kode kanggo ngidini nemokake kasalahan liwat analytics
    - tetep kacilakan sing dilaporake ing crashlytics.
    - ndandani warna menu lokasi lan masalah font kanggo nggawe simetris.

    ana kacilakan (quits aplikasi) sing kedadeyan kanggo sawetara wong (dudu kita sayang) sing bisa uga tetep tetep. yen sampeyan entuk lan entuk sedhela, kirimake laporan, waca iki:
    https://plumamazing.com/how-to-submit-a-crash-report/
    lan kirim sawetara katrangan lan log kacilakan. matur nuwun.
3.9.42017-12-07
  • - Tampilake pesen kesalahan, yen pangguna durung menehi akses tanggalan apel.
    - kunci panas tetep
    - tetep kacilakan nalika milih swara saka pilihan weker lan langsung pindhah menyang tampilan liyane.
    - ningkatake format ing GlobalSchedular nalika ngirim email.
    - isih nggarap masalah sing ngilangi menu ngisor wektu
3.9.32017-12-05
  • - apik ui kanggo njupuk5. menu anyar. ora diwiwiti kanthi otomatis saben versi anyar.
    - owah-owahan cilik.
3.9.22017-12-03
  • - cilik cilik katon ing tanggalan saiki.
    - ndandani kacilakan sing digandhengake karo jadwal global.
    - solidify ui


    kula aturi menehi saran (bug lan saran). matur nuwun!
3.9.12017-11-24
  • - koreksi kanggo jadwal global
    - koreksi cilik-cilik ing tanggalan menu.

    monggo yen sampeyan nemoni masalah, kudu menehi saran utawa masalah supaya ngerti. njupuk gambar. nulis sawetara rincian lan kirimake ing info@plumamazing.com thanks!
3.92017-11-22
  • - sugeng matur nuwun!
    - Yen sampeyan seneng karo versi sadurunge lan ora pengin nyoba versi anyar (sing duwe fitur beta pasangan), tahan nganti seminggu kanggo versi anyar. digunakake seneng
    - Iclock ing versi iki yaiku beta test 1 tanggalan anyar, sing diarani cilik cilik sing ndhukung kalender Apple lan Google Calendar!
    - [beta] dhukungan ical cilik ing Kalender Apple
    - [beta] dhukungan ical cilik cilik kanggo Tanggalan Google + tanggalan ekstra.
    - [beta] - jadwal jadwal global, cara kanggo ngatur telekomunikasi ing wektu sing cocog kanggo kabeh wong ing jagad iki.
    - koreksi lan dandan liyane.
    betas bisa ilang fungsi (ora rampung) nanging sampeyan bisa nyoba.
3.82017-10-18
  • - nganyari sing dianyari 5. njupuk 5 ngelingake wong ngaso nalika makarya ing mejo lan disesuaikan kanggo wektu antarane istirahat, istirahat wektu lan nomer kaping kanggo mbaleni.
    - njupuk 5 nduwe swara kanggo istirahat wiwitan lan mandeg mandeg. sistem, rekaman pangguna, njupuk 5 swara khusus lan perpustakaan pangguna. bisa kalebu mp3 kang
    - Item menubar tanggal saiki bisa digunakake karo mode peteng kaya item menubar sing wis ana.
    - kesalahan liyane. dandan.
    - yen ana fitur sing pengin dideleng, saiki iki wektu sing bakal ditakoni.
3.7.22017-10-09
  • - werna kanggo wektu ing menu wektu tetep sanajan ing mode peteng.
3.7.12017-10-06
  • - dandan kanggo ngasilake format format wektu.
3.72017-10-04
  • - swara liyane kasedhiya lan diurutake kanggo chimes, njupuk 5 lan weker.
    - 3 swara anyar ditambahake thanks kanggo Brian Foster
    - Bayangan Drop kanggo bayangan menubar diganti wiwit mudhun saka teks.
3.62017-09-22
  • - generator format tanggal. seret pil biru kanggo wilayah khusus. demek menu gulung saben kanggo disetel menyang salah sawijining format akeh wulan, dina, lsp.
    - generator format wektu. durung sampurna.
    - swara liyane lan swara imovie ditambahake kanggo njupuk 5 lan weker
    - ing menu wektu, kutha duwe menu hirarki kanggo mbukak / nelusuri kutha kasebut ing wikipedia, cuaca, wolframalpha, google utawa maps.google
    - njupuk 5 karya luwih apik. yen wis disetel ing prefs bisa urip lan mateni saka menu wektu. isih durung sampurna. kita seneng ngrungokake saran.
    - akeh njiwet liyane
    - isih ora ana warna kanggo teks ing mode peteng. iku mbesuk.
    - wektu countdown ditambahake. ditingkatake kanthi kemampuan kanggo nyuda abang ing wektu x jam.
    - Tanggalan saiki bisa disetel kanggo mbukak cilik kanthi siji wulan, 6 wulan utawa 12 wulan. banjur digawe amba kaya monitor utawa bisa uga monitor. bisa diset ing desktop utawa supaya jendhela ngarep utawa jendela biasa.
    - liyane sing bakal teka.
3.5.62017-08-29
  • - masalah karo 3.5.7 pindhah maneh menyang 3.5.6 saiki.
    - luwih milih pilihan ing tanggalan sadurunge
    - luwih akeh fitur ing tanggalan
    - countdown saiki ditemokake ing pilihan karet.
    - kita matur babagan saran lan laporan bug.
    - manual anyar. duwe info anyar babagan countdown timer lan tanggalan. rincian babagan njupuk swara ing iSM. priksa.
3.5.52017-08-26
  • - tanggal adat
    - wiwiti jam countdown
    - luwih fleksibilitas lan prefs ing tanggalan
    - manual anyar
    - ditambahake format tanggal anyar
    - priksa download, ekstra, nanging ora nginstal. nginstal manual versi anyar isih perlu.
3.5.42017-08-08
  • - Barang iSM saiki ditampilake ing mode peteng menubar
    - mriksa nganyari saiki ana ing babagan halaman prefs lan ing menu iclock.
3.5.22017-08-03
  • - njupuk 5, fitur sing kaya pomodoro utawa break break, wis apik. ui luwih apik lan kewan omo tetep.
    - kanggo pangguna sing entuk app lan nalika dibukak ora ana ing folder app, takon yen pengin mindhah aplikasi kasebut menyang folder app nyimpen pangguna langkah lan njaga mac kanthi teratur.
    - weker, saka aplikasi Smallalarm kita, saiki ana ing iSM.
    - minicalendar yen wis apik lan sawetara perbaikan.
    - kesalahan liyane. malih.
    matur nuwun kanggo tanggapan sampeyan. supaya kita ngerti yen sampeyan duwe saran.
3.52017-08-01
  • - Tanggalan saiki bisa tuwuh wiwit 1 wulan 12 wulan kanthi ngembangake jendela.
    - koreksi cilik liyane.
3.4.92017-04-24
  • - owah-owahan luwih ing ui lan gagal
3.4.82017-03-10
  • - ngganti ui.
    - diwiwiti kanggo nambah fitur anyar sing diarani 'take 5'.
3.4.62017-01-08
  • - mriksa tetep alamat ip ing menu wektu
    - kabeh aplikasi sing dituduhake ing menu app. uga folder paling anyar sing nuduhake app bubar mbukak lan folder sistem sadurunge.
3.4.2 2016-11-18
  • - versi anyar saiki maca info registrasi lawas.
3.0.02016-04-07
  • - sanajan iki nulis ulang lan versi anyar iSM sing bakal kita sebutno 3.0 kanggo mbedakake saka versi sadurunge.
    - gawe pref anyar sing ngidini ndhelikake lambang app ing dermaga.
    - ui panel panel luwih apik
    - terus nglanjutake menu asm IN PROGRESS
    - wektu ing menubar nduweni 0
    - nomer ip
    - tinyalarm saiki ing iSM
    - tinycal menyang iSM IN PROGRES
    - SPARKLE (mriksa nganyari) nganyari ing ndhuwur. bakal bisa digunakake ing versi sabanjure.
    - iSM milih owah-owahan wektu.
    - Pangowahan UI
    - Tanggalan bakal diganti karo versi cilik ing versi sabanjure.
    - akeh koreksi cilik liyane.
    - liyane rauh.

Manual uga bisa ditemokake ing menu Bantuan utawa? Ikon ing saben app.

Yen luwih seneng tuku ing Mac App Store, iClock wis kasedhiya 2 Versi.

Coba gratis sajrone 2 minggu banjur langganan - gratis 14 dina banjur langganan 0.99 / wulan

Tuku Versi Paid - rega sing padha $ 18.00 karo tuku saka toko.

Loro-lorone padha kanthi fungsi padha karo versi sing kasedhiya ing Plum Amazing. 30% rega dadi Apple. Kadhangkala mbutuhake sawetara dina maneh kanggo entuk versi sing dirilis dening Apple.

 

 

.

Yen sampeyan nggoleki iClock kanggo Mac lawas kanthi OS lawas yaiku link menyang kabeh versi lawas. Sampeyan bisa uga kudu ndeleng changelot kanggo ngerteni endi sing paling cocog kanggo sampeyan. Log pangowahan ana ing kene:
https://plumamazing.com/product/iclock/#changelog


https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock305.dmg
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclockfor10.3.9.dmg
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock.4.6zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.0.2.xzip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iClockGoogleAPIimage.png
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock2.0.1.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock3.5.8.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock3.5.9.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.3.3.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.3.5..zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.3.6.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.3.9.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.4.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.5.1.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.5.3.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.5.4.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.5.5.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.5.6.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.5.7.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.5.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.6.2.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.6.4.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.6.5%20issue.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.6.5.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.6.6.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.6.7.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.6.8.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.7.1.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.7.2.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.7.5.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock4.7.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.0.2.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.0.3.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.0.4.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.0.5.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.0.8.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.0.9.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.0.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.1.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.2.1.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.2.2.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.2.3.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.2.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iClock5.5.1.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.5.11.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.5.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.6.1.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.6.2.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.6.4.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.6.5.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.6.6.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.6.zip
https://plumamazing.com/bin/iclock/old/iclock5.7.zip

4.5 Review tikus iClock ing MacWorld

4.5 clurut saka 5, MacWorld, April 2020

“Review iClock: Jam bar menu Mac sing serba guna, bisa disesuaikan banget. Ganti bar menu menu macOS standar saben dina kanthi pengalaman sing luwih lengkap lan fitur lengkap. ” - JR Bookwalter, MacworldApril 13, 2020

"iClock kanggo Mac: panggantos banget kanggo jam garis dhasar menu Apple. iClock, salah sawijining aplikasi Mac paling tuwa, wis ditulis maneh wiwit wiwitan lan dianyari kanggo macOS Mojave 10.14.4. Kanthi alat manajemen wektu modern sing ningkatake produktivitas, iClock luwih saka gantine sing cocog karo jam spartan Apple ing macOS. ” - Christian Zibreg, iDownloadblog, April 25, 2019

 "iClock bisa digunakake kanggo ngrampungake Ersatz kanggo Apple saka 35 krom ing Standar-Uhr ing Menöleiste lan macOS. "
- Chris, iFun.de, 25 April 2019

TRANSLASI: “iClock kabukten minangka pengganti serbaguna kanggo jam standar sing meh ora diganti karo Apple udakara 35 taun ing bilah menu macOS. ” - Chris, iFun.de (Majalah Mac Jerman), Kamis, 25 Apr 2019

"Yen sampeyan Macan Mac kaya aku lan butuh jam sing nindakake kabeh, Apple ora bakal nulungi sampeyan. iClock bisa. Iki bisa dadi jam bar menu sing paling bisa dikustomisasi kanthi tanggalan, weker, lonceng lan tandha, lan uga zona wektu kanggo kemampuan jam dunya… Gawe Mac Geek karo setelan lan opsi iClock sing kuat. ” - Terra Thomas O'Brien, TeraTalks,1 / 21 / 19

"IClock minangka jam menubar sing luwih migunani lan kuat. Coba lan sampeyan bakal cepet ngerti sebabe iki minangka salah sawijining aplikasi favoritku. ” - Marcel Dufresne, Kutipan saka Pangguna Mac ing Newsletter Kidul Ontario, Nov 2017

"Jam Clock tenan 'Jam Penting Men Menarar'. Iki diterangake minangka 'Hub wektu sing ngganti jam Mac OS X kanthi menu, pilihan lan aplikasi sing bisa digunakake kanggo kabeh wong ing saben dinane.' Sing tenan ora pati penting banget. Saestu nggumunake kabeh fitur sing kalebu ing program, sing biasane aku ora ngerti manawa aku butuh, nanging saiki ora bakal urip tanpa! Panganggone Mac saben dina saiki saya apik, apik kanggo investasi produktivitas iki. "
- Tom Piper, AppleJac - 3/25/15

"Iki minangka program sing hebat banget."
- Leo Laporte ing MacBreak 261

"iClock ngirit wektu! Sawise maneh, aku njaluk alat sing ora apik saka Plum Amazing. iClock kanthi elegan nawakake fungsi lan fitur sing tepat. Ora ngeduk - ora ana kembung; mung alat sing luar biasa kanggo mbantu ngatur jam, wektu, Mac."
- Rand Miller, Co-nitahake Myst lan Riven

"Aku nyoba iSM amarga aku pegel karo ora bisa ndeleng tanggal kasebut ing garis kasebut. Nalika aku mbayar, aku nyumurupi copypaste lan mutusake kanggo nyoba amarga aku asring kepengin nggawe penyalin fancier sing sithik. Aku bisa uga ora nggunakake pilihan sing luwih maju, nanging aku pengin supaya perkara-perkara sing ringkih bisa mlaku. Thanks Ed. " - Edward Catmull, salah sawijine co-pendiri Pixar. Dheweke dadi Presiden lan CTO Pixar lan saiki dadi Presiden Walt Disney lan Pixar Animation Studios.

"Kanthi garis kerja, aku ora ngerti apa sing adoh saka jagad kerja. Antarmuka sing gampang lan intuisi iClock, ora nate ngeculke. Kanthi cepet-cepet katon ing menu tarik, aku bisa ndeleng kapan ana ing ngendi aku .... Ana ing ngendi aku ... lan saiki wis ana. Kanthi klik liyane, aku bisa mriksa cuaca ing tujuan sing sabanjure. Dadi luwih saka ukuran digital kanggo Mac. " - Kevin Rafferty, pengawas efek visual "Papat Apik: Muncul saka Surfer Perak", "Star Wars: Babagan I - The Phantom Menace", "World Lost: Jurassic Park" lan pirang-pirang film liyane.

"Ora angel mbayangake yen fungsi sing akeh bisa dikempalken menyang 'jam'!" - Wong Kawasaki, Penulis, Blogger, Evangelist, lan Usahawan.

"Akeh matur nuwun. Apik banget! " -David Bogart, Executive VP & COO, Trust Inovasi Ontario

"IClock anyar banget lan stabil banget. Aku uga seneng kabeh tautan kasebut menyang macem-macem situs. Aku seneng banget bisa mubeng-mubeng ing garis lan ndeleng dina lan tanggal ditambahake kalebet gulung mudhun tanggalan super migunani amarga nampilake barang tanggalan sing bakal teka. Banget! ” - Kerry Dawson

"Paling wektu aku wis tau !!!!" - Charles Henry, PanTech Inc.

"Aku tresna iClock. Iki ora mung dirancang kanthi apik, iku uga migunani, uga. Kejabi kabeh fitur wektu, aku seneng nalika ndeleng manawa mulihake menu gulung kanggo aplikasi mbukak. " - James Henry Rubin, Profesor lan Ketua, Departemen Seni, Universitas Negeri New York

"Fitur sing narik kawigaten menyang iClock yaiku menu wektu lokasi. Sampeyan ngerti yen dodol piranti lunak ing jagad amarga internet. Nalika aku kudu nelpon layanan ing luar negeri, aku kudu ngerti kapan ana ing negara kasebut. Aku wis nggunakake produk liyane sing mbutuhake program mbukak kanggo ndeleng kaping, utawa piranti lunak sing nutup desktop kanthi jam. iClock prasaja, ora keganggu lan FAST. Matur nuwun kanggo program sing migunani banget nanging gampang digunakake. " - David Parrish

"IClock iku GESE! Sampeyan kudu nyoba banget supaya Apple kalebu karo kabeh mesin sing! Aku bungah yen wis nemokake. Thanks! " - John Kingdon

"Aku ora bisa urip tanpa iClock saiki. Aku seneng amarga pancen gampang, nanging nduwe fitur sing kuat. Aku terus gumun karo tumindak apa wae. " - Anil K Solanki

"Aku operator radio ham lan aku pengin wong liya ngerti yen iClock 2 nawakake fitur nw migunani kanggo hams. Versi 2.0 anyar ndhukung tautan web sing sithik lan akeh fitur migunani liyane sing dadi alat sing apik banget kanggo operator HAM. Aku nggunakake iClock kanggo konversi wektu, tanggalan cepet kanggo nggoleki tanggal (diluncurake iCal nalika sampeyan pengin ngetik), Alarm, Saham lan liya-liyane. Cathetan penting yaiku Mark Fleming, penulis kasengsem ing link ham liyane bisa uga migunani. " - Steve Hellyer

"IClock luwih mirip kembang mawar tinimbang Pisau Tentara Swiss: saben-saben aku nggumunake fitur, ana liyane ing sangisore." - Graham K. Rogers, dideleng ing eXtensi, 2004

“Kanggo sing nambah komunikasi karo sedulur, kanca, lan mitra bisnis sing ana ing macem-macem zona wektu, sampeyan bakal seneng ndeleng wektu lokal kanthi ngeklik mouse sing gampang. Sederhanane, iki minangka salah sawijining utilitas tambahan sing paling apik sing digunakake, lan nyaranake. " - MacGuild, 2005, Rating Sakabèhé 4 1/2 saka 5 Tikus

"Produk iki duwe macem-macem panggunaan sing hebat, sing akeh regane $ 20 dhewe. Sapa wae sing nggunakake Mac sedina muput kudu mriksa produk iki, amarga bisa uga nemokake sawetara barang ing utilitas "kabeh kajaba sink dapur" sing nggawe tuku sing migunani. " MacTech - 2006

"Regane saben sen saka ragad shareware." - David Weeks, 2006

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC