CopyPaste kanggo Mac #1 Copy&Paste MultiClip Manager

$30.00

versi: 0.9.74
Paling Anyar: 6 / 25 / 22
Mbutuhake: Mac 10.15-12.0 +

CopyPaste kanggo Mac - Salin & Tempel Multiple Clipboard App - Anyar kanggo 2022!

People use copy and paste kowéwedhi of tisandi a week. The regula klipboard is ngrangkulhey imporentengan but just ingndeleng klipboard that disakaton wimp each copy is no lonbabagan good Enowah CopyTempel was the fipisanan and most popula muliple klipboard Migunakakeiki to laranganain muliple klipboards that can be kasedhiyalayed, lengkunganived lan edited With CopyPaste each copy is elingnganggur in a clip history. It like a time mesinine for the klipboard See and edit any clip Save muliple clips tenggorokanugh liyaneseni. OCR text to the klipboard Actions to act on cliPS. Clip sets for godhokpiring text & images you use often. Enhances produksititip. Incrediblit nggunakakekebak NeVer lose a klipboard againg. A time saver & life saver for all Mac users siNCE the last senlan (1996).
* Yen sawetara aksara pisanan ditulis kandel, kaya ing ndhuwur, mesthine bisa nambah kacepetan lan pemahaman maca.

CopyPaste News

CopyPaste Anyar

Multiple Copy Paste Clipboard Manager, Saiki kanggo Mac
Umume bagean saka Mac OS wis owah sacara dramatis sajrone pirang-pirang dekade, nanging siji bagean penting, ora owah wiwit wiwitan. Iku clipboard. 
 
Papan klip duweni potensi sing ora bisa digunakake. Umume wong nyalin menyang clipboard & nempel saka clipboard atusan kaping seminggu. Kita kabeh seneng karo kemampuan iki, nanging kita ngrasakake watesan. Apa yen kita ngandhani clipboard kasebut bisa diluncurake lan potensial dicethakaké?
 
Mac dilengkapi kemampuan kanggo nyalin item sing dipilih menyang clipboard lan nempel ing lokasi sing beda. Papan klip mac biasa migunani nanging sayangé diwatesi mung siji clipboard. Nalika nggawe salinan anyar lali salinan sadurungé. Papan klip didhelikake kanthi misterius ing latar mburi. Sampeyan ora bisa ngakses salinan sadurunge. Sampeyan ora bisa nyunting salinan. Sampeyan malah ora bisa ndeleng salinan. Nanging, kemampuan kanggo nyalin lan nempel isih dadi salah sawijining fitur universal sing paling migunani ing Mac.
 
CopyPaste nambah clipboard standar karo kabeh fitur sing ilang.
 

Sawise sampeyan miwiti CopyPaste, saben salinan dieling-eling ing Riwayat Klip. CopyPaste kaya mesin wektu kanggo clipboard. Deleng lan owahi klip sing disalin saka dina iki, wingi utawa sasi kepungkur. Simpen kabeh klip sing disalin liwat miwiti maneh. Teks OCR langsung menyang clipboard. CopyPaste duwe 'Tindakan' sing bisa ngowahi data dadi klip kanthi ewonan cara. Clip Sets ngidini ngatur klip sing migunani dadi set kanggo arsip lan njaga teks & gambar boilerplate sing asring sampeyan gunakake.

Aja kelangan clipboard maneh. Ningkatake produktivitas. luar biasa migunani. Ngirit wektu & ngirit urip kanggo kabeh pangguna Mac wiwit abad pungkasan (1996) lan dianyari karo teknologi Apple paling anyar lan ditulis maneh ing Swift kanggo 2022.

 
CopyPaste nambah salinan & tempel biasa kanggo nambah produktivitas kanthi nambahake kabeh fitur iki:
  • Riwayat Klip - aja lali salinan maneh.
  • Elingi kabeh klip kepungkur nganti diwiwiti maneh.
  • Isi saben klip katon ing menu CopyPaste.
  • Pratinjau konten liyane, malah kabeh kaca, foto lan situs web, kanthi menet tombol pintas.
  • Saben klip ing menu bisa ditempelake kanthi macem-macem cara.
    • Tutul klip ing menu kanggo nempel
    • Tempel kanthi ngetik kanthi hotkey lan nomer klip
    • Tempel urutan klip nganggo klip hotkey # – klip #
    • Tempel saka Sejarah Klip lan Set Klip apa wae
    • Tempel saka klip sing diowahi liwat 'Tindakan' tartamtu
  • Clip Sets minangka set klip sing luwih migunani.
  • Owahi klip kanthi akeh Tindakan kaya, Ekstrak, Ngonversi, Terjemahake, Ngresiki, Lebokake, Urut, Statistik, Kutipan lan URL…
  • Tindakan bisa digunakake ing clipboard utama, Klip 0.
  • Uga ing klip apa wae ing Sejarah Klip utawa Set Klip.
  • Busak klip apa wae nalika sampeyan mutusake.
  • Gawe serep kabeh klip lan set klip.
  • Nuduhake klip langsung liwat iCloud lan cara liyane.
  • Manajer Klip ngidini nampilake, nyunting klip lan ngidini nyeret & nyelehake klip ing antarane Set Klip.
  • Teks OCR ing endi wae ing layar dadi klip.
  • Njaga rahasia saka pangurus sandi.
  • Entuk emoji dadi klip kanthi gampang.
  • Tempel klip teks sing diformat, minangka teks biasa, nggunakake hotkey menyang app apa wae.
  • Gampang kanggo nggunakake langsung saka menu iku, ngluwihi apa sing wis ngerti saka pengalaman kepungkur.
  • Pitulung / Manual sing apik kanggo pangerten sing luwih jero
  • Bukak konten klip ing aplikasi apa wae.
  • Nuduhake konten klip menyang app apa wae.
  • Tambah pilihan tanpa watesan menyang klip utama 0.
  • Nomer kabeh klip ing Clipboard History lan saben Clip Set.
  • Tempel liwat hotkey lan nomer klip.
  • Pindhah klip antarane clipsets.
  • Bukak URL ing klip nganggo hotkey.
  • Kontrol jinis pasteboard sing disimpen ing Riwayat Klip.
  • Tempel langsung saka sembarang Clip Set dening menu utawa hotkey
  • Tempel sawetara urutan klip sing beda bebarengan
  • Akeh liyane sing bakal teka…
 

Ringkesan

Jaman biyen aplikasi ora multi-tasking. Sampeyan bakal nggunakake siji app ing wektu. Nuduhake 'sadurunge jaman' iki angel. Kanggo ngatasi watesan awal iki, Mac OS pisanan nggunakake clipboard sistem. Papan klip sistem ngidini nyalin teks utawa grafis menyang 'clipboard sistem' ing siji app, metu saka aplikasi kasebut, ngluncurake aplikasi liyane lan nempel saka 'clipboard sistem' sing padha. Ing wektu iku penemuan revolusioner lan nambah produktivitas.

Ing wektu iku kita metu karo CopyPaste asli sing ngidini Mac nggunakake lan ngelingi pirang-pirang clipboard saka app apa wae. Iku ngelingi 10 klip lan minangka sarana multi-clipboard pisanan kanggo komputer apa wae. Iku dadi populer banget. Lembur fitur-fitur anyar ditambahake, klip tambahan, fitur liyane kaya tumindak ing klip, clipsets tambahan ditambahake ing riwayat klip. Wis pirang-pirang dekade kepungkur, saiki ing 2021 nulis ulang CopyPaste lengkap liyane wis kedadeyan. Papan klip Mac OS kuna padha nanging sapa wae bisa nganyarke kanthi nambahake CopyPaste.

Sejarah Clipboard

Salin lan Tempel Sajarah ing Xerox Park

Saka Wikipedia "Inspirasi dening baris awal lan editor karakter sing nyuwil gerakan utawa nyalin operasi dadi rong langkah-antarane pangguna bisa njaluk tumindak preparatory kayata pandhu arah-Lawrence G. "Larry" Tesler ngusulake jeneng "potong" lan "salinan" " kanggo langkah pisanan lan "tempel" kanggo langkah kapindho. Wiwit taun 1974, dheweke lan kanca-kanca ing Xerox Corporation Palo Alto Research Center (PARC) nglakokake sawetara editor teks sing nggunakake printah cut/copy-and-paste kanggo mindhah/nyalin teks.[4]”

Apple Clipboard Riwayat

Ing tanggal 24 Januari 1984, Apple ngenalake Mac. Salah sawijining kabisan unik Mac yaiku clipboard, sing ngidini sampeyan nyalin info saka siji aplikasi banjur nempelake info kasebut menyang aplikasi liyane. Sadurunge Mac lan Lisa (model komputer Apple liyane), sistem operasi ora duwe komunikasi antar-aplikasi. Papan klip kasebut revolusioner ing taun 1984. Iki minangka popularisasi pertama salinan, potong & tempel lan panggunaan papan klip aa ora mung teks nanging akeh jinis media.

Kita takon Bruce Horn (pencipta Mac Finder; deleng ing ngisor iki) kanggo sawetara poin babagan sejarah clipboard ing ilmu komputer.

"Ide potongan / tempel ana ing Smalltalk (kaya kabeh konsep panyuntingan tanpa model), nanging papan klip sing katon digawe dening Apple. Aku ora ngerti persis sing panginten kanggo nuduhake isi bab pungkasan Cut; sing metu saka grup Lisa, supaya Larry Tesler bakal ngerti. Tesler uga dadi panyunting teks tanpa mode ing PARC karo editor Gypsy, sing banjur teka ing sistem Smalltalk. Ing idea saka macem-macem jinis beda nanging simultaneous ing clipboard ana idea sandi (contone, teks + pict, contone) lan nggunakake jinis sumber papat bait, lan pisanan rampung ing Mac. Aku salah siji Andy H. utawa Steve Capps bener nulis kode kanggo clipboard (ie, manager kethokan) ing Mac ". ~ Bruce Horn 2001.

Bruce Horn mesthi salah sawijining wong sing takon babagan sejarah clipboard amarga dheweke minangka bagean saka tim asli sing nggawe Macintosh. Dheweke tanggung jawab kanggo desain lan implementasine Finder, Resource Manager, Dialog Manager, jinis / mekanisme pangripta file lan aplikasi, lan desain clipboard multi-jinis, antarane inovasi arsitektur liyane dibangun ing Macintosh OS. Dheweke kerja suwe ing komputer sing duwe memori RAM sing cilik banget kanggo nggawe akeh perkara sing saiki kita lakoni.

Bruce direkrut nalika umur 14 taun dening Ted Kaehler kanggo nindakake sawetara eksperimen pemrograman ing Smalltalk, ing Kelompok Riset Pembelajaran Alan Kay ing pertengahan taun tujuh puluhan ing Kelompok Riset Pembelajaran ing Pusat Riset Xerox Palo Alto (PARC). Nalika dheweke gabung karo tim Mac ing pungkasan taun 1981, dheweke dadi ahli ing program berorientasi obyek lan antarmuka pangguna grafis. Bruce banjur kerja ing Eloquent, Inc.; minangka salah sawijining karyawan pisanan ing Adobe Systems, Inc.; Maya Design Group; lan isih mengko Institut Riset Industri ing Oslo, Norwegia.

Kita uga takon Steve Capps (liyane saka tim asli sing nggawe Mac), lan iki sing kudu dikandhakake: "Kita kabeh telu, Bruce, Andy lan Steve (Bruce Horn, Andy Hertzfeld lan Steve Capps) bisa uga ana ing kene. ana, nanging Andy wrote mayoritas kode ing release dhisikan (kabeh sawetara atus bita saka iku). Dheweke uga nulis aksesori meja scrapbook sing ngidini sampeyan simulasi clipboard n-jero. Bruce pancen kudu entuk kredit kanggo macem-macem perwakilan saka ide data sing padha - sing ora ana ing Lisa sabisa aku ngerti". ~ Steve Capps 2006.

Yen ana sing duwe poin utawa klarifikasi tambahan babagan sejarah clipboard, tulisen lan tulisen. Kita tansah kasengsem.

Sejarah Aplikasi CopyPaste

CopyPaste, utilitas multi-clipboard pisanan, digawe dening Peter Hoerster ing taun 1993. CopyPaste kanggo Mac minangka versi pisanan. Alasan dheweke miwiti program kasebut mung kanggo ngasilake tanggal Baha'i saiki ing komputere (Peter iku wong Baha'i). Sawise seneng sinau nindakake iki, dheweke nerusake program, lan asile yaiku CopyPaste sing luar biasa populer kanggo Mac OS 7, 8, 9, 10 lan 11.

Versi paling anyar

Mac teka mung karo 1 clipboard lan saben-saben sampeyan nggawe salinan kabeh info klip sadurungé ilang ing salawas-lawase. CopyPaste ngganti amarga bisa digunakake ing latar mburi lan ngelingi kabeh salinan lan potongan nggawe 'Riwayat Klip'. Iku informasi dhasar nanging ana akeh liyane…

Pancen penting. Aku ora bisa ngetung kaping pirang-pirang dina nggunakake Copypaste. - James Fitz, Panganggo CopyPaste Lama

CopyPaste minangka inkarnasi paling anyar saka siji-sijine, sing menang penghargaan, gampang digunakake, macem-macem panyuntingan clipboard, tampilan lan sarana arsip. Gunakake Browser Clip anyar (browser horisontal) utawa Clip Palette (browser vertikal) kanggo ndeleng klip saka macem-macem sudut pandang. Gunakake 'Alat CopyPaste' kanggo tumindak ing data clipboard kanthi cepet. Simpen kabeh clipboard liwat miwiti maneh. Aja diwatesi mung siji clipboard lan aja kelangan klip maneh. CopyPaste minangka ngirit wektu / ngirit urip kanggo kabeh pangguna Mac saka pamula nganti maju. Coba CopyPaste kanggo nggedhekake potensial Mac, miwiti nindakake kurang lan accomplishing liyane.

CopyPaste minangka utami klip asli asli kanggo Mac. CopyPaste wis saya misuwur wiwit dirilis kaping pisanan. Apa sing wis dakjaluk banget? Migunani. CopyPaste nggedhekake lan nambah migunani kanggo clipboard andhap asor lan ditindakake ing latar mburi.

Salah sawijining fitur revolusi sing teka karo Mac ing taun 1984 yaiku kemampuan unik kanggo milih teks utawa gambar, lan liya-liyane, banjur nyalin data kasebut menyang clipboard, supaya konten kasebut kanthi sementara banjur tempelake ing aplikasi sing padha utawa liyane. Papan kerjane digunakake kanggo mindhah kabeh jinis info ing antarane program ing Mac, lan mengko fitur iki ditiru ing pirang-pirang sistem operasi liyane.

Sawetara taun banjur CopyPaste minangka sing pertama njupuk clipboard sing siji lan nggedhekake kanggo nambah macem-macem clipboard. Iki tegese luwih akeh data bisa dipindhah kurang wektu. CopyPaste uga ngidini macem-macem clipboard iki ditampilake, diowahi, diarsip lan disimpen maneh. CopyPaste ngungkapake potensial saka clipboard Mac sing durung dibukak.

Fitur CopyPaste

 (masih di proses)

Raves Panganggo

Ora Mac tanpa Mac! - Michael Jay Warren

Pancen penting. Aku ora bisa ngetung kaping pirang-pirang dina nggunakake CopyPaste. - James Fitz

Thanks maneh kanggo piranti lunak sing apik lan penting! Aku FANTASTIS! - Dan Sanfilippo

Ora bisa urip tanpa !!! Produk sing apik! Penting banget lan matur nuwun amarga wis ngembangake! - Roger Euchler

"Aku nggunakake CopyPaste kabeh wektu! Iki minangka piranti lunak tambahan sing paling penting ing Macku! - Alan Apurim

CopyPaste: yen sampeyan nyoba, sampeyan kepingin weruh carane sampeyan bisa urip tanpa iku! – Prof. Dr. Gabriel Dorado, Molecular Biology & Bioinformatics

0.9.742022-06-25
  • PENTING: yen sampeyan duwe masalah nginstal nggunakake 'mriksa nganyari' banjur download CopyPaste paling anyar nggunakake link iki:
    https://plumamazing.com/bin/copypaste/new/CopyPaste.zip
    masalah sing mung bakal kelakon kanggo wong nggunakake versi lawas saka 0.9.69

    yen item menu ing menu tumindak wis werna abu-abu tegese iku placeholder kanggo fungsi teka rauh.

    - gumantung saka isi ing klip (jinis pasteboard) tumindak beda ditampilake. dadi, contone, yen gambar ing clip 0 banjur menu bakal nuduhake tumindak sing bisa ing gambar, contone, 'ngowahi ukuran'. kanggo teks, tumindak teks ditampilake, contone, 'UPERCASE'. kanggo url, tumindak url ditampilake, contone, 'url shorten'.
    - menu tumindak saiki bisa digunakake ing pangatur klip. kontrol lan tutul klip kanggo nggunakake tumindak ing klip apa wae ing pangatur klip. iki minangka menu tumindak sing padha ing menu copypaste.
    - ukuran gambar dhasar ditambahake praktis kanggo gambar. sampeyan bisa pindhah menyang app gedhe kaya app pratinjau apple utawa pixelmator utawa produk karemenan nanging pancene Handy kanggo duwe kanggo klip gambar kang 4000x4000 nanging katon nggoleki ing 800x800px ing email.
    - akeh koreksi ing versi toko app apel
    - fix cilik kanggo masalah mode peteng
    - akeh item ing menu tumindak sing ora bisa, saiki bisa. contone, 'mbukak karo...' saiki bakal bisa mbukak gambar nganggo editor gambar favorit.
    - nuduhake simbol minangka tumindak anyar sing ngidini nyalin simbol saka kaca web.
    - ing pangatur klip, yen ana item ing kolom klip disorot, sampeyan bisa nggunakake tombol panah munggah utawa mudhun kanggo navigasi.
    - ing doc, nutul lambang CopyPaste bakal nuduhake menu CopyPaste lengkap kaya CopyPaste Pro lawas. sawetara wong seneng nggunakake menu saka garis menu ndhuwur lan sawetara seneng nggunakake menu padha saka dock ing ngisor. hotkey klik kiwa (karo mouse) ing lambang CopyPaste ing dermaga lan terus kanggo 2 secs. Utawa klik tengen (karo mouse) ing lambang CopyPaste ing dermaga lan menu nuduhake langsung.
    - tumindak anyar - 'url kanggo kode qr' kang nalika sampeyan duwe url ing klip lan pilih tumindak iki nempatno QR-Code (jinis barcode kothak cilik sing paling Smartphone bisa maca kanthi otomatis karo kamera). kode qr bakal nyedhiyani kamera smartphone karo url lan penet siji njupuk browser langsung menyang url sing. conto panggunaan: ujar manawa sampeyan duwe pameran lukisan utawa foto, pengunjung pameran bisa ngarahake kamera telpon ing QR-Code ing jejere lukisan kasebut kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan artis, seni lan apa sing didol kanthi rega.
    - tumindak anyar - kutipan siji kanggo kutipan pindho lan kosok balene saka klip ngemot teks karo kuotasi siji utawa pindho.
    - tumindak anyar 'garis ngurutake mudhun' nalika sampeyan duwe akeh baris teks karo bali ing pungkasan saben baris. banjur bakal ngurutake kabeh baris miturut abjad lan numerik ing wiwitan saben baris. munggah iku 1,2,3...a,b,c lan mudhun iku kosok balene
    - dipindhah nyekel ocr lan emoji. padha tumindak kaya kabeh item liyane ing menu sing. tumindak kabeh sijine info menyang clip 0. dadi, iku digawe raos lan nambah konsistensi kanggo pengalaman. mung mikir, tumindak ing menu tumindak.
    - masalah tetep ing 14 "utawa 16" mac laptop sing duwe kedudukan lan nalika ana akeh menu bar app, copypaste ora bakal ilang konco kedudukan.
    - akeh dandan liyane, mbenakake lan owah-owahan liyane.
    - MANY liyane iku ing proses lan teka. kita arep secepat kita bisa. browser gambar ing dalan.
0.9.702022-05-10
  • yen 'mriksa nganyari' ora diinstal, mangga download app saka plumamazing.com lan nindakake instalasi manual. kita ngganti carane mriksa nganyari dianggo. yen sampeyan nindakake nganyari ing panggonan bakal bisa ing mangsa.
    - ing copypaste, pilihan printah c, digunakake kanggo nambah teks sing dipilih kanggo teks saiki ing clip 0. saiki, ing cilik, nanging owah-owahan penting, hotkey sing nindakake tugas pindho. nalika sampeyan pisanan milih file ing finder, bakal sijine path (path tegese lokasi) file kasebut menyang clip 0. dadi, yen ing mac, file disebut file.txt dipilih ing desktop lan nindakake printah. pilihan c, bakal sijine path iki menyang clip 0 /Users/yourname/Desktop/file.txt
    coba pilih teks, opsi printah c, banjur pratinjau utawa tempel klip kasebut kanggo ndeleng isine. banjur pilih file ing desktop, tindakake pilihan printah c banjur pratinjau utawa paste klip kanggo ndeleng isine
0.9.692022-05-09
  • yen 'mriksa nganyari' ora diinstal, mangga download app saka plumamazing.com lan nindakake instalasi manual. kita ngganti cara mriksa nganyari bisa digunakake. yen sampeyan nindakake nganyari ing panggonan bakal bisa ing mangsa.
    - luwih dandan kanggo cara kita menehi hasil karo data ekstra pasteboard. kita ndhelikake info saka Managers sandi kaya 1password lan liyane sing nggunakake, 'org.nspasteboard.ConcealedType' sing tandha copypaste kanggo ndhelikake sandhi lan ora ngidini menyang sajarah klip.
    - app saiki bakal mbukak ing mode kompatibilitas nalika ing mac laptop (macs karo kamera ing ngelmu kebatinan) karo 'the kedudukan'. Aplikasi menubar kaya copypaste nyetel iki supaya ora didhelikake ing mburi 'kedudukan'. iki solusi apel kanggo, app ndhelikake 'kedudukan'. kita ora duwe 14 utawa 16" mac powerbook pro supaya mugi kita ngerti cara kerjane kanggo sampeyan. matur nuwun
0.9.682022-04-28
  • - ditambahaké append, pilihan printah c bakal nambah teks sing dipilih kanggo clip 0. ing menu sampeyan bakal weruh ** (1x) Clip Appended **. Utawa yen sampeyan nindakake pilihan printah c bakal nambah teks sing mentas dipilih lan ing menu bakal ngomong ** (2x) Clip Appended **. monggo dicoba.
    - ditambahake jinis pasteboard anyar. utamane yen sampeyan nyalin saka 1password utawa manajer clipboard liyane, mula bakal nyegah sandhi sing disalin ora mlebu ing riwayat klip. uga ana papan liyane sing ngerti yen sampeyan nggunakake alat ekspansi jinis lan panggunaan clipboard kasebut uga ora katon ing riwayat klip. iki bakal diterangake luwih apik ing manual liwat wektu ing bagean iki. https://plumamazing.com/copypaste-for-mac-manual-page/#Clip-Types
    - tumindak anyar. Angka kanggo Tembung. ngganti angka, kaya 3, dadi tembung, telu.
    - dipindhah 'jinis klip', kang akeh ing nomer, kanggo panel dhewe ing prefs.
    - dianyari 'mriksa nganyari'. sampeyan ora bakal kudu nindakake mriksa manual maneh.
0.9.672022-04-09
  • - tumindak wis diganti bisa cara iki, padha tumindak ing isi clip 0. sampeyan nindakake paste saka clip 0 ora tumindak. luwih prasaja. tumindak sing digunakake kanggo nyalin saka pilihan lan nempel menyang ngendi kursor. cara iki tumindak luwih konsisten, prasaja, luwih gampang dingerteni lan ora gawe kaget wong.
    - tumindak anyar kanggo mbusak luwih saka 1 spasi urutan
    - tumindak anyar kanggo mbusak nomer lan mbusak karakter non-numerik (huruf lan tanda baca)
    - digawa bali fitur sing kasedhiya sadurunge
    - masalah misc tetep. mbukak karo ...
    - masalah tetep kanggo sawetara wong sing nempel klip tansah lan mung nempel klip 0
0.9.662022-04-04
  • - versi iki bener irungnya bali menyang versi sadurungé. dadi bug lan fitur interconnected ditambahake ing pungkasan 2 versi ora ana nalika kita nggarap versi sabanjuré tanpa bug lan fitur kasebut. matur nuwun kanggo sabar.
0.9.652022-04-03
  • - mbenakake bug ngendi tansah pastes clip 0. iki bener disebabake printah vv kanggo mbukak jendhela anyar sing kita testing. iku wis dibusak kanggo saiki.
    - sawetara tumindak anyar wis ditambahake.
0.9.612022-03-21
  • - PERHATIAN: teka atraksi aksi!!! iki werna abu-abu nganti dileksanakake (ora rusak). gagasan tumindak anyar thanks kanggo saran pangguna. werna abu-abu, tegese padha ora bisa saiki, nanging bakal teka nalika kita duwe wektu kanggo bisa ing.
    - folder ditambahake nggawe menu tumindak hirarkis. iki bakal mbantu nggabungake lan nggawe tumindak luwih gampang ditemokake, loro tumindak saiki lan kabeh tumindak anyar sing wis direncanakake (saiki wis dadi abu-abu). sampeyan bakal nemokake iku ndadekake menu resik lan liyane dingerteni.
    - ditambahake, 'klip 0 tumindak' menyang menu cp. saka item menu anyar iki (ngisor clip set) ing menu copypaste sampeyan bisa milih tumindak kanggo tumindak ing isi clip 0, ngganti karo Nilai rubah. contone,, nggunakake tumindak UPPERCASE kanggo ndandani 'help' menyang 'HELP' lan sijine ing clip 0. nyoba kanggo ndeleng cara kerjane. kang dadi luwih gampang saka kabeh tembung darned iki. iki minangka tambahan kanggo nahan kontrol kanggo nggunakake menu tumindak ing klip apa wae ing menu cp.
    -Ndandani item liyane kanggo katon luwih apik ing mode peteng
    ngganti 'Clip Manager' dadi 'Clip Managers' amarga ngidini nggawe macem-macem clip manager windows lan nalika lagi digawe kabeh bisa ditemokaké ing menu iki.
    - skrip cepet lan prefs lan tombol kanggo prefs dibusak. iki minangka eksperimen sing apik nanging ana sawetara masalah sing ora bisa diatasi. kita bakal nggarap cara nggunakake liya
    - ditambahake, 'nyuda jinis data'. ana ing cp pro lawas. iku ora kanggo 99.9% wong. panjelasan ana ing manual. iki dudu pungkasan saka dhukungan kanggo jinis data liyane.
    - ditambahake, 'garis urut' lan 'tanggal & wektu' kanggo teks. 'ngowahi ukuran gambar' uga wis ditambahake lan bakal ditambah lan ditambahi kanthi kabisan liyane.

    Yen sampeyan duwe kanca sing ngerti mac lan sampeyan mikir bakal seneng copypaste (nganggep isih ora 1.0), aja ragu-ragu ngajak dheweke nyoba.
0.9.562022-03-08
  • PENTING - waca babagan owah-owahan
    - isi printah v lan clip 0 saiki padha ing saben kahanan.
    - clip append saiki dianggo! kanggo nambah teks sing ana ing klip 0, tindakake pilihan printah c ing pilihan teks lan banjur bakal nambah baris kosong sawise item wis ana ing klip 0 banjur nambah teks teks sing dipilih. sampeyan bisa mbaleni iki minangka kakehan sing pengin. weruh, fitur iki sensitif kanggo nyetel prefs. contone, 'tansah nempel teks kosong' pref bakal mbusak kabeh noto saka kabeh teks appended. yen wong kaya iki nambah fitur teks lan nggunakake akeh kita bisa nambah ing prefs opsi liyane minangka demarkasi antarane saben concatenated (pungkasan kita njaluk nggunakake tembung apik sing) klip kanggo ngganti baris kosong, pamisah bisa nambah nomer, wektu tanggal, etc. iki ora bakal kelakon rauh (luwih dhasar owah-owahan isih) nanging supaya kita ngerti apa sampeyan mikir lan apa sampeyan bakal nemokake migunani.
    - pref kanggo nempel teks kosong saiki bisa digunakake. pilihan printah v saiki pastes apa ing clip 0 minangka teks kosong terus-terusan.
    - 'tansah nempel teks kosong' saiki bisa digunakake kanthi konsisten.
    - Ndandani akeh masalah mode peteng.
    - ing tumindak. akeh owah-owahan. akeh tumindak script saiki nyawiji dadi umume 10x luwih cepet, bakal luwih konsisten lan kurang breakable.
    --- 'teks mbukak' saiki dikompilasi & dianggo kanggo textedit lan aplikasi liyane.
    --- 'url shorten' saiki dikompilasi tinimbang skrip
    --- 'teks mbukak' saiki dikompilasi tinimbang skrip
    --- 'ekstrak url' saiki dikompilasi tinimbang skrip
    --- kabeh tumindak 'kasus' saiki disusun tinimbang skrip
    --- 'ekstrak email' saiki dikompilasi tinimbang skrip
    --- 'jumlah tembung lan frekuensi' saiki dikompilasi tinimbang skrip
    - akeh misc. modifikasi lan nganyari kanggo manual.

    mangga dites sedhela banjur menehi tanggapan. matur nuwun!

    kita isih tetep proyèk umum ing wraps nanging aran gratis kanggo sebutno copypaste kanggo kanca-kanca lan sing bisa kasengsem. saiki luwih akeh kewan omo wis didandani, kita bisa nangani ndhukung sawetara wong liyane.
0.9.522022-02-24
  • - nambahake tumindak nerjemahake anyar. terus kontrol ing menu cp liwat klip teks kanggo ndeleng menu hirarkis tumindak sing nuduhake, 'Translate'. milih basa sumber lan tujuan kanggo nerjemahake klip kasebut. tutul tombol terjemahake utawa bali utawa ketik kanggo nyelehake terjemahan ing klip 0. coba lan supaya kita ngerti cara kerjane kanggo sampeyan lan kepiye carane bisa luwih apik.
    - ndhelikake, 'sunting lan nyimpen' tumindak amarga diganti dening clip manager.
    - 'Tansah tempel teks kosong' saiki bisa digunakake.
    - Tempel teks kosong ing pilihan printah shift v 'saiki dianggo.
    - Clip Append ditambahake menyang prefs. nanging durung fungsional.
    - nalika app wiwit banjur apa ing klip sys dibusak ing sih saka apa ana ing copypaste clip 0 pungkasan wektu iku mlayu. apa mengkono ing vegas tetep ing vegas.
    - ndandani sawetara kacilakan
    - katon klip kosong tetep
    - nalika nggunakake panah munggah utawa mudhun ing menu kanggo milih klip, bali lan ketik karya kanggo nempel maneh.
    - akeh modifikasi liyane.
0.9.422022-02-04
  • - mbenakake kacilakan nalika arep ngilangi ing prefs
    - ndandani bug spasi sing sok-sok katon ing menu cp
    - misc. item
0.9.392022-01-28
  • - sistem nomer anyar kanggo kabeh klip. uga paste dening nomer kanggo sajarah lan kabeh clip set. contone,, ing clip set 4, kanggo paste nomer 3 clip bakal kontrol 4.3 uga sampeyan bisa nempel urutan. njupuk conto pungkasan lan paste kabeh cara kanggo clip 9 bakal kontrol 4.3-9
    - tetep mbukak clip manager kacilakan sing dumadi kanggo sawetara wong
    - tetep - mbusak klip 0 banjur nempel klip 0 nempel data sing wis dibusak.
    - pilih New saka clip set menu paste nothing now fix.
    - kesalahan liyane. malih.

    mangga nyoba sistem panomeran kanggo kabeh klip. iku bakal mimpin kanggo fitur liyane. kita appreciate kabeh komentar, saran lan kewan omo.
0.9.362022-01-24
  • - kacilakan ing favorit tetep. thanks kanggo pangguna sing nglaporake iki.
    - masalah nambah nomer ing favorit tetep. thanks kanggo pangguna sing nglaporake iki.
0.9.352022-01-17
  • - kontrol h iku hotkey sing mbukak lan saiki bisa nutup menu sajarah
    - telusuran tetep ing menu cp
    - nambah tumindak anyar
    - mbenakake kanggo Nuduhake, Tempel minangka Teks Biasa, Ngresiki lan Mbukak Bungkus Teks, Owahi lan Simpen Klip
    - manager clip tetep lan menu cp kanggo mode peteng
    - nambahake latar mburi warna sing beda kanggo saben menu klip set klip. ngarep-arep kanggo nindakake iki ing clip manager uga. supaya pangguna bisa gampang ngerti apa clip set lagi ing
    - macem-macem dandan latar mburi lan koreksi bug.
0.9.322021-12-24
  • - kacilakan tetep kanggo sawetara konfigurasi nalika nggunakake ngilangi ing prefs.
    - masalah tetep nalika ora ana klip ing menu utama lan kita nggolèki klip apa wae banjur jembaré lapangan telusuran nyusut.
    ya, ndandani kolom telusuran, sing saiki ora kejawab char pisanan, bakal didandani. iku masalah beda.
0.9.312021-12-23
  • - kacilakan tetep ing wiwitan kanggo sawetara wong
    - ndandani dialog sinkronisasi ambalan nalika icloud dipateni ing prefs
0.9.302021-12-17
  • - hotkeys saiki duwe kontras luwih apik kanggo nampilake printah nyata, kontrol, pilihan utawa shift lan tombol karakter biasa.
    - kacilakan tetep sing kedadeyan kanggo wong sing ngimpor arsip saka pro copypaste lawas. yen sampeyan duwe masalah sadurunge coba maneh.
    - tembung diganti ing sawetara dialog supaya luwih cetha
    - set klip anyar saiki dijenengi Clip Sets 1, Clip Set 2...

    yen sampeyan pengin duwe palet nggunakake clip manager lan nyetel kanthi ndhelikake sisih tengen lan kiwa lan mung nuduhake klip ing tengah. banjur bukak nganti ukuran sing dikarepake lan lebokake ing sisih pinggir monitor. banjur sampeyan bisa nutul klip kanggo nempel utawa nyeret klip menyang Mail utawa app apa wae sing dikarepake.

    yen sampeyan duwe kacilakan. kirimake minangka rincian sing sampeyan eling lan gambar (s), crashlogs uga mbantu. nggunakake app console kanggo nemokake sing sawise kacilakan.
0.9.292021-12-10
  • - 'simpen menyang icloud' tumindak anyar kanggo nyimpen klip sing dipilih kanggo icloud lan sijine url ing klip 0. coba nganggo teks (gambar lan kabeh jinis sumber liyane bakal ditambahake rauh)! iki minangka wiwitan nawakake enggo bareng klip lan obyek liyane kanggo kolega. klip sing dienggo bareng karo icloud suwene 30 dina banjur dibusak dening apple. dadi, nuduhake iki sak wentoro. yen sampeyan pengin mbusak sadurungé banjur pindhah menyang folder icloud ing mac lan katon ing folder 'CopyPaste'. liyane teka ...
    - warna hotkey sing bisa diowahi ing cp prefs saiki dadi biru peteng kanggo (muga-muga) mbantu wong sing wuta warna. kabari yen kontras ora cukup.
    - siji kacilakan tetep.
    yen ana sing nabrak, kirim log konsol. minangka biasanipun, kabeh saran banget welcome. kewan omo, saran, komentar, koreksi kanggo manual, lan sapiturute kabeh bakal mbantu nggawe aplikasi sing luwih apik.
0.9.282021-12-03
  • - data ukuran klip saiki pas
    - data klip saka pirang-pirang url saiki dilabeli kanthi bener minangka teks
    - nambah menu utama kanggo nyegah beachballing karo file gedhe
    - setelan gawan disetel kanggo nempel ing posisi kursor nalika sampeyan nutul klip ing menu cp. disaranake supaya tetep kaya ngono. tutul klip lan nempel ing endi kursor.
    - kita nyoba kanggo, cukup sawetara, kanggo nggawe menu telusuran / Filter luwih kaya kolom telusuran biasa nanging cara iku kanggo alesan (gabriel).
    - Sajarah saiki tansah ing ndhuwur menu set clip
    - akeh misc liyane. dandan lan mbenakake
0.9.252021-11-08
  • - ing menu tumindak kanggo klip, 'Copy Clip To' diganti dadi 'Move Clip To...' lan mindhah klip apa wae menyang set klip apa wae. Handy kanggo populating kabeh clip set. cara liyane mbukak clip manager utawa 3 kanggo nyeret klip antarane sajarah lan clip set liyane.
    - nalika nyaring saka menu cp, clip set lan clip manager ora didhelikake maneh saka menu
    - gawe serep saiki kalebu pilihan kanggo serep otomatis
    - diganti menu hirarkis 'Clip Manager' kanggo ngomong, 'Tambah / Sunting' tinimbang mung nambah kanggo nandheske loro sing bisa nambah luwih saka siji clip manager. sing bisa digunakake kanggo nyeret klip menyang set klip liyane. uga kanggo nampilake yen clip manager uga panggonan sampeyan bisa ngowahi teks lan url klip. muga-muga kita bakal bisa nyunting grafis ing mangsa ngarep nanging luwih akeh melu nanging bakal apik banget.
    - saiki yen sampeyan ngowahi ing clip manager nalika metu saka clip manager utawa pindhah menyang clip liyane, kabeh owah-owahan bakal disimpen kanthi otomatis. clip 0 lan luwih dhuwur kabeh bisa digunakake kanggo suntingan teks cilik.
    --
    apa sing bakal kelakon mengko?
0.9.242021-11-01
  • - saiki sampeyan bisa ngowahi lan nyimpen teks ing clip manager. nyimpen otomatis nalika sampeyan ngalih menyang clip liyane.
    - nalika nggawe serep saiki kabeh set klip wis digawe serep. bisa digunakake saka tab prefs majeng.
    - panel serep anyar ing prefs umum ora apa-apa lan ora aktif.
    - terus tombol tengen mouse saiki padha karo nyekeli kontrol. kanggo digunakake ing menu cp
0.9.222021-10-27
  • - saiki ngimpor kabeh arsip saka copypaste pro lawas lan nggawe set klip kanggo saben arsip. dadi kabeh set klip lan kabeh klip pangguna saiki diimpor menyang set klip kanthi jeneng sing padha.
    - pref anyar saka cp lawas ditambahake. 'pindhah klip pungkasan sing ditempelake menyang klip 0'
    - kesalahan liyane. dandan
0.9.212021-10-25
  • - masalah sinkronisasi menyang icloud (gedhe) saiki didandani
    - 'tempel klip teks polos tanpa gaya' pref bisa dicenthang supaya kabeh tempel tanpa gaya.
    - 'jumlah maksimal klip ing riwayat klip' ​​ditrapake kanggo menu cp lan manajer klip
    - kesalahan liyane. dandan
0.9.202021-10-22
  • - kanggo mbukak url/link ing klip ing menu copypaste, tahan tombol shift banjur tutul klip kasebut. iki nggampangake kanggo ngelingi wiwit terus tombol shift lan terus kursor liwat clip ngidini pratinjau kabeh klip teks, spreadsheet, grafis lan kalebu url / pranala. nyoba.
    - duplikat saiki dibusak. pref ing panel prefs:clips, 'Busak klip duplikat.'
    - pref 'Jumlah maksimal klip ing riwayat klip' ​​saiki bisa digunakake kanthi bener.
    - misc. mbenakake liyane
0.9.192021-10-16
  • - masalah tetep nalika clip set dibusak nanging ninggalake sawetara klip
    - masalah tetep saka set klip duplikat dibusak isih nuduhake.
    - Ndandani nilai hash sing ora dianyari ing Clip Manager.
    - ngowahi kaca Preferensi Ngilangi kanggo ndandani kacilakan.
    - kode apik ing wiwitan aplikasi nalika Menu Utama kadhangkala macet.
    - apik MainMenu item drawing kanggo ndandani masalah gulung wheel.
0.9.182021-10-11
  • - sawetara karya mode peteng rampung
    - misc. owah-owahan
0.9.172021-10-08
  • - Kacilakan tetep dilaporake pangguna nalika mbukak menu utama lan nggulung.
0.9.162021-10-07
  • - PENTING: sawetara kabar apik lan kabar ala. warta ala: amarga owah-owahan datebase nalika sampeyan metu saka 0.9.15 sampeyan bisa uga bakal kelangan kabeh clip sets lan klip obah kanggo 0.9.16 kabar apik: sampeyan bisa gawe serep saka 0.9.15 pisanan kanthi pindhah menyang pilihan copypaste:advanced:export/ klip serep lan pencet tombol kasebut kanggo nggawe serep klip lan set klip sing penting. dadi, gawe serep sadurunge metu versi 0.9.15.
    - Ngeklik versi & mbangun ing sisih kiwa ngisor sistem: panel preferensi nyalin loro item kasebut menyang clipboard (matur nuwun kanggo Gabriel) lan nggawa sampeyan menyang browser menyang kaca changelog kanggo copypaste ing situs plumamazing.com.
    - Komitmen awal kanggo ndandani masalah roda gulung ing menu.
0.9.152021-10-06
  • - ndandani sing ora bakal diluncurake copypaste
    - owah-owahan ing menu menu cp lambang awan lan jeneng app 'copypaste diwarnai adhedhasar sambungan icloud. lambang maya ijo nuduhake yen sampeyan wis mlebu menyang icloud. jeneng ijo nuduhake sampeyan wis nguripake icloud ing pilihan.
0.9.142021-10-01
  • - mriksa cemlorot masalah tetep kanggo nganyari dialog ora nuduhake paling ngarep.
    - Ndandani kacilakan nalika milih klip saka menu nggunakake pilihan + klik kanggo ditampilake ing Clip Manager.
0.9.122021-09-29
  • - pilih clip + control + delete bakal mbusak klip ing menu cp nanging kudu ana cara sing luwih gampang luwih jelas.
    - nalika milih Clip Set ing ClipManager teks ora nganyari ing editor teks. saiki tetep
0.9.12021-09-24
  • - akeh wektu ngginakaken ing jaringan lan testing. sinkronisasi bisa dites antarane mac.
    - set klip ditambahake ing ndhuwur menu cp utama
    - clip manager ditambahake ing ndhuwur menu cp utama
    - printah lan tutul sapisan ing klip paste minangka teks kosong / ora gaya
    - dianyari akeh dialog
    - nganyari manual lan ditambahaké Tabel Handy hotkeys
    - ngimpor lan ngekspor clip set sampurna
    - ngimpor arsip lan sejarah saka copypast pro lawas saiki nggawe set klip kanggo wong-wong mau ing copypaste anyar iki.
    - diganti saka tombol printah kanggo nggunakake tombol pilihan lan tunyuk klip kanggo mbukak ing clip manager.
    - clip set bisa diganti jeneng
    - klip set bisa dibusak kajaba sajarah lan favorit. kabeh klip set bisa duwe isi dibusak saka tab majeng ing prefs
    - akeh owah-owahan misc liyane lan dandan
    matur nuwun kanggo kabeh saran lan saran. muga-muga tetep teka.
    saben komentar, saka sudut pandang sampeyan, mbantu kita ngerti carane nggawe cp luwih apik kanggo kabeh wong.
0.92021-07-01
  • - printah lan nunyuk klip ing menu copypaste mbukak klip ing manager klip
    - manual dianyari
    - saiki nganggo cemlorot anyar sing nganggo edsa.
0.8.92021-06-19
  • - ditambahake kabar push
    - fix cilik ing mriksa nganyari
0.8.82021-06-11
  • - Grab teks / ocr nempatno asil menyang clipmanager clip 0 sing bisa ditempelake. utawa kontrol 0 digunakake kanggo paste asil.
    - owah-owahan ing duplikat mbusak
    - masalah pilihan tetep
    - ditambahake tips alat
    - ing preferensi: sistem anyar 'mriksa nganyari kanthi otomatis' kudu diuripake. bisa disetel kanggo mriksa kanthi rutin (saben dina, mingguan, saben wulan) ing menu gulung mudhun. disaranake saben dina kanggo panguji beta
    - mbenakake suntingan liyane.
0.8.72021-06-02
  • - mbusak duplikat kanthi gawan
    - nggunakake 'logitems' anyar
    - owah-owahan teks ing dialog
    - nempel tetep kanggo nggunakake sawetara ing keyboard liyane
0.8.62021-05-31
  • - nyimpen saiki bisa digunakake kanggo nyoba gratis (serius) nanging sampeyan kudu mriksa kothak ing pilihan. prefefences:umum:klip banjur centhang kothak 'simpen klip nalika metu'
    - saiki nganggo keyboard liyane tinimbang 'qwerty' kaya 'dvorak'
    - kemampuan tetep kanggo nyalin ing clip manager
    - misc. owah-owahan. teks apik ing dialog lan manual apik.
0.8.52021-05-26
  • - misc. owah-owahan kalebu nambah 1 sasi free.
    - nganyari kanggo cemlorot paling anyar
    - dialog anyar
    - dianggo ing intel lan m1
    - disusun karo xcode 12.5
0.8.22021-05-20
  • - beta pisanan
0.7.12020-08-28
  • - manajer emoji
0.3.12019-11-04
  • - proteksi salinan ditambahake
    - dandan liyane
0.32019-10-29
  • - ditambahake notarization.
    - ing situs
    - ukuran menu bisa diatur
    - prefs hotkey apik

Manual uga bisa ditemokake ing menu Bantuan utawa? Ikon ing saben app.

Rave Pangguna

Ulasan pelanggan

Aku mung nulis kanggo ujar manawa aku seneng karo CopyPaste 2022! Aku wis nggunakake CopyPaste kanggo akèh taun, lan nalika iku wis mesthi wis Handy, versi anyar iki mesti upped game! Favorit anyarku yaiku salinan menyang OCR - wis nylametake aku nganti pirang-pirang jam tanpa nggunakake karya-karya sing ora ana watese. Panyimpenan iCloud lan set klip sing ditambahi wis nutup kesepakatan kasebut. CopyPaste tansah worth dhuwit. Saiki dadi tawaran mutlak !!
Dr. Robert A. Johnson Jr.
Copypaste minangka program sing apik banget lan aku nggunakake saben dina…alat sing praktis banget, lan aku ngucapake selamat kanggo sampeyan!✌️ Paling apik kanggo sampeyan lan tim. many many thanks!!
Filly_M

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC