CopyPaste Pro Mac - # 1 Nyalin Tampilan Multi Clip Manager

Sale!

$20.00

versi: 3.7.95
Paling Anyar: 12 / 12 / 21
Mbutuhake: Mac 10.13-13.0 +

CopyPaste Pro kanggo Mac - Clipboard Manager - Mesin Wektu Kanggo Clipboard Sampeyan

Kanthi CopyPaste wiwiti nggunakake fitur sing paling kuat ing komputer. Fitur kasebut yaiku Copy & Paste sing digunakake puluhan kali saben dina dening saben pangguna komputer lan mung nganggo clipboard. CopyPaste minangka sing pertama lan minangka sarana clipboard sing paling populer kanggo nampilake, ngarsipake lan nyunting macem-macem clipboard. Deleng lan edit klip apa wae ing riwayat salinan utawa ing arsip klip sing luwih permanen. Simpen sawetara clipboard liwat restart. Migunani tenan. Penghemat wektu sing apik, & hemat urip kanggo kabeh pangguna Mac.
"Aku ora bisa mbayangno komputer tanpa CopyPaste" - Sir James Galway, Flautist sing Diakoni World

CopyPaste Pro kanggo Mac - Utilitas Clipboard Multiple

CopyPaste Pro kanggo Mac - Utilitas Clipboard Multiple

Sing pertama (dirilis ing taun 1997) lan sing paling populer utami clipboard kanggo nampilake, arsip lan ngowahi clipboard. 

Mesin wektu kanggo clipboard. 

Deleng lan edit klip ing riwayat salinan utawa simpen salinan ing arsip klip sing luwih permanen. Simpen macem-macem clipboard liwat restart. Luwih migunani, saver wektu, saver urip kanggo kabeh pangguna Mac. Aplikasi clipboard paling apik.

CopyPaste minangka asli, siji lan sijine penghargaan editor clipboard lan utilitas arsip sing menang. 

CopyPaste penting kanggo pamula, panulis, editor, desainer grafis, pengacara, mahasiswa, bisnis omah, fotografer digital, sapa wae sing nggunakake clipboard.

CopyPaste minangka hub digital kanggo materi clipboard lan akeh jinis data liyane. Gampang digunakake, ngirit wektu lan ngidini sampeyan luwih sithik lan ngrampungake luwih akeh. Coba gratis lan deleng pentinge manajer clipboard kasebut.

Biyen sistem operasi ora ana komunikasi interaplikasi. Banjur Mac teka lan salah sawijining fitur sing luar biasa yaiku clipboard sing ngidini sampeyan nyalin item saka siji aplikasi banjur mbukak aplikasi liyane lan tempel. Iki revolusioner ing taun 1985, nanging saiki wis dadi abad sabanjure lan nyalin lan nempel ing Mac OS durung suwe saya suwe - sanajan ing OS X. X. Kaping pirang-pirang kali sampeyan bisa bali bolak-balik antarane aplikasi sing nyalin siji item ing sawayah-wayah, pengin sampeyan nyalin ora mung siji nanging loro utawa luwih sekaligus?

Istilah kasebut

Istilah lan ekspresi tartamtu digunakake kanggo macem-macem fitur ing CopyPaste. Sampeyan bisa uga ngerteni yen ngelingi lan ngerti artine.

clip

minangka obyek sing disalin, kayata cuplikan teks

Clipboard

yaiku clipboard sistem

Set Klip

yaiku wadhah kanggo klip

Perekam Klip

yaiku wadhah kanggo klip sementara ing tumpukan

Klip Arsip

yaiku kumpulan klip ing file

Editor Editor

digunakake kanggo ndeleng lan ngganti klip

Piranti Klip

minangka alat sing bisa digunakake ing saben program liwat clipboard

 

Video Review dening MacUpdate

Instalasi ing Mac OS 10.14, Mojave

CopyPaste - Instalasi, Sejarah Sejarah lan Arsip Clip

CopyPaste - Browser Klip lan Palette Clip

CopyPaste - Piranti

Pangguna lan Reviewer Nuli babagan CopyPaste

Pisanan (1997) Nyemak CopyPaste Tool Multi-Clipboard Paling Pisan

CopyPaste Pro Mac - # 1 Copy Paste Multi Clip Manager 1 copypaste pro

CopyPaste: Scoffer Ora Ana Liyane

Semangat CopyPaste paling apik, lan - yen sampeyan wis ngalami sarana - sampeyan ora bisa ngerti kenapa durung dibangun ing Sistem Mac OS sajrone pirang-pirang taun.

- Matt Neuberg, Review ing TidBits, 2/3/1997

MacUser sing dianugerahi CopyPaste

5 / 5

3.7.952021-12-12
  • - mriksa nganyari saben minggu ing latar mburi lan mung ngidini sampeyan ngerti yen ana sing anyar. ora mriksa maneh ing saben wiwitan
3.7.942021-12-09
  • - mlebet ing Bukak tetep kanggo monterey
    - dandan cilik liyane
3.7.932021-10-28
  • - nganyari manual saka http kanggo https
    - disusun karo xcode 13
    - owah-owahan suntingan liyane.
    - ndandani kanggo 6.7.92 sing nggawe masalah nempel kanggo sawetara kedhaftar.
    - dianggo apik ing monterey mac os 12
3.7.92019-12-19
  • - ndandani pengecualian pref kanggo ora kalebu indesign adobe lan apple keynote
3.7.82019-05-27
  • - app diwenehi notaris
    - owah-owahan cilik.
3.7.72019-05-20
  • - nambah notarisisasi app. fitur keamanan anyar saka apel.
3.7.62019-05-17
  • - printah c lan c tetep. kanggo teks sing dipilih ora nyalin kanggo klip 0, nanging nempatake klip kasebut ing slot sing kasedhiya ing arsip kasebut. luwih akeh ing manual.
3.7.52019-04-09
  • - printah c lan printah v bisa
    - Kontrol pilihan printah mbukak palet arsip kaya sadurunge
    - Kontrol pilihan printah mbukak palette sejarah kaya sadurunge
    - printah c (lan nomer utawa huruf) salinan menyang slot arsip kasebut sadurunge
    - printah v (lan nomer utawa huruf) nemplek saka slot arsip kaya sadurunge.
    - clickclip (pilih teks lan tahan kanggo wektu khusus) tumindak kaya sadurunge
3.7.42019-04-02
  • - ndandani kanggo kompatibilitas mac 10.14.4 sing nyuwil printah c.
3.7.22019-02-20
  • - kabeh aplikasi lan app ing folder ing folder aplikasi bakal dituduhake lan bisa dipilih ing dhaptar pengecualian.
    - pengecualian kasebut abjad lan ing sisih ndhuwur sampeyan bisa klik kanggo ngurutake utawa ngurutake mudhun.
3.7.12019-02-12
  • - ditambahake 'List List List' saengga kasedhiya kanggo kabeh basa.
    - manual nganyari kanggo 'Pangecualian List' anyar '
    - dianyari kabeh gambar saben panel pref

    Matur nuwun kanggo kabeh pangguna kanggo umpan balik sing apik!
3.72019-02-08
  • - ditambah 'dhaptar pangecualian' menyang tab ing pilihan. kemampuan ditunggu dawa kanggo ngilangi aplikasi sing ora digunakake karo copypaste. ing ngisor iki sawetara conto. bisa digunakake karo aplikasi sing ora ngetutake pedoman clipboard apel. uga karo manajer sandi. matur nuwun sanget kanggo tungku eric, sing paling anyar ing garis dawa wong sing menehi saran nambah fitur iki.

    - ngarepake update luwih. yen sampeyan duwe saran kanggo app utawa manual supaya kita ngerti

    - yen sampeyan tuku kopypaste luwih saka 2 taun kepungkur, sampeyan bisa entuk diskon kanggo nganyari lan dhukungan luwih saka 2 taun kanthi ngubungi kami.
3.62019-01-01
  • - ngelingi panel pungkasan sing dipilih ing pilihan. matur nuwun gabriel dorado kanggo ngirim bug iki.
    - ningkatake printah salinan ing kahanan liyane.
    - disusun karo xcode paling anyar
    - copypaste kerja 100% ing mac 10.14
3.5.92018-11-23
  • - diganti sawetara dialog bisa digunakake ing mode peteng.
    - copypaste kerja 100% ing mac 10.14

    yen sampeyan duwe pitakonan hubungi kita langsung.
    https://plumamazing.com/contact-tech-support/

    Pangguna CopyPaste, kita seneng menehi saran. Saiki iku wektu! Yen sampeyan duwe saran, masalah utawa pangowahan manual, coba dhaptar lan dikirimake. Kita ora bisa nindakake kabeh nanging bakal nyoba nindakake barang sing mupangate 90% pangguna.
3.5.82018-11-21
  • - [tetep] layar cipratan hang nalika wiwitan
    - [tetep] saiki bisa digunakake kanggo nambah copypaste ing keamanan & privasi: panel aksesibilitas. pangguna isih kudu menehi akses.
    - [tetep] nyusun masalah kanggo kode lawas.
3,5,62018-11-15
  • - saiki kanggo nggunakake 10.14 mojave nambah copypaste kanthi otomatis ing keamanan & privasi: panel aksesibilitas supaya pangguna bisa menehi ijin copypaste kanggo nggunakake clipboard. pangguna isih kudu mbukak kunci panel kasebut lan mriksa copypaste kanggo menehi ijin.
3.5.52018-03-27
  • mangga tindakake instal manual versi iki. mbusak versi sing sampeyan wis download lan selehake ing folder aplikasi sampeyan.
    - mriksa nganyari sing saiki wis digunakake kanggo mbesuk.
    - cekak url saiki rusak.
    - darkmode saiki bisa digunakake
    - nganyari liyane bakal teka ...
3.5.32017-06-17
  • - akeh owah-owahan lan akeh karya kanggo ngowahi copypaste sing saiki wis owah-owahan mac os lan keamanan apel & owah-owahan tandha-tandha. matur nuwun kanggo sabar. yen sampeyan nemokake masalah, ayo ngerti.
    - ya, versi iki bisa digunakake kanggo Mac OS 10.6 - 10.12
3.5.22014-12-04
  • - pangowahan internal nampa jinis data.
3.5.12014-05-14
  • - Ndandani pasting ngasilake ekstra menyang Nomer Apple, Keynote lan Halaman.
3.52013-12-03
  • - Alat "Tembung Count lan Frekuensi" anyar.
    - Seret banjur selehake ing antarane palet tetep.
    - Klip arsip disimpen kanthi cepet kanggo nyegah data ilang ing kacilakan.
    - CopyPaste saiki mlebu. Ya, pungkasane! Apples securithy paling anyar sing bisa dipikirake nanging saiki wis rampung. Tegese ora bakal mbukak maneh nalika ujar "Apa sampeyan pengin mbukak aplikasi iki dening pangembang sing ora dingerteni". Saiki kita bakal bisa maneh nganyari babagan nganyari lan nambah CopyPaste. Thanks kanggo sabar kabeh.
    - Disusun lan dioptimalake karo Xcode 5 paling anyar
3.42013-07-08
  • - saiki kode mlebu.
    - Bean saiki ora dianyari dening penulis amarga kita ngilangi lan ngganti nganggo TextEdit
    - dianyari kanggo versi xcode anyar.
3.3.32012-10-02
  • [Ndandani] tetep kewan sing nggarap tembung ms ing sawetara kahanan.
    [Anyar] nyawiji kanggo 10.8
    [Sabanjure] bakal mlebu versi sabanjure. ing 10.8 nyetel keamanan & privasi: umum kanggo ngidini aplikasi sing diunduh saka ngendi wae.
    [Mod] Intel mung
3.3.12012-07-11
  • [Mod] Ganti nganti asring app mriksa nganyari. Mangga download versi iki lan gunakake sanajan pangowahan prasaja bakal mbantu server kita ngatasi update sing luwih apik.
3.32012-02-27
  • [Anyar] Lambang anyar
    [Anyar] layar percikan anyar
    [Mod] Yen sampeyan klik ing Archive Palette kosong, saiki jendela laci mbukak lan ngidini milih Arsip liyane.
    [Dianyari] Disusun karo xcode paling anyar. Akeh dandan lan optimisasi. Owah-owahan ing manual.
    [Anyar] Tombol anyar ing pilihan sing ditampilake ing Prefer prefs lan file liyane sing nggunakake Copypaste.
    [Dianyari] Kalebet versi paling anyar saka Bean (prosesor tembung ing Copypaste). Thanks kanggo nitahake James Hoover Bean.
3.22011-06-13
  • [Mod] Saiki Universal 32/64 Intel lan PPC 10.5 lan ndhuwur
    [Anyar] Pilihan pilihan anyar kanggo ngaktifake swara saran kanggo salinan keyboard
    [Mod] Klip saka Microsoft Word saiki diudani kanggo mbusak informasi OLE lan Link liyane.
    [Mod] Tampilan palet nalika sampeyan nggunakake command-ctrl-option-v (utawa c) ora nuduhake tombol tong sampah sing ngganggu
    [Mod] Bean paling anyar sing kalebu versi 2.9.6 beta.
3.12011-05-23
  • [Tambah] saiki kebak 64 bit
    [Mod] saiki nganti 10.5 lan luwih dhuwur. versi iki ora bisa digunakake ing mac Mac Mac 10.4. copypaste 3.0 minangka versi paling pungkasan kanggo 10.4.
    [Mod] lokalisasi french sing apik
3.02011-02-15
  • [Tambah] Pembaruan utama liyane kanggo pamilik CopyPaste Pro FREE.
    [Tambah] Format klip anyar.
    [Tambah] Fitur klip telusuran ing Sejarah lan Arsip. Temokake apa-apa ing klip apa wae.
    [Tambah] Fitur klip Revolver sing ditambah. Fitur iki ana ing versi CopyPaste sing luwih lawas. Pangguna njaluk supaya kita ngetrapake maneh. Mangkene cara kerjane: ngaktifake Klip Revolver ing pilihan lan banjur pastel pilihan-v lan menehi clipboard pungkasan. Iki bisa disetel ing pilihan.
    [Tambah] Salinan klip sing digunakke pungkasan sing disalin utawa dilampirake bisa ana ing ndhuwur tumpukan Sejarah, supaya sampeyan bisa nempel maneh maneh. Iki bisa disetel ing pilihan.
    [Mod] Laci pratinjau duwe menu tombol anyar sing nuduhake kabeh jinis data sing beda ing clipboard. Yen sampeyan milih jinis data, data saka jinis iki digunakake kanggo nggawe klip anyar ing ndhuwur sejarah. Kasedhiya kanggo informasi mung.
    [Ndandani] Ekstrak tambahan alamat e-mail saka klip.
2.3.32010-09-15
  • [Ndandani] ndandani bug ing nyimpen klip sejarah menyang arsip sing nyebabake cp tubrukan.
    [Mod] saiki bisa mbusak klip siji saka menu utama kanthi nyekel tombol kontrol nalika milih klip saka menu tempel. mbusak karya kanggo klip sejarah lan arsip.
2.3.22010-09-09
  • [Ndandani] wiwit owah-owahan ing 2.3 menyang struktur database internal anyar, ana masalah karo seret lan selehake lan ngetren hotkey. kaloro saiki kabeneran.
2.3.12010-09-04
  • [Ndandani] versi iki ndandani bug ing taun 2.3 yen salinan menyang Arsip nyegah fungsi normal ing clipboard.
2.32010-08-16
  • [Mod] format database ditulis ulang anyar sing bakal dadi dhasar fitur ing versi sing bakal teka.
    [Mod] bakal luwih apik kanggo wong-wong sing ana ing Mac OS 10.4 lawas
2.2.72010-07-06
  • [Ndandani editor) ora kanthi ora sengaja mbukak kanthi klik kaping pindho ing endi wae ikon ing Klub Clip.
2.2.62010-06-16
  • [Ndandani] ndandani masalah lambang sing kedadeyan nalika ngganti konfigurasi layar.
    [Ndandani "bug bug cilik
    [Mod] link menyang versi anyar saka manual.
2.2.42010-02-13
  • [Ndandani] versi iki ndandani sawetara masalah kanthi ngurutake klip Arsip.

    enggal teka maneh….
2.2.32010-02-07
  • [Tambah] Versi iki duwe pilihan pilihan anyar kanggo nyetel ukuran font klip ing palet. Sing baku yaiku 11 titik. Rentang sah saiki saka 9 nganti 24 poin. Sampeyan bisa mbukak pilihan lan yen palette katon, sampeyan bisa langsung ndeleng asil kasebut nalika konfirmasi ukuran anyar kanthi tab utawa bali.

    enggal teka maneh….
2.2.22010-02-01
  • [Mod] nambah versi Bean paling anyar (prosesor tembung ing copypaste) sing ndandani sawetara masalah Bean karo mac os 10.6. Amarga owah-owahan sing digawe saka penulis buncis bakal gampang duwe copypaste paling anyar nggunakake versi Bean paling anyar.

    enggal teka maneh….
2.22010-01-26
  • [Tambah] ngidini ngganti jeneng klip. Ing palet sampeyan bisa ngeklik klip kanggo mbukak laci kanthi pratinjau lan ngganti jeneng kasebut ing lapangan teks.

    enggal teka maneh….
2.1.52010-01-17
  • [Ndandani] nganyari nganyari cemlorot.
    [Ndandani masalah kasebut, manawa CopyPaste tetep ana ing dermaga, sanajan setelan pilihan wis tetep.
    [Mod] nambah jarwan kanggo Jepang

    enggal teka maneh….
2.1.42010-01-13
  • Pilihan anyar [New] ditambahake kanggo ngaktifake / mateni lambang ngambang kanthi kapisah kanggo arsip lan sejarah.
    [Ndandani] ndandani masalah kasebut kanthi salah sawijining pasting (matur nuwun karo Michael G kanggo kepala).

    Nganyarke kanthi otomatis bisa uga ora bisa digunakake supaya download lan nginstal kanthi manual wektu iki.

    owah-owahan liyane sing bakal teka maneh ...
2.1.32010-01-06
  • [Mod] kode bit Universal 64/32
    [Mod] Nyawiji karo kompiler anyar
    [Ndandani] Masalah macan karo Eudora sing tetep dibenerake.
    [Ndandani] Mbecike bug liyane.
    owah-owahan liyane sing bakal teka maneh ...
2.12009-09-07
  • [Mod] sing dianyari kanggo Snow Leopard Mac OS 10.6 saiki 64 bit
    Grafik [Ndandani] ing browser klip.
    [Ndandani sawetara masalah sing ditemokake dening kompilator anyar.
2.0.92009-06-28
  • [Mod] prosesor nganyari (clip) prosesor versi Bean 2.3
2.0.82009-05-25
  • [Tambah] sampeyan bisa ngetik senar pamisah kanggo "Tempel kabeh Klip ing Sejarah / Arsip"
    [Tambah] macro utawa digunakake kanggo masang tanggal utawa wektu menyang senar sing misah.
    [Ndandani] Sumunar menu bisa kedadeyan ing kahanan sing aneh. Saiki tetep
    [Ndandani] seret lan selehake ing Cocoa mbutuhake saben jinis data sing bisa didaftar kanthi kapisah karo sistem kasebut. Sawetara jinis grafis ora bisa digunakake lan nyeret ing palet Arsip lan Sejarah amarga ora kadaptar. Saiki (kanthi versi iki) ana luwih saka 100 jinis data sing beda kanggo pangguna lan seret.
    [Tambah] Alat Shortener URL nduwe menu sing luwih disenengi (Umum) kanggo milih 5 layanan internet sing beda kanggo digunakake kanggo nyepetake URL.
2.0.72009-04-14
  • [New] nyepetake URL saka menu alat. Sambungan internet dibutuhake. Ana sawetara layanan sing kasedhiya kanggo nyepetake URL. Kita digunakake http://is.gd. Kita bisa nggunakake wong liya. Coba coba ngerti apa sing sampeyan pikirake. Pilih sawetara URL sing dawa kaya kanggo video YouTube, kenek alat URL sing luwih cendhak supaya kurang 20 karakter. Alamat "https://plumamazing.com/product/copypaste" dipendhet menyang "http://is.gd/qspE". Iki jenis banget kanggo Twitter. Panggunaan luwih akeh ing manual.
    [Ndandani] macem-macem bug cilik lan pangowahan kosmetik.
    [Mod] Kacang buncis karo lokalisasi Denmark ditambahake
2.0.62009-04-05
  • [Anyar] Alat Open Open
    [Anyar] alat tanggal Islam
    [Mod] sawetara pilihan tambahan.
    [Mod] luwih becik kanggo nyetel klip ing klik kaping pindho tinimbang mbukak ing Editor.
    [Mod] pemilihan kanggo mateni Clip Browser ing jinis panas. Clip Browser banjur kasedhiya mung nganggo print-mouse-layar-layar.
    Mateni hotkey Clip Browser menehi rong kaluwihan:
    1. Sampeyan bisa bola-bali nempelake klip utama maneh lan ora ngeculake tombol komando
    2. A printah-v prasaja nempatake klip pertama ing sejarah nalika prentah-vv nempelake klip pungkasan sing digunakake. (Coba, tempel command-v-2 banjur prentah-vv sing bakal nempel klip # 2 saka Arsip maneh. Cukup printah-v lan ngeculake klip pertama ing sejarah.)
    [Mod] dianyari manual
    [Mod] Terjemahan Denmark
2.0.42009-03-22
  • [New] nindakake fungsi kanggo nempel kabeh klip ing sejarah utawa arsip kanthi mandheg.
    [Mod] mriksa apa LaunchBar mlaku lan menehi saran kanggo ngganti setelan LaunchBar sing ora kompatibel.
    [Ndandani] ngidini pasting menyang sorotan
    [Ndandani] ndandani masalah karo ClipAppend ora bisa terus-terusan.
    [Ndandani] masalah karo Dreamweaver
    [Ndandani] masalah karo iWeb
2.0.52009-03-22
  • [Anyar] menu alat laci Preview kalebu item menu hirarkis kanggo layanan aplikasi sing bisa ditrapake ing clipboard sing dipilih. Iki nambahake jumlah alat klip kanggo tumindak ing data klip.
    [Mod] pangeling LaunchBar saiki ora katon kanggo versi LaunchBar lawas sing ora kompatibel.
    [Fix] masalah ing PowerPC karo Tiger (10.4) sing dituduhake kanthi owah-owahan anyar kanggo kompatibilitas impen impen.
2.0.22009-03-16
  • [Tambah] Klub Clip (Sejarah lan Arsip) ditambahake.
    [Tambah] seret banjur selehake kanggo Klub Klette
    [Mod] kothak registrasi saiki ngilangi titik putih lan karakter newline saka input sing wis diketik utawa diketik, saéngga bisa ngilangi kesalahan pangguna registrasi
    [Mod] akeh pangowahan pilihan CopyPaste Pro.
    [Mod] ngganti sawetara kesalahan.
    [Mod] nganyari gedhe kanggo manual.
    [Mod] versi iki lagi mriksa sawetara liyane nalika nyimpen klip.
    [Mod] owah-owahan UI akeh.
    [Anyar] terjemahan Denmark, Jepang lan Jerman klebu.
    [Mod] pangaturan dhewe pangguna sing kasedhiya.
    [Mod] versi Bean paling anyar sing digunakake.
    [Mod] versi paling apik kanggo CopyPaste.
    2.0.1
    [Mod] sumber Jepang dianyari
    Laci pratinjau [Mod] ditutup nalika sampeyan miwiti ngowahi klip
    [Mod] ngganti editor klip supaya ora nuduhake jendela sing ora cocog.
    [Mod] Bean duwe sumber daya Jerman
    2.0.2
    [Tambah] Klip teks bisa ditambah karo pilihan printah hotkey-c. Iki bisa dipateni ing prefs.
    [Mod] Bagéan "Umum" pilihan saiki kabagi dadi rong bagean "Sistem" lan "Umum" supaya entuk luwih akeh ruang.
2.0.32009-03-16
  • [Tambah] Klub Clip (Sejarah lan Arsip) ditambahake.
    [Tambah] seret banjur selehake kanggo Klub Klette
    [Mod] kothak registrasi saiki ngilangi titik putih lan karakter newline saka input sing wis diketik utawa diketik, saéngga bisa ngilangi kesalahan pangguna registrasi
    [Mod] akeh pangowahan pilihan CopyPaste Pro.
    [Mod] ngganti sawetara kesalahan.
    [Mod] nganyari gedhe kanggo manual.
    [Mod] versi iki lagi mriksa sawetara liyane nalika nyimpen klip.
    [Mod] owah-owahan UI akeh.
    [Anyar] terjemahan Denmark, Jepang lan Jerman klebu.
    [Mod] pangaturan dhewe pangguna sing kasedhiya.
    [Mod] versi Bean paling anyar sing digunakake.
    [Mod] versi paling apik kanggo CopyPaste.
    2.0.1
    [Mod] sumber Jepang dianyari
    Laci pratinjau [Mod] ditutup nalika sampeyan miwiti ngowahi klip
    [Mod] ngganti editor klip supaya ora nuduhake jendela sing ora cocog.
    [Mod] Bean duwe sumber daya Jerman
    2.0.2
    [Tambah] Klip teks bisa ditambah karo pilihan printah hotkey-c. Iki bisa dipateni ing prefs.
    [Mod] Bagéan "Umum" pilihan saiki kabagi dadi rong bagean "Sistem" lan "Umum" supaya entuk luwih akeh ruang.
    2.0.3
    [Ndandani] kacilakan ing Tiger (OS 10.4)
    [Ndandani kacilakan ing fungsi tempel kabeh Klip saka Sejarah / Arsip
    [Ndandani masalah sing ora bisa diconto ing salinan impen
2.0.12009-03-11
  • [Tambah] Klub Clip (Sejarah lan Arsip) ditambahake.
    [Tambah] seret banjur selehake kanggo Klub Klette
    [Mod] kothak registrasi saiki ngilangi titik putih lan karakter newline saka input sing wis diketik utawa diketik, saéngga bisa ngilangi kesalahan pangguna registrasi
    [Mod] akeh pangowahan pilihan CopyPaste Pro.
    [Mod] ngganti sawetara kesalahan.
    [Mod] nganyari gedhe kanggo manual.
    [Mod] versi iki lagi mriksa sawetara liyane nalika nyimpen klip.
    [Mod] owah-owahan UI akeh.
    [Anyar] terjemahan Denmark, Jepang lan Jerman klebu.
    [Mod] pangaturan dhewe pangguna sing kasedhiya.
    [Mod] versi Bean paling anyar sing digunakake.
    [Mod] versi paling apik kanggo CopyPaste.
    2.0.1
    [Mod] sumber Jepang dianyari
    Laci pratinjau [Mod] ditutup nalika sampeyan miwiti ngowahi klip
    [Mod] ngganti editor klip supaya ora nuduhake jendela sing ora cocog.
    [Mod] Bean duwe sumber daya Jerman
2.02009-03-09
  • [Tambah] Klub Clip (Sejarah lan Arsip) ditambahake.
    [Tambah] seret banjur selehake kanggo Klub Klette
    [Mod] kothak registrasi saiki ngilangi titik putih lan karakter newline saka input sing wis diketik utawa diketik, saéngga bisa ngilangi kesalahan pangguna registrasi
    [Mod] akeh pangowahan pilihan CopyPaste Pro.
    [Mod] ngganti sawetara kesalahan.
    [Mod] nganyari gedhe kanggo manual.
    [Mod] versi iki lagi mriksa sawetara liyane nalika nyimpen klip.
    [Mod] owah-owahan UI akeh.
    [Anyar] terjemahan Denmark, Jepang lan Jerman klebu.
    [Mod] pangaturan dhewe pangguna sing kasedhiya.
    [Mod] versi Bean paling anyar sing digunakake.
    [Mod] versi paling apik kanggo CopyPaste.
1.0.92008-07-02
  • Yen sampeyan durung nate nggunakake pro kopypaste banjur penting kanggo nampilake manual sing ana ing kene:
    http://docs.google.com/Doc?id=dxt3z6v_1c5kc82

    [Ndandani] sawetara koreksi bug
    [Mod] kacang buncis anyar sing ngemot bugfix uga.
    [Mod] ngganti urutan loading nalika CopyPaste diluncurake, supaya lambang menu menu paling pungkasan.
    [Ndandani] Beku ing ekstraksi e-mail yen sampeyan nelpon ing gambar wis tetep.

    Ing episode mbesuk bali saka palet vertikal.
1.0.82008-06-17
  • Yen sampeyan durung nate nggunakake pro kopypaste banjur penting kanggo nampilake manual sing ana ing kene:
    http://docs.google.com/Doc?id=dxt3z6v_1c5kc82

    [Ndandani] versi iki ngluncurake Bean mung sapisan ing versi anyar. Mesti duwe siji peluncuran kanggo ngabari OS ing ngarsane Bean minangka panyedhiya layanan.
    [Ndandani] extractor email lan ekstraksi url terus-terusan ing kabeh kahanan.

    Ing episode mbesuk bali saka palet vertikal.
1.0.62008-06-01
  • Yen sampeyan durung nate nggunakake pro kopypaste banjur penting kanggo nampilake manual sing ana ing kene:
    http://docs.google.com/Doc?id=dxt3z6v_1c5kc82

    [Anyar] Ukuran teks klip ing Browser Klip saiki bisa diwawas saka 50% nganti 200% (pirsani tab animasi Preferensi)
    [Anyar] lokalisasi Denmark ditambahake

    [Ndandani] Sawetara masalah karo KeyCue diselesaikan kanthi kerjasama karo penulis KeyCue.
    Ndandani] editor Bean saiki kudu terus-terusan mbukak lan ngowahi pilihan lan klip
1.0.52008-05-28
  • Yen sampeyan durung nate nggunakake pro kopypaste banjur penting kanggo nampilake manual sing ana ing kene:
    http://docs.google.com/Doc?id=dxt3z6v_1c5kc82

    [Mod] Saiki, Yen sampeyan ngilangi kabeh klip ing Arsip utawa Sejarah lan miwiti maneh klip conto ora katon maneh. Dheweke katon maneh yen struktur folder kanggo Arsip utawa Sejarah ora ana, sing mung bisa kedadeyan yen sampeyan mbusak kanthi manual.

    [Mod] Yen sampeyan "arsip kabeh klip ing Sejarah" proses ora mung mandheg sawise 43 klip (jumlah maksimal kanggo Arsip), nanging Arsip anyar kanthi tambahan nomer ditambahake kanggo nyimpen sekumpulan klip sabanjure.

    [Mod] Kajaba kanggo fungsi "Lock this Clip" ing menu kontekstual ing klip Arsip, sampeyan bisa ngunci utawa mbukak kunci kabeh klip ing Arsip kanthi fungsi "Lock All Clips" ing menu kontekstual saka latar mburi Clip Browser.
1.0.42008-05-27
  • Yen sampeyan durung nate nggunakake pro kopypaste banjur penting kanggo nampilake manual sing ana ing kene:
    http://docs.google.com/Doc?id=dxt3z6v_1c5kc82

    [Ndandani] Kacilakan tetep ing PPC / Intel saka menu kontekstual
    [Ndandani] Kunci klip kunci wis tetep
    [Ndandani] Ngowahi jeneng bug Archives tetep
1.0.32008-05-25
  • Yen sampeyan durung nate nggunakake pro kopypaste banjur penting kanggo nampilake manual sing ana ing kene:
    http://docs.google.com/Doc?id=dxt3z6v_1c5kc82

    [[Anyar] Pelokalan Spanyol ditindakake nanging saiki ana link ing manual Inggris.
    Kacilakan [Ndandani] sing disebabake dening plugin menu kontekstual ing Safari lan Kirim
    [Fix] kacilakan nalika Clip Browser diuripake menyang Klip Arsip lan salinan normal wis ditindakake (yaiku bug anyar ing taun 1.0.2)
    [Ndandani] fitur clipboard kunci saiki wis bener.
    [Ndandani] menu aplikasi sing ditampilake mung yen pilihan pilihan kanggo nuduhake lambang Dock lan menu dicenthang bisa digunakake.
1.0.22008-05-21
  • Yen sampeyan durung nate nggunakake pro kopypaste banjur penting kanggo nampilake manual sing ana ing kene:
    http://docs.google.com/Doc?id=dxt3z6v_1c5kc82

    [Anyar] Pelokalan Prancis lan manual ditambahake
    [Anyar] Prancis, Jerman, Spanisch, Denmark lokalisasi ditambah menyang Bean.
    [Anyar] Sejarah klip nduwe printah menu kontekstual anyar kanggo mbalikke urutan klip ing Sejarah
    [Anyar] Menu CopyPaste duwe printah anyar ing menu Sejarah Sejarah kanggo mbalikke urutan klip ing Sejarah
    [Anyar] Klip ing Klip Arsip (ora Sejarah!) Nyedhiyakake prentah "klip klip" kanggo nyegah klip ora ilang utawa diganti. Klip sing dikunci nyedhiyakake perintah "clip clip".
    [Anyar] Pilihan kasebut nduweni pilihan anyar kanggo nyetel printah utama kanggo nuduhake Clip Browser kanthi dobel V. Yen sampeyan dicenthang, sampeyan bisa mencet printah pindho V kanggo nemokake Clip Browser kanthi Klip pisanan sing dipilih (tanpa wektu tundha). Yen ora mriksa prentah prasaja v nuduhake browser (sawise tundha), lan V kapindho milih klip kapindho.
    [Anyar] Pilihan klip sabanjure karo v ulang saiki bisa digunakake sanajan Browser isih "hang" nalika tundha luntur. Sadurunge versi iki v nomer loro mung dievaluasi nalika Browser wis katon.

    [Ndandani kompatibilitas KeyCue, jendela KeyCue HUD ora muncul nalika CopyPaste nampilake Clip Browser. Telpon nanging mbutuhake nganyari kanggo.
    [Ndandani] Kontekstual menu barang pungkasan ing alat clip saiki wis ditindakake, mula sadurunge ora ana amarga kesalahan programer sedih.
    [Ndandani] Masalah ing sawetara program khusus Excel sing nyalin sel sel kaping pindho
    [Ndandani] Masalah manawa sawise salinan sing ora bisa dilakoni nganggo keyboard, salinan sabanjure ora nemoni Sejarah Sejarah Klip.

    [Mod] Sampeyan bisa uwal saka Browser sing diarani nganggo keyboard tanpa ngetik yen sampeyan ngetik tombol c. Iki uga miwiti ngowahi browser, nanging yen sampeyan mbebasake kabeh tombol, gangguan uga dadi pasting. kita ora bisa nggunakake kunci es kanggo iki, amarga diarani Front Row. Kabeh kunci liyane digunakake minangka hotkey kanggo Arsip utawa ora praktis. Dadi nyoba tombol c kanggo ngeculake pasting.
1.0.12008-05-11
  • Yen sampeyan durung nate nggunakake pro kopypaste banjur penting kanggo nampilake manual sing ana ing kene:
    http://docs.google.com/Doc?id=dxt3z6v_1c5kc82
    [Mod] kanthi njaluk tanggal tuku $ 20 wis dilanjutake nganti kaping 31 kanggo ngidini pangguna tes wulan. diwiwiti tanggal Juni nganti $ 30.
    [Tambah] menu kontekstual saiki bisa diinstal lan dicopot saka jendhela prefs.
    [Tambah] mbukak browser kanthi tombol pilihan supaya tetep mbukak (lengket).
    [Tambah] flip browser nganggo tombol pilihan supaya tetep mbukak (lengket).
    Kacang [mod] kacang (editor editor) wis nganyari versi 1.2.
    Pembaruan mriksa [Mod] yaiku kothak centhang ing prefs. kasebut minangka standar. cemlorot banjur mriksa kaping seminggu saka latar mburi.
    [Mod] jumlah klip minimalis kanggo 2 sejarah sing sithik banget.
    [Mod] dialog saiki katon sawise 30 dina, ngelingake pangguna supaya tuku nalika mati.
    [Mod] lokasi browser eling maneh urip maneh.
    [Ndandani] setelan login saiki sing dibayangke kanthi bener babagan versi kopypaste sing mlaku, yen sampeyan nglancarake copypaste saka sawetara papan liyane, bakal nuduhake setelan login ora dicenthang.
    [Ndandani] ora cocog karo popchar lan karo typinator tetep.
    [Ndandani] menu sing ilang nalika ana wong sing edan nyetel jumlah klip dadi nol
    [Ndandani] arsip klip lan nyetel tombol panas anyar kanggo klip sing ora mbeku maneh
    [Ndandani] "Pilihan mbukak ing Editor" tansah mbukak salinan berturut-turut dening menu ing Editor amarga gendera sing durung didandani maneh.
1.02008-05-04
  • Versi umum 1.0 versi sing dirilis. yen sampeyan durung nate nggunakake pro kopypaste banjur penting kanggo nampilake manual sing ana ing kene:
    http://docs.google.com/Doc?id=dxt3z6v_1c5kc82
    [Tambah] item pilihan anyar kanggo mateni animasi flip lan jin ing tab animasi. apike ing macs sing luwih alon.
    [Tambah] item pilihan anyar sing nalika nyimpen saben seret lan selehake salinan liyane ing sejarah. iki fitur unik kanggo copypaste. klik banjur seret gambar metu saka safari banjur priksa sejarah klip kanggo ndeleng ing tumindak.
    [Tambah] kanggo pangguna pisanan, saiki ana klip dummy ing sejarah lan arsip. iki digunakake minangka conto kanggo nalika pangguna nggunakake copypaste pro.
    [Mod] ngganti menu pilihan sing luwih cepet sing mudhun saka lambang ngambang ing klik menu kontekstual utawa yen sampeyan tetep tikus diketik (aja nyeret, iki mandheg menu!)
    [Mod] ana wektu tundha 1/3 detik dikenalake ing prilaku browser nalika dibukak saka lambang sing ngidini cepet ngliwati jendela tanpa nutup. lan sing ngidini nyeret kanthi tanpa nutup nalika sampeyan mindhah mouse ing jendela browser ing 1/3 detik.
    [Bug] nyimpen klip sing nyebabake asil sing ora bisa diramalake nalika siji klip wis dibusak.
    [Bug] seret menyang bug browser tetep.
1.0 b162008-04-25
  • - plugin menu kontekstual anyar sing ngidini mouse terus menyang printah menu "Copy to Archive ..." kanggo nyalin menyang slot sabanjure gratis ing Arsip saiki.
    - printah tombol anyar, yaiku printah + dobel c (c banjur c maneh) sing ngidini nyalin langsung menyang sabanjure gratis slot ing Arsip saiki
    - menu sing nyelehake mudhun saka lambang ngambang nuduhake sawetara pilihan sing bisa diwenehake luwih cepet tinimbang kene saka jendhela pilihan.
1.0 b152008-04-18
  • - sumber Bean paling anyar dicocogake karo syarat CopyPaste lan Bean anyar ana ing mbungkus. Kaya biasane kanggo mbusak kabeh versi Bean liyane, kalebu sing ing versi CopyPaste sing luwih lawas (aja nganggo versi kopypaste lawas), sing ora bakal ditampilake ing Finder. uga bisa mlaku CopyPaste kudu dipasang ing folder aplikasi.
    - iki ngetrapake tombol "ilang sandhi" anyar ing pilihan,
    - menu CopyPaste saka lambang ngambang saiki bisa digunakake kanthi bener
    - printah Priksa Sticky saka menu kontekstual ing latar mburi browser dianggo
    - wektu tundha Salinan Cepet bisa luwes (ide ora peter)
    - bug koreksi
1.0 b142008-04-15
  • - saiki bisa mbukak browser nggunakake lambang clipboard cilik.
    - klik ing lambang clipboard cilik saiki dadi browser.
    - klik terus (utawa ctrl-klik) ing lambang clipboard cilik nuduhake menu kopipe
    telu iki bisa digunakake yen lambang clipboard cilik dituduhake lan dikendhaleni ing pilihan.
    - Fungsi salinan cepet (saka copypaste lawas) saiki bisa diaktifake. pilih soko banjur terus tombol mouse kanggo siji detik lan iku nyalin. klik nang endi wae lan tahan tombol kanggo siji detik lan ditrapake.
1.0 b132008-04-03
  • - tombol anyar sing disenengi ngidini ngimpor clipets saka copypaste-x (elinga yen sampeyan duwe arsip-pro-kopisur sing wis ana kanthi jeneng sing padha, prentah iki bakal kanthi efektif ngganti klip ing arsip kasebut.) Priksa manawa sampeyan wis nggawe serep kabeh kopipas lawas. arsip sadurunge nggunakake.
    - lambang clipboard ngambang (yen ing pilihan) kanthi cerdas ndhelikake awake dhewe yen pamuter dvd, vlc, eyetv ing ngarep.
    - preferensi saiki nyimpen email pangguna lan sandhi lan mbandhingake nalika diluncurake. iki ndadekake perlu ngetik informasi registrasi maneh. exterminator @ kerja isih bisa nanging bakal kadaluwarsa.
    - menu kontekstual anyar sing ngindhari kacilakan nalika copypaste ora mlaku. iki nginstal dhewe kanthi otomatis, nanging sampeyan kudu ngeculake surat lan safari lan miwiti maneh. alesan iku sistem tansah nggawe salinan kabeh plugin menu kontekstual ing memori kanggo saben program sing mlaku. mulane, yen sampeyan nginstal plugin menu kontekstual anyar, sing lawas digunakake sajrone sampeyan ora miwiti maneh saben program. iku alesan ngapa sampeyan kudu miwiti maneh komputer.
    - koreksi bug liyane.
1.0 b92008-02-20
  • - Sampeyan bisa nyalin langsung menyang arsip saka menu menubar. Nyorot sawetara teks banjur sampeyan milih slot sing ana, klip wis ana. Yen sampeyan nglajengake "Salin menyang Arsip: .." item menu sepuh, sampeyan nambahake klip karo hotkey gratis sabanjure menyang Arsip. Kanggo nyetel hotkey sing beda kanggo arsip kasebut, sampeyan kudu nggunakake keyboard keyboard-c- # utawa sampeyan bisa ngganti hotkey sing diutus saka Clip Browser.

    - Yen sampeyan ngaktifake "nuduhake browser ing mouse mouse ing pojok layar", sampeyan bakal entuk browser kanthi tampilan arsip saka sisih RIGHT lan saka sisih LEFT sampeyan entuk browser ing tampilan sejarah. cara cepet kanggo ndeleng klip. Prentah-c supaya bali saka arsip sejarah lan kosok balene isih makarya

    - Komentar e-mail saiki ngilangi baris sawise 80 karakter (luwih sithik yen tapel wates tembung mengko)

    - Sampeyan bisa nyunting saben klip kanthi nyekel tombol printah banjur menyang menu item riwayat banjur milih. Nindakake sing bakal mbukak klip ing Bean Iki uga bisa digunakake ing menu kontekstual.

    - Sampeyan bisa mbalikake setelan pilihan kanggo nempel tanpa gaya kanthi mabur kanthi mencet tombol pilihan lan milih tempel saka menu. Tegese, yen sampeyan biasane nempel teks nganggo gaya lan sampeyan menet tombol pilihan, terus teks kosong tanpa gaya.
    Iki uga bisa digunakake ing kontekstual menu.

    - Siji komentar sing nuduhake segitiga cilik kasebut angel banget kena ing browser. Ora prelu nggebug segitiga yen sampeyan nggunakake tombol mouse sing pas, (utawa klik rong driji-driji-driji sikil). Segitiga kasedhiya kanggo wong sing ora ngerti carane nemokake menu kanthi klik mouse sing tepat.

    - Siji alat anyar yaiku "Pilihan terbuka ing Editor"
    - Siji alat anyar yaiku "Kirim pilihan ing Kirim"
    - Salah sawijining alat anyar yaiku "Open options as URL"

    - Pamasang kanggo menu kontekstual saiki ngilangi plugin CopyPaste-X lawas bebarengan karo plugin pro sadurunge.

    - Priksa manawa nginstal plugin menu kontekstual anyar. Plugin menu kontekstual uga dianyari uga kudu diganti supaya cocog karo pangowahan ing ndhuwur.
1.0 b82008-02-14
  • - buncis (editor klip) dibangun kanthi mbukak browser browser.
    Kata

    1. versi Bean lan CopyPastePro lawas kudu dicopot saka folder Aplikasi
    2. CopyPaste kudu disalin menyang folder Aplikasi
    3. Sampeyan kudu miwiti maneh sistem (utawa mlebu & mlebu) kanggo ngabari sistem kacang ing CopyPaste.
    - browser clip mati kanthi gawan lan bisa diaktifake ing prefs.
    - nyepetake kabeh fungsi.

    manual
    iku durung nganyari kanggo versi anyar iki. bakal enggal minggu iki sawise metu beta iki. sapa wae (tester beta) sing seneng nggarap manual diparengake gabung karo aku kanggo nganyari lan ngapikake.

    kewan omo
    ing versi pungkasan, ana wektu tundha tartamtu nalika nggunakake arsip klip kanthi command- # key-combo sing nyebabake nyepetake klip sing salah. iki kudu diatasi. klip arsip kasebut ora bisa digawe kanthi cepet kanggo nulis slot sing ana. iki tetep

    buncis (prosesor tembung)
    buncis saiki diintegrasikan menyang copypaste (bundle aplikasi), sing dadi apik, nanging (penting) sampeyan kudu ngurus telung perkara:
    1. versi kacang buncis lan copypastepro lawas kudu dicopot saka folder aplikasi
    2. copypaste kudu disalin menyang folder aplikasi
    3. sampeyan kudu miwiti maneh sistem (utawa mlebu & mlebu) kanggo ngabari sistem buncis ing njero kopi.
    nganti sampeyan nindakake telung perkara kasebut, sampeyan ora duwe fitur panyunting clipboard kanthi nggunakake buncis sing dibangun.

    pilihan
    preferensi wis diresiki kanthi serik lan gagal ditolak.
    "Bukak ing login" saiki minangka kothak centhang lan mung nggambarake setelan sistem lan tumindak, tegese sampeyan bisa ndeleng apa ana versi copypaste sing didaftar kanggo login. yen mateni lan banjur ngaktifake kothak centhang, sampeyan bisa nggawe manawa copypastepro versi saiki wis didaftar kanggo miwiti login. yen sampeyan nggunakake pilihan sistem kanggo copypastepro sing ora dikepengini, kothak centhang bakal nuduhake kanthi bener lan ora nyoba ndhaptarake copypastepro. yaiku salah sawijine salah ing copypaste-x.
    uga ana setelan anyar kanggo mbukak browser ing command-mouse-move-to-layar-tepi. iki mati kanthi gawan. prilaku wis diganti sethithik, mula sampeyan kudu terus tombol printah banjur ngalih mouse. cukup ngganggu mouse ing pojok layar lan entuk browser nalika sampeyan pengin nggunakake tombol printah kanggo fungsi liyane. prilaku saiki kudu marem.

    automaticupdates
    mekanisme nganyari wis diganti sadurunge kerjane nanging nggawe jendhela status sing kadhangkala bakal ana ing jendela liyane lan kudu ditolak sengaja mènèhi menu copypaste kabeh, lan wong kepingin weruh carane copypaste.
1.0 b72007-12-12
  • - teknik anyar kanggo ngakses browser horisontal. terus tombol komando lan pindhah kursor kabeh ing sisih tengen utawa kiwa kiwa jendela.
    - alat anyar ing menu kontekstual klip klip kanggo ngirim klip liwat mail.
    - akeh koreksi.
    - mbusak browser klip vertikal (bakal ngasilake kanthi beda).
    - mriksa menu nganyari lan kode ditambahake (durung persiyapan kanggo bisa digunakake).
    - kacang buncis ditambahake kanggo nyunting lan nyimpen klip bali (sejarah utawa arsip)
    - nampilake klip ing browser minangka RTF sing tegese gaya lan warna kalebu.
    - Browser horisontal saiki luwih apik lan luwih cepet kanthi luwih saka 50 utawa luwih saka klip sejarah.
    - registrasi ditambahake.
    - akeh perkara liyane ...

CopyPaste 2022+ (Mbutuhake Mac OS 12+, sawetara fitur mbutuhake Mac OS 13+)

Aplikasi iki paling anyar ing kulawarga CopyPaste. Iku ora upgrade, iku babar blas anyar lan rampung ditulis maneh ing Swift, basa program paling anyar Apple kanggo kode app. Nduwe antarmuka pangguna lan fitur sing beda. Yen sampeyan nggunakake Mac OS sing dibutuhake, 12 utawa luwih dhuwur, sampeyan bisa uga pengin nyoba.
Bedane antarane CopyPaste Pro lan CopyPaste anyar

CopyPaste Pro 2007-2022+ (Mbutuhake Mac OS 10.15 utawa luwih dhuwur)

Versi paling anyar mesthi kasedhiya ing situs iki utawa ing kene download. Disaranake nggunakake versi paling anyar.

Yen sampeyan nggunakake Mac OS lawas, sampeyan mbutuhake versi lawas saka CopyPaste Pro (ing ngisor)

Deleng Change Change kanggo beda ing versi lawas.

Versi sadurungé yaiku 3.7.9. Tutul ing kene kanggo ngundhuh. Kerjane apik karo Mac OS 10.13-12.0

Versi CopyPaste 3.7.4 versi lawas iki nganggo Mac OS Sierra 10.12

Versi lawas iki dikenal kanggo nggarap TextExpander

Versi sing lawas banget iki sing pungkasan bisa digunakake kanggo Mac OS 10.4

https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.3.3.zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.5.5.zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.5.7.zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.5.8zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.5.9.zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.7.0zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.7.1.zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.7.2.zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.7.4.zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.7.5.zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.7.6.zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste3.7.7.zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/copypaste4.6.6.zip
https://plumamazing.com/bin/copypaste/old/CopyPastePro3.5.3.zip

Yen sampeyan butuh sawetara versi lawas, wenehi ngerti lan bakal ditambahake ing kene.

Mangkene link kanggo ndownload manual ing format PDF utawa ndeleng manual ing ngisor iki.

Aplikasi (CopyPaste) iki 100% AMAZING lan nggunakake pirang-pirang fitur kaping pirang-pirang kaping saben dina - kanthi harfiah. Wis ngirit wektu, nambah efisiensi aliran kerja, lan liya-liyane. 
Kevin Bardon

 Aku mung pengin ngucapake apresiasi kanggo CopyPaste Pro sing wis digunakake wiwit taun entuk Mac kaping pisanan ing taun 1988. Sawetara prekara sing dak tresnani wis ilang, kayata PageMaker, nanging liyane kaya CopyPaste Pro, lan PopChar, wis ana ing saben mac aku wis duwe. Nalika entuk mac anyar, aku langsung nyelehake kalorone. Aku ora ngerti kepiye carane ngatur wong tanpa clipboard kanthi memori. Dadi mung matur nuwun!
Cynthia 9 / 28 / 19

“Ora Bisa Slamet Tanpa Iki. Minangka Direktur Meja Bantuan kanggo Asosiasi Nasional Photoshop Profesional (NAPP), aku bakal mangsuli nganti 100 pitakonan email saben dina. Kaya sing sampeyan bayangake, akeh anggota NAPP ngalami masalah lan pitakon sing padha kanthi rutin. CopyPaste nyimpen ewonan tembung sing diketik saben dina, supaya aku menehi wangsulan kanthi serangkaian trabasan keyboard sing sederhana. Tanpa CopyPaste, wektu tanggapanku bakal luwih alon lan bakal ana kemungkinan luwih akeh akurasi sing ana ing respon. "
Pete Bauer Direktur Meja Bantuan NAPP

“Banget! Aku wis nggunakake CopyPaste wiwit pertengahan taun 1990an. Iki penting banget. Apple mesthine kudu nggabungake CP menyang Mac OS. Matur nuwun wis nggawe urip luwih gampang. ”
Dean Perkins

“Apik tenan! tilas memori saiki wis cilik lan tetep. aku ngerti manawa aplikasi iki duwe tugas dhasar kanggo nyalin lan nempel kanthi luwih irit (tombol tombol ringkes) tinimbang aplikasi saingan liyane. dianjurake banget.
fxt (ing versiontracker.com)

"Aku mesthi mbayar biaya kanggo miwiti Mac anyar amarga aku seneng banget karo produk iki. Iki minangka penghemat wektu paling gedhe sing bisa dibayangake nalika sampeyan kudu nggunakake jawaban standar ing e-mail. Paling apik, gampang banget kaya ngitung. ”
Montmartre

"CopyPaste-X kaya sadurunge kanggo MacOS minangka karya agung. Sampeyan ora bisa mbayangno kepiye carane sampeyan tanpa. Lan fungsi panyuntingan anyar kanthi dhukungan .pdf lan telusuran sing kabur (malah swarane padha) apik banget! "
Emanuel (ing versiontracker.com)

"Isih paling apik. Paling ora digunakake 20 kali dina. Yen sing lawas ing Mac 9.2, sing anyar iki nduweni luwih akeh fitur sing apik banget kanggo wong sing nulis utawa nyunting. Produk superlatif lan nyenengake kanggo nduwe. ”
Ronald Norman

“Program sing luar biasa. Iki minangka piranti lunak sing ora bakal ilang. Wis pirang-pirang taun digunakake lan ora bisa mbayangake bisa digunakake tanpa nggunakake. Kaping pirang-pirang aku takon, Julian cepet-cepet nanggapi. Dheweke ora ngerti aku, nanging nganggep aku kaya kulawarga yen ora luwih apik. Matur nuwun kanggo program sing luar biasa. ”
slb4010_dotmac ing versiontracker.com

"Aku ngipat-ipati Apple amarga ora ngidini aku nyalin luwih saka siji item sekaligus." Nanging puji syukur kanggo programer sing loma. Ing Shareware.com, aku nemokake aplikasi sing ngembangake kemampuan nyalin sepuluh tikel. Alat pangolahan teks sing apik CopyPaste ngidini sampeyan ngowahi kasus, tab, utawa masang file teks, gambar, lan swara menyang clipboard - palet sing ngambang nglacak ing endi. Malah neater minangka arsip klip, sing nyelehake item sing disalin menyang folder ing desktop - sing cocog banget kanggo peneliti online. ” -   liyane…
Debbie Elkind, Majalah Kabel

"Sampeyan bakal nemokake manawa CopyPaste pancen cilik banget, lan kaya utilitas shareware favoritku, duweni kepribadian sing isin - sampeyan bisa ngirim lan ngirim kanthi cepet bali menyang telpon lan telpon." -   liyane…
Cathy Begien, Majalah Macworld

"Kanggo wong sing nindakake nulis apa wae, CopyPaste-X minangka alat sing ora bisa ditrapake sing gampang dipelajari, lan sawise nggunakake, sampeyan bakal kepengin weruh kepiye sampeyan bisa urip tanpa nulis. 4.5 saka 5 tikus ”-   liyane…
Danny Groveman, Mac Guild

"CopyPaste: Godsend Kanggo Panganggo Daya & Novice Kaya"
"Iki minangka program cilik sing gampang digunakake. Iki nawakake akeh pangguna sing duwe pengalaman, nanging ana aspek sing bisa mbantu para pemula. " -   liyane…
Nancy Carroll Gravley,
Pengamat Mac

"Siji-sijine utilitas sing saya setya yaiku CopyPaste sing apik banget saka wong sing apik ing Script Software. CopyPaste nalika diobong, nawakake 100 clipboard sing bisa nempelake potongan-potongan penting dokumen, URL sing sampeyan butuhake lan apa wae sing pengin disimpen banjur gunakake maneh. ”
Peter Wilson,
Artikel Vancouver Sun

"Kanggo nggunakake total presse-papiers (kanggo panggunaan, alat pangurus, pangatur ing ngisor iki), CopyPaste bisa digunakake. Yen sampeyan pengin nggawe iki luwih becik, luwih becik sampeyan bakal ngetik jinis iki. Utawa sampeyan bisa nggunakake daya tarik iki kanthi 30 $ panjaluk lan ora bisa dileksanakake. ” -   liyane…
Ange Heureux,
MacGenerasi


"Aku nggunakake CopyPaste Pro 2.0 (dening Peter Hoerster & Julian Miller) kabeh wektu! Iki minangka piranti lunak tambahan sing paling penting ing Mac!
Alan Apurim

Mung tembung matur nuwun kanggo upgrade paling anyar menyang CopyPaste: minangka asil dandan sing apik banget kanggo inkarnasi sadurunge. Pancen minangka salah sawijining piranti lunak tambahan sing kasedhiya. Aku wis nggunakake pirang-pirang taun lan bakal angel urip tanpa. Saiki luwih apik! Sugeng rawuh.
Tim Clarke

Ora Mac tanpa Mac!
Michael Jay Warren

Matur nuwun kanggo nggawa CopyPaste versi anyar iki menyang pasar. Aku wis nggunakake CopyPaste wiwit taun 2002 (OS9), lan isih gumantung saben dina! Aku wis nduwe aplikasi clipboard liyane, nanging CopyPaste paling apik! Dave Wheelock

Aku ora bisa mbayangake nggunakake Macintosh tanpa iki - kayane aku dadi injeksi bahan bakar ing mesin sing apik.
Leslie Benscoter, Deadwood, Oregon

Pancen penting. Aku ora bisa ngetung kaping pirang-pirang dina nggunakake Copypaste. Sampeyan kabeh ngerti manawa Microsoft lan mungkin Apple saiki bakal nyalin lan nempel ide iki menyang OS lan ora mbayar sampeyan, bener? Apa sampeyan ora kedadeyan kaping pindho sadurunge?
James Fitz
[Jawaban sing sederhana yaiku ya.]

Matur suwun maneh kanggo piranti lunak sing apik lan paling penting! Aku FANTASTIS!
Dan Sanfilipo

Ora bisa urip tanpa !!! Produk sing apik! Ora bisa ditrima lan matur nuwun amarga wis ngembangake!
Roger Euchler

Aku pungkasane nggawe percoyo server sampeyan supaya aku mbayar sampeyan. Aku matur nuwun. Copypaste wis ora kejawab banget wiwit aku entuk Intel Mac nganggo Leopard. Iki penting banget!
David Rosenblum

Sampeyan mesthi ngerti carane nuduhake bocah wadon kanthi seneng! [kita yakin dheweke ngrujuk menyang CopyPaste]
Betsy Milligan

Aku seneng versi CP lawas, nanging aku kudu ngakoni, versi anyar luwih apik. Ora mikir yen aku bakal ngomong kaya ngono! Matur suwun kanggo kabeh kerja keras sampeyan. Wiwitane, aku kuwatir yen ana pangowahan karo CopyPaste. Saiki aku seneng karo apa sing sampeyan lakoni lan aku ora pengin bali!
Joe Olivas

CopyPaste Pro: yen sampeyan nyoba, sampeyan kepiye bisa urip tanpa iku!
Prof. Dr. Gabriel Dorado, Biologi Molekuler & Bioinformatik
Manajer Proyek / Manajer Sistem Komputer

CopyPaste lan TypeIt4Me sampeyan minangka rong aplikasi sing paling akeh digunakake ing komputer lan wis bisa kerja bareng kanthi pirang-pirang taun. Nyuwun prekara iki kedadeyan maneh, mengko. Yen sampeyan nglakoni, aku bakal menehi jeneng anakku mbesuk menehi jeneng sampeyan. Mesthi wae butuh wektu sawetara, amarga bakal umur pitung puluh taun ing ulang taun mbesuk ing wulan Oktober. : ^ D
Gene Leff

-

CopyPaste iku TERRIFIK. Iki minangka tambahan sing nyenengake kanggo sistem Macku. Kabeh fitur ditampi lan wis nyederhanakake karya. Tindakake gaweyan sing apik. Aku bakal nonton inovasi anyar. WS

Matur nuwun kanggo info upgrade. CopyPaste iku penting banget! JF ing Maine

Matur nuwun kanggo ngirim konfirmasi CopyPaste. Iki minangka program shareware paling keren wiwit Maelstrom lan EasyEnveles lan regane regane. Aku dadi fakultas ing Universitas Negeri Oklahoma lan nggunakake CopyPaste utamane nalika nyambung karo pigura utama OSU saka omah. Pancen mbiyantu lan ngirit wektu yen bisa nyalin panggunaan kabeh kelas sekaligus tinimbang bolak-balik sak layar; kasunyatane aku uga bisa ngilangi kabeh tutup sing katon luwih disenengi komputer yaiku es ing jajan.

Bapak-bapak: Topi kula kanggo sampeyan. Utilitas sing apik dadi luwih apik, ora ana sangsi. Aku mung ndownload lan nggunakake telung puluh menit pungkasan kanggo mriksa fitur-fitur kasebut. Aku seneng karo windoid anyar sing ngambang. Maneh, matur nuwun kanthi sanget kanggo sarana sing apik. Muga-muga sampeyan sukses banget, lan kanthi sarana kaya iki, sampeyan bakal bisa sukses. JS

Aku mung pengin menehi ngerti CopyPaste minangka perkara paling apik sing kedadeyan wiwit Sistem 7.5. Aku mikir sampeyan kudu njaluk Apple kanggo nggabungake ing upgrade sistem sabanjure. Maneh, matur nuwun kanggo peningkatan sing apik. Don

Matur nuwun sanget kanggo nganyari! Iki minangka shareware paling apik sing wis digunakake! Tindakake gaweyan sing apik. Jamie

Muga-muga bisa ngunduh ekstensi CopyPaste V 2.5.4 dina iki saka CompuServe lan aku mikir babagan implementasi paling apik kanggo macem-macem fitur Clipboard sing aku weruh nganti saiki lan sampeyan cukup bener yen Apple kudu nyakup minangka bagean saka piranti lunak sistem. JL

Aku pancen migunani. EL

Dina Jumuah kepungkur aku ngirim ragad shareware menyang sampeyan kanthi dikirim keong khusus kanggo program fantastis ing ndhuwur. Penghemat wektu sing luar biasa! Aku seneng banget yen aku nemokake lan menehi pusaran. Regane saben sen lan liya-liyane. RT

Aku wis ngerteni manawa CopyPaste nyedhiyakake kegunaan sing paling migunani saka multi-clipboard. JW

Aku pengin menehi ngerti manawa aku wis main karo macem-macem program sing padha karo sampeyan lan mutusake yen sampeyan paling apik ing babagan kemudahan panggunaan, lan utamane, kemampuan kanggo dadi bareng program liyane. RL

Aku mung ngirim ragad shareware $ 20.00 (awis) kanggo “CopyPaste 2.5.4 (US).” CopyPaste minangka program sing apik! DS Arizona, AS

Iki minangka piranti lunak sing pancen luar biasa lan aku seneng ngirim biaya kanggo aku! Sajrone pirang-pirang taun kepungkur, aku wis nyoba pirang-pirang program 'multi-clipboard', nanging nganti saiki aku durung bisa nemokake cukup stabil kanggo bisa digunakake kanthi bener ing Mac. (Iki kalebu, aku percaya, versi CopyPaste sing luwih dhisik uga!) Aku nggunakake Macintosh LCII sing wis digawe cepet dadi 33MHz 040 karo akselerator Daystar. Aku duwe ram internal 8MB, sing ditambah nganti 32MB nggunakake RAMDoubler plus RAM freeware PUMP. Saiki aku duwe 61 ikon sing arak-arakan layarku nalika wiwitan, lan sampeyan bisa mbayangake pentinge golek program sing stabil kaya CopyPaste 2.5.4 sing ora bakal nabrak mesin karo kabeh ekstensi lan panel kontrol kasebut. Oh, aku tetep uga nganggo Sistem 7.1. Aku uga duwe CD-ROM, hard drive eksternal, SyQuest Removable Hard Drive, lan scanner flatbed sing disambungake menyang Mac. - Ora ana konflik! Aku seneng banget karo produk iki, lan sampeyan bisa ngutip aku, yen pengin! RT Toronto, Ontario, Kanada

Aku mahasiswa Thailand ing Australia. Aku wis nggunakake piranti lunak kanggo sawetara wektu lan aku seneng. CopyPaste sampeyan migunani banget lan bisa digunakake kanthi apik tanpa ana masalah. KE Thailand

CopyPaste wis dadi penak banget kanggo aku sajrone pirang-pirang minggu aku nggunakake. Utamane, 'migunani nalika aku nulis jawaban kanggo keluhan ukum (aku pengacara), sing biasane mbutuhake pirang-pirang ukara utawa paragraf. JF Maine, USA

Hai, aku umur 14 lan aku manggon ing NY. Aku ndownload piranti lunak "CopyPaste" lan rasane migunani banget. Sampeyan bener ... kenapa Apple ora mikir babagan iki? RP, New York City, NY, USA

Mung ndownload CopyPaste. Durung maca dokumentasi, nanging kanthi eksperimen sawetara menit, aku ngerti iki minangka ekstensi paling lunyu sing wis dakdeleng wiwit suwe. Ora sabar teka ing buku pamriksa lan ngirim $ 20. Kanthi jumlah shareware sing entuk lan ora mbayar, bisa uga lucu - nanging aku seneng banget mbukak piranti lunak sampeyan. WJ Novi, MI USA

Cathetan cepet supaya sampeyan ngerti aku seneng banget karo produk sampeyan. Mangga priksa priksa sing bakal teka mengko minggu iki. JB

CopyPaste tengen sampeyan kudu dadi bagean saka piranti lunak sistem dhasar. DM Riverdale GA USA

CopyPaste pancen minangka program utilitas sing apik! MC Encino, CA USA

Kancaku saiki menehi aku salinan program Cut, Copy, Paste. Aku seneng! Ing sawetara tulisan, aku kudu nggunakake ukara utawa tembung sing repositif. Luwih cepet lan luwih gampang nggunakake macem-macem clipboard CopyPaste banjur nggunakake makro rekaman. Salah sawijining ide sing nggawe sampeyan kepengin ngerti kenapa ora ana sing nganggep luwih cepet. Kudu peralatan standar ing saben komputer. Regane $ 20. Ditutup sampeyan bakal nemokake cekku. BT Mobile, AL USA

Apik banget! Aku ngarep-arep nampa program liyane! JM Key Largo, FL USA

Potongan shareware * paling apik * sing dakalami. Aku malah gelem mbayar !! Matur nuwun CC Concord, NH, USA

Enclose minangka cekku kanggo $ 20. Iki minangka program sing apik banget. Program sampeyan dianjurake banget ing majalah MacToday edisi Maret kanthi saben wulan. Matur suwun kanggo program sing paling migunani. TW Tampa, Florida, AS

Iki minangka sarana multi-klip paling apik sing dakdeleng. Thanks DM Grapeview, WA USA

Aku nggunakake Mac wiwit taun 1986. Aku wis nggolek apa-apa kanggo menehi kapabilitas salinan & Tempel wiwit dina kaping pisanan. Aku wis nggunakake kabeh produk shareware utawa komersial sing ditemokake lan ditemokake minangka barang (iku bertentangan karo pirang-pirang yuta ekstensi liyane sing ana ing sistemku) utawa angel digunakake (mesthine gampang kaya command-c utawa ora perlu gaweyan). Aku durung bisa nemokake siji sing dakkarepake lan bakal digunakake nganti aku ketemu karo sampeyan. Aku ora ngarep-arep bisa sukses amarga kabeh perkara gagal, nanging aku seneng banget karo CopyPaste. Terus gaweyan sing apik! DK Brockport, NY USA

Matur nuwun kanggo piranti lunak sing apik! SF Newark, DE USA

Produk sing Apik! SW Fountain Valley, CA USA

Iki adoh lan adoh shareware sing paling migunani sing dakgawe suwe. Aku luwih seneng mbayar biaya shareware kanggo sing iki. Sampeyan wis ngrampungake kerja ing kene. RR Ridley Park, PA USA

CopyPaste-Best Shareware Utility saka 96. Tembung iki jelas bener. Iki minangka utilitas sing apik lan aku seneng banget. Terusake gaweyan sing apik !! VR Vancouver, BC Kanada

Aku ndownload, aku nyoba, aku seneng, dadi iki $ 20. WL Kanada

Aku seneng karo program sampeyan. AH Almonte, Ontario Kanada

Mung apa sing wis dak goleki pirang-pirang taun! GB Davis, California USA

CopyPaste minangka alat sing apik, fungsional lan sithik. Matur nuwun RB Winnipeg Kanada

CopyPaste pancen adhem, meh ora percaya. LOVE carane gampang bisa. Merci! JR Camarillo, CA USA

Aku seneng ndhaptar CopyPaste. Ditutupi cekku. Aku ndownload produk apik banget saka ZiffDavis Net / Mac liwat CompuServe. Aku ora bisa mbayangake kepiye nikmati Mac sajrone sangang taun kepungkur mung winates ing clipboard. Mbuwang ing antarane bagean saka dokumen sing dawa utawa ing antarane pirang-pirang dokumen kanggo mindhah pirang-pirang item, nggawe frustrasi banget. CopyPaste minangka alat produktivitas nyata. Sepisan maneh, aku matur suwun lan matur nuwun amarga proyek wis rampung kanthi apik. GR

Apa hadiah sing aku tampa minggu kepungkur saka kanca! Sugeng CopyPaste. Matur nuwun kanthi sanget amarga wis program program sarana misuwur iki. JC Quebec Kanada

Salin / Tempel, piranti lunak sing apik. LB Scottsdale AZ USA

Ngirit banget nalika aku nyunting undhuhan menyang basis data. GH Glendale, MS USA

Apa gunane apik tenan! MM

Matur nuwun wis luwih gampang uripku. ($ 20 ana ing surat) SH

Minangka ST mantan Atari, ing taun kepungkur dadi PowerMac, asring nggremes amarga mung ana siji clipboard. Kepiye Apple * bisa nindakake *? Aku takon! Matur nuwun kanggo CopyPaste. Iki supaya sampeyan ngerti manawa aku dina iki wis ngirim cek pelancong $ 20, sing dukung (ditinggalake saka kunjungan menyang Grand Canyon, Monument Valley, Yellowstone, lsp. September kepungkur. Perjalanan apa!) DH Birmingham, Inggris

Milih program sampeyan sing apik banget ing dina liyane, lan saiki aku ora bisa urip tanpa program kasebut, saiki aku njupuk potongan mriksa, muga-muga bisa metu saka kene nganti dina Jumuah. KT

Aku wis ngirim ragad registrasi menyang sampeyan lan ngarep-arep entuk sandhi-Key. Aku nemokake CopyPaste v2.5.4 ing Amerika-Online. Mung sing dak goleki. Matur suwun kanggo kerja keras sampeyan! LL Burlington, Iowa USA

Aku seneng CopyPaste! CS San Francisco, California USA

Program Gedhe JB Monroe MI USA

Kerja Apik! DB Hillsboro UTAWA USA

Apik banget !!!!!!!! AD Chicago, IL USA

“CopyPaste Pro mung lungguh ing mburi, ngenteni digunakake, kanthi setya nglumpukake lan nyimpen apa wae sing wis disalin utawa dipotong, siyap nempelake barang ing endi wae sing sampeyan karepake. Sanajan dhaptar fitur listrik sing dawa, dhasar cukup kanggo miwiti lan gampang disiyapake lan digunakake.
Ana sing ngarani Mesin Wektu CopyPaste Pro kanggo clipboard sampeyan. Sanajan ora kaya Time Machine, bisa nangkep lan nyimpen apa wae sing bisa disalin ing Mac lan kasedhiya kapan wae mbesuk kanggo ditempelake. ”
- Jack D. Miller, Mac360 12/5/14 (link)

"Peningkatan kacepetan nalika sampeyan duwe suntingan sing bola-bali bisa ditindakake. Mesthi iki alat listrik kanggo pangguna listrik lan entuk rating Gearhead saka 5 saka 5. ” - Mark Gibbs, NetworkWorld 6/17/14 (link)

Priksa salah sawijining utilitas Mac favorit. Diarani CopyPaste Pro. Iki minangka sawetara manajer clipboard. Iki tegese apa wae sing sampeyan potong utawa salin disimpen ing perpustakaan supaya bisa ditempelake maneh mengko tanpa kudu ditemokake banjur disalin maneh. Iki ngirit wektu gedhe banget. - Tera Thomas O'Brien, TeraTalks, 5/16/14 (link)

Nalika nerangake Macku, umume piwucal sing sampeyan rungu ana gandhengane karo serep lan sawetara keperluan penting Mac; alat cilik sing luwih apik tinimbang sing dibangun Apple ing OS X. Iki minangka salah sawijining sing paling apik. Iki bakal nggawe sampeyan luwih efisien, akurat, lan produktif, saengga bakal nggawe sampeyan dadi wong sing luwih becik. CopyPaste. - Jack Miller, Mac360 1/8/14 (link)

"Yen Sampeyan Mung Bisa Nduwe Siji Alat Produktivitas Kanggo Mac Banjur Pilih CopyPaste Pro" - Jack Miller, Mac360 9/13/12 (link)

“CopyPaste Pro bisa uga alat sing paling migunani sing durung nate sampeyan butuhake. Fitur sing penting banget bisa ningkatake produktivitas saben dina. ” - Ben Harvell, MacLife 6/17/11 (link)

MaCity Italia Blog 8/1/11 - CopyPaste Pro aplikasi clipboard paling apik kanggo Mac.

Review AppStorm 7/4/11 - James Cull 9 saka 10

MacWorld 4 tikus Juni 2003

MacUser UK Review dening Craig Grinnel 4/3/03
VERDICT: CopyPaste X kanthi cepet dadi 4.5 Tikus

Houston Chronicle dening Bob Levitus 2/13/03

MacUsers Shareware Utility Award kanggo Copytempel

Majalah Mac November

Artikel MacWeek ing Copytempel

Macintosh Disability Shareware lan Perangkat sing aman

 Tidbits Review saka Copytempel

Junewareies Shareware milih Copytempel Program Macintosh Terbaik ing Taun iki

Produk Jaringan Berita Macintosh Dina Iki

Tuku Paling Apik saka MacDirectory

Tinjauan Jurnal MacNet

   

Liyane Ulasan

Kanggo kula, dina tanpa download shareware Mac yaiku dina tanpa sunar srengenge. Mula, loro harddisk saya rame karo utilitas cilik sing ditinggalake.

Aku nate tresna marang dheweke. Aku tenan. Sedina wae. Sajrone seminggu. Utawa mung sawetara jam. Banjur, aku mung ora lali babagan prekara cilik sing ala. Dadi sithik wektu, dadi akeh program anyar. Jagad iki angel. Lan kasunyatane, umume, dheweke ora nate nindakake apa sing dakkarepake - nyepetake tugas saben dina lan gangguan komputasi sing bola-bali.

Siji-sijine utilitas sing saya setya yaiku CopyPaste * sing apik banget saka wong sing apik ing Piranti Lunak Script (saiki Plum Amazing). * CopyPaste minangka ekstensi sing, yen diluncurake, nawakake 100 clipboard sing bisa nempelake bit penting lan dokumen, URL sing sampeyan butuhake lan apa wae sing pengin disimpen banjur digunakake maneh. Kanggo editor sing makarya ing Mac, swarga sithik mung $ 21 US.

Nanging aja nganti dakkandhani. Kaya kabeh shareware, sampeyan bisa ndownload, coba lan yen sampeyan sengit, coba let ing endi wae ing pojok hard drive sampeyan, nganti kakehan, sampeyan ngresiki kabeh (kaya sing bakal kedadeyan.)

Peter Wilson, Vancouver Sun

"Aku ngipat-ipati Apple amarga ora ngidini aku nyalin luwih saka siji item sekaligus." Nanging puji syukur kanggo programer sing loma. Ing Shareware.com, aku nemokake aplikasi sing ngembangake kemampuan nyalin sepuluh tikel. Alat pangolahan teks sing apik CopyPaste ngidini sampeyan ngowahi kasus, tab, utawa masang file teks, gambar, lan swara menyang clipboard - palet sing ngambang nglacak ing endi. Malah neater minangka arsip klip, sing nyelehake item sing disalin menyang folder ing desktop - sing cocog banget kanggo peneliti online. ”

Debbie Elkind, Majalah Kabel

"Sampeyan bakal nemokake manawa CopyPaste pancen cilik banget, lan kaya utilitas shareware favoritku, duweni kepribadian sing isin - sampeyan bisa ngirim lan ngirim kanthi cepet bali menyang telpon lan telpon." - liyane…

Cathy Begien, Majalah Macworld

"Kanggo wong sing nindakake nulis apa wae, CopyPaste-X minangka alat sing ora bisa ditrapake sing gampang dipelajari, lan yen sampeyan wiwit nggunakake, sampeyan bakal kepengin weruh kepiye sampeyan bisa urip tanpa nulis. 4.5 saka 5 tikus ”- liyane…

Danny Groveman, Mac Guild

"CopyPaste: Godsend Kanggo Panganggo Daya & Pemula sing padha"

"Iki minangka program cilik sing gampang digunakake. Iki nawakake akeh pangguna sing duwe pengalaman, nanging ana aspek sing bisa mbantu para pemula. " - liyane…

Nancy Carroll Gravley, Pengamat Mac

"Siji-sijine utilitas sing saya setya yaiku CopyPaste sing apik banget saka wong sing apik ing Script Software. CopyPaste nalika diobong, nawakake 100 clipboard sing bisa nempelake potongan-potongan penting dokumen, URL sing sampeyan butuhake lan apa wae sing pengin disimpen banjur gunakake maneh. ”

Peter Wilson, Artikel Vancouver Sun

“Kanggo nggunakake total presse-papiers (kanggo panggunaan, alat pangurus, pangatur ing ngisor iki), CopyPaste bisa digunakake. Yen sampeyan pengin nggawe iki luwih becik, luwih becik sampeyan bakal ngetik jinis iki. Utawa sampeyan bisa nggunakake daya tarik iki kanthi 30 $ panjaluk kanggo mbayar exagérés. ”

Ange Heureux, MacGenerasi

review macaddict saka kopypaste

"CopyPaste Pro minangka conto aplikasi sing fleksibel banget, amarga ora beda karo aplikasi produktivitas liyane, akeh macem-macem panggunaan. Pangembang wis apik ing fungsi komputer dhasar lan asilé jenius.

Pangembang CopyPaste Pro, Plum Amazing, kayane nuduhake iki ing program liyane - njupuk program sistem sing sederhana lan mompa fitur-fitur oomph lan ekstra.

CopyPaste Pro pancen nulungi aku ngirit wektu lan dadi kabungahan sing digunakake - ringkes lan fitur. Nanging, sawetara wong bisa mikir yen rega ritel $ 30 kanggo program kasebut rada larang regane mung nggunakake utilitas sing sederhana, nanging sampeyan bakal nemokake yen sampeyan entuk, sampeyan bakal kepingin weruh kepiye carane ora ana. ”

"Ora ana dina sing aku ora nggunakake Copy Paste. Matur suwun maneh kanggo keperluan sing luar biasa. " - Robert Towers

Jotosan Jerman 10/27/14

MacLife 6/17/11

Macworld 15 Nov 2010

IUseThis 16 Nov 2010

CNET

-

CopyPaste Pro - salah sawijining aplikasi penting 

dening Marcel Dufresne, 28 Mei 2020

-

 

MacGeek Podcast 2 September 2019

22 April 2019 - Tech Today Review dening Kerry Dawson

-

CopyPaste ing Sejarah

Artikel kabel saka taun 1997 babagan CopyPaste

Link menyang CopyPaste ing arsip Repositori Macintosh sing bersejarah.

Perangkat lunak piranti lunak ZDNet wiwit taun 1998

WinPaste Winner of Award saka MacUser

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC