PhotoShrinkr icon/logo Mac app saka Plum Amazing. Kasedhiya gambar foto sing diwatesi karo panguasa kain sing dililit ing pinggul

PhotoKancing  kanggo Mac

Ukuran Paling Cilik

PhotoShrinkr Manual Halaman 1

Owah-owahan Versi | download

Bab lan Paragraf

Ringkesan

PhotoShrinkr njupuk file format .jpg, mriksa lan nemtokake cara paling apik kanggo ngompres lan njaga kualitas visual sing paling dhuwur. Nalika sampeyan bisa ngompres file ing PhotoShop lan aplikasi liyane, kompresi vs kualitas visual ora bakal sepira apik karo PhotoShrinkr. Aplikasi iki dirancang khusus kanggo nyedhiyakake cara cepet lan gampang kanggo entuk kompresi sing paling apik. Yen sampeyan ndownload ing shareware / formulir gratis, ana kabeh fitur lan bisa dites ing 1… 100… 1000… file sekaligus. Mungkin kita wis ngomong iki nanging pancen cepet.

Requirements sistem

Mac

PhotoShrinkr mbutuhake Intel Mac OS X 10.6 - 10.9 utawa luwih dhuwur. Info ngganti info.

Windows

PhotoShrinkr mlaku ing Windows 7, 8, lan 10 ing loro 32 lan 64 dicokot.

tuku

Bebas bae kanggo nyoba PhotoShrinkr. Kabeh fitur wis aktif. Benten mung antarane versi gratis lan mbayar yaiku watermark cilik sing katon kaya iki.

PhotoShrinkr Manual Halaman 2

Iki ngidini nyoba app metu, ndeleng kanthi cepet, kepiye ruang kasebut lan kepiye njaga kualitas visual sing paling dhuwur. PhotoShrinkr regane $ 15. Terusake pas sampeyan pengin lan yen siap mangga menyang toko kita kanggo tuku. Thanks kanggo ndhukung evolusi app iki. 

upgrade

Nganyarke gratis kanggo pamilik PhotoShrinkr. Cukup download lan gunakake.

Napa nggunakake PhotoShrinkr Over Program liyane

    1. Cepet, nggunakake kabeh intine ing Intel Intel sing digunakake ing Mac.
    2. Ngowahi format gambar menyang jpg kanggo kompresi sing paling dhuwur.
    3. Nggunakake metode tertutup kanggo nganalisa lan ngoptimalake foto kanggo ngirit ukuran.
    4. Nggunakake metode tertutup kanggo nganalisa lan ngoptimalake foto kanggo njaga kualitas visual sing paling dhuwur.
    5. Gampang digunakake. Mung nyelehake foto menyang kolom kiwa.
    6. Statistik ditampilake jumlah ruang sing disimpen ing batch lan total wektu.
    7. Tampilan sadurunge lan sawise kanthi visual nampilake file asli vs flunk file supaya sampeyan bisa ndeleng ing saben kasus kualitas visual nyata sadurunge lan sawise.

Sejatine iku paling cepet, paling gampang, lan kualitas foto sing dhuwur sing kasedhiya.

Tutorial Mulai Cepet

Tutorial iki bakal nuntun sampeyan langkah demi langkah kanggo ngowahi foto (format sing bisa diwaca) lan ngoptimalake foto ing gambar JPG. 

JPG minangka format gambar sing paling populer kanggo foto. Iku format komprèsi.

PENTING: PhotoShrinkr ora tau mbusak file asli. PhotoShrinkr nyalin file asli lan ngoptimalake minangka gambar JPG. PhotoShrinkr ora nate ngowahi asli nalika nggawe salinan.

Kanthi standar folder PhotoShrinkr anyar digawe ing folder 'Gambar' sampeyan. Iki ngendi kabeh file sing dikompres sijine. Kanggo mbukak folder iki kanthi gampang, klik tombol 'Output' ing sisih kiwa kiwa banjur pilih folder anyar. Kanggo ngganti folder sing disimpen, ing jendela utama klik tombol 'Preferensi' banjur pilih folder anyar.

PhotoShrinkr Manual Halaman 3

4 wilayah jendela PhotoShrinkr:

    1. Dhaptar File - selehake file gambar ing kene lan salinan gambar dioptimalake menyang folder output.
    2. Wilayah status ing ngisor iki dhaptar file nuduhake status saiki lan akses gampang menyang folder output lan pilihan.
    3. Sabanjure ing Status lan ringkesan metadata EXIF ​​saka kamera.
    4. Ndhuwur metadata yaiku pratinjau gambar sing dipilih kanthi divider sing bisa dideleng sadurunge lan sawise ngoptimalake.

Notifikasi

PhotoShrinkr Manual Halaman 4

Kabar (katon ing ndhuwur) katon ing Kabar (klik ing pojok sisih ndhuwur ing Mac) kanggo nampilake file kumpulan sing sampeyan lebokake ing PhotoShrinkr wis rampung. Kabar bisa dinonaktifake ing Preferensi Sistem: Kabar (katon ing ngisor iki).

PhotoShrinkr Manual Halaman 5

Gawe

PhotoShrinkr Manual Halaman 6

Tombol Folder Tombol Output

Setel folder sing dioptimalake gambar uga output.

Folder standar yaiku: ~ / Gambar / PhotoShrinkr /

Puter swara nalika pangolahan rampung

Muter swara nalika kumpulan gambar sing diseret wis rampung diproses. Iki 

Logging

Tetep rekaman cathetan barang sing wis diproses lan kesalahan.

File log saiki diarani: PhotoShrinkr History.log

Yen sampeyan ngilangi log / ing versi lawas diganti jenenge

Riwayat PhotoShrinkrYYYY.MM.DD HH.MM.SS.log

Menu  

Mriksa Update

Ngidini sampeyan mriksa versi PhotoShrinkr anyar. Disaranake nggunakake versi paling anyar.

Menu Pitulung

PhotoShrinkr Manual Halaman 7

search - Telusuri liwat menu lan sumber daya Apple. Ora nggoleki manual.

PhotoShrinkr Pitulung - Mbukak manual online sing saiki digunakake 🙂

Kirimi Komentar - Yen sampeyan duwe saran / kewan omo, sampeyan bisa nglaporake ing kene. 

Pitakonan Paling Sering  

Q: Aku ngalami masalah.
A: Ora masalah apa wae masalah iki, tututi langkah-langkah iki: 

FIRST: Bukak tab canggih lan kenek tombol 'Reset awal'. Iki biasane ngatasi masalah sing ana wong lali yen dheweke nggawe macem-macem setelan. Banjur coba maneh.

Liyane: Bukak program lan ing menu PhotoShrinkr ing menu About About pilih kanggo ndeleng versi apa sing sampeyan lakoni lan paling anyar. Priksa manawa sampeyan duwe PhotoShrinkr ing folder Aplikasi sampeyan. Yen perlu download PhotoShrinkr paling anyar saka situs iki.

Yen sampeyan isih duwe masalah banjur email menyang kita lan kirim info iki:
Kirimake foto sing digunakake utawa gambar yen sampeyan bisa ndeleng masalah.
Kirim log konsol. Kanggo nindakake iki bukak log konsol, pencet tombol ing tab lanjut sing ujar 'open console log'. Mbusak log konsol banjur jalanake PhotoShrinkr maneh kanggo nyebabake masalah banjur salin info sing diasilake ing log konsol banjur kirim email menyang kita.

Q: Aku duwe masalah ndhaptar. Apa sing kudu dak lakoni?
A: Yen sampeyan duwe masalah ndhaptar, tututi langkah-langkah iki:
Priksa manawa sampeyan duwe PhotoShrinkr ing folder Aplikasi sampeyan.
Registrasi Manual - Saka salinan email registrasi, saben item nggawe manawa ora nambah spasi utawa bali kreta, banjur ing layar utama, pencet tab Registrasi.

Dhukungan Tech

Dhukungan Online  - Kita seneng banget krungu saka sampeyan.

Ketik Nomer Serial

PhotoShrinkr Manual Halaman 8

Folks ing Plum Amazing

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC