Press Release

Saiki Watermark Langsung Ing iPhoto lan Aperture kanggo nglindhungi Foto Nggunakake iWatermark Pro 1.1

UNTUK KELUARGA GAMBAR:

Saiki Watermark Langsung Ing iPhoto lan Aperture kanggo nglindhungi Foto Nggunakake iWatermark Pro 1.1

TARIKH: 12 Nopember 2011

RINGKASAN:

iWatermark Pro saiki nambah watermarking ing iPhone lan Aperture. iWatermark minangka nomer 1 tandha banyu kanggo tukang photo nggunakake Mac, Windows, iPhone / iPad lan Android.

TAMPILAN MAJOR ING ING IWATERMARK PRO 1.1

Integrasi iPhoto - Saiki mung aplikasi watermarking sing bisa digunakake langsung ing iPhoto liwat plugin. Gawe tandha banyu ing iWatermark banjur gunakake tandha banyu kasebut langsung ing iPhoto.

Integrasi Aperture - Saiki mung aplikasi watermarking sing bisa digunakake langsung ing Aperture liwat plugin. Gawe tandha banyu ing iWatermark banjur gunakake tandha banyu kasebut kanthi langsung ing Aperture.

TAMPILAN KABUPATEN DI PROJEK IWATERMARK

Kabeh Browser Foto Kompatibel - Saliyane digunakake ing iPhoto saiki bisa digunakake karo kabeh browser foto (Lightroom, Aperture, iPhoto, lsp) minangka aplikasi mandiri.

Luwih cepet - Saiki nggunakake proses paralel (kabeh CPU lan GPU) kanggo nyepetake watermarking siji, atusan utawa ewu foto.

Share - Saiki sampeyan ngekspor watermarks kanggo nuduhake watermark menyang komputer liyane utawa menyang kanca lan kolega.

RAW - Saiki bisa maca file foto RAW saka kabeh kamera paling anyar saliyane file foto JPG, PNG, TIFF, lsp.

Metadata - Saiki maca lan nulis metadata (IPTC ditambahi lan XMP).

Kode QR - Saiki bisa nggawe lan watermark nganggo kode QR sing kaya kode bar kanthi akeh informasi (email, url situs web, apa wae sing sampeyan karepake).

Creative Commons - Saiki ngemot kabeh ikon / info Creative Commons supaya sampeyan bisa digunakake kanggo foto watermark.

Watermark Editor - Gawe watermark teks, grafis, QR lan Creative Commons lan formatake kanthi macem-macem fonts, ukuran, sudhut

Efek - Efek liyane saliyane bayangan, garis gedhe, terukir, emboss saiki kalebu pembakaran warna, warna nyingkir, kuwalik lan liya-liyane.

Multiple Watermarks - Ora mung saiki, bisa nambah pirang-pirang watermark (teks lan grafis) ing macem-macem lokasi ing foto kanthi bebarengan.

Ikon Anyar - Ikon lan grafis anyar sing hebat ing aplikasi sing digawe dening perancang Italia terkenal Michele Zamparo.

Misc - Pilihan format anyar. Setel lokasi watermark kanthi nyeret lan cara liyane, Plugin tampilan cepet, atur latar mburi lan akeh pangowahan liyane.

Ringkesan

Nggawe hak cipta kabeh gambar kanthi tandha banyu sing katon ing sawetara menit. iWatermark ngidini sampeyan nambah watermark pribadi utawa bisnis ing foto utawa grafis. Sawise ditambahake menyang potret sing katon iki nampilake gaweyan lan kepemilikan. Tandha banyu dadi penting lan seneng menehi jeneng menyang dokumen, nuduhake kanthi subtly, ora ana ing endi foto sampeyan, sing sampeyan kudu, lan ora bisa digunakake tanpa idin sampeyan. Kajaba iku, iWatermark bisa ngowahi ukuran, ngganti jeneng, nambah metropata IPTC lan XMP, nggawe gambar cilik, lan nyaring foto sing mlebu. iWatermark minangka alat penting kanggo fotografer lan sapa wae sing duwe kamera digital, profesional utawa pamula.

iWatermark Pro kanggo Mac. Download kene.

https://plumamazing.com/bin/iwatermarkpro/iwateremarkpro.zip

Sinau luwih lengkap menyang situs iWatermark:

https://plumamazing.com/mac/iwatermark

Kasedhiya saiki kanggo tuku ing toko Plum Amazing:

https://plumamazing.com/store

iWatermark minangka alat khusus kanggo foto tandha banyu. Kurang larang, luwih efisien, luwih cepet lan luwih gampang digunakake banjur PhotoShop. iWatermark dirancang khusus kanggo watermarking dening fotografer kanggo fotografer.

Napa Watermark?

Ndhaptar foto / karya seni kanthi iWatermark kanthi pratelan, aman lan njaga properti intelektual lan reputasi.

- Mbangun merek perusahaan, kanthi menehi logo perusahaan ing kabeh gambar.

- Promosi perusahaan, jeneng lan situs web kanthi nggunakake kode QR minangka tandha banyu.

- Aja kaget ndeleng foto lan / utawa kriya ing papan liya ing web utawa ing iklan.

- Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe.

- Ngindhari pengadilan sing larang regane sing bisa nyebabake kasus penyalahgunaan IP kasebut.

- Aja gelisah properti intelektual.

iWatermark Pro minangka nulis ulang utama kanggo iWatermark asli Plum Amazing. Ditulis maneh nggunakake teknologi paling anyar saka Apple. Dhaptar prabédan antara iWatermark lan iWatermark Pro ana ing pandhuan online ing kene.

Tandha banyu bisa arupa teks, grafis, utawa barcode (kode QR). Nalika nggawe tandha banyu sampeyan bisa kanthi gampang nyetel ukuran, opacity, font, warna, sudhut lan akeh ciri liyane. Jaga utawa tambah metadata sawise IPTC utawa format XMP Adobe. Ganti jeneng, ganti ukuran, saring banjur gawe gambar cilik. Pilih salah siji saka dhewe utawa salah sawijining watermark umum saka menu lan watermark 1 utawa ewu foto sekaligus. Pemrosesan batch karo iWatermark Pro cepet amarga nggunakake proses paralel kanggo njupuk keuntungan saka macem-macem cpu lan / utawa gpu. Ngimpor / ngekspor lan nuduhake watermark karo kolega, kulawarga utawa kanca.

Milih tandha kanthi karya / foto / grafis / karya seni kanthi iWatermark, njaluk maneh properti intelektual lan njaga pangenalan sing cocog.

RINGKASAN

iWatermark Pro kanggo Mac minangka piranti lunak level profesional kanggo foto watermarking lan grafis liyane. Nduwe plugin supaya bisa digunakake langsung ing iPhoto lan Aperture, nanging uga aplikasi sing bisa digunakake kanthi kabeh browser foto (kaya Lightroom, Picasa, etc) iWatermark Pro minangka cara paling apik kanggo mlebu karya seni lan wis dikenali minangka properti intelektual sampeyan. iWatermark Pro kanggo Mac gampang lan siji-sijine aplikasi watermarking sing bisa ditindakake ing Mac, Windows, iPhone / iPad lan Android uga.

download

Potret layar 1-Main

Gambar 2-Editor

Screenshot 3-Editor 2

lambang

Store

TENTANGKAN PENTING GOLEKA PLUM

Plum Amazing minangka perusahaan sing dianakaké khusus kanggo aplikasi iPhone, Mac, Windows lan Android. Plum Amazing minangka panyedhiya aplikasi seluler lan desktop wiwit ing taun 1995. Dheweke uga nggawe produsen aplikasi iki:

Kanggo iPhone / iPad

Speechmaker, Expenses, Kolam Galactic

Kanggo Mac

yType, iWatermark, CopyPaste, iClock, iKey, KnowledgeMiner

Kanggo informasi tambahan babagan piranti lunak ndhuwur, bukak:

plum apik tenan - aplikasi penting

Profesional media hubungi kita kanggo salinan review piranti lunak apa wae.

# # #

Contact Informasi:

Julian Miller

Piranti lunak Plum Amazing

Info ing: plumamazing.com

plum apik tenan - aplikasi penting

Kanggo batal langganan, cukup bales banjur ketik "batal lengganan" ing baris subjek.

Facebook
Twitter
Pinterest
print
email

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC