Kunci lisensi Bathi

Tulung kita alamat email sing digunakake sajrone tuku. Ijin sampeyan bebarengan karo resi pesan bakal dikirim liwat email.

Yen alamat email sampeyan wis ganti, hubungi kita.

Sampeyan uga bisa njupuk kunci lisensi, informasi pesen lan kuitansi kanthi mlebu menyang akun ing plumamazing.com situs Tutul 'akun'item ing menubar ing sisih tengen ndhuwur.

Yen alamat email sampeyan wis diganti, hubungi kita.

Cara Nggawe Kunci Lisensi

Sawise nampa kunci lisensi liwat email,

  • Salin URL Lisensi banjur tempelake ing kolom URL browser. Tutul tombol enter. Nalika takon apa sampeyan pengin mbukak iWatermark banjur tutul 'Setuju'. Bakal mbukak dialog sing njaluk sampeyan ndhaptar lisensi utawa sampeyan wis ndhaptar.
  • Utawa nyalin lan nempelake tombol lisensi kanthi manual menyang aplikasi sing sampeyan tuku lan pencet tombol 'Ndaftar Registrasi'.

 

Yen sampeyan duwe masalah priksa:

  • Temokake lan waca kanthi tliti email sing dikirim kanthi otomatis sawise tuku.
  • Gunakake URL ing info lisensi kanggo ngetrapake info lisensi utawa ketik info lisensi kanthi manual
  • Yen sampeyan ngetik lisensi kanthi manual lan duwe masalah, priksa manawa kanggo: 
    • Nyalin lan nempel supaya ora ana kesalahan
    • Gunakake info ing lisensi dudu sawetara email liyane, lsp. Sing ora bisa digunakake
    • Ati-ati aja nambah karakter tambahan utawa ngganti info apa wae 

Rincian Lisensi Lan kadaluwarsa

Lisensi kanggo piranti lunak apa wae ngidini para pembeli ngakses lengkap menyang aplikasi, nganyari, dhukungan teknologi lan sah sajrone 2 taun. Sajrone wektu kasebut, pangguna duwe dhukungan teknologi lengkap. 

Sawise 2 taun pangguna bisa tuku kanthi suda lisensi suda. Yen sampeyan wis tuku app kepungkur lan ing database kita ora kepenak hubungi kita gamblang.

panjenengan
Komentar
iku dihargaiD

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC

Skip isi