Press Release

Cukup ing Wektu kanggo Taun Anyar aplikasi iPhone kanggo Lacak lan Nggambarake Belanja sampeyan

UNTUK KELUARGA GAMBAR:

Cukup ing Wektu kanggo Taun Anyar app iPhone kanggo Lacak lan Nggambarake Biaya Sampeyan

TARIKH: 5 Januari 2010

RINGKASAN:

Prasaja lan gampang nggunakake aplikasi iPhone kanggo nglacak belanja saben dinane. Mung nggawe biaya luwih sadar bakal mbantu nambah kasugihan pribadi. Aplikasi iki nggawe gampang nurutake saran saka penasehat keuangan pribadi kanggo nglacak biaya saben dinane. Banjur sampeyan ngerti persis ing endi kabeh dhuwit sampeyan arep. Kawruh iki bakal mbantu sampeyan nemtokake apa sing sampeyan pengin nggunakake lan mbantu investasi kanthi cermat.

Miwiti nelusuri mbuwang dina. Migunani kanggo nggedhekake pengirangan pajak sampeyan lan entuk nangani bathi sampeyan. Mulai nggunakake Expenses kanggo iPhone dina iki banjur ndeleng data lan grafik perbelanjaan utami. Siapke kaget.

Belanja Dowload ing kene (pangalihan menyang Toko iPhone iPhone iTunes): http: //itunes.apple.com/us/app/expenses/id346691507? Mt = 8

Info liyane lan aplikasi liyane ing kene: https: //plumamazing.com

Aplikasi iki nggawe gampang nurutake saran saka penasehat keuangan pribadi kanggo nglacak biaya saben dinane. Banjur sampeyan ngerti persis ing endi kabeh dhuwit sampeyan arep. Iki bakal mbantu sampeyan nemtokake apa sing sampeyan pengin nggunakake lan mbantu investasi kanthi cermat.

- Input sing gampang lan cepet. - Antarmuka pangguna sing apik. - Grafik lan grafik mbuwang. - Email data kanthi format spreadsheet.
Bisa nganggo mata uang apa wae! $, ¥, €, £, jeneng sampeyan, sing asale saka piranti sampeyan - bakal digunakake dening Expenses. Dadi, gumantung saka asal piranti kanthi otomatis bakal milih mata uang sing bener.
Pencipta aplikasi iki inspirasi saka buku lan konsultan keuangan pribadi kasebut.
- Bapak Sugih, Bapak Miskin: Apa Sing Mulang Sing Dikenal Anak-anake Babagan Dhuwit – Supaya Kelas Ora Misih lan Kelas Meneng Ora Dadi! dening Robert T. Kiyosaki lan Sharon L. Lechter
- Goleki Urip Keuangan: Keuangan Pribadi Umur Puluh Puluh Puluh Puluh Tahun dening Beth Kobliner
- Ganti Dhuwit Total dening Dave Ramsey
-Sunber Balung Kaya dening David Chilton
- Wong Paling Sugih ing Babul dening George Clason
- Cara Urip Sing Apik Tanpa Nduweni Mobil dening Chris Balish
- Ibu Miserly dening Jonni McCoy
- Sukacita Urip Sederhana dening Jeff Davidson
- Kasugihan ing Upah Minimal dening James Steamer
- Millioinaire Otomatis dening David Bach
- Siji-sijine Pandhuan Investasi sing Sampeyan Butuhake dening Andrew Tobias
- Pandhuan Investasi Bogleheads dening Larimore, Lindauer, lan LeBoeuf
- Ya, Sampeyan Bisa… Entuk Merdeka Keuangan dening James Stowers
- Apa Warna Bank Piggy Sampeyan? dening Adelia Cellini Linecker

Aplikasi iki wis mbantu kita lan kita ngerti bakal mbantu sampeyan nelusuri lan mutusake biaya ing gesang finansial.

RINGKASAN

Belanja minangka aplikasi iPhone sing gampang, murah lan gampang digunakake kanggo nglacak belanja saben dinane. Migunani kanggo nggedhekake pangirangan pajak sampeyan lan entuk nangani kanggo mbuwang sampeyan.

TENTANGKAN PENTING GOLEKA PLUM

Plum Amazing Software adhedhasar minangka perusahaan sing ditahan khusus kanggo aplikasi iPhone, Mac, Windows lan seluler. Plum Amazing minangka panyedhiya aplikasi seluler lan desktop ing saindenging jagad wiwit taun 1995. Kanggo informasi tambahan, bukak www.plumamazing.com

Kanggo informasi luwih lengkap lan salinan review piranti lunak, hubungi kita.

# # #

Contact Informasi:
Julian Miller
Piranti lunak Plum Amazing

Info ing: plumamazing.com

plum apik tenan - aplikasi penting


http://www.scriptsoftware.com

Facebook
Twitter
Pinterest
print
email

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC