iWatermark kanggo Icon iOS - Foto Watermark

Bab lan Paragraf

Nganyarke iWatermark menyang iWatermark +

Sugeng rawuh ing iWatermark

Matur nuwun kanggo nggunakake lan nglaras iWatermark! iWatermark minangka alat multi-platform sing paling populer kanggo foto watermark. Ing kene sampeyan bisa ngerteni babagan nambah fitur liyane kanthi nganyarke menyang iWatermark +.

iWatermark kasedhiya minangka rong aplikasi.

iwatermark lite
iWatermark Lite (gratis)

iWatermark Lite sijine cilik, 'Digawe karo iWatermark' ing saben foto watermarked

Mbayar app ngidini watermarking tanpa, 'Digawe karo iWatermark'.

iWatermark kanggo Ikon iOS 
iWatermark (versi mbayar)

Sampeyan bisa nganyarke saka salah siji saka biru ndhuwur menyang lambang emas ing ngisor iki:

iWatermark Lite (lite)
iWatermark+ Lite (gratis)

kang wis tumbas ing-app.

iWatermark + kanggo ios lan android, watermark batch, nglindhungi foto lan video
iWatermark  (versi mbayar)

Napa Nganyarke

Yen sampeyan seneng nggunakake iWatermark asli, sampeyan bakal nemokake iWatermark + kanthi gampang 1000 kaping luwih apik. Nopo nopo Sacara ringkes, iWatermark lawas wis populer amarga ana sebab, iku gampang nanging efektif. Saliyane, iWatermark + anyar nduweni antarmuka panganggo sing luwih apik, luwih akeh kekuwatan lan akeh fitur liyane.

fitur

Iki mung dhaptar jinis tandha banyu tambahan. Ana akeh fitur liyane ing ngisor iki.

KoleksilambangTampilanAplikasi ingDescription
TèksiWatermark + Upgrade kanggo iOS 1katonFoto & Foto
Video
Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Teks ArciWatermark + Upgrade kanggo iOS 2katonFoto & Foto
Video
Teks ing dalan mlengkung.
Grafis BitmapiWatermark + Upgrade kanggo iOS 3katonFoto & Foto
Video
Grafis biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta lan sapiturute Kanggo ngimpor.
Grafis VektoriWatermark + Upgrade kanggo iOS 4katonFoto & Foto
Video
Gunakake luwih saka 5000 vektor internal (SVG) kanggo nampilake grafis sing sampurna kanthi ukuran apa wae.
Grafis BorderiWatermark + Upgrade kanggo iOS 5katonFoto & Foto
Video
Sawijining tapel wates vektor sing bisa diencengi ngubengi gambar lan disesuaikan nggunakake macem-macem setelan.
QR CodeiWatermark + Upgrade kanggo iOS 6katonFoto & Foto
Video
Jinis barkod kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
SignatureiWatermark + Upgrade kanggo iOS 7katonFoto & Foto
Video
Mlebu, ngimpor utawa pindai tandha sampeyan menyang tandha banyu kanggo menehi tandha gaweyan.
garisiWatermark + Upgrade kanggo iOS 8katonFoto & Foto
Video
Nambah garis sing konsisten lan simetris kanthi jembar lan dawa sing beda.
MetadataiWatermark + Upgrade kanggo iOS 9kahuripanFoto & Foto
Video
Nambah informasi (kaya email utawa url) menyang IPTC utawa XMP bagean file foto.
StegoiWatermark + Upgrade kanggo iOS 10kahuripanFoto & Foto
Video
StegoMark minangka metode babagan steganografis properti saka informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut dhewe.
Ngowahi ukuraniWatermark + Upgrade kanggo iOS 11katonPhotoNgganti ukuran foto. Khusus migunani kanggo Instagram
Filter FilteriWatermark + Upgrade kanggo iOS 12katonPhotoAkeh saringan sing bisa digunakake kanggo stylise tampilan foto.
Pilihan EksporiWatermark + Upgrade kanggo iOS 13katonFoto & Foto
Video
Pilih opsi ekspor kanggo format, GPS lan metadata

Kepiye iWatermark + beda?

+ Watermark langsung ing aplikasi lan aplikasi Foto Apple kanthi nggunakake ekstensi iWatermark +.
+ Gunakake siji utawa pirang-pirang tandha banyu kanthi bebarengan ing foto utawa foto.
+ Video watermark (4k, 1020p, lsp) ora mung foto.
+ Kumpulan tandha banyu ing foto kanthi resolusi & orientasi sing beda lan ditampilake ing papan sing padha. Diarani posisi absolut & relatif.
+ Gunakake tutul 3D kanggo nyepetake watermarking.
+ Owahi tandha banyu sing sadurunge digawe.
+ 12 jinis tandha banyu = 7 katon + 2 ora katon + 3 tandha banyu transformasi. iWatermark sing luwih lawas duwe 4.
+ Arc Teks, Bitmap, Tandha, Wates, Vektor, Metadata, StegoMark, Filter Kustom, Owahi ukuran watermark lan Opiton Ekspor.
+ Teks ing tandha banyu Arc. Teks sing ngetutake dalan sing mlengkung yaiku tandha banyu kaping 7.
+ Aplikasi utama kanggo Instagram.
+ Owahi tandha banyu tanpa kudu milih foto.
+ Antarmuka pangguna (UI) sing luwih koheren kanthi tata letak sing luwih gampang, luwih cepet lan intuisi.
+ Video watermark ora mung foto.
+ Akselerasi hardware kanggo antarmuka panganggo lan watermarking pungkasan luwih cepet.
+ Gawe serep lan nuduhake tandha banyu.
+ Kurang langkah kanggo nggawe watermark, watermark foto lan ngekspor.
+ Ekspor / Enggo bareng langsung menyang kabeh media sosial utama.
+ Akses sing gampang menyang basis data tandha banyu bakal ndadekake wong nggawe akeh watermark jinis teks, tandha tangan, grafis, metadata, lan stegomark adhedhasar kahanan kasebut.
+ Tag metadata - nampilake info foto ing foto (kaya tanggal, wektu, kamera, GPS, kamera, lensa, lsp) minangka tandha banyu sing bisa ditampilake kanthi nyata ing foto kasebut.
+ Gunakake tandha banyu sing digawe ing watermark iWatermark langsung ing aplikasi Foto Apple lan aplikasi liyane kanthi nggunakake ekstensi iWatermark.
+ Scanner Signature nggunakake kamera kanggo ngimpor tanda tangan utawa grafis sing digunakake minangka tandha banyu.
+ Nyetel efek interaktif langsung kaya warna, bayangan, font, ukuran, opacity, rotasi, lsp.
+ Pratinjau langsung watermark ing foto sadurunge diproses.
+ 212 khusus lan 50 font Apple = 262 fon sing apik lan wis siyap digunakake kanggo watermark teks.
+ 5000+ grafis vektor profesional utamane kanggo fotografer.
+ Kaca pembesar.
+ Goleki foto & video saka layanan cloud liyane.
+ Database Watermark ngidini nyimpen kabeh watermark sing digawe. Nggunakake maneh, ngekspor, lan nuduhake.
+ Tandha banyu ubin (mbaleni tandha banyu sing padha ing kabeh kaca)
+ Fitur Ukiran / Emboss tenan
+ Potong lan Ganti ukuran foto
+ Watermark garis - asring digunakake dening perusahaan foto saham kanggo nglindhungi foto kasebut.
+ Trabasan - tanpa mbukak app, klik terus lambang aplikasi kanggo mbukak menu sing ngidini nggawe tandha banyu cepet ing foto pungkasan lan liya-liyane.
+ Akeh basa.
+ Kakehan fitur kanggo didaftar.
Ngundhuh lan nyoba versi gratis kanggo ndeleng dhewe.

Priksa ulasan ing App Store utawa waca rincian ing ngisor iki.

Q: Apa aku kudu nganyari saka iWatermark menyang iWatermark +?
A: Nggih! Alasane yaiku iWatermark + dirancang ulang lan ditulis ulang kanggo kabeh teknologi Apple iOS paling anyar. Saliyane foto iWatermark + video watermarks uga, ayo sampeyan ngetrapake pirang-pirang tandha banyu kanthi bebarengan, 11 jinis watermark tinimbang 4, pratinjau langsung, menehi tandha watermark, duwe alur kerja sing luwih gampang, luwih cepet, lsp. Lan umume lightyears ngluwihi aplikasi iWatermark asli kanggo 1/2 regane gelas kopi. Akeh moderator Instagram sing sumpah. Iki minangka aplikasi sing bakal digunakake saiki lan nganti pirang-pirang taun. Kita seneng iWatermark nanging iWatermark + iku mbesuk.

iWatermark + wis ngungkuli aplikasi watermark komputer desktop sing regane 10x luwih akeh. iWatermark minangka aset sing apik kanggo media sosial kayata, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, proteksi foto / video, lan seneng banget.

Nganyarke Biaya?

Q: Pira regane iWatermark +?
A: iWatermark + yaiku $ 4.99 tutul ing kana kanggo njupuk. Kabeh rega kacathet ing dolar AS. 
Nanging yen sampeyan wis tuku iWatermark lawas (regane $ 1.99) sampeyan bisa nganyarke dadi $ 2.99 yen sampeyan entuk bundel iki Apple subtract tuku sadurunge iWatermark asli amarga sampeyan wis duwe. Iku cara mung Apple menehi upgrade. Nanging sampeyan kudu wis tuku iWatermark saka Apple supaya bisa menehi rega upgrade.

iWatermark + luwih unggul tinimbang iWatermark lan kabeh aplikasi watermarking liyane kanggo smartphone lan desktop.

Iki link kanggo entuk iWatermark + Bundle ing kene sing mung $ 2.99 kanggo pamilik iWatermark asli
or
Iki link kanggo entuk iWatermark +

Uga elinga 2 perkara, kita terus nganyari app lan…

Apple duwe Rencana Kulawarga sing ngidini kabeh kulawarga nuduhake aplikasi sing dituku dening anggota kulawarga apa wae. Kanggo kulawarga 6, tegese kabeh bisa duwe iWatermark lan iWatermark + nalika tuku siji salinan.

Utawa kanggo rincian lengkap sing diwaca.

Ringkesan

Salah sawijining prekara sing kita sadhar sawise nggawe iWatermark asli yaiku versi sing luwih kuat mbutuhake UI sing beda. UI anyar ngidini nambah fitur anyar kaya kemampuan kanggo nyunting maneh watermarks, kanggo nambah akeh jinis watermark anyar, kanggo ngidini panggunaan aplikasi kasebut minangka ekstensi kanggo aplikasi foto Apple, lsp. Fitur anyar kaya iki kudu nggawe anyar app

Kita luwih seneng ngganti aplikasi asli nanging bisa uga ana owah-owahan gedhe. Pangguna iWatermark (akeh wong) seneng banget kaya lan nolak pangowahan, mula kepeksa nggawe aplikasi anyar sing diarani iWatermark +. Iki crita cekak kenapa ana iWatermark lan iWatermark +. iWatermark + digawe saka ilmu lan pengalaman sing dipikolehi saka iWatermark asli. iWatermark + digawe kanggo wong sing mbutuhake lan nuntut tenaga lan fitur sing luwih akeh. Singkat, yen sampeyan seneng iWatermark sampeyan bakal muja iWatermark + kanggo iOS.

Yen sampeyan wis tuku iWatermark lan mikir iWatermark + banjur entuk bundel 4.99 (utawa kalorone) mung regane $ 2.99 amarga Apple ngakoni tuku sadurunge (yen kalorone dituku ing akun sing padha) lan padha ngirid $ 1.99 luwih saka total.

Cara sing gampang kanggo ndeleng manawa upgrade saka iWatermark menyang iWatermark + regane $ 2.99 yaiku maca ulasan ing iTunes App Store. Ing Rating Anggota Kabeh Versi ana 645, utawa luwih, review 5-bintang. Kajaba iku, yen sampeyan takon kanthi teknis lan minangka pangembang, iW + luwih gampang 100 kali luwih becik. Serius 🙂 Download lan uji coba versi gratis kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake. Kayane nyoba Tesla sawise nggunakake gasamobile sajrone sampeyan urip.

Kanggo tuku iWatermark + klik wae ing kene. Utawa yen sampeyan wis duwe iWatermark asli kanggo ngirit dhuwit, entuk bundel kanthi ngeklik ing kene. Kanggo info luwih lengkap babagan pangowahan sing diwaca.

Kanggo ndeleng sawetara prabédan antara iWatermark lan iWatermark + priksa video tutorial iki kanggo ndeleng fitur anyar sing luwih kuat lan alur kerja sing luwih gampang / luwih cepet.

video Tutorial

Biaya sing Diterangake

Apple ora nyedhiyakake cara pangembang kanggo nganyari aplikasi, nanging ngidini kita nggawe bundel lan yen wong duwe barang ing bundle, dheweke bakal ngirangan biaya saka bundle kasebut. Iki sing menehi cara kanggo nganyari pamilik iWatermark asli.

iWatermark + yaiku 4.99, iWatermark yaiku 1.99 lan Bundle saka loro aplikasi kasebut yaiku 4.99. Paket kasebut nutupi kabeh basis lan paling migunani. 🙂 Yen sampeyan wis tuku iWatermark lan mikir iWatermark + banjur entuk bundel 4.99 mung regane $ 1.99 amarga Apple ngakoni tuku sadurunge (yen kalorone dituku ing akun sing padha) lan padha ngirid $ 1.99 luwih saka total.

Apple uga duwe Plan Kulawarga sing luwih apik supaya kabeh kulawarga bisa nuduhake app sing dituku dening anggota kulawarga. Kanggo kulawarga 6, tegese kabeh bisa duwe iWatermark lan iWatermark + nalika tuku siji salinan.

Disaranake sampeyan entuk iWatermark + nanging yen sampeyan wungu amarga kancamu ujar njaluk iWatermark, mula entuk kalorone minangka wangsulan gampang kanggo pitakon ing ndhuwur.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan rincian ing ngisor iki.

Napa versi anyar?

IWatermark asli digawe 7 taun kepungkur, inkarnasi paling anyar yaiku iWatermark + sing lahir saka pangowahan gedhe sing kasedhiya kanggo pangembang ing iOS 8. iWatermark sing luwih tuwa pancen tetep antarmuka lan fitur, nanging iWatermark + anyar isih dinamis lan bakal akeh fitur anyar.

iWatermark tetep solid, andal lan migunani banget. IWatermark + anyar nawakake kerangka kerja anyar, antarmuka panganggo sing beda banget sing ngidini aliran kerja sing luwih apik lan luwih akeh fitur kanggo fotografer serius. iWatermark + sejatine luwih kuat tinimbang piranti lunak watermarking ing komputer desktop. iWatermark + dirancang kanggo tuwuh lan berkembang sajrone 5 taun sabanjure. Disaranake duwe aplikasi loro kasebut. Sampeyan wis ngerti iWatermark saiki deleng fitur anyar ing versi iWatermark + ing ngisor iki.

Wis iWatermark + nomer 5 ing dhaptar 100 aplikasi paling dhuwur ing taun iki.

Q: Aku tuku versi lawas apa bisa nganyarke kanggo rega suda kanggo versi anyar.
A: Nggih. Bukak link iki kanggo bundel iWatermark lan iWatermark +. Paket iki regane $ 4.99 yen sampeyan tuku iWatermark asli mula Apple ngerti iki saka cathetan sing sampeyan tuku lan diskon paket kasebut kanggo sing wis sampeyan tuku. Dadi, yen sampeyan tuku iWatermark regane $ .99 mula regane dadi $ 4.99 - .99 = $ 3 lan yen sampeyan tuku iWatermark asli regane $ 1.99 mula rega bundel kasebut dadi $ 4.99 - 1.99 = $ 3. Thanks kanggo Apple kanggo pilihan anyar iki. Iki link menyang bundel.

Q: Napa sampeyan ora mung nganyari versi lawas?
A: Kita wis nganggep lan pengin, nanging ing uji coba beta, ditemokake:

1. Akeh wong sing ora seneng karo perubahan radikal. Dheweke seneng karo iWatermark kaya ngono.
2. Ora becik meksa antarmuka panganggo anyar kanggo wong. Luwih lembut kanggo nawakake lan supaya wong bisa milih aplikasi anyar.
3. Akeh fitur anyar sing mung mbukak ing iOS 8, 9, 10, 11 lan 12. Yen nganyari versi lawas, mula wong sing mbayar app ora bakal bisa nggunakake maneh.
4. Akeh wong sing mbukak iWatermark lawas ing iOS 5, 6, 7 lan 8. Pangguna kasebut bakal nemokake aplikasi kasebut wis ora bisa digunakake maneh.
5. Ana umur kanggo piranti lunak kaya kabeh perkara.

Q: Apa sampeyan isih bakal nganyari iWatermark lawas?
A: Nggih. Kita mung nganyari lan luwih akeh bakal nganyari Mac OS. Nanging yen sampeyan nggoleki fitur lan nganyari, iWatermark + dirancang luwih akeh.

Download iWatermark + Gratis. Tes drive lan delengen bedane.

Iki mung versi pisanan lan wis apik tenan, kita ora bisa mbayangake babagan sawetara taun kepungkur.

Tampilan slide ing ngisor iki nuduhake sawetara prabédan. Nanging sampeyan kudu nyoba kanggo ndeleng owah-owahan sing bisa digunakake.

iWatermark + Ringkesan

Minangka pamilik iWatermark asli, sampeyan ngerti manawa migunani, bisa dipercaya lan nyenengake. Sanalika kita kabeh rumangsa (minangka pangguna) kudu ana cara sing luwih apik kanggo nindakake samubarang. iWatermark pisanan dirilis kanggo iPhone ing taun 2010. Wektu nalika Apple nyedhiyakake pangembang API kanthi luwih sithik, nalika kamera resolusi luwih murah lan UI katon kaya nyata (diarani skeuomorphism) lan versi sistem operasi sing nembe teka yaiku iOS 4.

Saiki wis meh taun 2020, iOS 14 luwih cepet, luwih kuat, kanthi akeh fitur anyar, UI rata, iPhone lan iPad gedhe banget lan kamera minangka keajaiban teknologi. Kita wis suwe mikir babagan watesan versi asli iWatermark lan final nggawe kesimpulan yen kita ora bisa nggawe pangowahan sing kudu dibutuhake (yen wis ana 27) update. iWatermark kudu ditulis maneh, UI kudu dipikirake maneh lan ide watermarking dhewe wis siyap kanggo owah-owahan paradigma. Kita wis nemokake saka pengalaman wong sing ora seneng tangi ing app sing dumadakan katon lan beda banget. Iki nglairake wiwitan aplikasi anyar sing diarani iWatermark +.

Swara taun kepungkur, kita wis kerja keras kanggo nggawe sesuatu sing praktis. Iku teka mudhun kanggo iki. Aplikasi anyar kudu ngidini kabeh wong nggawe tandha banyu, milih lan nggunakake luwih saka siji kanthi gampang. Sadurunge jinis watermarks ora digambarake, mula kita mutusake kanggo njlentrehake lan nambah tambahan. 

iWatermark + iku Unik

Ana rong versi iWatermark + Gratis lan iWatermark + sing kasedhiya. Bedane mung ing antarane yaiku iWatermark + Free menehi tandha banyu cilik sing nyebutake 'iWatermark + Gratis - Upgrade kanggo mbusak tandha banyu iki' ing sisih ngisor gambar. Akeh sing bakal nemokake, yen ora, ana upgrade murah kanggo mbusak watermark kasebut. Nganyarke ndhukung evolusi iWatermark +, regane murah yen duwe program canggih kaya ngono.

iWatermark ora mung app nanging uga 'Ekstensi'sing bisa digunakake ing aplikasi iOS Photos uga app liyane.

Summary

Ing ringkesan, bakal edan yen ora nganyarke menyang aplikasi watermark paling kuat sing kasedhiya.

OR

Iki minangka tutorial kanggo iWatermark + dening Linda Sherman 

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC