iWatermark Pro kanggo Windows teks tandha teks logo grafis ganti jeneng ganti jeneng vektor tapel tandha metadata saringan stegonografi

iWatermark Pro の マ ッ ク & ウ ィ ン ヘ ル プ

Bab lan Paragraf

Ringkesan

iWatermark Pro minangka versi iWatermark paling anyar kanggo Mac lan Windows. iWatermark minangka aplikasi tandha banyu nomer 1 ing donya kanggo Mac, Windows, iPhone / iPad, lan Android. Nggawe hak cipta kabeh gambar kanthi watermark digital sing katon ing sawetara menit. iWatermark Pro minangka alat penting kanggo fotografer lan sapa wae sing duwe kamera digital, profesional utawa pamula.

iWatermark minangka alat khusus kanggo foto tandha banyu. Sing luwih efisien, luwih cepet, luwih gampang lan luwih murah tinimbang PhotoShop. iWatermark dirancang khusus kanggo watermarking.

iWatermark Pro digawe dening Mark Fleming lan Julian Miller. Karya seni dening Michel Zamparo.

Apa sampeyan pengin nerjemahake iWatermark Pro menyang basa pribumi? Hubungi kita.

Tabel Kabeh Piranti Lunak iWatermark

 OSJeneng & Info Liyanedibutuhakedownloadversimanual
iOSiWatermark
iWatermark
iOS
iOS
download
download
6.7.9
6.9.3
link
link
MaciWatermarkMac 10.9-12.0 +download2.6.3link
Android

Android
iWatermark

iWatermark
Android

Android
download

download
4.9.7

1.4.1
link

link
Windows

Windows
iWatermark Pro

iWatermark Pro 2
7, 8.1 utawa 10

64 bit, 10, 11
download

download
2.5.30

4.0.21
link

link

Versi iWatermark Pro sing lawas kanggo Mac & Win

Kanthi download link lan syarat sistem

Link OS & InfodownloadRequirements
Versi Lawas Mac
iWatermark Pro 2.56
iWatermark Pro 1.72
iWatermark Pro 1.20
iWatermark 3.2
Intel Mac OS X 10.8-10.14
Intel Mac OS X 10.6-10.11
PPC / Intel Mac OX 10.5
Mac 10.4, 10.5 utawa 10.
Versi Lawas WindowsiWatermark 3.1.6
iWatermark 2.0.6
WIN XP utawa luwih

Acknowledgments

Ikon laci digunakake ing lisensi Perangkat lunak Balung, Inc. Dheweke nggawe piranti lunak apik.

Kode MAAttachedWindow dening Matt Gemmell.

Cara Tuku

iWatermark Pro rego $ 30. Sawise nyoba, monggo menyang kita nyimpen kanggo tuku. Kanggo ngimpor watermarks sadurunge saka iWatermark menyang iWatermark Pro pindhah menyang tab lanjutan nggunakake tombol impor kanggo mbukak watermarks lan setelan lawas.

Dhukungan Tech

Kanggo pitakonan dhisik, priksa manual lan yen ora mangsuli banjur bukak support kaca.

Pitakonan Situs

Yen sampeyan duwe klik registrasi kene kanggo info. Yen ora mbantu mlebu support kaca.

Dhaptar Sawetara Fitur

iWatermark Pro minangka penerus ing iWatermark lan nulis ulang lengkap sing nggunakake Cocoa, Xcode, lan teknologi Apple paling anyar. iWatermark Pro minangka aplikasi watermarking sing paling canggih.

fituriWatermark Pro
Jinis Jenis Watermark8 Saben Migunani kanggo Tujuan sing Beda.
Gunakake 1 utawa Multiple Watermarks bebarenganOra winates (adhedhasar memori)
Watermark 1 utawa Batch nomer Unlimited FotoOra winates (adhedhasar memori)
Jinis WatermarkTeks, Bitmap, Logo, Tandha, Vektor, Garis, QR, Teks ing Arc, Banner Teks, Wates, Metadata lan Stegomark
kacepetan4x utawa luwih cepet, 64 bit
Pangolahan Paralel AwareNggunakake macem-macem nganggo macem-macem CPU / GPU
Tindakan InputNyaring foto input babagan ukuran, resolusi, jeneng, format, lsp...
Tindakan Outputwatermark, ngowahi ukuran, ngganti jeneng, nggawe gambar cilik, nambah utawa mbusak metadata.
Appleditable (Mac Mung)Ya, kalebu menu skrip lan skrip
Ekstensi Shell kanggo Win ExplorerKlik nengen kanggo aplikasi watermark langsung.
Profil warnaNggunakake profil sing ana lan bisa dipilih
output10 macem-macem jinis setelan output
Jinis File InputRAW, JPG, PNG, TIFF, GIF, DNG, PSD
Jinis File Outputjpg, png, tiff, psd, bmp, jpeg 2000, clipb
Pratayang LiveYa, lan nuduhake saka jendhela pratayang
Foto Ukuran6 pilihan utama
Impor WatermarksYa, saka versi Mac utawa Win
Tandha WatermarksArsip utawa enggo bareng versi Mac utawa Win
Owahi WatermarksGawe watermark khusus, duplikat, mbusak, nampilake lan ngowahi setelan kapan wae.
Lawang WatermarkPanggonan kanggo nyimpen kabeh tandha banyu, ngatur, ngowahi, ngunci, pratinjau, nuduhake lan gunakake kanthi nutul.
MetadataXMP, EXIF, IPTC lan metadata Google Search
Nambah / Copot MetadataIPTC / XMP / GPS
Embed Metadata ing WatermarkIPTC / XMP / GPS
Metadata Tags minangka WatermarksTambah IPTC, Tiff, Atribut File, Exif, GPS, tag menyang watermark teks kanggo ndeleng informasi babagan foto
efekEmboss, engrave, inverse, outlined, bayangan ireng, bayangan putih, etc ...
Lokasi WatermarkSetel kanthi nyeret utawa xy
Watermark scaleAktual (relatif), horizontal lan vertikal (persentase absolut)
Format Tandha Watermark teksfont, ukuran, werna, rotasi, transparansi, bayangan, wates, lsp...
latar mburiwarna, opacity, skala, wates, bayangan, rotasi
bantuanOnline, kontekstual lan rinci
Kode QR minangka WatermarksGawe kode QR digunakake minangka watermarks
Tandha WatermarksGampang nambah tandha banyu CC
Plugin Cepet CepetNampilake info tandha banyu sing diekspor
Bisa nganggo Browser Fotoya
Ekspor lan NuduhakeSerep, nuduhake tandha banyu menyang piranti lan kanca liyane.
Gampang kanggo nggunakakeSerius, gampang digunakake
Duplikat file asli lan menehi tandha banyu. Aja ndemek file asli sampeyan.Lan gawe serep file asli minangka standar. Utawa sampeyan bisa mateni ing Advanced:Prefs

Napa nggunakake Program iWatermark Liwat Program Liyane

  • iWatermark kurang larang, luwih cepet lan luwih gampang kanggo watermarking saka Photoshop amarga dirancang khusus kanggo watermarking lan aliran fotografer profesional.
  • iWatermark digawe kanggo Mac, Windows, iOS, lan Android. iWatermark Pro. Nuduhake tandha banyu ing antarane aplikasi iki bisa ditindakake ing wiwitan taun 2017
  • 11 jinis tandha banyu. Apl liyane mung 1 utawa 2.
  • iWatermark bisa ngganti jeneng file, saringan file input, lan ngowahi ukuran foto.
  • iWatermark ngolah gambar RAW sing paling akeh ora.
  • iWatermark bisa nambah utawa mbusak info IPTC / XMP sajrone ngolah foto batch.
  • PENTING - kanthi iWatermark sampeyan bisa nggunakake foto kanthi resolusi lan orientasi beda-beda sajrone kumpulan lan tetep menehi tandha banyu ing saben foto katon padha amarga Nggedhekake alat. Skala tegese tandha banyu bisa njupuk persentase pas ambane ora prelu resolusi utawa orientasi saben foto.
  • iWatermark duwe editor watermark sing canggih sing bisa nggawe teks, arc teks, spanduk teks, grafis, vektor, baris, QR, metadata lan ngowahi ukuran banyu.
  • iWatermark bisa nggawe tandha banyu sing ngemot data IPTC / XMP saben digunakake nganggo utawa tanpa tandha banyu. Cocog kanggo organisasi warta.
  • iWatermark pancen cepet amarga ukuran file lan pangolahan batin terus tuwuh.
  • iWatermark njaga database kabeh watermark sing bisa digunakake kanthi klik.
  • Ana aplikasi kaya Photoshop sing bisa menehi gambar kanggo gambar nanging iWatermark duwe manajer watermark sing bisa nglacak atusan tandha banyu. Manajer uga ngidini ngunci / mbukak kunci, nampilake IPTC / XMP, nggoleki, ganti jeneng, mbusak, pratinjau, gabung, ngekspor, ngolah batch lan enggo bareng banyu.

Kata: Aja mbusak file asli sampeyan. Watermarking nyalin file asli sampeyan lan nambah watermark sing katon. iWatermark ora ngowahi asline mung nggawe salinan. Dadi, tetep file sing ora dicenthang asli kanggo dijaga kanthi aman. Iki sejatine jelas kanggo sampeyan nanging kudu dicritakake kanggo pamula.

instalasi

Mac: Download saka situs lan seret menyang folder aplikasi. Kanggo nginstal font sing digunakake ing iOS, download iki lan nginstal font sing pengin digunakake:

Windows: Ngundhuh lan nginstal nggunakake installer.

Font: Kanggo nginstal fonts sing digunakake ing Android lan iOS download file iki lan unzip banjur nginstal font sing pengin digunakake.

PENTING: Pangguna Windows kanthi High Resolusi. Kanggo pengalaman antarmuka pangguna sing paling apik ngganti setelan Windows OS kanggo iWatermark Pro App. Tindakake pandhuane 2 sing ringkes iki.

1. Tengen, klik ing ikon iWatermark Pro banjur pilih kompatibilitas banjur pilih Owahi tombol setelan DPI dhuwur banjur pilih "Override High DPI Scaling" lan disetel menyang Sistem (Ditambah). Ditampilake ing gambar ing ngisor iki.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 1

2. Klik tengen ing desktop kanggo ndeleng dialog iki. Tutul Setelan Tampilan sing katon ing gambar ing ngisor iki.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 2

Ganti 'Setelan Tampilan' (opsional) katon ing gambar ing ngisor iki, miturut selera sampeyan lan gumantung karo mripat sampeyan. Yen sampeyan nemokake windows iWatermark cilik banget, nyetel setelan Tampilan nganti 150% utawa 200% lan atur setelan 'Kompatibilitas' aplikasi iWatermark (ing langkah 1 ing ndhuwur) kanggo ngukur windows munggah. Banjur sampeyan wis disetel. Setelan iki kanggo iWatermark dielingi liwat upgrade.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 3

Tutorial Mulai Cepet

Sanajan iWatermark bisa nindakake akeh perkara (ngowahi ukuran, ganti jeneng, lan sapiturute) sing paling umum yaiku gambar watermark. Tutorial dhasar iki bakal nuntun sampeyan ing nggawe tandha banyu ing foto. Potret layar digawe ing Mac nanging kudu katon padha ing versi Windows.

  1. Pilih utawa seret menyang foto 'Input Well' utawa foto utawa / utawa folder foto sing bakal diproses.
  2. Pilih / nyorot tandha banyu utawa watermark (ya, iWatermark bisa menehi watermark kanthi luwih saka siji tandha banyu sekaligus) ing drawmark watermark ing sisih tengen.
  3. Gawe folder ing desktop sampeyan banjur pilih utawa seret menyang 'Output Well'.
  4. Pencet tombol Start Start.
  5. Rampung! Priksa folder output kanggo gambar sing dicenthangake banyu

Kata: Sampeyan bisa nggunakake akeh tandha banyu sing pengin digunakake bebarengan ing foto utawa foto. Ana mung 1 metadata utawa stegomark ing foto utawa foto sekaligus. 

Saben tandha banyu sing dipilih ing Manager Watermark ditambahake menyang foto utawa saben foto ing kumpulan. Sampeyan bisa milih luwih saka siji tandha banyu ing Manager Watermark kanthi cara biasa milih. Klik sapisan kanggo milih salah siji tandha banyu. Klik-klik klompok kanggo pilihan terus. Klik-klik ing Mac utawa Kontrol-klik ing Windows kanggo pilihan sing mandheg.

Priksa Watermark

Miwiti kanthi nggawe tandha teks Tèks. Tandha tandha banyu liyane digawe kanthi gaya sing padha. Kanggo nggawe tandha banyu pisanan sampeyan, laci Manager Watermark Manager (deleng video ngisor / animasi). 

Ing sisih kiwa ngisor 'Watermark Manager' klik tombol biru + (deleng video ing ndhuwur / an
imation) ing sisih ngisor laci.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 4

Cara liya yaiku pindhah menyang menu File banjur pilih New Watermark utawa prentah N.

  1. Menu gulung mudhun, pilih 'Tèks ...' kanggo nggawe tandha teks teks anyar.
  2. Sampeyan bakal weruh editor watermark iki (ing ngisor) sing ngidini ngganti setelan kanggo tandha teks teks.
  3. Nambah teks. Ngganti font, ukuran, warna, lan alignment, lsp. Menehi tandha banyu kasebut jeneng sing apik, kenek tombol 'Rampung' lan bakal disimpen ing 'Watermark Manager' ing ngendi sampeyan bisa nggunakake kapan wae pengin digunakake maneh kanggo menehi tandha foto.

Jinis Watermark

Saiki, ana 10 jinis tandha banyu. 8 Watermark sing katon minangka watermark sing katon ing foto. Teks, Tèks ing Arc, Banner Teks, Grafis Bitmap, Grafik Vektor, Garis, QR-Code lan Wates. Plus 2 jinis wagtermark sing ora katon, Metadata lan Stegomark. Liyane akeh sing bakal teka.

Ing ngisor iki, kita ngrembug setelan kanggo saben jinis tandha banyu kanthi rinci.

Tandha Watermarks

Watermark Tèks

Watermarks teks gampang digawe. Teks landhep kanthi ukuran apa wae lan gumantung karo font sing kasedhiya. iWatermark + menehi akses menyang 292 fon ayu (akeh font Google) saliyane font sistem.

Tontonan ing ndhuwur nuduhake kabeh setelan sing sampeyan deleng nalika nggawe tandha teks teks.

1) Ketik- Setel menu molor menyang salah sawijining jinis watermark.

2) Jeneng- Setel jeneng sing pengin kanggo watermark

3) Konten-Pencet konten kanggo tandha teks teks.

4) Lebokake - Lebokake karakter khusus konten kayata simbol © kanggo hak cipta utawa ™ kanggo merek dagang, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa masang Tag sing variabel kanggo info IPTC utawa EXIF ​​ing foto. Info liyane ing kene.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 5

5) Font- Setel Font lan sisih tengenipun Ukuran Font.

6) Efek- Nyetel efek kaya ngukir, emboss, kuwalik, lsp. Ing sisih tengen Efek, atur Werna font, teks drophadow, lan arah cahya sing nggawe bayangan kasebut.

7) Werna Latar mburi- Setel warna Latar mburi lan rincian Border

8) Aligning- Setel Alignment (kiwa, tengah, tengen) teks lan padding sing nyelehake luwih akeh bantalan / spasi ing saindhenging teks.

9) Rotasi- Owahi rotasi teks.

10) Opacity- Setel Opacity / Transparansi.

11) Skala- Iki mbedakake iWatermark amarga menehi pilihan kanggo skala relatif lan absolut.

Relatif (%) - setelan gawan, paling gampang dingerteni lan digunakake. Apa persis sing dikarepake wong liya. Ing posisi mode relatif disetel% saka sudhut. Ora preduli ukuran foto sampeyan bakal entuk asil sing padha kanthi visual. Ukuran / posisi tandha banyu kena pengaruh dimensi foto. Ing kaca foto setelan iki ngidini sampeyan nyetel posisi relatif tandha banyu (kanthi%) tanpa preduli saka ukuran lan orientasi saben foto ing kumpulan. Tuladha: ing sakumpulan 2 foto, siji kurang lan résolusi dhuwur liyane, tandha banyu wates wates udakara kurang luwih 10 piksel ing sak foto resolusi rendah bisa diukur kanthi wiyar 20 piksel ing foto resolusi dhuwur. Biyen, kita mung duwe mode "Relatif", nanging sawetara pangguna njaluk "Absolute".

Mutlak (piksel) - atur kabeh, posisi, font, wates, grafis lan kabeh sing wis diowahi supaya bisa digunakake ing piksel. Mode metrik "Mutlak" nggawe ukuran / posisi kabeh ora ana ukuran foto. Ukuran lan posisi Watermark bakal tetep padha (ing piksel) kanggo kabeh potret. Tuladha: ing sakumpulan 2 foto, siji kurang lan résolusi dhuwur liyane, tandha banyu wates sing wiyar nganti 10 piksel jembaré ing loro foto kasebut jembaré persis 10 piksel.

Relatif yaiku kanggo nyetel lokasi tandha banyu kanthi persentase. Iki penting nalika pengin tandha banyu katon padha lan ing papan sing padha ing potret foto sing kabeh bisa beda resolusi, ukuran lan orientasi.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 6

Ing gambar sampeyan bisa ndeleng menu tarik-mudhun skala disetel menyang 'Ora Ana Skala' minangka standar. Iki tegese sampeyan kerja ora ing% nanging piksel.

Kabeh opsi kanggo Skala ditampilake ing menu tarik-mudhun ing ndhuwur 'No Scaling', 'Horizontal Scale To:' lan 'Vertical Scale To:'

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 7

Ora Ana Skala - nyetel skala supaya bisa digunakake ing piksel.

Skala Horisontal Kanggo: - Nyetel skala supaya bisa digunakake kanthi horisontal ing%.

Skala Vertikal Kanggo: - nyetel ukuran supaya bisa vertikal ing%.

12) Kothak kanggo nutupi gambar - mbaleni teks kaping pirang-pirang ing foto. Iki penting kanggo wong-wong sing pengin ngeyel manawa ora foto sing dijupuk.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 813) Pin - ngidini sampeyan nyetel lokasi tandha banyu kanthi cara sing padha ing kabeh foto, ora ana masalah utawa orientasi (potret utawa malang). Pin ngidini nyetel lokasi kanthi umum kanggo ndhuwur, kiwa utawa ngisor, tengen, lsp.

14) Lokasi- Yen wis nemtokake lokasi umum karo Pin, sampeyan bisa nyetel kaya iki. Ing ngisor iki sampeyan ndeleng 'Offset X' lan 'Offset Y'. Gumantung saka Pin sing sampeyan pilih, sampeyan bisa ngganti X lan Y, X utawa Y. X minangka arah horisontal lan Y minangka arah vertikal.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 9

Yen sampeyan menehi tandha banyu siji foto, bakal ana cara sing luwih gampang kanggo nyetel lokasi nanging sebabe kaya iki, saengga ngidini tandha banyu katon ing papan sing padha, apa sampeyan menehi tandha siji utawa sewu foto kanthi ukuran lan orientasi sing beda.

Tandha Watermark wis paling akeh setelan supaya kita miwiti. Kanggo saben jinis watermark ing ngisor iki, kita mung nambah katrangan setelan sing ora kalebu ing Watermark Text.

Tags ing Tandha Watermarks

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 10

Tag migunani banget. Gunakake 'Pasang Tag' ing kabeh setelan tandha banyu teks (katon ing ndhuwur) kanggo nyelehake Metadata (kaya model kamera, tanggal nggawe, nomer urut-urutan, jeneng file, lokasi, lsp) saka foto utawa video kasebut menyang tandha banyu sing katon foto utawa video. Gunakake iki kanggo nggawe watermark khusus kanggo nampilake macem-macem info ing foto sing bakal beda-beda gumantung karo metadata ing foto kasebut.

Iki bisa digunakake kanthi macem-macem cara. Ing ngisor iki conto.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 11
Pelancar lawas lan enom. Kauai. 2007 © pabrik julian

Tuladha 1: Ayo sampeyan pengin nyelehake nomer sing unik, kaya nomer seri ing saben foto kanthi batch 119. Ing ndhuwur tangkapan layar sampeyan bisa ndeleng cara lan tag ditambahake menyang watermark teks lan diselehake ing foto. Saiki saben foto ing kumpulan kasebut bakal duwe Counter lan Total sing unik. Bisa dideleng tumindak ing sisih kiwa ngisor potret ing ndhuwur kanthi zoom ing ngisor iki. Iki nuduhake foto saben angka kanthi bener ing kasus iki, Nomer 021 saka 119. Handy banget!

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 12
Gambar iki nggedhekake bagean ing foto sing nuduhake tag nomer sing digunakake.

Tuladha 2: Tambah Latitude lan Latitude kanggo 1 utawa 10,000 foto nggunakake tag. Katon ing sisih tengen nalika nggawe tandha banyu kanthi pratinjau.

Tuladha 3: Ngomong sampeyan minangka paneliti kamera kanggo majalah utawa situs web lan pengin nyoba foto saka kamera tartamtu. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nuduhake macem-macem spesifikasi kanggo atusan foto sing dijupuk kanthi macem-macem cara. Tugas organisasi sing angel banget. Tag iWatermark nggawe tugas iki luwih gampang amarga saiki sampeyan bisa menehi spesifikasi setelan kamera, sawayah-wayah foto dijupuk, ing saben foto.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 13
Gambar iki nuduhake label kanthi label nampilake jeneng tag lan GPS (garis lintang lan bujur) foto tartamtu.

Tèks On Watermark Arc

Tandha Water Arc Text ngasilake watermark teks ing dalan sing mlengkung. 

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 14

Ing sisih tengen kabeh setelan Teks Arc. Wis setelan sing katon ing tandha banyu Teks lan liya-liyane. Sing setelan tambahan diterangake ing ngisor iki.

Autosize Radius - kanthi otomatis nyetel radius sing dibutuhake supaya pas karo teks supaya bisa kepenak. Iki ngalahake Radius ing ngisor iki.

Radius - teks ing njaba lengkungan

Teks A utawa ∀ - jupuk teks ing sisih tengen munggah utawa munggah.

Angle - muter teks ing lengkungan.

Sudut - ganti sudut teks ing busur. Utawa puteran sudhut kanthi bunder kanthi lambang titik.

Setelan liyane sing ora kasebut ing kene bakal ditemokake ing setelan Tandha Watermark ing ndhuwur.

Tèks Ing Tandha Watermark

A spanduk yaiku teks kanthi latar sing bisa diatur.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 15

Ing ndhuwur yaiku dialog setelan kanggo tandha Banner. Kaya sing sampeyan ngerteni, nempatake spanduk sing bisa diatur ing sisih endi wae. Setélan kasebut akrab banget, umume uga padha karo tandha teks Text. Bentenane mung tombol radio sing ngidini milih vertikal utawa horisontal.

Bitmap / Logo / Watermark Watermark

Grafik Watermarks apik kanggo logo, seni, lan asma. Gunakake logo utawa grafis sampeyan nanging kudu dadi format grafis khusus sing diarani .png kanthi latar mburi transparan. Tandha tandha, simbol lan grafis liyane sing kalebu latar mburi transparan lan file .png. Iki tegese sanajan grafis persegi mung teken sing ditampilake lan sing dudu tandha transparan ngidini foto latar mburi ditampilake. Format file kanggo nindakake iki diarani .png kanthi transparansi lan ngidini latar mburi watermark transparan (a .jpg ora ngidini transparansi iki, .png kudu digunakake).

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 16
Dialog setelan tandha banyu bitmap Graphic.

Iki kanggo logo lan seni grafis liyane.

1. Ing editor watermark klik 'Tambah New Graphic'. Sampeyan bisa milih file grafis kaya logo sampeyan bisa dadi tandha banyu. Grafis paling apik nalika file .png kanthi transparansi supaya latar mburi ora ditampilake. Delengen FAQ kanggo katrangan luwih.

2. Klik ing Alat kanggo ngganti rotasiTransparan, lsp. Menehi jeneng lan kenek.

3. Tandha banyu anyar sampeyan ditambahake ing menu molor (dideleng ing ndhuwur). Pilih utawa liyane kanggo menehi watermark foto. Gunakake tombol - kanggo mbusak watermark sing ditampilake

Tandatangan - nambahake teken minangka watermark nggunakake Watermark Bitmap.

Sampeyan butuh file .png tandha tangan sampeyan. Iki bisa digawe kanthi macem-macem cara.
Cara paling gampang yaiku takon saka desainer grafis.
Nindakake dhewe. Pisanan, tandhani jeneng nganggo pena ireng utawa penandha ing kertas putih. 
Sabanjure, gunakake ponsel sampeyan kanggo njupuk gambar tandha tangan ing kertas utawa nggunakake scanner desktop.
Gunakake photoshop utawa gunakake app Preview sing kasedhiya ing kabeh Mac.

Watermark Watermark

Watermark Galur

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 17Tandha banyu garis sing asring digunakake dening perusahaan foto saham. Watermark Lines ndudohake saka tengah foto. Idea utama yaiku cara iki kanggo nyegah wong-wong nyalin foto amarga bakal nggawe akeh karya supaya garis kasebut ilang nalika nutupi umume wilayah foto.

Setelan kanggo tandha banyu Line ditampilake ing gambar conto. Setélan kasebut cukup jelas. Sampeyan kudu nguji kabeh kanggo ndeleng persis apa sing ditindakake. Setelan sing ora jelas yaiku opacity sing ditemokake sawise sampeyan ngeklik warna baris. Dialog katon ing sisih tengen ngisor layar ing ndhuwur. Ing ngisor dialog kasebut yaiku bar seret kanggo opacity.

Watermark QR

Kode QR (sing diarani "Response Cepet") yaiku kode bar sing bisa diwaca sel telpon sing bisa nyimpen URL situs web, teks kosong, nomer telpon, alamat email lan akeh data alfanumerik liyane nganti 4296 karakter. QR bisa nggawe tandha banyu gedhe.

Gambar conto QR ing ngisor iki yaiku URL situs web kita, https://plumamazing.com. Loro aplikasi kamera ing iOS (ing iOS 11) lan aplikasi Kamera Android murni bisa mindhai lan tumindak info ing kode QR. Chrome uga bisa maca kode QR ing Android lan iOS. Ana uga akeh aplikasi scanner QR liyane sing kasedhiya ing toko app. Scan kode QR ing ngisor iki lan sampeyan entuk pilihan menyang situs kanthi otomatis. Sampeyan bisa nggawe siji kanggo situs sampeyan utawa menyang kaca apa wae sing pengin dituduhake.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 18

Conto panggunaan QR bisa digunakake minangka tandha banyu ing foto lan grafis liyane sing bisa nyekel jeneng, email, URL kanggo nggawa wong menyang situs sampeyan utawa info liyane gumantung karo kreatifitas sampeyan.

1. Ana wong bisa menehi tandha banyu QR kanggo sekumpulan foto lan saben QR bisa nyebabake kaca web dhewe kanthi informasi babagan lokasi, kahanan, rega, lsp.

2. Tandhesake foto nganggo QR sing ngemot URL, email, hak cipta lan info liyane. Apik kanggo njaga sambungan sampeyan karo foto kanggo Facebook, Twitter, lan media sosial liyane. Yen sampeyan ngunggah foto menyang situs media sosial, asring mbusak metadata. Situs sosial ora ngilangi tandha banyu sing katon kaya teks, tandha, grafis utawa QR.

3. Gawe video instruksional menyang Vimeo, YouTube, lan sapiturute utawa situs sampeyan. Sijine link langsung menyang video sampeyan menyang QR. Goleki sawetara kertas kanggo nyithak stiker lan cetak kode QR iki. Saiki tampik kode QR iki menyang manual. Yen pangguna mbutuhake pitulung luwih visual bisa mindhai QR supaya langsung menyang video kasebut.

Watermark Border

Tipe liya sing migunani yaiku Watermark Border. Nggunakake seni SVG (rendition sampurna ing kabeh ukuran) kanggo nggambar wates sak foto lan uga scrollwork ing pojok.

Watermarks Kahuripan

Watermark Metadata

Metadata minangka macem-macem jinis informasi babagan foto kasebut. Tandha banyu Metadata gampang banget digawe. 

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 19

Watermark StegoMark

StegoMark minangka watermark steganographic iWatermark. Iki minangka watermark sing ndhelikake informasi ing info warna foto kasebut dhewe. Foto warna bener-bener akeh nomer. Nomer sing nggambarake warna lan lokasi. Ing jumlah sing akeh, ana papan kanggo ndhelikake sawetara nomer liyane. Mangkene sing ditindakake StegoMark yaiku nyulikake info sing dikarepake menyang data foto lan nyopot data sing padha. StegoMark digawe lan unik kanggo iWatermark.

Ana sing bisa ngilangi tandha banyu sing katon saka foto sampeyan nanging StegoMark luwih cenderung tetep dipasang ing foto amarga ora katon lan luwih bisa nggunakake komprèsi jpg, nugel lan owah-owahan liyane saka landmark sing katon.

Kata: Mung 1 StegoMark sing bisa digunakake. Padahal, sampeyan bisa milih macem-macem katon (teks, grafis, qr, lan sapiturute) kanggo banyu tandha banyu. Ora ana watesan babagan fotone sing bisa diolah nganggo StegoMark sekaligus.

Kata: 25 karakter utawa kurang (disaranake) ing StegoMark ngidini supaya luwih tangguh nalika nyimpen maneh / menehi komentar foto .JPG sing ditandhani banyu. Nganti 80 bisa digunakake nanging bakal mengaruhi ketahanan pesen. Elinga sampeyan bisa nggunakake shortener URL kanggo nggawe URL luwih cilik kanggo disematkan.

Kata: StegoMark paling apik digunakake ing foto yaiku: Gambar resolusi sing luwih dhuwur. Foto kanthi pola, warna, tekstur bisa nahan info liyane saka Stegomark. 

Conto 1: Gambar resolusi sing kurang kanthi langit biru sing cetha bisa nuduhake artefak. Nomer sing nggawe gambar iki padha lan apik banget. Kasedhiya kurang entropi lan sithik kamar kurang kasedhiya kanggo info StegoMark.

Tuladha 2: Gambar alas, wit, suket, utawa langit kanthi resolusi dhuwur duwe entropi sing luwih akeh (miturut kabeh nomer sing ana) lan mula luwih akeh informasi StegoMark luwih akeh.

StegoMark minangka implementasi tandha steganografis pisanan kanggo fotografi lan mung kasedhiya ing iWatermark. Steganografi ngrujuk marang proses apa wae data ing data gambar foto nyata.

StegoMark amarga nggabungake Steganografi, asring diarani Stego cekak lan Mark saka tembung Watermark. StegoMarks nggunakake algoritma khusus sing dirancang ing Plum Amazing. Enkoding khusus iki nggawe data sing meh mokal kanggo nemtokake tanpa iWatermark. Yen ora ana tembung sandhi, bisa uga salinan iWatermark bisa mbukak teks sing didhelikake ing foto kanthi iWatermark. Yen ana sandhi banjur mung wong sing nganggo sandhi lan iWatermark bisa mbukak teks sing didhelikake.

Salah sawijining cara kanggo nggunakake StegoMark yaiku nampilake URL email utawa bisnis menyang foto. Iki bebarengan karo Metadata lan tandha banyu sing katon menehi proteksi lapisan beda kanggo kapercayan sampeyan lan nempel menyang foto. Saben lapisan watermark sing kapisah bakal nolak kanthi macem-macem cara sing bisa ditindakake menyang foto kaya potongan, resimpen, ganti jeneng, lan sapiturute kanggo njaga informasi kepemilikan.

Nggawe StegoMark

Kanggo miwiti mbukak kaca 'Watermark Manager' banjur pilih ikon biru '+' lan sampeyan bakal bisa ndeleng menu tarik-mudhun iki:

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 20

Pilih item pungkasan StegoMark…

Kanggo 'Jeneng' nyelehake jeneng deskriptif sing apik kanggo StegoMar iki.

Yen ngeculake input foto, uga ana stegomark sing dipilih, proses hit lan dialog bakal njaluk tembung sandhi utawa ora sandhi.

Ing 'Tèks' nyelehake teks sing pengin sampeyan pasang ing data gambar.

Nganggo sandhi ora ana sapa sing nganggo iWatermark Pro bisa maca pesen kasebut nanging ora ana wong liya. Kanggo privasi liyane, ketik sandhi, banjur mung wong sing nganggo sandhi lan iWatermark Pro sing bisa maca pesen teks sing dikubur ing data gambar foto.

Sawise rampung, ekspor foto StegoMark'ed. Priksa bagean sabanjure 'Maca StegoMark' kanggo ndeleng babagan ndeleng info sing didhelikake.

2 Cara Ngumumake StegoMark

Cara pisanan lan paling gampang kanggo maca StegoMark yaiku mbukak menu file, pilih item sing diarani 'StegoMark Viewer'. Seret potret sampeyan menyang, utawa gunakake tombol pilih. Yen ora ana sandhi bakal langsung mbukak konten kasebut. Yen ana sandhi banjur ketik sandhi banjur pencet 'Aplikasi'. Ing kene teks sing dicethakaké ana tulisan 'Foto dening Mark Fleming'.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 21

Cara kaping 2 kanggo maca StegoMark, bukak foto dicenthang StegoMark sing diekspor kanthi nyelehake menyang tray input iWatermark Pro utawa nggunakake mbukak saka menu file.

Banjur ing sisih kiwa kiwa tray input tutul i karo bunder ngubengi ikon kasebut. Sing bakal mbukak jendhela info. Klik ing lambang StegoMark ing jendhela info iki kaya sing katon ing gambar ing ngisor iki. Ketik sandhi yen sampeyan duwe.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 22

main Panel Setelan

Ing bagean iki, kita bakal ngliwati saben tab ing sisih ndhuwur jendela utama lan nyedhiyakake rincian liyane.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 23

Saben tab ing toolbar ing ndhuwur cocog karo wilayah sing ana gandhengane karo jinis tumindak.

1. main

Jendela utama ing iWatermark Pro. Lokasi sampeyan bakal nggawe watermarking sampeyan.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 24

Input - ing ngendi sampeyan milih foto kanggo input. Klik ing wilayah iki kanggo milih file utawa folder utawa mung seret ing file utawa file sing pengin diproses. Wilayah input nampilake ikon apa jinis file sing diseret (JPEG, PNG, RAW, lsp) lan nampilake nalika folder (s) uga.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 25

Klik X kanggo mbusak file / folder sing dipilih.
Klik kaca Magnifying kanggo ndeleng lokasi file.
Klik 'i' kanggo njupuk jendhela info / pratinjau Ngeklik pratinjau nindakake uga.

Processing- Ringkesan area iki kanggo setelan tandha banyu, ngowahi ukuran, ngganti jeneng lan liya-liyane. Ing kene sampeyan bisa kanthi cepet nyetel watermark endi sing bakal digunakake saka menu molor. Sampeyan uga bisa nguripake / mateni ukuran ukuran, gambar cilik, EXIF ​​/ IPTC / XMP, lan sampeyan bisa nyetel format lan kualitas output (yen jpeg).

Output - klik banjur pilih utawa seret ing folder ing ngendi file sing lagi diproses bakal ditindakake.
Klik X kanggo mbusak file / folder sing dipilih.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 26

Manager Watermark- jendhela ing sisih tengen. Ing kene sampeyan milih salah siji utawa luwih watermark sing bakal digunakake kanggo watermark foto utawa foto.

Sampeyan bisa nyetel struktur folder output. Ngganti struktur folder menyang sub-folder Portrait / Landscape bakal misahake kabeh foto input dadi rong folder sing ngemot Potret lan foto orientasi Landskap liyane.

Ing sisih kiwa tombol 'Proses' yaiku tombol pratinjau sing katon kaya ngono.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 27
 Jendhela pratinjau iki menehi ide babagan cara tandha banyu katon ing foto sing dipilih. Sampeyan uga bisa kanggo Nuduhake langsung saka kene menyang media sosial. Klik tombol ing sisih tengen ndhuwur kanggo nuduhake gambar siji sing dideleng ing Facebook, Email, Pesen Twitter, lan media sosial liyane sing kudu dipilih ing Preferensi Sistem Mac OS. Klik Liyane ... kanggo ngaktifake media sosial sing kasedhiya.

a. Manager Watermark

Manajer Watermark unik kanggo iWatermark. Iki minangka tandha banyu bisa:

  • disimpen lan pratinjau.
  • dipilih kanggo menehi watermark gambar.
  • kaping pindho diklik kanggo diowahi.
  • ganti jeneng nganggo lapangan ing sisih tengen ngisor.
  • digoleki nggunakake kolom telusuran ing sisih tengen ndhuwur.
  • mbusak
  • dikunci / dikunci sing dilindhungi nalika dikunci sampeyan ora bisa ngowahi utawa mbusak.
  • nampilake IPTC / XMP
  • diekspor lan dituduhake liwat email utawa media sosial.

Window Window Manager (ing sisih tengen ngisor)

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 28

nggawe- gawe watermark anyar. Klik + lan deleng macem-macem jinis watermark sing bisa digawe (gambar ing ngisor iki).

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 29

Busak- pilih salah siji utawa luwih watermark kanggo mbusak.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 30
Sunting 
- pilih watermark banjur klik tombol iki utawa klik kaping pindho kanggo nyunting ing editor watermark.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 31

Klik ing Pilihan Menu miturut lambang gear iki iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 32lan deleng menu iki:

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 33

Pratinjau - menehi pratinjau nggunakake foto lan tandha banyu sing dipilih.

Sunting - pilih watermark banjur klik sunting utawa klik kaping pindho banyu kanggo diowahi.

Duplikat lan Owahi -Pilih tandha banyu anyar kanthi jeneng anyar adhedhasar karya sadurunge.

Gabung- nggabungake 2 utawa luwih watermark dadi siji.

Share -tandha banyu liwat iW * Cloud, airdrop, email, pesen lan / utawa dropbox.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 34

kaca- gunakake iki utawa malah luwih gampang mung seret watermark menyang desktop kanggo nuduhake utawa kanggo gawe serep. Tandha banyu sing diekspor duwe lambang iki:

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 35

Impor- gunakake printah iki utawa seret tandha banyu sing diekspor, kanthi lambang ing ndhuwur, supaya bisa diwenehi ing Watermark Manager.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 36kunci - Klik ing kunci cilik kanggo ngunci / mbukak kunci watermark. Ngunci nggawe maca-mung lan ora bisa diowahi utawa mbusak.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 37Mbukak kunci - Klik ing kunci cilik kanggo ngunci / mbukak kunci tandha banyu. Ngunci nggawe manawa mung maca lan ora bisa diowahi utawa dicopot.

Embed utawa Copot IPTC / XMP saka watermark- Lebokake utawa mbusak info sing ana ing area IPTC / XMP menyang tandha banyu. Banjur nalika tandha banyu iki digunakake saliyane kanggo kegiyatan liyane, uga metadata sing ngemot.

Format Tanggal / Wektu- ganti format tanggal / wektu sing ditampilake ing Watermark Manager.

Ndeleng Column- nuduhake lan ndhelikake macem-macem kolom ing Watermark Manager.

b. Penyunting Watermark

Nggawe watermark klik watermark anyar ing menu File utawa klik tombol + lan sampeyan bakal bisa ndeleng iki.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 29

Ngeklik barang ing ndhuwur bakal mbukak Editor Watermark kanggo nggawe jinis watermark kasebut. Ana editor sing beda kanggo saben jinis watermark. Mangkene editor editor Watermark:

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 39

ix. Efek 

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 40

Biasa - tegese ora ana efek.

LIYANE- Nyuda warna conto gambar sumber saka warna conto gambar latar mburi, utawa mbalikke, gumantung saka sampel sing duwe nilai padhang sing luwih gedhe. Nilai conto gambar sumber sing ireng ora ana owah-owahan; putih ngowahi angka warna latar mburi.

Inverse minangka migunani sing bisa digunakake amarga teks tetep bisa diwaca ing gambar kanthi latar mburi nada sing beda-beda. Sing luwih putih digunakake kanthi kuwalik dadi luwih apik. Iki bener kanggo teks lan grafis. Ireng ora bakal nindakake apa-apa. Luwih becik nggunakake warna putih ing teks utawa grafis kanggo mode kuwalik.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 41

Emboss lan Ukiran

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 42

Nggunakake Efek Ukir ing Teks saka Setelan Watermark teks

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 43

Nggunakake Efek Ukiran karo Latar mburi ing Teks saka Setelan Watermark teks

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 44

Nggunakake Efek sing Disebut ing Teks saka Setelan Watermark teks

Latar Latar Emboss lan Ukiran Ukiran semi-transparan nuduhake foto ing ngisor iki. Emboss lan Engrave nggunakake warna teks kanggo ngisi embossing. Loro migunani kanggo watermarking subtle.

Saiki, sampeyan mung bisa ngontrol salah sawijining rong bayangan gulung ing efek emboss / engrave.

Werna bayangan njaba bisa dikendhaleni. Ing bayangan ing njero tetep ireng kanggo Emboss lan putih kanggo Ukiran.

CATETAN: Saiki mung bisa digunakake ing Tandha teks - ora ing Banner utawa Arc teks utawa Graphic durung.

Bayangan Ireng - persis apa sing bakal sampeyan pikirake.

Bayangan Putih - ditto

Outline - negesake teks.

2. nyaring

Setel filter supaya ngidini sawetara file diolah.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 45nyaring

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 46

Filter bisa diuripake utawa ing kaca utama. Yen sampeyan ngilangi folder ing input sing diisi kabeh jinis format format sing beda, sampeyan mung pengin menehi banyu .jpg banjur saringan bisa mbantu. Filter file input ing atribut, tembung kunci lan / utawa metadata.

3. Ngowahi ukuran

Ngganti ukuran lan conto foto sing wis diproses.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 47Ngowahi ukuran

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 48

Ngowahi ukuran

Nguripake ukuran iki utawa kaca utama kanggo ngowahi ukuran utawa menehi tandha banyu lan ukuran ukur. Ngowahi ukuran njupuk asli lan ngasilake salinan sing ukurane tartamtu. Maca ukuran ukuran ing ambane lan ing dhuwur lan tegese bakal ngowahi ukuran foto ing dimensi kasebut. Sampeyan uga bisa nggunakake prasetel panggunaan sing ukurane digunakake kanggo ukuran.

Ngrampog

Digunakake kanggo ngganti résolusi sampel. Apa tegese? Iki apik panjelasan.

4. Ganti jeneng

Ganti jeneng kabeh foto sing diproses kanthi otomatis.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 49Ganti jeneng

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 50

Aktifake jeneng kene utawa ing kaca utama. Ngganti jeneng nggawe salinan file input lan ganti jeneng saka apa wae sing sampeyan pilih adhedhasar pilihan ing ndhuwur. Pilih tag sing pengin ditambahake menyang jeneng file utawa ketik ater-ater / ahiran sampeyan dhewe. Tag kasebut minangka variabel sing cocog kanggo info kasebut ing foto kasebut. Model bakal dipasang ing model kamera kanthi jeneng file anyar. Counter bakal nambah 1 kanggo saben foto sing diproses.

TIP: Setel format wektu lan Tanggal ing Macbukak Basa & Wilayah ing Preferensi Sistem banjur pencet tombol Lanjut. Ing Windows klik menu Start, banjur klik Control Panel banjur klik Tanggal utawa Wektu.

TIP: Seret / metu macem-macem tag (tanggal, wektu, kamera, model, lan sapiturute) lan deleng pratinjau kanggo entuk rasa kaya jeneng file.

5. Setelan Output

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 51

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 52

Ing kene sampeyan bisa ngowahi format file, kualitas lan JPEG terus maju. Akeh setelan ekspor uga kasedhiya ing kene.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 53

Format gambar: ganti format output saka jpeg, TIFF, Photoshop PSD, PNG, BMP lan JPEG 2000.

Ekstensi file:aja ngganti iki kajaba sampeyan ngerti apa sing dilakoni lan duwe sebab tartamtu. Sawetara wong njaluk katrampilan iki, nanging tegese klik kaping pindho lambang ora mbukak aplikasi sing gumantung ing ekstensi kasebut.

Quality: ngganti slider kualitas tegese sampeyan ngganti kompresi JPEG. Sampeyan bisa mbukak saka 100 sing tegese kualitas persis padha utawa ora ana enteke. Sayange, setelan kanggo 100 nambah ukuran file, iki nyata kabeh aplikasi. Disaranake setelan 85 sing minangka standar. 85 menehi ukuran apik lan ukuran sing luwih cilik tinimbang file asli. Rincian liyane babagan kualitas diterangake ing artikel online iki:
http://blog.phaseone.com/tag/jpeg/

Artikel liyane sing apik babagan iki:
http://regex.info/blog/lightroom-goodies/jpeg-quality

Loro-lorone kudu mbantu sampeyan ngerteni sebabe nyaranake 85 nanging supaya sampeyan ngganti kanthi sing dikarepake

Tambahan ekstensi: nggawe huruf cilik. Pateni kudu nduwe kasus ditahan.

Gunakake JPEG Progresif (disaranake): Iki disaranake. JPEGs sing progresif (p-JPEG) biasane rada cilik tinimbang JPEG garis dasar, nanging kauntungan utamane yaiku muncul ing pirang-pirang tahapan, menehi efek saka gambar sing luntur, padha karo GIF interlaced, padha karo lukisan saka ndhuwur mudhun.

7. cilik

Gawe gambar cilik foto sing bisa diproses.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 54cilik

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 55

Uripake gambar cilik ing kene utawa ing kaca utama kanggo entuk gambar cilik saka dimensi tartamtu kanggo saben file sing diproses. Gambar cilik diproses langsung menyang folder output karo foto liyane nanging kanthi gambar jempol kanggo mbedakake saka foto biasa.

Pilih "Gunakake folder kapisah kanggo gambar cilik" yen sampeyan pengin duwe kabeh gambar cilik ing folder anyar ing folder output.

8. EXIF / IPTC / XMP

Kabeh EXIF, IPTC, lan XMP ing ndhuwur kalebu jinis Metadata. iWatermark bisa nindakake 3 perkara kanthi metadata.

1. Sampeyan bisa nambah lan mbusak metadata saka foto utawa foto.

2. Sampeyan bisa nambah lan mbusak metadata saka tandha banyu.

3. Metadata bisa ditampilake ing tandha banyu sing katon.

Pisanan kita bakal ngomong babagan titik 1.

1. Nambah lan mbusak metadata saka foto utawa foto.

iWatermark Pro bisa njaga, mbusak lan nampilake info tag meta. Uga info metatag iki bisa digunakake kanggo foto tandha banyu. Rincian liyane babagan EXIF, IPTC, lan XMP ing kene.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 56EXIF / IPTC / XMP

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 57

Ngreksa metadata sing wis ana - Diuripake minangka standar. Iki duplikat kabeh info metatag ing file asli menyang file sing disalin.

Tambah metadata IPTC / XMP sing aktif - Yen dipilih kabeh metatags sing dicenthang (pangguna sing disesuaikan) ing dialog ing ndhuwur ditambahake menyang salinan file asli.

Menu gulung mudhun sing ujar dhasar, Profesional lan Corporate ngidini sampeyan milih jumlah metatag sing pengin diowahi lan digunakake. Kabeh item sing dipengini bakal nimpa info sing ana ing file kasebut.

TIP: Ing TIFF 'iWatermark Pro' ditambahake ing Piranti lunak (katon ing ngisor iki).

Yen sampeyan kudu nggoleki nggunakake metadata kanggo kabeh gambar sing dicenthang banyu, iki bakal mlaku.

2. Nambah lan mbusak metadata saka tandha banyu.

Mupangat kanggo nambah metadata menyang watermark yaiku yen saben-saben sampeyan menehi potret foto nambahake metadata tartamtu bebarengan.

iWatermark minangka siji-sijine program sing bisa kita lakoni. Napa iki migunani? Minangka fotografer, sampeyan bisa duwe tandha banyu sing menehi watermark sing katon karo logo sampeyan ing ndhuwur foto lan bebarengan nambah metadata sing dipilih kaya hak cipta, jeneng perusahaan, URL, email, lan / utawa data teks liyane sing pengin.

Cara masang metadata dadi tandha banyu. 

  1. Pisanan, pilih tandha banyu. 
  2. Sabanjure, pindhah menyang panel EXIF ​​/ IPTC / XMP lan lebokake data sing pengin ditrapake ing tandha banyu. 
  3. Banjur menyang Manager Watermark banjur pilih menu molor setelan banjur pilih item Embed.

Informasi iki bakal ditampilake ing kolom IPTC / XMP ing Manager Watermark lan katon kaya iki.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 58

3. Metadata bisa ditampilake ing tandha banyu sing katon. Iki diarani Tag.

Kanggo nindakake tandha teks teks anyar pilih variabel metadata EXIF, IPTC lan XMP kaya Model Kamera minangka teks kanggo watermark sing bakal diproses nampilake info kasebut minangka landmark sing katon ing foto. Pilih info tag saka menu iki nalika nggawe tandha banyu:

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 59

9. Linuwih

Pengaturan sing biasane ora kudu diganti.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 60Linuwih

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 61

Progress Open Auto- sawise wiwitan diproses, banjur dialog dialog mbukak kanthi otomatis.

Progress Close Auto- sawise diproses yen dipriksa dialog kemajuan ditutup kanthi otomatis.

Ngembang Window Window- yen ing area pangolahan ing tab utama mesthi mbukak.

Tampilake File Perpustakaan mbukak ing perpustakaan Finder ing ngendi conto lan stok grafis Watermark sampeyan bisa ditambah. 

Setelan & Tandha banyu - klik tombol iki kanggo ngimpor pref saka iWatermark lawas (dudu pro).

Tampilake File Perpustakaan - iki dununge file sing digawe.

Tampilake Gambar Preferensi - mbukak sing nemokake kanggo lokasi file pilihan luwih disenengi.

Tampilake Serep File- kita nggawe salinan asli kanggo nggawe salinan sing kapindho. Tombol iki bakal mbukak folder kasebut ing Finder.

Reset Kabeh Default - ngreset aplikasi menyang setelan gawan asli. Iki banget migunani kanggo sampeyan manawa sampeyan nemoni masalah.

Werna Latar mburi Editor - iki warna latar mburi editor. Uga bisa disetel saka molor ing editor ing pojok sisih ndhuwur.

Ngembangake Tugas Ngolah ing Papan Utama - Yen wis dicenthang, bisa digawe saben-saben sampeyan mbukak iWatermark bakal mbukak menyang Tab Utama kanthi bagean tengah (tugas-tugas ngolah) sing ditambahi.

Gunakake JPEG Progresif - busak centhang kanggo nggunakake garis dasar JPEG. Aja ngowahi iki kajaba sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni.

Kanggo Gambar Tanpa Gambar Ditampilake - ngidini sampeyan milih macem-macem profil sing kasedhiya ing Mac utawa Windows utawa sing dimuat saka Nikon, Canon utawa piranti lunak liyane. Luwih lengkap babagan profil warna ICC yaiku kene.

Gawe File Sejarah- mung dibutuhake yen kita njaluk sampeyan nguripake dhukungan teknologi utawa pengin log kabeh operasi.

Tampilake File Sejarah - iki nuduhake file log kasebut.

Impor IWatermarks lawas - bakal ngimpor watermark iWatermark sing luwih lawas. Saben tombol ditabuh, bakal ngimpor kabeh watermark lawas supaya paling apik mung dipencet sapisan kajaba sampeyan pengin duwe duplikat kabeh watermark lawas.

Logging- mung dibutuhake yen dijaluk dhukungan teknologi. Info iki mbantu programer kita.

Andum

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 62

Dropbox digunakake kanggo serep lan nuduhake watermark.

Ikon Dropbox - Klik ing kene kanggo mbukak situs Dropbox lan nggawe area panyimpenan online 2 GB gratis.

Upload Upload- Sawise duwe akun Dropbox klik tombol iki kanggo ngunggah. Apike gawe serep watermarks kanthi online. Sampeyan uga ngidini sampeyan nyelarasake tandha banyu lan setelan karo komputer liyane.

Download Dropbox - unduh watermarks lan setelan saka Dropbox menyang komputer.

Mbusak Dropbox- mbusak watermarks lan setelan ing Dropbox.

PhotoNotaris- iki layanan sing digawe kanggo nggawe serep banyu. Iki minangka layanan maya. Wis ora kasedhiya maneh. Kanggo ngganti, kita ngidini pangguna ngekspor watermark lan nggunakake layanan cloud dhewe.

8. Register

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 63Register

Tab iki minangka papan kanggo ngetik info registrasi yen sampeyan tuku ProWallmark Pro saka Google lan dudu Apple App Store. Mangkene sampeyan wis nggawe info registrasi sing dikirim kanthi otomatis nalika sampeyan tuku ProWallmark Pro. Sawise sampeyan ngetik info lan mencet tombol aplikasi, sampeyan entuk dialog sing ujar saiki sampeyan wis didaftar.

Nggunakake aplikasi Foto Apple karo iWatermark Pro Mac

Foto dianggo karo iWatermark Pro minangka aplikasi dewekan. iWatermark bakal bisa digunakake ing Foto minangka plugin enggal.

Nglamar Watermark saka Windows Explorer

Wiwit ngeculake versi 2.0.1 versi windows, sampeyan bisa nggunakake watermark saka njelajah windows. Fitur iki diarani ekstensi cangkang. Klik ing file gambar (JPEG, PNG, TIFF, BMP, PSD) banjur pilih 'Watermark with iWatermark Pro' lan ing menu hirarkis, salah sawijining tandha banyu sing didaptar.

Gambar kasebut saiki dicenthang banyu. Cepet lan prasaja.

Cathetan: format file bakal tetep padha nanging sampeyan bisa ngontrol kualitas gambar saka panel utama aplikasi. Watesan ekstensi cangkang:

1. Siji tandha banyu ing sawijine wektu bisa ditrapake.

2. Gambar cilik ora bakal digawe.

3. Yen file gambar dikunci dening aplikasi liyane, ora bakal bisa digunakake.

4. File sing diwaca mung bakal dicenthang banyu nanging ora bakal diwaca maneh nanging bisa ditulis.

Menu

Menu Pro iWatermark

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 64

Mriksa Update

Ngidini sampeyan mriksa versi iWatermark Pro anyar. Disaranake duwe versi paling anyar amarga kita sibuk ndandani kewan omo lan nambah fitur-fitur anyar.

Fonts

Gunakake installer kanggo nginstal kabeh fonts sing digunakake ing versi iWatermark iPhone / iPad lan Android uga akeh fon Google. Duwe fon sing padha ing komputer lan macem-macem OS beda sing bisa diekspor banyu bisa dituduhake lan katon padha. Fonts tambahan iki mbantu kompatibilitas watermark amarga saiki kita nawakake enggo bareng watermarking ing antarane Mac, Windows lan versi iWatermark iOS lan Android. Dheweke uga koleksi font sing apik kanggo digunakake ing tandha banyu.

Pamasang font lan plugin yaiku kene. Plugin ora ana maneh saranake, nanging ana ing installer kanggo wong sing pengin nggunakake Aperture lan iPhoto ing versi Mac OS lawas.

Yen sampeyan duwe akeh file banyu sing diekspor ing folder, sampeyan bisa ngeklik siji lan tekan ruang printah hotkey sing cepet kanggo nampilake dialog ing ndhuwur karo info ing watermark.

Gambar Menu

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 65

Watermark Anyar- Gawe watermark anyar ing editor. Apa padha karo pencet tombol +.

Owahi Watermark- Apa sing padha karo pencet tombol Owahi ing panel Utama.

Simpen Watermark - Apa padha karo pencet tombol Simpen ing Watermark Editor.

-

Telusuri Media- Download Browser iMedia opsional lan gratis (mung Mac) sing ngidini sampeyan njupuk foto saka macem-macem lokasi. Sawise didownload, mula bisa digunakake kanthi cepet kanggo ngidini pilihan foto.

Tampilake Gawe Serep - nampilake lokasi ing sing nemokake folder serep kanggo file input asli.

-

Watermark Ekspor - Ngekspor file watermark saiki kanthi lambang ing ngisor iki.

Tandha banyu sing diekspor ngemot teks lan grafis nanging dudu font. Sampeyan banjur bisa ngimpor Pro iWatermark iki ing komputer liyane. Apik banget kanggo nuduhake tandha banyu karo wong liya.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 35

Lambang ekspor

Impor Watermark - Impor file watermark sing diekspor.

-

Setel Folder- Iki nggawe setelan input / output / gambar cilik sing padha sing bisa sampeyan lakoni ing panel Utama.

Ndeleng Menu

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 67

Setelan-Tampilake Ngalahake Objek-

-

Foto Input Sabanjure -

Foto Input Sadurunge -

-

Sabanjure Objek Watermark -

Obyek Watermark Sadurunge -

Menu Layout

Menu Window

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 68

Nyilikake- Telusuri liwat menu lan sumber daya Apple. Ora nggoleki manual.

Zoom - Mbukak manual online sing saiki digunakake 🙂

Tampilake Kemajuan Output - Yen sampeyan duwe saran / kewan omo, sampeyan bisa nglaporake ing kene. Kita waca Informasi Foto - Mbukak dialog info kanggo

-

Nggawa Kabeh ing ngarep - Kabeh windows iWatermark Pro digawa menyang ngarep.

-

Windows - Nampilake windows mbukak iWatermark Pro.

Menu Pitulung

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 69search- Telusuri liwat menu lan sumber daya Apple. Ora nggoleki manual.

Pitulung Pro iWatermark - Mbukak manual online sing saiki digunakake 🙂

Kirimi Komentar- Yen sampeyan duwe saran / kewan omo, sampeyan bisa nglaporake ing kene. Kita ndeleng iki, nanging bisa uga ora nanggapi.

Pitakonan Paling Sering

Q: Aku duwe masalah.
A: Ora ana masalah apa wae, tututi langkah-langkah iki:

UNTUK: Bukak tab majeng lan tekan tombol 'Reset kabeh mungkir'. Iki biasane ngatasi masalah sing ana wong lali yen dheweke nggawe macem-macem setelan. Banjur coba maneh.

SECOND: Bukak program lan ing sangisore menu Pro iWatermark ing menu About About item sing bisa ndeleng versi apa sing sampeyan lakoni lan sing paling anyar. Priksa manawa sampeyan duwe Pro iWatermark ing folder Aplikasi lan dudu iWatermark lawas. Mbusak kabeh versi lawas. Yen perlu download versi paling anyar iWatermark Pro saka situs iki.

THIRD: Priksa manawa sampeyan wis didaftar. Deleng ing ndhuwur.

Pungkasan: Miwiti prasaja. Coba tandha banyu sing gampang. Seret siji foto menyang tray input lan folder kosong menyang tray output. Pilih salah sawijining tandha banyu demo ing menu gulung. Proses hit banjur mriksa folder output kanggo mriksa foto dicenthang.

Yen sampeyan isih duwe masalah banjur email menyang kita lan kirim info iki:

1. Ayo kita ngerti yen sampeyan ngetutake prosedur ing ndhuwur.

2. Kirimake foto sing digunakake. Uga ekspor lan kirim tandha banyu sing digunakake.

3. Kirim log konsol sawise nyebabake masalah ing iWatermark. Kanggo nindakake iki bukak log konsol, pencet tombol ing tab lanjut sing ujar 'open console log'. Mbusak log konsol banjur jalanake iWatermark maneh kanggo nyebabake masalah banjur salin info sing diasilake ing log konsol banjur kirim email menyang kita.

Q: Kepiye cara ngimpor watermark iWatermark lawas?
A: Menyang tab majeng lan tekan tombol ngimpor. Mung kenek sapisan utawa sampeyan bakal entuk duplikat.

Q: Kepiye ngganti jeneng Watermark?
A: Ing manager watermark, klik jeneng watermark kanggo ngganti. Sampeyan uga bisa milih tandha banyu lan mbukak ing editor kasebut. Ing sisih tengen ngisor ngganti jeneng lan kenek nyimpen.

Q: Watermarks conto sampeyan apik banget kepiye carane ngowahi kanggo aku?
A: Cukup pilih banjur klik tombol sunting. Bakal nggawe sing anyar kanthi judhul sing padha kanthi tambahan tembung copy ing pungkasan. Elinga kasunyatan manawa ana sawetara sing duwe teks putih sing ing latar mburi putih bisa uga ora dingerteni. Cukup seret teks kanggo milih banjur ganti dadi apa sing sampeyan karepake. Asring ing tandha banyu demo, kita nggunakake tag sing narik kontak utama (biasane sampeyan) saka buku alamat.

Q: Bisa nambah luwih saka siji tandha banyu sekaligus kanggo potret?
A: Ya, pilih tandha banyu ing manager watermark sadurunge mencet tombol proses.

Q: Kepiye cara nggawe tandha banyu kanthi teken asli?
A: Ing Mac, sampeyan bisa tindakake pandhuan iki banjur salin tandatangan kasebut.png menyang tandha banyu Grafis anyar sing digunakake kapan wae sampeyan butuh.
https://support.apple.com/guide/preview/fill-out-and-sign-pdf-forms-prvw35725/mac

Q: Kepiye cara nggawe tandha banyu kanthi latar mburi transparan kaya tetandan demo sing sampeyan kalebu?
A: Pro sing paling gampang lan grafis perantara bakal ngerti kepiye carane wong bisa nindakake. Mangkene sawetara tutorial, Tutorial 1 lan Tutorial 2.

Q: Aku duwe masalah ndhaptar. Apa sing kudu dak lakoni?
A: Yen sampeyan duwe masalah ndhaptar, tututi langkah-langkah iki:

1. Priksa Mac or Windows kaca aplikasi ing situs iki kanggo mesthekake sampeyan duwe versi paling anyar lan priksa manawa ana ing folder Aplikasi sampeyan.

2. Mbusak kabeh versi lawas.

3. Ndhaptar app nggunakake kunci lisensi. Priksa manawa sampeyan tindakake pituduh ing email sing dikirim sawise tuku app kasebut.

4. Yen sampeyan entuk dialog sing ujar sampeyan 'Ora pangguna', priksa manawa nyalin lan nempelake data registrasi saka email registrasi sing dikirim.

5. Sawise klik ing tombol Tombol Registrasi sampeyan kudu ndeleng iki (ing ngisor iki). Yen ora hubungi sampeyan yen sampeyan duwe pitakon.

iWatermark Pro Manual Mac & Win Page (JP) 70

Q: Apa ana cara kanggo ngetrapake foto ukuran kanthi tandha banyu lan uga output gambar cilik nanging ora ana tandha banyu?
A: Ya, kanthi nggunakake Applekrip.Tutul tautan iki kanggo pindhah menyang buku Apple Script bab manual iki lan sinau jawaban kanggo pitakonan ing ndhuwur. Applekrip minangka kanca nalika sampeyan pengin ngotomatisasi lan nggunakake iWatermark Pro kanthi cara novel.

Q: Apa Digimarc ora cara serius kanggo para fotografer asli nindakake watermarks ing foto?
A: Ewonan fotografer profesional serius nggunakake iWatermark. Alasan nggawe iWatermark amarga kita butuh watermarking foto (sawetara fotografer) lan pengin kerja sing gampang, murah lan efektif. Kita neliti Digimarc lan akeh cara liyane sing masang tandha banyu ing gambar kasebut. Kita nemokake Digimarc regane atusan dolar saben taun (lan biaya adhedhasar jumlah gambar) lan teknik Digimarc ora gampang banget utawa praktis banget. Yen sampeyan masang data kanthi mode sing ora katon kaya Digimarc, mula ora bakal dingerteni wong liya. Ana piranti lunak sing bisa menehi watermarking sing katon, kayata iWatermark, lan piranti lunak sing nggawe watermarking sing didhelikake, kaya Digimarc. Yen sampeyan duwe iPhone lan ilang ing taman, sampeyan luwih bisa bali yen wis diukir jeneng lan telpon (iWatermark) mula yen ana info sing didhelikake / dienkripsi ing flash drive (Digimarc).

Ngelingi kasunyatan kasebut, kita mutusake wiwit wiwitan yen iWatermark kudu langsung, murah, nggunakake katon uga watermarking sing didhelikake. Pendhapat paling efektif sing kita mutusake yaiku nggawe piranti lunak sing bisa ngolah atusan gambar lan sijine tandha banyu (logo, tandha, hak cipta, apa wae). Iki ngandhani wong kanthi langsung ing ngarep lan metu ing kepemilikan sampeyan.

Apa dheweke bisa nyopot? Ya, nanging kasunyatane uga saka Digimarc. Yen sampeyan nyimpen gambar ing jpg iki direkomerasi (jpg minangka format sing dikompres) piksel kabeh dikepung lan disusun maneh kanthi kelangan info Digimarc sing dipasang. Sayange, kita isih awal ing digital lan properti intelektual hak cipta ora sampurna. Iki masalah kanggo musisi, produsen film, fotografer lan pangembang piranti lunak. Aku mung nindakake google babagan topik kasebut lan nemokake tautan menarik iki saka fotografer sing nyatakake kasus kasebut kanthi apik.

http://www.kenrockwell.com/tech/digimark.htm

Digimarc kayadene mikir manawa sampeyan nglindhungi tanah sampeyan kanthi ngubur tandha ora ana kesalahan. Ora ana sing bakal weruh, lan dheweke bakal bisa ngira yen tanah umum kasebut lan bisa nindakake apa sing dikarepake. Ora efektif banget. Kasunyatane yaiku nduwe properti sing sampurna kanggo duweke isih dadi cara pangayoman lan pertahanan pertama. pramila kita damel iWatermark. iWatermark minangka pilihan sing sadar kanggo nggunakake watermarking sing ora katon watermarking. Kita uga pengin nyedhiyakake metode sing gampang digunakake, praktis lan murah sing bisa digunakake lan ngerti.

Pungkasan, sanajan iWatermark dadi pertahanan pertama (kanggo manajemen hak digital) ora ana sebab kenapa sampeyan uga ora bisa nggunakake cara liyane kaya Digimarc.

Q: Napa aku kudu menehi tandha banyu ing foto sing dak pasang ing Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, lsp.
A: Pitakonan banget! Amarga kabeh layanan kasebut mbusak metadata sampeyan lan ora ana sing nggandhol foto kasebut. Wong mung bisa nyeret gambar menyang desktop lan nuduhake wong liya nganti ora ana hubungane lan ora ana info ing file sing ujar nggawe utawa nduwe. Tandha banyu wis mesthekake yen kabeh wong ngerti yen foto kasebut minangka IP (properti intelektual) sampeyan. Sampeyan ora tau ngerti nalika foto sing dijupuk bakal dadi virus.

Q: Kepiye cara nggunakake fon font sampeyan ing versi iWatermark iOS?
A: Saiki, cara gampang yaiku pindhah menyang installer iPhoto lan Aperture plugins lan nginstal plugins lan fon kasebut ing wektu sing padha.

Uga, iki fonts sing kasedhiya ing versi sistem iOS kaya iOS 5, iOS 6 lan iOS 7:

http://iosfonts.com

Q: Aku entuk watermark saka kanca. Nalika aku ngimpor, mula ora pas karo dheweke?
A: Kita kerja keras kanggo mesthekake yen sampeyan bisa ngekspor lan nuduhake tandha banyu menyang komputer liyane lan katon padha, nanging beda bisa nyebabake faktor kasebut:

1. Sistem operasi sing beda-beda nindakake samubarang sing beda kanthi grafis, warna, tampilan, lsp.

2. Beda font. Yen sampeyan ora duwe font sing padha kaya sing padha, mula bakal ana bedane. Malah bisa uga font sing padha nanging versi sing beda.

Solusi Font:

1. njaluk kanca supaya ngirim font sing pas.
2. golek gratis utawa tuku font sing padha kanthi online.
3. priksa manawa sampeyan ndownload font lan installer plugin, nginstal font kasebut amarga akeh font ekstra sing digunakake ing iOS lan Android.

Q: Nalika muter teks watermark 90 utawa 270 derajat, mula sithik banget. Kayane jembar / persentase dhuwur ora ngetutake sudut puteran.
A: Iki minangka asil metode sing sampeyan pilih kanggo njongko. Yen nggawe tandha banyu ing editor tandha banyu kanthi gawan wis disetel menyang Horizontal. Yen sampeyan milih Horisontal utawa Menegak bakal mbukak, mundhak luwih cilik lan luwih gedhe, nanging yen sampeyan milih ora aman, mula bakal tumindak biasane. Penting kanggo mangertos perdagangan barang nggunakake skala unscaled, Horizontal lan Vertical. Sing dagang lan ngapa iWatermark kerja kaya sing diterangno kene.

Q: Yen nggunakake tag ing tandha banyu aku ora weruh tandha-tandha banyu?
A: Sampeyan kudu duwe foto sing duwe label kasebut ing foto kasebut utawa ora bakal ditampilake ing foto kasebut. Cara liya sing bakal ditindakake yaiku nyurung tag sing sampeyan mlebu ing wilayah iWatermark EXIF ​​/ IPTC / XMP.

Q: Kepiye cara nggunakake Browser Foto karo iWatermark?
A: iPhoto, Aperture, Lightroom, Xee, iMedia, ACDSee, iView, Picasa, QPict lan browser gambar kabeh bisa digunakake karo iWatermark Pro.

Seret utawa pilih foto utawa folder menyang iWatermark Pro banjur watermark kaya biasane.

Q: Apa iWatermark Pro bisa nganggo Aperture, iPhoto, Lightroom lan browser foto liyane?
A: Ya wis. Kanggo kabeh aplikasi kasebut lan liya-liyane, browser iMedia ngidini akses cepet kanggo seret lan culake saka browser foto, iPhoto utawa perpustakaan Aperture menyang iWatermark Pro. Cukup download browser iMedia lan instal. Banjur gunakake menu iWatermark Pro File kanggo ngakses browser iMedia.

Q: iWatermark Pro luwih cepet tinimbang iWatermark nanging aku kudu ngolah ewonan foto. Apa sampeyan duwe tips kanggo ngoptimalake kacepetan?
A: Tutup jendhela info yen dibukak. Tutup panel pratinjau yen dibukak. Input ing siji drive lan output liyane. Prosesor liyane lan luwih cepet, memori sing luwih cepet lan drive sing luwih cepet kaya drive lampu kilat utawa RAID nyopir kabeh bantuan.

Windows

Q: Apa ana iWatermark Pro kanggo Windows?
A: Ya, ana Pro iiWatermark kanggo Windows. Ana uga siji kanggo Mac. Ana iWatermark + kanggo iOS lan Android.

Q: Watermarks disimpen ing lokasi ing ngisor iki ing Windows
A: Iki minangka jalur data data:
C: \ Pangguna \ UserProfileName \ AppData \ Roaming \ iWatermark Pro \ watermarks

Q: Endi kabeh file pilihan sing disimpen?
A: Cara paling gampang kanggo nemokake kasebut yaiku nutul tab Advanced ing jendela utama banjur tombol Library kanggo ndeleng kabeh setelan sing disimpen saka iWatermark Pro.
utawa menyang kene:

C: \ Pangguna \ [pangguna] \ AppData \ Roaming \ iWatermark Pro \
- Tampilake Pustaka nampilake folder iki:

Isine:

Waca rangkeng-
Gambar /
Tèks /
watermarks /

Nunyuk tombol 'Show Serep' nggawa sampeyan ing kene:

C: \ Pangguna \ [pangguna] \ AppData \ Local \ iWatermark Pro \

Folder iki ngemot file Serep - 
File log - Tampilake tombol Log Console Bukak folder iki.

Profil warna

Q: Napa barang-barang ing foto sing dicenthang diwarnai beda karo barang-barang ing foto asli?
A: Iki bisa disebabake saka masalah karo Profil Warna. Warna Profil cukup rumit. Ing Mac, Profil Werna biasane dadi masalah kajaba sampeyan nyoba ngupayakake apa wae sing katon ing monitor supaya padha karo sing dicithak. Ing Windows, masalah kasebut bisa muncul kanthi asring. 

Windows

    1. Tutup Ruangan Cahaya.
    2. Bukak menu Start> Panel Kontrol> Manajemen Warna.
    3. Klik tab Piranti yen durung dipilih.
    4. Saka pop-up Piranti, pilih monitor sampeyan. Yen sampeyan duwe luwih saka 1 monitor sing disambung, penet tombol Ngenali bakal nampilake nomer akeh layar kanggo identifikasi.
    5. Centhang kothak 'Gunakake setelan kanggo piranti iki'.
    6. Gawe cathetan profil sing saiki dipilih, sing ditandhani minangka (gawan). Yen ora ana profil sing ana, sampeyan bisa ngliwati langkah iki.
    7. Klik tombol Tambah
    8. Ing dialog Profil warna Associate, pilih sRGB IE61966-2.1 (sRGB Space Space Profile.icm) banjur pencet OK.
    9. Mbalik ing dialog Manajemen warna, pilih profil sRGB banjur klik Setel minangka profil Default, banjur tutup dialog kasebut.

Mac OS X

    1. Tutup Ruangan Cahaya.
    2. Bukak Preferensi Sistem> Tampilan.
    3. Pilih tab Warna.
    4. Pencet tombol Calibrate banjur turuti pandhuane.
    5. Nguripake Pilihan Ahli lan calar menyang gamma

Mangkene info liyane babagan Profil Warna.

 
http://www.color.org/srgbprofiles.xalter#v4app
 
Link pangguna akhir Adobe:
 
https://supportdownloads.adobe.com/product.jsp?product=62&platform=Mac
https://supportdownloads.adobe.com/product.jsp?product=62&platform=Windows

 

Q: Yen gambar CMYK ana ing batch proses, bakal ngganti mode warna dadi RGB?
A: Ya bakal, iWatermark saiki mung melu RGB, saengga bakal mbukak gambar CMYK, nanging ngowahi proses kasebut.

Q: Format file RAW endi sing diwaca iWatermark Pro?
A: Apple terus ngluncurake update ing Mac OS kanggo ndhukung macem-macem format RAW, Nalika Mac OS dianyari iWatermark njupuk kauntungan langsung saka upgrade kasebut. Info liyane kasedhiya ing Apple Tech Note iki: http://support.apple.com/kb/HT4757
Pangguna Windows bisa njupuk Kamera Codec Camera Microsoft lan nginstal.
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=26829

Q: Apa aku bisa nggunakake sawetara metadata kanggo watermark file iki?
A: Ya, disaranake sampeyan nyoba amarga bisa migunani banget. Pindhah menyang menu tarik-mudhun 'Tambah watermark teks' pilih 'Metadata' pilih saka salah sawijining EXIF, IPTC utawa pilihan liyane lan bakal nyelehake variabel teks sing bakal nyelehake data sing bener nalika diproses.

Q: Apa XMP? Apa IPTC? Apa sing EXIF?
A: Delengen bagean terminologi.

Q: Bisa nggunakake iWatermark ing 2 komputer?
A: Ya, yen sampeyan mung pangguna. Yen sampeyan lan wong liya bakal nggunakake iWatermark ing loro mesin kasebut, lisensi kasebut kudu tuku salinan liyane.

Q: Apa ukuran file sing bisa iWatermark Pro watermark?
A: Kita nggunakake API Apple (kode) kanggo nggarap TIFF, JPEG, lsp. Ukuran apa sing bisa ditindakake gumantung saka jinis file. Ukuran maksimal uga bakal gumantung karo jumlah RAM ing mesin kasebut.
Kanggo TIFF uga bakal gumantung manawa file TIFF biasa utawa dikompres. Watesan TIFF ukurane 4GB nalika disimpen ing disk. Opsi kompresi bisa mbantu. Yen ukuran file> 4 GB lan TIF bakal gagal. JPEG / JFIF ndhukung ukuran gambar maksimal 65,535 × 65,535 piksel, mula nganti 4 gigapiksel kanggo rasio aspek 1: 1. Aplikasi Preview Apple duwe watesan kanggo ngekspor JPEG 30,000 × 30,000.

Kanthi file gedhe banget, tips iki apik kanggo nyepetake iWatermark

1. Aja nuduhake dialog kemajuan.
2. Nutup jendhela Pratinjau yen dibukak.
3. Pateni Preview ing manager Watermark kanthi nyeret pembahagi menyang ndhuwur.

Q: Aku nggunakake Lightroom. Napa aku kudu nggunakake iWatermark?
A: iWatermark nyedhiyakake alat watermarking sing ora kasedhiya ing Lightroom. Contone, tandha teks teks ing Lightroom minangka ukuran tetep ing piksel supaya watermark bakal beda-beda gumantung karo resolusi foto sing dicenthang banyu. Dene iWatermark duwe tandha teks teks sing ukurane opsional gumantung karo resolusi utawa potret / lanscape. Cahya nggunakake piksel kanggo nemtokake lokasi watermark, nanging posisi iWatermark dadi watermark adhedhasar proporsi maneh ing esolusi utawa potret / lanscape. Tegese, yen sampeyan menehi potret foto saka resolusi sing beda lan / utawa orientasi lanskap utawa potret sing iWatermark bisa duwe tandha banyu sing njaga tampilan / identitas sing padha ing kabeh foto. iWatermark uga duwe pilihan supaya ora bisa diukur. Iki 2 prabédan amba.

Q: Ing Mac endi plugins, file pilihan lan folder sing ngemot watermark sing ana?
A: Lokasi kabeh file iWatermark.

Lokasi Watermarks:
Klik ing tab Lanjut banjur klik tombol 'Show file perpustakaan' sing bakal nuduhake watermark lan file grafis liyane ing sing ditemokake.

Lokasi pilihan:
Klik ing tab Lanjut banjur klik salah siji tombol 'Tampilake file pilihan' sing bakal nuduhake file pilihan ing pangguna. Yen sampeyan pengin nggoleki perpustakaan ing ngisor iki, banjur elinga klik-klik ing menu Go Finder mbukak Library. Apple ndhelik folder Pustaka saka panggunaan umum.

MacHD: Pangguna: YourNameHere: Library: Containers: com.plumamazing.iwatermarkpro: Data: Library: Preferensi: com.plumamazing.iwatermarkpro.plist

Kanggo versi iWatermark Pro lawas <1.72

Plugin lokasi:

Foto Plugin wis diinstal ing:

~ / Perpustakaan / Dhukungan Aplikasi / iPhoto / Plugins /

Plugin QuickLook diinstal ing:

/ Library / QuickLook (yaiku kanggo kabeh pangguna - iki mbutuhake akun Admin).

Plugins maksimum diinstal ing:

~ / Perpustakaan / Dhukungan Aplikasi / Aperture / Plug-Ins / Ekspor /

~ / Perpustakaan / Dhukungan Aplikasi / Aperture / Plug-Ins / Editor /

Kanggo ndownload installer plugin saka menu iWatermark Pro, 'Download Installer to Install iPhoto & Aperture Plugins and Fonts'. Utawa sampeyan bisa ndownload installer ing kene:
https://plumamazing.com/bin/iwatermarkpro/iWatermarkPluginInstaller.pkg.zip

Folder ing ngisor iki kudu ana nanging kudu ana kanggo installer kanggo masang plugins iPhoto lan Aperture:

~ / Perpustakaan / Dhukungan Aplikasi / Aperture / Plug-Ins / Editor

~ / Perpustakaan / Dhukungan Aplikasi / Aperture / Plug-Ins / Ekspor

~ / Perpustakaan / Dhukungan Aplikasi / iPhoto / Plugin

Yen installer duwe priksa masalah kanggo ndeleng apa dheweke ana. Tahan tombol pilihan banjur pilih menu Go kanggo ngakses folder perpustakaan. Banjur priksa folder Dhukungan Aplikasi lan yen ora ana, sampeyan bisa nggawe kanthi manual. Utawa yen sampeyan wis kenal karo Terminal banjur nyalin lan tempel ing ngisor menyang Terminal:

mkdir -p ~ / Perpustakaan / Dhukungan Aplikasi / Aperture / Plug-Ins / Editor

mkdir -p ~ / Perpustakaan / Dhukungan Aplikasi / Aperture / Plug-Ins / Ekspor

mkdir -p ~ / Perpustakaan / Dhukungan Aplikasi / iPhoto / Plugins

Kanggo cathetan iki minangka plugin sing mlebu folder kasebut:
iWatermarkAperture Export.ApertureExport mlebu ing folder Ekspor

iWatermarkAperture Stomper.ApertureEdit mlebu ing folder Editor

iWaterMarkFileExporter.iPhotoExporter mlebu ing folder iPhoto / Plugins

Q: Kepiye instal instal plugin.
A: Mbusak instal plugin iWatermark ing iPhoto lan Aperture

iPhoto

========

1. Nolak aplikasi iPhoto yen lagi mlaku.
2. Ing Finder pilih Go Menu -> Bukak Folder ketik ing:
~ / Perpustakaan / Dhukungan Aplikasi / iPhoto / Plugin
Jendhela Finder anyar bakal mbukak sing nuduhake folder plugin.
3. Delete "iWaterMarkFileExporter.iPhotoExporter" ing folder plugin iPhoto.
4. Bukak iPhoto. Kanggo nguji foto pilih kanggo ngekspor. Banjur pilih:
File-> ekspor
plugin iWatermark kudu ical supaya sampeyan ora bisa milih plugin maneh.

maksimum

========

1. Palsu aplikasi Aperture yen lagi mlaku.
2. Ing Temokake pilih Menu Go -> Bukak Folder ketik: ~ / Library / Dhukungan Aplikasi / Aperture / Plug-Ins / Editor
3. Mbusak “iWatermark Stomper.ApertureEdit”
4. Ing Finder pilih Menu Go -> Go to Folder type in: ~ / Library / Application Support / Aperture / Plug-Ins / Export
5. busak “iWatermarkApertures.ApertureExport”

Nuduhake Watermarks

Tandha tandha banyu lan email utawa nyelehake ing PhotoNotary, Dropbox, Google Drive utawa SkyDrive kanggo nggunakake komputer liyane. Bisa digunakake ing antarane Mac saiki karo komputer liyane lan piranti seluler.

Dropbox - Goleki akun gratis kanthi spasi 2 GB kanthi ngeklik kene.

Google Drive - Goleki akun kene 5 GB gratis. Ringkesan Google Drive kene.

OneDrive - Goleki akun kene lan 7 GB gratis.

Ing Mac yen ana sing ngirim (liwat email utawa salah sawijining layanan ing ndhuwur) sampeyan minangka tandha banyu sing diekspor mung klik kaping pindho kanggo mbukak / nginstal versi iWatermark Pro kanggo Mac.

Tandha banyu sing diekspor duwe lambang sing katon kaya iki.

Istilah kasebut

Watermarking Digital - proses nampilake informasi menyang utawa menyang file media sing bisa digunakake kanggo verifikasi keasliane utawa identitas sing duwe.

Casa - tandha digital sing katon lan / utawa ora katon sing ngenali pemilik media digital tartamtu.

Watermark digital katoninfo sing katon ing foto. Biasane, informasi kasebut yaiku teks utawa logo, sing ngenali pemilik foto kasebut. Info kasebut digabung menyang info gambar nanging isih katon.

Watermark digital sing ora katon- Informasi sing dipasang ing data gambar foto nanging dirancang supaya ora bisa dideleng karo wawasan manungsa. Steganografi nggunakake teknik sing padha nanging kanggo tujuan sing beda.

Metadata- yaiku informasi deskriptif sing dipasang ing sembarang jinis file. Kabeh barang ing ngisor EXIF, XMP, lan IPTC yaiku metadata sing ditambahake menyang foto. Metadata ora ngowahi data gambar nyata nanging piggyback ing file kasebut. Facebook, Flickr lan platform sosial online liyane mbusak kabeh metadata iki (EXIF, XMP lan IPTC).

Bank- Exif - Format file gambar sing bisa diijolake (Exif) Jinis metadata sing meh kabeh kamera digital disimpen ing foto. EXIF nyimpen info tetep kaya tanggal & wektu sing dijupuk, setelan kamera, gambar cilik, deskripsi, GPS, lan hak cipta. Info iki ora dimaksudake kanggo diganti nanging opsional bisa dicopot saka foto. Spesifikasi kasebut nggunakake format file JPEG, TIFF Rev. 6.0, lan RIFF WAV, kanthi tambahan tag metadata tartamtu. Ora didhukung ing JPEG 2000, PNG, utawa GIF.

http://en.wikipedia.org/wiki/Exif

IPTC- minangka struktur file lan set sifat metadata sing bisa ditrapake kanggo teks, gambar, lan jinis media liyane. Sampeyan dikembangake dening International Press Telecommunication Council (IPTC) kanggo nyepetake ijol-ijolan internasional ing antarane koran lan agensi berita.

http://en.wikipedia.org/wiki/IPTC_(image_meta-data)

XMP- Platform Metadata Ekstensif (XMP) minangka jinis basa markas ekstensif sing digunakake kanggo nyimpen metadata ing foto digital. XMP wis tuku IPTC. XMP dikenal dening Adobe ing taun 2001. Adobe, IPTC, lan IDEAlliance kolaborasi kanggo ngenalake ing taun 2004 Scheme Inti IPTC kanggo XMP, sing mindhah nilai metadata saka header IPTC menyang XMP sing luwih modern lan fleksibel.

http://www.adobe.com/products/xmp/

Tag- minangka salah sawijining potongan metadata. Saben item ing EXIF, IPTC, lan XMP minangka label.

Link lan Info macem-macem

=========================

OS X Lion: format kamera RAW digital sing didhukung

Mac OS X v10.6: format RAW kamera digital sing didhukung

Bukaan 3: Pangolahan RAW Dianyari

Dhukungan 1, 2, 3: Dhukungan RAW (kayane padha karo dhaptar OS X Lion ing ndhuwur)

Info Applescript

iWatermark Pro kanggo Mac bisa ditularake lan duwe kamus Applescript. Iki tegese sampeyan bisa ngotomatisasi cara kerja iWatermark. Saiki iWatermark duwe pangguna iki (sampeyan) bisa nggawe skrip nggawe karya iWatermark karo aplikasi liyane sing digunakake. Ing ngisor iki, Applescript sing gampang sing ora bisa digunakake ing saben dinane, nanging nuduhake cara skrip iWatermark.

Mangga dingerteni manawa ora bisa mbantu nggawe AppleScripts. Kita bisa ngrekrut saben jam yen sampeyan duwe prekara sing pengin ditindakake lan ora pengin nggawe dhewe. Hubungi kita Nanging AppleScript gampang dipelajari lan nyenengake. Miwiti kanthi prasaja lan dibangun saka kono.

Tuladha Aplikasi Applikasi kanggo iWatermark Pro

Pandhuan Bahasa Applescript ing Apple

Tutorial kanggo Applescript

Kirimake skrip sampeyan sing digawe sanajan pancen gampang banget supaya kita bisa bareng karo wong liya.

Q: Apa ana cara kanggo ngetrapake foto ukuran kanthi tandha banyu lan uga output gambar cilik nanging ora ana tandha banyu?
A: Nggih. Tutul ing ndhuwur ing Contoh Applescripts kanggo didownload banjur pilih gambar cilik + thumbnail.applescript AppleScript. Katrangan lengkap babagan skrip lan cara kerjane ing ngisor iki.

Nggawe ukuran gambar ing ukuran loro ukuran luwih gedhe 1024 x 768 kanthi metadata lan gambar cilik 256 x 256 (tanpa metadata) sing diiseni "thumb_" Kayane sampeyan wis nyiyapake setelan liyane ing iWatermark Pro kaya sing dikarepake (yaiku): - Ngganti jeneng format kanggo output jeneng kudu nggunakake tag "Prefiks". Kita nyetel ater-ater menyang "jempol _" - file input sing dipilih, - watermark sing digunakake, - format output- lan pilihan sing ora kasebut ing ngisor iki: Skrip ngganti kualitas JPG dadi 85 kanggo gambar gedhe. Skrip ngowahi kualitas JPG dadi 65 kanggo gambar gambar cilik Struktur output disetel menyang folder Flat. Ganti jeneng awalan dadi "Thumb_" Skrip bisa nguripake / mateni tandha banyu adhedhasar gambar cilik utawa gambar cilik uga… Nguripake Simpen Metadata lan mbusak data GPS (lokasi GEO) kanggo gambar gedhe. Pateni Simpen Metadata lan mbusak data GPS isih aktif kanggo gambar gambar cilik. Setel DPI gambar gedhe nganti 300 nggambarake dpi kanggo gambar cilik nganti 72 dpi

Info Khusus kanggo Windows Versi

Kanggo nindakake instalasi garis prentah kanggo installer 1.1.3 yaiku:

iWatermarkPro.win.x86x64.1.1.2.exe [/ nginstal | / uninstall] [/ sepi] [/ log]

Kanggo ndeleng pitulung saka baris arahan

iWatermarkPro.win.x86x64.1.1.2.exe /?

Ana akeh opsi kanggo bantuan baris pandhuan nanging bantahan ing ngisor iki didhukung lan diuji:

/ nginstal

/nyopot

/ sepi

/ log

Dhukungan iWatermark

Mangga deleng ing ngisor iki kanggo opsi dhukungan ing iWatermark.

Dhukungan Online

Ketik Nomer Serial

Nomer serial kanggo iWatermark lan Pro iWatermark beda. Yen sampeyan pemilik iWatermark lan pengin nganyarke, hubungi kita lan supaya ngerti email lan jeneng sing dipesen.

Kita seneng ngrungokake sampeyan.

Folks ing Plum Amazing

Nglindhungi foto