iWatermark Pro kanggo Windows teks tandha teks logo grafis ganti jeneng ganti jeneng vektor tapel tandha metadata saringan stegonografi

iWatermark Pro 2
kanggo Windows Pitulung/Manual

*Kanggo search manual, mung nggunakake kontrol f kanggo nemokake tembung utawa frase.

iWatermark Pro 2 Singa kanggo Win Mode PetengTutul kanggo nggedhekake

Ringkesan

iWatermark Pro 2 minangka versi paling anyar (ing pungkasan 2022) saka iWatermark Windows. iWatermark minangka aplikasi watermarking nomer 1 ing donya kanggo Mac, Windows, iPhone/iPad, lan Android. Stylishly hak cipta kabeh gambar karo subtle katon watermark ing menit. iWatermark Pro minangka alat penting kanggo fotografer lan sapa wae sing duwe kamera digital, profesional utawa pamula. 

iwatermark pro 2 kanggo antarmuka pangguna windowsTutul kanggo nggedhekake

iWatermark minangka alat khusus kanggo foto watermark. iWatermark luwih efisien, luwih cepet, luwih gampang lan luwih murah tinimbang PhotoShop. iWatermark dirancang khusus kanggo watermarking.

iWatermark Pro digawe dening Mark Fleming lan Julian Miller. Karya seni dening Michel Zamparo.

Apa sampeyan pengin nerjemahake iWatermark Pro 2 menyang basa pribumi? Mangga hubungi kita.

Kata: Manual iki kanggo versi Windows. akuunsur nterface padha ing versi Mac.

Tabel Kabeh Piranti Lunak iWatermark

 OSJeneng & Info Liyanedibutuhakedownloadversimanual
iOSiWatermark
iWatermark
iOS
iOS
download
download
7.0.2
6.9.3
link
link
MaciWatermarkMac 10.9-13.0 +download2.6.3link
Android

Android
iWatermark

iWatermark
Android

Android
download

download
4.9.7

1.4.1
link

link
Windows

Windows
iWatermark Pro

iWatermark Pro 2
7, 8.1 utawa 10

64 bit, 10, 11
download

download
2.5.30

4.0.24
link

link

Versi iWatermark Pro sing lawas kanggo Mac & Win

Kanthi download link lan syarat sistem

Link OS & InfodownloadRequirements
Versi Lawas Mac
iWatermark Pro 2.56
iWatermark Pro 1.72
iWatermark Pro 1.20
iWatermark 3.2
Intel Mac OS X 10.8-10.14
Intel Mac OS X 10.6-10.11
PPC / Intel Mac OX 10.5
Mac 10.4, 10.5 utawa 10.
Versi Lawas WindowsiWatermark 3.1.6
iWatermark 2.0.6
WIN XP utawa luwih

Tuku / Lisensi

iWatermark Pro 2 regane $30. Sampeyan bisa ngundhuh lan nggunakake versi sing ora dilisensi kanthi bebas kanggo nyoba kabeh fitur. Versi nyoba sijine cilik, "Digawe karo iWatermark", ing saben foto. Sing dibusak nalika app dituku lan sampeyan instal lisensi.

Kita bakal ngirim email menyang panuku sadurunge kanthi info upgrade utawa sampeyan bisa hubungi kita kene yen sampeyan ngganti email lan ora krungu saka kita.

Sawise nyoba metu mangga pindhah menyang kita nyimpen kanggo tuku. 

Lisensi Pendidikan mangga email saka universitas utawa domain sekolah.

Hubungi kita kanggo Lisensi Situs

Yen sampeyan duwe masalah instalasi lisensi / registrasi, hubungi kami liwat support kaca.

Dhukungan Tech

Kanggo pitakon, dhisik, priksa manual iki lan yen ora mangsuli, bukak ing support kaca.

Jinis Watermark

Saiki, ana 8 jinis watermark. 6 macem-macem jinis tandha banyu sing katon yaiku tandha banyu sing katon ing foto. Plus 2 macem-macem jinis watermark Kahuripan.

Jinis Watermark sing Katon - Teks, Teks ing Arc, Spanduk Teks, Grafik Bitmap, Garis lan Kode QR. 

Jinis Watermark Kahuripan - Metadata lan Stegomark. 

KoleksilambangTampilankanggoDescription
TèksiWatermark Pro 2 Win Manual 1 iwatermark pro 2 manualkatonFoto & Foto
Video
Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Teks ArciWatermark Pro 2 Win Manual 2 iwatermark pro 2 manualkatonFoto & Foto
Video
Teks ing dalan mlengkung.
banneriwatermark+ watermark spandukkatonFoto & Foto
Video
Spanduk nempatake persegi dowo ing sisih ndhuwur, ngisor utawa sisih liyane kanthi teks.
Grafis BitmapiWatermark Pro 2 Win Manual 3 iwatermark pro 2 manualkatonFoto & Foto
Video
Grafis biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta lan sapiturute Kanggo ngimpor.
garisiWatermark Pro 2 Win Manual 4 iwatermark pro 2 manualkatonFoto & Foto
Video
Bisa diatur kanggo nampilake kanthi pirang-pirang cara.
Digunakake dening akeh perusahaan foto Stock Image.
QR CodeiWatermark Pro 2 Win Manual 5 iwatermark pro 2 manualkatonFoto & Foto
Video
Jinis barkod kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
MetadataiWatermark Pro 2 Win Manual 6 iwatermark pro 2 manualkahuripanFoto & Foto
Video
Nambah informasi (kaya email utawa url) menyang IPTC utawa XMP bagean file foto.
StegoiWatermark Pro 2 Win Manual 7 iwatermark pro 2 manualkahuripanFoto & Foto
Video
StegoMark minangka metode babagan steganografis properti saka informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut dhewe.

Dhaptar Fitur

iWatermark Pro 2 minangka penerus iWatermark (asli) lan iWatermark Pro lan nulis ulang lengkap sing nggunakake teknologi Microsoft paling anyar. iWatermark Pro 2 minangka aplikasi watermarking paling canggih sing kasedhiya kanggo Windows 10 lan luwih dhuwur.

fituriWatermark Pro
Jinis Jenis Watermark8 Saben Migunani kanggo Tujuan sing Beda.
Gunakake 1 utawa Multiple Watermarks bebarenganOra winates (adhedhasar memori)
Watermark 1 utawa Batch nomer Unlimited FotoOra winates (adhedhasar memori)
Jinis WatermarkTeks, Bitmap, Logo, Tandha, Vektor, Garis, QR, Teks ing Arc, Banner Teks, Wates, Metadata lan Stegomark
kacepetan4x utawa luwih cepet, 64 bit
Pangolahan Paralel AwareNggunakake macem-macem nganggo macem-macem CPU / GPU
Tindakan InputNyaring foto input babagan ukuran, resolusi, jeneng, format, lsp...
Tindakan Outputwatermark, ngowahi ukuran, ngganti jeneng, nggawe gambar cilik, nambah utawa mbusak metadata.
Appleditable (Mac Mung)Ya, kalebu menu skrip lan skrip
Ekstensi Shell kanggo Win ExplorerKlik nengen kanggo aplikasi watermark langsung.
Profil warnaNggunakake profil sing ana lan bisa dipilih
output10 macem-macem jinis setelan output
Jinis File InputRAW, JPG, PNG, TIFF, GIF, DNG, PSD
Jinis File Outputjpg, png, tiff, psd, bmp, jpeg 2000, clipb
Pratayang LiveYa, lan nuduhake saka jendhela pratayang
Foto Ukuran6 pilihan utama
Impor WatermarksYa, saka versi Mac utawa Win
Tandha WatermarksArsip utawa enggo bareng versi Mac utawa Win
Owahi WatermarksGawe watermark khusus, duplikat, mbusak, nampilake lan ngowahi setelan kapan wae.
Lawang WatermarkPanggonan kanggo nyimpen kabeh tandha banyu, ngatur, ngowahi, ngunci, pratinjau, nuduhake lan gunakake kanthi nutul.
MetadataXMP, EXIF, IPTC lan metadata Google Search
Nambah / Copot MetadataIPTC / XMP / GPS
Embed Metadata ing WatermarkIPTC / XMP / GPS
Metadata Tags minangka WatermarksTambah IPTC, Tiff, Atribut File, Exif, GPS, tag menyang watermark teks kanggo ndeleng informasi babagan foto
efekEmboss, engrave, inverse, outlined, bayangan ireng, bayangan putih, etc ...
Lokasi WatermarkSetel kanthi nyeret utawa xy
Watermark scaleAktual (relatif), horizontal lan vertikal (persentase absolut)
Format Tandha Watermark teksfont, ukuran, werna, rotasi, transparansi, bayangan, wates, lsp...
latar mburiwarna, opacity, skala, wates, bayangan, rotasi
bantuanOnline, kontekstual lan rinci
Kode QR minangka WatermarksGawe kode QR digunakake minangka watermarks
Tandha WatermarksGampang nambah tandha banyu CC
Plugin Cepet CepetNampilake info tandha banyu sing diekspor
Bisa nganggo Browser Fotoya
Ekspor lan NuduhakeSerep, nuduhake tandha banyu menyang piranti lan kanca liyane.
Gampang kanggo nggunakakeSerius, gampang digunakake
Duplikat file asli lan menehi tandha banyu. Aja ndemek file asli sampeyan.Lan gawe serep file asli minangka standar. Utawa sampeyan bisa mateni ing Advanced:Prefs

Napa nggunakake Program iWatermark Liwat Program Liyane

  • iWatermark kurang larang, luwih cepet lan luwih gampang kanggo watermarking saka Photoshop amarga dirancang khusus kanggo watermarking lan aliran fotografer profesional.
  • Ana macem-macem versi iWatermark sing digawe kanggo Mac, Windows, iOS, lan Android. iWatermark Pro.
  • Watermark foto individu utawa kumpulan.
  • Gunakake siji watermark utawa akeh sing dikarepake bebarengan
  • 11 jinis tandha banyu. Apl liyane mung 1 utawa 2.
  • Kustomisasi salah sawijining jinis tandha banyu kanthi jutaan cara.
  • Simpen tandha banyu khusus kanggo digunakake maneh utawa minangka cithakan kanggo tandha banyu sabanjure.
  • iWatermark bisa ngganti jeneng file, saringan file input, lan ngowahi ukuran foto.
  • iWatermark ngolah gambar RAW sing paling akeh ora.
  • iWatermark bisa nambah utawa mbusak informasi IPTC / XMP sajrone ngolah foto. Bisa mbusak data GPS kanggo privasi.
  • PENTING - kanthi iWatermark sampeyan bisa nggunakake foto kanthi resolusi lan orientasi beda-beda sajrone kumpulan lan tetep menehi tandha banyu ing saben foto katon padha amarga Nggedhekake alat. Skala tegese tandha banyu bisa njupuk persentase pas ambane ora prelu resolusi utawa orientasi saben foto.
  • iWatermark duwe editor watermark sing canggih sing bisa nggawe teks, arc teks, spanduk teks, grafis, vektor, baris, QR, metadata lan ngowahi ukuran banyu.
  • iWatermark bisa nggawe tandha banyu sing ngemot data IPTC / XMP saben digunakake nganggo utawa tanpa tandha banyu. Cocog kanggo organisasi warta.
  • iWatermark bisa mbantu sampeyan nggunakake Metadata Hak Gambar sing tepat kanggo Panelusuran Google lan SEO sing luwih apik.
  • iWatermark pancen cepet amarga ukuran file lan pangolahan batin terus tuwuh.
  • iWatermark njaga database kabeh watermark sing bisa digunakake kanthi klik.
  • Ana aplikasi kaya Photoshop sing bisa menehi gambar kanggo gambar nanging iWatermark duwe manajer watermark sing bisa nglacak atusan tandha banyu. Manajer uga ngidini ngunci / mbukak kunci, nampilake IPTC / XMP, nggoleki, ganti jeneng, mbusak, pratinjau, gabung, ngekspor, ngolah batch lan enggo bareng banyu.
 

Kata: Aja mbusak file asli sampeyan. Watermarking nyalin file asli sampeyan lan nambah watermark sing katon. iWatermark ora ngowahi asline mung nggawe salinan. Dadi, tetep file sing ora dicenthang asli kanggo dijaga kanthi aman. Iki sejatine jelas kanggo sampeyan nanging kudu dicritakake kanggo pamula.

instalasi

Download installer iWatermark Pro 2 saka situs web utawa tutul tombol ing ngisor iki. Banjur instal nggunakake installer sing diundhuh. Pamasang uga bakal menehi alias kanggo iWatermark Pro ing Desktop.

'Priksa nganyari' ing app kanthi pindhah menyang ngisor menu 'Bantuan' kanggo nginstal nganyari versi paling anyar

Nyetel Kanggo Monitor Panjenengan

Setel ukuran font ing Prefs:Advanced:Themes. Pisanan pilih tab 'Tema' ing ngisor iki

iWatermark Pro 2 Win Manual 8 iwatermark pro 2 manual

Milih tab 'Tema' babagan nampilake dialog ing ngisor iki ing ngendi sampeyan milih tema Cahya utawa Peteng, werna tema, ukuran font tema.

iWatermark Pro 2 Win Manual 9 iwatermark pro 2 manual

Seret jendhela saka sudhut kiwa utawa tengen ngisor kanggo nggedhekake ukuran app.

Tutorial Mulai Cepet

Langkah 1 Muat Foto

Sanajan iWatermark bisa nindakake akeh perkara (tandha banyu, ngowahi ukuran, ganti jeneng, lsp) mesthi diwiwiti kanthi ngemot foto utawa foto. Ing gambar ing ngisor iki yaiku 'Gambar Inggih' iki minangka lokasi ing sisih ngisor jendela iWatermark kanggo nyeret lan nyelehake foto, foto utawa folder foto. Utawa tutul ing tengah gambar kosong uga kanggo njaluk dialog standar kanggo milih foto utawa folder.

iWatermark Pro 2 Win Manual 10 iwatermark pro 2 manual
Gambar Inggih

Sawise sampeyan nyimpen foto ing sumur, katon kaya gambar ing ngisor iki.

gambar uga karo gambar cilik ing iwatermark pro 2 kanggo menang
Gambar Inggih

Kanggo mbusak foto saka gambar uga. Tutul gear ing sisih tengen gambar kanthi apik lan ing dhaptar pilih, 'Mbusak Gambar'.

Kata: pilih, 'Watermark' kanggo watermark foto. Akeh wong ninggalake item iki dicenthang (ing ngisor).

iWatermark Pro 2 Win Manual 11 iwatermark pro 2 manual

Langkah 2 Kumpulan utawa Foto Tunggal

2.1 Watermark Foto Tunggal

    1. Pilih tandha banyu utawa tandha banyu (ya, iWatermark bisa menehi tandha banyu kanthi siji utawa luwih tandha banyu bebarengan) ing dhaptar tandha banyu ing sisih kiwa. Klik kontrol kanggo milih luwih saka siji watermark.
    2. Kanggo ngolah foto siji-siji, tutul tombol 'Proses Pilihan'.
    3. Tutul foto kanggo menehi tandha banyu. Iki ditambahake kanthi otomatis menyang folder miturut tanggal lan wektu (utawa apa wae cara sampeyan wis disetel ing 'Output'). Lambang 3 ing sisih tengen gambar ing ngisor iki nggawa sampeyan menyang folder, ngontrol setelan folder lan lambang i mbukak jendhela metadata. Bukak lambang gear kanggo mbusak 'Inggih Gambar'.
    4. Tutul, 'Stop', yen wis rampung.

pilihan proses ing iwatermark pro kanggo menang

Kata: Sampeyan bisa nggunakake akeh tandha banyu sing pengin digunakake bebarengan ing foto utawa foto. Ana mung 1 metadata utawa stegomark ing foto utawa foto sekaligus. 

2.2 Watermark Batch

    1. Pilih utawa seret 2 utawa luwih foto menyang gambar kanthi apik.
    2. Pilih tandha banyu sing bakal digunakake saka dhaptar tandha banyu ing sisih kiwa jendhela.
    3. Tutul tombol 'Batch Proses'.
    4. Ing sisih ndhuwur sampeyan bakal weruh, 'Preview Output' amarga kabeh foto wis watermarked. Foto kasebut banjur bisa ditemokake kanthi gawan ing, 'Gambar: iWatermark Pro 2 Folder' ing folder pungkasan kasebut bakal dadi folder kanthi jeneng tanggal lan wektu sing ngemot kabeh foto sing diwenehi tandha banyu.

Ing tes sabanjure sampeyan bisa nambah tumindak liyane. Iki minangka langkah-langkah sing kudu ditindakake.

2.3 Tambah Tindakan Liyane

    1. Pilih utawa seret 2 utawa luwih foto menyang gambar kanthi apik.
    2. Pilih tandha banyu kaya ing ndhuwur.
    3. Tambah tumindak kaya, 'Ngowahi ukuran', kanthi mriksa. Ing panel kasebut. Nalika urip sampeyan bisa milih saka ukuran prasetel kaya iki (ing ngisor) utawa sampeyan bisa ngatur ukuran sing dikarepake.iWatermark Pro 2 Win Manual 12 iwatermark pro 2 manual
    4. Tutul tombol 'Batch Proses'.
    5. Foto banjur bakal dadi watermark. Jendhela 'Preview Output' bakal nuduhake proses wis rampung.

iWatermark Pro 2 Win Manual 13 iwatermark pro 2 manual

Ing mangsa ngarep sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni tumindak liyane ing ndhuwur, Filter, Owahi ukuran, Ganti jeneng, Gambar cilik utawa IPTC. Tumindak kasebut bisa ditindakake kanthi utawa tanpa watermarking contone sampeyan bisa ngowahi ukuran foto tanpa watermarking. Alur kerja bisa dikembangake ing ngendi iWatermark ing siji pass bisa ngowahi ukuran, ngganti jeneng, nggawe gambar cilik, nambah metadata lan watermark foto sing dikarepake banjur diekspor kanthi otomatis menyang 'Gambar: iWatermark Pro 2 Folder' ing folder pungkasan kasebut bakal dadi folder kanthi jeneng kanthi tanggal lan wektu sing ngemot kabeh foto sing diproses.

2.4 Nggunakake Multiple Watermarks

Pilih 1 utawa luwih tandha banyu bebarengan ing foto utawa foto. Stegomark lan/utawa tandha banyu Metadata mung bisa dipilih sapisan. Teks, Kode QR, Arc Teks, Spanduk Teks, Grafis / Logo lan Garis bisa digunakake kaping pirang-pirang minangka tandha banyu.

Milih Multiple Watermarks

    • Klik sapisan kanggo milih (nyorot) siji watermark. Pamilihan tegese disorot.
    • Kanggo pilihan watermarks contiguous (urutan terus-terusan), shift-klik ing foto pisanan lan pungkasan ing klompok watermarks. Pilihan iki tegese kabeh padha disorot.
    • Kanggo pilihan watermark sing ora terus-terusan, klik-kontrol (tombol tengen ing mouse) ing saben tandha banyu.

Mung siji conto Metadata lan/utawa Stegomark sing bisa digunakake bebarengan. Ngidini 2 utawa luwih tandha banyu Metadata ing wektu sing padha ora ana gunane amarga mung ana 1 papan kanggo nglebokake data kasebut. Padha kanggo Stegomark.

Tandha Demo

Nyelehake sawetara foto. Banjur ing sisih kiwa jendhela tutul ing saben watermark demo kanggo pratinjau. Padha biasane poto-panjelasan.

iWatermark Pro 2 Win Manual 14 iwatermark pro 2 manual

Tutul tandha banyu kanggo milih/nyorot. Banjur sampeyan bisa ndeleng tandha banyu katon ing foto gumantung saka ukuran tampilan foto. Saben watermark nuduhake jinis watermark, tag lan setelan sing beda-beda sing bisa digunakake kanggo sinau babagan app banjur gunakake ing set watermark sampeyan dhewe, sing luwih apik.

Contone, Demo 10 - Bates Numbering - iki nuduhake panggunaan tag kanggo nambah nomer identifikasi menyang dokumen legal, bisnis lan medis. Iki minangka teknik sing bisa ditrapake nggunakake iWatermark Pro kanggo Mac lan Win.

Nomer Bates, uga kasebut Bates Stamping, minangka metode indeksasi sing digunakake kanggo dokumen legal, bisnis lan medis. Nomer Bates dianggep minangka titik referensi digital sing digunakake kanggo ngenali lan menehi label saben kaca kanthi unik ing set dokumen.  

Nomer Bates minangka teknik sing digunakake para profesional hukum. Dadi, umume digunakake ing bidang hukum. Ora perlu dicritakake, dokumen legal bisa ngemot ewonan kaca lan ngindeks kaca kasebut kanthi Nomer Bates nggawe informasi sing luwih gampang ditemokake tinimbang sing beda.

Kanthi ngetrapake nomer urut-urutan ing dokumen, dadi luwih gampang kanggo ngatur lan ngenali dokumen sing penting. Contone, paralegal bisa nggoleki dokumen kanthi cepet lan nemokake kaca sing ngemot informasi sing kudu dirujuk pengacara sajrone deposisi. Iki minangka penghemat wektu lan dhuwit sing gedhe banget.

Bisa digunakake kanthi menehi pengenal tartamtu (angka utawa kombinasi huruf lan angka) kayata nomer ID kasus, tanggal utawa jeneng perusahaan menyang saben kaca PDF. Kanthi gawan, Nomer Bates dununge ing header utawa sikil kaca lan bisa kalebu ater-ater utawa utawa seselan utawa malah bakal digabung karo teks header lan sikil sing ana. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Bates_numbering

Nggawe Watermark

Priksa manawa sampeyan wis milih foto utawa foto. Miwiti kanthi nggawe watermark. Ana 7 jinis watermark. Kanggo pisanan iki kita bakal nggawe watermark Teks. Iku conto sing apik kanggo nuduhake carane kabeh watermarks digawe. Ing Watermark teks yaiku prasaja, gampang lan watermark sing paling umum digunakake.

Langkah-langkah ing ngisor iki yaiku carane saben tandha banyu diwiwiti. Kabeh jinis watermark digawe kanthi cara sing padha. 

  1. Ing sisih kiwa jendela iWatermark sing ujar 'Tambah watermark', tutul tombol '+' kanggo ndeleng menu gulung mudhun sing sampeyan deleng ing ngisor iki.

iWatermark Pro 2 Win Manual 15 iwatermark pro 2 manual

Utawa, aora ana cara liyane yaiku menyang menu File, ing sisih kiwa ndhuwur iWatermark, pilih Watermark Anyar saka kana. Semono uga menu gulung mudhun katon, pilih 'Teks…' kanggo nggawe watermark teks anyar.

iWatermark Pro 2 Win Manual 16 iwatermark pro 2 manual

Pilih tandha banyu 'Teks' kanggo miwiti.

iWatermark Pro 2 Win Manual 17 iwatermark pro 2 manual

2. Watermark teks anyar sampeyan mbutuhake jeneng (ndeleng ndhuwur). Menehi soko deskriptif amarga sampeyan bakal duwe akeh watermarks lan jeneng tengen bisa mbantu nemokake iku, kanggo nggunakake maneh ing mangsa.

Sawise sampeyan nyimpen jeneng kanggo watermark editor kanggo watermark teks katon ing sisih tengen. Ing kene sampeyan nyoba ngganti setelan kanggo watermark teks. Pindhah menyang tandha banyu Teks ing ngisor iki kanggo nerusake…

iwatermar pro 2 kanggo setelan watermark teks windows

Tandha Watermarks

Watermark Tèks

setelan watermark teks ing iwatermark pro 2 kanggo menang

Watermarks teks gampang digawe. Teks landhep kanthi ukuran apa wae lan gumantung karo font sing kasedhiya. iWatermark + menehi akses menyang 292 fon ayu (akeh font Google) saliyane font sistem.

Potret layar (tengen) nuduhake kabeh setelan sing sampeyan deleng nalika nggawe watermark teks.

1) Jeneng - Setel jeneng sing pengin kanggo watermark

2) Teks – Setel isi kanggo watermark teks.

3) Lebokake - Lebokake karakter khusus konten kayata simbol © kanggo hak cipta utawa ™ kanggo merek dagang, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa masang Tag sing variabel kanggo info IPTC utawa EXIF ​​ing foto. Info liyane ing kene.

4) Font - Setel Font lan Ukuran Font. Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng menu font ngidini sampeyan ndeleng kabeh font ing sistem lan pilih salah siji kanggo teks watermark.

iWatermark Pro 2 Win Manual 18 iwatermark pro 2 manual

5) Ukuran font, efek, warna, bayangan gulung, rincian wates, Etc.

iWatermark Pro 2 Win Manual 19 iwatermark pro 2 manual

6) Efek – Nyetel efek kaya engrave, emboss, kuwalik, etc. Ing sisih tengen 

iWatermark Pro 2 Win Manual 20 iwatermark pro 2 manual

Efek, atur Werna font, bayangan gulung teks, lan arah cahya sing nggawe bayangan kasebut.

Biasa - tegese ora ana efek.

LIYANE- Nyuda warna conto gambar sumber saka warna conto gambar latar mburi, utawa mbalikke, gumantung saka sampel sing duwe nilai padhang sing luwih gedhe. Nilai conto gambar sumber sing ireng ora ana owah-owahan; putih ngowahi angka warna latar mburi.

Inverse minangka migunani sing bisa digunakake amarga teks tetep bisa diwaca ing gambar kanthi latar mburi nada sing beda-beda. Sing luwih putih digunakake kanthi kuwalik dadi luwih apik. Iki bener kanggo teks lan grafis. Ireng ora bakal nindakake apa-apa. Luwih becik nggunakake warna putih ing teks utawa grafis kanggo mode kuwalik.

iWatermark Pro 2 Win Manual 21 iwatermark pro 2 manual

Emboss lan Ukiran

iWatermark Pro 2 Win Manual 22 iwatermark pro 2 manual

Nggunakake Efek Ukir ing Teks saka Setelan Watermark teks

iWatermark Pro 2 Win Manual 23 iwatermark pro 2 manual

Nggunakake Efek Ukiran karo Latar mburi ing Teks saka Setelan Watermark teks

iWatermark Pro 2 Win Manual 24 iwatermark pro 2 manual

Nggunakake Efek sing Disebut ing Teks saka Setelan Watermark teks

Latar Latar Emboss lan Ukiran Ukiran semi-transparan nuduhake foto ing ngisor iki. Emboss lan Engrave nggunakake warna teks kanggo ngisi embossing. Loro migunani kanggo watermarking subtle.

Saiki, sampeyan mung bisa ngontrol salah sawijining rong bayangan gulung ing efek emboss / engrave.

Werna bayangan njaba bisa dikendhaleni. Ing bayangan ing njero tetep ireng kanggo Emboss lan putih kanggo Ukiran.

CATETAN: Saiki mung bisa digunakake ing watermark Teks — durung ana ing teks Banner utawa Arc utawa Grafis.

Bayangan Ireng - persis apa sing bakal sampeyan pikirake.

Bayangan Putih - ditto

Outline - negesake teks.

7) Werna Latar mburi - Setel warna Latar mburi lan rincian Border

8) Aligning - Setel Alignment (kiwa, tengah, tengen) teks lan padding sing nyelehake luwih akeh bantalan / spasi ing saindhenging teks.

9) Rotasi - Owahi rotasi teks.

10) Opacity - Setel Opacity / Transparansi.

11) Skala - Iki mbedakake iWatermark amarga menehi pilihan kanggo skala relatif lan absolut.

Relatif (%) - setelan gawan, paling gampang dingerteni lan digunakake. Apa persis sing dikarepake wong liya. Ing posisi mode relatif disetel% saka sudhut. Ora preduli ukuran foto sampeyan bakal entuk asil sing padha kanthi visual. Ukuran / posisi tandha banyu kena pengaruh dimensi foto. Ing kaca foto setelan iki ngidini sampeyan nyetel posisi relatif tandha banyu (kanthi%) tanpa preduli saka ukuran lan orientasi saben foto ing kumpulan. Tuladha: ing sakumpulan 2 foto, siji kurang lan résolusi dhuwur liyane, tandha banyu wates wates udakara kurang luwih 10 piksel ing sak foto resolusi rendah bisa diukur kanthi wiyar 20 piksel ing foto resolusi dhuwur. Biyen, kita mung duwe mode "Relatif", nanging sawetara pangguna njaluk "Absolute".

Mutlak (piksel) - atur kabeh, posisi, font, wates, grafis lan kabeh sing wis diowahi supaya bisa digunakake ing piksel. Mode metrik "Mutlak" nggawe ukuran / posisi kabeh ora ana ukuran foto. Ukuran lan posisi Watermark bakal tetep padha (ing piksel) kanggo kabeh potret. Tuladha: ing sakumpulan 2 foto, siji kurang lan résolusi dhuwur liyane, tandha banyu wates sing wiyar nganti 10 piksel jembaré ing loro foto kasebut jembaré persis 10 piksel.

Relatif yaiku kanggo nyetel lokasi tandha banyu kanthi persentase. Iki penting nalika pengin tandha banyu katon padha lan ing papan sing padha ing potret foto sing kabeh bisa beda resolusi, ukuran lan orientasi.

iWatermark Pro 2 Win Manual 25 iwatermark pro 2 manual

Ing gambar sampeyan bisa ndeleng menu tarik-mudhun skala disetel menyang 'Ora Ana Skala' minangka standar. Iki tegese sampeyan kerja ora ing% nanging piksel.

Kabeh opsi kanggo Skala ditampilake ing menu tarik-mudhun ing ndhuwur 'No Scaling', 'Horizontal Scale To:' lan 'Vertical Scale To:'

iWatermark Pro 2 Win Manual 26 iwatermark pro 2 manual

Ora Scaling - nyetel skala supaya bisa digunakake ing piksel.

Skala Horisontal Kanggo: – nyetel skala supaya bisa digunakake sacara horisontal ing%.

Skala Vertikal Kanggo: – nyetel ukuran kanggo bisa vertikal ing%.

12) Kothak kanggo nutupi gambar - mbaleni teks kaping pirang-pirang ing foto. Iki penting kanggo wong-wong sing pengin ngeyel manawa ora foto sing dijupuk.

iWatermark Pro 2 Win Manual 27 iwatermark pro 2 manual13) Pin - ngidini sampeyan nyetel lokasi tandha banyu kanthi cara sing padha ing kabeh foto, ora ana masalah utawa orientasi (potret utawa malang). Pin ngidini nyetel lokasi kanthi umum kanggo ndhuwur, kiwa utawa ngisor, tengen, lsp.

14) Lokasi- Yen wis nemtokake lokasi umum karo Pin, sampeyan bisa nyetel kaya iki. Ing ngisor iki sampeyan ndeleng 'Offset X' lan 'Offset Y'. Gumantung saka Pin sing sampeyan pilih, sampeyan bisa ngganti X lan Y, X utawa Y. X minangka arah horisontal lan Y minangka arah vertikal.

iWatermark Pro 2 Win Manual 28 iwatermark pro 2 manual

Yen sampeyan menehi tandha banyu siji foto, bakal ana cara sing luwih gampang kanggo nyetel lokasi nanging sebabe kaya iki, saengga ngidini tandha banyu katon ing papan sing padha, apa sampeyan menehi tandha siji utawa sewu foto kanthi ukuran lan orientasi sing beda.

Tandha Watermark wis paling akeh setelan supaya kita miwiti. Kanggo saben jinis watermark ing ngisor iki, kita mung nambah katrangan setelan sing ora kalebu ing Watermark Text.

Tags ing Tandha Watermarks

Tag ing iWatermark Pro 2 kanggo Windows

Tag migunani banget. Gunakake 'Pasang Tag' ing kabeh setelan tandha banyu teks (katon ing ndhuwur) kanggo nyelehake Metadata (kaya model kamera, tanggal nggawe, nomer urut-urutan, jeneng file, lokasi, lsp) saka foto utawa video kasebut menyang tandha banyu sing katon foto utawa video. Gunakake iki kanggo nggawe watermark khusus kanggo nampilake macem-macem info ing foto sing bakal beda-beda gumantung karo metadata ing foto kasebut.

Iki bisa digunakake kanthi macem-macem cara. Ing ngisor iki conto.

iWatermark Pro 2 Win Manual 29 iwatermark pro 2 manualConto 1: Ayo ngomong sampeyan pengin sijine nomer unik, kaya nomer seri ing saben foto ing batch 119. Ing ndhuwur tangkapan layar sampeyan bisa ndeleng cara lan tag ditambahake menyang watermark teks lan diselehake ing foto. Saiki saben foto ing kumpulan kasebut bakal duwe Counter lan Total sing unik. Bisa dideleng tumindak ing sisih kiwa ngisor potret ing ndhuwur kanthi zoom ing ngisor iki. Iki nuduhake foto saben angka kanthi bener ing kasus iki, Nomer 021 saka 119. Handy banget!

Conto 2: Tambah Latitude lan Longitude menyang 1 utawa 10,000 foto nggunakake tag. Katon ing sisih tengen nalika nggawe tandha banyu kanthi pratinjau.

Conto 3: Ayo ngomong sampeyan reviewer kamera kanggo majalah utawa situs web lan pengin nyoba foto saka kamera tartamtu. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nuduhake spek sing beda kanggo atusan foto sing dijupuk kanthi macem-macem cara. Tugas organisasi sing angel. iWatermark Tags nggawe tugas iki luwih gampang amarga saiki sampeyan bisa nyetel spek setelan kamera, ing sembarang wektu tartamtu foto dijupuk, ing saben foto.

iWatermark Pro 2 Win Manual 30 iwatermark pro 2 manual
Gambar iki nuduhake label kanthi label nampilake jeneng tag lan GPS (garis lintang lan bujur) foto tartamtu.

Tèks On Watermark Arc

Tandha Water Arc Text ngasilake watermark teks ing dalan sing mlengkung. 

iWatermark Pro 2 Win Manual 31 iwatermark pro 2 manual

Ing sisih tengen kabeh setelan Teks Arc. Wis setelan sing katon ing tandha banyu Teks lan liya-liyane. Sing setelan tambahan diterangake ing ngisor iki.

Autosize Radius - kanthi otomatis nyetel radius sing dibutuhake supaya pas karo teks supaya bisa kepenak. Iki ngalahake Radius ing ngisor iki.

Radius - teks ing njaba lengkungan

Teks A utawa ∀ - jupuk teks ing sisih tengen munggah utawa munggah.

Angle - muter teks ing lengkungan.

Sudut - ganti sudut teks ing busur. Utawa puteran sudhut kanthi bunder kanthi lambang titik.

Setelan liyane sing ora kasebut ing kene bakal ditemokake ing setelan Tandha Watermark ing ndhuwur.

Tèks Ing Tandha Watermark

Watermark spanduk yaiku teks kanthi latar mburi sing bisa diatur. Deleng spanduk ing ngisor foto iki ing ngisor iki.

iWatermark Pro 2 Win Manual 32 iwatermark pro 2 manual

Ing ndhuwur yaiku dialog setelan kanggo tandha Banner. Kaya sing sampeyan ngerteni, nempatake spanduk sing bisa diatur ing sisih endi wae. Setélan kasebut akrab banget, umume uga padha karo tandha teks Text. Bentenane mung tombol radio sing ngidini milih vertikal utawa horisontal.

Logo / Watermark Grafis

Grafik Watermarks apik kanggo logo, seni, lan asma. Gunakake logo utawa grafis sampeyan nanging kudu dadi format grafis khusus sing diarani .png kanthi latar mburi transparan. Tandha tandha, simbol lan grafis liyane sing kalebu latar mburi transparan lan file .png. Iki tegese sanajan grafis persegi mung teken sing ditampilake lan sing dudu tandha transparan ngidini foto latar mburi ditampilake. Format file kanggo nindakake iki diarani .png kanthi transparansi lan ngidini latar mburi watermark transparan (a .jpg ora ngidini transparansi iki, .png kudu digunakake).

iWatermark Pro 2 Win Manual 33 iwatermark pro 2 manual
Dialog setelan tandha banyu bitmap Graphic.

Iki kanggo logo lan seni grafis liyane.

1. Ing editor watermark klik 'Tambah New Graphic'. Sampeyan bisa milih file grafis kaya logo sampeyan bisa dadi tandha banyu. Grafis paling apik nalika file .png kanthi transparansi supaya latar mburi ora ditampilake. Delengen FAQ kanggo katrangan luwih.

2. Klik ing Alat kanggo ngganti rotasiTransparan, lsp. Menehi jeneng lan kenek.

3. Tandha banyu anyar sampeyan ditambahake ing menu molor (dideleng ing ndhuwur). Pilih utawa liyane kanggo menehi watermark foto. Gunakake tombol - kanggo mbusak watermark sing ditampilake

Tandatangan - nambahake teken minangka watermark nggunakake Watermark Bitmap.

Sampeyan butuh file .png tandha tangan sampeyan. Iki bisa digawe kanthi macem-macem cara.
Cara paling gampang yaiku takon saka desainer grafis.
Nindakake dhewe. Pisanan, tandhani jeneng nganggo pena ireng utawa penandha ing kertas putih. 
Sabanjure, gunakake ponsel sampeyan kanggo njupuk gambar tandha tangan ing kertas utawa nggunakake scanner desktop.
Gunakake photoshop utawa gunakake app Preview sing kasedhiya ing kabeh Mac.

Watermark Galur

iWatermark Pro 2 Win Manual 34 iwatermark pro 2 manualTandha banyu garis sing asring digunakake dening perusahaan foto saham. Watermark Lines ndudohake saka tengah foto. Idea utama yaiku cara iki kanggo nyegah wong-wong nyalin foto amarga bakal nggawe akeh karya supaya garis kasebut ilang nalika nutupi umume wilayah foto.

Setelan kanggo tandha banyu Line ditampilake ing gambar conto. Setélan kasebut cukup jelas. Sampeyan kudu nguji kabeh kanggo ndeleng persis apa sing ditindakake. Setelan sing ora jelas yaiku opacity sing ditemokake sawise sampeyan ngeklik warna baris. Dialog katon ing sisih tengen ngisor layar ing ndhuwur. Ing ngisor dialog kasebut yaiku bar seret kanggo opacity.

QR- Kode Watermark

Kode QR (sing diarani "Response Cepet") yaiku kode bar sing bisa diwaca sel telpon sing bisa nyimpen URL situs web, teks kosong, nomer telpon, alamat email lan akeh data alfanumerik liyane nganti 4296 karakter. QR bisa nggawe tandha banyu gedhe.

Gambar conto QR ing ngisor iki yaiku URL situs web kita, https://plumamazing.com. Loro aplikasi kamera ing iOS (ing iOS 11) lan aplikasi Kamera Android murni bisa mindhai lan tumindak info ing kode QR. Chrome uga bisa maca kode QR ing Android lan iOS. Ana uga akeh aplikasi scanner QR liyane sing kasedhiya ing toko app. Scan kode QR ing ngisor iki lan sampeyan entuk pilihan menyang situs kanthi otomatis. Sampeyan bisa nggawe siji kanggo situs sampeyan utawa menyang kaca apa wae sing pengin dituduhake.

iWatermark Pro 2 Win Manual 35 iwatermark pro 2 manual

Conto panggunaan QR bisa digunakake minangka tandha banyu ing foto lan grafis liyane sing bisa nyekel jeneng, email, URL kanggo nggawa wong menyang situs sampeyan utawa info liyane gumantung karo kreatifitas sampeyan.

1. Ana wong bisa menehi tandha banyu QR kanggo sekumpulan foto lan saben QR bisa nyebabake kaca web dhewe kanthi informasi babagan lokasi, kahanan, rega, lsp.

2. Tandhesake foto nganggo QR sing ngemot URL, email, hak cipta lan info liyane. Apik kanggo njaga sambungan sampeyan karo foto kanggo Facebook, Twitter, lan media sosial liyane. Yen sampeyan ngunggah foto menyang situs media sosial, asring mbusak metadata. Situs sosial ora ngilangi tandha banyu sing katon kaya teks, tandha, grafis utawa QR.

3. Gawe video instruksional menyang Vimeo, YouTube, lan sapiturute utawa situs sampeyan. Sijine link langsung menyang video sampeyan menyang QR. Goleki sawetara kertas kanggo nyithak stiker lan cetak kode QR iki. Saiki tampik kode QR iki menyang manual. Yen pangguna mbutuhake pitulung luwih visual bisa mindhai QR supaya langsung menyang video kasebut.

Watermarks Kahuripan

Loro tandha banyu ing ngisor iki nalika ditrapake ora katon amarga ora katon ing permukaan foto kaya tandha banyu sing katon. Data kasebut didhelikake ing file kasebut.

Watermark Metadata

editor metadata ing iwatermark pro 2 kanggo windows
Klik kanggo ndeleng

Metadata yaiku teks lan angka ing format file foto. Watermark Metadata bisa ditambahake kanggo nambah, ngowahi lan mbusak metadata ing foto. Metadata yaiku macem-macem jinis informasi babagan foto. Metadata watermarks gampang banget kanggo nggawe. Gambar (ing sisih tengen) nuduhake layar Metadata Watermark. 

 
 

Stegomark Watermark

Stegomark minangka tandha banyu steganografi iWatermark. Iki minangka tandha banyu sing ndhelikake informasi ing info warna foto kasebut. Foto warna sejatine akeh nomer. Nomer sing njlèntrèhaké werna lan lokasi piksel. Ing jumlah nomer akeh iki, ana papan kanggo ndhelikake sawetara nomer liyane. Sing ditindakake Stegomark yaiku ngenkripsi informasi sing dikarepake menyang data foto lan mbatalake data sing padha. Stegomark digawe lan unik kanggo iWatermark.

Sapa wae bisa ngilangi tandha banyu sing katon saka foto sampeyan, nanging Stegomark luwih cenderung tetep dipasang ing foto amarga ora katon lan luwih tahan kanggo kompresi jpg, potong lan owah-owahan liyane tinimbang tandha banyu sing katon.

Kata: Mung 1 Stegomark bisa digunakake ing wektu. Dene sampeyan bisa milih macem-macem tandha banyu sing katon (teks, grafis, qr, lsp) bebarengan kanggo menehi tandha banyu foto. Ora ana watesan babagan jumlah foto sing diproses nganggo StegoMark bebarengan.

Kata: 25 karakter utawa kurang (dianjurake) ing Stegomark ngidini dadi paling tahan nalika resaving / recompressing foto .JPG watermarked. Nganti 80 bisa digunakake nanging bakal nyebabake daya tahan pesen kasebut. Elinga sampeyan bisa nggunakake shortener URL kanggo nggawe URL luwih cilik kanggo semat.

Kata: Stegomark mung dianggo ing file .jpg. Paling apik digunakake ing foto sing gambar resolusi dhuwur. Foto kanthi pola, warna, tekstur sing beda bisa ngemot info liyane saka Stegomark. 

Conto 1: Gambar cilik kanthi resolusi cilik kanthi langit biru sing cetha bisa nuduhake artefak. Angka-angka sing nggawe gambar iki padha lan rapi banget. Ana kurang entropi lan mulane kurang kamar kasedhiya kanggo informasi Stegomark.

Conto 2: Gambar kanthi resolusi dhuwur saka alas, wit, suket, utawa langit nduweni entropi luwih akeh (ing babagan kabeh angka sing nggawe) lan mulane luwih akeh ruang kanggo informasi Stegomark.

Stegomark minangka implementasine tandha banyu steganografi kanggo fotografi lan mung kasedhiya ing iWatermark. Steganografi nuduhake proses nglebokake sawetara data kanthi ora katon menyang data gambar foto sing nyata.

Stegomark amarga nggabungake Steganography, asring diarani Stego kanggo singkatan lan Mark saka tembung Watermark. Stegomarks nggunakake algoritma khusus sing dirancang ing Plum Amazing. Encoding khusus iki ndadekake data kasebut meh ora bisa dideskripsikake tanpa iWatermark. Yen ora ana tembung sandhi, salinan iWatermark bisa mbukak teks sing didhelikake ing foto dening iWatermark. Yen ana tembung sandhi, mung wong sing duwe sandhi lan iWatermark sing bisa mbukak teks sing didhelikake.

Salah sawijining cara kanggo nggunakake Stegomark yaiku nyisipake alamat email utawa URL bisnis menyang foto. Iki bebarengan karo Metadata lan teks utawa logo watermark sing katon menehi lapisan perlindungan sing beda kanggo kredensial sampeyan ing foto. Saben lapisan watermark sing kapisah bakal nolak kanthi cara sing beda-beda sing bisa ditindakake kanggo foto kayata motong, nyimpen maneh, ngganti jeneng, lan sapiturute kanggo njaga informasi kepemilikan sampeyan.

Nggawe Stegomark

Kanggo miwiti mbukak kaca 'Watermark Manager' banjur pilih ikon biru '+' lan sampeyan bakal bisa ndeleng menu tarik-mudhun iki:

iWatermark Pro 2 Win Manual 36 iwatermark pro 2 manual

Pilih item pungkasan Stegomark…

Kanggo 'Jeneng' sijine jeneng deskriptif apik kanggo Stegomark iki.

Yen ngeculake input foto, uga ana stegomark sing dipilih, proses hit lan dialog bakal njaluk tembung sandhi utawa ora sandhi.

Ing 'Tèks' nyelehake teks sing pengin sampeyan pasang ing data gambar.

Ora nggunakake tembung sandhi sapa wae sing duwe iWatermark bisa maca pesen sampeyan nanging ora ana sing maca tanpa nggunakake iWatermark. Kanggo privasi luwih akeh, ketik sandhi, banjur mung wong sing duwe sandhi lan iWatermark Pro sing bisa maca pesen teks kasebut sing dikubur ing data gambar foto.

Yen wis rampung, ekspor foto Stegomark'ed. Priksa bagean sabanjure kanggo ndeleng carane ndeleng info sing didhelikake.

menu jendhela ing iwatermark pro 2 kanggo windows
Klik kanggo ndeleng

Ndeleng / Priksa Stegomark

Cara pisanan lan paling gampang kanggo maca Stegomark yaiku menyang menu 'Windows', pilih item sing diarani 'Stegomark Viewer'

Seret foto sampeyan, utawa gunakake tombol pilih. Yen ora ana tembung sandhi bakal langsung mbukak konten kasebut. Yen ana tembung sandhi banjur ketik sandhi banjur tutul 'Aplikasi'. Ing kene teks sing dicethakaké ana 'info@plumamazing.com'.

panampil stegomark ing iwatermark pro 2 menang

Cara kaping 2 kanggo maca Stegomark, bukak foto watermarked Stegomark sing diekspor kanthi nyelehake menyang sumur input iWatermark Pro utawa nggunakake mbukak saka menu file.

Banjur ing pojok kiwa input uga tunyuk ing i karo bunder watara iku lambang. Sing bakal mbukak jendhela info. Klik lambang Stegomark ing jendhela info iki kaya sing katon ing gambar ing ngisor iki. Ketik sandhi yen sampeyan duwe.

main Panel Setelan

Ing bagean iki, kita bakal ngliwati saben tab ing sisih ndhuwur jendela utama lan nyedhiyakake rincian liyane.

tampilan panel ing iwatermark pro 2 kanggo salinan windows

Saben tab ing toolbar ing ndhuwur cocog karo wilayah sing ana gandhengane karo jinis tumindak.

1. main

Jendela utama ing iWatermark Pro. Lokasi sampeyan bakal nggawe watermarking sampeyan.

Gambar Menu – ing sisih kiwa ndhuwur iku salah siji saka 2 lokasi kanggo ngidini nggawe watermarks anyar, ngimpor lan ekspor watermarks.

Menu Setelan – ngidini ngganti setelan kanggo item ing 'Tab Bar' diterangake ing ngisor iki.

Menu Windows – mbukak jendhela info kanggo 'Stegomark Viewer', 'Info Foto & 'Info Sistem'. 

bantuan - nggawa sampeyan menyang manual online, tuku online, njupuk lisensi, kaca web kanggo aplikasi iki, babagan kaca aplikasi iki, kirim umpan balik, kaca 'iWatermark Aplikasi kanggo iOS, Android..', 'Mriksa Pembaruan' mriksa versi anyar saka app iki.

iwatermark pro 2 kanggo antarmuka pangguna windowsTutul kanggo nggedhekake

Tab Bar - ing dhaptar ndhuwur kabeh tumindak sing bisa ditindakake. Dhaptar Watermark ing iWatermark Pro 2 kanggo Windows

Casa - kudu dicenthang ing foto watermark.
Filter - bisa nyaring foto sing diimpor adhedhasar atribut kaya ukuran, metadata, format, jeneng lan tembung kunci. Contone, saka folder mung bisa ngidini jpg kanthi tembung kunci 'Reuters' kanggo kabeh diwenehi tandha banyu. 
Ngowahi ukuran – ngganti resolusi foto.
Ganti jeneng - ngganti jeneng kabeh foto nggunakake macem-macem metadata, gampang.
cilik - kanthi otomatis nggawe gambar cilik bebarengan karo utawa kapisah saka foto watermarked.
IPTC - nambah metadata kanthi macem-macem cara.
Output - setelan kanggo file output lan folder
Linuwih - setelan kanggo pilihan sing ora asring digunakake.
Register – ing ngendi sampeyan tuku banjur lisensi app.

Dhaptar / Manager– jendhela ing sisih kiwa jendela utama (screenshot ing sisih tengen). Iki ngendi sampeyan milih siji utawa luwih watermark kanggo digunakake kanggo watermark foto utawa foto.

 Dhaptar Watermark

Sampeyan bisa nyetel struktur folder output. Ngganti struktur folder menyang sub-folder Portrait / Landscape bakal misahake kabeh foto input dadi rong folder sing ngemot Potret lan foto orientasi Landskap liyane.

Input - ngendi sampeyan milih foto kanggo input (ngisor saka jendhela utami gambar ndhuwur). Klik ing area iki kanggo milih file utawa folder utawa mung seret file utawa file sing pengin diproses. Area input nampilake lambang jinis file sing diseret (JPEG, PNG, RAW, lsp) lan ditampilake nalika folder (s) uga (screenshot ing ngisor).

gambar uga karo gambar cilik ing iwatermark pro 2 kanggo menang
Gambar Inggih

Klik X kanggo mbusak file / folder sing dipilih.
Klik kaca Magnifying kanggo ndeleng lokasi file.
Klik 'i' kanggo njupuk jendhela info / pratinjau Ngeklik pratinjau nindakake uga.

Processing- Ringkesan area iki kanggo setelan tandha banyu, ngowahi ukuran, ngganti jeneng lan liya-liyane. Ing kene sampeyan bisa kanthi cepet nyetel watermark endi sing bakal digunakake saka menu molor. Sampeyan uga bisa nguripake / mateni ukuran ukuran, gambar cilik, EXIF ​​/ IPTC / XMP, lan sampeyan bisa nyetel format lan kualitas output (yen jpeg).

Pratinjau Output - nampilake pratinjau gambar cilik ing wektu nyata nalika menehi tandha banyu individu, pilihan utawa kumpulan foto. Iku uga menehi path, total diproses lan tombol kanggo nutup jendhela.

jendhela output kanggo iwatermark pro 2 kanggo windows

a. Daftar Watermark

Dhaptar Watermark ing iWatermark Pro 2 kanggo Windows
Dhaptar Watermark

Dhaptar Watermark unik kanggo iWatermark. Ing kene kabeh watermark khusus lan demo disimpen. Watermark bisa dadi:

  • digawe – klik tengen utawa tutul lambang tandha '+' ing sisih kiwa ngisor gambar ing ngisor iki.
  • Dibusak – klik tengen banjur pilih 'busak' utawa tutul lambang tandha '-' ing sisih kiwa ngisor.
  • Kapilih - kanggo menehi tandha banyu gambar. Siji utawa luwih bisa dipilih.
  • disimpen - disimpen ing kene kanggo digunakake maneh kapan wae.
  • dipunéwahi – Klik siji ing watermark utawa klik tengen banjur pilih 'sunting'.
  • Ganti jenenge – klik tengen banjur pilih 'ganti jeneng' utawa ganti jeneng ing sisih ndhuwur setelan ing sisih tengen.
  • Diekspor - kanggo nggawe serep lan nuduhake watermark liwat email utawa media sosial.
  • Dikunci utawa Dikunci – nalika dikunci lagi direksa lan ora bisa diowahi utawa dibusak. Tutul lambang kunci kanggo ngunci/mbukak kunci.

Kanggo nggawe watermark anyar. Klik lambang '+' ing sisih ngisor Dhaptar Watermark lan deleng macem-macem jinis watermark sing bisa digawe (gambar ing ngisor iki).

Menu Watermark Anyar

iWatermark Pro 2 Win Manual 37 iwatermark pro 2 manual

Ing kene pilih jinis watermark sing pengin digawe.

b. Penyunting Watermark

Nggawe watermark klik watermark anyar ing menu File utawa klik tombol + lan sampeyan bakal bisa ndeleng iki.

iWatermark Pro 2 Win Manual 38 iwatermark pro 2 manual

Ngeklik barang ing ndhuwur bakal mbukak Editor Watermark kanggo nggawe jinis watermark kasebut. Ana editor sing beda kanggo saben jinis watermark. Mangkene editor editor Watermark:

iwatermark pro 2 kanggo antarmuka pangguna windowsTutul kanggo nggedhekake

2. Filter

Setel filter supaya ngidini sawetara file diolah.

iWatermark Pro 2 Win Manual 39 iwatermark pro 2 manualFilter

panel filter ing iwatermark pro 2 kanggo windows.png

Filter bisa diuripake utawa ing kaca utama. Yen sampeyan ngilangi folder ing input sing diisi kabeh jinis format format sing beda, sampeyan mung pengin menehi banyu .jpg banjur saringan bisa mbantu. Filter file input ing atribut, tembung kunci lan / utawa metadata.

3. Ngowahi ukuran

Ngganti ukuran lan conto foto sing wis diproses.

iWatermark Pro 2 Win Manual 40 iwatermark pro 2 manualNgowahi ukuran

ngganti ukuran panel ing iwatermark pro 2 kanggo windows.png

Ngowahi ukuran

Nguripake ukuran iki utawa kaca utama kanggo ngowahi ukuran utawa menehi tandha banyu lan ukuran ukur. Ngowahi ukuran njupuk asli lan ngasilake salinan sing ukurane tartamtu. Maca ukuran ukuran ing ambane lan ing dhuwur lan tegese bakal ngowahi ukuran foto ing dimensi kasebut. Sampeyan uga bisa nggunakake prasetel panggunaan sing ukurane digunakake kanggo ukuran.

Ngrampog

Digunakake kanggo ngganti résolusi sampel. Apa tegese? Iki apik panjelasan.

4. Ganti jeneng

Ganti jeneng kabeh foto sing diproses kanthi otomatis.

iWatermark Pro 2 Win Manual 41 iwatermark pro 2 manualGanti jeneng

ganti jeneng panel ing iwatermark pro 2 kanggo menang

Aktifake jeneng kene utawa ing kaca utama. Ngganti jeneng nggawe salinan file input lan ganti jeneng saka apa wae sing sampeyan pilih adhedhasar pilihan ing ndhuwur. Pilih tag sing pengin ditambahake menyang jeneng file utawa ketik ater-ater / ahiran sampeyan dhewe. Tag kasebut minangka variabel sing cocog kanggo info kasebut ing foto kasebut. Model bakal dipasang ing model kamera kanthi jeneng file anyar. Counter bakal nambah 1 kanggo saben foto sing diproses.

TIP: Ing Windows klik menu Start, banjur klik Control Panel banjur klik Date or Time. Setel format Wektu lan Tanggal ing Mac. Pindhah menyang Basa & Wilayah ing Preferensi Sistem banjur pencet tombol Lanjut.

TIP: Seret / metu macem-macem tag (tanggal, wektu, kamera, model, lan sapiturute) lan deleng pratinjau kanggo entuk rasa kaya jeneng file.

5. Output

iWatermark Pro 2 Win Manual 42 iwatermark pro 2 manual output

panel output ing iwatermark pro 2 kanggo windows.png

Ing sisih kiwa panel iki ana Setelan File

Ing kene sampeyan bisa ngganti format file, extension, kualitas lan JPEG progresif. Akeh setelan ekspor uga kasedhiya ing kene.

Format gambar: ganti format output saka jpeg, TIFF, Photoshop PSD, PNG, BMP lan JPEG 2000.

Ekstensi file:aja ngganti iki kajaba sampeyan ngerti apa sing dilakoni lan duwe sebab tartamtu. Sawetara wong njaluk katrampilan iki, nanging tegese klik kaping pindho lambang ora mbukak aplikasi sing gumantung ing ekstensi kasebut.

Quality: ngganti slider kualitas tegese sampeyan ngganti kompresi JPEG. Sampeyan bisa mbukak saka 100 sing tegese kualitas persis padha utawa ora ana enteke. Sayange, setelan kanggo 100 nambah ukuran file, iki nyata kabeh aplikasi. Disaranake setelan 85 sing minangka standar. 85 menehi ukuran apik lan ukuran sing luwih cilik tinimbang file asli. Rincian liyane babagan kualitas diterangake ing artikel online iki:
http://blog.phaseone.com/tag/jpeg/

Artikel liyane sing apik babagan iki:
http://regex.info/blog/lightroom-goodies/jpeg-quality

Loro-lorone kudu mbantu sampeyan ngerteni sebabe nyaranake 85 nanging supaya sampeyan ngganti kanthi sing dikarepake

Tambahan ekstensi: nggawe huruf cilik. Pateni kudu nduwe kasus ditahan.

Gunakake JPEG Progresif (disaranake): Iki dianjurake. JPEG progresif (p-JPEGs) biasane rada cilik tinimbang JPEG garis dasar, nanging kaluwihan utamane yaiku katon ing tahapan, menehi efek gambar sing ilang, padha karo GIF interlaced, minangka lawan kanggo lukisan saka ndhuwur mudhun.

Ing sisih tengen panel iki ana Setelan FolderiWatermark Pro 2 Win Manual 43 iwatermark pro 2 manual

Folder bisa disetel kanggo digawe lan digunakake kanthi otomatis (standar) utawa kanthi manual ing ngendi sampeyan bisa nyetel lokasi folder dhewe. Layar ing sisih tengen.

Menu Struktur Output: Tanggal lan Wektu (Sub Folder) minangka standar nanging bisa diganti karo pilihan liyane ing menu iki. Iki carane foto watermarked disimpen, menu ing ngisor iki.Setelan Struktur Folder Output

7. cilik

Gawe gambar cilik foto sing bisa diproses.

iWatermark Pro 2 Win Manual 44 iwatermark pro 2 manualcilik

panel gambar cilik kanggo iwatermark pro 2 kanggo windows.

Uripake gambar cilik ing kene utawa ing kaca utama kanggo entuk gambar cilik saka dimensi tartamtu kanggo saben file sing diproses. Gambar cilik diproses langsung menyang folder output karo foto liyane nanging kanthi gambar jempol kanggo mbedakake saka foto biasa.

Pilih "Gunakake folder kapisah kanggo gambar cilik" yen sampeyan pengin duwe kabeh gambar cilik ing folder anyar ing folder output.

8. EXIF / IPTC / XMP

Kabeh EXIF, IPTC, lan XMP ing ndhuwur kalebu jinis Metadata. iWatermark bisa nindakake 3 perkara kanthi metadata.

1. Sampeyan bisa nambah lan mbusak metadata saka foto utawa foto.

2. Sampeyan bisa nambah lan mbusak metadata saka tandha banyu.

3. Metadata bisa ditampilake ing tandha banyu sing katon.

Pisanan kita bakal ngomong babagan titik 1.

1. Nambah lan mbusak metadata saka foto utawa foto.

iWatermark Pro bisa njaga, mbusak lan nampilake info tag meta. Uga info metatag iki bisa digunakake kanggo foto tandha banyu. Rincian liyane babagan EXIF, IPTC, lan XMP ing kene.

iWatermark Pro 2 Win Manual 45 iwatermark pro 2 manualEXIF / IPTC / XMP

panel metadata kanggo iwatermark pro 2 kanggo windows.

Ngreksa metadata sing wis ana - Diuripake minangka standar. Iki duplikat kabeh info metatag ing file asli menyang file sing disalin.

Tambah metadata IPTC / XMP sing aktif - Yen dipilih kabeh metatags sing dicenthang (pangguna sing disesuaikan) ing dialog ing ndhuwur ditambahake menyang salinan file asli.

Menu gulung mudhun sing ujar dhasar, Profesional lan Corporate ngidini sampeyan milih jumlah metatag sing pengin diowahi lan digunakake. Kabeh item sing dipengini bakal nimpa info sing ana ing file kasebut.

TIP: Ing TIFF 'iWatermark Pro' ditambahake ing Piranti lunak (katon ing ngisor iki).

Yen sampeyan kudu nggoleki nggunakake metadata kanggo kabeh gambar sing dicenthang banyu, iki bakal mlaku.

2. Nambah lan mbusak metadata saka tandha banyu.

Mupangat kanggo nambah metadata menyang watermark yaiku yen saben-saben sampeyan menehi potret foto nambahake metadata tartamtu bebarengan.

iWatermark minangka siji-sijine program sing bisa kita lakoni. Napa iki migunani? Minangka fotografer, sampeyan bisa duwe tandha banyu sing menehi watermark sing katon karo logo sampeyan ing ndhuwur foto lan bebarengan nambah metadata sing dipilih kaya hak cipta, jeneng perusahaan, URL, email, lan / utawa data teks liyane sing pengin.

Cara masang metadata dadi tandha banyu. 

  1. Pisanan, pilih tandha banyu. 
  2. Sabanjure, pindhah menyang panel EXIF ​​/ IPTC / XMP lan lebokake data sing pengin ditrapake ing tandha banyu. 
  3. Banjur menyang Manager Watermark banjur pilih menu molor setelan banjur pilih item Embed.

Informasi iki bakal ditampilake ing kolom IPTC / XMP ing Manager Watermark lan katon kaya iki.

iWatermark Pro 2 Win Manual 46 iwatermark pro 2 manual

3. Metadata bisa ditampilake ing tandha banyu sing katon. Iki diarani Tag.

Kanggo nindakake tandha teks teks anyar pilih variabel metadata EXIF, IPTC lan XMP kaya Model Kamera minangka teks kanggo watermark sing bakal diproses nampilake info kasebut minangka landmark sing katon ing foto. Pilih info tag saka menu iki nalika nggawe tandha banyu:

iWatermark Pro 2 Win Manual 47 iwatermark pro 2 manual

Demo ing foto nggunakake metadata tag ing Watermark Teks ing foto. Iki uga nuduhake metadata kaya 'Pencipta' lan 'Info Hak Cipta' sing ditambahake saka panel Metadata.
iWatermark Pro 2 Win Manual 48 iwatermark pro 2 manual

9. Linuwih

Lanjut amarga iku setelan sing biasane ora perlu diganti. Uga luwih becik maca babagan kasebut dhisik sadurunge ngganti.

iWatermark Pro 2 Win Manual 49 iwatermark pro 2 manualLinuwih

iWatermark Pro 2 Win Manual 50 iwatermark pro 2 manual

Preferensi ing sisih kiwa

Gunakake Piksel vs % ing Editor - nalika diaktifake (standar) nggunakake piksel kanggo ngukur (relatif). Nalika setelan mati nggunakake persentasi (absolut) kanggo ngukur.

Pangolahan paralel kanthi cepet - njupuk kauntungan saka luwih intine yen hardware duwe lan luwih cepet.

Aktifake nyimpen file serep - pasangan iki karo tombol ing ngisor iki sing nuduhake lokasi ing ngendi file asli disimpen supaya yen pangguna nimpa asli sing tansah serep.

Tampilake profil warna ing editor - yen aktif, banjur profil werna digunakake ing setelan editor watermark. Nguripake iki mbutuhake cpu/gpu daya luwih akeh. Outpute padha.

Kanggo gambar tanpa profil warna sing dipasang, gunakake:
Profil RGB:
Profil CMYK:
Profil abu-abu:

Tambah pilih profil ICC yen ora ditetepake ing input -

Copot input lan tambahake profil ICC sing dipilih -

Tombol ing sisih tengen

Tampilake File Perpustakaan - mbukak folder ing ngendi folder Watermarks, ColorProfiles, Gambar, iWatermark Pro 2 Backup lan Metadata sing wis disimpen. Sampeyan uga bisa njaluk kene:
C:\Users\info\AppData\Roaming\iWatermark Pro 2

Disaranake gawe serep folder 'Watermarks' saben-saben. Utawa yen sampeyan nggawe serep lengkap drive banjur yen sampeyan pengin ngimpor maneh watermarks sampeyan bisa njaluk kene.

Tampilake Gambar Preferensi - mbukak folder menyang lokasi file pilihan lan nyorot.

Tampilake Serep File – tombol iki mbukak menyang folder Serep. iWatermark Pro 2 nggawe salinan gambar asli sampeyan, yen pref (ing sisih tengen) Aktifake Backup dicenthang, kanggo mesthekake yen ana salinan kapindho. Serep iki bisa njupuk akeh ruang disk saka wektu, dadi, sampeyan bisa uga pengin mbusak serep iki yen sampeyan ora sengaja mbusak sembarang asli.

Reset Kabeh Default – ngreset aplikasi menyang setelan gawan asli. Iki migunani banget yen sampeyan nemoni masalah.

Kanggo Gambar Tanpa Gambar Ditampilake - ngidini sampeyan milih macem-macem profil sing kasedhiya ing Mac utawa Windows utawa sing dimuat saka Nikon, Canon utawa piranti lunak liyane. Info liyane babagan profil werna ICC punika kene.

Logging – area ngisor iki nduweni tombol ing sisih tengen kanggo 'Bukak console log'. Kothak centhang kanggo nyaring, mindhai, IPTC, Nulis file, Preferensi loading… yen ditambahake informasi kasebut menyang file log. Iki mung dibutuhake yen dijaluk dhukungan teknis. Info iki mbantu programer kita.

tema

iWatermark Pro 2 Win Manual 51 iwatermark pro 2 manual

Sampeyan wis ndeleng macem-macem warna antarmuka pangguna sing ditampilake ing gambar (kaya ing ndhuwur) ing manual. Cara sing ditindakake yaiku ing pilihan 'Lanjutan' sing katon ing bagean pungkasan. Ing sisih ndhuwur gambar ing ngisor iki ing pilihan 'Lanjutan' sampeyan bisa ndeleng tab 'Tema' wis dipilih.

preferensi tema ing iwatermark pro 2 kanggo windows

Ndhuwur sampeyan bisa 'Pilih tema' lan 'Warna tema', kanggo ngganti warna tema banjur pencet tombol 'Apply' kanggo konfirmasi pilihan. Ngganti 'Ukuran Font.

10. Register

iWatermark Pro 2 Win Manual 52 iwatermark pro 2 manualRegister

Tab iki minangka papan kanggo ngetik info registrasi yen sampeyan tuku ProWallmark Pro saka Google lan dudu Apple App Store. Mangkene sampeyan wis nggawe info registrasi sing dikirim kanthi otomatis nalika sampeyan tuku ProWallmark Pro. Sawise sampeyan ngetik info lan mencet tombol aplikasi, sampeyan entuk dialog sing ujar saiki sampeyan wis didaftar.

Nggunakake Windows Explorer

Ndhaptar Watermark saka Windows Explorer. Wiwit ngeculake versi 2.0.1 versi windows, sampeyan bisa ngetrapake watermark saka njelajah windows. Fitur iki diarani ekstensi cangkang. Klik tengen ing file gambar (JPEG, PNG, TIFF, BMP, PSD) banjur pilih 'Watermark with iWatermark Pro' lan ing menu hirarkis, salah sawijining watermark sing didhaptar.

Gambar kasebut saiki dicenthang banyu. Cepet lan prasaja.

Cathetan: format file bakal tetep padha nanging sampeyan bisa ngontrol kualitas gambar saka panel utama aplikasi. Watesan ekstensi cangkang:

1. Siji tandha banyu ing sawijine wektu bisa ditrapake.

2. Gambar cilik ora bakal digawe.

3. Yen file gambar dikunci dening aplikasi liyane, ora bakal bisa digunakake.

4. File sing diwaca mung bakal dicenthang banyu nanging ora bakal diwaca maneh nanging bisa ditulis.

Menu

Gambar Menu

Menu file kanggo iWatermark Pro 2 kanggo Win

Watermark Anyar- Gawe tandha banyu anyar ing editor. Apa padha karo nutul tombol + ing jejere, 'Tambah Watermark' ing ngisor menu iki. Opsi kasebut yaiku nggawe Teks, Teks ing Arc, Spanduk Teks, Grafik / Logo / Tandha, Garis, Kode QR utawa Stegomark.

Owahi Watermark– Apa padha karo milih tombol Sunting ing panel Utama.

Simpen Watermark - Apa sing padha karo milih tombol Simpen, ing jejere jeneng, ing Editor Watermark.

-

Impor Watermark - Impor file watermark sing diekspor.

Watermark Ekspor - Ngekspor file watermark saiki kanthi lambang ing ngisor iki.

Tandha banyu sing diekspor ngemot teks lan grafis nanging dudu font. Sampeyan banjur bisa ngimpor Pro iWatermark iki ing komputer liyane. Apik banget kanggo nuduhake tandha banyu karo wong liya.

iWatermark Pro 2 Win Manual 53 iwatermark pro 2 manual

Lambang ekspor

-

Setel Folder- Iki nggawe setelan input / output / gambar cilik sing padha sing bisa sampeyan lakoni ing panel Utama.

nyetel folder ing iwatermark pro 2 kanggo menang

Menu Setelan

menu setelan ing iwatermark pro 2 kanggo menang

Menu iki minangka cara liya kanggo nggarap lan milih tab ing sisih ndhuwur jendela utama. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa menehi tandha tandha ing jejere item menu, kayata 'Filter' ing ndhuwur, kanggo nuduhake yen sampeyan nggunakake ing sesi watermarking sabanjure. Lan / utawa sampeyan bisa ngeklik tembung kanggo langsung menyang panel kasebut kanggo nyetel, ing kasus iki, setelan Filter.

Menu Windows

menu windows ing aplikasi iwatermark pro 2 kanggo menang

Ing kene sampeyan bisa milih lan mbukak 3 jendhela iki.:

Stegomark Viewer - sing ngidini ndeleng lan mriksa foto kanggo stegomark a. Tutul kene kanggo informasi luwih lengkap lan gambar.

Informasi Foto - nampilake macem-macem metadata kaya EXIF, IPTC, lsp.

panel info foto ing iwatermark pro 2 menang

Informasi Sistem - nuduhake informasi sistem.

iWatermark Pro 2 Win Manual 54 iwatermark pro 2 manual

Menu Pitulung

menu bantuan ing iwatermark pro 2 menang

Manual / Pitulung - Mbukak manual online sing saiki digunakake 🙂
Tuku Online - nggawa sampeyan menyang toko Plum Amazing
Nompo Kunci Registrasi – yen ilang email lisensi sampeyan bisa duwe iku nesu.
Kaca Web - kaca kanggo iWatermark Pro 2 anyar iki kanggo Windows
About - sethitik babagan sajarah.
Kirimi Komentar - dhukungan tech, pitakonan lan saran menyang kene.
Info liyane kanggo iOS, Android - yen sampeyan butuh iWatermark ing smartphone sampeyan nalika sampeyan njupuk foto sing apik tenan lan pengin nuduhake nanging pengin nambah watermark sampeyan dhisik.
Mriksa Update – mriksa otomatis utawa manual kanggo versi anyar.

Andum

iWatermark Pro 2 Win Manual 55 iwatermark pro 2 manual

Dropbox digunakake kanggo serep lan nuduhake watermark.

Ikon Dropbox - Klik ing kene kanggo mbukak situs Dropbox lan nggawe area panyimpenan online 2 GB gratis.

Upload Upload- Sawise duwe akun Dropbox klik tombol iki kanggo ngunggah. Apike gawe serep watermarks kanthi online. Sampeyan uga ngidini sampeyan nyelarasake tandha banyu lan setelan karo komputer liyane.

Download Dropbox - unduh watermarks lan setelan saka Dropbox menyang komputer.

Mbusak Dropbox- mbusak watermarks lan setelan ing Dropbox.

PhotoNotaris- iki layanan sing digawe kanggo nggawe serep banyu. Iki minangka layanan maya. Wis ora kasedhiya maneh. Kanggo ngganti, kita ngidini pangguna ngekspor watermark lan nggunakake layanan cloud dhewe.

FAQ

Pitakonan Paling Sering

Q: Aku duwe masalah.
A: Ora ana masalah apa wae, tututi langkah-langkah iki:

FIRST: Wiwiti maneh komputer. Sing ngreset app lan bisa ngatasi masalah ing komputer. Coba maneh

SECOND: Priksa manawa sampeyan wis digawe serep. Banjur ekspor tandha banyu ing papan sing aman. Bukak tab maju lan pencet tombol 'Reset kabeh standar'. Iki biasane njupuk care saka masalah sing wong lali sing padha nggawe owahan kanggo macem-macem setelan. Banjur coba maneh.

Katelu: Bukak program lan ing menu iWatermark Pro ing item menu Babagan, pilih kanggo ndeleng versi apa sing sampeyan lakoni lan yen dudu sing paling anyar banjur download. Priksa manawa sampeyan duwe iWatermark Pro 2 paling anyar ing folder Aplikasi lan dudu iWatermark Pro sing lawas.

THIRD: Priksa manawa sampeyan wis didaftar. Deleng ing ndhuwur.

Pungkasan: Miwiti prasaja. Coba tandha banyu sing gampang. Seret siji foto menyang tray input lan folder kosong menyang tray output. Pilih salah sawijining tandha banyu demo ing menu gulung. Proses hit banjur mriksa folder output kanggo mriksa foto dicenthang.

Yen sampeyan isih duwe masalah banjur email menyang kita lan kirim info iki:

1. Ayo kita ngerti yen sampeyan ngetutake prosedur ing ndhuwur.

2. Kirimake foto sing digunakake. Uga ekspor lan kirim tandha banyu sing digunakake.

3. Kirim log konsol sawise nyebabake masalah ing iWatermark. Kanggo nindakake iki bukak log konsol, pencet tombol ing tab lanjut sing ujar 'open console log'. Mbusak log konsol banjur jalanake iWatermark maneh kanggo nyebabake masalah banjur salin info sing diasilake ing log konsol banjur kirim email menyang kita.

Q: Kepiye cara ngimpor watermark iWatermark lawas?
A: Menyang tab majeng lan tekan tombol ngimpor. Mung kenek sapisan utawa sampeyan bakal entuk duplikat.

Q: Kepiye ngganti jeneng Watermark?
A: Ing manager watermark, klik jeneng watermark kanggo ngganti. Sampeyan uga bisa milih tandha banyu lan mbukak ing editor kasebut. Ing sisih tengen ngisor ngganti jeneng lan kenek nyimpen.

Q: Watermarks conto sampeyan apik banget kepiye carane ngowahi kanggo aku?
A: Cukup pilih banjur klik tombol sunting. Bakal nggawe sing anyar kanthi judhul sing padha kanthi tambahan tembung copy ing pungkasan. Elinga kasunyatan manawa ana sawetara sing duwe teks putih sing ing latar mburi putih bisa uga ora dingerteni. Cukup seret teks kanggo milih banjur ganti dadi apa sing sampeyan karepake. Asring ing tandha banyu demo, kita nggunakake tag sing narik kontak utama (biasane sampeyan) saka buku alamat.

Q: Bisa nambah luwih saka siji tandha banyu sekaligus kanggo potret?
A: Ya, pilih tandha banyu ing manager watermark sadurunge mencet tombol proses. Rincian liyane ing ndhuwur ing Quick Start.

Q: Kepiye cara nggawe tandha banyu kanthi latar mburi transparan kaya tetandan demo sing sampeyan kalebu?
A: Pro sing paling gampang lan grafis perantara bakal ngerti kepiye carane wong bisa nindakake. Mangkene sawetara tutorial, Tutorial 1 lan Tutorial 2.

Q: Aku duwe masalah ndhaptar. Apa sing kudu dak lakoni?
A: Yen sampeyan duwe masalah ndhaptar, tututi langkah-langkah iki:

1. Priksa Mac or Windows kaca aplikasi ing situs iki kanggo mesthekake sampeyan duwe versi paling anyar lan priksa manawa ana ing folder Aplikasi sampeyan.

2. Mbusak kabeh versi lawas.

3. Ndhaptar aplikasi nggunakake tombol lisensi. Priksa manawa sampeyan kudu ngetutake pituduh ing email sing sampeyan kirim sawise tuku app.

4. Yen sampeyan entuk dialog sing ujar sampeyan 'Ora pangguna', priksa manawa nyalin lan nempel data registrasi saka email registrasi sing sampeyan tampa nalika tuku app.

5. Sawise klik ing tombol Tombol Registrasi sampeyan kudu ndeleng iki (ing ngisor iki). Yen ora hubungi sampeyan yen sampeyan duwe pitakon.

iWatermark Pro 2 Win Manual 56 iwatermark pro 2 manual

Q: Apa Digimarc ora cara serius kanggo para fotografer asli nindakake watermarks ing foto?
A: Ewonan fotografer profesional serius nggunakake iWatermark. Alasan nggawe iWatermark amarga kita butuh watermarking foto (sawetara fotografer) lan pengin kerja sing gampang, murah lan efektif. Kita neliti Digimarc lan akeh cara liyane sing masang tandha banyu ing gambar kasebut. Kita nemokake Digimarc regane atusan dolar saben taun (lan biaya adhedhasar jumlah gambar) lan teknik Digimarc ora gampang banget utawa praktis banget. Yen sampeyan masang data kanthi mode sing ora katon kaya Digimarc, mula ora bakal dingerteni wong liya. Ana piranti lunak sing bisa menehi watermarking sing katon, kayata iWatermark, lan piranti lunak sing nggawe watermarking sing didhelikake, kaya Digimarc. Yen sampeyan duwe iPhone lan ilang ing taman, sampeyan luwih bisa bali yen wis diukir jeneng lan telpon (iWatermark) mula yen ana info sing didhelikake / dienkripsi ing flash drive (Digimarc).

Ngelingi kasunyatan kasebut, kita mutusake wiwit wiwitan yen iWatermark kudu langsung, murah, nggunakake katon uga watermarking sing didhelikake. Pendhapat paling efektif sing kita mutusake yaiku nggawe piranti lunak sing bisa ngolah atusan gambar lan sijine tandha banyu (logo, tandha, hak cipta, apa wae). Iki ngandhani wong kanthi langsung ing ngarep lan metu ing kepemilikan sampeyan.

Apa dheweke bisa nyopot? Ya, nanging kasunyatane uga saka Digimarc. Yen sampeyan nyimpen gambar ing jpg iki direkomerasi (jpg minangka format sing dikompres) piksel kabeh dikepung lan disusun maneh kanthi kelangan info Digimarc sing dipasang. Sayange, kita isih awal ing digital lan properti intelektual hak cipta ora sampurna. Iki masalah kanggo musisi, produsen film, fotografer lan pangembang piranti lunak. Aku mung nindakake google babagan topik kasebut lan nemokake tautan menarik iki saka fotografer sing nyatakake kasus kasebut kanthi apik.

http://www.kenrockwell.com/tech/digimark.htm

Digimarc kayadene mikir manawa sampeyan nglindhungi tanah sampeyan kanthi ngubur tandha ora ana kesalahan. Ora ana sing bakal weruh, lan dheweke bakal bisa ngira yen tanah umum kasebut lan bisa nindakake apa sing dikarepake. Ora efektif banget. Kasunyatane yaiku nduwe properti sing sampurna kanggo duweke isih dadi cara pangayoman lan pertahanan pertama. pramila kita damel iWatermark. iWatermark minangka pilihan sing sadar kanggo nggunakake watermarking sing ora katon watermarking. Kita uga pengin nyedhiyakake metode sing gampang digunakake, praktis lan murah sing bisa digunakake lan ngerti.

Pungkasan, sanajan iWatermark dadi pertahanan pertama (kanggo manajemen hak digital) ora ana sebab kenapa sampeyan uga ora bisa nggunakake cara liyane kaya Digimarc.

Q: Napa aku kudu menehi tandha banyu ing foto sing dak pasang ing Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, lsp.
A: Pitakonan banget! Amarga kabeh layanan kasebut mbusak metadata sampeyan lan ora ana sing nggandhol foto kasebut. Wong mung bisa nyeret gambar menyang desktop lan nuduhake wong liya nganti ora ana hubungane lan ora ana info ing file sing ujar nggawe utawa nduwe. Tandha banyu wis mesthekake yen kabeh wong ngerti yen foto kasebut minangka IP (properti intelektual) sampeyan. Sampeyan ora tau ngerti nalika foto sing dijupuk bakal dadi virus.

Q: Kepiye cara nggunakake fon font sampeyan ing versi iWatermark iOS?
A: Saiki, cara gampang yaiku pindhah menyang installer iPhoto lan Aperture plugins lan nginstal plugins lan fon kasebut ing wektu sing padha.

Uga, iki fonts sing kasedhiya ing versi sistem iOS kaya iOS 5, iOS 6 lan iOS 7:

http://iosfonts.com

Q: Aku entuk watermark saka kanca. Nalika aku ngimpor, mula ora pas karo dheweke?
A: Kita kerja keras kanggo mesthekake yen sampeyan bisa ngekspor lan nuduhake tandha banyu menyang komputer liyane lan katon padha, nanging beda bisa nyebabake faktor kasebut:

1. Sistem operasi sing beda-beda nindakake samubarang sing beda kanthi grafis, warna, tampilan, lsp.

2. Beda font. Yen sampeyan ora duwe font sing padha kaya sing padha, mula bakal ana bedane. Malah bisa uga font sing padha nanging versi sing beda.

Solusi Font:

1. njaluk kanca supaya ngirim font sing pas.
2. golek gratis utawa tuku font sing padha kanthi online.
3. priksa manawa sampeyan ndownload font lan installer plugin, nginstal font kasebut amarga akeh font ekstra sing digunakake ing iOS lan Android.

Q: Nalika muter teks watermark 90 utawa 270 derajat, mula sithik banget. Kayane jembar / persentase dhuwur ora ngetutake sudut puteran.
A: Iki minangka asil metode sing sampeyan pilih kanggo njongko. Yen nggawe tandha banyu ing editor tandha banyu kanthi gawan wis disetel menyang Horizontal. Yen sampeyan milih Horisontal utawa Menegak bakal mbukak, mundhak luwih cilik lan luwih gedhe, nanging yen sampeyan milih ora aman, mula bakal tumindak biasane. Penting kanggo mangertos perdagangan barang nggunakake skala unscaled, Horizontal lan Vertical. Sing dagang lan ngapa iWatermark kerja kaya sing diterangno kene.

Q: Yen nggunakake tag ing tandha banyu aku ora weruh tandha-tandha banyu?
A: Sampeyan kudu duwe foto sing duwe label kasebut ing foto kasebut utawa ora bakal ditampilake ing foto kasebut. Cara liya sing bakal ditindakake yaiku nyurung tag sing sampeyan mlebu ing wilayah iWatermark EXIF ​​/ IPTC / XMP.

Q: Kepiye cara nggunakake Browser Foto karo iWatermark?
A: Lightroom, Xee, iMedia, ACDSee, Photos, QPict lan browser gambar liyane kabeh bisa digunakake kanthi gampang karo iWatermark Pro.

Seret utawa pilih foto utawa folder menyang iWatermark Pro banjur watermark kaya biasane.

Q: iWatermark Pro luwih cepet tinimbang iWatermark nanging aku kudu ngolah ewonan foto. Apa sampeyan duwe tips kanggo ngoptimalake kacepetan?
A: Tutup jendhela info yen dibukak. Tutup panel pratinjau yen dibukak. Input ing siji drive lan output liyane. Prosesor liyane lan luwih cepet, memori sing luwih cepet lan drive sing luwih cepet kaya drive lampu kilat utawa RAID nyopir kabeh bantuan.

Windows

Q: Apa ana iWatermark Pro kanggo Mac?
A: Ya, ana iiWatermark Pro kanggo Mac. Ana iWatermark + kanggo iOS lan Android.

Q: Watermarks disimpen ing lokasi ing ngisor iki ing Windows
A: Iki minangka jalur data data:
C: \ Pangguna \ UserProfileName \ AppData \ Roaming \ iWatermark Pro \ watermarks

Q: Endi kabeh file pilihan sing disimpen?
A: Cara paling gampang kanggo nemokake kasebut yaiku nutul tab Advanced ing jendela utama banjur tombol Library kanggo ndeleng kabeh setelan sing disimpen saka iWatermark Pro.
utawa menyang kene:

C: \ Pangguna \ [pangguna] \ AppData \ Roaming \ iWatermark Pro \
- Tampilake Pustaka nampilake folder iki:

Isine:

Waca rangkeng-
Gambar /
Tèks /
watermarks /

Nunyuk tombol 'Show Serep' nggawa sampeyan ing kene:

C: \ Pangguna \ [pangguna] \ AppData \ Local \ iWatermark Pro \

Folder iki ngemot file Serep - 
File log - Tampilake tombol Log Console Bukak folder iki.

Profil warna

Q: Napa barang-barang ing foto sing dicenthang diwarnai beda karo barang-barang ing foto asli?
A: Iki bisa disebabake saka masalah karo Profil Warna. Warna Profil cukup rumit. Ing Mac, Profil Werna biasane dadi masalah kajaba sampeyan nyoba ngupayakake apa wae sing katon ing monitor supaya padha karo sing dicithak. Ing Windows, masalah kasebut bisa muncul kanthi asring.

Windows

    1. Tutup Ruangan Cahaya.
    2. Bukak menu Start> Panel Kontrol> Manajemen Warna.
    3. Klik tab Piranti yen durung dipilih.
    4. Saka pop-up Piranti, pilih monitor sampeyan. Yen sampeyan duwe luwih saka 1 monitor sing disambung, penet tombol Ngenali bakal nampilake nomer akeh layar kanggo identifikasi.
    5. Centhang kothak 'Gunakake setelan kanggo piranti iki'.
    6. Gawe cathetan profil sing saiki dipilih, sing ditandhani minangka (gawan). Yen ora ana profil sing ana, sampeyan bisa ngliwati langkah iki.
    7. Klik tombol Tambah
    8. Ing dialog Profil warna Associate, pilih sRGB IE61966-2.1 (sRGB Space Space Profile.icm) banjur pencet OK.
    9. Mbalik ing dialog Manajemen warna, pilih profil sRGB banjur klik Setel minangka profil Default, banjur tutup dialog kasebut.

Mac OS X

    1. Tutup Ruangan Cahaya.
    2. Bukak Preferensi Sistem> Tampilan.
    3. Pilih tab Warna.
    4. Pencet tombol Calibrate banjur turuti pandhuane.
    5. Nguripake Pilihan Ahli lan calar menyang gamma

Mangkene info liyane babagan Profil Warna.

http://www.color.org/srgbprofiles.xalter#v4app
 
Link pangguna akhir Adobe:
 
https://supportdownloads.adobe.com/product.jsp?product=62&platform=Mac
https://supportdownloads.adobe.com/product.jsp?product=62&platform=Windows

Q: Yen gambar CMYK ana ing batch proses, bakal ngganti mode warna dadi RGB?
A: Ya bakal, iWatermark saiki mung melu RGB, saengga bakal mbukak gambar CMYK, nanging ngowahi proses kasebut.

Q: Format file RAW endi sing diwaca iWatermark Pro?
APangguna Windows bisa njupuk Kamera Codec Camera Microsoft lan nginstal. 

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=26829

P: Apa aku nggunakake RAW kanggo njupuk?
A: Iki minangka pitakon sing apik banget. Sampeyan gumantung karo sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni. Artikel iki nindakake tugas sing apik kanggo nutupi.
https://nightskypix.com/raw-vs-jpeg/

Q: Apa aku bisa nggunakake sawetara metadata kanggo watermark file iki?
A: Ya, disaranake sampeyan nyoba amarga bisa migunani banget. Pindhah menyang menu tarik-mudhun 'Tambah watermark teks' pilih 'Metadata' pilih saka salah sawijining EXIF, IPTC utawa pilihan liyane lan bakal nyelehake variabel teks sing bakal nyelehake data sing bener nalika diproses.

Q: Apa XMP? Apa IPTC? Apa sing EXIF?
A: Delengen bagean terminologi.

Q: Bisa nggunakake iWatermark ing 2 komputer?
A: Ya, yen sampeyan mung pangguna. Yen sampeyan lan wong liya bakal nggunakake iWatermark ing loro mesin kasebut, lisensi kasebut kudu tuku salinan liyane.

Q: Apa ukuran file sing bisa iWatermark Pro watermark?
A: Iku gumantung ing jumlah memori RAM

Q: Aku nggunakake Lightroom. Napa aku kudu nggunakake iWatermark?
A: iWatermark nyedhiyakake alat watermarking sing ora kasedhiya ing Lightroom. Contone, tandha teks teks ing Lightroom minangka ukuran tetep ing piksel supaya watermark bakal beda-beda gumantung karo resolusi foto sing dicenthang banyu. Dene iWatermark duwe tandha teks teks sing ukurane opsional gumantung karo resolusi utawa potret / lanscape. Cahya nggunakake piksel kanggo nemtokake lokasi watermark, nanging posisi iWatermark dadi watermark adhedhasar proporsi maneh ing esolusi utawa potret / lanscape. Tegese, yen sampeyan menehi potret foto saka resolusi sing beda lan / utawa orientasi lanskap utawa potret sing iWatermark bisa duwe tandha banyu sing njaga tampilan / identitas sing padha ing kabeh foto. iWatermark uga duwe pilihan supaya ora bisa diukur. Iki 2 prabédan amba.

Nuduhake Watermarks

Ekspor tandha banyu lan email utawa selehake ing folder Dropbox, Google Drive, OneDrive… kanggo digunakake ing komputer liyane. Bisa digunakake ing antarane Mac/Windows saiki menyang komputer lan piranti seluler liyane.

Dropbox - Goleki akun gratis kanthi spasi 2 GB kanthi ngeklik kene.

Google Drive - Goleki akun kene 5 GB gratis. Ringkesan Google Drive kene.

OneDrive - Goleki akun kene lan 7 GB gratis.

Ing Mac yen ana sing ngirim (liwat email utawa salah sawijining layanan ing ndhuwur) sampeyan minangka tandha banyu sing diekspor mung klik kaping pindho kanggo mbukak / nginstal versi iWatermark Pro kanggo Mac.

Tandha banyu sing diekspor duwe lambang sing katon kaya iki.

Istilah kasebut

Watermarking Digital - proses nampilake informasi menyang utawa menyang file media sing bisa digunakake kanggo verifikasi keasliane utawa identitas sing duwe.

Casa - tandha digital sing katon lan / utawa ora katon sing ngenali pemilik media digital tartamtu.

Watermark digital katoninfo sing katon ing foto. Biasane, informasi kasebut yaiku teks utawa logo, sing ngenali pemilik foto kasebut. Info kasebut digabung menyang info gambar nanging isih katon.

Watermark digital sing ora katon- Informasi sing dipasang ing data gambar foto nanging dirancang supaya ora bisa dideleng karo wawasan manungsa. Steganografi nggunakake teknik sing padha nanging kanggo tujuan sing beda.

Metadata- yaiku informasi deskriptif sing dipasang ing sembarang jinis file. Kabeh barang ing ngisor EXIF, XMP, lan IPTC yaiku metadata sing ditambahake menyang foto. Metadata ora ngowahi data gambar nyata nanging piggyback ing file kasebut. Facebook, Flickr lan platform sosial online liyane mbusak kabeh metadata iki (EXIF, XMP lan IPTC).

Bank- Exif - Format file gambar sing bisa diijolake (Exif) Jinis metadata sing meh kabeh kamera digital disimpen ing foto. EXIF nyimpen info tetep kaya tanggal & wektu sing dijupuk, setelan kamera, gambar cilik, deskripsi, GPS, lan hak cipta. Info iki ora dimaksudake kanggo diganti nanging opsional bisa dicopot saka foto. Spesifikasi kasebut nggunakake format file JPEG, TIFF Rev. 6.0, lan RIFF WAV, kanthi tambahan tag metadata tartamtu. Ora didhukung ing JPEG 2000, PNG, utawa GIF.

http://en.wikipedia.org/wiki/Exif

IPTC- minangka struktur file lan set sifat metadata sing bisa ditrapake kanggo teks, gambar, lan jinis media liyane. Sampeyan dikembangake dening International Press Telecommunication Council (IPTC) kanggo nyepetake ijol-ijolan internasional ing antarane koran lan agensi berita.

http://en.wikipedia.org/wiki/IPTC_(image_meta-data)

XMP- Platform Metadata Ekstensif (XMP) minangka jinis basa markas ekstensif sing digunakake kanggo nyimpen metadata ing foto digital. XMP wis tuku IPTC. XMP dikenal dening Adobe ing taun 2001. Adobe, IPTC, lan IDEAlliance kolaborasi kanggo ngenalake ing taun 2004 Scheme Inti IPTC kanggo XMP, sing mindhah nilai metadata saka header IPTC menyang XMP sing luwih modern lan fleksibel.

http://www.adobe.com/products/xmp/

Tag- minangka salah sawijining potongan metadata. Saben item ing EXIF, IPTC, lan XMP minangka label.

Info Tech kanggo Win

Kanggo nindakake instalasi garis prentah kanggo installer 1.1.3 yaiku:

iWatermarkPro.win.x86x64.1.1.2.exe [/ nginstal | / uninstall] [/ sepi] [/ log]

Kanggo ndeleng pitulung saka baris arahan

iWatermarkPro.win.x86x64.1.1.2.exe /?

Ana akeh opsi kanggo bantuan baris pandhuan nanging bantahan ing ngisor iki didhukung lan diuji:

/ nginstal

/nyopot

/ sepi

/ log

Dhukungan Tech

Mangga deleng ing ngisor iki kanggo opsi dhukungan ing iWatermark.

Dhukungan Online

Ketik Nomer Serial

Nomer serial kanggo iWatermark lan Pro iWatermark beda. Yen sampeyan pemilik iWatermark lan pengin nganyarke, hubungi kita lan supaya ngerti email lan jeneng sing dipesen.

Kita seneng ngrungokake sampeyan.

Folks ing Plum Amazing

iWatermark Pro 2 Win Manual 57 iwatermark pro 2 manual