FOR IMMEDIATE RELEASE
 
DATE: 9 / 11 / 17
 
Ringkesan

San Francisco, CA - iWatermark, minangka alat watermark nomer 1 lan kasedhiya kanggo kabeh 4 platform, iPhone / iPad, Mac, Android lan Windows. iWatermark minangka alat watermark profesional multi-platform sing paling populer kanggo potret.

Gampang, ngamanake lan nglindhungi foto nganggo Tandha, Graphic, Vector, Garis, Border, Text On Arc, Banner Teks, QR Code, Metadata Signature lan Steganographic. Sawise ditambahake foto iki, tandha banyu kasebut ditampilake lan diduweni sampeyan.

CEO Plum Amazing ujar manawa "Yen sampeyan nuduhake foto sing apik sing sampeyan lakoni liwat Email, Facebook, Instagram, Twitter, lan sapiturute, kemungkinan bakal dadi virus mula ora bisa ngontrol global lan tanpa ana gandhengane karo sampeyan minangka pencipta. ” Dheweke mandheg, banjur nambah, "Solusi sing gampang yaiku mlebu kanthi digital foto / karya seni kanthi nggunakake iWatermark kanthi jeneng, email utawa url, banjur foto sampeyan duwe hubungan sing katon lan sah karo sampeyan ing endi wae."

Tandha tandha banyu ing iWatermark ora ditemokake ing piranti lunak liyane. Sawetara tandha banyu ana lan liyane sing ora katon. Loro-lorone nglayani tujuan sing beda. Tandha banyu sing katon ing endi sampeyan menehi logo utawa tandha menyang gambar sampeyan.

Tandha Watermarks

Teks - Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Teks Arc - Teks ing jalur sudhut mlengkung.
Grafis Bitmap - Gambar biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta, lsp. Kanggo ngimpor.
Vector Graphic - Gunakake luwih saka 5000 vektor internal (SVG) kanggo nampilake grafis sing sampurna kanthi ukuran apa wae.
Border Graphic - Watesan vektor sing bisa digawe duwur ngubengi gambar lan disesuaikan nganggo macem-macem setelan.
Garis - Sangat disenengi karo omah-omah foto yaiku iki landhesan sing angel nanging angel dicopot.
Spanduk - Nambahake area spanduk menyang foto sing bisa ditambahake teks.
QR Code - Jinis kode bar kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
Signature- Mlebu, ngimpor utawa mindhai tandha sampeyan menyang tandha banyu kanggo menehi tandha gaweyan.

Tandha banyu sing ora katon didhelikake ing saindenging gambar, ing pirang-pirang nomer sing nggawe foto, minangka pola sing bisa dingerteni sing ngenali minangka karya seni sampeyan. Luwih angel dicopot.

Watermarks Kahuripan

Metadata - Nambah informasi (kaya email utawa url) menyang bagean IPTC utawa XMP file foto.
StegoMark - StegoMark minangka metode steganografi eksklusif kanggo nyisipake informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut. Bisa kasedhiya utawa didhelikake nganggo sandhi.

iWatermark minangka alat khusus kanggo foto tandha banyu. Kurang larang, luwih efisien, luwih cepet lan luwih gampang digunakake banjur PhotoShop. iWatermark dirancang khusus kanggo watermarking dening fotografer kanggo fotografer.

Fitur Utama

* Bisa dianggo mandiri utawa magepokan karo Lightroom, Photoshop, Foto Apple, Foto Google lan penganjur foto liyane
* Batch utawa olahan olahan.
* PENTING: Panyeratan relatif utawa mutlak tandha banyu. Penting nalika kumpulan ngolah foto resolusi lan orientasi sing beda.
* Ngrancang, ngowahi lan ngatur perpustakaan watermarks.
* Tags minangka metadata (GPS, Exif, XMP, panomeran, tanggal / wektu) sing bisa ditambah karo watermark teks.
* Ngowahi ukuran saka input menyang output.
* Ganti jeneng file saka input menyang output.
* Nambah gambar cilik kanggo file
* Input / Output saka / kanggo kabeh jinis file utama JPEG, TIFF, PNG, RAW, lsp.
* Gawe tandha teks, grafis, utawa QR.
* Nyetel kelainan, font, warna, wates, skala, rotasi, bayangan, efek khusus, lsp.
* Gunakake
* Ekspor tandha banyu lan gunakake ing versi Mac.
* Cepet 32/64 aplikasi multi-Utas sing bisa nggunakake macem-macem CPU / GPU.
* Profil warna pangguna sing bisa dipilih.
* Nambah, mbusak lan ngowahi metadata (EXIF, GPS lan XMP).
* Font Unlimited.
* Dhukungan gedhe lan dhukungan.
* Nuduhake menyang Facebook, Flickr, Instagram, Twitter lan liya-liyane.
* Manajer Watermark sing bisa nglacak atusan watermarks. Manajer uga ngidini ngunci / mbukak kunci, nampilake IPTC / XMP, nggoleki, ganti jeneng, mbusak, pratinjau, gabung, ngekspor, ngolah batch lan enggo bareng banyu.
* Semat data IPTC / XMP saben digunakake nganggo utawa tanpa tandha banyu sing katon. Cocog kanggo organisasi warta.
* Terus dianyari lan apik.
* Luwih akeh….

P: Apa banyu?
Abad kepungkur tandha banyu diwiwiti minangka tandha identifikasi sing ditrapake sajrone proses nggawe kertas. Sajrone kertas udan kertas kertas dicap karo segel / simbol. Tlatah sing ditandhani tetep luwih tipis tinimbang kertas ing saubengé, mula dadi tandha banyu. Kertas kasebut, nalika garing lan nganti tekan cahya, nuduhake tandha banyu. Mengko proses iki digunakake kanggo verifikasi keaslian dokumen resmi, dhuwit lan umume kanggo nyegah lali.
 
P: Kepiye watermarking digunakake saiki?
Watermarking digital minangka wangun watermarking paling anyar. Padha karo watermarks fisik ing kertas, watermarks digital digunakake kanggo ngenali pemilik / pencipta lan keasliane digital media kaya gambar, audio lan video.
 
Q: Napa Watermark? 
- Nalika Foto / Video dadi virus, mula bisa mbukak kabeh arah. Asring, info pamilik / pencipta ilang utawa dilalekake.
- Aja kejutan ndeleng foto, karya seni utawa video sing digunakake dening wong liya, ing produk fisik, ing iklan lan / utawa ing web.
- Ngindhari konflik properti intelektual (IP), litigasi larang lan sakit kepala sing larang banget saka plagiarists sing ngaku ora ngerti manawa sampeyan gawe kanthi nambah tandha banyu sing katon lan / utawa ora katon.
- Amarga panggunaan media sosial sing saya gedhe bisa nyepetake kanthi foto / video.
 
P: Apa bisa ditindakake?
✔ Nambahake tandha banyu kanthi subtly, ora ana ing endi potret utawa video sing diduweni.
✔ Tansah, watermark kanthi jeneng, email utawa url saengga gaweyan sampeyan duwe sawetara sesambungan sah kanggo sampeyan.
✔ Promosi lan nglindhungi perusahaan, jeneng lan situs web kanthi menehi watermark kabeh foto / video sing sampeyan leupaskeun.
✔ Melu mlebu karya / foto / grafis / karya seni kanthi iWatermark, njaluk maneh properti intelektual lan njaga pangenalan sing pantes.

✔ Kanthi gampang, aman lan nglindhungi potret kanthi tandha banyu sing ora katon & ora katon sing ditampilake digawe lan dimiliki.

Owah-owahan ing versi 2.0

- Tag sing Dianyari ing iWatermark Text editor kanggo GPS (Alt. Speet lan Lat.) Lan Saiki (tanggal, wektu, taun, total) lan Atribut File.
- Gawe gerakan rotasi lan skala kanthi aktif ing tandha banyu Teks, Grafis lan Vektor. Lan Smart Zoom kanggo ngaktifake / mateni skala.
- Diaktifake Cepet Deleng pratinjau, klik pintar Zoom ing pratinjau input. yaiku Force Click lan saran haptic.
- Ngurutake urutan ngurutake kolom ICON manajer Watermark.
- Counter Diaktifake ing Ngganti Jeneng Tab kabeh wektu, amarga uga digunakake ing Tag Data Mata.
- Menu Editor Tèks Telpon sing nyisipake tag ilang
- Tag sing Ditambahake kanggo Wulan Gawe, Dina Gawe lan Wulan ## lan Dina ##.
Kanggo tanggal nggawe foto:
kanggo ngidini. . kanggo ngasilake 2017.03.10 ing tag teks.
- nambahake Emboss / Teks Ukir
- Akeh pangowahan ui
- Tandha banyu anyar sing ditambahake wiwit versi 1.0, Garis, Border, Teks On Arc lan Spanduk Teks
- Warna latar mburi editor teks sing tetep uga mateni Dropshadow.
- Nambah latar mburi tombol watermarkOnOff - boolean kanggo trek yen alpha Zero (dipateni).
- Ngurutake urutan ngurutake kolom ICON manajer Watermark.
- Counter Diaktifake ing Ganti jeneng Tab kabeh wektu, amarga uga digunakake ing Meta Data Meta.
- Tambah tag kanggo 7 digit GPS '', '' wenehi akurasi 3 digit.
- Tag sing Dianyari ing iWatermark Text editor kanggo GPS (Alt. Speet lan Lat.) Lan Saiki (tanggal, wektu, taun, total) lan Atribut File
- Gawe gerakan rotasi lan skala kanthi aktif ing tandha banyu Teks, Grafis lan Vektor. Lan Smart Zoom kanggo nggunakake skala utawa mateni skala.
- Editor: Kinerja: Caching gambar sumber aktif ing editor kanggo ndandani luwih cepet. Paling apik yen sumber kasebut gambar RAW gedhe.
- Optimized lan kewan omo tetep
- Manual sing dianyari.

 
Sampurna kanggo digunakake karo Canon Inc., Nikon Inc., Olympus Inc., Sony Inc., Samsung, SLR, kamera biasa lan kabeh smartphone lan tablet Android.
 
Summary
 
Plum Amazing Software dina iki ngumumake versi 2.0 iWatermark Pro kanggo Mac. iWatermark, minangka alat mung watermarking sing kasedhiya kanggo kabeh 4 platform, Android, iPhone / iPad, Mac lan Windows. iWatermark Pro minangka aplikasi watermarking penting kanggo tukang profesional kanggo bisnis lan panggunaan pribadi. Pangolahan roti utawa urutan. Sekutu relatif lan mutlak. Jinis Watermarks kalebu, Teks, Grafis, Vektor, Garis, Border, Teks On Arc, Banner Teks, QR Code, Signature, Metadata lan Steganographic
 
Babagan Plum Amazing
 
Plum Amazing, Llc minangka perusahaan swasta sing khusus nggawe aplikasi Mac, Windows, Android lan iOS. Plum Amazing minangka panyedhiya aplikasi seluler lan desktop ing saindenging jagad wiwit 1995. Plum Amazing nggawe lan adol piranti lunak liwat situs web Apple lan situs web Apple, nanging uga duwe proyek pangembangan (program) kanggo perusahaan lan klien liyane, utamane ing bidang fotografi. Kita duwe semangat nggawe produk sing apik kaya CopyPaste, iWatermark, yKey, iClock, TinyAlarm, TinyCal, PixelStick lan liya-liyane. Hak Cipta (C) 2017 Plum Apik tenan. Kabeh Hak Dilindhungi.
 
Pencet Kontak
 
Julian Miller
CEO
(650) 761-1370
Amerika Serikat
julian@plumamazing.com
 
Gambar Facebook: View
LinkedIn Profile: View
Twitter: View
 

panjenengan
Komentar
iku dihargaiD

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC

Skip isi