Bab lan Paragraf

iWatermark + Pitulung

News Latest 

– ekspor / impor lan tetep. versi anyar 6.7.9 bakal dirilis sakcepete.

1/10/22 ngrilis versi 6.7.8 versi anyar saka iWatermark lan iWatermark Lite. Versi Lite gratis diundhuh saka Apple lan tetep gratis. Sing nggawe aplikasi Lite dadi siji kanggo enggo bareng karo wong amarga bisa nyoba kabeh fitur sadurunge tuku. Nduwe tumbas ing-app supaya kabeh fitur lan tandha banyu bisa dituku kanthi individu utawa sekaligus kanggo ngirit dhuwit. Kabeh fitur kasedhiya lan bisa digunakake nanging cilik, 'Digawe karo iWatermark' katon ing saben foto nganti tandha banyu individu dituku lan dicopot. Utawa kabeh paket dituku sing mbusak 'Digawe karo iWatermark' kanggo kabeh tandha banyu. 

Lite duwe hadiah kanggo pangguna. Hadiah kasebut yaiku watermark Teks, kemampuan kanggo menehi watermark foto nganggo watermark Teks lan kemampuan kanggo menehi tandha banyu ing aplikasi Apple Photo. Siji bisa nggawe tandha banyu Teks lan aplikasi menyang foto utawa nggunakake tandha banyu Teks ing aplikasi Apple Photos lan amarga loro-lorone minangka hadiah gratis ing-app, 'Digawe karo iWatermark' ora katon ing foto sing diwenehi tandha banyu kasebut. Dadi, versi Lite sing paling apik kanggo dituduhake karo wong amarga bisa nyoba kabeh gratis lan tuku apa sing dikarepake.

Ing versi Lite kanthi foto lan paling ora siji watermark sampeyan bakal weruh ing sisih ngisor foto "Digawe karo iWatermark" tunyuk spanduk kasebut kanggo ngunjungi kaca App Store, ing ngendi 18 barang didol: 12 jinis watermark, 3 "watermarking. kemampuan" (foto, video lan suntingan ing panggonan), lan 3 "bundel" (2-kanggo-1-kaya tawaran, lan "Nganyarke Kabeh"). Sawetara regane nol, lan mula dadi "GIFT" (kayata watermark TEXT).
 
Nalika mlebu toko, "item dodolan" diluncurake kanthi cepet kanggo nuduhake manawa tuku bakal mbusak spanduk "Digawe karo iWatermark" kanggo fitur sing sampeyan coba.
 
  • font anyar Caveat nambah
  • Tandha banyu tandha saiki wis batal / baleni
  • Dhukungan Instagram sing luwih apik


Dadi iWatermark + minangka checkpoint pungkasan sadurunge ngirim menyang Instagram lan media liyane.

Dadi foto utawa video - mesthine kudu menehi tandha banyu dhisik.

Ing versi 6.7 kita nambahake siji fitur anyar sing apik. Sampeyan saiki bisa ngekspor lan ngimpor tandha banyu. Iki minangka fitur sing penting banget amarga saiki ngidini sampeyan nggawe serep kabeh gaweyan watermark sing penting sampeyan wis nggawe wektu. Luwih apik sampeyan saiki bisa nuduhake file watermark kasebut karo kanca sing uga nggunakake iWatermark + utawa ing perusahaan sampeyan minangka watermark resmi. Kanggo nggunakake, disaranake gawe serep langsung, pindhah menyang 'Dhaptar Watermark'ing ngendi sampeyan bakal weruh 2 lambang anyar.

  • Kothak kanthi panah munggah ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngekspor / nuduhake / nggawe cadangan tandha banyu.
  • Kothak kanthi panah mudhun ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngimpor tandha banyu saka file .iw + sing sadurunge diekspor saka iWatermark +. Sampeyan bisa zip lan nuduhake file .iw + liwat email utawa sampeyan pengin wong utawa perusahaan.

Info liyane ing kene

-Tutorial Video—
Pangguna kaping pisanan? Cepet banget kanthi tutorial video sing nyenengake & singkat iWatermark +.

 
-Nggunakake manual—
Mangga dipriksa dhisik manual kanggo mangsuli pitakon. Ing saben kaca ing aplikasi kasebut ana? ing sisih tengen ngisor. Masing-masing? nduweni tautan sing beda lan mbukak bagean manual sing relevan karo bagean aplikasi kasebut. Sampeyan bisa maca manual ing kene lan / utawa ing komputer. Tandai tautan ing komputer banjur yen sampeyan duwe pitakon sampeyan bisa seneng manual ing layar BESAR. Kanggo nyalin link manual lan ngirim link menyang sampeyan dhewe utawa ketik ing: 
 

Klik ing kene kanggo log pangowahan ing versi iOS.

Delengen kita!
Priksa iClock lan CopyPaste kanggo Mac utawa iWatermark Pro kanggo Mac utawa Menang langsung saka situs iki. Taps iki link bakal entuk diskon otomatis 30% ing cart kanggo aplikasi apa wae ing situs plumamazing.com.()

Yen sampeyan nggunakake Instagram utawa media sosial liyane, elinga, watermark subtle paling apik. Kita pengin mbantu kabeh wong kreatif supaya bisa ditampilake. Tindakake iWatermark (@twitter, @Facebook, @Instagram, @Pinterest, lan sapiturute) lan menehi tag karya seni paling apik #iWatermark sing bakal ditampilake!

Kita pengin sampeyan ngerti manawa kita kudu ngormati review 5 bintang, saiki ana sewu saiki. Matur suwun! Ora kaya pirang-pirang aplikasi sing terus kita nganyari iWatermark. Elinga, sampeyan seneng ngrungokake saran.

Yen sampeyan seneng sing dandan terus lan pengin terus, kirimake review toko App lan / utawa supaya kanca (utamane tukang foto) ngerti babagan app kasebut. Cathetan prasaja dening sampeyan ing Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest  situs web, sapiturute bisa uga mbantu wong mutusake download, nalika tuku mbantu kita supaya luwih apik kanggo sampeyan. Thanks!

NEWS Ing dhaptar 100 aplikasi iWatermark paling apik ing taun yaiku nomer 4. Mangkene ringkesan / tutorial sing apik iWatermark + Tutorial dening Linda Sherman. Liyane ulasan ing Pinterest.

Masalahe? Email kita Tinjauan bintang 1 ing iTunes yen sampeyan ora bisa nemokake setelan, apa-apa kanggo sampeyan utawa kanggo kita. Kanggo ngubungi kita saka kaca utama ing app tutul? lambang ing sisih tengen ngisor. Sing nggawa sampeyan menyang manual lan ing sisih ndhuwur ing garis nav yaiku link, 'Dhukungan Teknis', kanggo klik. Kita seneng krungu saka sampeyan yen sampeyan duwe pitakon utawa masalah ora dijamin dening manual iki. Matur nuwun

Ijin

Sampeyan ngontrol manawa aplikasi duwe akses menyang info informasi ing idin saka piranti. Nalika sapisanan nggunakake dialog iWatermark + bakal katon njaluk bisa nggarap 3 jinis info Lokasi, Foto lan Kamera. Contone, yen sampeyan ora menehi idin kanggo ngakses foto nalika dialog kasebut mula ora bakal bisa mbukak foto. 

kamera

Kanggo njupuk foto iWatermark + kudu ngakses kamera. Cukup tutul 'OK' kanggo sing iki. Iki ngidini sampeyan mbukak lan nggunakake kamera ing aplikasi.

iWatermark + Pitulung 1 iWatermark + Pitulung

Photos

Nalika pisanan nyoba mbukak foto utawa video, sampeyan bakal entuk dialog Idin Apple. Amarga iWatermark + watermarks siji lan akeh foto, dibutuhake 'Akses menyang Kabeh Foto' Sampeyan kudu nyetel idin iki kanthi bener. Panah nuduhake pilihan.iWatermark + Pitulung 2 iWatermark + PitulungKata: Yen sampeyan nolak idin kaping pisanan, banjur milih foto, foto watermark lan akeh item liyane ora bakal bisa digunakake. Kanggo ndandani sampeyan kudu ngganti idin kanthi mlebu menyang Aplikasi Setelan Apple lan ngetik 'iWatermark +' ing sisih ndhuwur:iWatermark + Pitulung 3 iWatermark + Pitulung

Banjur ketik 'iWatermark +' kanggo nemokake setelan iWatermark +. Ya, fitur iOS 14 anyar!
iWatermark + Pitulung 4 iWatermark + Pitulung

Kanggo ngganti setelan iWatermark +, bukak app Setelan ing telpon gulung mudhun menyang iWatermark +. Priksa manawa Foto (ngisor) wis duwe idin disetel 'Kabeh Foto'iWatermark + Pitulung 5 iWatermark + Pitulung

Lokasi

Kanggo njupuk foto iWatermark + kudu ngakses info lokasi ing foto. Sing siji disetel menyang 'Nalika Nggunakake'. Iki penting amarga ngidini ndeleng data GPS lan mbusak info kasebut ing foto sing ditandhani banyu. Uga ngidini panggunaan tandha banyu tag.

iWatermark + Pitulung 6 iWatermark + Pitulung

video Tutorial

Mangkene dhaptar lagu video tutorial kanggo menehi komentar ing iWatermark +. Luwih gampang nonton ing tablet lager utawa monitor Mac utawa Windows. Sampeyan bakal oleh bathi kanthi nonton kabeh video sing cendhak banget. Pamuter iki bakal muter seri video sing bisa mandheg kapan wae. Video individu uga ditemokake ing bagean ing ngisor iki. Tutul sisih kiwa ndhuwur pamuter kanggo ndeleng dhaptar tutorial. Iki kalebu narasi, yen sampeyan ora bisa ngrungokake tutorial, priksa manawa volume wis rampung lan mode bisu diuripake.

Pambuka

Thanks kanggo ndownload iWatermark + sing paling anyar lan paling anyar saka kulawarga iWatermark. iWatermark minangka alat platform paling populer sing kasedhiya ing iPhone / iPad & Android (minangka loro iWatermark lan iWatermark +) lan liya-liyane Mac & Windows minangka iWatermark Pro. iWatermark ngidini sampeyan nambah watermarks pribadi utawa bisnis ing foto utawa video apa wae. Sawise ditambahake watermark iki nampilake gaweyan lan kepemilikan foto utawa karya seni iki.

Apa sing iWatermark? iWatermark minangka piranti lunak fotografi profesional sing ngidini jinis watermarking anyar. Nggunakake macem-macem tandha banyu digital sing katon & ora katon (ora ditemokake ing aplikasi liyane) kanggo nyambung foto karo sing nggawe.

Sapa sing iWatermark? Saben wong sing njupuk foto & video. Kita wis dingerteni penting kanggo wartawan foto, fotografer pro, lan wong sing nggunakake Instagram, Facebook lan situs media sosial liyane.

Napa penting? Amarga ngidini tukang photo kanggo promosi foto nalika nyegah kontrol lan sesambungan minangka penulis foto. Saiki nalika foto dituduhake penulis / fotografer bisa terus dingerteni lan aken.

iWatermark unik, Fitur Iki Ora Ditemokake ing Aplikasi Watermark Liyane:

✓ Kasedhiya ing kabeh 4 platform.
✓ Iki minangka aplikasi biasa lan ekstensi editing foto sing bisa menehi watermark langsung ing Foto Apple lan aplikasi liyane.
✓ Tambah siji utawa kaping tandha banyu bebarengan ing foto, foto utawa video.
✓ Tandha banyu video kanthi 7 sing katon lan 1 sing ora katon = 8 jinis watermark.
✓ Tandha banyu foto kanthi 10 sing katon lan 2 sing ora katon = 12 jinis watermark.
✓ Tandha banyu 1 utawa kaping foto sekaligus.
✓ Live interaktif pangaturan efek kaya kelir, bayangan, font, ukuran, opacity, rotasi, lsp.
✓ Pratinjau live watermark (s) ing foto sadurunge diproses.
✓ 242 fon khusus lan 50 Apple = 292 font gedhe sing dibangun lan siap digunakake kanggo watermark teks.
✓ Swara 5000 grafis vektor profesional utamane kanggo fotografer.
✓ Potret, malang, résolusi sing beda-beda lan tandha banyu katon ing papan ing saben.
✓ Setel ukiran sing apik lan efek teks khusus.
✓ Tandha tandha banyu ing pirang-pirang lokasi, diputer lan diwenehi jarak ing foto iku kepenak.
✓ Simpen kabeh tandha banyu sing digawe kanggo diaktifake / mateni, digunakake maneh, ngekspor lan nuduhake.
✓ 12 jinis watermark. 7 watermarks unik & eksklusif kanggo iWatermark (ndeleng ngisor).

Kita nimbang kabeh sing sampeyan lakoni kanggo ngatur foto, supaya bisa dadi dhewe, minangka landmark. Ing watermarks kepungkur ditemokake lan digunakake kanggo item ID kaya prangko, mata uang, kertas, paspor lan dokumen resmi liyane. Saiki, kanthi cara sing padha, tandha banyu digital ngganggu identitas lan gaya menyang foto lan video sampeyan. The fotografer Ansel Adams nduwe gaya khusu sing menehi foto, kaya gaya lukisan unik Monet nandhani lukisane. Ansel Adams nggunakake laladan ireng lan putih, kajelasan, kontras, papan sing gedhe banget, ora disenengi, lan apik banget minangka tandhane sanajan dheweke uga mlebu karyane. Kaya fotografer lan seniman sing apik sampeyan bisa nyipta karya supaya ora mung ayu lan bisa dingerteni nanging uga mbantu nglindhungi gaweyane. Iki kok kita ndeleng saben barang ing ngisor iki sanajan metadata, stegomark, ukuran ukuran lan saringan minangka watermarks amarga bisa ngetrapake foto kanthi gaya tartamtu sampeyan.

Jinis Watermarks sing IWatermark + 12

KoleksilambangTampilanAplikasi ingDescription
TèksiWatermark + Pitulung 7 iWatermark + PitulungkatonFoto & Foto
Video
Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Teks ArciWatermark + Pitulung 8 iWatermark + PitulungkatonFoto & Foto
Video
Teks ing dalan mlengkung.
Grafis BitmapiWatermark + Pitulung 9 iWatermark + PitulungkatonFoto & Foto
Video
Grafis biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta lan sapiturute Kanggo ngimpor.
Grafis VektoriWatermark + Pitulung 10 iWatermark + PitulungkatonFoto & Foto
Video
Gunakake luwih saka 5000 vektor internal (SVG) kanggo nampilake grafis sing sampurna kanthi ukuran apa wae.
Grafis BorderiWatermark + Pitulung 11 iWatermark + PitulungkatonFoto & Foto
Video
Sawijining tapel wates vektor sing bisa diencengi ngubengi gambar lan disesuaikan nggunakake macem-macem setelan.
QR CodeiWatermark + Pitulung 12 iWatermark + PitulungkatonFoto & Foto
Video
Jinis barkod kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
SignatureiWatermark + Pitulung 13 iWatermark + PitulungkatonFoto & Foto
Video
Mlebu, ngimpor utawa pindai tandha sampeyan menyang tandha banyu kanggo menehi tandha gaweyan.
MetadataiWatermark + Pitulung 14 iWatermark + PitulungkahuripanFoto & Foto
Video
Nambah informasi (kaya email utawa url) menyang IPTC utawa XMP bagean file foto.
StegoiWatermark + Pitulung 15 iWatermark + PitulungkahuripanFoto & Foto
Video
StegoMark minangka metode babagan steganografis properti saka informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut dhewe.
Ngowahi ukuraniWatermark + Pitulung 16 iWatermark + PitulungkatonPhotoNgganti ukuran foto. Khusus migunani kanggo Instagram
Filter FilteriWatermark + Pitulung 17 iWatermark + PitulungkatonPhotoAkeh saringan sing bisa digunakake kanggo stylise tampilan foto.
Pilihan EksporiWatermark + Pitulung 18 iWatermark + PitulungkatonFoto & Foto
Video
Pilih opsi ekspor kanggo format, GPS lan metadata

Ing ngisor iki minangka video sing nerangake babagan iki.

Napa iWatermark?

Sampeyan bisa uga duwe iPhone lan ora nganggep fotografer profesional nanging iPhone minangka kamera profesional. Bisa nggumunake kanthi cahya, warna lan tekstur sing sawetara taun kepungkur ora bisa ditindakake. Pancen trep, cepet, entheng lan mesthi ana karo sampeyan. Cocog kanggo cedhak lan adoh, potret lan mujur nengen. Sapa wae dina iki duweni potensi njupuk foto utawa video sing unik lan yen dituduhake bisa dadi virus. Foto sing pas bisa ngasilake dhuwit lan ketenaran. Nanging sanajan ora penting kanggo sampeyan, ora bakal disiapake, sampeyan bisa dadi papan ing mangsa ngarep yen ana kedadeyan Gusti Allah, Alam, Manungsa utawa Kewan sing kedadeyan lan sejarah digawe. Bersiapake kanggo nyekel kanggo kabeh umat manungsa.

Foto saka kamera anonim. Nalika njupuk foto lan nuduhake, kanca nuduhake, banjur kanca, banjur ora pati ngerti. Saben wis kurang sithik lan pungkasane ora ana gandhengane karo sampeyan. Ing saindenging jagad, foto sampeyan 'ora dingerteni nitahake'. Iku mung sedhih. Akeh foto sing apik banget dadi virus (dadi populer banget) sing ora ana gandhengane karo identitas pamilike. Tegese, tanpa cara liya supaya wong liya menehi pengakuan, matur nuwun utawa mbayar kanggo pihak sing duwe. Solusi masalah iki yaiku iWatermark, sing tujuane kanggo nyuntikake foto karo identitas kanthi macem-macem cara, katon lan ora bisa dideleng. Teknologi ing iWatermark lan 12 alat watermark mbantu sampeyan mlebu, nggawe pribadi, nggawe gaya, aman lan nglindhungi foto. Menehi macem-macem cara kanggo mesthekake jeneng, jeneng perusahaan, url utawa email digandhengake karo foto sampeyan.

iWatermark ing permukaan bisa uga meh padha karo aplikasi grafis kaya PhotoShop nanging iWatermark njupuk sudut sing beda banget. iWatermark dirancang kanggo ngolah foto siji utawa akeh kanthi macem-macem alat watermarking, kabeh dibangun kanggo tujuan sing unik, supaya bisa nyalahake saben foto kanthi identitas minangka fotografer.

- Tandatangani foto / kriya kanthi digital kanthi iWatermark kanggo njaluk, ngamanake lan njaga properti intelektual lan reputasi sampeyan.
- Mbangun merek perusahaan, kanthi menehi logo perusahaan ing kabeh gambar.
- Aja kaget ndeleng foto lan / utawa kriya ing papan liya ing web utawa ing iklan.
- Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe.
- Ngindhari pengadilan sing larang regane sing bisa nyebabake kasus penyalahgunaan ip.
- Ngindhari gelisah properti intelektual (ip).

Nggunakake iWatermark lan siji utawa luwih saka 12 jinis watermark sing beda bisa mbantu nglindhungi foto lan njupuk foto sing cocog karo para fotografer.

2 Aplikasi, Gratis & Mbayar

Ana versi Gratis lan Bayaran

iWatermark + Pitulung 19 iWatermark + Pitulung iWatermark + Gratis

Akeh wong sing nyoba gratis sadurunge nyoba app lan fitur. Nduwe ikon kanthi Gratis ing spanduk ijo. Ora duwe iklan lan ngidini sampeyan nggunakake kabeh fitur nanging uga nambah tandha banyu ing saben foto sing ujar, 'Digawe nganggo iWatermark + Gratis'. Sampeyan seneng terus nggunakake utawa nganyarke kanggo aplikasi mbayar sing ora duwe tandha banyu tambahan.

iWatermark + Pitulung 20 iWatermark + Pitulung iWatermark

Versi mbayar iki ndhukung evolusi iWatermark +. Saben wong tuku salinan ndhukung program luwih akeh kanggo nambah app sing mupangate kabeh. Ya! App sing mbayar ora nambah watermark ing foto sampeyan mung kanggo sampeyan. Sawise entuk versi sing mbayar mbayar kanggo mbusak versi gratis amarga sampeyan ora butuh maneh.

Aplikasi nuduhake pilihan supaya sembarang watermark sing digawe ing iWatermark + Free bakal kasedhiya ing iWatermark + nalika sampeyan tuku.

Ana akeh versi liyane sing bisa golek ing situs iki.

Kata: iWatermark + mung tandha banyu kanggo potret sampeyan. Boten nate ngganti foto asli. Kanggo safety aja mbusak foto asli lan mesthi elinga serep.

iWatermark + dilengkapi 2 perpustakaan tambahan grafis.
5000 SVG (render kanthi sampurna ing kabeh ukuran) grafis kabeh jinis obyek lan simbol lan
Grafis 50 bitmap (bisa piksel ing foto res dhuwur) tandha saka wong-wong sing misuwur, logo, lsp.

iWatermark + nggampangake nggawe watermarks lan mengko sampeyan pengin nggawe dhewe. Simpen watermarks kanggo digunakake maneh kanggo nutupi macem-macem kabutuhan lan jinis potret.

iWatermark ora mung app nanging uga 'Ekstensi'sing bisa digunakake ing aplikasi iOS Photos uga app liyane. Iki tegese sampeyan saiki bisa ngakses kanthi cepet menyang kemampuan watermarking ora mung ing iWartermark + nanging uga ing aplikasi liya, iki bisa migunani banget.

Minangka ekstensi sing digunakake ing aplikasi Foto Apple, iWatermark watermarks nanging tabungan ditangani dening aplikasi Apple Photos. Aplikasi Foto nyimpen kabeh pangowahan menyang foto ing foto kasebut, mula tandha banyu lan pangowahan liyane disimpen dadi lapisan. Yen sampeyan pengin nyopot, pencet Owahi maneh banjur pencet Baleni maneh menyang foto asli.

Cepet Mulai

Ringkesan

1. Pilih media (foto, foto utawa video).
2. Banjur pilih (sorot utawa centhang) tandha banyu utawa tandha banyu. Utawa, kanthi opsional, gawe sing anyar saka 12 jinis watermark, tekan 'Rampung'
3. Simpen utawa nuduhake foto sing dicenthang menyang Album Kamera (iki nempatake ing Album Kamera lan uga iWatermark + Album), Email, Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Buffer, utawa Evernote, lsp.

Langkah dening Langkah

Bukak iWatermark +. Iki sing diarani Kaca Kanvas. Ing kene sampeyan miwiti nggawe lan pratinjau karya seni sampeyan. Ing sisih ngisor ana bar Nav.

iWatermark + Pitulung 21 iWatermark + Pitulung

1. Pisanan, tutul 'Pilih Media'lambang iWatermark + Pitulung 22 iWatermark + Pitulung ing ngisor kiwa layar ndhuwur kanggo milih file foto, foto, video utawa ngimpor (saka layanan awan).

iWatermark + Pitulung 23 iWatermark + Pitulung

2. Tutul lambang 'Watermarks' iWatermark + Pitulung 24 iWatermark + Pitulung ing sisih ngisor Kaca Kanvas ing ndhuwur (ndhuwur) kanggo ndeleng dhaptar tandha banyu sing diarani Kaca Dhaptar Watermarks (ngisor). Sampeyan uga bisa milih 'Gawe Watermark' ing sisih ndhuwur kaca kanggo nggawe tandha banyu khusus sing anyar, nanging ora suwe ngenteni kesenengan kasebut lan luwih becik pilih tandha banyu sing kalebu. Bukak titik ing ngisor iki kanggo nindakake.

iWatermark + Pitulung 25 iWatermark + Pitulung

3. Sabanjure tunyuk ing sisih kiwa watermark 'Hak Cipta' (gambar ndhuwur). Nalika nutul, tandha banyu wiwit saka abu-abu / ora aktif dadi biru / aktif / disorot / kanthi tandha biru ing ngarep kanggo nuduhake tandha saiki wis digunakake. Tutul tombol 'Rampung' kanggo bali menyang layar utama (ing ngisor iki) lan saiki sampeyan bakal weruh tandha banyu Hak Cipta ing Kaca Kanvas.

iWatermark + Pitulung 26 iWatermark + Pitulung

4. Setel kanthi sentuhan lan sadurunge nyeret (ndhuwur). Utawa menyang setelan liwat klik kaping pindho menyang watermark utawa nutul lambang setelan (ndhuwur).

Kata: Contone ing ndhuwur nggunakake 1 watermark nanging iWatermark + ora mung ngidini 1 nanging milih 2, 3, 4… utawa luwih akeh watermark kanthi bebarengan.

5. Ing layar utama klik tombol nuduhake ing bilah nav kanggo nuduhake potret watermark pisanan sampeyan. Ing iOS 13. Kayane kaya iki. Tutul 'Simpen Gambar' kanggo nyimpen menyang 'Recents' nanging uga menyang 'iWatermark + Folder' bebarengan.

iWatermark + Pitulung 27 iWatermark + Pitulung

Ya! Sampeyan mung menehi tandha foto pertama sing gampang. Nanging ngenteni! Terusake terus kanthi manual utawa tutul menyang langsung nggawe watermark pertama.

Kaca Utama

Canvas

Canvas minangka kaca pisanan sing sampeyan ndeleng ing iWatermark. Iki pratinjau foto lan sampeyan bisa ngatur lan ndeleng macem-macem tandha banyu sing pengin digunakake. Nuduhake kaca iki ngekspor foto sing diwenehi tandha banyu. Ing ngisor kaca yaiku Navigasi Bar.

Solah

  • Tutul banjur seret tandha banyu ing Kaca Canvas. TIP: Yen tandha banyu sithik banget sawise sampeyan nutul yen sampeyan bisa nutul banjur seret kanthi jarak.
  • Gunakake jiwit lan / utawa zoom kanggo ukuran ukuran banyu.
  • Kanggo muter tandha banyu banjur nyelehake jempol lan utomo ing watermark lan corak.
  • Tutul kaping pindho tandha banyu kanggo langsung menyang setelan watermark kasebut.
  • Gawe bagean cilik alun kanvas kanthi tutul lan penet (uga diarani 3d tutul).
 
Ing sisih ngisor kaca ana 'Bar Navigasi'.

Navigasi Bar

Ing sisih ngisor Kaca Canvas, garis navigasi iki. Saben lambang ing navbar nggawa sampeyan menyang kaca sing ngawasi siji komponen watermarking.

iWatermark + Pitulung 28 iWatermark + Pitulung

Barang ing ndhuwur supaya jenenge ing ngisor iki:

Pilih Media | Info | Dhaptar Watermark | Setelan | Nuduhake | Pitulung

Lencana 2 ing lambang cap nuduhake nomer banyu sing dipilih saiki.

Ikon bareng uga bakal nuduhake lencana nomer foto sing siap dituduhake.

iWatermark + Pitulung 29 iWatermark + Pitulung Pilih Media

Nalika nutul lambang 'Pilih Media' iWatermark + Pitulung 29 iWatermark + Pitulung dialog iki kanggo ngimpor foto, foto, video, foto pasting utawa ngimpor file (awan) ditampilake ing ngisor iki.

iWatermark + Pitulung 31 iWatermark + Pitulung

Mangkene sampeyan bisa milih mbukak foto, kumpulan foto, video, foto, nempel foto utawa ngimpor file. Rincian ing ndhuwur, ing ngisor iki.

Pilih Foto - yaiku pemilih Apple kanggo milih 1 foto
Pilih Foto -  yaiku foto foto sing ngidini milih foto kelompok. Tutul banjur seret kanggo pilihan terus. Utawa nutul sapisan ing foto kapisan lan kaping pindho kanggo milih kabeh ing antarane (gampang banget).
Tempel Foto - asale saka sing wis disalin sadurunge.
File Impor - (ing iOS) mbukak App 'Files' Apple supaya ora bisa milih layanan cloud kaya iCloud, DropBox, OneDrive, Google Drive, lsp. Sampeyan kudu nduwe file kasebut ing piranti supaya bisa didownload saka layanan kasebut.
Pilih Video - ngidini milih video kanggo watermarking.
Pilih Foto Kanggo Mbusak - cara paling apik / paling gampang kanggo mbusak foto ing iOS. Tutul gambar banjur bukak foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh potret saka siji sing pertama sing nutul menyang gambar kaping pindho. Tutul ing tong sampah kanggo mbusak kabeh. Ati-ati

TIP: – Ing 'Pilih Foto' kanggo milih macem-macem gambar: tutul gambar banjur pindhah menyang foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh foto saka siji pisanan tunyuk menyang foto pindho tunyuk. Luwih gampang / luwih cepet banjur nyoba mbusak foto kanthi cara liya.

TIP - Gawe folder anyar: Kanthi gawan iWatermark + nggawe folder «iWatermark +» dhewe. Jeneng kasebut bisa diganti ing Preferensi (disaranake sampeyan tinggalake kaya saiki).

Ing Mac jinis file penting banget dingerteni. Ing iOS, Apple nggawe keputusan supaya gampang lan ora nuduhake ekstensi file utawa jinis file. Nanging kanggo watermarking, masarakat kudu ngerti jinis file sing ditandhani. Penting banget nalika ngimpor logo (sing bakal katon paling apik yaiku .png). Dadi, kita wis nambah kemampuan supaya gampang ndeleng ekstensi kanggo foto ing iWatermark +
Cara ndeleng Ekstensi File: Tutul lambang media, priksa manawa 'Pilih Foto (kanthi info) ' kanggo ndeleng gambar cilik sing nampilake jinis file, dudu 'Pilih Foto'.

iWatermark + Pitulung 31 iWatermark + Pitulung
Tutul ⓘ ing sisih tengen ndhuwur. Elingi macem-macem jinis file, heic, jpg, png, dng, gif, lan liya-liyane sing katon ing gambar ing ngisor iki ing sisih kiwa ndhuwur saben gambar cilik. Tutul maneh ⓘ kanggo muter nganti ukuran foto, wektu / tanggal nggawe foto. Info praktis yaiku mung kasedhiya ing sawetara pamilih foto ora ing siji pamilih foto. Ya, sampeyan uga bisa nggunakake macem-macem pametik kanggo siji foto. Sawetara sampeyan bakal takon, "Napa mung ing pamilih multi-foto?" Sebab, kita dhewe nggawe pamilih multi-foto, dene pamilih foto siji digawe dening Apple.

iWatermark + Pitulung 33 iWatermark + Pitulung

Sadurunge nyeret ing Kaca Pilihan Foto

Ing 'Pilih Foto' kanggo milih macem-macem gambar: tutul banjur gambar banjur bukak foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh potret saka siji sing pertama nutul menyang sing nutul kaping pindho.

iWatermark + Pitulung 34 iWatermark + Pitulung Info Foto

Kanthi foto sing dipilih tutul iWatermark + Pitulung 34 iWatermark + Pitulung, Ikon kaping 2 saka kiwa ing bar nav, kanggo ndeleng info foto. Ing kene sampeyan bakal bisa ndeleng tab File, Gambar, Credits, StegoMark lan tombol kanggo Metadata.

File - jeneng, digawe, ukuran, deskripsi lan tembung kunci saka data IPTC yen kasedhiya. Data GPS yen saiki bisa dadi peta.

iWatermark + Pitulung 36 iWatermark + Pitulung

Gambar - nuduhake info EXIF ​​saka kamera.

iWatermark + Pitulung 37 iWatermark + Pitulung

Kredit - sing ngemot pangguna sing nambah data yen ditanduri ing kana dening PhotoShop, Lightroom utawa iWatermark.

StegoMark - kanggo maca StegoMark sing ditempelake. Bukak dhisik foto nganggo StegoMark. Yen sampeyan utawa wong liya wis nggunakake StegoMark ing foto banjur maca pesen sing ana, bukak panel iki banjur ketik sandhi utawa ora ana sandhi (yen digawe tanpa sandhi) kanggo mbukak teks pesen. Ora ana tembung sandhi sing tegese iWatermark + pangguna bisa nemtokake pesen kasebut. Sawise sampeyan ngetik sandhi yen ana siji klik tombol 'Ndeteksi' kanggo mbukak pesen teks.

iWatermark + Pitulung 38 iWatermark + Pitulung

Metadata - tombol ing sisih kiwa ndhuwur kanggo EXIF, IPTC, lsp.

iWatermark + Pitulung 39 iWatermark + Pitulung

Informasi teknis babagan gambar (EXIF) digawe nganggo kamera. Informasi konten (IPTC / XMP) digawe lan ditambah karo sampeyan, fotografer. EXIF, IPTC, TIFF, XMP kabeh macem-macem format kanggo nyimpen info menyang foto. Dheweke wis ngalami suwe-suwe. Kanggo sinau luwih lengkap, sampeyan bisa nggunakake browser sampeyan kanggo nemokake info liyane.

iWatermark + Pitulung 34 iWatermark + Pitulung Video Info

Video uga duwe info. Sawise video ing layar utama, klik iWatermark + Pitulung 34 iWatermark + Pitulung lambang kanggo njaluk info babagan video.

iWatermark + Pitulung 42 iWatermark + Pitulung

Tab 'Video' nuduhake info teknis babagan video kasebut.

iWatermark + Pitulung 43 iWatermark + Pitulung

Yen tandha banyu metadata digawe (ing ngisor) lan digunakake kanggo nyirami video kanthi info kasebut.

iWatermark + Pitulung 44 iWatermark + Pitulung

Banjur yen video kasebut diimpor, bakal katon ing tab 'Credits' Info Video kaya iki:

iWatermark + Pitulung 45 iWatermark + Pitulung

iWatermark + Pitulung 24 iWatermark + Pitulung Dhaptar Watermark

Kaca Dhaptar Watermarks yaiku ing ngendi sampeyan bisa milih nggawe watermark anyar (ing sisih ndhuwur) lan njaga kabeh conto lan watermarks khusus sampeyan (ing ngisor iki). Tandha banyu utawa tandha banyu sing dipilih ing Dhaptar Watermark iki katon ing Kaca Kanvas. Saka kaca Dhaptar Watermarks sampeyan bisa milih, duplikat, mbusak, pin, ngimpor lan ngekspor watermark. 

iWatermark + Pitulung 47 iWatermark + Pitulung

  • Tutul 'Atur' ing sisih ndhuwur kiwa banjur tutul 'seret lambang seret ing sisih tengen munggah utawa mudhun kanggo nyusun urutan saben watermark. Utawa mbusak tandha banyu kanthi nutul werni abang ing sisih kiwa.
  • Tutul kaca nggedhekake (ing sisih ndhuwur) kanggo nggoleki tandha banyu miturut jeneng.
  • Ing sisih ndhuwur tutul '+ Gawe watermark anyar' utawa ikon + ing sisih ngisor. Iki nggawa sampeyan menyang kaca 'Watermark Anyar' (gambar kaping 2 ing ndhuwur). Kanggo info luwih lengkap babagan nggawe watermark anyar, tutul gambar ing ngisor iki.
  • Tutul lambang mripat ing garis ngisor nav kanggo pratinjau tandha banyu ing foto sampeyan.
  • Tutul ing -> | kanggo pindhah kanthi cepet menyang watermark sing disorot sabanjure.
  • Ikon / ora milih kabeh tandha banyu sing dipilih. Owahi dadi…
  • ✓ lambang ing garis ngisor nav sampeyan bisa nutul kanthi otomatis milih kabeh watermarks sing dipilih sadurunge.
  • Kothak kanthi panah munggah ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngekspor / nuduhake / nggawe cadangan tandha banyu.
  • Kothak kanthi panah mudhun ing garis ngisor nav ngidini sampeyan ngimpor tandha banyu saka file .iw + sing sadurunge diekspor saka iWatermark +. Sampeyan bisa zip lan nuduhake file .iw + liwat email utawa sampeyan pengin wong utawa perusahaan.
  • "Pilih kabeh Watermarks" / "Pilih Pilih Watermarks Bali" - cara cepet kanggo milih kabeh tandha banyu. Lan kanggo milih bali ing siji tutul. Tumindak kasebut kacathet ing sisih ndhuwur Kaca Watermarks, lan uga ing toolbar.
  • Tutul tunggal ing sisih kiwa tandha banyu kanggo dipilih, sing mriksa tandha lan sorot warna biru. Kanggo ngilangi tutul maneh ing sisih kiwa.
  • Pilih macem-macem watermark tunyuk ing liyane kanggo milih.
  • Tutul tunggal ing lambang setelan iWatermark + Pitulung 48 iWatermark + Pitulung utawa ing endi wae ing sisih tengen sapratelu tandha banyu, kanggo mbukak kaca setelan kanggo tandha banyu kasebut.
  • Tutul ing sisih kiwa rong pertelon tandha banyu kanggo milih.
  • Tutul kaping pindho tandha banyu milih banjur pilih kabeh liyane banjur nggawa sampeyan menyang kaca pratinjau.
  • Tutul banjur geser tandha banyu kanggo nuduhake "Pin / Un-pin / Delete / duplikat" tombol. Semat nggawe manawa banyu ora bisa dicopot.

iWatermark + Pitulung 25 iWatermark + Pitulung

nggawe New

Ing sisih ndhuwur 'Watermark List' yaiku 'Gawe Watermark Anyar'. Tutul iki kanggo banjur pilih kanggo nggawe jinis watermark sing katon ing ngisor iki.

iWatermark + Pitulung 50 iWatermark + Pitulung

Sinau babagan saben jinis watermark ing ndhuwur 'Jinis Watermark'bagean.

Solah

Q: Kepiye carane nggawe cadangan tandha banyu utawa tandha banyu?
A:
Tutul ing kene banjur waca 

Q: Kepiye cara nggawe duplikat tandha banyu?
A: Ana rong cara:
1) Ngganti jeneng banyu dadi duplikat. Kanggo nyoba nyelehake 2 sawise jeneng, hit rampung, sampeyan saiki duwe watermark anyar persis kaya sing lawas.
2) Ing kaca Watermarks geser tandha banyu kiwa kanggo mbukak tombol pin, duplikat lan mbusak.
Pin - PIN tandha banyu supaya bisa urip (mesthi dipilih) sawayah-wayah. Tandha banyu saiki bakal nuduhake ikon pin cilik ing sisih tengen. Milih maneh ora bakal dipateni. Iki kanggo tandha banyu sing dikarepake terus-terusan lan ora sengaja dipateni. Kanggo ngganti slide banjur pilih 'Un-pin'.
duplikat - njupuk tandha banyu sing disenengi lan diklonen. Sampeyan banjur bisa digunakake minangka titik wiwitan kanggo watermark anyar.
Busak - mbusak watermark kabeh. Ora njupuk maneh.

TIP: orientasi lanskap (ing ngisor iki) mbusak status (operator, wektu, batere) ing ndhuwur, menehi papan luwih akeh.

iWatermark + Pitulung 51 iWatermark + Pitulung

Video cepet ing ngisor iki nuduhake kepiye carane rampung. Ing video kasebut nuduhake 'Kunci', kita ganti tembung dadi 'Pin'.

 

iWatermark + Pitulung 48 iWatermark + Pitulung Setelan

Ngganti setelan tandha banyu kanggo tandha banyu sing dipilih pungkasan. Ikon setelan tutul iWatermark + Pitulung 48 iWatermark + Pitulung ing kaca utama kanggo pindhah menyang kaca setelan kanggo watermark dipilih saiki. Sampeyan uga bisa nutul kaping pindho tandha banyu ing kaca utama kanggo pindhah menyang setelan watermark kasebut.

iWatermark + Pitulung 54 iWatermark + Pitulung Enggo bareng / Ekspor

PENTING: Apple ngidini sawetara item bisa dituduhake menyang Album Kamera nanging mung 1 item sekaligus menyang ekstensi Nuduhake. Proses batch mung kanggo album kamera Apple.

Nuduhake ngidini ngekspor foto sing diwenehi tandha banyu lan ekstensi enggo bareng video liwat email, disimpen menyang album kamera, airdrop, cetak, salinan, Instagram, Facebook, Twitter, lan sapiturute. Yen sampeyan duwe aplikasi sing diinstal ing bagean piranti menyang GoogleDrive, Dropbox, Tumblr, Pinterest, Evernote, Buffer, LinkedIn lsp. Nggunakake iOS 8 fitur extension sharing. Ekstensi enggo bareng dilebokake ing aplikasi lan ngidini nuduhake file menyang layanan kasebut. Contone, download Pinterest menyang telpon sampeyan lan saiki sampeyan bakal bisa nuduhake saka iWatermark + utawa Foto foto langsung menyang akun Pinterest. Padha karo Tumblr, Evernote lan layanan liyane sing wis nggawe aplikasi dhewe kanthi dibangun ing extension sharing.

iWatermark + Pitulung 55 iWatermark + Pitulung

Ing potret gambar ing ndhuwur, ana sawetara pilihan enggo bareng partai katelu, Instagram, Facebook, Tumblr, Pinterest, Evernote, Hootsuite, Buffer lan akeh aplikasi enggo bareng sing akeh ndhukung dhukungan ijol-ijolan info iki. Gulung nengen kanggo ndeleng liyane. Dadi, ekstensi enggo bareng kasedhiya gumantung saka aplikasi sing wis diinstal.

Kata: Ekstensi ekspor sing ilang? Yen sampeyan duwe ekstensi ekspor kaya Instagram, Tumblr, Evernote, Buffer, lsp. Lan sampeyan ora bisa ndeleng ing dhaptar banjur gulung nganti tekan sisih tengen banjur pencet lambang 'Luwih…' ing kono sampeyan bisa nguripake gunakake, pateni sing ora ana lan atur dhaptar.

Instagram - unduh aplikasi Instagram lan iWatermark + bakal ditampilake ing area nuduhake / ekspor ing ndhuwur. Motret foto persegi ing aplikasi kamera Apple. Tandha banyu ing iWatermark + banjur pilih Instagram ing area enggo bareng (ing ndhuwur) lan bakal njupuk foto sing ditandhani banyu terus menyang Instagram sing bisa ngetrapake saringan lan upload menyang Instagram. iWatermark + minangka cara paling gampang kanggo menehi watermark foto sing dituju kanggo Instagram.

MASALAH: Lembar saham 'Salin menyang Instagram' ora katon. Kita ngekspor file watermark kanthi jinis sing ana. Yen sampeyan ngimpor file .heic mula iWatermark + ngekspor file .heic watermark. 'Salin menyang Instagram' ora katon kajaba file sing diekspor yaiku .jpg.
SOLUSI: Gunakake .jpg ing kanggo ndeleng 'Salin menyang Instagram' ing lembar saham. Coba lan sampeyan bakal weruh 'Salin menyang Instagram' ana ing kana. Kita ngira Instagram bakal nganyari aplikasi kanggo ngidini panggunaan file .heic saka lembar bareng.

Nuduhake Facebook dibangun ing iOS. Kanggo Flickr, Twitter, Evernote, Tumblr, Buffer download aplikasi kasebut supaya bisa ditampilake ing wilayah sing dituduhake.

'Extension Share' ngidini aplikasi liyane nawakake opsi ekspor anyar ing iWatermark +

Kamangka 'Photo Editing Extension' sadurunge ngidini aplikasi sing nyunting foto menyang foto watermark nggunakake iWatermark +.

iWatermark + Pitulung 34 iWatermark + Pitulung ? / Babagan / Prefs

Ing kaca utama tutul? lambang ing sisih ngisor kanggo tekan navbar ing sisih ngisor:

iWatermark + Pitulung 57 iWatermark + Pitulung

  • About - perusahaan, programer, info versi, kirim menyang kanca lan rating app iki.
  • Dhukungan Tech - kepiye kontak karo saran, kewan omo lan pitakon sing durung dijawab ing pandhuan iki.
  • Gawe - Iki paling bisa ditinggalake kajaba sampeyan ora ngerti babar pisan. Tegese maca area ing ngisor iki. Yen sampeyan pengin ngowahi bali menyang setelan asli banjur pencet tombol Gawan ing sisih kiwa ndhuwur.

iWatermark + Pitulung 58 iWatermark + Pitulung

0. Gawan - Tutul iki kanggo bali menyang setelan gawan asli
1. Kualitas Pratayang Retina - iWatermark + nggunakake gambar sulih résolusi ngisor kanggo tampilan supaya luwih cepet. Nguripake setelan iki bakal menehi gambar crisper ing layar sing ndhukung nanging mbutuhake luwih akeh memori. Sanadyan setelan, urip utawa mateni, ngowahi kualitas ekspor sing mesthi kualitas paling dhuwur.
2. Mbusak Lokasi GPS - mbusak data lokasi GPS sing dipasang ing foto. Metadata GPS yaiku sing ngidini masang foto ing peta ing akeh aplikasi. Iki uga tegese yen sampeyan nuduhake foto mula masarakat bisa maca info kasebut kanggo ndeleng lokasi sampeyan. Kadang iki dadi masalah keamanan. Contone foto sing sampeyan bareng online duwe metadata GPS sing nuduhake ing Eropa wingi, tegese sampeyan ora ana ing omah sampeyan ing Iowa saiki lan dadi pencuri iki bisa uga informasi sing migunani. Yen masalah iki, pilih preferensi kasebut ing bakal mbusak kabeh data GPS saka kabeh foto sing diekspor saka iWatermark +
3. Setelan kompresi vs Kualitas - Nomer sing luwih dhuwur bakal ngekspor kualitas sing luwih dhuwur lan ukuran sing luwih gedhe. Nomer ngisor ngekspor kualitas sing luwih murah lan ukuran file sing luwih cilik. Nomer gawan menehi paling apik kalorone. iWatermark + nggunakake alat / api sing padha kanggo kompresi .jpg minangka Photoshop lan aplikasi liyane. Yen sampeyan mutusake pangowahan, priksa manawa sampeyan ngerti kompresi jpg, kualitas vs ukuran lan perdagangan sing ditindakake kanthi riset online.
4. Kancing - iki kode kepemilikan kanggo nyilikake foto kanthi visual kanthi kualitas sing paling dhuwur. Bisa mlaku kanthi apik nanging cukup alon, bisa uga luwih alon kaping pindho.
5. Tanggal File sing diekspor - iki nemtokake tanggal file ing file sing diekspor kanthi gawan padha karo file asli. Iki njaga urutan urutan.
6. Jeneng Album Kamera Ekspor - atur jeneng folder / album sing diekspor iWatermark + ing Album Kamera. Uga katon ing aplikasi Foto Apple.
7. Padhang Padhang - ganti padhang latar mburi dam ing kaca 'Canvas'.
8. Tingkat Zoom Kaca Magnifying - atur level zoom kanggo kaca pembesar ing Kanvas Page. Tutul terus kanggo ndeleng kaca sing nggedhekake. 
9. Kontras Scan Kontras - Iki ngganti rata-rata default kanggo warna piksel sing dianggep ireng utawa putih kanggo tandha banyu Tandha sing mentas digawe. Kanggo ngreset standar, tutul tombol ing sisih kiwa ndhuwur kanthi judhul 'Defaults'.
10. Muni Umpan Balik - muter swara kanggo nanggepi acara.
11. Main 'Umpan Balik Haptics' - haptis minangka geter sing kedadeyan nalika nyetel item antarmuka panganggo utawa acara kaya nuduhake. Iki nguatake rasa kontrol virtual.
12. Ngelingake Babagan Jeneng Watermark Generik - babagan nggawe tandha banyu anyar ana peringatan supaya nggawe jeneng file deskriptif. Setelan iki dipateni peringatan.
13. Gunakake Pemilih Warna Apple OS - iki ngganti antarmuka kanggo milih warna saka kita (standar) menyang Apple lan bali. 
14. Umpan Balik Tester Ekstra - Nalika setelan iki urip, nambah rincian teknologi lan foto sing wis dibukak. Hubungi Dhukungan Tech saka ndhuwur manual ing baris nav & nutul 'Dhukungan Tech'. Ngirim email kanthi cara iki mbantu programmer sing tenanan nanging rada edan kanggo debug teka-teki / misteri sing dikubur ing iOS kanggo nggawe versi iWatermark + sing luwih anyar

Jinis Watermark

iWatermark duwe 12 jinis watermark, teks, teks arc, bitmap, vector, border, signature, QR, metadata, StegoMark, ukuran ulang, filter khusus lan opsi ekspor. Kita bakal miwiti nganggo Watermark Teks lan nggunakake conto kanggo nampilake kabeh setelan.

Sadurunge nerusake, kudu dingerteni manawa saben jinis watermark duwe kaca setelan, saben jinis watermark duwe setelan lan setelan sing padha karo liyane. 'Watermark Teks' nduweni setelan paling akeh lan saengga bakal entuk panjelasan paling akeh ing sak papan.

iWatermark + Pitulung 59 iWatermark + Pitulung Tèks

Watermarks teks gampang digawe. Teks landhep kanthi ukuran apa wae lan gumantung karo font sing kasedhiya. iWatermark + menehi akses menyang 292 font sing apik.

    Conto

Kanggo miwiti, ing kaca utama, tutul lambang kiwa kiwa banjur pilih foto minangka latar mburi kanggo mbantu nggawe lan ndeleng tandha banyu sampeyan. Sawise nggawe landmark banjur bisa digunakake kanggo foto tandha banyu.

1. Tutul item Teks… ing sisih ndhuwur kaca jinis watermark (kapacak ing ngisor iki).

iWatermark + Pitulung 50 iWatermark + Pitulung

2. Iki bakal nyebabake kaca setelan Teks Watermark. Isikan jeneng lan teks.

iWatermark + Pitulung 61 iWatermark + Pitulung

3. Setelan werno abu-abu nganti tekan 'Rampung' sapisan. Sampeyan bakal nggawe setelan ing ngisor iki aktif banjur sampeyan bisa nyetel ukuran, opacity, lsp. Yen sampeyan nggepuk 'Rampung' kaping pindho, sampeyan bakal bali menyang layar utama sing bisa milih ikon setelan supaya tandha banyu kasebut bali.

Setel setelan kaya ing video iki.

Setel setelan liwat pratinjau realtime.

PENTING: Kabeh ing setelan interaktif kaya sing ditampilake ing video ing ndhuwur. Iki tegese nalika geser panggeser ukuran banjur ngalih menyang foto supaya sampeyan bisa nyeret mundur kanggo ndeleng lan milih ukuran sing pas. Tutul geser terus terus mundur nganti sampeyan ndeleng efek sing dikepengini banjur diterusake. Iki ngidini sampeyan nyetel ukuran, opacity, lsp lan ndeleng asil pangaturan sampeyan ing foto kasebut.

Setelan ing gambar ndhuwur diterangake ing heading ing ngisor iki.

    jeneng

Ketik jeneng kanggo watermark. Tombol ing sisih tengen ndhuwur bakal diganti dadi 'Ganti jeneng'. Tutul jeneng maneh kanggo rampung menehi jeneng watermark. Jeneng sing jelas lan deskriptif paling apik. Mbantu sampeyan nemokake mengko. Saiki, yen sampeyan pengin ngganti jeneng maneh, tombol ing sisih tengen ndhuwur diganti dadi 'Duplikat' lan nutul banjur bakal nggawe sampeyan duplikat watermark asli kasebut.

    Tèks

Ketik konten teks sampeyan. Supaya teks multi-baris tekan tombol 'New Line' sing katon ing ngisor iki ing sisih tengen ndhuwur keyboard. Setelan anyar sing diarani 'Alignment' bakal katon. Pilih saka Alami, Kiri, Pusat lan Kanan banjur bakal didadekake siji nalika dideleng ing foto ing layar utama. Kanggo mbusak kabeh teks klik ing lambang x ing sisih tengen kolom teks. Sisipake Tag penting ing kene kanggo sinau luwih lengkap.

iWatermark + Pitulung 62 iWatermark + Pitulung

    font 

Pilih salah siji saka akeh fonts sing kasedhiya ing iWatermark. Tèks lan font ditampilake ing pasuryan font nyata, wysiwig (apa sing dideleng iku sampeyan entuk).

iWatermark + Pitulung 63 iWatermark + Pitulung

  • Goleki font.
  • Pratinjau font langsung ing watermark sampeyan ing potret kanthi demek terus iWatermark + Pitulung 64 iWatermark + Pitulung ing sisih kiwa kiwa.
  • Font & warna sing sampeyan gunakake kabeh bisa disenengi kanthi cepet. Klik font sing disenengi sampeyan kanggo nguripake lambang biru padat banjur ngalih menyang sheet anyar lan nambah font ing kana. Tutul jantung kapan wae kanggo ndeleng favorit sampeyan.
  • Tutul lambang dadu kanggo ngganti font kanthi acak lan banjur bisa ndeleng prekara kasebut.
  • Ikon panah bali & maju nggawa sampeyan bali lan nerusake liwat fonts acak.

TIP: Gunakake kolom telusuran ing sisih ndhuwur kanggo nggoleki jeneng (luwih gampang gulung nganti 300 font) utawa jinis font kaya skrip "mono" utawa '"" lan jinis basa font kaya "India", "Rusia", "Jepang", " Korea "," Thai "lan" Arab ".

iWatermark + Pitulung 65 iWatermark + Pitulung

Yen favorit font (ing ndhuwur), dilebokake ing panel fon favorit. Iki ngidini sampeyan duwe font favorit ing tips driji. Ora luwih nggulung liwat atusan fonts.

    Size 

Tutul terus seret geser supaya entuk ukuran sing pas. Jiwit lan zoom tandha banyu ing foto uga bisa digunakake nalika sampeyan bener ing kaca utama.
TIP: Ngetik ukuran menyang lapangan ing jejere panggeser bisa menehi ukuran saka 0 nganti 150%. Dene panggeser mung ngidini nyeret antarane 0 nganti 100%. Sampeyan uga bisa ngetik angka desimal kaya 75.5 kanggo ukuran sing pas.

    Angle 

Seret panggeser kanggo muter tandha banyu. Utawa ketik kolom ing sakabehe (contone 14) utawa nomer perpuluhan (eg 14.5) ing lapangan. Sampeyan uga bisa muter tandha banyu saka kaca utama. Sijine 2 driji ing tandha banyu lan corak kanggo muter.

    Opacity

Setel opacity / transparan to watermark. Ing sisih kiwa lan opaque sisih tengen.

    Werna

Setel warna tandha banyu kanthi gampang nutul warna.

iWatermark + Pitulung 66 iWatermark + Pitulung

  • Owahi Setelan Warna - Kanggo ndeleng kabeh opsi ing ndhuwur, tutul sunting ing sisih tengen ndhuwur utawa lambang setelan ing sisih ngisor kanggo ngowahi warna. Nilai RGB utawa HSL minangka 0..255 wilangan bulat, utawa dadi 00..FF heksadesimal. (ngisor).
  • Favorit - Ing sisih ngisor tutul lambang jantung kanggo mbukak kaca favorit. Tutul sel kanggo menehi warna ing sel kasebut.
  • Dropper Mripat - Tutul lambange kanggo mbukak Kaca Kanvas lan gunakake tengah kaca pembesar kanggo milih warna ing foto sampeyan. TIP: Disaranake nggunakake iki kanggo milih warna watermark sing luwih alus. Contone foto sampeyan bisa uga katon suryo srengenge liwat segara biru kanthi gunung ing sisih tengen. sampeyan bisa milih salah sawijining warna emas ing wayah surup kanggo digunakake kanggo tandha banyu ing sisih tengen sing peteng ing gunung. Iki ngilangi ngenalake warna anyar menyang foto sing bisa ngganggu konsistensi lan integritas. Subtle apik kanggo tandha banyu. Ora prelu mripate wong.
  • Radomize - ing sisih kiwa dropper mripat ana lambang dadu. Tutul banjur entuk warna acak. Iki kaya ing kaca font sing lambang radomize nindakake perkara sing padha kajaba font.

Iki minangka video sawetara rincian kasebut.

Kata: Ana 2 pamilih warna sing diterangake ing ndhuwur lan sing katon minangka pamilih warna standar. Sing liyane bisa dideleng kanthi ngganti salah sawijining pilihan sing diarani, 'Gunakake Apple OS Color Picker'. Uripake lan baleni maneh menyang pamilih warna ing tandha banyu apa wae lan sampeyan bakal bisa ndeleng Apple sing katon ing akeh aplikasi. Pilihan sampeyan dhewe.

    efek

Ora ana - ngidini milih warna teks
Ukir lan Emboss - efek kanthi transparansi opsional. Loro-lorone nggawe tandha banyu sing apik banget.

iWatermark + Pitulung 67 iWatermark + Pitulung

Yen transparansi asil paling apik bisa digayuh nalika warna teks putih utawa diwarnai cahya. Yen teks peteng utawa ireng, sithik banget yen ana bedane ing antarane ukiran, emboss lan ora ana.

iWatermark + Pitulung 68 iWatermark + Pitulung

    Shadow

Setel warna lan opacity saka bayangan watermark.

    Efek Teks

Efek, Ngiringan utawa Emboss. Mung kasedhiya kanggo watermark Text lan Arc Text. Asil paling apik digayuh nalika warna teks putih utawa diwenehi warna cahya. Yen teks peteng utawa ireng, sithik banget yen ana bedane yen fx urip utawa ora aktif.

    Latar mburi

Pilih warna lan opacity kanggo latar mburi alun ing sekitar tandha banyu.

    posisi

Yen sampeyan pangguna wiwitan, demek banjur seret tandha banyu kanggo ngganti lokasine luwih cocog tinimbang umume, nanging posisi Posisi utawa Tile ngidini luwih tliti.

FYI: Posisi relatif ing iWatermark. Posisi kanggo obyek ditemtokake% saka sudhut. Iki tegese manawa ora ana ukuran utawa orientasi foto, sampeyan bakal entuk asil sing padha kanthi visual. Ukuran / posisi area banyu dipengaruhi dening dimensi foto. Tandha banyu bakal dipanggonke ing papan sing padha ing saben foto tanpa preduli babagan ukuran lan orientasi saben foto ing kumpulan. Conto: ing rong kumpulan, siji kurang lan resolusi dhuwur liyane, tandha banyu wates wates kira-kira 2 piksel ing ukuran foto resolusi sing kurang nalika diukur 10 piksel amba ing foto resolusi dhuwur. Iki isih fitur esensial liyane sing ndadekake iWatermark + unik lan dihargai fotografer profesional.

Posisi tandha banyu bisa diset ing 3 cara:

  1. Tutul banjur seret tandha banyu ing Kaca Canvas.
  2. Kanthi nutul teks sing disorot ngelawan tembung 'Posisi'. (Teks sisih kiwa, ndhuwur-tengen, lsp. Deleng gambar ngisor ing ngisor iki) utawa tutul kaping pindho lambang pin.
  3. Kanggo kontrol sing luwih tepat (miturut piksel) liwat tutul lokasi watermark ing Nudge ing sisih ngisor.

iWatermark + Pitulung 69 iWatermark + Pitulung

Banjur ing Kaca Canvas, sampeyan bakal bisa ndeleng iki:

iWatermark + Pitulung 70 iWatermark + Pitulung

sing banjur bisa digunakake kanggo nuding tandha banyu ing tambahan cilik.

Pinning

Nalika mindhah watermark menyang posisi sampeyan wis pin ing kana. Tandha banyu sing disematkan dirujuk ing sisih kiwa, tengah utawa tengen lan ndhuwur, tengah lan ngisor. Ing gambar ing ngisor iki watermark ana ing 'Kiri' lan 'Ndhuwur'.

setelan posisi & kothak ing iwatermark +

  • Pilih sudhut pinned. Klik ing Kiri, Tengah, utawa Tengen lan Ndhuwur, Tengah utawa Ngisor.

TIP: Posisi tandha banyu dituduhake dening lambang pin putih biru ing kaca foto pratinjau (deleng ing ngisor iki). Coba mindhah tandha banyu nganggo driji lan deleng lambang pin menyang sudhut liyane nalika nyedhaki. Tutul kaping pindho pin kanggo pindhah menyang setelan posisi.

iWatermark + Pitulung 71 iWatermark + Pitulung

    Tiling

Apa kanggo kasus khusus sing pengin dilebokake tandha banyu ing foto kanthi kaping pirang-pirang nggawe angel nyalin utawa nggunakake foto kanthi nugel. Nguripake kanthi nggeser saklar pisanan ing Position sing ditampilake ing gambar ndhuwur. Aktifake dadi ijo kanggo jubin.

Setelan kanggo jubin cukup jelas. Pindhah slider banjur pratinjau pangowahan kasebut.

  • Ukuran - nyuda / nggedhekake ukuran nampilake luwih / sithik salinan watermark kasebut ing foto.
  • Kesenjangan - kesenjangan ing antarane saben salinan.
  • Offset Horisontal - mindhah kabeh salinan nengen utawa ngiwa
  • Offset Vertical - mindhah salinan munggah utawa mudhun.
  • Angle - ngganti sudhut kabeh salinan.
  • Opacity - ngganti transparansi tandha banyu kabeh salinan.

Eksperimen karo jubin nggunakake pratayang. Biasane jubin rampung nganggo banyu 1 banyu digunakake kanggo nambah perlindungan tambahan menyang foto. Nanging, kanggo seneng-seneng, sampeyan bisa ngaktifake tandha banyu utawa 2 sing luwih akeh kanggo efek khusus.

iWatermark + Pitulung 72 iWatermark + Pitulung

Kotak ing ndhuwur nggunakake 1 Teks Watermark nanging uga bisa nggunakake Text Arcs, Graphics lan jinis watermark liyane. Dheweke bisa uga luwih subtle nalika ing ndhuwur, nanging kita pengin nggawe jubin katon kanthi ukuran sanajan cilik kanggo manual.

    Pasang ©, ™, ®

Lebokake Karakter khusus. Ing sisih ndhuwur keyboard ing setelan 'Watermark Teks' yaiku:

iWatermark + Pitulung 73 iWatermark + Pitulung

3 pertama yaiku ketik sing cukup kanggo nglebokake karakter kasebut (simbol hak cipta, merek dagang lan merek dagang).

    Lebokake Tag 

Tag migunani banget! Gunakake 'Pasang Tag' ing sisih ndhuwur keyboard (katon ing ndhuwur) kanggo nyelehake Metadata (kaya model kamera, tanggal nggawe, nomer urut-urutan, jeneng file, lokasi, lsp) saka foto utawa video kasebut menyang tandha banyu sing katon ing foto kasebut utawa video Ana sawetara conto watermark sing kasedhiya karo app nanging sampeyan bisa nggunakake iki kanggo nggawe watermark khusus kanggo nampilake macem-macem info ing foto sing bakal beda-beda gumantung karo metadata ing foto kasebut.

Kanggo nggunakake Tag tutul tombol 'Pasang Tag' sing dijupuk menyang kaca iki:Lebokake tag ing watermark ing copypaste

Ing gambar ing ndhuwur ing sisih ngisor 'Tampilake Kabeh Tag' nuduhake minangka standar. Nalika 'Mung Tag kasedhiya' dipilih mung tag sing ana ing foto sing dipilih bakal ditampilake.

Saben tag duwe format, mesthi diwiwiti% supaya program bisa ngenali manawa iki minangka tag. Ing ngisor iki label kasebut info saka metadata ing foto sing dipilih. Yen ora ana foto sing dipilih (foto sing ditampilake ing kaca kanvas) umpamane info umume generik.

Saben variabel sing nyimpen potongan metadata tartamtu saka foto. Ing kene sampeyan bisa ndemek salah sawijining variabel metadata (tag) kanggo nglebokake info foto kasebut minangka tandha teks teks. Tandha banyu teks kasebut bisa diformat lan teks liyane kanggo mbantu nggambarake lan nerangake tag kasebut.

Kanggo ndeleng iki, tutul salah siji tag ing ndhuwur banjur sampeyan duwe tandha teks kaya iki.

iWatermark + Pitulung 74 iWatermark + Pitulung

Ing conto ing ndhuwur% CAM1 minangka variabel sing nyekel info model kamera sing ditarik metu saka saben foto. 'Kamera:' mung minangka deskripsi / label kanggo info sing bakal ngetutake. Ing pirang-pirang foto saka kamera liyane sing bisa ditandhani watermark Kamera: Nikon sing pertama, Kamera: Canon ing nomer loro lan Kamera: iPhone 6 Plus ing tanggal 3.

Deleng tandha tandha banyu ing ngisor foto iki sing nuduhake Kamera sing digunakake lan info liyane.

iWatermark + Pitulung 75 iWatermark + Pitulung

Apik banget apa sing bisa nambah 3 tandha banyu lan tag kanggo foto.

TIP: Siji tag sing migunani banget yaiku% WCNT. Gunakake iki karo sekumpulan foto kanggo nempel nomer kanthi stabil ing foto. Dadi, yen sampeyan duwe 300 foto ing kumpulan lan sampeyan duwe tandha teks nganggo tag kaya iki:
Angka% WCNT saka 300
Banjur saben potret bakal ana tandha banyu sing ujar kaya Nomer 17 saka 300.

Kita terus nambah label. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan label menyang klik Teks Watermark Tekan Tag banjur deleng info ing saben tag.

TIP: Ora bisa nduwe macem-macem fonts lan ukuran font ing siji watermark teks, dadi yen sampeyan pengin nggawe loro watermark teks sing kapisah.

iWatermark + Pitulung 76 iWatermark + Pitulung Tèks Arc

Watermark Teks Arc ngasilake tandha teks banyu ing jalur sing mlengkung. Ing ngisor iki kabeh setelan, luwih akeh setelan banjur watermark liyane. Cara paling apik kanggo ngerti yaiku nyoba lan nyoba. Wis luwih akeh setelan banjur mung tandha banyu 'Teks'. Setelan tambahan kasebut diterangake ing ngisor iki.

iWatermark + Pitulung 77 iWatermark + Pitulung

Deleng panjelasan setelan teks pertama Jeneng, Teks lan Ukuran ing tandha teks teks ing ndhuwur.

    let

Nyetel papan ing antarane aksara. Mirip karo kerning nanging kerning nyetel spasi ing antarane 2 huruf tartamtu, dene 'Spacing' nambah utawa nyuda spasi ing antarane kabeh huruf kanthi merata.

    radius

Nyetel ukuran radius ing% nganti dawa horisontal utawa vertikal maksimal sing luwih cilik.

    Ukuran kanggo Cocokake

Ngowahi ukuran bunder kanthi otomatis kanthi ukuran tembung lan ukuran font.

    A menyang ∀

Geser teks.

    Angle

Seret panggeser kanggo muter teks ngubengi cincin. Utawa ketik kolom ing sakabehe (contone 14) utawa nomer perpuluhan (eg 14.5) ing lapangan.

    Bunder jero

Ngontrol werna lan opacity ing njero bunder.d

Ringkesan

Grafik Watermarks apik kanggo logo, seni lan tetandan. Gunakake logo sampeyan utawa grafis nanging kudu format grafis khusus sing diarani .png kanthi latar mburi transparan. Tandha tandha, simbol lan grafis liyane sing kalebu latar mburi transparan lan file .png. Iki tegese sanajan grafis persegi mung teken sing ditampilake lan sing dudu tandha transparan ngidini foto latar mburi ditampilake. Format file kanggo nindakake iki diarani .png kanthi transparansi lan ngidini latar mburi watermark transparan (a .jpg ora ngidini transparansi iki, .png kudu digunakake).

Ing ngisor iki sampeyan bakal sinau babagan ngimpor png & cara nggawe file PNG.

Q: Napa nggunakake .png kanthi transparan kanggo watermark logo ing foto?

1. Bener  iWatermark + Pitulung 79 iWatermark + Pitulung.png karo Transparan
2. WRONG     iWatermark + Pitulung 80 iWatermark + PitulungLatar mburi putih disebabake nggunakake:
a) .png tanpa transparansi utawa
b) .jpg

A: Loro grafis cap ing ndhuwur yaiku persegi.

  1. Logo cap, yaiku PNG kanthi transparansi. PNG iki nduweni wilayah sing transparan, saéngga cap katon diubengi mung latar mburi.
  2. Iki grafis sing padha nanging jpg utawa .png tanpa transparansi kaya kothak putih nuduhake latar mburi perangko kapindho.

Priksa metu FAQ (ngisor) utawa Google 'png' lan 'transparansi' kanggo sinau luwih lengkap babagan nggawe file .png kanthi transparansi.
Nggawe Watermark / Logo Watermark kaya nggawe Tandha Watermark. Bentenane mung kita ngimpor grafis khusus.

Nransfer logo sampeyan menyang iOS

Q: Kepiye cara ngimpor logo / grafis saka piranti utawa web menyang aplikasi Foto Apple ing iPhone / iPad?
A: Ana sawetara cara kanggo ngimpor file nanging mung nggunakake salah sawijine.

  • Email (paling gampang) - logo email utawa grafis dhewe. Banjur bukak email kasebut ing piranti seluler sampeyan banjur klik terus file sing dipasang kanggo nyimpen menyang Album Kamera piranti. 
  • Airdrop Apple - yen sampeyan wis ngerti, Airdrop bisa digunakake kanggo ngimpor logo / grafis menyang iPhone / iPad. Info ing Airdrop ing Mac. Info nggunakake Airdrop ing iPhone / iPad. Kanggo nuduhake logo png saka Mac kanggo iOS, terus tombol kontrol banjur tutul file logo lan ing panemune ing Mac lan menu gulung mudhun. Ing menu iki pilih Nuduhake lan ing menu molor sabanjure pilih Airdrop. Nalika Airdrop katon sawise sawetara utawa loro kudu nuduhake piranti iOS sampeyan, klik sapisan lan bakal nuduhake kemajuan ngirim file lan bip ing pungkasan. Yen ora ana piranti iOS, mula Priksa Airplay diaktifake piranti iOS sampeyan.
  • Saka iPhone / iPad utawa Mac sampeyan bisa Nyalin & Tempel grafis langsung menyang Watermark Grafis.
  • Tandha Tandha Scan (kaya angel) - bisa digunakake kanggo ngimpor teken utawa pindai ing gambar. Yen sampeyan duwe subjek sing peteng (kayata teken) lan latar mburi putih sing resik lan resik. Nggunakake kamera kanggo mindhai logo ing kertas lan ngasilake file PNG. Nggunakake kriya asli bakal dadi résolusi sing luwih dhuwur. Lunga ing kene kanggo sinau maneh.

Kata: Aja nggunakake Album sing Dituduhake iCloud kanggo ngimpor .png / logo. iCloud ngganti file png dadi jpg. Kurang transparansi saiki bakal ana kothak putih lan ora bisa digunakake minangka logo. Iki minangka bug sing dilaporake ing Album Shared iCloud Apple.

Kata: Susah kanggo nemtokake ing piranti iOS yen file kasebut .png utawa ora. Dadi, kita nggawe cara sing gampang. Nalika nggawe tandha banyu Bitmap / Logo nalika ngeklik tombol 'Pilih' sampeyan bakal weruh gambar cilik foto, ing sisih ndhuwur tengen ana lambang i karo bunder iWatermark + Pitulung 81 iWatermark + Pitulung Tutul banjur bakal overlay gambar cilik kanthi jinis file, résolusi, ukuran lan tanggal / wektu nggawe. Banget Handy

Gawe Watermark / Logo Watermark

  1. Bukak Kaca Watermarks, pilih 'Gawe Watermark Anyar' banjur pilih 'Bitmap Graphic'. Saiki ing setelan 'Bitmap Graphic' ana 2 tombol:
  2. 'Pilih' sing ngidini sampeyan milih logo saka album kamera utawa
  3. 'Tempel' sing ngidini sampeyan nempelake barang sing wis disalin ing papan liya.
  4. Pindhah menyang Halaman Setelan kanggo tandha banyu iki lan ganti rasa sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake grafis utawa foto apa wae, nanging 99% wektu kanthi grafis .png kanthi transparansi bakal dadi sing dikarepake kanggo watermark. Kabeh conto grafis ing iWatermark yaiku .png kanthi transparan.

Q: Napa aku entuk lambang tandha peringatan ing sisih kiwa tombol 'Pilih' (gambar ing ngisor iki)?

iWatermark + Pitulung 82 iWatermark + Pitulung

A: Tutul ing lambang peringatan ing sisih kiwa Jeneng utawa Grafis (ing layar ndhuwur) bakal nyritakake masalah lan solusi kasebut.

Q: Kepiye carane nggawe format grafis (transparan .png) dadi watermark?
A: Umume wong njaluk saka desainer utawa nggawe dhewe. Google kanggo 'kepiye nggawe logo?' utawa 'kepiye cara nggawe logo png kanthi transparansi?'

Q: Napa aku njaluk kothak putih, alun-alun, persegi sekelompok logo?
A: Tegese sampeyan duwe jpg dudu png. Mangga maca kabeh ing ndhuwur.

iWatermark + Pitulung 83 iWatermark + Pitulung

    Pick 

Ngidini milih grafis saka Album Kamera ing piranti sampeyan. Gambar sing diformat .png paling apik amarga dawane wilayah sing transparan. Pilih nuduhake kabeh item ing album kamera sampeyan. Deleng ing ndhuwur Q&A Kepiye cara ngimpor logo.

    tempel

Gambar .png yen sampeyan ana ing clipboard. Sampeyan bisa nyalin aplikasi liyane (kaya Email utawa Foto) banjur tempel ing kene.

    Size

100% tegese jembar utawa paling dhuwur sing paling minimal.
TIP - Seret saka 1 nganti 100% kaya sing wis dijelasake ing ndhuwur, nanging sampeyan bisa ngetik 1 nganti 300. Sampeyan uga bisa ngetik angka desimal kaya 105.5 kanggo ukuran sing pas.

    mirror

Pangilon kanthi horisontal lan / utawa pangilon kanthi vertikal. Tutul terus kanggo ndeleng pratinjau.

    Tint

Ngganti warna isi grafis, kaya logo sampeyan, saka warna apa wae sing pengin. Iki bisa uga gampang dienggo nggawe grafis cocog karo warna ing foto.

Opacity lan Shadow kerjo kaya sing diterangake ing ndhuwur Watermark Text.

Sawise sampeyan tekan 'Rampung' kabeh kontrol liyane kasedhiya lan diterangno ing ndhuwur ing Nggawe Watermark Teks.

iWatermark + Pitulung 84 iWatermark + Pitulung Vector

Watermark Vector adhedhasar perwakilan matematika gambar. Vektor nggunakake poin, garis, kurva lan primitif grafis liyane ing grafis. Iki tegese ora kaya grafik bitmap sing bisa katon blocky kanthi ukuran sing beda vektor katon sampurna ing kabeh ukuran.

iWatermark + nduwe perpustakaan vektor SVG sing dibangun banget. SVG minangka format tartamtu kanggo vektor.

iWatermark + Pitulung 85 iWatermark + Pitulung

Ing ndhuwur minangka conto nggunakake grafis vektor SVG (rubah), metadata (ora katon) lan 2 watermark teks (Ora ana udan… Fox Photography).
PENTING: Watermarks subtle biasane paling apik. Nanging ing gambar cilik iki, kudu nggunakake watermarks kontras sing dhuwur supaya bisa katon kanggo gambar ukuran cilik ing manual iki. Ing versi gedhe saka foto iki yen Fox lan Logo tinimbang putih minangka salah sawijining warna ing foto, kaya ijo utawa coklat, mula bakal digabung menyang foto kasebut lan isih bisa dingerteni. Keputusan kanggo watermark kanthi kontras sing kuwat utawa alus kabeh gumantung karo kekarepan sampeyan.

iWatermark + Pitulung 86 iWatermark + Pitulung Border

Tipe liya sing migunani yaiku Watermark Border. Uga nggunakake seni seni seni SVG (sampurna ing kabeh ukuran) kanggo nggambar wates ing foto wutuh lan uga scroll scroll ing pojok. Gunakake Pick sing kapacak ing ngisor iki kanggo milih grafis ing perpustakaan tapel wates. Wates duwe setelan khusus sing diarani:

    Inset

banjur masang wates ing jarak sing sampeyan aturake.

watermark vektor kanggo Android lan ios

Sampeyan bisa nggunakake wates kanggo nyorot wong sing khusus. 🙂

Watermark Vector kanggo Android lan ios

iWatermark + Pitulung 87 iWatermark + Pitulung QR-Kode

Kode QR (sing diarani "Response Cepet") yaiku kode bar sing bisa diwaca sel telpon sing bisa nyimpen URL situs web, teks kosong, nomer telpon, alamat email lan akeh data alfanumerik liyane nganti 4296 karakter. QR bisa nggawe tandha banyu gedhe.

Gambar conto QR ing ngisor iki ngemot url situs web kita, https://plumamazing.com. Aplikasi kamera ing iOS (ing iOS) lan aplikasi kamera murni ing Android bisa mindhai lan tumindak info ing kode QR. Uga ana akeh aplikasi pemindai QR liyane sing kasedhiya ing toko app. Pindai kode QR ing ngisor iki lan sampeyan bisa milih mbukak situs kanthi otomatis. Sampeyan bisa nggawe siji kanggo situs utawa kaca apa wae kanthi info sing pengin ditampilake.

Watermark kode qr kanggo ios lan Android

Tuladha panggunaan. QR bisa migunani minangka tandha banyu ing foto lan grafis liyane sing bisa ngemot jeneng, email, url kanggo nggawa wong-wong menyang situs sampeyan utawa info liyane gumantung saka kreativitas sampeyan.

1. Sapa sing bisa duwe tandha banyu QR kanggo foto lan saben QR bisa nyebabake kaca web dhewe kanthi informasi babagan lokasi, kondhisi, rega, lsp.

2. Tandhesake foto nganggo QR sing ngemot url, email, hak cipta lan info liyane. Apik kanggo njaga sambungan sampeyan karo foto kanggo Facebook, Twitter lan media sosial liyane. Yen sampeyan ngunggah foto menyang situs media sosial, asring mbusak metadata. Situs sosial ora ngilangi tandha banyu sing katon kaya teks, tandha, grafis utawa QR.

3. Gawe video instruksional menyang Vimeo, YouTube, lan sapiturute utawa situs sampeyan. Sijine link langsung menyang video sampeyan menyang QR. Goleki sawetara kertas kanggo nyithak stiker lan cetak kode QR iki. Saiki tampik kode QR iki menyang manual. Yen pangguna mbutuhake pitulung luwih visual bisa mindhai QR supaya langsung menyang video kasebut.

Gawe Watermark QR-Code!

Saka kaca 'Watermark Anyar' pilih 'QR-Code…'. Wenehi jeneng banjur selaras karo selera. Elinga yen sampeyan nyuda ukuran lan opacity bisa uga angel kanggo scanner maca kabeh info. Eksprimen lan waca luwih lengkap babagan QR ing web kanggo info lengkap.

Watermark kode qr kanggo Android lan ios

TIP: Klik ing kene kanggo menehi katrangan lengkap babagan QR Code lan gampang diwaca

iWatermark + Pitulung 88 iWatermark + Pitulung  Signature

Tandatangan (saka basa Latin: signare, "kanggo mlebu") minangka gambaran tulisan tangan (lan asring digawanake) jeneng wong yen wong nulis ing dokumen minangka bukti identitas lan maksud. Tandatangan minangka simbolis saka pangripta karya. Akeh seniman terkenal (Claude Monet, Albrecht Durer, Henri de Toulouse-Lautrec, Salvador Dalí, Johannes Vermeer, Wassily Kandinsky, Joan Miró, Henri Matisse, Henri Rousseau, Maxfield Parrish lan liya-liyane) mlebu karya kasebut. Aja nganti ana sing ngandhani, tandatangan bisa nggawe tandha banyu klasik.

Tandha tandha banyu kanggo Android lan ios

'Tandha Tandha Tandha' bisa digawe kanthi 'Scan Signature' utawa grafis (file .png transparan) sing sampeyan lebokake. Grafis kanthi kontras dhuwur kayata teken ing endi tinta saka pena ireng utawa paling ora peteng lan latar mburi putih bisa digunakake kanthi apik.

Gawe Watermark Signature!

3 cara input tandha lan gunakake tandha banyu.

tandha tandha banyu kanggo Android lan ios

    1. Scan

Entuk lembaran kertas putih sing ora terang, pena tinta utawa tajam sing gelap lan tulisen tandha tangan sampeyan ing tengah. Cetakan lembaran iki merata rada tanpa bayangan.

Saka kaca 'Watermark Anyar' klik 'Scan Signature' kanggo ndeleng kaca iki.

Klik tombol 'Scan Signature', sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang kamera sing bisa njupuk pindai / foto teken sampeyan. Iki bisa uga butuh sawetara upaya kanggo nyoba.

Kontras Scan - Dadi master Jedi nyetel kekuwatan cahya lan peteng ing jagad iki. Iki minangka setelan sing paling penting kanggo nyetel supaya sampeyan mung teken lan mbusak bayangan utawa kisut ing kertas. Putih bakal dicopot lan mung bit tinta peteng sing isih ana ing file .png sing digawe saka teken sampeyan.

    2. Pilih

Entuk tandha saka Album Foto. Sampeyan bisa uga wis digawe scanner ing scanner liyane utawa cara liya sing bisa ngimpor menyang Foto Foto banjur info iWatermark.

    3. Gambar

Klik tombol 'Gambar' ing ndhuwur kanggo nulis tangan ing teken nggunakake driji. Pencet terus "kanvas teken kothak" kanthi sawetara detik, nganti kanvas nuduhake garis biru ing saubengé, banjur miwiti tondo asto teken nganggo driji utawa nganggo potlot Apple.

Kabeh setelan liyane diterangake ing 'Watermark Teks' ing ndhuwur.

Saiki sampeyan bisa mlebu foto smartphone lan gambar seni kanthi gampang sadurunge nempatake ing facebook, twitter lan instagram, lsp.

Nempelake tandha tekat ing foto yaiku salah sawijining cara sing apik kanggo menehi tandha marang para pamirsa sing wis digawe lan kanthi mangkono njaga sambungan menyang foto sampeyan utamane yen wis sumebar.

iWatermark + Pitulung 89 iWatermark + Pitulung Metadata

Kata: Watesan 1 Metadata watemark saben foto.

Ana luwih saka mripat ing file gambar foto digital. File foto ora mung bisa nyimpen data gambar nanging uga informasi babagan gambar lan sing diarani 'Metadata'. File foto bisa kalebu kelas teknis, deskriptif lan administratif metadata saka sawetara jinis kanthi jeneng kaya EXIF, TIFF, IPTC, lsp. Sampeyan bisa google kanggo info lengkap. Sing penting yaiku iWatermark + ndhukung metadata minangka jinis watermark. Iki tegese sampeyan bisa nggawe tandha banyu sing nambah jeneng, judhul, hak cipta, lsp ing njero file foto minangka metadata. Iki minangka lapisan keamanan liyane lan cara kanggo ngesyahke yen foto sampeyan duwe.

Ing iWatermark, sampeyan bisa nindakake 3 perkara penting kanthi metadata:

1. Tambah metadata sing ora katon menyang foto kanthi tandha banyu.
2. Nambah tandha banyu sing katon sing nampilake metadata sing dicithak ing foto.
3. Deleng metadata foto.

Gawe Watermark Metadata!
1. Kanggo nambah tandha banyu metadata sing ora katon diwiwiti saka kaca 'Watermark Anyar' pilih 'Metadata…' lan sampeyan bakal bisa ndeleng kaca iki:

watermark data meta kanggo Android lan ios

Ing kene sampeyan bisa nambah nitahake foto lan sing duwe hak cipta. Ketik tembung kunci kanggo mbantu nemokake foto kasebut ing ngarep yen sampeyan nggunakake Lampu utawa Picasa. Kolom komentar yaiku kanggo apa wae sing pengin ditambahake.

iWatermark + Pitulung 90 iWatermark + Pitulung Stego

PENTING: Mung 1 StegoMark sing diijini saben foto sing bisa.

StegoMark minangka implementasi tandha steganografis pisanan kanggo fotografi lan mung kasedhiya ing iWatermark. Steganografi ngrujuk marang proses apa wae data ing data gambar foto nyata.

StegoMark amarga nggabungake Steganografi, sing asring diarani Stego kanggo cendhak lan Mark saka tembung Watermark. StegoMarks nggunakake algoritma khusus sing dirancang ing Plum Amazing. Enkoding khusus iki nggawe data sing meh mokal kanggo nemtokake tanpa iWatermark. Yen ora ana sandhi banjur salinan salinan iWatermark bisa mbukak teks sing didhelikake. Yen ana sandhi banjur mung wong sing nganggo sandhi lan iWatermark bisa mbukak teks sing didhelikake.

Salah siji cara kanggo nggunakake StegoMark yaiku nampilake email utawa bisnis url menyang foto. Iki bebarengan karo Metadata lan tandha banyu sing katon menehi proteksi lapisan beda kanggo kapercayan sampeyan lan nempel menyang foto. Saben lapisan watermark sing kapisah bakal nolak kanthi macem-macem cara sing bisa ditindakake menyang foto kaya potongan, resimpen, ganti jeneng, lan sapiturute kanggo njaga informasi kepemilikan.

Nggawe StegoMark

Kanggo miwiti mbukak kaca 'Watermark Anyar' banjur pilih 'StegoMark…' lan sampeyan bakal bisa ndeleng kaca iki:

iWatermark + Pitulung 91 iWatermark + Pitulung

Kanggo 'Jeneng' sijine jeneng deskriptif sing apik kanggo StegoMark iki

Ing 'Pesen Hidden' lebokake teks sing pengin sampeyan lebokake ing data gambar.

Nganggo sandhi ora ana sing nganggo iWatermark + bisa maca pesen kasebut nanging ora ana wong liya.

Ketik sandhi kanggo privasi luwih sing ateges wong sing sandhi lan iWatermark + bisa maca pesen teks kasebut.

Sawise rampung, ekspor foto StegoMark'ed. Priksa bagean sabanjure 'Maca StegoMark' kanggo ndeleng babagan ndeleng info sing didhelikake.

Maca StegoMark

Kanggo maca StegoMark, bukak dhisik foto watermark StegoMark sing diekspor saka tombol 'Open Photo' ing iWatermark +.

Banjur menyang i kanthi lambang bunder ing sauntaré nav nav. iWatermark + Pitulung 34 iWatermark + Pitulung Tutul kanggo ndeleng info ing foto iki, klik tab 'StegoMark' kaya sing katon ing ngisor iki. Ketik sandhi yen sampeyan duwe banjur pencet tombol ndeteksi kanggo ndeleng pesen sing didhelikake katon ing kothak ing sisih tengen.

iWatermark + Pitulung 93 iWatermark + Pitulung

PENTING: Mung 1 StegoMark saben foto.
25 karakter utawa kurang (disaranake) ing StegoMark ngidini paling tahan nalika disimpen / recompressing foto banyu .JPG. Nganti 80 bisa digunakake, nanging bakal nuwuhake daya tahan pesen kasebut. Elinga, sampeyan bisa nggunakake URL sing luwih cendhek kanggo nggawe URL luwih cilik kanggo nampilake.

Kanggo Maca StegoMark Klik kene

iWatermark + Pitulung 94 iWatermark + Pitulung Ngowahi ukuran

PENTING: Nalika watermark Resize aktif, "garis garis putus" ing sakubenge foto ditampilake kanthi warna ijo (ora biru kaya biasane) kanggo ngelingake sampeyan Owahi ukuran lagi digunakake. Uga mung 1 ukuran watermark sing diidini sekaligus. Yen sampeyan milih sing anyar, sing lawas bakal dipateni.

Kita nimbang Ngowahi ukuran banyu amarga kabeh sing sampeyan lakoni kanggo ngatur foto nggawe awake dhewe luwih apik. Pilihan kesenian sampeyan bisa nggawe foto kanthi identitas. Foto Instagram dudu sing pertama dadi alun-alun, nanging Instagram kanthi efektif, nggawe foto alun lan video kanthi gaya. Bisa uga, mengko, ukuran lan wangun liyane bakal digawe misuwur dening seniman liyane.

Ubah ukuran minangka watermark ngidini Instagrammers mriksa centhang lan output ukuran 'Instagram' kanthi cepet menyang Instagram lan jaringan sosial liyane. Mula akeh sing rumangsa iWatermark + minangka aplikasi sing penting kanggo Instagram.

Ing ngisor iki foto sing wis diowahi ing pirang-pirang gambar, kanthi saben gambar sing nuduhake setelan ukuran sing kanggo foto kasebut.

Gambar Asli Ora Diowahi

iWatermark + Pitulung 95 iWatermark + Pitulung

Kita nggabungake Aspect Fit lan Aspect Isi item sing kapisah ing antarmuka menyang siji item sing diarani zoom. Kabeh kontrol saiki kalebu zoom ngidini sampeyan nggunakake pratinjau langsung kanggo entuk 'aran' apa sing pengin dideleng kanggo output.

Kabar nalika nyeret manawa kunci kontrol Zoom menyang lan nampilake Aspect Fit ing 0% Zoom lan Aspect Isi ing 100% Zoom. Iki ditindakake kanggo luwih gampang.

iWatermark + Pitulung 96 iWatermark + Pitulung

iWatermark + Pitulung 97 iWatermark + Pitulung Filter Filter

Cara liya kanggo watermark a yaiku menehi gaya kabeh foto. Filter sing Disesuaikan ndadekke Akeh filter kanthi pilihan akeh. Sayange, kita ora bisa nerangake kabeh ing kene. Disaranake eksperimen (muter-muter) kanthi siji filter kaya 'Pixelate' kanggo menehi perasaan babagan kerjane. Sawise sampeyan duwe filter kanthi setelan tartamtu sing sampeyan simpen minangka watermark kanthi jeneng deskriptif supaya sampeyan bisa nemokake lan nggunakake ing mbesuk. Sampeyan bisa menehi jeneng filter kanggo seniman sing menehi inspirasi. Filter 'Van Gogh' bisa nggawe warna luwih sregep lan nambah swirl. Filter 'Ansel Adams' bisa nggawe foto ireng lan putih, nambah kontras lan nambah ketajaman. Jeneng sing cocog bakal mbantu sampeyan bali menyang kombinasi setelan sing sampeyan temokake lan disimpen.

Filter-filter ing iWatermark adhedhasar gambar Teknologi inti sing digawe Apple. Link iki duwe katrangan teknis, rincian setelan lan foto sing nuduhake pangowahan sing bisa diasilake. Klik ing kene kanggo referensi definitif.

ikon pilihan ekspor Pilihan Ekspor

Tandha banyu iki ditambahake yen sampeyan pengin ngowahi format saka media input. Contone foto input ing format .heic lan sampeyan pengin output ing .jpg utawa sampeyan duwe video .mov lan sampeyan pengin ngekspor video sing diwenehi watermark minangka .mp4.

Umume wong. Tanpa tandha banyu 'Pilihan Ekspor' iWatermark + mesthi diekspor saka format file input menyang output format sing padha persis kanthi otomatis. Format input nemtokake format output. Saiki, kanthi tandha banyu iki, sampeyan bisa ngowahi format output dadi macem-macem format.

Iki kaya apa rupane:
tangkapan layar pilihan ekspor

Kanggo digunakake, wenehi jeneng luwih dhisik, yen sampeyan bakal weruh tandha peringatan kuning kaya ing gambar ing ndhuwur. Sampeyan bisa menehi jeneng deskriptif kaya 'Ekspor Foto menyang PNG utawa Video menyang MP4'. Yen sampeyan nggunakake foto kanggo milih format file sing diekspor sing pengin. Tutul panah kanggo maju bali ing jejere 'Format File Foto' ing ndhuwur. Saiki yen pengin format output foto dadi .png pilih watermark iki saliyane kanggo wong liya sing pengin digunakake.

Pilihan liyane yaiku:

  • Copot Metadata Lokasi GPS - ora bakal ana data GPS ing foto sing ditandhani banyu
  • Copot ALL Metadata - mbusak kabeh EXIF, IPTC, GPS lan metadata liyane.
  • Tetep Tanggal Diowahi - nalika tetep tetep tanggal sing diowahi kaya ing foto asli. Yen mati, ganti tanggal sing diowahi dadi tanggal saiki.
  • Tetep Tanggal Digawe - nalika tetep tetep tanggal sing digawe kaya ing foto asli. Yen mati, ganti tanggal sing digawe dadi tanggal saiki.

Setelan ing gambar ing ndhuwur minangka cara sing umume diaturake wong.

Opsi format ekspor:

  • Foto - Default (Asli) *, HEIC, JPEG, PNG, lan GIF.
  • Video - Default (Asli) *, MOV, M4V lan MP4.

* Default (Asli) tegese standar ekspor kanggo format input apa wae. Iki cara kerja iWatermark + wiwit digawe. Sampeyan ora prelu nggunakake 'Pilihan Ekspor' supaya foto sing diwenehi watermark duwe format sing padha karo foto asli.

Pangolahan taruhan

Pisanan, kanggo milih kumpulan 2 utawa luwih foto, tutul tombol 'Spilih Foto (karo info)' ing ngisor iki banjur pilih foto sampeyan.

iWatermark + Pitulung 31 iWatermark + Pitulung

Yen perlu, tutul kene kanggo maca babagan area media impor ing manual. Banjur pilih watermark sing pengin digunakake banjur miwiti ekspor kanthi nutul lambang 'Share' ing garis navigasi ing sisih tengen ngisor. Tutul 'Simpen Gambar' sing sijine kabeh foto watermarked ing album kamera Apple Photos. Proses batch ora bisa ditindakake kanthi ekspor langsung menyang media sosial kaya Facebook, Twitter, lan liya-liyane. Sawise foto pisanan rampung diwenehi watermark, sampeyan bakal entuk dialog iki (ing ngisor).

TIP: Gunakake 'Pilih Foto (kanthi info)' kanggo milih macem-macem gambar: tutul banjur gambar banjur bukak foto pungkasan banjur tutul kaping pindho kanggo milih kabeh foto saka siji sing pertama sing nutul menyang tutul kaping pindho.

iWatermark + Pitulung 98 iWatermark + Pitulung

Milih "Batch Process All" ngidini iWatermark + njupuk, tandha banyu, lan ngekspor kabeh foto tanpa intervensi pangguna.

PENTING: Amarga watesan API Apple, pamrosesan batch, tanpa intervensi, bisa digunakake kanggo Apple Camera Roll. Ngekspor pirang-pirang foto menyang Facebook, Twitter, Dropbox, lan liya-liyane mung bisa dirampungake kanthi runtut, siji-siji.

Ekstensi

iWatermark + bisa digunakake ing Foto Apple minangka ekstensi panyuntingan.

Kanggo digunakake ing Apple Photos

  1. Bukak app Apple Photo menyang foto.
  2. Ing sisih tengen ndhuwur tunyuk foto, 'Sunting' (screenshot ing ngisor).
    iWatermark + Pitulung 99 iWatermark + Pitulung
  3. Ing kaca sabanjure ana lambang 3 titik ing sisih tengen ndhuwur. Tutul (gambar ing ngisor iki).
    iWatermark + Pitulung 100 iWatermark + Pitulung
  4. A kaca minger munggah lan katon kaya iki. Tutul iWatermark +. Yen sampeyan ora ndeleng, tutul item liyane lan temokake iWatermark utawa aplikasi liyane sing nyunting foto ing kana. 
    iWatermark + Pitulung 101 iWatermark + Pitulung
  5. Banjur sampeyan bakal bisa ndeleng foto sampeyan nganggo tandha banyu sing sampeyan pilih ing iWatermark + lan 'Batal' ing sisih kiwa ndhuwur lan 'Rampung' ing sisih tengen ndhuwur.

    Sawise rampung, bali menyang kaca Sunting ing app Foto Apple lan sampeyan bakal weruh tandha banyu wis ditrapake. Sampeyan bisa nerusake nyunting ing kana lan rampung lan foto sing dilapisi watermark yaiku sing sampeyan deleng ing album kamera sampeyan.
    *Yen sampeyan pengin bali menyang tutul asli ing 'Sunting' maneh lan ing kana sampeyan bisa nutul tombol bali lan kabeh suntingan, watermarks lan karya rampung diganti dening asli sapisan maneh.

Sawetara poin ing ekstensi.

° Kanggo nggunakake ekstensi iWatermark + bisa mbukak utawa ditutup ora masalah.
° Extension duwe kabisan winates dibandhingake ing app iWatermark lengkap.
° Apa wae watermark utawa watermark sing dipilih ing iWatermark apa sing bakal dideleng lan digunakake.
° Kanggo ngganti tandha banyu sing digunakake ekstensi menyang iWatermark + tutul banjur pilih tandha banyu sing pengin digunakake.
° Ciwit / zoom, rotasi, ganti lokasi tandha banyu bisa digunakake.
° Ing panel ekstensi sing katon ing ndhuwur, sampeyan bisa ngatur maneh kanthi nyeret lambang menyang posisi anyar adhedhasar panggunaan. Uga lambang pungkasan ing sisih tengen dhaptar kasebut diarani 'Luwih' sing duwe lambang 3 titik, klik lambang kasebut kanggo ndeleng kaca anyar sing nuduhake kabeh ekstensi sing kasedhiya. Ing kene sampeyan bisa ngatur maneh ekstensi menyang prioritas lan mateni sing ora digunakake.

TIP: Minangka app iWatermark nduplikasi foto asli, menehi tandha banyu duplikat lan disimpen ing Album Kamera lan kanthi gampang ing Album iWatermark. iWatermark ora tau ngowahi asline. Minangka ekstensi sing digunakake ing aplikasi Foto Apple, iWatermark watermarks nanging tabungan ditangani dening aplikasi Apple Photos. Aplikasi Foto nyimpen kabeh pangowahan menyang foto ing foto kasebut, mula tandha banyu lan pangowahan liyane disimpen dadi lapisan. Yen sampeyan pengin nyopot, pencet Owahi maneh banjur pencet Baleni maneh menyang foto asli.

FAQ

iWatermark Versi

Q: Apa bedane iWatermark + Gratis utawa Lite lan iWatermark +?
A: Padha persis kajaba iWatermark + Gratis utawa Lite menehi tandha banyu cilik sing ujar 'Digawe nganggo iWatermark + Lite' ing sisih ndhuwur saben foto sing diekspor. Akeh sing bakal nemokake iki nyukupi kabutuhan watermarking utawa paling ora ngidini nyoba app kanthi lengkap. Yen ora, upgrade menyang versi biasa sing ngilangi watermark kasebut. Ing versi Gratis / Lite, tombol kanggo nganyarke menyang versi biasa ana ing kaca utama. Nganyarke ndhukung evolusi iWatermark +.

Q: Apa bedane iWatermark + lan versi desktop kanggo Mac / Win?
A: Komputer desktop duwe pemroses sing luwih cepet lan memori liyane, saengga bisa ngatasi foto sing resolusi sing luwih dhuwur. Versi desktop luwih gampang digunakake ing kumpulan foto gedhe. Versi desktop minangka link liya ing alur kerja fotografer. Versi iPhone / iPad dirancang kanggo ngidini sampeyan nggunakake sentuhan kanggo ngganti macem-macem paramèter. Kaloro dirancang kanggo cocog karo hardware. Kanggo info liyane tutul kene iWatermark kanggo Mac lan iWatermark kanggo Win. Kanthi tautan iki, sampeyan entuk 30% kanggo salah siji utawa sampeyan bisa nduwe piranti lunak Mac kaya iClock (pengganti produktivitas sing disaranake banget kanggo jam Apple menubar). Iki minangka link sing bakal nggawe kupon 30% mati ing cart sampeyan. Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon. Situs kita yaiku Plum Sange.

Masalah / Kasalahan

Q: Napa logoku ditampilake minangka kothak putih / persegi / alun / latar mburi, tinimbang duwe bagean transparan.
A: Iku tegese sampeyan nggunakake jpg tinimbang PNG kanthi transparan. Kanggo sinau luwih lengkap babagan Go 'Nggawe 'Bitmap / Watermark Logo'.

MASALAH: Masalah sing dialami sawetara pangguna pungkasane duwe panjelasan. Pangguna bakal nyelehake file logo (nganggo gambar transparan) ing piranti iOS. Ing iWatermark, dheweke bakal ngimpor file kasebut lan logo bakal ditampilake minangka kothak putih tanpa transparan sing nuduhake latar mburi.
SOLUSI: Pangguna, Mark Craddock, nemokake manawa kedadeyan kasebut yen file PNG dilebokake ing Album Apple iCloud Shared, bakal metu jpg sing ora nduweni transparansi sing dibutuhake logo. Ngatasi solusi: Aja nggunakake Album sing Dituduhake Apple iCloud. Yen sampeyan pengin nggunakake logo / png kanthi transparansi mesthi pindhah menyang piranti kanthi nggunakake email utawa airdrop. 

Q: Aku nemoni kacilakan, beku utawa pesen kesalahan apa sing aku lakoni.
A: Kacilakan nanging kacilakan bisa kedadeyan amarga ana ing ngisor iki. Gunakake solusi kanggo saben 5 masalah kanggo ndandani.

1. masalah: Salah karo OS telpon.
solusi: Priksa manawa sampeyan duwe versi iWatermark + lan iOS paling anyar. Wiwiti maneh telpon kanggo mulihake menyang status gawan. 
2. masalah: App kasebut rusak amarga download ala.
solusi: Ngundhuh app maneh saka app store.
3. masalah: Foto resolusi dhuwur nggunakake memori sing luwih akeh tinimbang kasedhiya.
S solusi: Kanggo nyoba nggunakake foto iPhone / iPad biasa dhisik. Foto SLR ing ngisor 10 megs mesthine bisa digunakake, potret SLR 10 megs utawa luwih bisa uga ora bisa digunakake. IPad Pro anyar sing dirilis April 2021 duwe luwih akeh memori, 8 utawa 16 GB, banjur iPads utawa iPhone, mula kudu bisa ngatasi foto sing luwih gedhe. Apa sing bisa ditindakake iWatermark + gumantung saka piranti lunak iOS lan hardware iPhone / iPad. Foto SLR bisa uga nyebabake watesan gumantung saka ukuran foto lan hardware iOS sampeyan. iWatermark + bisa digunakake ing foto sing luwih gedhe sadurunge, nanging elinga watesan memori ing piranti iOS, iPad Pro beda karo iPhone 4s, lsp. Eksperimen.
4. masalah: Ora cukup memori ing piranti.
solusi: Mung mbusak podcast, video utawa konten sementara liyane. Priksa manawa sampeyan duwe paling ora memori memori ing piranti sampeyan. 
5. masalah: Watermarks nggunakake memori sing kakehan.
solusi: Pateni kabeh watermarks. Banjur nguripake siji-siji. Gunakake tandha banyu sing luwih sithik lan gunakake tandha banyu sing mbutuhake memori kurang. 'Filter Khusus' lan 'Bates' ing urutan kasebut minangka hogs memory, ati-ati nggunakake iki. Sampeyan uga bisa njupuk aplikasi liyane saka multi-tasker supaya luwih kasedhiya memori (RAM).
6. masalah: Foto tartamtu ora bakal menehi watermark utawa menehi kesalahan.
solusi: Kirim foto asli lan kirim rincian babagan masalah.

Yen sampeyan wis nyoba kabeh solusi ing ndhuwur lan ora bisa ngatasi masalah, mula pengin dingerteni. Kirimake email menyang rincian kanggo ngasilake iku. Yen kita bisa ngasilake maneh, kita bisa ndandani.

Watermark

Q: Kepiye gampang mbusak banyu?
A: Ora gampang. Yaiku tujuane watermark kanggo ngalangi maling. Gumantung saka macem-macem faktor. Apa katon utawa ora katon? Iku gumantung saka jinis tandha banyu (teks, grafis, qr, tandha tangan, spanduk, garis, kompas, stegomark, metadata, ngowahi ukuran, saringan. Lsp). Iku gumantung saka endi tandha banyu ing foto. Iku gumantung yen ana tandha banyu utawa kothak ing gambar. Iku gumantung saka warna tengara kasebut? Ana akeh faktor sing ngontrol carane angel ngilangi. Pungkasane yen maling wis ditemtokake, duwe wektu lan alat kanggo nyopot tandha banyu. Sawetara iku angel banget dicopot. Sampeyan wis mutusake apa sing pengin digayuh. Mula iWatermark + duwe akeh watermark. Saben ekspresi macem-macem jinis pencegahan. 

TIPIng undang-undang hak cipta AS yen ing foto sing dicolong ditemokake manawa ana uga sing ngilangi tandha banyu, hakim luwih seneng nyerang maling amarga niat sing jelas.

Q: Aku duwe foto tandha banyuku nanging ora sengaja ngilangi foto asli tanpa watermark. Apa bisa ngilangi tandha banyu ing foto iki?
A: Ora gampang lan ora ing iWatermark. Watermarking dirancang kanggo nglindhungi foto lan nyegah wong liya bisa mbusak tandha banyu. Ora sengaja angel lan ing sawetara kasus sing mokal kanggo mbusak tandha banyu. Siji bisa nyoba nggunakake editor foto kaya Photoshop kanggo nindakake. Nanging bakal dadi tantangan lan ora bakal mbaleni foto sing asline.

Kata: iWatermark tansah nggarap salinan asli lan ora nate asli. Asli sampeyan mesthi aman kajaba sampeyan mbusak. Aja mbusak asli lan tansah gawe serep foto.
Yen sampeyan mbusak foto asli bisa uga ditemokake ing iCloud, ing Album ing folder 'Bubar Dibusak', potret uga ana ing Mac, Dropbox, Foto Google lan / utawa layanan liyane sing digunakake kanggo nggawe serep foto.

Grafis lan Kualitas

Q: Apa iWatermark + ndhukung file HEIC anyar Adpple?
A:
File HEIC, asring diarani 'Foto Foto', ngemot 2 file sumber, jpeg lan mov. Saiki yen sampeyan milih Foto Langsung kita watermark mung komponen jpg (foto). Versi mbesuk bakal menehi pilihan kanggo menehi tandha ing komponen jpg utawa mov (QuickTime).

Q: Kepiye carane nggawe jinis grafis khusus, logo sing duwe area transparan sing bisa digunakake minangka tandha banyu?
A: Jinis grafis kasebut diarani .png kanthi transparansi.

Yen desainer grafis digawe banjur takon file PNG resolusi sing dhuwur saka dheweke.

Kanggo nindakake dhewe nggunakake Photoshop, GIMP (gratis ing Mac lan Win), Acorn, Affinity Photo utawa app sing padha banjur tututi langkah-langkah kasebut.

1) nggawe lapisan lan tempel obyek grafis sampeyan.
2) sihir tongkat kabeh keputihan, banjur tekan mbusak. Sampeyan lagi kiwa karo latar mburi checkerboard yaiku
3) ndhelikake lapisan latar
4) nyimpen minangka PNG. Transparansi ora bisa digawe nganggo .jpg iku kudu .png kanthi file transparansi.

Aplikasi Pratayang ing Mac OS uga bisa digunakake kanggo nggawe .png kanthi transparansi. Liyane kene.

Kanggo rincian telusuran web kanggo tutorial nggawe grafis PNG kanthi latar mburi transparan.

Q: Kepiye cara ngimpor logo / grafis saka Mac, Win PC utawa web menyang iPhone / iPad.
A: Ana pirang-pirang cara.

  • Email (paling gampang) - logo email utawa grafis dhewe. Banjur bukak email kasebut ing piranti seluler sampeyan banjur klik terus file sing dipasang kanggo nyimpen menyang Album Kamera piranti. Sabanjure Gawe Watermark Graphic.
  • Airdrop Apple - yen sampeyan wis ngerti, Airdrop bisa digunakake kanggo ngimpor logo / grafis menyang iPhone / iPad. Info ing Airdrop ing Mac. Info nggunakake Airdrop ing iPhone / iPad. Kanggo nuduhake logo png saka Mac kanggo iOS, terus tombol kontrol banjur tutul file logo lan ing panemune ing Mac lan menu gulung mudhun. Ing menu iki pilih Nuduhake lan ing menu molor sabanjure pilih Airdrop. Nalika Airdrop katon sawise sawetara utawa loro kudu nuduhake piranti iOS sampeyan, klik sapisan lan bakal nuduhake kemajuan ngirim file lan bip ing pungkasan. Yen ora ana piranti iOS, mula Priksa Airplay diaktifake piranti iOS sampeyan. Sabanjure Gawe Watermark Graphic.
  • Saka iPhone / iPad utawa Mac sampeyan bisa Nyalin & Tempel grafis langsung menyang Watermark Grafis.
  • Tandha Tandha Scan - bisa digunakake kanggo ngimpor teken utawa pindai ing gambar. Nggunakake kamera kanggo mindhai logo ing kertas lan ngasilake file PNG. Nggunakake kriya asli bakal dadi résolusi sing luwih dhuwur. Lunga ing kene kanggo sinau maneh.

Q: Napa aku ndeleng kothak putih ing sekitar logo perusahaanku?
A: Iki tegese logo sing nyoba digunakake yaiku jpg lan dudu gambar transparan. PNG bisa duwe transparansi JPEG ora.
solusi: Tindakake langkah ing ndhuwur kanggo ngimpor, banjur gunakake file logo format PNG. Priksa manawa maca rincian liyane babagan gambar / diagram banyu logo lan gambar PNG ing tautan iki.

iWatermark + Pitulung 102 iWatermark + PitulungPÈNGET: Yen sampeyan sijine .png ing Album Kamera lan 'Optimalake Panyimpenan Foto' wis dicenthang, banjur .png bakal diganti dadi .jpg lan dikompres. Iki bisa mbingungake .png sing sampeyan upload diganti dadi .jpg tanpa ngandhani. Yen sampeyan ngimpor logo (diowahi dadi .jpg) dadi iWatermark + sampeyan bakal entuk kothak putih ing logo kasebut (amarga .jpg ora ndhukung transparansi).

MASALAH: Ing iOS Setelan Foto: iCloud. Yen setelan 'Optimalake iPhone Storage' dicenthang sing nyebabake masalah.
SOLUSI: Tandha centhang 'Download and Keep Originals ”(pirsani gambar). Setelan kasebut luwih apik amarga tetep foto asli lan formate. Matur suwun karo Lori amarga wis nemokake iki.

Uga aja nggunakake iTunes kanggo ngimpor logo / grafis. Aja mbukak logo sampeyan ing pilihan foto. Kaloro iki dadi png dadi jpg sing bakal nuduhake logo sampeyan ing kothak putih.

Q: Aku duwe logo / grafis ing piranti, kepiye carane ngimpor menyang iWatermark
A: Rincian ing Nggawe Watermark Graphic ndhuwur.

Q: Apa iWatermark Pro nyimpen foto kanthi resolusi paling dhuwur kanggo album foto?


A: Ya, iWatermark + nyimpen resolusi paling dhuwur kanggo album foto. Bisa uga nuduhake resolusi suda kanggo tampilan sampeyan supaya bisa nambah kacepetan, nanging output pungkasan padha karo input. Sampeyan uga bisa email foto sing diwenehi tandha banyu terus saka app sing dipilih kanggo resolusi kalebu resolusi paling dhuwur. Sampeyan bisa uga yen sampeyan nyoba email saka album foto kasebut lan sampeyan lagi ing 3g (ora wifi) Apple milih ngedhunake resolusi foto. Sing ora ana gandhengane karo iWatermark. Ora ana hubungane karo pilihan Apple, ATT lan nggedhekake bandwidth 3G.

Q: Napa logo saya ngganggu, surem lan katon kurang kualitas?
A: Yen resolusi area foto sing ditutup luwih dhuwur banjur resolusi watermark, mula bakal nyebabake banyu kasebut katon surem utawa blocky. Pesthekake yen grafis logo / bitmap sampeyan padha utawa resolusi sing luwih dhuwur tinimbang area foto sing ditampilake.

Logo sampeyan minangka bitmap. Apa sing sampeyan lebokake (foto) lan ukuran sampeyan pengaruhe saka tampilan. Yen logo sampeyan 50 × 50 lan dilebokake ing foto 3000 × 2000, tandha banyu kasebut bakal dadi cilik banget utawa katon piksel banget.
SOLUSI: Sadurunge ngimpor priksa logo bitmap minangka résolusi sing cocog kanggo ukuran foto sing bakal ditrapake ing tandha banyu. Kanggo foto sing dijupuk nganggo iPhone cicca 2016 utawa mengko, 2000 piksel utawa luwih ing sisih ndhuwur uga apik. Nanging nalika ukuran foto saya suwe saya gedhe, resolusi grafis bitmap kudu ditrapake tandha banyu.

Kanggo ngrampungake iWatermark nggunakake api / alat sing diwenehake kanggo kita dening Apple sing uga digunakake dening Photoshop lan aplikasi liyane. Nalika nyimpen foto pangowahan jpg nyata prabédan sing katon dikontrol dening algoritma jpg, dudu aplikasi, lan dhasar ora bisa dingerteni.

P: Napa foto lan utawa watermarkku ora katon kanthi resolusi paling dhuwur?
A: Kita nyuda kualitas pratinjau layar kanggo ngirit memori lan CPU. Ora bisa ditemokake kajaba bisa uga ing layar retina. Iki ora mengaruhi kualitas sing diekspor sing bakal padha karo sing asli. Yen sampeyan pengin, ana pilihan sing bisa diuripake kanggo nuduhake 'Kualitas Pratinjau Retina'.

Q: Apa watermarking bisa ngilangi resolusi foto asli?
A: Ora ngowahi résolusi iki.

Q: Apa iWatermark ngganti kualitas?
A: Kaya ngerti kabeh aplikasi nduplikat foto sing lagi diowahi. Banjur nalika disimpen maneh, dadi file anyar. JPG minangka format kompresi, sing tegese minangka algoritma sing bisa nyuda ukuran foto lan supaya kualitas sing bisa ditonton manungsa padha. Iki tegese bakal rada beda nanging ora beda. Saben nyimpen foto, bakal ana piksel sing beda-beda. Piksel ora mesthi padha nanging jpg nindakake sing paling apik supaya katon padha. Iki bener kanggo Photoshop lan kabeh aplikasi editing foto liyane. Saben wong nggunakake alat sing padha kanggo nyimpen jpg maneh. Aplikasi kita ngidini kontrol kualitas vs ukuran padha karo photoshop lan sawetara aplikasi liyane. Sampeyan bisa ngganti ing pref, nanging ora nyaranake amarga ora bisa ndeleng prabédan lan luwih angel ngerti endi sing luwih apik. Sampeyan bisa uga pengin google lan maca babagan 'ukuran vs kualitas' yen sampeyan ora kenal.

Setelan / Ijin

Q: Dialog ujar manawa aku ora duwe idin kanggo ngakses Library Foto, apa sing kudu aku lakoni?
A:
iWatermark + ngidini sampeyan milih foto utawa video kanggo watermarking. Akses sampeyan menyang Photo Library wis diwatesi sawetara cara. Yen sampeyan nggunakake preferensi sistem Layar Apple, mateni banjur deleng manawa iWatermark + duwe akses. Bisa uga wong tuwa / wali nyetel idin Wektu Layar sing ngalangi sampeyan nggunakake iWatermark + kanthi lengkap. Yen masalahe dudu Wektu Layar banjur bukak: Privasi: Foto: iWatermark + lan priksa manawa wis disetel dadi 'Maca lan Tulis' lan kanggo akses kamera menyang: Privasi: Kamera: iWatermark + lan priksa manawa wis diuripake (ijo). Katrangan lengkap babagan 'Idin' kasedhiya ing link iki.

Q: Kepiye cara mindhah iWatermark + lan kabeh data (setelan lan watermark) menyang iPhone utawa iPad anyar?
A: Apple ngontrol iki dudu kita. Mangkene dheweke diucapake.
https://support.apple.com/en-us/HT201269

Ana 2 bagean kanggo mindhah app lan data. Loro-lorone kudu ana kanggo duwe kabeh setelan sadurunge. Mangkene panjelasan liyane sing apik.
 
Q: Kepiye cara njaga setelan (kabeh tandha banyu) nalika mbusak App?
A: Iki minangka panjelasan apik babagan kawruh arcade kasebut.

Sales

Q: Aku mung tuku app, kenapa 'Digawe karo iWatermark' isih katon ing foto sing diekspor?
A: Sampeyan isih mbukak lan nggunakake iWatermark + Gratis / Lite dudu versi mbayar iWatermark +.
solusi: Delete iWatermark + Free / Lite sing duwe Free / Lite ing spanduk ijo ing ikon kasebut. Gunakake versi mbayar.

Q: Apa sing ditindakake yen aku duwe pitakon dodolan?
A: Kita ora ngontrol sales app iOS ing kabeh. Apple ngontrol dodolan kanggo aplikasi iOS. Google ngontrol dodolan ing Google Play. Apple lan Google ora nuduhake jeneng/email utawa info sapa wae sing tuku app karo kita. Kita ora bisa nambah utawa mbusak pesenan duplikat. Padha ngisi kertu kredit sampeyan. Dheweke ora menehi jeneng utawa alamat email sampeyan. Kanggo kabeh pitakonan sales hubungi Apple utawa Google.

Q: Aku kelangan telpon lan kudu ngunduh maneh iWatermark +. Apa aku kudu mbayar maneh?
A: Ora. Toko aplikasi ngidini sampeyan ndownload maneh aplikasi sing wis dituku lan kabijakan kasebut ana ing tautan kasebut. Cukup gunakake akun / apel sing padha karo sing sampeyan tuku. Yen sampeyan tuku telpon anyar lan pindhah saka iOS menyang Android utawa kosok balene, sampeyan kudu tuku maneh amarga ora bisa ngontrol dodol.

Q: Yen aku pengin nggunakake iWatermark kanggo loro iPad lan iPhone, apa aku kudu mbayar loro aplikasi utawa mung siji?
A: Mboten! iWatermark + minangka aplikasi universal, bisa digunakake ing iPad / iPhone, mula ora prelu mbayar kaping pindho. IWatermark sing padha bisa digunakake ing iPhone lan iPad. Sacara sah sampeyan duwe kalorone lan sampeyan bisa duwe piranti lunak ing kaloro kasebut. Uga Apple duwe rencana kulawarga. Rencana iki ngidini sampeyan tuku app sapisan lan kabeh kulawarga nggunakake aplikasi kasebut ing iphone / ipad. Kanggo informasi luwih lengkap babagan rencana Keluarga, hubungi Apple.

Q: Apa ora kabeh produsen aplikasi ngasilake jutaan dolar?
A: Pokemon lan sawetara game bisa nggawe sing nanging sarana kanggo niche suntingan watermarking, sayangé kanggo kita, ora. iWatermark + sejatine minangka piranti lunak sing rumit lan kuat. Dasawarsa kepungkur ora ana sing percaya yen aplikasi kasebut bisa digunakake ing telpon. Malah saiki wong-wong ora ngerti jumlah kerja ing program, dokumentasi, dhukungan teknologi, grafis, admin, pemasaran, nggawe video lan nganyari terus-terusan lan apa tawaran sing luar biasa kanggo tuku iWatermark kanthi sawetara dolar. Apple mesthi entuk manfaat akeh saka pangembang aplikasi pihak katelu sing nggawe piranti lunak kanggo hardware. Kita entuk $3 kanggo mbayar hardware, program, dhukungan teknologi, pariwara, grafis, admin, lan liya-liyane, mula nyatane, kita ora sugih utawa cedhak. Yen sampeyan seneng karo iWatermark + lan ngerti kepiye unik lan maju dibandhingake karo aplikasi watermarking liyane lan sampeyan pengin ndeleng entuk fitur sing luwih kuat, banjur tulung marang wong liya. Yen padha tuku sing mbantu njamin kita mangan lan sampeyan entuk app terus berkembang lan luwih apik. Matur nuwun!

Q: Kepiye iWatermark ora dadi # 1 ing toko Apple App nalika aku nggoleki ing banyu? Ana sing ngandhani babagan app sampeyan nanging butuh jam kanggo nemokake.
A: Matur nuwun. Kita ora ngerti. Akeh sing nulis lan ngandhani bab sing padha.

font

Q: Kepiye cara nggunakake fonts saka iWatermark + ing Mac utawa Win Version utawa malah ing aplikasi desktop liyane?
A: Kanggo njaluk fonts saka aplikasi iWatermark + iPhone, sampeyan kudu nemokake lokasi iPhone disimpen ing Mac.
Ing iTunes, panel aplikasi, kontrol + klik app, banjur pilih "Show in Finder".
Bakal mbukak file sing ana ing kene:
Macintosh HD> Pangguna> * Jeneng Pangguna *> Musik> iTunes> Aplikasi Seluler
lan bakal nyorot file sing diarani iWatermark.ipa Yen ditransfer menyang Mac utawa Win yaiku aplikasi iWatermark.
Salin file iki tombol pilihan banjur seret file iki menyang desktop kanggo nyalin ing kono. saiki kudu ana ing folder asli lan salinan ing desktop sampeyan.
Ganti jeneng ekstensi desktop dadi .zip. mula saiki kudu dijenengi iWatermark.zip
Klik kaping pindho kanggo ngilangi. sampeyan saiki bakal duwe folder, ing sajrone barang-barang kasebut:
Klik ing folder Payload banjur klik klik file iWatermark lan sampeyan bakal entuk menu gulung ing ndhuwur.
Klik ing 'Tampilake isi Paket' lan ing njero sampeyan bakal nemokake kabeh fonts.
Klik kaping pindho font kanggo nginstal ing Mac.

Q: Setelan ukuran font mung milih ukuran font saka 12 nganti 255. Apa bisa kita tambah gedhe?
A: Ngetik ukuran menyang lapangan ing jejere geser bisa menehi ukuran 6 nganti 512 pts. Déné panggeser mung ngidini nyeret antarane 12 nganti 255 pts.

Q: Kepiye cara duwe ukuran font lan ukuran font ing watermark siji teks?
A: Ora bisa ing siji watermark teks. Solusine yaiku nggawe rong watermark teks sing kapisah.

aneka

Q: Pira asli / salinan foto sing ana ing watermarking.
A: Ana 3 skenario sing beda:
1. Yen njupuk foto nganggo aplikasi kamera Apples (utawa sawetara liyane), mula iku asline, iWatermark + banjur duplikat lan watermark sing duplikat.
2. Yen njupuk foto saka iWatermark + foto kasebut bakal dicenthang saengga ana sing ana.
3. Yen watermark nggunakake iWatermark + ing Apple Photos minangka Editing Extension, mula beda-beda amarga app Apple Photos ora duplikat sing asli, bakal diowahi ing lapisan lan sampeyan bisa ngowahi suntingan kasebut. Tandha banyu iWatermarks dilebokake ing lapisan ing aplikasi Apple Photos. Pilih 'Sunting' banjur pencet 'Baleni' kanggo mbusak tandha banyu ing aplikasi Foto Apple.

Q: Aku milih 'Aja ngidini iWatermark + akses menyang foto' kanthi ora sengaja. Kepiye cara nguripake kanggo iWatermark?
A: Menyang setelan: privasi: foto, temokake iWatermark + ing dhaptar aplikasi banjur uripake tombol 'akses menyang foto' kanggo iWatermark +.

Q: Apa ana watesan ukuran ing foto?
A: Nggih Saben taun saya gedhe. Iki nggawe pangembang kaya kita sing gampang ndhukung lan mbukak gambar sing luwih gedhe. Pancen apik tenan yen telpon bisa mbukak foto SLR nanging ana watesan. SLR anyar nggawe foto res luwih dhuwur saben taun lan iPhone anyar bisa mbukak foto res luwih dhuwur saben taun. Iku balapan.

Q: Kepiye cara mindhah tandha banyu?
A: Kanggo mindhah watermark, tutul nganggo driji banjur seret menyang endi wae sing dikarepake. Sampeyan uga bisa ngganti ukuran font, skala (nggunakake jiwit / zoom) lan ngganti sudut (corak driji loro) kanthi tutul. Nalika muterake sudhut nganggo rong driji, sampeyan bakal weruh manawa tandha banyu ngunci ing titik kardinal 0, 90, 180, 270 derajat. Lokasi watermark uga bisa diganti saka item sing diarani 'Position' sing dununge ing sisih ngisor setelan ing paling watermark.

Q: Apa iWatermark pass info EXIF ​​saka foto asli?
A: Ya, foto foto sing disimpen ing Photo Photo utawa dikirim liwat email duwe kabeh info EXIF ​​asli kalebu info GPS. Yen sampeyan pengin GPS mesthi dicopot, banjur ana setelan ing pilihan lan uga kanthi nggunakake 'Pilihan Ekspor'watermark. Sampeyan bisa ndeleng EXIF ​​lan liyane kene.

Q: Aku nganggo basa Walanda nanging app nuduhake menyang Swedia, kepiye cara ndandani iki?
A: Iki bisa kedadeyan ing kasus langka, sing ana hubungane karo iOS. Sampeyan bisa nyetel basa utama lan sekunder ing prefs sistem. awit ora ana basa liyane sing wis dilokalisasi kanggo iWatermark + mung Inggris app sing nyoba menyang basa sekunder lan ing sawetara poin sampeyan kudu nyetel pesawat kasebut menyang Swedia. Nutup app, pindhah menyang sistem lan ngreset mung Walanda, miwiti maneh. Saiki sistem mung bakal mbukak ing Inggris.

Q: Kepiye cara Foto Stream? Apa aku nambah foto menyang Photo Stream tinimbang Kamera Gulung?
A: Iki dikendhalekake dening Apple ora dening kita. Info liyane ing kene.

Q: Kepiye carane mbusak tetandan lan logo conto sing diwenehake?
A: Ing kaca Watermarks tutul tandha banyu banjur seret ngiwa, iki bakal nuduhake tombol mbusak abang ing sisih tengen, tutul kanggo mbusak tandha banyu kasebut. Utawa bukak ngatur ing sisih kiwa ndhuwur kaca ing ngendi sampeyan uga bisa mbusak tandha banyu utawa seret kanggo ngganti pesenan.

Q: Kepiye carane ngunggah menyang Flickr?
A: Download app Flickr saka app store. Gratis lan ekstensi sambungan iOS wis dibangun. Tegese nalika ngekspor saka iWatermark + bisa langsung menyang “Flickr. Cukup eling kanggo isi info pangguna ing Umum: Setelan: Flickr ing piranti iOS kanggo wiwitan digawe kanggo mlebu.

Video

Q: Aku ngeweruhi sawise ngirim video menyang Mac sing video kasebut dikompres?
A: Ora kasebut iWatermark + nanging bisa uga proses sing sampeyan gunakake kanggo mindhah video kasebut menyang Mac utawa PC. Artikel kasebut nduweni info luwih akeh:
OSXDaily - Transfer Video HD saka iPhone iPad utawa menyang Komputer

SoftwareHow - Cara Transfer Video saka PC menyang iPhone tanpa iTunes

Watesan iWatermarks saiki ana foto liwat 100 MB sing ora dikompresi bisa nyebabake kesalahan memori. Ukuran sing ora dikepengini beda karo ukuran file. Sampeyan bisa mbukak file kaya pano ing gambar ing ngisor iki nanging kanggo watermark mbutuhake paling sethithik kaping pindho memori. Nomer iki kita mesthi bakal luwih apik saben taun.

Yen wis ngucapake kabeh, aja nyoba yen sampeyan entuk peringatan ing ngisor iki, ora bakal nyebabake apa-apa lan kita nemokake asring banget bisa digunakake lan gumantung karo piranti sing sampeyan duwe. Kita janji manawa ana kemungkinan liyane ing piranti keras iPhone lan iPad, kita bakal nggedhekake apa sing bisa ditindakake ing piranti lunak.

iWatermark + Pitulung 103 iWatermark + Pitulung

Napa Watermark

Q: Napa aku kudu menehi tandha banyu ing foto sing dak pasang ing Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, lsp.
A: Pitakon sing apik banget! Amarga umume layanan kasebut ngilangi metadata sing ora katon ing foto sampeyan, mula ora ana sing naleni foto kasebut kajaba sampeyan menehi tandha banyu sing katon. Sapa wae sing bisa nyeret gambar Facebook menyang desktop lan nggunakake utawa nuduhake menyang wong liya tanpa ana hubungane karo sampeyan lan foto lan ora ana info ing file sing ujar manawa sampeyan nggawe utawa duwe. Tandha banyu nggawe manawa kabeh wong ngerti kasunyatan manawa foto kasebut minangka IP (properti intelektual) sampeyan. Foto sing dijupuk bisa dadi virus. Siyap-siyap Sing duwe foto sing ditandhani banyu biasane bakal diakoni, dikreditake lan bisa uga dibayar. Kanggo ndeleng metadata apa sing dicopot dening Facebook, Twitter, Instagram, Google+ dll.

Q: Apa tandha banyu kasebut bisa nyegah masarakat nyolong seni sing aku kirim kanthi online lan nggunakake tujuane?
A: Tandha banyu ngelingake umume wong lan yen ana, menehi ngerti wong sing peduli babagan kekayaan intelektuale. Tandha banyu ora bakal mandheg wong sing duwe niat maling. Bebarengan karo Undhang-undhang Hak Cipta, tandha banyu mesthi mbantu mbela foto sampeyan.

Kita ora pengacara lan kita ora menehi saran. Ing ngisor iki kita njupuk babagan iki. Rujuk karo pengacara kanggo rincian hukum.

Penting, ngerti Undhang-undhang Hak Cipta AS kanggo foto. Undhang-undhang kasebut ujar fotografer duwe hak cipta ing saben foto sing dijupuk. Pangecualian yaiku nalika gambar kasebut kalebu ing kategori "gaweyan sing dipekerjakake".

Copyright kanggo fotografer tegese duwe foto minangka properti. Kanthi kepemilikan, tekan hak eksklusif kanggo properti kasebut. Kanggo hak cipta potret, hak kepemilikan kalebu:
(1) ngasilake foto;
(2) nggawe karya turunan adhedhasar foto kasebut;
(3) kanggo nyebarake salinan foto kasebut marang masarakat kanthi adol utawa transfer kepemilikan liyane, utawa kanthi sewa, sewa, utawa utangan;
(4) kanggo nampilake foto ing masarakat;

Ditemokake ing AS Hak Cipta ing 17 USC 106 (http://www.cop copyright.gov/title17/92chap1.html#106)

Tandha utawa tandha banyu liyane sing katon karo logo bisa nambah kerusakan. Saka apa sing dakdeleng saka hukum online, gambar kanthi watermark bisa nambah kerusakan nganti $ 150,000, ora mung $ 30,000. Pancen diwenehi tandha banyu sing katon ing foto kanggo: 1) supaya wong ngerti iku properti intelektual sampeyan lan 2) nambah kerusakan yen padha disengojo ora disengaja utawa mbusak tandha banyu lan nggunakake foto sampeyan.

Yen fotografer ora ndhaptar gambar sadurunge pelanggaran diwiwiti, fotografer bisa golek "kerusakan nyata." Yen fotografer pangguna sadurunge pelanggaran diwiwiti, fotografer bisa ngupayakake kerusakan nyata utawa kerusakan statutori. Watermarks mung masalah nalika ngrusak ukum, lan banjur mung nalika arep mbuktekake. Watermark kasebut dhewe ora nambah kerusakan. Fotografer sing ora ndhaptar hak cipta sadurunge pelanggaran bakal entuk keuntungan sing sah saka nggunakake tandha banyu.

Yen ana informasi manajemen hak cipta ing metadata ditempelake sing disimpen ing file kasebut, UTAWA yen ana tandha banyu sing kalebu informasi manajemen hak cipta, lan yen pelanggaran mbusak utawa ngowahi metadata utawa tandha banyu, lan yen fotografer bisa mbuktekake manawa tujuane. penghapusan metadata utawa landmark kasebut yaiku ndhelikake, ndorong utawa nggampangake pelanggaran hak cipta, mula kerusakan khusus bisa kasedhiya kanggo fotografer miturut Undhang-undhang Hak cipta Digital Millenium (DMCA). Nanging yen tandha banyu ora "informasi manajemen hak cipta," ora ana paukuman kanggo ngilangi utawa ngowahi, ora ana mupangat kanggo ngarsane tandha banyu, legal utawa liya-liyane. Contone, yen tandha banyu mung tembung utawa tembung utawa simbol utawa lambang, ora ana manfaate tandha banyu, kajaba kasebut ngandhani (1) identitas pemilik hak cipta (kayata jeneng, logo, info kontak) utawa (2 ) ngidentifikasi informasi babagan gambar, utawa (3) informasi hak (kabar hak cipta, nomer registrasi, pernyataan hak, lan liya-liyane)

Yen fotografer ndhaptar foto sadurunge pelanggaran diwiwiti, mula tandha banyu bisa entuk bathi kanggo fotografer. Utawa ora.

(1) Tandha banyu bisa ngalangi klaim "pelanggaran sing ora salah." Yen tandha banyu bisa diwaca lan kalebu notifikasi hak cipta sing sah, mula pelanggaran kasebut dilarang dening ukum saka nuntut "pelanggaran salah" kanthi upaya nyuda kerusakan kukum inggil $ 200. Kabar hak cipta "bener" duwe 3 unsur: (a) jeneng pamilik hak cipta, (b) simbol hak cipta, lan (3) taun pisanan saka gambar kasebut. Yen salah siji saka 3 elemen kasebut wis ilang (ilang taun, jeneng sing ilang, simbol hak cipta sing ilang) kabar hak cipta kasebut ora bener lan ora bisa digunakake kanggo nyegah pelanggaran kasebut nyatakake pelanggaran sing salah. Pamilik hak cipta bisa ngganti bunder c kanthi tembung "hak cipta" utawa singkatan "Copyr" nanging ora ana tembung kasebut diakoni ukum ing negara liya. Ora ana sing kasebut ing ndhuwur sing bisa digunakake ing kahanan nalika fotografer gagal ndhaptar foto sadurunge pelanggaran diwiwiti.

(2) Tumindak ngilangi tandha banyu bisa nuduhake kekarepan. Kerusakan statutory (mung kasedhiya yen fotografer ndhaptar foto sadurunge pelanggaran diwiwiti) ana ing antarane $ 750 lan $ 30,000 saben gambar sing dilanggar. Iki tegese pengadilan duwe kawicaksanan menehi $ 750 utawa $ 30,000. Yen fotografer bisa mbuktekake menyang pengadilan manawa registrasi kasebut "sengaja" banjur sawetara kerusakan tambah $ 30,000 nganti $ 150,000. Pengadilan jarang menehi maksimal. Iku cukup angel kanggo mbuktekake pelanggaran kasebut sengaja. Sengser tegese pelanggaran ngerti yen panggunaan kasebut ilegal, lan banjur kanthi sengaja nglanggar. Iku pola pikir. Yen pelanggaran mbusak utawa ngganti tandha banyu sing katon utawa steganografis, iki bisa uga nuduhke kanthi ora sengaja, kajaba tandha banyu ora disengaja, utawa yen dipotong tanpa tujuan kanggo ndhelikake pelanggaran. Maneh, yen fotografer gagal ndhaftarake gambar sadurunge pelanggaran diwiwiti, kekarepan ora dianggep dening pengadilan, lan anané / mbusak landmark kasebut ana sithik.

PENTING: Tandha tangan John Hancock, Ben Franklin, Galileo minangka conto tengara banyu grafis. Iki minangka tapak asline asli saka para individu kasebut. Saben dipindai, didigitalisasi, latar mburi dicopot lan disimpen dadi file .png. Iki kalebu kanggo seneng-seneng lan nuduhake apa sing bisa ditindakake. Disaranake sampeyan nggunakake tandha banyu tandha ing iWatermark + kanggo nggawe teken dhewe utawa nggunakake logo kanggo potret. Deleng info ing Q&A ing ndhuwur babagan cara nggawe lan nyelehake teken utawa logo sampeyan dhewe menyang iWatermark. Yen sampeyan ora pengin nggawe watermark grafis dhewe, sampeyan bisa nggawe watermark teks kaya sing sampeyan butuhake.

tuku

Ana 2 aplikasi, siji jenenge 'iWatermark +', dibayar kanggo kabeh fitur ing toko app. Sing liyane dijenengi 'iWatermark + Lite' lan minangka versi gratis kanthi tuku ing-app kanggo saben fitur. Versi 'Lite' apik amarga sampeyan bisa 'nyoba kabeh sadurunge tuku' lan entuk apa sing dibutuhake utawa kabeh, kaya sing dikarepake. 

Kaloro aplikasi kasebut padha, nanging iWatermark + Lite nggawe cilik, 'Digawe karo iWatermark + Lite' ing foto sing diwenehi tandha banyu sing nggunakake barang sing ora dituku.

Kita menehi 2 hadiah gratis kanggo miwiti 'Lite'. Yen sampeyan nggunakake mung kasebut, 'Digawe karo iWatermark' bakal ora ana ing sisih ngisor. Yen sampeyan nambahake utawa nggunakake barang sing ora dituku, pesen 'Digawe nganggo iWatermark + Lite' bakal katon ing foto sing diwenehi tandha banyu kasebut.

Versi 'Lite' bisa ditingkatake kanthi tuku ing-app individu, kanthi gampang, fitur miturut fitur nggunakake tuku ing-app. Sampeyan bakal weruh 'hadiah' ing kana minangka barang sing wis dituku.

Ing ngisor iki minangka gambar kabeh tumbas ing-app. Sawetara wong pengin nambah logo. Liyane pengin nambah teken, etc. Sampeyan bisa tuku persis item utawa bundel item sing pengin. Utawa kabeh item / fitur bebarengan. Tuku 'Kabeh bebarengan' ana ing ndhuwur. Tuku bundel ana ing sisih ngisor lan kabeh item individu ana ing antarane.

Sawise sampeyan tuku item sampeyan duwe kanggo urip. Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng barang sing dituku duwe kothak ijo kanthi tandha centhang + 'BAYAR', ing sisih kiwa. Rincian liyane ing ngisor iki.

tuku kabeh ing app kanggo iwatermark + lite

Ing sisih ngisor bundel mbukak kunci 3 tandha banyu kanthi rega sing luwih murah tinimbang tuku kanthi individu. Tuku kabeh menehi diskon paling gedhe.

Nanging sampeyan tuku 'Thanks kanggo nganyarke!' Ana jumlah sange wektu lan energi sing wis musna kanggo nggawe app Highly canggih iki. Kanthi tuku, sampeyan lan kanca-kanca langsung ndhukung evolusi terus aplikasi iki. Kita duwe luwih akeh jinis watermark lan fitur liyane sing pengin ditambahake.

Mulihake Tuku

'Mulihake Tuku' tombol bisa dideleng ing sisih ngisor dhaptar tuku ing-app iWatermark + Lite sing bisa dideleng ing gambar ing ndhuwur.

Thanks saka kru ing Plum Amazing!

Aplikasi liyane

Kita nggawe akeh aplikasi iWatermark kanggo kabeh platform. Kabeh ditemokake ing kene:

https://plumamazing.com

PidatoMaker minangka aplikasi iOS sing nyenengake, aplikasi pendhidhikan lan praktis kanggo bocah-bocah ing wong diwasa kanggo mbantu tahapan tahapan. Iki minangka podium mobile lan teleprompter lan mbantu sapa wae sing ngatur lan menehi pidato sing luwih apik, sinau lirik, seneng rap, ngutip puisi, ngerti tata basa lan ngapresiasi sejarah.

Akeh aplikasi Mac bisa ditemokake ing situs web plum sing apik tenan.

Apa sampeyan utawa perusahaan pengin aplikasi adat utawa database? Hubungi kita kanggo ngrembug ide sampeyan.

Komentar

Mangga email saran lan kewan omo. Email kene. Yen sampeyan duwe foto sing apik karo watermark, bebas ngirim. Kita seneng ngrungokake sampeyan.