Press Release

iWatermark + kanggo ios lan lambang / logo Android 1024x1024 px, tandha banyu batch, nglindhungi foto lan video

iWatermark + & Instagram: Nglindhungi & Nuduhake Foto & Video Sampeyan

DATE:

2/8/21

TITLE:

iWatermark + & Instagram: Nglindhungi & Nuduhake Foto & Video Sampeyan

Ringkesan

Kailua-Kona, HI - iWatermark, minangka alat watermark nomer 1 sing kasedhiya kanggo kabeh 4 platform, iPhone / iPad, Windows, Android lan Mac. iWatermark + minangka alat watermark profesional sing paling populer & kuat kanggo kabeh platform.

Versi 4.1 paling anyar iWatermark + kanggo iOS bisa digunakake bebarengan karo Instagram

“Wis pirang-pirang taun aku ngandel iWatermark supaya aku gampang nyelehake logo ing gambar ing iPhone utawa iPad. Nanging, iWatermark + njupuk proses iki menyang tingkat sing luwih anyar. ”
Fotografer Terry White
Evangelist Desain Cloud Cloud Adobe and World World Creative and Best Selling.

Tutul ing kene kanggo ndownload iWatermark + kanggo iPhone / iPad

CEO Plum Amazing Julian Miller ujar manawa "Yen sampeyan nuduhake foto utawa video sing apik tenan liwat Instagram, Email, Facebook, Twitter, lan liya-liyane, kemungkinan bakal dadi virus mula ora bisa kontrol global lan ora ana hubungane karo sampeyan minangka pencipta. ” Dheweke mandheg, banjur nambah, "Solusi sederhana kanggo mlebu foto / video kanthi digital nggunakake iWatermark + nggunakake tandha banyu sing katon lan / utawa sing ora katon, banjur properti intelektual sampeyan duwe sambungan sing bisa ditonton karo sampeyan ing endi wae foto / video iWatermarked kasebut bisa mlaku."

Tutul ing kene kanggo ndownload versi mbayar iWatermark + kanggo iPhone / iPad

Julian Miller nerusake, "iWatermark + dikombinasikake karo Instagram nambah kekuwatan kalorone. iWatermark + mesthi populer karo moderator Instagram nanging versi paling anyar iki penting kanggo para influencer, pangguna lan bisnis Instagram. iWatermark + terus dadi siji-sijine aplikasi watermark profesional sing nyata kanggo iOS. Kanthi luwih akeh fitur sing bakal teka…. ”

Gampang, ngamanake lan nglindhungi foto nganggo Tandha, Graphic, Text On Arc, QR Code, Signature, Border, Vector, Resize, Custom Filters, Metadata lan Steganographic watermarks. Sawise ditambahake menyang potret banyu sing katon lan / utawa ora katon iki nuduhake foto utawa video digawe, diowahi lan diduweni sampeyan. Fitur unik iki ndadekake iWatermark + penting kanggo para profesional lan pamula.

- Jinis tandha banyu (ndhuwur) sing ditemokake ing iWatermark + ora ditemokake ing piranti lunak liyane.
- Kemampuan kanggo nambah watermarks sing bisa dideleng lan / utawa ora katon iku unik kanggo iWatermark +.
- Nggunakake iWatermark + ing aplikasi liya minangka ekstensi editing foto kanggo watermarks uga unik.
- Ngimpor saka kabeh layanan cloud kaya Dropbox, iCloud, Box, Google Drive, OneDrive, lan liya-liyane.
- Skala relatif lan mutlak kanggo tandha banyu kanthi akeh foto kanthi ukuran lan orientasi sing beda. Unik!
- Tandha banyu ubin ing gambar kaya perusahaan gambar saham kanggo njamin dilindhungi.
- Nggunakake EXIF, IPTC, GPS lan metadata liyane minangka Tag ing watermark Teks kanggo nampilake metadata ing foto minangka fitur unik liyane sing nggawe jurnalis lan fotografer pro seneng.

Sawetara jinis watermark katon lan liyane ora katon. Kalorone beda tujuane. Tandha banyu sing katon yaiku nampilake logo utawa teken utawa kode QR menyang foto. Tandha banyu sing ora katon minangka info sing didhelikake ing file utawa data gambar kanthi nggunakake steganografi.

Sawise nggawe watermarks khusus sampeyan disimpen ing arsip lan bisa digunakake kanthi tunyuk kanggo nambah logo lan watermark liyane menyang foto utawa video apa wae.

Tandha Watermarks

Tèks - Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Teks Arc - Teks ing jalur sudhut mlengkung.
Grafis Bitmap - Gambar biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta, lsp. Kanggo ngimpor.
Border - lebokake watesan khusus ing foto.
Grafis Vektor - Gunakake luwih saka 5000 vektor internal (SVG) kanggo nampilake grafis sing sampurna kanthi ukuran apa wae.
Ngowahi ukuran - tutul kanggo nambah nambahake ukuran khusus minangka watermark menyang foto apa wae.
Filter Khusus - tutul kanggo nambah saringan khusus sampeyan minangka tandha banyu menyang foto apa wae.
QR Code - Jinis kode bar kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
Signature- Tandha, impor utawa pindai teken sampeyan menyang tandha banyu kanggo mlebu gaweyan sampeyan.

Watermarks Kahuripan

Metadata - Nambah informasi (kaya email utawa url sampeyan) menyang bagean IPTC utawa XMP file foto.
Stego - StegoMark minangka metode steganografi eksklusif kanggo masang informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut. Bisa kasedhiya utawa didhelikake nganggo sandhi.

iWatermark + uga duwe saringan khusus sampeyan ora bisa nggawe dhaptar saringan biasane ing saben app. Uga bisa ngowahi ukuran foto kanggo Instagram lan media sosial liyane.

iWatermark minangka alat profesional khusus kanggo foto lan video watermark. Kurang larang, luwih efisien, luwih cepet lan luwih gampang digunakake banjur PhotoShop.

iWatermark dirancang khusus kanggo watermarking dening fotografer kanggo fotografer. Penting banget kanggo sapa wae sing nindakake media sosial kayata Facebook, Instagram, Twitter, lsp.

Fitur Utama

* Foto, video lan nuduhake watermark lan lindhungi ing Instagram lan media sosial liyane.
* Ngimpor foto utawa video saka Album Kamera, iCloud, Dropbox, GoogleDrive, Box lan layanan awan liyane.
* Aplikasi pirang-pirang tandha banyu menyang foto (video) utawa video.
* Tandha banyu siji utawa kaping foto ing mode kumpulan.
* Kemampuan kanggo nggawe, arsip lan aplikasi 12 jinis watermarks, luwih saka app watermarking liyane. 11 jinis jinis banyu = 9 sing katon + 2 sing ora katon ing ngisor iki.
Jinis Tandha Watermark (5)
- Watermark Teks - lan ngganti font, warna, sudut, opacity, lsp.
- Watermark Teks Arc - lan ngganti font, warna, sudut, opacity, lsp.
- Bitmap / Watermark Logo - ngimpor logo utawa nggunakake seni saka perpustakaan sing kalebu.
- Vektor Watermark - gunakake landmark vektor sing dibangun.
- Watermark Border - pasang wates khusus ing sekitar foto.
- Tandha Tandha Tandha - mindai, nggawe lan ngetrapake watermark nggunakake teken sampeyan.
- QRCode Watermark - nggawe tandha banyu sing kaya barcode, bisa diwaca kamera kamera apa wae lan bisa ngemot nganti 4000 karakter info, kaya jeneng, email lan url.
- Ubah ukuran watermark - tutul kanggo nambah nambah ukuran ukuran khusus minangka watermark menyang foto apa wae.
- Filter Khusus - tutul kanggo nambah nambah saringan khusus minangka tandha banyu ing foto apa wae.
Jinis Tandha Watermarks sing Ora Bisa (2)
- Metadata Watermark - kanggo nggawe tandha banyu sing kalebu tag IPTC / EXIF ​​(kaya info kamera, GPS, hak cipta, lsp.)
- Steganographic Watermark - kanggo masang / ngemot info kaya jeneng, email lan / utawa tautan situs web menyang data warna foto. * Bisa digunakake dewekan utawa magepokan karo Lightroom, Photoshop, Foto Apple, Foto Google lan penyelenggara foto liyane
* Batch utawa olahan olahan.
* PENTING: Panyeratan relatif utawa mutlak tandha banyu. Penting nalika kumpulan ngolah foto resolusi lan orientasi sing beda.
* Ngrancang, ngowahi lan ngatur perpustakaan watermarks.
* Tags minangka metadata (GPS, Exif, XMP, panomeran, tanggal / wektu) sing bisa ditambah karo watermark teks.
* Pratinjau gampang
* Input / Output saka / kanggo kabeh jinis file utama JPEG, TIFF, PNG, RAW, lsp.
* Gawe tandha teks, grafis, utawa QR.
* Nyetel kelainan, font, warna, wates, skala, rotasi, bayangan, efek khusus, lsp.
* 292 fonts sing cocog kanggo tandha teks teks sampeyan.
* Ukir lan emboss teks.
* Scanner Signature kanggo langsung ngimpor teken utawa grafis liyane minangka watermark.
* Pratinjau langsung lan suntingan font, warna, skala, opacity, ukuran, posisi lan sudut.
* Ndeleng metadata & exif ing foto.
* Cepet 32/64 aplikasi multi-Utas sing bisa nggunakake CPU / GPU.
* Mung iWatermark + sing duwe watermark steganographic sing ngasilake / enkripsi info kanthi ora jelas ing foto. * Manual lan dhukungan gedhe.
* Nuduhake gampang menyang Facebook, Flickr, Instagram, Twitter lan liya-liyane.
* Manajer Watermark sing bisa nglacak atusan watermarks. Manajer uga ngidini ngunci / mbukak kunci, ganti jeneng, mbusak, pratinjau tandha banyu.
* Terus dianyari lan apik.
* Luwih akeh….

Q: Apa sing dadi banyu?
Abad kepungkur tandha banyu diwiwiti minangka tandha identifikasi sing ditrapake sajrone proses nggawe kertas. Sajrone kertas udan kertas kertas dicap karo segel / simbol. Tlatah sing ditandhani tetep luwih tipis tinimbang kertas ing saubengé, mula dadi tandha banyu. Kertas kasebut, nalika garing lan nganti tekan cahya, nuduhake tandha banyu. Mengko proses iki digunakake kanggo verifikasi keaslian dokumen resmi, dhuwit lan umume kanggo nyegah lali.

Q: Kepiye cara watermarking digunakake saiki?
Watermarking digital minangka wangun watermarking paling anyar. Padha karo watermarks fisik ing kertas, watermark digital bisa digunakake maneh kanggo ngenali pemilik / pencipta lan keasliane digital media kaya gambar, audio lan video.

Q: Napa Watermark?
- Nalika Foto / Video dadi virus, mula bisa mbukak kabeh arah. Asring, info pamilik / pencipta ilang utawa dilalekake. Yen ora ana tandha banyu, mula ora ana cara kanggo ngerti sing nggawe foto kasebut.
- Aja kejutan ndeleng foto, karya seni utawa video sing digunakake dening wong liya, ing produk fisik, ing iklan lan / utawa ing web.
- Ngindhari konflik properti intelektual (IP), litigasi larang lan sakit kepala sing larang banget saka plagiarists sing ngaku ora ngerti manawa sampeyan gawe kanthi nambah tandha banyu sing katon lan / utawa ora katon.
- Amarga panggunaan media sosial sing saya gedhe bisa nyepetake kanthi foto / video.

Q: Apa bisa rampung?
✔ Nambahake tampilan iWatermark kanthi alus, ora preduli ing endi foto utawa video sing diduweni.
✔ Tansah, iWatermark kanthi jeneng, email utawa url, supaya kreasi sampeyan duwe hubungan legal sing bisa dideleng.
✔ Promosi lan nglindhungi perusahaan, jeneng lan situs web kanthi iWatermarking kabeh foto / video sing diluncurake.
✔ Melu mlebu karya / foto / grafis / karya seni kanthi iWatermark, njaluk maneh properti intelektual lan njaga pangenalan sing pantes.
✔ Gampang, aman lan nglindhungi foto nganggo iWatermarks sing katon & ora katon sing ditampilake digawe lan diduweni.

Versi 4.6.1 Pangowahan Versi

 - Instagram & iWatermark + integrasi sing ditingkatake. Moderator Instagram lan pangguna Instagram abot bakal seneng fitur sing ditambahake. Nuduhake menyang Instagram nggunakake luwih akeh fitur Instagram. Dhukungan Instagramming video sing luwih apik: video dawa dipotong kanthi otomatis dadi 60 detik sing dadi watesan sing ditrapake instagram saiki.
- Tandha tandha banyu tetep! (Mode "Scan" & "Pilih" ditambah)
- Sawetara perbaikan basa Inggris cilik
- Resolusi video sing luwih apik
- Watermarking video tetep mengaruhi bug watermarks
- Preferensi anyar ditambahake tombol "…"… kanggo langsung menyang idin Pref Sistem kanggo iWatemark +
- Crash sawetara wong sing milih filter wis diatasi.

Aplikasi iki sampurna kanggo nggunakake Apple iPhone / iPad, Canon Inc., Nikon Inc., Olympus Inc., Sony Inc., Samsung, SLR, kamera biasa.

Summary

Piranti Lunak Plum Amazing dina iki ngumumake versi 4.6.1 iWatermark + kanggo iOS. Integrasi sing ditambahake karo Instagram. Nambah watermark profesional video 4K. iWatermark + minangka siji-sijine alat watermarking sing kasedhiya kanggo kabeh 4 platform, iPhone / iPad, Android, Windows lan Mac. iWatermark + minangka aplikasi watermarking penting kanggo fotografer profesional kanggo bisnis lan panggunaan pribadi. Kumpulan utawa pangolahan urutan. Skala relatif lan absolut. Database kabeh conto lan watermarks khusus pangguna sing kasedhiya kanthi tutul. Jinis watermarks kalebu, Teks, Grafis, Vektor, Teks On Arc, QR Code, Signature Border, Resize, Custom Filter, Metadata lan Steganographic.

Info, Dowloads lan Tautan Grafis

iWatermark + Gratis kanggo iPhone / iPad (nambah cilik 'Digawe karo iWatermark +' ing foto) Download Link 

iWatermark + Mbayar kanggo iPhone / iPad (versi lengkap, ora ana iklan, ora ana tuku app) Download Link 

Tutorial iWatermark + YouTube - seri migunani tutorial / wawasan sing cendhak banget.

Info liyane babagan Plum Amazing + Manual

30 sec Video Rasakena

iWatermark + Ikon Aplikasi 1024 × 1024 

Situs web sing apik banget Plum
Toko Amazing Plum

Babagan Plum Amazing

Plum Amazing, Llc minangka perusahaan swasta sing khusus nggawe aplikasi Mac, Windows, Android lan iOS. Plum Amazing minangka panyedhiya aplikasi seluler lan desktop ing saindenging jagad wiwit 1995. Plum Amazing nggawe lan adol piranti lunak liwat situs web duweke, Google lan Apple, nanging uga nggawe pangembangan (pemrograman) kanggo perusahaan lan klien liyane utamane ing bidang fotografi. Plum Amazing nggawe produk apik kayata CopyPaste, iWatermark, yKey, iClock, TinyAlarm, TinyCal, PixelStick, SpeechMaker, PhotoShrinkr, Volume Manager lan liya-liyane. Plum Amazing nggawe iView, iSearch, iCount, iClock, iWatermark, iKey lan liya-liyane, sadurunge apel nggawe iPod, iMac, iPhoto, lsp. Hak Cipta (C) 2021 Plum Amazing. Kabeh Hak Dilindhungi.

Pencet Kontak

Julian Miller
CEO

(650) 761-1370
Amerika Serikat
julian@plumamazing.com

Gambar FacebookView
TwitterView
Plum SangeView

Facebook
Twitter
Pinterest
print
email

panjenengan
Komentar
iku dihargaiD

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC

Skip isi