Formulir Hubungan iWatermark

Welcome!

Kanggo ngirit wektu nalika sampeyan duwe masalah utawa pitakonan, tututi langkah-langkah ing ngisor iki kanthi luwih dhisik:
1. Download versi paling anyar. 90% wektu iki ngrampungake masalah.
2. Priksa manawa wangsulan durung ana manual.
3. Yen sampeyan duwe saran, pitakon utawa masalah banjur kirim saran.

Kita butuh katrangan kanggo mbantu sampeyan. Kita kudu bisa ngasilake masalah saka keterangan sampeyan supaya rincian, foto lan gambar mbantu kita ngerti. Kanggo nggawe gambar ing iOS, terus tombol daya lan tombol ngarep bebarengan, layar bakal sumunar lan sijine gambar ing album kamera.

Kita ora janji bakal nanggapi nanging kita maca kabeh saran lan digunakake kanggo nambah lan nambah fitur ing piranti lunak. Dadi, yen sampeyan nglaporake bug utawa takon fitur kemungkinan bakal tetep ing versi sabanjure matur nuwun kanggo sampeyan.

Go ing kene kanggo dhukungan