FOR IMMEDIATE RELEASE:

DATE: 10 / 24 / 17

Ringkesan

San Francisco, CA - iWatermark, minangka alat watermark nomer 1 sing kasedhiya kanggo kabeh 4 platform, iPhone / iPad, Mac, Windows lan mesthine Android. iWatermark + minangka alat watermark profesional sing paling populer & kuat kanggo Android.

Gampang, ngamanake lan nglindhungi foto kanthi teks, Graphic, Vector, Text On Arc, QR Code, Signature, Metadata lan watermark Steganographic. Sawise ditambahake menyang potret banyu sing katon lan / utawa ora katon iki nuduhake foto utawa video sing digawe lan diduweni sampeyan.

CEO Plum Amazing ujar manawa "Yen sampeyan nuduhake foto utawa video sing apik banget sing sampeyan lakoni liwat Email, Facebook, Instagram, Twitter, lan liya-liyane, kemungkinane bakal dadi virus mula ora bisa ngontrol global lan ora ana hubungane karo sampeyan nitahake. " Dheweke mandheg, banjur nambah, "Solusi sederhana yaiku mlebu kanthi digital nggunakake iWatermark kanthi jeneng, email utawa url, banjur properti intelektual foto / video sampeyan duwe hubungan sing katon lan sah karo sampeyan ing endi wae."

Tandha tandha banyu ing iWatermark ora ditemokake ing piranti lunak liyane. Sawetara tandha banyu ana lan liyane sing ora katon. Loro-lorone nglayani tujuan sing beda. Tandha banyu sing katon ing endi sampeyan menehi logo utawa tandha menyang gambar sampeyan. Tandha banyu sing ora katon ora pati jelas lan kakubur ing data warna gambar utawa gambar.

Tandha Watermarks 

Teks - Sembarang teks kalebu metadata kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, rotasi, lsp.
Arc Arc - Teks ing jalur sudhut mlengkung.
Grafis Bitmap - Gambar biasane file .png transparan kaya logo, merek, simbol hak cipta, lsp. Kanggo ngimpor.
Vector Graphic - Gunakake luwih saka 5000 vektor internal (SVG) kanggo nampilake grafis sing sampurna kanthi ukuran apa wae.
QR Code - Jinis kode bar kanthi informasi kaya email utawa url ing kode kasebut.
Signature- Mlebu, ngimpor utawa mindhai tandha sampeyan menyang tandha banyu kanggo menehi tandha gaweyan.

Tandha banyu sing ora katon didhelikake ing saindenging gambar, ing pirang-pirang nomer sing nggawe foto, minangka pola sing bisa dingerteni sing ngenali minangka karya seni sampeyan. Luwih angel dicopot.

Watermarks Kahuripan

Metadata - Nambah informasi (kaya email utawa url) menyang bagean IPTC utawa XMP file foto.
StegoMark - StegoMark minangka metode steganografi eksklusif kanggo nyisipake informasi kaya email utawa url menyang data gambar kasebut. Bisa kasedhiya utawa didhelikake nganggo sandhi.

iWatermark minangka alat khusus kanggo motret foto lan video. Kurang larang, luwih efisien, luwih cepet lan luwih gampang digunakake banjur PhotoShop. iWatermark dirancang khusus kanggo watermarking dening fotografer kanggo fotografer.

Fitur Utama

* Foto uga video Watermarks.
* Aplikasi pirang-pirang watermark menyang foto utawa video.
* Tandha banyu siji utawa pirang-pirang potret ing mode batch.
* Kemampuan kanggo nggawe, arsip lan ngetrapake 7 jinis watermark, luwih adoh tinimbang app watermarking liyane. 7 total watermarks = 5 katon + 2 ora katon ing ngisor iki.
     Jinis Tandha Watermark (5)
        - Watermark Teks - lan ngganti font, warna, sudut, opacity, lsp.
        - Watermark Teks Arc - lan ngganti font, warna, sudut, opacity, lsp.
        - Bitmap / Watermark Logo - ngimpor logo utawa nggunakake seni saka perpustakaan sing kalebu.
        - Tandha Tandha Tandha - mindai, nggawe lan ngetrapake watermark nggunakake teken sampeyan.
        - QRCode Watermark - nggawe tandha banyu sing kaya barcode, bisa diwaca kamera kamera apa wae lan bisa ngemot nganti 4000 karakter info, kaya jeneng, email lan url.
     Jinis Tandha Watermarks sing Ora Bisa (2)
        - Metadata Watermark - kanggo nggawe tandha banyu sing kalebu tag IPTC / EXIF ​​(kaya info kamera, GPS, hak cipta, lsp.)
        - Steganographic Watermark - kanggo masang / ngemot info kaya jeneng, email lan / utawa tautan situs web menyang data warna foto.

* Bisa dianggo mandiri utawa magepokan karo Lightroom, Photoshop, Foto Apple, Foto Google lan penganjur foto liyane
* Batch utawa olahan olahan.
* PENTING: Panyeratan relatif utawa mutlak tandha banyu. Penting nalika kumpulan ngolah foto resolusi lan orientasi sing beda.
* Ngrancang, ngowahi lan ngatur perpustakaan watermarks.
* Tags minangka metadata (GPS, Exif, XMP, panomeran, tanggal / wektu) sing bisa ditambah karo watermark teks.
* Pratinjau gampang
* Input / Output saka / kanggo kabeh jinis file utama JPEG, TIFF, PNG, RAW, lsp.
* Gawe tandha teks, grafis, utawa QR.
* Nyetel kelainan, font, warna, wates, skala, rotasi, bayangan, efek khusus, lsp.

* 292 fonts sing cocog kanggo tandha teks teks sampeyan.
* Ukir lan emboss teks.
* Scanner Signature kanggo langsung ngimpor teken utawa grafis liyane minangka watermark.
* Pratinjau langsung lan suntingan font, warna, skala, opacity, ukuran, posisi lan sudut.
* Ndeleng metadata & exif ing foto.
* Cepet 32/64 aplikasi multi-Utas sing bisa nggunakake CPU / GPU.
* Mung iWatermark + sing duwe watermark steganographic sing ngasilake / enkripsi info kanthi ora jelas ing foto kasebut.

* Dhukungan gedhe lan dhukungan.
* Nuduhake gampang menyang Facebook, Flickr, Instagram, Twitter lan liya-liyane.
* Manajer Watermark sing bisa nglacak atusan watermarks. Manajer uga ngidini ngunci / mbukak kunci, ganti jeneng, mbusak, pratinjau tandha banyu.
* Terus dianyari lan apik.
* Luwih akeh….

P: Apa banyu?

Abad kepungkur tandha banyu diwiwiti minangka tandha identifikasi sing ditrapake sajrone proses nggawe kertas. Sajrone kertas udan kertas kertas dicap karo segel / simbol. Tlatah sing ditandhani tetep luwih tipis tinimbang kertas ing saubengé, mula dadi tandha banyu. Kertas kasebut, nalika garing lan nganti tekan cahya, nuduhake tandha banyu. Mengko proses iki digunakake kanggo verifikasi keaslian dokumen resmi, dhuwit lan umume kanggo nyegah lali.

P: Kepiye watermarking digunakake saiki?

Watermarking digital minangka wangun watermarking paling anyar. Padha karo watermarks fisik ing kertas, watermarks digital digunakake kanggo ngenali pemilik / pencipta lan keasliane digital media kaya gambar, audio lan video.

Q: Napa Watermark? 

- Nalika Foto / Video dadi virus, mula bisa mbukak kabeh arah. Asring, info pamilik / pencipta ilang utawa dilalekake.

- Aja kejutan ndeleng foto, karya seni utawa video sing digunakake dening wong liya, ing produk fisik, ing iklan lan / utawa ing web.

- Ngindhari konflik properti intelektual (IP), litigasi larang lan sakit kepala sing larang banget saka plagiarists sing ngaku ora ngerti manawa sampeyan gawe kanthi nambah tandha banyu sing katon lan / utawa ora katon.

- Amarga panggunaan media sosial sing saya gedhe bisa nyepetake kanthi foto / video.

P: Apa bisa ditindakake?

✔ Nambahake tandha banyu kanthi subtly, ora ana ing endi potret utawa video sing diduweni.

✔ Tandha, watermark kanthi jeneng, email utawa url saengga gaweyan sampeyan duwe sawetara sesambungan sah kanggo sampeyan.

✔ Promosi lan nglindhungi perusahaan, jeneng lan situs web kanthi menehi watermark kabeh foto / video sing sampeyan leupaskeun.

✔ Milih tandha kanthi karya / foto / grafis / karya seni kanthi iWatermark, njaluk maneh properti intelektual lan njaga pangenalan sing cocog.
✔ Kanthi gampang, aman lan nglindhungi potret nganggo tandha banyu sing katon & ora katon sing ditampilake digawe lan diduweni.

Versi 3.6 Owah-owahan Versi

     - Multiple watermarks saiki bisa ditrapake kanggo video kaya sing wis bisa ditindakake ing foto.

     - Ngimpor foto siji utawa pirang-pirang saka Dropbox. Gunakake tombol bali hardware / OS kanggo bali menyang hirarki folder.

     - Stabilitas sing luwih gedhe ing kahanan memori sing kurang.

Aplikasi iki sampurna kanggo digunakake karo Canon Inc., Nikon Inc., Olympus Inc., Sony Inc., Samsung, SLR, kamera biasa lan kabeh smartphone lan tablet Android.

Summary

Plum Amazing Software dina iki ngumumake versi 3.5 iWatermark Pro kanggo Android. iWatermark, minangka alat mung watermarking sing kasedhiya kanggo kabeh 4 platform, Android, iPhone / iPad, Mac lan Windows. iWatermark + minangka aplikasi watermarking penting kanggo fotografer profesional kanggo bisnis lan panggunaan pribadi. Pangolahan roti utawa urutan. Sekutu relatif lan mutlak. Jinis Watermarks kalebu, Teks, Graphic, Vector, Text On Arc, QR Code, Signature, Metadata lan Steganographic

iWatermark + Gratis kanggo Android (nambah 'Digawe karo iWatermark +' ing foto) Download Link 

Screenshot 1 - Kabeh watermarks 

Screenshot 2 - Setelan tandha banyu teks

Ringkesan Video - 
iWatermark + Ikon Aplikasi 1024 × 1024 

Babagan Plum Amazing

Plum Amazing, Llc minangka perusahaan swasta sing khusus nggawe Mac, Windows, iOS app lan Android mesthi. Plum Amazing minangka panyedhiya aplikasi seluler lan desktop ing saindenging jagad wiwit 1995. Plum Amazing nggawe lan adol piranti lunak liwat situs web Google, Apple lan uga duwe pengembangan (pemrograman) kanggo perusahaan lan klien liyane, utamane ing bidang fotografi. Kita duwe semangat nggawe produk sing apik kaya CopyPaste, iWatermark, yKey, iClock, TinyAlarm, TinyCal, PixelStick lan liya-liyane. Hak Cipta (C) 2017 Plum Apik tenan. Kabeh Hak Dilindhungi.

Pencet Kontak

Julian Miller
CEO
(650) 761-1370
Amerika Serikat
julian@plumamazing.com

Gambar Facebook: View
LinkedIn Profile: View
Twitter: View

panjenengan
Komentar
iku dihargaiD

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC

Skip isi