Press Release

iWatermark 1.4 - Aplikasi Photography kanggo iPhone Didol Sajrone Minggu

iWatermark 1.4 - Aplikasi Photography kanggo iPhone Didol Sajrone Minggu - Diterbitake tanggal 06/08/10

Kanggo ngurmati iPhone 4 kanthi kamera 5 Megapixel, dina iki Plum Amazing ngumumake yen iWatermark 1.4 bakal didol sajrone seminggu. iWatermark gampang ngreksa lan nglindhungi foto lan kriya kanthi tandha banyu pribadi sing bisa dideleng. Sawise ditambahake menyang foto utawa gambar, watermark iki nampilake gaweyan lan kepemilikan sampeyan. Kayane ndhaptar properti intelektual sampeyan. Tandatangani foto / kriya kanthi digital kanthi iWatermark kanggo njaluk, ngamanake lan njaga properti intelektual lan reputasi sampeyan.

Kanggo ngurmati ucul saka iPhone 4 nganggo kamera 5 Megapixel, Plum Amazing dina iki ngumumake manawa iWatermark 1.4 bakal kasedhiya sajrone seminggu mung 0.99 sen. iWatermark penting amarga gampang ngamanake lan nglindhungi foto lan karya seni nganggo tandha banyu pribadi sing katon. Sawise ditambahake potret utawa grafis, pathokan sing katon iki nampilake gaweyan lan kepemilikan.

Yen sampeyan fotografer utawa seniman, iWatermark bisa digunakake kanthi nambahake grafis (logo utawa teken) sing katon utawa watermark teks. Kayane ndhaptar properti intelektual sampeyan. Aja ngilangi IP sampeyan. Kenali foto lan kriya liyane kanthi nggunakake iWatermark. Tandatangani foto / kriya kanthi digital kanthi iWatermark kanggo njaluk, ngamanake lan njaga properti intelektual lan reputasi sampeyan.

* Gawe merek perusahaan sampeyan, kanthi duwe logo perusahaan ing kabeh gambar
* Aja kaget ndeleng foto lan / utawa karya seni ing papan liya ing web utawa ing iklan
* Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe
* Ngindhari pengadilan sing larang regane sing bisa melu kasus kasebut saka panggunaan properti intelektual (IP)
* Aja ngalang-alangi intelektual (IP).

iWatermark njaga tag meta, nggunakake format input / output lan uga bisa nggawe gambar cilik. Bisa ngolah file utawa folder siji atusan utawa ewu foto. Versi 1.4 nambah kemampuan kanggo menehi tandha ing pirang-pirang foto.

iWatermark bakal tuwuh migunani nalika kamera ing iPhones dadi luwih kuat lan ngganti kamera biasa. Tetep mung platform platform watermarking sing kasedhiya kanggo iPhone, Mac lan Windows. iWatermark minangka keperluan nomer 1 sing paling populer ing donya kanggo foto tandha banyu. Kanggo 1 minggu (nganti 6/14) iWatermark kasedhiya mung 0.99 ¢.

“Kaendahan iWatermark minangka gabungan saka kemudahan panggunaan lan fungsionalitas. Yen sampeyan pengin nyoba nyoba menehi watermark, utawa yen sampeyan wis nindakake lan nampani cara kanggo nindakake kanthi cepet lan gampang, iWatermark minangka sarana sing murah lan nyengsemake. Aku durung nate nemokake solusi sing luwih apik. ” - Dan Frakes, Macworld, 4.5 saka 5 tikus.

Keperluan Piranti:
* iPhone, iPod, lan iPad
* Perlu iPhone OS 3.1.2 utawa mengko
* 1.8 MB

Reregan lan kasedhiya:
iWatermark 1.4 didol mung $ 0.99 USD (utawa jumlah sing padha karo mata uang liyane) nganti 6/14/10 lan kasedhiya ing saindenging jagad mung liwat Toko App ing kategori Fotografi. IWatermark versi Mac lan Win uga bisa diunduh saka situs iki. iWatermark kerja bareng karo Lightroom, Aperture, iPhoto lan browser foto liyane.

Plum Amazing: https://plumamazing.com
iWatermark 1.4: https://plumamazing.com/iphone/iwatermark
Tuku lan Download: http://itunes.apple.com/us/app/iwatermark/id357577420?mt=8
Potret layar: https://plumamazing.com/iphone/iwatermark-iphone/iwatermark-samples/
Ikon App: https://plumamazing.com/files/1012/6732/2473/AppIcon512.png

Plum Amazing (biyen Software Software) minangka perusahaan sing diselenggarakake khusus kanggo aplikasi iPhone, Mac, Windows lan seluler. Plum Amazing minangka panyedhiya aplikasi seluler lan desktop ing saindenging taun 1995. Plum Amazing nggawe lan adol piranti lunak dhewe nanging uga nindakake pembangunan (program) kanggo perusahaan lan klien liyane.

Kita duwe semangat nggawe produk sing apik banget. Bebas hubungi sampeyan yen sampeyan duwe pitakon, butuh app sing digawe utawa sampeyan pengin mitra.

Kanggo informasi tambahan, bukak Plum Amazing.

Hak Cipta (C) 2010 Plum Amazing. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Apple, logo Apple, iPhone, iPod lan iPad minangka merek dagang kadhaptar saka Apple Inc. ing AS lan / utawa negara liyane.

Facebook
Twitter
Pinterest
print
email

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC