Press Release

iKey 2.5.1, yType 1.0 lan CopyPaste Pro 3.1 Dirilis. Trio Produktivitas Mac

UNTUK KELUARGA GAMBAR:

iKey 2.5.1, yType 1.0 lan CopyPaste Pro 3.1 Dirilis. Trio Produktivitas Mac

DATE:

Muga 23, 2011

RINGKASAN:

Plum Amazing dina iki ngumumake versi piranti lunak iKey, yType lan CopyPaste Pro saiki kasedhiya minangka shareware lan ing Toko Apple Mac Mac

iKey Versi 2.5.1 - Info versi shareware, Tuku lan Download lan iKey ing Mac App Store

CopyPaste 3.1 - Info versi Shareware, Tuku lan Download

yType 1.0 - Info versi shareware, Tuku lan Download lan yType ing Mac App Store

Awak:

KONTAK: Kaya Kaca Facebook Plum Amazing kanggo menang salah sawijining 10 item, yaiku yType, CopyPaste, iClock, Software iWatermark utawa Kasus Power Super-Juice kanggo iPhone 4 Hardware. Pencet tombol Kaya ing Halaman Facebook Plum Amazing kapan wae lan saiki kontes tanggal 1 Juni, 2011 kanggo mlebu. Kabeh penggemar ing facebook.com/plumamazing tanggal 1 Juni bakal dilebokake kanthi nggambar acak lan dianugerahi 1 saka 10 hadiah.

iKey

iKey minangka sarana otomatisasi, program sing nggawe trabasan kanggo ngrampungake tugas sing bola-bali. Intine, trabasan iKey minangka program cilik dhewe, nanging sampeyan ora prelu ngerti babagan program kanggo nggawe trabasan iKey. Sampeyan mung kudu nggabungake telung bagean trabasan sing dibutuhake: Siji utawa luwih printah sing menehi trabasan fungsine, sawijining konteks sing mbukak, lan peluncur sing nemtokake cara trabasan diaktifake. Utilitas makro / otomatisasi sing gampang digunakake ngirit wektu, ngetik, lan atusan klik saben dina. Aja trowongan carpal, luwih ngrampungake lan seneng-seneng karo iKey. Manual sing ditulis dening Adam Engst uga kalebu.

Pangowahan Versi iKey

- lambang lan grafis anyar dening seniman Italia Michele Zamparo, ndandani, dokumen sing dianyari.

CopyPaste

CopyPaste Pro minangka inkarnasi paling anyar saka siji-sijine, menang penghargaan, gampang digunakake, sawetara editing clipboard, tampilan lan arsip utilitas. Gunakake Browser Clip (browser horisontal) utawa Clip Palette (browser vertikal) kanggo ndeleng klip saka macem-macem sudut pandang. Gunakake 'CopyPaste Tools' kanggo tumindak ing data clipboard kanthi cepet. Simpen kabeh clipboard liwat restart. Aja diwatesi dadi siji clipboard lan aja nganti kelangan clip maneh. CopyPaste minangka hemat wektu / hemat urip kanggo kabeh pangguna Mac wiwit pamula nganti maju. Coba CopyPaste Pro kanggo nggedhekake potensial Mac.

Pangowahan Versi CopyPaste

- kanthi 64 bit, dokumentasi lan lokalisasi Prancis sing luwih apik. Kanggo 10.5, 10.6 lan luwih dhuwur. Ora maneh kanggo 10.4.

yTipe

yType minangka produktivitas anyar sing mlaku ing latar mburi kanggo nggedhekake kemampuan ngetik sampeyan. Ketik sawetara karakter (sing diarani minangka trabasan) kanggo nempel blok teks sing luwih gedhe (disebut ekspansi) kaya jeneng sampeyan, url, gambar utawa malah sawetara kaca teks sing diformat langsung ing ngendi wae ing Mac ing aplikasi apa wae. yType langsung nggawe pangguna Mac luwih produktif.

Sapa wae bisa entuk manfaat saka trio piranti lunak iki. Iki migunani banget kanggo panulis, desainer, editor, musisi, podcast, programer, ilmuwan, peneliti, guru, lan siswa.

Plum Sange

iKey

yTipe

CopyPaste

tuku

Press Release

RINGKASAN

iKey, yType lan CopyPaste minangka alat produktivitas sing mlaku ing latar mburi kanggo nggedhekake kabisan.

TENTANGKAN PENTING GOLEKA PLUM

Plum Amazing (Software Script sadurunge) yaiku perusahaan sing diselenggarakake khusus kanggo aplikasi iPhone, Mac, Windows lan seluler. Plum Amazing minangka panyedhiya aplikasi seluler lan desktop ing saindenging taun 1995. Plum Amazing nggawe shareware dhewe lan nindakake program kontrak kanggo perusahaan liyane.

Pros media kanggo informasi luwih lengkap lan salinan review piranti lunak pers, hubungi kita.

# # #

Contact Informasi:

Julian Miller

Piranti lunak Plum Amazing

Info ing: plumamazing.com

plum apik tenan - aplikasi penting

Facebook
Twitter
Pinterest
print
email

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC