DATE

2/24/20 

TITLE

iClock Sherlocks / Surpass Jam Apple Menubar Lawas Apple Mac

Ringkesan

Kaiulua-Kona, HI - Sherlocking minangka istilah sing nyenengake nalika Apple nyalin lan ngganti piranti lunak sing digawe dening perusahaan liyane. * Ing kuwalik Plum Amazing nggawe piranti lunak jam menubar, iClock, sing ngganteni / sherlocks / outshines / ngungkuli sing lawas lan jam Mac kondhang. iClock nambahake fitur daya kanggo nambah produktivitas.

iClock minangka aplikasi paningkatan produktivitas dening Plum Amazing. Ngliwati jam Macs, iClock nyedhiyakake fitur kasebut ing menu menubar. Wektu, tanggal, fase rembulan, dhukungan kanggo tanggalan / acara Apple lan Google, weker, chime kanthi swara chime, jadwal global rapat, Take 5 (wektu pomodoro khusus kanggo istirahat), jam dunya kanthi dhaptar khusus kutha lan kutha data, jam ngambang, menu aplikasi, mandheg, mundur, lan tanggalan pribadi sing bisa dicithak kanthi foto, kontrol otomatis mode cahya / peteng lan alarm laptop sing gampang digunakake ing Starbucks lan bandara. Kabeh fitur langsung & gampang kasedhiya saka menubar. Luwih trep, nyenengake lan migunani sadurunge. ” Download kanggo nyoba gratis:

Link download kanggo iClock - Seneng nyoba kabeh fitur kanthi gratis

"Kanthi tugasku, aku ora ngerti apa jagad sing bakal ditindakake dening pakaryan kasebut. Antarmuka sing gampang lan intuisi iClock ora nate ngeculke. Kanthi ndeleng cepet ing menu tarik-mudhun, aku bisa ngerti wektu saiki ... Kanthi klik liyane, aku bisa mriksa cuaca ing papan sing dituju mengko. Luwih luwih saka jam digital kanggo Mac. ”
- Kevin Rafferty,
- Pengawas efek visual "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer", "Star Wars: Episode I - The Phantom Menace", "The Lost World: Jurassic Park" lan akeh film liyane.

CEO Plum Amazing Julian Miller ujar: “IClock saiki dadi salah sawijining aplikasi paling tuwa lan paling anyar ing Mac. Iki uga minangka salah sawijining aplikasi sing paling populer lan migunani. Ditulis maneh lan dianyari kanggo Mojave Mac OS 10.15. ”

Jam menubar Mac lawas Apple mung nampilake wektu / tanggal.

Pateni jam menubar Mac kuno Apple lan gunakake iClock kanggo nambah…

Fitur Utama iClock

  • World Time - Tutul cepet Wektu ing menubar mbukak menu karo saben kutha utawa zona wektu lan kanthi cepet nampilake wektu, cuaca, info lan liya-liyane.
  • Jam ing jagad sampurna kanggo laptop para wisatawan donya.
  • Pilih kutha ing wayah donya kanggo nampilake cuaca, info lokal, sunrise…
  • Wektu nganggo warna khusus, ukuran lan format font ing menubar
  • Tanggal kanthi format warna, ukuran lan font khusus ing menubar
  • Kalender & acara Mini Apple tunyuk menu kanggo dideleng.
  • Kalender & acara Google Mini tutul menu menubar kanggo dideleng.
  • Kalender mini bisa ditampilake 1, 2, 3… 12 wulan sekaligus.
  • Tanggalan gedhe kanggo desktop utawa minangka jendhela kanthi foto.
  • Kalender gedhe kanthi tanggalan pribadi sing bisa dicithak kanthi foto.
  • Tanggalan Bib bisa ditampilake 1, 2, 3… 12 wulan sekaligus nganggo foto.
  • Alarm nganggo swara khusus. Metode macem-macem cara nyetel wektu / tanggal.
  • Nomer weker tanpa wates sing bisa digawe kanthi nutul lan menehi tandha saka menubar
  • Gawe format tanggal apa wae kanggo menu menubar lan menu.
  • Chimes - Big Ben, jam kukuk, jam, setengah jam, lsp.
  • Rapat jadwal global. Atur rapat ing saindenging jagad kanthi gampang
  • Coba jeneng 5 - asale saka potongan jazz dening Paul Desmod lan dimainake kuartet jazz Dave Brubeck. Take 5 ngelingake pangguna, nggunakake tandha swara utawa musik, kanggo istirahat (olahraga, ambegan, tapa, deleng jarak, lsp) saben wektu (bisa disesuaikan). Jinis timer timer pomodoro. Apik kanggo katon, produktivitas, kesehatan lan seneng.
  • IP Eksternal & Internal - tambahake kanggo ndeleng & nyalin IP ing ndhuwur menu
  • Jam ngambang - 1 utawa 30 bebarengan ing sisih ngisor utawa sisih layar
  • Jam ngambang - digunakake banget dening komoditas, pedagang mata uang
  • Jam ngambang duwe pilihan macem-macem desain rai sing apik.
  • Menu App. Dhaptar kabeh aplikasi sing saiki lan bubar digunakake kanggo ngalih
  • Mungkasi jam tangan. Kanggo acara wektu.
  • Timer countdown lan countup kanggo ulang taun, Natal…
  • Kontrol lampu / mode sing otomatis lan manual.
  • Weker laptop. Kanggo wektu-wektu sampeyan ana ing StarBucks
  • Kabeh ing ndhuwur kasedhiya langsung saka menubar.
  • Swara kanggo weker & swara kalebu, musik, utawa pangguna sing digawe
  • Luwih trep, migunani lan nyenengake mula sadurunge.

"IClock ngirit wektu! Sawise maneh, aku nggunakake alat sing ora larang regane saka Plum Amazing. iClock kanthi elegan nawakake keseimbangan fungsi lan fitur sing tepat. Ora digging - ora bloat; mung alat sing apik banget kanggo mbantu ngatur jam, wektu, Mac. ”
- Rand Miller
- Co-nitahake Myst lan Riven

Ing Mac iClock nambah produktivitas kanthi duwe aplikasi sing gegandhengan wektu akeh, kabeh kasedhiya kanthi tutul klik ing jam utawa tanggalan munggah ing menubar. Cocog kanggo manajer wong utawa produk. Apik kanggo sapa wae sing melu media sosial. Cocog kanggo perusahaan, profesional, siswa lan sapa wae sing gumantung lan bisa nggarap wektu.

"Aku elinga mikir 'Napa aku pengin jam liyane' sadurunge nyoba iClock. Saiki aku mikir 'Kepiye carane bisa entuk tanpa'. ”
- Christoph-Vogelbusch
- CEO, Janjine tetep, Pangembang Piranti Lunak

Raves & Ulasan

"Iki minangka program sing hebat banget."
- Leo Laporte ing MacBreak 261, CEO Twit.tv lan Podcaster

"Wayahe paling apik !!!!"
Charles Henry, PanTech, Inc.

"Pancen angel mbayangake manawa fungsi bisa dikemas dadi 'jam'!”
- Guy Kawasaki, Panganggit, Blogger, Penginjil, lan Pengusaha.

"Aku seneng app iClock. Kabeh fitur sing disenengi lan ora ana fitur sing ora disenengi ”
- Andy Ihnatko, Wartawan, Panyerat, Mingguan MacBreak.

"Aku ora bisa urip tanpa iClock saiki. Aku seneng amarga gampang banget, nanging duwe akeh fitur sing kuat. Aku terus gumun karo apa sing bisa ditindakake. ”
Anil K Solanki

"Fitur sing narik kawigaten aku menyang iClock yaiku menu wektu lokasi. Kaya sing sampeyan ngerti, dodolan piranti lunak jembar ing jagad amarga Internet. Nalika aku kudu nelpon layanan ing jaban rangkah aku kudu ngerti jam pira ing negara kasebut. Aku wis nggunakake produk liyane sing mbutuhake mbukak program kanggo ndeleng wektu, utawa piranti lunak sing ngrusak desktop kanthi jam. iClock iku gampang, ora ngganggu lan luwih cepet. Matur nuwun kanggo program sing migunani nanging migunani banget. ”
David Parrish

Summary

Piranti lunak Plum Amazing dina iki ngumumake versi iClock paling anyar kanggo Mac. iClock adoh banget karo Apple Clock lawas sing mung nuduhake wektu & tanggal. iClock nambah produktivitas kanthi aplikasi sing gegandhengan karo kabeh wektu sing ditemokake ing menubar lan diakses nganggo siji utawa rong tap. iClock nyedhiyakake wektu, tanggal, fase rembulan, dhukungan kanggo tanggalan / acara Apple lan Google, weker, lonceng kanthi swara lonceng sing kalebu, jadwal jadwal rapat global, wektu pomodoro, jam dunya, jam ngambang, menu aplikasi, jam mandheg, mundur, gampang akses lan otomatis saka mode cahya / peteng, alarm laptop lan tanggalan pribadi sing bisa dicithak kanthi foto kabeh kasedhiya kanthi tunyuk ing menubar. Seneng nambah produktivitas nganggo iClock.

Info & Grafik Link kanggo iClock

Kaca Info iClock

Link download kanggo iClock - Seneng nyoba kabeh fitur kanthi gratis.

Screenshot 1 - Preferensi weker
Screenshot 2 - Ngeklik Wektu mbukak menu kutha / wektu lokal lan cara cepet kanggo entuk macem-macem info lokal.
Screenshot 3 - Preferensi Wektu.
Screenshot 4 - Pilih 5 wektu pomodoro sing ngelingake sampeyan olahraga sethithik lan santai saben jam.
Screenshot 5 - Setel weker saka menu wektu.

Ikon Ikon

Situs web sing apik banget Plum
Toko Amazing Plum

Babagan Plum Amazing

Plum Amazing, Llc minangka perusahaan swasta sing khusus nggawe aplikasi Mac, Windows, Android lan iOS. Plum Amazing minangka panyedhiya aplikasi seluler lan desktop ing saindenging jagad wiwit 1995. Plum Amazing nggawe lan adol piranti lunak liwat situs web Google, Apple lan uga duwe pengembangan (pemrograman) kanggo perusahaan lan klien liyane, utamane ing bidang fotografi. Kita duwe semangat nggawe produk sing apik kaya CopyPaste, iWatermark, yKey, iClock, TinyAlarm, TinyCal, PixelStick, SpeechMaker, PhotoShrinkr lan liya-liyane. Hak Cipta (C) 2020 Plum Apik tenan. Kabeh Hak Dilindhungi.

Pencet Kontak

Julian Miller
CEO
(650) 761-1370
julian@plumamazing.com

Gambar FacebookView
TwitterView
Plum SangeView

panjenengan
Komentar
iku dihargaiD

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC

Skip isi