Weker alarm jam werno jamal weker jam tangan app

Pitulung iClock

Kanggo wektu sampeyan

dening Mark Fleming & Julian Miller

Versi Pangowahan Versi

Apa sampeyan tresna karo urip? Banjur aja nylekit wektu, amarga kuwi barang sing digawe. - Benjamin Franklin

News

Priksa manawa sampeyan entuk versi paling anyar lan waca paragraf ing ngisor iki kanggo nyetel kanthi bener.

PENTING: Klik kene kanggo pindhah menyang, 'Instal' bagean kanggo persiyapan iClock. Penting.

Pambuka

"Wangsulan: Bab ingkang paling apik babagan masa depan yaiku mung saben dina." -Abraham Lincoln

iClock kanggo Mac Manual Page 1 iClock Manual

Wektu minangka jinis khayalan utawa maya. Bebarengan karo ruang bisa uga ilusi paling apik. Waca sunar srengenge surup lan nggawe kita tenanan, yen srengenge ngubengi bumi, nanging kosok baline luwih cedhak karo kasunyatan. Pangukuran wektu biasane adhedhasar gerakan srengenge. Nganggo apa wae, kita wis nggawe macem-macem alat kanggo ngukur lan nampilake wektu. Sundial, kacamata jam, jam, tanggalan, jam tangan, lsp. Kayane akeh asumsi. Iki dadi khayalan sing kompleks banget. Dadi, apa wayah saiki?

Wektu lan ruang minangka mode sing kita pikir, ora kahanan sing kita urip. - Albert Einstein

Nyuwun sewu, kita kepengin banget mlebu ing babagan sing luwih jero iki nanging iki dudu papan kanggo diskusi sing apik banget. Nanging, kita bisa menehi koleksi alat sing apik kanggo nyenengake wektu.

Nalika Mac OS X pisanan metu, wis jam sing apik ing menu bar, nanging sedhih mung nuduhake wektu. Saben dina sampeyan kudu ngeklik menu bar kanggo nuduhake tanggal kasebut. Awak dhewe ngeklik saben dina ing bilah menu, nganti mikir, "cukup kabeh" banjur mutusake wektu kanggo nggawe sing luwih apik. Pakaryan iClock sing pertama yaiku nambani ngilangi kesalahan kasebut. Mangkene aplikasi iClock pertama kanggo Mac digawe. Saiki wis adoh banget…

Requirements

"Kaya-kaya sampeyan bisa mateni wektu tanpa cilaka ing kalanggengan." Henry Thoreau

Ing Big Sur Mac OS 11 lan sing luwih dhuwur, Apple wis nantang nggunakake jam liyane. Pandhuan kanggo nindakake iki ana ing bagean 'Instal' ing manual.
Pangguna Mac 10.11 lan luwih dhuwur nggunakake 'Priksa nganyari' ing menu File utawa ing panel pref Umum. Sing padha karo versi ing situs iki.
Pangguna Mac OS X 10.5 nganti 10.10 bisa digunakake iClock Pro
Pangguna Mac OS 10.4 bisa nggunakake sing luwih lawas iClock 3.05
Pangguna Mac OX 10.3.9 bisa nggunakake versi iki iClock

versi

3 versi kasedhiya. Kabeh duwe ikon sing padha.

  1. Saka plumamazing.com situs lan nyimpen. Rega siji.
  2. Versi langganan saka Apple App Store. Rega saben wulan lan taunan. 
  3. Versi rega lengkap ing Apple App Store.
 

Kabeh padha app. Nganyari paling cepet yaiku karo plumamazing.com versi.

tuku

Ana 3 papan kanggo tuku iClock. Panggonan sing paling apik yaiku liwat situs amarga wiwit nganyari luwih cepet lan luwih akeh pembayaran sampeyan bakal mekar app. Sampeyan bisa ndownload lan tuku ing:

Plum Sange

iClock uga kasedhiya ing Toko App Apple minangka langganan (saben wulan utawa tahunan) kanthi nyoba 45 dina gratis iClock S. Versi sing kapisah kanthi rega sing padha karo situs kita tanpa nyoba kene, Elinga, Apple entuk 15% saka total ing loro kasus kasebut.

Tuku mbantu app supaya terus berkembang lan nambah mupangat kanggo pangguna.

Istilah kasebut

  • Zona wektu - wilayah ing Bumi sing duwe wektu standar sing padha, biasane diarani "wektu lokal". iClock ngidini sampeyan ndeleng sawetara zona wektu / lokasi / kutha langsung saka garis menu (gambar ing ndhuwur). Deleng info babagan zona wektu ing Wikipedia.
  • Wektu Tabungan Awan (DST) - konvensi maju jam supaya soré luwih padhang lan esuk kurang. iClock nampilake wektu sing bener kanggo njupuk DST menyang lokasi sampeyan kanthi otomatis. Waca Wikipedia kanggo info liyane.

Sejarah iClock

iClock kanggo Mac Manual Page 2 iClock Manual"Coba pikirake yen dina iki ora bakal tangi maneh." Alighieri Dante

Ye olde iClock pisanan muncul ing taun 1999 (bali ing abad kepungkur) kanggo Mac OS 9. Versi sing luwih anyar kanggo OS X digawe ing taun 2002, nanging liya ing taun 2008 lan maneh taun 2016. IClock ing awal yaiku karya terus berkembang sing berkembang sacara organik adhedhasar gagasan lan panjaluk pangguna. IClock paling anyar yaiku aplikasi sing wis ditulis maneh nanging isih padha karo versi awal.

Kanthi iClock paling anyar, Mark wis nindakake pakaryan sing apik kanggo njaga kabeh fitur saka versi sadurungé lan, bebarengan, nggawe antarmuka luwih gampang lan luwih gampang diakses. Saiki, kabeh ana ing sak panggonan, aplikasi iClock. Preferensi ing app iClock nduweni kabeh setelan kanggo nguripake utawa mateni fitur. Iku prasaja!

nginstal

iClock minangka app sing bisa diundhuh saka kaca pisanan situs kasebut plumamazing.com

nginstal

Kanggo nginstal download lan unzip (uncompress) lan lebokake ing folder 'Aplikasi' utawa klik kaping pindho app lan bakal pindhah menyang folder aplikasi sampeyan.

Setup Wektu & Tanggal

Kata: Pisanan, kanggo ndhelikake wektu Apple, tindakake iki (katon ing gambar ing ngisor iki):
Pindhah menyang Preferensi Sistem: Dock & Panel Bar Menu. Ing panel iki pilih, 'Jam Menu Bar' ing sisih kiwa. Ganti Pilihan Wektu saka Digital menyang Analog kaya gambar ing ngisor iki. Iki ngganti Apples Time & Date dadi lambang cilik lan ngidini sampeyan duwe iClock tanpa duwe 2 set wektu lan tanggal ing garis menu.

iClock kanggo Mac Manual Page 3 iClock Manual

Sawise sampeyan nindakake wektu lan Tanggal Apple ing ndhuwur bakal katon kaya lambang jam analog cilik iki (ing ngisor) ing sisih tengen ndhuwur garis menu. Iku njupuk munggah sethitik papan.

iClock kanggo Mac Manual Page 4 iClock ManualSampeyan bisa ngganti bali menyang wektu lan tanggal Apple kanthi milih Digital ing gambar ndhuwur.

Uga yen sampeyan nemokake transparansi bar menu anyar ing Mac OS 11 nggawe fonts ilang amarga latar mburi peteng dadi getih, sampeyan bisa mateni transparansi kasebut ing Sistem Pref:Aksesibilitas:Tampilake lan mateni kanthi milih 'Kurang transparansi. ' katon ing gambar ing ngisor iki.

iClock kanggo Mac Manual Page 5 iClock Manual

Ijin

iClock njaluk sampeyan menehi ijin kanggo Kontak. Iki supaya app bisa nuduhake zona wektu kontak yen sampeyan pengin. Ora ana data sing bali menyang Plum Amazing.
Preferensi Sistem: Keamanan & Privasi: Privasi: Kontak

iClock kanggo Mac Manual Page 6 iClock Manual

-Suwun njaluk sampeyan ijin kanggo Tanggalan.
Preferensi Sistem: Keamanan & Privasi: Privasi: Kalender

iClock kanggo Mac Manual Page 7 iClock Manual

PENTING: kadang yen sampeyan nemoni masalah karo ijin lan iClock wis ana ing wilayah iki coba ora mriksa lan mriksa. Iki bisa uga dadi bug ing Mac OS.

2. Nguripake 'Mulai nalika mlebu'iClock kanggo Mac Manual Page 8 iClock Manual

. Kanggo miwiti iClock kanthi otomatis nalika mlebu. Bukak pilihan iClock. Klik ing menu iClock Time lan menyang sisih ngisor sampeyan bakal weruh 'Preferensi…'. pilih sing. Pindhah menyang 'Umum' lan priksa item sing diarani 'Selalu diluncurake iClock nalika wiwitan'.

3. Ngatur maneh item bar menu (opsional). Deleng video layar ing ngisor iki.
Ngatur maneh item bar menu mung bisa digunakake ing Mac OS 10.12 utawa luwih dhuwur. Sampeyan bisa mrentah seret menu wektu kanthi apik. Kajaba iku bisa ditindakake kanggo Menu Tanggal lan App (yen sampeyan wis aktif). Saben bisa dipindhah kanthi masing-masing menyang wilayah sing beda.

Terus tombol tombol, klik terus salah sawijining item menu menu, Wektu, Tanggal utawa App, banjur seret menyang lokasi ing menu bar sing dikepengini. Ditampilake ing video ing ngisor iki. Ora kasedhiya yen sampeyan ana ing 10.11 utawa luwih murah. Apple ngontrol iki dudu kita

Nyopot

Yen sampeyan kudu instal iClock, mung mbusak app ing folder Aplikasi.

Q: Ana ing endi file pref?
A: Aplikasi iClock ana ing folder app. Berkas pref dumunung ing, 'Perpustakaan' ing kene: Tutul ing kene kanggo sinau menyang folder 'Perpustakaan' ing Mac sing didhelikake.
Path menyang macem-macem file pref iClock ana ing kene:
: Pangguna: Perpustakaan: Preferensi: com.plumamazing.iClock.plist
lan
: Pangguna: Perpustakaan: Preferensi: com.plumamazing.iClockPro.plist
Uga yen sampeyan pangguna saka iClock lawas, bisa uga ana folder ing:
Pangguna: Perpustakaan: Dhukungan Aplikasi: Perangkat Lunak: iSM: lokasi iSM
or
Pangguna: Perpustakaan: Dhukungan Aplikasi: Plum Amazing: iSM: lokasi iSM

Ringkesan

Jam gesang saya tatu nanging
Lan ora ana wong sing kuwasa
Kanggo ngomong mung nalika tangan bakal mandheg
Jam pungkasan utawa awal.

Ngilangi bandha pancen sedhih,
Kelangan kesehatan luwih akeh,
Kelangan jiwa iku kapitunan
Sing ora ana wong sing bisa mbalekake.

Saiki mung awake dhewe,
Dadi Urip, Katresnan, rekasa kanthi kekarepan -
Aja ngandel marang 'Sesuk' -
Kanggo jam bisa uga terus meneng.

- Robert H. Smith © 1932-1982 lan matur nuwun kanggo Laing MacDowell

Ana 4 bagean utama sing katon ing iClock.

  1. Menu Wektu - nuduhake wektu lokal ing garis menu lan pilihan ing menu bisa dipilih.
  2. Panel Preferensi - panel kontrol kanggo iClock lan lokasi kabeh setelan. Dibukak saka Menu Wektu.iClock kanggo Mac Manual Page 9 iClock Manual
  3. Menu Tanggal - nuduhake tanggal ing garis menu sing nalika diklik mbukak tanggalan.
  4. Menu App - nuduhake kabeh aplikasi sing aktif, aplikasi sing anyar digunakake lan panel kontrol sistem.

Sawise iClock wis diinstal banjur mbukak banjur saka menu Wektu, sampeyan bisa mbukak Preferensi.

Cepet Mulai

Sawise diinstal, klik menu iClocks Time lan ing menu kasebut pilih 'Preferensi…' (gambar ing ngisor iki) kanggo ndeleng lan ngganti pilihan kanggo menu Wektu, Tanggal, lan Aplikasi.

Sing bakal nampilake Preferensi. Favorit kabeh ana ing sawijining papan lan katon kaya gambar ing ngisor iki. Pilih item ing sisih kiwa kanggo nampilake panel kanthi nyetel ing sisih tengen. Setel setelan kasebut miturut rasa sampeyan.

Gawe

iClock kanggo Mac Manual Page 10 iClock Manual

Preferensi minangka panel kontrol kanggo iClock. Minangka papan siji kanggo kabeh setelan.

Kanggo mbukak Preferensi, pilih banjur pilih ing Menu Wektu, deleng Wiwitan Cepet (ndhuwur). Cara liya kanggo mbukak Preferensi yaiku yen iClock minangka pilihan aplikasi paling ngarep sing katon ing ngisor iki ing tangkapan layar utawa perintah jinis,

Miwiti ing sisih kiwa pilihan lan mudhun saben item, ing ngisor iki minangka panjelasan saben panel.

iClock: Babagan

Iki ngendi kita nyedhiyakake info babagan nggawe app lan warisane.

iClock: Ndhaptar

Ing kene sampeyan bisa tuku kapan wae banjur nyalin & nempelake tombol lisensi sing mbukak kunci aplikasi.

iClock: Umum

[✓] Tansah mbukak iClock ing wiwitan Mac - yen dicenthang mesthi diluncurake iClock ing wiwitan Mac. Disaranake disaranake.
 
[✓] Priksa kanthi otomatis nganyari - nalika dicenthang sampeyan ngerti nalika kasedhiya versi anyar. (ora ing versi toko Apple) Disaranake disaranake.
 
[] Copot saka dermaga - kanggo wong sing ora pengin ndeleng ikon iClock ing dermaga utawa aplikasi sing diganti. Disaranake dicekel.
 
[Reset kabeh pilihan] - ngasilake iClock menyang setelan / pilihan nalika pisanan didownload. Kata: kabeh owah-owahan, kutha anyar, lan format adat bakal ilang.
 

[Bukak layar onboard] - nalika iClock miwiti wiwitan layar wiwitan iki ditampilake supaya bisa orientasi lan persiyapan pangguna.

Wektu: Menu

iClock kanggo Mac Manual Page 11 iClock Manual

Wektu: Menu nuduhake kabeh setelan kanggo wektu sing sampeyan deleng ing garis menu. Kita ora ngidini ngaktifake / mateni iki amarga kita kudu duwe cara supaya bisa milih.

Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake info ing saben setelan saka ndhuwur nganti ngisor. Ing sisih ndhuwur saben pilihan ana kothak centhang kanggo nguripake / mateni.

Setel format wektu - pilih format wektu saka menu molor iki sing umume digunakake format sing pengin dideleng ing garis menu. Ikon X abang ngidini sampeyan mbusak format saka menu kasebut.

Gawe format khusus - kanthi nyeret pil biru kaya sing ujar Time Zone HST mudhun menyang lapangan ing ngisor iki sing diarani Custom. Sawise ana yen pil duwe segitiga madhep mudhun lan milih opsi kayata ing gambar ing ngisor iki.

iClock kanggo Mac Manual Page 12 iClock Manual

Terusake pilihan sing pengin digawe kanthi format khusus. Klik 'Tambah Format Wektu Khusus' lan bakal ditambahake ing sisih ngisor menu molor (diarani 'Set Time Format') format sing umume digunakake. Ing kana sampeyan bisa milih lan nggunakake.

Sampeyan uga bisa nambah tandha wacan lan karakter liyane ing antarane pil kaya koma. Lapangan 'Khusus' uga bisa langsung njupuk Kode Unicode sing diterangake kanthi jero kanthi ngeklik link iki. Kode kasebut kaya, HH: mm: ss zzz bisa ngasilake asil kaya 15:08:56 PDT.

Pemisahan lampu kilat - karakter ':' sumunar minangka indikator sing bisa dideleng saben detik.

Werna - ganti warna teks ing bilah menu.

Selehake Shadow - uripake / mateni bayangan ing garis menu.

Setel Font - ganti font, ukuran wektu ing menu bar. Ora ngganti warna.

Reset gawan - yen sampeyan dadi edan banget lan pengin kaya ngono.

Wektu: Item Menu

iClock kanggo Mac Manual Page 13 iClock Manual

Barang ing ngisor iki ditrapake menyang Menu Wektu.

IP eksternal - nuduhake / ndhelikake IP eksternal. Alamat Protokol Internet sing diwenehake sampeyan dening Panyedhiya Layanan Internet (ISP). Pilih alamat kanggo nyalin menyang clipboard.

IP internal - nuduhake / ndhelikake IP internal. Alamat IP sing ditugasake dening router jaringan lokal. Pilih alamat kanggo nyalin menyang clipboard.

Jeneng Lokasi (Wektu) / Wektu ing menu - yen dicenthang, iki bakal nampilake lokasi / kutha kanthi wektu saiki.

iClock kanggo Mac Manual Page 14 iClock Manual

Klik kanggo ndeleng, nambah, ngowahi, mbusak utawa ngekspor kutha  - klik tombol iki kanggo nambah lan mbusak kutha utawa zona wektu lan kanggo nyetel sing ditampilake ing menu wektu lan ing jam sing ngambang. Deleng item sing dicenthang ing ngisor iki ing sisih kiwa katon ing menu wektu ing sisih tengen. Seret kutha munggah / mudhun ing pref (kiwa) kanggo ngganti urutane ing menu (nengen).

iClock kanggo Mac Manual Page 15 iClock Manual

Tutul lambang + utawa - ing dialog sabanjure kanggo nambah utawa mbusak kutha.

iClock kanggo Mac Manual Page 16 iClock Manual

Utawa tutul item sing katon ing ndhuwur kanggo ngganti kutha / negara sing pengin.

kaca - pilih kutha sing bakal diekspor banjur tunyuk tombol ekspor, atur lokasi kanggo nyimpen. Bakal nggawe file .plist sing bisa dibukak ing editor teks. Liyane kanggo geeks.

Format item menu - Nyetel format kanggo ndeleng kutha sampeyan kanthi info sing akeh utawa sithik sing dikarepake.

Singidaken Negara - iki bakal ndhelikake jeneng negara nalika kothak iki dicenthang.

Format wektu - pilih format utawa gawe format wektu khusus sampeyan dhewe.

Werna - Nyetel warna item menu.

Selehake Shadow - Nyetel manawa nambah bayangan gulung menyang item menu.

Setel Font - pilih font sing pengin kanggo item menu.

Wektu: Jam Ngambang

iClock kanggo Mac Manual Page 17 iClock Manual

Tampilake / Singidaken Jam Ngambang - iki kudu dicenthang. Uga perlu dicenthang ing menu Wektu nyata.

Clock Clock - pilih kanggo duwe pasuryan digital utawa analog.

Tipe pasuryan Analog - pilih ing antarane macem-macem jinis pasuryan.

Ukuran jam analog - disetel menyang ukuran sing dikarepake.

Tampilake tangan kapindho analog - tampilake / ndhelikake tangan liyane ing jam analog.

Tampilake AM / PM - kayane jelas.

Teks Lokasi Jam - Tampilake kutha, negara, zona wektu, warna, lan liya-liyane - jelas.

Ngatur Lokasi - kanggo ngganti susunan kutha ing Floating Clocks, klik banjur seret kutha-kutha munggah utawa mudhun ing dhaptar lokasi (gambar ing ngisor iki) kanggo nyetel supaya lokasi kasebut katon:

iClock kanggo Mac Manual Page 18 iClock Manual

Barang sing dicenthang ing kolom 'F' ing ndhuwur bakal ditampilake ing Jam Terapung.

Barang sing dicenthang ing kolom 'M' ing ndhuwur yaiku sing bakal ditampilake ing bilah menu nalika sampeyan ngeklik wektu. Deleng gambar ing ngisor iki.

Yen sampeyan wis rampung ngatur lokasi, karo Floating Clock pref aktif, nguripake Floating Clocks saka menu, lan jam ngambang bakal nuduhake lan ndhelikake saka penak saka menu nalika sampeyan perlu.

Wektu: Chimes

iClock kanggo Mac Manual Page 19 iClock Manual

Ngomong jam, Swara - pilih swara kanggo ngucapake jam.

Puter swara ing jam - kaya jam simbah utawa Big Ben.

Mung sepisan - siji lonceng

Kanggo count jam - jam iku cacahe gong.

Puterake swara ing 1/4 jam

Puterake swara ing 1/2 jam

Puterake swara ing 3/4 jam

Sepi sepi - ora ana swara sing diputer sak iki.

Volum volume

iClock kanggo Mac Manual Page 20 iClock Manual

Wektu: Njupuk 5

Jeneng Take 5 tegese 'hawa anyep', adhedhasar basa gaul basa Inggris kanggo istirahat lan uga karya Jazz sing terkenal 'Take Five ”sing dikarang dening Paul Desmond lan dimainake karo Dave Brubeck Quartet. Potongan kasebut uga suwene 5 menit lan cocog kanggo nggunakake sarana Take 5 ing iClock. Disaranake nggunakake lagu 'Take 5' nganggo app Take 5 supaya bisa muter ing mburi 5 menit nalika sampeyan ngaso kanthi cepet saben 30 menit.

Njupuk 5 minangka wektu ing iClock kanggo istirahat rutin. Breaking penting utamane yen sampeyan lungguh ing meja utawa ing komputer sedina. Kita duwe badan lan kita lali dheweke kudu pindhah, santai lan entuk latihan. Njupuk 5 minangka pangeling kanggo nyedhiyakake awak kanthi perawatan sing dibutuhake.iClock kanggo Mac Manual Page 21 iClock Manual

"Ora ana pil sing cedhak karo latihan sing bisa ditindakake," ujare Claude Bouchard, direktur laboratorium genomik manungsa ing Pusat Penelitian Biomedis Pennington ing Louisiana, ditemokake ing artikel Time Magazine.

"Kegiatan fisik ora kudu suwe dadi mupangate," ujare Howard D. Sesso, epidemiologi ing Harvard School of Public Health

"Semburan singkat olahraga sing kuat pancen efektif." "Umume wong nyebut 'kekurangan wektu' minangka alasan utama ora aktif," ujar Profesor Martin Gibala. "Panliten nuduhake manawa pendekatan adhedhasar interval bisa luwih efisien - sampeyan bisa entuk manfaat kesehatan lan kesehatan sing padha karo pendekatan tradisional, kanthi wektu sing kurang."

Take 5 ing iClock uga wektu otomatis teknik Pomodoro. Apa Teknik Pomodoro?

Gagasan supaya tetep fokus sajrone 8 jam, bisa uga katon nggumunake. Teknik Pomodoro (sing asalé saka timer dapur sing berbentuk tomat) mbantu ngrampungake tugas iki dadi kenaikan sing bisa diatur. Sanajan ngrampungake tugas sampeyan ing tangan, sampeyan bisa nindakake apa wae yen mung 25 menit.

  1. Mbusak kabeh gangguan: email cedhak, meneng telpon, lan lawang kantor (yen ana).
  2. Setel wektu njupuk 5 wektu 20 utawa 25 menit (siji "Pomodoro").
  3. Gawe kerja mung siji tugas, rampung tanpa gangguan kanggo 20 utawa 25 menit langsung.
  4. Sawise wektu wis entek, wenehi wektu regane sing cendhak, bisa uga 5 menit (yaiku minuman, omben, mlaku-mlaku, utawa semedi).
  5. Sawise ngrampungake papat "Pomodoros" istirahat dhewe 20 utawa 30 menit kanggo ngaso otak sampeyan sadurunge babak sabanjure.
Njupuk 5 bisa mbantu nglindhungi sesanti. Gunakake Njupuk 5 kanggo ngaso mripatmu. 
Tindakake aturan 20-20-20. Ndelok saka layar saben 20 menit sajrone 20 detik sekaligus lan fokus ing titik tetep 20 kaki. Nggawe 5 kanggo tindakake aturan 20-20-20 nalika nggunakake komputer sedina.
 
iClock kanggo Mac Manual Page 22 iClock Manual
 
Kesimpulan: Njupuk 5 penting kanggo njaga fokus, entuk kerja, njaga awak lan otak kanthi optimal

Setelan

Nguripake / mateni "Tambah Menu 5 nganti Wektu" - nambah 'Take 5' menyang Menu Wektu. Nalika sampeyan entuk link menyang Start, Stop lan Preferensi.

Setelan kanggo istirahat, durasi, lan kaping kanggo mbaleni sesi kasebut.

Swara kanggo Break Wiwitan lan Pungkasan.

TIP: Elinga 'Take Five' dening Dave Brubeck minangka MP3 sing apik sing bisa digunakake kanggo Break saben swara (dawa break).

Wektu: Weker

iClock kanggo Mac Manual Page 23 iClock Manual

Kothak kanggo nguripake / mateni tampilan "Tambah 'Weker ...' menyang Menu Wektu 'menyang Menu Wektu.

Ing ngisor iki, sampeyan bisa menehi jeneng, nyetel wektu, tanggal lan swara kanggo weker. Pilih 'Busak' utawa 'Busak ing menu kanggo mungkasi weker.

Wektu: Timer Cacah

iClock kanggo Mac Manual Page 24 iClock Manual

Setel wektu kanggo ngetung. Contone ketik 31 Desember, tengah wengi kanggo Taun Anyar.

Resolusi Countdown - kaya dina, jam, menit., Detik kanggo ndeleng timer mundur.

Jendhela tampilan - bisa mbukak jendhela countdown saben sampeyan mlebu, turu saka turu, salah sawijine.

Sajrone dina - lebokake pirang-pirang dina sadurunge kedadeyan sing pengin diwiwiti kanggo milih wektu mundur mundur.

iClock kanggo Mac Manual Page 25 iClock Manual

Wektu: Jadwal Global

Alat kanggo mbantu nyiyapake teleconference multi-timezone.

iClock kanggo Mac Manual Page 26 iClock Manual

Apa sampeyan wis tau ngatur telpon konferensi karo wong sing ana macem-macem jaman? Bisa dadi tantangan banget babagan ngubungake karo 3+ wong ing macem-macem lokasi lan ora nyekel nalika nedha awan, nedha bengi, turu utawa mung tangi. Jadwal Global minangka alat kanggo ngatur iki kanthi cepet lan paling gampang.

Wektu: Stopwatch

Bagean stopwatch saka iClock ngidini sampeyan ngétung, count mudhun (saka jumlah wektu), mandheg, ngreset lan ngganti setelan kasebut. Setelan katon kaya gambar iki ing sisih tengen.

iClock kanggo Mac Manual Page 27 iClock Manual

Miwiti - wiwiti lan mandheg nganggo tombol iki.

Reset - ngreset kabeh menyang 0.

Resolusi - atur akurasi resolusi wektu.

Set Font - atur warna font sing digunakake kanggo nampilake nomer.

Jendhela Ngambang utawa Normal - menu molor ngidini milih jendhela normal sing ngidini jendhela Stopwatch pindhah saka sisih ngarep menyang lapisan mburi windows. Utawa pilih jendhela ngambang supaya tansah ana ing ndhuwur lan katon.

Swara - ngidini pilih salah siji saka akeh swara sing bisa diputer nalika Countdown tekan 0.

Wektu: Setel Wektu

Nggawa sampeyan menyang panel kontrol Apple kanggo ngganti zona wektu. Iki minangka link menyang peta Zona Wayah sing apik

Wektu: Mode Cahya / Peteng

Mode Gelap Apple nambahake pilihan anyar kanggo tampilan Mac… .nanging ora menehi cara cepet utawa cara otomatis kanggo ngalih saka cahya menyang mode peteng. iClock ngontrol wektu, saiki ngidini ngontrol Mode Cahaya / Peteng sajrone wektu !!!

iClock kanggo Mac Manual Page 28 iClock Manual

Obat kanthi otomatis ing srengenge lan Peteng ing wayah awan kanthi otomatis kanggo njaga mripatmu. Ngalih mode kanthi otomatis kanthi khusus. Utawa ngalih kanthi manual liwat item menu iClock saka bar menu.

Lan Apple ujar, "Ayo ana cahya, "Lan ana cahya ing Mac OS UI. Apple weruh manawa cahya apik, lan misahake cahya saka peteng ing Mac 10.14"- Buku Proyek

Preferensi ing iClock ing ndhuwur yaiku kanggo ngoper lan kanthi otomatis Mode Cahya / Peteng Apple.

  • Tambah Mode Cahya / Peteng menyang Menu Wektu - ngidini nambah menyang Menu Wektu dadi cara sing cocog kanggo ngalih mode. Nindakake. Iki gampang banget.
  • Katon UI System - ngidini ngoper langsung ing pref dadi cahya utawa peteng.
  • Ngalih Katon Ing - menehi 3 cara kanggo ngoper mode.
    • kanthi manual (sing mateni mode otomatis sing wis disetel sadurunge).
    • kanthi otomatis ing srengenge lan srengenge
    • kanthi otomatis liwat jadwal khusus sampeyan

Tanggal: Menu

iClock kanggo Mac Manual Page 29 iClock Manual

Kaya banget kanggo nyetel wektu ing bar menu ing ndhuwur.

Format Tanggal Setel - pilih saka menu molor salah sawijining format tanggal sing umum digunakake.
or
Gawe format khusus - kanthi nyeret pil biru kaya sing ujar Kamis mudhun menyang lapangan ing ngisor iki sing diarani Custom. Sawise ana yen pil duwe segitiga madhep mudhun lan milih opsi kayata ing gambar ing ngisor iki.

iClock kanggo Mac Manual Page 30 iClock Manual

Terusake pilihan sing pengin digawe kanthi format khusus. Klik 'Tambah Format Tanggal Khusus' lan bakal ditambahake ing sisih ngisor menu molor (diarani 'Set Tanggal Tanggal') format sing umume digunakake. Ing kana sampeyan bisa milih lan nggunakake.

Sampeyan uga bisa nambah wacan lan karakter liyane ing antarane pil kaya koma.

Pilihan liyane yaiku ngetik Kode tanggal Unicode langsung menyang kolom 'Khusus:'. Kode kasebut kaya, yyyy.MM.dd G 'at' HH: mm: ss zzz bisa ngasilake asil kaya taun 1996.07.10 Masehi jam 15:08:56 PDT.

iClock kanggo Mac Manual Page 31 iClock Manual

Ndhuwur ngetik Kode Tanggal Unicode cc dd-LL-yy langsung menyang Lapangan 'Custom:' sampeyan entuk pratinjau format sing bisa ditambahake ing menu prasetel format tanggal. Siji kasebut pancen migunani kanggo wong-wong ing Eropa.

Tanggal: Tanggalan Menu

Ing kene sampeyan bisa nyetel tanggalan sing katon nalika sampeyan ngeklik tanggal ing bar menu. Sampeyan bisa milih TinyCal utawa BigCal.

iClock kanggo Mac Manual Page 32 iClock Manual

TinyCal: cilik. Bisa ditampilake 1 nganti 12 wulan. Iki bisa nuduhake acara, preinan, lan item liyane sing diduweni Apple utawa Google ing tanggalan. Kanggo tujuan umum, TinyCal iku sampurna.

BigCal: bisa diowahi ukurane. Bisa dadi latar mburi, dina, tanggal, kanthi macem-macem fonts, warna, lan ukuran. Ora bisa ditampilake saiki. Sampeyan bisa nggunakake BigCal minangka tanggalan sing bisa dicithak.

Sawise milih tanggalan sing pengin ditampilake nalika sampeyan ngeklik tanggal ing menu bar pilih salah siji tanggalan Apple utawa Google.iClock kanggo Mac Manual Page 33 iClock Manual

Kanggo Google Calendar: pilih Google lan login. Bakal mbukak browser lan njaluk bukti Google kanggo menehi idin TinyCal kanggo nuduhake informasi Google Calendar.

Kanggo Kalender Apple: pilih Apple. Kanggo nggunakake Kalender Apple, sampeyan kudu menehi idin ing panel Preferensi Sistem Keamanan & Privasi. Kanggo mbukak panel kasebut, bukak kunci banjur seret ikon aplikasi iClock menyang area Tanggalan Preferensi Sistem: Panel Keamanan & Privasi. Katon ing gambar ing ngisor iki.

Tanggal: Kalkulator Bènten

Pilih tanggal wiwitan lan pungkasan lan sampeyan entuk rong nomer lan frase manungsa kanggo wektu sing dawa.

Aplikasi: Menu

iClock kanggo Mac Manual Page 34 iClock Manual

Kaya ngono

Aktifake Menu Aplikasi - uripake / mateni menu anyar sing ngemot kabeh aplikasi aktif. Pilih aplikasi kanggo ngalih menyang.

Mung nuduhake lambang app - tinimbang jeneng mung tampilake ikon app.

iClock kanggo Mac Manual Page 35 iClock Manual

Sub-menu pilihan:

Tampilake saiki ing aplikasi sing digunakake - nuduhake sub-menu aplikasi aktif.

Tampilake aplikasi anyar - tampilake sub-menu aplikasi sing paling anyar digunakake.

Tampilake submenu pilihan sistem - nuduhake sub-menu panel kontrol sistem.

Menu app katon kaya gambar ing ndhuwur.

  1. Menu Wektu - yen sampeyan milih wektu katon kaya iki (tengen). Iki nuduhake wektu lokal ing garis menu. Ing menu ing ngisor iki bisa nampilake IP Internal lan Eksternal, dhaptar kutha kanthi wektu lokal ing saindenging jagad, Weker, Njupuk 5 lan liya-liyane. Sawetara item urip kanthi gawan, akeh sing ora. Kanggo nyetel iki ditampilake ing garis menu lan ing menu ing ngisor iki pindhah menyang panel preferensi. Panel preferensi bisa dipilih saka menu iki. Sampeyan bisa ndeleng Preferensi sing disorot ing ngisor iki ing gambar iki.
  2. Menu Tanggal - nuduhake tanggal ing garis menu. Klik kanggo nuduhake tanggalan.
  3. Menu Aplikasi – nuduhake aplikasi endi sing mlaku lan opsional bisa nuduhake aplikasi lan pilihan sistem sing bubar digunakake.

Aplikasi: Alarm Laptop

iClock kanggo Mac Manual Page 36 iClock Manual

Iki bisa migunani kanggo pamilik laptop sing ana ing Starbucks utawa kopi liyane. Utawa ing restoran utawa bandara lan dheweke kudu nggunakake jedhing utawa ngobrol karo wong liya lan ora pengin ngawasi laptop saben wayah.

Cara kerjane yaiku sampeyan instal laptop. Centhang kothak 'Power Disconnected' ing gambar (ndhuwur) lan salah siji swara bakal mati nalika sampeyan (utawa wong liya) medhot sambungan listrik. Swara keprungu (gumantung saka cara sampeyan nyetel volume) lan fitur iki minangka eksperimen, mula saranake sampeyan nyoba dhewe. Sinau babagan cara nyabut senjata kanthi cepet. Kabeh sing kudu dites yaiku narik kabel banjur… Ah Ohhhhh Gaaaa !!!!!

Nggunakake TinyCal

Nuduhake Wis pirang-pirang wulan

TinyCal bisa disesuaikan kanggo nuduhake 1, 2, 3 utawa 12 wulan sekaligus. Tampilan kasebut bisa diatur kanthi dhuwur utawa amba.

iClock kanggo Mac Manual Page 37 iClock Manual

Google Calendar

TinyCal bisa nampilake Tanggalan Google umum kanggo preian kanggo 40 negara sing beda, saka Australia nganti Vietnam. Sampeyan uga bisa nampilake acara saka Google Calendar dhewe. Gambar ing ngisor iki nuduhake preinan saka AS ing warna biru lan tanggalan pribadhi kanthi warna abang.

iClock kanggo Mac Manual Page 38 iClock Manual

Tanggalan Custom

TinyCal bisa disesuaikan kanggo nampilake tanggalan liyane, kayata Budha, Ibrani, Islam, lan Jepang. Gambar ing ngisor iki nuduhake tanggalan Ibrani karo preian Yahudi.

iClock kanggo Mac Manual Page 39 iClock Manual

Luh-Ek

Jendela TinyCal minangka menu luh sing bisa diowahi ing ngendi wae ing layar.

iClock kanggo Mac Manual Page 40 iClock Manual

Kedadeyan Dina Iki

Ing jendhela TinyCal, tanggal dina iki diubengi. Kajaba iku, yen ana acara sing kedadeyan saiki, bakal dibayangke ing lambang menu bar. Ing gambar ngisor iki, segitiga biru ing sisih tengen ngisor nuduhake yen ana acara dina iki.

iClock kanggo Mac Manual Page 41 iClock Manual

Controls

Kontrol dhasar digambarake ing gambar ing ngisor iki.

iClock kanggo Mac Manual Page 42 iClock Manual

Jendhela nutupNutup jendela TinyCal.
PrefekturTampilake panel pilihan
ReloadGawe maneh acara saka tanggalan pribadi Google. Mung kasedhiya nalika ana aktif tanggalan.
Sasi sabanjuréPindhah menyang wulan sabanjure.
Dina / SnapbackPindhah menyang wulan saiki, yen sampeyan wis pindah wulan liyane. Snapback sadurunge wulan yen sampeyan lagi ing wulan saiki.
Sasi sadurungéPindhah menyang wulan sadurunge.
Tanggalan GoogleMenyang Google Calendar. Mung kasedhiya nalika ana aktif tanggalan.
Detik tutup dinaNutup tampilan detail dina (panel ngisor).

Nggawe Acara

iClock kanggo Mac Manual Page 43 iClock Manual

Prefs Umum

iClock kanggo Mac Manual Page 44 iClock Manual

iClock kanggo Mac Manual Page 45 iClock ManualKanggo tekan prefs umum (ing ngisor), klik prefs (gear) icon nomer 2 saka sisih tengen ndhuwur ing tanggalan mudhun.

ing Umum panel pilihan sampeyan bisa mencet tombol quit kanggo metu aplikasi kasebut.

ing Umum Panel pilihan, sampeyan bisa ngganti jumlah wulan sing ditampilake ing tampilan menu. Sampeyan bisa milih saka 1, 2, 3, utawa 12 wulan, kanthi konfigurasi sing dhuwur utawa amba.

nggunakake Size menu, ukuran tampilan bisa disetel menyang cilik, medium, utawa gedhe.

Kanggo milih tanggalan beda karo setelan pilihan Mac OS X International, gunakake Tanggalan Custom menu

Prefs Acara

ing Acara Panel pilihan, sampeyan bisa milih acara Kalender Google sing pengin ditampilake. Kanggo ngganti warna acara, klik gelembung ing sisih tengen. Milih preinan nasional (ngisor kiwa) ditampilake ing tanggalan (tengen ngisor).

iClock kanggo Mac Manual Page 46 iClock ManualiClock kanggo Mac Manual Page 47 iClock Manual

FAQ

Q: Carane mungkasi weker
A:
Pilih 'Busak' utawa 'Busak ing menu.

Q:  Kepiye carane bisa duwe sawetara jam ngambang sing digunakake (mode desktop) supaya zona wektue?
A: Ing tombol Zona Wektu / Lokasi sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki, sampeyan bisa nyeret lokasi menyang pesenan sing pengin ditampilake. Sing ana ing kolom F yaiku sing ditampilake kanggo jam ngambang.

Q: Kepiye carane instal iClock?
A: Iki app mung mbusak app.

Q: Aku ngganti font ing menu wektu lan saiki nomer nyebabake nomer kanggo nggedhekake lan kontrak ing garis menu?
A: Sampeyan kudu nggunakake font monospace. Sampeyan bisa mbukak app Font Book Apple banjur pilih 'Font Lebar Tetep' ing sisih kiwa app kanggo ndeleng & pilih salah siji.

Q: Endi file sing ana?
A: Aplikasi iClock ing folder app. Berkas pref ing kene:
: Pangguna: Perpustakaan: Preferensi: com.plumamazing.iClock.plist
lan
: Pangguna: Perpustakaan: Preferensi: com.plumamazing.iClockPro.plist
Uga yen sampeyan pangguna saka iClock lawas, bisa uga ana folder ing:
Pangguna: Perpustakaan: Dhukungan Aplikasi: Perangkat Lunak: iSM: lokasi iSM
or
Pangguna: Perpustakaan: Dhukungan Aplikasi: Plum Amazing: iSM: lokasi iSM
 
 
Q: Kepiye cara nyetel jam kanggo jam 24?
A: Ing pilihan sistem: panel language®ion, centhang item '24 -jam-jam 'sing katon ing kene.
iClock kanggo Mac Manual Page 48 iClock Manual
Q: Kepiye cara mateni Jam Apple?
A: Iki panel pilihan sistem yen sampeyan mateni Jam Apple.

iClock kanggo Mac Manual Page 49 iClock Manual

1. Klik lambang kunci kanggo mbukak kunci banjur njaluk sandhi kanggo ngganti setelan iki. Banjur

2. Busak centhang “Tampilake tanggal lan wektu ing setelan menu bar kanggo mateni jam Apple.

Q: 'Miwiti nalika mlebu log' kayane ora bisa digunakake.
A: Bukak pref iClock banjur bukak pref Umum lan mateni 'Selalu diluncurake ing wiwitan Mac'

Bukak Pref Sistem: Pangguna & Kelompok: Item Login lan busak kabeh item mlebu iClock yen ana.

Banjur, kalorone isih mbukak ing iClock nguripake 'Selalu diluncurake ing wiwitan Mac' lan deleng ing Pref Sistem: Pangguna & Grup: Item Login lan sampeyan bakal bisa ndeleng item iClock ditampilake. Ngaktifake / mateni sawetara kaping iClock General pref 'Tansah diluncurake ing wiwitan Mac' lan sampeyan bakal weruh item iClock katon lan ilang ing Pref Sistem: Pangguna & Kelompok: Item Login sing nuduhake saiki wis diatasi.

iClock kanggo Mac Manual Page 50 iClock Manual

tuku

"Wektu iku dhuwit." - Benjamin Franklin

"Aja nganti mati sesuk kanthi nyenengake saiki."- Aldous Huxley

Saka Plum Amazing, iClock nawakake nyoba 30 dina gratis. Terus bisa digunakake sawise 30 dina, nanging sawise nyoba gratis, tuku app kanggo ndhukung evolusi sing terus.

Pangguna sadurunge uga bakal diwenehi rega khusus. Tuku kuantitas nyuda rega ing toko kanthi otomatis.

Pangguna pangguna wis entuk:

  • Kunci lisensi kanggo mbusak dialog pangeling lan layar cipratan.
  • Ilmu sing sampeyan lakoni ing evolusi iClock.
  • Akses menyang kabeh fitur iClock

Sawise registrasi, pangguna kanthi otomatis lan langsung njaluk email saka kita kanthi rincian lan kunci lisensi (tautan) kanggo mbukak kunci iClock kanthi gampang.

Wektu minangka barang sing paling berharga sing bisa digunakake dening wong. - Teofrastus

dhukungan

iClock kanggo Mac Manual Page 51 iClock Manual

"Wektu dadi adhem, wektu bakal jelas; ora ana swasana sing bisa diowahi kanthi pirang-pirang jam. ” - Mark Twain

Kita seneng ngrungokake saka sampeyan. Ayo kita ngerti babagan sampeyan saran lan kewan omo ing kene.

Ya, sing pungkasan, priksa podcast 99% wektu sing ora bisa dideleng: https://overcast.fm/+DBRb2eU

Raves Panganggo

email kita karo ngelmu.

"Aku nyoba iclock amarga aku jengkel ora bisa ndeleng tanggal ing bar. Nalika aku arep mbayar, aku weruh copypaste lan mutusake nyoba amarga aku asring kepengin nyalin salinan fancier. Aku bisa uga ora nggunakake opsi sing luwih maju, nanging aku pengin prekara sing cilik bisa ditrapake kanthi apik. Matur suwun, Ed. ” - Edward Catmull, salah sawijine co-pendiri Pixar. Dheweke dadi Presiden lan CTO Pixar lan saiki dadi Presiden Walt Disney lan Pixar Animation Studios.

"Kanthi tugasku, aku ora ngerti apa jagad sing bakal ditindakake dening pakaryan kasebut. Antarmuka sing gampang lan intuisi iClock ora nate ngeculke. Kanthi ndeleng cepet ing menu tarik-mudhun, aku bisa ngerti jam pira aku ... .aku arep ing endi ... lan menyang ngendi aku wis lunga. Kanthi klik liyane, aku bisa mriksa cuaca ing papan sing dituju mengko. Iku luwih saka mung jam digital kanggo Mac. ” - Kevin Rafferty, pengawas efek visual "Papat Apik: Muncul saka Surfer Perak", "Star Wars: Babagan I - The Phantom Menace", "World Lost: Jurassic Park" lan pirang-pirang film liyane.

"Ora angel mbayangake yen fungsi sing akeh bisa dikempalken menyang 'jam'!" - Wong Kawasaki, Penulis, Blogger, Evangelist, lan Usahawan.

"IClock ngirit wektu! Sawise maneh, aku entuk alat sing ora larang regane saka Piranti Lunak Skrip. iClock kanthi elegan nawakake keseimbangan fungsi lan fitur sing tepat. Ora digging - ora bloat; mung alat sing apik banget kanggo mbantu ngatur jam, wektu, Mac. ” - Rand Miller, nitahake Cost lan Riven

"Akeh matur nuwun. Apik banget! " -David Bogart, Executive VP & COO, Trust Inovasi Ontario

iClock kanggo Mac Manual Page 52 iClock Manual

"IClock anyar iku apik banget lan stabil banget. Aku uga seneng kabeh tautan menyang macem-macem situs. Aku seneng bisa ndeleng garis kanthi gampang lan ndeleng dina lan tanggal ditambah uga tanggalan drop-down sing migunani banget amarga dhaptar item tanggalan sing bakal teka. Apik banget! ” - Kerry Dawson

"Paling wektu aku wis tau !!!!" - Charles Henry, PanTech Inc.

"Aku seneng karo iClock. Ora mung dirancang kanthi apik, nanging uga migunani. Kajaba kabeh fitur wektu, aku seneng banget nalika ngerti yen mulihake menu drop-down kanggo aplikasi sing mbukak. ” - James Henry Rubin, Profesor lan Ketua, Departemen Seni, Universitas Negeri New York

"Fitur sing narik kawigaten menyang iClock yaiku menu wektu lokasi. Sampeyan ngerti yen dodol piranti lunak ing jagad amarga internet. Nalika aku kudu nelpon layanan ing luar negeri, aku kudu ngerti kapan ana ing negara kasebut. Aku wis nggunakake produk liyane sing mbutuhake program mbukak kanggo ndeleng kaping, utawa piranti lunak sing nutup desktop kanthi jam. iClock prasaja, ora keganggu lan FAST. Matur nuwun kanggo program sing migunani banget nanging gampang digunakake. " - David Parrish

"IClock iku GESE! Sampeyan kudu nyoba banget supaya Apple kalebu karo kabeh mesin sing! Aku bungah yen wis nemokake. Thanks! " - John Kingdon

"Aku ora bisa urip tanpa iClock saiki. Aku seneng amarga pancen gampang, nanging nduwe fitur sing kuat. Aku terus gumun karo tumindak apa wae. " - Anil K Solanki

"Aku operator radio ham lan aku pengin wong liya ngerti manawa iClock 2 nawakake fitur-fitur anyar sing migunani kanggo hams. Versi 2.0 anyar ndhukung tautan web sing migunani bebarengan karo akeh fitur migunani liyane sing dadi alat sing apik banget kanggo operator HAM. Aku nggunakake iClock kanggo konversi wektu, tanggalan cepet sing gampang kanggo tanggal pencarian (diluncurake iCal nalika pengin ngetik), Weker, Saham lan liya-liyane. Cathetan penting yaiku Mark Fleming sing panulis kepengin banget amarga link liyane bisa uga migunani. " - Steve Hellyer

iClock kanggo Mac Manual Page 53 iClock Manual

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC