FOR IMMEDIATE RELEASE:

DATE: 6 / 6 / 18

Ringkesan 

San Francisco, CA - iClock, minangka aplikasi pertama sing nglaporake kompatibilitas karo Mac OS Mojave sabanjure. Apple Mojave bakal dirilis nalika musim gugur, nanging iClock saiki kasedhiya. Sapa wae sing bisa ndownload kanthi langsung ndeleng manawa migunani.

Link download kanggo iClock - Seneng nyoba kabeh fitur kanthi gratis.

"Kanthi tugasku, aku ora ngerti apa jagad sing bakal ditindakake dening pakaryan kasebut. Antarmuka sing gampang lan intuisi iClock ora nate ngeculke. Kanthi ndeleng cepet ing menu tarik-mudhun, aku bisa ngerti wektu saiki ... Kanthi klik liyane, aku bisa mriksa cuaca ing papan sing dituju mengko. Luwih luwih saka jam digital kanggo Mac. ” 

- Kevin Rafferty, 

- Pengawas efek visual "Four Fantastic: Rise of the Silver Surfer", "Star Wars: Episode I - The Phantom Menace", "The Lost World: Jurassic Park" lan akeh film liyane.

CEO Plum Amazing Julian Miller ujar manawa "iClock saiki dadi salah sawijining aplikasi paling tuwa lan paling anyar ing Mac. Iki uga minangka salah sawijining aplikasi sing paling populer lan migunani. Tulis maneh kanthi lengkap lan dianyari kanggo telpon Mojave Mac OS 10.14. iClock minangka panggantos jam menubar Apple lawas sing nampilake wektu / tanggal. iClock nyedhiyakake wektu, tanggal, fase rembulan, dhukungan kanggo tanggalan / acara Apple lan Google, weker, lonceng karo swara lonceng kalebu, jadwal global rapat, Take 5 (wektu pomodoro khusus kanggo istirahat), jam dunya, jam ngambang, aplikasi menu, mandegake nonton, mundur total lan tanggalan pribadi sing bisa dicithak kanthi foto, kabeh kasedhiya saka menu. Luwih trep, nyenengake lan migunani sadurunge sadurunge. ”

"IClock ngirit wektu! Sawise maneh, aku nggunakake alat sing ora larang regane saka Plum Amazing. iClock kanthi elegan nawakake keseimbangan fungsi lan fitur sing tepat. Ora digging - ora bloat; mung alat sing apik banget kanggo mbantu ngatur jam, wektu, Mac. ”

- Rand Miller

- Co-nitahake Myst lan Riven

Ing Mac iClock nambah produktivitas kanthi nduwe aplikasi MANY sing gegandhengan karo kabeh klik kanthi nutul jam utawa tanggalan ing menubar. Apik kanggo manajer wong utawa produk. Apik kanggo sapa wae sing melu media sosial. Luwih apik kanggo profesional, siswa lan sapa wae sing kerja gumantung karo wektu.

"Aku elinga mikir 'Napa aku pengin jam liyane' sadurunge nyoba iClock. Saiki aku mikir 'Kepiye carane bisa entuk tanpa'. ”

- Christoph-Vogelbusch

- CEO, Janjine tetep, Pangembang Piranti Lunak

Fitur Utama

Ditampilake Ing menubar

wektu- Wektu tampilan ing menubar nanging kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, format *, lsp.

* Format ngidini setelan kanthi nyeret & nyelehake variabel tanpa wates kanggo nampilake wektu lan tanggal persis kaya sing sampeyan karepake.

Wektu Nunyuk ing Menubar Nuduhake Menu Wektu
     Wektu Donya - Tutul cepet Wektu ing menubar mbukak menu kanthi saben kutha utawa zona wektu sing pengin ditampilake wektu lokal.
     IP Eksternal & Internal - tambah yen sampeyan kudu ndeleng lan nyalin alamat IP sampeyan.
     Weker - Jumlah weker tanpa wates sing bisa digawe kanthi nutul lan menehi tandha saka menubar
     Njupuk 5 - jeneng sing asale saka potongan jazz dening
     Jam Jam Ngambang - migunani kanggo wong kaya pedagang utawa makelar sing kudu terus ngerti wektu ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.
     Stop Watch - persis kaya swarane
     Count Down - jendhela sing bisa nampilake hitung mundur kanggo Natal, Taun Anyar, ulang taun sampeyan utawa apa wae.
     Jadwal Global - yen sampeyan duwe rapat nasional utawa internasional kanggo koordinasi wektu, iki alat sing sampurna 

Ditampilake Ing menubar

tanggal - Tanggal tampilan ing menubar nanging kanthi setelan kanggo ngganti font, ukuran, warna, format *, lsp.

* Format ngidini setelan kanthi nyeret & nyelehake variabel tanpa wates kanggo nampilake wektu lan tanggal persis kaya sing sampeyan karepake.

Tanggal Tunyuk ing Tampilan Menubar Salah Kaloro Kalender iki
     Tanggalan Cilik - bisa nuduhake 1, 2, 3 wulan sekaligus. Kalender iki bisa digunakake bebarengan karo Apple utawa Google Kalender lan bisa nampilake kabeh acara sing kasedhiya kanthi nutul menu.
     Tanggalan amba - bisa nuduhake 1, 6, 12 wulan sekaligus, kanthi foto opsional sing banjur bisa dicithak kanggo tanggalan 1 wulan utawa taun minangka hadiah utawa kanggo tembok sampeyan.

Raves & Ulasan

"Iki program sing hebat." - Leo Laporte ing MacBreak 261, CEO Twit.tv lan Podcaster

"Wayahe paling apik !!!!" - Charles Henry, PanTech, Inc.

"Pancen angel mbayangake manawa fungsi bisa dikemas dadi 'jam'!” - Guy Kawasaki, Panganggit, Blogger, Penginjil, lan Pengusaha.

"Aku seneng app iClock. Kabeh fitur sing disenengi lan ora ana fitur sing ora disenengi ”- Andy Ihnatko, Wartawan, Panulis, MacBreak Mingguan.

"Aku ora bisa urip tanpa iClock saiki. Aku seneng amarga gampang banget, nanging duwe akeh fitur sing kuat. Aku terus gumun karo apa sing bisa ditindakake. ”

- Anil K Solanki

"Fitur sing narik kawigaten aku menyang iClock yaiku menu wektu lokasi. Kaya sing sampeyan ngerti, dodolan piranti lunak jembar ing jagad amarga Internet. Nalika aku kudu nelpon layanan ing jaban rangkah aku kudu ngerti jam pira ing negara kasebut. Aku wis nggunakake produk liyane sing mbutuhake mbukak program kanggo ndeleng wektu, utawa piranti lunak sing ngrusak desktop kanthi jam. iClock iku gampang, ora ngganggu lan luwih cepet. Matur nuwun kanggo program sing migunani nanging migunani banget. ” - David Parrish

Summary

Piranti lunak Plum Amazing dina iki ngumumake versi 4.3.5 iClock kanggo Mac. iClock minangka aplikasi sing pisanan digawe ing taun 1998 lan digawe lan nulis maneh kakehan wiwit iku. Versi paling anyar ngluwihi & ngganti Apple Clock lawas sing mung nuduhake wektu / tanggal. iClock nambah produktivitas kanthi aplikasi sing gegandhengan karo kabeh wektu sing ditemokake ing menubar lan diakses nganggo siji utawa rong tap. iClock nyedhiyakake wektu, tanggal, fase wulan, dhukungan kanggo tanggalan / acara Apple lan Google, weker, weker kanthi swara krime sing kalebu, rapat rapat global, jam otomatis, jam dunia, jam ngambang, menu aplikasi, mungkasi nonton, countdown lan disesuaikan Tanggalan pribadi sing bisa dicithak nganggo foto sing kasedhiya kanthi nutul ing menubar. Nambah produktivitas karo iClock.

Link download kanggo iClock - Seneng nyoba kabeh fitur kanthi gratis.

Screenshot 1 - Preferensi weker
Screenshot 2 - Ngeklik Wektu mbukak menu kutha / wektu lokal lan cara cepet kanggo entuk macem-macem info lokal.

Screenshot 3 - Preferensi Wektu.

Kaca Info iClock
Ikon Ikon

Situs web sing apik banget Plum 
Toko Amazing Plum 

Babagan Plum Amazing

Plum Amazing, Llc minangka perusahaan swasta sing khusus nggawe Mac, Windows, iOS app lan Android mesthi. Plum Amazing minangka panyedhiya aplikasi seluler lan desktop ing saindenging jagad wiwit 1995. Plum Amazing nggawe lan adol piranti lunak liwat situs web Google, Apple lan uga duwe pengembangan (pemrograman) kanggo perusahaan lan klien liyane, utamane ing bidang fotografi. Kita duwe semangat nggawe produk sing apik kaya CopyPaste, iWatermark, yKey, iClock, TinyAlarm, TinyCal, PixelStick, SpeechMaker lan liya-liyane. Hak Cipta (C) 2018 Plum Amazing. Kabeh Hak Dilindhungi.

Pencet Kontak

Julian Miller
CEO
(650) 761-1370
Amerika Serikat
julian@plumamazing.com

Gambar Facebook: View  
LinkedIn Profile: View  
Twitter: View 

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC