Kepiye cara nyimpen lan ngirim log nabrak?

Kabeh wong wis ngalami aplikasi sing mandheg mandheg utawa beku utawa tumindak aneh liyane. Malah perusahaan paling gedhe Apple, Microsoft lan Google duwe bug sing nabrak aplikasi amarga macem-macem sebab. Mangkene perkara sing paling migunani sing bisa ditindakake kanggo mbantu pangembang ngilangi kacilakan kasebut - kirim laporan kacilakan. Saben OS nggawe laporan kacilakan kanthi macem-macem cara. Mangkene carane nemokake & ngirim log kacilakan kanggo OS sampeyan supaya bisa ngatasi masalah kasebut.


Mac

Trik sing kudu dingerteni yaiku cara mbukak lan nggunakake aplikasi Console kanggo nemokake masalah. Kanggo mbukak aplikasi Console:

Gunakake jinis Panelusuran Spotlight (spacebar prentah) ing Konsol banjur pencet tombol bali kanggo mbukak aplikasi. Bisa digunakake kanthi 2 cara.

Cara ngirim laporan kacilakan 1

  1. Pilih folder Laporan Panganggo ing sisih kiwa (waca ing ndhuwur). Klik tengen kanggo 'Reveal in Finder' laporan kacilakan kanggo aplikasi sing dimaksud (bakal diwenehi jeneng ing judhule) banjur email iku kanggo kita.
  2. Yen app ora diluncurake utawa ana masalah liyane sing ora nabrak aplikasi kasebut, sampeyan bisa nggunakake Aplikasi Console kanthi cara sing beda. Ora milih Lapuran Panganggo ing sisih kiwa (ndhuwur) pilih Mac biasane ing sisih ndhuwur ing ngisor Piranti. Banjur tutul tombol sing jelas lan coba bukak app. Bali menyang app Console lan salin garis ing kana lan kirimake menyang kita kanggo nganalisa kanggo ndeleng apa sing kedadeyan.

Cara ngirim laporan kacilakan 2iOS

Yen sampeyan duwe iOS 10.3 utawa luwih anyar, bukak Setelan> Privasi, gulung mudhun banjur tutul Analytics.

Tutul item nomer loro sing nyebutake "Share karo Pangembang Aplikasi. Ing tembe mburine kecelakaan sampeyan bakal dilaporake dening Apple lan kita bakal bisa ndeleng rincian kacilakan kasebut.


Android

Download app log kacilakan gratis saka toko. Log kacilakan bisa dikirim liwat email lan disimpen ing piranti utawa komputer. Pilih app sing kompatibel karo piranti sampeyan, lan waca pandhuan app babagan cara nglumpukake log. Sampeyan bisa uga kudu ngasilake kacilakan supaya bisa dijupuk. Sawise duwe log kacilakan, sampeyan bisa masang file nalika ngirim masalah.

Mangkene sawetara saran aplikasi log kacilakan:

Yen sampeyan nglakokake Android 4.x utawa 5.x, sampeyan bisa ngirim kita Entuk Laporan Bug.


Windows desktop

Kanggo Windows 7 lan luwih.
Amarga ana file sing didhelikake sing dibutuhake, coba ing ngisor iki:

1. Ing Mulai menu, jinis: Folder Options.

Ketik Pilihan Folder ing kolom telusuran menu Start

2. Ing Pilihan Folder jendhela, tutul tombol View tab, banjur pilih File lan folder sing didhelikake > Tampilake file, folder, lan drive sing didhelikake

Tampilake Hidden Files

3. Saiki, goleki log kacilakan kanggo nginstal Pro iWatermark:

C: \Pangguna \ [jeneng pangguna] \ AppData \ Roaming \ Autodesk \ SketchBook \ [nomer versi] \ Shared \ nabrak log

4. Gawe log kacilakan sampeyan lan kirimake panjaluk kanthi ngeklik kene.

----

* Thanks kanggo Sketchbook kanggo prosedur kasebut ing ndhuwur.