FAQ

iWatermark + kanggo Android

Pitakonan lan jawaban sing paling kerep

Basa sampeyan kudu diterjemahake lan kasedhiya ing iWatermark. Iki diarani lokalisasi.

Nalika 1/26/19 iWatermark + dilokalisasi lan kasedhiya ing:

Inggris
Spanyol
French
Hindi
Cina tradhisional
Dutch

iWatermark + mung nganggo basa Inggris. Saiki, wiwit 1/26/19 bisa ditampilake ing macem-macem basa (Spanyol, Prancis, Hindi, Tionghoa Tradhisi, Urdu lan Walanda kanthi luwih akeh). Saiki nalika iWatermark + diluncurake kanthi otomatis menyang basa gawan sing wis disetel ing piranti Android.

Yen basa gawan sing sampeyan aturake, kayata, basa Prancis, mula aplikasi kasebut bakal diluncurake ing basa kasebut. Iki tegese kabeh pandhu arah, diaogs lan menu (dudu conto watermark grafis) ing basa gawan kasebut. Yen basa gawan sampeyan Norweigian sing durung didhukung dening iWatermark + mula bakal ditampilake ing basa sekunder sing sampeyan pilih, ayo ngomong basa Spanyol. Iki bisa dadi surpise nanging sampeyan mung kudu ngganti basa sekunder menyang Inggris utawa apa wae sing saiki didukung iWatermark +.

Owahi basa gawan ing piranti seluler sampeyan supaya kabeh teks sistem bakal diowahi dadi basa liyane sing dipilih. Kanthi sistem operasi Android Google, sampeyan bisa kanthi gampang ngganti basa piranti liwat menu "Setelan Basa lan Input". Ngonfigurasi basa input sing beda kanggo keyboard sistem Android - sing dikenal kanthi jeneng Android Keyboard AOSP - ngidini sampeyan ngetik teks nggunakake karakter sing khas ing basa sing dipilih. Sampeyan uga bisa nginstal kamus basa tambahan kanggo mbantu saran lan koreksi tembung nalika input teks ing piranti Android.

Ngganti Basa Sistem Default

 

  1. Bukak "Setelan Basa lan Input."
  2. Tutul "Basa" ing sisih ndhuwur menu.
  3. Tutul salah sawijining basa saka dhaptar basa. Contone, kanggo milih Spanyol, tutul "Español (Amerika Serikat)."

Tambah Basa Input

 

  1. Navigasi menyang "Setelan Basa lan Input" piranti banjur tutul "Default" ing bagean "Metode Keyboard & Input".
  2. Tutul "Setel Metode Input" ing popup Pilih Metode Input.
  3. Tutul lambang "Setelan" ing jejere Android Keyboard (AOSP).
  4. Tutul "Input Languages."
  5. Busak centhang ing kothak ing jejere "Gunakake Basa Sistem," banjur tutul kanggo mriksa kothak ing jejere basa input tambahan sing pengin ditambahake ing piranti. Contone, kanggo nambah Spanyol menyang basa input, gulung mudhun banjur tutul “Spanyol (Amerika Serikat).” Basa input saiki bisa diganti nggunakake keyboard Android.

Nambah Kamus Basa (ora perlu kanggo iWatermark + nanging cukup ngerti)

 

  1. Bukak "Setelan Basa lan Input" banjur tutul ikon "Setelan" ing jejere Keyboard Android (AOSP) ing "Metode Keyboard & Input."
  2. Tutul "Kamus Tambah" ing Koreksi Teks.
  3. Pilih salah sawijining kamus basa sing kasedhiya kanggo nginstal. Contone, kanggo nginstal kamus Spanyol, tutul "Español."
  4. Tutul tombol "Instal" ing popup basa. Teks "Dipasang" bakal ditampilake miturut jeneng basa ing menu Kamus Tambah.

tips

 

  • Sampeyan bisa ngganti basa input kapan keyboard Android ditampilake kanthi mencet tombol "Basa" kanthi dawa, sing padha karo globe, utawa bilah "Space", banjur nutul salah sawijining basa sing didhaptar ing Pilih Metode Input.
  • Piranti Android anyar njaluk sampeyan milih basa sistem standar nalika nggunakake.

Conto iki ngganti basa standar saka Inggris menyang Cina Tionghoa.

Sawise sampeyan milih utawa ngowahi basa gawan ing ngisor iki video ing ndhuwur, banjur app bakal ngganti basa kasebut kanthi otomatis. Contone, yen standar basa wis diowahi dadi basa Tionghoa saka basa Inggris, banjur app bakal otomatis disetel menyang basa Cina.

panjenengan
Komentar
iku dihargaiD

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC

Skip isi