logo copypaste mac kanthi godhong semanggi / lambang tombol printah

CopyPaste kanggo Mac - Manual

Apa sing nggawe sing ora katon, katon lan ora bakal lali karo masa lalu?

Versi Pangowahan Versi

* Gunakake printah f kanggo nemokake tembung utawa frase ing kaca.

Bab lan Paragraf

Sugeng rawuh pangguna anyar!Menu Admin CopyPaste2

Nalika sapisanan sampeyan miwiti CopyPaste, manual online iki mbukak. Ora bakal mbukak kanthi otomatis Ing mangsa ngarep. Sabanjure sampeyan bisa mbukak manual kanthi nutul lambang CopyPaste ing garis menu (screenshot ing sisih tengen) kanggo mbukak menu CopyPaste. Item pisanan duwe lambang awan CopyPaste, pilih sing kanggo njaluk Menu Admin CopyPaste pilih item ndhuwur 'Bantuan Online'. Utawa ing Panel Preferensi sampeyan ndeleng a? lambang ing sisih tengen ngisor sampeyan bisa nutul ana kanggo bantuan kontekstual.

Mangga browsing manual. Tabel Isi ing sisih kiwa migunani banget kanggo golek info. Utawa printah f lan ngetik ing tembung kunci kanggo soko sampeyan pengin golek. QuickStart minangka salah sawijining cara kanggo langsung nggunakake CopyPaste.

Gabung karo buletin, update, tips lan tawaran (jarang)

NEWS

Anyar kanggo CopyPaste? Mangga nonton video iki kanggo entuk ringkesan cepet babagan dhasar.

Yen sampeyan nggoleki aplikasi sadurunge, CopyPaste Pro, banjur klik ing kene. Manual iki kanggo CopyPaste anyar, dirilis ing 2022, yaiku aplikasi sing beda. Perbandingan CopyPaste Pro lawas lan CopyPaste anyar ana ing kene.

Saiki tetep iCloud dipateni ing app. Rincian kene.

12/11/23 – Versi 0.9.98 – Versi Pangowahan Versi. Versi paling anyar iki sing bisa digunakake. Gunakake, 'Mriksa nganyari', kanggo nganyari paling anyar iki. Yen sampeyan duwe masalah mung download app saka situs web kita lan nindakake instalasi manual.

Mangga tansah mriksa, 'kompatibilitas' bagean kanggo owah-owahan sing bisa nyegah panggunaan CopyPaste kanthi lengkap utawa bisa nyebabake sampeyan mikir yen ora bisa digunakake utawa ora bisa digunakake.

Requirements

M1, M2, M3 utawa Intel, Disaranake Mac OS paling anyar nanging 10.15 utawa luwih apik. Fitur iCloud ora kasedhiya saiki. Ing Clip Browser fitur, mung kasedhiya nalika mbukak Mac OS 13 utawa luwih dhuwur, amarga SwiftUI mbutuhake.

Instal / Busak instal

nginstal

  1. Download app saka PlumAmazing.com
  2. Sijine ing folder Aplikasi
  3. Klik kaping pindho kanggo mbukak app.
  4. CopyPaste siyap kanggo mbukak nalika lambang ana ing menubar (ndeleng ID dening Ikon ngisor). 

Priksa manawa kanggo nyetel 'Login ing wiwitan' kanggo CopyPaste kanthi mbukak preferensi lan priksa manawa item kasebut dicenthang kaya ing gambar ing ngisor iki. Sampeyan bisa mbukak pref kanthi nutul link iki:

Tutul kanggo mbukak panel Login ing Preferensi Sistem

CopyPaste mlebu nalika wiwitan

Nyopot

  1. CopyPaste minangka aplikasi. Mungkasi dhisik saka menu kanggo mbusak app.

Cepet Mulai

Kata: CopyPaste gampang diinstal lan digunakake langsung. Aja nganti manual lengkap wedi sampeyan. Instal lan langsung nggunakake daya CopyPaste langsung saka menubar. Sinau fitur liyane lan printah tombol yen sampeyan duwe wektu. Ing ngisor iki ringkesan cepet uga ana video tutorial kene.

Entuk versi paling anyar saka CopyPaste saka plumamazing.com. Sijine app unzipped ing folder aplikasi. Klik kaping pindho app kanggo miwiti.

Sawise dibukak lambang CopyPaste (clipboard kanthi simbol tombol printah) katon ing sisih tengen ndhuwur ing garis menu Mac (gambar ing ngisor iki). Kita ngarani Menu Riwayat Klip. 

demo saka copypaste tumpukan klipSaiki with CopyPaste mlaku saben sampeyan nggawe salinan saka menu Sunting utawa printah c ngelingi salinan kasebut lan nambah pratinjau siji baris klip kasebut menyang Sejarah Klip. Ing sisih ngisor gambar (tengen) 3 salinan pungkasan ditampilake ing sisih ngisor menu ing jejere nomer 0, 1 lan 2. 0 minangka salinan paling anyar lan nomer sing luwih dhuwur minangka salinan sing luwih lawas. CopyPaste tumindak kaya tumpukan, ledger utawa log saben salinan sing digawe. Iku a mesin wektu kabeh salinan utawa potongan sampeyan. Sampeyan bakal rauh nemokake iki dadi banget banget praktis. CopyPaste nggedhekake produktivitas lan nylametake sampeyan saka frustasi sing akeh banget.

Nyalin kaya biasane pilih sawetara teks pilih, banjur, gunakake:

1. Command c tansah nyalin teks sing dipilih utawa pindhah menyang menu Sunting lan pilih item menu 'Salin'. Coba saiki kanggo ndeleng salinan sampeyan ing CopyPaste. Pindhah menyang menu CopyPaste lan deleng salinan sampeyan ana ing klip 0 (kita nyebut saben salinan 'klip'). Gawe salinan liya sing beda. Deleng lan sampeyan bakal weruh salinan paling anyar ing klip 0 lan salinan sadurungé saiki ing klip 1. Apa sawetara salinan liyane kanggo ndeleng carane Sajarah Klip minangka tumpukan salinan sadurungé. Saben salinan katon pisanan ing klip 0 (nol) banjur pindhah menyang dhaptar kanthi saben salinan sing anyar. 0 dadi 1 dadi 2, lan sapiturute saben salinan anyar, CopyPaste ndadekake clipboard sing sadurunge ora katon katon. Saiki, sampeyan bisa ndeleng saben salinan utawa potong. CopyPaste ngelingi saben salinan lan sing diarani Sejarah Klip. Ing ndhuwur iku dhasar kanggo mangerteni CopyPaste.
Or
2. Control Shift c ngidini sampeyan nyalin langsung menyang Clip Set. Set Clip diterangake ing kene.

Kanggo Tempel
Sijine kursor ing sembarang lapangan utawa area isi banjur gunakake salah siji saka iki 6 cara kanggo paste:

1. Command v tansah pastes clipboard sistem. Ing menu CopyPaste iku klip 0. Utawa…
2. Control Shift v mbukak panel 'Tempel saka Clip Sets'. Saka menu hirarkis, pisanan pilih set klip, banjur klip kanggo nempel. Utawa…
3. Tutul sapisan ing salah sawijining klip ing menu CopyPaste Clip History utawa Clips Sets. Utawa…
4. Tempel kanthi nomer klip, katon ing menu. Kontrol # (Conto: kontrol 4 bakal nempel klip 4). Utawa…
5. Control b mbukak Clip Browser, panel karo kothak clip warni sampeyan bisa nutul kanggo nempel. Utawa…
6. Uga karo Clip Browser mbukak seret lan selehake seret kothak klip lan nyelehake menyang lapangan sembarang kanggo nempel.

Ing sawetara titik, coba kabeh cara ing ndhuwur kanggo nempel kanggo ndeleng cara kerjane lan sing paling migunani ing macem-macem kahanan. Mbangun memori otot lan entuk pengalaman karo kabeh opsi anyar iki kanggo nyalin lan nempel iku sethitik kaya nalika pisanan nggunakake Mac lan kaya sing bakal nambah produktivitas.

Gunakake Tindakan ing Klip

Gunakake kursor kanggo ngeklik lambang CopyPaste kanggo nyelehake menu CopyPaste. Ing saiki sampeyan kudu ndeleng kabeh salinan sing wis digawe. Klik tengen ing salah sawijining salinan teks ing menu lan menu Tindakan bakal katon lan mudhun. Kanthi kursor sampeyan pilih, 'Huruf huruf' ing menu banjur ing menu anyar sing katon, 'HURUF BESAR' lan ngeculake mouse. Bakal ana swara cilik lan klip sing wis dipilih saiki kabeh bakal ana ing huruf gedhe ing klip 0. Coba maneh lan gunakake, 'NUt cAsE'. Coba sawetara tumindak liyane mbudidaya sing sawetara tumindak kanggo teks, liyane kanggo gambar, liyane kanggo url kang. Rincian liyane babagan Tindakan ana ing kene.

Kanggo Nggoleki Klip
Ing gambar ing ndhuwur kolom telusuran ana ing sisih ndhuwur menu CopyPaste. Sawise sampeyan mbukak menu yen sampeyan ngetik teks kasebut bakal katon ing kolom telusuran lan langsung nyaring kabeh klip kanggo apa sing diketik. Mangga dicoba.

Kanggo mungkasi CopyPaste
CopyPaste mung lenggah ing garis menu. Ana yen sampeyan butuh kapan wae. Sampeyan uga bisa metu saka CopyPaste kapan wae kanthi nutul dhisik ing 'menu CopyPaste' banjur 'Menu Admin' lan milih item menu 'Quit' ing sisih ngisor menu. Klik ing tengah video ing ngisor iki kanggo ndeleng menu sing nggawa sampeyan menyang 'Quit' & uga 'Bantuan'.

Kanggo Bukak Preferensi
Ing menu Admin ing video ndhuwur uga item menu kanggo Preferensi kanggo CopyPaste. Mangga menyang menu Admin lan pilih Preferensi lan deleng kabeh pilihan. Sinau luwih lengkap sadurunge ngganti preferensi. Yen sampeyan duwe hotkey ora bisa digunakake ing CopyPaste, bisa uga tegese app liyane nggunakake. Disaranake ngganti utawa mbusak hotkey kasebut saka app liyane supaya CopyPaste bisa digunakake. Nanging ana panel pilihan kanggo ngganti HotKeys yen sampeyan kudu.

Summary

  • Bukak kanthi nyaman lan ninggalake CopyPaste lan uga nyalin lan ndeleng salinan sampeyan katon ing Sejarah CopyPaste.
  • Coba sawetara cara anyar lan beda kanggo nyalin lan nempel.
  • Coba Tindakan ing klip.
  • Bukak lan priksa Preferensi CopyPaste, Bantuan lan item menu liyane ing menu Admin CopyPaste.
  • Coba TriggerClip lan Tindakan ing klip.
  • Sinau luwih lengkap liwat manual kanthi browsing utawa nggunakake Tabel Isi
  • Eksperimen kanggo ngerti app.

Kabeh jinis wong nggunakake CopyPaste, saka babar blas anyar ing komputer, kanggo ahli. Yen sampeyan pamula, elinga sampeyan ora kudu sinau kabeh bebarengan. Bukak CopyPaste lan salin lan tempel kaya biasane. Gunakake menu CopyPaste ing wiwitan kanggo ngakses salinan sadurunge ing riwayat klip. Swara wektu sinau hotkeys. Njupuk langkah ing wektu. Malah mung nggunakake menu CopyPaste utama, ing wiwitan, bakal nambah produktivitas sampeyan.

Ing wiwitan cepet iki, sampeyan wis sinau manawa kanthi CopyPaste diinstal, sampeyan bisa nyalin kaya sadurunge nanging ora katon, saben salinan dieling-eling lan ditampilake ing Riwayat Klip lan bisa dideleng kapan wae. 

Rekomendasi

Nalika ndeleng manual pisanan, yen sampeyan ndeleng hotkey utawa fitur, langsung nyoba. Nyoba saben fitur bakal mbantu, ngerti fitur kasebut, lan ngelingi kanthi visual lan memori otot. Fitur CopyPaste bisa digunakake dening menu utawa keyboard utawa loro-lorone. Sinau loro-lorone, gunakake kanthi cara sing disenengi. Kanggo nerusake sinau langsung menyang bagean iki Fitur & Kemampuan kapan sampeyan duwe wektu kanggo sinau lan nggunakake fitur anyar. Priksa uga tutorial video ing ngisor iki.

Commons

Sawise uji coba fitur lengkap 30 dina CopyPaste terus bisa digunakake nanging ora kabeh fitur kasedhiya. Kanggo kabeh fitur lan dhukungan, tuku CopyPaste.

Tuku sampeyan mbantu app supaya terus berkembang lan nambah, entuk manfaat kanggo sampeyan lan saben pangguna.

Tutul tombol ing ngisor iki kanggo nambah menyang cart ing toko apik tenan plum. 

Tutorial Video Cepet

Dhaptar kabeh tutorial video ana ing sisih tengen. Klik judhul kanggo muter video kasebut.

Video iki anyar lan kita nyoba macem-macem cara kanggo nggawe. Kita bisa ngganti wektu nalika fitur lan modifikasi anyar digawe. Mangga email saran. Matur nuwun!

Pangguna sadurunge

Bandhingake Spesifikasi Lawas & Anyar

Tutul link ing kene utawa ndhuwur kanggo mbandhingake spek 'CopyPaste Pro' karo 'CopyPaste' anyar

Mbandhingake lambang lawas lan anyar

Ikon kanggo CopyPaste Pro & CopyPaste 2022

mac copypaste logo clipboard copy paste history time machine scripts toolsmac copypaste logo clipboard copy paste history time machine scripts tools
lawas
'CopyPaste Pro'
New
'CopyPaste'
CopyPaste for Mac Manual Page 1 copypasteCopyPaste for Mac Manual Page 2 copypaste
lawas
Ikon menubar
New
Ikon menubar

Kanggo CopyPaste anyar, lambang ing sisih tengen ndhuwur yaiku lambang file.
Ing sisih tengen ngisor ana lambang menubar CopyPaste anyar.

Kata: Mac OS ndhelikake aplikasi menu bar nalika ora ana spasi ing garis menu. Iki minangka masalah umum ing laptop Mac sing luwih anyar kanthi kedudukan. Coba metu saka sawetara aplikasi menu bar kanggo mbebasake ruang.

Migrasi Saka Lawas menyang Anyar

Kata: Pangguna saka 'CopyPaste Pro' sing luwih lawas Nganyarke menyang 'CopyPaste', Waca & Nindakake Iki dhisik

Aplikasi anyar kasebut mung diarani 'CopyPaste'. Beda karo 'CopyPaste Pro' sing wis kasedhiya nganti pirang-pirang taun. 'CopyPaste' anyar duwe macem-macem fitur, antarmuka pangguna lan rega saka 'CopyPaste Pro' sing lawas. Sanadyan padha nuduhake jeneng lan lambang padha, 'CopyPaste' dudu upgrade kanggo 'CopyPaste Pro', iku app rampung anyar. Kita bakal terus nambah 'CopyPaste Pro' sing lawas. Dheweke bakal terus sejajar karo tampilan, rasa lan fitur sing beda. Ora ana upgrade saka siji menyang liyane. 

  • Impor Arsip lan Klip CopyPaste lawas menyang CopyPaste anyar. Iku rampung saka Preferensi CopyPaste anyar: majeng: serep. Ing pref kasebut, tutul tombol 'Arsip' lan 'Riwayat' kanggo ngimpor data sampeyan. Banjur sampeyan data saka CopyPaste lawas bakal katon ing CopyPaste 2022 minangka Set Klip anyar sing diarani 'Old CP Pro Clip History' lan 'Old CP Pro Clip & Archive Name'.
  • TAP kene: Kanggo rincian liyane babagan ngimpor data saka lawas menyang CopyPaste anyar 

Ana akeh versi utama CopyPaste wiwit taun 1996, sing pungkasan yaiku CopyPaste Pro. Kabeh mau minangka owah-owahan utawa tambahan kode menyang asline. Tegese aplikasi kasebut mesthi padha, saya suwe saya apik.

CopyPaste paling anyar circa 2022 minangka total rethink karo sawetara arsitektur asli kode nggunakake basa anyar: cepet lan gumantung API modern (Application Programming Interfaces) diwenehake dening Apple lan perusahaan liyane.

Tegese kanggo pangguna sadurunge bakal dadi pengalaman sing beda-beda nanging tujuan aplikasi padha, kanggo nyelehake kekuwatan clipboard ing tangan pangguna kanggo nggedhekake produktivitas. Manual iki mbantu transisi.

  • Riwayat Klip ana ing loro-lorone nanging bisa uga katon beda lan diakses kanthi beda lan kanthi cara liyane ing CopyPaste anyar.
  • Palet Klip sing dadi cara kanggo nampilake Riwayat Klip lan Arsip saiki diganti karo Set Klip tanpa wates, sing ditampilake ing menu lan ing Manajer Klip. Arsip Klip CopyPaste lawas mung bisa ngemot 43 item. Ing CopyPaste anyar, Clip Set bisa Sejatine tanpa wates gumantung memori. 
  • Kanggo niru Clip Browser lawas, nggunakake Clip Browser anyar, kontrol b. Rincian liyane ing Clip Browser.
  • Kanggo nuduhake menu CopyPaste anyar, kontrol h, katon ing ngendi wae ing layar nyetel pref, 'Bukak menu ing lokasi kursor' ing Menu Prefs. Rincian kene.
  • Arsip saiki diarani Set Klip
  • Piranti padha karo tumindak. Tumindak bisa beda-beda lan iku fungsine.
  • Info liyane kanggo pangguna sadurunge ditemokake ing 'Cepet Mulai'ing ngisor iki.


Q:
 Nalika aku nempel iku pastes klip kaping pindho. 
A: Tegese sampeyan duwe CopyPaste Pro lawas lan CopyPaste anyar mlaku bebarengan. Mung mbukak siji app sing ngowahi clipboard ing siji wektu. Priksa manawa sampeyan ora mbukak CopyPaste Pro lawas kanthi ora sengaja kanthi pindhah menyang prefs lan busak centhang, 'Bukak CopyPaste Pro nalika mlebu'.

 

CopyPaste asli nyenengake kanggo pangguna sajrone pirang-pirang taun amarga fitur-fitur anyar teka sajrone pirang-pirang dekade. Kita ngarepake padha kanggo CopyPaste anyar sing uga bakal nyedhiyakake fitur-fitur anyar sing nyenengake kanggo taun-taun sing bakal teka.

kompatibilitas

Kita bakal nyelehake ing kene sing penting kanggo kompatibilitas.

Q: Ing CopyPaste Pro lawas digunakake printah cc lan printah vv kanggo nyalin menyang arsip lan nempel saka arsip aku isih bisa nindakake iku?
A: Ya, nanging sampeyan bisa uga ora pengin. Kita nemokake yen nggunakake printah cc lan printah vv nglebokake jeda nalika app ngenteni 'c' utawa 'v' kapindho diketik. Duwe sistem ngenteni / ngrungokake detik 'c' utawa 'v' diketik uga tegese nalika printah biasa c diketik ana jeda 0.5 detik lan nalika akeh sing ora weruh nanging dadi masalah kanggo sawetara. pengin nyalin utawa nempel cepet banget. Iki saiki wis ditanggulangi kanthi nggunakake hotkey biasa kanggo loro. Kanthi gawan iku kontrol shift c kanggo nuduhake menu 'nyalin menyang clip set'. Lan anyar standar hotkey kontrol shift v kanggo nuduhake menu 'tempel saka clip set'. Ana uga 2 pilihan anyar ing tab preferensi 'Hotkey' kanggo ngidini nggunakake hotkey biasa (lan cepet) liyane. Uga opsi kanggo cc printah lawas lan printah vv yen sampeyan pengin kompatibilitas karo CopyPaste Pro lawas lan ora pikiran 0.5 sec ngaso.

Yen sampeyan duwe laptop Mac anyar kanthi kedudukan, gunakake versi 0.9.74 utawa luwih dhuwur. Yen sampeyan duwe akeh item menubar CopyPaste lan aplikasi menubar liyane bisa didhelikake ing mburi kedudukan.

Yen sampeyan ora bisa nempel klip saka menu CopyPaste kanthi nomer nggunakake kontrol lan nomer banjur pesthekake kanggo mateni, 'Ngalih menyang Desktop #' (screenshot ngisor). Iki diaktifake ing nganyari Mac OS 12.4. Iki nyegah CopyPaste nggunakake kontrol # kanggo nempel klip nganggo hotkey kasebut. Sampeyan bisa ngganti tombol kasebut (gumantung saka jumlah papan sing sampeyan duwe) ing kene:

CopyPaste for Mac Manual Page 3 copypaste

Nyetel iCloud

** Mangga mateni iCloud kanggo saiki^^. Mengko iCloud bakal digunakake kanggo synching antarane piranti Mac lan kanggo iOS nalika kasedhiya.

Ing mangsa ngarep, CopyPaste bakal iCloud nyelarasake kabeh set klip lan data klip menyang akun iCloud. Mangkono, yen sampeyan duwe Mac ing panggenan liya nggunakake akun iCloud sing padha, kabeh CopyPaste sing padha diselarasake ing antarane piranti. Sinkronisasi otomatis menyang kabeh Mac lan enggal iOS.

Saiki disaranake skip bagean iCloud iki lan terus dadi luwih akrab lan sinau carane nggunakake CopyPaste ing Mac dhisik.

Ing mangsa ngarep apa nggunakake iCloud karo CopyPaste?

  • Gunakake iCloud kanggo nggawe serep setelan CopyPaste, klip lan set klip.
  • Kanggo nransfer file lan klip menyang iCloud lan enggo bareng karo kanca-kanca liwat link.
  • Sing paling penting, iCloud ngidini nuduhake klip karo CopyPaste anyar kanggo iOS (teka).

CopyPaste for Mac Manual Page 4 copypasteNyetel iCloud nganggo CopyPaste

1) iCloud uga kudu diuripake ing Preferensi Sistem Mac. Kanggo nggunakake iCloud karo CopyPaste, pindhah menyang menu CopyPaste ing sisih tengen ndhuwur ing menubar. Katon kaya mangkene:

Kabar ing ndhuwur yen lambang awan abang nuduhake iCloud mati. Tutul lambang awan abang lan sampeyan bakal digawa menyang preferensi sistem Apple. Tutul 'Mulai Nggunakake iCloud' mlebu, banjur katon ijo (kaya ing ngisor iki) ing sawetara menit. Priksa manawa iCloud Drive wis dicenthang kaya iki:

Ijo tegese iCloud aktif digunakake dening CopyPaste

Tutul kene kanggo instruksi ngatasi masalah Apple kanggo nguripake iCloud. Nalika iCloud aktif, sampeyan ndeleng awan ijo iki (ing ndhuwur) ing menu CopyPaste.

setelan icloud kanggo copypaste kanggo mac

2) Priksa manawa iCloud urip lan iCloud Drive wis dicenthang ing.

Banjur ing CopyPaste 2 iku perlu kanggo pancing munggah CopyPaste lan iCloud.

3) Setelan iCloud kudu dicenthang ing (gambar ing ngisor iki) ing pilihan CopyPaste. 

CopyPaste for Mac Manual Page 5 copypaste

Istilah kasebut

  • Clipboard – Papan Klip Sistem Mac OS dianggo ing mburi layar lan ora katon. Iki nyedhiyakake siji Clipboard Sistem sing ngidini salinan teks, gambar, lsp lan tempel item kasebut. Nyalin maneh mbusak & ngganti sing ana ing clipboard. Salinan sadurunge wis ilang selawase. CopyPaste nambah clipboard Sistem Mac OS kanthi nggawe katon lan ngelingi saben salinan anyar menyang clipboard minangka klip tambahan ing riwayat klip. Ing CopyPaste clip 0 padha karo clipboard sistem sing paling wong dianggep minangka clipboard.
  • clip - minangka obyek sing disalin menyang clipboard. CopyPaste ngelingi saben klip. Iku nggawe timeline utawa tumpukan klip. Tampilake, sunting lan aja kelangan klip nganggo CopyPaste. Klik Salin utawa Potong ing menu Owahi utawa tombol pintas Command-C utawa Command-X, ing teks sing dipilih, gambar, swara, foto, film, lan sapiturute, kanggo nggawe klip ing Clipboard sistem (Klip 0). Nambahake CopyPaste tegese saben klip sing disalin bakal dielingi, sampeyan bisa ndeleng, ngowahi, tumindak lan nempel. Saben salinan utawa potong nempatno data sing dipilih menyang Clip 0 lan nyurung apa sing ana ing Clip 1 lan apa sing ana ing Clip 2, etc. Kanthi CopyPaste ora ana watesan kanggo jumlah klip.
  • Klip 0 – klip pocapan nul, klip pisanan ing menu CopyPaste. Kanthi CopyPaste diinstal, 'salinan' utawa 'potong' biasa menyang clipboard sistem lan bisa dideleng ing Clip 0. Clip 0 padha karo clipboard sistem. Klip sawise Klip 0 yaiku Klip 1 banjur Klip 2, lan sapiturute lan klip sing disetel uga diarani Sejarah Klip.
  • Riwayat Klip ('Riwayat') - CopyPaste kanthi otomatis ngelingi saben salinan utawa potong sing sampeyan lakoni sajrone wektu lan disimpen ing Sejarah Klip, mula jenenge. 'History' minangka tumpukan sing nomer saka 0 (salinan paling anyar) 1 (salinan sadurunge), 2 (sadurunge), 3, lan sateruse, nganti 'Jumlah maksimal klip ing Riwayat Klip' sing disetel ing prefs Panjenengan. Klip 'Sejarah' mung sementara. Minangka salinan anyar digawe banjur siji ing 50 (standar) dibusak. Nomer klip ing 'Sejarah' ana ing tumpukan saka salinan paling anyar (0) nganti paling tuwa. Pindhah klip saka 'Sejarah' menyang set Clip sing dijenengi supaya tetep ana ing salawas-lawase lan gunakake kapan wae sampeyan pengin.

    Ana pangguna pilihan kanggo matesi jumlah Klip sing dielingi ing Riwayat Klip. Yen sampeyan nyalin foto gedhe, sampeyan uga bisa mbatesi (ing a pilihan) saka dieling-eling ing Sejarah Klip. Riwayat lan Favorit ana ing CopyPaste minangka standar lan minangka siji-sijine Set Klip sing ora bisa dibusak kabeh, sanajan klip kasebut bisa dibusak.

  • Set Klip - kaya arsip ing CopyPaste Pro sing luwih lawas. Set Clip minangka wadhah kanggo akeh klip (kaya folder kanggo file). Set Klip utama yaiku Riwayat Klip (ndeleng ndhuwur), kerjane beda karo liyane. Klip bisa dipindhah saka 'History' menyang Clip Set utawa klip bisa digawe ing Clip Set. Set klip bisa diurut kanthi nyeret, tanggal lan miturut abjad.

    Setel Klip tanpa watesan bisa digawe kanggo ditahan, favorit, kuotasi, riset, foto, gambar, teks boilerplate, lelucon, lirik, musik, persamaan, video lsp. Apa wae item sing pengin digunakake kanggo email, pesen, disertasi, situs sosial (Facebook, Instagram, TikTok, lsp). Sajarah lan Favorit ana ing CopyPaste minangka standar lan mung Set Klip sing ora bisa dibusak, sanajan klipe bisa dibusak.

  • Clip Browser – panel pop munggah kanggo browsing lan nggunakake kabeh klip lan Clip Sets.
  • Jinis Klip - pangembang bakal nyebat UTI (Uniform Type Identifiers). Kanggo wong liya mung kabeh jinis file sing katon ing klip. Conto: jpg, txt, csv, url, snd, pdf, lsp. Iki bisa ditampilake utawa didhelikake ing preferensi: umum: klip.
  • Klip Tindakan ('Tindakan') - diarani Alat ing CopyPaste Pro sing luwih lawas. Tindakan ngowahi isi klip. Tumindak sing ditampilake ing menu gumantung saka jinis konten ing klip, teks, url, nomer, gambar, lsp. Tindakan Teks sing kasedhiya ditampilake ing menu Tindakan nalika isi klip kasebut minangka teks. Tumindak URL ditampilake ing menu Tindakan nalika isi kasebut minangka url, lsp. Conto Tindakan Teks, terjemahake klip kasebut menyang basa liya utawa ngetung kabeh aksara ing klip utawa huruf cilik isi klip kasebut. Conto Tindakan Gambar, ngganti ukuran gambar. Conto Tindakan URL, nyepetake utawa pratinjau gambar. Asil saka 'Tindakan' ing klip apa wae dilebokake ing Klip 0 banjur sing ana ing Klip 0 di-push menyang Klip 1.
  • TriggerClip – cara kanggo nempel klip kanthi ngetik sawetara huruf.
  • Manajer Klip – windows kanggo ndeleng, ngowahi, ngatur, drag'n'drop, lan golek klip.
  • iCloud - minangka panyimpenan maya lan layanan komputasi awan saka Apple Inc. Saben wong sing duwe AppleID entuk gratis 5 GB lan bisa langganan luwih akeh. iCloud kudu diuripake dhisik ing Preferensi Sistem yen sampeyan pengin digunakake dening CopyPaste. CopyPaste bisa nggunakake iCloud kanggo macem-macem jinis jaringan. Sampeyan bisa nguripake kanggo nggunakake, utawa mateni kanggo ora nggunakake, ing pilihan. 

Teknologi

Klip dienkripsi lan mung kasedhiya ing Mac sampeyan mlebu nggunakake AppleID. CopyPaste ngajeni pangatur sandi.

Hotkeys

Sawetara Hotkeys bisa dideleng ing daftar isi minangka referensi praktis.

Hotkeys minangka trabasan praktis kanggo nindakake tumindak saka keyboard. Command C kanggo nyalin menyang clipboard minangka hotkey. Kaya printah c, ngerti hotkeys bisa nambah produktivitas nanging yen ora sampeyan isih bisa ngeklik watara kanggo entuk tumindak padha.

Kata: Ana 4 tombol printah, kontrol ⌃, printah ⌘, pilihan lan ngalih ⇧. Ing pojok tengen ndhuwur gambar ing ngisor iki ana legenda sing nuduhake simbol kanggo saben tombol.

Iki tumindak minangka modifiers kanggo tombol biasa. Nalika kita ngomong, kontrol 'a,' tegese, terus tombol kontrol banjur tutul huruf 'a'. Shift 'a' bisa nindakake tumindak sing beda banget. Paling wong golek printah c, kanggo nyalin lan printah v, kanggo paste, banget Handy. CopyPaste njupuk langkah luwih lan menehi hotkeys liyane kanggo umum (lan tenan migunani) tumindak. 

Kanggo ngganti hotkey sampeyan bisa nutul x cilik ing sisih tengen lapangan, hotkey saiki bakal ilang banjur terus tombol sing pengin digunakake. Elinga yen sampeyan nggunakake aplikasi sing wis digunakake dening aplikasi liyane utawa aplikasi Apple, bisa uga ana konflik. Tes tombol anyar sampeyan kanggo mesthekake yen bisa digunakake kaya sing dikarepake.

CopyPaste for Mac Manual Page 6 copypastePreferensi CopyPaste - Hotkeys - Didandani

Ana hotkeys sing bisa diganti katon ing ndhuwur ing prefs lan hotkeys sing ora bisa diganti.

Telpon Hotkeys (Non-Editable).

Hotkeys iki ora bisa diganti, lagi hardwired. Yen sampeyan sinau iki ing wiwitan, gampang kaya ngerti perintah c ngirit wektu.

Hotkeys Customizable (Sunting).

Pref hotkeys sing bisa diowahi bisa dideleng ing ndhuwur. Hotkeys sing bisa diowahi duwe setelan gawan. Nalika kita sebutno hotkeys kontrol h utawa printah e, ​​etc., ing manual kita referring kanggo setelan gawan kanggo hotkey. Disaranake tetep nganggo tombol pintas standar, saiki, supaya kepenak karo cara aplikasi kasebut. Yen sampeyan ngganti lan ora ngelingi standar, pindhah menyang Setelan Lanjut ngendi sampeyan bisa ngreset kabeh dadi standar (penting: aja ngreset yen sampeyan duwe data, klip, set klip, setelan sing pengin disimpen)

Hotkeys

Tombol Perintah (⌘)Tombol utawa KlipResultTindakan
Perintah (mudhun)klip ketokTempel teks biasa tanpa gaya
Perintah (mudhun)mbusakMbusak kabeh teks ing kolom telusuran ing ndhuwur menu CopyPaste.
Perintah (mudhun)pilihanNambah teks sing dipilih menyang Klip 0. Rincian liyane 'Tambah'.**(1x) Klip sing ditambahake **
Nuduhake ndhuwur ing menu CopyPaste kanggo append pisanan.
Tombol Kontrol (⌃)Tombol utawa KlipResultTindakan
Kontrol Shift (mudhun)cPisanan, pilih teks banjur printah shift cMbukak menu, 'salinan menyang set klip', pilih klip sing arep disalin.
Kontrol Shift (mudhun)vMbukak Menu Set Klip TempelTutul kanggo milih set klip banjur klip sing pengin ditempel.
Kontrol (turun)h (kanthi standar)Mbukak History Clip Set MenuTempel klip apa wae kanthi nutul. Utawa tahan kursor ing klip lan klik tengen kanggo mbukak menu tumindak.
Kontrol (turun)fMbukak Menu Set Klip FavoritTempel klip apa wae kanthi nutul. Utawa tahan kursor ing klip lan klik tengen kanggo mbukak menu tumindak.
Kontrol (turun)oKursor dadi crosshair.Seret kursor liwat wilayah menyang OCR. Teks kanthi otomatis dilebokake ing klip 0 lan dibukak ing Clip Manager kanggo panyuntingan apa wae, yen perlu.
Kontrol (turun)eMbukak Jendela EmojiTutul lambang kanggo dilebokake ing klip 0
Kontrol (turun)jinis nomer klip (ie 27, etc)Tempel klip kasebut *
Kontrol (turun)ketik nomer klip x, tanda hubung, nomer klip y (yaiku, 7-16)Nempelake urutan klip
Kontrol (turun)mindhah kursor liwat klipNuduhake menu tumindakPilih item menu kanggo tumindak ing klip. Asil dilebokake ing klip 0
Tombol Pilihan (⌥)Tombol utawa KlipResultTindakan
Pilihan (mudhun)klip ketokMbukak klip ing Clip Manager
Pilihan (mudhun)tutul lambang clipboard ing garis menu nampilake set klip favorit
Tombol Shift (⇧)Tombol utawa KlipResultTindakan
Ngalih (mudhun)pindhah liwat klipPratinjau situs utawa teks sing disambung
Ngalih (mudhun)tunyuk klip sing nduweni pranala minangka isiMbukak link ing browser gawan
Tombol HandyTombol utawa KlipResultTindakan
Tombol ↑ ↓nalika ditabuhNgalih munggah/mudhun menu CopyPaste milih saben klip ing siji
Mbusak Klip
Tahan kursor ing klip ing menu CopyPaste kanggo nyorot banjur tutul tombol backspaceMbusak klip sing dipilih
Kontrol (turun)Tahan kursor liwat klip. Menu tumindak katon. Pilih tumindak 'Busak' ing sisih ngisor menu.Mbusak klip sing dipilih
Opsi Komando Kontrol (mudhun)tombol mbusak (kanthi standar)Takon dhisik yen sampeyan setuju banjur mbusak kabeh riwayat klip.Mikir dhisik sadurunge nindakake iki.

Fitur & Kapabilitas

Biasane Copy & Paste

⌘ c, ⌘ v

Carane? Pilih salinan utawa tempel ing menu Sunting utawa printah c utawa printah v

Coba: go ahead lan nyalin sawetara bab kaya biasane. Kanggo wiwitan, nyalin teks saka email utawa dokumen ing prosesor tembung. Kanggo nyalin pilih/nyorot tembung (kanthi ngeklik kaping pindho), utawa paragraf kanthi klik kaping telu, pilih 'Salin' saka menu suntingan utawa tahan tombol printah banjur tutul c. Sampeyan banjur bakal weruh item sing disalin katon ing menu CopyPaste. Padha karo gambar ing ndhuwur. Coba, nyalin item banjur deleng menu iki kanggo ndeleng ing endi sing katon.

Sadurunge CopyPaste sampeyan mung bisa nyalin 1 item sekaligus lan sampeyan ora bisa ndeleng. Nalika sampeyan nyalin maneh salinan sadurunge wis diganti. Saiki, karo CopyPaste sampeyan ndeleng saben salinan lan kabeh sing digawe sadurunge. Saiki sampeyan bisa nggunakake clipboard kanggo nyimpen informasi sing pengin disimpen. Sampeyan ninggalake jagad clipboard bisu. Eksperimen, sampeyan ora bisa natoni apa-apa. Nyaman karo kekuwatan anyar sampeyan. Iki mung wiwitan.

Tempel minangka biasanipun dening menyang menu suntingan lan milih 'Tempel' utawa sampeyan bisa terus tombol printah mudhun lan tunyuk v kanggo paste sing item pisanan, clip 0. Nalika sampeyan nyalin, dadi menyang clip 0. Nalika nempel asalé saka clip. 0. Iki nuduhake yen clipboard biasa, disebut clipboard sistem, tumindak lan dianggo persis padha kaya biasane.

Saiki kita miwiti ndeleng apa sing ditambahake CopyPaste menyang clipboard Apple lawas.

Salin & Tempel ditambah

Menu CopyPaste

⌃ h mbukak & nutup

CopyPaste for Mac Manual Page 7 copypasteHotkey:

  • Kanggo mbukak CopyPaste Menu tutul lan culake lambang utawa kontrol h

Sawise Menu CopyPaste mbukak, hotkeys ing ngisor iki ditrapake. Coba wong-wong mau.

  • Tombol panah kanggo mindhah munggah lan mudhun dhaftar.
  • Tutul klip sapisan kanggo nempel ing ngendi wae kursor mouse pungkasan.
  • Tahan Control terus mouse liwat klip kanggo nuduhake Menu Tindakan.
  • Tahan Shift banjur lebokake mouse ing klip apa wae Pratinjau Klip isi.
  • Tahan Shift banjur tutul klip sing ngemot url/link kanggo mbukak link kasebut ing browser gawan.
  • Cukup ketik kanggo ngetik tembung kunci ing sisih ndhuwur menu. Filter/Golek Klip
  • Sorot klip lan kontrol tombol delete kanggo mbusak klip kasebut
  • Tahan Pilihan banjur tutul klip kanggo mbukak klip ing Manajer Klip

Sing paling penting kanggo ngerti yaiku CopyPaste saiki duwe punggung. Iku ngelingi ALL salinan Panjenengan. Ing Mac (tanpa CopyPaste) mung ana siji clipboard. Nalika sampeyan nggawe salinan liyane, clipboard bakal ilang ing salawas-lawase. Sampeyan kudu ngelingi apa sing diketik lan ketik maneh. Kejabi dadi sampah wektu sing mboseni, kegagalan clipboard uga mumetake. 

CopyPaste nambah infrastruktur clipboard. CopyPaste utamané apik kanggo panulis lan sapa sing dudu panulis?

Kayadene minangka manungsa, sampeyan mung bisa ngelingi siji-sijine lan nalika sampeyan mikir yen memori sadurunge wis ilang. Viva la Evolution! CopyPaste menehi kekuwatan memori clipboard lan ngilangi kegagalan clipboard biasa sing terus dilalekake.

clip 0 ing aplikasi copypaste kanggo macKlip 0

⌘ c, ⌘ v, ⌃ ø

Pilih sawetara teks ing manual lan salin. Saiki bukak Menu CopyPaste lan deleng. Teks sing disalin bakal ana ing sisih kiwa 0 kaya ing gambar ing ngisor iki.

Kita nyebut lokasi salinan paling anyar iki, 'Klip 0' (nol). Iku clipboard sistem biasa. Isine info paling anyar (teks, gambar, PDF, spreadsheet, lsp) kaya biasane. CopyPaste ndadekake clipboard sistem katon lan bisa diowahi. Saiki, gawe sawetara salinan lan priksa menu iki kanggo entuk pengalaman lan pangerten liyane.

copypaste tumpukan klip

Sejarah Klip

⌃ h mbukak & nutup

Kabeh salinan sing wis digawe saiki ana ing Riwayat Klip. CopyPaste nyimpen timeline utawa database salinan lan potongan sing diarani klip. Kabeh bebarengan padha Sajarah Clip. Gambar ing ngisor iki nuduhake carane saben salinan anyar digawe ditambahake ing clip 0 push tumpukan salinan sadurungé mudhun menyang slot sabanjuré. Ing gambar ing ngisor iki klip 0 paling anyar lan klip 7 paling tuwa. Teks sing disalin digawe kanggo mbantu sampeyan ngrampungake proses kasebut.

Copy To Clip SetCopy To Clip Set

Kontrol Shift c
Fitur praktis iki ngidini sampeyan nyalin teks sing dipilih menyang set klip kanthi gampang kanthi nindakake, ngontrol shift c, tegese nahan tombol kontrol lan shift banjur nutul tombol c sapisan. Dialog katon karo kabeh set klip. Pilih set klip banjur teks sing dipilih ditambahake menyang riwayat klip (kanthi standar kanthi otomatis) lan menyang slot pisanan ing set klip kasebut. Mangga nyoba metu sawetara kaping kanggo njaluk digunakake kanggo lan miwiti ngelingi iku.
 
Gambar ing sisih tengen nuduhake menu sing katon nalika sampeyan ngontrol shift c. Ya, gambar iki nuduhake set klipku sing bisa disalin. Menu bakal nuduhake set klip sampeyan. Nanging iki menehi idea carane katon.
 
Kontrol Shift c minangka standar lan disaranake hotkey nanging yen perlu bisa diganti ing lokasi iki utawa kanthi nutul preferensi: hotkey: customizable
 
 

CopyPaste -Tempel Saka Clip Set MenuTempel Saka Set Clip

Kontrol Shift v

Kanggo nempel saka sembarang clip nyetel pisanan terus, 'kontrol shift v'. Sing, terus tombol kontrol lan shift banjur tutul v. A dialog kabeh clip set katon. Saka dhaptar set klip sing katon, pilih set klip banjur klip sing pengin ditempelake. Utawa kanggo mbatalake klik njaba dialog. Coba metu sawetara kaping kanggo njaluk digunakake kanggo iku lan miwiti ngelingi iku.

Gambar ing sisih tengen nuduhake menu hirarkis sing katon nalika sampeyan nindakake kontrol shift v. Menu bakal nuduhake set klip. Pilih set klip kanggo nuduhake klip. Banjur pilih klip kanggo nempel.

Control Shift v standar lan dianjurake hotkey nanging yen perlu bisa diganti ing lokasi iki utawa kanthi nunyuk preferensi: hotkey: customizable

Klip Panelusuran / Filter

nyaring klip ing copypaste

Cara Nyaring

Bukak Riwayat Klip (Kontrol h). Sawise menu mbukak, wiwiti ngetik istilah sing digoleki. Ing gambar ndhuwur aku ngetik 'klip' ​​lan nyaring klip sing katon ing gambar sadurunge mung nuduhake garis kanthi tembung 'klip'. Tutup Riwayat Klip (Kontrol h). Saiki sampeyan nyoba.

⌫ teks ing saringan
  • Backspace – kanggo mbusak kabeh karakter saka kolom telusuran

Nyaring kedadeyan ing wektu nyata. Kanthi saben huruf sing diketik, nyaring klip kanthi cepet. Yen apa sing diketik ditemokake ing endi wae ing klip bakal terus katon. Kanggo nggawe kabeh klip katon maneh tunyuk tombol 'mbusak' utawa klik ing lambang CopyPaste ing menubar. 

3 Cara Nyalin

1. Salinan Biasa

dhawuh v

Iki minangka cara Mac sing dibangun kanggo nyalin menyang clipboard/klip sistem 0.

2. Nyalin menyang Clip Set

Kontrol Shift c

Fitur praktis iki ngidini sampeyan nyalin teks sing dipilih menyang set klip kanthi gampang kanthi nindakake, ngontrol shift c, tegese nahan tombol kontrol lan shift lan tetep mudhun banjur nutul tombol c sapisan. Dialog katon karo kabeh set klip. Pilih set klip banjur teks sing dipilih ditambahake menyang riwayat klip (kanthi standar kanthi otomatis) lan menyang slot pisanan ing set klip kasebut. Mangga nyoba metu sawetara kaping kanggo njaluk digunakake kanggo lan miwiti ngelingi iku.

3. Klip Tambah

Command-Option-C

Kanggo nguripake pilihan iki pindhah menyang prefs:general:prefs, rincian ing link iki. Append ngijini sampeyan kanggo concatenate teks kanggo apa wae sing wis ana ing clip 0. Sampeyan bisa nambah teks kaping pirang-pirang sing pengin clip 0. Nalika sampeyan nggunakake append iku ora nggawe pangertèn kanggo nuduhake pratinjau ing menu. Kita nuduhake append makarya lan carane akeh appends sing digawe. Append pisanan ing menu bakal nuduhake iki ing menu:
**(1x) Klip sing ditambahake **
Lampiran kapindho bakal nuduhake:
**(2x) Klip sing ditambahake **
Gunakake hotkey biasa, terus tombol shift lan terus kursor liwat klip. kanggo pratinjau gedhe.CopyPaste – Copy to Clip Set Menu

7 Cara Tempel

1. Tempel Biasa

dhawuh v

Iki minangka cara biasa sing dibangun ing Mac kanggo nempel apa sing ana ing clipboard siji sistem sing diarani klip 0.

2. Tempel saka Clip Set Menu

Kontrol Shift v

Kanggo nempel saka sembarang clip nyetel pisanan terus, 'kontrol shift v'. Yaiku, terus tombol kontrol lan shift banjur tunyuk v. Dialog kabeh set klip katon. Saka dhaptar set klip sing katon, pilih set klip banjur klip sing pengin ditempelake. Utawa kanggo mbatalake klik njaba dialog. Coba metu sawetara kaping kanggo njaluk digunakake kanggo iku lan miwiti ngelingi iku.

3. Tutul Kanggo Tempel

kepriye? Bukak menu, tutul klip ing menu lan bakal nempel ing ngendi wae kursor diselehake pungkasan. Utawa gunakake tombol panah mudhun kanggo mudhun liwat klip ing menu banjur tutul tombol bali kanggo nempel klip sing dipilih. Loro-lorone prasaja. Coba sawetara kaping loro cara kanggo ndeleng apa sing paling disenengi.

CopyPaste for Mac Manual Page 8 copypaste

Kanthi CopyPaste sampeyan bisa nempel item pungkasan sing disalin kaya biasane lan uga nempel salinan sing bisa dideleng ing menu 'riwayat klip' ​​iki. Kanggo nempel Panggonan pisanan ing 

kursor ing sembarang lapangan utawa dokumen ngendi sampeyan pengin klip katon. Banjur bukak menu CopyPaste, klik siji ing klip apa wae kanggo nempel. Ayo ngomong sampeyan nyalin 10 alamat email ing menu CopyPaste, saiki mung siji klik ing sing pengin ditempelake, siji-sijine. Coba kaping pindho. Handy!

4. Tempel kanthi Nomer Klip

⌃ 4 lsp ing Sejarah

kepriye? Kanggo klip ing Sejarah Klip. Tahan tombol kontrol lan ketik nomer klip, contone, kontrol 6. Dadi, Control 0 pastes clip 0. Control 1 pastes clip 1, etc. Ing lawas CopyPaste Pro iki rampung karo tombol printah lan bisa kanggo 10 klip. Ing kontrol CopyPaste anyar lan nomer klip apa wae bakal nempel klip kasebut

Contone, sampeyan pengin nempel klip 1 ing ngisor iki. Pisanan lebokake kursor ing dokumen sing arep ditempelake banjur tutul kontrol 1.

Cukup kontrol tombol lan nomer klip. Prasaja, praktis lan unik!

⌃ 4.3 etc. ing Clip Sets

Saben Clip Set duwe nomer kaya 2 sing bisa dideleng ing menu ing ngisor iki. Ing gambar saben Clip Set duwe nomer, tansah 1 kanggo Favorit, 2 kanggo Poems, 3 kanggo Riset, etc… Ing sisih kiwa saben Clip Set sampeyan ndeleng nomer 2.0, 2.1, 2.2 etc… Sing pisanan yaiku nomer set klip lan sing kapindho yaiku klip ing set klip. Dadi, kanggo nempel saka Klip Set 2 lan klip kaping 3, tahan kontrol banjur tutul 2.3 kanggo nempel geguritan Ozymandias. Utawa kontrol 2.0 yen luwih seneng Poe saka Shelley

CopyPaste for Mac Manual Page 9 copypaste

5. Tempel Urutan

⌃ 1-4 lsp.

Hotkey - tahan tombol kontrol lan ketik 1-4 kanggo nempel 4 klip kasebut.

Njupuk langkah iki luwih. Wektu iki tahan kontrol lan ketik 1-4 banjur culake tombol kontrol lan sampeyan bakal weruh lan krungu (yen swara kasebut diuripake ing prefs) klip 1 nganti 4 ditempelake bebarengan lan bebarengan. Ngageti Handy? Sejatine prestasi kasebut ora bisa ditindakake kanthi clipboard biasa.

6. Tempel saka Clip Browser

Tutul klip ing Browser Klip kanggo nempel. Deleng Clip Browser ing item sabanjure ing ngisor iki kanggo rincian.

7. Tempel saka Clip Browser

Seret & selehake klip saka Browser Clip kanggo nempel. Deleng Clip Browser ing item sabanjure ing ngisor iki kanggo rincian.

Clip Browser

Kontrol b utawa kursor tutul sisih

Browser Clip minangka bantuan visual kanggo nemokake, ngakses lan nempel klip saka History lan Clip Sets. Kontrol b mbukak Browser Clip. Coba bukak saiki nalika maca. Iki minangka item sing disalin menyang Sejarah. Sampeyan bisa nutul kanggo nempel utawa nyeret lan nyelehake menyang lapangan apa wae. Ing setelan gawan bisa katon kaya iki (ing ngisor). 

browser klip biasa

Utawa gumantung saka pangaturan lan setelan sing diuripake/dipateni browser bisa duwe info liyane lan katon kaya iki:

Clip Browser ing CopyPaste nuduhake kabeh lapangan.

Ing gambar ing ndhuwur, saben obyek sing beda warna minangka klip. Bagean saka klip siji diterangake luwih ing ngisor iki. Yen sampeyan ora ndeleng lambang, pemicu utawa judhul, katon ing ngisor iki, banjur padha bisa diuripake dening nguripake TriggerClip kene ing prefs Clips. Uga dening nyetel ing prefs Clip Browser ing link iki ngendi sampeyan bisa mriksa ing setelan TriggerClip kanggo nuduhake judhul, lambang lan pemicu.


CopyPaste for Mac Manual Page 10 copypaste

Preferensi Clip Browser penting kanggo ngerti lan nggunakake. Sampeyan bakal pengin ngrujuk menyang bagean kasebut kanggo rincian lan ngatur setelan kanggo panggunaan tartamtu. Tutul link ing ngisor iki kanggo pindhah menyang: Clip Browser Prefs.

CopyPaste for Mac Manual Page 11 copypaste

Miwiti Nggunakake Browser Clip

    • Setelan preferensi (tangkapan layar ing ngisor iki) ngontrol bukaan Clip Browser.
    • Kontrol hotkey b mbukak lan nutup browser. Coba mbukak lan nutup Browser Clip. Ganti yen sampeyan pengin.
    • 'On Side' ngijini sampeyan kanggo milih sisih monitor Clip Browser bakal katon ing. Mangga nyoba sing.
    • 'Kursor ndemek sisih' mbukak Browser Klip 'Ing sisih' monitor sing wis dipilih. Cobanen. Sijine cusor ing sisih kasebut lan mbukak, pindhah kursor lan tetep mbukak. Kanggo nutup Browser Clip push kursor menyang sisih sing padha lan Browser Clip bakal nutup. Sampeyan bisa mateni fitur iki, kanthi mbusak centhang, nanging bisa uga migunani. Coba mbukak / nutup nggunakake teknik iki. Ganti sisih lan coba maneh kanggo nemokake sisih sing paling apik kanggo sampeyan.

CopyPaste for Mac Manual Page 12 copypaste

Terus nyetel setelan ing pref lan langsung ndeleng owah-owahan sing dibayangke ing Clip Browser.

    • Eksperimen mbukak lan nutup browser,
    • klik klip banjur seret lan selehake menyang dokumen,
    • nyetel ukuran klip ing browser klip,
    • ngganti ukuran fokus,
    • nguripake / mateni tampilan pemicu,
    • judhul lan lambang app kanggo ndeleng tampilan,
    • klik tengen ing klip kanggo ndeleng lan nggunakake menu 'Tindakan'.

Nindakake iki bakal miwiti familiarize sampeyan karo sawetara kemungkinan kasedhiya ing Browser Clip.

CopyPaste - Clip Browser Prefs

Priksa pref kanggo nemokake apa sing sampeyan butuhake: Clip Browser Prefs

Fitur CopyPaste disebut Clip Browser karo isi ing klip ing Clip Set

TriggerClip

Tutorial screencast iki ing youtube.com menehi ringkesan cepet. Gunakake TriggerClip kanggo ngetik sawetara karakter enggal nempel baris teks, kaca teks, gambar, spreadsheet, gambar, URL / link, PDF, file, etc., apa wae sing ana ing klip. Saben uwong duwe item sing diketik bola-bali kanggo taun lan taun. Kaya jeneng, alamat, email, pungkasan pesen, deskripsi produk, lsp. Teks boilerplate kudu otomatis. Kita dudu wong guwa. Ngetik butuh wektu lan wektune dibebasake. TriggerClip uga nylametake sampeyan saka terus-terusan nemokake foto, file, dokumen, spreadsheet, lan sapiturute sing padha, sing uga bisa langsung dibukak.

Contone ing clip set judul, Info pribadi, Aku duwe pemicu iki, jj, kang, sawise sampeyan nutul spasi, langsung ngetik 'Julian' lan uga, jm lan spasi, kang diganti karo 'Julian Miller'. Penting kanggo elinga yen pemicu minangka kombinasi huruf sing ora biasane diketik, mula, jj lan jm, cocog karo tagihan kasebut amarga ora bisa diketik biasane. Mangga nyoba metu. Gawe set klip kanggo Info Pribadi lan tambahake sawetara klip. Banjur ketik pemicu sing digawe banjur spasi (spasi kasebut disebut Trigger Key). Yen sampeyan pengin nggunakake 'Tombol Pemicu' liyane utawa liyane sing dikontrol ing Panel Preferensi:Klip:Umum.

CopyPaste for Mac Manual Page 13 copypaste

Gunakake TriggerClip kapan wae sampeyan kudu ngetik alamat sampeyan, sampeyan bisa ngetik, contone nggunakake, mya, sing minangka singkatan sing ora bisa dilalekake (mneumonic) kanggo, kula aalamate. Ngetik, mya lan spasi, nyebabake karakter kasebut diganti karo alamat sampeyan. Contone, Presiden Biden bisa ngirit wektu ngetik alamate nganggo CopyPaste kanthi ngetik, 'mya' banjur spasi, supaya karakter kasebut diganti karo, 'Presiden Biden, The White House, 1600 Pennsylvania Ave, Washington, DC 20500'. Ngetik 4 karakter bakal nylametake dheweke ngetik 79 karakter nanging alamat bisa dadi klip sing ngemot, kaca teks utawa gambar utawa apa wae.

'mya' ing conto ing ndhuwur yaiku sing diarani pemicu. Nalika diketik nganggo tombol pemicu (spasi, bali, tab utawa tombol enter), nyebabake klip sing digandhengake, langsung ditempelake. Klip kasebut bisa arupa teks, gambar, spreadsheet, url, swara, file, pdf utawa apa wae sing kudu ditempelake. TriggerClip utamane kanggo nambah produktivitas nanging uga nyenengake.

'Vaðlaheiðarvegavinnuverkfærageymsluskúraútidyralyklakippuhringur', iku tembung paling dawa ing basa Islandia. Sampeyan bisa nyimpen akeh ngetik nggunakake TriggerClip kanggo ngetik. Ing Hawaii ana iwak sing misuwur lan ayu sing diarani humuhumunukunukuapua, sing minangka conto liyane sing mung ngetik 'humu' lan spasi, bakal ngirit akeh ngetik. Jeneng ilmiah minangka area liya sing sampeyan ora bisa ngetik lan nyuda kesalahan ejaan. Dadi akeh jeneng dawa bisa diketik luwih cepet karo TriggerClip. 

TriggerClip QuickStart

Ana 2 panggonan ngendi pilihan TriggerClip katahan 1. universal kang kontrol carane TriggerClip dianggo saindhenging app lan 2. setelan TriggerClip individu kanggo saben clip. Iki loro diterangake ing ngisor iki. 

1) Setelan universal kanggo TriggerClip disimpen ing pilihan kanggo CopyPaste. Universal tegese setelan iki ditrapake kanggo kabeh klip TriggerClip

CopyPaste for Mac Manual Page 14 copypaste

TriggerClip – dipateni kanthi gawan. Yen wis siyap kanggo nyoba metu nyetel prefs padha kanggo miwiti. Centhang pref On/Off kanggo nguripake. Yen sampeyan pengin mateni TriggerClip kanggo kabeh klip, busak centhang ing kene.

Tampilake pemicu ing pratinjau – nalika pref iki aktif banjur pemicu ditampilake ing abang minangka item kaloro ing pratinjau klip. Irah-irahan klip yaiku sing pertama nganggo warna biru. Pemicu ing abang. Item kaping 3 minangka pratinjau biasa sing nuduhake karakter pisanan ing klip ireng (katon ing gambar ing ngisor iki). Conto: Ngetik pemicu abang dt lan nutul spasi bakal micu tanggal lan wektu saiki supaya langsung ditempelake. Ngetik ga (pemicu ing ngisor iki abang) bakal nempel kabeh alamat Gettysburg (Judul ngisor biru). Karakter ireng mung karakter pisanan kaya sadurunge.

CopyPaste for Mac Manual Page 15 copypaste

Tampilake judhul ing pratinjau – nguripake tampilan judhul klip ing pratinjau menu. Irah-irahan klip ing ndhuwur biru. Pemicu ing abang. Karakter pisanan ing file ireng ing gambar ing ndhuwur.

muni - ngidini sampeyan nyetel swara utawa ora ana nalika sampeyan micu klip nganggo TriggerClip. 

volume – nyetel volume kanggo swara TriggerClip universal.

Tombol pemicu – tombol sing dipilih ing pref iki (katon ing ngisor gambar pungkasan) bakal ngaktifake pemicu sampeyan menehi klip. Sawise sampeyan ngetik pemicu nutul salah siji tombol sing dipilih bakal nempel klip kasebut. InstaClip tegese TriggerClip ora ngenteni nanging langsung nempel klip sampeyan. Kanthi instaclip mbantu duwe pemicu sing unik utawa sampeyan bakal edan. Pilih siji utawa luwih yen sampeyan pengin. Sampeyan bakal nemokake yen InstaClip mateni kabeh tombol liyane. Kita pracaya iku masalah ego. 

Iki minangka gambar InstaClip minangka pahlawan super sing ditindakake dening Bing / Chatgpt nalika kita bingung.CopyPaste for Mac Manual Page 16 copypaste

2) Setelan klip individu kanggo TriggerClip disimpen kanggo saben klip ing Manager Clip. 

CopyPaste for Mac Manual Page 17 copypaste

Ndhuwur ing kothak ijo apa sampeyan bakal weruh ing Clip Manager nalika sampeyan nguripake TriggerClip (ndhuwur).

Aktifake - ing ndhuwur yaiku carane sampeyan nguripake utawa mateni TriggerClip kanggo klip iki.

Pemicu - iku unik 2 utawa luwih huruf sing pemicu tombol (spasi, bali, etc.) kang, nalika diketik, evoke klip.
PENTING: pemicu kudu ora bisa dilalekake supaya sampeyan ngelingi karakter sing diketik kanggo klip kasebut. Pemicu uga kudu dadi set unik saka huruf / tanda baca / simbol. Unik penting amarga sampeyan ora pengin ngetik pemicu kanthi ora sengaja lan dumadakan nyetop klip menyang apa sing sampeyan lakoni. Dadi, contone 'lan' bakal dadi pemicu sing ala amarga nalika sampeyan lagi ngetik biasa saben sampeyan ngetik 'lan' sampeyan bisa entuk gambar utawa dokumen 2 kaca sing ditempelake ing titik kasebut. Kanggo mbantu nggawe pemicu sing ora bisa dilalekake lan unik kanggo URL/link, aku miwiti sawetara nganggo ';' amarga gampang ngetik. Aku banjur miwiti saben pemicu url karo titik koma kaya iki, ';p' kang evokes, 'https://plumamazing.com'. Sing nyimpen kula saka ngetik freakin angel url kang kabeh wektu.

Spasi sawise klip – nalika dicenthang ing nempatno spasi sawise klip paste.

Plain utawa Formatted – kontrol carane, clip iki, punika output, kosong utawa format. Konten sing diformat kandel utawa apa wae yen kosong dipilih ing kene ditempelake minangka teks biasa. Isi sing diformat kandel nalika diformat dipilih ditempelake karo kabeh format. 

Klip Tindakan

Ana 4 cara kanggo nggunakake 'Tindakan' ing klip kanggo ngowahi isi.

    1. Tumindak mung ing klip 0. Tutul Menu 'Klip 0 Tindakan' (tangkapan layar ing ngisor iki) kanggo nuduhake menu tumindak lan saka iku pilih tumindak kanggo tumindak isi ing klip 0.
    2. Kanggo tumindak ing klip apa wae ing menu CopyPaste. Tahan kontrol, tutul kanggo milih klip apa wae ing set klip, menu gulung mudhun katon, pilih tumindak kanggo tumindak ing klip kasebut.
    3. Ing Pangatur Klip kanggo nggunakake tumindak ing klip, tahan tombol kontrol mudhun banjur tutul klip (kolom tengah) kanggo nuduhake lan milih tumindak kanggo tumindak ing klip kasebut. Asil pindhah menyang klip 0 kaya biasane.
    4. Ing Browser Klip kanggo nggunakake tumindak ing klip, klik tengen ing klip utawa tahan tombol kontrol banjur tutul klip kanggo nuduhake lan pilih tumindak kanggo tumindak ing klip kasebut. Asil pindhah menyang klip 0 kaya biasane.

Asil ing clip 0 bisa paste karo printah v minangka biasanipun.

1. Tindakan ing Clip 0 ing Menu

Tutul 'Klip 0 Tindakan' (deleng ing ngisor iki), pilih tumindak banjur lebokake, asile mesthi dilebokake ing klip 0.

CopyPaste for Mac Manual Page 18 copypaste

Klip 0 Tindakan bisa digunakake kapan wae. Kanggo nyoba, nyalin ukara dhisik. Banjur pilih, 'Klip 0 Tindakan', saka menu CopyPaste. Pilih Tindakan ing menu kaya, 'UPERCASE'. Saiki katon lan sampeyan bakal weruh Clip 0 saiki uppercase lan ukara asli disalin otomatis dipindhah saka clip 0 kanggo clip 1. Aja printah v kanggo paste ukara uppercase ngendi kursor. Coba sawetara tumindak liyane kanggo ndeleng cara kerjane, eksperimen, supaya bisa digunakake.

2. Tumindak ing klip apa wae

Tahan ⌃ tunyuk klip utawa klik tengen ing klip

Cara liya kanggo nggunakake Tindakan Klip sing bisa digunakake ing klip apa wae ing set klip apa wae, ora mung ing Klip 0.

CopyPaste for Mac Manual Page 19 copypaste

Hotkey:

Tahan tombol Kontrol lan tahan kursor ing klip ing CopyPaste

CopyPaste for Mac Manual Page 20 copypaste
Menu Tindakan CopyPastemenu kanggo nyorot lan sampeyan bakal weruh menu ing ndhuwur. Pindhah kursor liwat klip liyane kanggo ndeleng menu. Pilih tumindak apa wae ing menu supaya tumindak kasebut tumindak ing klip kasebut lan lebokake klip sing diowahi ing klip 0.

Carane? Terus tombol kontrol lan banjur mindhah kursor liwat klip kanggo ndeleng menu 'Tindakan' katon kaya ing ndhuwur. Tutul tumindak kaya 'UPERCASE' lan klip kasebut nganggo huruf gedhe lan asil kasebut disalin menyang klip 0 sing banjur bisa ditempelake.

Ringkesan Tindakan

Clip Actions ngowahi data ing klip kanthi macem-macem (ndeleng gambar ing ngisor iki) kanthi cara sing migunani.

Mangkene menu tumindak klip sing saiki kasedhiya kanggo klip teks.

Minangka penting minangka clipboard asli, CopyPaste ndadekake 10x utawa 1000x luwih kuat. A Sajarah klip luar biasa Handy. Tindakan Klip tumindak ing klip, ngirit wektu. CopyPaste minangka hub kanggo konten. Aja kalah lan kudu ngetik ulang salinan maneh.

Tumindak nambah produktivitas kanthi ngidini sampeyan langsung ngowahi klip kanthi macem-macem cara. Biyen nalika kita nambahake iki menyang CopyPaste, Tindakan (banjur diarani Alat) diwiwiti kanthi nindakake UPPERCASE lan huruf cilik.

CopyPaste for Mac Manual Page 21 copypaste

FUN FACT: Istilah "huruf gedhe" lan "huruf cilik" asale saka cara toko cetak diatur atusan taun kepungkur. Potongan individu saka jinis logam disimpen ing kothak sing diarani kasus. Huruf cilik, sing paling kerep digunakake, disimpen ing huruf cilik sing luwih gampang digayuh.

Dhaftar Tindakan

TEXT

        • HURUF HURUF
        • cilik
        • Tembung Kasus
        • Kasus ukara
        • Extract alamat email
        • Ekstrak URL
        • Shorten URL +
        • Jumlah tembung lan frekuensi
        • Lebokake Tanggal & Wektu
        • Terjemahake…
        • Urut dhaptar teks
        • Resik lan Unwrap Teks

IMAGES

        • Ganti Ukuran Gambar (200×200)

GENERAL

        • Bukak Kanthi…
        • Share Kanggo…
        • Pindhah Klip menyang…
        • Simpen menyang iCloud
        • Busak

Translation

Cukup kontrol klik teks sing dipilih kanggo nuduhake menu pilih 'Translate'. Ing dialog sing katon pilih basa banjur 'Ganti' teks ing klip utawa 'Salin' kanggo sijine terjemahan menyang clip 0 lan ninggalake klip saiki padha. Iki thanks kanggo Terjemahan Apple sing saiki nerjemahake menyang 12 basa lan gampang digunakake ing CopyPaste. Ana uga tumindak sing bisa digunakake kanggo nerjemahake item ing klip kanggo basa liyane.

Pratinjau Klip

⇧ tahan klip

Pratinjau klip kapan wae. Pratinjau nampilake visual grafis, teks, kaca web url, lsp.

    • Tahan tombol shift lan tahan kursor ing klip ing menu CopyPaste.

Coba. Klik ing lambang CopyPaste ing menubar. Banjur terus tombol shift lan minangka kursor sampeyan liwat klip bakal ngayun metu karo pratinjau (ndeleng gambar ing ngisor) teks, gambar, link, etc. Ing kasus iki nyekeli kursor liwat gambar cilik saka Rover ketekunan nuduhake pratinjau gedhe saka gambarLink bakal nuduhake pratinjau kaca web. Klip kanthi teks bakal nuduhake jumlah teks sing akeh. Pratinjau minangka cara cepet kanggo ndeleng apa sing ana ing klip. Ing ngisor tombol shift ditahan mudhun minangka kursor liwat klip karo gambar kang banjur nuduhake pratinjau.

tombol shift kanggo pratinjau klip ing copypaste

Kata: Tombol shift kudu dicekel sadurunge kursor sampeyan ngliwati klip sing pengin dipratinjau. Sing luwih gedhe file, luwih suwe kanggo nampilake pratinjau.

    • Tahan Shift banjur tutul klip sing ngemot url/link kanggo mbukak link kasebut ing browser gawan.

Golek Emoji

⌃ e

    • Tahan tombol kontrol banjur tutul e kanggo mbukak palet emoji (katon ing ngisor iki).

      palet emoji copypaste

Kanthi menu klip ditutup terus kontrol banjur tutul e kanggo mbukak palet emoji. Ketik tembung 'tangan' sing bakal nampilake palet kaya ing ngisor iki.

Tutul emoji sing dikarepake lan bakal dilebokake emoji kasebut menyang klip 0 (utawa bakal nempel langsung menyang lokasi kursor gumantung saka setelan pref) sing banjur bisa gampang ditempelake ing aplikasi apa wae yen wis siyap digunakake.

Grab/OCR

kepriye? Ing menu CopyPaste pisanan pilih menu 'Clip 0 Actions' banjur menu 'Grab/OCR'. Hotkey ditahan kontrol kanggo nampilake kursor salib kanggo nggambar ing wilayah sing bakal dipindai.

CopyPaste for Mac Manual Page 22 copypaste

Alat 'Grab/OCR' ngidini sampeyan ngobahake tongkat endi wae ing layar kanggo nylametake sampeyan ora kudu ngetik teks. Sing ditindakake yaiku teks Optical Character Recognition (OCR) ing gambar utawa teks sing bisa diowahi. Iku migunani amarga nyimpen sampeyan saka kudu ngetik teks. Contone meme yaiku grafis sing asring ngemot kutipan utawa teks. Grab/OCR ngidini sampeyan mindhah saka gambar menyang teks sing banjur bisa digunakake kanggo nggoleki yen bener, nerjemahake saka basa asli utawa gunakake kanggo nggawe meme sing luwih apik.

Kanggo nggunakake, pilih 'Grab OCR Text' saka menu CopyPaste Actions (ndhuwur). Utawa tahan kontrol o (kanggo ocr). Kursor bakal ngganti lambang crosshair (katon ing ngisor). Seret salib ing gambar utawa kombinasi windows sing nduweni teks kanggo dijupuk lan input kabeh teks ing gambar, kaca (s) utawa situs web. Ikon crosshair katon kaya iki:

 Ikon crosshair kanggo nindakake OCR nggunakake CopyPaste

Suwene suwene kanggo ngetik tembung ing gambar ing ndhuwur? Coba saiki nganggo alat Grab/OCR. Pisanan, pilih item menu Grab/OCR banjur seret kursor bullseyeCopyPaste for Mac Manual Page 23 copypasteliwat gambar. Teks bakal OCR'd lan mbukak munggah ing Clip 0 ing Clipboard Manager kanggo editing. Tempel nganggo printah v. Coba ing ngendi wae ana teks sing kudu diketik, kayata saka gambar, gambar lan ing situs web. Tes lan deleng carane cepet katon lan akurat OCR. Saiki lakoni tarian edan amarga sampeyan ora perlu ngetik kabeh, ana akeh teks sing bisa sampeyan OCR kapan wae kanthi gratis lan ora ana sing bisa ngalangi.

Manajer Klip

terus ⌥ tunyuk klip

Clip Manager ngidini sampeyan ngowahi, nampilake, ngowahi, ngurutake lan ngatur klip sampeyan. Iku menehi tingkat anyar saka daya & organisasi adoh ngluwihi clipboard siji andhap asor.

Kaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan bisa nggawe Manajer Klip anyar kanthi milih item menu 'Tambah/Sunting' ndeleng ing gambar ing ngisor iki. Saben Clip Manager entuk nomer anyar. Biasane sampeyan mung nggawe siji kanggo nggawe utawa ngowahi Clip Sets utawa Clips. Nanging sampeyan bisa mbukak 2 Manajer Klip lan seret klip menyang set klip liyane. 

CopyPaste for Mac Manual Page 24 copypaste

Clip Manager bakal katon ing layar lan bakal katon kaya iki.

Hotkeys

    • Kanggo mbukak jendhela Clip Manager saka Menu CP. Tahan tombol pilihan banjur tutul klip ing menu CopyPaste.
    • Ing clip manager clip nyetel kolom, kontrol siji klik bisa nampilake gulung mudhun menu karo item menu kanggo nggawe lan mbusak klip.
    • Ing Clip Manager clip set kolom, kontrol siji klik bisa nampilake gulung mudhun menu karo item menu kanggo nggawe clip set anyar lan mbusak clip ana set.

Kolom pisanan ngemot Set Klip. Item paling dhuwur yaiku Sejarah. Iku Set Clip saka sajarah kabeh salinan. Riwayat Klip ganti wektu nalika sampeyan nyalin item anyar. Set Clip standar yaiku Riwayat sing digawe nalika sampeyan nyalin sawetara teks.

Sejarah Klip dinamis kabeh set liyane statis. Sampeyan bisa nambah barang menyang Set Clip normal lan tetep disimpen nganti sampeyan mbusak. Kanggo miwiti nggawe Set Clip jenenge 'Favorit'. Iku apik amarga ing kene sampeyan bisa miwiti nyimpen klip sing pengin disimpen. Uga kaya ana hotkey standar kanggo mbukak Clip History (kontrol h) ana hotkey standar kanggo mbukak 'Favorit' (sampeyan guessed, kontrol f).

Kemungkinan liyane yaiku Clip Sets kanggo Screenshots, Kutipan, Ulasan, Teks Boilerplate (asring digunakake balesan kanggo wong), Gambar Favorit, Ikon, Info Buku, Info Buku Swara, Riset, Referensi, Link, lsp. Sembarang jenis database item sing dikarepake. kanggo nyimpen lan nggabungake karo nyalin lan nempel ing Mac. Banjur mung seret & selehake klip nggunakake Clip Manager saka siji Clip Set liyane.

P: Apa gunane Clip Manager?
A: Iki menehi jendhela sing ngidini sampeyan:

    • Gawe klip anyar lan set klip anyar
    • Owahi utawa format klip apa wae ing set klip apa wae.
    • Urut klip miturut tanggal, nyeret utawa miturut abjad ing set klip apa wae (ngurutake ora kasedhiya ing riwayat klip).
    • Ngatur, menehi jeneng lan mindhah klip ing antarane set klip.
    • Nggawe klip set klip ing siji topik.
    • Gunakake tumindak kanggo tumindak / ngganti klip. Kontrol klik ing klip (ing kolom tengah) kanggo nindakake tumindak ing isine.

P: Kepiye carane mindhah klip saka Riwayat Klip menyang Set Klip anyar?
A: Ing Clip Manager, pilih Riwayat Klip ing kolom paling kiwa. Ing kolom tengah sampeyan bakal weruh kabeh klip. Klik terus lan seret klip menyang Clip Set anyar ing kolom kiwa. Sampeyan malah bisa mbukak 2 Clip Managers lan seret saka siji menyang liyane. Coba loro cara kanggo ndeleng cara kerjane kanggo sampeyan.

CopyPaste AI

Napa sijine AI menyang CopyPaste? Amarga AI utamane digunakake kanthi ngetik pituduh / pitakonan sing banjur menehi respon sing banjur disalin lan ditempelake. CopyPaste bakal ngidini sampeyan nyimpen tanggapan sing migunani minangka klip ing set klip. CopyPaste minangka cara paling apik kanggo njaga repositori pusat tanggapan.
 
CopyPaste saiki duwe otak nanging kita pengin CopyPaste nawakake panggunaan akeh otak. Saiki CopyPaste AI kalebu ChatGPT (dening OpenAI). Kita wis nggarap nambahake BARD (Google), Bing AI (Microsoft), CoPilot (Microsoft), CodeWhisperer (Amazon), lsp lan akeh liyane. Mangkono sampeyan bisa nggunakake sing dikarepake, kanggo nyukupi kabutuhan proyek sing lagi ditindakake.
 
Carane nggunakake Chat GPT
 
Bukak Manajer Klip lan ing tengah ngisor ana tombol biru dawa sing ujar, 'CopyPaste AI' tunyuk lan bakal mbukak jendhela sing ngidini sampeyan ndhaptar lan nggawe akun gratis. Kanthi akun sampeyan bisa miwiti nggunakake ChatGPT.
 
Iki obrolan aku karo AI dhewe sing nerangake luwih akeh kanggo sing anyar ing ChatGPT:

CopyPaste for Mac Manual Page 25 copypaste CopyPaste for Mac Manual Page 26 copypaste CopyPaste for Mac Manual Page 27 copypaste CopyPaste for Mac Manual Page 28 copypaste ChatGPT nerangake apa iku lan carane nggunakake.

Yen sampeyan duwe pitakonan nggawe akun lan takon ChatGPT dhewe. Utawa telusuri web kanggo jawaban. 
 
Reregan
 
ChatGPT duwe versi gratis sing apik banget. Coba dhisik. Versi sing luwih kuat kasedhiya
 
Kita nggarap antarmuka pangguna sing luwih apik lan sambungan menyang CopyPaste.
 
Ayo kita ngerti yen sampeyan duwe pitakonan kanggo saran.
 
Liyane sing bakal teka…Seneng!

Summary

  1. CopyPaste ngelingi kabeh salinan lan potongan.
  2. Kanthi menu mbukak sampeyan bisa ngetik istilah telusuran kanggo nyaring / nuduhake kabeh klip sing isine cocog. 
  3. Tempel apa wae kanthi nyelehake kursor ing kolom banjur tutul klip ing menu CopyPaste. Utawa gunakake tombol panah kanggo mudhun utawa munggah menu sing nyorot siji klip banjur pencet tombol bali kanggo nempel klip kasebut.
  4. Tahan tombol kontrol lan ketik nomer klip sing arep ditempelake ing menu CopyPaste 'Sejarah'. Kanggo klip ing set klip ketik nomer set klip lan '.' banjur nomer klip. Contone, kanggo ngetik klip 7 ing 'Favorit', selehake kursor ing ngendi sampeyan pengin tempel kelakon, terus tombol kontrol lan ketik 1.7.
  5. Kanggo nempel klompok klip terus kontrol 0-3 utawa nomer klip wiwitan lan pungkasan sing pengin ditempelake.
  6. Ana 2 cara kanggo ngowahi klip kanthi tumindak. 1) Tutul menu 'Klip 0 Tindakan' lan saka menu hirarkis pilih lan tumindak kanggo ngowahi isi 'Klip 0'. 2) Tahan kontrol, bukak menu CopyPaste, tahan kursor ing klip banjur saka menu 'Tindakan' pilih tumindak kanggo nyelehake konten klip sing diowahi ing 'Klip 0'. Banjur paste nganggo printah v. 
  7. TriggerClip minangka fitur sing ngidini sampeyan duwe mnemonic kanggo langsung ngetik klip apa wae, langsung menyang lapangan utawa dokumen.

Preferensi CopyPaste yaiku ing ngendi kabeh setelan dumunung.

"Apa wae sing kedadeyan ing CopyPaste tetep ana ing CopyPaste"

Menu

CopyPasteCopyPaste for Mac Manual Page 29 copypaste

Iki Menu CopyPaste.

Preferensi - item menu iki mbukak jendhela preferensi, panggonan kanggo ngontrol setelan.

  • Bantuan Online… – pindhah menyang manual iki
  • Priksa Update… - ngidini mriksa versi sing luwih anyar. Disaranake tansah nggunakake versi paling anyar saka CopyPaste.
  • Kirim Komentar… - nggawa sampeyan menyang formulir kontak sing bisa menehi saran lan menehi kabar yen sampeyan ngalami masalah. Kesalahan ejaan / tata basa ing manual lan cara sampeyan mikir bisa nggawe apa wae / kabeh mo'beta uga migunani banget. Rincian lan gambar bantuan.
  • Status iCloud – Handy yen sampeyan duwe masalah sambungan karo iCloud, presents status ing layanan iCloud Apple, apa munggah utawa mudhun.
    Tuku / Lisensi - nuduhake carane mbayar app lan nginstal lisensi.
    _________
  • Teks Grab/OCR - pilih alat sing praktis iki, bakal ngganti kursor dadi crosshair. Banjur, kaya sampeyan njupuk gambar, seret teks ing endi wae ing monitor sampeyan. Teks kasebut bisa ana ing gambar, situs web, kuitansi, pdf, dokumen, apa wae, lan bakal Waca Karakter Optik (OCR) teks kasebut lan push menyang clip 0 lan mbukak editor klip supaya sampeyan bisa ndeleng teks kasebut. Iki nyimpen kudu ngetik teks.
    _________
  • Emoji – sampeyan bisa mbukak palet emoji saka kene nanging…luwih gampang nggunakake printah kanggo mbukak CopyPaste Menu (standar kontrol spacebar) banjur mung miwiti ngetik jeneng emoji sing sampeyan goleki, kaya 'tangan' utawa 'wit', lsp. Iku uga ngidini sampeyan nemokake werna kulit sing pengin digunakake kanthi ngetik tone1 = kulit entheng kanggo tone5 = kulit peteng. Dadi ketik 'waving hand tone4' kanggo nuduhake/milih tangan waving ing nada medium-peteng.
    _________
  • Manajer Klip - minangka cara anyar kanggo ngatur, nampilake, ngowahi lan ngowahi klip sampeyan. Gawe Klip Klip anyar lan tambah Klip anyar menyang Klip Klip. Sampeyan bisa mbukak pirang-pirang jendhela Clip Manager kanggo ndeleng Clip Sets bebarengan, seret & selehake antarane windows lan ngalih antarane Clip Sets.

Sejarah Klip

Ing Menu CopyPaste yaiku 'Riwayat Klip', minangka riwayat kabeh salinan, potongan lan tempel sing ditampilake ing tumpukan / timeline. Ing sisih ndhuwur tumpukan / timeline salinan paling anyar, clipboard utama (apa sing sampeyan nyalin lan nempel saka) kadhangkala disebut clipboard sistem, kita nelpon Clip 0. Sabanjure ing tumpukan iki clip 1 banjur klip 2, 3, 4, lsp.

Nalika sampeyan nyalin sing dadi menyang clip 0. Nalika sampeyan nyalin soko anyar iku ditempelake ing clip 0 meksa nindakake perkara lawas menyang clip 1. Nalika sampeyan nyalin terus pop salinan Newest menyang clip 0 meksa nindakake perkara liyane mudhun ing tumpukan klip. Kabeh minangka klip sing dieling-eling, nggawe riwayat kabeh salinan sampeyan.

Klip Favorit

Cukup 'Favorit' kanggo cendhak. Ing kene sampeyan bisa nyimpen klip saka 'Riwayat Klip' sing luwih penting lan sampeyan pengin tetep nganggo maneh. Klip iki ora obah saka wektu, tetep ing sak panggonan. Sampeyan bisa gumantung yen sampeyan tuku utawa langganan setelan CopyPaste, klip lan favorit disimpen ing salawas-lawase. Yen sampeyan durung tuku utawa langganan banjur nyimpen bakal ilang nalika app diwiwiti maneh.

Set Klip

Set Klip minangka koleksi klip. Iku kaya database file flat mini. Utama Clip Set punika Klip Riwayat. Iki minangka koleksi klip sementara nalika kabeh Set Klip liyane ngemot klip sing permanen nganti sampeyan mutusake kanggo mbusak. Saka Sajarah Klip sampeyan bisa mindhah klip sing pengin disimpen lan digunakake maneh ing mangsa ngarep menyang Klip Favorit sing permanen lan tetep ana sajrone sampeyan butuh.

Sampeyan bisa nggawe Clip Sets dhewe. Contone, sampeyan bisa nggawe set klip kuotasi sing misuwur sing diarani 'Kutipan Terkenal'. Kanggo nindakake iku, ing Menu CP, mung pilih item menu 'Clip Sets' banjur 'Anyar'. 

CopyPaste bisa nggawe set klip

Iki bakal mbukak jendhela 'Clip Manager' sing katon kaya iki:
Jendhela Clip Manager ing CopyPaste

Ing wilayah nav kiwa ngisor ana + Set Klip -. Pilih + kanggo nggawe Set Klip anyar. Priksa manawa jeneng kasebut minangka deskriptif.

Seret kuotasi saka salinan sing digawe ing Riwayat Klip utawa seret saka Apple Mail utawa Safari utawa app liyane. CopyPaste Clip Sets kaya database cilik kanggo apa wae sing pengin disimpen, tetep praktis, deleng lan gunakake maneh.

Klip Tindakan

CopyPaste for Mac Manual Page 20 copypaste
Menu Tindakan CopyPaste

Menu iki nduweni item menu sing yen dipilih bisa tumindak ing klip utawa klip. Contone, yen saka klip sampeyan milih 'UPERCASE' klip kasebut bakal diowahi dadi huruf gedhe lan dilebokake menyang klip 0. Klip asli ora diganti. Item menu tumindak 'huruf cilik' ing ndhuwur bakal ngowahi klip dadi huruf cilik.

Nganggo Klip Tindakan ing klip ing Clip Manager terus tombol kontrol lan klik ing klip kanggo ndeleng menu gulung mudhun kabeh Tindakan. Nalika klip ditindakake, asil kasebut bakal ana ing klip 0 lan nyurung kabeh klip liyane mandheg. Coba. Ngontrol klik klip lan ing menu gulung mudhun pilih 'huruf cilik' banjur deleng klip 0 kanggo ndeleng lan/utawa nempel teks sing saiki nganggo huruf cilik.

Ing sisih ndhuwur judhul 'Umum' ana tumindak sing bisa tumindak ing klip apa wae, yaiku teks utawa gambar utawa jinis obyek liyane.

  • Buka karo... - nuduhake kabeh aplikasi sing bisa mbukak isi klip sing dipilih
  • Share Kanggo… - menehi macem-macem cara kanggo nuduhake klip sampeyan
  • Nyalin menyang Favorit - mindhah klip saka Sejarah menyang Favorit.
  • Tempel minangka Plain Text - mbusak kabeh format lan nempel klip kasebut. Iki uga bisa rampung dening hotkey lan prefs.

Kita nggawe tumindak kasebut supaya praktis lan nindakake perkara sing migunani. Muga-muga sampeyan bakal melu mikir babagan tumindak anyar sing bisa migunani kanggo kabeh wong.

Umume tumindak cukup jelas. Kene sawetara panjelasan kanggo sawetara sing ora pati jelas.

  • Extract Alamat Email - iki njupuk kabeh alamat email ing klip lan sijine kabeh dhaptar menyang klip 0.
  • Ekstrak URL – njupuk kabeh URL ing klip ora ketompo carane gedhe iku lan sijine kabeh dhaftar menyang clip 0.
  • Shorten URL - nggawe URL sing mboseni, ora bisa dieling-eling lan angel diketik dadi URL sing kompak sing gampang diketik lan muncul ing klip 0
  • Jumlah Tembung & Frekuensi - nggawe laporan saben tembung ing klip sing dipilih lan kaping pirang-pirang ditampilake bebarengan karo jumlah tembung, tembung unik, ukara total lan huruf total.
  • Tanggal & Wektu - iki sijine tanggal & wektu saiki ing format dawa menyang klip 0
  • Urut Teks miturut Baris - njupuk klip teks ngurutake kabeh baris miturut abjad.

Gawe

Siji item pungkasan sing penting banget yaiku Preferensi. Padha ditemokaké ing menu kene.

Menu Preferensi ing CopyPaste kanggo MacPreferensi kanggo CopyPaste ngidini ngatur kanggo nggunakake. Ing kene sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni setelan, nambah fitur, ngreset app, gawe serep app lan ketik info lisensi ing area registrasi.

Ing sisih ngisor saben kaca pref ana 2 item. Ing sisih kiwa tutul nomer versi kanggo pindhah menyang changelog. Ing sisih tengen tunyuk '?' lambang kanggo rincian liyane ing kaca pref.

Bagean ngisor saben kaca pref ing CopyPaste ing Mac

Sistem Pref

Disaranake setelan kasebut.

sistem copypaste prefs

Ing kene sampeyan bisa nyetel sawetara item lan mriksa siji.

  • Bukak CopyPaste nalika mlebu - miwiti app kanthi otomatis nalika wiwitan.
  • Priksa nganyari sapisan seminggu - nindakake kanthi otomatis. Utawa nyetel interval beda. 
  • Tampilake lambang lan menu CopyPaste ing Dock - nduweni lambang lan menu sing bisa diakses saka dermaga. Ing kene sampeyan bisa ndeleng lan miwiti saka ngisor menu CopyPaste History diwiwiti karo klip paling tuwa. Saliyane menu CopyPaste ing dock kabeh opsi biasanipun kasedhiya sing kabeh item dock duwe.
CopyPaste for Mac Manual Page 31 copypaste
  • Priksa Nganyari Saiki - yen nutul ngidini sampeyan ngerti yen ana versi anyar.

Prefs Umum

Klip Pref

CopyPaste for Mac Manual Page 32 copypaste
Panel preferensi iki ditemokake ing kene CopyPaste:Preferences:Klip:Umum
    1. Simpen klip nalika mandheg - Yen wis dicenthang, banjur kabeh klip lan setelan disimpen liwat restart gratis kanggo 30 dina pisanan. Sawise 30 dina, sampeyan bisa terus nggunakake aplikasi kasebut kanthi gratis nanging ora bakal nyimpen klip nganti sampeyan tuku lan menehi lisensi aplikasi kasebut. 
    2. Mbusak klip duplikat – yen sampeyan nyalin lan item kaping pindho mung Sisa paling anyar.
    3. Pindhah klip pungkasan sing ditempelake menyang klip 0
    4. Tansah nempel teks biasa – sawetara wong nguripake iki kanggo mung nempel teks kosong. Tegese ora ana format lan ora ana gambar.
    5. Ngurangi jinis data - pilihan kanggo nyuda set data ing clipboard tegese sawetara jinis data pribadi lan jinis umum sing ora dingerteni bakal dibusak. Sawetara program nglebokake jinis data dhewe menyang clipboard sing mung sah anggere dokumen mbukak lan program kasebut minangka program ngarep. CopyPaste bakal nyimpen kabeh jinis data lan mulihake nalika sampeyan nempel. Jinis data pribadi sing dibalèkaké iki ora bener lan nimbulaké masalah ing program sing pisanan sijine jinis data iki menyang clipboard. Dadi pilihan kanggo mbusak jinis data iki bisa mbantu ing kasus kasebut. Iki ora ditrapake kanggo umume wong lan umume app. 
    6. Tempel teks kosong kanthi pilihan printah v – tinimbang nggunakake titik 4 ndhuwur. Iki ngidini sampeyan kanggo nempel teks kosong nalika sampeyan pengin kanthi nggunakake pilihan printah v Apple lan app liyane nggunakake printah beda kanggo iki kaya printah pilihan shift v printah kita cendhak lan makarya ing kabeh panggonan kita dites. Printah iki uga migunani nalika sampeyan nyalin link lan tempel biasa, printah v, nuduhake judhul minangka link, kaya iki:
      Jinis Klip Prefs
      utawa mung nempel link / url nggunakake pilihan printah v kanggo njaluk:
      https://plumamazing.com/copypaste-for-mac-manual-page/#Clip-Types-Prefs
    7. ClipAppend (Tambah teks ing Command-Option-C) – mriksa item iki kanggo bisa ditambahake karo hotkey. Iki ngidini sampeyan kanggo concatenate (nambah) teks kanggo apa wae sing wis ana ing clip 0. Sampeyan bisa nambah teks kaping pirang-pirang sing pengin kanggo clip 0. Append pisanan bakal ditampilake ing menu. **(1x) Klip sing ditambahake **. Tambahan kapindho: **(2x) Klip ditambahake ** Link rincian liyane.
    8. iCloud - iki nguripake panggunaan iCloud ing app. Iki bakal luwih penting nalika app iOS kasedhiya.
    9. TriggerClip On / Off – dipateni kanthi gawan. Yen wis siyap kanggo nyoba metu, sampeyan bisa nguripake. Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan carane nggunakake TriggerClip.
    10. Tombol pemicu – tombol utawa tombol sing pengin digunakake kanggo pemicu nglebokake klip. Yen sampeyan wis 'Space' dicenthang banjur nalika ngetik pemicu lan mencet spasi bakal masang klip.

Clip Browser Prefs

Browser Clip minangka bantuan visual kanggo nemokake lan nggunakake klip. 

CopyPaste for Mac Manual Page 11 copypaste

  • Setelan (screenshot ing ngisor iki) ngontrol bukaan saka Clip Browser.
    Tombol panas, kontrol b, mbukak lan nutup browser. Paling apik kanggo nggunakake nanging sampeyan bisa ngganti yen pengin.
  • 'On Side' ngijini sampeyan kanggo milih sisih monitor Clip Browser bakal katon ing.
  • 'Kursor ndemek sisih' mbukak Browser Klip 'Ing sisih' monitor sing wis dipilih. Sijine cusor ing sisih kasebut lan mbukak, pindhah kursor lan tetep mbukak. Kanggo nutup Browser Clip push kursor menyang sisih sing padha lan Browser Clip bakal nutup. Sampeyan bisa mateni fitur iki, kanthi mbusak centhang, nanging bisa uga migunani.

CopyPaste for Mac Manual Page 12 copypaste

Cara paling apik kanggo ngerti browser klip yaiku miwiti nggunakake. Kanggo ndeleng lan sinau carane nggunakake Browser Klip, bukak pilihan CopyPaste menyang panel pref (gambar ing ngisor iki). Tahan tombol kontrol banjur tutul tombol b kanggo mbukak Clip Browser. Saiki sampeyan bisa nyetel setelan ing pref lan ndeleng owah-owahan ing Clip Browser langsung. Eksperimen mbukak lan nutup browser, klik klip banjur seret lan selehake menyang dokumen, nyetel ukuran klip ing browser klip, ngganti ukuran fokus, nguripake / mateni tampilan pemicu, judhul lan lambang app kanggo ndeleng. carane padha katon. Uga, kanthi kursor ing kolom utawa dokumen, coba nutul klip kanggo nempel klip kasebut ing panggonan kursor. Nindakake iki bakal mbantu sampeyan ngerti sawetara kemungkinan sing kasedhiya ing Browser Clip.

CopyPaste - Clip Browser Prefs

Layout

Saiki Sepur mung tata letak. Tata letak kasebut diarani sepur amarga klip kasebut obah, nalika sampeyan nggunakake tombol panah tengen lan kiwa utawa gulung, bebarengan kaya gerbong sepur ing sepur. Iki ngidini sampeyan ndeleng klip sekaligus lan klip isi kanthi visual kanthi ukuran sing luwih gedhe tinimbang ing Menu Klip.

tampilan

Pemicu – mriksa kothak iki ing nuduhake lapangan Trigger. Kolom iki ngemot karakter pemicu sing nalika diketik diganti kanthi otomatis karo isi klip kasebut. Ing gambar ing ngisor iki, contone yaiku sing gedhe ing tengah. Ing kene pemicu kasebut, 'li'. Ngetik karakter li (inisial lorem ipsum) bakal njalari 2 karakter kasebut langsung diganti karo kabeh teks Loren Ipsum. Nunyuk ing kolom Trigger bakal mbukak Clip Manager supaya sampeyan bisa ndeleng utawa ngowahi Trigger.

Title – kanthi kothak centhang ing judhul ditampilake. iki judhul sampeyan bisa menehi sembarang clip set (liyane saka History Clip Set). Duwe judhul minangka cara sing luwih gampang kanggo ngelingi lan nemokake klip. Ing gambar ing ngisor iki, contone yaiku sing gedhe ing tengah. Iki judhule, 'Lorem Ipsum'. Nunyuk ing kolom Judhul bakal mbukak Clip Manager supaya sampeyan bisa ndeleng utawa ngowahi Judhul.

Tampilake paling ngarep – nalika dicenthang ing (standar) iki ndadekake Clip Browser tetep minangka jendhela paling ngarep kabeh wektu. Yen dicenthang mati, ngeklik ing jendhela ing app liyane utawa desktop, ndadekake jendhela sing frontmost.

Ikon App - nalika dicenthang ing (standar) lambang app ing ngendi klip disalin ditampilake ing sisih ndhuwur klip kaya makutha (gambar ing ngisor iki).

Clip Browser ing CopyPaste nuduhake kabeh lapangan.

Isi Klip - iki isi sing disalin. Nunyuk ing isi bakal nempel ing lapangan ngendi kursor. Klik lan seret isi menyang dokumen apa wae.

Jinis Klip – ing sisih kiwa ndhuwur saben klip ana Jinis Klip, contone Teks, URL, Gambar, CSV, lsp. Jinis Klip yaiku kategori data sing wis disalin utawa dipotong. Saben kaya format data sing beda. 

Nomer Klip - nomer iki minangka urutan klip kasebut disalin. 0 minangka salinan paling anyar, asring diarani clipboard. 1 minangka salinan sadurunge, 2 minangka klip sing disalin sadurunge, lsp.

Ukuran Klip Fokus

Klip tengah iki bisa diunekake saka ukuran 8x dibandhingake karo klip liyane kanthi nyetel tombol radio ing kene.

CopyPaste for Mac Manual Page 35 copypaste

Bukak Clip Browser

Iki nuduhake 2 cara kanggo mbukak Clip Browser.

Hotkey sing bisa disesuaikan – kanggo mbukak Clip Browser minangka kontrol standar b nanging bisa diganti.

Kursor ndemek sisih – yen sisih dipilih, contone, ndhuwur utawa tengen, banjur ndemek kursor ing sisih kasebut bakal mbukak Clip Browser. Nutul ing endi wae ing sisih tengen, Ngisor lan Kiwa. Nanging ing sisih Ndhuwur, amarga nggunakake menu app ing sisih kiwa lan aplikasi menubar ing sisih tengen bakal nyebabake mbukak Clip Browser palsu, wilayah kasebut ora bakal mbukak Clip Browser nanging area tengah kosong ing antarane 2 kasebut bakal mbukak Clip. Browser. Ing tembung liyane, yen sampeyan wis disetel kanggo Ndhuwur banjur push kursor cedhak tengah, ndhuwur lan ora liwat menu app ing sisih kiwa utawa menubar app ing sisih tengen.

Size

Iki ngendi sampeyan bisa nyetel ukuran Clip Browser kanggo dikarepake.

Jembar – ngontrol jembaré klip
Dhuwur - ngontrol dhuwur klip
Gap - ngontrol ukuran longkangan antarane klip
Pasangan = Square - yen dicenthang ngidini dhuwur lan jembaré pindhah minangka siji, nggawe kothak. Mbusak centhang kasebut bisa nggawe persegi panjang kanthi ukuran sing beda-beda.

Liyane sing bakal teka…

Jinis Klip Prefs

CopyPaste - Prefs - Jinis Klip2

Luwih becik ninggalake item kasebut kajaba sampeyan wis maca lan ngerti rincian ing ngisor iki.

Item ing kolom kiwa ndhuwur minangka 'jinis klip' ​​yen dicenthang bakal pindhah saka klip 0 ing clipboard sistem utama banjur menyang riwayat klip (klip 1, klip 2, lsp.). Yen ora dicenthang, iki, 'jinis klip' ​​ora bakal mlebu ing riwayat klip (klip 1, klip 2, lsp.).

Item pratinjau ing kolom sisih tengen (ndhuwur) tegese jinis klip kasebut bisa dipratinjau kanthi nahan tombol shift, ngeklik menu CopyPaste lan nahan kursor ing klip. Sing bakal nuduhake pratinjau teks, gambar utawa url, lan liya-liyane yen sampeyan wis dicenthang ing kolom sisih tengen ndhuwur.

Jinis Klip sing diarani jinis pasteboard Apple yaiku macem-macem jinis data sing bisa dienggo bareng.

Tampilake Jinis Klip sing dipilih ing Riwayat Klip - Jinis obyek sing dicenthang ing pref iki, nalika disalin, pindhah menyang Sejarah Klip. Yen sampeyan mbusak centhang 'Teks' banjur bakal katon ing (clipboard sistem) Klip 0 nanging ORA ing riwayat klip kaya, klip 1, klip 2, lsp.
Tèks - kabeh jinis teks, format lan kosong.
URL – senar apa wae kaya https://plumamazing.com, https://plumamazing.com, ftp://plumamazing.com
PDF – file format PDF adobe.
CSV – (c)omma (s) misahake (v)alues ​​file minangka file teks diwatesi sing nggunakake koma kanggo misahake nilai. File kasebut asring digunakake kanggo ijol-ijolan data ing antarane aplikasi sing beda-beda, kayata spreadsheet, database lan manajer kontak. 
Dijupuk - jinis klip iki lan 2 sabanjure dipateni kanggo Pangurus Sandi lan aplikasi liyane sing ndhelikake data sing dimaksudake kanggo mbatesi visibilitas sandhi,
Swara
Digawe otomatis -
gambar - kabeh jinis gambar, jpeg, gif, tiff, png, lsp.

Busak gambar ing ndhuwur klip [ 0 ] lan luwih gedhe tinimbang [ 1 ] MB saka riwayat klip -
yen sampeyan nyalin lan nempel akeh gambar, foto, grafis sing 1, 10, 20 megabyte utawa luwih lan sampeyan ora pengin katon ing sajarah CopyPaste. Priksa manawa iki dicenthang kanggo nuduhake yen gambar ing ndhuwur ukuran tartamtu ora bakal disimpen ing riwayat klip lan ora bakal njupuk memori. Iki tegese padha ora bakal katon ing serep uga. Nanging sampeyan bakal bisa nyalin lan nempel kanthi normal.

Pratinjau - yen Pratinjau dicenthang kanggo jinis obyek kaya, 'Gambar', banjur bisa dipratinjau ing Menu CopyPaste kanthi nahan tombol shift lan mindhah kursor ing klip kasebut. 

Saben 'jinis obyek' bisa diuripake yen umpamane sampeyan ora pengin jinis obyek mlebu ing sejarah. Utawa kanthi mateni pratinjau banjur jinis obyek kasebut ora bisa dipratinjau. Kita pengin nawakake luwih akeh 'jinis obyek' ing mangsa ngarep.

Yen sampeyan isih kepingin weruh apa fitur pungkasan lan cara kerjane, isi riwayat klip sampeyan nganggo, teks, url, csv, gambar, foto, lsp., banjur bukak centhang 'gambar' lan deleng menu. Coba mateni 'teks' lan deleng menu. Nguripake maneh. Bebas bae kanggo eksperimen.

Menu Pref

CopyPaste - menu pref

Pref iki ngontrol pilihan sing ana gandhengane karo menu CopyPaste lan tampilane.

  • 'Bukak menu ing lokasi kursor' – mriksa bakal nggawe pojok kiwa ndhuwur menu katon ing ngendi wae kursor nalika sampeyan nutul hotkey, kontrol h. Yen kothak mati banjur, kontrol h, bakal nggawe menu katon cara sing padha nutul lambang CopyPaste ing garis menu. Coba kanthi mriksa pref lan tahan kontrol h.
  • 'Jembaré piksel menu klip' ​​– ngijini sampeyan nambah / nyuda menu CopyPaste utama kanthi ngetik nomer utawa nggunakake seret ing sisih tengen.
  • 'Ing jinis kolom telusuran, ;e kanggo mbukak palet Emoji' - nindakake kanthi bener. Ketik ;e lan tombol bali, kanggo nggawe palet Emoji katon. Padha bisa rampung karo, kontrol e.
  • 'Warna saben beda' - menehi kabeh klip nyetel werna latar mburi beda ing menu lan ing clip manager, kaya ing gambar ngisor iki.

CopyPaste - mewarnai set klip

Swara Prefs

swara preferensi copypaste

Ing kene sampeyan bisa mateni / ngaktifake umpan balik swara saka saben salinan, tempel utawa pirang-pirang tempel. Malah yen sampeyan sengit swara kaya 'Lewis Walch' Aku nyaranake sampeyan nyoba kanggo sawetara wektu sadurunge mateni amarga iku saran apik ing completion saka salinan utawa Cut. Uga, priksa manawa nyoba nempelake macem-macem item saka menu CopyPaste kanthi swara 'Multiple Paste' mung kanggo ngrasakake aliran daya.
Tempel Urutan Klip

Emoji Prefs

pilihan copypaste emoji

Hotkeys

Hotkeys bisa dideleng ing tabel isi kanggo item sing nggunakake.

Ing kaca pilihan Hotkeys ing ngisor iki sampeyan bisa nyetel Hotkeys anyar kanggo macem-macem fungsi. Disaranake sampeyan ora yen bisa. Paling ora ing dina wiwitan app sing saiki. Yen sampeyan duwe masalah kompatibilitas karo aplikasi liyane nggunakake aplikasi kasebut, mula disaranake ngganti aplikasi kasebut dhisik. Alesane yaiku kita ora bisa prédhiksi kabeh variabel ing wektu iki. Yen sampeyan kudu banjur nerusake.

CopyPaste for Mac Manual Page 36 copypaste

Ngilangi

CopyPaste for Mac Manual Page 37 copypaste

Ngilangi ngidini sampeyan mateni panggunaan CopyPaste ing app. Iku nuduhake kabeh app ing folder aplikasi. Yen sampeyan ora pengin CopyPaste bisa digunakake karo app kasebut banjur tutul kanggo menehi tandha tandha ing app kasebut. Saiki app kasebut mung bakal nggunakake clipboard sistem.

iCloud

CopyPaste for Mac Manual Page 38 copypaste
 
** Fitur iki kanggo masa depan. Mangga tetep dipateni kanggo saiki. Matur nuwun.**
 
Ing kene sampeyan bisa nguripake lan mateni iCloud.
 
Gunakake iCloud kanggo nggawe serep CopyPaste & nyambungake karo CopyPaste kanggo iPhone/iPad.

Linuwih

Advanced duwe 3 tab Gawe serep, Reset & Limit

Gawe serep

CopyPaste - Gawe serep Prefs

Kaca iki (ing ndhuwur) fokus kanggo ngimpor arsip lan klip saka CopyPaste Pro lawas menyang CopyPaste anyar. Uga ing ngimpor lan ngekspor ing CopyPaste anyar.

  • Gawe serep Kabeh Set Klip & Klip (setengah ndhuwur gambar ing ndhuwur)
    • Manual – pilih tombol 'Saiki' lan gawe serep langsung. Sampeyan bisa nyetel ngendi iku sijine. Default kanggo folder 'Dokumen'. Iku katon kaya gambar ing ndhuwur.

      CopyPaste - Serep Prefs - Otomatis

    • Otomatis – yen dipilih serep otomatis lan ooks kaya ing ndhuwur.
      • 'Saben dina', 'Mingguan' utawa 'Saben wulan'. Pilihan sampeyan ing menu gulung mudhun. Default iku saben dina
      • 'Serep pungkasan' - minangka tanggal lan wektu serep pungkasan.
      • 'Path data serep', iku panggonan kanggo nyimpen serep. Default yaiku folder Dokumen sampeyan menyang Folder 'CopyPasteBackup'

Yen sampeyan wis ninggalake path menyang gawan banjur CopyPasteBackup folder ing folder Documents. Bisa katon kaya iki:

CopyPaste for Mac Manual Page 39 copypaste

Ndhuwur sampeyan bisa ndeleng jeneng folder ngemot date_time serep.

Ing folder CopyPasteBackup kita kabeh set klip katon ing ngisor iki.

CopyPaste for Mac Manual Page 40 copypaste

Nang Sejarah lan folder set klip bakal katon kaya set klip iki

CopyPaste for Mac Manual Page 41 copypaste

  • Mulihake Kabeh Klip Set & Klip (Setengah ngisor gambar ing ndhuwur)
    • CopyPaste (anyar, 2022+) (ing sisih kiwa)
    • CopyPaste Pro (lawas) (ing sisih tengen)
      • Sajarah - iki ngimpor riwayat klip saka CopyPaste Pro sing luwih lawas.
      • Archives - iki ngimpor arsip klip saka CopyPaste Pro sing luwih lawas. Iki diimpor lan dilebokake ing set klip anyar

Reset 

CopyPaste - Reset PrefsIng kene sampeyan bisa ngeklik salah sawijining tombol kanggo:

    • Reset menyang Default - PÈNGET: bisa uga apik kanggo nggawe serep dhisik kajaba sampeyan yakin pengin mbusak kabeh klip lan setelan. Iku bakal bali app kanggo cara iku nalika pisanan ndownload.
      • Setelan - ngreset setelan ing prefs menyang standar.
    • Clear Klip
      • Sejarah - iki mbusak kabeh dhaptar riwayat klip
      • Favorit - iki mbusak dhaptar favorit klip
    • Tampilake File
      • Preferensi - mbukak folder file pref CopyPaste.
        Lokasi file preferensi yaiku: ~/Library/Preferences/com.plumamazing.copypaste.plist
    • Clear Klip Sets & Klip
      • Busak Kabeh – mbusak kabeh set klip lan kabeh klip. Iki ora bisa ditindakake, mula sampeyan pengin nggawe serep dhisik amarga mbusak kabeh.

watesan

Wilayah iki kanggo nyetel jumlah klip lan set klip sing bisa. Aja mung nyetel sing luwih dhuwur kajaba sampeyan butuh amarga nggunakake memori luwih akeh.

CopyPaste - Watesan Prefs

Sampeyan bisa nyetel luwih dhuwur lan luwih murah kapan wae. Gawe serep dhisik banjur sampeyan bisa bebas eksperimen. Yen sampeyan duwe ing sajarah klip 400 klip karo isi. Lan sampeyan banjur ngalih menyang 50 kanggo jumlah maksimum klip. Bakal mbusak kabeh klip ing ndhuwur 50 ing sajarah lan ing set klip. 

Share

CopyPaste for Mac Manual Page 42 copypaste

Saka kaca bareng iki sampeyan bisa ngeklik tombol kanggo:

  • email kita pitakonan, masalah lan saran.
  • ngirim tweet menyang twitterverse karo info babagan lan link kanggo njaluk CopyPaste

Tuku & Lisensi

Aplikasi CopyPaste bisa dituku saka 2 lokasi online, Plum Amazing Store utawa saka Apple Mac App Store. Pilih salah siji pilihan ing ngisor iki kanggo ndeleng beda ing antarmuka panganggo (ui) lan informasi rinci kanggo saben toko.

Ing ngisor iki umume, adipiscing elit consectetur. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ijin

PENTING: CopyPaste duwe sawetara fitur sing mbutuhake ijin. Padha diterangno ing ngisor iki.

Smartphone luwih pribadi tinimbang komputer. Pangguna njupuk telpon menyang ngendi wae lan nyimpen akeh informasi. Kanthi iOS, ana akeh pangguna liyane lan akeh aplikasi liyane lan amarga iki minangka telpon sing duwe kamera, gps, sensor, ana ing komunikasi seluler sing terus-terusan karo data lan swara lan informasi finansial sing disimpen, lan sapiturute, akses kasebut dadi luwih akeh. masalah. Apple mandeng ngarep lan forsaw potensial masalah lan mutusaké kanggo nggawe iOS, nonton OS, tvOS lan Mac OS banget pribadi lan banget aman. Idin minangka bagean saka iku. Iki minangka proyek sing relatif anyar lan isih berkembang.

Njaluk ijin minangka bagean normal saben interaksi awal aplikasi karo pangguna. Aplikasi kasebut nambahake kanggo sampeyan. Nanging, kadhangkala mbantu nambah dhewe yen sampeyan duwe masalah.

Ana fitur CopyPaste sing mbutuhake ijin sadurunge fitur kasebut bisa digunakake. Nalika sampeyan nyoba nggunakake fitur kasebut, CopyPaste bakal ngirim dialog sing njaluk ijin sampeyan supaya bisa nggunakake kemampuan kasebut.

Ana 3 ijin. Ing ngisor iki kita nuduhake apa saben katon kaya karo ijin ing.

  1. Aksesibilitas. Kanggo nyalin, nempel, ngowahi clipboard ing app mbutuhake iki ijin. Uga ijin iki dibutuhake kanggo TriggerClip. Iki sing ngidini CopyPaste lan CopyPaste Pro lawas bisa digunakake lan nambah kemampuan clipboard. Ing ngisor CopyPaste wis 'aksesibilitas' diuripake ing, Keamanan & Privasi:Preferensi aksesibilitas. Yen sampeyan ndeleng detik Lambang CopyPaste banjur bisa dadi CopyPaste Pro lawas. Duwe 2 ora ngganggu nanging bisa uga mbingungake sampeyan amarga lambang katon padha. Jeneng kasebut beda-beda CopyPaste lan sing luwih lawas yaiku CopyPaste Pro.

Tutul kanggo mbukak panel Aksesibilitas ing Preferensi Sistem

CopyPaste for Mac Manual Page 44 copypaste
 
2) Rekaman Layar. Kanggo nggunakake fitur OCR/Grab Text mbutuhake ijin Rekam Layar amarga CopyPaste kudu milih area lan 'ndeleng' layar kanggo ngoper karakter ing kana. Ing ngisor iki Privasi&Keamanan:Ijin Rekaman Layar kanggo CopyPaste diuripake.
 

CopyPaste for Mac Manual Page 45 copypaste
 
3) File & Folder. CopyPaste nggunakake ijin File&Folder kanggo nyimpen file serep CopyPaste menyang folder dokumen sampeyan.
 
CopyPaste for Mac Manual Page 46 copypaste
 

Sejarah CopyPaste

Ing jaman biyen ing sawijining karajan kang aran Cupertino, ana raja. Kanthi kemitraan karo kanca lan ahli sihir, ahli sihir sing jenenge Woz, dheweke pengin nggawe komputer kanggo kabeh wong. Komputer asalé saka tembung Latin "computare" sing tegesé "nghitung", "ngilang", "nyimpulake" utawa "mikir bebarengan". Dadi, komputer minangka piranti sing nindakake komputasi (saka basa latin kanggo ngetung or ngira). King Steve wanted kanggo nggawe komputer sing, minangka ngandika, 'sepeda kanggo pikiran'. Sepeda nambah efisiensi nggunakake energi fisik manungsa lan komputer uga bisa nambah kacepetan operasi mental lan organisasi kanggo nambah produktivitas manungsa. Loro-lorone pengin komputer pribadi sing murah kanggo nggedhekake produktivitas pribadhi lan bisa ditawakake kanggo kabeh wong. Diwiwiti karo Apple 1, 2 lan versi awal liyane, pungkasane jenis komputer anyar sing diarani Mac digawe.
 
Ing wektu wiwitan, aplikasi Mac ora akeh tugas. Sampeyan mung bisa mbukak lan nggunakake, siji app ing wektu. Kanggo ngatasi masalah kasebut, perlu teknik kanggo mindhah data ing antarane aplikasi. Untunge, tuntunan liyane sing jenenge Larry Tesler nggarap basa sing diarani Smalltalk pisanan ngerti lan menehi jeneng kemampuan kanggo milih lan mindhah data saka siji panggonan utawa app menyang liyane, nyalin lan nempel. Mac OS banjur dadi sing pisanan nggunakake clipboard sistem thanks kanggo Bruce Horn, Andy Hertzfeld lan Steve Capps sing kabeh ahli sihir sing dadi bagéan saka tim Mac pisanan.
 
Papan klip sistem ngidini nyalin teks utawa grafis menyang 'clipboard sistem' ing siji aplikasi, metu saka aplikasi kasebut, ngluncurake aplikasi liyane lan nempel saka 'clipboard sistem' universal sing padha. Kebutuhan minangka ibu saka penemuan iki. Ing wektu iku, Mac ora duwe cara utawa memori kanggo mbukak 2 app bebarengan dadi, clipboard, minangka penemuan revolusioner, ngirit wektu lan saiki mung ditampa kaya tansah ana.
 
Umume kita ora ngerti babagan iki, nanging kudu dikandhakake, "Kaya setir, nyalin lan nempel ing komputer, minangka salah sawijining panemuan sing paling irit wektu lan uga salah sawijining sing paling ora digatekake." 

Nalika taun-taun kepungkur, Mac OS dadi multi-tasking lan clipboard dadi luwih penting. Minangka apik banget minangka clipboard lawas biasa, sawetara watesan tansah hampered potensial lengkap. Masalah kasebut yaiku: mung ana siji clipboard; sampeyan ora bisa ndeleng isi clipboard sistem kasebut (ora katon); lan wayahe sampeyan nyalin soko clipboard sadurungé lali. Sing wungu pitakonan. Kepiye masalah kasebut bisa dirampungake?

Knight padhang jenenge Peter Hoerster, diilhami kanggo kode app sing mbusak watesan kasebut. Peter lan Julian (kula) kerja bareng kanggo nggawe app pisanan sing ngidini pangguna Mac nggunakake, nampilake lan ngelingi pirang-pirang clipboard saka app apa wae. Kita nggawe tembung anyar sing penting kanggo njlèntrèhaké kabeh fitur anyar saka macem-macem aplikasi clipboard iki lan dijenengi CopyPaste. Penambahan CopyPaste ngidini pangguna kanggo ngluwihi clipboard asli, nggawe clipboard sing ora katon, katon, lan nambah kemampuan anyar kaya ngowahi isi klip. CopyPaste lair ing taun 1993. Saben taun wiwit CopyPaste saya tambah apik, luwih kuat lan luwih populer.

Jaman ganti. CopyPaste wis rampung dipikir maneh, ditulis maneh, kode ing basa anyar jenenge Swift, lan nggunakake teknologi Apple paling anyar, kaya iCloud. CopyPaste ing 2023 njupuk langkah liyane sing menehi pangguna tingkat produktivitas, kekuwatan & organisasi sing anyar. CopyPaste nambahi sampeyan lawas sing asor, ora katon, lali, nanging nggumunake, clipboard sistem tunggal.

FAQ CopyPaste (pitakonan sing kerep ditakoni)

Yen CopyPaste ora nempel, bisa uga amarga ijin ora disetel. Apa iki, pindhah menyang setelan sistem: privasi & keamanan: aksesibilitas. Busak lambang CopyPaste anyar yen ana ing panel kasebut. Seret menyang panel kasebut lambang CopyPaste (priksa manawa iku anyar lan dudu CopyPaste Pro lawas) sing ana ing folder aplikasi sampeyan.

Iki mung kedadeyan sepisanan sawise mbukak app. Suwene ngenteni gumantung saka jumlah item ing riwayat klip, set klip lan klip. Sawise sampeyan nggawe riwayat klip, set klip lan akeh klip, butuh sawetara detik nalika pisanan ngemot kabeh informasi kasebut (kabeh klip riwayat lan set klip) menyang cache. Iki ngemot kabeh informasi kasebut menyang memori RAM kanggo nggawe kabeh nutul sakteruse cepet. Kita ngupayakake cara supaya ora bisa dingerteni.

A: Iki mung kedadeyan nalika sampeyan mbukak CopyPaste Pro sing lawas lan CopyPaste anyar sing mlaku bebarengan. Mung mbukak siji ing wektu. Mung mbukak siji app sing ngowahi clipboard ing siji wektu. Priksa manawa sampeyan ora mbukak CopyPaste Pro lawas kanthi ora sengaja kanthi pindhah menyang prefs lan busak centhang, 'Bukak CopyPaste Pro nalika mlebu'.

Yen sawise diluncurake lambang ora katon ing menu bisa uga amarga sawetara perkara.
1. Yen sampeyan pangguna saka CopyPaste Pro sadurungé sampeyan bisa uga looking for lambang salah.
     A: Pindhah menyang link iki kanggo ndeleng lambang saiki lan sadurunge.
2. Kedudukan ing tengah layar ing sawetara MacBooks anyar bisa mblokir app menu bar.
    A: Kanggo nyoba iki. Bukak sawetara papan ing garis menu. Coba metu kabeh aplikasi liyane utamane kabeh pihak katelu (Non Apple) app ing garis menu. Bukak CopyPaste lan coba maneh. Iku biasane pitakonan saka cukup papan ing menubar kanggo ndhukung kabeh menu bar app lan ora duwe sawetara ilang ing kedudukan.
3. A konflik karo sawetara liyane 3rd party (non Apple) app. 
     A: Coba metu kabeh aplikasi liyane utamane kabeh aplikasi pihak katelu ing garis menu. Bukak CopyPaste lan coba maneh.

A: 2 app beda banget. Iki minangka aplikasi sing padha ing fitur saka sudut pandang pangguna nanging 2 aplikasi beda ing sawetara cara. Saben nggunakake toko beda, iki tegese pranala lan cara kanggo dodolan beda, lisensi app beda lan macem-macem beda technical cilik liyane.
PENTING: yen sampeyan duwe set klip lan klip ing aplikasi CopyPaste sing nggunakake toko PlumAmazing lan sampeyan ndownload lan miwiti versi Apple Mac Store banjur bakal diwiwiti ing negara standar kosong, sampeyan ora bakal weruh perpustakaan klip set sadurunge lan klip. Yen sampeyan kudu ngalih saka siji menyang liyane, sampeyan kudu nggawe serep set klip lan klip dhisik lan mulihake ing versi liyane.

Bukak manual ing browser. Pindhah menyang menu "File" lan pilih print sampeyan bakal weruh dialog iki:CopyPaste for Mac Manual Page 47 copypaste

Pateni 'Cetak header lan footer'. Banjur pilih ing menu gulung mudhun ing sisih ngisor 'Simpen minangka PDF'. Mangkono sampeyan entuk versi paling anyar saka manual. Manual ngganti paling ing wiwitan

Link kanggo manual iki saka 5/24/21. Amarga manual bisa diganti saben dina, sampeyan bisa uga pengin nggawe versi sing luwih anyar. Opsi klik link kanggo ngundhuh file:
CopyPaste kanggo Mac Manual Page | Plum Amazing

 

A: Mac OS 10.15 utawa sing luwih dhuwur apik kanggo umume perkara. 10.15 ora ngidini kabisan iCloud. Browser Clip mbutuhake Mac OS 13 utawa luwih dhuwur amarga nggunakake unsur SwiftUI sing luwih anyar. Umumé, sing luwih anyar Mac OS luwih apik.

Default punika 50. Disaranake tetep kanggo saiki nganti kita duwe pengalaman liyane karo. Sampeyan bisa eksperimen, ora lara. Nanging yen sampeyan ngalami masalah, pindhah bali menyang 50. Iki bisa diganti ing prefs advanced: limitations

1) CopyPaste nyimpen akeh item ing RAM sing memori akses luwih cepet. Yen sampeyan ngeklik menu CopyPaste, bisa uga butuh sedetik utawa loro sadurunge nanggapi amarga maca ing kabeh klip saka disk / SSD menyang RAM supaya luwih cepet nalika sampeyan nutul menu kasebut. Dadi, tetep jumlah item menu / klip luwih cilik tegese kurang info sing diselehake ing RAM. Ing panel 'Watesan' katon ing ngisor iki, tetep ing 50 tegese panggunaan RAM paling murah. Nggunakake jumlah sing luwih dhuwur yaiku perdagangan antarane kacepetan maksimum vs sarana maksimal, wektu nanggepi vs luwih akeh klip ing RAM. Iku bakal gumantung ing komputer lan iku memori lan apa sing arep, hardware vs kepinginan.

CopyPaste for Mac Manual Page 48 copypaste

2) Foto / gambar / grafis nggunakake memori luwih akeh. Watesan gambar sing mlebu riwayat klip utawa ing set klip tegese panggunaan memori kurang. Maneh, iku migunani kanggo duwe gambar ing tangan yen sampeyan duwe memori kasedhiya. Item pungkasan (ngisor) ngidini sampeyan nyegah gambar utawa gambar ing ukuran tartamtu utawa gambar disimpen ing sajarah.

CopyPaste - Prefs - Jinis Klip2

Kita ngupayakake tujuan sing ora ana watese. Amarga, kaya sampeyan, kita uga pengin iki. Nanging dudu prioritas utama kanggo umume wong. Paling durung.

Alesan kanggo riwayat klip ora winates amarga memori ing Mac diwatesi. RAM lan SSD minangka impediments utama kanggo kepinginan kanggo sajarah tanpa wates, clip set lan klip. Watesan utama, kanthi tembung, yaiku 'Memori.'

Jeksa Agung bisa ngetokake pisanan ing menu CopyPaste. Tanggepan mbukak menu CopyPaste bakal dadi luwih alon lan luwih alon amarga jumlah klip riwayat mundhak. Pangguna ngarepake menu mbukak supaya menu mbukak alon-alon ora dikarepake. Mulane, menu kasebut kudu diwatesi karo apa sing bisa ditindakake dening komputer pangguna.

Antarmuka pangguna uga dadi masalah nalika nyoba ngakses, ing wektu lan papan sing cukup, jumlah klip sing ora ana watese. Menu kasebut mung bisa ngemot akeh item sadurunge dadi angel, alon lan intensif memori. Nggunakake filter utawa telusuran minangka cara kanggo ngakses klip sing ana ing sejarah. Browsing bali ing wektu mbutuhake trik database sing bakal dipunginaaken minangka kita duwe wektu.

Antarmuka pangguna (UI) sing cocog kanggo ngakses klip tanpa watesan minangka tantangan.

Umume wong mung nyalin teks (sing nggunakake RAM cilik) lan liyane nyalin gambar 20 megabyte (sing nggunakake akeh RAM).

UI kanggo mbatesi teks lan grafis saiki ditemokake ing: Setelan: Lanjut: Watesan

Wong sing nyalin bunch saka 20+ gambar megabyte bakal pengin matesi jumlah klip karo grafis eling ing sajarah klip amarga digunakake bisa mangan nganti akeh RAM kasedhiya. Setelan kanggo mbatesi ukuran gambar sing diidini menyang riwayat klip bisa ditemokake ing Setelan:Klip:Jenis Klip 

CopyPaste for Mac Manual Page 49 copypaste

Kita aktif nggarap clipboard tanpa wates saka kabeh sudut lan minangka wektu ngidini.

A: Saiki, CopyPaste bisa nggawe nganti 250 set Klip lan 500 klip kanggo saben set klip. Kang total 125000 cathetan ing database. Aja nyetel sing luwih dhuwur tinimbang sing sampeyan butuhake. Setelan bisa dianyari kapan wae ing prefs:advanced:limitations

0) Priksa manawa sampeyan duwe versi paling anyar.
      1) Wiwiti maneh app. Coba maneh.
      2) Aja mbukak CopyPaste bebarengan karo CopyPaste Pro utawa alat clipboard liyane. Mung siji ing wektu. 
      3) Yen hotkey ora bisa, sampeyan duwe app liyane saingan nggunakake hotkey kasebut. Ganti hotkey ing app liyane yen sampeyan bisa.
      4) Catet langkah-langkah sing nyebabake masalah kasebut. Njupuk gambar (s) utawa screenvid yen bakal mbantu kita ngerti. Email kita. Yen sampeyan bisa menehi langkah-langkah kanggo ngasilake masalah ing kene, mula kita bisa ndeleng masalah kasebut lan mbantu kita ndandani.
     5) Yen sampeyan duwe kacilakan email kita console log.
     6) Ing menu CopyPaste ana item menu sing diarani, 'Ngirim saran'. Tansah nggunakake kanggo ngirim saran lan rincian, iku menyang helpdesk kita.

P: Nalika diluncurake lambang CopyPaste ora katon ing garis menu.
A: Mac OS ndhelikake aplikasi garis menu nalika ora ana spasi ing garis menu. Iki minangka masalah umum ing MacBook kanthi kedudukan. Mateni kabeh aplikasi menu bar kanggo mbebasake spasi bar menu horisontal banjur bukak CopyPaste.

Ana sawetara cara. Pisanan, bali lan maca babagan 'Jinis Clipboard' kanthi nutul kene, Setelan ana bakal nyegah item liwat saka Managers Sandi menyang Sajarah Clipboard.

Kajaba iku (opsional) iki ditrapake kanggo 1Password lan manajer sandi utama liyane. Pindhah menyang preferensi banjur setel 'Busak isi clipboard sawise x secs'CopyPaste for Mac Manual Page 50 copypaste

A: Sampeyan bisa uga nggunakake hotkeys sing wis ana ing Mac OS. Disaranake ngganti nanging yen sampeyan ora bisa CopyPaste duwe panel pref sing ngidini ngganti sawetara. Printah tombol bisa digunakake kajaba diblokir dening liya. Ayo kita ngerti yen sampeyan duwe masalah karo printah.

Ing 2 minggu pisanan sampeyan kudu tetep ing setelan gawan yen sampeyan bisa. Bakal ngindhari masalah lan nggawe sinau app luwih gampang. Yen sawetara app liyane nggunakake salah siji saka setelan tombol kontrol sing digunakake CopyPaste iku luwih apik kanggo ngganti app liyane. Paling ora kanggo saiki.

A: Bisa uga, dadi luwih becik nggunakake CopyPaste saiki. Yen sampeyan duwe CopyPaste Pro lawas, bab sing padha ditrapake, mung duwe siji mlaku ing wektu lan metu yen sampeyan nggunakake liyane.

A: Ana 3 cara kanggo nindakake iku.
1. Terus mudhun kontrol banjur terus mouse liwat klip sing arep kanggo mindhah lan sampeyan njaluk gulung mudhun menu 'Tindakan'. Pilih item, 'Pindhah klip menyang…' kanggo mindhah menyang set klip liyane.
2. Bukak 1 jendhela Clip Manager. Banjur seret klip menyang set klip liyane. Tutul terus klip ing riwayat banjur seret menyang set klip sing beda.
3. Bukak 2 jendhela Clip Manager. Banjur seret klip ing siji clip nyetel ing siji 'Clip Manager' jendhela kanggo clip liyane nyetel ing jendhela liyane.

A: Terusake nalika sampeyan transisi. Mung mbukak siji saka app ing wektu lan metu saka liyane.

A: CopyPaste Pro sing luwih lawas ditulis ing Object-C basa Apple sing luwih lawas. CopyPaste anyar digawe nganggo Swift yaiku basa paling anyar Apple. CopyPaste wis ditulis maneh nggunakake kode babar blas anyar nggunakake API paling anyar Apple kanggo nggawé ulang akeh gagasan ing CopyPaste Pro lawas lan akeh gagasan & fitur kita wis tansah wanted kanggo ngleksanakake kanggo njupuk CopyPaste menyang tingkat anyar. Jaringan ora penting ing CopyPaste Pro lawas. Anyar nggunakake jaringan lan iCloud lan kanggo nyambungake karo piranti liyane kaya iPhone, iPad lan Mac liyane. Iki luwih tantangan tinimbang apa wae sing wis ditindakake sadurunge, nanging kita ngarep-arep bisa nambah dimensi anyar kanggo kegunaan CopyPaste.

Ora malah cedhak! Iku mung bayi. Nanging sanajan iku pancene migunani lan akeh sing wis ngalih. Pramila muga-muga sampeyan bakal nyoba lan bisa uga tuku, sanajan durung versi 1.0. Dhukungan dibutuhake kanggo pangembangan terus. CopyPaste lawas dikembangake kanthi kuat sajrone dasawarsa banjur alon-alon ing wulan Desember sabanjure. Iku wektu sing nyenengake kanggo sampeyan kabeh lan kanggo kita. Bakal kaya ngono, nanging kita ngarep-arep luwih apik. 

Ana akeh desain lan coding sing dibutuhake kanggo ngrampungake impen kita kanggo infrastruktur clipboard kanthi ui pembantu lan fitur-fitur anyar. Ana LOT karya tantangan kanggo ngleksanakake kabeh iku kita arep kanggo nindakake. Contone 1 coder bisa kerja full time mung ing item menu ocr, 1 coder bisa kerja full time ngapikake item emoji ing Copypaste, 2 coder bisa kanthi gampang bisa full time ing integrasi iCloud ing Mac lan iOS, kita bisa kanthi gampang nggunakake 1 desainer ui full time, fitur clipboard lan tumindak bisa gampang nresep talents 3 coders kanggo Mac lan iOS. Kita ora duwe sumber daya kaya ngono. Dadi, pangembangan bisa gampang diterusake nganti pirang-pirang taun. Tuku app lan ndhukung 20 menit saka wektu coders. Yen sampeyan pengin nyepetake saka njupuk taun kanggo njupuk sasi banjur tuku salinan CopyPaste liyane lan wenehake minangka hadiah lan kabeh dadi menyang app lan nyepetake coding.

A: Ya, sampeyan bisa. Mlebu dhisik yen sampeyan duwe akun. Banjur gunakake link iki kanggo sijine salinan siji ing cart, siap kanggo checkout.
https://plumamazing.com/product-category/mac/?add-to-cart=101091

Saben tuku penting lan saben kontribusi dihargai nanging luwih apik tinimbang iku, amarga, bali maneh kanggo kita kabeh minangka aplikasi sing luwih apik sing nambah kreativitas lan produktivitas.

Wis pirang-pirang taun pangguna CopyPaste Pro ngrasakake kekuwatan sing luar biasa luwih saka siji clipboard. Isih akeh liyane sing kudu ditemokake lan ditemokake. Saiki wektune. Kita ngerti clipboard luwih apik saiki lan Apple wis menehi kita alat dhasar sing luar biasa iki kanggo mbangun. Papan klip minangka pusat kaya hub kanggo kabeh sing ditindakake ing Mac. Versi CopyPaste iki minangka proyek GIANT sing terus-terusan kanggo mbukak potensial sing durung ditindakake. Matur nuwun kanggo dhukungan.

Yen sampeyan duwe umpan balik babagan CopyPaste reply liwat app, 'Kirimi Komentar' CopyPaste item menu, supaya kula ngerti. Kabeh umpan balik ditampa, kewan omo, ide, kesalahan ejaan, pitakon, lsp.

Screenshot menyang Clipboard

Sampeyan bisa njupuk kabeh layar, jendhela, utawa mung bagean saka layar menyang clipboard kanthi nambahake tombol kontrol kanggo printah gambar kaya sing katon ing ngisor iki.

Tindakan

Cepet

Jupuk layar kabeh
menyang clipboard

Pencet Control-Shift-Command-3.

Jupuk bagean layar
menyang clipboard

Pencet Shift-Command-4, rambut salib katon, ngeculake kabeh tombol. Pindhah pointer crosshair menyang ngendi sampeyan pengin miwiti gambar. Tahan tombol kontrol kanggo nyelehake gambar ing clipboard. Pencet tombol mouse utawa trackpad, seret menyang area sing pengin dijupuk, banjur culake tombol mouse utawa trackpad.

Njupuk jendhela utawa garis menu
menyang clipboard

Pencet Shift-Command-4, banjur pencet Space bar. Tahan tombol kontrol kanggo nyelehake gambar ing clipboard. Pindhah penunjuk kamera liwat jendhela utawa garis menu kanggo nyorot, banjur klik.

Njupuk menu lan item menu
menyang clipboard

Bukak menu, pencet Perintah-Shift-4, banjur seret penunjuk menyang item menu sing pengin dijupuk. Tahan tombol kontrol kanggo nyelehake gambar ing clipboard. Ngeculake tombol mouse.

Bukak Screenshot
nyimpen menyang file

Pencet Shift-Command 5. Rincian ing ngisor iki.

Jupuk Bar Tutul

Pencet Shift-Command-6.

Screenshot utawa Video menyang File

CopyPaste for Mac Manual Page 51 copypaste

  • Pencet Shift-Command 5 lan ngeculake. Palet (ing ngisor) katon ing sisih kiwa ngisor layar sampeyan. Lambang ing sisih kiwa palet ing ngisor iki kanggo gambar lan sisih tengen kanggo video.
  • File gambar kanthi gawan disimpen ing desktop kanthi jeneng "Screen Shot [tanggal] ing [wektu].png."
  • Nutup utawa mbatalake Potret layar kanthi nutul lambang x ing sisih kiwa palet.
  • Pilih 'Pilihan v' (deleng gambar ing ngisor iki), kanggo nampilake menu gulung munggah (gambar layar tengen). Pilihan beda-beda adhedhasar apa sampeyan njupuk gambar utawa ngrekam layar. Contone, sampeyan bisa milih nyetel wektu tundha utawa nuduhake pointer mouse utawa klik, lan nemtokake ngendi kanggo nyimpen file.
  • Nuduhake Thumbnai NgambangOpsi l mbantu sampeyan bisa luwih gampang kanthi njupuk gambar utawa rekaman sing wis rampung - ngambang ing pojok tengen ngisor layar sajrone sawetara detik supaya sampeyan duwe wektu kanggo nyeret menyang dokumen, menehi tandha munggah, utawa nuduhake sadurunge disimpen. menyang lokasi sing wis ditemtokake.
  • Elinga Pilihan Terakhir iku banget Handy. Ngomong sampeyan pengin nggawe video kanthi ukuran piksel sing padha ing area tartamtu ing layar. Duwe milih wilayah kasebut saben-saben bakal mboseni. Elinga yen pilihan pungkasan nindakake persis, pilihan kasebut padha karo sing pungkasan. Dadi gampang banget kanggo nggawe urutan video layar sing padha.
  • Tampilake Pointer Mouse nuduhake kursor mouse ing gambar lan video layar.CopyPaste for Mac Manual Page 52 copypaste
  • Nutup utawa mbatalake Potret layar kanthi nutul lambang x ing sisih kiwa palet lan tombol Esc mbatalake pilihan.

Rega CopyPaste

Versi toko app Mac durung kasedhiya.

Grafis iki durung rampung.

CopyPaste

Coba sadurunge tuku
free Kabeh Fitur ing Test Drive 30 Dina ing versi Plum Amazing lan Apple Store
  • Sejarah Klip
  • Clip Browser
  • Liyane Cara kanggo Nyalin
  • Liyane Cara Tempel
  • Klip Tindakan

CopyPaste

Tuku ing Plum Amazing Store
$ 30
00
Tuku kanggo Urip Kabeh Fitur
  • Kabeh ing versi gratis
  • Simpen kabeh klip lan set klip
  • Layanan Cloud
  • Dhukungan Tech luwih cepet
  • Ndhukung evolusi CopyPaste
Popular

CopyPaste

Langganan ing Mac App Store
$ 1
98
Langganan Saben wulan Kabeh Fitur
  • Fitur sing padha karo versi Plum Amazing Store $ 30. <---- Katon ing sisih kiwa.
CopyPaste for Mac Manual Page 53 copypaste

panjenengan
Komentar
iku dihargaiD

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC

Skip isi