mac copypaste logo clipboard copy paste history time machine scripts tools

CopyPaste kanggo Mac - Manual

Apa sing nggawe sing ora katon, katon lan ora bakal lali karo masa lalu?

Versi Pangowahan Versi

NEWS

Yen sampeyan nggoleki aplikasi sadurunge, CopyPaste Pro, banjur klik ing kene. Manual iki kanggo CopyPaste anyar, dirilis ing 2022, yaiku aplikasi sing beda. Bedane antarane CopyPaste Pro lawas lan CopyPaste anyar.

10/31/22 – Versi 0.9.84 – Versi Pangowahan Versi. Versi anyar sing digunakake. Gunakake, 'Mriksa nganyari', kanggo nganyari paling anyar iki. Kanggo sing nggunakake versi sadurunge 0.9.69 "Mriksa nganyari" bisa uga ora nindakake upgrade otomatis. Ing kasus iki, download app saka situs web kita lan nginstal manual.

Versi 0.9.81 nduweni fitur anyar sing diarani TriggerClip, klik kanggo ndeleng katrangan ing ngisor iki.

Mangga priksa bagean 'Kompatibilitas' kanggo owah-owahan sing bisa nyegah panggunaan CopyPaste kanthi lengkap utawa bisa nyebabake sampeyan mikir yen ora bisa digunakake utawa ora bisa digunakake.

Q: Nalika aku nempel iku pastes klip kaping pindho. 
A: Tegese sampeyan duwe CopyPaste Pro lawas lan CopyPaste anyar mlaku bebarengan. Mung mbukak siji app sing ngowahi clipboard ing siji wektu. Priksa manawa sampeyan ora mbukak CopyPaste Pro lawas kanthi ora sengaja kanthi pindhah menyang prefs lan busak centhang, 'Bukak CopyPaste Pro nalika mlebu'.

Cepet Mulai

Tansah nggunakake versi paling anyar sing bisa diundhuh kanthi manual saka plumamazing.com banjur sijine app unzipped ing folder aplikasi. Klik kaping pindho app kanggo miwiti.

Sawise dibukak lambang CopyPaste (clipboard kanthi simbol tombol printah) katon ing sisih tengen ndhuwur ing garis menu Mac (gambar ing ngisor iki). Kita ngarani Menu Riwayat Klip. 

demo saka copypaste tumpukan klipSaiki with CopyPaste mlaku saben sampeyan nggawe salinan saka menu Sunting utawa printah c ngelingi salinan kasebut lan nambah pratinjau siji baris klip kasebut menyang Sejarah Klip. Ing sisih ngisor gambar (tengen) 3 salinan pungkasan ditampilake ing sisih ngisor menu ing jejere nomer 0, 1 lan 2. 0 minangka salinan paling anyar lan nomer sing luwih dhuwur minangka salinan sing luwih lawas. CopyPaste tumindak kaya tumpukan, ledger utawa log saben salinan sing digawe. Iku a mesin wektu kabeh salinan utawa potongan sampeyan. Sampeyan bakal rauh nemokake iki dadi banget banget praktis. CopyPaste nggedhekake produktivitas lan nylametake sampeyan saka frustasi sing akeh banget.

Coba saiki: golek sawetara teks, pilih, salin teks kasebut (gunakake perintah c utawa pindhah menyang menu suntingan lan pilih item menu 'Salin'). Pindhah menyang menu CopyPaste lan deleng salinan sampeyan ana ing klip 0 (kita nyebut saben salinan 'klip'). Gawe salinan liya sing beda. Deleng lan sampeyan bakal weruh salinan paling anyar ing klip 0 lan salinan sadurungé ing klip 1. Apa sawetara salinan liyane kanggo ndeleng carane Sajarah Klip minangka tumpukan salinan sadurungé. Saben salinan katon pisanan ing klip 0 (nol) banjur pindhah menyang dhaptar kanthi saben salinan sing anyar. 0 dadi 1 dadi 2, etc karo saben salinan anyar. CopyPaste ndadekake clipboard sing sadurunge ora katon katon. Saiki, sampeyan bisa ndeleng saben salinan utawa potong. CopyPaste ngelingi saben salinan lan sing diarani Sejarah Klip. Ing ndhuwur iku dhasar kanggo mangerteni CopyPaste.

Kanggo Tempel
Selehake kursor ing ngendi sampeyan pengin nempel banjur tutul sapisan ing salah sawijining klip ing menu Riwayat Klip utawa,
Command v pastes apa ing clip 0 minangka biasanipun. Klip 0 minangka clipboard sistem.
Kanggo nempel klip liyane uga bisa ditindakake kanthi nomer (# ing ngisor iki) kaya iki:
Kontrol v # (Conto: kontrol v 4 paste klip 4)
Coba kabeh iki kanggo ndeleng cara kerjane.

Kanggo Nggoleki Klip
Ing gambar ing ndhuwur kolom telusuran ana ing sisih ndhuwur menu CopyPaste. Sawise sampeyan mbukak menu yen sampeyan ngetik teks kasebut bakal katon ing kolom telusuran lan langsung nyaring kabeh klip kanggo apa sing diketik. Mangga dicoba.

CopyPaste mung lenggah ing garis menu. Ana yen sampeyan butuh kapan wae. Sampeyan uga bisa metu saka CopyPaste kapan wae kanthi nutul dhisik ing 'menu CopyPaste' banjur 'Menu Admin' lan milih item menu 'Quit' ing sisih ngisor menu. Klik ing tengah video ing ngisor iki kanggo ndeleng menu sing nggawa sampeyan menyang 'Quit' & uga 'Bantuan'.

Ing menu Admin ing video ndhuwur uga item menu kanggo Preferensi kanggo CopyPaste. Mangga menyang menu Admin lan pilih Preferensi lan deleng kabeh pilihan. Tansah ngganti apa wae ing kono saiki. Yen sampeyan duwe hotkey ora bisa digunakake ing CopyPaste, bisa uga tegese app liyane nggunakake. Disaranake ngganti utawa mbusak hotkey kasebut saka app liyane supaya CopyPaste bisa digunakake.

Summary

Bukak kanthi nyaman lan ninggalake CopyPaste lan uga nyalin lan ndeleng salinan sampeyan katon ing Sejarah CopyPaste.
Coba sawetara cara anyar lan beda kanggo nempel.
Bukak lan priksa Preferensi CopyPaste, Bantuan lan item menu liyane ing menu Admin CopyPaste.
Coba TriggerClip lan Tindakan ing klip.
Eksperimen kanggo ngerti app.

Kabeh jinis wong nggunakake CopyPaste, saka babar blas anyar ing komputer, kanggo ahli. Yen sampeyan pamula, elinga sampeyan ora kudu sinau kabeh bebarengan. Bukak CopyPaste lan salin lan tempel kaya biasane. Njupuk langkah ing wektu. Iki mung wiwitan.

Ing wiwitan cepet iki, sampeyan wis sinau manawa kanthi CopyPaste diinstal, sampeyan bisa nyalin kaya sadurunge nanging ora katon, saben salinan dieling-eling lan ditampilake ing Riwayat Klip lan bisa dideleng kapan wae. Yen wis siyap, tutul kene kanggo fitur sing luwih keren lan migunani kanggo sinau babagan produktivitas sing luwih gedhe.

Rekomendasi

Nalika ndeleng manual pisanan, yen sampeyan ndeleng hotkey utawa fitur, langsung nyoba. Nyoba saben fitur bakal mbantu, ngerti fitur kasebut, lan ngelingi kanthi visual lan memori otot. Fitur CopyPaste bisa digunakake dening menu utawa keyboard utawa loro-lorone. Sinau loro-lorone, gunakake kanthi cara sing disenengi. Kanggo nerusake sinau langsung menyang bagean iki Fitur & Kemampuan kapan sampeyan duwe wektu kanggo sinau lan nggunakake fitur anyar.

Video Miwiti Cepet

Dhaptar kabeh tutorial video ana ing sisih tengen. Klik judhul kanggo muter video kasebut.

Video iki anyar lan kita nyoba macem-macem cara kanggo nggawe. Kita bisa ngganti wektu nalika fitur lan modifikasi anyar digawe. Mangga email saran. Matur nuwun!

A Brief History

Ing jaman biyen ing sawijining karajan kang aran Cupertino, ana raja. Kanthi kemitraan karo kanca lan ahli sihir, ahli sihir sing jenenge Woz, dheweke pengin nggawe komputer kanggo kabeh wong. Komputer asalé saka tembung Latin "computare" sing tegesé "nghitung", "ngilang", "nyimpulake" utawa "mikir bebarengan". Dadi, komputer minangka piranti sing nindakake komputasi (saka basa latin kanggo ngetung or ngira). King Steve wanted kanggo nggawe komputer sing, minangka ngandika, 'sepeda kanggo pikiran'. Sepeda nambah efisiensi nggunakake energi fisik manungsa lan komputer uga bisa nambah kacepetan operasi mental lan organisasi kanggo nambah produktivitas manungsa. Loro-lorone pengin komputer pribadi sing murah kanggo nggedhekake produktivitas pribadhi lan bisa ditawakake kanggo kabeh wong. Diwiwiti karo Apple 1, 2 lan versi awal liyane, pungkasane jenis komputer anyar sing diarani Mac digawe.
 
Ing wektu wiwitan, aplikasi Mac ora akeh tugas. Sampeyan mung bisa mbukak lan nggunakake, siji app ing wektu. Kanggo ngatasi masalah kasebut, perlu teknik kanggo mindhah data ing antarane aplikasi. Untunge, tuntunan liyane sing jenenge Larry Tesler nggarap basa sing diarani Smalltalk pisanan ngerti lan menehi jeneng kemampuan kanggo milih lan mindhah data saka siji panggonan utawa app menyang liyane, nyalin lan nempel. Mac OS banjur dadi sing pisanan nggunakake clipboard sistem thanks kanggo Bruce Horn, Andy Hertzfeld lan Steve Capps sing kabeh ahli sihir sing dadi bagéan saka tim Mac pisanan.
 
Papan klip sistem ngidini nyalin teks utawa grafis menyang 'clipboard sistem' ing siji aplikasi, metu saka aplikasi kasebut, ngluncurake aplikasi liyane lan nempel saka 'clipboard sistem' universal sing padha. Kebutuhan minangka ibu saka penemuan iki. Ing wektu iku, Mac ora duwe cara utawa memori kanggo mbukak 2 app bebarengan dadi, clipboard, minangka penemuan revolusioner, ngirit wektu lan saiki mung ditampa kaya tansah ana.
 
Umume kita ora ngerti babagan iki, nanging kudu dikandhakake, "Kaya setir, nyalin lan nempel ing komputer, minangka salah sawijining panemuan sing paling irit wektu lan uga salah sawijining sing paling ora digatekake." 

Nalika taun-taun kepungkur, Mac OS dadi multi-tasking lan clipboard dadi luwih penting. Minangka apik banget minangka clipboard lawas biasa, sawetara watesan tansah hampered potensial lengkap. Masalah kasebut yaiku: mung ana siji clipboard; sampeyan ora bisa ndeleng isi clipboard sistem kasebut (ora katon); lan wayahe sampeyan nyalin soko clipboard sadurungé lali. Sing wungu pitakonan. Kepiye masalah kasebut bisa dirampungake?

Knight padhang jenenge Peter Hoerster, diilhami kanggo kode app sing mbusak watesan kasebut. Peter lan Julian (kula) kerja bareng kanggo nggawe app pisanan sing ngidini pangguna Mac nggunakake, nampilake lan ngelingi pirang-pirang clipboard saka app apa wae. Kita nggawe tembung anyar sing penting kanggo njlèntrèhaké kabeh fitur anyar saka macem-macem aplikasi clipboard iki lan dijenengi CopyPaste. Penambahan CopyPaste ngidini pangguna kanggo ngluwihi clipboard asli, nggawe clipboard sing ora katon, katon, lan nambah kemampuan anyar kaya ngowahi isi klip. CopyPaste lair ing taun 1993. Saben taun wiwit CopyPaste saya tambah apik, luwih kuat lan luwih populer.

Jaman ganti. Saiki ing 2022, CopyPaste wis rampung dipikir maneh, ditulis maneh, kode ing basa anyar jenenge Swift, lan nggunakake teknologi Apple paling anyar, kaya iCloud. Versi paling anyar saka CopyPaste menehi kabeh tingkat produktivitas, kekuwatan & organisasi sing anyar. CopyPaste nambahi sampeyan lawas sing andhap asor, ora katon, lali, nanging nggumunake, clipboard sistem tunggal.

Requirements

Mac OS 10.15 utawa luwih dhuwur. Fitur iCloud kasedhiya ing Mac OS 12 lan luwih dhuwur.

Commons

Sawise nyoba fitur lengkap 30 dina CopyPaste terus bisa digunakake nanging ora kabeh fitur kasedhiya.

Kanggo tuku CopyPaste klik kene kanggo nyelehake ing cart ing toko apik tenan plum. 

Plum Sange

Tuku sampeyan mbantu app supaya terus berkembang lan nambah, entuk manfaat kanggo sampeyan lan saben pangguna.

Kanggo Pangguna Sadurunge

Bandingake Lawas & Anyar

ID Lambang Lawas & Anyar

Ikon kanggo CopyPaste Pro & CopyPaste 2022

mac copypaste logo clipboard copy paste history time machine scripts toolsmac copypaste logo clipboard copy paste history time machine scripts tools
lawas
'CopyPaste Pro'
New
'CopyPaste'
CopyPaste for Mac Manual Page 8 bantuan copypasteCopyPaste for Mac Manual Page 9 bantuan copypaste
lawas
Ikon menubar
New
Ikon menubar

Kanggo CopyPaste anyar, lambang ing sisih tengen ndhuwur yaiku lambang file.
Ing sisih tengen ngisor ana lambang menubar CopyPaste anyar.

Kata: Mac OS ndhelikake aplikasi menu bar nalika ora ana spasi ing garis menu. Iki minangka masalah umum ing laptop Mac sing luwih anyar kanthi kedudukan. Coba metu saka sawetara aplikasi menu bar kanggo mbebasake ruang.

Migrasi CopyPaste Pro

Kata: Yen Sampeyan Gunakake CopyPaste Pro Sadurunge, Waca & Tindakake Iki

Aplikasi anyar kasebut mung diarani 'CopyPaste'. Beda karo 'CopyPaste Pro' sing wis kasedhiya nganti pirang-pirang taun. 'CopyPaste' anyar duwe macem-macem fitur, antarmuka pangguna lan rega saka 'CopyPaste Pro' sing lawas. Sanadyan padha nuduhake jeneng lan lambang padha, 'CopyPaste' dudu upgrade kanggo 'CopyPaste Pro', iku app rampung anyar. Kita bakal terus nambah 'CopyPaste Pro' sing lawas. Dheweke bakal terus sejajar karo tampilan, rasa lan fitur sing beda. Ora ana upgrade saka siji menyang liyane. 

  • Impor Arsip lan Klip CopyPaste lawas menyang CopyPaste anyar. Iku rampung saka Preferensi CopyPaste anyar: majeng: serep. Ing pref kasebut, tutul tombol 'Arsip' lan 'Riwayat' kanggo ngimpor data sampeyan. Banjur sampeyan data saka CopyPaste lawas bakal katon ing CopyPaste 2022 minangka Set Klip anyar sing diarani 'Old CP Pro Clip History' lan 'Old CP Pro Clip & Archive Name'.
  • TAP kene: Kanggo rincian liyane babagan ngimpor data saka lawas menyang CopyPaste anyar 

Ana akeh versi utama CopyPaste wiwit taun 1996, sing pungkasan yaiku CopyPaste Pro. Kabeh mau minangka owah-owahan utawa tambahan kode menyang asline. Tegese aplikasi kasebut mesthi padha, saya suwe saya apik.

CopyPaste paling anyar circa 2022 minangka total rethink karo sawetara arsitektur asli kode nggunakake basa anyar: cepet lan gumantung API modern (Application Programming Interfaces) diwenehake dening Apple lan perusahaan liyane.

Tegese kanggo pangguna sadurunge bakal dadi pengalaman sing beda-beda nanging tujuan aplikasi padha, kanggo nyelehake kekuwatan clipboard ing tangan pangguna kanggo nggedhekake produktivitas. Manual iki mbantu transisi.

  • Riwayat Klip ana ing loro-lorone nanging bisa uga katon beda lan diakses kanthi beda lan kanthi cara liyane ing CopyPaste anyar.
  • Palet Klip sing dadi cara kanggo nampilake Riwayat Klip lan Arsip saiki diganti karo Set Klip tanpa wates, sing ditampilake ing menu lan ing Manajer Klip. Arsip Klip CopyPaste lawas mung bisa ngemot 43 item. Ing CopyPaste anyar, Clip Set bisa Sejatine tanpa wates gumantung memori. 
  • Kanggo niru Arsip Klip lawas, centhang ing, 'Bukak menu ing lokasi kursor'. Banjur nalika sampeyan nutul kontrol h kanggo mbukak Clip History iku èfèktif palette tanpa wates. Gunakake, panah munggah utawa panah mudhun, kanggo mindhah watara ing menu / palet lan ketik utawa bali kanggo nempel. 'Favorit' iku jenis padha karo lawas 'Arsip'. Gunakake, kontrol f, kanggo mbukak 'Favorit' lan gunakake kaya arsip lawas.
  • Arsip saiki diarani Set Klip
  • Piranti padha karo tumindak. Tumindak bisa beda-beda lan iku fungsine.
  • Info liyane kanggo pangguna sadurunge ditemokake ing 'Cepet Mulai'ing ngisor iki.

 

CopyPaste asli nyenengake kanggo pangguna sajrone pirang-pirang taun amarga fitur-fitur anyar teka sajrone pirang-pirang dekade. Kita ngarepake padha kanggo CopyPaste anyar sing uga bakal nyedhiyakake fitur-fitur anyar sing nyenengake kanggo taun-taun sing bakal teka.

Instal / Busak instal

  1. Download app saka Plum Amazing
  2. Sijine ing folder Aplikasi
  3. Klik kaping pindho kanggo mbukak app.
  4. CopyPaste siyap mbukak nalika lambang ana ing menubar (ndeleng ID miturut Ikon ing ndhuwur). 

pilihan: Gunakake Apple iCloud kanggo serep otomatis, nuduhake klip lan kanggo nyambungake karo CopyPaste iOS (digawe). Rincian ing ngisor iki.

Nyopot

  1. CopyPaste minangka aplikasi. Mungkasi app. Banjur seret menyang tong sampah.

kompatibilitas

Kita bakal nyelehake ing kene sing penting kanggo kompatibilitas.

Yen sampeyan duwe laptop Mac anyar kanthi kedudukan, gunakake versi 0.9.74 utawa luwih dhuwur. Yen sampeyan duwe akeh item menubar CopyPaste lan aplikasi menubar liyane bisa didhelikake ing mburi kedudukan.

Yen sampeyan ora bisa nempel klip saka menu CopyPaste kanthi nomer nggunakake kontrol lan nomer banjur pesthekake kanggo mateni, 'Ngalih menyang Desktop #' (screenshot ngisor). Iki diaktifake ing nganyari Mac OS 12.4. Iki nyegah CopyPaste nggunakake kontrol # kanggo nempel klip nganggo hotkey kasebut. Sampeyan bisa ngganti tombol kasebut (gumantung saka jumlah papan sing sampeyan duwe) ing kene:

CopyPaste for Mac Manual Page 10 bantuan copypaste

Nyetel iCloud

Nggunakake iCloud iku sekunder lan saiki ora penting. Tansah prasaja nalika miwiti, mengko sampeyan bisa seneng nguripake kanggo fitur tambahan lan sambungan kanggo iPhone / app iPad (teka). Saiki disaranake skip bagean iCloud iki lan terus dadi luwih akrab lan sinau carane nggunakake CopyPaste ing Mac dhisik.

Napa nggunakake iCloud karo CopyPaste?

  • Gunakake iCloud kanggo nggawe serep setelan CopyPaste, klip lan set klip.
  • Kanggo nransfer file lan klip menyang iCloud lan enggo bareng karo kanca-kanca liwat link.
  • Sing paling penting, iCloud ngidini nuduhake klip karo CopyPaste anyar kanggo iOS (teka).

Nyetel iCloud nganggo CopyPaste

1) iCloud uga kudu diuripake ing Preferensi Sistem Mac. Kanggo nggunakake iCloud karo CopyPaste, pindhah menyang menu CopyPaste ing sisih tengen ndhuwur ing menubar. Katon kaya mangkene:

CopyPaste for Mac Manual Page 11 bantuan copypaste

Kabar ing ndhuwur yen lambang awan abang nuduhake iCloud mati. Tutul lambang awan abang lan sampeyan bakal digawa menyang preferensi sistem Apple. Tutul 'Mulai Nggunakake iCloud' mlebu, banjur katon ijo (kaya ing ngisor iki) ing sawetara menit. Priksa manawa iCloud Drive wis dicenthang kaya iki:

Ijo tegese iCloud aktif digunakake dening CopyPaste

Tutul kene kanggo instruksi ngatasi masalah Apple kanggo nguripake iCloud. Nalika iCloud aktif sampeyan ndeleng awan ijo iki (ing ngisor) ing menu CopyPaste.

2) Priksa manawa iCloud urip lan iCloud Drive wis dicenthang ing.

setelan icloud kanggo copypaste kanggo mac

Banjur ing CopyPaste 2 iku perlu kanggo pancing munggah CopyPaste lan iCloud.

3) Setelan iCloud kudu dicenthang ing (gambar ing ngisor iki) ing pilihan CopyPaste. 

CopyPaste for Mac Manual Page 12 bantuan copypaste

 

Istilah kasebut

  • Clipboard – Papan Klip Sistem Mac OS dianggo ing mburi layar lan ora katon. Iki nyedhiyakake siji Clipboard Sistem sing ngidini salinan teks, gambar, lsp lan tempel item kasebut. Nyalin maneh mbusak & ngganti sing ana ing clipboard. Salinan sadurunge wis ilang selawase. CopyPaste nambah clipboard Sistem Mac OS kanthi nggawe katon lan ngelingi saben salinan anyar menyang clipboard minangka klip tambahan ing riwayat klip. Ing CopyPaste clip 0 padha karo clipboard sistem sing paling wong dianggep minangka clipboard.
  • clip - minangka obyek sing disalin menyang clipboard. CopyPaste ngelingi saben klip. Iku nggawe timeline utawa tumpukan klip. Tampilake, sunting lan aja kelangan klip nganggo CopyPaste. Klik Salin utawa Potong ing menu Owahi utawa tombol pintas Command-C utawa Command-X, ing teks sing dipilih, gambar, swara, foto, film, lan sapiturute, kanggo nggawe klip ing Clipboard sistem (Klip 0). Nambahake CopyPaste tegese saben klip sing disalin bakal dielingi, sampeyan bisa ndeleng, ngowahi, tumindak lan nempel. Saben salinan utawa potong nempatno data sing dipilih menyang Clip 0 lan nyurung apa sing ana ing Clip 1 lan apa sing ana ing Clip 2, etc. Kanthi CopyPaste ora ana watesan kanggo jumlah klip.
  • Klip 0 – klip pocapan nul, klip pisanan ing menu CopyPaste. Kanthi CopyPaste diinstal, 'salinan' utawa 'potong' biasa menyang clipboard sistem lan bisa dideleng ing Clip 0. Clip 0 padha karo clipboard sistem. Klip sawise Klip 0 yaiku Klip 1 banjur Klip 2, lan sapiturute lan klip sing disetel uga diarani Sejarah Klip.
  • Set Klip - kaya arsip ing CopyPaste Pro sing luwih lawas. Set Clip minangka wadhah kanggo akeh klip (kaya folder kanggo file). Set Klip utama yaiku Riwayat Klip (ndeleng ngisor). Setel Klip tanpa watesan bisa digawe kanggo ditahan, favorit, kuotasi, riset, foto, gambar, teks boilerplate, lelucon, lirik, musik, persamaan, video lsp. Item apa wae sing pengin digunakake kanggo email, pesen, disertasi, situs sosial (Facebook, Instagram, TikTok, lsp). Sajarah lan Favorit ana ing CopyPaste minangka standar lan minangka siji-sijine Set Klip sing ora bisa dibusak, sanajan klip kasebut bisa dibusak.
  • Riwayat Klip ('Riwayat') - yaiku Set Klip sing diisi salinan lan potongan biasa sajrone wektu. Ana pangguna pilihan kanggo matesi jumlah Klip sing dielingi ing Riwayat Klip. Yen sampeyan nyalin foto gedhe, sampeyan uga bisa mbatesi (ing a pilihan) saka dieling-eling ing Sejarah Klip. Riwayat lan Favorit ana ing CopyPaste minangka standar lan minangka siji-sijine Set Klip sing ora bisa dibusak kabeh, sanajan klip kasebut bisa dibusak.
  • Jinis Klip - pangembang bakal nyebat UTI (Uniform Type Identifiers). Kanggo wong liya mung kabeh jinis file sing katon ing klip. Conto: jpg, txt, csv, url, snd, pdf, lsp. Iki bisa ditampilake utawa didhelikake ing preferensi: umum: klip.
  • Klip Tindakan ('Tindakan') - diarani Alat ing CopyPaste Pro sing luwih lawas. Tindakan ngowahi isi klip. Tumindak sing ditampilake ing menu gumantung saka jinis konten ing klip, teks, url, nomer, gambar, lsp. Tindakan Teks sing kasedhiya ditampilake ing menu Tindakan nalika isi klip kasebut minangka teks. Tumindak URL ditampilake ing menu Tindakan nalika isi kasebut minangka url, lsp. Conto Tindakan Teks, terjemahake klip kasebut menyang basa liya utawa ngetung kabeh aksara ing klip utawa huruf cilik isi klip kasebut. Conto Tindakan Gambar, ngganti ukuran gambar. Conto Tindakan URL, nyepetake utawa pratinjau gambar. Asil saka 'Tindakan' ing klip apa wae dilebokake ing Klip 0 banjur sing ana ing Klip 0 di-push menyang Klip 1.
  • TriggerClip – cara kanggo nempel klip kanthi ngetik sawetara huruf.
  • Manajer Klip – windows kanggo ndeleng, ngowahi, ngatur, drag'n'drop, lan golek klip.
  • iCloud - minangka panyimpenan maya lan layanan komputasi awan saka Apple Inc. Saben wong sing duwe AppleID entuk gratis 5 GB lan bisa langganan luwih akeh. iCloud kudu diuripake dhisik ing Preferensi Sistem yen sampeyan pengin digunakake dening CopyPaste. CopyPaste bisa nggunakake iCloud kanggo macem-macem jinis jaringan. Sampeyan bisa nguripake kanggo nggunakake, utawa mateni kanggo ora nggunakake, ing pilihan. 

Hotkeys

Hotkeys bisa dideleng kanggo item ing daftar isi minangka referensi praktis.

Hotkeys minangka trabasan praktis kanggo nindakake tumindak saka keyboard. Command C kanggo nyalin menyang clipboard minangka hotkey. Kaya printah c, ngerti hotkeys bisa nambah produktivitas nanging yen ora sampeyan isih bisa ngeklik watara kanggo entuk tumindak padha.

Kata: Ana 4 tombol printah, kontrol ⌃, printah ⌘, pilihan lan ngalih ⇧. Ing pojok tengen ndhuwur gambar ing ngisor iki ana legenda sing nuduhake simbol kanggo saben tombol.

Iki tumindak minangka modifiers kanggo tombol biasa. Nalika kita ngomong, kontrol 'a,' tegese, terus tombol kontrol banjur tutul huruf 'a'. Shift 'a' bisa nindakake tumindak sing beda banget. Paling wong golek printah c, kanggo nyalin lan printah v, kanggo paste, banget Handy. CopyPaste njupuk langkah luwih lan menehi hotkeys liyane kanggo umum (lan tenan migunani) tumindak. 

Kanggo ngganti hotkey sampeyan bisa nutul x cilik ing sisih tengen lapangan, hotkey saiki bakal ilang banjur terus tombol sing pengin digunakake. Elinga yen sampeyan nggunakake aplikasi sing wis digunakake dening aplikasi liyane utawa aplikasi Apple, bisa uga ana konflik. Tes tombol anyar sampeyan kanggo mesthekake yen bisa digunakake kaya sing dikarepake.

Hotkeys prefs ing copypaste kanggo Mac

Ana hotkey sing bisa diganti (katon kene ing prefs) lan hotkeys sing ora bisa diganti.

Hotkeys Non-Sunting

Hotkeys iki ora bisa diganti, lagi hardwired. Yen sampeyan sinau iki ing wiwitan, gampang kaya ngerti perintah c ngirit wektu.

Hotkeys sing bisa diowahi

Tombol panas sing bisa diowahi bisa dideleng ing kene. Hotkeys sing bisa diowahi duwe setelan gawan. Nalika kita sebutno hotkeys kontrol h utawa printah e, ​​etc., ing manual kita referring kanggo setelan gawan kanggo hotkey. Disaranake tetep nganggo tombol pintas standar, saiki, supaya kepenak karo cara kerja aplikasi. Yen sampeyan ngganti lan ora ngelingi standar, pindhah menyang Setelan Lanjut ngendi sampeyan bisa ngreset kabeh dadi standar (penting: aja ngreset yen sampeyan duwe data, klip, set klip, setelan sing pengin disimpen)

Hotkeys

Tombol Kontrol (⌃)Tombol utawa KlipResultTindakan
Kontrol (turun)h (kanthi standar)Mbukak History Clip Set Menu
Kontrol (turun)fMbukak Menu Set Klip Favorit
Kontrol (turun)o Alat / Kursor OCRSeret kursor liwat wilayah menyang OCR
Kontrol (turun)eMbukak Jendela Emoji
Kontrol (turun)jinis nomer klip (ie 27, etc)Tempel klip kasebut *
Kontrol (turun)ketik nomer klip x, tanda hubung, nomer klip y (yaiku, 7-16)Nempelake urutan klip
Kontrol (turun)mindhah kursor liwat klipNuduhake menu tumindakPilih item menu kanggo tumindak ing klip. Asil dilebokake ing klip 0
Tombol Pilihan (⌥)
Pilihan (mudhun)klip ketokMbukak klip ing Clip Manager
Pilihan (mudhun)tutul lambang clipboard ing garis menu nampilake set klip favorit
Tombol Perintah (⌘)
Perintah (mudhun)klip ketokTempel teks biasa (tanpa gaya)
Perintah (mudhun)mbusakMbusak kabeh teks ing kolom telusuran ing ndhuwur menu CopyPaste.
Perintah (mudhun)pilihanNambah teks sing dipilih menyang Klip 0. Rincian liyane 'Tambah'.**(1x) Klip sing ditambahake **
Nuduhake ndhuwur ing menu CopyPaste kanggo append pisanan.
Tombol Shift (⇧)
Ngalih (mudhun)pindhah liwat klipPratinjau situs utawa teks sing disambung
Ngalih (mudhun)tunyuk klip sing nduweni pranala minangka isiMbukak link ing browser gawan
Tombol Handy
Tombol ↑ ↓nalika ditabuhNgalih munggah/mudhun menu CopyPaste milih saben klip ing siji
Mbusak Klip
Tahan kursor ing klip ing menu CopyPaste kanggo nyorot banjur tutul tombol backspaceMbusak klip sing dipilih
Kontrol (turun)Tahan kursor liwat klip. Menu tumindak katon. Pilih tumindak 'Busak' ing sisih ngisor menu.Mbusak klip sing dipilih
Opsi Komando Kontrol (mudhun)tombol mbusak (kanthi standar)Takon dhisik yen sampeyan setuju banjur mbusak kabeh riwayat klip.Mikir dhisik sadurunge nindakake iki.

Fitur & Kapabilitas

Salin & Tempel ditambah

⌘ c, ⌘ v

Carane? Pilih salinan utawa tempel ing menu Sunting utawa printah c utawa printah v

Coba: go ahead lan nyalin sawetara bab kaya biasane. Kanggo wiwitan, nyalin teks saka email utawa dokumen ing prosesor tembung. Kanggo nyalin pilih/nyorot tembung (kanthi ngeklik kaping pindho), utawa paragraf kanthi klik kaping telu, pilih 'Salin' saka menu suntingan utawa tahan tombol printah banjur tutul c. Sampeyan banjur bakal weruh item sing disalin katon ing menu CopyPaste. Padha karo gambar ing ndhuwur. Coba, nyalin item banjur deleng menu iki kanggo ndeleng ing endi sing katon.

Sadurunge CopyPaste sampeyan mung bisa nyalin 1 item sekaligus lan sampeyan ora bisa ndeleng. Nalika sampeyan nyalin maneh salinan sadurunge wis diganti. Saiki, karo CopyPaste sampeyan ndeleng saben salinan lan kabeh sing digawe sadurunge. Saiki sampeyan bisa nggunakake clipboard kanggo nyimpen informasi sing pengin disimpen. Sampeyan ninggalake jagad clipboard bisu. Eksperimen, sampeyan ora bisa natoni apa-apa. Nyaman karo kekuwatan anyar sampeyan. Iki mung wiwitan.

Tempel minangka biasanipun dening menyang menu suntingan lan milih 'Tempel' utawa sampeyan bisa terus tombol printah mudhun lan tunyuk v kanggo paste sing item pisanan, clip 0. Nalika sampeyan nyalin, dadi menyang clip 0. Nalika nempel asalé saka clip. 0. Iki nuduhake yen clipboard biasa, disebut clipboard sistem, tumindak lan dianggo persis padha kaya biasane.

Saiki kita miwiti ndeleng apa sing ditambahake CopyPaste menyang clipboard Apple lawas.

Menu CopyPaste

⌃ h mbukak & nutup

CopyPaste for Mac Manual Page 13 bantuan copypasteHotkey:

  • Kanggo mbukak CopyPaste Menu tutul lan culake lambang utawa kontrol h

Sawise Menu CopyPaste mbukak, hotkeys ing ngisor iki ditrapake. Coba wong-wong mau.

  • Tombol panah kanggo mindhah munggah lan mudhun dhaftar.
  • Tutul klip sapisan kanggo nempel ing ngendi wae kursor mouse pungkasan.
  • Tahan Control terus mouse liwat klip kanggo nuduhake Menu Tindakan.
  • Tahan Shift banjur lebokake mouse ing klip apa wae Pratinjau Klip isi.
  • Tahan Shift banjur tutul klip sing ngemot url/link kanggo mbukak link kasebut ing browser gawan.
  • Cukup ketik kanggo ngetik tembung kunci ing sisih ndhuwur menu. Filter/Golek Klip
  • Sorot klip lan kontrol tombol delete kanggo mbusak klip kasebut
  • Tahan Pilihan banjur tutul klip kanggo mbukak klip ing Manajer Klip

Sing paling penting kanggo ngerti yaiku CopyPaste saiki duwe punggung. Iku ngelingi ALL salinan Panjenengan. Ing Mac (tanpa CopyPaste) mung ana siji clipboard. Nalika sampeyan nggawe salinan liyane, clipboard bakal ilang ing salawas-lawase. Sampeyan kudu ngelingi apa sing diketik lan ketik maneh. Kejabi dadi sampah wektu sing mboseni, kegagalan clipboard uga mumetake. 

CopyPaste nambah infrastruktur clipboard. CopyPaste utamané apik kanggo panulis lan sapa sing dudu panulis?

Kayadene minangka manungsa, sampeyan mung bisa ngelingi siji-sijine lan nalika sampeyan mikir yen memori sadurunge wis ilang. Viva la Evolution! CopyPaste menehi kekuwatan memori clipboard lan ngilangi kegagalan clipboard biasa sing terus dilalekake.

Klip 0

⌘ c, ⌘ v, ⌃ ø

Pilih sawetara teks ing manual lan salin. Saiki bukak Menu CopyPaste lan deleng. Teks sing disalin bakal ana ing sisih kiwa 0 kaya ing gambar ing ngisor iki.
clip 0 ing aplikasi copypaste kanggo mac

Kita nyebut lokasi salinan paling anyar iki, 'Klip 0' (nol). Iku clipboard sistem biasa. Isine info paling anyar (teks, gambar, PDF, spreadsheet, lsp) kaya biasane. CopyPaste ndadekake clipboard sistem katon lan bisa diowahi. Saiki, gawe sawetara salinan lan priksa menu iki kanggo entuk pengalaman lan pangerten liyane.

Sejarah Klip

⌃ h mbukak & nutup

copypaste tumpukan klipKabeh salinan sing wis digawe saiki ana ing Riwayat Klip. CopyPaste nyimpen timeline utawa database salinan lan potongan sing diarani klip. Kabeh bebarengan padha Sajarah Clip. Gambar ing ngisor iki nuduhake carane saben salinan anyar digawe ditambahake ing clip 0 push tumpukan salinan sadurungé mudhun menyang slot sabanjuré. Ing gambar ing ngisor iki klip 0 paling anyar lan klip 7 paling tuwa. Teks sing disalin digawe kanggo mbantu sampeyan ngrampungake proses kasebut.

Filter/Golek Klip

nyaring klip ing copypaste

Cara Nyaring

Bukak Riwayat Klip (Kontrol h). Sawise menu mbukak, wiwiti ngetik istilah sing digoleki. Ing gambar ndhuwur aku ngetik 'klip' ​​lan nyaring klip sing katon ing gambar sadurunge mung nuduhake garis kanthi tembung 'klip'. Tutup Riwayat Klip (Kontrol h). Saiki sampeyan nyoba.

⌫ teks ing saringan
  • Backspace – kanggo mbusak kabeh karakter saka kolom telusuran

Nyaring kedadeyan ing wektu nyata. Kanthi saben huruf sing diketik, nyaring klip kanthi cepet. Yen apa sing diketik ditemokake ing endi wae ing klip bakal terus katon. Kanggo nggawe kabeh klip katon maneh tunyuk tombol 'mbusak' utawa klik ing lambang CopyPaste ing menubar. 

Cara Nyalin

Klip Tambah

Tambah teks nganggo hotkey Command-Option-C – nguripake pilihan iki ing prefs:general:prefs, rincian ing link iki. Append ngijini sampeyan kanggo concatenate teks kanggo apa wae sing wis ana ing clip 0. Sampeyan bisa nambah teks kaping pirang-pirang sing pengin clip 0. Nalika sampeyan nggunakake append iku ora nggawe pangertèn kanggo nuduhake pratinjau ing menu. Kita nuduhake append makarya lan carane akeh appends sing digawe. Append pisanan ing menu bakal nuduhake iki ing menu:
**(1x) Klip sing ditambahake **
Lampiran kapindho bakal nuduhake:
**(2x) Klip sing ditambahake **
Gunakake hotkey biasa, terus tombol shift lan terus kursor liwat klip. kanggo pratayang gedhe.

Cara Tempel

Tutul Kanggo Tempel

kepriye? Bukak menu, tutul klip ing menu lan bakal nempel ing ngendi wae kursor diselehake pungkasan. Utawa gunakake tombol panah mudhun kanggo mudhun liwat klip ing menu banjur tutul tombol bali kanggo nempel klip sing dipilih. Loro-lorone prasaja. Coba sawetara kaping loro cara kanggo ndeleng apa sing paling disenengi.

Kanthi CopyPaste sampeyan bisa nempel item pungkasan sing disalin kaya biasane lan uga nempel salinan sing bisa dideleng ing menu 'riwayat klip' ​​iki. Kanggo nempel dhisik, selehake kursor ing kolom utawa dokumen apa wae sing pengin klip katon. Banjur bukak menu CopyPaste, klik siji ing klip apa wae kanggo nempel. Ayo ngomong sampeyan nyalin 10 alamat email ing menu CopyPaste, saiki mung siji klik ing sing pengin sampeyan paste, siji-sijine. Coba kaping pindho. Handy!

Tempel dening Nomer Klip

⌃ 4 lsp ing Sejarah

kepriye? Kanggo klip ing Sejarah Klip. Tahan tombol kontrol banjur ketik nomer klip, contone kontrol 6

Contone, sampeyan pengin nempel klip 1 ing ngisor iki. Pisanan, lebokake kursor ing dokumen sing pengin ditempelake banjur tahan tombol kontrol banjur tutul 1.

Cukup kontrol tombol lan nomer klip. Prasaja, praktis lan unik!

CopyPaste for Mac Manual Page 14 bantuan copypaste

⌃ 4.3 etc. ing Clip Sets

Saben Clip Set duwe nomer kaya 2 sing bisa dideleng ing menu ing ngisor iki. Ing gambar saben Clip Set duwe nomer, tansah 1 kanggo Favorit, 2 kanggo Poems, 3 kanggo Riset, etc… Saiki Clip Set windows kabeh njaluk werna dhewe. 2 Geguritan sing dipilih lan abang/jambon padhang minangka kumpulan klip geguritan. Ing sisih tengen sampeyan ndeleng 2.0, 2.1, 2.2 etc… Nomer pisanan clip set lan kaloro klip ing clip set. Dadi, kanggo nempel kontrol 2.3 kanggo nempel geguritan Ozymandias. Utawa kontrol 2.0 yen luwih seneng Poe saka Shelley

CopyPaste for Mac Manual Page 15 bantuan copypaste

Tempel Urutan

⌃ 1-4 lsp.

Hotkey - tahan tombol kontrol lan ketik 1-4 kanggo nempel 4 klip kasebut.

Njupuk langkah iki luwih. Wektu iki tahan kontrol lan ketik 1-4 banjur culake tombol kontrol lan sampeyan bakal weruh lan krungu (yen swara kasebut diuripake ing prefs) klip 1 nganti 4 ditempelake bebarengan lan bebarengan. Ngageti Handy? Sejatine prestasi kasebut ora bisa ditindakake kanthi clipboard biasa.

Pratinjau Klip

Pratinjau klip kapan wae. Pratinjau nampilake visual grafis, teks, kaca web url, lsp.

⇧ terus
  • Tahan tombol shift lan tahan kursor ing klip ing menu CopyPaste.

Coba. Klik ing lambang CopyPaste ing menubar. Banjur terus tombol shift lan minangka kursor sampeyan liwat klip bakal ngayun metu karo pratinjau (ndeleng gambar ing ngisor) teks, gambar, link, etc. Ing kasus iki nyekeli kursor liwat gambar cilik saka Rover ketekunan nuduhake pratinjau gedhe saka gambarLink bakal nuduhake pratinjau kaca web. Klip kanthi teks bakal nuduhake jumlah teks sing akeh. Pratinjau minangka cara cepet kanggo ndeleng apa sing ana ing klip. Ing ngisor tombol shift ditahan mudhun minangka kursor liwat klip karo gambar kang banjur nuduhake pratinjau.

tombol shift kanggo pratinjau klip ing copypaste

Kata: Tombol shift kudu dicekel sadurunge kursor sampeyan ngliwati klip sing pengin dipratinjau. Sing luwih gedhe file, luwih suwe kanggo nampilake pratinjau.

  • Tahan Shift banjur tutul klip sing ngemot url/link kanggo mbukak link kasebut ing browser gawan.

Golek Emoji

⌃ e
  • Tahan tombol kontrol banjur tutul e kanggo mbukak palet emoji (katon ing ngisor iki).

    palet emoji copypaste

Kanthi menu klip ditutup terus kontrol banjur tutul e kanggo mbukak palet emoji. Ketik tembung 'tangan' sing bakal nampilake palet kaya ing ngisor iki.

Tutul emoji sing dikarepake lan bakal dilebokake emoji kasebut menyang klip 0 (utawa bakal nempel langsung menyang lokasi kursor gumantung saka setelan pref) sing banjur bisa gampang ditempelake ing aplikasi apa wae yen wis siyap digunakake.

 

Grab/OCR

kepriye? Ing menu CopyPaste pisanan pilih menu 'Clip 0 Actions' banjur menu 'Grab/OCR'. Hotkey ditahan kontrol kanggo nampilake kursor salib kanggo nggambar ing wilayah sing bakal dipindai.

CopyPaste for Mac Manual Page 16 bantuan copypaste

Alat 'Grab/OCR' ngidini sampeyan ngobahake tongkat endi wae ing layar kanggo nylametake sampeyan ora kudu ngetik teks. Sing ditindakake yaiku teks Optical Character Recognition (OCR) ing gambar utawa teks sing bisa diowahi. Iku migunani amarga nyimpen sampeyan saka kudu ngetik teks. Contone meme yaiku grafis sing asring ngemot kutipan utawa teks. Grab/OCR ngidini sampeyan mindhah saka gambar menyang teks sing banjur bisa digunakake kanggo nggoleki yen bener, nerjemahake saka basa asli utawa gunakake kanggo nggawe meme sing luwih apik.

Kanggo nggunakake, pilih 'Grab OCR Text' saka menu CopyPaste Actions (ndhuwur). Utawa tahan kontrol o (kanggo ocr). Kursor bakal ngganti lambang crosshair (katon ing ngisor). Seret salib ing gambar utawa kombinasi windows sing nduweni teks kanggo dijupuk lan input kabeh teks ing gambar, kaca (s) utawa situs web. Ikon crosshair katon kaya iki:

 Ikon crosshair kanggo nindakake OCR nggunakake CopyPaste

Suwene suwene kanggo ngetik tembung ing gambar ing ndhuwur? Coba saiki nganggo alat Grab/OCR. Pisanan, pilih item menu Grab/OCR banjur seret kursor bullseyeCopyPaste for Mac Manual Page 17 bantuan copypasteliwat gambar. Teks bakal OCR'd lan mbukak munggah ing Clip 0 ing Clipboard Manager kanggo editing. Tempel nganggo printah v. Coba ing ngendi wae ana teks sing kudu diketik, kayata saka gambar, gambar lan ing situs web. Tes lan deleng carane cepet katon lan akurat OCR. Saiki lakoni tarian edan amarga sampeyan ora perlu ngetik kabeh, ana akeh teks sing bisa sampeyan OCR kapan wae kanthi gratis lan ora ana sing bisa ngalangi.

Manajer Klip

terus ⌥ tunyuk klip

Clip Manager ngidini sampeyan ngowahi, nampilake, ngowahi lan ngatur klip sampeyan. Iki menehi tingkat kekuwatan & organisasi anyar sing ngluwihi papan klip tunggal sing sederhana.

Kaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan bisa nggawe Manajer Klip anyar kanthi milih item menu 'Tambah/Sunting' ndeleng ing gambar ing ngisor iki. Saben Clip Manager entuk nomer anyar. Biasane sampeyan mung nggawe siji kanggo nggawe utawa ngowahi Clip Sets utawa Clips. Nanging sampeyan bisa mbukak 2 Manajer Klip lan seret klip menyang set klip liyane. 

CopyPaste for Mac Manual Page 18 bantuan copypaste

Clip Manager bakal katon ing layar lan bakal katon kaya iki.

Hotkeys

  • Kanggo mbukak jendhela Clip Manager saka Menu CP. Tahan tombol pilihan banjur tutul klip ing menu CopyPaste.
  • Ing clip manager clip nyetel kolom, kontrol siji klik bisa nampilake gulung mudhun menu karo item menu kanggo nggawe lan mbusak klip.
  • Ing Clip Manager clip set kolom, kontrol siji klik bisa nampilake gulung mudhun menu karo item menu kanggo nggawe clip set anyar lan mbusak clip ana set.

Kolom pisanan ngemot Set Klip. Item paling dhuwur yaiku Sejarah. Iku Set Clip saka sajarah kabeh salinan. Riwayat Klip ganti wektu nalika sampeyan nyalin item anyar. Set Clip standar yaiku Riwayat sing digawe nalika sampeyan nyalin sawetara teks.

Sejarah Klip dinamis kabeh set liyane statis. Sampeyan bisa nambah barang menyang Set Clip normal lan tetep disimpen nganti sampeyan mbusak. Kanggo miwiti nggawe Set Clip jenenge 'Favorit'. Iku apik amarga ing kene sampeyan bisa miwiti nyimpen klip sing pengin disimpen. Uga kaya ana hotkey standar kanggo mbukak Clip History (kontrol h) ana hotkey standar kanggo mbukak 'Favorit' (sampeyan guessed, kontrol f).

Kemungkinan liyane yaiku Clip Sets kanggo Screenshots, Kutipan, Ulasan, Teks Boilerplate (asring digunakake balesan kanggo wong), Gambar Favorit, Ikon, Info Buku, Info Buku Swara, Riset, Referensi, Link, lsp. Sembarang jenis database item sing dikarepake. kanggo nyimpen lan nggabungake karo nyalin lan nempel ing Mac. Banjur mung seret & selehake klip nggunakake Clip Manager saka siji Clip Set liyane.

P: Apa gunane Clip Manager?
A: Iku menehi jendhela sampeyan bisa ninggalake mbukak onscreen sing ngijini sampeyan kanggo ngowahi klip sembarang ing sembarang clip set. Clip Manager bisa digunakake kanggo njaga set klip klip mbukak sing sampeyan gunakake kanggo menehi jawaban kanggo pitakonan online. Kanggo sing klik panah ing ngisor supaya mung kolom klip tetep katon. Banjur, yen sampeyan butuh, seret klip / jawaban sing sampeyan butuhake menyang browser, prosesor tembung, surat, editor teks utawa aplikasi apa wae sing sampeyan bisa nanggapi kanthi cepet nganggo teks boilerplate. Pangatur klip minangka papan liya sing bisa digunakake kanggo tumindak / ngganti klip. Kontrol klik ing klip (ing kolom tengah) kanggo nindakake tumindak ing isi.

P: Kepiye carane mindhah klip saka Riwayat Klip menyang Set Klip anyar?
A: Ing Clip Manager, pilih Riwayat Klip ing kolom paling kiwa. Ing kolom tengah sampeyan bakal weruh kabeh klip. Klik terus lan seret klip menyang Clip Set anyar ing kolom kiwa. Sampeyan malah bisa mbukak 2 Clip Managers lan seret saka siji menyang liyane. Coba loro cara kanggo ndeleng cara kerjane kanggo sampeyan.

Klip Tindakan

Ana 3 cara kanggo nggunakake 'Tindakan' ing klip kanggo ngowahi isi.

  1. Tumindak mung ing klip 0. Tutul Menu 'Klip 0 Tindakan' (tangkapan layar ing ngisor iki) kanggo nuduhake menu tumindak lan saka iku pilih tumindak kanggo tumindak isi ing klip 0.
  2. Kanggo tumindak ing klip apa wae ing menu CopyPaste. Tahan kontrol, tutul kanggo milih klip apa wae ing set klip, menu gulung mudhun katon, pilih tumindak kanggo tumindak ing klip kasebut.
  3. Ing Pangatur Klip kanggo nggunakake tumindak ing klip, tahan tombol kontrol mudhun banjur tutul klip (kolom tengah) kanggo nuduhake lan milih tumindak kanggo tumindak ing klip kasebut. Asil pindhah menyang klip 0 kaya biasane.

Asil ing clip 0 bisa paste karo printah v minangka biasanipun.

1. Clip 0 Menu Tindakan

Tutul 'Klip 0 Tindakan' (deleng ing ngisor iki), pilih tumindak banjur lebokake, asile mesthi dilebokake ing klip 0.

CopyPaste for Mac Manual Page 19 bantuan copypaste

  • Klip 0 Tindakan bisa digunakake kapan wae. Kanggo nyoba, nyalin ukara dhisik. Banjur pilih, 'Klip 0 Tindakan', saka menu CopyPaste. Pilih Tindakan ing menu kaya, 'UPERCASE'. Saiki katon lan sampeyan bakal weruh Clip 0 saiki uppercase lan ukara asli disalin otomatis dipindhah saka clip 0 kanggo clip 1. Aja printah v kanggo paste ukara uppercase ngendi kursor. Coba sawetara tumindak liyane kanggo ndeleng cara kerjane, eksperimen, supaya bisa digunakake.

2. Tahan ⌃ tunyuk klip utawa
klik tengen ing klip

Cara liya kanggo nggunakake Tindakan Klip sing bisa digunakake ing klip apa wae ing set klip apa wae, ora mung ing Klip 0.

CopyPaste for Mac Manual Page 20 bantuan copypaste

Hotkey:

  • Tahan tombol Kontrol lan tahan kursor ing klip ing CopyPaste 
    CopyPaste for Mac Manual Page 21 bantuan copypaste
    Menu Tindakan CopyPaste
    menu kanggo nyorot lan sampeyan bakal weruh menu ing ndhuwur. Pindhah kursor liwat klip liyane kanggo ndeleng menu. Pilih tumindak apa wae ing menu supaya tumindak kasebut tumindak ing klip kasebut lan lebokake klip sing diowahi ing klip 0.

Carane? Terus tombol kontrol lan banjur mindhah kursor liwat klip kanggo ndeleng menu 'Tindakan' katon kaya ing ndhuwur. Tutul tumindak kaya 'UPERCASE' lan klip kasebut nganggo huruf gedhe lan asil kasebut disalin menyang klip 0 sing banjur bisa ditempelake.

Clip Actions ngowahi data ing klip kanthi macem-macem (ndeleng gambar ing ngisor iki) kanthi cara sing migunani.

Mangkene menu tumindak klip sing saiki kasedhiya kanggo klip teks.

Minangka penting minangka clipboard asli, CopyPaste ndadekake 10x utawa 1000x luwih kuat. A Sajarah klip luar biasa Handy. Tindakan Klip tumindak ing klip, ngirit wektu. CopyPaste minangka hub kanggo konten. Aja kalah lan kudu ngetik ulang salinan maneh.

Tumindak nambah produktivitas kanthi ngidini sampeyan langsung ngowahi klip kanthi macem-macem cara. Biyen nalika kita nambahake iki menyang CopyPaste, Tindakan (banjur diarani Alat) diwiwiti kanthi nindakake UPPERCASE lan huruf cilik.

CopyPaste for Mac Manual Page 22 bantuan copypaste

FUN FACT: Istilah "huruf gedhe" lan "huruf cilik" asale saka cara toko cetak diatur atusan taun kepungkur. Potongan individu saka jinis logam disimpen ing kothak sing diarani kasus. Huruf cilik, sing paling kerep digunakake, disimpen ing huruf cilik sing luwih gampang digayuh.

Dhaftar Tindakan

TEXT

    • HURUF HURUF
    • cilik
    • Tembung Kasus
    • Kasus ukara
    • Extract alamat email
    • Ekstrak URL
    • Shorten URL +
    • Jumlah tembung lan frekuensi
    • Lebokake Tanggal & Wektu
    • Terjemahake…
    • Urut dhaptar teks
    • Resik lan Unwrap Teks

IMAGES

    • Ganti Ukuran Gambar (200×200)

GENERAL

    • Bukak Kanthi…
    • Share Kanggo…
    • Pindhah Klip menyang…
    • Simpen menyang iCloud
    • Busak

Translation

Cukup kontrol klik teks sing dipilih kanggo nuduhake menu pilih 'Translate'. Ing dialog sing katon pilih basa banjur 'Ganti' teks ing klip utawa 'Salin' kanggo sijine terjemahan menyang clip 0 lan ninggalake klip saiki padha. Iki thanks kanggo Terjemahan Apple sing saiki nerjemahake menyang 12 basa lan gampang digunakake ing CopyPaste. Ana uga tumindak sing bisa digunakake kanggo nerjemahake item ing klip kanggo basa liyane.

TriggerClip

Tutorial screencast iki ing youtube.com menehi ringkesan cepet. Gunakake TriggerClip kanggo ngetik sawetara karakter enggal nempel baris teks, kaca teks, gambar, spreadsheet, gambar, URL / link, PDF, file, etc., apa wae sing ana ing klip. Saben uwong duwe item sing diketik bola-bali kanggo taun lan taun. Kaya jeneng, alamat, email, pungkasan pesen, deskripsi produk, lsp. Teks boilerplate kudu otomatis. Kita dudu wong guwa. Ngetik butuh wektu lan wektune dibebasake. TriggerClip uga nylametake sampeyan saka terus-terusan nemokake foto, file, dokumen, spreadsheet, lan sapiturute sing padha, sing uga bisa langsung dibukak.

Contone ing clip set judul, Info pribadi, Aku iki pemicu, jj, kang langsung ngetik 'Julian' lan uga, jm, kang diganti karo 'Julian Miller'. Penting kanggo elinga yen pemicu minangka kombinasi huruf sing ora biasane diketik, mula, jj lan jm, cocog karo tagihan kasebut amarga ora bisa diketik biasane. Mangga nyoba metu. Gawe set klip kanggo Info Pribadi lan tambahake sawetara klip.

Gunakake TriggerClip kapan wae sampeyan kudu ngetik alamat sampeyan, sampeyan bisa ngetik, contone nggunakake, mya, sing minangka singkatan sing ora bisa dilalekake (mneumonic) kanggo, kula aalamate. Ngetik, mya lan spasi, nyebabake karakter kasebut diganti karo alamat sampeyan. Contone, Presiden Biden banjur bisa ngetik, mya lan spasi, supaya karakter kasebut diganti karo, 'Presiden Biden, The White House, 1600 Pennsylvania Ave, Washington, DC 20500'. Ngetik 4 karakter bakal ngirit sampeyan ngetik 79 karakter nanging bisa uga ana klip sing ngemot, kaca teks utawa gambar utawa apa wae.

'mya' ing conto ing ndhuwur yaiku sing diarani pemicu. Nalika diketik nyebabake klip sing digandhengake, ditempelake. Klip kasebut bisa dadi teks, gambar, spreadsheet, url, swara, file, pdf utawa apa wae sing kudu digunakake saben wektu. TriggerClip utamane kanggo nambah produktivitas nanging uga nyenengake.

'Vaðlaheiðarvegavinnuverkfærageymsluskúraútidyralyklakippuhringur', iku tembung paling dawa ing basa Islandia. Sampeyan bisa nyimpen akeh ngetik nggunakake TriggerClip kanggo ngetik. Ing Hawaii ana iwak sing misuwur lan ayu sing diarani humuhumunukunukuapua, sing minangka conto liyane nalika ngetik mung 'humu' bakal ngirit akeh ngetik. Dadi akeh jeneng dawa bisa diketik luwih cepet karo TriggerClip. 

TriggerClip QuickStart

Fitur CopyPaste TriggerClip

TriggerClip – dipateni kanthi gawan. Yen sampeyan siyap nyoba, deleng bagean TriggerClip ing gambar ing ndhuwur lan atur prefs sampeyan padha. Setelan sing katon ing ndhuwur dumunung ing kene Preferensi CopyPaste:Umum:Klip,. Priksa kothak TriggerClip kanggo nguripake. Yen sampeyan pengin mateni, busak centhang ing kene (ing ndhuwur) lan bakal ilang saka Manajer Klip.

Spasi sawise klip – sawise masang klip nambah spasi. Iki nyetel pref sacara universal, dadi, nalika set klip lan set klip ditambahake, setelan kasebut bakal dadi setelan gawan.

Plain/Format - ngidini sampeyan milih arep nempel klip kanthi format utawa kosong. Iki nyetel pref sacara universal, dadi, nalika set klip lan set klip ditambahake, setelan kasebut bakal dadi setelan gawan.

muni - ngidini sampeyan milih swara utawa ora ana. Iki nyetel pref sacara universal, dadi, nalika set klip lan set klip ditambahake, setelan kasebut bakal dadi setelan gawan.

volume - nyetel volume kanggo saben TriggerClip. Iki nyetel pref sacara universal, dadi, nalika set klip lan set klip ditambahake, setelan kasebut bakal dadi setelan gawan.

CopyPaste TriggerClip Clip ManagerMangkene sampeyan bakal weruh ing Clip Manager nalika sampeyan nguripake TriggerClip (ing ndhuwur). Yen TriggerClip mati, panel ing sisih ndhuwur, sisih tengen panel (ing ndhuwur) ora bakal katon.

kothak centhang TriggerClip – ing ngisor iki carane sampeyan nguripake TriggerClip kanggo klip iki.

Pemicu - iku unik 2 utawa luwih huruf sing, nalika diketik, evoke klip.
PENTING: pemicu kudu ora bisa dilalekake supaya sampeyan ngelingi karakter sing diketik kanggo klip kasebut. Pemicu uga kudu dadi set unik saka huruf / tanda baca / simbol. Unik penting amarga sampeyan ora pengin ngetik pemicu kanthi ora sengaja lan ujug-ujug pop klip menyang apa sing sampeyan lakoni. Dadi, contone 'lan' bakal dadi pemicu sing ala amarga nalika sampeyan lagi ngetik biasa saben sampeyan ngetik 'lan' sampeyan bisa entuk gambar utawa dokumen 2 kaca sing ditempelake ing titik kasebut. Kanggo mbantu nggawe pemicu ora bisa dilalekake lan unik kanggo URL/link, aku miwiti nganggo ';' amarga gampang ngetik. Aku banjur miwiti saben pemicu url karo titik koma kaya iki, ';p' kang evokes, 'https://plumamazing.com'. Sing nyimpen kula saka ngetik sing kabeh wektu.

Spasi sawise klip – kene kontrol mung klip iki.

Plain utawa Formatted - kontrol carane, mung klip iki, output, kosong utawa format.

Summary

  1. CopyPaste ngelingi kabeh salinan lan potongan.
  2. Kanthi menu mbukak sampeyan bisa ngetik istilah telusuran kanggo nyaring / nuduhake kabeh klip sing isine cocog. 
  3. Tempel apa wae kanthi nyelehake kursor ing kolom banjur tutul klip ing menu CopyPaste. Utawa gunakake tombol panah kanggo mudhun utawa munggah menu sing nyorot siji klip banjur pencet tombol bali kanggo nempel klip kasebut.
  4. Tahan tombol kontrol lan ketik nomer klip sing arep ditempelake ing menu CopyPaste 'Sejarah'. Kanggo klip ing set klip ketik nomer set klip lan '.' banjur nomer klip. Contone, kanggo ngetik klip 7 ing 'Favorit', selehake kursor ing ngendi sampeyan pengin tempel kelakon, terus tombol kontrol lan ketik 1.7.
  5. Kanggo nempel klompok klip terus kontrol 0-3 utawa nomer klip wiwitan lan pungkasan sing pengin ditempelake.
  6. Ana 2 cara kanggo ngowahi klip kanthi tumindak. 1) Tutul menu 'Klip 0 Tindakan' lan saka menu hirarkis pilih lan tumindak kanggo ngowahi isi 'Klip 0'. 2) Tahan kontrol, bukak menu CopyPaste, tahan kursor ing klip banjur saka menu 'Tindakan' pilih tumindak kanggo nyelehake konten klip sing diowahi ing 'Klip 0'. Banjur paste nganggo printah v. 
  7. TriggerClip minangka fitur sing ngidini sampeyan duwe mnemonic kanggo langsung ngetik klip apa wae, langsung menyang lapangan utawa dokumen.

Preferensi CopyPaste yaiku ing ngendi kabeh setelan dumunung.

"Apa wae sing kedadeyan ing CopyPaste tetep ana ing CopyPaste"

Menu

CopyPasteCopyPaste for Mac Manual Page 23 bantuan copypaste

Iki Menu CopyPaste.

Preferensi - item menu iki mbukak jendhela preferensi, panggonan kanggo ngontrol setelan.

  • Bantuan Online… – pindhah menyang manual iki
  • Priksa Update… - ngidini mriksa versi sing luwih anyar. Disaranake tansah nggunakake versi paling anyar saka CopyPaste.
  • Kirim Komentar… - nggawa sampeyan menyang formulir kontak sing bisa menehi saran lan menehi kabar yen sampeyan ngalami masalah. Kesalahan ejaan / tata basa ing manual lan cara sampeyan mikir bisa nggawe apa wae / kabeh mo'beta uga migunani banget. Rincian lan gambar bantuan.
  • Status iCloud – Handy yen sampeyan duwe masalah sambungan karo iCloud, presents status ing layanan iCloud Apple, apa munggah utawa mudhun.
    Tuku / Lisensi - nuduhake carane mbayar app lan nginstal lisensi.
    _________
  • Teks Grab/OCR - pilih alat sing praktis iki, bakal ngganti kursor dadi crosshair. Banjur, kaya sampeyan njupuk gambar, seret teks ing endi wae ing monitor sampeyan. Teks kasebut bisa ana ing gambar, situs web, kuitansi, pdf, dokumen, apa wae, lan bakal Waca Karakter Optik (OCR) teks kasebut lan push menyang clip 0 lan mbukak editor klip supaya sampeyan bisa ndeleng teks kasebut. Iki nyimpen kudu ngetik teks.
    _________
  • Emoji – sampeyan bisa mbukak palet emoji saka kene nanging…luwih gampang nggunakake printah kanggo mbukak CopyPaste Menu (standar kontrol spacebar) banjur mung miwiti ngetik jeneng emoji sing sampeyan goleki, kaya 'tangan' utawa 'wit', lsp. Iku uga ngidini sampeyan nemokake werna kulit sing pengin digunakake kanthi ngetik tone1 = kulit entheng kanggo tone5 = kulit peteng. Dadi ketik 'waving hand tone4' kanggo nuduhake/milih tangan waving ing nada medium-peteng.
    _________
  • Manajer Klip - minangka cara anyar kanggo ngatur, nampilake, ngowahi lan ngowahi klip sampeyan. Gawe Klip Klip anyar lan tambah Klip anyar menyang Klip Klip. Sampeyan bisa mbukak pirang-pirang jendhela Clip Manager kanggo ndeleng Clip Sets bebarengan, seret & selehake antarane windows lan ngalih antarane Clip Sets.

Sejarah Klip

Ing Menu CopyPaste yaiku 'Riwayat Klip', minangka riwayat kabeh salinan, potongan lan tempel sing ditampilake ing tumpukan / timeline. Ing sisih ndhuwur tumpukan / timeline salinan paling anyar, clipboard utama (apa sing sampeyan nyalin lan nempel saka) kadhangkala disebut clipboard sistem, kita nelpon Clip 0. Sabanjure ing tumpukan iki clip 1 banjur klip 2, 3, 4, lsp.

Nalika sampeyan nyalin sing dadi menyang clip 0. Nalika sampeyan nyalin soko anyar iku ditempelake ing clip 0 meksa nindakake perkara lawas menyang clip 1. Nalika sampeyan nyalin terus pop salinan Newest menyang clip 0 meksa nindakake perkara liyane mudhun ing tumpukan klip. Kabeh minangka klip sing dieling-eling, nggawe riwayat kabeh salinan sampeyan.

Klip Favorit

Cukup 'Favorit' kanggo cendhak. Ing kene sampeyan bisa nyimpen klip saka 'Riwayat Klip' sing luwih penting lan sampeyan pengin tetep nganggo maneh. Klip iki ora obah saka wektu, tetep ing sak panggonan. Sampeyan bisa gumantung yen sampeyan tuku utawa langganan setelan CopyPaste, klip lan favorit disimpen ing salawas-lawase. Yen sampeyan durung tuku utawa langganan banjur nyimpen bakal ilang nalika app diwiwiti maneh.

Set Klip

Set Klip minangka koleksi klip. Iku kaya database file flat mini. Utama Clip Set punika Klip Riwayat. Iki minangka koleksi klip sementara nalika kabeh Set Klip liyane ngemot klip sing permanen nganti sampeyan mutusake kanggo mbusak. Saka Sajarah Klip sampeyan bisa mindhah klip sing pengin disimpen lan digunakake maneh ing mangsa ngarep menyang Klip Favorit sing permanen lan tetep ana sajrone sampeyan butuh.

Sampeyan bisa nggawe Clip Sets dhewe. Contone, sampeyan bisa nggawe set klip kuotasi sing misuwur sing diarani 'Kutipan Terkenal'. Kanggo nindakake iku, ing Menu CP, mung pilih item menu 'Clip Sets' banjur 'Anyar'. 

CopyPaste bisa nggawe set klip

Iki bakal mbukak jendhela 'Clip Manager' sing katon kaya iki:
Jendhela Clip Manager ing CopyPaste

Ing wilayah nav kiwa ngisor ana + Set Klip -. Pilih + kanggo nggawe Set Klip anyar. Priksa manawa jeneng kasebut minangka deskriptif.

Seret kuotasi saka salinan sing digawe ing Riwayat Klip utawa seret saka Apple Mail utawa Safari utawa app liyane. CopyPaste Clip Sets kaya database cilik kanggo apa wae sing pengin disimpen, tetep praktis, deleng lan gunakake maneh.

Klip Tindakan

CopyPaste for Mac Manual Page 21 bantuan copypaste
Menu Tindakan CopyPaste

Menu iki nduweni item menu sing yen dipilih bisa tumindak ing klip utawa klip. Contone, yen saka klip sampeyan milih 'UPERCASE' klip kasebut bakal diowahi dadi huruf gedhe lan dilebokake menyang klip 0. Klip asli ora diganti. Item menu tumindak 'huruf cilik' ing ndhuwur bakal ngowahi klip dadi huruf cilik.

Nganggo Klip Tindakan ing klip ing Clip Manager terus tombol kontrol lan klik ing klip kanggo ndeleng menu gulung mudhun kabeh Tindakan. Nalika klip ditindakake, asil kasebut bakal ana ing klip 0 lan nyurung kabeh klip liyane mandheg. Coba. Ngontrol klik klip lan ing menu gulung mudhun pilih 'huruf cilik' banjur deleng klip 0 kanggo ndeleng lan/utawa nempel teks sing saiki nganggo huruf cilik.

Ing sisih ndhuwur judhul 'Umum' ana tumindak sing bisa tumindak ing klip apa wae, yaiku teks utawa gambar utawa jinis obyek liyane.

  • Buka karo... - nuduhake kabeh aplikasi sing bisa mbukak isi klip sing dipilih
  • Share Kanggo… - menehi macem-macem cara kanggo nuduhake klip sampeyan
  • Nyalin menyang Favorit - mindhah klip saka Sejarah menyang Favorit.
  • Tempel minangka Plain Text - mbusak kabeh format lan nempel klip kasebut. Iki uga bisa rampung dening hotkey lan prefs.

Kita nggawe tumindak kasebut supaya praktis lan nindakake perkara sing migunani. Muga-muga sampeyan bakal melu mikir babagan tumindak anyar sing bisa migunani kanggo kabeh wong.

Umume tumindak cukup jelas. Kene sawetara panjelasan kanggo sawetara sing ora pati jelas.

  • Extract Alamat Email - iki njupuk kabeh alamat email ing klip lan sijine kabeh dhaptar menyang klip 0.
  • Ekstrak URL – njupuk kabeh URL ing klip ora ketompo carane gedhe iku lan sijine kabeh dhaftar menyang clip 0.
  • Shorten URL - nggawe URL sing mboseni, ora bisa dieling-eling lan angel diketik dadi URL sing kompak sing gampang diketik lan muncul ing klip 0
  • Jumlah Tembung & Frekuensi - nggawe laporan saben tembung ing klip sing dipilih lan kaping pirang-pirang ditampilake bebarengan karo jumlah tembung, tembung unik, ukara total lan huruf total.
  • Tanggal & Wektu - iki sijine tanggal & wektu saiki ing format dawa menyang klip 0
  • Urut Teks miturut Baris - njupuk klip teks ngurutake kabeh baris miturut abjad.

Gawe

Siji item pungkasan sing penting banget yaiku Preferensi. Padha ditemokaké ing menu kene. Luwih lengkap babagan prefs bisa sinau ing ngisor iki.

CopyPaste for Mac Manual Page 23 bantuan copypastePreferensi kanggo CopyPaste ngidini ngatur kanggo nggunakake. Ing kene sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni setelan, nambah fitur, ngreset app, gawe serep app lan ketik info lisensi ing area registrasi.

sistem

Disaranake setelan kasebut.

sistem copypaste prefs

Ing kene sampeyan bisa nyetel sawetara item lan mriksa siji.

  • Bukak CopyPaste nalika mlebu - miwiti app kanthi otomatis nalika wiwitan.
  • Priksa nganyari sapisan seminggu - nindakake kanthi otomatis. Utawa nyetel interval beda. 
  • Tampilake lambang lan menu CopyPaste ing Dock - nduweni lambang lan menu sing bisa diakses saka dermaga. Ing kene sampeyan bisa ndeleng lan miwiti saka ngisor menu CopyPaste History diwiwiti karo klip paling tuwa. Saliyane menu CopyPaste ing dock kabeh opsi biasanipun kasedhiya sing kabeh item dock duwe.
CopyPaste for Mac Manual Page 26 bantuan copypaste
  • Priksa Nganyari Saiki - yen nutul ngidini sampeyan ngerti yen ana versi anyar.

Umum

clips

CopyPaste for Mac Manual Page 27 bantuan copypaste

    1. Simpen klip nalika mandheg - Yen wis dicenthang, banjur kabeh klip lan setelan disimpen liwat restart gratis kanggo 30 dina pisanan. Sawise 30 dina, sampeyan bisa terus nggunakake aplikasi kasebut kanthi gratis nanging ora bakal nyimpen klip nganti sampeyan tuku lan menehi lisensi aplikasi kasebut. 
    2. Mbusak klip duplikat – yen sampeyan nyalin lan item kaping pindho mung Sisa paling anyar.
    3. Bukak menu ing lokasi kursor – nggunakake hotkey kanggo nelpon munggah menu CopyPaste ngendi kursor sampeyan ora munggah ing garis menu. Cobanen. Ngganti pref lan mbukak menu, kontrol h lan nutup menu, kontrol h. Banjur ngganti pref bali.
    4. Tansah nempel teks biasa – sawetara wong nguripake iki kanggo mung nempel teks kosong. Tegese ora ana format lan ora ana gambar.
    5. Ngurangi jinis data -pilihan kanggo nyuda set data ing clipboard tegese sawetara jinis pribadi data lan jinis umum dingerteni dibusak. Sawetara program nglebokake jinis data dhewe menyang clipboard sing mung sah anggere dokumen mbukak lan program kasebut minangka program ngarep. CopyPaste bakal nyimpen kabeh jinis data lan mulihake nalika sampeyan nempel. Jinis data pribadi sing dibalèkaké iki ora bener lan nimbulaké masalah ing program sing pisanan sijine jinis data iki menyang clipboard. Dadi pilihan kanggo mbusak jinis data iki bisa mbantu ing kasus kasebut. Iki ora ditrapake kanggo umume wong lan umume app. 
    6. Tempel teks kosong kanthi pilihan printah v – tinimbang nggunakake titik 4 ndhuwur. Iki ngidini sampeyan kanggo nempel teks kosong nalika sampeyan pengin kanthi nggunakake pilihan printah v Apple lan app liyane nggunakake printah beda kanggo iki kaya printah pilihan shift v printah kita cendhak lan makarya ing kabeh panggonan kita dites.
    7. ClipAppend (Tambah teks ing Command-Option-C) – mriksa item iki kanggo bisa ditambahake karo hotkey. Iki ngidini sampeyan kanggo concatenate (nambah) teks kanggo apa wae sing wis ana ing clip 0. Sampeyan bisa nambah teks kaping pirang-pirang sing pengin kanggo clip 0. Append pisanan bakal ditampilake ing menu. **(1x) Klip sing ditambahake **. Tambahan kapindho: **(2x) Klip ditambahake ** Link rincian liyane.
    8. Jumlah maksimal klip ing riwayat klip – standar punika 50. Sampeyan bisa nambah utawa nyuda iki minangka akeh sing pengin.
    9. iCloud - iki nguripake panggunaan iCloud ing app. Iki bakal luwih penting nalika app iOS kasedhiya.
    10. TriggerClip – dipateni kanthi gawan. Yen wis siyap kanggo nyoba metu, sampeyan bisa nguripake kene ing, preferensi CopyPaste:Umum:Klip, ngendi setelan katon ing ndhuwur dumunung. Priksa kothak TriggerClip kanggo nguripake. Yen sampeyan pengin mateni, busak centhang ing kene (ing ndhuwur) lan bakal ilang saka Manajer Klip. Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan carane nggunakake TriggerClip.

Iki (jinis obyek lan pratinjau) kabeh aktif kanthi gawan. Bisa diuripake yen umpamane sampeyan ora pengin jinis obyek mlebu ing riwayat utawa kanthi mateni pratinjau banjur jinis obyek kasebut ora bisa dipratinjau. We would like to offer more in future.

Yen sampeyan isih kepingin weruh apa fitur pungkasan lan cara kerjane, isi riwayat klip sampeyan nganggo, teks, url, csv, gambar, foto, lsp., banjur bukak centhang 'gambar' lan deleng menu. Coba mateni 'teks' lan deleng menu. Nguripake maneh. Bebas bae kanggo eksperimen.

Jinis Klip

Prefs jinis klip ing CopyPaste

Luwih becik ninggalake item kasebut kajaba sampeyan wis maca lan ngerti rincian ing ngisor iki.

Item ing kolom kiwa ndhuwur minangka 'jinis klip' ​​yen dicenthang bakal pindhah saka klip 0 ing clipboard sistem utama banjur menyang riwayat klip (klip 1, klip 2, lsp.). Yen ora dicenthang, iki, 'jinis klip' ​​ora bakal mlebu ing riwayat klip (klip 1, klip 2, lsp.).

Item pratinjau ing kolom sisih tengen (ndhuwur) tegese jinis klip kasebut bisa dipratinjau kanthi nahan tombol shift, ngeklik menu CopyPaste lan nahan kursor ing klip. Sing bakal nuduhake pratinjau teks, gambar utawa url, lan liya-liyane yen sampeyan wis dicenthang ing kolom sisih tengen ndhuwur.

Jinis Klip sing diarani jinis pasteboard Apple yaiku macem-macem jinis data sing bisa dienggo bareng.

Tampilake Jinis Klip sing dipilih ing Riwayat Klip - Jinis obyek sing dicenthang ing pref iki, nalika disalin, pindhah menyang Sejarah Klip. Yen sampeyan mbusak centhang 'Teks' banjur bakal katon ing (clipboard sistem) Klip 0 nanging ORA ing riwayat klip kaya, klip 1, klip 2, lsp.
Tèks - kabeh jinis teks, format lan kosong.
URL – senar apa wae kaya https://plumamazing.com, https://plumamazing.com, ftp://plumamazing.com
PDF – file format PDF adobe.
CSV – (c)omma (s) misahake (v)alues ​​file minangka file teks diwatesi sing nggunakake koma kanggo misahake nilai. File kasebut asring digunakake kanggo ijol-ijolan data ing antarane aplikasi sing beda-beda, kayata spreadsheet, database lan manajer kontak. 
Didhelikake - jinis klip iki lan 2 sabanjure dipateni kanggo Pangurus Sandi lan aplikasi liyane sing ndhelikake data sing dimaksudake kanggo mbatesi visibilitas sandhi,
Transient -
Digawe otomatis -
gambar - kabeh jinis gambar, jpeg, gif, tiff, png, lsp.

Busak gambar sing luwih gedhe tinimbang [x] MB ing ndhuwur klip 0 –
yen sampeyan nyalin lan nempel akeh gambar, foto, grafis sing ukurane 1, 10, 20 megabyte utawa luwih lan sampeyan ora pengin katon ing CopyPaste sampeyan bisa mriksa iki lan nuduhake yen gambar ing ndhuwur ukuran tartamtu bakal ' t disimpen ing sajarah klip lan ora bakal njupuk munggah memori ekstra.

Pratinjau - yen Pratinjau dicenthang kanggo jinis obyek kaya, 'Gambar', banjur bisa dipratinjau ing Menu CopyPaste kanthi nahan tombol shift lan mindhah kursor ing klip kasebut. 

Menu

menu pilihan copypaste

muni

swara preferensi copypaste

Ing kene sampeyan bisa mateni / ngaktifake umpan balik swara saka saben salinan, tempel utawa pirang-pirang tempel. Malah yen sampeyan sengit swara kaya 'Lewis Walch' Aku nyaranake sampeyan nyoba kanggo sawetara wektu sadurunge mateni amarga iku saran apik ing completion saka salinan utawa Cut. Uga, priksa manawa nyoba nempelake macem-macem item saka menu CopyPaste kanthi swara 'Multiple Paste' mung kanggo ngrasakake aliran daya.
Tempel Urutan Klip

images

gambar preferensi copypaste

Skrip

skrip preferensi copypaste

Emoji

pilihan copypaste emoji

Hotkeys

Hotkeys bisa dideleng ing tabel isi kanggo item sing nggunakake.

Ing kaca pilihan Hotkeys ing ngisor iki sampeyan bisa nyetel Hotkeys anyar kanggo macem-macem fungsi. Disaranake sampeyan ora yen bisa. Paling ora ing dina wiwitan app sing saiki. Yen sampeyan duwe masalah kompatibilitas karo aplikasi liyane nggunakake aplikasi kasebut, mula disaranake ngganti aplikasi kasebut dhisik. Alesane yaiku kita ora bisa prédhiksi kabeh variabel ing wektu iki. Yen sampeyan kudu banjur nerusake.

Hotkeys prefs ing copypaste kanggo Mac

Ngilangi

CopyPaste for Mac Manual Page 28 bantuan copypaste

Ngilangi ngidini sampeyan mateni panggunaan CopyPaste ing app. Iku nuduhake kabeh app ing folder aplikasi. Yen sampeyan ora pengin CopyPaste bisa digunakake karo app kasebut banjur tutul kanggo menehi tandha tandha ing app kasebut. Saiki app kasebut mung bakal nggunakake clipboard sistem.

iCloud

CopyPaste for Mac Manual Page 29 bantuan copypaste
 
Ing kene sampeyan bisa nguripake lan mateni iCloud.
 
Gunakake iCloud kanggo nggawe serep CopyPaste & nyambungake karo CopyPaste kanggo iPhone/iPad.

Linuwih

Advanced duwe 2 tab Gawe serep lan Reset.

Gawe serep

serep majeng ing copypaste

Kaca iki fokus kanggo ngimpor arsip lan klip saka CopyPaste Pro lawas menyang CopyPaste anyar. Uga ngimpor lan ngekspor ing CopyPaste anyar.

    • Klip Ekspor/Serep (anyar, 2022+)
      • Kabeh – iki ekspor ing disk kabeh klip ing CopyPaste kanggo serep.
    • Impor CopyPaste (anyar, 2022+)
      • Kabeh - iki ngimpor serep CopyPaste sing diekspor ing disk.
    • Impor Saka CopyPaste Pro (1996-2020+)
      • Sajarah - iki ngimpor riwayat klip saka CopyPaste Pro lawas.
      • Archives - iki ngimpor arsip klip saka CopyPaste Pro lawas. Iki diimpor lan dilebokake ing set klip anyar
    • Jinis serep
      • Manual - pilih lan gawe serep langsung.
      • Otomatis - yen dipilih serep kanthi otomatis…
        • 'Saben dina', 'Mingguan' utawa 'Saben wulan'. Pilihan sampeyan ing menu gulung mudhun. Default iku saben dina
      • 'Path data serep', iku panggonan kanggo nyimpen serep. Default yaiku folder Dokumen sampeyan menyang Folder 'CopyPasteBackup'
      • 'Serep pungkasan' - minangka tanggal lan wektu serep pungkasan.

Reset 

pref majeng ing copypaste

Ing kene sampeyan bisa ngeklik salah sawijining tombol kanggo:

    • Reset menyang Default - PÈNGET: bisa uga apik kanggo nggawe serep dhisik kajaba sampeyan yakin pengin mbusak kabeh klip lan setelan. Iku bakal bali app kanggo cara iku nalika pisanan ndownload.
      • Setelan - mung ngreset setelan
    • Clear Klip
      • Sejarah - iki mbusak kabeh dhaptar riwayat klip
      • Favorit - iki mbusak dhaptar favorit klip
    • Tampilake File
    • Clear Clip Sets - Mbusak kabeh Clip Sets
    • Preferensi - mbukak folder file pref CopyPaste.
      Lokasi file preferensi yaiku: ~/Library/Preferences/com.plumamazing.copypaste.plist

Share

CopyPaste for Mac Manual Page 30 bantuan copypaste

Saka kaca bareng iki sampeyan bisa ngeklik tombol kanggo:

  • email kita pitakonan, masalah lan saran.
  • supaya kanca ngerti babagan CopyPaste lan ngirim link menehi diskon 15%.
  • sijine review kanggo CopyPaste munggah ing MacUpdate supaya wong liya ngerti apa sampeyan mikir.
  • ngirim tweet menyang twitterverse karo info babagan lan link kanggo njaluk CopyPaste
  •  
  • Tuku & Lisensi

CopyPaste for Mac Manual Page 31 bantuan copypaste

Kanggo tuku:

FAQ (Pitakonan Paling Sering)

Q: Nalika aku nempel iku pastes klip kaping pindho. 
A: Tegese sampeyan duwe CopyPaste Pro lawas lan CopyPaste anyar mlaku bebarengan. Mung mbukak siji ing wektu. Mung mbukak siji app sing ngowahi clipboard ing siji wektu. Priksa manawa sampeyan ora mbukak CopyPaste Pro lawas kanthi ora sengaja kanthi pindhah menyang prefs lan busak centhang, 'Bukak CopyPaste Pro nalika mlebu'.

Q: Kepiye carane nggawe PDF saka Manual iki?
A: Bukak manual ing browser. Pindhah menyang menu "File" lan pilih print sampeyan bakal weruh dialog iki:

CopyPaste for Mac Manual Page 32 bantuan copypaste

Pateni 'Cetak header lan footer'. Banjur pilih ing menu gulung mudhun ing sisih ngisor 'Simpen minangka PDF'. Mangkono sampeyan entuk versi paling anyar saka manual. Manual ngganti paling ing wiwitan

Link kanggo manual iki saka 5/24/21. Amarga manual bisa diganti saben dina, sampeyan bisa uga pengin nggawe versi sing luwih anyar. Opsi klik link kanggo ngundhuh file:
CopyPaste kanggo Mac Manual Page | Plum Amazing

Q: Mac OS apa sing dibutuhake CopyPaste?
A: Mac OS 10.15, 11.0, 12.0 lan luwih dhuwur. 10.15 ora ngidini kabisan iCloud nanging kabeh liya kudu bisa. 

Q: Aku duwe masalah. Apa sing tak lakokaké?
A: 0) Priksa manawa sampeyan duwe versi paling anyar.
      1) Wiwiti maneh app. Coba maneh.
      2) Aja mbukak CopyPaste bebarengan karo CopyPaste Pro utawa alat clipboard liyane. Mung siji ing wektu. 
      3) Yen hotkey ora bisa, sampeyan duwe app liyane saingan nggunakake hotkey kasebut. Ganti hotkey ing app liyane yen sampeyan bisa.
      4) Elinga langkah-langkah sing nyebabake masalah kasebut. Njupuk gambar (s) utawa screenvid yen bakal mbantu kita ngerti. Email kita. Yen sampeyan bisa menehi langkah-langkah kanggo ngasilake masalah ing kene, mula kita bisa ndeleng masalah kasebut lan mbantu kita ndandani.
     5) Yen sampeyan duwe kacilakan email kita console log.
     6) Ing menu CopyPaste ana item menu sing diarani, 'Ngirim saran'. Tansah nggunakake kanggo ngirim saran lan rincian, iku menyang helpdesk kita.

P: Nalika diluncurake lambang CopyPaste ora katon ing garis menu.
A: Mac OS ndhelikake aplikasi garis menu nalika ora ana spasi ing garis menu. Iki minangka masalah umum ing MacBook kanthi kedudukan. Mateni kabeh aplikasi menu bar kanggo mbebasake spasi bar menu horisontal banjur bukak CopyPaste.

Q: Kepiye cara nyegah tembung sandhi sing disimpen ing 1Password supaya ora katon ing CopyPaste.
A: Ana sawetara cara. Pisanan, bali lan maca babagan 'Jinis Clipboard' kanthi nutul kene, Setelan ana bakal nyegah item saka Pangurus Sandi kanggo pindhah menyang Sajarah Clipboard.

Kajaba iku (opsional) iki ditrapake kanggo 1Password lan manajer sandi utama liyane. Pindhah menyang preferensi banjur setel 'Busak isi clipboard sawise x secs'
CopyPaste for Mac Manual Page 33 bantuan copypaste

Q: Aku duwe masalah karo sawetara keystrokes.
A:  Sampeyan bisa uga nggunakake hotkeys sing wis ana ing Mac OS. Disaranake ngganti nanging yen sampeyan ora bisa CopyPaste duwe panel pref sing ngidini ngganti sawetara. Printah tombol bisa digunakake kajaba diblokir dening liya. Ayo kita ngerti yen sampeyan duwe masalah karo printah.

Ing 2 minggu pisanan sampeyan kudu tetep ing setelan gawan yen sampeyan bisa. Bakal ngindhari masalah lan nggawe sinau app luwih gampang. Yen sawetara app liyane nggunakake salah siji saka setelan tombol kontrol sing digunakake CopyPaste iku luwih apik kanggo ngganti app liyane. Paling ora kanggo saiki.

Q: Apa konflik bisa kedadeyan karo aplikasi clipboard liyane?
A: Bisa, dadi, luwih becik nggunakake CopyPaste saiki. Yen sampeyan duwe CopyPaste Pro lawas, bab sing padha ditrapake, mung duwe siji mlaku ing wektu lan metu yen sampeyan nggunakake liyane.

Q: Kepiye carane mindhah klip menyang set klip?Apa aku mindhah klip menyang set klip?
A: Telung cara kanggo nindakake iku.
1. Terus mudhun kontrol banjur terus mouse liwat klip sing arep kanggo mindhah lan sampeyan njaluk gulung mudhun menu 'Tindakan'. Pilih item, 'Pindhah klip menyang…' kanggo mindhah menyang set klip liyane.
2. Bukak 1 jendhela Clip Manager. Banjur seret klip menyang set klip liyane. Tutul terus klip ing riwayat banjur seret menyang set klip sing beda.
3. Bukak 2 jendhela Clip Manager. Banjur seret klip ing siji clip nyetel ing siji 'Clip Manager' jendhela kanggo clip liyane nyetel ing jendhela liyane.

Q: Kepiye cara ngimpor klip lan arsip lawas saka CopyPaste Pro lawas menyang CopyPaste anyar?
A: Bukak kene.

Q: Kepiye carane nyimpen / nggawe serep klip lan set lan setelan klip?
A: Bukak kene.

Q: Apa aku kudu mbusak CopyPaste Pro lawas supaya bisa nggunakake beta iki?
A: Terusake nalika sampeyan transisi. Mung mbukak salah siji saka app ing wektu lan metu saka liyane.

Q: Apa tombol printah kanggo nempel saka sajarah lan clip set.
A: Bukak kene.

Q: Aku duwe masalah karo sawetara keystrokes.
A:  Sampeyan bisa uga nggunakake hotkeys sing wis ana ing Mac OS utawa ing app liyane. Disaranake ngganti hotkeys kasebut ing Mac OS utawa ing app liyane nanging yen sampeyan ora bisa banjur CopyPaste duwe panel pref sing ngidini ngganti sawetara. Printah tombol bisa digunakake kajaba diblokir dening liya. Ayo kita ngerti yen sampeyan duwe masalah karo printah.

Q: Carane akeh klip aku kudu nyetel kanggo nggunakake?
A: Default punika 50. Disaranake tetep kanggo saiki nganti kita duwe pengalaman liyane karo. Sampeyan bisa eksperimen, ora lara. Nanging yen sampeyan ngalami masalah, bali menyang 50.

Q: Apa CopyPaste dibangun ing CopyPaste Pro sing saiki luwih lawas?
A: CopyPaste Pro sing luwih lawas ditulis ing Object-C basa Apple sing luwih lawas. CopyPaste anyar digawe nganggo Swift yaiku basa paling anyar Apple. CopyPaste wis ditulis maneh nggunakake kode babar blas anyar nggunakake API paling anyar Apple kanggo nggawé ulang akeh gagasan ing CopyPaste Pro lawas lan akeh gagasan & fitur kita wis tansah wanted kanggo ngleksanakake kanggo njupuk CopyPaste menyang tingkat anyar. Jaringan ora penting ing CopyPaste Pro lawas. Anyar nggunakake jaringan lan iCloud lan kanggo nyambungake karo piranti liyane kaya iPhone, iPad lan Mac liyane. Iki luwih tantangan tinimbang apa wae sing wis ditindakake sadurunge, nanging kita ngarep-arep bisa nambah dimensi anyar kanggo kegunaan CopyPaste.

Q: Apa CopyPaste anyar wis rampung?
A: Ora malah cedhak! Iku mung bayi. Nanging sanajan iku pancene migunani lan akeh sing wis ngalih. Pramila muga-muga sampeyan bakal nyoba lan bisa uga tuku, sanajan durung versi 1.0. Dhukungan dibutuhake kanggo pangembangan terus. CopyPaste lawas dikembangake kanthi kuat sajrone dasawarsa banjur alon-alon ing wulan Desember sabanjure. Iku wektu sing nyenengake kanggo sampeyan kabeh lan kanggo kita. Bakal kaya ngono, nanging kita ngarep-arep luwih apik. 

Ana akeh desain lan coding sing dibutuhake kanggo ngrampungake impen kita kanggo infrastruktur clipboard kanthi ui pembantu lan fitur-fitur anyar. Ana LOT karya tantangan kanggo ngleksanakake kabeh iku kita arep kanggo nindakake. Contone 1 coder bisa kerja full time mung ing item menu ocr, 1 coder bisa kerja full time ngapikake item emoji ing Copypaste, 2 coder bisa kanthi gampang bisa full time ing integrasi iCloud ing Mac lan iOS, kita bisa kanthi gampang nggunakake 1 desainer ui full time, fitur clipboard lan tumindak bisa gampang nresep talents 3 coders kanggo Mac lan iOS. Kita ora duwe sumber daya kaya ngono. Dadi, pangembangan bisa gampang diterusake nganti pirang-pirang taun. Tuku app lan ndhukung 20 menit saka wektu coders. Yen sampeyan pengin nyepetake saka njupuk taun kanggo njupuk sasi banjur tuku salinan CopyPaste liyane lan wenehake minangka hadiah lan kabeh dadi menyang app lan nyepetake coding.

Q: Apa aku bisa tuku lisensi nyata saiki? 
A: Ya, sampeyan bisa. Mlebu dhisik yen sampeyan duwe akun. Banjur gunakake link iki kanggo sijine salinan siji ing cart, siap kanggo checkout.
https://plumamazing.com/product-category/mac/?add-to-cart=101091

Saben tuku penting lan saben kontribusi dihargai nanging luwih apik tinimbang iku, amarga, bali maneh kanggo kita kabeh minangka aplikasi sing luwih apik sing nambah kreativitas lan produktivitas.

Wis pirang-pirang taun pangguna CopyPaste Pro ngrasakake kekuwatan sing luar biasa luwih saka siji clipboard. Isih akeh liyane sing kudu ditemokake lan ditemokake. Saiki wektune. Kita ngerti clipboard luwih apik saiki lan Apple wis menehi kita alat dhasar sing luar biasa iki kanggo mbangun. Papan klip minangka pusat kaya hub kanggo kabeh sing ditindakake ing Mac. Versi CopyPaste iki minangka proyek GIANT sing terus-terusan kanggo mbukak potensial sing durung ditindakake. Matur nuwun kanggo dhukungan.

Yen sampeyan duwe umpan balik babagan CopyPaste reply liwat app, 'Kirimi Komentar' CopyPaste item menu, supaya kula ngerti. Kabeh umpan balik ditampa, kewan omo, ide, kesalahan ejaan, pitakon, lsp.

Lampiran

 

Screenshot menyang Clipboard

Sampeyan bisa njupuk kabeh layar, jendhela, utawa mung bagean saka layar menyang clipboard kanthi nambahake tombol kontrol kanggo printah gambar kaya sing katon ing ngisor iki.

Tindakan

Cepet

Jupuk layar kabeh
menyang clipboard

Pencet Control-Shift-Command-3.

Jupuk bagean layar
menyang clipboard

Pencet Shift-Command-4, rambut salib katon, ngeculake kabeh tombol. Pindhah pointer crosshair menyang ngendi sampeyan pengin miwiti gambar. Tahan tombol kontrol. Pencet tombol mouse utawa trackpad, seret menyang area sing pengin dijupuk, banjur culake tombol mouse utawa trackpad.

Njupuk jendhela utawa garis menu
menyang clipboard

Pencet Shift-Command-4, banjur pencet Space bar. Tahan tombol kontrol. Pindhah penunjuk kamera liwat jendhela utawa garis menu kanggo nyorot, banjur klik.

Njupuk menu lan item menu
menyang clipboard

Bukak menu, pencet Perintah-Shift-4, banjur seret penunjuk menyang item menu sing pengin dijupuk. Tahan tombol kontrol. Ngeculake tombol mouse.

Bukak Screenshot
nyimpen menyang file

Pencet Shift-Command 5. Rincian ing ngisor iki.

Jupuk Bar Tutul

Pencet Shift-Command-6.

Screenshot utawa Video menyang File

CopyPaste for Mac Manual Page 34 bantuan copypaste

  • Pencet Shift-Command 5 lan ngeculake. Palet (ing ngisor) katon ing sisih kiwa ngisor layar sampeyan. Lambang ing sisih kiwa palet ing ngisor iki kanggo gambar lan sisih tengen kanggo video.
  • File gambar kanthi gawan disimpen ing desktop kanthi jeneng "Screen Shot 2023 at [time].png."
  • Nutup utawa mbatalake Potret layar kanthi nutul lambang x ing sisih kiwa palet.
  • Pilih 'Pilihan v' (deleng gambar ing ngisor iki), kanggo nampilake menu gulung munggah (gambar layar tengen). Pilihan beda-beda adhedhasar apa sampeyan njupuk gambar utawa ngrekam layar. Contone, sampeyan bisa milih nyetel wektu tundha utawa nuduhake pointer mouse utawa klik, lan nemtokake ngendi kanggo nyimpen file.
  • Nuduhake Thumbnai NgambangOpsi l mbantu sampeyan bisa luwih gampang kanthi njupuk gambar utawa rekaman sing wis rampung - ngambang ing pojok tengen ngisor layar sajrone sawetara detik supaya sampeyan duwe wektu kanggo nyeret menyang dokumen, menehi tandha munggah, utawa nuduhake sadurunge disimpen. menyang lokasi sing wis ditemtokake.
  • Elinga Pilihan Terakhir iku banget Handy. Ngomong sampeyan pengin nggawe video kanthi ukuran piksel sing padha ing area tartamtu ing layar. Duwe milih wilayah kasebut saben-saben bakal mboseni. Elinga yen pilihan pungkasan nindakake persis, pilihan kasebut padha karo sing pungkasan. Dadi gampang banget kanggo nggawe urutan video layar sing padha.
  • Tampilake Pointer Mouse nuduhake kursor mouse ing gambar lan video layar.CopyPaste for Mac Manual Page 35 bantuan copypaste
  • Nutup utawa mbatalake Potret layar kanthi nutul lambang x ing sisih kiwa palet lan tombol Esc mbatalake pilihan.
CopyPaste for Mac Manual Page 36 bantuan copypaste

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC