Dhukungan Tech

Jawaban kanggo umume pitakonan.

Iki dikirim kanthi otomatis email karo panrimo menyang alamat email sing sampeyan tuku piranti lunak. Sampeyan bisa salah ngalahake email sampeyan. Utawa bisa uga ana ing folder spam sampeyan. Yen sampeyan isih durung nemokake, mlebet menyang akun kene utawa email kita ing dodolan.

Cukup nginstal maneh kanthi nggunakake akun / email sing padha. Kanggo informasi luwih lengkap tutul ing link kanggo mangerteni cara mbukak aplikasi sing sampeyan tuku Toko App Apple iTunes utawa saka Play Store Google.

  1. Pisanan, sadurunge hubungi kita priksa manawa sampeyan duwe versi paling anyar saka app. Entuk saka PlumAmazing.com yen aplikasi Mac utawa Win utawa Apple kanggo iOS utawa Google yen Android
  2. Kapindho, priksa manawa sampeyan wis nggoleki manual piranti lunak kanggo njawab pitakon sampeyan. Deleng manual ing aplikasi utawa ing dhaptar ing ngisor iki. 
    iWatermark Pro MacyKey (iku iKey)Alarm cilikPidatoMaker
    iWatermark iOS / AndroidCopyPastePixelStickyTipe
    iWatermark + iOS / AndroidpentingiClockMac / Win iWatermark lawas
  3. Kacilakan App utawa ora bakal diluncurake? Laporan kacilakan menehi clues teknis kanggo masalah karo app. Kanggo sinau babagan ngirim laporan kacilakan klik ing kene.

  4. Isih duwe masalah? Tulis kanthi ringkes rincian masalah lan njupuk tangkapan layar kanggo njlentrehake pitakon utawa saran banjur kirim info kasebut ing ngisor iki. 

Umpan balik, kewan omo, lan utamane saran penting banget kanggo mbantu app berkembang. Matur nuwun!

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC