Udakara 1 babagan plum luar biasa

Babagan Plum Amazing

Kita tresna karo wong sing ngaturake wektu lan upaya kanggo nggawe jagad iki minangka papan sing luwih bahagia lan produktif. Iki minangka tujuan sing pantes. Ing pungkasan iki, kita nggawe piranti lunak sing mbantu wong bisa nggayuh target.

Plum Amazing, Llc minangka perusahaan sing berbasis ing AS nanging internasional sing spesialisasine ing aplikasi shareware seluler lan desktop lan perangkat lunak komersial wiwit taun 2007 lan sadurunge kanthi jeneng Script Software wiwit taun 1995. Domain scriptsoftware.com diduweni dina Selasa, 29 April 1997.

Situs web pisanan Piranti Lunak Script didhukung dening Mesin Way Way Internet ing taun 1997. Babar pisan embarassing miturut standar todays nanging elinga yen iki abad pungkasan.

Plum Amazing spesialis kanggo nggawe produktivitas lan piranti lunak fotografik kanggo iOS, OS X, Android lan Windows. Plum Amazing minangka perusahaan swasta sing ana ing AS nanging kanthi kantor global. Domain plumamazing.com diduweni dina Setu, 23 Februari 2008.

Plum Amazing app biasane didol ing Toko Plum Amazing ing kene.

Plum Amazing app sing saiki didol ing Toko Apple App kene.

Plum Amazing app sing saiki didol Toko Google Play kene.

Ing antarane produk piranti lunak Plum Amazing sing populer saiki sing didol ing situs Plum Amazing yaiku CopyPaste ®, yKey (sadurunge diarani iKey), iClock ®, iWatermark®, Essential, PixelStick, SpeechMaker, PhotoShrinkr, Volume Manager, TinyCal, TinyAlarms.

Udakara 2 babagan plum luar biasa

Plum Amazing uga nggawe aplikasi radio stoking radio kanggo iPhone / iPad / AppleTV lan Android lan ditemokake ing iTunes lan Google Play. Akeh stasiun ing pirang-pirang negara sing tuku aplikasi streaming khusus saka Plum Amazing lan nyenengake paningkatan pamireng. Aplikasi kaya Swag 104.9, Alice 96.5, Kali 103.7, Radio Olahraga Reno CBS 96.1 lan 1270, Ten County 97.3 FM, Radio Muskegon 100.9 FM, 1580 KGAF Radio Gainesville, 106.9 Liyane FM, WCRN News Talk Radio 830, Little City 97.3, iRadio Teluk Tampa, OM Radio ing Singapura, ZMix97, The Stinger, Abilene Radio, 180 Radio Saiki lan liya-liyane.

Plum Amazing uga nggawe produk sing wis didol menyang perusahaan liyane kayata iView lan iView Media Pro (didol menyang Microsoft sing didol Microsoft menyang PhaseOne), ChatFX (terintegrasi dadi iChat ing sistem operasi Macan dening Apple), idTunes (id id 'ed songs liwat audio lan menehi tag), iSearch, iCount, EasyCard (saiki nganggo Software Ohana), ProjectTimer lan KidPix (didol menyang MiSoft).

Plum Amazing nggawe lan adol piranti lunak dhewe nanging uga nindakake proses pangembangan (pemrograman) kanggo perusahaan liyane. Dhaptar mitra / klien kita yaiku kene. Yen sampeyan pengin duwe iPhone ayu, iPad, Mac, Win utawa Android app digawe kontak kita. Kita seneng ngrembug ide, spek lan garis wektu.

Plum Amazing minangka klompok wong sing loro trampil lan seneng banget babagan teknologi. Individu kasebut disebar ing saindenging jagad nanging kita kerja sama ing macem-macem proyek nggunakake kemampuan tartamtu kanthi macem-macem cara.

Kita pengin luwih akeh. Yen sampeyan pengin ndhukung proyek kita umume hubungi kita.

"Apa sejatine sampeyan yaiku apa sing wis ana, lan apa sing bakal dadi saiki sampeyan saiki." - Buddha

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC