Press Release

iWatermark kanggo Ikon / logo iOS 1024x1024 px - Foto Watermark. Kasedhiya latar mburi biru kanthi stempel karet kanthi gagang abang kanthi stempel abu-abu.

iWatermark kanggo iPhone - Aman lan Lindhungi Foto iPhone

UNTUK KELUARGA GAMBAR:
iWatermark kanggo iPhone - Aman lan Lindhungi Foto iPhone
DATE: 8 April 2010

RINGKASAN:

iWatermark minangka alat sing paling populer kanggo watermark foto ing Mac lan Windows kanggo fotografer profesional kanggo total pamula. Saiki saiki ing iPhone lan iPad. iWatermark ngidini sampeyan nambah watermark pribadi utawa bisnis ing foto utawa grafis. Sawise ditambahake tandha banyu sing katon iki bisa nggawe gaweyan lan kepemilikan foto utawa karya seni iki.

iWatermark kanggo iPhone / iPad. Link kanggo sinau luwih akeh yaiku: https: //plumamazing.com/iphone/iwatermarkUntuk langsung saka iTunes Store lunga menyang kene: http: //is.gd/bjjmi

Napa Watermark Foto Sampeyan?

Ndhaptar foto / karya seni kanthi iWatermark kanthi pratelan, aman lan njaga properti intelektual lan reputasi.
Gawe merek perusahaan sampeyan, kanthi duwe logo perusahaan ing kabeh gambar sampeyan.
Aja kejutan ndeleng foto lan / utawa karya seni ing papan liya ing web utawa ing iklan.
Supaya ora ana konflik lan ngelu karo plagiarist sing ngaku ora ngerti yen sampeyan nggawe.
Ngindhari pengadilan sing larang regane sing bisa melu kasus kasebut saka panggunaan ip.
Aja ngindhari masalah intelektual.

Kepiye cara iWatermark?

Njupuk utawa pilih foto banjur pilih pilihan kalebu watermark conto (loro teks lan grafis) utawa tambahake teks utawa watermark grafis dhewe.
Yen nggawe tandha banyu, sampeyan bisa nyetel ukuran, keluwesan, font, warna lan sudut sing gampang.
Mengko sampeyan bisa nggunakake watermark kasebut nalika sampeyan njupuk foto utawa milih foto lan nyimpen foto sing dicenthang menyang perpustakaan foto utawa email ing macem-macem resolusi.

iWatermark kanggo iPhone dilengkapi conto teks (jeneng, tanggal, lan sapiturute) lan grafis (tandatangan, logo, lan sapiturute) sing bisa digunakake kanthi cepet kanggo nyoba metu iWatermark. Nanging rauh sampeyan pengin nggawe tandha banyu sampeyan dhewe. Sampeyan bisa nggawe tandha teks teks kanthi nggunakake font 4 saka langsung ing iWatermark. Tandha banyu grafis nggedhekake macem-macem kemungkinan nganggo tandha lan logo. Iki kudu digawe ing komputer (sing duwe luwih akeh fon lan kemampuan, deleng FAQ ing ngisor iki kanggo katrangan lengkap) banjur diselehake menyang iPhone nggunakake iTunes menyang perpustakaan foto. Sawise ing perpustakaan foto, sampeyan bisa nggunakake gambar sing digawe (kaya sampeyan duwe tandha utawa logo) nalika nggawe watermark grafis, sing sampeyan bisa nggunakake kabeh wektu ing iWatermark kanggo iPhone.
Mangga nulis lan supaya kita ngerti apa sing sampeyan pikirake lan saran.

RINGKASAN

iWatermark kanggo iPhone minangka piranti lunak level profesional kanggo watermarking foto iPhone lan gambar liyane. Minangka cara paling apik kanggo menehi teken karya seni lan wis ngakoni minangka properti intelektual sampeyan. iWatermark kanggo iPhone gampang lan bisa uga ing iPad. Ana uga versi iWatermark kanggo Mac lan Windows.

TENTANGKAN PENTING GOLEKA PLUM

Plum Amazing (Software Script sadurunge) yaiku perusahaan sing diselenggarakake khusus kanggo aplikasi iPhone, Mac, Windows lan seluler. Plum Amazing minangka panyedhiya aplikasi seluler lan desktop wiwit ing taun 1995. Dheweke uga nggawe produsen aplikasi iPhone iki: ExpensesGalactic Pooland iki Mac AppsCopyPasteiClockiKeyKnowledgeMinerKanggo informasi tambahan, bukaken https: //plumamazing.comandhttp: //www.scriptsoftware.com
Profesional media kanggo informasi luwih lengkap lan salinan review piranti lunak pers, hubungi kita.

# # #

Informasi kontak: Julian Miller

Plum Amazing SoftwareInfo ing: plumamazing.com

plum apik tenan - aplikasi penting

http://www.scriptsoftware.com

Facebook
Twitter
Pinterest
print
email

Matur nuwun Komentar

Matur nuwun!

Plum Amazing, LLC